, ,

06.07.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

06.07.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

 

📌6. července 2024: ⚡️ V BĚLORUSKU SE USKUTEČNÍ SPOLEČNÝ PROTITERORISTICKÝ VÝCVIK ČÍNSKÉ A BĚLORUSKÉ ARMÁDY.

Cvičení je naplánováno na 8.-19. července. Čínští vojáci již dorazili do republiky, informovalo běloruské ministerstvo obrany.

https://t.me/to_je_nas_svet/27623

 

 

📌6. července 2024: ♨️ CESTA K PORÁŽCE: NATO PÁCHÁ SEBEVRAŽDU, KDYŽ DÁVÁ PŘEDNOST VÁLCE PŘED MÍREM:

Maďarský premiér Viktor Orbán napsal článek pro časopis Newsweek. Uvádí v něm, že NATO se vzdálilo hodnotám, pro které bylo vytvořeno. Smyslem aliance je udržovat mír a posilovat obranu, ale nyní se zabývá válkami a konflikty. To je cesta k sebevraždě, varuje Orbán.

Podle Orbána Maďarsko vstoupilo do NATO, protože vidělo, že se organizace zavázala nikoli k útočné expanzi, ale k obraně sebe sama a sebe navzájem.

Nyní se Maďarsko s většinou členů NATO rozchází v názorech na budoucnost. Hlasy uvnitř aliance spekulují o nutnosti vojenské konfrontace s dalšími světovými geopolitickými centry moci. Hrozí, že se to stane sebenaplňujícím se proroctvím.

Když aliance přechází od vyhýbání se konfliktu k jeho aktivnímu vyhledávání, chystá si tím vlastní cestu k porážce, uzavírá premiér.

https://t.me/to_je_nas_svet/27624

 

 

📌6. července 2024: 🇺🇸 BIDEN: Byl jsem to já, kdo sestavil mírový plán pro Blízký východ, který se možná brzy uskuteční.😂

Byl jsem to já, kdo rozšířil NATO.

„Jsem stále v dobré kondici“😂:

Biden přiznal, že jeho výkon v debatě byl špatný, ale odmítl podstoupit nezávislý test kognitivních schopností. 🙈

Znovu kandiduji, protože si myslím, že lépe, než kdokoli jiný rozumím tomu, co je potřeba k tomu, abychom tuto zemi posunuli na zcela novou úroveň. Jsme na cestě. 🙈 Jsme na cestě… 🙈

https://t.me/to_je_nas_svet/27625

 

🤡 Z VOLEBNÍHO KLÁNÍ ODEJDU JEN NA OSOBNÍ POKYN BOHA 😂 – BIDEN

▪️ Americký prezident Joe Biden poskytl svůj první rozhovor po debatě s Donaldem Trumpem, v němž pronesl řadu výstižných prohlášení. Zdůraznil svou roli v globální politice a prohlásil: „Já jsem ten, kdo zastavil Putina. 😂 Já řídím svět. 😂 “

Biden rovněž vyzdvihl své úspěchy při posilování mezinárodních vztahů: „Sjednotil jsem NATO. Spojil jsem 50 zemí, aby pomohly Ukrajině.“ 👹

▪️ V rozhovoru také uvedl, že z volebního klání odejde pouze v případě, že „všemohoucí Bůh sestoupí z nebe a řekne mu, aby to udělal“. 👹

https://t.me/to_je_nas_svet/27626

 

 

📌6. července 2024: ♨️ „JE ZDRŽENLIVÝ A CHLADNOKREVNÝ, OPATRNÝ, PŘESNÝ, DISCIPLINOVANÝ.“

Viktor Orbán se po jednání v Moskvě podělil o svůj názor na ruského prezidenta:

„Když vyjednává, když začne vysvětlovat, o co jde, když předkládá návrh, když říká ano nebo ne, je super, super racionální.

Je to skutečná výzva s ním vyjednávat, pokud chcete udržet jeho intelektuální a politickou úroveň.“ 🤝  https://t.me/to_je_nas_svet/27627

 

 

📌6. července 2024, 10:49, ČTK, Ondřej Prokop, předseda hnutí Ano Praha: SPOLU JDOU DO BOJE SPOLU JEN VE 4 KRAJÍCH.

V TĚCH ZBÝVAJÍCÍCH 9 JDOU PROTI SOBĚ.

TAK JSOU TEDA SPOLU JAK FURT TVRDÍ NEBO PROTI SOBĚ NEBO JSOU TO PROSTĚ JEN ? CO MYSLÍTE?

 

Občanští demokraté, lidovci a TOP 09 budou v zářijových krajských volbách kandidovat společně ve čtyřech regionech. Společnou kandidátku utvořili ve středních Čechách, Libereckém kraji, na jihu Moravy a v Moravskoslezském kraji. V dalších osmi krajích se na spolupráci dohodly alespoň dva ze tří subjektů tvořících vládní koalici Spolu. Pouze ve Zlínském kraji bude každá z těchto stran na jiné kandidátce.

 

Koaliční smlouvu pro krajské volby v Jihomoravském kraji podepsali občanští demokraté, lidovci a TOP 09 už v únoru. Společnou kandidátku povede hejtman Jan Grolich z KDU-ČSL, která v krajských volbách před čtyřmi lety skončila na druhém místě. Volby tehdy vyhrálo hnutí ANO, které tak bude letos patrně největším rivalem.

 

V Moravskoslezském kraji se ODS minule ucházela o voliče v koalici s TOP 09 a získala tehdy deset křesel, samostatně kandidující lidovci měli sedm. Letos už půjdou všechny tři strany do voleb společně. „Jedná se o osvědčenou platformu. V roce 2020 jsme spolupracovali s TOP 09, v roce 2024 se to rozšiřuje o KDU-ČSL,“ uvedl lídr kandidátky Radek Kaňa z ODS. Spolu by chtělo na severu Moravy získat minimálně 17 mandátů v zastupitelstvu, stejný počet, jaký nyní mají dohromady ODS, TOP 09 a lidovci.

 

Poprvé půjde koalice Spolu do krajských voleb také v Libereckém kraji. Před čtyřmi lety kandidovala ODS samostatně, zatímco lidovci a TOP 09 sestavili kandidátku Společně pro Liberecký kraj. V letošních volbách by lídr koaliční kandidátky Edvard Kožušník (ODS) považoval za úspěch zisk 20.000 hlasů. Za konkurenci považuje Spolu nejen tradičního rivala ANO, ale i Starosty pro Liberecký kraj (SLK), kteří vyhráli poslední troje krajské volby.

 

ODS, KDU-ČSL a TOP 09 kandidují letos v koalici také ve středních Čechách. Lídrem je místopředseda Sněmovny Jan Skopeček, dvojkou hejtmančin náměstek pro zdravotnictví Pavel Pavlík (oba ODS).

 

Naopak samostatně se bude o hlasy voličů v zářijových krajských volbách ucházet jihočeská ODS. „Občanští demokraté by měli mít ambice sami vyhrávat volby se ziskem kolem 30 procent, jako tomu bývalo v minulosti,“ uvedl hejtman a krajský lídr ODS Martin Kuba. TOP 09 a lidovci jdou do zářijových voleb pohromadě pod značkou Společně pro jižní Čechy.

 

V Plzeňském kraji se ODS dohodla na spolupráci s TOP 09 a nezávislými starosty, stejně jako před čtyřmi roky. Lidovci se rozhodli kandidovat v novém subjektu Pro náš kraj.     S podporou TOP 09 míří do boje o hlasy voličů občanští demokraté v Karlovarském kraji. Je to změna proti volbám před čtyřmi lety, kdy ODS kandidovala s lidovci, zatímco TOP 09 v koalici se Starosty. Ve výsledku se ale obě společné kandidátky nakonec sešly v koalici, která čtyři roky řídí kraj.

 

Koalice Spolu nevznikla ani v Ústeckém kraji, kde budou v září na kandidátce občanských demokratů členové KDU-ČSL. Podle předsedy regionálního sdružení ODS Karla Krejzy se tento model z předchozích voleb osvědčil. TOP 09 je v současném volebním období součástí uskupení Spojenci pro kraj a obdobně tomu bude i v zářijových volbách.

 

Jen zčásti navázaly na koalice z voleb 2020 strany v Královéhradeckém kraji. Koalici ODS a Východočechů letos doplnili lidovci, naopak z ní odešlo hnutí STAN. Starostové se totiž přidali ke koalici TOP 09, Hradeckého demokratického klubu a strany LES, ve které získali lídra kandidátky.

 

V Pardubickém kraji lidovci tradičně kandidují jako vedoucí součást uskupení Koalice pro Pardubický kraj. Koalici tak utvořily alespoň ODS a TOP 09.

 

Se Starosty pro občany a TOP 09 jdou do voleb občanští demokraté na Vysočině. „Našim cílem je maximálně ve volbách uspět a sestavit koalici se subjekty demokraticky fungujícími, proevropsky orientovanými a politicky a ideologicky čitelnými,“ uvedl hejtman a volební lídr Vítězslav Schrek (ODS). Lidovci se v kraji rozhodli kandidovat samostatně, což odůvodnili tím, že KDU-ČSL má na Vysočině vlastní silnou voličskou základnu.

 

V Olomouckém kraji dlouhodobě funguje politické uskupení Spojenci-Koalice pro Olomoucký kraj, jehož součástí je KDU-ČSL a TOP 09. Projekt pokračuje také v letošních krajských volbách. ODS se bude o hlasy voličů ucházet samostatně.

 

Samostatně půjdou do voleb i zlínští občanští demokraté. Lidovci vytvořili koalici s hnutím Zlín 21 a TOP 09 kandiduje se STAN a hnutím ZVUK 12. „Vůbec jsme tady společnou kandidátku nezvažovali. Ani ODS ani KDU-ČSL o tom nikdy nejednaly a každý jsme si šli svou cestou jako vždy,“ uvedl lidovecký starosta Vsetína Jiří Čunek (KDU-ČSL).

 

https://www.e15.cz/domaci/spolu-bude-kandidovat-spolu-ve-ctyrech-krajich-ve-zbyvajicich-uz-ne-1417064?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2fN0L64I8df1Th9BxjVdpv2q4kPC_k3Cz1xCMQ9QHpF7MoHPi4LODHOZM_aem_Jer3L5T4Xp1rqDxAIQ3-GA

 

 

📌6. července 2024, 13:22, info.sk: ZÁKAZ KLIETKOVÝCH CHOVOV NEPREŽIJE ASI 15 % ČESKÝCH HYDINÁROV:

 

Napriek tomu, že k zákazu klietkových chovov má dôjsť až v roku 2027, upustilo od nich už približne 45 % českých hydinárov.

 

Česko k zákazu pristúpilo ako jedna z mála krajín Európskej únie, napríklad Poľsko o ňom ani neuvažuje. Informoval o tom portál novinky.cz.

 

Pod prijatie zákona o zákaze klietkových chovov v roku 2020 sa podpísal do veľkej miery tlak a názor verejnosti. Lepšie podmienky na chov zvierat však znamenajú vyššie náklady, čo vedie k zdraženiu výsledných produktov. V roku 2018 odhadovala Českomoravská hydinárska únia náklady na prestavbu českých chovov nosníc asi na päť až šesť miliárd Kč (198,40 milióna až 238,08 milióna eur).

 

Navyše, ako povedal pre Novinky podpredseda Českomoravskej hydinárskej únie Zdeněk Mlázovský, voľné chovy sú náročnejšie na energie, obsluhu či kŕmenie, takže ich produkcia je drahšia odhadom o 10 až 15 %. O koľko sa vo finále zdvihne cena pre konečného spotrebiteľa, závisí podľa Mlázovského od cenovej politiky reťazcov.

 

Mlázovský dodal, že niektorý z alternatívnych chovov má dnes už asi 45 % českých chovateľov. „Väčšinu, teda asi 42 %, tvoria chovy v halách, 2 % sú chovy s výbehom a 1 % biochovy,“ uviedol.

 

Jedným z problémov je fakt, že zákon síce v Česku bude zakazovať klietkové chovy, nie však dovoz vajec z klietkových chovov z ostatných krajín. „Chovatelia majú obavy z dodávok lacných klietkových vajec z Poľska alebo Ukrajiny. Tie smerujú najmä do gastronómie. Mnohí chovatelia preto zvažujú, že v roku 2027 chov nosníc buď výrazne obmedzia, alebo úplne ukončia,“ povedala hovorkyňa Agrárnej komory Českej republiky Barbora Pánková.

 

Podľa Mlázovského predstavuje sebestačnosť Česka v produkcii vajec v súčasnosti asi 83 %. „Nie všetci prestavbu stihnú. Odhadujeme, že asi 15 % chovateľov skončí. Pokles sebestačnosti by potom mohol predstavovať 15 až 20 %,“ uviedol.

 

Časť obchodných reťazcov už skôr avizovala ukončenie predaja vajec z klietkových chovov od roku 2025. Niektoré však od záväzku postupne cúvajú a nedá sa zatiaľ odhadnúť, aké vajcia skutočne budú na pultoch českých supermarketov na budúci rok. „Ak reťazce skutočne nebudú od roku 2025 vykupovať klietkové vajcia, bude pokles sebestačnosti ďaleko vyšší, odhadom až 30 %,“ dodal Mlázovský.

 

(1 EUR = 25,202 CZK)

 

https://www.info.sk/sprava/251438/zakaz-klietkovych-chovov-neprezije-asi-15-ceskych-hydinarov/

 

 

📌6. července 2024, 00:01, Jan Křovák: MINISTR FINANCÍ ZBYNĚK STANJURA (ODS) AVIZOVAL, ŽE JAKMILE BUDE ZNÁT VÝSLEDEK HOSPODAŘENÍ ZA PRVNÍ POLOVINU ROKU, OTEVŘE DEBATU O NADPOŽADAVCÍCH JEDNOTLIVÝCH RESORTŮ PRO LETOŠNÍ ROK.

JEDNAT BY SE MĚLO O VÍCE NEŽ ČTYŘI DESÍTKY MILIARD KORUN.

NEJVĚTŠÍ ČÁSTKU – TÉMĚŘ POLOVINU – NAVÍC POŽADUJE MINISTR PRÁCE A SOCIÁLNÍCH VĚCÍ MARIAN JUREČKA (KDU-ČSL). 👹

 

Ministr Stanjura už v březnu avizoval, že nejlepším časem pro debaty o dodatečných požadavcích jednotlivých ministrů je polovina roku, protože ministerstvo financí bude přesněji vědět, jak se vyvíjí a bude vyvíjet stav letošního státního rozpočtu.

👉Státní rozpočet skončil v prvním pololetí ve schodku 178,6 miliardy korun, deficit se tak zmírnil proti květnovým 210,4 miliardy korun. Výsledek hospodaření je nejlepší v posledních pěti letech, zároveň je pátý nejhorší v dějinách Česka.

 

Mluvčí resortu Petra Vodstrčilová pro Echo24 tento týden uvedla, že v tuto chvíli jsou data o plnění rozpočtu za první pololetí skutečně čerstvá. „Ministerstvo financí potřebuje 👉🧐určitý čas na jejich analýzu před politickými jednáními o dodatečných požadavcích resortů na výdaje v letošním roce,“ řekla Vodstrčilová.

 

Všechny požadavky resortů, které chtějí navýšit výdaje svých rozpočtových kapitol, 👉 bude projednávat vláda jako celek.

👉 „Požadavky se seřadí podle priorit a bude se postupovat vyškrtáváním od těch nejméně významných😣 až k těm nejdůležitějším, u kterých se bude hledat cesta, jak jim vyhovět například zapojením nároků z nespotřebovaných výdajů, vládní rozpočtové rezervy a případných vyšších příjmů státního rozpočtu nad rámec těch předpokládaných, se kterými počítá zákon o státním rozpočtu na rok 2024,“ uvedla Vodstrčilová s tím, že prioritou ministerstva financí bude, aby nebyla překročena schválená výše deficitu státního rozpočtu pro rok 2024, tedy 252 miliard korun.

 

NEJVÍCE ŽÁDÁ JUREČKA👅:

 

Největší objem peněz žádá resort Mariana Jurečky, celkem má jít o 20,6 miliardy korun navíc. „Na co tyto prostředky potřebujeme, umíme říct naprosto přesně,“ řekl pro Echo24 mluvčí MPSV Jakub Augusta.

Jedná se o 7,82 miliard na důchody, 6,5 miliardy na humanitární dávku((???)), 3,525 miliardy na příspěvek na péči, 1,4 miliardy na příspěvek 👉 👉 👉 na podporu zaměstnávání osob se zdravotním postižením, ((kteří když žádají na ÚP o příspěvek, zamíte i beznohým invalidům!!!??? Které taky pošlete na stavbu nosit cihly??? To bude ta podpora???

Co pane Jurečka, proč žadatelům o příspěvek v nouzi, který jste stanovili na 4.860 Kč, nevyplácíte na Úřadě práce ani v téhle výšce??? Který z Vás, lumpů dal příkaz na Úřady práce, aby se nikomu nedávala tahle výše??? Na dotaz, na ÚP, proč ho lidi nemají, zněla odpověď, že je to nařízení ze shora a oni nic s tím nemůžou nic udělat!!! Mají zákaz tuhle výši vplácet!!!

Tak na co si to tady hrajete a bohapustě lžete i na papírech i z huby co vypouštíte???))

👉 👉 👉 a stejnou částku na podporu v nezaměstnanosti. ((Jaká podpora v nezaměstnanosti??? Pokud nemá práci, v ulicích je jí dost, jako Veřejno, prospěšné práce, pak za to může dostat uchazeč nějakou vyčleněnou částku za odpracované hodiny a výkon práce, a hlavně se to týká cizích osob, pokud není občanem naší republiky, jenom jako příživník!!! Navíc se jich vylouplo tady dost, na drahých autech, schováváte je u nás a živíte z našich peněz, na náš úkor a nedostatek pro naše občany, i když je Váš milující Zelenský žádá vrátit na Ukrajinu a nastoupit do obrany republiky proti údajnému agresorovi, takže jdete proti němu sami, i když ho bránite zuby, nehty v médiích i na veřejnosti, a to jim vyplácíte dávky á měsíc + ubytování a strava, bez platných dokladů!!!!!??? Takové osoby vůbec nemají u nás co dělat. Nepatří do aliance NATO ani Ukrajinci, ani Ukrajina, a jsou u nás nezákonně, načerno, Vaší podporou, mimo schengenský prostor! Kdo z Českých občanů Vám udělil na tohle právo, nebo zvolení??? Patříte na smetiště dějin bez jakéhokoliv nároku na něco!!! Karma si Vás najde, doufám, že brzy! Předpokládám, že hnutí ANO, které jako jediné očividně pomáhá matkám s dětmi, které jste hodili přes palubu do bahna, ale nemyslím, že dokonale a dopodrobna vědí o dalších Vašich lumpárnach na Úřadech práce a jak jednáte s postiženými, bezbrannými lidmi!!!!! Nejste lidi, jste zrůdy v lidské kůži, kteřím bych ze srdce přála, aby se dostali do naši kůže!!! Snad jednou bude k tomu příležitost, aby jste si to všichni sami vyskoušeli§§!))

 

„Důležité je zdůraznit, že se jedná o mandatorní výdaje, ((To jsou hlavně mzdy státních zaměstnanců, to znamená i Vaše, které si neustále zvedáte už směrem k 7. místnímu číslu!!!)), které na základě současných předpokladů budou muset být vyplaceny,“ sdělil redakci Augusta s tím, že jednání stále probíhají. ((Hlavně na své konta, a to co nejvíc rozkrást pro sebe!!!))

 

Ve výši požadavků následuje resort průmyslu a obchodu se žádostí o 9,6 miliardy. „Předložili jsme ministerstvu financí požadavek na uvolnění dodatečných prostředků ze státního rozpočtu. Tento požadavek navazuje, na již oznámená opatření vlády, jako je snížení plateb za příspěvek na OZE pro subjekty na vysokém a velmi vysokém napětí nebo poskytnutí kompenzací nepřímých nákladů pro energeticky náročné podniky,“ uvedla pro Echo24 už dříve mluvčí MPO Miluše Trefancová. Požadavky podle informací redakce stále platí.

 

Že žádá o peníze navíc, potvrdil pro Echo24 také ministr zemědělství Marek Výborný (KDU-ČSL). „Některé požadavky k letošnímu rozpočtu, o kterých komunikuji s panem ministrem Stanjurou, máme. Souvisí s příslibem k agrárnímu sektoru, který jsme učinili, či závazky, kterými jsme vázáni směrem k vlastníkům lesů, obcím s budováním vodohospodářské infrastruktury či společné zemědělské politice. ((Jaké? Ten malý zbytek??? Zemědělství jste už totálně položili!!! Jak téměř všechnu půdu, vymyšlené nemoci jako „ptačí chřipka“, „prasečí chřipka“, abyste jim vybyli stáda a zlikvidovali chovy!!! Ještě, že tady nemáme velryby, nebo velbloudy, taky by schytali „chřipečku???)) Jednání probíhají průběžně, v zásadě nejdeme nijak nad rámec předdohodnutých opatření,“ uvedl Výborný. Jednat by se mělo například o 550 milionů, které Výborný se Stanjurou slíbili zemědělcům po jarních protestech. Celkem by mělo jít až o 7,5 miliardy.

 

NEPŘEHLÉDNĚTE: VLÁDA NECHCE ŘEŠIT ROZPOČET V PŘÍMÉM PŘENOSU!!!!

Ministři odmítají obvinění z netransparentnosti 😂((proto odmítáte řešit rozpočet v přímém přenosu??? Nesmíme to vidět, proto!!! Máte plné kalhoty??? Půjčte si od Zeleniny hnědou kombinézu, aby to nebylo tak vidět, ale puch zůstane po Vás všude!!!))

 

Jednotky miliard požaduje po ministerstvu financí také ministerstvo školství v čele s ministrem Mikulášem Bekem (STAN) „V souladu s předchozími vládními dohodami bude ministerstvo uplatňovat dodatečné požadavky na navýšení rozpočtu kapitoly školství v řádu nízkých jednotek miliard, a to na neinvestiční výdaje v regionálním a vysokém školství,“ uvedl pro Echo24 mluvčí MŠMT Patrik Kubas.

 

👉 Vnitro žádá podle dostupných informací o dodatečných 2,7 miliardy korun, mimo jiné na boj s dezinformacemi a kyberkriminalitou nebo na agendu migrační azylové politiky.

((Ty si nezaslouží ani halíř. Ještě by Rakušan měl vrátit vše co nabyl, republice!!!§§§))

 

Ministerstvo pro místní rozvoj žádá navíc 1,6 miliardy korun a resort zahraničí necelou miliardu. Ministerstvo kultury přišlo s požadavkem na necelých 400 milionů a ministr životního prostředí Petr Hladík (KDU-ČSL) chce téměř 300 milionů korun. Ministr zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09) si přeje, aby se celkové výdaje jeho resortu příliš nenavyšovaly. Ministryně obrany Jana Černochová a ministr dopravy Martin Kupka (oba ODS) podle dostupných informací o žádné navýšení pro letošek nežádají.

 

NRR: SCHODEK SE UDRŽÍ:

 

Vývoj schodku státního rozpočtu za prvních šest měsíců podle analytika Národní rozpočtové rady Daniela Bárty naznačuje, že celoroční deficit 252 miliard může být dodržen. „Po očištění o příjmy a výdaje na projekty z Evropské unie je letošní schodek v polovině roku meziročně nižší o 61 miliard,“ řekl pro Echo24 Bárta.

 

Stát sice podle něj již nemá mimořádné výdaje, ale narostly mu mezitím ostatní běžné výdaje. Jen pro představu: na úrocích z dluhu, platbách za státní pojištěnce, nákupech ministerstva obrany a sociálních dávkách zaplatil stát navíc za prvních šest měsíců přesně tolik, kolik ušetřil zrušením energetických kompenzací. „Příjmová strana pak stojí za meziročním výrazným zlepšením, kterou táhne zejména vyšší výběr pojistného a daň z příjmů fyzických osob,“ dodal Bárta s tím, že z hlediska konsolidace je důležité sledovat celé veřejné finance a to v procentech HDP, nikoliv pouze výseč, kterou je „nominální“ státní rozpočet…..

 

((Už aby se celá vražední unie rozpadla alespoň na sekce, které se už rýsují!!!))

 

https://echo24.cz/a/HZDLc/zpravy-domaci-ministri-zadaji-stanjuru-o-desitky-miliard-korun-na-letosek-navíc

 

 

📌6. července 2024: PROTOKOLY RKI UKAZUJÍ PROPAST ZRADY.

 

SHRNUTÍ KONVERZAČNÍCH PROTOKOLŮ INSTITUTU ROBERTA KOCHA (soubory RKI):

 

  1. Covid-19 není o nic nebezpečnější než chřipka.
  2. Zvýšení rizika na „pandemii“ na žádost jediného externího aktéra.
  3. Žádný důkaz pro požadavek masky (ani FFP2).
  4. Aerosoly nehrají významnou roli.
  5. Bylo známo, že uzamčení je nebezpečnější než samotná Corona.
  6. Žádný důkaz ochranného účinku genové terapie mRNA (vakcinace).
  7. Nekontrolované testování je zavádějící.
  8. Žádný asymptomatický přenos.
  9. Žádné snížení hodnocení rizik na základě důkazů z politických důvodů.
  10. Žádná infekce s hodnotami Ct > 30 (PCR test).
  11. Studie kohorty „Diamond Princess“ byla známá, ale ignorována.
  12. Mezní hodnoty výskytu (35 nebo 50) byly libovolně nastaveny Spahnem a Braunem.
  13. Odstranění nezbytných příznaků (horečka), aby se počet případů uměle udržoval na vysoké úrovni.

 

https://t.me/ProfHockertz

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️06.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „III.SVĚTOVÁ VÁLKA…“: ŠOKUJÍCÍ SLOVA LÍDRA Z ALIANCE NATO PO SETKÁNÍ S PUTINEM O UKRAJINSKÉ VÁLCE.

 

https://youtu.be/x-rle55iXeY?si=RNKc5PGk0DwSYmbu

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️06.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKO ZASYPALO DEŠTĚM RAKET ISKANDER-M UKRAJINSKÉ RAKETOVÉ SYSTÉMY S-300 V POLTAVĚ; JIŽ ČTVRTÝ ÚTOK BĚHEM 6. DNŮ

 

https://youtu.be/ElnCrVPX_SY?si=0T-4OzV-zrQKUHdQ

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️06.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: UKRAJINA SE PONOŘILA DO TMY V DOBĚ, KDY RUSKÉ SÍLY VYSLALY DÉŠŤ DRONŮ NA 12 UKRAJINSKÝCH REGIONŮ; ZASAŽENO VELKÉ ENERGETICKÉ ZAŘÍZENÍ V REGIONU SUMY

https://youtu.be/GtmZgGgeCqY?si=QSzR7nclun2tRI8y

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️06.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINOVY PROTITANKOVÉ RAKETY ATGM SMETLY Z BOJIŠTĚ UKRAJINSKÉ VOJÁKY V DONĚCKÉ OBLASTI; RUSKO VYHLAŠUJE DALŠÍ VÍTĚZSTVÍ V DONĚCKÉ VESNICI SOKIL

 

https://youtu.be/WJTaEWfubto?si=nIYspZRqKf5Ka454

 

 

 

📌💉🎚️6. července 2024: KOMPLEXNÍ STUDIE PŘEDNÍCH PEDIATRICKÝCH VĚDCŮ POTVRDILA, ŽE ZNIČUJÍCÍ NÁRŮST SRDEČNÍHO SELHÁNÍ U DĚTÍ JE ZPŮSOBEN INJEKCEMI MRNA COVID.

 

👉Komplexní studie předních dětských vědců potvrdila, že ničivý nárůst srdečního selhání u dětí je způsoben injekcemi Covid mRNA.

 

Recenzovanou studii, publikovanou v prestižním časopise Med, provedli vědci z Hongkongské univerzity.

 

Tým vedený Dr. Hing Wai Tsangem, katedrou pediatrie a adolescentní medicíny, Li Ka Shing Faculty of Medicine, School of Clinical Medicine, University of Hong Kong, odhalil důkazy potvrzující, že Natural Killer (NK) aktivace buněk injekcemi Přípravku Covid mRNA způsobuje patogenezi akutní myokarditidy.

 

MYOKARDITIDA JE ZÁNĚT SRDEČNÍHO SVALU, KTERÝ OMEZUJE SCHOPNOST TĚLA PUMPOVAT KREV.

 

Zánět způsobuje mrtvici a srdeční zástavu, a nakonec může způsobit náhlou smrt.

 

Studie dospěla k závěru, že injekce přípravku Covid mRNA masivně zvyšují riziko myokarditidy u dětí a mladých lidí, zejména u mužů.

 

Generuje další potenciální důkazy o mechanismu myokarditidy u mladších lidí a dětí, spoluvedoucí vědecký pracovník studie Patrick Ip, odborný pediatr z Hongkongské univerzity, shromáždil a analyzoval vzorky od 60 dospívajících s myokarditidou související s vakcínou.

Tyto vzorky zahrnují prozánětlivé cytokiny, srdeční troponin T, genotypizaci a imunofenotypizaci odpovídajících aktivačních podskupin NK buněk, monocytů a T buněk.

Nálezy byly porovnány se vzorky od 10 očkovaných jedinců bez myokarditidy a 10 zdravých kontrol.

Studijní tým zkoumal dříve vzácnou, ale nyní velmi častou akutní myokarditidu související s vakcínou.

 

👉Výzkumníci odhalují, že nyní mnohem jasněji chápou přesné mechanismy založené na jejich hypotéze, že buňky přirozeného zabijáka (NK) hrají ústřední roli v jeho patogenezi.

 

Drs Hing Wai Tsang a Patrick Ip ve studii uvádějí z této studie založené na vzorku, že fyzicky „vysoké hladiny sérových cytokinů jsou pivotní pro NK buňky, včetně interleukinu-1β (IL-1β), interferonu α2 (IFN-α2), IL-12 a IFN-ε byly pozorovány u pacientů po očkování s myokarditidou, kteří měli také vysoké procento CD57+ NK buněk v krvi, což zase pozitivně korelovalo se zvýšenými hladinami srdečního troponinu T. ”

 

„Genotypicky byl receptor podobný imunoglobulinu zabijáckých buněk (KIR) KIR2DL5B(−)/KIR2DS3(+)/KIR2DS5(−)/KIR2DS4del(+) rizikovým haplotypem kromě jednonukleotidových polymorfismů souvisejících s kvantitativním rysem exprese NK buněk loci DNAM-1 a FuT11, které také korelovaly s hladinami srdečního troponinu T u pacientů po očkování s myokarditidou.“

 

V předchozí epidemiologické studii autoři zjistili významné zvýšení rizika akutní myokarditidy s rychlým nástupem (medián pouze 2 dny) po očkování vakcínou Pfizer na bázi mRNA (BNT162b2).

 

RIZIKO BYLO ZVLÁŠTĚ ZVÝŠENÉ U DOSPÍVAJÍCÍCH MUŽŮ, ZEJMÉNA PO DRUHÉ DÁVCE.

 

Hongkongští lékařští specialisté a vědci pozorovali velmi vysoké hladiny sérových cytokinů pivotních pro NK buňky u pacientů po očkování s myokarditidou.

 

👉U dětí a mladých lidí byla hojnost podskupiny CD57+ NK, korelující s hladinami srdečního troponinu T zvláště patrná u mužských pacientů a u těch jedinců, kteří dostávali druhý bodnutí.

 

Další riziko bylo spojeno se skupinami souvisejícími s polymorfismem KIR (Killer-cell Immunoglobulin-like Receptor), který odkazuje na genetickou rozmanitost nalezenou v genech KIR, které kódují receptory na povrchu přirozených zabijáckých (NK) buněk a některých T buněk.

 

Tyto receptory hrají zásadní roli v imunitním systému tím, že regulují aktivitu NK buněk, které jsou nezbytné pro obranu těla proti infekcím a rakovině.

 

Polymorfismus v genech KIR přispívá k variabilitě imunitních reakcí mezi jednotlivci. Také jedinci s NK specifickými eQTL.

 

To jsou genetické varianty, které ovlivňují hladiny exprese genů konkrétně v přirozených zabijáckých (NK) buňkách. eQTL jsou loci v genomu, kde jsou odchylky spojeny se změnami genové exprese.

 

Tyto odchylky mohou ovlivnit, kolik konkrétního proteinu vzniká v buňce, a tím ovlivnit funkci buněk a celkovou imunitní odpověď.

 

Autoři píší: „Hypotéza, že NK buňky hrají ústřední roli v rychlém nástupu myokarditidy vyvolané vakcínou mRNA. ”

 

Autoři této studie nacházejí důkazy podporující jejich základní hypotézu: NK buňky slouží klíčové roli v příčině rychlého nástupu akutní myokarditidy vyvolané vakcínou mRNA COVID-19 u dětí a mladých lidí.

 

Hongkongský výzkumný tým nyní nabízí světově nové poznatky o základních imunitních mechanismech spojených s kdysi vzácnými potenciálně smrtelnými vedlejšími účinky.   Autoři předpokládají růst přijetí použití vakcín mRNA, což znamená, že tato zjištění vyvolávají důsledky pro „navrhování vylepšených vakcín mRNA, které by měly minimální aktivační účinky NK. ”

 

Lékaři si musí být vědomi pacientů, kteří mají nejen poočkovací myokarditidu v anamnéze, ale kteří jsou také geneticky náchylní.

 

VĚDCI NYNÍ VYZÝVAJÍ LÉKAŘE, ABY BYLI AKTIVNĚJŠÍ, POKUD JDE O POUŽÍVÁNÍ NEBEZPEČNÝCH SNÍMKŮ MRNA.

 

👉Kromě toho používají pečlivé sledování všech pacientů, kteří dostali podobnou vakcínu mRNA.

 

READ MORE – Bombastická studie přímo spojuje covidshoty s návalem náhlých úmrtí

 

https://slaynews.com/news/top-scientists-confirm-covid-shots-cause-heart-attacks-children/

 

 

📌6. července 2024: 🔥 SHRNUTÍ PROTOKOLŮ RKI 🔥

 

Zde je shrnutí nejdůležitějších pasáží redigovaných protokolů RKI.

Naprosto odhalující.

Nepotřebujeme žádné další zpracování, jen svobodné, nezávislé soudce a státní zástupce. Vše zaznamenáno a zdokumentováno.

Žili jsme v politické noční můře, věděli jsme to a byli pronásledováni KVŮLI těmto znalostem atd. Ale věděli jsme to také…

 

Jsem si jistý, že skutečná mainstreamová ovce umytá jen jednou vodou to hravě zvládne. 👹

Momentálně není čas, protože se musíte dívat na fotbal.

Bavte se učením. Vše, co fungující veřejnost potřebuje…

https://t.me/ProfHockertz

 

 

📌💉6. července 2024: 1 Z 200 LIDÍ ZEMŘEL POTÉ, CO SE ÚČASTNILI KLINICKÝCH ZKOUŠEK NOVÉ INJEKCE PTAČÍ CHŘIPKY S NÁZVEM AUDENZ OD CSL SEQIRUS.

 

To je opravdu špatné.

 

Lidé, kterým byla aplikována vakcína proti ptačí chřipce CSL Seqirus H5N1 (AUDENZ), která je v současné době celosvětově distribuována pro humánní použití, zemřeli v jedné z klinických studií (studie 3 až 0,1 %) v poměru 1:200 (0,5 %) skupina.

 

To naznačuje, že podávání této vakcíny lidem může představovat významné riziko úmrtí. Vlády by neměly podporovat a hromadně nakupovat produkty, které představují riziko smrti. 👹

 

A tady je odkaz na zdroj pro případ, že by se nějaký „ověřovatel faktů“ chtěl pokusit lhát. https://t.co/HxPsRQBzpV

 

 

📌 6. července 2024: DR. MALONE: ​​„ŽÁDNÝ DŮKAZ O PŘENOSU PTAČÍ CHŘIPKY Z ČLOVĚKA NA ČLOVĚKA“‼️ 👹

 

WHO tvrzení, že 50procentní úmrtnost lidí nakažených virem ptačí chřipky H5N1 je zcela mylná. To je to, co spoluvynálezce technologie mRNA, Dr. Robert Malone v rozhovoru Auf1. Ti infikovaní by nedostali víc než zánět spojivek. Nikdo nezemřel, říká Dr. Malone určitě. 👹

 

⚠️ Celý rozhovor Dr. Roberta Malonea můžete vidět příští sobotu 6. července 2024 na AUF1.TV

Nenechte si ujít! https://AUF1.TV

 

 

📌💉🎚️6. července 2024: STUDIE VAKCÍNY EXPLOSIVE COVID, KTEROU LANCET CENZUROVAL DO 24 HODIN, JE NYNÍ PEER-REVIEWED A VEŘEJNÁ.

 

Dříve cenzurovaná práce z The Lancet byla nyní podrobena vzájemnému hodnocení a je k dispozici online.

 

Studie s názvem „A Systematic Review of Autopsy Findings in Deaths After COVID-19 Vaccination“

(Systematická kontrola výsledků pitvy u úmrtí po očkování vakcínou COVID-19) Analyzoval 325 pitev a zjistil, že ohromujících 73,9 % úmrtí bylo buď přímo způsobeno očkováním covid-19, nebo k němu významně přispělo. (Viz čl. Forenzní věda International )

 

Hlavní autor studie, Dr. Nicolas Hulscher, čelil značnému odporu, když tyto výsledky odhalil. Po prvním stažení více než 100 000 krát byl článek odstraněn z The Lancet během 24 hodin, podle Dr. Williama Makise.

 

Podle The Daily Sceptic bylo tehdejší odůvodnění následující: „Tento preprint byl odstraněn z Preprints with the Lancet, protože závěry studie nejsou podloženy metodikou studie.“

 

ZPRAVODAJSKÝ MAGAZÍN DODAL:

 

„Bez dalších podrobností ze zaměstnanců společnosti Preprints with the Lancet, kteří odstranili práci, je těžké říci, jakou opodstatněnost má tvrzení, že závěry nejsou podporovány metodikou. Někteří autoři papíru patří mezi nejlepší ve svém oboru, takže je těžké si představit, že metodika jejich přezkumu byla opravdu tak špatná, že ospravedlňovala odstranění při prvním screeningu, spíše, než aby byla podrobena úplnému kritickému hodnocení.

 

Voní to spíš jako hrubá cenzura práce, která neodpovídá oficiální linii. Mějte na paměti, že CDC dosud neuznala ani jedno úmrtí způsobené vakcínami Covid-mRNA. Pitevní zprávy, které dokazují opak, zjevně nejsou tím, co chce americký zdravotnický establishment slyšet.“

 

V PŘÍSPĚVKU NA X DR. WILLIAM MAKIS SDÍLEL VZRUŠUJÍCÍ NOVINKY:

 

„BREAKING NEWS: Náš DOKUMENT LANCET CENSORED je nyní peer reviewed a k dispozici online!“

 

„Neuvěřitelná vytrvalost [sic] prvního autora Nicolase Hulschera, který se nevzdal poté, co LANCET stáhl náš článek bez legitimního důvodu do 24 hodin po 100 000 staženích. Velký farmaceutický průmysl tlačil na The Lancet, ale nepodařilo se mu nás zastavit.“

 

„Naše práce byla o rok zpožděna a tato opatření cenzury a hašení vedla k mnoha úmrtím, kterým se dalo zabránit. Tato práce by mohla být zlomovým bodem,“ dodal Makis.

 

VE STUDII SE UVÁDÍ:

 

Metody

 

Hledali jsme v PubMed a ScienceDirect všechny zveřejněné pitevní a nekropzivní zprávy o očkování COVID-19 do 18. května 2023. Byly zváženy všechny pitvy a nekropsie, které zahrnovaly očkování podle COVID- 19 jako předchozí expozici.

 

Vzhledem k tomu, že úroveň znalostí se od původních vydání vyvíjela, tři lékaři nezávisle na sobě přezkoumali každý případ a rozhodli se, zda bylo očkování COVID-19 přímou příčinou úmrtí, nebo významně přispělo k úmrtí.

 

Výsledky

 

Původně bylo identifikováno 678 studií a po screeningu na naše kritéria zařazení bylo zahájeno 44 prací s 325 pitvami a jedním případem nekropsie. Průměrný věk úmrtí byl 70,4 roku.

 

Nejčastěji postiženým orgánovým systémem byl kardiovaskulární systém (49 %), následovaný hematologickým (17 %), respiračním (11 %) a mnohočetným orgánovým systémem (7 %). Ve 21 případech byly postiženy tři nebo více orgánových systémů.

 

Průměrná doba od vakcinace do úmrtí byla 14,3 dne. K většině úmrtí došlo během jednoho týdne po posledním podání vakcíny.

 

Celkem 240 úmrtí (73,9 %) bylo nezávisle klasifikováno jako úmrtí přímo způsobené nebo významně přispívající k očkování proti covid-19 , Mezi hlavní příčiny úmrtí patřila náhlá srdeční smrt (35 %), plicní embolie (12,5 %), infarkt myokardu (12 %), VITT (7,9 %), myokarditida (7,1 %), syndrom multisystémového zánětu (4,6 %) a krvácení do mozku (3,8 %).

 

Podle zpráv y VAERS COVID Vaccine Adverse Event Reports, která zahrnuje všechna úmrtí a komplikace hlášené společností COVID, zemřelo na vakcínu COVID-19 37 647 lidí. 31. května 2024.

 

Jedná se o hlášená úmrtí související s očkováním.

A PŘESTO LÉKAŘI VNUCUJÍ SVÝM PACIENTŮM VAKCÍNU! PENÍZE MUSÍ BÝT VELMI, VELMI DOBRÉ! 👹

 

Vigilant Fox zveřejnil tento příspěvek od Jimmyho Dore:

 

Další „konspirační teorie“ COVID se stává skutečností, protože průkopnická studie, kterou cenzuroval The Lancet, byla nyní přezkoumána odborníky.

 

CO SE SNAŽILI SKRÝT, PTÁTE SE?

 

💉🎚️ MNOHO, MNOHO ÚMRTÍ NA OČKOVÁNÍ.

 

Po analýze 325 případů pitvy vakcíny COVID ukázala nyní odborně ověřená studie, že „celkem 240 úmrtí, tj. 73,9 %, které byly způsobeny nebo významně přispěly k očkování podle COVID-19, a to nezávisle!!!“

 

https://legitim.ch/explosive-covid-impfstoffstudie-die-von-lancet-innerhalb-von-24-stunden-zensiert-wurde-ist-jetzt-peer-reviewed-und-oeffentlich/

 

 

📌💉🎚️6. července 2024: ÚDAJE OD 1 MILIONU DĚTÍ UKAZUJÍ RIZIKO OČKOVÁNÍ

 

Rozsáhlá studie očkování proti Covid ukazuje mnohá rizika, ale žádný přínos a ukazuje riziko myokarditidy, zejména u dětí.

 

Jde o průlomovou studii vědců z Oxfordu, Leedsu, Harvardu a Bristolu, která potvrzuje, že myokarditida a perikarditida u dětí a dospívajících se objevují až po očkování proti COVID-19 a nikoli po infekci.

 

https://tkp.at/2024/06/04/daten-von-1-millionen-kindern-zeigen-impf-risiko/

 

 

📌6. července 2024: PREMIÉR ROBERT FICO (SMER-SSD) KRITIZUJE „NEZMYSELNÉ PROGRESÍVNE A LIBERÁLNE IDEOLÓGIE“.

 

V rámci obrany voči nim bude podľa neho možno potrebné hľadať zhodu na politickej scéne pri úprave Ústavy SR, aby sa postavila ešte silnejšia hrádza „proti liberálnym a progresivistickým ideológiám“. 👍

 

Viac sa dočítate tu:

https://www.extraplus.sk/clanok/fico-progresivne-liberalne-ideologie-sa-siria-ako-rakovina

 

 

📌6. července 2024: HOŠI OD ŽLUTÉ ŘEKY DORAZILI DO BĚLORUSKA 👍👍👍zřejmě chtějí ukázat, „civilizovanému západu “ červenou linii. Čínští vojáci dorazili do Běloruska.

Vojenský personál se zúčastní společného protiteroristického výcviku (cvičení), který bude probíhat od 8. července do 19. července.

– informovala tisková služba Ministerstva obrany Běloruska

https://t.me/absurdnisvet/75790

https://t.me/absurdnisvet/75791

https://t.me/absurdnisvet/75792

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 06.07.2024“:

➡️☭☆ Vladimir Putin poslal blahopřejný telegram zvolenému prezidentovi Íránské islámské republiky Masoudu Pezeshkianovi

Doufám, že vaše činnost ve funkci prezidenta přispěje k dalšímu rozšiřování konstruktivní bilaterální spolupráce ve všech oblastech ve prospěch našich spřátelených národů, v zájmu zjednodušení regionální bezpečnosti a stability.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Záběry objektivního řízení ničení pozice systému protivzdušné obrany S-300 ukrajinských ozbrojených sil v oblasti Poltavy

Posádka operačně-taktického raketového systému Iskander-M zahájila raketový úder na pozici systému protivzdušné obrany S-300PS ukrajinských ozbrojených sil, nacházející se u obce Koptevo v Poltavské oblasti.

V důsledku raketového úderu byly zničeny dvě odpalovací zařízení S-300, kabina bojového řízení, motorová vozidla a personál osádek protiletadlových raket ukrajinských ozbrojených sil.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Společný protiteroristický výcvik mezi Čínou a Běloruskem se uskuteční 8. až 19. července, do republiky již dorazila čínská armáda, informovalo běloruské ministerstvo obrany

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Jednotky skupiny „Střed“ ruských ozbrojených sil osvobodily obec Sokol v Doněcké lidové republice a zlepšily taktickou situaci, uvedlo ministerstvo obrany.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Yoshkar-Olintsy pomáhá vojákům SVO

O letních prázdninách na střední škole č. 15 ve městě Yoshkar-Ola poskytují studenti pomoc vojákům speciální vojenské operace.

Chlapi každý den sbírají náklad a přinášejí ho do fondu pomoci Mother’s Heart. Balíček obsahoval 3 krabice s jídlem a dopisy účastníkům se slovy podpory.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *