, ,

07.08.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: 👉 HAMÁS SPOUŠTÍ NOVÝ MEGA-ÚTOK NA IZRAELSKOU ARMÁDU V GAZE JAKO POMSTU ZA VRAŽDU ISMAILA HANIYEHA…

07.08.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: HAMÁS SPOUŠTÍ NOVÝ MEGA-ÚTOK NA IZRAELSKOU ARMÁDU V GAZE JAKO POMSTU ZA VRAŽDU ISMAILA HANIYEHA

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️07.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VYPUKNE BRZY VE SPOJENÉM KRÁLOVSTVÍ OBČANSKÁ VÁLKA? BRITSKÝ PREMIÉR STARMER SE „PUSTIL DO KŘÍŽKU“ S ELONEM MUSKEM KVŮLI JEHO VELKÉMU PROHLÁŠENÍ UPROSTŘED MÍSTNÍCH NEPOKOJŮ

 

https://youtu.be/qcpXnxc0c-0?si=pXJHu5u9x6zfC3u2

 

 

📌⚔️📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️07.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTIN POSÍLÁ JADERNÉ RAKETY A PROTIVZDUŠNÉ OBRANNÉ SYSTÉMY DO ÍRÁNU PŘED MOŽNOU „IZRAELSKOU“ VÁLKOU.

 

https://youtu.be/YnccFu6KRWI?si=KtRMZmlu9IBHW6b5

 

 

📌⚔️📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️07.08.2024, CRUX, Roman Kirsch: UKRAJINA „POŠKODILA“ RUSKÉ PROTIVZDUŠNÉ SYSTÉMY S-400 A ZASÁHLA MUNIČNÍ SKLAD; POTOPENA RUSKÁ ÚTOČNÁ PONORKA „ROSTOV-NA-DONU“, OPRAVOVANÁ V SEVASTOPOLSKÉM PŘÍSTAVU

 

https://youtu.be/5HjHvZmVlyc?si=YUUoM2z33nlspfoB

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️07.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: USA VEŘEJNĚ NAZNAČUJÍ, ŽE IZRAEL NEZVLÁDNE TOTÁLNÍ VÁLKU S ÍRÁNEM? BIDENOVA TAJNÁ ŽÁDOST TEHERÁNU… ((Tak proč ji rozpoutal s Netanjahem…???))

 

https://youtu.be/dOT6wvGAiW8?si=DRX1UtbijYSIzZPA

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️07.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: SAÚDSKÝ PRINC MOHAMMED BIN SALMÁN ŠOKOVAL IZRAEL A SPOJENÉ STÁTY; SAÚDOVÉ I OSTATNÍ ARABŠTÍ SPOJENCI ODMÍTAJÍ „ČISTIT TU NETANJAHUOVU SPOUŠŤ“ V PÁSMU GAZY

 

https://youtu.be/O4D1MIbNOGY?si=JCxxB90l3ivKQID2

 

 

📌⚔️📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️07.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: DRUHÝ VELKÝ ÚTOK ČLENSKÉ ZEMĚ ALIANCE NATO TURECKA PROTI IZRAELI PO HROZBĚ INVAZÍ DO NĚHO A UPROSTŘED SLYŠENÍ VE VĚCI GENOCIDY V GAZE U MEZINÁRODNÍHO SOUDNÍHO DVORA V HAAGU

 

https://youtu.be/JKvVrkWiV8w?si=Og2arrHoxSMBT1Z_

 

 

📌⚔️📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️07.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: SPUSTÍ ÍRÁN MEGA-ÚTOK NA IZRAEL KDYKOLIV OD TEĎ? ZÁVAŽNÉ NAŘÍZENÍ ZAHRANIČNÍM AEROLINKÁM

 

https://youtu.be/aYmWrs5OT-8?si=3ILMssBgVat7E73R

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️07.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: HAMÁS SPOUŠTÍ NOVÝ MEGA-ÚTOK NA IZRAELSKOU ARMÁDU V GAZE JAKO POMSTU ZA VRAŽDU ISMAILA HANIYEHA

 

https://youtu.be/ld9JSJ51bx0?si=AhhyiWEAD3rDgB3U

 

 

📌💉🎚️07. srpna 2024: POZRITE SI: DR. CHARLES HOFFE PRE KANADSKÝ NÁRODNÝ OBČIANSKY PRIESKUM POVEDAL, ŽE SPOLOČNOSŤ PFIZER NAVRHLA ICH INJEKCIE TAK, ABY SA ŠÍRILI PO CELOM TELE, OD SRDCA AŽ PO MOZOG, ABY NARUŠILI REPRODUKCIU, MYSLENIE A ŽIVOT.

 

Ich stratégia „biologickej distribúcie“ využívala „lipidové nanočastice“ na hostiteľské prevzatie obete pomocou hrotových SPIKE proteínov.

 

„Tieto injekcie COVID spôsobili väčšie množstvo vedľajších účinkov ako ktorákoľvek iná liečba v histórii.“

https://t.me/absurdnisvet/77520

 

 

📌07. srpna 2024: NEJVĚTŠÍ ČESKÉ BANKY DRSNĚ VYBĚHLY S ČECHY. OBÍRAJÍ JE O VELKÉ PENÍZE, ANIŽ O TOM TUŠÍ:

 

ČESKO : Starého psa novým kouskům nenaučíš. To platí stoprocentně pro hlavní české banky, které mají neustále pocit, že svým klientům musí účtovat nehorázné poplatky. Na oko se sice snaží tvářit, že jim jde o vaše finanční zdraví, ovšem potom vám naúčtují za zcela nesmyslné transakce.

 

NAÚČTUJÍ VÁM TO:

 

👉Pravdou je, že to dělají velmi šikovně. A také platí, že doba dovolených pro ně znamená hotové finanční pré. Možná máte radost, že vám vaše banka konečně umožnila vybírat si v zahraničí bez poplatku. Druhá věc je ta, že se takto zbavíte pouze poplatku, který vám účtuje česká banka za výběr. Ano, i to bylo v minulosti naprostým standardem.

👉Stejně ale zaplatíte poplatek, který si účtuje bankomat v cizí zemi, což je dnes běžně pár stokorun.

👉A dále potom můžete doplatit na dynamický přepočet měny, ale to je zase jiný příběh.

 

V tomto článku se budeme věnovat tomu, že za každý výběr, ale dokonce i platbu kartou, své bance zaplatíte opravdu nemalý poplatek. Situace se přitom v tomto ohledu vůbec nelepší, ba právě naopak, zhoršuje se.

 

Z nedávného srovnání, které provedl server Měšec.cz, totiž vyplývá, že většina bank si účtuje poplatek za převod korun z vašeho účtu do cizí měny ve výši 3 až 4 %. Některé dokonce ještě více. „Já se rozčiluju kvůli třem procentům, ale některé ČR banky účtují při platbě kartou v zahraničí na euru přirážku neuvěřitelných 4 %+,” komentoval to Jiří Štický.

 

OPRAVDU DRAHÉ:

 

👉Nejhůře v tomto ohledu dopadla Moneta Money Bank, který má přirážku 4,54 %. Jen o málo méně účtuje Raiffeisenbank.

👉Česká spořitelna si za automatický převod měny při výběru nebo platbě naúčtuje 3,32 %,

ČSOB potom 3,58 % a

👉Komerční banka 3,07 %.

👉Nejlépe je na tom naopak mBank, která si přirazí jen 1,60 %.

 

Tato procenta ústí v poměrně vysoké poplatky.

PAKLIŽE SI V CIZINĚ VYBERETE TŘEBA 10 000 KORUN, V PŘÍPADĚ ČTYŘPROCENTNÍ MARŽE PŘIJDETE O 400 KČ.

To je docela dost, nemyslíte? Obzvlášť když se banky snaží vzbuzovat dojem, že vám poskytují blahosklonně vše zdarma. 😂

 

(https://cz24.news/nejvetsi-ceske-banky-drsne-vybehly-s-cechy-obiraji-je-o-velke-penize-aniz-o-tom-tusi/)

 

 

📌07. srpna 2024, KONEČNÁ: ORBÁNOVA VÍZA? JEN HO CHCETE SESTŘELIT.

ČTĚTE ZPRÁVY TAJNÝCH SLUŽEB, NAMÍTL POSPÍŠIL:

 

MAĎARSKO: Evropští politici podle europoslankyně Kateřiny Konečné hledají důvod k „sestřelení“ maďarského premiéra Viktora Orbána. Předsedkyně KSČM v pořadu 360° na CNN Prima NEWS pronesla, že Maďarsko projektem „národní karty“, který zjednodušuje vstup Rusů do Schengenu, neporušilo žádné závažné předpisy. Bývalý europoslanec Jiří Pospíšil (TOP 09) jí však upozornil na varování o ruském vlivu v EU a doporučil jí, aby si přečetla zprávy Bezpečnostní informační služby (BIS).

 

Maďarské úřady usnadnily od července ruským a běloruským občanům přístup na pracovní trh v zemi, a to za pomoci jakési „národní karty“. Ta jim mimo jiné zprostředkovává i prostor po celém Schengenském prostoru. Výzvu ke zvážení celé situace ze strany EU považuje Konečná za absurdní.

 

„Maďarsko neporušilo žádné závazné předpisy. Navíc na území evropských států dnes žijí tisíce Rusů, další tisíce cestují po těchto zemích na turistická víza,“ podotkla europoslankyně.

 

„Opět někomu vadí Orbán, tak se hledá důvod, jak ho sestřelit a znepříjemnit mu život,“ uvedla v pořadu 360° a dodala, že EU „má na starosti důležitější věci“ a že migrační pakt představuje větší riziko.

 

Orbánovy kroky však nelze podle Pospíšila bagatelizovat. „Maďarská úprava legislativy je i náš problém. Pokud začnou Maďaři pouštět kohokoliv ze třetí země, mohou tito lidé proudit do Schengenu nekontrolovatelně dále,“ upozornil. Připomněl, že Rusko právě v Česku vyvíjí permanentně své aktivity.

 

Konečná však možnost ohrožení ze strany Kremlu odmítá. „Opravdu si myslíte, že formou pracovních míst se sem dostanou nějací agenti? Asi každý žijeme v úplně jiném světě,“ opáčila.

 

Bývalý europoslanec však zdůraznil, že o rizicích ze strany Ruska hovoří i úřad BIS. „Čtete vůbec jejich zprávy? To nejsou názory politiků, ale našich zpravodajců. Je zásadní rozdíl, když někdo vyrazí do země s vízem na dva týdny jako turista, nebo dostane pracovní povolení k pobytu až na dva roky,“ oponoval.

 

MAĎARSKÁ CESTA:

 

Maďarsko rozšířilo svůj imigrační program, díky čemuž mohou občané Ruska a Běloruska nově získat status hostujících pracovníků v Maďarsku. Nepotřebují k tomu bezpečnostní prověrku a do členského státu EU mohou přivést i své rodinné příslušníky. Teoreticky to znamená, že Rusové mohou vstupovat do EU přes Maďarsko bez jakýchkoli bezpečnostních kontrol a bez překážek pokračovat do dalších států EU.

 

Eurokomisařka pro vnitřní věci Ylva Johanssonová varovala Maďarsko, že jeho rozhodnutí zmírnit vízová omezení pro Rusy a Bělorusy představuje potenciální bezpečnostní hrozbu. Maďarské vládě dala čas do 19. srpna, aby odpověděla na její otázky ohledně rozšíření svého imigračního programu. Jestliže se její obavy nevyřeší, Evropská komise podle ní podnikne určité kroky, citovala Johanssonovou agentura Reuters.

 

Šéf maďarské diplomacie Péter Szijjártó na svém facebookovém profilu napsal, že „ruští a běloruští občané nadále potřebují ke vstupu do Maďarska, a tedy i schengenského prostoru, víza“. Dodal, že povolení k pobytu pro Rusy a Bělorusy musí schvalovat příslušné úřady.

 

https://cz24.news/konecna-orbanova-viza-jen-ho-chcete-sestrelit-ctete-zpravy-tajnych-sluzeb-namitl-pospisil/

 

 

📌🧔🏿‍♂️07. srpna 2024: VÝSLEDEK JE V PODSTATĚ JASNÝ A NEODDISKUTOVATELNÝ.

 

Všechny státy, zasažené migrací, jsou na tom velmi špatně, v podstatě přímo úměrně procentu migrace, a hlavně míře nepřizpůsobivosti konkrétních migrantů v dané zemi.

https://t.me/absurdnisvet/77522

 

 

📌07. srpna 2024: PŮL BILIONU KORUN… ŠKOLSTVÍ A ZDRAVOTNICTVÍ KVŮLI NEDOSTATKU FINANCÍ KOLABUJE.

 

👉Ve školních jídelnách opět snížili částku na obědy, budou jíst blafy, protože ani Polraich za dvacku neuvaří, jedna uklízečka na 3 školy, jeden školník na 3 školy, ale 500 miliard na zbraně…

👉Jděte k zubaři, 4000 za zub, podejte si pořadník na vyšetření v nemocnici, toho se ani nedožijete, ale 500 miliard na zbraně…

👉Zeptejte se seniorů, co říkají na to slavnostní přidání 300 korun, ale 500 miliard na zbraně…

👉A co čerství rodiče? Už asi deset let se rodičovský příspěvek nevalorizoval, stát si stěžuje, že se nerodí děti, ale 500 miliard na zbraně jsou to nejdůležitější…

👉Takže máme nefunkční školství, nefunkční zdravotnictví,

👉životní úroveň nejhorší z celé Evropy,

👉nejvyšší cenu energií,

👉nejvyšší daně, no hlavně že ta digitalizace funguje, že?

👉No ale hlavně že jdou všechny prachy vyždímané od lidí na Ukrajinu a co zbyde, tak za to se nakoupí tanky a kulomety… A nefunkční letadla…

https://t.me/absurdnisvet/77523

 

 

📌07. srpna 2024: 🇷🇺 VLADIMIR PUTIN SE SETKÁVÁ SE ČLENY VLÁDY OHLEDNĚ SITUACE V KURSKÉ OBLASTI.

HLAVNÍ BODY:

– Kyjevský režim podnikl další rozsáhlou provokaci, ostřeluje civilisty, obytné domy a zdravotníky.

– Po schůzce bude následovat zasedání, proběhne schůzka s vedoucími bezpečnostních složek.

Prezident pověřil Manturova koordinací prací na pomoc obyvatelům Kurské oblasti, opatření by měla být přijata okamžitě.

Alexander Bastrykin uvedl, že Vyšetřovací výbor zahájí trestní řízení poté, co AFU zaútočila na osady v Kurské oblasti.

https://t.me/to_je_nas_svet/28258

 

 

📌🏳️‍🌈07. srpna 2024: ZA MĚSÍC CHTĚJÍ UKRAJINCI V CHARKOVĚ USPOŘÁDAT DUHOVÝ PRŮVOD.

Podle představy organizátorů tato akce znamená „uctění památky padlých vojáků LGBTQ+“.

😂Právě kvůli takovýmto akcím Zelenskyj udržuje v platnosti stanné právo.

((Vrazi chtějí uctívat památky padlých??? To se mně snad zdá!!! 👹))

https://t.me/to_je_nas_svet/28259

 

 

📌07. srpna 2024: ☝️ ZELENSKÉHO VÝZVY, ABY ZÁPAD ZAČAL SESTŘELOVAT RUSKÉ RAKETY NAD UKRAJINOU, POVEDOU K ROZSÁHLÉ VÁLCE, VARUJE ANALYTIK LUCAS LEIROS V ČLÁNKU PRO ČÍNSKÝ PORTÁL INFOBRICS.

„Tato ukrajinská rétorika vyzývá k akcím, které mohou snadno způsobit, že se konflikt vymkne kontrole a překročí bod, z něhož není návratu,“ uvedl.

Podle autora článku si Zelenskyj přeje eskalaci kvůli nezvratnému selhání AFU na bojišti. Doufá, že to nějakým způsobem umožní vtáhnout NATO do konfliktu s Ruskem.

https://t.me/to_je_nas_svet/28260

 

 

📌07. srpna 2024: VLADIMÍR MEČIAR: UKRAJINA VÁLKU PROHRÁLA.

👉Většina médií je nebezpečná.

👉LGBT může zničit civilizaci.

👉Byl právník a rovněž boxer, před pětadvaceti lety trojnásobný slovenský premiér 👉Vladimír Mečiar rozděloval s Václavem Klausem Československo.

👉Jak se mu žije nyní?

👉Jakou má největší zkušenost či poučení pro zbytek života z honu, který byl na něj na Slovensku pořádán, jak sám říká?

👉Kdy měl z něčeho v pravém slova smyslu strach?

👉Jak vnímá současné české a slovenské vztahy, které se poslední dobou vyhrotily?

👉A co si myslí o současné Evropské unii a klíčových zemích, jako je Francie či Německo?

https://www.youtube.com/watch?v=VcUVnMbogh4

 

 

📌07. srpna 2024: ♨️ PROJEV GUBERNÁTORA KURSKÉ OBLASTI:

„Regionální operační štáb pracuje nepřetržitě. Situace v regionu je pod kontrolou. Zorganizovali jsme odsun obyvatel z ostřelovaných území v pohraničí, připravili jsme dočasná ubytovací střediska a poskytli jim vše potřebné, pracují psychologové. Do oblasti odjeli zdravotníci z Moskvy a Petrohradu, federální centrum vyčleňuje Kurské oblasti další finanční prostředky a další pomoc.

V noci jsem telefonicky informoval vrchního velitele o operační situaci. Vladimir Putin má situaci pod osobní kontrolou. Prezident zdůraznil, že náš region bude podporován ve všech oblastech.  Děkuji všem za pomoc Kurské oblasti!“

https://t.me/to_je_nas_svet/28262

 

 

📌07. srpna 2024: ⚡️ BARBARSKÝ ÚTOK KYJEVA V KURSKÉ OBLASTI SE SNAŽIL ZASÍT PANIKU A UKÁZAT ZDÁNÍ AKTIVITY NA POZADÍ NEUSTÁLÝCH NEÚSPĚCHŮ AFU, UVEDLA MLUVČÍ RUSKÉHO MINISTERSTVA ZAHRANIČÍ MARIA ZACHAROVOVÁ.

Dodala také, že Rusko vyzývá mezinárodní společenství, aby důrazně odsoudilo zločinné útoky kyjevského režimu na ruském území.

https://t.me/to_je_nas_svet/28263

 

 

📌07. srpna 2024, 13:03, DM: TRUMPOVA KAMPAŇ JE POTĚŠENA, ŽE SI HARRISOVÁ VYBRALA WALTZE JAKO KANDIDÁTA NA VICEPREZIDEN:

 

Kamala Harrisová udělala fatální chybu. Jako svého kandidáta na viceprezidenta si vybrala „málo známého“ a „zcela postrádajícího charisma“ guvernéra Minnesoty Tima Waltze.

 

Rozhodnutí amerického prezidentského kandidáta demokratů inspirovalo volební štáb Republikánské strany. Podle příznivců Donalda Trumpa má s Waltzem jen malou šanci na vítězství.

 

„Trumpova kampaň se radovala, když Harrisová dala přednost Timu Waltzovi před guvernérem Pensylvánie,“ napsal britský deník The Daily Mail.

 

Faktem je, že charismatický Josh Shapiro stojí v čele důležitého swing state. Na rozdíl od svého konkurenta má umírněnější názory.

 

https://www.vesti.ru/article/4083245

 

 

📌07. srpna 2024, 16:23, RUSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ: DODÁVKY F-16 DO KYJEVA JSOU V SOULADU S LINIÍ ZÁPADU NA ESKALACI KRIZE:

 

Dodávky stíhaček F-16 Kyjevu ze strany států Severoatlantické aliance jsou v souladu s linií Západu zaměřenou na eskalaci ukrajinské krize, nepřispívají k jejímu politickému a diplomatickému urovnání. Uvedla to oficiální zástupkyně ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová.

 

Dne 4. srpna se na Ukrajině konala prezentace stíhaček F-16, které do Kyjeva převezly země NATO, připomněl diplomat. „(Ukrajinský prezident Volodymyr) Zelenskyj, který byl na akci přítomen, se zhroutil vděčností sponzorům NATO za dodávku,“ dodala.

 

„Tento krok je v souladu s linií Západu k eskalaci ukrajinské krize a nepřispívá k vytváření podmínek pro její urovnání politickými a diplomatickými metodami,“ uvedl oficiální zástupce ruského diplomatického oddělení.

 

Poznamenala, že Washington a jeho satelity, které dodávají Ukrajině stále smrtonosnější zbraně, sázejí na pokračování nepřátelských akcí za každou cenu. Podle Zacharovové se americké a britské úřady nechají unést sny o tom, že Rusku způsobí „strategickou porážku“, a nepřemýšlejí o důsledcích svých nezodpovědných činů.

 

„Dodávka stíhaček F-16 pro ozbrojené síly Ukrajiny nebude právě tou „kouzelnou pilulkou“, na kterou Kyjev tolik spoléhá. Nebudou moci ovlivnit situaci ve válečné zóně,“ řekl diplomat a zdůraznil, že ruské ozbrojené síly budou důsledně ničit F-16 dodané na Ukrajinu.

 

 

https://www.vesti.ru/article/4083656

 

 

📌07. srpna 2024, 15:42, MINISTERSTVO PRO EKONOMICKÝ ROZVOJ: PRACUJE SE NA ZAHÁJENÍ PŘÍMÝCH LETŮ DO SAÚDSKÉ ARÁBIE A INDONÉSIE:

 

Rusko pracuje na možnosti zahájení přímých letů do Saúdské Arábie a Indonésie, uvedl ruský ministr hospodářského rozvoje Maxim Rešetnikov.

 

Na setkání za účasti ruského prezidenta Vladimira Putina uvedl, že zahájení přímých letů s těmito zeměmi je klíčovým úkolem ministerstva pro hospodářský rozvoj.

 

Kromě toho již probíhají jednání prostřednictvím Ministerstva zahraničních věcí Ruské federace o zahájení bezvízového režimu se Saúdskou Arábií, uvedl ministr.

 

V této souvislosti Rešetnikov poznamenal, že počet turistických cest cizinců do Ruska se v první polovině roku téměř zdvojnásobil a dosáhl 2 milionů, přičemž počet návštěvníků z Blízkého východu aktivně roste.

 

https://www.vesti.ru/article/4083523

 

 

📌07. srpna 2024, 13:49: OZBROJENÉ SÍLY RF ZASÁHLY RAFINÉRII, KTERÁ DODÁVALA PALIVO OZBROJENÝM SILÁM UKRAJINY:

 

Ruská armáda za poslední den vyřadila z provozu další ropnou rafinerii na Ukrajině. Společnost dodávala palivo mechanizovaným jednotkám ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Tuto informaci oznámilo ministerstvo obrany země. Podle agentury naši vojáci zničili i další místo dočasného nasazení zahraničních žoldnéřů.

 

Operátoři dronů, dělostřelci, raketometci a letecké síly pracovali na cílech.

 

Ozbrojené síly země zároveň způsobily palebné škody nacionalistickým jednotkám ve 153 oblastech speciální operace.

 

https://www.vesti.ru/article/4083339

 

 

📌07. srpna 2024, 13:35, RUSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ: ZELENSKYJ POSLAL OBČANY DO MLÝNKU NA MASO V KURSKU, ABY PRODLOUŽIL MOBILIZACI:

 

Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová uvedla, že vůdce kyjevského režimu Volodymyr Zelenskyj poslal ukrajinské občany do „mlýnku na maso v Kursku“, aby prodloužil mobilizaci o další tři měsíce.

 

„Zelenskyj poslal ukrajinské občany do mlýnku na maso v Kursku, aby tajně prodloužil smrtící ukrajinskou mobilizaci o další 3 měsíce,“ napsala Zacharovová na Telegramu.

 

V úterý 6. srpna asi 300 ozbrojenců Ozbrojených sil Ukrajiny za podpory tuctu tanků zasáhlo jednotky ozbrojených sil RF v oblastech osad Nikolaevo-Daryino a Oleshnya v Kurské oblasti.

 

Podle posledních údajů bylo zraněno nejméně 20 Rusů. Ozbrojené síly Ukrajiny ztratily 260 bojovníků.

 

Zelenskyj ve středu podepsal zákon, který prodlužuje stanné právo a všeobecnou mobilizaci v zemi o dalších 90 dní.

 

https://www.vesti.ru/article/4083244

 

 

📌07. srpna 2024, 16:39: IZRAELSKÉ OBRANNÉ SÍLY OZNÁMILY LIKVIDACI VELITELE JEDNÉ Z JEDNOTEK HIZBALLÁHU V LIBANONU:

 

Velitel jedné z protitankových jednotek Hizballáhu, Hassan Fares Jeshi, byl zabit při izraelském leteckém útoku, uvedla tisková služba Izraelských obranných sil.

 

Izraelské obranné síly objasnily, že libanonské osady Juayya a Aytaroun se dostaly pod palbu.

 

Předchozí úder na území Libanonu provedlo izraelské letectvo 6. srpna. Letadla střílela zejména na sklad zbraní a jednotky Hizballáhu v oblasti vesnice Kfar Qila. Kromě toho IDF zaútočila na odpalovací zařízení v jižním Libanonu a na vojenské budovy šíitského hnutí v oblasti Ayta al-Shab.

 

https://www.vesti.ru/article/4083738

 

 

📌07. srpna 2024, 16:53: GENERÁLNÍ PROKURATURA POŽADOVALA ZABAVENÍ 120 MILIONŮ RUBLŮ OD ZÁSTUPCE VEDOUCÍHO HLAVNÍHO ŘEDITELSTVÍ MINISTERSTVA PRO MIMOŘÁDNÉ SITUACE KUBÁNĚ:

 

Generální prokuratura Ruské federace požadovala, aby 120 milionů rublů, nemovitosti a automobily zástupce vedoucího hlavního oddělení Ministerstva pro mimořádné situace na Krasnodarském území Sergeje Simoněnka a členů jeho rodiny byly převedeny na státní příjem, sdělily agentuře TASS orgány činné v trestním řízení.

 

Podle mluvčího agentury je tato částka ekvivalentem nákladů na více než 10 aut, sedm pozemků, šest bytů a tři pozemky, které byly dříve zakoupeny za nepotvrzené příjmy prodané Symonenkem. Státní zastupitelství také požaduje, aby se devět aut, osm pozemků, dva byty, asi deset nebytových prostor a podíly na vlastnictví několika nemovitostí proměnily v příjmy státu. Orgány činné v trestním řízení zdůraznily, že majetek již byl zadržen.

 

Sergej Simoněnko byl zadržen 31. července na svém pracovišti v Krasnodaru a převezen do Moskvy, kde soud v Basmanny rozhodl o jeho vzetí do vazby.

 

Muži je 56 let. V říjnu 2018 byl propuštěn z důvodu dosažení věkové hranice pro službu, ale v září 2022 nastoupil na pozici vedoucího oddělení technické podpory Hlavního ředitelství Ministerstva pro mimořádné situace na Krasnodarském území. Od října 2023 je Simonenko zástupcem vedoucího regionálního oddělení.

 

https://www.vesti.ru/article/4083714

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 07.08.2024“:

➡️☭☆Prezident se sejde se členy vlády. Na úvod jednání – o situaci v Kurské oblasti v souvislosti s rozsáhlou provokací ukrajinských ozbrojených sil

V důsledku mého rozhovoru s úřadujícím guvernérem Kurské oblasti byly dány pokyny řadě civilních oddělení, aby poskytla obyvatelům regionu nezbytnou pomoc. Žádám také vládu, aby se tím urychleně zabývala. Žádám prvního místopředsedu vlády Ruské federace Denise Valentinoviče Manturova, aby tuto práci v první fázi koordinoval.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Celé prohlášení ruského ministerstva obrany k situaci v Kurské oblasti:

– V noci jednotky Ozbrojených sil Ruské federace spolu s pohraničními složkami FSB Ruska pokračovaly v ničení ozbrojených uskupení Ozbrojených sil Ukrajiny v oblastech Kurské oblasti přímo sousedících s Ruskem. -Ukrajinská hranice;

– letecké údery, raketová vojska, dělostřelecká palba a aktivní akce jednotek pokrývajících státní hranici uskupení sil ve směru Kursk zabránily nepříteli v postupu hluboko na území Ruské federace;

– Jeho rezervy byly poraženy v oblastech osad Basovka, Zhuravka, Yunakovka, Belovody, Kiyanitsa, Korchakovka, Novaya Sich, Pavlovka, Gorodishche, Sumy;

– Ztráty nepřítele během dne bojových operací činily až 260 vojáků a 50 obrněných vozidel vč. sedm tanků, osm obrněných transportérů, tři bojová vozidla pěchoty, 31 bojových obrněných vozidel vč. 12 Kozak, dva Strykery, strojní přehradní vozidlo a šest vozidel;

– Zničena byla také dvě samohybná palebná zařízení protiletadlového raketového systému Buk M1, odminovací zařízení UR-77 a stanice elektronického boje;

– Operace na zničení jednotek ukrajinských ozbrojených sil pokračuje.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Hitler plánoval použít atomovou bombu proti SSSR v červnu 1945, podle archivních dokumentů odtajněných a zveřejněných ruskou FSB.

Nacisté se chystali použít balistické rakety dlouhého doletu V-2 k jaderným útokům na průmyslová centra SSSR na Uralu a ve střední Asii.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Putin o událostech v Kurské oblasti:

– Kyjevský režim podnikl další rozsáhlou provokaci a střílel bez rozdílu;

– Putin nařídil Manturovovi, aby koordinoval práce na poskytování pomoci obyvatelům Kurské oblasti, práce by měly začít okamžitě;

– Putin řekl, že dnes uspořádá schůzku s vedoucími donucovacích orgánů o situaci v Kurské oblasti.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Posádka Tor-M2 skupiny vojáků Dněpru zničila dron ukrajinských ozbrojených sil municí

Dron letounu mířil do zadních oblastí Chersonské oblasti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *