, ,

06.10.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:🟥🔊LUKAŠENKO ODHALIL DŮSLEDKY VSTUPU POLSKÝCH VOJSK NA UKRAJINU…

06.10.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY:🟥🔊LUKAŠENKO ODHALIL DŮSLEDKY VSTUPU POLSKÝCH VOJSK NA UKRAJINU…

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️06.10.2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: TISÍCE NĚMCŮ PROTESTOVALY PROTI POSÍLÁNÍ ZBRANÍ NA UKRAJINU A DO IZRAELE:

 

Niamh Harrisová

 

TISÍCE LIDÍ VYŠLY VE ČTVRTEK DO ULIC BERLÍNA, ABY PROTESTOVALY PROTI POSÍLÁNÍ ZBRANÍ UKRAJINĚ A IZRAELI.

 

Demonstranti podle místních zpráv vyjadřují obavy z možnosti jaderné eskalace.

Různé pro-mírové a levicové skupiny se začaly shromažďovat ve čtvrtek, který se shodoval s německým Dnem jednoty, který označuje sjednocení západního Německa a komunistického východního Německa v roce 1990.

 

Informuje RT : Demonstranti nesli transparenty se zprávami MÍR“,  UŽ NIKDY VÁLKA a DIPLOMATÉ MÍSTO GRANÁTŮ“, s některými zprávami vyjadřujícími solidaritu s Palestinci a vyzývajícími k UKONČENÍ OKUPAČNÍHO TERORU . zjevný odkaz na izraelskou pozemní operaci v Gaze.

 

Několik demonstrantů bylo viděno s ruskými a palestinskými vlajkami.

Na jednom transparentu byla ruská, ukrajinská a německá vlajka se slovem PŘÁTELSTVÍ pod ním, zatímco další prapor odsuzoval Olafa Scholze jako KANCLÉŘE BOMBY.

 

Organizátoři tvrdili, že se zúčastnilo více než 40 000 lidí, zatímco podle Deutsche Welle policie uvedla, že to bylo V ROZMEZÍ PĚTI ČÍSEL. Strážci zákona uvedli, že protesty se obešly bez větších incidentů.

 

Mezi vysoce sledovanými účastníky byla levicová hasičská hnutí Sahra Wagenknecht, která vede vlastní nedávno založenou stranu Sahra Wagenknecht Alliance (BSW). V projevu k davu zdůraznila potřebu jednání s ruským prezidentem Vladimirem Putinem k vyřešení ukrajinského konfliktu. PŘIPADÁ MI TAK NEPŘÍJEMNÉ, KDYŽ NA NÁS LIDÉ VŽDY PŘICHÁZEJÍ SE SVOU VELKOU MORÁLKOU A ŘÍKAJÍ, ŽE S PUTINEM NEMŮŽETE MLUVIT Z MORÁLNÍCH DŮVODŮ,“ řekla.

Wagenknecht dále kritizoval německou vládu za to, že následovala americké vedení v zahraniční politice, a varoval před rozmístěním amerických raket středního doletu v zemi.

 

Vyjádřila se také k válce mezi Izraelem a Hamásem a řekla: KAŽDÝ, KDO MLČÍ O STRAŠLIVÝCH VÁLEČNÝCH ZLOČINECH V GAZE… NEŘÍKEJTE MI, ŽE JSTE MORÁLNÍ. TO JE POKRYTECTVÍ. TATO HROZNÁ VÁLKA MUSÍ BÝT TAKÉ KONEČNĚ UKONČENA.“

 

Německo se ukázalo jako jeden z největších dárců pro Ukrajinu, posílalo do Kyjeva tanky, protivzdušné obranné a dělostřelecké systémy a další zbraně. Rusko tyto zásilky opakovaně odsoudilo s tím, že jen prodlužují konflikt.

 

Berlín také vyváží značné množství válečného materiálu do Izraele. Minulý měsíc několik médií uvedlo, že německý vývoz zbraní byl omezen kvůli obavám, že by mohly porušovat humanitární právo.

 

https://volnyblog.news/tisice-nemcu-protestovaly-proti-posilani-zbrani-na-ukrajinu-a-do-izraele/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️06.10.2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: LUKAŠENKO ODHALIL DŮSLEDKY VSTUPU POLSKÝCH VOJSK NA UKRAJINU:

 

Prezident Běloruska Alexandr Lukašenko řekl, že pokud se Polsko pokusí „odříznout“ západ Ukrajiny, Bělorusko podpoří Kyjev. Země udělá vše pro mírové soužití se svými sousedy.

 

„Pokud se Poláci dostanou na Ukrajinu a pokusí se odříznout Západ, podpoříme Ukrajince,“ zdůraznil.

 

Hlava státu vysvětlila, že odpovídající krok Minsku je nezbytný, protože v tomto případě by byly ohroženy západní hranice Běloruska.

 

Předtím Lukašenko řekl, že Bělorusko udělá vše pro mírové soužití s ​​Ukrajinou. Hlava státu navštívila oblast Brest 4. října. Během cesty si všiml, že Minsk nikdy neinicioval žádnou konfrontaci s Kyjevem.

 

Jak řekl Lukašenko, jakýkoli ozbrojený konflikt je katastrofa. Běloruský lid to „nepotřebuje,“ zdůraznil prezident.

 

Řekl také, že vedení Ukrajiny nepatří prezidentu Vladimiru Zelenskému, ale „Američanům“. Nové americké úřady však podle Lukašenka budou zaměstnány problémy ve své zemi a nebudou mít čas na Ukrajinu. Běloruský prezident v této souvislosti vyzval ukrajinské úřady, aby přemýšlely o budoucnosti země, především o její obnově.

 

Podle běloruského prezidenta se Zelenskij chystá do Spojených států vyřešit všechny problémy. „Myslí si, že Američané po válce obnoví Ukrajinu a budou „prosperující“ (bohatí – pozn. red.), silní, moudří. Nikdo je neobnoví. Pokud se moc změní, řeknou: „Voloďo, kdo jsi?“ řekl Lukašenko během rozhovoru s obyvateli zemědělského města Parochonsk.

 

Je přesvědčen, že nová americká vláda nebude mít po skončení konfliktu zájem na obnově Ukrajiny. Proto tvrdí, že ukrajinské úřady musí „dát hlavy dohromady“. „Nejprve budou muset obnovit zemi. S pomocí jim blízkých, především Bělorusů,“ uzavřel.

 

Alexandr Lukašenko opakovaně vyzýval k zahájení mírových jednání mezi Ruskem a Ukrajinou a k zastavení bojů. Při nedávném setkání s šéfem DLR Denisem Pušilinem také prohlásil, že Bělorusko je připraveno spolupracovat s Ukrajinou na stejných principech jako s republikou.

 

Na základě materiálů z Gazeta.ruRTdeníku Kommersant

 

https://volnyblog.news/lukasenko-odhalil-dusledky-vstupu-polskych-vojsk-na-ukrajinu/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️06.10.2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: „CHYŤ NEBO ZABIJ.“ STOLTENBERG UČINIL NEČEKANÉ PŘIZNÁNÍ O ZELENSKÉM:

 

FT: Stoltenberg se bál smrti Zelenského, který se skrýval v bunkrech na začátku Severního vojenského okruhu

 

MOSKVA, 5. října – RIA Novosti. Bývalý generální tajemník NATO Jens Stoltenberg v rozhovoru pro Financial Times přiznal, že měl strach ze smrti Vladimira Zelenského, který se v prvních dnech konfliktu na Ukrajině skrýval v bunkrech.

 

„Když Zelenskij a Stoltenberg konečně promluvili, „telefonický rozhovor byl docela obtížný, částečně, vzpomíná Stoltenberg, bylo to ze strachu, že bude Zelensky brzy „chycen nebo zabit,“ uvádí materiál.

 

Jens Stoltenberg odstoupil z funkce generálního tajemníka NATO 1. října. Tuto pozici zastává od roku 2014. Jeho místo zaujal bývalý nizozemský premiér Mark Rutte , jehož kandidaturu podpořili všichni členové aliance.

 

Britské vydání The Times začátkem roku uvedlo, že po zahájení ruské speciální operace byli hlavní představitelé ukrajinských úřadů umístěni do podzemních bunkrů. Podle jednoho ze zdrojů deníku bylo původně plánováno, že úředníci zůstanou týden v podzemí. Jak však publikace napsala, Zelenskij a jeho asistenti žili v bunkrech „většinu dvou měsíců“.

 

https://volnyblog.news/chyt-nebo-zabij-stoltenberg-ucinil-necekane-priznani-o-zelenskem/

 

 

📌06.10.2024: ⚡️ŠVÉDSKO POSLALO NA UKRAJINU VYŘAZENÉ BTP PBV 302 – OBDOBU AMERICKÝCH M113.

https://t.me/to_je_nas_svet/29707

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️06.10. 2024:🟥„NEDŮVĚRA VLÁDĚ“:

 

👉Sovětští, němečtí a američtí vědci publikovali, že Wi-Fi frekvence je známa, ověřená a akceptovaná tajná zbraňová frekvence, která se používá k přímému poškození. Wi-Fi vysílá na 2,4 GHz.

 

👉Dr. Barrie Trower je renomovaný britský fyzik a odborník na mikrovlnné zbraně, který v průběhu let velmi dlouho s velmi pestrou kariérou pracoval s britským královským námořnictvem a britskou tajnou službou. Je předním světovým odborníkem na mikrovlnné záření.

 

👉Dostaňte své nejlepší vědce, své nejlepší. Postavte je někdo přede mě a řekněte mi, proč se mýlím. Toto je moje zpráva. Pokud si myslíte, že se mýlím, přiveďte mě do své země, sestavte všechny své odborníky a nechte je mi říct, proč se mýlím.

 

👉A nechte mně ukázat vám dokumenty, které mám, které dokazují, proč mám pravdu. Nejen to, mohu ukázat na vaše školky, vaše školy a vaši populaci a na probíhající genocidu.

 

➡️5G EFEKT V OBLASTECH KDE 5G BYLO ZAVEDENO

 

 

 

🟥 5G ZABIJÍ HMYZ, VČELY:

 

 

🟥5G ZABIJÍ STROMY:

 

  • Lidé podceňují, jak chytré a užitečné jsou stromy.
  • Stromy komunikují mezi sebou prostřednictvím svých kořenů v půdě. Navzájem si propojují kořeny a tím se pomáhají mezi sebou krmit.
  • Strom který nemůže získat dostatek cukrů, ostatní stromy mu pomohou s fotosyntézou.
  • Také pomáhají kontrolovat mikroorganismy v půdě.
  • Stromy také berou hodně oxidu uhličitého ze vzduchu.
  • Stromy nemají rády mikrovlny. Obranyschopnost stromů klesá, jakmile do nich pustíte mikrovlnné záření
  • Stromy skartují své listy a listy jdou do potoků, kde na ně působí mikroorganismy, které se spláchly do vody. Tím se spustí potravinový řetězec.
  • Což je krmivo pro ryby. Asi 70 procent ryby je ze stromu.
  • Během horka molekuly ze stromu se mísí s vodní parou a tím se vytváří opar, a to vytváří stín pro stromy.
  • Pokud zničíte stromy, nebo uděláte stromy nemocné, dostanete více oxidu uhličitého do vody. Ve voda se vyskytují mikroorganismy Mikroorganismy produkuje chemické látky zvané Dimethyl sulfide. Dimethylsulfid jde do vzduchu a je jedinou známou látkou na planetě, kterou lze použít pro tvorbu mraků. Tyto mikroorganizmy mají malou toleranci ve změně kysličníku uhličitého ve vodě. Dělá je to kyselým. Jsou již v procesu umírání a dochází ke změně struktury mraků.
  • Jestli mikrovlnami zničíte strom, pak zabijete ryby, zničíte mikrobiologický oceán a změníte počasí na planetě.
  • Kácení stromů ve městech, které ruší signál 5G.
  • Se savci máme stejné čtyři chemikálie. Jakýkoliv strom, jakékoliv stéblo trávy dokáže přečíst Vaši sekvenci DNA. Nemusí ji nutně použít (Lidská DNA a kaktus mají stejné komponenty a strukturu).
  • Všichni máme stejný jazyk. Všichni savci budou trpět pokud to nezastavíme.

 

 

🟥ŽENY A 5G:

 

  • Děloha může absorbovat o 20% více záření než zbytek těla kvůli obsahu vlhkosti.
  • Víme, že můžete mít o 40% větší poškození dělohy.
  • Víme, že děloha nemá Protein 53 a komplex jaderného jádra.
  • Děloha nemá imunitní systém jako dospělí pro obranu proti mikrovlnám.
  • Víme, že do 15 dnů děložní buňky mohou být naprogramovány na vývoj rakoviny.
  • Víme, že mikrovlny mohou produkovat buňky k vývoji rakoviny.
  • Víme, že brzlík během prvních osmi týdnů těhotenství může být zničen . Brzlík je potřebný k vývoji imunitního systému dítěte až do dospívání.
  • Děti mohou absorbovat mnohem více záření než dospělí, protože vzhledem k jejich velikosti absorbují více, jsou blíže k vlnové délce, která je rezonanční frekvence.
  • 67 procent dětí s vrozenými vadami.
  • Ve třetí generaci lidí jen jedno z osmi dětí se narodí zdravé.
  • Defekty se týkají všech savců, protože všichni máme stejný genetický kód.
  • Studie: Riziko Potratu a Netermální Radiace Magnetického Pole

 

🟥PSYCHOTRONICKÁ ZBRANĚ A 5G:

 

  • Veškerá živá hmota, každá buňka v každém jednotlivém životě na planetě produkuje své vlastní malé vlny kolem sebe.
  • Každá buňka v našem těle může komunikovat s každou další buňkou v těle.
  • Lidské pole produkuje, vlnu nebo pole. Mikrovlna narušuje toto pole.
  • Lidé nervózně obsluhující mobilní telefon, chytré telefony, nebo tablety …
  • Forma epidemie
  • Fenomén „fotoelektrický účinek záření“ popsal vědec Ptolemaios v roce 64 před našim letopočtem. Zjistil, že když ohřejete kovy nebo varianty různých látek, dojde k vyzáření záření, stejně jako záření ze Slunce. Pokud vytvoříte plné kolo, jako kolo vozu, pouze plné a vyvrtáte do něj díry a dáte před Vaše oči. Když točíte kolo při různých rychlostech, indukují se do Vás různé stavy. Budete mít pocit opilosti, ospalosti, rozlobený nebo se budete chovat hloupě. fotoelektrický účinek záření, který jde do očí a pak do mozku způsobí různé pocity.
  • Jose Delgadovyvinul tyto pulsy v mozku a řekl,že jakákoliv nálada, nebo jakýkoliv rysy chování mohou být vyvolány. On přiměl ženy, aby se staly sexuálně romantické. Jedna pulzní frekvence způsobí sexuální agresi, jiná způsobí sebevraždu.
  • Když sledujete televizi zobrazí se varování, že pokud trpíte fotocitlivou epilepsií, nedívejte se na to.
  • V mozku je smyčka zpětné vazby, která spouští jednu formu epilepsie.
  • Pomocí indukce pulzními frekvencemi můžete vyvolat chemikálie v mozku. Chemikálie, které mohou být indukovány v mozku, produkují tytéž účinky, ale nejsou to stejné chemikálie. Produkují stejný účinek jako morfin, marihuana, aby jste měl velký hlad …
  • Telefony Vám mohou způsobit sexuální agresi, noční můry, halucinace, sebevražedné sklony.
  • Na skenu mozku můžete vidět indukovaný účinek telefonů.
  • Lidé si dají svůj telefon dolů a pak nevědomky si budou myslet – Počkej, musím si zavolat, něco jako potřebuji cigaretu nebo potřebuji se napít.
  • Patenty – Od PsyOps k Neurologickým Válkám – Monitorování Lidí pomocí Globální Sítě, např. Telefonní Sítě, Internetu – Claudový Fyziologický Monitorovací Systém

 

🟥5G A DĚTI:

 

  • Děti jsou velmi náchylné k mobilní závislosti.
  • Psychiatři se pokusili dítěti omezit používání mobilního telefonu nebo mu vzít telefon. Zveřejnilo se to také v časopise Scientific American Mind. Jedna dospívající dívka, dítě řeklo rodičům a mentorovi, žepokud se dotknete mého mobilního telefonu, zabiji vás oba ve spánku.
  • Jiná dívka praštila matku do obličeje, když se pokusila vzít její mobilní telefon.
  • Mikrovlny se používají k tomu, abyste měli kontrolu nad mozkem.
  • Děti a bezdrátová rizika!
  • Proč některé Země odstraňují Wi-Fi ze Škol?
  • Některé země otevírají kliniky k detoxikaci dětí od jejich mobilních telefonů.
  • Jiné země omezují mobil dětem, dokud nedosáhnete věku. A pak vám řekneme, jak moc jej můžete používat.

🟥PULZNÍ FREKVENCE:

 

Cirkadiánní Rezonanční Frekvence a Cyklotronické Rezonanční frekvence

  • Můžete je zmenšovat nebo zvětšovat, podle toho jak orgány rostou.
  • Když třeba orgán, řekněme srdce roste. Když má určitou velikost, potká se s mikrovlnou nebo pulzní frekvencí – Je to, jako když máte rotující desku a pak ji jen trochu šťouchnete a trochu šťouchnete …
  • Nebo, že jste na houpačce a pak jen zvednete nohy a udržujete houpačku v chodu a tím pak můžete jít výš a ještě výš. – Mikrovlny toto mohou dělat Vašim vnitřním hodinám a orgánům.
  • Způsobit nevyrovnanost a udělat Vaše hodiny poruchovými – Z toho můžete měnit velikost vln, jak orgán nebo tělo nebo buňka mění velikost.
  • Je známo, že ženy mají 13 různých cirkadiáních rezonančních frekvencí než muži. Takže můžete mít dámu, která sedí v místnosti a říká, že dostává legrační sluch nebo slyší hlasy, nebo že má nepravidelný srdeční rytmus, nebo něco je špatně … A muž jen říká, nebuď hloupá, jdi za doktorem zatímco ve skutečnosti zachytává – nebo by to mohlo být dítě – a nejcitlivější, nejcitlivější lidské formy jsou embrya během prvních osmi týdnů těhotenství, které jsou velmi náchylné.

 

https://stop5g.cz/britske-tajne-sluzby-namornictvo-barrie-trower-a-5g/

 

 

➡️AUTISMUS A ELEKTROMAGNETICKÉ POLE, WI-FI, BEZDRÁTOVÁ TECHNOLOGIE:

 

Toxické Enviromentálním Znečištění, které pochází z Vakcín, z Elektromagnetického, Chemického a Biologického Znečištění zvyšuje výskyt Autismu. Seznam 42 studií o autismu

 

– Autismus Elektromagnetické Pole a Vakcíny: Publikovaný Výzkum

 

🟥VZÁJEMNÉ PŮSOBENÍ AUTISMU A ELEKTROMAGNETICKÉHO Pole (EMP):

 

  • Zjištění, jak Elektromagnetické Pole (EMP) a Radio Frekvenční Radiace (RFR), tedy bezdrátová technologie (WiFi, mobil, SMART věci) ovlivňuje Autismus, nám pomůže pochopit, JAK Autismus FUNGUJE.
  • Změna myšlení od vsugerovaného přesvědčení, že autismus je převážně až zcela vytvarován nebo “zadrátován” v děloze – k myšlence, že autismus je GENEROVÁN průběžně, okamžik po okamžiku zraňováním mozku dítěte, plodu. Autismus je Generován Enviromentálním znečištěním.

 

Toxické Enviromentálním Znečištění, které pochází z Vakcín, z Elektromagnetického, Chemického a Biologického Znečištění zvyšuje výskyt Autismu. Seznam 42 studií o autismu – Autismus Elektromagnetické Pole a Vakcíny: Publikovaný Výzkum

 

➡️VZÁJEMNÉ PŮSOBENÍ AUTISMU A ELEKTROMAGNETICKÉHO POLE (EMP)

 

  • Zjištění, jak Elektromagnetické Pole (EMP) a Radio Frekvenční Radiace (RFR), tedy bezdrátová technologie (WiFi, mobil, SMART věci) ovlivňuje Autismus, nám pomůže pochopit, JAK Autismus FUNGUJE.
  • Změna myšlení od vsugerovaného přesvědčení, že autismus je převážně až zcela vytvarován nebo „zadrátován” v děloze – k myšlence, že autismus je GENEROVÁN průběžně, okamžik po okamžiku zraňováním mozku dítěte, plodu. Autismus je Generován Enviromentálním znečištěním.

 

➡️JAK MOHOU ŠKODLIVÉ EXPOZICE RFR PŘISPÍVAT K TRVALÉ DEGRADACI FUNKCE MOZKU?

➡️METABOLICKÉ/MOLEKULÁRNÍ POŠKOZENÍ

 

Metabolické/Molekulární Poškození Může být způsobeno Elektromagnetickým Polem. Je paralelní s problémy, které vidíme u autismu.

 

  • Buněčný stres
  • Reakce stresových proteinů (proteiny tepelného šoku)
  • Membránové a kanálové dysfunkce
  • Porucha funkce kalciového kanálu
  • Spojení mezi buňkami se rozpadají a způsobují únik přes bariéry (jako je krevní a mozková bariéra a střevní a krevní bariéra).
  • Genové změny / mutace mohou být způsobeny elektromagnetickým polem

 

Autismus: Epigenomický Vedlejší Účinek Nadměrného Vystavení Elektromagnetickým Polím

 

➡️DEGRADACE BUNĚK:

 

Degradace buněčných funkčních systémů vlivem EMP je podobná tomu, co vidíme u

Autismu.

  • Mitochondriální dysfunkce
  • Porucha regulace melatoninu
  • Narušená imunitní funkce
  • Degradace a dokonce odumírání mozkových buněk
  • Vliv na metabolismus glukózy v mozku

 

➡️ELEKTROMAGNETICKÉ POLE + TOXINY = ZVÝŠENÁ ZÁNĚTLIVOST:

 

  • Napětím řízené vápníkové kanály na buněčných membránách
  • EMP –> příliv vápníku do buněk –> oxid dusnatý
  • Chemické látky/toxiny aktivují NMDA receptory
  • Oba tyto mechanismy vedou ke zvýšené zánětlivosti

 

➡️BUŇKA JE JAKO MĚSTO:

 

  • Geny a dráhy jsou hluboce propojeny
  • Buňka je jako město a cesty jsou jako ulice.
  • Uzly jsou jako hlavní křižovatky nebo dopravní kruhy.
  • Problémy v řízení dopravy jsou jako dopravní zácpy v kritických místech, které se mohou v systému značně rozšířit. Případně může vzniknout série nehod a celá buňka přestane fungovat stejně jako přestane fungovat doprava v městě, kde nefunguje doprava. Třeba jen tím , že na několika křižovatkách se změnila nečekaně signalizace všude na zelenou. Malý proud způsobil smrtelné změny.

 

👉 EMF a Autismus je spojen s Narušenou Imunitou

Elektromagnetická pole a radio frekvenční radiace jsou spojeny s imunitními změnami.

 

➡️AUTISMUS JE TAKÉ SPOJEN S NARUŠENOU IMUNITNÍ FUNKCÍ.

  • Souvislost s rozsáhlými imunohistologickými změnami žírných buněk – Např. zvýšená hladina histaminu, chymázy, tryptázy
  • Vztah k buněčnému poškození a zhoršené opravě problémů
  • Referenční imunitní ukazatele se vyskytují při nízkých úrovních
  • Genetické a epigenetické faktory
  • Heterogenní projevy
    • Některé autoimunitní
    • Některé onemocní jen zřídka
    • Časté vyrážky, ekzémy, alergie, lupenka
  • Souvislost s buněčným poškozením a poruchou obnovy tkání
  • Referenční imunitní ukazatele se objevují při nízkých úrovních expozice
  • Neurologické záněty a aktivace glií
  • Souvislost imunitní reakce na infekci v těhotenství s rizikem autismu
  • Související změny imunitního systému a chování

 

➡️NERVOVÝ SYSTÉM A MOZEK:

 

Paralely mezi vlivy elektromagnetického pole a nálezů poruch autistického spektra.

  • Narušená spánková architektura
  • Narušený spánek a snížená kvalita spánku
  • Změněná synchronizace, síla a koherence mozkových vln
  • Zvýšená náchylnost k záchvatům
  • Zvýšená reaktivita autonomního nervového systému

 

👉 Fyziologické dysfunkce zjištěné u autismu jsou paralelní se zdokumentovanými stresujícími dopady EMP/RFR na základní funkce buněk a nervového systému.

 

👉 Proto neharmonická EMP, bezdrátová technologie zhoršuje fyziologické dysfunkce buněk, metabolismus a nervový systém autistů. Snížení expozice EMP sníží závažnost a výskyt autismu.

 

👉 EMP/RFR mění vnímání, poznávání a emoční chování každý den. Tím je nejen změněný „vývoj mozku”.

 

Autismus a Elektromagnetické Pole? Pravděpodobnost Patofyziologické Souvislosti

 

👉 Wi-Fi samo o sobě je zbraň.

 

https://stop5g.cz/autismus-a-elektromagneticke-pole-wi-fi-bezdratova-technologie/

 

 

➡️CO MÁ SPOLEČNÉHO HAARP/NEXRAD, TELEKOMUNIKAČNÍ SÍŤ, VÁŠ TELEFON A NANOTECH?

 

👉 Fázované anténní pole. Je to jedna technologie, která je digitalizovaná a přes umělou inteligenci, cloud je propojena do jedné sítě. Tím se dosahuje efektu na malé, velké území. Globální modifikace přepisuje lokální modifikace tím, že jsou to větší výkony.

 

https://stop5g.cz/neduvera-vlade-zotroceni-lidi/

 

 

📌06.10. 2024: KNIHA DR. PAULA MARIKA „ONKOLOGICKÁ PÉČE: ROLE PŘEMĚNĚNÝCH LÉKŮ A METABOLICKÝCH INTERVENCÍ V LÉČBĚ RAKOVINY“ ZMIZELA Z AMAZONU BEZ VAROVÁNÍ.

 

Druhý den, 17. září, Amazon poslal e-mail doktoru Marik, aby mu oznámil, že jeho účet byl zrušen kvůli šíření dezinformací, které poškozovaly jeho zákazníky.

 

„Tímto mi v podstatě zakázali mít další účet na Amazonu,“ řekl Dr. Marik. (https://expose-news.com/2024/09/27/amazon-bans-cancer-treatment-book/)

 

„Je to zjevně čistá cenzura,“ řekl.

 

 

📌06.10. 2024: TUNELY JSOU ZNIČENY.

Izrael na konec.

Proč?

Zde jsou všichni dětští pedo-sráči pod zemí i na povrchu zatčeni a ničeni.

Izrael je posledním útočištěm pedofilů.

 

https://t.me/Q_Faktor_Germany

 

 

📌06.10. 2024: KONEC HLUBOKÉHO STAVU NELZE JASNĚJI OZNÁMIT.

 

VŠE JE JIŽ HOTOVO.

 

Už nemusím nikomu z vás vysvětlovat, že všichni zrádci už byli za posledních 10 let dopadeni a popraveni. Je to čistě ukázka pro ty, kteří si to dodnes neuvědomili.

 

Dlouhou dobu můžete cítit klid v energetickém poli.

Vše se nyní ukazuje a postupuje dechberoucím tempem.

Ještě 31 dní do definitivního konce této tyranie a staletí starých lží.

 

Nějak se opravdu nechce věřit, že tento svět, do kterého jsme se narodili a žili, se chýlí ke konci.

I když se venku zdá, že je vše v pořádku, zdá se, že části systému stále fungují, to vše začne ve velmi blízké budoucnosti totální změna. Otroctví, chudoba a utrpení ve světě pak skončí. Všichni se konečně mohou osvobodit z řetězů a žít v klidu a míru.

 

Těším se na den, kdy budete moci spadnout dozadu, s nataženýma rukama, do trávy, do písku na pláži nebo někam jinam a začít uvolněně do nového světa.

 

https://t.me/Q_Faktor_Germany

 

Jste připraveni vidět zatýkání?

Jste připraveni vidět BOLEST?

Jste připraveni stát se součástí historie?

https://t.me/c/1586239095/81106

 

AKTUÁLNÍ ZPRÁVY: ŠERIFOVÉ ZE SEVERNÍ KAROLÍNY ŘÍKAJÍ, ŽE JSOU PŘIPRAVENI ZAČÍT ZATÝKAT DŮSTOJNÍKY FEMA KAMALY HARRIS, POKUD BUDOU I NADÁLE BRÁNIT ZÁCHRANNÝM PRACOVNÍKŮM A PILOTŮM V ZACHRAŇOVÁNÍ ŽIVOTŮ A POSKYTOVÁNÍ ŽIVOTNĚ DŮLEŽITÉ POMOCI.

 

Měli bychom zavolat šerifům a požádat je, aby udělali zástupce všech záchranářů. Tímto způsobem můžeme zatknout samotnou FEMA.

https://t.me/c/1586239095/81110

 

 

📌06.10. 2024: CANDACE OWENS NAŠLA SKUTEČNOU BÍLOU BABIČKU KAMALY, LADY EDRIS ALLEN – MAJITELKU OTROKŮ, KOMUNISTICKOU ORGANIZÁTORKU, RASTAFARIÁNSKOU VRAŽEDKYNI, LOKAJ DIKTÁTORA BUSTAMANTEHO, ROZVRACEČE VLÁDY.

 

Donald tedy použil ČERNOU pradlenu „Beryl“ jako krycí matku.

 

Tito lidé jsou již od raného věku připraveni vykonávat svou práci na určitých pozicích.

Jsou oběťmi své rodiny a sami se pak stávají pachateli.

https://t.me/c/1586239095/81104

https://t.me/c/1586239095/81105

 

 

📌06.10. 2024: 🚨⚠️Klid před bouří

Dnes je 7. Výročí Trumpova výroku „klid před bouří“ a vůbec první Air Q❕

 

💥Jedno pozadí, které mnoho lidí prostě nezná, je Trumpova otázka: „Víte, co ‚to‘ znamená?“

 

💥To „toto“, na které odkazoval, bylo Q.

Podívejte se na jeho ruce.

To byl úplně první Air Q.

 

💥 Stalo se to dne

5️⃣, 2️⃣0️⃣1️⃣7️⃣📅

 

2️⃣3️⃣ dní před prvním příspěvkem Q začíná největší operace vojensko/civilně-zpravodajské aliance (#4511), jakou kdy svět viděl.

 

✅Jsme součástí něčeho opravdu VELKÉHO❕🫂

 

✅Nezapomeňte na to❕🫂

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

🚨O: Největší vojenská zpravodajská operace naší doby!

https://t.me/c/1586239095/81115

 

 

📌06.10. 2024: ŠOKUJÍCÍ STUDIE: MAMOGRAFY JSOU SPOJENY S 84% ​​VYŠŠÍ ÚMRTNOSTÍ NA RAKOVINU PRSU…MAMOGRAF ZPŮSOBUJE RAKOVINU‼️‼️‼️‼️‼️

https://t.me/c/1586239095/81117 👈

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️06.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKÁ ARMÁDA UKOŘISTILA V UGLEDARU ZBRANĚ OD ALIANCE NATO A VOJENSKÁ VOZIDLA PO ÚTĚKU UKRAJINCŮ

 

https://youtu.be/2iC40TBw4J0?si=VYxYDUQA3jM8vMPR

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️06.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: NEJVĚTŠÍ DŮKAZ TOHO, ŽE VLADIMÍR PUTIN „HRAJE STŘEDOVÝCHODNÍ HRU“? ÍRÁNSKÝ MINISTR JE NA NÁVŠTĚVĚ. V ZEMI SPOJENCE RUSKA V SOUSEDSTVÍ IZRAELE

 

https://youtu.be/RDyRoc2IblM?si=y-gxRpf8xcPP1DLB

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️06.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: INFORMAČNÍ BOMBA RUSKÝCH VOJÁKŮ PO VÍTĚZSTVÍ V UGLEDARU; ZELENSKÉHO MUŽI BYLI ODSOUZENI K PORÁŽCE

 

https://youtu.be/fwAMY1HfQsc?si=RI-VFmaFxmb7UwpF

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️06.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ÍRÁN MĚL PRAVDU! IZRAEL POTVRZUJE ZÁSAH DVOU VELKÝCH LETECKÝCH ZÁKLADEN BALISTICKÝMI RAKETAMI

 

https://youtu.be/ywN1oJ6NECE?si=TeymAVnhCGhQazZF

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️06.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „STOPOVALI JSME NETANJAHUOVO LETADLO…“: PŘEŽIL IZRAELSKÝ PREMIÉR ÚTOK HÚTIJSKÉ BALISTICKÉ RAKETY?

 

https://youtu.be/xnU1McXZZkA?si=0fxRcT3YM7gbycm7

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️06.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ÍRÁNSKÁ MILICE STŘÍLÍ AŽ Z IRÁKU NA IZRAELSKÁ MOŘSKÁ PLYNOVÁ POLE; NAD STŘEDOZEMÍM LÉTAJÍ DRONY

 

https://youtu.be/Ts9K2Mpa0JQ?si=rP_HYKIyaDM_n8fC

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️06.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PANIKA V IZRAELSKÉM NEJVĚTŠÍM MĚSTĚ UPROSTŘED ČERSTVÉHO ÚTOKU; IZRAELSKÁ ARMÁDA MLČÍ O ZDROJI TOHOTO ÚTOKU; STÁVÁ SE HLAVNÍ MĚSTO TEL AVIV VÁLEČNOU ZÓNOU?

 

https://youtu.be/zXZU2T1EcVY?si=zMqOphDyrJckO7gF

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️06.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PUTINŮV PŘÍVRŽENEC V AFRICKÉ ZEMI UGANDĚ VYDÁVÁ ULTIMÁTUM USA; „OMLUVTE SE ANEBO OPUSŤTE NAŠI ZEMI„.

 

https://youtu.be/m9YFazLzKLw?si=PjP5zmblx1izeKOd

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️06.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VÍCE NEŽ 140 RAKET A SEBEVRAŽEDNÝCH DRONŮ BUŠILO DO ZÁKLADNY SAMSON, MĚSTA KIRJAT ŠMONA A ZBROJOVKY.

 

https://youtu.be/AfIL1FXc4zo?si=3m2xqIseErttZQ4V

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️06.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: BUDE PUTINOVA ARMÁDA BRÁNIT ÍRÁN PŘED AMERIKO-IZRAELSKÝM ÚTOKEM? HROZBA ÍRÁNSKÉHO MINISTRA Z JEHO NÁVŠTĚVY V ZEMI RUSKÉHO ARABSKÉHO SPOJENCE SÝRII

 

https://youtu.be/Oh9Ge9RTu5A?si=X0Z9PKz_idEKSQRk

 

 

📌06.10. 2024: ♨️V JANOVĚ NA SEVERU ITÁLIE SE OBJEVILY PLAKÁTY S PORTRÉTY VLADIMIRA PUTINA A NÁPISY V RUŠTINĚ A ITALŠTINĚ „VŠECHNO NEJLEPŠÍ, PANE PREZIDENTE“, INFORMOVALA AGENTURA TASS. RUSKÝ PREZIDENT SE 7. ŘÍJNA DOŽÍVÁ 72 LET.

Podle agentury akci zorganizoval Vincenzo Lorusso, zakladatel telegramového kanálu Donbass Italia, a společensko-politické sdružení Contronarrazione.

https://t.me/to_je_nas_svet/29709

 

 

📌06.10. 2024: ⚡️LIBANONŠTÍ UPRCHLÍCI OPOUŠTĚJÍ ZEMI A MÍŘÍ NA SEVER DO TURECKA/EVROPY.

https://t.me/to_je_nas_svet/29710

 

❗️BĚHEM 11 DNÍ IZRAELSKÉHO BOMBARDOVÁNÍ V LIBANONU BYLO ZABITO NEJMÉNĚ STO DĚTÍ. INFORMUJE O TOM UNICEF.

Celkem bylo za posledních šest týdnů zraněno více než 690 dětí.

https://t.me/to_je_nas_svet/29712

 

 

📌06.10. 2024: ♨️ 7. ČERVENCE 2017 NA SETKÁNÍ PREZIDENTŮ USA A RUSKA NA OKRAJ SUMMITU G20 V HAMBURKU DONALD TRUMP NADNESL OTÁZKU POSKYTNUTÍ ZBRANÍ UKRAJINĚ.

 

Podle zdroje se americký prezident Putina zeptal: „Co si o tom myslíte?“. Ruský prezident reagoval slovy, že by to byla chyba vzhledem k tomu, že Ukrajinci budou požadovat další a další, bez ohledu na výši poskytnuté pomoci.

https://t.me/to_je_nas_svet/29713

 

 

📌06.10. 2024: ☝️ PODPLUKOVNÍK AMERICKÉ ARMÁDY VE VÝSLUŽBĚ DAVIS: IZRAELSKÝ SYSTÉM PROTIVZDUŠNÉ OBRANY NENÍ ZDALEKA TAK SPOLEHLIVÝ, JAK SE VEŘEJNĚ TVRDÍ, A POKUD BY IZRAEL VSTOUPIL DO RAKETOVÉ VÁLKY S ÍRÁNEM, UTRPĚL BY VÁŽNÉ ŠKODY. Tato válka by se neměla stát. V zájmu bezpečnosti Izraele by ji měli deeskalovat a zastavit, než to začne.

https://t.me/to_je_nas_svet/29715

 

 

📌06.10. 2024, 07:35: ANGOLA UVEDLA, ŽE PARTNERSTVÍ S RUSKOU FEDERACÍ PŘI TĚŽBĚ DIAMANTŮ ODRAZUJE ZÁKAZNÍKY:

 

Prezident státní angolské diamantové společnosti Endiama Mining SA, José Ganga Júnior, uvedl, že angolské diamanty nepodléhají sankcím, ale díky spolupráci s ALROSA země pravidelně „čelí potížím“ při práci se zákazníky.

 

Junior však neupřesnil, zda někdo vyvíjel tlak na Angolu, aby !vyřadila“ ruskou společnost z projektu Catoca.

 

Je třeba poznamenat, že Endiama vlastní 59 % akcií těžební společnosti Catoca Společnost každoročně prodá asi 7-7,5 milionu karátů diamantů. ALROSA má také podíl v angolském diamantovém projektu Luache.

 

„Diamanty, které máme v Angole, patří nám,“ řekl Ganga Junior agentuře Bloomberg.

 

Zdůraznil, že ALROSA nezasahuje do aktivit Angoly, a dodal, že společnost musí vytvořit systém sledování diamantů těžených v jejích dolech.

 

ALROSA je pod sankcemi Spojených států a Evropské unie. Od 1. ledna země G7 zakázaly dovoz ruských diamantů a od 1. března začala platit omezení i pro dodávky kamenů, které byly zpracovány ve třetích zemích.

 

https://www.vesti.ru/article/4179075

 

 

📌06.10. 2024, 09:05: DEMONSTRANT SE UPÁLIL PŘED BÍLÝM DOMEM VE SPOJENÝCH STÁTECH BĚHEM PROPALESTINSKÉHO SHROMÁŽDĚNÍ:

 

Muž se upálil na shromáždění na podporu Palestiny poblíž Bílého domu ve Washingtonu, byl hospitalizován.

 

Asi tisíc lidí se zúčastnilo shromáždění poblíž Bílého domu a požadovalo „osvobození Palestiny“ a nedodávat zbraně Izraeli.

 

Podle Washington Post byla demonstrace pokojná, zraněný muž byl převezen do nemocnice.

 

Muž přežil, protože oheň na něm byl rychle uhašen.

 

Americké zpravodajské služby již dříve varovaly před možnými násilnými činy extremistů v zemi 7. října – v den prvního výročí útoku Hamásu na Izrael, který vyvolal ozbrojený konflikt v Gaze.

 

https://www.vesti.ru/article/4179127

 

 

📌06.10. 2024, 10:08: RUŠTÍ MARIŇÁCI ZNIČILI TECHNIKU A PĚCHOTU OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY V BITVÁCH O VESNICI KURSK:

 

Mariňáci ze skupiny „Severní“ zničili vojenskou techniku a pěchotu ukrajinských ozbrojenců a žoldáků v pohraniční oblasti Kurské oblasti. Vyplývá to z videa zveřejněného Ministerstvem obrany Ruské federace.

 

„Během útočných operací nepřítel kladl odpor a pokusil se o protiútok, ale bezvýsledně, všichni bojovníci ozbrojených sil Ukrajiny byli zničeni a přeživší se vzdali,“ uvádí se ve zprávě.

 

Je třeba poznamenat, že před dobytím vesnice prováděla námořní pěchota průzkumné akce a identifikovala pozice ukrajinské armády. Poté bojovníci ozbrojených sil RF způsobili nepříteli palebné škody, čímž eliminovali dlouhodobé palebné body, uvedlo ministerstvo obrany.

 

Zástupce velitele roty s volacím znakem Zheka hovořil o evakuaci civilistů z obce Obukhovka, o jejímž zveřejnění informovalo ministerstvo obrany 12. září.

 

„Vyvedli jsme 20 civilistů, mezi nimiž bylo dokonce i novorozeně,“ řekl bojovník a zdůraznil, že civilnímu obyvatelstvu byla poskytnuta veškerá potřebná pomoc.

 

Jak říká střelec s volacím znakem Osa, Obukhovka byla dobyta „čtverec po čtverci“. V řadách ukrajinské armády byli vycvičení vojáci a žoldáci se západními zbraněmi, poznamenal.

 

Bojovník s volacím znakem Togliatti zase řekl, že někdy sušnikové utíkali závratnou rychlostí a „opouštěli“ západní zbraně. Podle něj byli mezi ukrajinskými vojáky jak mobilizovaní z ulice, kteří se okamžitě vzdali, tak „neschopní, ať už pod vlivem drog nebo opilí“.

 

Jak přiznal velitel útočné skupiny s volacím znakem Mozart, boje o lesní pás byly urputné – boje trvaly 10 dní. Mezi zlikvidovanými vojáky byl viděn černý žoldák, řekl.

 

https://www.vesti.ru/article/4179141

 

 

📌06.10. 2024, 12:14: OZBROJENÉ SÍLY RF ZAÚTOČILY NA PALIVOVOU ZÁKLADNU V ODĚSE A LETIŠTĚ V CHMELNICKÉ OBLASTI:

 

Ruští vojáci zasáhli palivovou základnu v Oděské oblasti a zaútočili na infrastrukturu letiště Starokonstantinov v Chmelnické oblasti, uvedlo ruské ministerstvo obrany.

 

„Byla zničena palivová základna u města Oděsa, infrastruktura letiště Starokonstantinov v Chmelnické oblasti,“ uvádí se v prohlášení.

 

Kromě toho bojovníci ruské armády zasáhli kontrolní body dronů a soustředění živé síly a techniky ozbrojených sil Ukrajiny ve 137 okresech.

 

Ministerstvo obrany objasnilo, že údery byly provedeny operačně-taktickým letectvem, útočnými drony, raketovými silami a dělostřelectvem.

 

V noci na 6. října se v Kyjevě a také ve 13 regionech Ukrajiny rozezněla siréna vzdušného nebezpečí. V 1:32 moskevského času byl vyhlášen poplach v Kyjevě, Vinnycji, Dněpropetrovsku, Žytomyru, Kirovohradu, Mykolajivu, Oděse, Poltavě, Sumách, Charkově, Chmelnyckyj, Čerkasech, Černihovské oblasti.

 

https://www.vesti.ru/article/4179324

 

 

📌06.10. 2024, 13:28: NAROZENINY VLADIMIRA PUTINA BUDOU PRACOVNÍM DNEM:

 

Na 7. října má mít prezident Putin pracovní den. Během dne se budou konat uzavřená neveřejná setkání, večer přijedou do Moskvy lídři zemí SNS, aby se zúčastnili summitu Commonwealthu.

 

Jak řekl Putin na posledním summitu, nyní se snaží někoho „rozdrtit, vystrašit, zastrašit, poroučet“. Je však zřejmé, že spolupráce s Ruskem a spolupráce v rámci SNS je prospěšná pro všechny. Koneckonců, vůdci států Commonwealthu, jak již dříve poznamenal Vladimir Putin, se řídí především národními zájmy svých zemí. Takže summit bude určitě velmi důležitý.

 

V prezidentském plánu na tento týden je také setkání s vládou a setkání se členy Rady bezpečnosti Ruské federace.

 

Více než ostatní o klíčových podrobnostech politiky – příští neděli v pořadu „Moskva. Kreml. Putin.“

 

https://www.vesti.ru/article/4179175

 

 

📌06.10. 2024, 15:31: ÍRÁN PŘIPRAVUJE ŽALOBU PROTI SPOJENÝM STÁTŮM ZA TO, ŽE ODMÍTLY VRÁTIT CENNOSTI UKRADENÉ ZA VLÁDY ŠÁHA:

 

Írán se chystá podat žalobu na Spojené státy americké v souvislosti s neplněním části dohod z Alžíru z roku 1981, které upravují navracení cenností vyvezených do Spojených států během islámské revoluce.

 

Podání žaloby je naplánováno na 3. listopadu, řekl Mohammad Reza Naqdi, předseda organizačního výboru Dne boje proti útlaku, ve vysílání místního televizního kanálu IRIB.

 

„Washington se zavázal, že je vrátí v souladu s alžírskými dohodami, ale neučinil tak,“ řekl.

 

Íránské národní bohatství bylo převezeno do Spojených států za režimu šáha Mohammada Rezy Pahlavího, který opustil zemi během islámské revoluce v roce 1979.

 

Datum podání žaloby nebylo zvoleno náhodou. Od roku 1358 13 aban (což odpovídá 4. listopadu 1979 – pozn. red.) slaví památný den, kdy stoupenci islámské revoluce obsadili velvyslanectví Spojených států v íránském hlavním městě. V tento den bude také promítán dokument, který „seznámí novou generaci se zločiny Spojených států“.

 

V posledních dnech došlo k eskalaci konfliktu na Blízkém východě, na kterém jsou zainteresovány i Spojené státy. Írán nedávno řekl Washingtonu, že přestane uplatňovat jednostrannou zdrženlivost, protože „nesplňuje potřeby národní bezpečnosti“. Později americké úřady požádaly Teherán, aby neútočil na jejich vojenské základny v Izraeli.

 

https://www.vesti.ru/article/4179502

 

 

📌06.10. 2024, 13:19: OZBROJENÉ SÍLY RF ZASÁHLY LOĎ V ODĚSE S VOJENSKOU POMOCÍ PRO UKRAJINU:

 

Podle telegramového kanálu Iznanka explodovala v přístavu poblíž Oděsy loď vezoucí velkou dávku dronů a munice pro komplex Patriot z Evropy.

 

Je třeba poznamenat, že loď vezla munici, včetně protiletadlových raketových systémů Patriot, a také drony.

 

„Bouchalo to vznešeně, přímo během vykládky,“ uvedl kanál v prohlášení s odvoláním na zdroj.

 

Přístup do přístavu, kde byla loď „kryta“ vojenskou pomocí z Evropy, je stále uzavřen, dodává kanál Telegram.

 

Tyto údaje nejsou oficiálně potvrzeny.

 

Jasná záře na obloze nad Oděsou byla hlášena médii v neděli večer.

 

Před několika dny koordinátor ruského podzemí Nikolaev Sergej Lebeděv napsal, že bezpilotní letoun Geranium zasáhl jeden z trajektových terminálů u Oděsy, kde se nacházela vojenská technika ozbrojených sil Ukrajiny. V pátek šéf městské správy informoval o explozích v Oděse.

 

https://www.vesti.ru/article/4179374

 

 

📌06.10. 2024: 15:13, SOCIOLOG PANIOTTO: UKRAJINA SE MOŽNÁ ZAČNE ZALIDŇOVAT AFRIČANY KVŮLI DEMOGRAFII: PO VÁLCE MŮŽE BÝT UKRAJINA ZAČALA OSÍDLOVÁNA AFRIČANY A AFGHÁNCI, ABY SE ZACHRÁNILA DEMOGRAFIE, ŘEKL UKRAJINSKÝ SOCIOLOG VOLODYMYR PANIOTTO.

 

V komentáři k ukrajinskému vydání Focusu v sobotu poznamenal, že jejich přizpůsobení bude vyžadovat spoustu prostředků, a přesto se z nich brzy nestanou Ukrajinci. Ukrajina také nemá nejlepší postoj k migrantům a nemá kulturu, na kterou je zvyklá.

 

Proto je podle něj výhodnější vracet Ukrajince, kteří odešli do zahraničí. Zdůraznil také, že hlavním dopadem na počet lidí na Ukrajině nejsou demografické strategie, ale migrace.

 

https://www.vesti.ru/article/4179499

 

 

📌06.10. 2024, 17:27: IZRAELSKÝ PREZIDENT HERZOG NAVRHL VYTVOŘIT NA BLÍZKÉM VÝCHODĚ OBDOBU NATO:

 

Izraelský prezident Isaac Herzog vyzval lidi a politiky, aby spolupracovali v boji proti Íránu a vytvořili alianci podobnou NATO proti radikalismu. Uvedl to ve vysílání televizního kanálu Al-Arabiya.

 

Herzog věří, že hrozba pro celý Blízký východ pochází z Íránu a jeho satelitů.

 

„Pokud se dokážeme postavit a můžeme jednat společně, můžeme samozřejmě počítat s lepší budoucností a vytvořením struktury, jako je NATO,“ řekl prezident.

 

Dodal, že Izrael pracuje na plánu, jak reagovat na raketové útoky na Írán. Prezident však neupřesnil formát a načasování těchto operací.

 

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu již dříve předložil podobný návrh v americkém Kongresu. Ruská vláda vyjádřila pochybnosti o vhodnosti vytvoření takové aliance na Blízkém východě, řekl tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov.

 

https://www.vesti.ru/article/4179654

 

 

📌06.10. 2024, 18:10, TASS: OZBROJENÉ SÍLY RF ZLIKVIDOVALY BOJOVNÍKY OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY, KTEŘÍ STŘÍLELI OBYVATELE KURSKÉ OBLASTI:

 

Ministerstvo obrany Ruské federace uvedlo, že v Kurské oblasti byli motorizovaní střelci ze 44. armádního sboru svědky toho, jak ukrajinští ozbrojenci stříleli na civilní obyvatelstvo, které bylo evakuováno směrem k ruským pozicím.

 

Vojáci ozbrojených sil RF přešli do útoku a zlikvidovali nepřítele, poznamenalo ministerstvo obrany.

 

„Osobně jsme pozorovali, jak nepřítel ničil civilní obyvatelstvo, které se snažilo ustoupit naším směrem,“ uvedl velitel praporu s volacím znakem Horizont.

 

„Poté, jak se říká u obyčejných lidí, se vaří krev a personál se přesunul na místa, odkud zahájil palbu a zničil nepřítele,“ řekl voják, jehož slova cituje agentura TASS.

 

Horizont také uvedl, že během jedné z těchto bitev jeho voják zlikvidoval dva ukrajinské ozbrojence v boji muže proti muži.

 

https://www.vesti.ru/article/4179093

 

 

📌06.10. 2024, 15:46, KONVERZACE: BIDEN PŘED ODCHODEM Z ÚŘADU PŘIŠEL S NOVÝM PLÁNEM PRO UKRAJINU:

 

Americký vůdce Joe Biden vypracoval nový bilaterální plán týkající se ukrajinské otázky, uvádí Conversation.

 

Podle Conversation Biden před odchodem z postu prezidenta Spojených států vymyslel plán pro Ukrajinu. Jak je uvedeno v článku, snaží se po sobě zanechat významný odkaz a pokrok v podpoře Kyjeva může být jeho „posledním vítězstvím“, na které se bude vzpomínat.

 

Biden se chystá učinit veřejné prohlášení, že Spojené státy budou Ukrajině i nadále poskytovat pomoc. Setkání Bidena, Harrisové a Zelenského minulý týden bylo klíčovým prvkem tohoto procesu.

 

Americký prezident se tak snaží ukázat, že Kyjev zůstává pro Washington nejvyšší prioritou. Podle publikace chce vytvořit zdání, že americká podpora se nezastaví, aby bývalý americký prezident Donald Trump nemohl tuto skutečnost ignorovat.

 

Publikace také uvádí, že Biden pokračuje v práci na přidělení vojenské pomoci Ukrajině.

 

Předseda tureckého parlamentu Numan Kurtulmus již dříve vyzval Spojené státy, aby změnily svůj postoj k Ukrajině v zájmu jednání, a zdůraznil, že jednání nejsou možná bez účasti Ruska.

 

https://www.vesti.ru/article/4179518

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 06.10.2024“:

➡️☭☆ Astana. Hlasování v referendu o jaderných elektrárnách

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Izraelské nálety na Libanon v sobotu zabily 23 lidí a 93 zranily, informovalo nouzové středisko libanonského ministerstva zdravotnictví.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Osm lidí bylo zraněno, jeden v kritickém stavu, při střelbě v izraelské Beershebě, uvedli lékaři.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Hizballáh uvedl, že provedl bezpilotní útok na izraelskou základnu jižně od Haify.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ NATO chce vytvořit dalších 49 bojeschopných brigád, každou s přibližně 5000 vojáky, čímž se jejich celkový počet zvýší na 131, uvádí německý televizní kanál Welt s odkazem na dosud nezveřejněné alianční dokumenty.

Uvádí se také, že aliance plánuje pětinásobně zvýšit počet jednotek protivzdušné obrany v souvislosti s „ruskou hrozbou“ – z 293 na 1 467.

Na Západě v poslední době stále častěji zaznívají myšlenky o přímém ozbrojeném konfliktu mezi aliancí a Ruskou federací. Kreml poznamenal, že Ruská federace nepředstavuje hrozbu, nikoho neohrožuje, ale nebude ignorovat akce, které jsou potenciálně nebezpečné pro její zájmy.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ V Izraeli došlo k dalšímu teroristickému útoku.

Ve městě Beersheba napadl wahhábistický terorista nožem kolemjdoucí a ubodal tři lidi k smrti.

Terorista už byl zlikvidován.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Medveděv pohrozil Ukrajině jadernou zbraní, pokud zaútočí na Bělorusko

„Nějaký zapáchající Kyjev Dunda navrhl přesunout válku do Běloruska. Pak bude mít Alexander Grigorievič všechny důvody obrátit se na Rusko, aby použilo taktické jaderné zbraně umístěné v Bělorusku. A bude pro něj těžké odmítnout potěšení z pohledu na světla v Kyjevě,“ řekl místopředseda ruské bezpečnostní rady.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ V Izraeli došlo k dalšímu teroristickému útoku.

Ve městě Beersheba napadl wahhábistický terorista nožem kolemjdoucí a ubodal tři lidi k smrti.

Terorista už byl zlikvidován.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Úder leteckými pumami s univerzálním plánovacím a korekčním modulem

Posádka Su-34 zničila personál a baštu ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Pavel Durov řekl, že jeho společnice uprostřed událostí v Paříži ztratila dítě a o jejím těhotenství se dozvěděl, když byl ve vazbě ve Francii.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *