, ,

08.08.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: 👉 RUSKÉ JADERNÉ ZBRANĚ BUDOU UMÍSTĚNY POUHÝCH 600 KILOMETRŮ OD HLAVNÍHO MĚSTA BERLÍNA

08.08.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY: RUSKÉ JADERNÉ ZBRANĚ BUDOU UMÍSTĚNY POUHÝCH 600 KILOMETRŮ OD HLAVNÍHO MĚSTA BERLÍNA

 

📌08. srpna 2024: BAREVNÁ REVOLUCE V BANGLADÉŠI: MASAKRY A ETNICKÉ ČISTKY HINDUISTŮ:

 

Na několika místech světa nyní dochází k tomu, co dřív či později potká také Evropu: Probíhá džihád mečem – a mnohde i za plné podpory nejen muslimských zemí, ale také USA.

 

Také na území současné Bangladéše kdysi žila převaha hinduistů, nicméně nyní jsou již jejich zbytky masakrovány, zatímco hinduistické chrámy jsou vypalovány. Podobně jako v Pákistánu i zde jsou už roky unášeny dcery bezvěrců, znásilňovány a konvertovány k islámu.

 

Nárazově dochází k vypalování hinduistických chrámů či útokům na hinduisty. Nicméně dosud se jednalo o nárazové akce, často zaměřené jen na některou oblast či město. Nyní však nepokoje zachvátily celou zemi.

 

V Bangladéši se v režii USA rozběhla další „barevná revoluce,“ která se zvrhla v masakry netušených rozměrů a etnické čistky. Korporátní média sice o situaci v Bangladéši sem tam něco napíší, nicméně mlčí jak o původu nepokojů, tak o čistkách a o tom k čemu tam skutečně dochází.

 

V čele nepokojů je islámská skupina, která požaduje přeměnu země v chalífát pod nejtvrdší formou práva šaría. TO VŠE SE DĚJE POD PLNOU PODPOROU USA.

 

DOKONCE I AMERICKÁ MÉDIA PŘITOM PŘIZNÁVAJÍ, ŽE TAMNÍ SITUACE JE PLNĚ V REŽII AMERICKÉ AMBASÁDY, COŽ JSOU OSTATNĚ ZEJMÉNA NYNÍ, ZA BIDENOVY ADMINISTRATIVY, PŘESNĚ TA MÍSTA, ODKUD JSOU SKUTEČNĚ OVLÁDÁNY MNOHÉ ZEMĚ (PRO PŘÍKLAD ANI NEMUSÍME CHODIT DO ZAHRANIČÍ).

 

Masakry a etnické čistky hinduistů v Bangladéši pokračovaly po tom, co mnozí pozorovatelé nazývají Spojenými státy sponzorovanou „barevnou revolucí,“ zjevně podnícenou bývalým americkým velvyslancem Peterem Haasem a náměstkem ministra zahraničí Donaldem Lu.

 

Indie evakuuje své občany z Bangladéše, zatímco muslimské eskadry smrti se zaměřují na hinduisty, a dokonce i na jejich bývalé komunistické spojence.

 

Indie zahájila evakuaci nepotřebného diplomatického personálu z Dháky a ve středu 7. srpna 2024 přepravila 400 lidí z Dháky do Dillí speciálními lety.

 

Hinduistické domy a podniky byly v úterý napadeny a vyrabovány davem v nejméně 27 okresech, uvedl The Daily Star. Téměř 25 lidí bylo zabito a více než 150 hospitalizováno při požáru v hotelu Zabeer International, který v pondělí zapálili protestující.

 

„Na záběrech je vidět, jak islamisté obklopují mrtvou oběť ležící na zemi a kontrolují její intimní partie na obřízku. Dav oslavující nad mrtvým tělem křičel ‚Hindu, hinduista‘ a smál se, protože si uvědomil, že ten muž je hinduista, protože není obřezaný,“ uvedla OP India (viz obrázek).

 

Dům hinduistické hudební hvězdy Rahula Anandy, 140 let starý dům v Dháce, byl v pondělí vyrabován a zapálen islámským davem, který zničil jeho sbírku 3 000 ručně vyrobených hudebních nástrojů.

 

„Jsou to hinduisté, zabijte je všechny,“ říkali muslimští mladíci, když zaútočili na čtyřčlennou hinduistickou rodinu v okrese Rajkot.

 

Muslimští radikálové Jamaat-e-Islami se obrátili proti svým bývalým spojencům z Komunistické strany Bangladéše a zabíjeli a mrzačili jejich vůdce.

 

Zatímco západní globalistická média loajální k Bidenovu režimu vykreslují násilný puč proti zvolenému premiérovi a hinduistickou genocidu v Bangladéši jako jakési vítězství „demokracie,“ místní pozorovatelé identifikovali náměstka amerického ministra zahraničí pro záležitosti jižní a střední Asie Donalda Lu jako klíčovou postavu v krvavé barevné revoluci, která se odehrává v desáté nejlidnatější zemi světa.

 

Zvolená premiérka Šejk Hasina otevřeně obvinila Bidenův režim, že se snaží svrhnout její vládu „barevnou revolucí“ za to, že odmítla dovolit USA zřídit vojenskou základnu v Bangladéši a přerušit vztahy s Ruskem a Čínou.

 

Američany podporovaný ekonom Muhammad Yunus byl jmenován nevoleným vládcem miliární junty.

 

„Nemyslím si, že je uvěřitelné, že by skupina studentů mohla svrhnout vládu v tak krátkém čase,“ řekl novinář KJ Noh. „Víme, že NED nalévá miliony dolarů neziskovkám v Bangladéši – 4 miliony dolarů jen v roce 2021,“ vysvětlil Noh.

 

„Zdá se, že ve hře je jasná americká ruka, která využila studentských protestů ke svržení demokraticky zvolené vlády premiérky Hasiny. Studenti jsou skupinou, která je snadno ovlivnitelná, a bohužel v tomto případě podlehli vlivu Západu, když volali po svržení Hasiny,“ řekl i

 

Indický letecký maršál M. Matheswaran.

 

Matheswaran řekl, že USA nemají žádné „výčitky“ destabilizace jakékoli země pro své „sobecké zájmy“ a dodal, že Washington byl znovu a znovu vinen podporou „radikálů“ u moci v různých regionech v různých okamžicích historie.

 

Zde stačí připomenout například podporu džihádistů v Sýrii a Iráku a zásadní podíl USA na vzniku ISIS.

 

Donald Lu byl americkým velvyslancem v Albánii (2015-2018) a Kyrgyzstánu (2018-2021), kde byl obviněn ze zasahování do politiky jiných zemí, jak uvádí Pakistan Today.

 

V Albánii byl Lu obviněn z vyhrožování generálnímu prokurátorovi Adriatiku Llallovi, který napsal albánskému prezidentovi dopis, v němž si stěžoval na „drzé chování“ amerického velvyslance

 

Donald Lu byl také spolu s Victorií Nulandovou zřejmě zapojen do barevné revoluce v Makedonii v roce 2015, která svrhla konzervativního premiéra Nikolu Gruevského.

 

V září 2021 byl Bidenovou administrativou povýšen na náměstka ministra zahraničí pro záležitosti jižní a střední Asie. Po ruské invazi na Ukrajinu v únoru 2022 odcestoval Lu s náměstkem ministra zahraničí do Bangladéše a Indie, aby tyto země dostal pod tlak, aby se k Rusku obrátily zády.

 

Lu se vrátil do Bangladéše v roce 2023 a v květnu 2024 a slíbil, že USA „respektují suverenitu Bangladéše“ tváří v tvář obviněním premiérky Šajch Hasiny, že cizí země chce v Bangladéši zřídit leteckou základnu a konspiruje proti její vládě poté, co byla odmítnuta.

 

Bývalý pákistánský premiér Imran Chán také obvinil Lu, že v dubnu 2022 podnítil jeho svržení po veřejných neshodách s americkou administrativou. „Lu tato tvrzení odmítl jako konspirační teorie,“ píše Pakistan Today.

 

„Samozvaná Světová policie pro lidská práva, demokracii a ctnost, Spojené státy americké, si vysloužily nechvalnou pověst za vměšování do vnitřních záležitostí jiných zemí, jejich volebního procesu a klíčových politických opatření pod rouškou zpráv o lidských právech a jejich kázání,“ napsal OP India.

 

„Donald Lu je americký ekvivalent ‚čínského vlčího válečníka‘. Často vyjadřoval obavy z otázek lidských práv (v překladu: varování zemím, které se nepodřizují americkému diktátu) v Indii za funkčního období Módího vlády, stejně jako v několika dalších zemích po celém světě.

 

Indičtí pozorovatelé obviňují Lu a Bidenův loutkový režim, že usilují o změnu režimu i v Indii. „Geopolitický expert Dr. Anant Bhagwat řekl, že Bidenova administrativa nechce v Indii stabilní vládu, protože během deseti let stabilní Módího vlády Indie sledovala silnou a nezávislou zahraniční politiku a nenechala se odradit vnějšími tlaky,“ píše OP India.

 

„Donald Lu je v Indii nenáviděnou postavou kvůli svým pokusům o vměšování do indické demokracie. Minulý rok hostil v Bílém domě vůdce indické opozice Ráhula Gándhího,“ řekl Bhagwat.

 

V roce 2023 měl indický opoziční vůdce Rahul Gándhí „tajnou schůzku v americkém Bílém domě“, kde se setkal s Donaldem Lu a dalšími představiteli Bidenovy administrativy, píše OP India.

 

Během své cesty do USA Gándhí učinil několik sporných poznámek, včetně snahy o zahraniční intervenci s cílem „obnovit demokracii v Indii,“ protože to je globální veřejný statek.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/barevna-revoluce-v-bangladesi-masakry-a-etnicke-cistky-hinduistu/

 

 

📌08. srpna 2024: MAROCKÝ KRÁL UDĚLIL MILOST ASI 30 000 ZLOČINCŮ, VČETNĚ TERORISTŮ – MNOZÍ Z NICH ÚDAJNĚ ZAMÍŘILI DO EVROPY: 👹

 

V Německu nedávno na základě aktuálních statistik zjistili, že nejvíce násilné kriminality páchají v zemi Maročané a Tunisané. Maročané figurují vrcholu kriminality také ve Španělsku, Itálii či Francii. Je to jen náhoda? Zdá se, že ne.

 

Podle všeho se Evropa otevřela pro nejhorší kriminálníky z celé Afriky a Středního a Blízkého východu, ale v posledních letech jich zřejmě dorazilo zdaleka nejvíce z Maroka.

 

V případě této severoafrické země jde navíc mnohdy zřejmě také o jedince, kteří byli v posledních 5 letech předčasně propuštěni z vězení. Má jít o ty nejhorší teroristy, vrahy, sexuální násilníky a další pro Evropu jistě velmi obohacující jedince. 👹

 

Většina z nich přichází do Španělska, někteří již v zemi zůstanou, další se vydávají dál – do Francie, Německa, Holandska či jiných zemí. Třeba tam, kde již někoho znají a lépe tak zapadnou do místního ghetta.

 

A JAK SE EVROPA TOMUTO PŘÍLIVU BRÁNÍ? EU ŠTĚDŘE DOTUJE ŠPANĚLSKOU POBŘEŽNÍ STRÁŽ ZA TO, ŽE TYTO JEDINCE PŘIVÁŽÍ Z MÍST JEN KOUSEK OD MAROCKÝCH BŘEHŮ, DALEKO OD ŠPANĚLSKA. 👹

 

Dovoz těchto zločinců je tedy zcela záměrný, plánovaný a řízený. Jaký je cíl? Možná právě vyvolání občanských válek nebo vyslání posil pro ty, kteří budou v těchto válkách útočit na původní obyvatelstvo, jak to aktuálně vidíme ve Velké Británii.

 

Nekontrolovaná invaze do Španělska je neustálým problémem pro bezpečnost a stabilitu země. Za posledních pět let udělil marocký král Mohammed VI. milost přibližně 30 000 zločincům, včetně sexuálních delikventů, vrahů a teroristů.

 

Tato situace vyvolala ve Španělsku poplach policie, vzhledem k tomu, že mnoho z těchto bývalých trestanců používá pro vstup do země nelegální trasy. 👹

 

Nedávnými milostmi, které marocký monarcha udělil, se údajně snaží nejen zmírnit přelidnění věznic, ale také vytvořit „obraz otevřenosti vůči svobodě projevu a tisku,“ jak uvádí král. 👹

 

Mezi těmi, kdo z toho měli prospěch, jsou však jednotlivci odsouzení za závažné trestné činy, včetně 16 teroristů. Obavy španělských úřadů jsou zřejmé, protože mnoho nelegálních přistěhovalců z Maroka má ve své zemi původu záznam v trestním rejstříku.

 

Španělský komisař pro obecné informace zdůraznil, že vzhledem k vysokému riziku recidivy při trestné činnosti je třeba tyto osoby pečlivě sledovat.

 

„To, že sousední země, jejíž státní příslušníci využívají tisíce nelegálních leteckých, námořních a pozemních tras pro vstup na území státu, má 30 000 chlapů propuštěných z vězení prostřednictvím milosti, stojí za to pečlivě sledovat,“ připouštějí policejní zdroje.

 

Situaci dále komplikuje politika takzvané „záchrany na moři,“ kterou provádí Salvamento Marítimo de España (španělská pobřežní stráž). Nedávno byla „zachráněna“ loď s 69 migranty na palubě 160 kilometrů od Lanzarote, když byla mnohem blíže k marockému pobřeží.

 

Jde samozřejmě o záměrné pašování ilegálů do země, které je podporované a velmi slušně dotované z EU. Španělská pobřežní stráž dělá totéž, co italská, která také slouží zejména k pašování ilegálů od afrických břehů. 👹

 

Invaze má také významný dopad na demografii a sociální strukturu Španělska. Almería je jasným příkladem toho, jak populace přistěhovalců mění místní demografickou strukturu.

 

75 % nově narozených dětí v tomto regionu připadá marockým a senegalským rodičům. Takto vypadá španělská budoucnost: Obrovský pečovatelský dům s afrikanizovanou mládeží.

 

TATO DEMOGRAFICKÁ ZMĚNA JE PLNĚ ŘÍZENA SOCANSKOU VLÁDOU, KTERÁ DLOUHODOBĚ VÝMĚNU OBYVATEL PODPORUJE…👹

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/marocky-kral-udelil-milost-asi-30-000-zlocincu-vcetne-teroristu-mnozi-z-nich-udajne-zamirili-do-evropy/

 

 

📌08. srpna 2024: ♨️ MEDVEDĚV PO ÚTOKU AFU NA KURSKOU OBLAST VYZVAL, ABY SE ŠLO „DO KYJEVA A DÁL„.

„Od tohoto okamžiku by SVO měla získat otevřeně extrateritoriální charakter. Už to není jen operace na znovudobytí našich oficiálních území a potrestání nacistů. Je možné a nutné jít na území dosud existující Ukrajiny. Do Oděsy, do Charkova, do Dněpropetrovska, do Nikolajeva, do Kyjeva a dál.“

https://t.me/to_je_nas_svet/28284

 

 

📌08. srpna 2024: 🤡 BÍLÝ DŮM NEVĚDĚL O PLÁNECH UKRAJINY ZAÚTOČIT NA KURSKOU OBLAST – MLUVČÍ JEAN-PIERRE

Podle jejích slov Washington hodlá zjistit od Kyjeva cíle ofenzívy. Zároveň Jean-Pierre zdůraznila, že USA podporují akce Ukrajiny, která se údajně „zabývá sebeobranou“.

Tiskový mluvčí Bílého domu rovněž ujistil, že americká administrativa nemá žádné informace o možném použití amerických zbraní ukrajinskými ozbrojenými silami.

https://t.me/to_je_nas_svet/28287

 

 

📌08. srpna 2024: 💥 AGENTI FBI PROVEDLI RAZII V DOMĚ SCOTTA RITTERA KVŮLI ÚDAJNÝM OBAVÁM REŽIMU Z PORUŠENÍ AMERICKÉHO ZÁKONA O REGISTRACI ZAHRANIČNÍCH AGENTŮ.

Times Union to sdělil bývalý americký zpravodajský důstojník. Podle Rittera se ho režim snaží zastrašit.

V červnu byl Ritter vytažen z letadla ve Spojených státech, což mu zabránilo odletět do Ruska na SPIEF-2024.

https://t.me/to_je_nas_svet/28289

 

⚡️ „NEJSEM ZASTRAŠENÝ A BUDU I NADÁLE MLUVIT NAHLAS“ – Scott Ritter 👍

 

Příkaz k domovní prohlídce souvisí s obavami vlády USA z porušování zákona o registraci zahraničních agentů, řekl Ritter novinářům v komentáři k situaci.

„Hned vám řeknu, že neporušuji zákon o registraci zahraničních agentů.“

Ritter dodal, že není pochyb o tom, že se stal terčem kvůli jeho prohlášením o politice USA na Ukrajině, stejně jako jeho snaze zlepšit vztahy mezi USA a Ruskem, pokusit se o kontrolu zbrojení a mír. To má mrazivý dopad na svobodu slova, zdůraznil.

„Nebojím se a budu i nadále mluvit nahlas a budu pokračovat v tom, co dělám, protože to je moje zodpovědnost jako amerického občana a budu se takto chovat i nadále,“ uzavřel Ritter.

Podle zpráv místních médií dříve FBI a státní policie provedly razii v domě Scotta Rittera ve státě New York.

https://t.me/to_je_nas_svet/28292

 

 

📌08. srpna 2024: ♨️ PROHLÁŠENÍ BÍLÉHO DOMU V REAKCI NA PROVOKACI UKRAJINSKÝCH OZBROJENCŮ V KURSKÉ OBLASTI JSOU NEHORÁZNÁ – RUSKÝ VELVYSLANEC V USA ANTONOV.

Podle něj od představitelů USA opět nezazněla žádná slova kritiky jejich klientů ani lítosti nad oběťmi tragédie.

Ukrajinské akce jsou zjevnou teroristickou akcí, zdůraznil Antonov. Zároveň poznamenal, že nikdo nezastírá, že americkými zbraněmi byli zabiti obyčejní Rusové. Washington by měl zastavit dodávky zbraní Kyjevu a „zkrotit“ neonacisty z AFU, řekl velvyslanec.

https://t.me/to_je_nas_svet/28290

 

 

📌08. srpna 2024: NEURALINK IMPLANTOVAL DRUHÉMU ZKUŠEBNÍMU PACIENTOVI MOZKOVÝ ČIP, ŘÍKÁ MUSK.

 

  1. srpna (Reuters) – Společnost Neuralink úspěšně implantovala druhému pacientovi své zařízení navržené tak, aby ochrnutým pacientům poskytlo možnost používat digitální zařízení pouze myšlením, tvrdí majitel startupu Elon Musk.

 

Neuralink právě testuje svůj přístroj, který má pomáhat lidem s poraněním míchy. Zařízení umožnilo prvnímu pacientovi hrát videohry, procházet internet, zveřejňovat příspěvky na sociálních sítích a pohybovat kurzorem na svém notebooku.

 

Musk v komentářích během podcastu vydaného pozdě v pátek, který trval více než osm hodin, uvedl několik podrobností o druhém účastníkovi, kromě toho, že osoba měla poranění míchy podobné prvnímu pacientovi, který byl paralyzován při nehodě při potápění. Musk řekl, že 400 elektrod implantátu na mozku druhého pacienta funguje. Neuralink na svém webu uvádí, že jeho implantát používá 1024 elektrod.

 

„Nechci si to namlouvat, ale zdá se, že s druhým implantátem to šlo extrémně dobře,“ řekl Musk moderátorovi podcastu Lexu Fridmanovi.“ Je tam hodně signálu, hodně elektrod. Funguje to velmi dobře.“

 

Musk neprozradil, kdy Neuralink provedl operaci druhého pacienta. Musk řekl, že očekává, že Neuralink letos poskytne implantáty osmi dalším pacientům v rámci svých klinických studií.

 

První pacient, Noland Arbaugh, byl také dotazován v podcastu spolu se třemi vedoucími pracovníky Neuralink, kteří uvedli podrobnosti o tom, jak implantát a operace vedená robotem fungují.    Než Arbaugh v lednu dostal implantát, používal počítač tak, že klackem v ústech ťukal na obrazovku tabletu. Arbaugh řekl, že s implantátem může nyní pouze přemýšlet o tom, co chce, aby se stalo na obrazovce počítače, a zařízení to splní. Řekl, že zařízení mu poskytlo trochu nezávislosti a snížilo jeho závislost na pečovatelích.

 

Arbaugh zpočátku čelil problémům po operaci, kdy se drobné drátky jeho implantátu zatáhly, což vedlo k prudkému snížení počtu elektrod, které mohly měřit mozkové signály. Agentura Reuters uvedla, že Neuralink si byl tohoto problému vědom ze svých pokusů na zvířatech.

 

Neuralink řekl, že obnovil schopnost implantátu monitorovat Arbaughovy mozkové signály provedením změn, které zahrnovaly úpravu jeho algoritmu tak, aby byl citlivější. Arbaugh vylepšil svůj předchozí světový rekord v rychlosti, s jakou dokáže ovládat kurzor pouhými myšlenkami, „přičemž funguje jen zhruba 10, 15 % elektrod,“ řekl Musk v podcastu.

 

Musk také řekl, že mluvil s republikánským kandidátem Donaldem Trumpem, kterého podpořil v prezidentském klání v USA, o vytvoření komise zaměřené na zlepšení „efektivity vlády“ snížením regulace podnikání, a byl by ochoten se zúčastnit. Musk řekl, že podle jeho názoru americké předpisy brzdí inovace. 👹

 

https://www.reuters.com/technology/neuralink-implanted-second-trial-patient-with-brain-chip-musk-says-2024-08-04/

 

 

📌08. srpna 2024: KLAUS SCHWAB DISKUTUJE O SLOUČENÍ FYZICKÝCH TĚL S DIGITÁLNÍ TECHNOLOGIÍ

 

„Myslím, že musíme být připraveni na svět, ve kterém zažíváme splynutí naší fyzické, naší digitální a naší biologické dimenze. Bude to tedy svět, ve kterém jsou integrovány fyzické, biologické a digitální dimenze. Bude to nový svět…“ 👹

https://t.me/absurdnisvet/77540

 

 

📌08. srpna 2024: 🇬🇧 PROTIRASISTICKÉ SHROMÁŽDĚNÍ V LONDÝNĚ. JAK SIONISTICKÁ LOBBY TRHÁ BRITSKOU SPOLEČNOST NA DVĚ STRANY:

 

Protesty krajní pravice organizuje Tommy Robinson, známý sionistický stoupenec na výplatní listině Mossadu. Není překvapením, že protiprotesty zčásti organizuje velmi dobře financovaná skupina „Stand up to racism“ se sídlem ve Spojeném království, která je známá také spoluprací se sionistickou skupinou Friends of Israel, která jim umožňuje pořádat protirasistické pochody s Izraelské vlajky na podporu a vyloučení propalestinských příznivců z demonstrací.

 

Ve videu žluté a růžové plakáty patří „Stand up to racism“  a žluté patří trockistické skupině „Socialist Workers Party“

 

Tyto nepokoje přicházejí ve stejný týden, kdy britský premiér zastavil prodej zbraní do Izraele, a právě teď dvě skupiny financované Izraelem rozdmýchávají napětí… náhoda? 👹

https://t.me/absurdnisvet/77541

 

 

📌🧔🏿‍♂️08. srpna 2024: JSOU TO FALEŠNÉ PROTESTY V LONDÝNSKÉ MEŠITĚ…?🤔

Šílený dav křičící do kamery „Ala Akbar“ uměle běží ulicí… 👹

Herci jsou určitě mimo a snaží se přilákat lidi, aby způsobili potíže…🤔 (provokatéři). Uvidíme, co přijde.

https://t.me/absurdnisvet/77542

 

 

📌08. srpna 2024: VYPADÁ TO, ŽE VLÁDA CHCE BOJ.

 

V Liverpoolu policie nasměruje levicové demonstranty na „krajně pravicovou“ skupinu. 👹

To bylo jasné od začátku. Větší konflikt znamená, že lze zavést více drakonických opatření.

https://t.me/absurdnisvet/77543

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️08.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PRVNÍ VZKAZ NOVÉHO ŠÉFA HAMÁSU JAHJÁ SINWARA IZRAELI A NETANJAHUOVI; USA ŘÍKAJÍ, ŽE JEN ON BY MĚL

 

https://youtu.be/7ldLPHjqzPY?si=QbLkInzY_Vm4ZPeb

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️♨️♨️♨️08.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ČLENSKÁ ZEMĚ ALIANCE NATO NĚMECKO JE ZPOHOTOVENA PUTINOVÝM VELKÝM POSUNEM; RUSKÉ JADERNÉ ZBRANĚ BUDOU UMÍSTĚNY POUHÝCH 600 KILOMETRŮ OD HLAVNÍHO MĚSTA BERLÍNA

 

https://youtu.be/QGSx3RqxkuU?si=Mz6BjDqN1QKHC5oU

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️♨️♨️♨️08.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINOVA ODPOVĚĎ „ŽELEZNOU PĚSTÍ“ NA NEJVĚTŠÍ UKRAJINSKÝ VPÁD: 1.000 UKRAJINSKÝCH VOJÁKŮ VSTOUPILO NA RUSKÉ ÚZEMÍ V REGIONU KURSKA, ALE… (PŘIJDE TVRDÁ ODPOVĚĎ).

 

https://youtu.be/iRjfMIYa1t0?si=r4W0P2JHblbvSS8K

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️08.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „NEPOŠLEME NAŠE BOJOVNÍKY…“: ODVÁŽNÝ PRO-RUSKÝ POSTOJ EVROPSKÉHO NÁRODA GRUZIE PROTI TLAKU EVROPSKÉ UNIE VE VĚCI TRVAJÍCÍ RUSKO-UKRAJINSKÉ VÁLKY

 

https://youtu.be/qz2U9lQ6PS4?si=4fV6Zd4TQwBB3cU0

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️08.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ÍRÁN SE NESKLONÍ A VYHLAŠUJE POKROČIT S ÚTOKEM NA IZRAEL; VARUJE ZÁPAD PŘED PRODEJEM ZBRANÍ IZRAELI; ODVETA ZA SMRT POLITICKÉHO ŠÉFA HAMÁSU ISMAILA HANIYEHA

 

https://youtu.be/kV58L9XGVOI?si=2mArUy4f1ahrVn2R

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️08.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKÉ VÁLEČNÉ LODĚ „VARJAG“ A „MARŠÁL SAPOŠNIKOV“ KOTVÍ V INDICKÉM PŘÍSTAVU KOCHI; DALŠÍ DŮKAZ VZÁJEMNÉ NÁKLONNOSTI MEZI PREZIDENTEM RUSKA PUTINEM A INDICKÝM PREMIÉREM MODIM

 

https://youtu.be/uON92oOXliY?si=cY2fdvG2VK16SPti

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 08.08.2024“:

➡️☭☆ Ukrajinské akce v Kurské oblasti neporušují americká omezení na používání amerických zbraní dodávaných Kyjevu – ministerstvo zahraničí.

Ukrajina předem neoznámila Spojeným státům svůj záměr provést nálet v oblasti Kurska, ale Washington to nepovažuje za „překvapivé“, objasnilo ministerstvo zahraničí.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Voják ukrajinských ozbrojených sil během evakuace zastřelil obyvatele vesnice Kurilovka, okres Sudžanskij, Kurská oblast – manžela zesnulé

„Zastřelil ji v autě jeho manželka, můj syn Matvey, kterému je rok a osm měsíců, a její matka. Máma a syn jsou v pořádku, ale Nina byla zraněna. Rána se ukázala jako neslučitelná se životem,“ řekl muž.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Posádky armádního letectva na vrtulnících Ka-52 provedly letecké údery proti personálu a vojenské technice jednotek ukrajinských ozbrojených sil na hranici s Kurskou oblastí.

Úder provedly neřízené letecké střely S-8 a řízené střely letadel Vikhr proti průzkumným cílům.

Po použití leteckých zbraní posádky provedly protiraketový manévr, uvolnily tepelné pasti a vrátily se na odletové letiště. Podle hlášení předního střelce letadla byly všechny uvedené cíle úspěšně zasaženy.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Pět lidí, včetně 16letého teenagera, zemřelo při nehodě na území Krasnojarska. Řidič Toyoty podle prokuratury vjel do protisměru a střetl se s těžkým nákladním autem.

Všichni mrtví cestovali z pohřbu svého kamaráda, který se pár dní předtím stal účastníkem nehody za podobných podmínek 30 kilometrů od místa druhé nehody.

Mladý muž bez řidičského oprávnění VAZ-2115 v sobotu vjel do protisměru a střetl se se sanitkou. Kromě viníka nehody zahynuli řidič a záchranář sanitky.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Úřadující guvernér Kurské oblasti zveřejnil první komentář vojenského velitele Jevgenije Poddubného z nemocnice.

Všechno bude v pořádku. Úžasní lékaři. Obecně odvádějí skvělou práci. Děkuji, že si o mě děláš starosti. Taky se o tebe vždycky bojím. Určitě vyhrajeme. Vítězství bude naše! Vše je v pořádku

Úřadující šéf regionu také řekl, že korespondent byl poslán do Moskvy k dalšímu ošetření.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Rusové, kteří se vrátili po výměně, si trochu odpočinou a budou pokračovat v práci, řekl RIA Novosti ředitel SVR Naryshkin.

Potkali jsme naše kolegy, jsou ve své rodné zemi. Budou si muset trochu odpočinout a pokračovat v práci

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V den výročí gruzínského útoku na Jižní Osetii porovnal Medveděv tyto události se současnou speciální operací a poznamenal, že by to také skončilo bezpodmínečným vítězstvím Ruska.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Obrněná skupina výsadkářů Kostroma zničila personál ukrajinských ozbrojených sil na pevném místě v oblasti Chasov Yar

Parašutisté neustále podnikají odvážné nálety a ve dne i v noci se dostávají téměř do blízkosti pozic ukrajinských ozbrojených sil. Palba je vedena přímou palbou a po horní dráze vysoce výbušnou tříštivou municí v krátkých dávkách.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ U jižní části japonského ostrova Kjúšú došlo k zemětřesení o síle 6,9 ​​stupně, byla vyhlášena hrozba tsunami

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Jeden člověk byl zabit a další zraněn v Šebekinu v důsledku ukrajinského ostřelování, řekl guvernér Bělgorodu Gladkov.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Prohlášení amerických úřadů v reakci na provokativní čin ozbrojených sil Ukrajiny v Kurské oblasti jsou pobuřující, řekl ruský velvyslanec ve Washingtonu Antonov

Další prohlášení ruského velvyslance:

– Provokace ozbrojených sil Ukrajiny v Kurské oblasti souvisí s žalostnou situací Ukrajiny na frontě;

– Spojené státy musí zastavit dodávky zbraní Ukrajině a „potrestat“ neonacisty z ozbrojených sil Ukrajiny;

– Akce ukrajinských ozbrojených sil v oblasti Kurska jsou teroristickým činem, nikdo neskrývá skutečnost, že zbraněmi USA byly zabíjeny Rusy.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Semjon Pegov se spojil s oblastí Kursk a oznámil dobré zprávy.

„Více než den se ukrajinští teroristé pokoušejí proniknout do města Sudža, ti parchanti nestojí na ceremonii a nezasahují každou živou bytost dělostřelectvem a tanky, tvorové tímto směrem shromažďují velké síly, ale my jsme byli připraveni a dnes brzy ráno byl proveden preventivní úder proti postupujícím nepřátelským rezervám zasaženým nejnovějšími leteckými pumami FAB-7000 s termobarickým účinkem, rozhodli se nešetřit spodinu a zabít je co nejkrutěji a bez obřadů. věděli, do čeho jdou, a každý by měl vidět, co se dnes ráno stalo, bohužel, kvůli krutosti záběrů to nebude ukazováno v televizi a mnozí to ani nebudou vědět, ale chci, aby to věděli všichni, takže že každý může vidět, jak trpí mršina VUSH, která přišla zabít naše děti a ženy.

V těchto chvílích na svém telegramovém kanálu, se svolením našeho velení, zveřejňuji první záběry této stávky bez cenzury, po této stávce bylo roztrháno na kusy přes 800 důstojníků ozbrojených sil, CO VSTUPILY FENY DO KURSK?

Video ze zásahu, stejně jako všechny souboje s hřebeny v tomto směru zveřejňuji zde 👉 https://t.me/+Hoaq2QuhjmkyZDEy

➡️☭☆ My samozřejmě rozumíme všemu, ale tohle rozhodně nepochopíme nikdy: Zlatý olympijský medailista Carlos Yulo dostal jako vděčnost od Filipín:

— Doživotní bezplatná kolonoskopie po 45 letech; 😂

— Nový byt a dům;

– 200 tisíc dolarů;

— Zcela nový iPhone 16;

— Sušenky pro život zdarma z pekárny; 😂

— Bezplatné jídlo pro život z místních restaurací;

— Bezplatné inženýrské vzdělání. 😂

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Opilí obyvatelé Tomské oblasti se pohádali, v důsledku čehož byl jeden z nich ve spánku zabit, sťat a ostatky spláchnuty do záchodu.

Tři sběrači divokých rostlin ve vesnici Berezkino se opili a pohádali, načež jeden z nich usnul. Spící muž byl uškrcen a 2 dny po incidentu byla mrtvole odříznuta hlava a tělo bylo vhozeno do jámy na pouličním záchodě.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Obyvatel Záporožské oblasti našel ve svém domě zbraně a střelivo

V přízemí v kotelně policisté objevili a zajistili více než 50 střelných zbraní a střeliva, včetně brokovnic různých ráží, samopalu, dvou granátů a nábojnic. Strážci zákona v domě našli i třílitrovou zavařovací sklenici, ve které byla finanční hotovost ve výši 87 tisíc amerických dolarů a asi 15 tisíc eur.

Bylo zjištěno, že vlastník nemovitosti se nachází na území kontrolovaném Ukrajinou. V současné době je zajištěný arzenál zasílán na průzkum, na základě jehož výsledků bude učiněno procesní rozhodnutí.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Chtěl jsem zde předložit několik otázek, které mi ohledně Kurské oblasti nejsou jasné.

Začněme tím, že se zatím od ruského velvyslance v Americe nedočkalo ničeho vyššího než „rozhořčení“: proč tak jednoduše reagujeme na zjevné použití amerických zbraní na ruském území?

Také není jasné, proč byli v pohraničních pásmech branci posledního odvodu (podle neověřených informací)? Nemáme jiná místa pro zelenou službu?

Za třetí, proč Spojené státy tak otevřeně prohlašují, že v tom, co se děje, nevidí absolutně žádné problémy a ospravedlňují Ukrajinu tím, že se ocitly v bezvýchodné situaci? Neměly by na to reagovat vychvalovaná OSN a NATO?

Samozřejmě, že od nikoho nedostaneme přesné odpovědi, ale bude zajímavé přečíst si váš názor v komentářích.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Zraněný vojenský důstojník Jevgenij Poddubnyj byl převezen do Sklifosovského institutu urgentní medicíny v Moskvě, uvedlo ministerstvo zdravotnictví.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *