, ,

08.07.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

08.07.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌8. července 2024: ⚡️ EVROPA POTICHU DISKUTUJE O JADERNÉ BUDOUCNOSTI BEZ SPOJENÝCH STÁTŮ:

V Evropě přemýšlejí o svém osudu, „Když ji Spojené státy odmítnou bránit“.

Vzhledem k vysoké pravděpodobnosti Trumpova znovuzvolení začali evropští představitelé neochotně a potichu diskutovat o tom, zda by Evropa měla začít vyvíjet bezpečnostní architekturu, která nebude tolik závislá na Spojených státech.

https://t.me/to_je_nas_svet/27639

 

 

📌8. července 2024: ♨️ „PRŮBĚH VOLEBNÍ KAMPANĚ VE SPOJENÝCH STÁTECH JE SMUTNOU PODÍVANOU“ – Lavrov

„A pokud systém takzvané americké demokracie přináší takové výsledky nebo takový průběh volební kampaně, asi si každý může sám udělat závěry o tom, jak je to všechno zinscenované, jak je to zařízené,“ řekl ruský ministr zahraničí.

https://t.me/to_je_nas_svet/27640

 

 

📌8. července 2024: eReport: PREMIÉR ROBERT FICO SA OPÄŤ OBJAVÍ NA VEREJNOSTI! KDE A KEDY TO BUDE? OZNÁMIL TO ÚRAD VLÁDY SR:

 

Zdá sa, že R. Fico je opäť, po rekonvalescencii, naplno v práci! Úrad vlády SR oznámil verejnosti program premiéra. Najbližšia pracovná udalosť Roberta Fica sa udeje v pondelok. Kam Robert Fico príde?

 

ROBERT FICO SA OPÄŤ OBJAVÍ NA VEREJNOSTI:

 

Premiér sa v pondelok v Slovenskej Novej Vsi oboznámi s priebehom žatvy. Tak znie informácia, ktorú priniesla Tlačová agentúra SR. Predseda vlády SR Robert Fico v pondelok (8. 7.) predpoludním navštívi poľnohospodárske družstvo v Slovenskej Novej Vsi v okrese Trnava, kde sa oboznámi s priebehom tohtoročnej žatvy. Informoval o tom tlačový a informačný odbor Úradu vlády SR.

 

„Predseda vlády SR Robert Fico spolu s ministrom pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Richardom Takáčom navštívia poľnohospodárske družstvo Agro Voderady v Slovenskej Novej Vsi, kde sa v sprievode zástupcov Slovenskej poľnohospodárskej a potravinárskej komory a miestnych farmárov oboznámia s priebehom tohtoročnej žatvy,“ priblížili z ÚV SR.

 

Na úvod pracovného programu sa bude konať aj tlačový brífing.

https://ereport.sk/robert-fico-sa-opat-objavi-na-verejnosti/

 

 

📌8. července 2024: ⚡️ PODÉL ŘEKY TISY V ZAKARPATÍ BYL POSTAVEN PLOT Z OSTNATÉHO DRÁTU.

Kyjevský režim se tímto způsobem snaží zabránit útěku mužů, kteří nechtějí bojovat za Zelenského.

Již bylo zveřejňováno, že Ukrajinci zde odstavovali svá auta, aby pak doplavali do Rumunska.

Ukrajinské úřady též zaminovaly břehy řeky Tisy, aby zabránily občanům v útěku do Maďarska a Rumunska.

Podle Státní pohraniční služby Ukrajiny již více než 45 lidí, kteří se vyhýbali mobilizaci, zemřelo při pokusu o útěk přes hory a řeky.

https://t.me/to_je_nas_svet/27648

 

 

📌8. července 2024: FRANCÚZSKO V KRÍZE: ROZPAD IMPÉRIA…   https://youtu.be/bTe9QTCOhS4?si=Gv0o9pkXobkGKwWV

 

 

📌8. července 2024: Shadow of Ezra na X:

 

„Poté, co Tennessee schválilo zákon zakazující chemtrail/geoinženýrství a záměrné pozměňování atmosféry v boji proti globálnímu oteplování, plánují další státy zavést podobné zákony.

 

Následující stavy:

 

1.Kentucky

  1. New Hampshire
  2. Minnesota
  3. Rhode Island

5.Pensylvánie

  1. Jižní Dakota“ https://x.com/ShadowofEzra/status/1809370523303850003

https://t.me/absurdnisvet/75823

 

 

📌 🐍🧪🧫💊 8. července 2024: KORONA, PTAČÍ CHŘIPKA A SMLOUVY WHO: BUDOVÁNÍ NOVÝCH LUKRATIVNÍCH TRHŮ PRO LÉČIVA

 

Farmaceutický průmysl je tradičně jedním z nejlukrativnějších ze všech a na nemocech se dají skvěle vydělat prachy. PROTO SE OLIGARCHA A ROPNÝ BARON 👉 JOHN D. ROCKEFELLER A JEHO OKRUH PORADCŮ PUSTILI DO ÚPLNÉ REORGANIZACE LÉKAŘSKÉ PRAXE V USA A VE ZBYTKU SVĚTA. A nyní čeká další reorganizace, 👉 v jejímž středu je WHO jako prodejní organizace.

 

Farmaceutický průmysl již vytvořil celou řadu vysoce lukrativních oblastí podnikání. Příkladem jsou statiny , jejichž využití se díky výraznému snížení mezních hodnot stalo mnohem lépe prodejné. Také se zvýšila státní podpora, jak tomu bylo v poslední době dokonce i prostřednictvím zákonů v Německu.

 

👉 Další vysoce lukrativní oblastí je boj proti rakovině, kde jsou všechny účinné metody, které nejsou založeny na farmaceutikách, potlačeny a znevažovány.

 

👉 A pak samozřejmě máme v současné době rychle rostoucí trh s očkováním od novorozenců až po starce. Nemoc k tomu není možná. Dokonce i možný přenos netopýrů nebo krav se může stát záminkou pro očkování. Existují však překážky, které je třeba odstranit.

 

👉 Klíčovým bodem prodejního úspěchu a proč je farmaceutický průmysl tak lukrativní, je patentové právo. Přírodní látky jsou často analyzovány a účinná látka se mírně mění, aby byla patentovatelná. Ale právě toto podnikání je ohroženo, jak ukazuje velmi podrobná analýza v Unlimited Hangout.

 

Odvětví prošlo obrovským procesem koncentrace prostřednictvím akvizic a mergers, což znamená, že společnosti se staly „příliš velkými na to, aby selhaly“. A právě díky tomu model s patentovou exkluzivitou na léky již nefunguje tak, jako dříve. Autor Max Jones píše:

 

„V tomto novém klimatu by pokusy a předpisy, kterými společnost Big Pharma kdysi úspěšně prošla, mohly vést k jejímu úplnému zániku. Farmaceutický sektor však zvažoval jediné řešení, které může získat své peníze a moc: 👉 Úplné převzetí veřejného sektoru, zejména Světové zdravotnické organizace (WHO), a regulačního systému, který nyní drží celý trh v rukojmích.

 

Problém začíná rýsující se finanční hrozbou, které čelí 20 největších farmaceutických společností:

👉 Od nynějška do roku 2030 budou ohroženy příjmy ve výši 180 miliard dolarů. Tato hrozba, nazývaná patentový útes, je pro farmaceutický průmysl pravidelným problémem. Společnost Big Pharma již dlouho vydělává peníze tím, že získala patentovou ochranu pro určité léky, čímž monopolizovala všechny potenciální zisky z těchto léků po omezenou dobu. Jakmile tato patentová exkluzivita vyprší, lék se přesouvá přes „patentový útes“ a příjmy ve výši několika miliard dolarů jsou ohroženy.

 

Společnosti se obvykle setkávají s patentovými útesy prostřednictvím fúzí a akvizic ( F& A) jiných, často menších výrobců léčiv, kteří vyrábějí výrobky s tržním potenciálem. Ale tentokrát, podle Biopharma Dive, „po letech konsolidace průmyslu již není mnoho velkých farmaceutických výrobců, kteří by mohli být považováni za atraktivní cíle fúze“.

👉 Jinými slovy: Společnost Big Pharma je „příliš velká na to, aby selhala“ a v příštích šesti letech čelí novému kolu potenciálně katastrofálních patentových útesů.“

 

Začalo se proto přiklánět k biotechnologickému sektoru a vyvíjet biologii z lidí, zvířat a mikroorgnaismů. Biologové cílína, určité proteiny nebo buňky v imunitním systému, aby vyvolaly specifické reakce“, tedy použití špičkové technologie k dosažení těchto specifičtějších lékařských cílů.

 

Nemohou být nahrazeny generickými léky, ale pouze takzvanými biosimilars, jejichž vývoj je však prakticky stejně drahý jako orignale.

 

👉 Jejich nevýhodou je však to, že mohou mít závažné nežádoucí vedlejší účinky, jako je to, co právě zažíváme u vakcín mRNA. Přesto celé odvětví sází jako maniakálně na mRNA.

 

👉 „Může být také obtížné přesvědčit spotřebitele, že nepředvídatelný, vysoce technický lék je bezpečný a účinný. Světová zdravotnická organizace a její masivně vyzbrojení partneři z veřejného a soukromého sektoru naštěstí podnikají bezprecedentní právní proces, který by vytvořil mezery, jež by mohly vyřešit tyto významné tržní problémy alespoň u některých biotechnologií, a který již během pandemie COVID-19 přinesl rekordní zisky, když byly odstraněny běžné regulační překážky.

 

👉 Vakcíny mRNA COVID-19 se rychle staly největším ročním tržním úspěchem společnosti Big Pharma. Společnost Pfizer vydělala 35 miliard dolarů vakcínami COVID-19, zatímco konkurenti BioNTech a Moderna vydělali 20 miliard dolarů v letech 2021 a 2022.

👉 BILL GATES 👹 přeměnil svou investici 55 milionů dolarů do BioNTech na 550 milionů dolarů.

70 % americké populace a 70 % světové populace je nyní plně očkováno. To by nebylo možné bez zrychleného, deregulovaného vývoje a předepsané spotřeby experimentálních léků – plánu, který se týká zrychleného vývoje (ne předepsaného). Načrtla se v operaci Warp Speed pod vedením Pentagonu a byla právně schválena nouzovým schválením FDA a nouzovým seznamem WHO.“

 

👉 Je zřejmé, že to nemá nic společného se zdravím, ale se zisky a mocí farmaceutických nadnárodních společností to nemá nic společného. Proto musely být změny v mezinárodních zdravotních předpisech WHO prodchnuty násilím, a proto se v jejich důsledku mění národní zákony. Patří mezi ně vnitrostátní směrnice o léčivých přípravcích nebo povinný digitální očkovací průkaz.

 

👉 Trh s biotechnologickou pandemií nebude záviset na svobodné vůli spotřebitelů, kteří se rozhodnou pro produkt nebo proti němu, ale bude založen na taktikách nucené spotřeby a manipulaci regulačních paradigmat.

V čele tohoto postupu stojí partneři/soukromí aktéři WHO z veřejného a soukromého sektoru, kteří přímo utvářejí tuto politiku a mají z ní prospěch.

👉 JEJÍ VLIV FAKTICKY PROMĚNIL WHO V RAMENO BIG PHARMA, KTERÉ JE TAK MOCNÉ, ŽE JIŽ BĚHEM PANDEMIE COVID-19 DOKÁZALO, ŽE JE SCHOPNO PŘETVOŘIT CELÝ MEZINÁRODNÍ REGULAČNÍ PROCES VE PROSPĚCH FARMACEUTICKÉHO PRŮMYSLU.

👉 Tyto nové zákony tento vliv dále upevní a právně zavážou celé světové společenství k trvalému pandemickému trhu, který se buduje jménem společnosti Big Pharma.

 

https://tkp.at/2024/07/06/corona-vogelgrippe-und-who-vertraege-aufbau-neuer-lukrativer-maerkte-fuer-pharma/

 

HOVORY ZE ZEMĚ – OČKOVÁNÍ DĚTÍ JE BYZNYS  – MUDr. Monika Waksmundská

https://youtube.com/watch?v=lkpj24oSrf8&si=wRydrhSrgixf2CUK

 

 

📌8. července 2024: KOVY V TAMPONECH, KTERÉ TĚ DĚLAJÍ NEPLODNOU – jen náhoda… rozhodně to s ničím nesouvisí.

 

https://www.bild.de/leben-wissen/arsen-und-blei-in-millionen-tampons-gefunden-66891a85d21ae22be47f7d50

 

 

📌8. července 2024: 76 LET PALESTINSKÉ GENOCIDY PROVEDENÉ ŽIDY:

 

Zločiny Židů jsou nekonečné a díky tomu by si měl každý uvědomit, jaké programy Židé prosazují. Židé ovládají všechny vlády a je čas to změnit, pokud chcete žít svobodný život.

https://t.me/absurdnisvet/75836

 

👹 „VŠE VE JMÉNU DEMOKRACIE“.  https://t.me/absurdnisvet/75847

 

 

📌8. července 2024: PROČ HROBY  LIDÍ, KTEŘÍ ZEMŘELI OD ROKU 2021, VYSÍLAJÍ DIGITÁLNÍ RADIOFREKVENČNÍ SIGNÁL?

https://t.me/absurdnisvet/75841

 

 

📌8. července 2024: 🔥 🧨 Jan van Helsing v rozhovoru s Danielem Prinzem: FINÁLOVÁ BITVA ZAČALA! – VELKÝ RESET, TŘETÍ SVĚTOVÁ VÁLKA, POŠKOZENÍ VAKCÍNOU MRNA A POTLAČENÁ LÉČIVA A TECHNOLOGIE

 

Toto je náš dosud nejdůležitější a nejvýbušnější společný rozhovor! S aktuálními informacemi o světové politické situaci a o tom, co nás může letos čekat.

❗️ Výbušný: Jaké mechanismy vládci používají k získání „OK“ od mas pro třetí světovou válku. Je velmi důležité, aby lidé o těchto zrádných taktikách věděli!

Rozhovor byl zhudebněn a doplněn o obrázky a video materiál:

➡️ https://www.youtube.com/watch?v=Mp0oz9736EQ

 

 

DALŠÍ ODHALENÍ A INFORMACE O POZADÍ ZDARMA

👉 https://t.me/DanielPrinzOffiziell

 

 

📌8. července 2024: TITO LÉKAŘI V KANADĚ ODHALUJÍ STRAŠLIVOU PRAVDU O NEVYSVĚTLITELNÉM NÁRŮSTU DĚTSKÉ ÚMRTNOSTI V ALBERTĚ OD ROKU 2021.

 

„Počet nevysvětlitelných úmrtí se nezvýšil o 350 procent, ale o 3 328 procent.“

Tyto statistiky pocházejí z Alberta Health Service v Kanadě.

https://t.me/absurdnisvet/75843

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️♨️♨️♨️ 💣 8. července 2024: ČÍNA JE KLÍČOVOU MOCNOSTÍ PŘI VYTVÁŘENÍ PODMÍNEK PRO MÍR V RUSKO-UKRAJINSKÉ VÁLCE.

 

Proto jsem se setkal s prezidentem Si v Pekingu, pouhé dva měsíce po jeho oficiální návštěvě Budapešti.

 

https://x.com/PM_ViktorOrban/status/1810161408891408887

 

 

📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️♨️♨️♨️ 💣 HLAVA EU A PREZIDENT VIKTOR ORBÁN ŠEL PŘED NĚKOLIKA DNY PŘÍMO ZA PUTINEM PROTI VŮLI NATO.

 

👉Toto setkání bylo tak důležité, protože Viktor Orban je Trumpův dobrý přítel a nedávno prohlásil, že 👉> „UDĚLÁ EVROPU ZNOVU VELKOU“…. <

Tato vojenská komunikace je důležitá a začíná přechodem armády operace, OTEVŘENĚ se zaměřit na hluboké státní zpravodajské služby EU a ZAHÁJIT MASIVNÍ POSUN V EVROPSKÉ MOCI OD CIA A WEF, UKONČIT GLOBALISTICKOU KORUPCI A KONTROLU.

 

👉 HNED PO PŘEDÁNÍ TĚCHTO VOJENSKÝCH KOMUNIKACI EVROPĚ… Viktor Orban odjel do Ruska.

(Orban ujistil Putina pod vojenským vedením, že polovina evropských zemí a velké země znovu aktivovaly své vojenské zadní kanály>>> PŘIPRAVENI K OPĚTOVNÉMU SPOJENÍ S RUSKÝMI VOJENSKÝMI KABELY A KANÁLY 😉

 

👉TO DÁVÁ RUSKU PLNÝ ZÁKLAD, ŽE OPERACE NÁS, EU A RUSKÉ VOJENSKÉ ALIANCE PROBÍHAJÍ PODLE PLÁNOVÁNÍ.

 

👉> ZARUČENO, ŽE VĚTŠINA VOJENSKÝCH ČLENŮ EU PODPORUJE OPERACI TRUMPA, ČEJENSKÉ HORY A ZNOVU DOBYTÍ EVROPSKÉ UNIE

👉PLNĚ PODPOŘENO KONZERVATIVNÍ SÍLY

👉>>>>>> TOTO NEJDŮLEŽITĚJŠÍ SETKÁNÍ ORBANA A PUTINA ZAJISTÍ OPĚTOVNÉ PŘIPOJENÍ ZPĚTNÝCH KANÁLŮ A ZAJIŠTĚNÍ, ŽE NEPROBÍHÁ ŽÁDNÁ SKUTEČNÁ JADERNÁ UDÁLOST (POUZE UDÁLOST JADERNÝ STRACH)

 

👉Orbánova jednání s Putinem jsou velmi VOJENSKÁ KOMUNIKACE

To vysílá zprávu několika zemím po celém světě, že se uzavírá silný pakt a věci se dějí podle PLÁNU s cílem sjednotit Rusko, Evropu a Spojené státy v rámci nového finančního partnerství a obchodu.

👉 Vojenské komunikace ukazují, že kolaps FIAT (peníze) Rockefeller/Rothschild CIA a MMF je téměř dokončen a otevřená vojenská moc je namířena proti operacím CIA/NATO<

 

👉 Írán a Moskva okamžitě propojí své místní platební systémy a zcela opustí americký dolar.

👉Několik afrických zemí a národů se připravují na zrušení amerického dolaru a vstup do BRICS, přičemž 6 zemí již jedná.

👉Ve stejnou dobu jsou americké síly vyháněny ze základen v Nigeru a CIA opustila zemi (puč CIA napříč Afrikou selhal ve velkém měřítku… Zatímco jiné africké země se snaží vymanit se z americké kontroly -CIA , britská MI6 a Mossad)…

 

👉Nyní zimbabwský prezident říká, že nová měna krytá zlatem se stane jediným zákonným platidlem.

 

BEHIND THE SCENES>] Ve vysokých vojenských divizích a velení EU jako generálové a vůdci panuje masivní PANIKA ZMĚNIT strany V MLUVÉ VÁLCE>>>>

👉 Evropou přichází masivní bouře, protože CIA, GLOBALIST WEF, ovládá peníze a rozpadá se v reálném čase v KOLAPSU<

👉 Desetitisíce hlubokých státních aktérů>Generálové, velitelé, politici, elitní mocnosti v celé Evropě nedostávají svou finanční podporu (měsíční úplatky, provize) a jejich peníze jdou do světa amerických akcií trh a světové trhy ztracené pod kontrolou operací ROCKFELLERS s operacemi DARPA, CIA> BLACKROCK Vanguard a State Street.

 

👉 KDYŽ ZLOČINCI NEDOSTANOU SVÉ PENÍZE.

Úplatky, provize a jejich systém praní špinavých peněz se hroutí… Tito [ds] generálové, velitelé, politici, bankéři, 👉zkorumpovaní elitní vůdci začali pociťovat BOLEST.* PANIKA…

 

👉BEHIND THE SCENES>] O „BOUŘI“ A TAJNÝCH VOJENSKÝCH OPERACÍCH SE MLUVÍ V EVROPĚ VOJENSKÉ VŮDCI.“

(vědí, že něco přichází a děje se……. Svět to ví také)

 

NCSWIC, Máme víc, než víte

Q

👉Blíží se událost Sky _#StormRider

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 💣 8. července 2024, 9:17, ORBÁN: MAĎARSKO PODPORUJE ČÍNSKÝ MÍROVÝ PLÁN PRO UKRAJINU:

 

Maďarsko podporuje čínský mírový plán na vyřešení konfliktu na Ukrajině, řekl maďarský premiér Viktor Orbán na setkání s čínským prezidentem Si Ťin-pchingem v Pekingu.

 

Vojenský konflikt na Ukrajině trvá už dva a půl roku a Maďarsko „žije ve stínu války“. Čína na druhé straně volá po míru, ne po válce, řekl Orbán na adresu Si Ťin-pchinga.

 

Čína je klíčovou mocností při vytváření podmínek pro mír. To je důvod, proč Orbán přijel do Pekingu, aby se setkal se Si Ťin-pchingem pouhé dva měsíce po návštěvě Si Ťin-pchinga v Budapešti.

 

  1. července Orbán v Moskvě jednal s prezidentem Vladimirem Putinem o způsobech řešení konfliktu na Ukrajině a o podmínkách zahájení mírových rozhovorů. Orbán přitom 2. července navštívil Kyjev, kde o těchto otázkách diskutoval s Volodymyrem Zelenským.

 

Maďarsko podporuje 12bodový mírový plán Číny, jehož hlavními ustanoveními jsou zastavení nepřátelských akcí a obnovení mírových rozhovorů.

 

https://www.vesti.ru/article/4035500

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 💣8. července 2024: ⚡️ VIKTOR ORBÁN SE V PEKINGU SETKAL SE SI ŤIN-PCHINGEM – „POSTOJE ČÍNY A MAĎARSKA KE KONFLIKTU NA UKRAJINĚ SE V PODSTATĚ SHODUJÍ“ – a nyní odlétá do Washingtonu na summit NATO. 👍😂

👉 „Příští zastávka: Washington, D. C.,“ oznámil a zveřejnil záběry z odletu letadla z Pekingu. 👍😂

https://t.me/to_je_nas_svet/27657

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️8. července 2024: 💥 NA PROGRAMU SUMMITU NATO, KTERÝ SE USKUTEČNÍ VE WASHINGTONU VE DNECH 9. AŽ 11. ČERVENCE, BUDOU KROMĚ UKRAJINY, RUSKA A ZVÝŠENÍ VOJENSKÝCH VÝDAJŮ V EVROPĚ TAKÉ ČÍNA, KTERÁ BYLA NEDÁVNO ZAŘAZENA NA „SEZNAM HROZEB“ SEVEROATLANTICKÉ ALIANCE, UVEDL DENÍK THE WALL STREET JOURNAL. 👍

Podle diplomatů zemí bloku NATO v závěrečném komuniké odsoudí Čínu za ruskou podporu bojů na Ukrajině, poznamenává publikace. Zároveň obě země odmítají údaje o vojenské pomoci Pekingu Moskvě.

https://t.me/to_je_nas_svet/27655

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️8. července 2024: 🇷🇺 ORBÁN SE SNAŽÍ POCHOPIT PODSTATU NESHOD V UKRAJINSKÉ OTÁZCE, MOSKVA TO VYSOCE OCEŇUJE – PESKOV

Prezidentský mluvčí se vyjádřil k mírové misi maďarského premiéra:

▪️ Zatímco platforma pro urovnání situace na Ukrajině neexistuje, bylo by skvělé, kdyby existovala.

▪️ Orbán se snaží porovnat postoje obou stran konfliktu

▪️ Putin prostřednictvím Orbána nepředal Bidenovi ani zemím NATO žádný vzkaz.

▪️ Putin je přesvědčeným zastáncem upřednostňování politického a diplomatického úsilí o nalezení řešení ukrajinské krize.

Peskov rovněž uvedl, že Rusko schvaluje návrh tureckého ministra zahraničí Fidana na vytvoření mírové platformy pro urovnání situace na Ukrajině.

https://t.me/to_je_nas_svet/27658

 

 

 

📌8. července 2024: V PAŘÍŽI….

https://t.me/absurdnisvet/75851

https://t.me/absurdnisvet/75852

https://t.me/absurdnisvet/75853

https://t.me/absurdnisvet/75854

https://t.me/absurdnisvet/75855

https://t.me/absurdnisvet/75856

https://t.me/absurdnisvet/75857

 

 

📌8. července 2024: 🇸🇻 PREZIDENT SALVADORU NAYIB BUKELE VYDÁVÁ VAROVÁNÍ A VYHROŽUJE SPOLEČNOSTEM TRESTY ODNĚTÍ SVOBODY ZA ZVYŠOVÁNÍ A ZNEUŽÍVÁNÍ CEN POTRAVIN.

 

„Přestaňte zneužívat lidi v Salvadoru nebo si nestěžujte později. Znáte zločiny, které jste spáchali. Nebude to pokuta, kterou jim udělíme za zvýšení cen potravin.

 

Nestěžujte si později. Doufám, že ceny potravin budou zítra nižší než nyní.

 

To není vtip. Dovozci potravin, obchodníci, maloobchodníci a velkoobchodníci přestaňte tyto předpisy zneužívat.“

https://t.me/absurdnisvet/75858

 

 

📌8. července 2024: REAKCE NA NELEGÁLNÍ IMIRACI NA KANÁRSKÝCH OSTROVECH JE EPICKÁ. 👏👏

 

EVROPSKÁ UNIE 🇪🇺A VLÁDA 💀 A KANÁRSKÉ KOALICE JSOU VINNÍ, ŽE VĚCI DOSTALY DO TETO NÁRODNÍ NOUZOVÉ SITUACE.

 

https://t.me/LARECONQUISTA_ESP

https://t.me/absurdnisvet/75859

 

 

📌8. července 2024: TAJNÍ VLÁDCI SVĚTA – SATANSKÁ STÍNOVÁ ELITA:

 

Je těžké uvěřit, že to bylo vysíláno na Channel 4 ve Velké Británii před dvaceti dvěma lety. Účinkují Alex Jones, David Icke, G. Edward Griffin a další.

https://t.me/absurdnisvet/75860

 

 

📌8. července 2024: 🇫🇷 MACRONOVI BYLY UKÁZÁNY DVEŘE.

 

Výsledky předčasných voleb ve Francii, které byly vyhlášeny z Macronovy vlastní iniciativy, pro něj skončily porážkou.

Francouzští občané byli připraveni hlasovat pro kohokoli jiného než pro Macrona. Nepomohly ani politicko-technologické triky a stahování kandidátů.

Macronova strana prohrála.

Ve Francii se rozpoutal boj o moc. Vítězná strana požaduje, aby jí bylo předáno sestavení vlády.

Podobný osud čeká všechny dosluhující hlavy evropských států a Spojené státy, které se angažují v zasahování do suverénních záležitostí jiných států, zatímco jejich občané požadují, aby se zabývali vnitřními problémy a rozvojem národních ekonomik.

https://t.me/to_je_nas_svet/27651

 

 

📌8. července 2024: ✈️ INDICKÝ PREMIÉR NARÉNDRA MÓDÍ PŘILETĚL DO MOSKVY NA JEDNÁNÍ S PUTINEM. 👍

https://t.me/to_je_nas_svet/27654

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️08.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKÉ BOMBARDOVÁNÍ NUTÍ UKRAJINU „ŽÁDAT“ O ZÁPADNÍ PONORKY PO BOJOVÝCH LETADLECH. (CO PŘÍŠTĚ?)…

 

https://youtu.be/Xo7tQxjPrKQ?si=JULfgA0iw3ZzwR7v

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️08.07.2024, Sky News Australia, Roman Kirsch: „PAŘÍŽ BUDE HOŘET“: VE FRANCII VYPUKL CHAOS PO PŘEDPOKLÁDANÉM VÍTĚZSTVÍ (EXTRÉMNÍ) LEVICE. OČEKÁVAJÍ, ŽE LEVICOVÁ VLÁDA JIM PŮJDE NA RUKU. ZÁPLAVA PALESTINSKÝCH VLAJEK, ŽÁDNÁ FRANCOUZSKÁ, IMIGRANTI JÁSAJÍ, FRANCIE V ROKU 2024

 

https://youtu.be/WNA4qvwVcIk?si=vJ2S83x4Yme-1Kff

 

♨️♨️♨️AFP News Agency: FRANCOUZSKÉ VOLBY: NEPOKOJE V ULICÍCH MĚSTA RENNES

 

https://youtu.be/HigLJaqHuEY?si=K2zz9_lPKvpBKWPO

 

♨️♨️♨️Oneindia News: FRANCOUZSKÉ VOLBY: ČERSTVÉ NEPOKOJE VYPUKLY V HLAVNÍM MĚSTĚ PAŘÍŽI PO VÍTĚZSTVÍ EXTRÉMNÍ LEVICE… ((Proč se to stalo a děje? Vysvětleno, systém voleb ve Francii!!! Manipulace u voleb!!!))

 

https://youtu.be/OcMmIPzxtDM?si=MFRBp3uTc1Qn2EuJ

 

♨️♨️♨️EU MADE SIMPLE: VYSVĚTLENÍ VÝSLEDKŮ FRANCOUZSKÝCH VOLEB… NÁŠ MAINSTREAM SE ALE JISTĚ BUDE PŘÍMO „ROZPLÝVAT“ NAD VÍTĚZSTVÍM DEMOKRACIE“ V TĚCH ZPRONEVĚŘENÝCH“ VOLBÁCH VE FRANCII

 

https://youtu.be/gERl0YwQeqc?si=_c71HKHLdpXuw2KH

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️08.07.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ZELENSKYJ ZTRÁCÍ DALŠÍ SYSTÉMY PROTIVZDUŠNÉ OBRANY PATRIOT, ZATÍMCO ZÁPAD OPĚT NECHÁVÁ UKRAJINU ČEKAT. PUTIN MÍŘÍ NA SLABÁ MÍSTA UKRAJINSKÉ OBRANY

 

https://youtu.be/gfTFC4FIaL0?si=810MnErVBvAczFfF

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️08.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „ŽÁRLIVÝ ZÁPAD…“: VLADIMÍR PUTIN ZESMĚŠŇUJE SPOJENÝMI STÁTY VEDENOU ALIANCI NATO KVŮLI DNEŠNÍ NÁVŠTĚVĚ PŘEDSEDY INDICKÉ VLÁDY NARENDRA MODIHO V RUSKU

 

https://youtu.be/-oz9VJSmvDw?si=QMTr9LPfbgL6rlCB

 

 

📌8. července 2024, 7:30: NIZOZEMSKO JE ZKLAMÁNO REAKCÍ RUSKA NA ROZHODNUTÍ DODAT KYJEVU F-16:

 

Šéf nizozemského ministerstva zahraničí negativně reagoval na reakci ruského velvyslance ohledně rozhodnutí Haagu vydat povolení k vývozu stíhaček F-16 kyjevskému režimu.

 

Nizozemský ministr zahraničí Caspar Veldkamp označil reakci ruského velvyslance na rozhodnutí Haagu vydat povolení k vývozu stíhaček F-16 na Ukrajinu za „zklamání“.

 

„To ukazuje, že Rusko není připraveno najít řešení konfliktu, jen vyhrožuje a my to neschvalujeme,“ cituje RIA Novosti slova šéfa nizozemského ministerstva zahraničí.

 

Ještě předtím Veldkamp oznámil záměr Nizozemska převézt do Kyjeva mobilní forenzní laboratoř, náklady se pohybují kolem 6 milionů eur.

 

https://www.vesti.ru/article/4035371

 

 

📌8. července 2024, 7:03: SKUPINA VOJÁKŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY U AVDIIVKY SE VZDALA PO VZORU VOJÁKA, KTERÝ UKRADL TANK:

 

Čtyři vojáci z 59. samostatné motostřelecké brigády a 107. reaktivní dělostřelecké brigády Ozbrojených sil Ukrajiny se vzdali ruským silám.

 

Skupina ukrajinských vojáků se vzdala u Avdijivky po vzoru tankisty Maxima Lichačova, který přešel na stranu Ruské federace. Mezi těmi, kteří se vzdali, jsou vojáci z 59. samostatné motostřelecké brigády a 107. brigády raketového dělostřelectva, uvedla agentura TASS.

 

„Když jsem zaujal pozice v oblasti Nevelskoje, viděl jsem depresivní a beznadějný stav svých soudruhů a navrhl jsem jim, aby se v tichosti vzdali. Usoudili jsme, že je lepší být živý v zajetí než mrtvý v pozicích. Viděli jsme na internetu, jak se lidé vzdávají i v bojových vozidlech a daří se jim to, tak jsme uspěli my,“ řekl jeden z bojovníků Denis Beljajev.

 

Potvrdil, že konečné rozhodnutí bylo učiněno po Lichačovově činu. Spolu s Beljajevem se vzdali další tři vojáci Ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Podle mužů šli všichni na frontu v rámci nucené mobilizace.

 

Na konci května Maxim Lichačov unesl tank T-64 z pozic Ozbrojených sil Ukrajiny a vzdal se na něm ruským jednotkám. Již obdržel pas občana Ruské federace. Nyní si Lichačov plánuje najít práci a vést plnohodnotný život.

 

https://www.vesti.ru/article/4035247

 

 

📌8. července 2024, 7:49: FSB ZABRÁNILA ÚNOSU BOMBARDÉRU RUSKÝCH VZDUŠNÝCH SIL UKRAJINSKÝMI SPECIÁLNÍMI SLUŽBAMI:

 

FSB informovala o zabránění únosu ruského strategického bombardéru Tu-22M3.

 

„Pokus ukrajinských tajných služeb provést operaci únosu strategického bombardéru Tu-22M3 ruských leteckých sil v zahraničí byl zmařen,“ uvádí RIA Novosti s odkazem na Centrum pro styk s veřejností FSB Ruska.

 

Zároveň bylo odhaleno zapojení speciálních služeb zemí NATO do specifikované operace Kyjeva.

 

Jak bylo vysvětleno, ukrajinská rozvědka měla v úmyslu „koupit“ ruského vojenského pilota poskytnutím italského občanství pilotovi, aby pilot unesl a přistál s bombardérem na Ukrajině.

 

Kromě toho byly během operační hry získány informace, s jejichž pomocí ruské jednotky zasáhly letiště armády kyjevského režimu Ozernoje.

 

Předtím FSB zabránila sabotáži v podniku obranného průmyslu v Iževsku.

 

https://www.vesti.ru/article/4035403

 

 

📌8. července 2024, 9:30: TŘI LIDÉ ZRANĚNI PŘI EXPLOZI A ÚTOCÍCH DRONŮ V OBLASTI BELGOROD:

 

Nejméně tři lidé byli zraněni při výbuchu a útocích ukrajinských dronů na vesnice v okolí Belgorodu Šebekin, uvedl gubernátor Vjačeslav Gladkov.

 

Ve vesnici Rževka mina vyhodila do povětří služební auto místního podniku, dva lidé byli zraněni. Jeden muž má šrapnelovou ránu na ruce, druhý má šrapnelovou ránu na noze, teď jsou v nemocnici v Belgorodu. Ženisté pracují na místě výbuchu.

 

Ve stejné Rževce dron zaútočil na soukromý dům, druhý UAV zničil auto a třetí explodoval poblíž obchodu, načež vzplála tráva.

 

Další helikoptéra zaútočila na osobní autobus v obci Vozněsenovka, její řidič byl hospitalizován se střepinovými zraněními na břiše, obličeji, rukou a nohou.

 

https://www.vesti.ru/article/4035585

 

 

📌8. července 2024, 9:00: NIČENÍ HISTORICKÉ PAMĚTI KOLEKTIVNÍM ZÁPADEM VEDE KE GENOCIDĚ UKRAJINSKÉHO LIDU:

 

Anti-Rusko, které kolektivní Západ vytvořil místo Ukrajiny, nemá nic společného s ukrajinskou kulturou a ukrajinskou identitou. Kulturně je nejen protiruská, ale také protiukrajinská, píše Viktor Medvedčuk, předseda Rady hnutí Jiná Ukrajina, ve svém sloupku o Smotrimu.

 

Masové ničení, znesvěcování a „změna na novou realitu“ sovětských a ruských historických památek na území zemí bývalého SSSR není náhoda, ale rozsáhlý politický projekt kolektivního Západu proti Rusku. A úkolem není jen přepsat historii, ale přinést na tato území válku a vzájemné zničení. Takové akce tedy nelze nazvat politickým chuligánstvím: jedná se o záměrné podněcování nenávisti a nenávisti. A právě do takové „demokracie“ kolektivní Západ investuje miliardy.

 

CO JSOU HISTORICKY RUSKÉ ZEMĚ A PROČ JE CHTĚJÍ ZNIČIT?

 

Když mluvíme o historicky ruských územích na Ukrajině, vůbec to neznamená, že Ukrajinci žijí na cizí půdě. Historický proces utváření kultury, jazyka a národní identity se vyvíjí nelineárně, má složitou konfiguraci. Rozvoj ukrajinské národní identity probíhal díky Rusku, ne navzdory němu.

 

Kulturní fenomén Tarase Ševčenka by nebyl možný bez masové podpory ruské inteligence. Gogol si udělal literární kariéru na zájmu ruské společnosti o Malorusko. A usídlení Ukrajinců na jihovýchodě by nebylo možné bez rozvoje ruského impéria: byly tam nogajské stepi, pevnosti Turků a državy krymských Tatarů. Rozvoj Ukrajinců jako pravoslavného národa se proto shodoval s politikou rozvoje a posilování pravoslaví.

 

Území, která Ukrajinci rozvinuli, patřila k Ruskému impériu, ale zároveň neexistovaly žádné rozpory s ruským etnosem. Ve vztazích mezi Rusy a Ukrajinci nikdy neexistovalo nic takového, že by jedna etnická skupina zmasakrovala druhou, zabrala půdu a žila na ní. V Ruském impériu byli Ukrajinci pravoslavní, což znamená, že byli svůj, stejně jako v SSSR, protože si byli podobní kulturou, jazykem a mentalitou. Proto byly pozemky Ukrajinské SSR velkoryse rozřezány, jako by byly jejich vlastní, protože pak nikoho nenapadlo, že přijde čas a vybudují AntiRusko pod jasným vedením kolektivního Západu.

 

Ukrajinská kultura nejenže existovala v míru s ruskou kulturou, ale rozvíjela se s podporou Ruska ve všech historických etapách, vzbuzovala živý zájem o Rusko a byla žádaná, na rozdíl od Západu. Tam nebyla ukrajinská kultura masově žádaná, ale od dob Mazepy neustaly pokusy postavit Rusy a Ukrajince proti sobě v krvavé válce a zachránit životy svých vojáků. Ukrajinský konflikt dnes nemá žádné etnické kořeny a nemůže mít žádné kořeny.

 

Protiruské smýšlení, které vzniklo dnes místo Ukrajiny, nemá nic společného s ukrajinskou kulturou a ukrajinskou identitou. Kulturně je nejen protiruská, ale i protiukrajinská. Ukrajinci bojují s Rusy a uvolňují svou půdu třetím národům, které za nimi stojí. A nikdo se netají tím, že podle dalšího plánu kolektivního Západu budou muset Ukrajinci s těmito národy splynout a ztratit svou národní identitu, o které se dnes tolik mluví.

 

PŘEKRUCOVÁNÍ DĚJIN JAKO FAKTOR VÁLKY

 

Kolektivní Západ má být Ruskem něčím uražen. Svého času SSSR, čti Rusové, pro ně rozbil koloniální systém, zničil nadvládu bílého muže nad světem. Dnes jsou bílí američtí občané nuceni klečet před afroamerickými občany a v šedesátých letech minulého století neměl Afroameričan právo jít na stejný záchod s bělochem, sedět na stejné lavici. A chtějí zapomenout na tento ostudný příběh, když prohlašují Spojené státy za baštu demokracie.

 

Proto se Ukrajincům říká, že nevybudovali stát společně s Rusy, ale byli kolonizováni Rusy. Západní propagandisté znevažují hrdinské činy sovětských vojáků, kteří za cenu svých životů osvobodili svět od nacismu, a tvrdí, že přinesli zajetí národům. Oživení bandery, nacismu se děje s jediným cílem – donutit Ukrajince zabíjet Rusy.

 

Pro kolektivní Západ je důležité maskovat zničení Ruska jako národně osvobozeneckou válku údajně podmaněných národů. Stačí si poslechnout kteréhokoli moderního ukrajinského nacistu: sní o tom, že bude žít na úkor dobytí Ruska nebo alespoň na úkor kolonizace rusky mluvících oblastí Ukrajiny, a vůbec ne vlastní prací. Stejně tak klasičtí nacisté snili o tom, že dobudou svět, stanou se jeho pány a už nikdy nebudou fungovat.

 

Dnes západní propaganda podněcuje Ukrajince, aby věřili, že porážkou Ruska získají celoživotní podporu Západu, což je záměrná lež. Je to nacistická pohádka o světovládě, v tomto případě o nadvládě Západu, která je dnes zakotvena ve státní ideologii Ukrajiny a nutí její občany bojovat.

 

A aby Ukrajinci nechápali, jak se věci skutečně mají, přepisují se dějiny, ničí se historické památky, pálí se knihy a zakazuje se jazyk. A „demokratičtí“ Evropané tento neonacismus a genocidu vítají ze všech sil, podporují údajnou jednotu ukrajinského lidu, který ve skutečnosti ničí sám sebe.

 

A na to, na krvavou válku, a ne na pozvednutí ekonomiky, sociálních standardů, rozvoje vědy, vzdělání a kultury, nachází údajně osvícený Západ stovky miliard dolarů. Našli peníze na likvidaci Slovanů. Proto západní peníze stojí také za ničením ruských a sovětských kulturních památek, což vytváří atmosféru nenávisti a nepřátelství.

 

Historická paměť a kultura ukrajinského lidu jsou dnes ve velkém ohrožení. Ukrajinci byli do této války tlačeni, psychicky na ně vyvíjen nátlak, manipulováni a ti, kteří se postavili na odpor, byli odstraněni ze silnice. Západ chce, aby si Ukrajinci dali kolem krku jho a radovali se, že se stali otroky západních pánů. Proto Ukrajinec nemůže znát historii svého národa, což je proces osvobozování Ukrajinců od západních utlačovatelů. Ale jakmile zapomenou na svou skutečnou historii, přestanou být Ukrajinci, přestanou být svobodným národem.

 

https://www.vesti.ru/article/4035455

 

 

📌8. července 2024, 10:43: ROSKOSMOS DOKONČIL TESTY MOTORU RD-191M PRO TĚŽKOU ANGARU:

 

Testy motoru RD-191M, který pomůže zvýšit nosnost rakety Angara, byly podle státní korporace Roskosmos dokončeny.

 

Jednokomorový motor na kapalné palivo RD-191M byl vyvinut pro těžkou raketu těžké třídy Angara-A5M, která bude vypuštěna z vesmírného raketového komplexu Amur (komplex Angara na kosmodromu Vostočnyj).

 

RD-191M běží na petrolej a kapalný kyslík. Tah RD-191M převyšuje tah RD-191 o 10%.

 

https://www.vesti.ru/hitech/article/4035769

 

 

📌8. července 2024, 10:58: HACKEŘI PROVEDLI CÍLENÝ ÚTOK NA RUSKÉ VLÁDNÍ AGENTURY:

 

Skupina hackerů zahájila kybernetický útok na webové stránky ruských vládních agentur s názvem CloudSorcerer, uvedla společnost Kaspersky Lab.

 

Hrozba byla identifikována loni v květnu. Útočníci použili sofistikovaný nástroj, který přistupuje k veřejným cloudovým službám (např. Dropbox) a Githubu jako příkazovým a řídicím serverům.

 

Odborníci vysvětlili, že kybernetická skupina nejprve ručně nasadí škodlivý software na infikované zařízení a poté aktivuje různé funkce, včetně shromažďování, kopírování, mazání dat, inicializace komunikačního modulu s příkazovým a řídicím serverem atd.

 

Kolik počítačů bylo během kybernetického útoku infikováno, Kaspersky Lab neupřesnila, ale poznamenala, že cílem bylo hacknout ruské vládní agentury.

 

https://www.vesti.ru/hitech/article/4035721

 

 

📌8. července 2024: 🔥 V DŮSLEDKU RAKETOVÉHO ÚDERU DOŠLO K EXPLOZI A SILNÉMU POŽÁRU POBLÍŽ VOJENSKÉHO ZÁVODU ARTEM V KYJEVĚ.

Uvádí se, že tento podnik je jedním z hlavních výrobců raketových zbraní pro AFU.

https://t.me/to_je_nas_svet/27656

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️08.07.2024, eReport.sk, Ema Červená: SLOVENSKÝ PREZIDENT PETER PELLEGRINI ODCESTOVAL NA SAMIT NATO DO WASHINGTONU: OKREM ROKOVANÍ MÁ V PLÁNE AJ VIACERÉ STRETNUTIA:

 

Prezident SR Peter Pellegrini v pondelok dopoludnia odcestoval do Washingtonu, kde sa tento týždeň zúčastní na samite NATO. Informovali o tom z odboru komunikácie Kancelárie prezidenta SR.

 

Viaceré stretnutia s politickými lídrami.

 

,,Spolu s prezidentom Petrom Pellegrinim sa na samite zúčastní aj podpredseda vlády a minister obrany Robert Kaliňák a minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Juraj Blanár (obaja Smer-SD, poznámka TASR),“ priblížili z prezidentskej kancelárie.

Hlavu štátu okrem rokovaní na samite čakajú aj viaceré stretnutia s politickými lídrami, ale aj stretnutia s krajanskou komunitou.

 

https://ereport.sk/prezident-odcestoval-na-samit-nato-do-washingtonu/

 

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *