, ,

08.07.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

08.07.2024: RANNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

❤️ ZA SOCIALIZMU BYLA V ČESKOSLOVENSKU TAKOVÁ CHUDOBA, , ŽE KLOBÁSY SE VYRÁBĚLI JENOM Z MASA!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=2118354458542755&set=gm.853154190106974&idorvanity=375164124572652

 

 

📌📢🔝🔝🔝😂 7. července 2024, BABIŠOVO BEZPRECEDENTNÍ VYJÁDŘENÍ O VLÁDĚ? KAM JI POSLAL?

 

Andrej Babiš opět perlí😂. Babiš se s tím nesral. Šokoval novým videem, kde vládu poslal na Mars se stejnosměrným lístkem bez návratu. Otazníky kolem české mise na orbitu, kterou představil premiér Fiala.

 

Ve videu Babiš řekl: „Vláda chce do vesmíru, ale o tam? Takže máme šanci na druhého astronauta. Pán premiér říká, že Český kosmický průmysl je mezi nejlepšími a že máme ještě slabá místa se kterými se musíme vyspořádat, abychom patřili ke špice, jako USA, nebo další a bude to stát 1,5 miliardy. Tak já navrhuji, aby celá vláda odletěla na Mars. Za 1,5 miliardy. To je akorát jednosměrka bez návratu. To je to nejlepší, co můžete pro naši zemi udělat. My Vám děkujeme, že nás vyslyšíte, souhlasíte s tímto Babišovým prohlášením. Pomohl by České republice jednosměrný odlet vlády na Mars??? Napište mně do komentáře.“ 👍 👍 👍

 

((A kosmodrom si Nutella vybuduje na Úřadu práce? Nebo na takzvaném Havlovem letišti, aby se drželi zelené linie a už nikam nelétali?))

 

https://www.youtube.com/watch?v=hx0rgzjh9xc

 

https://www.facebook.com/100001640940199/videos/368575642594460?idorvanity=836856788022310

 

 

📌7. července 2024, Matěj Gregor: VYKASTROVANÝ FIALA POHŘBÍ VLÁDU. EVROPA JE V POZORU! UČEBNICE OBČANSKÉ VÝCHOVY UŽ NEVYCHOVÁVÁ RODIN, ALE VLÁDA LGBT, CO BUDOU I NACVIČOVAT NA SOBĚ….

👉 👉 👉 ((Každý rodič by si měl vyslechnout rady Matěje, co má se svým dítětem dělat a vysvětlovat doma, v klidu, pokud tuhle knihu ve škole obdrží!!!))

 

https://www.youtube.com/live/kcWOJ9gNXg0?si=PLWd_J-PIPVJlIFs

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️07.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: TROJITÝ SMRTÍCÍ ÚDER RAKET ISKANDER; ZNIČEN UKRAJINSKÝ VLAK S VÝZBROJÍ, ZNIČENY AMERICKÉ RAKETOVÉ SYSTÉMY PATRIOT UKRAJINSKÉ ARMÁDY VČETNĚ STOŽÁROVÉHO RADARU „ŽIRAFA“… 👍

 

https://youtu.be/6aELBW1AEDU?si=S3FFpsl9S6dCQ0cR

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️7. července 2024, VOLNÝbloG, Lenka Peterková: BABIŠOVA NOVÁ EUROPARLAMENTNÍ FRAKCE “PATRIOTI PRO EVROPU” JE KONCEPTUÁLNÍM PROCESEM VYTVOŘENÍ PLATFORMY PRO “PŘICHÁZENÍ” DONALDA TRUMPA DO EVROPY A PRO ZMĚNU POLITIKY EU!

 

👉 Spolu s odpisem USA přichází i odpis současné EU jako nemocného orgánu v těle umírajícího systému Pax Americana pod záminkou prosazování patriotismu!

 

Jak už jsem několikrát psal v článcích na Aeronetu a mnohokrát upozorňoval v pořadech na SVCS, proces odpisu USA a jeho systému Pax Americana bude velice úzce spojen s odpisem současné Evropské unie a systémového nastavení politiky, která se od roku 2014 plně amerikanizovala a bez jakýchkoliv zábran se EU transformovala do orgánu rozšířené americké unie.

 

👉 Všechny procesy, které EU prosazuje po roce 2014 a od okamžiku Majdanu v Kyjevě, jsou plně pod kontrolou amerického národního prediktora, který navíc ovládl i takové původně globalistické organizace jako je SWIFT, Světová banka, Mezinárodní měnový fond, a především skupina G7.

👉 A výsledkem hegemonizace USA v Evropě je válka na Ukrajině, kterou trpí hlavně Evropská unie a její ekonomika, průmysl, trhy a domácnosti.

 

Globalisty řízená destrukce USA zevnitř a genderová dysplazie amerického genomu v americké populaci, subverze americké střední třídy a rozklad americké ulice, je zastřešena a završena instalací dementního staříka do role prezidenta USA pomocí zfalšovaných voleb v listopadu 2020.

 

👉 A destrukci USA má dokončit reinstalace Donalda Trumpa v Bílém domě, který má zasadit americkému systému Pax Americana poslední úder tím, že začne namísto hegemonismu Pax Americana prosazovat subverzní patriotismus. Subverzní proto, že americký i ten klasický patriotismus je v ostrém rozporu s hegemonismem Pax Americana, který upřednostňuje cizí zájmy USA ve světě nad zájmy americké střední třídy a vrstev populace doma v USA. Podobně jako Fialova junta upřednostňuje zájmy Ukrajiny nad zájmy vlastního lidu, průmyslu a ekonomiky.

 

👉 Odchod Saúdské Arábie po 50 letech od smlouvy s USA o petrodolaru je pouze počátkem procesu na odpis USA a systému Pax Americana ve světě, přičemž na tento odpis se musí připravit i Evropská unie a Evropský parlament.

PRÁVĚ PROTO ANDREJ BABIŠ SPUSTIL PROJEKT NA VYTVOŘENÍ NOVÉ FRAKCE V EVROPSKÉM PARLAMENTU S NÁZVEM “PATRIOTI PRO EVROPU“. A to jen krátce po debaklu Macronovy frakce Renew v Evropských volbách.

 

NOVÁ FRAKCE V EU PARLAMENTU JE REAKCÍ NA ODPIS PAX AMERICANA V EVROPĚ.

 

ZALOŽENÍ FRAKCE PATRIOTI PRO EVROPU OZNÁMILI NA TISKOVÉ KONFERENCI VE VÍDNI DNE 30. ČERVNA 2024 MAĎARSKÝ PREMIÉR VIKTOR ORBÁN (FIDESZ), BÝVALÝ ČESKÝ PREMIÉR ANDREJ BABIŠ (ANO) A BÝVALÝ RAKOUSKÝ MINISTR VNITRA HERBERT KICKL (FPÖ).

 

👉 Aby byla frakce oficiálně uznána, musí mít alespoň 23 členů z nejméně 7 evropských zemí. Frakce již splnila podmínku na počet členů, kterých nyní má 25, ale stále ještě musí splnit podmínku 7 zemí EU, protože zatím tuto frakci tvoří poslanci jen ze 4 zemí, a to z Česka, Maďarska, Rakouska a Portugalska.

 

👉 Dalším členem této frakce může být podle informací tisku strana italského vicepremiéra Mattia Salviniho Liga severu, která v evropských volbách získala 8 mandátů. Dále se uvažuje o polské straně PiS, která získala 20 mandátů, a také se mluví o francouzském Národním sdružení Marine Le Pen, které získalo 30 mandátů v Evropském parlamentu.

 

👉 Docela by mně zajímalo, jak se zachová SMER Roberta Fica, který by logicky měl následovat krok Orbánova Fideszu a rovněž by se měl připojit k Patriotům pro Evropu. Pokud se slovenský SMER připojí k jiné frakci, tak to bude politické chucpe, protože 👉 frakce Evropští socialisté jsou pro vyzbrojování Ukrajiny, a dokonce SMER ze své frakce vyhodili poté, co Robert Fico vloni na podzim vyhrál parlamentní volby a ohlásili proces prosazování míru na Ukrajině.

 

👉 Podle informací se ale SMER snaží mermomocí dostat zpátky do frakce Evropských socialistů za podmínek, že socialisté budou v EU respektovat postoje SMERu, což považuji za snahu vlámat se oknem do hospody, ze které vás už jednou vyhodili dveřmi. Evropští socialisté chtějí válku na Ukrajině a nic se na tom nezměnilo od chvíle, kdy SMER kvůli prosazování míru z frakce vloni na podzim vyhodili.

👉 Babišova a Orbánova frakce ale představila svůj manifest v černých deskách na způsob Donalda Trumpa, a ten si teď ocitujeme:

 

VLASTENECKÝ MANIFEST PRO EVROPSKOU BUDOUCNOST

 

👉 Národy Evropy stojí na historickém rozcestí. Evropská unie—původně vysněný projekt založený na touze po usmíření po zkáze dvou světových válek a desetiletích rozdělení—se obrátila proti Evropanům a nyní sleduje zájmy v rozporu s vůlí národů, regionů a malých komunit, které tvoří náš evropský domov.

 

Instituce, které jsou z velké části neznámé a vzdálené evropským občanům — spolu s mocnými globalistickými silami, nevolenými byrokraty, lobbisty a zájmovými skupinami, které pohrdají hlasem většiny a demokracií založenou na vůli lidu — plánují nahradit národy. Čím? Evropským centrálním státem.

 

Volby do nového Evropského parlamentu v červnu proto měly generační a existenční význam. Dělící čára politiky dnes již nevede mezi konzervativci a liberály nebo mezi pravicí a levicí, ale mezi centralisty, kteří hlásají Novou Evropu, a vlastenci a suverenisty, kteří bojují za zachování a posílení Evropy národů, které si vážíme. Pouze skrze vítězství a spolupráci vlasteneckých a suverenistických stran po celém kontinentu můžeme zajistit našim dětem dědictví.

 

VĚŘÍME V EVROPU:

 

  • silných, hrdých a nezávislých národů, které jsou svobodné v odhodlání žít a vzájemně ve shodě spolupracovat;

 

  • sjednocenou prostřednictvím institucí s legitimitou zakořeněnou v národech, pověřených a odpovědných evropským národům;

 

  • suverénní a neochvějnou ve sledování svých zájmů, osvobozenou od závislostí, které brání naplnění vůle jejích národních komunit doma i v zahraničí;

 

  • oddanou míru a dialogu, přičemž je připravena se bránit proti jakékoli hrozbě;

 

  • která chrání a oslavuje svou evropskou identitu, tradice a zvyky; plody svého řecko-římského a židovsko-křesťanského dědictví;

 

  • která si váží inherentní rozmanitosti mezi svými národy, jejich historií a způsobem života, přičemž odolává ultimátům měnit se podle módních trendů;

 

  • která brání opravdové svobody, základní lidská práva a lidskou důstojnost, přičemž tvrdě odolává pokusům o omezení nebo předefinování těchto svobod;

 

  • konkurenceschopnou, produktivní, efektivní a hrdou na své intelektuální, vědecké a ekonomické úspěchy jako kontinent inovace, excelence a pokroku;

 

  • připravenou chránit své hranice, zastavit nelegální migraci a uchovat si svou kulturní identitu, podle vůle naprosté většiny evropských občanů;

 

  • národů připravených chránit své občany proti jakýmkoli a všem potenciálním hrozbám pocházejícím z politické, ekonomické, náboženské a kulturní oblasti;

 

  • která respektuje svůj vlastní mandát a pravidla, nepřekračuje své kompetence, dodržuje zásadu subsidiarity a proporcionality, a přestává ospravedlňovat své útoky na národní suverenitu uplatňováním tlaku prostřednictvím evropského rozpočtu;

 

  • národů, které odmítají další přesuny národní suverenity na evropské instituce;

 

  • která respektuje právo veta národů

 

  • která uznává diplomacii jako základní prvek suverenity členských států a jako záležitost, o níž rozhoduje každý národ svobodně, aniž by k témuž postupu zavazoval ostatní.

 

My, vlastenecké síly Evropy, se zavazujeme vrátit evropskému lidu budoucnost našeho kontinentu tím, že si vezmeme zpět naše instituce a přesměrujeme evropskou politiku, aby sloužila národům a našim lidem. Upřednostňování suverenity před federalismem, svobody před příkazy, míru před válkou: To je Manifest Patriotů pro Evropu.

 

MANIFEST PLNÝ VÝROKŮ Z AERONETU A Z VOLEBNÍCH MÍTINKŮ DONALDA TRUMPA:

 

Na malý okamžik mi při čtení předmluvy manifestu spadly stolní hodiny ze stolku, protože jsem měl pocit, že čtu něco svého z Aeronetu, především ty věci o globalistech a o Nové Evropě. Doslova to vypadá, jako kdyby někdo konceptuálně „nakupoval” informace na našem serveru a potom je použil do předmluvy manifestu nové evropské frakce Patrioti pro Evropu. Ano, hlavním cílem původní EU byl projekt Nové Evropy (Das neue Europa) a vlastně ten projekt běží dosud.

 

I když běží pod kuratelou Pax Americana a z toho projektu moc nezůstalo, protože dnešní EU je spíše protektorátem amerického národního prediktora. Ten manifest my rovněž připomíná projevy Donalda Trumpa, který o hrozbě globalismu a migrace mluví na každém předvolebním shromáždění.

👉 A najednou Trumpova slova a varování před globalisty a migrací čteme v manifestu nové evropské frakce. Tím je to dané, je to naprosto jasné!

 

TRUMP SE KROK ZA KROKEM VRACÍ DO BÍLÉHO DOMU A BUDE ZNOVU UKAZOVAT ČERNÉ DESKY… JAKO BABIŠ, ORBÁN A KICKL

👉 Celá ta frakce je konceptuálním procesem přípravy platformy v Evropském parlamentu pro přicházení Donalda Trumpa a jeho trumpizace do Evropy po listopadových volbách v USA.

👉 Právě v pondělí americký Nejvyšší soud rozhodl, že američtí prezidenti mají absolutní trestní imunitu na všechny své činy a rozhodnutí učiněné v oficiální rovině.

Nemají imunitu na činy v neoficiální rovině, což ale je prakticky nemožné prezidentovi prokázat v době výkonu jeho funkce, neboť okamžikem uvedení do funkce je prezidentem 24 hodin denně bez přestávky v ohledu soukromého života.

A není prakticky možné odlišit, který krok prezidenta je oficiální, a který už není.

Pondělní rozhodnutí Nejvyššího soudu v USA je obrovské vítězství pro Donalda Trumpa v jeho soudních sporech a nyní se čeká na 11. červenec a rozsudek soudu v New Yorku ve věcí falšování účetnictví. TO BUDE FINÁLNÍ TEST TOHO, JAKÉ POSTAVENÍ MÁ NÁRODNÍ PREDIKTOR V USA A JAKÉ MAJÍ GLOBALISTÉ.

 

👉 Pokud je Donald Trump předurčen k procesu odpisu USA, stane se znovu prezidentem, protože urychlí proces demise systému Pax Americana, a to především v Evropě.

Není třeba o tom pochybovat, když jeho hesla z volebních kampaní se najednou dostala do manifestu nové frakce v Evropském parlamentu. A nelze si nevšimnout černých desek a ukazování manifestu stejným způsobem, jako Donald Trump ukazoval své dekrety ve funkci prezidenta. VŠUDE JSOU TOTOŽNÉ SYMBOLY, STAČÍ SI JICH VŠÍMAT.

 

-VK-Šéfredaktor AE News

 

https://aeronet.news/babisova-nova-europarlamentni-frakce-patrioti-pro-evropu-je-konceptualnim-procesem-vytvoreni-platformy-pro-prichazeni-donalda-trumpa-do-evropy-a-pro-zmenu-politiky-eu-spolu-s-odpisem-usa/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️7. července 2024, VOLNÝbloG, Lenka Peterková: DALŠÍ STUDIE BOURÁ LŽI O ZMĚNÁCH KLIMATU ZPŮSOBENÝCH CO2:

 

♻️Je až neuvěřitelné, jak dalekosáhlé by byly dopady politiky Green Dealu, která je založená na největší lži v dějinách lidstva, jejímž konečným cílem je snížení životní úrovně a depopulace.

 

👉 Pokud by se tato politika plnila do důsledků přesně tak, jak ji přináší EU, velmi rychle bychom se dostali někam na úroveň Afriky, jak se ostatně uvádí i v Agendě 2030, která počítá s vyrovnáním životní úrovně zemí rozvinutých a rozvojových.

 

Je proto nezbytně nutné všechny lži, na kterých je tato politika založena, postupně rozkrývat.

 

Objevuje se proto stále více studií, které podkopávají údajný vědecký konsensus o globálním oteplování.

 

Bylo například zjištěno, že mnoho teploměrů, které byly kdysi umístěny ve venkovské oblasti, a které měly ukazovat, že se v průběhu let oteplilo, se nyní nachází v městských oblastech. NENÍ TEDY DIVU, ŽE SE OTEPLILO: KOLEM TEPLOMĚRŮ BYLO VYBUDOVÁNO MĚSTO, KTERÉ VYTVÁŽ´ŘÍ TZV. „TEPELNÉ OSTROVY.“

 

👉 Zbytek oteplování lze vysvětlit změnami ve sluneční aktivitě, které NASA pečlivě sleduje po mnoho desetiletí, řekl novinář Alex Newman v rozhovoru s investigativním novinářem Joshuou Philippem.

 

Autoři studií jsou na sociálních sítích napadáni klimatickými alarmisty a nazýváni klauny a popírači.

 

Jedním z autorů citovaných Newmanem je Dr. Willie Soon, který dříve pracoval v Centru pro astrofyziku | Harvard & Smithsonian. V rozhovoru s Tuckerem Carlsonem na začátku tohoto roku řekl, že GLOBÁLNÍ OTEPLOVÁNÍ JE NEEXISTUJÍCÍ PROBLÉM.

 

👉 Je si na 90 procent jistý, že to není CO2, ale slunce, co způsobuje změnu klimatu, a říká, že klimatičtí carové klamou veřejnost. „Máme mnoho důkazů, které ukazují, že je to pravděpodobně Slunce.“

 

„Klima není jako termostat, který můžete zapnout nebo snížit teplotu,“ zdůraznil astrofyzik. „GLOBÁLNÍ OTEPLOVÁNÍ NENÍ PROBLÉM, COŽ ZNAMENÁ, ŽE S TÍM NEMUSÍME NIC DĚLAT.“

 

Skutečnost, že tyto studie byly publikovány v renomovaných vědeckých časopisech, je překvapivá, protože studie, které neodpovídají mainstreamovému narativu, jsou obvykle vyloučeny. „Myslím, že přehrada se konečně protrhla,“ řekl Newman.

 

👉 Narážel tím na skandál z roku 2009, kdy unikly e-maily od takzvaných „klimatologů.“ E-maily odhalily, že tito „VĚDCI“ KONSPIRUJÍ, ABY SKRYLI SVÁ DATA, TAJNĚ SE SPOLČUJÍ, ABY ZAKRYLI POKLES GLOBÁLNÍ TEPLOTY A ABY UMLČELI VĚDCE, KTEŘÍ NESOUHLASÍ S MAINSTREAMOVÝM PŘÍBĚHEM.

 

Nyní si možná část vědecké komunity, která pomáhá šířit klimatickou agendu, začíná uvědomovat, že klimatické lži jsou dlouhodobě neudržitelné, což je pravděpodobně důvod, proč mohly být studie, které narativ popírají, náhle zveřejněny i v renomovaných vědeckých časopisech.

 

NĚCO PODOBNÉHO BYLO JEŠTĚ NEDÁVNO ZHOLA NEMOŽNÉ

 

pův. článek vyšel: 7.7.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

Lenka Peterková/7 července, 2024/in AkceSlider aktualityZahraničí

 

👉 7 ČERVENCE, 2024

Ginkgo biloba může pomoci rozložit mikrosraženiny způsobené proteinem covid spike

7 ČERVENCE, 2024

Další studie bourá lži o změnách klimatu způsobených CO2

 

👉 7 ČERVENCE, 2024

Babišova nová europarlamentní frakce “Patrioti pro Evropu” je konceptuálním procesem vytvoření platformy pro “přicházení” Donalda Trumpa do Evropy a pro změnu politiky EU!

 

👉 7 ČERVENCE, 2024

07.07.2024, rozklikni si denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

 

👉 7 ČERVENCE, 2024

Evropa potřebuje mír a přijel jsem zjistit, jaká je k němu nejkratší cesta!

 

 

https://volnyblog.news/dalsi-studie-boura-lzi-o-zmenach-klimatu-zpusobenych-co2/

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️7. července 2024, VOLNÝbloG, Jana Hrušková: Od Waltera Chestnuta: GINKGO BILOBA MŮŽE POMOCI ROZLOŽIT MIKROSRAŽENINY ZPŮSOBENÉ PROTEINEM COVID SPIKE:

 

👉 Ginkgo biloba, také známý jako jínan dvoulaločný, pochází z Číny, Japonska a Koreje, ale nyní se pěstuje také v Evropě a Spojených státech. Listy a semena ze stromu se používají po tisíce let v tradiční čínské medicíně a dodnes se používají v doplňcích a bylinných lécích. Moderní výzkum se primárně zaměřuje na extrakt z ginkga, který se vyrábí z listů.

 

👉 Ginkgo biloba se běžně používá ke zlepšení paměti a kognitivních funkcí, stejně jako ke zmírnění příznaků úzkosti, glaukomu a demence. Předpokládá se, že zlepšuje průtok krve do mozku a může pomoci zmírnit problémy s krevním oběhem. Některé studie naznačují, že může pomoci také při problémech s pamětí způsobených demencí nebo Alzheimerovou chorobou.

 

👉 Dalším možným přínosem ginkgo biloba jsou fibrinolytické účinky (tj. BRÁNÍ RŮSTU KREVNÍCH SRAŽENIN), které mohou zlepšit mikrosraženiny a následnou fibrózu způsobenou covid spike proteinem, který covid „vakcíny“ indukuje v těle produkci po injekci. 

 

👉 V níže uvedeném článku se Walter Chestnut zmiňuje o „dlouhém covidu“, ale stejně tak TO PLATÍ I PRO TY, KTEŘÍ TRPÍ MIKROSRAŽENINAMI A FIBRÓZOU KVŮLI INJEKCÍM COVIDU.

 

Ginkgo Biloba: Fibrinolytický a potenciální neuroterapeutický management Long Covid

 

 

Ginkgo Biloba a Long Covid: In vivo a in vitro modely pro hodnocení nanoterapeutické účinnosti , MDPI, 22. května 2023

 

👉 Vzhledem k nedávnému článku diskutovanému včera, který potvrzuje moji hypotézu SPED (Spike Protein Endothelial Disease), která zahrnuje systémovou fibrózu, je nezbytné najít terapeutika, která mohou rozložit příčinné mikrosraženiny.

NAŠTĚSTÍ EXISTUJE PŘÍRODNÍ TERAPEUTIKUM, KTERÉ TUTO SCHOPNOST MÁ. ANO – PŘÍRODA OPĚT NEZKLAME. DNEŠNÍM HRDINOU JE GINKGO BILOBA. JE TO NEJSTARŠÍ DUŠE.

 

👉 Ginkgo biloba , běžně známý jako ginkgo nebo gingko (/ˈɡɪŋkoʊ, ˈɡɪŋkɡoʊ/ GINK-oh, -⁠goh), také známý jako dívenka, je druh nahosemenného stromu pocházejícího z východní Asie. Je posledním žijícím druhem v řádu jinanů, který se poprvé objevil před více než 290 miliony let, a fosilie velmi podobné žijícím druhům rodu Ginkgo sahají až do epochy střední Jury před přibližně 170 miliony let. Strom byl pěstován na počátku lidské historie a zůstává běžně vysazován a je široce považován za živoucí fosílii.

 

Ginkgo biloba, Wikipedia přes EncycloReader

 

Gingko má pozoruhodnou vlastnost (mnohé) v tom, že působí jako aktivátor plasminogenu – AKTIVUJE TĚLESNÉ MECHANISMY, KTERÉ ROZKLÁDAJÍ SRAŽENINY.

 

Intravaskulární cesta tvorby trombinu/fibrinu a související antitrombolytická terapie. *Vytvořeno pomocí BioRender.com

 

👆 Výše uvedený obrázek ukazuje, jak tělo rozkládá sraženiny. Tento proces může být podpořen exogenními (v tomto případě injekčními) aktivátory plazminogenu. Dvě dobře známé jsou urokináza („UK“) a streptokináza („SKA“). Urokináza se nachází v ledvinách. Streptokináza je léčivo.

Na gingku je úžasné, že dosahuje stejného účinku jako UK a SKA. Je to aktivátor plazminogenu. A pro endoteliální buňky!

👉 Účinky tromboprevence, jako je protidestičková a antikoagulační aktivita, byly hlášeny při použití extraktu z Ginkgo biloba (GbE); podrobný mechanismus však dosud nebyl plně prozkoumán, zejména úloha Krüppelova faktoru 2 (KLF2). Cílem této studie bylo zjistit, zda GbE může aktivovat KLF2 a poté indukovat sekreci trombomodulinu (TM) a tkáňového aktivátoru plazminogenu (t-PA), aby se zvýšily účinky tromboprevence.

Různé koncentrace GbE byly inkubovány s endoteliálními buňkami lidské pupečníkové žíly (HUVEC), aby se vyhodnotil jeho účinek na endoteliální buňky. Zjistili jsme, že exprese KLF2 v klinické praxi koreluje s rizikem aterosklerózy a žilního tromboembolismu. V buněčném modelu HUVEC stimuloval GbE expresi KLF2 způsobem závislým na dávce. Kromě toho se sekrece TM a t-PA zvýšila, když byly buňky kultivovány s GbE.

Ginkgo biloba indukuje expresi trombomodulinu a sekreci tkáňového aktivátoru plazminogenu prostřednictvím aktivace Krüppel-like faktoru 2 v endoteliálních buňkách, World Scientific, 2020

 

Domnívám se, že je to dostatečný důkaz, který opravňuje ke zkoušení GbE u těch, kteří trpí dlouhým poškozením/patologií covidu a spike proteinu (mikrosrážení). Existuje důkaz, že GbE může mít terapeutické výhody pro akutní covid, zejména při řešení ARDS.

 

Antivirový účinek EGb je zprostředkován různými mechanismy, včetně blokování SARS-CoV-2 3-chymotrypsinu-like proteázy, která poskytuje trans-variantní účinnost. Navíc EGb brání rozvoji plicních zánětlivých poruch prostřednictvím snížení aktivity neutrofilní elastázy, uvolňování prozánětlivých cytokinů, agregace krevních destiček a trombózy. EGb tedy může zmírnit akutní poškození plic a syndrom akutní respirační tísně u covid-19. 

Ginkgo biloba při zvládání závažnosti covid-19, PubMed, říjen 2022

 

👉 Kromě přínosů, které může mít gingko pro léčbu mikrosraženin vyvolaných spike proteinem a následné fibrózy, je gingko také velmi slibné při léčbě neuroterapeutického řízení dlouhého covidu.

👉 Je nezbytné pokračovat ve studiu mechanismů, které jsou základem patofyziologického procesu infekce SARS-CoV-2. To umožní výzkumníkům odhalit terapeutické cíle, které mohou být použity pro jejich řízení. Podle tohoto přehledu lze navrhnout, že Ginkgo biloba má potenciální pozitivní účinky, včetně ANXIOLYTICKÝCH, ANTINEUROTOXICKÝCH, PROTIZÁNĚTLIVÝCH A ANTIAPOPTOTICKÝCH FUNKCÍ, A BYL ZKOUMÁN PŘI LÉČBĚ NEUROLOGICKÝCH PORUCH, ZEJMÉNA AD, PD A DEMENCE.

Ginkgo Biloba a Long Covid: In vivo a in vitro modely pro hodnocení nanoterapeutické účinnosti, MDPI, 22. května 2023

 

👉 Jak jsme ukázali, gingko může být velmi důležitým terapeutikem při zvládání, možná dokonce prevence, mikrosraženin vyvolaných spike proteinem SARS-CoV-2, což vede k nové formě systémové fibrózy (viz můj předchozí příspěvek). Kromě toho může být také prospěšný pro ty, kteří trpí dlouhým covidem, zejména při léčbě neurologických aspektů syndromu.

 

👉 Těším se, až si vychutnám pěkný šálek nebo tři čaje z ginkgo biloba. Pamatujte, že se jedná o práci lékařského výzkumu, a ne lékařskou radu. Před použitím jakéhokoli doplňku nebo léků se vždy poraďte se svým poskytovatelem primární péče.

 

O AUTOROVI:

 

Walter Chestnut  je americký webový vývojář, tržní stratég, výzkumník covidu a hlavní řešitel ve  WMC Research, webové stránce, která obsahuje hypotézy, jejichž cílem je stimulovat studie, další výzkum a dialog o covid-19. V roce 2021 byl spoluautorem  článku ve France-Soir  se zesnulým Lucem Montagnierem o SARS-CoV-2 urychlujícím biologický věk. Také publikuje články na stránce Substack s názvem ‚ WMC Research ‚, kterou můžete odebírat a sledovat  ZDE .

 

https://volnyblog.news/ginkgo-biloba-muze-pomoci-rozlozit-mikrosrazeniny-zpusobene-proteinem-covid-spike/

 

 

📌7. července 2024, 19:09, Stoltenberg: NIKDO NEŘEKL, ŽE SE UKRAJINA ZA 10 LET STANE ČLENEM NATO:

 

Nikdo neslíbil, že přijme Ukrajinu do NATO za deset let, řekl generální tajemník

 

NATO Jens Stoltenberg. Zároveň připustil, že otázka přijetí Ukrajiny je „velmi vážná“.

 

„Nejdůležitější věc, kterou bychom měli udělat, je zvýšit podporu Ukrajině tak, aby zvítězila. To je podmínka pro jakékoli budoucí členství Ukrajiny,“ řekl Stoltenberg, kterého citovala agentura TASS.

 

Vyjádřil také názor, že jediným způsobem, jak dosáhnout dlouhodobého míru, je přesvědčit ruského prezidenta Vladimira Putina, že „na bojišti nezvítězí“. A k tomu je nutné pokračovat v poskytování vojenské pomoci Kyjevu.

 

Mezitím 5. července generální tajemník NATO vyjádřil naději, že se Ukrajina stane členem Severoatlantické aliance do roku 2034. Místopředseda Bezpečnostní rady Ruské federace Dmitrij Medveděv toto prohlášení jízlivě komentoval s tím, že do této doby žádný ze současných vůdců aliančních zemí nezůstane na svých místech a samotná Ukrajina nebude existovat.

 

Na nadcházejícím summitu NATO ve Washingtonu ve dnech 9. a 11. července by měly být oznámeny dohody mezi aliancí a Kyjevem v různých oblastech. Jak však o den dříve napsal Euractiv s odvoláním na zdroje, členové severoatlantického bloku se dosud neshodli na znění závěrečné deklarace týkající se vyhlídek Ukrajiny na členství v NATO.

 

https://www.vesti.ru/article/4035088

 

 

📌7. července 2024, 19:09, NOVÝ BRITSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ: LONDÝN CHCE OBNOVIT VZTAHY S EVROPOU:

 

Nový šéf britského ministerstva zahraničí v kabinetu premiéra Keira Starmera David Lammy oznámil své přání obnovit vztahy s Evropou.

 

„Soustředíme se na bezpečnostní pakt mezi Spojeným královstvím a Evropskou unií v kontextu probíhající války na evropském kontinentu,“ řekl diplomat (citovala ho agentura RIA Novosti).

 

Podle Lammyho nová Starmerova vláda vyjadřuje připravenost spolupracovat s EU v otázkách klimatu, energetiky a migrace.

 

„Existuje mnoho oblastí, kde můžeme spolupracovat,“ řekl ministr zahraničí Spojeného království.

 

Parlamentní volby ve Velké Británii se konaly 4. července. Labouristická strana je vyhrála. Vůdce vítězné Labouristické strany Keir Starmer se stal 58. ministerským předsedou Spojeného království.

 

https://www.vesti.ru/article/4035032

 

 

📌7. července 2024, 18:50: ORBÁNOVA ALIANCE V EVROPSKÉM PARLAMENTU JE JIŽ PŘIPRAVENA VYTVOŘIT FRAKCI:

 

Sdružení pravicových stran „Vlastenci Evropy“, při jehož formování maďarský premiér Viktor Orbán je připraveno vytvořit vlastní frakci v Evropském parlamentu.

 

K alianci se připojily Dánská lidová strana a belgická strana Vlaams Belang.

 

„Evropou vane vítr změn. Vlaams Belang se připojuje k nové skupině „Patrioti Evropy“, napsal šéf belgické strany Vlaams Belang Tom van Grieken na sociální síti X.

 

„Těšíme se na další spolupráci s naší starou skupinou Identita a demokracie, stejně jako s novými přáteli ze Španělska, České republiky a Maďarska,“ dodal europoslanec Anders Wistisen ke svému oznámení o vstupu Dánské lidové strany do skupiny Patriots of Europe.

 

Aby mohlo být v Evropském parlamentu vytvořeno frakce nebo skupina, musí stranické sdružení zahrnovat nejméně 23 poslanců z nejméně sedmi zemí. Už při vzniku aliance měla 24 zástupců maďarského Fideszu – Maďarské občanské unie, rakouské Svobodné strany Rakouska a hnutí Nespokojení občané (ANO) z České republiky.

 

Pak se k „Patriotům Evropy“ přidala portugalská strana „Dost!“ (Chega!),

španělský Vox Santiaga Abascala a

holandská Strana svobody Geerta Wilderse.

Vstupem belgické strany „Vlaams Belang“ a Dánské lidové strany do unie je splněn druhý povinný požadavek pro vytvoření frakce nebo skupiny v Evropském parlamentu.

Jedním z cílů sdružení je zabránit transformaci Evropské unie na „federaci pod kontrolou Bruselu“, uvedl šéf hnutí Akce nespokojených občanů a expremiér Andrej Babiš.

Mezi další priority aliance patří revize politiky EU v oblasti ochrany životního prostředí a migrace.

 

Portugalská strana „Dost“ (Chega) vyjadřuje naději, že se k „Patriotům Evropy“ po volbách ve Francii připojí pravicová strana „Národní sdružení“ Marine Le Penové a Jordana Bardelly. PODLE VIKTORA ORBÁNA MŮŽE EVROPU Z KRIZE VYVÉST POUZE PRAVICE.

 

https://www.vesti.ru/article/4035022

 

 

📌7. července 2024, 20:25: NOVÝ ŠÉF BRITSKÉHO MINISTERSTVA OBRANY OZNÁMIL DODÁVKU RAKET BRIMSTONE NA UKRAJINU:

 

Nový britský ministr obrany John Healy uvedl, že země dodá kyjevskému režimu novou várku zbraní a čtvrt milionu munice.

 

Podle agentury TASS, Healy to oznámil během své návštěvy Oděsy.

 

Podle ministra obrany Spojeného království obdrží Kyjev 90 vysoce přesných raket Brimstone a 10 samohybných dělostřeleckých jednotek AS-90.

 

Balíček pomoci pro Ukrajinu bude také zahrnovat 50 lodí, 40 odminovacích vozidel a 61 buldozerů k posílení obranných pozic.

 

https://www.vesti.ru/article/4035137

 

 

📌7. července 2024, 20:00, Axios: BIDEN BY MĚL DO PÁTKU ODSTOUPIT Z VOLEBNÍHO KLÁNÍ, CHTĚJÍ DEMOKRATÉ:

 

Demokraté požadují, aby americký prezident Joe Biden odstoupil z prezidentského klání do pátku 12. července. Píše o tom Axios, který cituje své vlastní zdroje.

 

Podle portálu po neúspěšné debatě s bývalým prezidentem Donaldem Trumpem roste počet demokratů, kteří vyzývají Bidena, aby odstoupil z prezidentského klání.

 

„Chtějí všechny… prosil Bidena, aby do pátku odstoupil z voleb,“ píše se v článku.

 

Na konci června se v Atlantě konala televizní debata mezi Bidenem a Trumpem. Podle expresního průzkumu CNN dvě třetiny diváků, kteří sledovali debaty politiků, přisoudily vítězství republikánovi. Druhá debata mezi nimi je naplánována na 10. září.

 

Sám Biden již prohlásil, že z volebního klání odstoupí „pouze z vůle Boží“.

 

((Nechová se stejně Zelenskyj, který už navíc ani není oficiálně prezidentem??))

 

Příští prezidentské volby ve Spojených státech jsou naplánovány na 5. listopadu 2024.

 

https://www.vesti.ru/article/4035035

 

 

📌7. července 2024, 21:21, BFMTV: NÁRODNÍ SDRUŽENÍ PROHRÁLO VE VOLBÁCH S LEVICÍ A MACRONOVOU ALIANCÍ:

 

Aliance Nová lidová fronta vede ve druhém kole předčasných parlamentních voleb ve Francii, uvedla BFMTV.

 

Podle předběžných údajů získává levice v Národním shromáždění 175 až 205 křesel. Jejich vůdce Jean-Luc Mélenchon již oznámil, že je připraven sestavit novou francouzskou vládu.

 

Koalice francouzského prezidenta Emmanuela Macrona „Společně pro republiku“ je na druhém místě se 150 až 175 křesly.

 

Pravicové Národní sdružení Marine Le Penové a Jordana Bardella zaostává za levicovou a Macronovou aliancí a získala 115 až 150 křesel.

 

Žádná ze stranických koalic tak nezíská v parlamentu absolutní většinu – k tomu je potřeba získat 289 křesel z 577.

 

https://www.vesti.ru/article/4035036

 

 

📌7. července 2024, 22:37: MANŽEL HARRISOVÉ ONEMOCNĚL COVIDEM DVA DNY POTÉ, CO SE OBJEVIL NA VEŘEJNOSTI S BIDENEM:

 

Dva dny poté, co se objevil na veřejnosti vedle amerického prezidenta Joea Bidena, byl manželovi amerického viceprezidenta Douglase Emhoffa diagnostikován koronavirus.

 

Společně sledovali ohňostroj na balkoně Bílého domu na americký Den nezávislosti. Manžel Kamaly Harrisové byl pozitivně testován na COVID-19. Vykazuje mírné příznaky onemocnění. Test samotné Harrisové byl přitom podle tiskové služby prezidenta Spojených států negativní.

 

DOUGLAS EMHOFF BYL JIŽ DŘÍVE OČKOVÁN PROTI COVIDU A TŘIKRÁT PŘEOČKOVÁN. 🙈😂

 

Sám Joe Biden pořádá 7. července předvolební akce v Pensylvánii. 27. června v Atlantě Biden neuspěl v první debatě s Donaldem Trumpem. Bidenův neúspěch v debatě vyvolal zmatek v táboře demokratů.

Demokratická strana dospěla k závěru, že současný stav amerického prezidenta je skutečným problémem. Prezidentské volby ve Spojených státech se budou konat 5. listopadu. Demokraté diskutují o možnostech, jak kandidáta nahradit. Americká viceprezidentka Kamala Harrisová je pro demokraty nejzřejmější a nejjednodušší možností, jak nahradit Bidena, řekl Fjodor Lukjanov, ředitel výzkumu ve Valdajském mezinárodním diskusním klubu.

 

((Opět si hrají na převlečenou chřipku za vydegenerovaný Covid? Chřipka nám zmizela z planety???))

 

https://www.vesti.ru/article/4035115

 

 

📌7. července 2024, 21:59, MACRON: VÝSLEDKY PARLAMENTNÍCH VOLEB NEUKAZUJÍ, „KDO BUDE VLÁDNOUT“ ZEMI:😂

 

Druhé kolo parlamentních voleb ve Francii podle francouzského prezidenta Emmanuela Macrona neukázalo, kdo bude vládnout, píše France Press.

 

Při analýze předběžných výsledků parlamentních voleb vyzval Emmanuel Macron k opatrnosti. Šéf Páté republiky byl zároveň potěšen, že centristický blok po sedmi letech u moci ožívá.

 

Ani Nová lidová fronta, ani Národní sdružení, ani hnutí Společně nemají v Národním shromáždění absolutní většinu. Ve volbách ve Francii podle BFM TV vede koalice levicové „Nové lidové fronty“.

 

V parlamentu má 175 až 205 křesel. Koalice Emmanuela Macrona

 

„Společně“ získá 150 až 175 křesel. Na třetím místě se umístila pravicová strana Národní sdružení Marine Le Penové a Jordana Bardelly. Jejich podporovatelé získají 115 až 150 křesel v dolní komoře francouzského zákonodárného sboru. Dalších 60-65 křesel v parlamentu získají francouzští republikáni. Celkem je v Národním shromáždění 577 křesel.      Jordan Bardella obvinil z třetího výsledku předčasných parlamentních voleb „nepřirozené spojení“ vlády a levice.

 

  1. června Macronova strana Renesance prohrála ve volbách do Evropského parlamentu s krajně pravicovým Národním sdružením. Poté Macron vyhlásil předčasné parlamentní volby v zemi. Volební účast je rekordní za posledních 43 let.

 

https://www.vesti.ru/article/4035148

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 💣7. července 2024, 20:22: ORBÁN LETÍ DO ČÍNY:😂👍

 

Překvapení maďarského premiéra pro evropské politiky bylo odhaleno: Viktor Orbán letí do Pekingu po Kyjevě, Moskvě a Baku. Maďarský politik dorazí do Číny za úsvitu 8. července.

 

Vládní tryskáč Dassault Falcon 7X s Orbánem na palubě již opustil Budapešť a zamířil do Pekingu, informuje maďarský portál 444.hu s odvoláním na vlastní zdroje.

Viktor Orbán už zamíchal všechny karty pro úředníky EU. 5. července přijel maďarský premiér do Moskvy, v Kremlu měl 2,5hodinové setkání s ruským prezidentem Vladimirem Putinem. Orbán označil svou návštěvu Moskvy za „další etapu mírové mise“. První etapou byla jeho cesta do Kyjeva 2. července. Maďarský premiér řekl, že doufá, že se uskuteční ještě několik podobných nečekaných setkání.

 

Maďarský ministr zahraničí Peter Szijjártó doporučil evropským politikům, aby si před Orbánovou mírovou misí zapnuli bezpečnostní pásy. Dodal, že Budapešť nepodporuje

myšlenku nové studené války a vytvoření železné opony mezi Východem a Západem.

 

„Dnes je neděle, což znamená, že se pomalu chýlí ke konci první týden maďarského předsednictví EU, během kterého bylo všem jasné, že v příštích šesti měsících to bude mírová mise,“ napsal Szijjártó na jedné ze sociálních sítí.

 

Maďarsko a maďarská vláda podle něj udělají vše pro to, aby ukončily válku v blízkosti svého území, nastolily mír a Evropa se mohla za dva a půl roku vymanit z dusivé vojenské krize.

 

V Evropské komisi zazněla nespokojenost s návštěvou maďarského premiéra Viktora Orbána v Rusku. Šéf evropské vlády Eric Mamer bez obalu prohlásil, že Orbánova návštěva má za cíl snížit napětí, a to si Brusel nepřeje. 😂

Zvláštní prohlášení, že Orbán nezastupuje EU na vnější scéně a nemá evropský mandát k návštěvě, učinili šéf diplomacie EU Josep Borrell a šéf Evropské rady Charles Michel.

 

V reakci na to Viktor Orbán řekl, že snahy o nastolení míru na Ukrajině nepřinášejí výsledky kvůli „blouznění bruselských byrokratů“. 👍

 

https://www.vesti.ru/article/4035133

 

 

📌8. července 2024, 0:23: MACRON ODMÍTL PROMLUVIT K NÁRODU PO PARLAMENTNÍCH VOLBÁCH: 😂

 

Francouzský prezident Emmanuel Macron se k prvním výsledkům parlamentních voleb nechce vyjadřovat.

 

„Macronův projev (po výsledcích prvních výsledků parlamentních voleb) není k dispozici,“ píše Le Figaro.

 

Je třeba poznamenat, že francouzský prezident v současné době „studuje výsledky parlamentních voleb tak, jak jsou zveřejňovány podle obvodů“.

 

Podle Macrona výsledky druhého kola parlamentních voleb ve Francii neukázaly, kdo bude zemi vládnout.

 

Levice šokujícím způsobem zvítězila v parlamentních volbách ve Francii.

 

https://www.vesti.ru/article/4035181

 

 

📌8. července 2024, 1:12: POLICIE POUŽILA SLZNÝ PLYN NA LEVICOVÉM SHROMÁŽDĚNÍ V PAŘÍŽI:

 

Na shromáždění příznivců levicové Nové lidové fronty v centru Paříže vypukly nepokoje.

 

Demonstrace příznivců levicové Nové lidové fronty v centru Paříže přerostla v nepokoje. Policie použila slzný plyn, hlásí RIA Novosti.

 

Demonstranti v černých maskách začali házet pyrotechniku a lahve na strážce zákona, došlo ke střetům. Demonstranti také zapalují kola z půjčovny.

 

Více než tisíc lidí podporujících levici se v neděli večer shromáždilo na náměstí Republiky v očekávání vyhlášení oficiálních výsledků druhého kola parlamentních voleb. Později se k davu přidali i příznivci pravicových radikálních skupin.

 

Podle předběžných výsledků je ve volbách na prvním místě Nová lidová fronta a na druhém proprezidentský blok Společně pro republiku. Na třetím místě je pravicové Národní sdružení.

 

Francouzské úřady se obávaly nepokojů a vyslaly do ulic asi 30 tisíc policistů, z nichž 5 tisíc nastoupilo do služby v Paříži.

 

https://www.vesti.ru/article/4035184

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 💣8. července 2024, 2:18: VIKTOR ORBÁN PŘIJÍŽDÍ DO ČÍNY NA JEDNÁNÍ SE SI ŤIN-PCHINGEM:👍

 

Viktor Orbán odletěl do Čínské lidové republiky na jednání.

 

Maďarský premiér Viktor Orbán přiletí do Číny, kde bude jednat s čínským prezidentem Si Ťin-pchingem. Informuje o tom agentura RIA Novosti.

 

Maďarský ministr zahraničí Péter Szijjártó doporučil evropským politikům, aby si „zapnuli bezpečnostní pásy“, protože maďarský premiér Viktor Orbán povede pravidelné rozhovory v rámci „mírové mise“.

 

Dříve se Orbán setkal s vůdcem kyjevského režimu Volodymyrem Zelenským a poté s ruským prezidentem Vladimirem Putinem.😂👍

 

https://www.vesti.ru/article/4035121

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️8. července 2024, 3:35: NOVÁ LIDOVÁ FRONTA ZVÍTĚZILA VE VOLBÁCH VE FRANCII A ZÍSKALA 182 KŘESEL:👍

 

Byly oznámeny konečné výsledky parlamentních voleb ve Francii.

 

Deník Le Monde zveřejnil údaje francouzského ministerstva vnitra o výsledcích parlamentních voleb v zemi. Vítězem těchto voleb se stala aliance levicových stran Nová lidová fronta. Ve francouzském Národním shromáždění získal 182 křesel.

 

Druhé místo patří koalici Společně pro republiku se 168 křesly, která podporuje prezidenta Emmanuela Macrona.

 

Národní sdružení Marine Le Penové se stává třetí největší frakcí v dolní komoře francouzského parlamentu se 143 křesly.

 

Předtím Macron odmítl promluvit k národu po parlamentních volbách.

 

Levice ve volbách ve Francii šokujícím způsobem zvítězila.

 

https://www.vesti.ru/article/4035196

 

 

📌8. července 2024, Tomáš Martínek: PROČ JE PRO AMERIČANY TAK UKRAJINA DŮLEŽITÁ?

 

O tom ví také Rusko. Jenom Zelenskyj ne! Podepíše raději dluhopisy a úroky z úroků za fanatizmus Rusko dobít!!!

 

https://www.facebook.com/100069080991088/videos/7500771363378043

 

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 08.07.2024“:

➡️☭☆ Orbán zveřejnil video po návštěvě Moskvy

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V zálivu Inal v oblasti Tuapse hoří suchá tráva, plocha požáru je 3 tisíce metrů čtverečních, hlásí krajské ředitelství ministerstva pro mimořádné situace s tím, že soukromé domy nehrozí, a padesátka záchranářů hasí požár.

Na sociálních sítích se mezitím zveřejňují fotografie z místa mimořádné události.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Stíhačka Su-30SM zničila nepřátelské bezpilotní letadlo v oblasti odpovědnosti skupiny sil Západ.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Lavrov o ostřelování ruských regionů americkými raketami a odpovědnosti USA

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *