, ,

06.08.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: 👉 ZPĚVÁK STING PRODAL SVÉ PANSTVÍ TENUTA IL PALAGGIO V TOSKÁNSKU SPOLEČNOSTI VLADIMIRA ZELENSKÉHO

06.08.2024: DOPOLEDNÍ ZPRÁVY: ZPĚVÁK STING PRODAL SVÉ PANSTVÍ TENUTA IL PALAGGIO V TOSKÁNSKU SPOLEČNOSTI VLADIMIRA ZELENSKÉHO

 

📌06. srpna 2024, 1:45: BĚLOUSOV POBLAHOPŘÁL ARMÁDĚ K OSVOBOZENÍ NOVOSELOVKY JAKO PRVNÍ V DLR:

 

Ministr obrany Andrej Bělousov poblahopřál vojákům z 6. tankového pluku a 114. samostatné motostřelecké brigády k osvobození Novoselovky Pervaja v Doněcké lidové republice (DLR).

 

Den předtím skupina Centrum osvobodila vesnici Novoselovka Pervaya.   Bělousov zaslal telegram, ve kterém blahopřál vojákům z 6. gardového Lvovského rudého praporu rozkazů Lenina, Suvorova, Kutuzova a tankového pluku Bogdana Chmelnického k osvobození Novoselovky I. od nepřítele. Ministr také poblahopřál příslušníkům 114. samostatné motostřelecké brigády. Profesionální a rozhodné akce ruské armády donutily nepřítele utrpět ztráty a ustoupit na západ, hlásí ministerstvo obrany na kanálu Telegram.

 

Gardový pluk se zúčastnil bojů o osvobození Avdijivky, Novoaleksandrovky a Ocheretina a brigáda se zúčastnila bojů o osvobození Krasnogorovky, Komyševachy a Umanského. Více než 2,5 tisíce vojáků pluku bylo vyznamenáno státními vyznamenáními za odvahu a hrdinství prokázané během NWO.

 

https://www.vesti.ru/article/4080460

 

 

📌06. srpna 2024, 00:37: AMERICKÁ LETECKÁ ZÁKLADNA V IRÁKU BYLA VYSTAVENA RAKETOVÉ PALBĚ:

 

Američtí vojáci byli zraněni při raketovém útoku na americkou vojenskou základnu v Iráku, uvedla agentura Reuters.

 

Mluvíme o pěti amerických vojenském personálu.

 

Pentagon potvrdil, že byl proveden raketový útok na americké a koaliční síly na letecké základně Ajn al-Asad, a slíbil poskytnout podrobnější informace, poznamenává TASS.

 

Na druhé straně webová stránka Shafaq News poznamenala, že letecká základna Ain al-Assad v provincii Anbar v západním Iráku byla ostřelována dvěma raketami. Základna je využívána Spojenými státy a silami tzv. mezinárodní koalice.

 

Web připomíná, že se nejedná o první ostřelování letecké základny. Zejména 22. října 2023 byla základna napadena drony a 27. prosince 2023 raketami.

 

https://www.vesti.ru/article/4080527

 

 

📌06. srpna 2024, 1:51: V CHARKOVĚ SE OZÝVAJÍ NOVÉ VÝBUCHY UPROSTŘED PROTILETECKÉ SIRÉNY:

 

V Charkově jsou slyšet opakované výbuchy, informoval ukrajinský televizní kanál „Public“ na svém kanálu Telegram.

 

O explozích v Charkově již dříve informoval starosta města Igor Terekhov, uvedla agentura RIA Novosti.

 

Podle online mapy Ministerstva digitální transformace Ukrajiny se v současné době rozeznívají protiletecké sirény v Charkovské, Žytomyrské, Rivnské a Chmelnické oblasti země.

 

Rusko začalo útočit na ukrajinskou infrastrukturu druhý den poté, co byl 8. října 2022 vyhozen do povětří Krymský most, připomíná RIA Novosti. Údery jsou prováděny na vojenské velení a řízení, obranný průmysl, energetická a komunikační zařízení po celé zemi. Od té doby je v regionech Ukrajiny každý den vyhlašován letecký poplach, někdy i po celé zemi.

 

https://www.vesti.ru/article/4080517

 

 

📌06. srpna 2024, 2:17: JEMENŠTÍ HOUTHIOVÉ PŘIPRAVUJÍ ÚTOKY NA IZRAEL:

 

Jemenské hnutí:

Ansar Allah (Hútíové) připravuje vážné údery proti Izraeli, řekl náměstek ministra informací Ansar Alláha Nasreddin Amer v rozhovoru pro časopis Newsweek.

 

„Máme v úmyslu málo mluvit a hodně jednat. Chci, aby to svět pochopil,“ řekl Amer.

 

Oficiální mluvčí, člen politbyra Ansar Alláh, Ali al-Kahum, zase odpověděl na žádost RIA Novosti, aby ze všech stran následoval odvetný úder proti Izraeli za vraždy palestinských a libanonských velitelů.

 

Mezitím palestinský Hamás potvrdil smrt šéfa politbyra této organizace Ismaila Haniyeha při izraelském útoku na budovu v Teheránu. Haníjova smrt nezůstane bez odezvy, zdůrazňuje Hamás.

 

Šéf Pentagonu Lloyd Austin řekl, že nemá žádné informace o zapojení Izraele do atentátu na Haníju. Izrael tuto událost nekomentuje, poznamenal The Jerusalem Post.

 

Ruské ministerstvo zahraničí označilo smrt Haníji za nepřijatelnou politickou vraždu, která hrozí zhoršením situace v regionu.

 

Deník New York Times uvedl, že íránský nejvyšší vůdce Alí Chameneí nařídil útok na Izrael jako odvetu za atentát na Haníju. Stálý zástupce Íránu při OSN Amir Saeed Irvani na zasedání Rady bezpečnosti OSN poznamenal, že Teherán si vyhrazuje právo na sebeobranu v reakci na atentát na Haníju, ke kterému by nedošlo bez izraelské podpory Spojených států. Írán vyzval Radu bezpečnosti OSN, aby uvalila sankce na Izrael.

 

https://www.vesti.ru/article/4080519

 

 

📌06. srpna 2024, 2:30: USA: ROZHODNUTÍ O SESTŘELENÍ RAKET A BEZPILOTNÍCH LETOUNŮ NAD UKRAJINOU BY MĚLI UČINIT VŠICHNI ČLENOVÉ NATO:

((Rozpoutali jste si válku, tak si v ní pokračujete sami!!! A netahejte nás do Vaší války!!! My ji nechtěli a ani nechceme!!! Nesouhlasili jste s mírovými dohody, tak si válčete, ale bez nás!!!))

 

Rozhodnutí o zachycení ruských raket nad územím Ukrajiny by měli učinit všichni členové NATO, řekl mluvčí amerického ministerstva zahraničí Matthew Miller.

 

Podle Millera nemohou Spojené státy učinit rozhodnutí samy.

 

„Toto rozhodnutí by mělo být učiněno NATO kolektivně,“ řekl Miller na pravidelném brífinku pro novináře.

 

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj 15. července řekl, že západní spojenci by měli sestřelovat ruské drony a rakety v ukrajinském vzdušném prostoru, aby v zimě nezůstali bez plynu. Vysvětlil, že velké zásobníky plynu se nacházejí v západních oblastech Ukrajiny.

 

Později Zelenskyj řekl, že členské země NATO se bojí sestřelovat rakety nad Ukrajinou, protože nechtějí zbytečnou eskalaci konfliktu. Navzdory obavám Západu však bude oficiální Kyjev i nadále „toto téma prosazovat“.

 

https://www.vesti.ru/article/4080461

 

 

📌06. srpna 2024, 3:31: NAD KURSKOU OBLASTÍ BYLY ZNIČENY TŘI UKRAJINSKÉ DRONY:

 

Síly protivzdušné obrany zlikvidovaly tři drony ozbrojených sil Ukrajiny v Kurské oblasti, uvedl úřadující gubernátor regionu Alexej Smirnov ve svém kanálu Telegram.

 

„V Kurské oblasti byly sestřeleny tři ukrajinské bezpilotní letouny leteckého typu. Děkuji našim bojovníkům protivzdušné obrany!“ napsal Smirnov.

 

https://www.vesti.ru/article/4080546

 

 

📌06. srpna 2024, 4:40, KIŠIDA: RUSKO OHROŽUJE SVĚT JADERNÝMI ZBRANĚMI:

 

((Typické zastrašování!!! Najednou jste kámoši??? Nějak rychle jste zapomněli jste, že na váš lid USA zvrhla 2 atomové bomby, ne Rusko???))

 

Japonský premiér Fumio Kišida vystoupil s projevem v Památníku míru v Hirošimě u příležitosti 79. výročí amerického atomového bombardování dvou japonských měst – Hirošimy a Nagasaki. Hlavním poselstvím Kišidova projevu je, že Rusko vyhrožuje světu jadernými zbraněmi.

 

 

Situace ve světě se zhoršuje kvůli ruským hrozbám, že použije jaderné zbraně. Rozkol v mezinárodním společenství v otázce jaderného odzbrojení se zvětšuje, řekl Kišida. 👹

 

Japonsko je jedinou zemí na světě, která utrpěla atomovým bombardováním, a má v úmyslu udělat vše pro to, aby dosáhlo světa bez jaderných zbraní tím, že zprostředkuje komunikaci mezi jadernými a nejadernými státy, vysvětlil premiér. 👹

 

Japonští představitelé, včetně Kišidy, neustále kritizují ruské akce na Ukrajině a prosazují tezi o nepřípustnosti použití jaderných zbraní a hrozbách použití jaderných zbraní Ruskem.

 

Rusko odmítá tvrzení Západu o imaginární ruské jaderné hrozbě. Ruské ministerstvo zahraničí označuje taková obvinění za pokrytecká. Prezident Vladimir Putin na rozdíl od Západu nikdy nevyhrožoval světu jadernou bombou, zdůraznil ministr zahraničí Sergej Lavrov. 👍

 

Japonští představitelé přitom nikdy netvrdí, že to byly Spojené státy, kdo svrhl atomové bomby na japonská města. V japonských školních učebnicích nejsou žádné informace o tom, která země je zodpovědná za svržení jaderných bomb na Hirošimu a Nagasaki. 👹

 

V SRPNU 1945 SVRHLY SPOJENÉ STÁTY ATOMOVÉ BOMBY NA HIROŠIMU A NAGASAKI. V HIROŠIMĚ ZEMŘELO 140 TISÍC LIDÍ, V NAGASAKI – 74 TISÍC, NA VÝROČÍ UDÁLOSTÍ – 6. A 9. SRPNA – SE V HIROŠIMĚ A NAGASAKI KAŽDOROČNĚ KONAJÍ „MÍROVÉ CEREMONIE„.

 

https://www.vesti.ru/article/4080586

 

 

📌06. srpna 2024, 5:59: SKUPINA VOJSK DNĚPR ZASÁHLA MUNIČNÍ SKLAD OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY V CHERSONSKÉ OBLASTI:

 

Skupina vojsk Dněpr zničila muniční sklad ozbrojených sil Ukrajiny na pravém břehu Dněpru v Chersonské oblasti, uvedlo ministerstvo obrany Ruské federace.

 

Jak již bylo uvedeno, výpočet 122mm taženého děla „D-30″ námořní pěchoty Severní flotily zasáhl muniční sklad ukrajinských jednotek, který se nachází v opuštěných průmyslových hangárech na březích Dněpru.

 

Po zásahu zaznamenaly prostředky objektivní kontroly rozsáhlý požár a několikanásobnou sekundární detonaci na zasaženém objektu.

 

https://www.vesti.ru/article/4080633

 

 

📌06. srpna 2024, 07:06: V KURSKÉ OBLASTI BYLO PŘES NOC ZNIČENO JIŽ 26 UKRAJINSKÝCH DRONŮ:

 

Úřadující gubernátor Kurské oblasti Alexej Smirnov oznámil likvidaci 26 dronů ozbrojených sil Ukrajiny v regionu.

 

„Do této doby již bylo sestřeleno 26 ukrajinských bezpilotních letounů leteckého typu. Sláva protivzdušné obraně,“ napsal Smirnov na svém kanálu Telegram.

 

Dříve v noci na úterý 6. srpna úřadující šéf regionu nahlásil tři zničené ukrajinské drony, později – asi dalších 11.

 

https://www.vesti.ru/article/4080600

 

 

📌06. srpna 2024, 7:35, NI: AMERICKÝ JADERNÝ ARZENÁL JE VÁŽNĚ ZASTARALÝ A JE TŘEBA HO MODERNIZOVAT:😂

((TO přišli brzy na to😂, když rozpoutali války po celém světě!!!))

 

Americký jaderný arzenál je vážně zastaralý a potřebuje modernizaci, řekl Robert Peters, analytik z Allison Center for National Security.

 

 

V článku pro National Interest expert poznamenal, že současný stav jaderného arzenálu Spojených států je tak špatný, že nevyvolává strach mezi nepřáteli.

 

„Americký jaderný arzenál je tak zastaralý, že se ho naši nepřátelé už nebojí,😂“ citovala Peterse agentura RIA Novosti.

 

Rusko a Čína si přitom nejen udržely svůj technologický náskok, ale dokázaly jej také posílit.

 

Již dříve bylo oznámeno, že v roce 2023 obdrželo americké ministerstvo obrany přes 200 jaderných zbraní. Jedná se o největší dodávku za rok od studené války.

 

https://www.vesti.ru/article/4080683

 

 

📌06. srpna 2024, 7:20: V OBLASTI BELGOROD BYLO DENNĚ ZRANĚNO 12 LIDÍ, JEDEN ZEMŘEL V DŮSLEDKU ÚTOKŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Ozbrojené síly Ukrajiny zaútočily na vesnici Yasnye Zori v oblasti Belgorod, uvedl gubernátor regionu Vjačeslav Gladkov na svém kanálu Telegram.

 

Jak již bylo uvedeno, v důsledku přímého zásahu granátem byl poškozen soukromý dům a zcela shořelo auto. Po útoku dronů a shazování výbušných zařízení z nich začala hořet garáž a tři auta. Také v důsledku útoku ozbrojených sil Ukrajiny došlo k rozbití oken v bytovém domě. Šrapnel poškodil soukromý dům a osm aut.

 

Na místě mimořádné události pracují provozní složky.

 

Gubernátor Belgorodské oblasti Vjačeslav Gladkov již dříve uvedl, že za poslední den bylo v regionu v důsledku útoků ukrajinské armády zraněno 12 lidí. Jeden člověk zemřel, osm je v nemocnici, zbytek obětí byl propuštěn domů.

 

„Situace v pohraniční oblasti je i nadále mimořádně napjatá,“ napsal Gladkov.

 

https://www.vesti.ru/article/4080676

 

 

📌06. srpna 2024: ÍRÁN VAROVAL PILOTY, ABY V PŘÍŠTÍCH DNECH NEVSTUPOVALI DO VZDUŠNÉHO PROSTORU ZEMĚ

– The Wall Street Journal

https://t.me/absurdnisvet/77466

 

 

📌06. srpna 2024: 🇺🇸🇺🇦 USA MÍŘÍ DO RECESE, AKCIOVÝ TRH KLESÁ…ALE UKRAJINSKÉ PRANÍ ŠPINAVÝCH PENĚZ JE V PLNÉM PROUDU

((Recese (z latinského slova recessio = ústup) je v makroekonomii definována jako pokles reálného hrubého domácího produktu (HDP) po dvě nebo více následující čtvrtletí v roce (analogicky dvě po sobě jdoucí čtvrtletí s ekonomickým poklesem).))

https://t.me/absurdnisvet/77467

 

 

📌06. srpna 2024: POSLEDNÍ VEČEŘE NA BILLBOARDU V ÍRÁNU.

 

Text zní: „Mesiáš, Ježíš, Syn Marie, posel Boží.“                                                                                                                                                              https://x.com/Partisangirl/status/1820478439117459637👏

https://t.me/absurdnisvet/77469

 

 

📌06. srpna 2024: 🇸🇳 SENEGALSKÝ PREZIDENT BASSIROU DIOMAYE FAYE

„OPRAVDU NECHCI MOJI FOTKU VE VAŠICH KANCELÁŘÍCH.“

 

„Neboť nejsem ani Bůh, ani ikona, ale služebník národa. Místo toho zavěste obrázky svých dětí, abyste si je mohli prohlédnout, kdykoli se budete potřebovat rozhodnout.“ 👏

https://t.me/absurdnisvet/77470

 

 

📌06. srpna 2024: 📉 ZÁPADNÍ POTRAVINÁŘSKÉ ZNAČKY ZAZNAMENALY POKLES ZISKŮ KVŮLI BOJKOTU IZRAELSKÝCH VAZEB

Hnutí Boycott, Divestment and Sanctions (BDS) má významný dopad na zisky společností považovaných za příznivce 🇮🇱 Izraele, jako jsou McDonalds, Coca-Cola, Pepsi, KFC a Starbucks.

Zpráva (https://thecradle.co/articles/western-food-brands-see-profits-tank-due-to-boycott-for-israeli-ties)

 

 

 

📌06. srpna 2024: 💥 V KYJEVĚ PROBÍHÁ OBROVSKÝ ÚTOK.

Podle nepotvrzených informací zasáhly rakety Iskander podzemní bunkr na předměstí ukrajinské metropole, kde se údajně zdržovali vysocí ukrajinští důstojníci.

https://t.me/absurdnisvet/77474

 

 

📌06. srpna 2024: DER SPIEGEL: KDYŽ DODÁVKY PLYNU Z RUSKA VYSCHLY, SPOLKOVÁ VLÁDA HLEDALA ALTERNATIVY A NAŠLA JEDNU NA RUJÁNĚ.

 

Po pokračujících protestech proti novému terminálu nyní není jasné, zda by se měl vůbec stavět.

https://t.me/absurdnisvet/77475

 

 

📌06. srpna 2024: OD ČERVENCE 2023 JE V NIGERU U MOCI JUNTA, KTERÁ USILUJE O BLÍZKOST K RUSKU.

USA nyní opustily základnu, kterou vybudovaly pro boj proti terorismu v Sahelu. Letecká základna 201 se pravděpodobně stane milionovým hrobem.

https://t.me/absurdnisvet/77476

 

 

📌06. srpna 2024: NOVÁ JEDNOTA V SEVERNÍM IRSKU. KATOLÍCI A PROTESTANTI SE SPOJELI V PROTESTU BELFAST, SEVERNÍ IRSKO:

 

🔳Po desetiletí nemyslitelné, nyní realita. Severoirští loajalisté a severoirští a irští republikáni, protestanti a katolíci společně na demonstraci. Migrační politika irské a britské vlády přinesla jednotu mezi válčícími denominacemi v konfliktu v Severním Irsku.

◼️Sinn Fein a (P)IRA, které samy již několik let neochvějně podporují migraci, stejně jako britská vláda by novou jednotu v Severním Irsku neměli vnímat bez obav. Do Belfastu v Severním Irsku je přijela podpořit také početná delegace z Coolocku u Dublinu. Těžko si to před pár týdny představit.

◼️Na obranu převládající politiky a pro další migraci přišla „levice“ z luxusnějších rezidenčních oblastí. Jejich vlajky? Vlajky Palestiny a Antify. Palestina má právo na vlast, ale Irsko ne?

https://t.me/absurdnisvet/77479

 

 

📌⚔️06. srpna 2024: DEMOKRATICKÝ POSLANEC ŘÍKÁ, ŽE KONGRES ZABRÁNÍ TRUMPOVI V NÁSTUPU DO ÚŘADU A VYTVOŘÍ PODMÍNKY PRO OBČANSKOU VÁLKU (video)…

 

👉To je demokracie podle amerických demokratů. I kdyby si nakrásně většina Američanů zvolila Trumpa (a nepodařilo se volby zmanipulovat), tak nastoupí nepokoje a občanská válka, jen aby na svůj post nenastoupil. 👹

 

Takzvaný „demokrat“ tímto sděluje, že demokracie je demokracií jen tehdy, když lid volí tak, jak si on a jeho spolustraníci představují 👹. V podstatě tak uznávají jen vládu jedné strany, což ostatně není nic nového. 👹

 

👉Na druhou stranu by se mnohým občanská válka (nejen v USA – viz Velká Británie) hodila, protože by byla perfektní záminkou k zavedení nového světového řádu, k čemuž by byly občanské války v klíčových zemích ideální. 👹

 

Úspěšnou změnu systému by dále urychlilo, kdyby se občanské války zkombinovaly například s nějakou „plandemií.“

 

Demokratický poslanec Jamie Raskin na začátku tohoto roku řekl, že Kongres zastaví Trumpa 6. ledna 2025 a vytvoří „podmínky pro občanskou válku.“

 

Video Raskina z února 2024 se v pondělí dostalo do oběhu.

 

⚔️Raskin řekl, že Kongres použije vzbouřeneckou klauzuli, aby zabránil Trumpovi nastoupit do úřadu, i když vyhraje volby v roce 2024.

 

„To, co může být vloženo do ústavy, vám může velmi rychle uniknout a největším příkladem, který se odehrává přímo před našima očima, je oddíl tři 14. dodatku (pozn.: oddíl tři 14. dodatku umožní vytvořit podmínky pro občanskou válku), který prostě mizí mávnutím kouzelného proutku, jako by neexistoval, i když nemůže být jasnější, co říká,“ řekl Raskin na začátku tohoto roku na besedě v knihkupectví Politics and Prose ve Washingtonu, D.C.

 

Raskin poté řekl, že Kongres zastaví Trumpa 6. ledna 2025 a vydal slabě zastřenou hrozbu soudcům Nejvyššího soudu USA.

 

„A pak to chtějí předat Kongresu, takže to bude na nás, abychom 6. ledna 2025 řekli běsnícím davům Trumpa, že je diskvalifikován a že potřebujeme bodyguardy pro každého v podmínkách občanské války, pro těch devět soudců – ne pro všechny, ale pro tyto soudce, kteří nemají každý rok mnoho případů, na které by se mohli podívat.

 

Není třeba udělat tolik práce – obrovský personál, skvělá ochrana, prostě nechtějí dělat svou práci a vykládat, co znamená velký 14. dodatek,“ řekl Raskin.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/demokraticky-poslanec-rika-ze-kongres-zabrani-trumpovi-v-nastupu-do-uradu-a-vytvori-podminky-pro-obcanskou-valku-video/

 

 

📌06. srpna 2024: SUNDERLAND, ANGLIE

🔳 ZVLÁŠTNÍ VIDĚT „ANGLIČANA“ (OSOBU VLEVO) NA TRIČKU S NĚMECKÝM NÁPISEM „KEIN PLATZ FÜR GEWALT“ (NĚMECKÁ ANTIFA).

Něco takového nosíte pouze tehdy, pokud ve Spolkové republice studujete tzv. „laboratorní vědu“ a jste aktivní v „boji proti pravici“. @Theresistanceengland

https://t.me/absurdnisvet/77480

 

 

📌🎚️06. srpna 2024: V OBLASTI VALENCIE VE ŠPANĚLSKU DOŠLO BĚHEM NĚKOLIKA DNÍ K NĚKOLIKA ZÁVAŽNÝM ZLOČINŮM.

Dva muži byli sťati a ženě bylo také podříznuto hrdlo. O činech informovala španělská média jako La Gaceta de la Iberosfera, Las Provincias nebo Las Noticias de Cuenca.

https://t.me/absurdnisvet/77481

 

 

📌⚔️06. srpna 2024: ‼️🇷🇺🏴‍☠️ „DOSTANEŠ ODPOVĚĎ ZA VŠECHNY DÍVKY“: Ruská boxerka vyzvala k souboji Alžířana-ženu, kterého dříve srazila👍

▪️Azalia Amineva se v ringu utkala s alžírským boxerem vystupujícím v ženském boxu, a dokonce ho srazila.

▪️Nyní ho ruská žena vyzývá k novému boji, aby zaplatil za všechny dívky, které zbil.

🤣🤣🤣🤣 Auvaaajs!!! 🤣🤣🤣🤣

https://t.me/absurdnisvet/77483

https://t.me/absurdnisvet/77484

 

 

📌05. srpna 2024: ⚡️ ÍRÁNCI ZAČALI AKTIVNĚ POUŽÍVAT MEDIÁLNÍ PROSTOR PŘED OHLÁŠENÝM ODVETNÝM ÚDEREM PROTI IZRAELI. 👍

Jsou zveřejňovány záběry vojenské techniky a stovek vojáků. Pravděpodobně by „odveta“ na izraelské akce mohla být dána během následujících 48 hodin.

https://t.me/to_je_nas_svet/28226

 

 

📌05. srpna 2024: 🇮🇷 ÍRÁNSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ UVEDLO, ŽE ZA ROSTOUCÍ NAPĚTÍ NA BLÍZKÉM VÝCHODĚ JSOU ODPOVĚDNÉ USA.

Ministerstvo dodalo, že USA dodávají zbraně Izraeli a podporují jeho válečné zločiny, včetně vraždy šéfa politbyra Hamásu Ismaila Haníji v Teheránu.

https://t.me/to_je_nas_svet/28229

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️06.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „PRECIZNÍ ZÁSAHY“; RUSKÝ NEJDRAMATIČTĚJŠÍ HON A VÍTĚZSTVÍ NAD POSÁDKAMI UKRAJINSKÝCH TANKŮ LEOPARD

 

Nejdramatičtější vítězství pro ruské síly z celé týdny. Putinovi vojáci vyhodili do povětří 2 další tanky Leopard. Video ukazuje tanky Leopard, jak ujíždějí o závod před ruským útokem. Ruské Ministerstvo obrany zveřejnilo zákrok v Charkovské oblasti…

 

https://youtu.be/yeT0o-IpTLk?si=OR3DlG1cNOoKYnwb

 

 

📌🧔🏿‍♂️06. srpna 2024: NĚMECKO: TAKOVÁ NORMÁLNÍ SYRSKÁ RODINKA MÁ JIŽ NA KONTĚ VÍCE NEŽ 110 ZLOČINŮ, DEPORTOVÁNI NEBUDOU.👹

 

Třináctičlenná rodina – tedy rodiče a 11 dětí – se před lety vydala do Německa na pozvání Merkelové, což také potvrzuje doba, kdy do země přišli: rok 2016. Od té doby páchají jeden kriminální čin za druhým, ale nikoho nenapadne tuto skvadru deportovat. O rodině se hovoří víc až poté, co jeden ze synů nedávno jen tak pobodal několik lidí.

 

Než se podíváme na konkrétní příběh, tak bych ráda upozornila na jeden fakt, který nejen německé úřady, ale i média přehlíží. Do země přijela drtivá většina Syřanů bez dokladů, takže to, že jde o rodinu – včetně udávaného věku některých jedinců – nemusí být pravda.

 

 

Dále i ti, kteří přijeli s doklady, mohou mít identitu zfalšovanou, neboť ISIS se na dobytých územích zmocnil i originálních pasů a vydával je s falešnou identitou svým bojovníkům i jejich příbuzným.

 

Podle mnoha indicií by v případě této povedené „rodinky“ mohlo jít právě o druhý zmíněný případ, nicméně přesto nemusí jít o rodinu, ale o několik bojovníků, z nichž jeden přijel i s rodinou a třeba 2 – 3 mladé bojovníky vydává za své syny (jejich věk mohl být smyšlený).

 

Může jít také například o manžele s několika dětmi, přičemž zbytek jsou jiní příbuzní či známí, kteří jim zaplatili za to, že je budou vydávat za své potomky.

 

Pokud do Německa přijede rodina, tak je snaha ji udržet pohromadě v zemi a nemusí se obávat deportace – a to žádný její člen.

 

Kolik má povedená „rodinka“ ve skutečnosti na svědomí různých přečinů se lze pouze dohadovat. Předpokládám, že většina zejména různých krádeží nebyla nikdy odhalena. Číslo udávané oficiálními zdroji je tedy třeba považovat za silně podsazené…

 

DO NĚMECKA PŘIŠLI JAKO UPRCHLÍCI ZE SÝRIE V ROCE 2016 A OD TÉ DOBY SPÁCHALI ŘADU TRESTNÝCH ČINŮ. Ke třináctičlenné rodině patří také sedmnáctiletý Khalil H., který byl v sobotu zatčen za útok nožem na pět lidí a po dalších 33 trestných činech ve Stuttgartu – a je tedy závažným zločincem.

 

Deník Bild uvádí, že klan, který zahrnuje osm synů a tři dcery, je nyní zodpovědný za 110 zločinů. Počet neohlášených případů, tj. činů, při kterých nebyla rodina přistižena, bude pravděpodobně mnohem vyšší.

 

Podle zprávy jsou ve vězení kromě Khalila i další dva synové. Pouze matka a devatenáctiletá dcera zatím nejsou policii známy.

 

SPIS ČTYŘIAČTYŘICETILETÉHO OTCE UŽ UKAZUJE DVANÁCT TRESTNÝCH ČINŮ – jde o sedm násilných trestných činů a dvě vyhrožování. Další dvě dcery už mají na kontě 14 a čtyři trestné činy.

 

Nejmladší synové také terorizují své okolí. Čtrnáctiletý Mustafa byl již přistižen při 21 trestných činech. Kvůli svému věku není ve vězení, ale v zařízení pro mládež. Dokonce i Ali, kterému je teprve dvanáct let, je policii znám ze tří zločinů.

 

Bratři Mohammed (22) a Alaa (17), kteří byli dosud poměrně nenápadní, mají v trestním spisu pouze tři, respektive čtyři záznamy. Mohammed však byl u toho, když Khalil minulý týden zaútočil nožem na pětičlennou rodinu v centru Stuttgartu a kriticky zranil jednoho muže.

 

Tento akt ještě nebyl započítán do celkové trestné činnosti rodiny. Nejstarší bratr Jalil (26) byl údajně také přítomen vážnému útoku.

 

Rodina však deportována nebude. Jeden ze synů nedávno u soudu řekl, že německé zákony  pro něj neplatí. Pro něj je důležité pouze to, co říká Alláh.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/nemecko-takova-normalni-syrska-rodinka-ma-jiz-na-konte-vice-nez-110-zlocinu-deportovani-nebudou/

 

 

📌🧔🏿‍♂️06. srpna 2024: ALARMUJÍCÍ SITUACE ŽEN VE ŠVÉDSKU: OHROMNÝ POČET NAHLÁŠENÝCH ZNÁSILNĚNÍ, STRMÝ NÁRŮST NASTAL PO ROCE 2015… 👹

 

O této situaci se hodně psalo již kolem roku 2015, nicméně později již komentáře kolem ní utichly. Mezitím došlo za posledních 9 let v zemi k téměř 81 tisícům nahlášených znásilnění, nicméně podle všeho jde jen o špičku ledovce, protože mnoho žen znásilnění nenahlásí.

👉A to buď ze strachu z pomsty ze strany pachatele či jeho příbuzných nebo proto, že si nechtějí u soudu všechnu prožitou hrůzu připomínat.

 

Nikdo tak ve skutečnosti neví, jaké je skutečné číslo. O situaci ve své rodné zemi vypráví Peter Imanuelsen, což je švédský novinář, který na problémy své rodné země dlouhodobě upozorňuje…

 

Co si myslíte, když slyšíte o mé rodné zemi, Švédsku? Před 40 lety by ji většina lidí považovala za jednu z nejmírumilovnějších zemí na světě. A byla to pravda.

 

Věci se však drasticky změnily. Desetiletí socialistické politiky zničila Švédsko.

 

NYNÍ MÁME K DISPOZICI NĚKOLIK OFICIÁLNÍCH STATISTIK OD ŠVÉDSKÉ NÁRODNÍ RADY PRO PREVENCI KRIMINALITY (BRÅ):

 

👉34 % žen a 18 % mužů říká, že se cítí buď „nebezpečně“ nebo „velmi nebezpečně,“ když jsou večer venku ve svém okolí.

 

Mezi ženami a dívkami ve věku 16 – 19 let neuvěřitelných 44 % uvádí, že se večer venku necítí bezpečně.

 

Ukázalo se, že od roku 2015 došlo k masivnímu nárůstu případů, kdy lidé sami nahlásili, že se stali obětí trestného činu.

 

Neuvěřitelných 4,7 % lidí uvádí, že se stali obětí sexuálního trestného činu, což je nárůst oproti 2 % v roce 2014. TO JE VÍCE NEŽ 100% NÁRŮST!

 

Dovolte mi, abych vám řekl něco šokujícího:

 

👉ZA POSLEDNÍCH 9 LET BYLO VE ŠVÉDSKU NAHLÁŠENO NEUVĚŘITELNÝCH 80 928 ZNÁSILNĚNÍ. NYNÍ MÁME JEDEN Z NEJVYŠŠÍCH POČTŮ ZNÁSILNĚNÍ NA CELÉM SVĚTĚ.

 

Varoval jsem před tímto vývojem po celá léta, ale byl jsem zesměšňován mainstreamovými médii a „odborníky.“

 

Divné je, že mnoho lidí stále hlasuje pro více socialismu, navzdory těmto hrozným statistikám.

 

Dokonce si vzpomínám, jak na mě před mnoha lety zaútočila na sociálních sítích samozvaná feministka a švédská zpěvačka Zara Larsson, zatímco ignorovala krizi znásilnění ve Švédsku. To si nemůžete vymyslet.

 

Můj podrobný článek o pravdě o švédské krizi znásilnění z doby před několika lety si můžete přečíst zde.

 

Tolik k situaci ve Švédsku přímo od švédského novináře.

 

👉K uvedenému jen dodávám, že alarmující je zejména fakt, že ženy jsou velkou voličskou posilou socanů, kteří v zemi tuto situaci vytvořili. To jen dokazuje, jak dalece se tam již povedlo lidem vymýt mozky.

 

Naštěstí se to však netýká mladé generace (pod 30 let), která – bez ohledu na to, zda muži nebo ženy – se již začíná na základě vlastních zkušeností názorově obracet…

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/alarmujici-situace-zen-ve-svedsku-ohromny-pocet-nahlasenych-znasilneni-strmy-narust-nastal-po-roce-2015/

 

 

📌06. srpna 2024, POLITIKA: TAJNÁ SLUŽBA TVRDÍ, ŽE „ZLIKVIDOVALA“ KOKAIN NALEZENÝ V BÍLÉM DOMĚ PO ZPRÁVĚ O BOJI, DNA ZASAŽENA

 

WASHINGTON – Tajná služba v pondělí uvedla, že „zlikvidovala“ kokain nalezený loni v Bílém domě – v reakci na zprávu o údajném boji o jeho osud po částečné shodě DNA.

 

„Důkazy z tohoto vyšetřování byly zlikvidovány v souladu s retenční politikou,“ uvedl v e-mailu mluvčí tajné služby Anthony Guglielmi.

 

Guglielmi konkrétní politiku zadržování neuvedl, ale obecně odmítl jako „falešná“ obvinění nastíněná trojicí zdrojů pro RealClearPolitics, která informovala, že tehdejší ředitelka tajné služby prezidenta Bidena Kimberly Cheatleová chtěla kokain zničit, ale čelila vnitřní opozici.          Cheatle byl „opravdu naštvaný“, když její žádost byla odmítnuta podřízenými, kteří citovali protokoly požadující, aby důkazy byly uchovávány po dobu sedmi let, uvedla publikace.

 

Dva zdroje sdělily, že Cheatle nebo někdo, kdo hovořil na její pokyn, zavolal vedoucímu trezoru forenzního oddělení agentury Mattu Whiteovi a požádal ho, aby se důkazů zbavil, protože vedení chtělo případ uzavřít.

 

Tři zdroje napojené na tajnou službu sdělily realClearPolitics, že Z napůl použitého desetníku byla nalezena DNA, což umožnilo „částečný zásah“ do národní databáze poté, co byla droga nalezena 2. července 2023 – dva dny po shromáždění Bidenovy rodiny.

 

Tajná služba uzavřela vyšetřování pouhých 11 dní poté, co byl kokain nalezen – aniž by vyslechla případné podezřelé – což vyvolalo dojem, že agentura nemá zájem dozvědět se fakta, která stojí za trapným incidentem.

 

Není jasné, kdy přesně agentura zničila malý sáček kokainu – jehož ztráta pravděpodobně vrátila jeho majiteli méně než 100 dolarů – nebo jestli došlo k pokusu navázat na údajnou částečnou shodu DNA.

 

Cheatlův údajný zájem zbavit se důkazů byl pozoruhodný částečně proto, že svou funkci získala po nátlaku první dámy Jill Bidenové  a jejího vrchního pobočníka Anthonyho Bernala, který slouží jako důležitý spojka mezi rozšířenou Bidenovou rodinou a úředníky.

 

Whiteův nadřízený, šéf forenzního oddělení tajné služby Glenn Dennis, se údajně radil s úřadujícím šéfem uniformované divize agentury Richardem Macauleym a rozhodl se postavit proti zničení kokainu.

 

„[Protokol] je, že ať už jednáte na základě zásahu [DNA] nebo ne, stále musíme uchovávat důkazy po dobu až sedmi let,“ řekl jeden zdroj RealClearPolitics.

„Stal se z toho velký úkol. ”

 

Cheatleová rezignovala na svou funkci šéfky tajné služby poté, co byl minulý měsíc během shromáždění střelen bývalý prezident Trump

 

„Bylo rozhodnuto, že se důkazů nezbavíme, a Cheatle to opravdu naštvalo,“ řekl zdroj.      Cheatle rezignoval 23. července v důsledku bezpečnostních selhání vedoucích k pokusu o atentát na bývalého prezidenta Donalda Trumpa.

 

Guglielmi konkrétně nereagoval na tvrzení zprávy, že došlo k částečnému zásahu DNA a že Macauley mohl být odvetný, když byl předán k povýšení po svém údajném odporu vůči zničení kokainu.

 

„Kongresové kontrolní výbory musí dát Whitea pod přísahu a potvrdit ‚částečný zásah‘,“ řekl jeden zdroj RealClearPolitics.

 

Droga byla nalezena v přízemí Západního křídla poblíž Situační místnosti – ve skříňce používané pro mobilní telefony a další osobní věci.

 

Objev vyvolal intenzivní spekulace, že by do něj mohl být zapleten člen Bidenovy rodiny, ačkoliv Bílý dům takové spekulace odsoudil jako „nezodpovědné“. ”

 

Dospělé děti prezidenta Bidena Hunter Biden, 54 let, a Ashley Bidenová, 43 let, v minulosti kokain zneužívali a političtí nepřátelé 81letého prezidenta žertovali, že nejstarší Biden, celoživotní abstinent, ho možná dokonce sám použil před obzvláště energickými a přehlednými veřejnými poznámkami.

 

https://nypost.com/2024/08/05/us-news/bidens-ex-secret-service-director-wanted-to-toss-cocaine-found-at-white-house-after-dna-partial-hit-report/

 

 

📌06. srpna 2024, 10:01, cz.Seznam Zprávy. Matěj Nejedlý: OKRÁDAL PADLÉ NA UKRAJINSKÉ FRONTĚ. ČECH TEĎ DOSTAL SEDMILETÝ TREST

 

Filip Siman si za plenění v místě válečných operací na Ukrajině odnáší od soudu sedmiletý trest. Rozhodnutí není pravomocné. Státní zástupce mu navrhoval trest o tři roky vyšší.

 

Obžalovaný Filip Siman si v průběhu operací na Ukrajině začal přivlastňovat majetek padlých vojáků i civilistů. Soud mu za to teď udělil trest ve výši sedmi let ve věznici s ostrahou. Podle soudkyně Hany Krestýnové si Siman věci z válečné zóny bral pro vlastní potřebu, okrádal padlé a spáchal trestný čin plenění.

 

Soudkyně v odůvodnění rozsudku uvedla, že český voják sám přiznal odcizení některých věcí jako stříbrné a zlaté slitky, prsten nebo značkové sluneční brýle. Další věci u něj viděli svědkové – spolubojovníci z ukrajinského dobrovolnického pluku Karpatská Sič, ke kterému se Siman krátce po začátku války na Ukrajině přidal.

 

Státní zástupce Martin Bílý navrhoval desetiletý trest. Zdůvodnil to tím, že český dobrovolník na Ukrajině během začišťovacích operací bral s válkou zasažené oblasti věci, kterými se chtěl obohatit, jako zlato, stříbro nebo technologie.

 

Simanův obhájce v pondělí chování svého klienta odůvodňoval špatnou informovaností, protože podle něj nevěděl, jaká pravidla ve válečném prostoru fungují. Ve prospěch Simana podle obhájce mělo hrát i to, že dobrovolnický pluk Karpatská Sič podle něj celou dobu pomáhal válkou zasažené Ukrajině.

 

Sám Siman ve své závěrečné řeči zmínil, že veškeré věci, které vzal, pro něj měly symbolickou hodnotu. „Kdybych se chtěl obohatit, vezmu něco jiného než dýchací masku nebo čtečku knih,“ řekl u soudu. Dodal, že svého jednání lituje.

 

PŮVODNĚ MU HROZIL AŽ VÝJIMEČNÝ TREST

Bývalý voják Siman se podle obžaloby v březnu 2022, krátce po vypuknutí války na Ukrajině, bez povolení českého prezidenta připojil k ozbrojenému dobrovolnickému pluku.

 

Soud řešil obvinění z přečinu služby v cizích ozbrojených silách, i z plenění v prostoru válečných operací. Případ Simana podle experta nemusí zůstat ojedinělý a podobných obvinění může v budoucnu přibýt. Rozsudek může mít i preventivní účinek. 👹

 

„Nepochybně má význam v tom, aby si ostatní uvědomili, co vše může být trestným činem. Navíc, pokud jde o trestný čin plenění v prostoru válečných operací, za který hrozí vysoký trest (osm až dvacet let odnětí svobody, pozn. red.), a dokonce i trest výjimečný (nad dvacet až do třiceti let odnětí svobody, pozn. red.).

 

Také se ukazuje, že nezůstane bez potrestání ani čin spáchaný našim občanem v cizině. Projednávání tohoto případu tak může mít odrazující účinek na ostatní členy společnosti,“ řekl Seznam Zprávám vedoucí Katedry trestního práva na Právnické fakultě Univerzity Karlovy Tomáš Gřivna.

 

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-okradal-padle-na-ukrajinske-fronte-cech-ted-dostal-sedmilety-trest-257202#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

 

 

📌06. srpna 2024: ⚡️ ZA POSLEDNÍCH 24 HODIN JSME BYLI SVĚDKY ÚTOKU IZRAELE NA LIBANON, PALESTINU A ÍRÁN, ZABÍJENÍ NOVINÁŘŮ, BOMBARDOVÁNÍ KOSTELA A DEBATY O LEGÁLNOSTI ZNÁSILŇOVÁNÍ PALESTINSKÝCH RUKOJMÍCH.

Rusko má zakázáno účastnit se olympijských her, přesto bylo umožnilo Izraeli účastnit se jich. Tento svět se zbláznil.

https://t.me/to_je_nas_svet/28231

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️06. srpna 2024: ZPĚVÁK STING PRODAL SVÉ PANSTVÍ TENUTA IL PALAGGIO V TOSKÁNSKU SPOLEČNOSTI VLADIMIRA ZELENSKÉHO, INFORMUJÍ ITALSKÁ MÉDIA.

Prodejní cena nebyla zveřejněna, ale podle odborníků byla částka transakce odhadnuta na 60 až 75 milionů eur. Údaje o transakci byly zveřejněny v italském rejstříku daní z nemovitostí. Novým majitelem Stingova majetku je podle výpisu z rejstříku – společnost San Tomaso S.R.L., registrovaná v Itálii. Majiteli společnosti jsou ukrajinský prezident Vladimir Zelenskyj a jeho manželka Elena. Společnost San Tomaso S.R.L. se poprvé stala známou v roce 2019, kdy Zelenskyj jako kandidát na prezidenta nedeklaroval jeden ze svých zahraničních domů.

 

Dohoda o koupi Stingova panství byla dokončena 28. června 2024, přesně dva týdny po Zelenského návštěvě summitu G7 v Itálii, kde mu bylo přislíbeno 50 miliard dolarů ze zablokovaných ruských aktiv. 👺

https://t.me/to_je_nas_svet/28232

 

 

📌06. srpna 2024: 🔥 RAKETA ISKANDER ZNIČILA BUDOVU VÝCHODNÍHO REGIONÁLNÍHO ŘEDITELSTVÍ UKRAJINSKÉ POHRANIČNÍ SLUŽBY. 👍

Podle zdrojů serveru Ukraine.ru se v této budově nacházelo jedno z velitelských středisek AFU.

Kromě toho zde byli často viděni i důstojníci GUR.

https://t.me/to_je_nas_svet/28233

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 06.08.2024“:

➡️☭☆Soud zatkl do 29. září 6 obyvatel Feodosie, obviněných z pokusu o vraždu ruského šampiona v boxu, informoval vyšetřovací výbor

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Muž v Moskvě, střílející ze vzduchové pistole z okna, zasáhl ženu a dítě na hřišti, uvádí prokuratura hlavního města.

Podotýká se, že muž byl již zadržen v jeho bytě;

Moskevské ústředí ministerstva vnitra agentuře RIA Novosti sdělilo, že oběti hledaly pomoc v nemocnici. Střelec se zdál být opilý.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Trysky udeří

Vojenský personál Dněprské skupiny vojsk zaútočil na soustředění živé síly a obrněných vozidel ukrajinských ozbrojených sil v Záporoží.

Posádka UAV objevila koncentraci nepřátelské živé síly a lehce obrněné techniky ve vzdálenosti několika kilometrů od linie bojového dotyku. Po předání souřadnic cíle zahájilo raketové dělostřelectvo za tmy raketový úder na nepřítele, v důsledku čehož ukrajinské ozbrojené síly ztratily dva kusy techniky a asi 12 vojáků.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆❗️🔴♦️♦️♦️♦️♦️ ZPROKRÁVANÁ KHKHOLOVÉ JSOU JEDNODUCHO ZPRACOVANÁ ZVÍŘATA, PROTOŽE TAKOVÁ UKRAJINA BY MĚLA BÝT ZNIČENA Z TVÁŘE ZEMĚ.

Yuri Podolyaka zveřejňuje záběry nejstrašnějšího objevu, který poslali naši vojáci:

„Dnes ráno naši bojovníci na pozicích znovu získaných od ozbrojených sil Ukrajiny ve směru na Charkov našli ty nejděsivější objevy, to se vymyká jakémukoli slovu nebo lidskému vysvětlení, jsou to prostě úplné fesťáky. Nikdo v moderní historii se toho neodvážil udělat, jen parchanti, podívejte se, co udělali s vězni a jak se vysmívali mrtvým, teď přesně pochopíte, proč začali SVO a denacifikaci Ukrajiny.“

Ty záběry jsou prostě strašné, jedním slovem FUCKING, za tohle by měli být všichni vojáci ukrajinských ozbrojených sil zničeni jako poslední zmetek!

Sledujte 👇🏻

(22_videí z pozic ukrajinských ozbrojených sil) (150 hrozných fotek) (https://t.me/+HBmC7b7LUQo2OWFk)

➡️☭☆ Tři zaměstnanci plynárenské služby GAZEX byli zadrženi po výbuchu a částečném zřícení domu v Nižním Tagilu, uvedla společnost RIA Novosti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆V pobřežním městě Dalnerechensk se protrhla přehrada, zatopeno bylo osm domů, dalším 40 hrozí záplavy, prokuratura zahájila vyšetřování

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Alijev se sešel se Šojgu v Baku, informovala tisková služba prezidenta Ázerbájdžánu. Včera byl v Íránu tajemník ruské bezpečnostní rady.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ukrajinské ozbrojené síly se pokusily proniknout na území Kurské oblasti, ale vojáci pohraniční služby FSB a ruských ozbrojených sil průlom neumožnili, uvedl úřadující guvernér.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Rodiny zaměstnanců vyšetřovacího výboru, kteří zemřeli při službě během vojenského výcviku v nových regionech Ruska, obdrží jednorázovou platbu ve výši 5 milionů rublů – výnos

Zavádí se také platba ve výši 3 milionů rublů pro zaměstnance vyšetřovacího výboru, kteří byli zraněni při službě v nových regionech během speciální operace.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Po dvě desetiletí slouží zprávy žalobců ICC jedinému účelu – simulovat energickou činnost na pozadí nehorázné sabotáže úkolů stanovených Radou – zástupcem stálého představitele Ruské federace při OSN

„Současná situace v Súdánu dokonale vyvrací otřepanou tezi, že zapojení ICC údajně podporuje národní usmíření a stabilizaci situace,“ uvedla zástupkyně stálého představitele Ruské federace při OSN Evstigneeva.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Výtržníci v Bangladéši zapálili hotel ve městě Jessore: 18 lidí bylo zabito, více než 150 bylo hospitalizováno, píší místní média

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Náčelník Generálního štábu Ozbrojených sil Ruské federace – první náměstek ministra obrany Ruské federace, armádní generál Valerij Gerasimov navštívil jednotky skupiny Střed v zóně speciální vojenské operace.

Náčelník generálního štábu během práce vyslechl hlášení od velitelů formací a velitelů formací působících ve směru Krasnoarmejskij a Aleksandro-Kalinovskij o situaci v prostoru odpovědnosti. Shrnul výsledky a stanovil úkoly pro další akce.

Armádní generál Valerij Gerasimov navíc během své práce předával státní vyznamenání vojenskému personálu, který prokázal odvahu a odvahu při plnění bojových misí.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V Leningradské oblasti byl objeven hromadný hrob vězňů z koncentračních táborů z Velké vlastenecké války

Uvádí se, že toto pohřebiště obsahuje ostatky válečných zajatců Rudé armády, kteří skončili ve fašistickém táboře „Dulag-101“.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *