, ,

07.07.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

07.07.2024: RANNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

❤️…a přijde doba, kdy i zločiny na zvířatech se budou posuzovat stejně, jako zločiny na lidech – Leonardo da Vinci

 

 

📌6. července 2024: INTERNETEM HÝBÁ V ČR ČERNÉHO OLYMPIJSKÉ OBLEČENÍ NAŠICH SPORTOVCŮ. Tenhle text mne plně zaujal.

 

„Olympijská nástupová kolekce, kterou navrhl člověk jménem Jan Černý, je takřka dokonalá a jejího autora lze právem nazvat mistrem svého oboru. Podařilo se mu totiž vyjádřit všechny podstatné atributy současných kreativních oborů. Zejména spojení absurdního „woke aktivismu“ s exaltovaným uctívání ošklivosti a disharmonie. Kolekce pana Černého má dle jeho slov být bezgenderová, tedy bezpohlavní.

 

A má být odlišná od tradičních kolekcí, v nichž na úvodním ceremoniálu defilují sportovci jednotlivých států. A že odlišná skutečně je. Odlišná od hrdosti v harmonii a slušivosti, která je vlastní normálním nástupovým kolekcím. Negace spojení harmonie a slušivosti má výraz adorace beztvarosti a nihilismu – což je v pravém slova smyslu implicitní odmítnutí sportu jako prostředku a výrazu touhy po výkonu, po dosažení nějakého cíle, kdy tím cílem nejvytouženějším je pak zlatá olympijská medaile. Adoraci beztvarosti a nihilismu, která vládne současnému umění, tedy Jan Černý vyjádřil dokonale. Problém je, že nejde o parodii – on to samozřejmě myslí zcela vážně.

 

On samozřejmě musel předem počítat s tím, že velká část veřejnosti jeho výtvor odmítne. Provokace je v případě lidí typu Jana Černého účelem sama o sobě. Čím je výtvor horší, resp. čím rozhořčeněji je odmítán, a hlavně čím větší části veřejnosti je odmítán, tím lepší.

 

A pokud výtvor, a je jedno, zda je o obraz (cákance na plátně), sochu (hromadu hlíny vyklopenou doprostřed výstavní síně) nebo třeba divadelní představení (neartikulované skřeky „herců“), navíc nese i jakési angažované poselství nějakého moderního „progresivního“ -ismu, je publicita a sláva jeho tvůrce vlastně zajištěna.

 

Komu se dílo nelíbí, je zpátečník, dezolát, primitiv, nerozumí tomu. Naproti tomu odborníci, ti vědí, co je správné, vkusné a co odpovídá společensko-kulturním potřebám správného člověka dnešní doby: hodnotné je zejména to, co se nikomu nelíbí.

 

Zatímco to, co se líbí, je přece podbízivé, laciné, přízemní, primitivní. Pokud dílo odmítá valná část veřejnosti, dává to vykladačům vkusu možnost moralizovat a školit, mluvit o nedostatečnosti a omezenosti veřejnosti, o jakési její netušené potřebě být vychována a kultivována, třeba prostřednictvím hábitů pana Jana Černého. Ten si ostatně svoji mediální slávu užívá přesně v tomto duchu: „Nechci se zavděčit všem. Primitivní názory budou vždy.“

 

Mimochodem, dle médií jsou prý sportovci nadšení a už se těší, jak budou modely pana Jana Černého (kterého jsem v tomto článku ani jednou nenazval návrhářem, protože by to bylo urážkou těch, kteří si stále ještě váží harmonie a v tomto duchu dokáží tvořit) nosit i po skončení olympijských her.

 

Já jsem ale spíše skeptický. Obávám se, že mnoho sportovců se prostě neodváží vystoupit a říct: „MNE SE TO NELÍBÍ.“

Dostali by se totiž do množiny zpátečníků, dezolátů a primitivů.

Ostatně, soudím, že téma nástupové kolekce jim ani nepřipadá důležité – pro ně je alfou a omegou jejich sport.

 

OSOBNĚ POKLÁDÁM NÁSTUPOVOU KOLEKCI PANA JANA ČERNÉHO ZA NEDŮSTOJNÉ PLIVNUTÍ DO TVÁŘE ČESKÝM SPORTOVCŮM, A PŘEDEVŠÍM ZA PLIVNUTÍ NA JEJICH BUDOUCÍ SPORTOVNÍ VÝKONY A MEDAILE, KTERÉ MNOZÍ Z NICH SNAD PŘIVEZOU DOMŮ.

 

Je to vyjádření, že hodnoty nejsou důležité. Lze je totiž zakrýt flekatým hadrem, který spíše, než na těla našich sportovců by se daleko lépe hodil jako výbava strašáka do zelí.

„Luboš Zálom“

 

 

📌💉📢🔝🔝🔝 6. července 2024, VOLNÝbloG, Jana Hrušková: GENETICKÉ INŽENÝRSTVÍ HOSPODÁŘSKÝCH ZVÍŘAT A PLODIN KONTAMINUJE NAŠE POTRAVINY NOVÝMI GENETICKÝMI SEKVENCEMI, KTERÉ BUDOU MÍT NEZNÁMÉ DŮSLEDKY PRO ZDRAVÍ:

 

Živočišné produkty Nového Zélandu spoléhají na jeho čistou zelenou trávu. Proč to tedy novozélandská vláda a zemědělské organizace zahazují ve prospěch přijetí biotechnologických nástrojů, které geneticky upravují hospodářská zvířata?

 

Omluvou pro provádění genetického výzkumu na hospodářských zvířatech pomocí platformy RNA je snížení emisí metanu. Tento biotechnologický průmysl se zrodil z vágních příslibů genových snílků, že bude „bezpečný a účinný“, a zdiskreditované představy, že jádrem změny klimatu jsou živočišné emise metanu.

 

Ale, jak zdůrazňuje Dr. Guy Hatchard, nezapomínejme, že metan je produkován normálními trávicími procesy zvířat, která se ve velkém počtu prohánějí po planetě po tisíce let, aniž by se oteplila.

 

Nejde jen o zvířata, která plánují geneticky modifikovat, ale i o plodiny. Navrhované biotechnologie zaměřené na snížení metanu a vlastnosti plodin kontaminují naše tradiční potraviny novými genetickými sekvencemi s dosud neznámými důsledky pro zdraví zvířat a lidí, varuje Dr. Hatchard.

 

Vláda oznamuje, že biotechnologická deregulace přichází na Nový Zéland velmi brzy. Co to pro nás bude znamenat?

 

Dr. Guy Hatchard

Vláda oznámila, že během příštích tří měsíců přijme kabinet rozhodnutí o nových předpisech, které mají odstranit zákaz genetického inženýrství a umožnit bezpečné (???) používání genových technologií v zemědělství, zdravotnictví a dalších sektorech (???).

Po pandemii Covid má slovo „bezpečný“ velmi prázdný kruh. Jak tedy přesně bude deregulovaná biotechnologie vypadat, jaké projekty dostanou zelenou na Novém Zélandu, kdo se na tom podílí a je to bezpečné?

 

Jak bude vypadat deregulovaná biotechnologie?

 

Amerika má biotechnologický průmysl, který zuřivě lobuje u vlády, aby zabránila jakékoli regulaci. Integrated DNA Technologies je například společnost, která prodává „všechna činidla potřebná pro úspěšnou úpravu genomu“ se soupravami určenými pro dodávání do lidských buněk již od 95 USD. Na místě zvaném  GeneCopoeia začíná protein CRISPR Cas9 s jaderným lokalizačním signálem na 69 dolarech. Zdá se, že mnoho amerických společností nabízí vše, co vám umožní provádět úpravy a klonování doma.

 

Pokud nemáte chuť dělat designová miminka, možná byste si rádi objednali smrtící patogen a zjistili, zda ho můžete v jeho práci vylepšit. To není vtip.

 

👉Vše je k dispozici prostřednictvím zásilkové služby doručené až k vašim dveřím. V deregulované Americe vyrostla obrovská komunita biohackerů, kteří se rozhodli dělat cokoli, co lze udělat s lidským životem, jak ho známe. Právě v tomto prostředí byli američtí vědci schopni přesměrovat americké vládní granty do Wu-chanu na vybudování smrtících koronavirů.

 

JAKÉ PROJEKTY DOSTANOU NA NOVÉM ZÉLANDU ZELENOU A KDO JE ZAPOJEN?

 

V první řadě ovlivní biotechnologická deregulace zejména naše tradiční zdroje potravin. Do výzkumu na snížení emisí metanu u přežvýkavců již bylo investováno nejméně 195 milionů dolarů. Koaliční vláda přislíbila AgriZero dalších 400 milionů dolarů na financování probíhajícího výzkumu.

AgriZero je společné vládní a soukromé partnerství, jehož úkolem je výzkum „nástrojů“, které sníží emise přežvýkavců.

Partnery jsou Fonterra, Ravensdown, Silver Fern Farms, Rabobank, Asb, Anz, Synlait.

 

Dosud zkoumaná „biotechnologická řešení“ zahrnují vakcíny, bolusy (pilulky), přísady do krmiv a GM trávy. Snílci o biotech public relations prodali myšlenku, že všechny tyto nástroje sníží metan přežvýkavců. Nezapomínejme, že metan je produkován běžnými trávicími procesy zvířat, která se ve velkých počtech prohánějí po planetě po tisíce let, aniž by se oteplila.

 

Už se zrodil celý průmysl včetně univerzit a biotechnologických společností – doplněný nezodpovědnými a vysoce placenými členy představenstva, generálními řediteli atd. – všichni natahují ruce vládě, aby zajistili nekonečný zdroj příjmů pro biotechnologické experimenty. Tento průmysl se rodí z vágních příslibů genových snílků, že bude „bezpečné a efektivní“, a zdiskreditované představy, že jádrem změny klimatu jsou živočišné emise metanu.

 

Odvodové a advokační skupiny – Beef + Lamb New Zealand, Dairy New Zealand a Federated Farmers – všechny nadšeně a naivně podporují výzkum a vývoj biotechnologických nástrojů. Beef + Lamb NZ také dostává vládní finanční prostředky na svůj program CoolSheep, který zkoumá genetiku s nízkým obsahem metanu, i když je to na úkor skutečných produktivních vlastností, které farmáři chovali do novozélandských hejn po celá desetiletí.

 

👉Mnoho dalších projektů se připravuje. Vláda nedávno zřídila platformu RNA pro identifikaci a podporu příležitostí pro Nový Zéland v oblastech, jako je lidské zdraví a zdraví jiných zvířat. Staví na celosvětovém pokroku ve využívání těchto technologií, zejména na vývoji mRNA vakcín.

 

V rámci řady projektů Fast Start financovaných prostřednictvím platformy RNA byla schválena investice pro vědce z AgResearch, aby poskytli důkaz o konceptu aplikace mRNA vakcín u hospodářských zvířat, konkrétně pro řešení bovinní virové diarrhoe (“BVD”) Ani programy platformy RNA nejsou omezeny na výzkum na zvířatech; zahrnují plodiny a lidské mRNA vakcíny. Při práci je velmi široký štětec.

 

👉Stačí se na chvíli zastavit a přemýšlet; jak jsme již uvedli dříve, spotřebitelé nechtějí potraviny se zmanipulovanými geny. Firmám na výrobu umělého masa se v zámoří nedaří. Naši exportní partneři nakupují naše zemědělské produkty a spoléhají na naši image čisté zelené trávy. Proč to vyhazovat?

 

AgriZero si myslí opak. Věří, že biotechnologická zvířata s nízkým profilem metanu budou mezinárodním prodejním místem pro naše stále náročnější (???) mezinárodní zákazníkyHodně štěstí. Kdysi jsem pracoval ve společnosti Genetic ID (nyní FoodChain ID ), která vybudovala mezinárodní obchod z bezplatného testování a certifikace genetického inženýrství (“GE”). Mohu vám říci, že podezření spotřebitelů na geneticky modifikované potraviny je skutečně velmi hluboké. Můžete jej prodávat široce, pouze pokud nejste povinni jej označovat. Něco, co neregulovaný americký trh přijal na úkor sledovatelnosti potravin, bezpečnosti a výběru pro spotřebitele.

 

Partnerství AgriZero si je dobře vědomo neklidu spotřebitelů; Proto působí za zdí utajení. Když se ptáte na podrobné otázky o bezpečnosti, životaschopnosti, účinnosti atd., dostanete krátké vágní fráze, jako je tato od Rabobank: „Prosím, buďte ujištěni, že Rabobank nadále tvrdě pracuje v nejlepším zájmu našich klientů a širšího sektoru.“

 

ASB Bank odpověděla, že podporuje AgriZero, protože si přeje: „Urychlit vývoj technologie snižování emisí, aby se nástroje dostaly do rukou zemědělců dříve…, které sníží zemědělské emise o 30 % do roku 2030… s cílem uspokojit naše obchodní partnery.“

 

Zjistil jsem ozvěnu programu vývoje vakcíny proti covidu „warp speed“, který ignoroval otázky bezpečnosti a účinnosti?

 

👉Také by vás mohlo zajímat, že dolary investované vládou nezůstávají jen zde na Novém Zélandu. AgriZero investovalo 9,9 milionu dolarů do americké ag-biotechnologické společnosti ArkeaBio, start-up Billa Gatese, který se zabývá metanovými vakcínami. Proč Nový Zéland financuje Billa Gatese???

 

Zástupci BiotechNZ nedávno cestovali na  BIO International Convention  v San Diegu a vrátili se domů s tímto  širokým seznamem přání  pro novozélandské biotechnologické aplikace:

👉Působí jako surovina pro fermentační procesy GMO.

👉Řešení okamžitých potřeb, jako je snížení emisí metanu z krav nebo snížení zemědělského odpadu

👉Ochrana ohrožených produktů nebo průmyslových odvětví, jako je vytváření odrůd plodin odolných vůči škůdcům nebo skotu odolného proti virové diarrhoe (“BVD”).

👉Řešení obav o dobré životní podmínky zvířat, jako je produkce skotu bez rohů nebo zlepšení termotolerance skotu.

👉Splňuje požadavky spotřebitelů na specifické vlastnosti, preference pevnějšího ovoce, delší trvanlivosti nebo produktů s vyšším obsahem živin.

 

Z dostupné korespondence mám pocit, že zámořské zájmy jsou odhodlány diktovat našemu zemědělskému sektoru klimatické podmínky, které budou zahrnovat zavedení nákladné vlastní genetické technologie. Náklady a rizika s tím padnou na zemědělce, vysoké platy připadnou technokratům a zisky půjdou jinam. Toto je struktura zemědělství USA od zavedení geneticky modifikovaných („GM”) plodin.

 

JE BIOTECHNOLOGIE BEZPEČNÁ?

 

Pokud sledujete naše webové stránky HatchardReport.com  a https://globe.global, budete si dobře vědomi, že výzkumy ukazují, že biotechnologické aplikace se neprokázaly ani bezpečné, ani účinné.

 

Vědecké poznatky je třeba důkladně studovat a vstřebávat. Necílové efekty a neočekávané výsledky jsou neodmyslitelnými rysy genové editace. Navrhované biotechnologie zaměřené na snížení metanu a vlastnosti plodin kontaminují naše tradiční potraviny novými genetickými sekvencemi s dosud neznámými důsledky pro zdraví zvířat a lidí.

Naštěstí od listopadu proběhne rozsáhlé vyšetřování covidu, které poskytne fórum pro diskuse o bezpečnosti, ale mezitím je z vládní politiky deregulace biotechnologií zřejmé, že jsou odhodláni tento problém předjímat a ignorovat důkazy. bezpečnostních obav.

Historie biotechnologie v USA je v tomto ohledu velmi poučná. Jennifer Doundna, vynálezce technologie úpravy genů CRISPR, v nedávném rozhovoru s Walterem Isaacsonem uvedla, že zpočátku „myšlenka úpravy dětských genů připadala lidstvu nepřirozená a děsivá“. Po konferenci biotechnologů v roce 2015 však tato myšlenka začala v jejím myšlení ustupovat a byla nahrazena myšlenkou „že jednoho dne můžeme považovat za neetické nepoužívat úpravy zárodečných linií.“ Tento druh myšlení o volném trhu v tomto sektoru dominuje. Když se biotechnologové sejdou, jejich hloubka sebevědomí je ohromující. Snaha o odstranění regulace a ignorování rizik, která se navzájem živí svými nejdivočejšími fantaziemi, je zdrcující.

 

👉Náš akademický a komerční biotechnologický sektor se neliší; minulá selhání v oblasti dobrých životních podmínek zvířat a vědy o plodinách jsou zapomenuta a poučení ignorována ve spěchu přilákat investice.

 

ZÁŽITEK Z PANDEMIE COVID-19 BY MĚL BÝT BUDÍČEK. Smrtící patogen vytvořený úpravou genů snadno unikl z laboratoře a infikoval světovou populaci. Rychle byla vyvinuta mRNA vakcína covid-19, která se neukázala ani bezpečná, ani účinná. Stále se potýkáme s následky milionů nadměrných úmrtí. Biotechnologii nelze omezit ani stáhnout.

 

👉Události hovoří o naléhavé potřebě  Mezinárodní genetické charty. Jeho jednoduché termíny vysvětlují v několika větách ochranná opatření nezbytná k ochraně lidského života před genetickou degradací.

👉Věnujte prosím několik minut  přihlášení do Mezinárodní genetické charty ZDE. Lobujte své zástupce, aby se plně informovali o rizicích.

 

https://volnyblog.news/geneticke-inzenyrstvi-hospodarskych-zvirat-a-plodin-kontaminuje-nase-potraviny-novymi-genetickymi-sekvencemi-ktere-budou-mit-nezname-dusledky-pro-zdravi/

 

 

📌📢🔝🔝🔝 6. července 2024, VOLNÝbloG, Jana Hrušková: ČISTÁ NULA ZNIČÍ VÁS, VAŠI RODINU A VŠE, CO MÁTE RÁDI:

 

MY NA ZÁPADĚ JSME POVZBUZOVÁNI ŠÍLENCI, ABYCHOM ODSUZOVALI FOSILNÍ PALIVA;

Nikdo nesmí zmínit, že 84 % celosvětové energie pochází z fosilních paliv. Bez ropy a plynu bychom museli přežít z 16 % energie, kterou nyní využíváme.

Oh, a nemůžete vyrábět hnojiva nebo létat letadlem se solární energií nebo ošklivé větrné mlýny, které zabíjejí ptáky.

Je to absurdní. Bez fosilních paliv, ať se nám to líbí nebo ne, budeme zataženi zpět do 19. století.

 

Od Dr. Vernona Colemana

 

👉Snaha směrem k čisté nule je poháněna mýtem o změně klimatu a je založena na jemně vyvážené řadě pseudovědeckých důkazů a falešných zpráv, které používají profesionální propagandisté ​​a zkušení spiklenci k udržení představy, že fosilní paliva ohrožují náš svět a existence.

 

Mýtus, který vytvořili, byl s absurdním nadšením propagován malými, ale hlasitými týmy poddajných a snadno ovladatelných nadšenců, z nichž většina téměř jistě věří, že lži, které jim byly vyřčeny, jsou pravdou a že pokud neprovedeme podstatné změny v našem způsob života pak nemáme budoucnost. Učili je, že moře se budou vřít a stoupat, aby pohltili zemi, život, jak jsme ho znali, se stane nemožným a lidská rasa bude odsouzena k záhubě. 🙈

 

👉V důsledku této nesmyslné víry (která není ve vědě zavedena o nic lépe než stejně absurdní, ale mnohem méně nebezpečné a škodlivé teorie, že Země je placatá, neexistují žádné choroboplodné zárodky a že neexistuje gravitace) nyní vlády po celém světě tvrdí, že nemají jinou možnost, než podniknout drastické kroky, aby nás zachránili před zkázou.

👉S pomocí důvěřivých, snadno vedených a ctnostných vůdců charitativních organizací, lobbistických skupin, bankéřů a investičních skupin, kteří jim napomáhají, se proto podnikají kroky k zastavení používání všech fosilních paliv a ke změně každého aspektu způsobu, jakým žijeme.

 

👉Nejvyšší soud ve Spojeném království rozhodl, že místní rada měla před povolením nových vrtů zvážit dopad spalování ropy na klima. To zpochybní všechny budoucí projekty v oblasti ropy a zemního plynu jak ve Spojeném království, tak v EU. Švýcarka zvítězila u Evropského soudu pro lidská práva, aby přinutila Švýcarsko, aby se více vypořádalo s mýtem o změně klimatu. Tohle všechno je šílenství.

 

NEJLEPŠÍ VTIP TOHOTO STOLETÍ JE, ŽE ČÍNA PRODÁVÁ SOLÁRNÍ PANELY A ELEKTRICKÁ VOZIDLA NA ZÁPAD A SPALUJE UHLÍ, ABY VYROBILA ELEKTŘINU NA JEJICH VÝROBU.

 

👉A jelikož jsme my na Západě povzbuzováni šílenci, abychom odsuzovali fosilní paliva, nikdo nesmí zmínit, že 84 % celosvětové energie pochází z fosilních paliv.

(To je mimochodem jen o 2 % méně než v roce 1973.)

Bez ropy a plynu bychom museli přežít z 16 % energie, kterou nyní využíváme. Oh, a nemůžete vyrábět hnojiva nebo létat letadla se solární energií nebo ošklivé větrné mlýny, které chroupou ptáky.

 

👉Je absurdní, že by se mělo navrhovat, abychom opustili fosilní paliva. To by znamenalo být připraven změnit každý aspekt našeho života.

👉BEZ FOSILNÍCH PALIV BUDEME MÍT VELMI MÁLO JÍDLA, ŽÁDNÉ ŠKOLY, NEMOCNICE, VELMI MÁLO DOPRAVY (KROMĚ TOHO, CO ZAJIŠŤUJÍ KONĚ A KOLA), ŽÁDNÉ POČÍTAČE, ŽÁDNOU TELEVIZI, ŽÁDNÉ ČASOPISY NEBO NOVINY, ŽÁDNOU KLIMATIZACI, ŽÁDNÉ MOBILNÍ TELEFONY, MALÉ NEBO ŽÁDNÉ OSVĚTLENÍ, MALÉ NEBO ŽÁDNÉ TOPENÍ A MALÉ NEBO ŽÁDNÉ VAŘENÍ.

👉Ať se nám to líbí nebo ne, budeme taženi zpět (do roku 2030, pokud si fanatici přijdou na své) do 19.

👉Solární panely a větrné mlýny tomu nezabrání. Zajímalo by mě, kolik z těch, kteří podporují myšlenku Net Zero, ví, co se stane.

 

👉A tak se ve výsledku všechno špatné, co se děje našemu světu, děje, protože hrstka lhářů, podvodníků, podvodníků a spiklenců přesvědčila malou, ale hlučnou a mocnou kliku, aby prosazovala politiku, která má zničit vás, vaši rodinu. a vše, co máte rádi.

👉Stejně jako u falešné pandemie covidu (a toxické a neužitečné vakcíny covid-19) byla média využívána k propagaci mýtu a k vytváření zmatků a dezinformací.

👉Když si tedy britský turista stěžoval, že teplota v jejich letovisku je 30 stupňů, tisk o tom informoval, jako by to byla důležitá zpráva. Ve skutečnosti, kdyby se obtěžovali trochu zkontrolovat, viděli by, že to byla skoro průměrná červnová teplota v tomto letovisku!

 

👉Faktem je, že pokud by globální oteplování bylo skutečné, úmrtnost by v Británii prudce klesla. V současnosti zemře každou zimu kvůli chladu 50 000 až 100 000 lidí. Všichni bychom si měli přát, aby globální oteplování bylo skutečné. (Počet lidí, kteří by zemřeli vedrem, by byl nepatrný. A většina z nich by byla prostě hloupá.)

 

A STEJNĚ JAKO U COVIDU SE NIKDY NEVEDOU ŽÁDNÉ DEBATY.

Změna klimatu se stala svatou válkou a je stejně nepřijatelné zpochybňovat falešnou vědu, na níž je mýtus založen, jako zpochybňovat holocaust. Žádná hyperbola není příliš divoká pro ty, kdo propagují mýtus o změně klimatu. Scaremmonering se stal oficiálním.

👉A ti, kteří nabízejí pravdu, jsou samozřejmě zesměšňováni, hanobeni a potlačováni.

 

👉Nic v historii nebylo tak nebezpečné jako ukvapené a absurdní spiknutí s cílem přestat používat fosilní paliva. Mýtus o změně klimatu je používán jako záminka ke změně způsobu, jakým žijeme, k zastavení zdravotní péče, k nahnání do malých, uzavřených městských osad (známých jako dvacetiminutová města) a k vytvoření společnosti, která bude k nerozeznání od svět, který vytvořil George Orwell ve svém románu „1984“. Výsledkem této zápletky bude, že vše, čeho si ceníme, zmizí a miliardy zemřou.

 

TO JSOU FAKTA.

 

A pokud jste stále na pochybách, zeptejte se sami sebe, proč se nikdo, kdo věří ve změnu klimatu a Net Zero, neodváží diskutovat o těchto otázkách?

A zeptejte se sami sebe, proč mě zakazují všechna mainstreamová média (kde jsem si většinu svého života vydělával), proč mám dokonce zakázán přístup na YouTube (natož nahrávat videa) a proč mám zakázán přístup na všechny stránky sociálních sítí?

 

PROČ SE TAK BOJÍ PRAVDY?

 

https://volnyblog.news/cista-nula-znici-vas-vasi-rodinu-a-vse-co-mate-radi/

 

 

📌6. července 2024: KREML VYČKÁVÁ NA VÝSLEDKY AMERICKÝCH VOLEB, MEZITÍM ALE CHCE CO NEJDÁLE POSTOUPIT CO NEJBLÍŽE KE KYJEVU.

 

Přestože Rusko nemá zájem o další územní celky, získává tím silnější pozici k jednání a prostor pro možné politické ústupky. Krym, Donbas, Luhansko a Záporoží Kyjevu a Západu už nikdy nepřenechá, vzalo si ho zpět.

Slovy klasika: ,,Ukrajina dostala šanci a prosrala ji“. Omlouváme se za ten výraz, ale kdyby nedošlo k Majdanu a snaze připojit se k NATO a EU, k následnému terorizování krajanů na východu země, Rusové by ji nechali pravděpodobně žít vlastním životem i přes množství Ukrajinců hlásících se k nacismu a odkazu Bandery.

Majdanem vytvořeným americkou CIA byla překročena hranice Moskvou určené a vnímání ohrožení vlastní bezpečnosti v Rusku dovedlo obě země k současnému konfliktu.

Následky jsou katastrofální pro velkou část už tak sebedestruktivního Západu, především jeho evropské enklávy, a pro Ukrajinu samotnou.

Orbán je jedním z mála, kdo uvažuje realisticky, je dostatečně tvrdý a zároveň zdaleka není bezvýznamným. Přitom by klidně mohl počkat na úplnou kapitulaci Kyjeva a nárokovat si historicky k Maďarsku příslušnou část současné Ukrajiny, což by byl majstrštyk. Takto nezíská nic, jen prestiž. Pokud se mu tedy podaří zahájit dialog mezi Kyjevem a Moskvou. Štěstí přeje odvážným a připraveným.

https://www.inadhled.live/zajimavosti/orban-v-moskve/

 

🇭🇺 MAĎARSKÝ PREMIÉR ORBÁN NA PONDĚLÍ OZNÁMIL „NOVÉ PŘEKVAPENÍ“.

Podle něj půjde o cestu, jejíž místo zatím nepojmenoval.

„Evropští byrokraté nikdy nepřinesou mír. To vyžaduje politickou vůli státníka-politika, ale ne úředníka,“ uvedl.

https://t.me/to_je_nas_svet/27630

 

 

📌6. července 2024: 😂 BIDENOVA NOVINKA, JAKO JOBOVKA: „JMENUJI SE JOE BIDEN A JSEM MANŽEL JOEA BIDENA

https://t.me/to_je_nas_svet/27632

 

⚡️ NAVZDORY BIDENOVĚ CHVÁSTAVOSTI NEBUDE V LISTOPADU NOMINOVÁN: Zdá se, že demokraté se sjednocují v názoru, že Kamala Harrisová může být nejlepší kandidátkou jejich strany na prezidentku – The Times

https://t.me/to_je_nas_svet/27635

 

 

📌6. července 2024: 🇺🇦 UKRAJINA JE PŘIPRAVENA PŘEDAT SVŮJ POSTOJ K MÍROVÝM JEDNÁNÍM:

Rusku prostřednictvím třetích zemí, jako tomu bylo v případě dohody o obilí, řekl během telemostu Michail Podoljak, poradce úřadu prezidenta Ukrajiny.

https://t.me/to_je_nas_svet/27634

 

 

📌6. července 2024, 12:27: MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ V GAZE: 29 PALESTINCŮ ZABITO, 100 ZRANĚNO KVŮLI IZRAELSKÝM AKCÍM ZA DEN:

 

Za poslední den bylo izraelskými silami zabito 29 Palestinců během speciální operace v pásmu Gazy. Odpovídající číslo bylo oznámeno na ministerstvu zdravotnictví enklávy.

 

Podle agentury bylo zraněno 100 Arabů různě vážného rozsahu. Počet obětí z rukou IDF tak již dosáhl 87 705 lidí. 38 098 obyvatel enklávy se stalo oběťmi odvetné agrese.

 

„Dělostřelecké ostřelování a bombardování. Výbuchy byly zaznamenány v různých oblastech sektoru,“ uvádí se v oficiálním prohlášení.

 

Situace na Blízkém východě zůstává napjatá navzdory úsilí regionálních aktérů. Izrael se snaží vyřešit problém s Hamásem za každou cenu. Islámská skupina zase bojuje o přežití.

 

https://www.vesti.ru/article/4034005

 

 

📌6. července 2024, 12:12: SEKRETARIÁT ŠOS V PEKINGU VZTYČIL VLAJKU BĚLORUSKA:

 

Slavnostní vztyčení běloruské vlajky se uskutečnilo v sekretariátu Šanghajské organizace pro spolupráci (SCO) v Pekingu.

 

Na summitu SCO 4. července v Astaně se Bělorusko stalo desátým členem SCO.

 

Minsk spolupracuje s ŠOS od roku 2010 a v roce 2015 získalo Bělorusko status pozorovatele v ŠOS. Na summitu ŠOS v Samarkandu v roce 2023 bylo rozhodnuto zahájit postup přistoupení Běloruska k ŠOS.

 

SCO zahrnuje Bělorusko, Írán, Írán, Čínu, Kazachstán, Kyrgyzstán, Pákistán, Rusko, Tádžikistán a Uzbekistán. Afghánistán a Mongolsko mají v SCO status pozorovatele. Arménie, Ázerbájdžán, Bahrajn, Kambodža, Egypt, Kuvajt, Myanmar, Maledivy, Nepál, Katar, Saúdská Arábie, Srí Lanka, Turecko a Spojené arabské emiráty jsou partnery dialogu.

 

https://www.vesti.ru/article/4033920

 

 

📌6. července 2024, 13:23: Politico: DVA DNY PŘED DEBATOU MOHL BIDEN SOTVA MLUVIT:

 

Americký prezident Joe Biden mohl pár dní před debatou s bývalým americkým lídrem Donaldem Trumpem jen stěží mluvit.

 

RIA Novosti o tom píše s odkazem na Politico. Podle publikace Biden v debatě pronesl neúspěšný projev, protože se cítil hrozně.

 

Uvádí se, že dva dny před událostí se americký prezident probudil se silným nachlazením a stěží mohl mluvit. Nicméně. navzdory své slabosti Biden ten den a následující den pořádal nácviky na debaty, které byly ještě více vyčerpávající.

 

Připomeňme, že Biden a Trump zahájili debatu sporem o ekonomiku. Poté současný americký prezident prohlásil, že po dobytí Kyjeva Ruskem začne třetí světová válka. A Trump označil Bidena za zločince a slíbil ukončit ukrajinský konflikt.

 

Po Bidenově katastrofálním projevu se ozývaly výzvy, aby majitel Bílého domu upustil od dalšího boje o nejvyšší státní post.

 

https://www.vesti.ru/article/4034014

 

 

📌6. července 2024, 16:25: ESTONSKÉ MINISTERSTVO OBRANY POTVRDILO DODÁVKU SYSTÉMŮ PROTIVZDUŠNÉ OBRANY A RAKET MISTRAL NA UKRAJINU:

 

Ukrajina obdržela protiletadlové raketové systémy krátkého doletu Mistral. Systémy protivzdušné obrany předal Kyjevu Tallinn. Ozbrojené síly Ukrajiny jim také poskytly rakety.

 

„Na Ukrajinu dorazily systémy protivzdušné obrany. Informaci potvrzujeme,“ uvedlo estonské ministerstvo obrany.

 

V tuto chvíli není známo, kolik raket a protiletadlových systémů skončilo v rukou ozbrojenců kyjevského režimu. Veškeré informace o dodávce jsou tajné.

 

Protiletadlový raketový systém vyvinula francouzská společnost Matra. Je určen k pokrytí jednotek pozemních sil před nepřátelskými letadly a vrtulníky.

 

Při jeho vytváření byly zohledněny nedostatky ostatních systémů protivzdušné obrany a zvýšené požadavky moderního vysoce manévrovatelného boje. V současné době je komplex v provozu u 25 států.

 

https://www.vesti.ru/article/4034228

 

 

📌6. července 2024, 15:18, MUSK: SPOJENÉ STÁTY UŽ DLOUHO NEMAJÍ PREZIDENTA:

 

Spojené státy americké už dlouho neměly skutečného prezidenta. Tento názor vyjádřil známý podnikatel Elon Musk.

 

Inženýr a miliardář nemohl projít kolem článku publikovaného v The New York Times. Autor publikace si kladl otázku, zda Spojené státy potřebují vůdce.

 

„Otázka je dobrá. Je zřejmé, že jsme dlouho neměli prezidenta,“ napsal Musk na své sociální síti.

 

Biden má mezitím jiný názor. V roce 2025 neopustí Bílý dům. Americký vůdce bude bojovat o prezidentský úřad až do vítězství.

 

https://www.vesti.ru/article/4034084

 

 

📌6. července 2024, 6:26: NOVÝ ŠÉF BRITSKÉHO MINISTERSTVA OBRANY UVEDL, ŽE LONDÝN BUDE I NADÁLE PODPOROVAT NATO A KYJEV:🙈

 

Londýn bude i nadále podporovat Kyjev a NATO a zvyšovat výdaje na obranu. Toto prohlášení učinil nový britský ministr obrany John Healy.

 

Výdaje na obranu se zvýší na 2,5 % HDP, uvádí se ve výzvě, kterou v ozbrojených silách Spojeného království rozeslal nový šéf britského ministerstva obrany. John Healy zároveň připustil, že Království čelí vážným problémům. Britská armáda údajně během čtrnáctiletého pobytu konzervativců u moci trpěla systematickým podfinancováním, a proto jí chybí munice a zbraně.

 

Parlamentní volby ve Velké Británii se konaly 4. července. Labouristická strana je vyhrála.

 

Vůdce vítězné Labouristické strany Keir Starmer se stal 58. ministerským předsedou Spojeného království. Jeho konzervativní předchůdce Rishi Sunak převzal odpovědnost za porážku Konzervativní strany. Po svém pobytu v Downing Street slíbil, že opustí post šéfa Konzervativní strany.

 

Keir Starmer po svém jmenování volal Volodymyru Zelenskému. Ujistil Zelenského, že změna vlády v Londýně nebude mít vliv na poskytování podpory Ukrajině. O nových balíčcích vojenské pomoci Kyjevu se bude diskutovat na výročním summitu NATO ve Washingtonu ve dnech 9. a 11. července a také na summitu Evropského politického společenství 18. července ve Velké Británii. Nový šéf ministerstva zahraničí David Lammy přijal pozvání svého ukrajinského protějšku Dmytra Kuleby k návštěvě Ukrajiny.

 

Pumpování zbraní ze Západu na Ukrajinu nepřispívá k mírovým rozhovorům, řekl ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov. Zdůraznil, že jakýkoli vojenský náklad pro Ukrajinu je legitimním cílem ruských úderů. Západ se navíc přímo zapojuje do konfliktu na Ukrajině nejen dodávkami zbraní, ale také výcvikem personálu pro ozbrojené síly Ukrajiny, a to i ve Velké Británii.

 

https://www.vesti.ru/article/4034201

 

 

📌6. července 2024, 17:32, TRUMP: BIDEN MUSÍ POKRAČOVAT VE SVÉ KAMPANI, ABY UČINIL ČÍNU VELKOU:

 

Bývalý americký prezident Donald Trump sarkastickým tónem vyzval současnou hlavu státu Joea Bidena, aby se nestahoval z volebního klání a „učinil Čínu opět velkou“.

 

Podle republikána by měl majitel Bílého domu ignorovat své kritiky a pokračovat v boji o prezidentský úřad.

 

„Ano, ospalý Joe musí pokračovat ve své kampani, aby zničil Ameriku a učinil Čínu opět velkou,“ řekl politik.

 

Na konci června se v Atlantě konala televizní debata mezi Bidenem a Trumpem. Podle expresního průzkumu CNN dvě třetiny diváků, kteří debatu sledovali, přisoudily vítězství republikánovi.

 

Příští prezidentské volby ve Spojených státech jsou naplánovány na 5. listopadu 2024.

 

https://www.vesti.ru/article/4034287

 

 

📌6. července 2024, 18:08, GKNB: PŘEVRAT V KYRGYZSTÁNU PLÁNOVANÝ NA 31. SRPNA:

 

Členové skupiny, kteří byli den předtím zadrženi v Kyrgyzstánu, plánovali provést státní převrat 31. srpna – na Den nezávislosti republiky.

 

Podrobnosti o plánu spiklenců byly poskytnuty v tiskové službě Státního výboru pro národní bezpečnost (GKNB) Kyrgyzstánu.

 

Podle ní členové skupiny plánovali 31. srpna uspořádat poblíž Biškeku sportovní hry, na kterých by se sešlo velké množství mladých lidí ze všech regionů země. Měly tam dorazit i „předem připravené, destruktivně smýšlející síly“.

 

Plánovalo se také pozvat do soutěže některé opoziční lídry, kteří měli působit jako provokatéři: vyzvat publikum, aby se přesunulo na kyrgyzské hlavní město.

 

Cestou do Biškeku chtěli organizátoři uspořádat masové nepokoje s pogromy, žhářstvím, násilím, použitím zbraní a výbušnin. Zástupci úřadů by se postavili na odpor.

 

Kromě toho měla předem připravená skupina osob obsadit sportovní a střelnici za účelem převzetí střelných zbraní. „Bylo plánováno použít ji proti policistům a občanům s cílem vyprovokovat a eskalovat situaci,“ cituje RIA Novosti výňatek z tiskové služby.

 

Zvláštní služby informovaly o zadržení pěti občanů Kyrgyzstánu, kteří jednali s cílem destabilizovat společensko-politickou situaci v zemi a měli v úmyslu násilně se chopit moci, 5. července. Při domovních prohlídkách u nich byl zajištěn arzenál zbraní, součásti improvizovaných výbušných zařízení, soupravy policejních uniforem a mnoho dalšího.

 

Podle GKNB se zadržení od začátku roku scházejí s představiteli kriminálního světa, aby mobilizovali destruktivní mládež.

 

https://www.vesti.ru/article/4034300

 

 

📌6. července 2024, 8:52: TERORISTÉ ZADRŽENI V ÍRÁNU V PŘEDVEČER DRUHÉHO KOLA VOLEB:

 

Íránští strážci zákona zadrželi skupinu osmi teroristů v předvečer druhého kola prezidentských voleb v zemi. Oznámil to šéf volebního štábu jihovýchodní provincie Sístán a Balúčistán Reza Šarífí.

 

„Večer před volbami byla zadržena skupina osmi teroristů, u kterých bylo nalezeno velké množství zbraní a výbušnin,“ řekl Šarífí, kterého citovala tisková agentura IRNA. Poznamenal, že teroristé byli zadrženi dříve, než „byla podniknuta jakákoli akce“.

 

Jak Sharifi zdůraznil, zadržení členové teroristické skupiny „byli spojeni se zahraničím“ a byli zapojeni do přípravy výbuchů v různých částech provincie.    5. července se v Íránu konalo druhé kolo předčasných prezidentských voleb, které byly naplánovány po smrti Ebráhíma Raísího při leteckém neštěstí, k němuž došlo 19. května. Vítězství získal kandidát reformistů, bývalý ministr zdravotnictví Islámské republiky Masúd Pezeškjan, který získal 53,6 % všech hlasů.

 

https://www.vesti.ru/article/4034338

 

 

📌6. července 2024, 17:20: Peskov: AGENDA ROZHOVORŮ MEZI PUTINEM A MÓDÍM BUDE BOHATÁ:

 

Agenda rozhovorů mezi ruským prezidentem Vladimirem Putinem a indickým premiérem Naréndrou Módím, který ve dnech 8. a 9. července uskuteční oficiální návštěvu Moskvy, bude velmi bohatá. Uvedl to tiskový tajemník hlavy státu Dmitrij Peskov.

 

„Agenda bude bohatá, ne-li přetížená,“ řekl v rozhovoru s autorem a spolumoderátorem pořadu Moskva. Kreml. Putin“ Pavel Zarubin.

 

Mluvčí Kremlu zdůraznil, že půjde o významné setkání vzhledem k úrovni bilaterálních vztahů mezi Ruskem a Indií a roli těchto zemí v regionálních a mezinárodních záležitostech.

 

Peskov uvedl, že Putin a Módí budou hovořit v neformálním prostředí a jednání budou probíhat také v úzkých a rozšířených delegacích.

 

https://www.vesti.ru/article/4034290

 

 

📌6. července 2024, 20:51, NBC: KONFLIKT MEZI ČLENY BIDENOVY RODINY A PORADCI ESKALUJE:

 

Vztahy mezi členy rodiny amerického prezidenta Joea Bidena a jeho poradci jsou stále napjatější. Politikův katastrofální projev v debatě tento konflikt jen prohloubil. Informovala o tom v sobotu televize NBC s odvoláním na informované zdroje z okolí hlavy státu.

 

Podle novinářů je Bidenova rodina (včetně manželky Jill a syna Huntera) přesvědčena, že současný americký prezident v debatě neuspěl kvůli chybám svých poradců. Příbuzní amerického vůdce požadují propuštění zejména asistentky Anity Dunnové a osobního právníka Boba Bauera.

 

Na druhé straně, jak poznamenává kanál, poradci majitele Bílého domu jsou přesvědčeni, že Bidenova rodina se prostě snaží vyřídit staré účty.

 

Na konci června se v Atlantě konala televizní debata mezi Bidenem a Trumpem. Podle expresního průzkumu CNN dvě třetiny diváků, kteří debatu sledovali, přisoudily vítězství republikánovi.

 

Příští prezidentské volby ve Spojených státech jsou naplánovány na 5. listopadu 2024.

 

https://www.vesti.ru/article/4034392

 

 

📌6. července 2024, 20:29: NIGER, MALI A BURKINA FASO SE SPOJILY V KONFEDERACI ALIANCE PRO OBLAST SAHELU:

 

Konfederace států Sahelu byla založena Mali, Nigerem a Burkinou Faso.

Odpovídající charta byla podepsána na třístranném summitu 6. července v hlavním městě Nigeru Niamey prezidenty tří zemí: plukovníkem Assimi Goitou, brigádním generálem Abderahmane Tchianim a Ibrahimem Traorém.

 

Nová konfederace bude zahrnovat tyto tři země. Zároveň se přestaly angažovat v regionální organizaci Hospodářské společenství západoafrických států (ECOWAS), píše RIA Novosti.

 

Na konci loňského roku Mali, Burkina Faso a Niger vystoupily ze skupiny Sahel Group of 5, včetně společných sil. Domnívali se, že organizace se nedokázala vyrovnat se svým deklarovaným záměrem učinit ze Sahelu zónu bezpečnosti a rozvoje a nemůže dosáhnout svých cílů. Poté zůstaly v Sahelu skupiny G5 pouze dva africké státy: Mauritánie a Čad.

 

V oblasti Sahelu v Africe se nachází 12 zemí.

 

https://www.vesti.ru/article/4034358

 

 

📌6. července 2024, 19:02: FICO PODPORUJE ORBÁNOVU MÍROVOU INICIATIVU NA UKRAJINĚ:

 

Slovenský premiér Robert Fico podporuje mírovou iniciativu svého maďarského protějšku Viktora Orbána k vyřešení ukrajinské krize.

 

„Konflikt na Ukrajině nemá vojenské řešení. Jsem jedním z politiků, kteří podporují okamžité příměří a zahájení mírových rozhovorů za účasti Ukrajiny, Ruské federace, Spojených států, Číny a Evropské unie,“ citovala Fica agentura TASS.

 

Premiér poukázal na to, že míru nelze dosáhnout ultimáty a nerealistickými podmínkami. Uznal, že mírové rozhovory by byly obtížné a mohly by se protáhnout měsíce nebo dokonce roky, ale stále by to bylo lepší než roky „vzájemného zabíjení“.

 

Fico také uvedl, že mír na Ukrajině urychlí proces jejího přijetí do EU, který Slovensko podporuje.

 

Fico oznámil svou podporu mírové iniciativě Orbána, který nedávno navštívil Kyjev a Moskvu, den předtím na akci v Děvíně u příležitosti Dne svatých Cyrila a Metoděje, který je na Slovensku státním svátkem. Premiér promluvil k veřejnosti poprvé po téměř dvou měsících po pokusu o atentát na něj.

 

Fico ve svém projevu také poukázal na potřebu čelit šíření absurdních liberálních a progresivních ideologií, které zemi škodí. Politikův projev trval asi 20 minut a setkal se s dlouhým potleskem.

 

https://www.vesti.ru/article/4034339

 

 

📌6. července 2024, 21:59: IZRAELSKÉ OBRANNÉ SÍLY OZNÁMILY LIKVIDACI VELITELE JEDNOTKY PROTIVZDUŠNÉ OBRANY HIZBALLÁHU V LIBANONU:

 

Tisková služba Izraelských obranných sil oznámila likvidaci jednoho z velitelů sil protivzdušné obrany šíitské organizace Hizballáh Meithama Mustafy Altaara.

 

Byla zničena náletem izraelského letectva poblíž města Baalbek ve východním Libanonu.

 

Podle tiskové služby IDF se Mateham podílel na plánování a provádění útoků proti Izraeli a také několikrát odletěl do Íránu, kde studoval.

 

„Jeho eliminace způsobuje značné škody schopnostem protivzdušné obrany Hizballáhu,“ cituje TASS výňatek ze svého prohlášení.

 

Německý bulvární deník Bild již dříve napsal, že Izrael by mohl zahájit vojenskou operaci proti Hizballáhu v jižním Libanonu ve třetím nebo čtvrtém červencovém týdnu.

 

https://www.vesti.ru/article/4034458

 

 

📌6. července 2024, 20:20, Welt: VÝBUCH PLYNOVODU NORD STREAM BYL PLÁNOVÁN JEŠTĚ PŘED ZNOVUSJEDNOCENÍM KRYMU S RUSKOU FEDERACÍ:

 

Výbuch plynovodů Nord Stream a Nord Stream 2 byl naplánován již v roce 2014 před znovusjednocením Krymu s Ruskem. Píše o tom deník Welt am Sonntag.

Podle publikace byl v té době plán výbuchu vypracován určitou „ukrajinskou skupinou“.

 

Německá spolková prokuratura vyšetřuje výbuchy v Nord Streams. V centru vyšetřování je jachta „Andrameda“, jejíž posádka byla na Ukrajině před a po sabotáži.

 

Nyní, jak poznamenávají noviny, se objevily nové důkazy, které potvrzují podezření, že útok na potrubí provedla posádka lodi. Pokud se potvrdí, že za teroristickým útokem stojí Kyjev, pak by to mohlo vážně ovlivnit touhu Německa podpořit Ukrajinu, tvrdí materiál.

 

Připomeňme, že sabotáž na plynovodech Nord Stream proběhla v září 2022. Podle novináře Seymoura Hershe bomby nastražili potápěči amerického námořnictva s pomocí norských kolegů.

 

https://www.vesti.ru/article/4034381

 

 

📌6. července 2024, 22:14: VYŠETŘOVACÍ VÝBOR BUDE VYŠETŘOVAT VRAŽDU RUSKÉHO VÁLEČNÉHO ZAJATCE PROKYJEVSKÝMI OZBROJENCI:

 

Další zločiny ozbrojených formací Ukrajiny vyšetřují vyšetřovatelé Vyšetřovacího výboru Ruska. Kanál ministerstva na Telegramu uvádí tři případy válečných zločinů.

Zpráva vyšetřovacího výboru se týká vraždy zraněného ruského válečného zajatce, který požádal o lékařskou pomoc. Ruský voják byl zabit střelou do hlavy. Všechny podrobnosti a okolnosti, stejně jako účastníci vraždy, budou zjištěny, ujistila tisková služba Vyšetřovacího výboru Ruska.

 

Vyšetřuje se také ostřelování Kyjevského okresu Doněcka ozbrojenými silami Ukrajiny. V důsledku ostřelování byl zabit jeden civilista a další osoba byla zraněna. Vyšetřovat se bude také útok ukrajinských vojáků v Kurské oblasti. V důsledku útoku zde byl zraněn řidič nákladního automobilu.

 

Americké noviny The New York Times již dříve informovaly o vraždě ruského vězně s odkazem na lékaře takzvaného „mezinárodního dobrovolnického oddílu“ na Ukrajině Vyvoleného Kašpara Grosseho.

 

„Za každý potvrzený fakt šikany ponese kyjevský režim odpovědnost. Všechny údaje poskytnuté publikací budou zkontrolovány a analyzovány a orgány činné v trestním řízení provedou příslušná vyšetřování,“ uvedl Rodion Mirošnik, velvyslanec ruského ministerstva zahraničí pro zločiny kyjevského režimu. „Pokud se fakta potvrdí, může to být kvalifikováno jako porušení klíčových norem a principů mezinárodního humanitárního práva a mělo by to být klasifikováno jako válečné zločiny.“

 

V roce 2023 bylo na sítích zveřejněno video, ve kterém ukrajinští ozbrojenci poslali zajaté ruské vojáky na minové pole pod namířenými zbraněmi. V roce 2022 se objevilo video, na kterém ukrajinská armáda střílí na vzdané vojáky, kteří leží na zemi. Na sociálních sítích se také objevila videa, na kterých byli zajatí Rusové střeleni do nohou. Všichni ruští vojáci, kteří se vrátili z ukrajinského zajetí, hovoří o mučení při výsleších. Vězňům byly uřezány prsty, prostřeleny nohy, biti výztuží a elektrickými šoky.

 

https://www.vesti.ru/article/4034397

 

 

📌6. července 2024, 23:07: V DŮSLEDKU OSTŘELOVÁNÍ OZBROJENÝMI SILAMI UKRAJINY BYLO ZRANĚNO 20 CIVILISTŮ DLR:

 

V Gorlovce bylo při útoku ukrajinských sil zraněno devět lidí.

 

„Bohužel stále přicházejí údaje o důsledcích ostřelování měst republiky. V tuto chvíli byly potvrzeny informace o zranění 20 civilistů,“ napsal šéf DLR Denis Pušilin na svém kanálu Telegram.

 

Upřesnil, že do sobotního večera 6. července provedly ozbrojené síly Ukrajiny 42 útoků, bylo vypáleno více než 165 munice. Ukrajinské síly používaly útočné drony, raketové a hlavňové dělostřelectvo, včetně kazetových granátů.

 

Starosta Gorlovky Ivan Prichoďko zase uvedl, že při ostřelování města bylo zraněno devět lidí. Ruské ministerstvo pro mimořádné situace oznámilo, že čtyři hasiči, kteří hasili požáry v soukromém sektoru Gorlovka, byli zraněni v důsledku druhého útoku ozbrojených sil Ukrajiny, dva z nich byli hospitalizováni.

 

https://www.vesti.ru/article/4034492

 

 

📌7. července 2024, 1:19: POŽÁR V DISTRIBUČNÍM UZLU PLYNU NA KRYMU LOKALIZOVÁN O 1,5 TISÍCE „ČTVERCŮ“:

 

Rozsáhlý požár byl lokalizován v distribučním uzlu plynu poblíž města Alushta.

 

„Hasiči z Ministerstva pro mimořádné situace Ruska lokalizovali požár na Krymu. Dříve to bylo 1500 metrů čtverečních,“ uvedla tisková služba Ministerstva pro mimořádné situace Republiky Krym.

 

Předtím bylo oznámeno, že jednotka distribuce plynu začala hořet poblíž Alushty. Dodávky plynu do Alušty a dalších 14 osad byly dočasně pozastaveny. Oheň z plynového distribučního uzlu se začal přesouvat do lesa.

 

https://www.vesti.ru/article/4034444

 

 

📌7. července 2024, 0:29, ZACHAROVOVÁ: SPOJENÉ STÁTY PŘEDSTÍRAJÍ, ŽE NEVĚDÍ NIC O ŠIKANĚ KYJEVA V DONBASU:

 

Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová komentovala informace o zastřelení vojáka ruských ozbrojených sil ozbrojenci armády kyjevského režimu.

 

„Je směšné sledovat, jak američtí novináři, publikace, noviny, televize a internetové platformy předstírají, že údajně nevěděli nic o zneužívání civilního obyvatelstva Donbasu, nyní nových ruských regionů od kyjevského režimu. Předstírají, že nevědí o mučení lidí, kteří se dostali do spárů ozbrojených sil Ukrajiny, národních praporů a tak dále,“ cituje Izvestija Marii Zacharovovou.

 

Poznamenala, že ruská strana opakovaně poskytla světovému společenství fakta o zvěrstvech kyjevského režimu. Americká média přitom dělala vše pro to, aby „tuto pravdu neviděla“.

 

„To vše jsou otevřená fakta, o kterých američtí novináři neřeknou ani slovo,“ uzavřel oficiální zástupce ruského ministerstva zahraničí.

 

Předtím The New York Times zveřejnil článek o tom, jak ozbrojené síly Ukrajiny zastřelily neozbrojeného ruského vojáka, který požádal o pomoc.

 

https://www.vesti.ru/article/4034498

 

 

📌7. července 2024, 2:12: ZELENSKÉHO ÚŘAD POVOLIL PŘEDÁNÍ MÍROVÝCH NÁVRHŮ PROSTŘEDNÍKY DO RUSKA:

 

Kyjevský režim umožňuje účast zprostředkovatelů na řešení konfliktu s Ruskou federací.

 

Zelenského kancelář připustila, že by mohla předat ukrajinské mírové návrhy Rusku prostřednictvím prostředníků. Řekl to poradce vedoucího kanceláře ukrajinského prezidenta Michail Podoljak.

 

DOMNÍVÁ SE, ŽE TAKOVÉ SCHÉMA INTERAKCE FUNGOVALO PŘI UZAVÍRÁNÍ OBILNÉ DOHODY.

 

Podoljak zároveň poznamenal, že ne každá země se může stát prostředníkem ve vztazích mezi Ruskou federací a Ukrajinou. Taková země údajně „nepůjde veřejně ven a nebude říkat spíše banální věci“.

 

„Když říkají ‚jsme pro okamžité příměří‘, znamená to, že země není připravena na zprostředkovatelskou misi. Protože ve velkých válkách je to úplně jiný druh práce,“ cituje Podoljaka Strana.ua.

 

Maďarský premiér Viktor Orbán již dříve na setkání s vůdcem kyjevského režimu Volodymyrem Zelenským předložil návrh na příměří na Ukrajině. Kyjev tuto nabídku odmítl.

 

https://www.vesti.ru/article/4034526

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 07.07.2024“:

➡️☭☆Výsadkáři na ATV dodávají jídlo a munici předsunutým jednotkám na levém břehu Dněpru.

Tento způsob doručení se používá, když vozidla nemohou cestovat do pozic kvůli silné dělostřelecké palbě a vysoké aktivitě nepřátelských bezpilotních letadel.

Rychlost a ovladatelnost motorových vozidel umožňuje rychle překonat otevřená prostranství a minimalizovat riziko útoku nepřátelských dronů.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Jeden super rušný politický týden se chýlí ke konci, ale stejně rušný týden je před námi. Vůdce Indie přijede do Moskvy.

„Agenda bude bohatá, pokud nebude přetížená“ – Peskov

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Když nemáte čas jíst:

ZAJÍMAVÉ ZÁBĚRY O PUTINOVI na summitu SCO

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Posádky útočných letounů Su-25 vypálily neřízené letecké střely na nepřátelskou pevnost a živou sílu v oblasti odpovědnosti skupiny sil Vostok.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆V oblasti Kursk a Belgorod bylo vyhlášeno nebezpečí útoku UAV

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆V době od 21.15 do 23.20 moskevského času byl zastaven další pokus kyjevského režimu o teroristický útok bezpilotním letadlem typu UAV na cíle na území Ruské federace.

 

Služební systémy protivzdušné obrany zničily sedm ukrajinských bezpilotních letounů nad územím Belgorodské oblasti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Další skupina sil a prostředků ruského ministerstva pro mimořádné situace je zaměřena na uhašení požáru v oblasti města Alušta, uvádí tisková služba ministerstva a zveřejňuje tyto záběry

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Při mimořádné události u Alushty došlo k odtlakování visutého mostu plynového potrubí, došlo ke spalování světlic a požár se rozšířil do lesa, hlásí ministerstvo pro mimořádné situace Ruska

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Požár u Alushty byl předběžně lokalizován na plochu 1,5 tisíce metrů čtverečních, hašení pokračuje, hlásí ministerstvo pro mimořádné situace Ruska

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *