, ,

07.09.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:👉 USA: GANGY MIGRANTŮ OBSAZUJÍ SE ZBRANĚMI BYTOVÉ DOMY, LOUPÍ A VYTVÁŘÍ NOVÁ GHETTA…

07.09.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: 👉 USA: GANGY MIGRANTŮ OBSAZUJÍ SE ZBRANĚMI BYTOVÉ DOMY, LOUPÍ A VYTVÁŘÍ NOVÁ GHETTA…

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️07.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: NEJVĚTŠÍ ZÁŘIJOVÉ VÍTĚZSTVÍ RUSKA; SPECIÁLNÍ SÍLY OBSADILY ŠEST DALŠÍCH OBCÍ V DONĚCKÉ OBLASTI A SMETLY Z BOJIŠTĚ 300 UKRAJINSKÝCH VOJÁKŮ ZA JEDINÝ DEN

 

https://youtu.be/MtjpmwLiSwQ?si=qXCTJ_uBFMPq2lXa

 

 

📌⚔️🧔🏿‍♂️🔪07. září 2024: V NĚMECKU BYLA ZŘÍZENA STRÁNKA, KTERÁ UKAZUJE, KDE DOŠLO K ÚTOKŮM NOŽEM

 

👉 Počet útoků nožem je nejen v Německu rekordní, přičemž drtivou většinu těchto případů mají na svědomí Merkelovou a Scholzem dovezení obohacovači, případně jedinci, kteří již stihli získat občanství nebo se v zemi narodili v některém z mnoha multikulturních ghett.

 

Tato situace je samozřejmě hlavním důvodem nevídaného úspěchu AfD, jejíž volební výsledky jsou každé další volby lepší i přesto, že je strana soustavně dehonestována v médiích i ze strany ostatních politických subjektů.

 

👉 Nyní má každý možnost názorně vidět, kde všude v daný den došlo k nahlášeným útokům. V mapce však chybí útoky nehlášené, jichž je údajně také poměrně hodně. Mnozí se bojí případ napadení nožem nahlásit ze strachu z pomsty, další útoky pak nejsou oficiálně zveřejněny, i když jsou nahlášeny.

V mapce tak lze nalézt jen útoky, které byly nahlášeny na policii.

 

👉 V Německu probíhá pandemie: PANDEMIE NÁSILÍ S NOŽI.

Neuplyne den, aby se neobjevily zprávy o krvavých mstách (vraždy ze cti), smrtelných útocích a bodných ranách – a tyto útoky se dějí stále častěji.

Lze však skutečně pochopit jejich rozsah?

 

STRÁNKA S NÁZVEM „MESSERINZIDENZ“ SE NYNÍ SNAŽÍ UKÁZAT, KE KOLIKA ÚTOKŮM KAŽDÝ DEN DOJDE.

 

👉 Podle vlastních informací stránka prohledává tiskové zprávy policie. Přitom zaznamenává všechny zprávy obsahující klíčová slova jako „nůž“, „bodná rána“ nebo „mačeta.“

Evidované incidenty jsou následně vizualizovány na mapě.

Rychle se ukáže, že jen v pátek bylo do 16:00 zaznamenáno nejméně 13 trestných činů tohoto typu.

Přepnutím do tabulkového zobrazení mohou návštěvníci webu rychle zkontrolovat data.

 

👉 Jedním z pátečních incidentů byla „hádka“ v Greizu mezi dvacetiletým Němcem a rusko-somálským pětičlenným gangem.

👉 Nebo islámský útok mačetou na policejní stanici v Linci nad Rýnem v Porýní-Falci.

A je zde i téměř desítka dalších hrozeb, útoků a hádek.

 

👉 Tvůrci projektu „Datový aktivismus“ zároveň zdůrazňují, že četné nenahlášené případy a duplikace publikací na několika portálech by mohly zkreslit skutečný rozsah.

 

👉 Podle vlastních prohlášení chce portál nabídnout transparentní obraz o rozsahu a distribuci těchto zločinů v celém Německu…

 

👉 Mimochodem, dnes – tedy v sobotu 7.9. kolem 9. hodiny ranní – již byly na mapce zaznamenány dva útoky nožem…

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/v-nemecku-byla-zrizena-stranka-ktera-ukazuje-kde-doslo-k-utokum-nozem/

 

 

📌⚔️🧔🏿‍♂️07. září 2024: USA: GANGY MIGRANTŮ OBSAZUJÍ SE ZBRANĚMI BYTOVÉ DOMY, LOUPÍ A VYTVÁŘÍ NOVÁ GHETTA:

 

ZA TÉMĚŘ 4 ROKY VLÁDY JOE BIDENA PŘIŠLO DO USA PŘES PŘEVÁŽNĚ OTEVŘENÉ HRANICE ASI 12 MILIONŮ MIGRANTŮ.

Ti se rozptýlili po celých USA, přičemž mnozí začali záhy po příchodu do země páchat kriminalitu.

 

INVAZE DO USA MÁ JEDNO SPOLEČNÉ S INVAZÍ DO EVROPY: ZE ZEMÍ PŮVODU PŘICHÁZÍ NEJČASTĚJI TEN NEJVĚTŠÍ ODPAD, KTERÉHO SE DANÉ ZEMĚ RÁDY ZBAVÍ.

 

👉 Stále víc to vypadá, jako by měly tyto očividně organizované skupiny zločinců za cíl podnítit nebo alespoň dále vyeskalovat nepokoje, které lze očekávat ihned po listopadových volbách – a to ať už dopadnou jakkoli.

 

👉 Aktuálně se gangy rozmisťují po celé zemi (podobně jako se muslimští vojáci rozmisťují po celé Evropě) a v různých místech páchají násilnou kriminalitu.

👉 Radikální progresivní trio Biden-Harris-Mayorkas ohrožuje životy občanů dodržujících zákony, zatímco ozbrojené venezuelské vězeňské gangy s puškami a pistolemi ve stylu AR řádí na severním předměstí Denveru Aurora a dalších azylových městech provozovaných krajně levicovými demokraty.

 

👉 Tento týden jsme se dozvěděli, že gangy migrantů se začínají zaměřovat na kritickou energetickou infrastrukturu v západním Texasu.

 

👉 Od ledna 2021 trio Biden-Harris-Mayorkas zničilo veškerou ochranu hranic, kterou Trumpova administrativa vybudovala, a usnadnilo největší invazi migrantů, jakou kdy USA zažily, a zaplavila města a okresy miliony neprověřených migrantů, z nichž někteří byli potvrzeni jako zločinci a teroristé.

 

👉 Šířku a hloubku přetrvávajících škod si teprve začínáme uvědomovat, protože kdysi mírumilovné čtvrti po celých Spojených státech, od New Yorku přes Chicago a Denver až po některá města na západním pobřeží, jsou sužovány kriminalitou migrantů. Některé obce jsou zaplaveny nelegálními přistěhovalci, protože místní zdroje jsou vyčerpávány.

 

👉 Obzvláště alarmující problém je v Permské pánvi, největší americké oblasti produkující ropu, která je nyní ohrožena gangy migrantů. To naznačuje, že kritická energetická infrastruktura země je ohrožena.

 

👉 Stále více oblastí po celých USA se stává no-go zónami, kam se většina zákona dbalých lidí bojí vstoupit.

 

👉 Všechen tento chaos, který se odehrává, je přímým důsledkem toho, že trio Biden-Harris-Mayorkas importovalo do USA třetí svět…

 

Zde můžete shlédnout video, na kterém je vidět venezuelským gangem obsazený bytový komplex.

 

Jiný gang pak například vyloupil klenotnictví v Denveru.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/usa-gangy-migrantu-obsazuji-se-zbranemi-bytove-domy-loupi-a-vytvari-nova-ghetta/

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝⚔️07. září 2024: ZPŮSOB, JAKÝM SE AMERIČTÍ DEMOKRATÉ SNAŽÍ ZÍSKAT VÝHRU PRO HARRISOVOU, JE STEJNÝ, JAKÝ CHCE U NÁS VYUŽÍT „PĚTIKOLKA

 

👉 Zdá se, že naše neslavná pětikolka má stejné rádce jako američtí demokraté. Vzhledem k tomu, že ideologicky jsou na naprosto totožné platformě, na tom není vůbec nic podivného. Nyní se totiž ukázalo, že potřebné hlasy pro Harrisovou mají být zajištěny prakticky totožnou cestou.

 

👉 Níže je velmi detailně popsáno, JAK JE MOŽNÉ PRÁVĚ CESTOU KORESPONDENČNÍCH HLASŮ ZE ZAHRANIČÍ ZVRÁTIT PŘEDEM PROHRANÉ VOLBY VE SVŮJ PROSPĚCH.

JDE PODLE VŠEHO O OSVĚDČENOU METODU VOLEBNÍCH MANIPULACÍ, KTEROU SI LZE OVŠEM VELMI SNADNO ZAJISTIT VÍTĚZSTVÍ

 

👉 V prezidentských volbách v roce 2000 dělilo závod mezi Georgem W. Bushem a Alem Gorem na Floridě pouhých 629 hlasů. Když konečně dorazily hlasy ze zahraničí, George W. Bush dokázal sebrat vedení 537 hlasy, o které vedl nad Alem Gorem a vyhrát prezidentský úřad.

 

🛑 DEMOKRATÉ TOMU VĚNOVALI POZORNOST.

 

👉 Mají demokraté skutečně zájem přilákat více zahraničních voličů, nebo je to chybný systém registrace voličů, který používají, který by mohl změnit hru v našich nadcházejících volbách, pokud jej budou bezohlední volební úředníci správně využívat?

 

👉 Dne 12. srpna 2024 vydal DNC memorandum, v němž oznámil, že vynaloží šestimístnou částku na shromáždění až 9 milionů demokratických hlasů ze zahraničí.

 

🛑DNC VE SVÉM MEMORANDU JASNĚ UVÁDÍ SVŮJ CÍL:

 

👉 Vůbec poprvé v prezidentském cyklu DNC investuje do Demokratů v zahraničí.

DNC dělá práci, aby zvítězil v bojových státech po celé zemi.

 

👉 S méně než 100 dny do volebního dne a před Národním konventem Demokratické strany oznámil DNC významnou šestimístnou investici do demokratických voličů v zahraničí, poprvé v prezidentském cyklu, která pomůže financovat jejich úsilí získat hlasy přibližně 9 000 000 Američanů – z nichž pouze asi 8 % jsou registrovaní voliči od roku 2020 – kteří žijí nebo slouží mimo Spojené státy.

 

🛑ZDE JE PROBLÉM S DEKLAROVANÝM CÍLEM DNC:

 

👉 Deklarovaný cíl DNC získat hlasy přibližně 9 milionů Američanů prostřednictvím své webové stránky Demokraté v zahraničí se zdá být nemožný, vzhledem k tomu, že podle nedávné zprávy federální vlády žije v zahraničí pouze 4,4 milionu amerických občanů a pouze 2,8 milionu z nich je ve volebním věku.

 

👉 Agentura Reuters nedávno psala o plánu DNC utratit 300 000 dolarů na registraci „9 milionů“ voličů UOCAVA před volbami v roce 2024. Podle vládního webu FVAP je v ÚOCAVA pouze 2,8 milionu oprávněných voličů.

 

👉 Předpokládejme, že polovina těchto oprávněných voličů by volila demokraty (což je vzhledem ke stavu americké ekonomiky velkorysý předpoklad); to je pouze 1,4 milionu oprávněných voličů ve volbách v roce 2024.

 

👉 Číslo 1,4 milionu nezohledňuje, jak by hlasovali, a dokonce ani zda by hlasovali, vzhledem k tomu, že ve skutečnosti volí jen mizivý počet oprávněných zahraničních voličů.

Zajímavé je, že memorandum DNC tvrdí, že „více než 1,6 milionu Američanů z bojových států Arizona, Georgia, Michigan, Nevada, Severní Karolína, Pensylvánie a Wisconsin žije v zámoří a dodává, že plánují „bojovat o každý hlas.“

 

👉 Celkový počet voličů v nerozhodných státech v demokratickém grafu vychází na 1 625 136 voličů.

 

👉 Americká vláda říká, že z USA je celkem 2,8 milionu oprávněných voličů v zahraničí.

Demokraté chtějí, abyste věřili, že více než polovina těchto oprávněných zahraničních voličů má bydliště v klíčových swing states! To je absurdní!

 

👉 DNC ve svém memorandu všem připomíná, jak těsné byly výsledky voleb v roce 2020 (které nikdo nesměl zpochybnit) a proč v roce 2024 nenechá nic náhodě:

V roce 2020 vyneslo Joe Bidenovi prezidentský úřad pouhých 44 000 hlasů v Arizoně, Georgii a Wisconsinu. Ve skutečnosti zahraniční voliči během prezidentských voleb v roce 2020 výrazně změnili voliče v Georgii a Arizoně a během voleb v polovině roku 2022 se projevili v těsných soubojích v Connecticutu, New Hampshire a Severní Karolíně. To je důvod, proč DNC dělá práci, aby vyhrál tyto volby tím, že oslovuje voliče bez ohledu na to, kde žijí.

 

👉 Jedná se o perfektní řešení pro stranu, která chce před volbami v roce 2024 nahromadit seznamy voličů potenciálně neexistujícími voliči.

 

Zákon o hlasování v nepřítomnosti v případě uniformovaných a zahraničních občanů (UOCAVA) umožňuje online registraci voličů bez ověření totožnosti nebo statusu občanství.

 

👉 Občané USA, žijící v USA, kteří by se chtěli zaregistrovat k volbám, musí sdělit poslední čtyři číslice svého čísla sociálního pojištění a/nebo poskytnout řidičský průkaz nebo státem vydaný průkaz totožnosti.

 

👉 Voliči UOCAVA však mohou obejít požadavek na sdělení posledních čtyř číslic svého čísla sociálního pojištění a/nebo poskytnutí řidičského průkazu nebo státem vydaného průkazu totožnosti.

 

👉 Snímek obrazovky níže ukazuje, jak webová stránka Demokratické strany, podobně jako webová stránka federální vlády, registruje voliče UOCAVA k hlasování v amerických volbách a umožňuje uživateli obejít část online registračního procesu týkající se identifikace (pozn.: ve formuláři je u „číslo sociálního zabezpečení“ uvedeno: „pokud nějaké máte“. Níže se pak uvádí, že toto číslo nemusí udávat a hlas bude akceptován i tak s tím, že ve většině států není třeba nejen číslo, ale ani doklad).

 

🛑ÚOCAVA OTEVÍRÁ DVEŘE K NEOMEZENÉMU HLASOVÁNÍ ZAHRANIČNÍCH VOLIČŮ.

👉 Zde je několik dalších podrobností o voličích UOCAVA, kteří se zaregistrují k hlasování v aplikaci FAVP nebo Federal Voting Assistance Program (webová stránka federální vlády) nebo na webové stránce financované demokraty VoteFromAbroad.org:

 

Žadatelé si mohou vybrat jakýkoli stát nebo adresu, ve které chtějí hlasovat.

 

– Nikdo neověří, zda tito žadatelé o registraci někdy bydleli na adrese, kterou uvádějí, nebo zda mají s tímto státem nějaké spojení.

 

👉 Michigan jsme zvýraznili, protože Phani Mantravadi, zakladatel společnosti CheckMyVote.org, poskytl Gateway Pundit údaje, které odhalují počet registrovaných voličů UOCAVA (zatím) v roce 2024, abychom lépe porozuměli realitě cíle DNC zaregistrovat 264 256 voličů UOCAVA ve státě Michigan.

Podle zakladatele Check My Vote Phani Mantravadiho bylo k 5. září 2024 celkem 9 872 z 11 098 registrací UOCAVA přidaných do MI QVF od ledna 2024 převedeno z voličů bez UOCAVA na civilní (C) nebo vojenské (M) voliče. Pouze 1 226 registrací bylo nových přírůstků UOCAVA.

 

👉 Zakladatel Check My Vote také použil michiganské QVF (soubory kvalifikovaných voličů) k ověření údajů, které odhalují, že v roce 2020 Michigan zázračně zaregistroval ohromujících 25 857 voličů UOCAVA jako občany vracející se do USA během pandemie COVID-19.

19 102 z těchto registrovaných voličů byli zahraniční civilisté! (viz graf níže)

Do dubna 2021 bylo 25 308 registrovaných voličů UOCAVA kuriózně převedeno na status ne-UOCAVA, zatímco status 231 registrovaných voličů UOCAVA zůstal nezměněn. (viz CheckMyVote.org graf níže).

Jak se mohlo 25 308 voličů UOCAVA během pouhých pěti měsíců náhle obrátit k ne-UOACAVA (trvalým) voličům?

Vzhledem k tomu, že volební požadavky na voliče UOCAVA jsou mnohem mírnější, jak si mohou být obyvatelé Michiganu jisti, že 25 308 bývalých voličů UOCAVA, kteří jsou nyní považováni za stálé voliče v michiganském QVF, jsou legitimními voliči?

 

👉 Michigan neumožňuje elektronické vracení hlasovacích lístků, ale v minulých volbách bylo přijato a zpracováno téměř 8 000 hlasovacích lístků v rozporu se zákonem.

 

🛑BYL TO ZKUŠEBNÍ PROVOZ?

 

👉 Mohl by DNC citovat číslo 9 milionů a stanovit ho jako konečný cíl, aby kultivoval přijetí tohoto nevhodného čísla veřejností?

👉 Vlastními slovy federální vlády: „Neexistuje žádný registr zahraničních občanů.“

 

Takže, kdo zabrání zločinným náborovým dodavatelům, aby získali zahraniční voliče v množství, které DNC potřebuje k vítězství v listopadových volbách?

 

👉 Koneckonců, registrace lze provést online, hlasovací lístky lze poslat e-mailem příjemcům, kteří mohou být kdekoli, a některé státy umožňují elektronické vrácení hlasovacích lístků.

 

🛑JE ZŘEJMÉ, ŽE HLASOVÁNÍ BEZ OBČANSTVÍ JE STRATEGIÍ DEMOKRATŮ.

 

🛑PRO TOHLE U NÁS PĚTIDELICE HONEM SCHVÁLILA KORESPONDENČNÍ VOLBU A TO HONEM, JEŠTĚ PŘED VOLBAMI❗️❗️❗️

 

((Kde jaký idiot, vagabund, nežijící zde, nebo ze zahraničí, cizinec, bezdomovec…bez ověření jakéhokoliv dokladu, může jim poslat hlasy❗️❗️❗️ Už rozumíte, proč s korespondenční volbou tak spěchali ke schválení před volbami❓❓❓ Banda zločinců si připravila půdu pod nohy❗️❗️❗️ Opět ty jejich podvody a lži❗️❗️❗️

Můžeme jen suše a se závistí koukat na Slovensko, kde byly regulérní volby, každý pěkně svou slovenskou ručičkou vhodil volební lístek do urny, po ověření své totožnosti členy komise a komise si pěkně volební lístky všude hlídali, i po uzavření volebních místnosti, kdy se sečetli hlasy. Proto ten vztek progresívců Matoviče a spol❗️❗️❗️))

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/zpusob-jakym-se-americti-demokrate-snazi-ziskat-vyhru-pro-harrisovou-je-stejny-jaky-chce-u-nas-vyuzit-petikolka/

 

 

📌07. září 2024, 15:54: TISÍCE FRANCOUZŮ VYŠLY DO ULIC NA PROTEST PROTI NOVÉMU PREMIÉROVI:

 

Jmenování Michela Barniera francouzským premiérem vyvolalo v zemi vlnu protestních demonstrací na výzvu levicových stran.

 

Nová lidová fronta, která v posledních volbách získala nejvíce parlamentních mandátů, vyzvala všechny své příznivce, aby vyšli do ulic. Důvodem protestu bylo odmítnutí Emmanuela Macrona jmenovat levicovou kandidátku Lucy Caste do čela kabinetu.

 

Největší strana bloku „Neskloněná Francie“ varovala před 138 protesty v různých městech, hlásí RIA Novosti.

 

Podle francouzských médií začaly protesty v desítkách měst, kterých se účastní několik stovek až několik tisíc lidí.

 

Demonstranti říkají, že jsou šokováni odmítnutím demokracie, odmítnutím hlasů. Premiérem byl jmenován ten nejpravicovější ze všech možných kandidátů, a to navzdory přesvědčivému vítězství levice.

 

Již dříve bylo oznámeno, že 5. září Emmanuel Macron jmenoval 73letého Michela Barniera do čela vlády, který nahradil 35letého Gabriela Attala.

 

Koalice levicových stran, která v posledních volbách získala 182 křesel z 577 v Národním shromáždění, byla Macronem odstrčena od sestavení vlády. Prezident řekl, že levicové vládě bude stejně okamžitě schváleno hlasování o nedůvěře a odmítl navrhovanou kandidaturu Lucy Caste.

 

https://www.vesti.ru/article/4131629

 

 

📌07. září 2024, 16:41, TIMES: V BRITÁNII NALEZEN MASOVÝ HROB KOJENCŮ A DĚTÍ:

 

Více než 300 těl mrtvých kojenců a malých dětí bylo nalezeno v hrabství Greater Manchester ve Velké Británii. Masové hroby byly objeveny také v několika dalších hrabstvích a městech v Anglii.

 

Informovaly o tom Timesy. Podle novin byly ostatky mrtvě narozených dětí nalezeny také v Lancashiru a ve městech Huddersfield a Middlesbrough.

 

„V Oldhamu byl objeven neurčený masový hrob s 303 těly, většinou mrtvě narozenými kojenci a malými dětmi,“ uvádí publikace. Je třeba poznamenat, že z toho je 128 kojenců, 146 mrtvě narozených dětí a 29 dospělých.

 

Ze všech nalezených těl bylo okamžitě identifikováno pouze 147 lidí. Jejich jména byla k dispozici na internetu.

 

Hlavním důvodem pro objevení pohřbů bylo pátrání jedné ženy po jejích bratrech-dvojčatech, kteří zemřeli v roce 1962. Výsledkem její iniciativy byly na stejném hřbitově objeveny další tři masové hroby.

 

https://www.vesti.ru/article/4131640

 

 

📌07. září 2024, 15:59: OZBROJENÉ SÍLY RF ZNIČILY HOUFNICI OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY ÚDEREM LANCETY:

 

Ruské ozbrojené síly zlikvidovaly americkou houfnici Ozbrojených sil Ukrajiny M777 v Charkovské oblasti. Ránu zasadila munice Lancet.

 

„V důsledku přímého zásahu potulující se munice Lancet byla zničena americká houfnice M777 ozbrojenců Ozbrojených sil Ukrajiny,“ uvedlo ruské ministerstvo obrany.

 

Ministerstvo zveřejnilo video pořízené v době stávky. Na záběrech z řízení objektivu je vidět výbuch a požár.

 

Dříve se objevily zprávy o porážce pozic ukrajinského dělostřelectva. Úder lancety zničil nepřátelská děla.

 

https://www.vesti.ru/article/4131646

 

 

📌07. září 2024, 15:07, MINISTERSTVO OBRANY: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY ZTRATILY BĚHEM DNE U KURSKA 280 LIDÍ A TŘI TANKY:

 

Za poslední den ztratila ukrajinská armáda na území Kurské oblasti 3 tanky, 10 obrněných vozidel a 9 děl, včetně americké houfnice M777.

 

Také zpráva Ministerstva obrany Ruské federace v kanálu Telegram odkazuje na porážku stanice elektronického boje ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Severní skupina vojsk ruské armády odrazila dva nepřátelské útoky u vesnice Borki a vesnice Matvejevka. Zmařeny byly i plány nepřítele na postup na Koreněvo a Ruskou Konopelku.

 

Dělostřelectvo a letectvo ozbrojených sil RF za podpory bezpilotních letounů zaútočilo na nahromadění personálu a obrněné techniky čtyř brigád ukrajinských vojsk na území Kurské oblasti, konkrétně u Vnezapne, Gogolevky, Zamostye, Kazachi Loknya a dalších osad.

10 ukrajinských brigád utrpělo ztráty v Sumské oblasti. Tam raketové jednotky ruské armády zasáhly nepřátelské rezervy, umístění ozbrojenců Ozbrojených sil Ukrajiny a obrněných vozidel.

 

Podle statistik Ministerstva obrany Ruské federace ztratil Kyjev od začátku útoku na Kurskou oblast více než 10 700 vojáků, 84 tanků, 41 bojových vozidel pěchoty, 74 obrněných transportérů, 609 bojových obrněných vozidel, 82 dělostřeleckých kusů, 24 odpalovacích zařízení raketometů (MLRS), včetně sedmi amerických M142 HIMARS a pěti M270 MLRS.

 

https://www.vesti.ru/article/4131556

 

 

📌07. září 2024, 16:22, Bild: UKRAJINA VYVINULA „LÉTAJÍCÍ ÚTOČNOU PUŠKU KALAŠNIKOV„:

 

Na Ukrajině byl vyvinut neobvyklý bojový komplex, kterým je kvadrokoptéra s nainstalovanou útočnou puškou Kalašnikov.

 

Tento dron lze ovládat ze vzdálenosti několika kilometrů. Podle telegramového kanálu publikace Bild v srpnu ozbrojené síly Ukrajiny poprvé otestovaly tuto novou zbraň v zóně speciální operace.

 

Účinnost použití „létající útočné pušky Kalašnikov“ a vyhlídky na její sériovou výrobu jsou však stále neznámé.

 

Analytik Zachar Andrejev již dříve řekl, jak Rusko a Ukrajina ve „válce dronů“ v zóně speciální vojenské operace ukázaly nové způsoby, jak si navzájem zachytit své drony.

 

https://www.vesti.ru/article/4131635

 

 

📌07. září 2024, 16:02: SALDO OZNÁMIL ŽALOSTNOU SITUACI V CHERSONU A SNÍŽENÍ POČTU OBYVATEL MĚSTA:

 

Podle gubernátora Chersonské oblasti Vladimira Salda se regionální centrum stalo opuštěným. Město má sedmkrát méně obyvatel.

 

„Situace je žalostná. V Chersonu je přibližně 50 tisíc lidí, to je z 340 tisíc. Proto je město téměř opuštěné,“ řekl šéf regionální správy v rozhovoru s RIA Novosti na EEF.

 

Saldo dodal, že v Chersonu, kontrolovaném kyjevskými úřady, je velké množství ozbrojenců ozbrojených sil Ukrajiny a také jejich výcviková střediska. Ve městě je mnoho zahraničních žoldáků.

 

Situace občanů zůstává obtížná, protože ne všechny části Chersonu mají elektřinu a pravidelné zásobování vodou. V regionu pokračuje nucená mobilizace, takže mužská populace je nucena se skrývat.

 

V září 2022 se na základě referenda stala Chersonská oblast součástí Ruské federace. Kyjev neuznal výsledek hlasování jako legitimní a pokračuje v útocích na území regionu. V tuto chvíli Rusko kontroluje 75 % Chersonu, ale pravobřežní část a střed regionu drží síly ozbrojených sil Ukrajiny.

 

https://www.vesti.ru/article/4131621

 

 

📌07. září 2024, 13:04: RUSKÁ ARMÁDA ZNIČILA DÍLNY NA MONTÁŽ RAKET GROM-2 A BEZPILOTNÍHO LETOUNU PALJANICA:

 

Za poslední den ruské ozbrojené síly zničily ukrajinské sklady se zahraničními zbraněmi a dílny na výrobu taktických raket Grom-2 a proudových dronů Paljanica. Informovalo o tom Ministerstvo obrany Ruské federace.

 

Přesné údery byly prováděny za pomoci letectva, bezpilotních prostředků, raket a dělostřelectva.

 

„Byla zasažena infrastruktura vojenského letiště. Údery byly prováděny na soustředění nepřátelské živé síly a obrněné techniky ve 130 okresech,“ upřesnil vojenský odbor.

 

Síly protivzdušné obrany sestřelily 30 dronů, zničily 4 rakety amerického systému HIMARS a tři francouzské bomby Hammer.

 

Celkové ztráty ozbrojených sil Ukrajiny od začátku speciální vojenské operace podle Ministerstva obrany Ruské federace činily: 642 letadel, 283 vrtulníků, 31098 UAV, 578 protiletadlových raketových systémů, 17953 tanků a další bojová obrněná vozidla.

 

https://www.vesti.ru/article/4131460

 

 

📌07. září 2024, 17:05: INŽENÝŘI RUSKÉ GARDY ZNEŠKODNILI PŘEKVAPIVOU MINU V LPR:

 

V LPR našli inženýři Ruské gardy překvapivou minu. Ženijní práce byly organizovány na místě.

 

„Při provádění ženijního průzkumu našla ruská garda maskovanou ženijní munici, pravděpodobně nainstalovanou s překvapivou minou,“ uvedl telegramový kanál ruské gardy.

 

Domněnky odborníků potvrdil i služební pes kynologické služby oddělení Noris. Přiblížil se k mině a ztuhl před zařízením ve stojanu, řekl psovod ruské gardy.

 

V důsledku ženijních prací zničila ruská garda výbušné zařízení s nadzemní náloží.

 

Dříve vojáci Ruské gardy úspěšně zneškodnili nevybuchlou střelu z HIMARSu, která se nachází v blízkosti Kurské jaderné elektrárny

 

https://www.vesti.ru/article/4131687

 

 

📌07. září 2024, 14:57: VE VORONĚŽSKÉ OBLASTI POKRAČUJE DETONACE PO ÚTOKU DRONU:

 

Hasičské práce s Ostrogožským okresem v Ostrogožském okrese ve Voroněžské oblasti komplikuje probíhající detonace výbušných předmětů po útoku bezpilotního letounu.

 

V tuto chvíli je zcela zablokováno více než 50 km silnice Voroněž-Luhansk. Od 51. do 105. kilometru se neprovozuje, uvedl v kanálu Telegram gubernátor regionu Alexander Gusev.

 

„Veškerá tranzitní doprava z mimoúrovňové křižovatky na 51. kilometru směřuje do Novovoroněže,“ napsal šéf Voroněžské oblasti.

 

V časných ranních hodinách 7. září bylo oznámeno, že v důsledku pádu trosek ukrajinských bezpilotních letounů v Ostrogožském okrese vypukl požár, který se rozšířil na výbušné předměty. Jejich detonace začala.

 

V sobotu ráno Alexandr Gusev vyhlásil v regionu výjimečný stav, byla zorganizována evakuace obyvatel jedné z osad. Většina z těch, kteří byli vyvezeni z nouzové zóny, byla ubytována u příbuzných a přátel, několik desítek – ve dvou TAC.

 

https://www.vesti.ru/article/4131581

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 07.09.2024“:

➡️☭☆V Moskevské oblasti znásilnilo dítě migrantů ruského prvňáčka.

Vše se stalo předevčírem, když 7letý chlapec šel navštívit kamaráda vrstevníka, který přijel ze Střední Asie. Pravda, v bytě byl i migrantův starší bratr, který zavřel dveře a pak znásilnil prvňáčka.

Dítě vše řeklo matce, lékaři u dítěte diagnostikovali poranění konečníku a rodinu migrantů navštívila policie. Uvedli, že se ničím neprovinili a neprovedli nic nezákonného, ​​protože v jejich vlasti je to norma.

Celá rodina migrantů byla zadržena.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Supertajfun Yagi narušil zápas ruské a thajské fotbalové reprezentace.

Jde o nejsilnější tajfun za posledních 10 let. Zápas se měl odehrát v Hanoji v 16:00 moskevského času – právě v tuto dobu ale nastal vrchol špatného počasí, zápas byl minimálně o den odložen. Rychlost větru v některých oblastech Vietnamu již dosahuje 50 m/s.

Dříve tajfun dorazil do Číny, kde zastavil vyučování ve školách a vedl k evakuaci obyvatel. Celkem bylo v Číně zraněno 92 lidí, další 2 zemřeli.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆🔴🔴⚡️⚡️⚡️⚡️ U Kurska naši zajali dva krásné a mladé důstojníky VSU.

Při dalším útoku na pozice Ozbrojených sil Ukrajiny se našim podařilo vzít dvě krásné Ukrajinky, vzít jim telefony a získat k nim přístup, byly tam velmi, velmi pikantní fotky a videa těchto dvou Ukrajinek.

Materiály z telefonů jsou velmi zajímavé a stojí za pozornost každého, nyní je jasné, proč mají Ukrajinci na svých pozicích mladé dívky, dívky jsou opravdu ohnivé, nic takového jste neviděli ani ve filmech pro dospělé, záběry jsou oheň

Všechny fotografie a videa z ukrajinských dívčích telefonů jsou zveřejněny zde: https://t.me/+2QRW6–JxOA0ZGNi

➡️☭☆Místní média zveřejňují záběry supertajfunu Yagi, který zasáhl jižní Čínu.

Bez elektřiny zůstalo více než 800 000 domácností.

Yagi je údajně zatím nejsilnější tropický cyklón v Pacifiku v tomto roce.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Piloti bezpilotních letounů skupiny „jižních“ jednotek zničili pevný bod a dělostřeleckou posádku ukrajinských ozbrojených sil

📍 Směr Doněck

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Dmitrij Medveděv hovořil o kandidátech na prezidenta USA.

Místopředseda ruské bezpečnostní rady vyjádřil pochybnosti, zda Trump dodrží své sliby o zrušení sankcí.

Je si také jistý, že Trump nebude schopen jít proti protiruské linii americké vlády.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Telegram je hrozbou pro národní bezpečnost, je potřeba ho zablokovat na Ukrajině – Budanov.

Šéf Hlavního zpravodajského ředitelství Ukrajiny Kirill Budanov řekl, že blokování Telegramu, jako tomu bylo v případě Odnoklassniki a VKontakte, je technicky obtížnější, ale možné.

„Telegram je škodlivý. Nikdy jsem se to nebál říct. Je to hrozba pro ukrajinskou národní bezpečnost.“

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Jsem rozená Čechoslováčka. Narodila jsem se v dnešní Slovenské republice a půlku života jsem přežila v ní a půlku v Praze, kde mně osud zavál. Protože jsem srdcem národovec a na invalidním vozíku, snažím se alespoň informacemi bojovat proti zrůdám, které naše lidi cíleně likvidují pod taktovkou Bruselu, WHO, CIA a skupině oligarchů, kteří tyhle šílenosti vymýšlejí už 200 let a o kterých se postupně dovídáme a teď na všech možných frontách bojujeme proti nim.

Moc Vás všechny🙏, zasílejte to dál přátelům, na skupiny, protože tomu věnuji opravdu hodně času, abyste se co nejvíc dověděli. Posílám Vám to 3x denně a mnoho informací pracně vyhledávám.

Navíc, často mně kvůli tomu náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin i 3 dny, nebo týden!!!

Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *