, ,

07.10.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:🟥ODHALENO: SKRYTÁ SÍŤ SPOJENÝCH STÁTŮ AMERICKÝCH PODZEMNÍ MĚSTA, TAJNÉ ZÁKLADNY A VLÁDOU KONTROLOVANÉ TUNELOVÉ SYSTÉMY. AMERICKÝ PODZEMNÍ SVĚT!

07.10.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY:🟥🔊 ODHALENO: SKRYTÁ SÍŤ SPOJENÝCH STÁTŮ AMERICKÝCH PODZEMNÍ MĚSTA, TAJNÉ ZÁKLADNY A VLÁDOU KONTROLOVANÉ TUNELOVÉ SYSTÉMY. AMERICKÝ PODZEMNÍ SVĚT!

 

📌07.10. 2024: ♨️ SVO SKONČÍ DO 15 DNŮ, POKUD ZÁPAD PŘESTANE PUMPOVAT ZBRANĚ DO KYJEVA – BORRELL

 

Hlavní eurodiplomat v rozhovoru pro španělské noviny 20 Minutos v podstatě potvrdil, že Kyjev visí pouze na západní pomoci.

„Mnoho lidí si přeje, aby válka skončila co nejdříve. Pokud přestaneme Ukrajinu podporovat, za 15 dní válka skončí a Putin dosáhne svých cílů. Ale chceme to kvůli Ukrajincům a kvůli bezpečnosti nás, Evropanů?“

https://t.me/to_je_nas_svet/29736

 

 

📌07.10. 2024: 🇷🇺 ROZHOVORY O ÚDERECH AFU ZÁPADNÍMI ZBRANĚMI DO HLOUBI RUSKÉHO ÚZEMÍ JSOU HROU S OHNĚM A MOHOU MÍT NEBEZPEČNÉ NÁSLEDKY, PROHLÁSIL SERGEJ LAVROV.

 

„Jak řekl prezident Vladimir Putin, přijmeme příslušná rozhodnutí na základě našeho chápání hrozeb ze strany Západu. Udělejte si vlastní závěry,“ řekl ruský ministr v rozhovoru pro americký časopis Newsweek.

https://t.me/to_je_nas_svet/29738

 

 

📌07.10. 2024, 🤡 ZELENSKYJ UVEDL, ŽE DO WASHINGTONU VYSLAL NÁČELNÍKA GENERÁLNÍHO ŠTÁBU BARGILEVIČE A VÍCEPRMIÉRA VLÁDY STEFANIŠINA.

Podle něj tam budou jednat o „plánu vítězství“ v předvečer jeho projednání 12. října na Ramsteinu.

https://t.me/to_je_nas_svet/29739

 

 

📌07.10. 2024: MODERÁTOR TELEVIZE AL-JAZEERY POTVRDIL, ŽE ÍRÁN PROVEDL JADERNÝ TEST.

https://t.me/to_je_nas_svet/29740

 

 

📌07.10. 2024, eReport, Peter Sovák: GENERÁL VIKTORÍN V BEZ CENZÚRY: ZVERSTVÁ PÁCHANÉ IZRAELOM TREBA JASNE POMENOVAŤ, EÚ JE V TOM SLABÁ:

 

Viktorín reagoval aj na situáciu s trestnými oznámeniami, ktoré podávali na Generálnej prokuratúre v súvislosti s darovaním vojenskej techniky bývalými vládami na Ukrajinu. Je podľa neho veľmi zaujímavé, že tak dlho trvá ich posúdenie. Hosťom Jozefa Hübla v relácii Bez cenzúry bol generál Jozef Viktorín. Bavili sa o situácii na Blízkom východe, či o kauzách bývalých vlád v súvislosti s darovaním vojenskej techniky na Ukrajinu.

 

NEDOTKNUTEĽNÝ IZRAEL?

 

Generál Viktorín, v úvode rozhovoru reagoval na čerstvý útok Izraela na susedný Libanon, pri ktorom bol zabitý vodca hnutia Hizballáh Hassan Nasrallah. Medzinárodné právo podľa generála nie je možné ohýbať a musíme sa naň pozerať pri každom rovnako. „Nemôžeme na jednej strane odsudzovať konflikt Rusko-Ukrajina, na druhej strane podporovať nejaký štát ako Izrael v súvislosti s jeho útokmi na iný štát. Libanon je suverénnou krajinou a Izrael naň zaútočil s tým, že musí zničiť Hizballáh a zabil jeho vodcu Nasralláha. Ten viedol Hizballáh 32 rokov. Všetci vedeli, že ho riadi a dostal Hizballáh do politických štruktúr. Je to oficiálne politické hnutie, ktoré tam funguje. Generálny tajomník OSN povedal, že Izrael pácha zverstvá útokom na Libanon. Pri útoku zahynulo veľa civilistov, normálnych ľud, medzi nimi mnoho detí. Pozerať sa na to a byť ticho nie je na mieste. Treba to jasne povedať,“ zdôraznil.

 

A práve v tomto je podľa Viktorína značná slabosť Európskej únie. „Bol som prekvapený aj zo spoločného vyhlásenia, pretože prebehlo stretnutie ministrov zahraničných vecí s súvislosti s konfliktom Izrael-Libanon. Keď so čítal to vágne vyhlásenie na záver, že EÚ sa bude snažiť a bude vyvíjať tlak. Ja od EÚ neočakávam, že my budeme na niekoho vyvíjať tlak. To nie je cesta. EÚ musí povedať jasné stanovisko a odsúdiť, že toto už nie a to bez ohľadu na to, aké tie vzťahy v budúcnosti budú. Lebo tá sila organizácie sa musí ukázať. A ukazuje sa, že vágnosť EÚ je v tejto oblasti úplne evidentná,“ skonštatoval generál.

 

 

https://ereport.sk/viktorin-v-bez-cenzury-zverstva-pachane-izraelom-treba-jasne-pomenovat/

 

 

📌07.10. 2024: 💥 LUKAŠENKO DNES PŘILETĚL DO RUSKÉHO HLAVNÍHO MĚSTA, KDE SE MÁ SETKAT S VEDOUCÍMI PŘEDSTAVITELI ČLENSKÝCH STÁTŮ SNS.

 

Budou jednat o otázkách bezpečnosti a špičkových technologií.

https://t.me/to_je_nas_svet/29743

 

 

📌07.10. 2024: 🇨🇳 ČÍNA KREATIVNĚ POBLAHOPŘÁLA PUTINOVI K NAROZENINÁM.

 

Na obloze se objevil obrázek ruského prezidenta a nápis v angličtině: Happy Birthday, Mr. President.

https://t.me/to_je_nas_svet/29744

 

 

📌07.10. 2024: ⚡️ BRITÁNIE NEPODPOŘILA MACRONŮV NÁVRH NA ZASTAVENÍ DODÁVEK ZBRANÍ IZRAELI.

Minister obrany John Healey se postavil proti uvalení zbrojního embarga na Izrael v zájmu vyřešení konfliktu v pásmu Gazy.

„Ne, pracujeme v jiném systému,“ řekl Healey televizní stanici Sky News.

Dodal však, že Londýn „pracuje“ na příměří v Gaze.

Izraelský premiér Netanjahu již dříve označil Macronův návrh za hanebný.

https://t.me/to_je_nas_svet/29745

 

 

📌07.10. 2024: 🇺🇦 „UKRAJINA NEPRODLOUŽÍ TRANZITNÍ DOHODU S RUSKOU FEDERACÍ PO JEJÍM VYPRŠENÍ, – PREMIÉR UKRAJINY ŠMYGAL

„Vyzýváme celou Evropu, aby se zcela vzdala ruské ropy a plynu.“

https://t.me/to_je_nas_svet/29746

 

 

📌07.10. 2024: 🇸🇰 SLOVENSKÝ PREMIÉR ROBERT FICO PŘEDLOŽIL KONSTRUKTIVNÍ NÁVRH:

NĚKTEŘÍ POSLANCI EVROPSKÉHO PARLAMENTU ŘÍKAJÍ: „MĚLO BY BÝT POVOLENO ZASÁHNOUT RUSKO RAKETAMI STŘEDNÍHO A DLOUHÉHO DOLETU“.

 

Možná by jedna z těchto raket měla v Bruselu rozbít nějakou fontánku. Aby pochopili, o čem to vlastně všichni mluví.

https://t.me/to_je_nas_svet/29747

 

 

📌07.10. 2024: VLÁDA JE KABALA ORGANIZOVANÉHO ZLOČINU, KTERÁ VÁM ŘEKNE, ŽE POTŘEBUJÍ MILIARDY NA STAVBU PRŮMYSLOVÝCH ZÁVODŮ, ABY DĚLALY TO, CO DĚLÁ STROM: ZACHYCUJE UHLÍK. VE SKUTEČNOSTI JE C02 SKUTEČNÝM ZELENÝM PLYNEM PRÁVĚ Z TOHOTO DŮVODU.

Potřebujeme více C02, ne méně. Globální oteplování je to nejlepší pro životní prostředí. Způsobuje ho Slunce a vodní pára, nikoli CO2.

@robinmonotti  https://t.me/c/1586239095/81118

 

 

📌07.10. 2024: GENETIK KRUTOVSKY ŘEKL, ŽE POTRAVINY S GMO LZE INTEGROVAT DO LIDSKÉHO GENOMU.

 

Studie horizontálního přenosu genů (nesexuální mezi různými druhy flóry a fauny) naznačují, že lidé mohou mít takový mechanismus přenosu.

 

To znamená, že různé fragmenty genomů získané z potravy se mohou s potravou nejen dostat do žaludku, ale také pak krví vstupovat do buněk, čímž ovlivňují činnost genů v těle.

 

Řekl, že odborníci chtějí vědět, zda krátký kousek RNA, jako je kukuřice nebo houba, který se zcela nerozpadl v žaludku, může vstoupit do krevního řečiště a pak interagovat s lidskou RNA? Mnoho studií ukazuje, že to dokážou.

 

Pokud k takové investici dojde v zárodečných buňkách, může to ovlivnit další generace.

 

https://t.me/c/1943577018/4195

 

 

📌07.10. 2024: SVOBODNÉ ZEDNÁŘSTVÍ JE SATANSKÁ SEKTA, KTERÁ SDRUŽUJE LIDI, KTEŘÍ SE SNAŽÍ MÍT LEPŠÍ MATERIÁLNÍ ŽIVOT VÝMĚNOU ZA SLUŽBU SATANOVI.

 

Existuje proto, aby její členové infiltrovali systém politické a ekonomické moci zemí, aby měli kontrolu a vliv. Je to armáda archontů na ploché zemi, pod kopulí.

https://t.me/c/1586239095/81121

 

 

📌⛔️STOP💉☣️⚠️🥩 🍖🍗07.10. 2024: Reportáž z 18. prosince 2019❕ KDO STÁLE VĚŘÍ, ŽE MASO NA JEHO TALÍŘI JE BEZ VAKCÍNY, MÝLÍ SE… SKOT, SLEPICE, PRASATA A POTAŽMO ŽIVOČIŠNÉ PRODUKTY JSOU JIŽ DLOUHO KONTAMINOVÁNY MRNA.

 

Mnoho farmářů, s výjimkou Eugena Lorenze, o tom nemluví a nechce riskovat svou existenci, stejně jako mnoho lékařů očkuje lidi. Je to hodně peněz a jen tak funguje perfidní soukromý farmaceutický systém snižování populace…

 

❌ Drž se dál od matrix food ❕

 

°°°°°°°°

Veterinární úřad dvakrát přijel s policejními zásahy, aby vynutil očkování krav a ovcí farmáře Eugena Lorenze ve Wittnau u Freiburgu v Bádensku-Württembersku. Zapojil se do pokojné občanské neposlušnosti. S pomocí svého právníka se marně snažil pomocí soudního příkazu ochránit dříve naprosto zdravá zvířata před újmou.

 

  1. prosince 2019 proběhla „prevence“ (zvrácenost!) očkováním proti vůli s/proti „viru“ katarální horečky ovcí, aby neonemocněli nebo nezemřeli. Výsledek: 6 zvířat uhynulých po očkování, mnoho zvířat nemocných po očkování: apatické, více nebo méně mléka, vydávají nepřirozené zvuky v důsledku poškození nervů a bolesti.

 

Očkovány byly i vysoce březí ovce! Docházelo k potratům a mrtvorozeným dětem, jak se dalo očekávat, jak se to stalo dříve s našimi farmářskými kolegy!

https://t.me/c/1586239095/81123

 

⛔️STOP💉☣️⚠️🥩 🐄🐑KRÁVY A OVCE FARMÁŘE EUGENA LORENZE JSOU NÁSILNĚ OČKOVÁNY!

https://t.me/c/1586239095/81124

 

 

📌⛔️STOP 🏴‍☠️📡📶🌎⚡️🌪🌀🌊💦⛈🔥🔥🔥🌋07.10. 2024: Zajímavý úryvek z dokumentu DE/ N-TV, který vysvětluje, jak funguje manipulace s počasím. „POČASÍ JAKO ZBRAŇ

https://t.me/c/1586239095/81126

 

⛔️STOP⚠️☢️✈️🛫🛬DALŠÍ ZELENÉ LASERY Z LETADEL. LETADLA VLASTNÍ SOUKROMÁ SPOLEČNOST RANDIGO LLC. „NENÍ JASNÉ, CO LETADLA DĚLAJÍ.“

https://t.me/c/1586239095/81132

 

 

📌⛔️⚕️STOP🦠☄️🎚️07.10. 2024: PŘED 7-MI DNY BYLA TELEGRAMEM ZRUŠENA SEZNAMKA PRO COVID NEOČKOVANÉ CZ/SK. BEZ UPOZORNĚNÍ, VAROVÁNÍ, BEZ UDÁNÍ DŮVODU.

 

Adresa seznamky neexistuje, ale zároveň je obsazená a nejde ji znovu použít. Celý obsah seznamky je pryč. Přes 1500 přihlášených odběratelů, skoro čtyři stovky inzerentů, dosah každého příspěvku přes 6000 unikátních shlédnutí. Dva a půl roku dobrovolné intenzivní práce. Je to pryč. Ban od Telegramu, který údajně opoziční názory necenzuruje. Nediskriminuje jiný názor. Takže teď už jsme si uvědomili, že to asi bude trochu jinak že. Tak fajn. Ale:

 

✅ možnost neočkovaných seznamovat se a zakládat vztahy mezi sebou musí zůstat zachována

✅ a to za každou cenu

✅ nehledě na vlády

✅ nehledě na cenzuru

✅ nehledě na škodiče z vlastních řad

 

Sorry jako.

 

Založena byla seznamka nová, na platformě, kde se seznamováním skupin lidí mají bohaté zkušenosti a nevadí jim to. A nejsou tam z EU a SS posraní jak Telegram.

 

 

Takže pokračujeme tady: ✊

 

👉 https://discord.gg/nbSfpMUFNf  👈

https://t.me/c/1586239095/81128

 

 

📌07.10. 2024: 🟥🎤 DODIK: EVROPA PLATÍ CENU ZA UKRAJINSKÝ KONFLIKT:

 

👉Milorad Dodik, prezident Republiky srbské, vyjádřil ostrou kritiku role EU v ukrajinském konfliktu v rozhovoru pro „Weltwoche“. Zdůraznil, že na Rusko urychleně zavedlo sankce, zatímco USA nadále udržovaly své ekonomické vztahy s Ruskem a těžily z nich z bezpečné vzdálenosti.

 

👉Dodik tvrdí, že Evropané ztratili svou konkurenční výhodu, protože nyní musí akceptovat vyšší ceny za dovoz energie z USA namísto Ruska. „A vidíme, že Evropa už není tak dobrá jako bývala.“

https://t.me/c/1586239095/81129 👈

 

 

 

📌⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️WHO, OSN, CIA, EU. Kalaba, Svobodní zednáři…

07.10. 2024:🟥EU PLÁNUJE OD ROKU 2030 VYVLASTŇOVAT MAJITELE DOMŮ ZA ÚČELEM „ZÁCHRANY KLIMATU

 

👉Dal jsem to celé do videa, jak by GPT AI zavedla otroctví. V podstatě

jsme toho svědky právě teď v této době…

 

🟥 🟥🟥SOUKROMÉ VLASTNICTVÍ JAKÉHOKOLI DRUHU BY MĚLO BÝT ZRUŠENO:

 

🟥 EU plánuje od roku 2030 vyvlastnění majitelů domů za účelem „záchrany klimatu

 

👉Evropská unie v roce 2021 představila ambiciózní program na záchranu klimatu. Má titul „Fit pro 55“, což znamená, že do roku 2030 bude spotřeba energie snížena nejméně o 55%. K tomu by měla pomoci drakonická opatření, která se dotýkají všech oblastí života. Většina lidí však bude trpět opatřeními, která činí bydlení dražším nebo dokonce nemožným.

 

👉Kromě zvýšení nájemného to bude de facto znamenat vyvlastnění majitelů domů.

tiskové zprávě z roku 2021 je nastíněn rozsah opatření. V bodě 2.2 se dozvídáme, že opatření „Fit pro 55“ jsou přijímána v průmyslu, dopravě, budovách a energetice.

 

➡️ „Uplatňování systému obchodování s emisemi ve stavebnictví by mělo přispět k uvedení čistších paliv na trh, ke zkrácení doby návratnosti investic do renovací a k urychlení výměny paliva v oblasti vytápění a chlazení ve stávajících budovách. …

 

➡️ Komise proto navrhuje, aby se obchodování s emisemi od roku 2026 vztahovalo i na silniční dopravu a stavebnictví.“

 

🟥CO SE ZMĚNÍ?

 

Nové stavby:

➡️Nové budovy, které musí být bez emisí:

 

  • od roku 2028: nové budovy vlastněné veřejnými institucemi
  • Od roku 2030 všechny nové budovy.

 

👉Od roku 2030 budou pro všechny nové budovy povinné certifikáty energetické náročnosti.

 

➡️STÁVAJÍCÍ BUDOVY:

 

Nebytových budov:

 

👉Členské státy musí stanovit minimální požadavky na energetickou náročnost, tj. maximální množství energie, které mohou budovy spotřebovat na m2 ročně (na základě celkového fondu budov v lednu 2020). Nad těmito prahovými hodnotami budou stanoveny dvě prahové hodnoty – 15 % a 25 % – u vnitrostátního fondu budov.

  • Do roku 2030 musí být všechny nebytové budovy pod prahovou hodnotou 15 %.
  • Do roku 2034 musí být všechny nebytové budovy pod prahovou hodnotou 25 %.

 

➡️OBYTNÁ BUDOVA:

 

👉Průměrná spotřeba primární energie ve všech obytných budovách odpovídá

  • do roku 2033 alespoň na úrovni třídy energetické náročnosti D
  • do roku 2040 alespoň na úrovni stanovené jednotlivými zeměmi, aby se zajistilo, že do roku 2050 bude dosaženo stavu budov s nulovými emisemi.

Od roku 2050 by měly být všechny stávající budovy přeměněny na budovy s nulovými emisemi.

 

🟥KONEC SNU O VLASTNÍCH ČTYŘECH STĚNÁCH?

 

👉Sdružení vlastníků haus & grund ostře kritizovalo plánovanou směrnici, která znamená konec pro miliony budov v Evropě. V Německu jsou podle odhadů sdružení asi tři miliony domů, které by neměly být používány ve dvou fázích od roku 2030 a 2033, uvádí Spiegel Wirtschaft.

👉 „Pro mnoho budov energetické třídy F a G nebude renovace žádnou možností,“ říká prezident společnosti Haus&Grund Kai Warnecke.

👉 „Pro mnoho soukromých vlastníků tím EU ukončí sen o vlastních čtyřech stěnách.

 

👉To se samozřejmě opět dotkne chudší chudší chudší vrstvy obyvatelstva, jako tomu bylo v případě koronských opatření, cen uhlíku, sankcí proti Rusku nebo deregulace energetických trhů.

Eu tak přesně dodržuje pokyny Světového ekonomického fóra nejbohatších 0,01 promile: 👉 „Už nic nebudete vlastnit a budete šťastní. „

 

🟥Ale bude to platit jen první část.

 

👉Vzhledem k nutnosti sanace stávajících domů budou nájmy nevyhnutelně růst. Na sanacích sice budou vydělávat i řemeslníci a vzniknou pracovní místa, lví podíl však budou mít velké koncerny, které pro sanace vyrobí zastavěný materiál.

 

👉Rekonstrukce nejstarších domů by měla být zahájena prakticky okamžitě.

Dosud je energetická třída G povolena, do roku 2030 musí být třída F a nejpozději do roku 2033 musí být dosažena i energetická třída E. Jedná se o miliony domů, přičemž u mnohých nebude postupná rekonstrukce možná. U velké části starých populací nebudou do roku 2050 cíle nulových emisí vůbec dosažitelné, takže nejpozději od roku 2040 již nebudou moci být obývány, v Německu se již v roce 2033 dotkne 3 milionů domů.

 

👉Výsledkem je rozsáhlé vyvlastnění – přesně to, čeho chtějí WEF a miliardáři a oligarchové, kteří ho používají jako PR stroj, dosáhnout. V důsledku toho dojde také ke koncentraci pozemkového majetku.

 

👉TO VŠE VEDE K PŘEROZDĚLOVÁNÍ BOHATSTVÍ A MAJETKU ZDOLA NAHORU.

👉S KLIMATEM MÁ „FIT PRO 55“ STEJNĚ MÁLO SPOLEČNÉHO JAKO CORONA OPATŘENÍ SE ZDRAVÍM.

 

Ve videu jsou problémy poměrně názorně znázorněny.

 

https://tkp.at/2023/01/16/eu-plant-ab-2030-enteignung-von-hausbesitzern-zwecks-klimarettung/

 

 

📌07.10. 2024: ⚠️🇮🇱 IZRAELSKÝ REPORTÉR UČINIL BĚHEM ŽIVÉHO VYSÍLÁNÍ KONTROVERZNÍ PROHLÁŠENÍ, KTERÉ BYLO KRÁTCE POTÉ ODSTRANĚNO ZE SOCIÁLNÍCH SÍTÍ HEBREJSKÉ TELEVIZE.

 

Shlomi Eldar: My jsme ti, kdo jako první začali válku proti 🇮🇷 Íránu. Kdo zavraždil Ismaila Haniyeha?!

 

Pokud zaútočíme na Írán, okamžitě zareagují. Máme také elektrárnu, přístav Haifa a chemické závody, které mohou být napadeny. Jsme stále ve spojení s Gazou, rukojmími a Hizballáhem a Izrael nemůže přežít válku s Íránem.

https://t.me/c/1586239095/81133 👈

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️💣 07.10. 2024: 🇺🇳 IZRAELSKÝ VELVYSLANEC PŘI OSN NIČÍ CHARTU OSN

https://t.me/c/1586239095/81134 👈

 

CIA ODTAJNĚNÉ DOKUMENTY, KTERÉ HOVOŘÍ O NEBESKÉ KLENBĚ:

 

👉👉👉https://www.cia.gov/readingroom/search/site/Firmament?page=1

 

 

 

📌⛔️STOP 🏴‍☠️📡📶🌎⚡️🌪🌀🌊💦07.10. 2024: „PO HURIKÁNU HELENE PODPOROVALO PREZIDENTA TRUMPA VE VOLBÁCH V ROCE 2020 26 Z 28 ZNIČENÝCH OKRESŮ V SEVERNÍ KAROLÍNĚ.

 

Nyní může mít mnoho obyvatel těchto těžce zasažených oblastí potíže s odevzdáním hlasů, protože bouře zanechala rozsáhlé ničení, které by mohlo narušit přístup k volebním místnostem a vysídlit tisíce občanů.

 

🌪🌀🌊💦 Florida se připravuje na největší evakuaci od hurikánu Irma v roce 2017.

https://t.me/c/1586239095/81136 👈

 

🌪🌀🌊💦 HURIKÁN MILTON ZESÍLIL NA KATEGORII 3 A OHROŽUJE MEXIKO A FLORIDU…

https://t.me/c/1586239095/81147

 

🌪🌀🌊💦 10:09: VYPADÁ TO, ŽE HURIKÁN MILTON ZASÁHNE DISNEY WORLD!!

https://t.me/c/1586239095/81148

 

 

📌07.10. 2024: ASI VŠECHNY OBČANY ČR ZVEDL ZE ŽIDLE NÁVRH MINISTRA JUREČKY (KTERÝ VLÁDA SCHVÁLÍ) O RENTĚ 95.000 KORUN MĚSÍČNĚ PRO PANÍ PREZIDENTOVOU.

 

Ke své vojenské ve výši 47.000 korun a důchodu 42.000 korun, k platu svého manžela, který bere mimo vojenské renty, důchodu, platu prezidenta a náhrad to dělá cirka milion korun pro tento úžasný pár

 

Těch 95.000 navíc co dostane paní Pavlová na reprezentaci se bude hodit, protože milion měsíčně je vskutku jen tak na přežití.

 

Když pomineme fakt, že mají bydlení zadarmo, létání po světě vládním speciálem zadarmo, garderobu zadarmo, předpokládám že snídaně, obědy a večeře jim v hradní kuchyni také neúčtují, tak je tohle plivnutí do tváře všema naprostý výsměch.

 

Jak řekl Jurečka, manželky a manželé vrchních vládních činitelů musí být v rámci propagace státu finančně zabezpečeni.

Pokud tedy novela projde (jako že ano) můžou si tedy o těch 95.000 měsíčně požádat i manželé, manželky, nebo přítelkyně, milenky, děti všech ministrů, protože to jsou také vrchní představitelé státu. Asi jo, asi je dostanou taky…

 

V době, kdy se provalilo v jak katastrofálním stavu je naše pokladna, v době, kdy lidé po povodních trpí, protože stát nemá na jejich pomoc peníze, v době, kdy seniorům mohou přidat jen výsměšné 300 Kč, je 95.000 pro manželky vrchních státních představitelů, aby měli na kaviár, humry, lanýže a šampaňské v Karibiku kde budou tedy ten náš stát reprezentovat opravdu skvělým tahem.

https://t.me/c/1586239095/81140

 

 

📌07.10. 2024: SÝRIE OFICIÁLNĚ ŽÁDÁ O ČLENSTVÍ VE SKUPINĚ BRICS❗️

 

Oznámil to syrský velvyslanec v Rusku Bashar Jaafari 5. října na okraji fóra „Severní Kavkaz: Nové geostrategické příležitosti“.

 

„Máme velký zájem o vstup do BRICS. Poslali jsme písemné žádosti o vstup do organizace,“ citovala ho agentura TASS.

 

BRICS je mezivládní sdružení založené v roce 2006. Zpočátku to zahrnovalo Brazílii, Rusko, Indii a Čínu.

 

Později se přidala Jihoafrická republika a od roku 2024 Egypt, Írán, Spojené arabské emiráty (SAE), Saúdská Arábie a Etiopie.

 

ALE TO JE JEN ZAČÁTEK.

 

Sýrie, Alžírsko, Bangladéš, Bahrajn, Bělorusko, Bolívie, Venezuela, Vietnam, Honduras, Zimbabwe, Indonésie, Kazachstán, Kuba, Kuvajt, Maroko, Nigérie, Nikaragua, Pákistán, Senegal, Thajsko, Turecko, Uganda, Čad, Srí Lanka, Equatorial K bloku se chtějí připojit také Guinea, Eritrea a Jižní Súdán.

 

Toto je budování nového světového řádu a konec toho starého.

https://t.me/c/1586239095/81145

 

 

📌⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️07.10. 2024: 🔴 DECLAS👉 ODHALENO: SKRYTÁ SÍŤ SPOJENÝCH STÁTŮ AMERICKÝCH PODZEMNÍ MĚSTA, TAJNÉ ZÁKLADNY A VLÁDOU KONTROLOVANÉ TUNELOVÉ SYSTÉMY. AMERICKÝ PODZEMNÍ SVĚT!

 

Odhaleno: Skrytá síť Spojených států amerických Podzemní města, tajné základny a vládou kontrolované tunelové systémy. Americký podzemní svět!

 

Odhaleno: Šokující pravda amerického podzemního světa! Prozkoumejte tajné vládní základny, skrytá setkání s mimozemšťany a záhadné tunely, které pokrývají celou zemi. Ponořte se hluboko do stinného labyrintu pod našima nohama a odhalte tajemství, která nechtějí, abyste znali.

 

Podzemní města, základny a tunelové systémy Spojených států amerických

Pod rozlehlou a rozmanitou krajinou Spojených států se skrývá skrytý svět podzemních měst, základen a tunelů. Tyto tajnůstkářské struktury, některé údajně vybudované vládou a jiné neznámými civilizacemi, vyvolaly teorie tajných vládních projektů, mimozemské činnosti a starověkých společností skrytých před zraky veřejnosti.

Od záhadných tunelů pod prominentními vojenskými základnami až po rozlehlé jeskyně ukryté pod velkými městy jsou tyto skryté podzemní světy už dlouho předmětem spekulací, intrik a strachu. Tento článek se ponoří do méně známých podzemních systémů roztroušených po celé zemi a odhalí jejich legendy, zdokumentovaná pozorování a šeptaná tajemství.

Základny a tunelové systémy podzemních měst Spojených států amerických – VLÁDNÍ

 

🟥MAPA PODZEMNÍCH TUNELŮ:

 

Tyto oblasti byly nalezeny na vládní mapě zobrazující jen některé podzemní základny ve Spojených státech.

 

🟥EDWARDSOVA LETECKÁ ZÁKLADNA: Z Edwardsu vede tunel na Vandenbergovu leteckou základnu. Z Vandenbergu se vrátíte do Edwardsu a vydáte se na jihovýchod na podzemní základnu na místě, které mapa označuje jako „Kočka“, což pravděpodobně znamená ostrov Catalina, ukazující tam létající talíř, takže tam jsou pravděpodobně vidět mimozemské kosmické lodě.

 

Mapa ukazuje podzemní základnu a tunel, který do ní jde na místě zvaném 29 palem.

➡️Dalším místem na mapě, kde se nachází podzemní základna, jsou Čokoládové Mts.

Zdá se, že v Nevadě je lokalita v Tonopah, oblast 51 u ženichova jezera, a místo označené jako COG AFB.

➡️V Arizoně, tam jsou stránky na Wickiup a Page.

➡️V Utahuje jeden v Salt Lake City (R&D AFB).

➡️Jeden je v Riverton „M“, Denver, Colorado, Colorado Springs, COG Creedoa Delta.

➡️V Novém Mexiku, jsou v Sladký, Taos, Los Alamos ALB AFB, Datil, a Karlovy Vary.

➡️V Texasuje jeden v Lubbocku. Zdá se , že Denton „908“ (C. O.G) má izolovaný. Ft. Stockton a ve Starém Mexiku, tam je jeden v Čivava.

Tulsa, Oklahoma má jednu a jen NE tam vypadá, že máme jednu s talířkem, který z ní vychází.

➡️Hutchison AFB, Kansas jeden má.

➡️Arizonské tunely a jeskyně

 

🟥GRAND CANYON – Jeskyně (jeskyně) poblíž soutoku řek Colorado a Little Colorado. Legendy Hopi říkají, že jejich předkové kdysi žili v podzemí s přátelskou rasou „mravenčích lidí“ [neplést si se zlověstnými „kudlankami“ popsanými několika unesenými], ale někteří z jejich druhu se obrátili k čarodějnictví a uzavřeli spojenectví s ještěrkou nebo hadem muži známí jako „dvě srdce“, která přebývala v ještě hlubších jeskyních dole.

„Záplava“ zla a násilí donutila mírumilovné Hopis dostat se do povrchového světa.

 

Průzkumník jménem G. E. Kincaid tvrdil, že našel „jednu z“ starobylých jeskyní, v nichž byly údajně objeveny artefakty orientálního, egyptského a středoamerického typu. Smithsonští archeologové S.A.

Jordán a jeho společníci také prozkoumali uměle vytvořenou jeskyni se stovkami místností, dost na to, aby se do ní vešlo přes 50 tisíc lidí.

Podzemní město je asi 42 mil proti proudu řeky od kaňonu El Tovar Crystal Canyon a Crystal Creek a asi 2000 stop nad korytem řeky na východní stěně. John Rhodes po 3 letech terénního výzkumu údajně objevil město Grand Canyon, které je nyní využíváno jako muzeum pro elitářské skupiny a má nižší úrovně, které používají „supertajní agenti černých knih“, do nichž lze vstoupit pouze dveřmi z nerezové oceli u dno schodiště hluboko uvnitř „města“, které je „střeženo velmi osamělým vojákem zírajícím do tmy… oblečeným v bílé kombinéze a vyzbrojeným pouze útočnou puškou M16, aby zahnal svou představivost. ”

 

➡️SEDONA – Proslulá svými mohutnými víry, je považována za starověkou kolonii Lemurianů. Podle velitele Xexistují zprávy o společném operačním podzemním městě a zařízení pod resortem Enchantment Resort v Boytonově kaňonu, kde byli viděni klonovaní muži v černém spolu s neobvyklými elektromagnetickými vírovými jevy.
Zdroj: David Icke, Děti Matrixu, poznamenává, že Sedona je spojován s aktivitami UFO, s plazí podzemní základnou, kde příslušníci plazí rasy pracují se svými lidskými nebo částečně lidskými loutkami v Iluminátech na vědecké a genetické agendě. Základna by se zdála být pod Boyntonovým kaňonem v Sedoně. To není daleko od rezervace kmene Hopi, který má lemurské konexe.

 

➡️ARIZONA SUPERSTITION MTS. – Několik lidí tvrdí, že měli zkušenosti se všemi typy cizích bytostí obývajících podzemní úrovně pod Superstition Mts. východně od Phoenixu. První zprávy hovoří o lidech a lidských trpaslících obývajících jeskyně v regionu, i když ve 20. století se zprávy o plazích a šedých mimozemšťanech zvýšily. Některá setkání se týkají bílošedých z Epsilon Bootes, humanoidních nebo reptiloidních „deros“ v černých pláštích s kapucí, kteří používají unesené/naprogramované lidi nahoře i dole jako otroky mysli nebo něco horšího; plazích humanoidů s integrovanou lidskou DNA unášející a znásilňující ženy; a různých dalších regresivních podzemních scénářů.

 

➡️FORT HUACHUCA, ARIZONA – Měl a možná ještě má velký podzemní a tunelový systém, který je obsazen přísně tajnou komunikační a kryptografickou jednotkou. NSA zařízení buď velí, nebo má periferní využití. Arizonské vojenské místo je také jedním z mnoha určených zadržovacích (koncentračních) táborů schválených naší vládou podle zákona o vnitřní bezpečnosti je stanné právo, které je nutně vyhlášeno.

Arkansas

 

➡️CUSHMAN – Jeskyně západně a západně-severozápadně od města jsou legendární pro příběhy hlubokých jeskynních systémů, setkání s chlupatými humanoidy s postojem, obřími hady a hmyzem, smrtícími plynovými kapsami, podivnými elektromagnetickými jevy a nevysvětlitelnými zmizeními. Jednou z nich je „Foukající jeskyně“, která leží v hornické oblasti NW Cushman a nachází se 1/4 míle severně od silnice vedoucí na západ od Cushmanu, jedné z několika jeskyní v oblasti, z nichž některé se možná spojují v hlubších úrovních. Mezi velkým vchodem a podzemním jezerem daleko vzadu v jeskyni je stezka, která se vine oblastí suti neboli „zhroucení“. Stezka je protkána trhlinou v zemi [mezi vchodem a jezerem], která se pokud bude následovat do poruchy, rozšíří natolik, aby se do ní dalo vstoupit. Tato propast je údajně vstupem do nekonečných sítí cizího podsvětí.

 

➡️KALIFORNIE

 

Indian Legends of California: Kmen Modoc říká, že před tisíci sněhy byla nad Mt. Shastou velká bouře. Velký duch, který žil v hoře, poslal svou nejmladší dceru ven, aby promluvila k bouři a řekla jí, ať přestane foukat tak silně, jinak by se hora mohla převrhnout. Také jí řekl, aby nevystrkovala hlavu z vrcholu hory, jinak by jí vítr mohl chytit dlouhé zrzavé vlasy a odfouknout ji. Dívka, která moře nikdy neviděla, však byla přemožena zvědavostí a vystrčila hlavu z vrcholu hory, aby ho viděla. Jak ji varoval její otec, Velký duch, dlouhé zrzavé vlasy zachytily mohutný vítr a ona byla unešena. Naštěstí ji našla skupina medvědů Grizzly a ujala se jí. Tito medvědi Grizzly nebyli jako moderní Grizzlies; byli však spíš jako lidé kráčející po dvou nohách, a když dcera Velkého ducha dospěla, provdala se za nejstaršího Grizzlyho syna. Jejich děti byly tehdy kombinací ducha a zvířete, které měly povahu obou; byly prvními modoky.

 

Kolují příběhy o podivně vyhlížejících oděných osobách, které se vynořují z lesů a přicházejí do okolních měst obklopujících Mt. Shastu vyměnit zlaté nugety za zásoby: „Tyto podivně vyhlížející osoby byly nejen zvláštní ve svých šatech a odlišné v oděvu od jakéhokoli kostýmu, který kdy byl k vidění na americkém indiánovi, a zejména v kalifornském indiánovi, ale měly charakteristické rysy a pleť; vysoký, půvabný a hbitý, který vypadal, že je docela starý, a přesto neobyčejně mužný. O výčnělku uprostřed jejich velmi vysokých čel se říkalo, že je to zvláštní orgán, který jim umožňuje komunikovat telepatií. Když se k nim přiblížili měšťané, Lemuřané zřejmě zmizeli ve vzduchu.

 

Podle Bratrstva Bílého chrámu v Sedalii v Coloradu s názvem Záhady hory Shastaobývají mt. Shastu Atlanťané, nikoli Lemuriané. I když Lemuřané pod horou skutečně vytvořili rozlehlé podzemní paláce rozkoše, ztratili svobodu ve velké válce s Atlanťany a zůstávají vězněni Atlantskými ve svých palácích rozkoše i dnes. „Po ústupu atlantští vítězové zapečetili vchod a vytvořili propracovaný strážní systém, který Lemuřanům zakazuje, aby někdy unikli svému otroctví. Atlantci , dr. Doreal states, stále pobývají ve své kolonii pod Mt. Shastou a každé tři měsíce dojíždějí podivnými vzducholoděmi ve tvaru doutníku do oblasti v jižním Pacifiku, aby zkontrolovali zapečetěný vchod uvězněných Lemurianů. Právě tato letadla podle některých vysvětlují občasné vystupování UFO nad Mt. Shastou.

 

Paihutští indiáni z jihozápadu USA tvrdí, že řecká nebo egyptská rasa poprvé kolonizovala mohutné jeskyně uvnitř Panamint Mts. před tisíci lety [jeden zdroj tvrdí, že základna byla založena kolem roku 2500 př. n. l., což je mimochodem asi 600 let po počátcích vzestupu egyptské intelektuální kultury], kdy údolí smrti bylo součástí vnitrozemského moře spojeného s Tichým oceánem. Když moře vyschlo, tito lidé, kteří byli popisováni jako lidé s rozevlátými róbami přehozenými přes rameno, čelenkami zadržujícími dlouhé tmavé vlasy a bronzově zlatou pletí – z nutnosti začali rozvíjet své kolektivní znalosti a intelekt a brzy poté začali konstruovat „stříbřité létání“ kánoe. Zpočátku měly tyto létající stroje křídla, byly relativně malé a létaly s pohybem namáčení a hlasitým „bzučícím“ zvukem. Jak čas plynul, lodě se stávaly bezkřídlými, zvětšovaly se a létaly stále plynuleji a tišeji.

 

Nakonec tito lidé, HAV – MUSUVS, přesunuli svou civilizaci do ještě hlubších jeskyní, které objevili dál pod zemí, a začali zkoumat blízké planety a nakonec i další hvězdné soustavy, protože jejich vlastní technologická exploze začala zdokonalovat každý aspekt jejich společnosti. Tito Hav-musuvové mají zřejmě meziplanetární nebo mezihvězdné cestování už 3000-4000 let od doby, kdy poprvé vyvinuli své létající stroje. Mohla to být jedna z mnoha domorodých pozemských civilizací „starověkých astronautů“, které zřejmě kolonizovaly Lyru a další systémy? Příběh Panamintů byl příbuzný navažským indiánem jménem Oga -Make, který ho na oplátku slyšel od starého paihutského medicínce.

 

➡️29 PALMS MARINE BASE – Podzemní zařízení zabývající se obnovenou mimozemskou technologií a výzkumem. Také geologická anomálie v oblasti vytvořená mořskou vodou, která se řítí do skrytých jeskyní, když byla oblast pod vodou, a vytváří tunelovitou strukturu, z níž byly vidět UFO. Pokusy armádního personálu poslat kamery dolů vedly k tomu, že kabely kamer byly „přestřiženy“ a pokusy poslat vojenské speleonauty dolů na lana vedly k tomu, že průzkumníci byli vystaveni škodlivému modrému plynu, který byl zřejmě vypuštěn zdola, aby jim zabránil v sestupu.

 

➡️ANAHEIM – 3. listopadu 1989 oznámil moderátor rozhlasové talk show Ken Hudnell svůj záměr vzít skupinu na návštěvu starobylého podzemního města 60 mil od Anaheimu.

BŮH ŽEHNEJ AMERICE!!! BŮH VÁM VŠEM ŽEHNEJ!!!


➡️BAKERSFIELD – V roce 1972 Wanda Lockwoodová z Bakersfieldu oznámila, že si v roce 1970 hrála se synem v jeho ložnici, když něco, co znělo jako velké ocelové kladivo, třikrát udeřilo do betonové podlahy suterénu. Její dítě Danny bylo tak překvapené, že se rozplakalo. Když Wanda před několika měsíci zaslechla podobný zvuk pod svým obývacím pokojem, byla zvědavá, přiložila ucho k podlaze ložnice a jasně zaslechla „řev strojů. Vzala kladivo a začala bušit do ložnice (suterénu?] podlaha způsobem 1-2-3, 1-2-3 až o 5 minut později začala „bytost“ pod podlahou klepat stejným způsobem 1-2-3, 1-2-3. Slyšela řadu zvuků a klepání a pak slabě slyšela, jak spolu MUŽI mluví, ale hlasy byly příliš tlumené, než aby to pochopily. V pozdějších měsících znovu uslyší stroje, když položí ucho na podlahu, ale už nikdy mužské hlasy.

 

➡️BARSTOW – Tábor Irwin. Zprávy o několika tunelech pod oblastí Camp Irwin, z nichž jeden je opuštěný důl, na jehož dně je „hliněná trhlina“, která vede k tunelu, který se spojuje s mohutnou podzemní řekou asi čtvrt míle širokou, jednou z nejméně pět podzemních řek, které s přílivem stoupají a klesají, což naznačuje, že zdrojem původu je velké podzemní moře pod suchými pánvemi Utahu a Nevady. Jedna z nich údajně vede pod Kokoweef a Dorr Peaks poblíž SW křídla Ivanpah Mts. NW of Needles v Kalifornii.

Tyto podzemní řeky se prý vyprazdňují do Pacifiku nebo Kalifornského zálivu přes velké aquajeskyně poblíž základny kontinentálních svahů.

Leon Davidson v raném čísle časopis časopis časopis u létajících talířůhovořil o rozsáhlé síti „podzemních tunelů v kalifornské poušti v táboře Irwin poblíž Barstow. To může souviset s položkou související s ředitelem městské vody v Los Angeles, jak souvisí v raném čísle Shavertron -zine Richarda Toronta, který uvádí, že tento vodohospodářský ředitel věděl o 5 velkých podzemních řekách, které se táhly pod Mohavskou pouští, a že stopy barviva ukázaly, že nejméně jeden z nich se vyprázdnil do Tichého oceánu otvory v kontinentálních svazích (jeden zdroj uvedl, že taková řeka vyplula z Kalifornského zálivu).

 

Jiné zdroje hovoří o říčním systému „Kokoweef“, který údajně leží pod vrcholem Kokoweef, východně od Fort Irwinu, který vypadal, podle jeho údajného objevitele, pana Earla Dorra, a pár „Indiánů“, kteří také tvrdili, že v něm byli – jako v podzemí „Grand Canyonu“. Údajně se skládá z říční propasti obecně 500 ft široké a přes tisíc stop hluboké strany strmých stupňovitých podzemních útesů, obrovských stalaktitů a šedého zákalu. Také aluviální písky na „plážích“ podél řeky, které údajně obsahují velké procento zlatého prachu, jsou prý několik stop hluboké. Vchod do této jeskyně údajně pan Dorrodpálil , aby ochránil kohokolijiného před tím, aby se dostal ke „svému“ zlatu.

 

Ve skutečnosti existují důkazy, že Dorr udělal dynamit, uzavřel spodní patro jeskyně Kin Sabe v Kokoweef Peak, a v současné době existují pokusy proniknout do tohoto podzemního systému. Voda řeky údajně stoupala a klesala s přílivem, což naznačuje, že by proti proudu mohla existovat velmi velká vodní plocha, tedy pokud by Dorrová výpověď, stejně jako účty Indiánů, nebyly smyšlené.

Ředitel obce pro vodu podle článku Shavertron hovořil s mužem, který tvrdil, že byl před několika lety najat vládou, aby hledal vodní zdroje pro Ft. Irwin. Údajně prozkoumal starý důl v oblasti a zjistil, že hluboko v šachtě se protíná starobylá závada země nebo jeskyně podobná propasti, která pokračuje horizontálně po značnou vzdálenost. Tento vládní zaměstnanec následoval propast a údajně se vynořil na břehu obrovské podzemní říční jeskyně široké přes čtvrt míle! Ohromný průtok vody, možná pocházející z vod, které zjevně mizí pod Velkou pánví, Nevadou a Mohavskými pouštěmi? – mohl „nakrmit“ vodní potřeby celé jižní Kalifornie.

 

➡️HLUBOKÉ PRAMENY – Deep Springs, východně od San Jose a vedle kalifornsko-nevadské hranice, je pojmenován po malém pramenitém jezeře, v němž vládní potápěči údajně objevili podzemní řeku, kterou sledovali přibližně 27 mil ve směru na Las Vegas, i když není jisté, zda a jak velká část z toho je pochozí. Deep Springs, podle agenta, který byl součástí tajné polovojenské jednotky CIA zvané „Žluté ovoce“ nebo „YF“ se sídlem na nevadském testovacím místě [kde pracují s „blonďatými“ humanoidními mimozemšťany ve snaze bojovat proti Šedým v hloubce pružiny], je základnou velkého hnízda šedých mimozemšťanů a komunistických – homosexuálních lidských kolaborantů, kteří využívají „Národní radu obrany zdrojů“ jako zástěrku pro svou agenturu a kteří jsou zapojeni do elektromagnetické války s těmi „laskavými“, kteří mají vytvořili spojence v rámci nevadského testovacího místa , kteří slouží jako poradci zpravodajských agentur, jež se obracejí proti šedým v důsledku zrad smluv o společných operacích.

 

Stále však existují zpravodajské služby pod mimozemskou kontrolou, které pracují na nevadském zkušebním místě a zejména v hlubších podzemních úrovních [ty benevolentní a jejich spojenci v podstatě získali „horní část země“]; Nicméně celý scénář je zmatek a „vymkl se kontrole“, především kvůli samotnému vojensko-průmyslovému „stroji“, který se stal tak rozškatulkovaným a tajnůstkářským [i s vyloučením dohledu Kongresu], že skuteční vlastenci nemají svobodu ani zálohu velké škody vůči jejich podzemní nemesis, zejména kvůli omezením, která jim ukládají bratrské přísahy, mentální programování a vojenské bezpečnostní prověrky.

 

Je to v podstatě každý sám za sebe, dokud se alespoň VEŘEJNOST a KONGRES nezapojí a nepřidá svou podporu vlastencům, kteří doslova umírají na frontové linii v tomto boji s mimozemskou nemesis, která pronikla do samotného jádra vojensko-průmyslového komplexu. Mimochodem, Muži v černém byli také viděni v Deep Springs. Také několik „stand-offů“ údajně existuje po celém světě, stání Deep Springs-Nevada Test Site je možná největší a nejkritičtější. Mapy gravitační anomálie také naznačují existenci masivních jeskyní pod oblastí.

 

Agent „YF“ citoval následující souřadnice jako umístění rozšiřujících zařízení Deep Springs , ve většině případů v blízkosti základen hor, v jejichž blízkosti existují portály k podzemním zařízením: N 37 22 30 – E 117 58 0; N 38 21 0 – E 115 35 0; N 35 39 0 – E 114 51 0; a také jezero Yucca: N 37 0 30 – E 116 7 0.

SOUVISEJÍCÍ: ODHALENO! Melaniiny nebesky modré šaty: Tajemný a symbolický vzkaz hlubokému státu!

 

➡️CADIZ – Zesnulý hrabě Gambrel vypráví, jak byl jedné noci přepraven mimozemským plavidlem z předměstí Barstow do oblasti jen 2 míle NW Bonanza Springs, asi 13 mil od Cádizu a jižně od oblasti Clipper Mountain. Našel [nebo mu byla ukázána] jeskyni nebo tunel v úbočí kopce poblíž přírodního skalního oblouku a vrcholu, který vypadá, jako by na něm byl „černý železniční vagon“. Po značnécestě do podzemí při třicetistupňovém sestupu dorazil do podzemního města s ulicemi a domy plnými velkých krystalů, nyní opuštěných. Slyšel také o jiném muži, který údajně jeskyni našel a řekl o ní ostatním, ale který byl krátce nato zabit.

 

➡️ČÍNSKÉ JEZERO – Žena jménem „Diane“ tvrdila, že od dětství zažila četná mimozemská setkání. Během jednoho setkání byla převezena do společného mimozemsko-vojenského zařízení hluboko pod Čínským Jezerem Naval Weapons Test Center magnetickým výtahem do obrovského zařízení, kde pozorovala mnoho lidí a zvířat v klecích, kteří byli biologicky geneticky upraveni. Také možná masivní podzemní zařízení pod Argusem a /nebo Jihovýchodní mise NW Trona v rezervaci China Lake.

 

ČISTÉ JEZERO – Podle Roberta K. Newkirk, severní Kalifornie Čisté jezero má mnoho podzemních jeskyní [vedoucích pod Mt. Konocti?] že víme, že nemají žádné konce a další, které vedou do Sanfranciského zálivu.

 

➡️EDWARDSOVA LETECKÁ ZÁKLADNA – Útes nebo zadek „ Haystack “ v blízkosti odpalovací plochy údajně drží podzemní úrovně a povrchové pylony, kde se provádí výzkum pulzního paprsku a stealth. Haystack Butte je údajně centrálním centrem masivní podzemní aktivity s podzemním napojením na další zařízení. Svědci, kteří tam popsali mimozemskou činnost, zemřeli za záhadných okolností. Také zprávy o 50 mil dlouhém podzemním trubkovém raketoplánu spojujícím Edwards AFB se zařízením Tahachapi a o probíhajících vykopávkách pod základnou dole přes 9000 stop, přičemž podzemní zařízení jsou monitorována vznášejícími se dálkově ovládanými kovovými koulemi velikosti basketbalu schopnými elektromagneticky monitorovat encefalografické vlny pracovníků základny a návštěvníků a předvídají tak své záměry.

 

➡️POHOŘÍ EL PASO – Pod Železným kaňonem a Gofer NW z Garlocku [více než dvanáct mil severně od Mojave v Kalifornii poblíž pohoří El Paso] se objevily zprávy o mimozemských bytostech, které ovládají smrtící „stroje“, které se v noci plíží po povrchu, zejména poblíž Železného kaňonu. Také zprávy o tajné vládní monitorovací činnosti a také o významném elektromagnetickém „vírovém“ energetickém poli v oblasti.

 

➡️ESSEX – Jack Mitchell, zakladatel MitchellCaverns [18 mil severně od Essexu, který je 28 mil západně od Needles a 111 mil východně od Barstow na Route 66], tvrdil, že při průzkumu šachty zvané „Jeskyně klikatého schodiště“ v Mitchellových jeskyních nebo v jejich blízkosti, byl spuštěn po římse 500 stop od místa, kde zapálil benzínem nasáklou ponožku s kamenem a díval se, jak mizí v šachtě, aniž by viděl, že do něčeho narazila.

HELENDALE – SW of Barstow. Zařízení Lockheed známé jako zkušební rozsah RCS [Radar Cross Section] a známé také jako zařízení „Helendale“. Masivní podzemní základna a C.O.G. [Kontinuita vlády] zařízení se nachází 6 mil severně od helendalského pomocného letiště. Několik podzemních otvorů, zejména na severním konci. Také stometrový pylon pro testování antigravitačních prototypů. Některé z těchto pylonů jsou zatahovací a stoupají nebo se propadají do otvorů v zemi.

Attention: The Biggest Scandal in Human History! Christ Consciousness Code: Jesus’ 18 “Lost Years” Reveals ….

 

➡️MEZI HOPLAND & LAKEPORT – Edward John hovořil o oblasti uprostřed mezi oběma městy [v oblasti chrámu Krišna] a poněkud jižně, kde byly hlášeny: časoprostorové deformace, pokusy o útoky cizích tvorů v noci, atmosféra hrůzy pokrývající 30 mil dlouhou oblast, černé automobily mizející v útesech, podivné hlasy v neznámém jazyce vycházející z čista jasna, auta záhadně váznoucí a startující, zvěsti o „bezedné jeskyni“ s kamenným schodištěm vedoucím dolů, nevysvětlitelná zmizení „vládních vozidel“ podél silnice Hopland – Lakeporta záhadná úmrtí mezi obyvateli nedalekého údolí. Také magnetický průzkum z roku 1990 identifikoval velkou mezeru v magnetickém poli poblíž Lakeportu a Mt. Konocti, což naznačuje velkou jeskynní rozlohu dole.

 

➡️ČERVNOVÉ JEZERO – Jack Peterson ohlásil setkání poblíž Červnové jezero, kde údajně pozoroval malého humanoida vystupujícího ze stroje ve tvaru kužele, který se vynořil z hlubin země a který zmizel v zemi poté, co „mimozemšťan“ znovu vstoupil do plavidla.

 

➡️LANCASTER – Spolupráce mezi Northrup, McDonnell -Douglas, a Lockheed vyvíjí a testuje antigravitační vzduch a/nebo kosmické lodě v masivních podzemních zařízeních.

 

Unesení hlásí, že byli převezeni do těchto propracovaných mnohamiliardových podzemních komplexů, kde viděli lidský vojenský personál pracovat s šedými mimozemšťany a v některých případech s plazími humanoidy. V oblasti byly spatřeny zářící disky, trojúhelníky, bumerangy, protáhlé tvary, koule a další typy antigravitačních plavidel, stejně jako černé neoznačené vrtulníky.

 

➡️CALIFORNIA LANDERS – Asi dvanáct mil severně od údolí Yucca je Giant Rock, považovaný za největší volně stojící balvan na světě. Pokrývá 5800 m2 a je vysoká 7 pater. V dávných dobách ji používali pro seance rodilí američtí náčelníci. Frank Critzer byl prvním moderním jedincem, který vykopal místnosti zpod Giant Rock.

 

Podle Hanka KrastmanaFrank prohlásil, že při svých vykopávkách „narazil na některé neobvyklé prosklené tunely pod zemí, které šly opravdu hluboko. Kritzer vyhloubil 400 metrů čtverečních místností zpod severní strany. Zástupci z Riverside County [ Giant Rock je v okrese San Bernardino] se během druhé světové války pokusili franka zadržet k výslechu jako možného německého špiona [v té době jich bylo v oblasti několik], ale když se Frank zabarikádoval ve svém „domě“ , zástupci přihodili granát se slzným plynem, který pod jeho stolem zapálil hromadu dynamitu, která byla použita k vykopávkám.

 

Hluboké „skleněné“ tunely mohly být při té explozi pohřbeny. Frank byl zabit a noviny držely špionážní článek, i když FBI řekla Georgi VanTasselovi , že to není pravda.

George obnovil některé místnosti pod skálou, kde tvrdil, že měl schůzky s lidskými ET, kteří tvrdili, že jsou členy Sol-ar systému Tribunal na jednom z měsíců Saturnu. Van Tassel byl instruován, aby postavil klenutý „Integratron“ poblíž Obří skály s přesvědčením, že váha skály tlačící se dolů na písečný křemen dole vytváří elektromagnetické pole podobné tomu, které vzniklo asi 7 stop nad vrcholem Velké pyramidy generované masivní vahou lisující na kameny naložené křemenem. Poté, co George zemřel, „vláda“ vyhodila do povětří podzemní komoru.

 

➡️CALIFORNIA MT. NECHTE – Dva mladí muži ohlásili nález zaskleného tunelu za skalním výběžkem ve výšce asi 7500 ft. na svazích Mt. Nech. Jeskyni prozkoumali pomocí podivného tunelového vozidla a byli zajati muži oblečenými jako povrchoví lidé, kteří byli známí jako „horlockové“, lidé pod naprostou kontrolou mysli nějaké mimozemské síly, jen aby je zachránila podzemní odbojová síla. Jiní hlásili únosy poblíž Lassenu lidsko-plazí spoluprací.


➡️CALIFORNIA LLANO – Velké zařízení Společnosti McDonnell -Douglass se sídlem na starém letišti Grey Butte, asi 6 mil SW suchého jezera El Mirage a 9 mil NE společnosti Llano. Obsahuje také pylony, na které jsou umístěny různé aerodynamické trupy pro stealth a další konstrukční zkoušky. Často bylo vidět, že objekty na vrcholcích pylonů září různými intenzitami.

 

➡️KALIFORNIE LOS ANGELES – 12. února 1953 svědci pozorovali, jak automobil vjíždí do hrdla odtoku poblíž Willowbrook a Greenleaf Avenues. Policie sledovala stopy po čerstvých pneumatikách do tunelu v délce 7 mil, zatímco ostatní policisté a pracovníci protipovodňových kontrol pokračovali v pátrání tím, že propadli kryty průlezů. Pátrání pokračovalo až do půlnoci až do 7 mil odtoku, stopy zmizely. „V blátivém bahně pokrývajícím podlahu odtoku byly stopy běhounu pneumatik ostré a čerstvé… pak už žádné stopy. ”

 

➡️KALIFORNIE LOS ANGELES – Legendární podzemní město, nyní zaplavené, prý leží pod losangeleskou veřejnou knihovnou a přilehlými oblastmi. Město, vzorované podle tvaru ještěrky, je prý napojeno na mt. Shastu a bylo postaveno starobylou rasou, která uctívala plazy. Přestože jsou části starobylého města plné zlata, zaplavily je.

 

➡️KALIFORNIE LOS ANGELES – Ve staré španělské čtvrti Garavanza, kde dnes leží Avenue 64 a York Boulevard , býval ranč vlastněný RalphemRodgersem , který zaměstnával několik mexických a čínských dělníků. Začátkem roku 1900 Andrew C. Smith a Karel A. Starší objevil v okolí pověstný vchod do tunelu a nahlásil to místním novinám, jejichž redaktor jejich příběh potvrdil. Prozkoumali tunel do určité hloubky.

 

Učili se také od mexického stařešiny z domorodé americké vesnice, která existovala na břehu řeky Řeky Suchá. Když Španělé vstoupili do oblasti, tento muž, Juan Dominquez, prozkoumal tunel „vedoucí k gigantické jeskyni a pak ještě dál dolů“, šířil se pod celou vesnicí Garavanza a napojoval se na španělský kostel andělů na Severníavenue 64.

Jeden vchod se údajně nacházel podél západního útesu řekyArroyo Seco, asi 300 stop jižně od bývalé Pasadena Ave. Železniční most a asi 20 stop nad potokem, ale město „vyhodilo do povětří“ vchod poté, co byly v jeskyni zraněny děti, a v oblasti nyní existuje dálnice;

V suterénu výše zmíněného španělského kostela však stále existuje tajný otvor.

 

První návštěvníci jeskyně hlásili, že „mnoho jeskyní a tunelů jde hluboko dolů se strašidelnými hlasy, které z nich vycházely. Jeskyně bývala využívána domorodci k rituálním účelům.

 

➡️KALIFORNIE MOJAVE – Příběhy podzemních jam a šachet [některé přírodní, jiné umělé důlní šachty] vedoucí do podzemních jeskyní pod Železným kaňonem poblíž El Paso Mts. NE z Mojave. Zprávy o podzemní mimozemské aktivitě, automatech a elektromagnetických vírech, které jsou všechny pečlivě sledovány tajnými vládními agenty. [viz také: KALIFORNSKÉ POHOŘÍ EL PASO]

 

➡️CALIFORNIA OAKVILLE – Východně od Santa Rosyse nachází tajné vládní zařízení, které bylo postaveno poblíž oakvillské třídy, která údajně konsoliduje mnoho C.O.G. [Kontinuita vlády] operace vojensko-průmyslového komplexu. Černé „záhadné vrtulníky“ byly viděny, jak neustále odlétají a vstupují do zařízení.

 

➡️CALIFORNIA PALMDALE – Zprávy o vícevrstvém technologickém centru přes 8 úrovní do hloubky a velikosti masivního města. Mnozí z dělníků jsou „syntetikové“ a lidé s „ultrapřísně tajnými“ bezpečnostními prověrkami.

 

➡️CALIFORNIA QUINCY – Cossette Willoughbypová o zážitku, který měla se svým manželem Kenem při pobytu u volební účasti asi 20 mil od Quincy v hustě zalesněné oblasti. Uviděla „starce“ s bílými vlasy, bílou košilí a tmavými kalhotami, který při chůzi „máchal hlavou ze strany na stranu jako ještěrka; měl plazí vzhled [a] nesl velmi propracovanou hůl [s] velkou koulí vyřezanou nahoře se čtyřmi kobrami navinutými kolem hole. Když se snažila upoutat jeho pozornost, „muž“ si jí nevšímal a kráčel přes silnici z jednoho kousku lesa na druhý v oblasti, kde byla účast nejbližší známkou civilizace na

několik kilometrů kolem.

 

➡️CALIFORNIA SALTON SEA – Hory sousedící se Saltonským mořem S. Kalifornie byly místem zpráv o podzemních sesuvech hornin a také legend týkajících se starobylých „sedmi jeskyní“ Aztéků, které podle některých leží pod oblastí.

 

➡️KALIFORNIE SAN DIEGO – Ponorková základna COMTRAPAC údajně udržuje několik podzemních úrovní. Šestý podstupeň obsahuje terminál k tranzitnímu systému subraketoplánu schopnému podzemního vysokorychlostního tranzitu na další americké podzemní základny až do Washingtonu D.C.

 

➡️KALIFORNIE SAN FRANCISCO – Existuje zpráva o demoliční posádce, která se před několika lety vloupala do podzemního tunelu při demolici budovy. Dělníci chvíli sledovali tunel, dokud se nesetkali tváří v tvář s chlupatými zvířecími muži, jejichž oči na ně odrážely světla s načervenalou září.

 

➡️CALIFORNIA TEHACHAPI MTS. [NW z Los Angeles] – Několik zpráv naznačuje, že vojensko-průmyslový komplex vstoupil do spolupráce s parazitickou mimozemskou rasou. Výměnou za vyspělou technologii umožnili průmyslníci mimozemšťanům přístup k vojensko-průmyslové podzemní síti v hodnotě několika bilionů dolarů, aby mohli provádět „genetické experimenty“ na Zemi. Ti, kteří obdrželi novou technologii „trojského koně“, také obdrželi významné mimozemské programování kontroly mysli, a v důsledku toho jsou podzemní sítě rychle asimilovány mimozemským kolektivem, čímž účinně ovládají mysl těch pozemských lidí, kteří představují největší hrozbu pro mimozemský imperialismus, tj. těch, kteří mít přístup k meziplanetární technologii.

 

Tehachapi se také nazývá „mraveniště“; existují otevřená sila, kde se testují laserové světelné systémy, a vznášející se kosmony velikosti basketbalu nebo „spybes“ monitorují veškerou činnost nad a pod zemí, kde „pozemní škrabky“ klesají nejméně o 2 míle a 42 podúrovní, napojují se na jiná zařízení tunely a mag-lev raketoplány a také na další starověké mimozemské jeskynní domény [přírodní a umělé] hluboko pod zemí.

Existují také údajně klonovaní lidé s kybernetickou myslí a asimilovanou plazí/mimozemskou DNA, kteří pracují v těchto zařízeních známých jako „oranžová“ kvůli jejich „stalky“ nažloutlým nebo načervenalým vlasům, spolu s šedými mimozemšťany, reptiloidy, vojenskými průmyslovými černými operacemia dalšími.

Tato stránka je také známá jako Tejon nebo Tahachapi „Ranč“ a nachází se v ústí Little Oak Canyon asi 25 mil NW Lancaster. Částečně je poháněn hydroelektrickým projektem řeky Kern, kde je také hora, která byla „vyhloubena“.

 

Člověk může údajně jezdit pod zemí [s požadovanou bezpečnostní prověrkou] z California City do Palmdale do George AFB / Victorville podzemními městy a tunely, kde byli cizinci spatřeni „všude možně“, s volným přístupem do podzemní sítě; přesto je o těchto mimozemšťanech známo, že unášejí nebo dokonce zabíjejí některé, kteří tam ohlásili svou přítomnost, protože mimozemšťané operují „uvnitř naší vlády“ [prostřednictvím vojensko-průmyslového trojského koně, který působí převážně mimo dohled Kongresu] a nechtějí, aby jejich podvratné aktivity byly objevené masami nebo laskavějšími vesmírnými silami, které jsou ve válce s těmito „regresivními“ mimozemskými silami.

 

Tito regresivní mimozemšťané se pokoušejí vytvořit fasádu shovívavosti vůči těm „naprogramovaným“ lidem, kteří pracují v podzemních zařízeních nebo používají strach a zastrašování vůči těm, kdo si jsou vědomi jejich skutečných záměrů. Zpráv o únosech a pitvách lidí je mnoho, údajně s cílem „najít naše slabiny a naučit se, jak nás ovládat“ prostřednictvím kontroly sociální infrastruktury, na níž se většina stala závislou.


➡️KALIFORNIE YUCCA MOUNTAIN – Zprávy o podzemních tunelech sestupujících několik kilometrů pod horou.

 

➡️CALIFORNIA SANTA ROSA – Podzemní zařízení FEMA.

 

Pod Mt. Rainieremexistuje velmi aktivní základna UFO. Existují prý také podzemní „klenby“ obsahující záznamy starověkých Lemurianů. (Poznámka: F.L. Boschke napsal knihu Nevysvětleno o záhadách kolem paní Rainierové.) Ledová čepička Mt. Rainier obsahuje bludiště chodeb a jeskyní. V srpnu 1970 vyšplhali vědci na vrchol Mt. Rainiera a vstoupili do těchto jeskyní a tunelů. Byly nalezeny důkazy naznačující, že hluboko pod ledovým příkrovem existuje malé jezero. Je možné, že člověk najde způsob, jak se dostat pod Mt. Rainiera těmito tunely.

 

Vstup do hotelu Mt. Lassen: Mt. nechte být v Okres Tehama v Kalifornii je vchodem do velkého podzemního města. Nedaleko úpatí Mt. Lassen je město zvané Manten. Muž jménem „Ralph B. Pole“ žil (životy?) tam a našel vchod do podzemního města. Jeho přítel „Joe“ byl s ním. Vstup do jeskyně je na úbočí hory ve výšce něco málo přes 7000 stop nad mořem a je poblíž skalního výběžku vhodného pro kempování pod ním.

 

Údolí smrti, CA. Vstup: Místní indické legendy hovoří o tunelu, který vede pod pouští. (Poznámka: Kniha Muži z Údolí smrti vypráví příběh 3 lidí, kteří měli najít podzemní město spojené s tímto tunelem a kteří z něj skutečně vzali poklady. Vstup do tunelu Údolí smrti je v pohoří Panamint, dole na dolním okraji pohoří poblíž průsmyku Wingate ve spodní části staré opuštěné šachty. Dno šachty se zhroutí a otevře se vchod do velkého tunelového systému obsahujícího mnoho pokladů. Tyto tunely se spojují s povrchem také oblouky (jako velká okna) na úbočí hory a shlížejí dolů na Údolí smrti.

 

➡️VAROVÁNÍSLEDOVÁNÍ NÁSLEDUJÍCÍHO VIDEA VÁM UMOŽNÍ PŘÍSTUP KE ZNALOSTEM VLÁDA NECHCE, ABYSTE VĚDĚLI O ….

 

Teď jsou vysoko nad údolím, ale kdysi byli na břehu vody a dostali se k nim čluny. „Okna“ v údolí smrti na straně Pohoří Panamint jsou asi 4500-5000 stop nad dnem Údolí smrti a jsou naproti ranči Furnace Creek. Z těchto otvorů je vidět zeleň ranče pod vámi a Praní potoka pece přes údolí. (Takže s vysoce výkonným dalekohledem nebo dalekohledem byste měli být schopni vidět otvory z ranče NebomytíFurnace Creek.)

 

Indické legendy o indiánech Paiutes hovoří o lidech, kteří dříve žili v jeskyních Panamints.

The Mt. Shasta, CA Entrance: Pod Mt. Shastoujsou tunely, které tam vedou na základnu UFO, a také tunely, které se spojují s rozsáhlou celosvětovou tunelovou sítí. Lemurské město „ Telos“ prý existuje pod Mt. Shastou. WilliamHamilton provedl mnoho výzkumů o Mt. Shastovi a tunelech. Soukromě vydal knihu s názvem Mimozemská magie, 249 North Brand Boulevard, Suite 651, Glendale, CA 91203 .

 

➡️COLORADO:

 

➡️BLANCA PEAK – Mt. Blanca [Massif] se nachází v tajemném údolí San Luis v Coloradu, které bylo „horkým místem“ pro pozorování UFO a mrzačení zvířat. Jihozápadní kmeny mají také legendy zahrnující jeskyně pod Mt. Blancou, Jezery San Luis a národní památkovou oblastí Great Sand Dunes , přes kterou jejich předkové migrovali v době povrchových přírodních katastrof, než se znovu vynořili na povrch. Objevily se zvěsti o pokusu o vládní útok na podzemní mimozemskou základnu [Grey] pod Mt.Blancou pomocí smrtící nervové látky, která selhala nebo selhala. Vrchol Blanky se nachází mezi městy Alamosa a Walsenberg.

 

➡️DELAWARE:

 

➡️DELAWARE BAY – Richard S. Holicí strojek vyvolal rozruch v časopise AMAZING STORIES v letech 1945-1950 poté, co poslal rukopis redaktorovi Rayi Palmerovi [který podpořil vyšetřování Kennetha Arnolda ohledně incidentu s UFO na Maurey Island/Tacoma , který se týkal i agenta vojenského průmyslníka Freda L. Crismana-, který byl později shodou okolností blízkým spolupracovníkem Clay Shaw , kterého advokát James Garrison obvinil z toho, že byl prostředníkem mafie a CIA při atentátu na JFK . Palmer také zveřejnil Arnoldovo vlastní pozorování diskových plavidel nad Mt. Rainierem, které se stalo původním zdrojem termínu „létající talíře“. Shaverův rukopis byl původně nazvaný VAROVÁNÍ BUDOUCÍMU MUŽI, dokud nebyl přikrášlen a „okultizován“ Palmerem , aby vyhověl jeho metafyzickému a sci-fi orientovanému čtenáři a přejmenován na PAMATUJI SI LEMURII.

 

Holicí strojek vyprávěl o svých zážitcích, kdy při práci na určitém obloukovém svařovacím stroji v automobilce v Detroitu „slyšel myšlenky lidí“. „Stroj“ ho činil citlivým na myšlenkové vlny ostatních v továrně; Tvrdil však, že mnoho „hlasů“ nebo myšlenkových vln, které zachytil, nepocházelo z továrny, ale vycházelo z jeskyní POD Detroitem, zahrnovalo válčící podzemní frakce známé jako dero a terárium, hvězdných lodí, strojů schopných přenášet elektronicky vylepšené zaměřené encefalografické nebo telepatické paprsky nebo paprsky a dalších bizarních a hrůzných skutečností.

 

Holicí strojek také vyprávěl o tom, jak k jeho první návštěvě „jeskyní“ došlo, když ho „hologram“ mladé ženy dovedl ke vchodu do jeskyně; také o své druhé a poslední fyzické návštěvě skrytého vchodu do jeskyně na východním pobřeží Delaware [Bay] lodí, kterou několik kilometrů proplouval vodou naplněným průchodem, dokud nedorazil do „Tero“ města. Zatímco tam „Deros“, tvrdil, napadl a zabil všechny své Tero „přátele“, ale z nějakého důvodu nechali Shavera živého. Holicí strojek opustil jeskyni a do vnitřního světa se už fyzicky nevrátil; nadále však dostával „myšlenkové paprsky“, které tvrdily, že pocházejí z jiných „Teros“, ale které byly stále okultnější a matoucí, což podle některých naznačovalo, že „Deros“ manipuloval se Shaverem, aby vnesl posměch do tématu

podzemní reality, která byl na pokraji toho, aby se stal veřejně známým na povrchu.

 

„Oholicí záhada“ však vyvolala mnoho zpětné vazby od ostatních, kteří vylíčili podobné zkušenosti s podzemní sférou; Vysoce okultní „zprávy“, které Holicí strojek dostával ještě několik let poté, však vedly mnohé k tomu, že se zapletli do hluboce okultních praktik a systémů víry a také paranoidního schizofrenního chování. Komukoliv nebo čemukoliv, co manipulovalo se Shaverovou myslí, se zjevně podařilo zatáhnout mnoho lidí pod jejich okultický vliv.

 

Podle Raye Palmera, který při jedné příležitosti zůstal přes noc v Shaverově domě, slyšel jednou v noci pět samostatných a odlišných hlasů vycházejících ze Shavera , který byl zřejmě spojen s kolektivní myslí prostřednictvím elektrotelepatických vln. „Skupina“ hlasů, které byly směrovány přes Holicí strojek, věcně diskutovala o vraždě a rozčtvrcení ženy uvnitř „jeskyní“ a jeden z „hlasů “ prohlašoval, podle Palmera- že takové věci by se neměly odehrávat.


➡️FLORIDA:

 

➡️MIAMI – Podzemní zařízení pro rozmnožování genetiky s několika zralými a mladými dívkami, které drží v zajetí šedí mimozemšťané. Používá se k šlechtění „hybridní“ rasy otrocké práce, která má proniknout do povrchové společnosti a plnit příkazy Nového světového řádu, který má být nakonec ovládán mimozemskou agendou.

 

➡️GRUZIE:

 

Inženýr Rex Ball narazil v roce 1940 na síť tunelů v Georgii, což vedlo k podzemní instalaci obsazené orientálně vyhlížejícími muži v kombinézách a několika americkými vojenskými důstojníky. Když byl chycen v tunelech, důstojník vydal úsečný příkaz: „Ať vypadá jako blázen! Další věc, na kterou si vzpomněl, bylo probuzení na poli, nejistý, jestli je ten zážitek skutečný, nebo sen.

 

➡️ATLANTA – Významné podzemní bavorské zařízení Illuminati postavené ve spolupráci s podobnou základnou pod denverským mezinárodním letištěm. Stejně jako zařízení D. I.A., zařízení v Atlantě je obsazeno kultem hada [lidských a mimozemských spolupracovníků] a je „určeno“ ke společnému využití se zařízením denverského letiště jako dvojí americké ústředí pro regionální kontrolu Nového světového řádu a pro pokračující „Montauk“ nebo „Phoenix“ „Operace projektu.

 

➡️DOUGLAS – V padesátých letech earl Meeks vrtal studnu na svém pozemku 6 mil od Douglasu , když prorazil do prázdného prostoru. Šachta začala nasávat neustálý proud vzduchu a zvuky připomínající „podzemní železnici“ byly tak hlasité, že musely v noci zakrýt „studnu“ prkny, aby mohly spát.

 

O několik desítek let později navštívil předplatitel THE HOLLOW EARTH INSIDER „Lucky“ usedlost Meeks 6 mil západně odDouglasu a dozvěděl se, že lidé z celého státu přišli prozkoumat studnu celé 2 týdny, kdy nasála vzduch před Meekovými konečně ji měl zakončenou. „Štěstí“ vyprávěl o svém záměru požádat Meekovyo povolení studnu odpojit.

➡️MARIETTA – Plánované podzemní zařízení Pentagonu pod horou Kennesaw, několik kilometrů od letecké základny Dobbins, které má být použito jako „obranné“ zařízení pro okolní oblast 13 států, ohlásil Richard Sauder.

 

➡️THOMASVILLE – Podzemní zařízení FEMA.

 

➡️IDAHO:

 

➡️BURLEY – Drogista George Haycock tvrdil, že prozkoumal šachtu, do které se dalo vstoupit přes balvany posetou prohlubeň nebo se potopit 6 mil západně od Burley a jednu míli od hlavní silnice [pravděpodobně opačným směrem od řeky?].

 

Domorodé americké legendy vyprávěly o démonické rase, která se vynoří z jeskyně a zajme jejich ženy a děti. Mr. Haycock hlásil psychické útoky a dojmy ze zlých aktivit, které se odehrávají v podzemí. Šachta vedla k dlouhému čtvercovému, ale starobylému horizontálnímu prolézacímu tunelu s větví tunelů a jeskyní, v níž se pokoušel prokopat, i když při tom zažíval neobvyklý „odpor“. Později napsal přátelům, že se někdo snažil šachtu odstřelit dynamitem, a také nahlásil výhrůžku smrtí, kterou dostal poštou a která mu říkala, aby přestal a upustil od průzkumů. Krátce nato byl nalezen uškrcený ve svém domě.

 

➡️ILLINOIS:

 

➡️CHICAGO – Tvrzení, že chrám Bahai poblíž Chicaga, který má základní „pilíře“ dosahující stovky stop k podloží pod ním, obsahuje vstup do podzemního systému hluboko pod ním, který se napojuje na další podzemní systémy.

 

➡️KENTUCKY:

 

➡️PIKEVILLE – Podivná zmizení v uhelném dole Truck 3 míle východně od města. Dva chlapci byli spatřeni, jak vstupují do dolu, a zmizeli, i když jejich lampa byla nalezena opuštěná u vchodu. Při rozsáhléprohlídce dolu se nepodařilo objevit žádné důkazy o pohřešovaných chlapcích.

 

➡️APPALAČSKÉ HORY:

 

Apalačané se zformovali, když se Tethysovo moře uzavřelo srážkou mezi Amerikou a Evropou; vyrostli do výšky 45 000 stop. To, co dnes vidíme, jsou kořeny hor. Při tak vysokém tlaku působí hornina jako tekutina; to, o čem mluvíte, jsou zmrzlé vlny hornin.

 

➡️PINEVILLE – 26. prosince 1945 výbuch miny v dole Belva uvěznil několik mužů. Když byli zachráněni, někteří muži trvali na tom, že v jedné ze stěn viděli otevřené „dveře“ a z dobře osvětlené místnosti se vynořil muž oblečený jako „dřevorubec“. Poté, co muže ujistil, že budou zachráněni, se podivný návštěvník vrátil do pokoje a zavřel dveře. Další podobné zprávy byly hlášeny během důlních katastrof, například jeden v dole Shipton v Pensylvánii, kde byl spatřen podobný typ mužů typu „dřevorubců“ nebo „telefonních linemanů“, což naznačuje, že existují v jiné časové dimenzi, což možná vysvětluje, proč „znali“ výsledek katastrofy. V některých případech podivní „dělníci“, jako by se ujali role strážných andělů, nabídli uvězněným mužům neobvyklé „osvětlení“, aby se nedostali do tmy, a v jiných případech, jako při katastrofě v Shiptonu, Návštěvy těchto čtvrtrozměrných návštěvníků provázely „astrální vize“.

 

PRŮVODCI A ANDĚLÉ: PŘIJETÍ PŘÍTOMNOSTI DUCHOVNÍCH PRŮVODCŮ V NAŠICH ŽIVOTECH!

 

➡️TENNESSEE:

 

➡️GALLATIN – 23. září 1880 kolem půl čtvrté odpoledne se bývalý David Land dematerializoval před 5 svědky při chůzi přes pole. Paní Langová se rozběhla a bušila do země, kde zmizel. O sedm měsíců později Langovy děti trvaly na tom, že slyšely, jak jejich otec vzdáleně pláče pod polem. Vypadal zoufale a mučeně a prosil o pomoc, dokud se mu hlas nevytratil a už ho nikdo neslyšel. Tam, kde byl naposledy spatřen, byl kruh WITHERED žluté trávy o průměru 20 stop.

 

➡️TEXAS:

 

➡️ALPINE – „Strašidelný“ důl Refugio v Chispa Mts., 60 mil SW Alpské, byl opuštěn navzdory velkému množství stříbrné rudy, která stále zůstala uvnitř. Když se jeden vyšetřovatel pokusil vstoupit do „závěje“, z tunelu se ozval hromový zvuk a příval vzduchu, který ho hodil na protější stěnu, pohmožděného a omámeného. Jak vzduch ustupoval, objevil se „jeden z nejpronikavějších a nejžalostnějších výkřiků, jaké jsem kdy slyšel“, řekl terorizovaný Henry Boyd. Tento jev se opakoval, když opouštěl důl, a pozdější pokusy o práci s dolem skončily zraněním a hrůzou. Někteří muži, kteří se později pokusili vstoupit do záhadného tunelu, byli opakovaně hozeni, rozbiti a pohmožděni na stěnách tunelu jako neviditelnou silou.

 

➡️ATÉNY – Společné mimozemsko-vojenské podzemní zařízení.

 

➡️MEZI FREDERICKSBURG & MASON – Kiserova jeskyně údajně vylévá z tlamy stálý proud oxidu uhličitého, což je jev, který dosud nebyl vysvětlen.

 

➡️DALLAS – Závod Texas Instruments poblíž hlavní brány dallaského zařízení údajně ukrývá podzemní vchod vedoucí do velkých jeskyní pod ním. Tvrzení, že někteří odborníci na „Shaver Mystery“ byli požádáni, aby vstoupili do jeskyní, kde byly v klecích obsaženy malé humanoidy se zelenou pletí, aby nabídli své názory na to, kdo nebo co jsou to bytosti.

 

➡️DENTON – Podzemní zařízení FEMA.

 

➡️EL PASO – Tunel ve Franklin Mts. Žádné další podrobnosti.

 

➡️FORT WORTH – Odpoledne v pátek 13. července 1984 se 20 stop dlouhá, 2 stopy vysoká boule táhla po povrchu ulice ve Fort Worthu, jako by se zpod silnice pokoušela vylézt obrovská žížala. Zdálo se, že je živá, kymácela se sem a tam, řekl Charlie McCafferty z požárního oddělení. „Vyděsilo mě, že na silnici nebyla ani prasklina. Sbíječky byly použity k proražení asfaltu a betonu, kde našly neporušené vrstvy bahna a žádné známky nahromadění plynu.

 

Krátce po výše uvedené události byla podobná mohyla spatřena na usedlosti Calvina Langa na předměstí Ft. Stál, zato a poté, co do něj šťouchl hráběmi, zmizel, přesto zanechal některé budovy roztrhané na kusy, ploty stržené a keře a stromy vyvrácené. Později Jeremy Boiter zahlédl něco, co vypadalo jako obří chapadlo vybuchující ze země ve spršce štěrku a hlíny asi 2 míle daleko. Zmocnila se kočky a jejích koťat a během několika vteřin je pohltila, stejně jako dvou vrčících psů, které spolkla ve své „kluzké, kapající tlamě. Jeho přítel Phil Dewar také našel mezi troskami zničené chýše zbytky ptáků, králíků a dalších divokých zvířat.

ZDROJNEJNEUVĚŘITELNĚJŠÍ PŘÍBĚHY SVĚTA od Adama Sismana; THE GAZETTE Schenectady N.Y. 16. července 1984NÁRODNÍ ZKOUŠEJÍCÍ 12. února 1985

 

➡️UTAH-ARIZONA: „Bojovníci A-K“ sledují tajná a velmi tajnůstkářská vládní hnutí, která probíhají v jižním Utahu a severní Arizoně vládou a archeologickým oddělením Utahu. Mapují podzemní jeskyně a tunelové systémy Anasazi v Arizoně, Utahu, Nevaděa Novém Mexiku. Tato akce trvá už asi 2 roky. Využívají nový vývoj radaru spojený se seismografickými signály. Jeden z našich špionů ve vládě nedávno řekl, že učinili několik poněkud ohromujících objevů. Bojovníci Navaho a Kaweah sledují tuto bandu bílých mužů. Bojovníci Kawewah v Arizoně hledají dva lovce zlata v oblasti jižní Arizony. ”

 

➡️UTAH:

 

➡️ALPINE – Tato „předměstská legenda“ zahrnuje farmáře poblíž Alpské , který požádal o pomoc některé další muže, aby přesunuli velký balvan na jeho poli. Balvan byl přesunut jen proto, aby odhalil tunel vedoucí dolů. Sestoupili ze svažujícího se tunelu, ale dostali se na místo, kde jejich postupu zabránil „obří had“. Ve strachu se vrátili na hladinu a znovu uzavřeli šachtu balvanem.
Zdroj: K. Studstrup

 

➡️NÁRODNÍ PARK CANYONLANDS – Oblast Druidského oblouku je údajně místem společné mimozemsko-vojenské základny. Bylo popsáno mnoho neobvyklých jevů, včetně podivných mužů „vydávajících se“ za strážce parku, kteří odrazují lidi od vstupu do určitých „veřejných“ prostor, neviditelného vojenského personálu, který mohl být vnímán pouze jako odraz v zrcadlech, pozorování a projevy UFO, a také vysoké úrovně elektromagnetické energie, která nepříznivě ovlivňuje elektronická zařízení.

 

➡️DUGWAY – Hlášené podzemní připojení k síti Sub- Global, a také zprávy o automatech a plazích humanoidech operujících pod holografickými lidskými převleky, u nichž bylo vidět, že se dočasně transformují do svého cizího stavu podle kadeřníka a pracovníka autodílny ve městě Dugway, kteří byli oba svědky takových dočasných proměn.

 

➡️MALÝ COTTONWOOD CANYON – Několik kilometrů nad kaňonem jsou na severní straně silnice 3 výhybky s bezpečnostními značkami vedoucími k „žulovým“ útesům. První výhybka vede k podzemní muzejní klenbě spravované mormonským kostelem, která má podzemní, ale „nepřístupnou“ spojovací chodbu, která vede hlouběji do hory do mohutné jeskyně, kde spolupracuje vojenský a mimozemský personál, a v níž svědci pozorovali rozsáhlé stavební projekty a velké podzemní budovy, v nichž byli lidé a šedí viděni pracovat u laviček na elektronickém [ovládání mysli atd.] zařízení. Dále zprávy o „Melchizedek“ lóži pronikající do mormonských / LDS a zednářských lóží, kolonie Mt. Shasta Mayan a dalších „lóží“ v Sirius a Arcturus, které dříve udržovaly smlouvy s šedými mimozemšťany, i když mnozí z nich se v důsledku zrady interaktivních smluv obrátili proti šedým. 2. a 3. výhybka směřující kaňonem se protínají ve stejném bodě, který je zřejmě hlavním povrchovým vstupem do podzemního „vojenského“ zařízení.

 

➡️SALEM -THISTLE – Pod horami mezi Salemem a Bodlákem [město duchů] v Utahu jsou podle zpráv jeskyně, v nichž je udržováno společné nacistické – zednářské – plazí podzemní zařízení. Také zprávy o masivní mimozemské/plazí „infiltraci“ aktivity v oblasti, a zejména podél Wasatchovy fronty západních Skalistých hor.

 

➡️LETIŠTĚ SALT LAKE CITY – Podzemní zařízení FEMA.

 

➡️SALT LAKE CITY – Masivní podzemní zařízení pro klonování lidí pod univerzitou v Utahu, kde se klonování lidí provádí nejméně od roku 1977.

 

➡️SALT LAKE CITY – Pod Křižovatkou Plaza [přes VÝCHODY za divadlem „Crossroads Cinemas“ na „vpravo“{?} a také pod kryty „průlezů“ uvnitř i vně nákupního střediska] jsou údajně starobylé tunely, které byly objeveny ranými stavebními dělníky a rypadly, z nichž některé byly renovovány. A také náznaky spolupráce člověka a mimozemšťana v oblasti.

 

Tunely, katakomby a jeskynní systémy níže údajně zahrnují následující: Nebezpečná setkání s plazími humanoidy, zapojení federální agentury, muži spatřeni v 300 ft dlouhé komoře v oblecích a s kulomety Uzi, holograficky ukryté boční chodby, nazelenalá záře vycházející zpoza zamčeného[?] dveře ve 3. podpatře pod Křižovatkou, starobylé dřevěné dveře blokující průchody, které vedou na sever – také na 3. podpatře, tunely pod rohem NEnáměstí Crossroads vedoucí na jih a východ, které jsou blokovány kovovými branami, obrovská chodba „dost velká na to, aby vedla polotovarem“ vedoucím na jih a napnutá světla na dně víceúrovňové betonové šachty se sestupnými padacími dveřmi, tříprstými stopami a zdánlivě bezednou jámou, která je vidět v jeskyni, z níž se „polo“ tunel rozprostírá na jih.

 

Zvěsti o více než 100 mílích chodeb, některé starobylé a některé moderní, několik zpráv o lidech, kteří zmizeli v podzemním labyrintu, paranormální projevy a šeptané zvěsti o napojení na rozsáhlý systém jeskynních sítí pokrývajících oblast o průměru asi 1000 mil a část nezhrouceného segment starověké globální zvodnělé vrstvy, která se zhroutila a vytvořila oceánská dna. Rozsáhlý systém jeskyní, který proniká do Utahu a zasahuje do

částí Idaha, Nevady, Arizony a Colorada.

 

➡️ZION CANYON – Zprávy o rozsáhlém podzemním odvodňovacím systému, který přijímá vody Velké americké pouště Utahu, Nevady, Arizony a Kalifornie,táhnoucí se od Kaňonu Sion až po Grand Canyon v Arizoně , až po CarsonSink v Nevadě, a do Mohavské pouštěv Kalifornii , kterou protékají velké podzemní řeky.

 

VIRGINIE:

 

BELLS COVE – V blízkosti malé vesnice (město duchů?) Bellova zátoka je Jeskyně Buck Hill, hluboko v níž průzkumníci údajně objevili zdánlivě bezednou šachtu, z níž se vynořil zřetelný zvuk vzlykání nebo pláče a kvílení jako žena v bolestech.
Zdroj: „Fantom jeskyní Buck Hill“ z časopisu CORONET říjen 1961

 

BLUEMONT – Mt. Počasí v severní Virginii je virtuální podzemní město, 46 mil od Washingtonu D.C., C.O.G. [Kontinuita vlády] zařízení a centrum podzemní sítě FEMA [a její podzemní zařízení, která existují pod několika hlavními letištními terminály].

 

Infrastruktura Mt. Počasí zahrnuje mikrovlnné komunikační systémy, malé pramenité jezero, dvojici vodních nádrží o objemu 250 000 galonů a několik rybníků, čistírnu odpadních vod schopnou zpracovat 40 000 galonů denně, nemocnici, jídelny, elektrárnu na výrobu elektřiny s dieselovým motorem, soukromé obytné prostory a ubytovny, uzavřené televizní, rozhlasové a televizní studio, masivní super výpočetní zařízení zařízení, která ukládají osobní informace o milionech Američanů, simulátory válečných her, elektromobily atd. Zasvěcení přiznávají, že celá nezastupitelsky jmenovaná „záložní vláda“ žije v rezidenci v rámci Mt. Počasí, být zcela nezodpovědný občanům USA. V okruhu 300 mil od Washingtonu D.C. je několik zařízení C. O.G. s Mt. Počasí je ústředním koordinátorem tohoto „federálního oblouku“. Nejméně 96 podzemních zařízení C.O.G. existuje v Pensylvánii, Marylandu, Západní Virginii, Virginii a Severní Karolíně.

 

➡️CULPEPER – Pár kilometrů východně od Culpeperu kousek od Rt. 3 v severní Virginii je Mt. Poník, pod nímž leží velké podzemní vládní zařízení spravované Federálním rezervním systémem a ministerstvem financí. Zařízení o rozloze 140 000 m2 je prý zásobováno vodou, potravinami, generátorem, komunikačním zařízením atd.

Pod Mt byly uloženy bankovky Federálního rezervního systému v hodnotě nejméně 5 miliard dolarů. Poník.

Zařízení také monitoruje významnou globální a bankovní aktivitu prostřednictvím „Fed Wire“.

 

➡️LANGLEY – Nejméně 7 úrovní podzemních zařízení pod ústředím CIA, z nichž některá obsahují obnovenou mimozemskou techniku.

 

➡️TAZEWELL – 6 mil SW z Tazewellu je „Ďáblova diapozitivní jeskyně“, ze které vyzařují neobvyklé zvuky.

 

➡️WARRENTON – Výcvikové středisko Warrenton je podzemní relokační středisko pro blíže neurčenou Federální agenturu. Spojené státy Armáda udržuje dvě podzemní zařízení poblíž Warrentonu: „Stanice A“ na Rt. 802 a „Stanice B“ na Bear Wallow Road na Hora Viewtree. Někteří lidé naznačují, že obě stanice, vzdálené jen několik kilometrů, mohou být propojeny pod zemí. Velké anténní věže a mikrovlnná zařízení AT &T naznačují zařízení pro elektroniku, komunikaci a výpočetní techniku. Bezpečnost na stanici A je údajně extrémnější než na stanici B.

 

➡️WASHINGTON D.C.: Dům chrámu, skotské zednářské ústředí Rite, stojí na vrcholu pentagramu podobného uspořádání ulice Washingtonu D.C., a údajně se připojuje ke starobylým zaskleným tunelům postaveným „Atlantany“ v předpotopních dobách, a také napojení na masivní jeskyni zvanou „NOD, „kde NSA, Siriansa další cizí druhy spolupracují na agendě globální nadvlády. Několik washingtonských budov je údajně propojeno podzemními tunely, starobylými i moderními.

 

➡️WASHINGTON:

 

➡️ELLENSBURG – Mel Waters vypráví o „bezedné šachtě“ v Manasušský hřeben poblíž Ellensburgu, asi 10 stop široké, také přezdívané Pekelná díra. Jeden muž tvrdí, že upustil starou ledničku do šachty, ale neslyšel, že by narazila. Také zprávy o vojácích v oblasti a obyvatelích, kterým bylo řečeno, aby o tomto tématu nemluvili. Proslýchá se také, že americká armáda zaplatila objeviteli „jmění“, aby o šachtě mlčel a „zmizel“.

 

➡️FORT LEWIS – Mnoho zpráv uvádí, že madiganskou vojenskou nemocnici, 50 mil jižně od Seattlu, využívají mimozemšťané [plazi] ke zpracování vojenského personálu do mimozemské agendy. Nemocnice je velmi technologicky vyspělá, s nejméně 3 podzemními podlažími, která jsou nepřístupná civilnímu i vojenskému personálu.

Mnozí tvrdí, že většina pracovníků této armádní nemocnice „nejsou lidé“ a v oblasti nemocnice a jejím okolí bylo hlášeno silné elektromagnetické pole. Nedaleký Ft. Lewis byl zapleten do jistých predátorských aktivit Nového světového řádu.

 

➡️TACOMA – Podivná díra na dvorku domu Jima a Harriet Johnsonových, která „požírá“ všechno, co se do něj hodí. Jeskyňáři díru prozkoumali a spatřili 3 kuželovité kameny, které nedokázali vysvětlit. Johnsonovi postavili nad dírou palubu a plánovali dům prodat poté, co bývalí majitelé vylíčili své vlastní zkušenosti. Původní majitel vyprávěl o tom, že byl spuštěn do díry jen proto, aby mu z rukou vysáli olejovou lampu, zatímco jiný vyprávěl o vyplnění díry mramorem a „všemi druhy věcí“, ale díra „vybuchla“, chrlil obsah po celém těle. Další zaplnil díru starými pneumatikami, ale zdálo se, že díra pohltila pneumatiky, které se začaly propadat z dohledu.

 

➡️YAKIMA – Pod indiánskou rezervací Yakima SE v Tacomě ve státě Washington údajně leží mimozemská základna.

 

➡️ZÁPADNÍ VIRGINIE:

 

➡️BRAXTON/ WEBSTER COUNTYIES – Oblast ohraničená Newvillem na západě, Helvetií na východě, Clevelandem na severu a HackerValley na jihu (okresy Braxton & Webster ) obsahuje podle zesnulého manžela britsko-kanadské Joan Howardové mnoho podpovrchových anomálií . unesená, jejíž manžel dělal průzkumnou práci v oblasti. Vyprávěl o podivných jeskyních v oblasti s podivnými zvuky hlasů a strojů vynořujících se zevnitř, jakoby za zdmi; o jeskyních obsahujících podivné hieroglyfické spisy; o potrubí, které vyčnívá ze země daleko od jakékoli průmyslové oblasti, která vymrští plynový plamen vzhůru; jeskyně s hlubokou propastí, poblíž níž zmizel nejméně jeden muž (v noci před vchodem ze spacáku), a jeden jeskynní labyrint hluboko, v němž jeden muž narazil na ženu bez vlasů, která s ním mluvila neznámým jazykem. Protože ho nedokázala pochopit, vzdala to a zmizela v hlubinách labyrintu.

 

➡️POINT PLEASANT – 7 ft vysoké plazí humanoidy s křídly o rozpětí 10 ft a zářícíma červenýma hypnotickýma očima pozorovalo v polovině 60. let několik desítek svědků poblíž Point Pleasant a okolních obcí. Jednou z nejkoncentrovanějších oblastí setkání byla takzvaná oblast TNT, kde betonové kopule vedly do několika kilometrů podzemních tunelů, kde byly během druhé světové války uloženy výbušniny. Někteří mladí lidé pozorovali jednoho z tvorů, kterého zahnali do jedné z „kopulí“, která pokrývala nyní „zakončené“ vchody do tunelu; když však vstoupili do kopule, tvor zmizel. Tito tvorové byli popsáni jako něco podobného kříženec humanoida a pterodaktyla a byli označováni jako Mothmen, Winged Dracos, Winged Serpents, Gargoyles , nebo Ciakars.

John Keel osobně navštívil oblast TNT a objevil jednu velkou kruhovou oblast, kde ho zachvátila téměř fyzická atmosféra hrůzy a neodešel, dokud neopustil „kruh“.

 

➡️ZÁPADNÍ VIRGINSKÉ BÍLÉ SIRNÉ PRAMENY – Velký C.O.G. [Kontinuita vlády] zařízení existuje pod Greenbrier Hotel, obsahující obytné prostory k ubytování 800 osob, zasedací místnosti a banky počítačů a komunikačních zařízení, 250 mil SW Washingtonu D.C. v Allegheny Mountains. Obsahuje také velkou noclehárnu, ošetřovnu, sprchovací zařízení, televizní studio, telefonní budky, jídelny, elektrárnu atd.

ZDROJČasopis UFO Vol. 7 č.6; Richard Sauder

 

➡️ZÁVĚR:

 

Od pobřeží k pobřeží ukrývají Spojené státy tajnůstkářskou síť podzemních měst, základen a tunelů. Ať už jsou vytvořeny vládními agenturami, starověkými civilizacemi nebo mimozemskými bytostmi, tyto skryté struktury zpochybňují naše chápání historie a světa kolem nás.

 

I když se některé příběhy mohou zdát přitažené za vlasy, vytrvalost těchto legend v průběhu času nás vyzývá, abychom se podívali hlouběji, doslova i obrazně – do toho, co by nám mohlo ležet pod nohama.

 

https://amg-news.com/exposed-the-hidden-network-of-u-s-underground-cities-secret-bases-and-government-controlled-tunnel-systems/

 

 

📌👺🐍07.10. 2024:⚫️NĚKTERÉ INFORMACE, KTERÉ SDÍLÍM, VELMI ROZRUŠÍ MIMOZEMSKÉ PLAZY.

Ti u moci vědí, že v DNA určitých lidí jsou skryté metafyzické síly. Tito reptiliáni mohou přistupovat k těmto metafyzickým schopnostem a využívat je.

⚫️ Jsme rezonátory,

⚫️ Jsme rezonátory frekvence,

⚫️ Jsme rezonátory emocí, které je živí emocemi, zejména negativními emocemi❕

[Jako nenávist, závist, hněv, svár, bolest a emoce zabíjení lidí a zvířat, stejně jako sbírání adrenochromů z mučených dětí].

Plazi jsou mistři frekvence a rezonance, dokážou měnit svou hustotu, ve viditelném spektru mohou být neviditelní. Vždy tu žili a jsou hluboce černými prvky vojenské letecké a kosmické komunity, a to již dlouhou dobu.

https://t.me/c/1586239095/81159

 

 

📌07.10. 2024: NORSKO: TENTO MĚSÍC ZAČAL PLATIT ZÁKON, KTERÝ NAŘIZUJE OBCHODNÍKŮM PŘIJÍMAT TAKÉ HOTOVOST:

 

NORSKO: Zákon, již začal platit v Norsku, má samozřejmě za cíl zabránit bezhotovostní společnosti. Vzhledem k tomu, že má vlastní měnu, nemusel by být podobně bezúčelný jako je tomu v případě zemí eurozóny, kdy několik zemí podobný zákon přijalo i přesto, že tím obelhávají vlastní obyvatelstvo, neboť země eurozóny budou muset zrušit hotovost, pokud tak rozhodne ECB.

 

Norsko však není v EU a nemá euro, takže do doby, než přijde jakýkoli tlak zvenčí (k čemuž nejspíš dřív či později dojde), se snad tamní obyvatelstvo nemusí bezhotovostní společnosti, ve které lze plně ovládat každého jedince, obávat.

 

Zákon samozřejmě může v budoucnu zrušit jakákoli další vláda, takže je otázka, jak dlouho zůstane v platnosti.

 

Od 1. října jsou všechny norské obchody ze zákona povinny přijímat skutečnou fyzickou hotovost jako způsob platby.

 

Pokud jsou platby nižší než 20 000 NOK (1871 USD), obchody nemohou odmítnout platby v hotovosti. Ti obchodníci, kteří tak učiní, riskují pokutu.

 

Norské ředitelství pro civilní ochranu dokonce doporučuje lidem, aby měli u sebe vždy určitou částku v hotovosti pro případ, že by digitální formy plateb přestaly fungovat.

 

Zrovna nedávno tomu tak bylo, když aktualizace softwaru způsobila pád počítačů po celém světě, což ovlivnilo banky, letiště, supermarkety a další.

 

AŽ 600 000 NORŮ NENÍ DIGITÁLNÍCH, ZEJMÉNA MNOHO STARŠÍCH LIDÍ.

 

Zatímco Světové ekonomické fórum prosazovalo bezhotovostní agendu, Norsko se ubírá opačnou cestou.

 

Je důležité mít hotovost. Protože v bezhotovostní společnosti by bylo pro tyranskou vládu velmi snadné kontrolovat, kdo může nakupovat a prodávat a vláda může monitorovat každou transakci.

 

Již nyní vidíme banky, které monitorují nákupy lidí, aby vypočítaly jejich emise CO2. Jak dlouho bude trvat, než se to bude používat jako forma skóre sociálního kreditu?

 

O měření uhlíkové stopy se hovoří stále častěji a jde také o téma, které se probíralo na několika posledních srazech WEF.

 

A systém sociálních kreditů, který je zaměřen právě na měření uhlíkové stopy, se testuje již asi v polovině evropských zemí.

 

V bezhotovostním světe bychom se rázem dostali do tvrdého neofeudalismu…

 

Zpracoval: Slovanka/Necenzurovaná Pravda

 

 

(https://cz24.news/norsko-tento-mesic-zacal-platit-zakon-ktery-narizuje-obchodnikum-prijimat-take-hotovost/)

 

 

📌⛔️STOP ☣️☢️⚠️07.10. 2024: KIRILLOV: UKRAJINŠTÍ VOJÁCI POUŽÍVAJÍ V SOUTHJI CHEMICKÉ ZBRANĚ:

 

Generálporučík Igor Kirillov, šéf obranných sil NBC ruských ozbrojených sil, v pondělí uvedl, že ukrajinské ozbrojené síly v srpnu v Sudja v Kurské oblasti použily západní chemické zbraně převlečené za kouřové granáty.

 

Ukrajinská armáda podle něj 11. srpna v Sudzha použila kazetovou munici DM-105 ráže 155 milimetrů. Více než 20 lidí bylo smrtelně zraněno.

Experti ruského ministerstva obrany určili, že otravu vojáků způsobilo vdechnutí dýchacími cestami.

 

„V rámci speciální vojenské operace bylo zaznamenáno více než 400 incidentů, při kterých ukrajinská strana použila chemické protipovstalecké prostředky a CHEMIKÁLIE JAKO CHLOROPIKRIN, ESTERY KYSELINY BENZILOVÉ, KYANOVODÍK A CHLORKYAN,“ Kirillov.

https://t.me/c/1586239095/81156  👈

 

 

📌07.10. 2024: 🇷🇺🇷🇺🇷🇺 VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM, PREZIDENTE PUTINE!

 

Přejeme vám zdraví, prosperitu, štěstí, dlouhý život, hodně štěstí a úspěchů v těžké práci, kterou děláte pro svou vlast a všechny její občany!

https://t.me/c/1586239095/81158

 

 

📌07.10. 2024: DONALD TRUMP VYZÝVÁ K VOJENSKÉ AKCI NA OCHRANU AMERICKÝCH OBČANŮ A TVRDÍ, ŽE KARTELY JSOU FINANCOVÁNY A PODPOROVÁNY „DEEP STATE“.                                                                       https://x.com/ShadowofEzra/status/1842937013689102797?t=GtyizShlHULW-MsM0vvBFg&s=09

 

 

📌⛔️⚕️STOP💉🦠☄️🎚️😷 ☣️⚠️07.10. 2024: DR. UTE KRÜGER, PATOLOŽKA S VÍCE NEŽ 25LETOU PRAXÍ VE ŠVÉDSKU, VYVOLALA POLEMIKU O MOŽNÝCH RIZICÍCH

 

Ve své profesionální praxi například pozorovala nárůst neobvyklých případů rakoviny:

 

▪️Turbo rakovina u žen se často objevuje krátce po očkování proti koronaviru

▪️Relapsy nejsou u pacientů s rakovinou neobvyklé. Kromě toho nebyly u pacientek s rakovinou prsu vzácné relapsy se zvláště agresivními formami nádorového růstu a rychlou tvorbou metastáz.

▪️ Nejčastěji se vyskytovala rakovina prsu a rakovina slinivky břišní

▪️ Podle studie nelze nadměrnou úmrtnost vysvětlit koronaviry, ale souvisí přesně s očkováním proti koronaviru.

▪️ Počet nenahlášených úmrtí na očkování je vysoký. Již v srpnu 2021 prof. Dr. med. Peter Schirmacher, ředitel Patologického ústavu Fakultní nemocnice v Heidelbergu, čelí vysokému počtu nenahlášených úmrtí v důsledku očkování.

 

https://www.nau.ch/news/forschung/pathologin-kritisiert-corona-impfungen-krebs-und-erhohte-todesrate-66838963https://www.nau.ch/news/forschung/pathologin-kritisiert-corona-impfungen-krebs-und-erhohte-todesrate-66838963

 

 

📌07.10. 2024: 👺SETKÁNÍ, KDE JDE PŘEDEVŠÍM O NAŠE ZDRAVÍ…                                                               👺Welcome Trust

👺Gates Foundation

👺ROCKEFELLER Foundation

👺Weltbank

👺Google

👺Lauterbach, Scholz atd.                                                                                                      https://www.worldhealthsummit.org

 

 

📌⛔️⚕️STOP💉🦠☄️🎚️😷 ☣️⚠️07.10. 2024:🟥VYMYŠLENÉ POKUSY NA ZVÍŘATECH V LABORATOŘI UNISPITÁLU:

 

🟥FALEŠNÉ 🐭🐭🐭 MYŠSKÉ MOZKY STAVÍ HVĚZDNÉ VÝZKUMNÍKY DO POTÍŽÍ:

 

👉Adriano Aguzzi je jedním z nejvýznamnějších švýcarských vědců. Ale nyní se pomník neuropatologa třese: Na jeho institutu byly zfalšovány výsledky výzkumu – a ani on, ani Univerzita v Curychu o incidentu transparentně neinformovali.

 

👉Univerzitní nemocnice v Curychu (USZ) patří k nejprestižnějším zdravotnickým zařízením na světě. Pověst sousední univerzity také sahá daleko za hranice státu. Základ pro to:

🟥DŮVĚRYHODNOST A DŮVĚRA.

 

👉Nyní však vyšly na světlo procesy, které by mohly vážně poškodit prestiž USZ a univerzity.

 

🟥🟥🟥VÝZKUM Z DOHLEDU UKAZUJE: ZA ZDMI STAROBYLÝCH INSTITUCÍ BYLY ZFALŠOVÁNY VÝSLEDKY VÝZKUMU. 🟥🟥🟥

 

👉Výzkumný pracovník, který ještě před dvěma lety pracoval v Curychu, provedl laboratorní TESTY NA MYŠÍCH, KTERÉ SE NIKDY NEUSKUTEČNILY!!!! 🐭🐭🐭

KONKRÉTNĚ ZNOVU POUŽIL MIKROSKOPICKÉ SNÍMKY MYŠÍCH MOZKŮ, které pocházely z předchozích výzkumů, aby předstíral požadované výsledky výzkumu. 🐭🐭🐭

 

👉Domnělé poznatky se objevily ve vědeckých publikacích, které byly publikovány v mezinárodních odborných časopisech.

 

🟥ZAMĚSTNANCI SE PŘIZNALI K MANIPULACI

 

👉Místem podvodného výzkumu byl Ústav neuropatologie v Unispital u Curychu, který řídí Adriano Aguzzi (63). Italsko-švýcarský biomedicínský lékař je zároveň řádným profesorem neuropatologie na Lékařské fakultě Univerzity v Curychu.

 

👉Podle informací od společnosti Blick se chybující zaměstnanec mezitím přiznal ke svým manipulacím. Vedoucí institutu Aguzzi proto musel v posledních týdnech a měsících opravit nebo dokonce zrušit několik publikací, protože byly založeny na zfalšovaných výsledcích.

 

👉Kromě toho se objevily nesrovnalosti i při dřívějších pracích Aguzziho, které byly publikovány kolem roku 2010 a neměly nic společného s padělanými pokusy na zvířatech.

 

👉Celkově by podle jednoho zasvěcence měly u „půl tuctu dokumentů“ obstát otazníky.

 

👉Vzhledem k více než 600 spisům, které Aguzzi během své kariéry publikoval, se to zdá málo. Nicméně, «corrigendum» nebo «retraction» v akademickém světě není bagatelle. Mohou vážně poškodit důvěryhodnost výzkumného pracovníka, vést k poklesu finančních prostředků – a v nejhorším případě ho mohou stát katedru.

 

🟥REAGOVAL HVĚZDNÝ PROFESOR SPRÁVNĚ?

 

👉Co se týče Aguzziho obrany, je třeba říci, že nikdy nelze zcela vyloučit manipulaci s daty z výzkumu. Černé ovce jsou všude, nejen ve špičkovém výzkumu. Rozhodující však je, jak budou odpovědní lidé reagovat, když se takové pochybení objeví.

 

👉V případu Aguzzi existují v tomto ohledu různé interpretace. Podle dostupných informací sice 14. února 2024 informoval o problémech 40 členů svého institutu, krátce poté, co byl neznámým orgánem upozorněn na nesrovnalosti.

 

👉Rozměr zjištěných chyb je však zlehčován ve všech opravách a odvoláních, které byly zveřejněny v posledních týdnech. Někdy se mluví o „náhodné chybě při zpracování“ („inadvertent editing error“). Jindy se říká: „Obraz byl nesprávně zdvojen. » («Chybně byl obrázek duplikován. »)

 

👉Dokonce i v prohlášení o odstoupení od práce, která byla založena na falešných pokusech na zvířatech, Aguzzi a jeho spoluautoři mluvili pouze o „nesrovnalostech“.

 

🟥ANI SLOVO O FALŠOVÁNÍ NEBO PODVODU.

 

🟥ODBORNÉ ČASOPISY MAJÍ O KOREKTURY MALÝ ZÁJEM:

 

👉Hinzu kommt, dass längst nicht alle Arbeiten, bei denen Mängel bestehen, korrigiert wurden – zumindest bis jetzt. Einige Forscher sind deshalb der Meinung, dass Aguzzi zu wenig tue, um Transparenz zu schaffen.

 

👉Jiní spatřují částečnou vinu také v mezinárodních časopisech, ve kterých byly zmíněné práce kdysi publikovány. „Ti mají malý zájem na nápravě,“ říká jeden z insiderů. Protože oprava nebo dokonce odvolání dokumentu také poškozuje pověst příslušného odborného časopisu.

 

👉Pro samotného Aguzziho je potenciální výška pádu obrovská. Je významným představitelem v oblasti výzkumu prionů, který studuje, jak abnormální proteinové částice mohou poškodit mozek. Tento neuropatolog vyvinul různé patenty pro diagnostiku a léčbu prionových onemocnění, jako je BSE – lépe známá jako nemoc šílených krav – a smrtelná Creutzfeldt-Jakobova choroba.

 

🟥POCTĚNA BELGICKOU KRÁLOVNOU:

 

Svou prací Aguzzi zachránil mnoho lidských životů, za což byl x-krát oceněn: V roce 1999 obdržel cenu Ernsta Junga (200 000 marek), v roce 2003 cenu Roberta Kocha (65 000 eur), v roce 2004 cenu Marcela Benoista (100 000 franků), v roce 2009 cenu Antonia Feltrinelliho (65 000 eur), v roce 2013 cenu Hartwiga Piepenbrocka-DZNE (50 000 eur).

 

V roce 2017 dosáhl zvláštního vrcholu: Belgická královna Mathilde (51) mu za jeho „základní objevy v oblasti neurologických onemocnění“ předala cenu Baillet Latour Health Prize. Dotace: 250 000 eur.

 

Hvězdný profesor, který byl již považován za kandidáta na Nobelovu cenu, také opakovaně přitahoval pozornost mimo vědu. Během pandemie Covid-19 Aguzzi tlačil před sebou vládu v Bernu.

 

🟥 „FEDERÁLNÍ RADA JEDNÁ NEZODPOVĚDNĚ,“ řekl v rozhovoru v březnu 2020, několik dní před uzamčením. Později varoval před „60 000 úmrtími do července“ a požadoval výrazně přísnější opatření na ochranu před koronavirem.

 

🟥PŘÍLIŠ MÁLO „MYŠOVÝ POLICISTA“ HRÁL: 🐭🐭🐭

 

👉Další téma, za které se Aguzzi již léta zasazuje: zjednodušení pokusů na zvířatech. Jednou obvinil curyšský veterinární úřad v této souvislosti z libovůle a veřejně označil úřednici za „myšovku“, která nemá ponětí o vědeckých souvislostech. 🐭🐭🐭

 

👉Nyní by se Aguzzi mohl stát osudným, že sám hrál příliš málo 🐭🐭🐭 „MYŠÍHO POLICISTU„. Kontroly kvality v jeho laboratoři selhaly, jinak by falšování pokusů na zvířatech nebylo možné.

 

https://www.blick.ch/schweiz/erfundene-tierversuche-in-labor-des-unispitals-falsche-maeusegehirne-bringen-starforscher-in-bedraengnis-id20180733.html

 

 

📌 📌⛔️⚕️STOP💉🦠☄️🎚️😷 ☣️⚠️07.10. 2024: JE TO ZÁZRAK❗️❗️❗️ Šokovaní lékaři vypovídají o tom, jak se jejich pacienti vyléčili z rakoviny ivermektinem (VIDEO)

 

USA / SVĚT: Lék, který je již 40 let používán i v humánní medicíně, přesto propagandisté lživě odsoudili jako

 

(https://cz24.news/je-to-zazrak-sokovani-lekari-vypovidaji-o-tom-jak-se-jejich-pacienti-vylecili-z-rakoviny-ivermektinem-video/)

 

 

📌07.10. 2024: NOVÁ HOTLINE PRO OBĚTI DIDDY PŘIJÍMÁ 12 000 HOVORŮ ZA 24 HODIN:

 

Texaská advokátní kancelář nedávno zřídila tipovací linku pro lidi, kteří se chtějí podělit o nové informace o Diddy!

 

Právník Tony Buzbee ve středu pro „Law & Crime“ řekl: „Od včerejší tiskové konference jsme měli 12 000 hovorů během 24 hodin, takže k hromadné žalobě může být přidáno mnoho údajných obětí nebo svědků.

 

Buzbee to nazval „herkulovským úkolem“ a plánuje naslouchat každému z hovorů a ujistit se, že „identifikujeme každou oběť a každého svědka a shromáždíme důkazy“.

Postavil k tomu stočlenný tým.

 

https://www.bild.de/unterhaltung/stars-und-leute/diddy-hotline-erhaelt-12-000-anrufe-an-einem-tag-6700ebdce199f21a3c12dfbc

 

 

📌⛔️STOP 🏴‍☠️📡📶🌎⚡️🌪🌀🌊💦 07.10. 2024: 🇺🇸 🌪 HURIKÁN MILTON BUDE HORŠÍ NEŽ HELENE:

Floridská reprezentantka Anna Paulina Luna právě zveřejnila video vyzývající obyvatele Tampy Bay k evakuaci oblasti poté, co byly vydány státní příkazy k evakuaci.

V některých oblastech očekáváme záplavy až do výše 9 stop.

@realannapaulina (https://x.com/realannapaulina)

(https://x.com/realannapaulina)

 

🌪🌀🌊TORNÁDO, JIHOVÝCHODNÍ IOWA, SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ:

https://t.me/c/1586239095/81168

 

 

📌07.10. 2024: SLAVÍ SE I NA UKRAJINĚ:👍 Kyjevští partyzáni vylepili více než 1 000 plakátů s podobiznou ruského prezidenta s textem „Putin přijde a nastolí pořádek!“

https://t.me/to_je_nas_svet/29748

https://t.me/to_je_nas_svet/29749

 

 

📌07.10. 2024: 😂😂😂 BIDEN POPŘÁL UKRAJINSKÉMU PREZIDENTOVI K NAROZENINÁM.

https://t.me/to_je_nas_svet/29750

 

 

📌07.10. 2024: PREMIÉR PŘES TŘI STA TISÍC, MINISTR DVĚ STĚ. ČEŠTÍ POLITICI BY SI MOHLI POLEPŠIT:

 

PLATY VRCHOLNÝCH POLITIKŮ BY MOHLY PŘÍŠTÍ ROK VZRŮST O VÍCE NEŽ 13 PROCENT.

 

Například měsíční plat premiéra a předsedy parlamentní komory by vůbec poprvé přesáhl 300 000 korun a plat ministrů 200 000 korun.

 

Vyplývá to z výpočtu České tiskové kanceláře z novely příslušného zákona, který kvůli zásahu Ústavního soudu předložilo ministerstvo práce a sociálních věcí do připomínkového řízení.

 

Letos platy vrcholných politiků zůstaly v souvislosti s jednou z úprav ve vládním konsolidačním balíčku v podstatě na loňské úrovni.

 

Nastavením platů poslanců, senátorů, členů vlády, prezidenta, soudců a dalších vysokých funkcionářů se musejí politici znovu zabývat potom, co Ústavní soud zrušil koncem května s platností od příštího roku zákonný koeficient nutný pro jejich výpočet z průměrné hrubé měsíční nominální mzdy na přepočtené počty zaměstnanců v národním hospodářství vždy za předloňský rok.

 

Soud uvedl, že letošní snížení soudcovských platů, které spočívalo v trvalé změně tohoto koeficientu, odporuje ústavnímu pořádku. Navrhovaná novela vrací koeficient od ledna na dřívější úroveň. Bez schválení nové úpravy by platy nebylo jak stanovovat.

 

POKUD BUDE PŘEDLOHA PŘIJATA, PLAT ŘADOVÉHO POSLANCE BY PODLE PŘEDBĚŽNÝCH DAT STOUPL PŘÍŠTÍ ROK O 14 000 KORUN NA 116 400 KORUN.

 

PLAT PREZIDENTA REPUBLIKY BY MOHL ČINIT 388 000 KORUN, O 46 800 KORUN VÍC NEŽ TEĎ.

 

PŘEDSEDOVÉ OBOU PARLAMENTNÍCH KOMOR A PREMIÉR BY PŘÍŠTÍ ROK POBÍRALI PODLE VÝPOČTU Z NYNÍ AKTUÁLNÍCH ÚDAJŮ POBÍRALI 312 500 KORUN, MÍSTOPŘEDSEDOVÉ SNĚMOVNY A SENÁTU A MINISTŘI PAK 222 000 KORUN. NÁRŮST BY ČINIL 37 600 KORUN A 26 700 KORUN.

 

ODMĚNA MÍSTOPŘEDSEDY VLÁDY BY SE MOHLA ZVÝŠIT O 32 400 KORUN NA 268 400 KORUN A PŘEDSEDŮ PARLAMENTNÍCH VÝBORŮ, KOMISÍ A DELEGACÍ O 19 700 KORUN NA 163 800 KORUN. MÍSTOPŘEDSEDOVÉ SENÁTNÍCH A SNĚMOVNÍCH VÝBORŮ A PŘEDSEDOVÉ PODVÝBORŮ BY SI MOHLI POLEPŠIT O 16 800 KORUN NA 140 100 KORUN.

 

Důchodovou reformu začali na mimořádné schůzi schvalovat poslanci. Na snímku hovoří předseda vlády Petr Fiala (ODS). (28. května 2024) | foto: Ladislav Křivan, MAFRA

 

Letos platy vrcholných politiků zůstaly v souvislosti s jednou z úprav ve vládním konsolidačním balíčku v podstatě na loňské úrovni.

 

Nastavením platů poslanců, senátorů, členů vlády, prezidenta, soudců a dalších vysokých funkcionářů se musejí politici znovu zabývat potom, co Ústavní soud zrušil koncem května s platností od příštího roku zákonný koeficient nutný pro jejich výpočet z průměrné hrubé měsíční nominální mzdy na přepočtené počty zaměstnanců v národním hospodářství vždy za předloňský rok.

 

Soud uvedl, že letošní snížení soudcovských platů, které spočívalo v trvalé změně tohoto koeficientu, odporuje ústavnímu pořádku. Navrhovaná novela vrací koeficient od ledna na dřívější úroveň. Bez schválení nové úpravy by platy nebylo jak stanovovat.

 

POKUD BUDE PŘEDLOHA PŘIJATA, PLAT ŘADOVÉHO POSLANCE BY PODLE PŘEDBĚŽNÝCH DAT STOUPL PŘÍŠTÍ ROK O 14 000 KORUN NA 116 400 KORUN.

 

PLAT PREZIDENTA REPUBLIKY BY MOHL ČINIT 388 000 KORUN, O 46 800 KORUN VÍC NEŽ TEĎ.

 

PŘEDSEDOVÉ OBOU PARLAMENTNÍCH KOMOR A PREMIÉR BY PŘÍŠTÍ ROK POBÍRALI PODLE VÝPOČTU Z NYNÍ AKTUÁLNÍCH ÚDAJŮ POBÍRALI 312 500 KORUN, MÍSTOPŘEDSEDOVÉ SNĚMOVNY A SENÁTU A MINISTŘI PAK 222 000 KORUN. NÁRŮST BY ČINIL 37 600 KORUN A 26 700 KORUN.

 

ODMĚNA MÍSTOPŘEDSEDY VLÁDY BY SE MOHLA ZVÝŠIT O 32 400 KORUN NA 268 400 KORUN A PŘEDSEDŮ PARLAMENTNÍCH VÝBORŮ, KOMISÍ A DELEGACÍ O 19 700 KORUN NA 163 800 KORUN.

 

MÍSTOPŘEDSEDOVÉ SENÁTNÍCH A SNĚMOVNÍCH VÝBORŮ A PŘEDSEDOVÉ PODVÝBORŮ BY SI MOHLI POLEPŠIT O 16 800 KORUN NA 140 100 KORUN.

Začátek formuláře

 

Kolik by měli vydělávat vrcholní politici?

celkem hlasů: 2610

Stejně jako doposud

4 %(114 hlasů)

Více

6 %(148 hlasů)

Méně

90 %(2348 hlasů)

Konec formuláře

 

Politikům by s platy vzrostly i měsíční náhrady. Například zvláštní víceúčelová paušální náhrada prezidenta by představovala 361 000 korun.

 

Paušální náhrada premiéra by činila 39 000 korun a ministra 32 400 korun.

 

Poslanecká a senátorská paušální náhrada na stravné a reprezentaci by byla 17 300 korun, cestovní náhrada by podle vzdálenosti bydliště představovala až 64 700 korun.

 

Víceúčelová paušální náhrada předsedy parlamentní komory by činila 62 500 korun.

 

Ministerstvo v novele navrhlo uzákonění zcela nové náhrady náhrady manželovi prezidenta republiky na hrazení „výdajů spojených s výkonem jeho povinností a veřejnou činností“.

 

ČINILA BY 30 PROCENT NÁHRADY HLAVY STÁTU A PŘÍŠTÍ ROK BY MOHLA BÝT 108 300 KORUN.

 

A co důchodci???

A co maminky s dětmi???

A co invalidní klienti???

A co lidi v zatopených oblastech???

 

Jste nic jiného, jenom naši vyžírkové a zrůdy!!!

 

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/platy-rust-vrcholni-politici.A241007_163230_domaci_bors

 

 

📌07.10. 2024: 🎉 NA POČEST PUTINOVÝCH NAROZENIN SE V KYJEVĚ KONALA LASEROVÁ SHOW.

 

Na jedné z výškových budov v Kyjevě se v noci z 6. na 7. října objevil blahopřejný nápis: Všechno nejlepší, Vladimire Vladimiroviči. Video se již stalo virálním na sociálních sítích

https://t.me/to_je_nas_svet/29753

 

 

📌07.10. 2024: ♨️ERDOGAN OPĚT PŘIROVNAL NETANJAHUA K HITLEROVI A VYJÁDŘIL PŘESVĚDČENÍ, ŽE HO SVĚT DOKÁŽE ZASTAVIT.

Na své stránce na sociální síti X turecký prezident napsal: „Stejně jako byl kdysi společným úsilím lidstva zastaven Hitler, bude zastaven i Netanjahu se svými vraždami. Izrael za to dříve či později zaplatí.“

https://t.me/to_je_nas_svet/29754

 

 

📌07.10. 2024, Slovenská republika: SNS VYZVALA PREZIDENTA PELLEGRINIHO, ABY PRESTAL S ÚTOKMI NA PREMIÉRA FICA, MINISTERKU ŠIMKOVIČOVÚ A VLÁDNEHO SPLNOMOCNENCA KOTLÁRA. 👹

 

„Pellegrini sa začína správať ako zemepán a kráľ Slnko,“ vyhlásil Danko a poukázal nie len na Dolinkovej neschopnosť riešiť problémy v zdravotníctve, ale aj na to, akými progresívnymi liberálmi sa na ministerstve školstva obklopil Drucker. 👹

https://www.youtube.com/watch?v=eNvOvMSLBqk&ab_channel=AndrejDanko

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 07.10.2024“:

➡️☭☆ělostřelci ze skupiny sil Sever zničili při cíleném úderu v pohraniční oblasti Kurské oblasti řídicí středisko pro bezpilotní prostředky ukrajinských ozbrojených sil.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Ve snaze udržet si agresivní dominanci v moderním světě západní země směřují zvláštní aspirace do postsovětského prostoru, řekl Naryshkin.

Rizika a hrozby ze strany západních zemí se podle něj nyní mnohonásobně zvýšily, ačkoliv jim Rusko nikdy nic špatného nepřálo.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Izraelská letadla provedla úder poblíž mezinárodního letiště v Bejrútu, řekli očití svědci RIA Novosti.

Místní obyvatelé zveřejňují záběry z následků útoku.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆V ulicích Doněcku se objevily plakáty s citáty od Putina, akce se konala v rámci automobilového shromáždění věnovaného prezidentovým narozeninám, řekl ministr pro mládež DLR Makarov.

Plakáty s citáty jako „Proč potřebujeme takový svět, když v něm není Rusko?“, „Pokud je boj nevyhnutelný, pak musíte udeřit jako první,“ a další se objevily poblíž centrálního náměstí, na Puškinově bulváru a Ulice Artem.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Raketový útok na muniční sklad 80. výsadkové brigády u obce Osojevka, Sumská oblast.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Erdogan po telefonu blahopřál Putinovi k narozeninám – Kreml.

Putin a Erdogan také potvrdili dohodu o uspořádání samostatného setkání během událostí summitu BRICS v Kazani.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Cena ropy Brent poprvé od 30. srpna přesáhla 80 dolarů za barel

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Bezpečnostní síly zadržely tři obyvatele Dagestánu, kteří se podíleli na organizování a účasti v buňce mezinárodního extremistického sdružení, hlásí hlavní ředitelství ministerstva vnitra pro severokavkazský federální okruh.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Ukrajina připravuje provokaci k obvinění Ruské federace z používání toxických látek při vojenské akci.

Uvedl to náčelník jednotek RKhBZ generálporučík Igor Kirillov.

Podrobnosti:

– Vymyšlené důkazy o používání toxických látek Ruskem v Severním vojenském okruhu mohou být předloženy na zasedání výkonné rady OPCW;

– Na základě OPCW byla vytvořena další mezinárodní platforma, kterou zcela ovládají Spojené státy americké;

– prohlášení o hrozbách použití chemických zbraní ze strany Ruska jsou nepodložená; všechny zásoby byly zničeny již v roce 2017 pod kontrolou OPCW;

– Ukrajinské ozbrojené síly použily v srpnu v Sudzha západní chemické zbraně pod rouškou kouřových granátů;

– Ruská federace neobdržela odpověď od OPCW na důkazy o použití nesmrtících chemických látek ze strany Kyjeva, což naznačuje politiku dvojích standardů.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Dnes, v den narozenin Vladimira Putina, kyjevští partyzáni zveřejnili více než 1000 letáků s podobiznou ruského prezidenta.

Na jednom z nádvoří hlavního města Ukrajiny byl objeven autobus TCC, který byl celý pokrytý letáky.

👍 — Respekt k místním partyzánům.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Dne 11. října uskuteční prezident Ruska pracovní návštěvu Turkmenistánu, aby se zúčastnil Mezinárodního fóra „Vzájemný vztah dob a civilizací – základ míru a rozvoje“, věnovaného 300. výročí narození vynikajícího turkmenského básníka. a myslitel Magtymguly Fragi

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *