, ,

08.08.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: 👉PREMIÉR FICO: MINISTER SPRAVODLIVOSTI, BORIS SUSKO ROZHODOL ZÁKONNE A SPRAVODLIVO!

08.08.2024: RANNÍ ZPRÁVY: PREMIÉR FICO: MINISTER SPRAVODLIVOSTI, BORIS SUSKO ROZHODOL ZÁKONNE A SPRAVODLIVO!

 

❤️ „Ať už si myslíš, že to dokážeš, nebo že to nezvládneš, pokaždé máš pravdu.“ — Henry Ford

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️07. srpna 2024: ING. ONDŘEJ PROKOP, PŘEDSEDA HNUTÍ ANO V PRAZE:

 

Bartoš paralyzoval Česko. Zamrzly stavby za 100 miliard. Uzná selhání a odstoupí?     Bartoš naprosto zpackal digitalizaci. Obrovská katastrofa, která zastaví stavební projekty za 100 miliard korun. Jeho arogance, kdy si ministr nedal říct a protlačil svůj zákon i se spoustou zásadních chyb, teď ohrožuje celý stavební průmysl i českou ekonomiku, která se kvůli tomu v horším případě může dostat do recese. Uzná Bartoš své selhání a odstoupí? Já o tom pochybuji.

 

👉 „Stanjura lže, jako když tiskne!“ prohlásil Kalousek a ukázal na čísla, která mu dávají za pravdu. To, že celá pětikoalice od začátku neustále lže, už víme. Teď to ale potvrdil i zakladatel jedné z pětikoaličních stran – TOP09. Proč se Kalousek se Stanjurou pohádali, se dozvíte ve videu.

 

👉 Česko spustilo gigantický výprodej státního majetku! Na prodej je přes 30 tisíc nemovitostí včetně hradů, hřbitovů a pozemků. Ano, přesně tak – Fialova vláda připravuje největší privatizaci od revoluce. Asi tím chtějí zalepit ten svůj děravý rozpočet, aby se mohli zase před volbami chlubit hezkými čísly. Tohle mě fakt nadzvedlo ze židle!

 

👉 Vláda už nemůže zrušit „zelený“ příplatek, který zdraží benzin. Strká teď sice hlavu do písku, ale už nemá cesty zpět. Pětikoalice si Green Deal schválila v průběhu svého předsednictví EU. Špatná zpráva pro všechny.

 

👉 Proč v létě kolabuje pražská doprava? Protože je v Praze právě teď 96 uzavírek, které NIKDO nekoordinuje. Pětikoalice se nemá na co vymlouvat, my jsme na to upozorňovali za hnutí ANO už před létem. Opravuje se jak Barrandovský most (nejvytíženější komunikace), tak i pražský okruh. Společně s dalšími uzavírkami tak vytváří obrovský chaos. Dělá už si Zdeněk Hřib srandu? Prostě na to nemá a měl by skončit.

 

👉 Po šesti letech Zdeněk Hřib teprve přiznává, že je systém parkování neefektivní. V Praze dochází k 2 821 přestupkům denně. Měl dost času na to, aby s tím něco udělal. Tady už nepomůže nic jiného, než aby to přenechal schopnějším.

 

👉 Řidiči v Praze prochází peklem. A co dělá hlavní město? Vymýšlí další luxusní cyklopruhy. Na Plzeňské se zúžil dopravní pruh – o dva metry. Absolutně nepochopitelné a postavené na hlavu. Kéž by to byl jediný nesmysl, ale zdaleka není.

 

👉 Tento týden se uskuteční festival Prague Pride. Průvod si samozřejmě vyžádá další omezení dopravy. Jestli už teď trpíte kvůli neprůjezdnosti města, počkejte si na víkend, kdy bude festival na vrcholu. To bude teprve „sranda“. Raději do auta ani nesedejte, pokud nemusíte.

 

ZDROJ: https://www.infokuryr.cz/n/2024/08/06/bartos-paralyzoval-cesko-zamrzly-stavby-za-100-miliard-uzna-selhani-a-odstoupi/

 

🛑KDO JE ING. ONDŘEJ PROKOP? KDO HO JEŠTĚ NEZNÁ, TAK UVEDU NĚCO O NĚM!

 

PODPORUJE A POMÁHÁ: Ne z venkovních tlaků někoho, ale z vnitřních pocitů, jako rodák Prahy, kterému záleží na jeho občanech!!! Dělá to dobře a srdcem!!! Tohle je pro mě vzor politika!!!

👉 Život „90“ pomoc seniorům: Komunitní centrum, bezplatné poradny, kurzy přednášky, přátelské návštěvy, hovory, dopisování…

👉 Dobrý anděl: Tisícům nemocným, pravidelní měsíční příspěvky…

👉 Sbírka potravin: Potraviny a drogérie matkám samoživitelkám, seniorům, rodinám v krizi, lidem bez domova, psychicky a tělesně postiženým…

👉 Kapka naděje: Podpora, osvěta…

👉 Naše dítě: Pomoc týraným, zneužívaným, hendikepovaným, opuštěným, finanční, právní podpora, osvětová kampaň…

👉 A mnoho ještě k tomu navíc….

L.B.

 

 

📌07. srpna 2024: PREMIÉR FICO: MINISTER SPRAVODLIVTI, BORIS SUSKO ROZHODOL ZÁKONNE A SPRAVODLIVO!

 

👉Pani Kolíková nech vráti diplom a 100.000 € štátu:

Rozhodnutia ministra spravodlivosti Borisa Suska (Smer-SD) podať dovolanie a prepustiť bývalého špeciálneho prokurátora Dušana Kováčika z väzenia sú spravodlivé a zákonné. Vyhlásil to na sociálnej sieti premiér Robert Fico (Smer-SD).

 

👉,,Dnešné rozhodnutia ministra B. Suska podať dovolanie a do rozhodnutia NS SR prepustiť D. Kováčika z väzenia sú spravodlivé a zákonné.

Predstavitelia SMERU – SSD konzistentne označujú prípad D. Kováčika za učebnicový príklad zmanipulovaného monsterprocesu, ktorého cieľom bolo odstaviť D. Kováčika a vydláždiť cestu politickému nominantovi I. Matoviča D. Lipšicovi.

Minister B. Susko mal zákonné dôvody na podanie dovolania a prepustenie D. Kováčika.

👉Toto „nenápadné ustanovenie“ ako ho označil Sorosov denník SME, nadobudlo účinnosť 1. 1. 2006 a bolo z dielne Lipšica.“ Vysvetľuje premiér.

 

V SÚLADE SO ZÁKONOM A SPRAVODLIVOSŤOU:

 

👉Vládna koalícia nebude pri náprave krívd z rokov 2020 až 2023 postupovať vykopávaním dverí, falšovaním dôkazov, preparáciou udavačov a nezákonnými obvineniami a väzbou, čo bolo typické pre vlády z týchto rokov. Vládna koalícia bude dôrazná, ale v súlade so zákonom a spravodlivosťou, ako to dnes ukázal minister B. Susko.

 

PANI KOLÍKOVEJ ZO SAS ODPORÚČAM, ABY SA VRÁTILA NA ŠKOLU:

👉,,Pani Kolíkovej zo SaS odporúčam, aby sa vrátila na školu. Označiť rozhodnutie B. Suska za nepatričné zasahovanie do súdnej moci môže len taká právnická príšera ako je ona. Minister spravodlivosti má podľa Trestného poriadku zákonnú právomoc prepustiť odsúdeného na slobodu, ak podáva v jeho prospech dovolanie. O čom to tára pani Kolíková? Ako môže byť výkon zákonnej právomoci zasahovaním do súdnej moci? 👉ODPORÚČAM P. KOLÍKOVEJ, ABY SA RADŠEJ ZAMYSLELA NAD TÝM, AKO VRÁTI ŠTÁTU TAKMER 100 TISÍC €, KTORÉ VLÁDA VYPLATILA RODINE ZOSNULÉHO ADVOKÁTA KRIVOČENKA, ZA SMRŤ KTORÉHO VO VÄZBE NESIE P. KOLÍKOVÁ PLNÚ POLITICKÚ ZODPOVEDNOSŤ. Dodal v závere premiér Robert Fico.

 

https://ereport.sk/premier-fico-minister-susko-rozhodol-zakonne/

 

 

📌07. srpna 2024: 🇷🇺 V. GERASIMOV PODÁVÁ V. PUTINOVI HLÁŠEDNÍ O SITUACI V POHRANIČÍ

PUTIN: Prosím o zprávu o situaci v Kurské oblasti. Náčelník generálního štábu je nyní na jednom z míst operačního řízení.

GERASIMOV: Soudruhu vrchní veliteli, v 05:30 6. srpna přešly jednotky ukrajinských ozbrojených sil v počtu do 1 000 osob do ofenzívy s cílem obsadit úsek území v Sunženském okrese Kurské oblasti.

Postup nepřítele do hloubky území v kurském směru byl zastaven akcemi jednotek zajišťujících státní hranici spolu s pohraničníky a záložními jednotkami, údery aviace, raket a dělostřeleckou palbou.

V současné době jednotky uskupení Sever společně s pohraničníky Federální bezpečnostní služby Ruska pokračují v ničení nepřítele v oblastech bezprostředně přiléhajících k rusko-ukrajinské hranici.

Ztráty nepřítele dosáhly 315 osob, z toho nejméně 100 mrtvých a 215 zraněných. Bylo zničeno 54 obrněných vozidel, včetně 7 tanků.

Operace bude ukončena porážkou nepřítele a dosažením státní hranice.

https://t.me/to_je_nas_svet/28265

 

 

📌07. srpna 2024: RUSKO VYZÝVÁ MEZINÁRODNÍ SPOLEČENSTVÍ, ABY NEZŮSTALO STRANOU A DŮRAZNĚ ODSOUDILO ZLOČINNÉ ČINY KYJEVSKÉHO REŽIMU.

Jak uvedlo ruské ministerstvo zahraničí, „ukrajinští neonacisté, selhávající v bojové zóně, páchají krvavé teroristické činy proti civilnímu obyvatelstvu„👹.

https://t.me/to_je_nas_svet/28267

 

 

📌07. srpna 2024: MILAN UHRÍK: VÝZVAM

 

E ČLENOV VLÁDY, ABY BOJKOTOVALI ZÁVEREČNÝ CEREMONIÁL NA OLYMPIÁDE. Žiadame predstaviteľov vlády, aby bojkotovali záverečný ceremoniál na dúhovej olympiáde v Paríži.

 

Úpadok, ktorý sprevádza olympijské hry nestačí len slovne kritizovať ☝️ Treba sa od neho aj činmi dištancovať ✋

 

https://youtu.be/RdOu9zYKopI?si=GaM1g2bd3d5aW6Iv

 

 

📌07. srpna 2024: 🔥 UKRAJINSKÉ OZBROJENÉ SÍLY NIČÍ ČERPACÍ STANICE V KURSKU, ABY ZABRÁNILY EVAKUACI CIVILISTŮ. 👹

„Nepřítel záměrně ničí čerpací stanice v pohraničních osadách Kurské oblasti pomocí palebné síly, militanti kyjevského režimu se tak snaží zabránit evakuaci civilistů z bojové zóny – píše vojenský zpravodaj Poddubnyj

https://t.me/to_je_nas_svet/28270

 

 

📌07. srpna 2024: ⚡️ KURSKÁ OBLAST V RUSKÉ FEDERACI: OBYVATELÉ SUDŽI ZVEŘEJŇUJÍ VIDEA Z MĚSTA, KTERÉ SE SNAŽÍ DOBÝT NEPŘÍTEL.

V oblasti u města Kursk probíhají prudké boje.

https://t.me/to_je_nas_svet/28271

 

 

📌07. srpna 2024: KORONA: WHO BIJE NA POPLACH OHLEDNĚ „MIZERNÉ“ MÍRY OČKOVÁNÍ PROTI KORONAVIRU:

((Na tohle jim už jenom blb může skočit!!!))

 

Výsledky testů naznačují rostoucí počet koronavirů. Zdravotnická organizace OSN WHO je znepokojena – a požaduje ochranná opatření pro rizikové skupiny. Je nutný obrat trendu.

((My jsme taky znepokojeni, kolik lidi jste za 2 roky očkovacími jedy zabili!!! ☠️☠️☠️))

 

Ženeva (dpa) – Světová zdravotnická organizace 👺(WHO) vyzývá k očkovacím kampaním pro rizikové skupiny s ohledem na zvyšující se výskyt koronavirů. Míra proočkovanosti starších lidí a zdravotníků znepokojivě klesla a dosáhla propastné úrovně, uvedla v Ženevě expertka WHO Maria Van Kerkhove. „NALÉHAVĚ TADY POTŘEBUJEME OBRAT.“

 

https://www.msn.com/de-de/gesundheit/other/corona-who-schl%C3%A4gt-alarm-wegen-miserabler-corona-impfraten/ar-AA1onxgQ?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=f419839b9a3e4995ab7adb0a5b08a089&ei=8

 

 

📌07. srpna 2024: 💥 RUSKÉ MINISTERSTVO OBRANY ZVEŘEJNILO ZÁBĚRY Z LIKVIDACE KOLONY VOJENSKÉ TECHNIKY AFU V POHRANIČNÍ OBLASTI KURSKÉ OBLASTI.

Nepřátelská technika byla zničena operačně-taktickým komplexem Iskander-M.

https://t.me/to_je_nas_svet/28272

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️07.08.2024, Roman Kirsch: PŘIJELY JEN RUSKÉ TANKY V ROCE 1968, PANE FIALO?

Pamatuju i ukrajinské a další. 👉Falšujete historii.

((Nutella narozen 1.9.1964!!! To v roce 1968 ještě táhnul kačera za sebou. No že ho matka nevyplivla, nebo otec na toaletě neposlal na dovolenou k moři bez zpáteční jízdenky! Ten ví velké prd, co jsme tady zažívali. V první linii byli fašističtí Banděrovci. U Žiliny v Kuneradě si obsadili zámek a udělali si tam výjezdový vigvam! Jdete se zeptat starousedlíků, co to byli za zrůdy!!!))

Pane premiére, vy jste prostě falsifikátor československé historie.

👉V srpnu 1968, jestli to ještě nevíte, sem nepřijely jenom ruské tanky, ale i ukrajinské.

👉A vedle nich samozřejmě i polská, východoněmecká, maďarská a bulharská vojska.

👉A kde zůstala pomoc Západu?

👉Republika byla plná hesel: „Západ jde s námi“, ale nějak nešel…

👉A nepamatujete se už, pane premiére, na ty ukrajinské mafie a vymahače dluhů, co tady ve velkých počtech řádili v 90.letech minulého století? A s nikým se rozhodně nemazlili, působili tady jako „profesionální bouchači“. Jednou „nastoupili“ i na mě (účast v Klausově privatizaci) a od té doby mají u mě Ukrajinci utrum.

👉Ve videu hovoří rovněž Pavol Slota ze slovenské strany DOMOV – Národná strana (záběry z ukrajinského dětského tábora jsou rovněž z jeho videa na YouTube).

 

https://youtu.be/MHzHeOHpGaM?si=0YEuisFu4fsbs76D

 

 

📌💉🎚️07. srpna 2024: NEJLEPŠÍ NĚMECKO VŠECH DOB☠️….

Nová smrtící injekce na covid…pro osoby ve věku 12 a více let, pro děti ve věku od 5 do 11 let a pro kojence a batolata ve věku od 6 měsíců do 5 let…. 👹

https://t.me/absurdnisvet/77525

 

💉🎚️⚠️ SCHVÁLENO PRO KOJENCE OD 6 MĚSÍCŮ… TŘI SMRTELNÉ DÁVKY,

děti 5 až 11 let 6 dávek 👹 👹 👹

☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️

‼️ Je to opravdu neuvěřitelné ‼️

 

Kolik lékařů si přečetlo soubory RKI…?

VAERS cizí slovo?

(Je vyžadováno průběžné vzdělávání).

 

Kolik lékařů bude nyní znovu píchat injekci? 👹

 

Pravděpodobně většina z nich, protože na poradenství v oblasti očkování jsou POUZE peníze, pokud očkování nebo „očkování“ skutečně proběhlo.

 

https://www.gelbe-liste.de/coronavirus/erste-impfstoffbestellung-comirnaty-jn-1

 

💉🎚️TENTOKRÁT BY TO MĚLO FUNGOVAT                                                                                                                                                      Harvardská studie: Očkování mRNA bylo špatné, nyní jsou lepší!

👇👇👇👇👇👇

💉🎚️Miliardy lidí byly „očkovány“ proti COVID-19 experimentálními genetickými vakcínami.

 

Nyní nám vědci z Harvardu (!) vysvětlují v 👉 nové studii, proč předchozí vakcíny „nejsou tak dobré“ a my naléhavě potřebujeme nové:

(https://www.science.org/doi/10.1126/scitranslmed.adm8451)

((Myslíte si opravdu, že jsme ještě tupé ovce a tohle Vám ještě někdo sežere???👹👹👹))

 

💉🎚️Podle toho předchozí mRNA vakcíny nabízejí pouze krátkodobou imunitní ochranu, vyžadují časté posilování a stimulují mnohem slabší a docela náhodné imunitní reakce u lidí starších 60 let. Navíc způsobují příliš mnoho vedlejších účinků, protože jsou aktivní ve všech tkáních.

((Jasně, po starém plánované linii WHO. Děti a staré lidí💉🎚️👹👹👹!!!))

 

Dobrá zpráva: Vědci již vyvinuli vylepšenou verzi mRNA, která má cílený účinek a skutečně zajišťuje imunitu. 😂🙈

Alespoň u myší. 🐁 🐁 🐁, které nejsou lidi👹

Alespoň krátce po injekci: 💉🎚️

 

Rozsáhlý experiment s miliardami lidí, kterým byly dříve dávány falešné sliby, však stále probíhá‼️☠️☠️☠️☠️

 

https://hms.harvard.edu/news/creating-next-generation-mrna-vaccines

 

💉🎚️Pozor ⚠️ Všichni zemřeme….. OPĚT 😊 🐔PTAČÍ CHŘIPKA=korona…..Díky Adminovi/Danke an Admin👏

 

((Už jsme prošli prasečí chřipkou, máme ptačí chřipečku, ale máme ještě širokou škálu zvířat, strašáků. Chudinky zvířata: 🐸🐒🐰🐴🐗🐛🐌🐬🐋🐊🐅🦓🐘🦏🐪🦒🦘🐏🦨🦝🦢🦩))

https://t.me/absurdnisvet/77530

 

 

📌07. srpna 2024: Kdo financuje Zelenského režim❓

 

Ministerstvo financí oznámilo, kdo financuje ukrajinský rozpočet.

5 hlavních zdrojů financování podle objemu:

 

  1. EU – 8,5 miliardy $;
  2. Státní dluhopisy – 7,3 miliardy USD;
  3. USA – 3,9 miliardy dolarů;
  4. MMF – 3,1 miliardy USD;
  5. Japonsko – 2,1 miliardy dolarů. 👉 ((Jim nestačili v roce 1945 2 atomovky z USA na Hirošimu a Nagasaki???))

 

OD ZAČÁTKU VÁLKY DOSÁHLA MEZINÁRODNÍ POMOC JIŽ 93,5 MILIARDY AMERICKÝCH DOLARŮ A FINANČNÍ PROSTŘEDKY ZÍSKANÉ UMÍSTĚNÍM VLÁDNÍCH DLUHOPISŮ DOSÁHLY 30,5 MILIARDY AMERICKÝCH DOLARŮ.

 

MULTIPOLAR News (https://t.me/multipolar_news)

 

 

📌07. srpna 2024: POKAŽDÉ, KDYŽ SI MYSLÍM, ŽE DEBILITA V POLITICE DOSÁHLA UŽ VRCHOLU, PŘIJDE NĚKDO, KDO POSUNE LAŤKU JEŠTĚ KOUSEK NAHORU.

🤬O dvě miliardy dolarů každý měsíc od EU si řekla Ukrajina.

Poradce prezidenta Zelenského předložil výpočet, podle kterého by třeba Německo mělo posílat 500 milionů dolarů měsíčně. V Berlíně kvůli tomu začínají uvažovat o zavedení zvláštní „solidární“ daně pro superbohaté.

Vlády EU států se evidentně již úplně zbláznily. Udržovat naživu totálně zkorumpovaný, zbankrotovaný stát, kterému vládnou nacisté, na úkor vlastních občanů je šílenost, která zavání cíleným ožebračením a genocidou evropského obyvatelstva.

A Zelenskyj ještě dodal: „Snem většiny Evropanů je členství Ukrajiny v EU, a přitom jsme na realizaci rychlé obnovy zatím nedostali ani cent!“ 👹

https://t.me/to_je_nas_svet/28273

 

 

📌07. srpna 2024: ♨️ BILD: JEDNÁ SE O „NEJVĚTŠÍ PŘESHRANIČNÍ OFENZÍVU OD ZAČÁTKU VÁLKY“.

Zasedá tzv. bezpečnostní rada Ruské federace. Přítomni jsou bývalý prezident Dmitrij Medveděv, bývalý ministr obrany Sergej Šojgu, současný ministr obrany Andrej Bělousov a šéfové ruských tajných služeb.

Ještě předtím se údajně uskutečnila schůzka Putina s jeho vládním kabinetem.

Důvodem krizových jednání je překvapivý útok ukrajinské armády na Rusko. Kyjevské jednotky údajně překročily hranici do Kurské oblasti (jihozápadní Rusko) a postoupily o několik kilometrů.

Kremelské úřady oznámily, že z postižené pohraniční oblasti byly evakuovány tisíce Rusů.

https://t.me/to_je_nas_svet/28274

 

 

📌07. srpna 2024: 🇺🇸 USA SI VYŽÁDAJÍ OD UKRAJINY VYSVĚTLENÍ UDÁLOSTÍ V KURSKÉ OBLASTI.

Dříve Státy uvedly, že akce AFU v Kurské oblasti „rozvrátí“ Washington: „Přímý ukrajinský útok rozvrátí Washington, který se snažil zabránit eskalaci války,“ uvedla média.

https://t.me/to_je_nas_svet/28276

 

 

📌07. srpna 2024: 🤡 ZELENSKYJ O ÚTOKU NA KURSKOU OBLAST: „ČÍM SILNĚJŠÍ BUDE TLAK NA RUSKO, NA AGRESORA, KTERÝ PŘIVEDL VÁLKU NA UKRAJINU, TÍM BLÍŽE BUDE MÍR. SPRAVEDLIVÝ MÍR ZA SPRAVEDLIVÝCH PODMÍNEK.“ 👹

https://t.me/to_je_nas_svet/28277

 

 

📌07. srpna 2024: ⚡️ THE TIMES: LETIŠTĚ ZE SOVĚTSKÉ ÉRY V RUMUNSKU MÁ BÝT PŘESTAVĚNO NA NEJVĚTŠÍ ZÁKLADNU NATO V EVROPĚ.

Letecká základna Mihai-Cogelniceana bude dvakrát větší než německá základna Ramstein a stane se největší základnou NATO v Evropě.

„Přeměna letecké základny Mihai Kogelnicana na pevnost NATO, která pojme 10 000 vojáků a americké jaderné bombardéry, byla původně zamýšlena jako reakce na ruské útoky na Gruzii v roce 2008 a Krym v roce 2014, ale projekt nabyl na významu po plnohodnotné invazi na Ukrajinu v roce 2022,“ uvádí publikace.“

https://t.me/to_je_nas_svet/28279

 

 

📌07. srpna 2024: 🖤VOJENSKÝ ZPRAVODAJ JEVGENIJ PODDUBNYJ BYL ZRANĚN V KURSKÉ OBLASTI – NTV

Média upřesňují, že auto vojenského zpravodaje Jevgenije Poddubného bylo zasaženo dronem FVP.

Více než 20 let pokrýval vojenské konflikty – působil v Sýrii, Iráku, Libanonu, Afghánistánu a mnoha dalších horkých místech.

Jevgenij Poddubnyj, zvláštní zpravodaj VGTRK, zasvětil více než 20 posledních let svého života profesionální činnosti vojenského novináře. Byl vedoucím kanceláře VGTRK na Středním východě a v severní Africe. Poddubnyj začal pokrývat konflikt na Donbasu již v roce 2014 a od té doby nepřetržitě pracoval ve válečné zóně, podporoval ruskou armádu a pomáhal civilistům.

Jeho jméno je uvedeno na seznamech evropských sankcí – Západ považoval Poddubného za nebezpečného „kremelského propagandistu“.

https://t.me/to_je_nas_svet/28280

 

 

📌🏳️‍🌈07. srpna 2024: CO VY NA TO? POPISOVAT ŽÁKŮM REALIZACI GAY SEXU? OD ŠKOLKY (!) A PRVNÍHO STUPNĚ (!) DĚTEM MOTAT HLAVU VZTAHY DVOU PRINCŮ? 👹

Aby byly zmatené, co je vlastně ještě přirozené? A co je výjimka tvořící pravidlo?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Jak-maji-gayove-sex-Kdyz-to-zakum-vysvetlujeme-jsou-nadseni-Z-prednasky-na-Prague-Pride-759656

 

 

📌07. srpna 2024, 18:06: POLSKÉ MINISTERSTVO OBRANY NATŘELO STARÉ HELMY MÍSTO TOHO, ABY KOUPILO NOVÉ:😂😅🤣

 

Bývalé vedení polského ministerstva obrany natíralo staré ocelové helmy místo toho, aby nakoupilo nové kevlarové helmy, řekl náměstek polského ministra národní obrany Cezary Tomczyk.

 

Ve videu zveřejněném na sociální síti X Tomczyk předvedl dvě ocelové helmy pokryté maskovacími kryty.

 

Podle něj se bývalí polští ministři národní obrany Mariusz Blaszczak a Antoni Macierewicz v roce 2018 místo nákupu nových přileb rozhodli modernizovat ty staré. „Jedná se o helmu ze 70. let s novým potahem a natřenou tak, abyste neviděli orla bez koruny. Je to ocelová helma jako z filmu „Čtyři tankisté a pes,“ řekl Tomczyk. 😂😅🤣

 

Řekl, že do konce tohoto roku budou mít všichni polští vojáci moderní kevlarové přilby. „Budeme mít jen kevlarové přilby, protože bezpečnost polských vojáků je nejdůležitější,“ řekl náměstek. 😂😅🤣

 

https://www.vesti.ru/article/4083868

 

 

📌07. srpna 2024, 18:50, REUTERS: NEJMÉNĚ TŘI AMERIČTÍ ATLETI SOUTĚŽILI NAVZDORY DOPINGU:👺

 

Nejméně tři američtí sportovci, kteří porušili antidopingová pravidla, pokračovali v soutěžích několik let a udávali o ostatních.

Píše o tom agentura Reuters. Podle publikace se Světová antidopingová agentura (WADA) a Americká antidopingová agentura (USADA) neshodly na tajných metodách, které americká organizace používá k identifikaci případů porušení antidopingových pravidel.

 

WADA obvinila USADA z toho, že umožnila několika sportovcům, u nichž bylo zjištěno porušení dopingových pravidel, soutěžit v letech 2011 až 2014 výměnou za informace o dalších porušovatelích.

 

Uvádí se, že USADA věří, že tento způsob práce je nezbytný a chce jej nadále používat. WADA uvádí, že sportovci přistižení při užívání dopingu by se neměli účastnit soutěží.

 

https://www.vesti.ru/article/4083914

 

 

📌07. srpna 2024, 20:38: RUSKÁ AMBASÁDA VYZVALA RUSY, ABY BYLI KVŮLI NEPOKOJŮM V BRITÁNII OPATRNÍ:

 

Velvyslanectví Ruské federace ve Velké Británii vydalo v souvislosti s nepokoji ve Velké Británii varování Rusům.

 

„V souvislosti se zprávami v britských médiích o pravděpodobnosti pokračujících nepokojů ve Velké Británii doporučujeme, aby Rusové ve Spojeném království přijali preventivní opatření k zajištění osobní bezpečnosti, pokud je to možné, vyhýbali se přeplněným místům, především ve městech, kde byly takové nepokoje v posledních dnech zaznamenány,“ uvedlo ministerstvo v prohlášení.

 

Na začátku srpna se v několika britských městech konaly masové protesty místních obyvatel proti nelegálním migrantům.

 

Akce se konaly v Manchesteru, Leedsu, Londýně, Liverpoolu, Portsmouthu, Nottinghamu, Blackpoolu, Stoke-on-Trent, Hartlepoolu a Belfastu.

 

Nepokoje vypukly v souvislosti se zabitím tří dětí sedmnáctiletým mladíkem v Southportu.

 

https://www.vesti.ru/article/4084037

 

 

📌07. srpna 2024, 20:39, PAŘÍŽIEN: SPORTOVCI PRODÁVAJÍ EXKLUZIVNÍ SMARTPHONY DAROVANÉ ORGANIZÁTORY OLYMPIJSKÝCH HER:😂

 

Některé weby začaly prodávat exkluzivní telefony prezentované účastníkům olympijských her v Paříži. Řeč je o skládacím modelu Samsung Galaxy Z Flip 6.

 

„Stránky jako eBay a Boncoin prodávají nové telefony, všechny neotevřené, a někdy dokonce i s uvítacím dopisem a taškou,“ uvedly pařížské noviny.

 

Celkem bylo vydáno 17 tisíc smartphonů v pozlaceném pouzdře s obrázkem olympijských kruhů. Na stránkách se prodávají za cenu 1160 až 2300 eur.

 

Samsung se již v této věci odvolal k Mezinárodnímu olympijskému výboru, ale MOV uvedl, že sportovci mohou s dárky nakládat, jak chtějí. 👍

 

https://www.vesti.ru/article/4084040

 

 

📌07. srpna 2024, 19:46: MINISTERSTVO OBRANY UKÁZALO, JAK ISKANDER-M NIČÍ VYBAVENÍ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY U KURSKÉ OBLASTI:

 

Ministerstvo obrany Ruské federace zveřejnilo video ničení nepřátelské vojenské techniky v oblasti hraničící s Kurskou oblastí.

 

Ministerstvo poznamenalo, že na koncentraci nepřítele byla odpálena raketa operačně-taktického komplexu Iskander-M.

 

Připomeňme, že 6. srpna se skupina asi tisíce ozbrojenců Ozbrojených sil Ukrajiny pokusila proniknout na území Kurské oblasti, ale narazila na ruskou armádu a pohraniční stráž.

 

Jsou hlášeny těžké ztráty mezi ukrajinskými vojáky – až 315 vojáků a důstojníků. Navíc bylo zničeno 54 bojových vozidel.

 

Oficiální zástupce generálního tajemníka OSN Farhan Haq označil akce ozbrojených sil Ukrajiny za eskalaci konfliktu.

 

https://www.vesti.ru/article/4083943

 

 

📌07. srpna 2024, 18:15, KIRBY: USA ŽÁDAJÍ UKRAJINU O VYSVĚTLENÍ PO ÚTOKU NA KURSKOU OBLAST:

 

Spojené státy požádaly kyjevský režim o vysvětlení útoků na Kurskou oblast, uvedl mluvčí Bílého domu John Kirby.

 

Úředník také dodal, že postoj Spojených států k používání amerických zbraní na území Ruské federace se nezměnil, píše tisková agentura TASS.

 

Připomeňme, že 6. srpna se ozbrojené síly Ukrajiny pokusily proniknout na území Kurské oblasti, ale byly zastaveny ruskou armádou a pohraniční stráží. Podle nejnovějších údajů činí ztráty vojsk kyjevského režimu až 315 ozbrojenců a 54 obrněných vozidel.

 

Podle náčelníka generálního štábu ozbrojených sil Ruské federace Valerije Gerasimova se útočná skupina ozbrojených sil Ukrajiny odhaduje na 1000 lidí.

 

https://www.vesti.ru/article/4083907

 

 

📌07. srpna 2024, 20:00: NÁRODNÍ GARDA POSÍLILA BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ V JADERNÉ ELEKTRÁRNĚ KURSK:

 

Národní garda nasadila další síly na ochranu Kurské jaderné elektrárny. Informoval o tom telegramový kanál ministerstva.

 

Ruská garda navíc ve spolupráci s ministerstvem obrany a Pohraniční službou FSB zvýšila síly k odražení sabotérů ozbrojených sil Ukrajiny působících v Kurské a Belgorodské oblasti.

 

Připomeňme, že 6. srpna se jednotky ozbrojených sil Ukrajiny pokusily prorazit ruskou hranici na území Kurské oblasti, ale byly zastaveny armádou a pohraniční stráží.

 

Místopředseda vlády Ruské federace Denis Manturov již dříve uvedl, že kabinet ministrů vyčlení na přesídlení obyvatel Kurské oblasti 1,8 miliardy rublů. Pokyn k tomu již byl dohodnut s předsedou vlády a předložen ministerstvu financí.

 

https://www.vesti.ru/article/4083999

 

 

📌07. srpna 2024, 18:49, ÍRÁNSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ: TEHERÁN JE NUCEN REAGOVAT NA IZRAEL ZA VRAŽDU HANÍJI, NENÍ JINÁ MOŽNOST:

 

Teherán nemá jinou možnost než reagovat Izraeli za atentát na šéfa politbyra radikálního palestinského hnutí Hamás Ismáíla Haníju.

 

Tento názor ve středu vyjádřil úřadující íránský ministr zahraničí Ali Bagheri Kani.

Podle diplomata je postoj Íránu způsoben nečinností Rady bezpečnosti OSN, která nepřijala žádná opatření v souvislosti s agresí Tel Avivu.

 

„Íránská islámská republika nemá jinou možnost než uplatnit své nezcizitelné právo na legitimní obranu proti agresi tohoto režimu,“ řekl Kani. Jeho slova jsou citována na webových stránkách íránského ministerstva zahraničí.

 

Šéf politbyra Hamásu Ismail Haniyeh byl zabit při útoku na svou rezidenci v Teheránu ve středu 31. července. Představitelé hnutí obvinili Izrael a Spojené státy ze smrti svého vůdce a pohrozili, že to nezůstane bez odpovědi.

 

Podle televizního kanálu Al Arabiya Spojené státy očekávají, že Írán a Hizballáh zaútočí na Izrael 8. nebo 9. srpna.

 

https://www.vesti.ru/article/4083966

 

 

📌07. srpna 2024, 19:35, Halevy: IZRAELSKÉ OZBROJENÉ SÍLY JSOU VE VRCHOLNÉ POHOTOVOSTI PRO RYCHLÝ ÚTOK NA BLÍZKÉM VÝCHODĚ:

 

Izraelská armáda je co nejlépe připravena jak k obraně, tak k útoku, řekl náčelník generálního štábu ozbrojených sil země Herzi Halevy.

 

Izraelská armáda bude vědět, jak provést velmi rychlou operaci kdekoli v Libanonu, v pásmu Gazy nebo na celém Středním východě – jak na zemi, tak v podzemí, dodal vojenský velitel.   Izraelský ministr obrany Yoav Galant již dříve řekl, že šíitské hnutí Hizballáh by mohlo zatáhnout celý Libanon do rozsáhlého konfliktu.

 

„Oni si ani nedokážou představit, co by se mohlo stát,“ vyhrožoval Galant.

 

  1. srpna provedly letouny IDF několik náletů na libanonské území. Podle izraelské armády byl cílem jeden z velitelů protitankové jednotky Hizballáhu.

 

https://www.vesti.ru/article/4083961

 

 

📌07. srpna 2024, 20:35, EVGENY PODDUBNY: OZBROJENCI OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY STŘÍLEJÍ CIVILISTY V KURSKÉ OBLASTI: 👹

 

Ministerstvo obrany zveřejnilo nové záběry ze zničení vojenské techniky ozbrojených sil Ukrajiny v pohraniční oblasti u Kurské oblasti. Zde je výpočet operačně-taktického komplexu Iskander-M, který udeří na místo akumulace techniky ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Nepřátelská kolona byla spatřena v lesním pásmu. Ruská armáda použila rakety s kazetovou hlavicí – pro větší oblast ničení. V důsledku úderu byla zničena bojová a speciální technika ozbrojených sil Ukrajiny.

 

A tyto záběry ukazují, jak Lancet pálí samohybnou dělostřeleckou jednotku Krab v pohraniční oblasti Kurské oblasti. Byla nalezena v maskovaném palebném postavení, ale to polskou houfnici nezachránilo před přesným zásahem potulující se munice.

 

Ruské ministerstvo obrany již dříve oznámilo, že porazilo zálohy Kyjeva v oblasti 9 osad v Sumské oblasti na Ukrajině.

 

Ruské jednotky a subdivize pokračují v ničení personálu a vybavení formací kyjevského režimu, které napadly území Ruska v Kurské oblasti. Filmový štáb filmu „Russia 1″ pracuje v okrese Sudžanskij, kde se odehrávají tvrdé boje. Na obloze nad Kurskou oblastí pracuje letectví – vojenské a operačně-taktické.

 

Zpravodajští důstojníci pokračují v identifikaci shluků ozbrojenců kyjevského režimu. A cíle jsou zasaženy dělostřelectvem a výpočty operačně-taktických raketových systémů. Útvary kyjevského režimu již přišly o více než 50 obrněných vozidel. Za poslední den bylo zabito sto militantů.

 

Boje však pokračují. Takto hoří obrněná vozidla formací kyjevského režimu u státní hranice. Od chvíle, kdy začala útočná operace ozbrojených sil Ukrajiny, začaly naše jednotky pálit tanky, bojová vozidla pěchoty a lehce obrněná vozidla nepřítele.

 

Den předtím nepřítel se silami až tří praporů, podporovanými dělostřelectvem, raketami a děly a armádním letectvem, přešel do ofenzívy s cílem dobýt okresní centrum Sudža a zřejmě dosáhnout dálnice Kursk-Rylsk. Nepřítel přitom pravděpodobně zamýšlel ovládnout celý pohraniční okres Sudzhansky.

 

Původní plán kyjevského režimu zhatily jednotky ruské armády a zaměstnanci pohraniční služby FSB.

 

„Jeli jsme směrem na Zelený Šljak a byli jsme kryti dělostřelectvem. Začali se také skrývat ve sklepích, obsadili 3-4 domy na začátku ulice. Pak jsem dostal rozkaz z velení k evakuaci. Začali jsme ustupovat. Úkolem bylo zaujmout pozice, natočit několik videí pro velení,“ přiznává zajatý ozbrojenec Ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Jednotky kyjevského režimu uvízly v bojích v řadě pohraničních osad v Kurské oblasti. Ruské jednotky přitom již více než den útočí nejen na frontovou linii, ale také na týlové oblasti nepřítele, kde velení ozbrojených sil Ukrajiny soustředilo zálohy a vybavení protivzdušné obrany.

 

Dva ukrajinské Buky byly zničeny úderem Iskander. Zároveň existují důkazy o válečných zločinech spáchaných ozbrojenci z Ozbrojených sil Ukrajiny v pohraniční oblasti Kurska. Záběry z dronu ukazují, jak ukrajinští vojáci ve vesnici Zelený Šljakh nedaleko hranic střílejí z kulometu Stryker BMP na civilní auto. V důsledku zásahu auto sjede na kraj silnice a začne hořet. Každý, kdo byl uvnitř, byl zabit.

 

Boje v pohraničí pokračují. Jednotky ruské armády dělají vše pro to, aby vyřadily nepřátelské jednotky z ruského území.

 

https://www.vesti.ru/article/4084034

 

 

📌07. srpna 2024, 22:28: FBI PROHLEDÁVÁ BYT BÝVALÉHO AMERICKÉHO ZPRAVODAJSKÉHO DŮSTOJNÍKA SCOTTA RITTERA:👹

 

FBI v současné době prohledává dům bývalého amerického zpravodajského důstojníka Scotta Rittera v Delmaru ve státě New York.

 

Podle ministerstva se akce koná v souvislosti s „federálním vyšetřováním“, hlásí RIA Novosti.

 

V červnu američtí celní a pohraniční úředníci na letišti v New Yorku zabavili Ritterovi pas a zabránili mu odletět do Ruska, kde se plánoval zúčastnit SPIEF.👹

 

https://www.vesti.ru/article/4084123

 

 

📌07. srpna 2024, 22:39: UKRAJINSKÝ OZBROJENEC ZABIL OBYVATELE VESNICE KURSK BĚHEM EVAKUACE:👹

 

Během evakuace z obce Kurilovka v Kurské oblasti ozbrojenec ukrajinských ozbrojených sil zastřelil 24letého místního obyvatele. Utrpěla zranění neslučitelná se životem. Žena byla těhotná.

 

Manželce ženy, která byla v době ostřelování v jiném autě, se podařilo přežít. Manžel zesnulé uvedl, že jeho rodina odjela z Kurilovky v okrese Sudžanský ve dvou autech. Muž jel v prvním autě, na které střílely ozbrojené síly Ukrajiny. Žena jela sto metrů za ní ve druhém autě.

 

Manžel zesnulé ve vysílání živé televize Solovjov řekl, že na vlastní oči viděl ukrajinského vojáka v helmě s modrou páskou na ruce a samopalem, který zabil jeho ženu Ninu.👹

 

„On mi nejdřív vystřelil do auta, jel jsem přede mnou. To vše v sítu,“ vysvětlil muž. „Další byl sto metrů daleko. Zastřelil ji, v autě byla jeho žena, její matka a můj syn Matvey, kterému je rok a osm měsíců, a její matka. Máma i syn jsou v pořádku.“ 👹

 

Žena, která zemřela při ostřelování, se připravovala na to, že se podruhé stane matkou.

 

V Kurské oblasti byl po útoku ukrajinských ozbrojenců zaveden výjimečný stav. Asi tisíc vojáků ozbrojených sil Ukrajiny se pokusilo proniknout na území Ruska za podpory tanků a obrněných vozidel. Náčelník ruského generálního štábu Valerij Gerasimov uvedl, že nepřítel ztratil až 350 vojáků, přičemž nejméně sto jich bylo zabito. Sedm ukrajinských tanků bylo vyřazeno.

 

https://www.vesti.ru/article/4084121

 

 

📌07. srpna 2024, 22:18: TURECKO SE PŘIPOJILO K ŽALOBĚ JIHOAFRICKÉ REPUBLIKY PROTI IZRAELI:👍

 

Turecko se podřídilo sekretariátu Mezinárodního soudního dvora, aby se připojilo k procesu proti Izraeli.

 

Organizace vysvětlila, že republika využila článku 63 charty, který umožňuje jakékoli zainteresované zemi připojit se k této věci, píše tisková agentura TASS. V takovém případě se však pro ni rozhodnutí soudu stane závazným.

 

Připomeňme, že 29. prosince 2023 podala Jihoafrická republika žalobu na Izrael u Mezinárodního soudního dvora. Jihoafrická republika je přesvědčena, že židovský stát porušuje Úmluvu o genocidě v Gaze.

 

Dne 26. ledna soud vydal prozatímní rozsudek: požadoval, aby Izrael nedovolil výzvy ke genocidě, postavil před soud lidi, kteří by mohli být zapojeni do zločinů proti Palestincům, neničil možné důkazy o zločinech a neposkytoval obyvatelům enklávy humanitární pomoc.

 

https://www.vesti.ru/article/4084158

 

 

📌07. srpna 2024, 21:19: MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ RUSKÉ FEDERACE: V DŮSLEDKU OSTŘELOVÁNÍ KURSKÉ OBLASTI BYLO ZRANĚNO 31 LIDÍ:👹

 

Při ostřelování ozbrojených sil Ukrajiny v Kurské oblasti bylo zraněno a zraněno 31 lidí. Mezi oběťmi je i šest dětí. Informovalo o tom telegramový kanál Ministerstva zdravotnictví Ruské federace.

 

Hospitalizováno bylo 19 lidí, z toho čtyři nezletilí. Stav čtyř osob, včetně jednoho dítěte, je hodnocen jako vážný.

 

„Ambulantní péče byla poskytnuta 12 obětem, z toho 2 dětem,“ dodalo ministerstvo.

 

Připomeňme, že 6. srpna se jednotky ozbrojených sil Ukrajiny pokusily prorazit ruskou hranici na území Kurské oblasti, ale byly zastaveny armádou a pohraniční stráží.

 

Úřadující gubernátor Alexej Smirnov zavedl v regionu výjimečný stav od 7. srpna.

 

https://www.vesti.ru/article/4084095

 

 

📌07. srpna 2024, 20:59: MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ: SPOJENÉ STÁTY POVAŽUJÍ ÚTOK NA KURSKOU OBLAST ZA SUVERÉNNÍ ZÁLEŽITOST UKRAJINY:👹

 

Útok na Kurskou oblast je podle amerického ministerstva zahraničí suverénním rozhodnutím Ukrajiny.

 

Ministerstvo zahraničí také poznamenalo, že kyjevský režim o plánovaném letu Washington neinformoval. Ozbrojené síly Ukrajiny navíc neporušují omezení týkající se použití amerických zbraní.👹

 

Připomeňme, že 6. srpna se jednotky ozbrojených sil Ukrajiny pokusily proniknout na území Kurské oblasti. Ostřelováním ze strany ukrajinských ozbrojenců již trpělo 31 lidí, včetně 6 dětí.

 

Podle úřadujícího šéfa regionu Alexeje Smirnova platí v celé Kurské oblasti nouzový režim.        https://www.vesti.ru/article/4084092

 

 

📌07. srpna 2024, 23:00: V KURSKÉ OBLASTI BYL ZRANĚN VOJENSKÝ KORESPONDENT VŠERUSKÉ STÁTNÍ TELEVIZNÍ A ROZHLASOVÉ SPOLEČNOSTI JEVGENIJ PODDUBNYJ:

 

Válečný korespondent VGTRK Jevgenij Poddubny byl zraněn v důsledku útoku ukrajinského dronu v Kurské oblasti. Nyní je v oblastní nemocnici.

 

Podle předběžných údajů na jeho auto zaútočil dron FPV.   Dnes, 7. srpna, Poddubnyj informoval o situaci v Kurské oblasti po výpadu ukrajinských ozbrojenců.

 

https://www.vesti.ru/article/4084150

 

 

📌07. srpna 2024, 23:52, Ministerstvo zdravotnictví: PIDDUBNY JE NA JEDNOTCE INTENZIVNÍ PÉČE:

 

Celkový stav Poddubného při přijetí do nemocnice vyhodnotili lékaři jako vážný.

Válečný korespondent VGTRK Jevgenij Poddubnyj zůstává na jednotce intenzivní péče. Novinář je při vědomí a dostává se mu veškeré potřebné lékařské péče. Informovalo o tom Ministerstvo zdravotnictví Ruské federace.

 

Jak bylo uvedeno na oddělení, celkový stav Poddubného při přijetí do nemocnice byl lékaři vyhodnocen jako vážný. „Okamžitě byl přesměrován na protišokovou místnost, kde byla zahájena intenzivní péče. Pacient podstoupil nezbytná vyšetření. Z protišokového oddělení byl převezen na jednotku intenzivní péče,“ vysvětlilo ministerstvo.

 

Ministerstvo zdravotnictví dodalo, že se plánuje zorganizovat telemedicínské konzultace se specialisty z předních federálních center.

 

Podle předběžných údajů byl vůz, ve kterém byl vojenský korespondent VGTRK napaden, dronem FPV. Ve středu 7. srpna Poddubnyj informoval o situaci v Kurské oblasti po výpadu ukrajinských ozbrojenců.

 

https://www.vesti.ru/article/4084183

 

 

📌08. srpna 2024, 00:19, IC: VYŠETŘOVATELÉ IDENTIFIKUJÍ VŠECHNY, KTEŘÍ SE PODÍLELI NA ATENTÁTU NA VOJENSKÉHO KORESPONDENTA PODDUBNÉHO:

 

Jménem předsedy Vyšetřovacího výboru Ruska Alexandra Bastrykina bude válečný zpravodaj Všeruské státní televizní a rozhlasové společnosti Jevgenij Poddubný převzat resortní medaili.

 

Vyšetřovatelé Vyšetřovacího výboru Ruska identifikují všechny osoby, které se podílely na atentátu na válečného zpravodaje Všeruské státní televizní a rozhlasové společnosti Jevgenije Poddubného. Informovala o tom tisková služba ministerstva.

 

„Vyšetřovatelé Vyšetřovacího výboru Ruské federace přijmou veškerá možná opatření k identifikaci a stíhání osob zapojených do pokusu o útok na novináře. Také jménem předsedy Vyšetřovacího výboru Ruska bude Jevgeniji Poddubnému udělena resortní medaile,“ uvádí se ve zprávě.

 

Ministerstvo zdůraznilo, že Poddubnyj byl od prvních dnů speciální vojenské operace na frontové linii spolu s ruskými vojáky a zásadně a objektivně pokrýval průběh NWO.

 

Podle předběžných údajů bylo auto, ve kterém byl vojenský velitel napaden dronem FPV v Kurské oblasti. Poddubny zůstává na jednotce intenzivní péče. Novinář je při vědomí a dostává se mu veškeré potřebné lékařské péče, uvedlo dříve ministerstvo zdravotnictví Ruské federace.

 

https://www.vesti.ru/article/4084226

 

 

📌08. srpna 2024, 1:23, ALAUDINOV: ODDÍL SPECIÁLNÍCH SIL ACHMAT JE V KURSKÉ OBLASTI:

 

Situace v Kurské oblasti není kritická, řekl velitel speciálních sil Achmat Apti Alaudinov.

Zástupce vedoucího Hlavního vojensko-politického ředitelství ozbrojených sil Ruské federace, velitel speciálních sil Achmat Apti Alaudinov, oznámil posílení pozic v Kurské oblasti.

 

„Už jsem v Kurské oblasti. A speciální jednotky Achmat, jeden z oddílů, jsou tady. Krůček po krůčku, už jsme se tady vybudovali, budeme dělat svou práci ve prospěch našeho státu,“ řekl generálmajor ve videozprávě zveřejněné na kanálu Telegram.

 

V pohraničních oblastech se podle něj nepřítel „snaží postoupit, shromažďuje všechny své síly, které osvobodil od běloruských hranic“.

 

Alaudinov poznamenal, že se nestalo „nic kritického“. „Opakuji, dá-li Bůh, v blízké budoucnosti bude tato záležitost dokončena, tyto síly budou zničeny,“ řekl. 👍

 

Podle Ministerstva zdravotnictví Ruské federace bylo při ostřelování ozbrojených sil Ukrajiny v Kurské oblasti zraněno a zraněno 31 lidí. Mezi oběťmi je i šest dětí.👹

 

https://www.vesti.ru/article/4084246

 

 

📌08. srpna 2024, 03:13: SEDM RAKET OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY BYLO SESTŘELENO NAD KURSKOU OBLASTÍ:👹

 

Systémy protivzdušné obrany odrazily útok kyjevského režimu v Kurské oblasti.

 

„Na obloze nad Kurskou oblastí sestřelily síly protivzdušné obrany sedm raket ozbrojených sil Ukrajiny,“ napsal úřadující gubernátor regionu Alexej Smirnov na svém kanálu Telegram.   Vyjádřil vděčnost ruské armádě za odražení útoku kyjevského režimu.

 

Dříve se jednotky ozbrojených sil Ukrajiny pokusily prorazit ruskou hranici na území Kurské oblasti, ale byly zastaveny armádou a pohraniční stráží. V regionu byl vyhlášen výjimečný stav.

 

https://www.vesti.ru/article/4084250

 

 

📌08. srpna 2024, 5:41: HIZBALLÁH MŮŽE UDEŘIT NA IZRAEL NEZÁVISLE NA ÍRÁNU:

 

Libanonské šíitské hnutí může v nadcházejících dnech zaútočit na izraelské cíle.

 

Libanonské šíitské hnutí Hizballáh může v nadcházejících dnech zaútočit na Izrael bez ohledu na záměry Íránu. Informuje o tom CNN s odvoláním na zdroje obeznámené se zpravodajskými službami.

 

Podle mluvčích kanálu skupina pokročila v přípravě útoku na Izrael dále než Teherán. Úkol libanonského hnutí je navíc usnadněn existencí společné hranice s židovským státem.

 

Hizballáh může jednat s malým nebo žádným varováním,“ píše se v článku.

 

Jak bylo uvedeno, Washington zatím neví, jak Hizballáh a Írán koordinují své akce a zda to vůbec dělají. Někteří američtí představitelé se domnívají, že obě strany nedosáhly dohody o dalším postupu.

 

Zdroje Politico v Bílém domě jsou přitom naprosto přesvědčeny, že Teherán bude naslouchat stanovisku Washingtonu a upustí od plánů na provedení masivního útoku.

 

Šéf politbyra Hamásu Ismaíl Haníja zemřel 31. července v Teheránu, kam se přijel zúčastnit inaugurace íránského prezidenta Masúda Pezeškiana. Hnutí obvinilo Izrael a Spojené státy. Írán uvedl, že si vyhrazuje právo na odvetná opatření.

 

https://www.vesti.ru/article/4084264

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 08.08.2024“:

➡️☭☆Spojené státy mají v úmyslu požádat Kyjev o objasnění událostí v Kurské oblasti, uvedl Bílý dům

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Írán a Hizballáh se rozhodly zaútočit na Izrael později, než se původně očekávalo, a útok by mohly provést ve čtvrtek nebo v pátek, citovala Al-Arábie lidi obeznámené s americkými tajnými službami.

„Ačkoli povaha reakce Íránu a Hizballáhu zůstává nejasná, američtí představitelé jsou přesvědčeni, že útok je bezprostřední. První odhady to předpovídaly na začátku týdne, ale nejnovější zpravodajské informace naznačují, že reakce byla odložena na čtvrtek nebo pátek večer.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ V Kurské oblasti byl zaveden výjimečný stav, uvedl úřadující guvernér.

Poznamenal, že v příhraničních oblastech regionu zůstává obtížná operační situace.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Zpomalení YouTube skončí v nadcházejících dnech – vedoucí analytik Mobile Research Group Eldar Mutrazin s odkazem na své zdroje.

Mnoho uživatelů již tvrdí, že služba funguje bez poruch.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Vojenský zpravodaj Poddubny je zraněn.

„Vojenský zpravodaj VGTRK Jevgenij Poddubnyj byl zraněn v důsledku útoku dronu v oblasti Kursk. Nyní je v krajské nemocnici,“ hlásí úřadující ředitel Kurské oblasti Smirnov.

Jevgenij Poddubnyj v tuto chvíli nabyl vědomí a dostává veškerou potřebnou léčbu v jedné z nemocnic v Kursku.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Při ostřelování Kurské oblasti ukrajinskými ozbrojenými silami bylo zraněno 31 lidí včetně šesti dětí, informovalo ruské ministerstvo zdravotnictví.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Patriarcha Kirill uvedl, že cílené útoky ukrajinských ozbrojených sil byly prováděny na kostely a kláštery ruské církve v Kurské oblasti.

Patriarcha také poděkoval všem, kteří chránili desítky civilistů před ostřelováním v kostele Nejsvětější Trojice v Sudzhi, a poté zorganizoval jejich evakuaci.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Obyvatelé Krasnodaru zapálili svíčky na památku padlých v Kurské oblasti při útoku ukrajinských ozbrojených sil.

„Desítky dobrovolníků složily nápis ze svíček na památku těch, kteří zemřeli v důsledku nelítostných útoků – civilistů a vojáků bránících hranice vlasti,“ uvedla městská správa.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *