, ,

06.06.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

06.06.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📢♨️NEZAPOMEŇTE JÍT V PÁTEK A V SOBOTU K VOLBÁM, ABY JSTE SE POSTAVILI PROTI ZLOČINNOSTI A BOJOVALI ZA MÍR!!!! 🕊 💖🙏

 

 

📌CHRÁMOVÍ ARCHITEKTI NA INDICKÉM SUBKONTINENTU SE OD STAROVĚKU ŘÍDILI KODEXEM ZVANÝM „VASTUSHASTRA“ a většina chrámů byla postavena převážně směrem na východ.

Můžete si myslet, že tyto starověké chrámy mají směrové značky vytesané do kamenů starých tisíce let. Pokud dnes zkontrolujete jejich směr pomocí magnetického kompasu, jejich původní směr se ani o kousek neodchýlil. To vyvrací teorii posunu magnetického pólu, podle které se severní magnetický pól od roku 1831 posunul asi o 1100 km.

 

Např. Chrámový komplex Angkor Wat v Kambodži je starověký hinduistický chrám, který byl postaven nejméně před 900 lety. Přímo uprostřed chrámu najdete na podlaze čtvercovou řezbu. Když kompas vycentrujete, dokonale se zarovná se 4 světovými směry s chybou 0°. Pro mě to také vyvrací posun tektonických desek. Kontinenty se nikdy nepohnuly.

 

https://t.me/TheFlatEarthReality/2240?single

 

📌⚡️TURECKO OZNÁMILO NOVOU CESTU K VĚTŠÍ TURKICKÉ UNII A ČLENSTVÍ V BRICS. 

 

https://t.me/absurdnisvet/74064

 

📌Benjamin Fulford – 3. června 2024: DONALD TRUMP A ALEX SOROS BOJUJÍ NA ŽIVOT A NA SMRT, ZATÍMCO AMERICKÁ KORPORACE A IZRAEL IMPLODUJÍ

 

V situaci, která připomíná boj na život a na smrt o lehátka na potápějícím se Titaniku, jsou nyní Donald Trump a Alex Soros v otevřené válce proti sobě. Je dobré se vsadit, že Soros, jeho domácí otrok Barack Obama a celá jejich frakce válku prohrají.

 

To však nic nezmění na faktu, že americká korporace dluží svým lidem 200 bilionů dolarů a zbytku světa 53,4 bilionu dolarů, a tudíž nebude moci pokračovat jako dosud. Mezitím je Izrael na pokraji převzetí Egyptem a Tureckem.

 

https://tanneneck.blogspot.com/2024/06/benjamin-fulford-deutsch-03062024.html

 

 

📌 MIGRANT VE ŠPANĚLSKU NEBO BRAZÍLII. Policie dlouho neváhá… s 5 výstřely je celá věc rychle u konce!

 

https://t.me/absurdnisvet/74066

 

 

📌 VE ŠKOLCE V ASCHAFFENBURGU (BAVORSKO) VYDĚSIL PODLE POLICIE PSYCHICKY NARUŠENÝ MUŽ DĚTI I PERSONÁL.

 

Třicetiletý muž byl ve čtvrtek ráno na zahradě mateřské školy na Beckerstrasse a měl u sebe nůž.

Zaměstnanci duchapřítomně odvedli děti dovnitř a informovali policii

 

https://m.bild.de/regional/bayern/aschaffenburg-polizei-verhindert-messer-attack-auf-kindergarten-6633783b5905a74092f02b5a

 

 

📌 VE STŘEDU ODPOLEDNE SE NAD VELKÝMI ČÁSTMI SYDNEY VYTVOŘILY BIZARNÍ MRAKY, KTERÉ OBYVATELE MĚSTA OHROMOVALY

 

Místní média uvádějí, že „rolující se mraky“ se táhnou stovky kilometrů a jsou způsobeny atmosférickými gravitačními vlnami, které tvoří paralelní pásy mraků. 🤨

 

Vypadá to na povedenou manipulaci s počasím🤔

 

https://t.me/absurdnisvet/74068  

 

📌 NOVINKA – Deborah Birx chce v USA každý týden testovat miliony krav a testovat mlékárenské pracovníky na „asymptomatické“ případy ptačí chřipky.

 

((Co tak velrybí chřipka v přenosu na EU občany, kdyby si odskočila je nainfikovat??? 🤬 🙈))

 

https://t.me/absurdnisvet/74071

 

 

📌 BRAZÍLIE DÁVÁ SETKÁNÍ BRICS PŘEDNOST PŘED ZELENSKÉHO SUMMITEM SE ŠVÝCARSKEM

 

Brazilský ministr zahraničí potvrdil svou účast na setkání kolegů BRICS v Nižním Novgorodu příští týden, uvedlo ruské ministerstvo zahraničí.

 

Brazílie mezitím pouze vysílá svého velvyslance do Švýcarska, aby se zúčastnil Zelenského jednostranného setkání – a není jedinou zemí, která se vzdala pozvání, aby vyslala své vůdce…

 

🇺🇸Prezidenta Joea Bidena ❌ nahradí viceprezidentka Kamala Harris

🇨🇳Prezident Xi Jingping ❌Čína se nezúčastní

🇮🇳PM Narendra Modi ❌ – Není rozhodnuto, který úředník se zúčastní – EAM Jaishankar vyloučen

🇦🇺PM Anthony Albanese ❌ Nahrazen Billem Shortenem, ministrem pro národní invalidní pojištění

🇳🇬🇳🇪🇿🇦🇹🇩Většina afrických národů ❌ – zastoupeno velvyslanci

 

https://t.me/absurdnisvet/74072

 

 

📌 Německá europoslankyně Christine Anderson:

STÁLE VÍCE LIDÍ SI UVĚDOMUJE SKUTEČNOST, ŽE NEVOLENÍ TECHNOKRATÉ EU ÚMYSLNĚ ZBAVUJÍ EVROPANY JEJICH NÁRODNÍ A KULTURNÍ IDENTITY JAKO SOUČÁST GLOBALISTICKÉ AGENDY S CÍLEM NASTOLIT TOTALITNÍ CELOSVĚTOVOU VLÁDU.“ 👀

 

https://t.me/absurdnisvet/74073

 

 

📌 🇺🇦 🇷🇺 UKRAJINA ÚTOČÍ NA RUSKÉ ÚZEMÍ DĚLOSTŘELECKÝM SYSTÉMEM VYROBENÝM V USA, UVÁDÍ NYT.

 

https://t.me/absurdnisvet/74075

 

 

📌 PIJETE COCA-COLU?….. pokud ano, možná bude ve vašem nejlepším zájmu podívat se na tento krátký klip.

‼️Fluorescenční nanočástice nalezené v Coca-Cola/Pepsi‼️

Stahujte, sdílejte a šiřte dál…✅ Nebuďte obětí nevědomosti

 

https://t.me/absurdnisvet/74078

 

 

📌6.6.2024, Redakce Evropa2: HODINU PŘED PŮLNOCÍ SE V PARDUBICÍCH SRAZIL OSOBNÍ VLAK S NÁKLADNÍM.

Na místě je několik mrtvých a desítky zraněných   Při srážce osobního a nákladního vlaku v Pardubicích ve středu pozdě večer zemřeli čtyři lidé, řekla mluvčí zdravotnických záchranářů z Pardubického kraje Alena Kisiala v České televizi (ČT). Mluvčí hasičů Správy železnic Martin Kavka dříve uvedl, že zraněných jsou desítky, někteří vážně.

 

https://www.evropa2.cz/clanky/zivot/v-pardubicich-se-srazily-vlaky-nejmene-ctyri-mrtvi-a-desitky-zranenych?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2_ObAItV_9CfrztauMYSsJ5qHs__V4y4i6A3m-q35AbkdohqXMh35HZtA_aem_AQhAS6_2llCEFesubmRF6XeKQukTKycVDgTlsN2S6RBPKxZ3Yk9Z0wDaZaa2uPX9uuvZaI_Dn8bbYBNryYVeTMNQ#Echobox=1717630006

 

DVA MRTVÍ A MNOHO ZRANĚNÝCH PŘI SRÁŽCE OSOBNÍHO VLAKU S NÁKLADNÍM V PARDUBICÍCH

 

https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/787492/v-pardubicich-se-srazil-osobni-vlak-s-nakladnim-4-mrtvi-a-desitky-zranenych.html   

 

Hejtman Pardubického kraje Martin Netolický (SOCDEM) napsal, že nehoda je vážná a na místě jsou všechny složky integrovaného záchranného systému.

 

https://t.me/absurdnisvet/74082

https://t.me/absurdnisvet/74083

https://t.me/absurdnisvet/74084

 

POLICIE ČR (https://x.com/PolicieCZ/status/1798473780039184507?t=cwt1kfdrGdfIGtYlyogrZg&s=19)

 

📌⛈DO MOSKVY OPĚT DORAZILY PŘEHÁŇKY, BOUŘKY A VÍTR. Město se částečně topí. Část silnice na severovýchodní dálnici, kolem 25 km, je zatopená.

https://t.me/absurdnisvet/74086

https://t.me/absurdnisvet/74087

https://t.me/absurdnisvet/74088

 

⛈ 2. června 2024, Ontario, Kanada: PODIVNÁ OBLAČNOST NAD ST. CATHARINES

https://t.me/absurdnisvet/74089

 

🌋 PŘÍVAL ŠEDÉHO BAHNA A KAMENÍ SE ŘÍTÍ PO VODOPÁDECH BAJI-BAJI V BRGY. Erupce sopky Kanlaon v Cabacungan, La Castellana, Negros Occidental, Filipíny

https://t.me/absurdnisvet/74090

 

 

📌 Čad: LAVROV POPRVÉ DORAZIL DO N’DJAMENY, KDE BUDE JEDNAT S VEDENÍM ZEMĚ.

Lavrova vítali místní obyvatelé, kteří drželi ruské vlajky a skandovali „Rusko, Rusko“

https://t.me/absurdnisvet/74091

 

🇧🇫🇷🇺 KAPITÁN IBRAHIM TRAORE PŘIJAL RUSKÉHO MINISTRA ZAHRANIČÍ SERGEJE LAVROVA. Oba souhlasili se znovuotevřením ruské ambasády v zemi po 31 letech. Rusko také zvýší počet trenérů pro svou divizi Afrikakorps (dříve známou jako Wagner) v zemi.

https://t.me/absurdnisvet/74094

 

📌 💫🇨🇿 11 Signál, 5.6.2024, 14:51, Radim Vaculík /Global -NWO.

SVOBODNÍ ZEDNÁŘI/💉

„Praktická lékařka Iveta Křížová (55) si stojí za svými tvrzeními o tom, že očkování proti nemoci covid-19 byl „vakcinační holokaust“ či „vakcinační genocida a zločin proti lidskosti“. Žena, která je obžalována ze šíření poplašné zprávy kvůli svým veřejným tvrzením o hromadných úmrtích po očkování proti koronaviru, ve středu u soudu dokonce přirovnala vakcinaci ke 2. světové válce a posílání Židů do plynu.

 

„To už tady bylo za 2. světové války, kdy se strkali Židi do plynu,“ přirovnala pak ostře testování na covid a očkování proti němu k holokaustu ze 40. let minulého století.

 

Svými výroky prý chtěla lidi varovat, aby se neočkovali, jenže jsou podle ní zaslepení. „To je prostě dobytek na porážku,“ označila ty, kteří se nechali testovat či očkovat třeba na ulici a v mobilních centrech.

 

„Jednalo se o silně vyvinutou biologickou zbraň, takže si myslím, že výraz genocida je přiléhavý, a používají ho renomovaní vědci,“ měla jasno Křížová. „Vakcína proti covidu-19 byla vyvinuta jako biologická zbraň. Byly tam porušeny všechny zdravotnické předpisy…Tady byly naplněny znaky trestného činu šíření nakažlivé lidské nemoci,“ tvrdila ve středu soudu obžalovaná a dodala, že se to šířilo testy na covid a vakcínami.

 

Doplnila, že úmrtnost lidí po očkování byla masivní, a že naopak klesla porodnost a zvýšil se počet potratů.

 

Opakovaně použila výraz genocida. „Samozřejmě, a nejen seniorů. To se vztahuje na celou populaci,“ odpověděla poté na dotaz soudkyně, jestli podle ní tedy proběhla „genocida seniorů pomocí vakcíny jako biologické zbraně“.

 

Výroky o vakcínách proti covidu zveřejnila Křížová už počátkem roku 2021 na svém profilu na sociální síti, na webu v různých videích a příspěvcích, ale i v dopise určeném řadě veřejných činitelů. Obvodní soud pro Prahu 4 je řeší už od loňského ledna.

 

Obžalobu považuji za politickou kauzu, v níž jsem oběť

Jenže po řadě jednání, kdy Křížová v průběhu roku mimo jiné předkládala „důkazy“ v podobě videí různých vědců a veřejně známých osob potvrzujících prý její slova o celé řadě mrtvých po očkování a tedy o „vakcinačním holokaustu a genocidě“, oznámila loni v listopadu soudkyně Jana Knoblochová, že odchází k 31. prosinci do důchodu. Případ tedy nedokončila a nestihla vynést rozsudek.

 

Kauzu si letos převzala nová soudkyně Simona Heranová, která chtěla ve středu ve věci pokračovat. Jenže Křížová u soudu potvrdila svou žádost, že chce kvůli změně předsedkyně senátu začít hlavní líčení znovu, tedy od samého počátku. Na to má zákonné právo, soud jí proto vyhověl a středeční nové jednání zahájil opětovným přečtením obžaloby a výslechem Křížové.

 

Té hrozí za zločin šíření poplašné zprávy dva roky až osm let vězení, protože své výroky zveřejnila v době nouzového stavu, kdy je přísnější trestní sazba.

 

Já normálně léčím, i když v částečném úvazku. A myslím si, že dost úspěšně, mám spokojené pacienty

„Vinná se v žádném případě necítím a s právní kvalifikací nesouhlasím. Obžalobu považuji za politickou kauzu, v níž jsem oběť,“ uvedla na začátku svého nového výslechu Křížová s tím, že se cítí u soudu jako rukojmí. Zároveň odmítla, že by spáchala jakýkoli trestný čin.

 

„To se právě potvrzuje,“ reagovala pak Křížová na své dřívější výroky o „vakcinační genocidě a holokaustu“ předložené soudkyní s tím, že je potvrzují data, prý i Českého statistického úřadu, a také videa renomovaných zahraničních i některých českých vědců a lékařů.

 

ZNOVU PROVOZUJE PRAXI

 

Křížová podle svých slov pracovala více než dvacet let jako doktorka „v první linii“, má atestaci na všeobecné a také na pracovní lékařství (hygiena práce) a také certifikáty z estetické medicíny, když jednu dobu vedla soukromou kliniku zaměřenou na tento obor.

 

Loni v květnu v jednom z hlavních líčení ale uvedla, že ztratila zdravotní způsobilost k lékařskému povolání a komentovala to slovy, že je cvok. Ve středu ale oznámila, že už zase lékařskou praxi znovu provozuje.

 

https://www.novinky.cz/clanek/krimi-prazska-lekarka-pritvrdila-vakciny-proti-covidu-prirovnala-k-posilani-zidu-do-plynu-40474941

 

 

„Já normálně léčím, i když v částečném úvazku. A myslím si, že dost úspěšně, mám spokojené pacienty,“ podotkla. „Dělám na částečný úvazek praktickou lékařku. Převážně mám pacienty cizince, valná většina z nich jsou Ukrajinci, uprchlíci. Dělám v soukromém lékařském zařízení,“ upřesnila na dotaz soudu.

 

Druhým dechem ale připustila určité problémy s úřady. „Mně teď sebrali invalidní důchod, protože jsem se nenechala psychicky vyšetřit,“ poznamenala Křížová, která se chystá znovu soudu předložit celou řadu listinných i multimediálních důkazů. Hlavní líčení tak podle ní jen tak neskončí.“

 

https://www.novinky.cz/clanek/krimi-prazska-lekarka-pritvrdila-vakciny-proti-covidu-prirovnala-k-posilani-zidu-do-plynu-40474941#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=cBe7uZpIU7w-202406051642&dop_id=40474941&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

 

 

📌 🇷🇺 REAKCE NA DODÁVKY ZBRANÍ DLOUHÉHO DOLETU NA UKRAJINU BY MOHLA BÝT ASYMETRICKÁ, BUDEME O TOM PŘEMÝŠLET, ŘEKL PUTIN

https://t.me/absurdnisvet/74095

⚠️🇷🇺 ÚTOKY NA RUSKOU FEDERACI ZAHRNUJÍCÍ ZÁPADNÍ ZEMĚ ZNAMENAJÍ JEJICH PŘÍMOU VÁLKU PROTI RUSKU, MOSKVA ODPOVÍ, ŘEKL PUTIN

https://t.me/absurdnisvet/74096

 

🇷🇺/🇺🇦 POKUD ZASTAVÍTE DODÁVKY ZBRANÍ NA UKRAJINU, BOJE USTANOU DO DVOU AŽ TŘÍ MĚSÍCŮ, ŘEKL PUTIN

https://t.me/absurdnisvet/74097

 

PUTIN MLUVÍ O POLITICKÉM VYZBROJOVÁNÍ SOUDNÍHO SYSTÉMU BIDENOVÝM REŽIMEM A O TOM, JAK NIČÍ DEMOKRACII!

Putin také poukazuje na to, jak Trumpova podpora po odsouzení vzrostla. Tohle musíte vidět!

https://t.me/absurdnisvet/74101

 

 

📌 🇫🇮🇪🇺 SOCIOGLOBALISTICKOU LHÁŘKU VON DER LEYENOVOU, PŘEDSEDKYNI EVROPSKÉ KOMISE, „OSLOVILI“ PROPALESTINŠTÍ PŘÍZNIVCI VE FINSKU, KDE SE ZÚČASTNILA VOLEB DO EVROPSKÉHO PARLAMENTU.

https://t.me/absurdnisvet/74098

 

 

📌 🇫🇷 PŘES 13 000 PALESTINSKÝCH 🇵🇸VLAJEK BYLO UMÍSTĚNO V GENNEVILLIERS V PAŘÍŽI NA PAMÁTKU DĚTÍ Z GAZY.

https://t.me/absurdnisvet/74099

 

 

📌PĚTIHVĚZDIČKOVÝ HOTEL S KASINEM NA KYPRU ZA ODHADOVANÝCH 170 MILIONŮ EUR

 

Olena Selenska koupila hotel kasina Vuni Palace prostřednictvím své společnosti Film Heritage Inc registrované v Belize v květnu 2024.

Akvizice je pikantní v neposlední řadě proto, že ukrajinský prezident Volodymyr Zelensky již několik let žádá USA a západní země o finanční podporu.

 

https://t.me/absurdnisvet/74100

 

 

📌⚠️UPOZORNĚNÍ⚠️ UKRAJINA POUŽILA AMERICKÉ ZBRANĚ K ÚDERU UVNITŘ RUSKA.

 

Putin varoval, že pokud Ukrajina použije zbraně NATO na ruské půdě, bude to mít pro Západ extrémní důsledky.

To je přesný důvod, proč Putin požadoval, aby Ukrajina zůstala mimo NATO.

Jde o významnou eskalaci. https://t.me/bioclandestine

https://t.me/absurdnisvet/74102

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️06.06.2024, Times of India, Roman Kirsch: PUTINŮV ZÁSADNÍ PLÁN PRO VÁLKU S NATO JE PŘIPRAVEN; VÝZBROJÍ ZEMĚ, SCHOPNÉ ZASÁHNOUT ZÁPADNÍ CÍLE

 

https://youtu.be/PQYblEVvCM0?si=xWRfTgVgsAmAoq5M

 

 

📌💥💥💥06.06.2024, CRUX, Roman Kirsch: Čečenské speciální síly jsou v Charkovské oblasti pro „rozhodnou akci“ v době, kdy Ukrajinci hlásí😂🙈 zajetí asi 60 vojáků při bojích ve městě Vovčansk…

 

https://youtu.be/feUErW-2qfI?si=4sq38uVhrUP_J9YF

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.06.2024, Redacted, Roman Kirsch: JE TO KONEC PRO ZELENSKÉHO A TENTO FALEŠNÝ „MÍROVÝ PLÁN“ TO JENOM POTVRZUJE; Redacted; 1.díl…

((Ze včerejška, pro připomenutí, dnes 2. díl…))

 

https://youtu.be/UiZpZDmMNp4?si=9ZpVGhR-vZa7JAq_

 

 

📌💥💥💥06.06.2024, Redacted, Roman Kirsch: JE TO KONEC PRO ZELENSKÉHO A TENTO FALEŠNÝ „MÍROVÝ PLÁN“ TO JENOM POTVRZUJE; 2.díl…

 

https://youtu.be/YyhcLzb2Ptw?si=VWa8oVCDD5aqvIL-

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️06.06.2024, Times of India, Roman Kirsch: SPOJENÉ ARABSKÉ EMIRÁTY ŠOKOVALY BIDENA; MOHAMMED BIN ZAYED HOSTÍ V HLAVNÍM MĚSTĚ ABÚ DHABI „NEJHLEDANĚJŠÍHO“ ŠÉFA AFGHÁNSKÉ TÁLIBÁNSKÉ SÍTĚ „HAKANI„…

 

https://youtu.be/j59jgjJsuLc?si=kLJmK2JcGDb0LGyu

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️♨️♨️♨️06.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: OD UKRAJINY PO GAZU A TÁLIBÁN; PUTIN VYSLOVUJE DOSUD NEJVĚTŠÍ ÚTOK NA SPOJENÝMI STÁTY VEDENÝ ZÁPAD

 

https://youtu.be/dKsuVZSWHpo?si=2KjMkhkKgyftc6Ec

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️06.06.2024, Redacted, Roman Kirsch: „NATO STÁLE POKOUŠÍ PUTINOVU ČERVENOU LINII, ALE ON NEBLAFUJE“; ALEXANDER MERCOURIS; REDACTED

 

https://youtu.be/6OdKCRhE32E?si=YdYPtdEuUz9gNdl2

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️06.06.2024,WION, Roman Kirsch: PUTINOVO VAROVÁNÍ ZÁPADU; RUSKO BY MOHLO POUŽÍT JADERNÉ ZBRANĚ, POKUD BUDE OHROŽOVÁNO JEHO ÚZEMÍ

 

https://youtu.be/gFIo7THx7I8?si=G2a3s4AmkeFaAv2D

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️♨️♨️♨️06.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ŠÉF ALIANCE NATO JE NUCEN POCHVÁLIT VOJENSKÉ ÚSPĚCHY RUSKA CO DO VÝROBY ZBRANÍ; PŘIZNÁVÁ, ŽE ZÁPAD ZTRÁCÍ V SOUTĚŽI O OBJEM ROČNÍ VÝROBY ZBRANÍ A VÝROBNÍCH NÁKLADŮ NA NĚ… 👍 👏

 

https://youtu.be/IAiU745thGA?si=DLhkAVqnYLbBxkAd

 

 

📌6. června 2024 7:07: DRONY OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY DVAKRÁT ZAÚTOČILY NA PODNIK VE VESNICI GRUZSKOJE V OBLASTI BELGOROD:

 

Gubernátor oblasti Belgorod oznámil další letecký útok ukrajinských ozbrojenců.

 

„Ve vesnici Gruzskoje v Borisovském okrese ozbrojené síly Ukrajiny dvakrát zaútočily na území zemědělského podniku – z dronů byla shozena výbušná zařízení,“ napsal gubernátor Belgorodské oblasti Vjačeslav Gladkov na svém kanálu Telegram.

 

V důsledku útoku UAV začal jeden kamion hořet, druhý byl poškozen. Podle předběžných informací nebyl nikdo zraněn.

„Operační služby začnou odstraňovat následky po dohodě s Ministerstvem obrany Ruské federace,“ dodal Gladkov.

 

Dříve uvedl, že dron ozbrojených sil Ukrajiny zaútočil na ropný sklad v oblasti Belgorod.

 

https://www.vesti.ru/article/3986793

 

 

📌6. června 2024 6:52 Boris Ivanin: GENERÁLNÍ ŠTÁB OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY PŘESUNUL ODPOVĚDNOST ZA KAPITULACI AVDIIVKY NA OBYČEJNÉ VOJÁKY:

 

Kyjevský režim jmenoval osoby odpovědné za kapitulaci Avdijivky. Obyčejní vojáci Ozbrojených sil Ukrajiny a jejich velitelé byli jmenováni extrémními. Nejvyšší šarže ukrajinského generálního štábu na ně přesunuly veškerou odpovědnost.

 

O několik měsíců později kyjevský režim jmenoval osoby odpovědné za kapitulaci Avdijivky.

 

Ti, kteří byli v první linii, byli jmenováni extrémní – obyčejní vojáci ozbrojených sil Ukrajiny a jejich velitelé. Právě na ně byla přidělena, nebo spíše přesunuta, veškerá odpovědnost nejvyšším šaržím ukrajinského generálního štábu. Ve svém bulletinu pokrytecky navrhli, abychom se „poučili z obrany Avdijivky“. Autoři zasedají v Generálním ředitelství doktrín. Ukazuje se, že generální štáb ozbrojených sil Ukrajiny něco takového má. I když ve skutečnosti je to konstatování jejich vlastního selhání.

 

Od prvních stránek Kyjev uznává převahu ruských ozbrojených sil ve všech ohledech. A to jak z hlediska zajištění munice, tak nasycení vybavení. A samozřejmě pokud jde o pracovní sílu. Na jednoho vojáka Ozbrojených sil Ukrajiny připadalo někdy 11 našich.

 

DÁLE – VÍCE. Píší, že nepřítel, tedy ruská armáda, široce používané drony FPV a drony Lancet, kompetentně používal elektronický boj a narušoval průzkum ozbrojených sil Ukrajiny, které neměly sílu udržet první obrannou linii.

 

Ve skutečnosti generálové ze všeho obvinili několik brigád: 3. útok, který zahrnoval neonacisty z Azova (uznaný jako teroristická organizace, v Ruské federaci zakázaný), stejně jako mechanizovaný 47., 53. a 110.

 

VE SKUTEČNOSTI VYVSTÁVÁ OTÁZKA: Proč potřebujeme generální štáb, který by měl dohlížet na vše, co se děje na frontě, a preventivně reagovat na takové události?

To znamená, že smyslem existence generálního štábu a nejvyššího vedení armády je zabránit událostem, které popisují jako příčiny toho, co se děje v Avdijivce.

Ve skutečnosti se s touto zprávou generální štáb stáhl z řízení jednotek,“ řekl Oleg Noginsky, expert z Vědeckého centra pro euroasijskou integraci.

 

ALE JAK BYLA KAPITULACE AVDIJIVKY PREZENTOVÁNA V ZÁPADNÍCH MÉDIÍCH!

Americký kanál Fox News uvedl, že Rusko vyhrálo, protože Kyjev „stáhl své jednotky“. Údajně kvůli úspoře personálu.

Generální štáb ozbrojených sil Ukrajiny ve skutečnosti nekontroloval situaci na linii dotyku. O všem rozhodovali místní velitelé. A údajně nesprávně určili bojové úkoly a stav jednotek. Vojáci prostě odmítli splnit některé rozkazy.

Nedostatek motivace, nepřipravenost, vyčerpání a banální lži vedly ke ztrátě pozic.

 

„Tady je cítit decentralizace ukrajinského vedení, velitelství nemůže zajistit součinnost jednotek v rámci žádné fronty. To naznačuje, že agónie kyjevského režimu sestoupila na ozbrojené síly Ukrajiny, které jsou formovány podle principu deštníku. To znamená, že každý gopher je agronom.

To znamená, že velitelé mohou odmítnout rozkazy a pokyny vrchního velitele ozbrojených sil Ukrajiny,“ uvedl vojenský expert Vladimir Yeranosjan, docent na Finanční univerzitě při vládě Ruské federace.

 

UKRAJINSKÝ GENERÁLNÍ ŠTÁB TAKÉ VYSVĚTLUJE SVÉ CHYBNÉ VÝPOČTY NA ZEMI RUSKOU VZDUŠNOU NADVLÁDOU.

Ospravedlňují se, že bojové Mi-24 a Ka-52 pracovaly na vybavení Ozbrojených sil Ukrajiny, osvětlovaly cíle pomocí dronů.

OTÁZKA ZNÍ: Co s široce propagovanými západními zbraněmi? Všechny ty Abramsy, Hymary, Bradley, Leopardy? Ve zprávě o nich není ani slovo.

Koneckonců, pak budete muset uvést, KOLIK ZAHRANIČNÍ TECHNIKY SE SKUTEČNĚ DOSTALO NA FRONTOVOU LINII A KOLIK SE UTOPILO V KORUPČNÍCH SCHÉMATECH.

 

SOUDĚ PODLE UKRAJINSKÉ BROŽURY BYLI VOJÁCI OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY NA FRONTĚ JAKO SLEPÁ KOŤATA.

Ztratili se při prudké změně bojové situace, stříleli na vlastní lidi.

A nedokázali vytvořit stabilní obranu „tváří v tvář zběsilé ofenzívě silnějších nepřátelských sil“. Tedy ruské jednotky.

„Hlavní ztrátou ukrajinské armády je, že jak takticky, tak strategicky v této fázi ruské jednotky a ruské velení občas přehrávají ukrajinskou armádu a její vůdce. Nyní, bez ohledu na to, jak moc je ukrajinská armáda vycvičena, situaci to nezlomí. Protože jsme se naučili

bojovat, naučili jsme se vítězit,“ řekl Jevgenij Michajlov, vojenský expert a ředitel Centra pro strategická studia zemí jižního Kavkazu.

 

Ukrajinská strana si také stěžuje na nedostatek kompetentního řízení a komunikace mezi jednotlivými brigádami. O nedostatku minových polí a opevnění, které by mohly zastavit postup ruských sil. A samozřejmě hlavní metlou ozbrojených sil Ukrajiny je hlad po granátech.

 

Manuál ukrajinského generálního štábu obsahuje konkrétní čísla. Míra spotřeby je pouze 20-40 munice na prapor a den.

Prapor má nejméně 150 osob, několik dělostřeleckých systémů. Ukázalo se, že jeden nebo dva granáty pro celou baterii? V TÉTO SITUACI JSOU OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY VE SKUTEČNOSTI NEOZBROJENÉ.

 

A bez ohledu na to, jak moc ukrajinští dělostřelci sní o zahraničních dodávkách, sami přiznávají, že jejich hlavně jsou staré a opotřebované. Toto je citát z britského Telegraphu. V titulku vyzývá k úderům hluboko do Ruska, což Západ schvaluje. Ale není tam nic.

 

„Brožura generálního štábu je ve skutečnosti zaměřena na přezkoumání západními partnery, kteří se sejdou ve Švýcarsku a budou diskutovat o tom, co dělat dál. Ukrajina teď potřebuje nějaké „vítězství“. A všechny tyto ztráty a další momenty je třeba nějak vyargumentovat: říkají, že naše vedení ví, jak a co má dělat, jednotlivé jednotky udělaly chybu, ale vy nám prostě dejte peníze, udělejte správná rozhodnutí na švýcarském fóru,“ vysvětlil Michajlov.

 

Samotná Ukrajina byla poslední nejen na bojišti, ale i v geopolitických bitvách. Ale v Kyjevě není odvaha to přiznat.

 

https://www.vesti.ru/article/3986831

 

 

📌6. června 2024 8:25: PROTIVZDUŠNÁ OBRANA ZNIČILA 19 BEZPILOTNÍCH LETOUNŮ NAD KRYMEM A BELGORODSKOU OBLASTÍ:

 

Ruské systémy protivzdušné obrany přes noc zachytily 19 dronů a jednu protilodní střelu nad různými regiony Ruska. Informovalo o tom ministerstvo obrany.

 

13 ukrajinských dronů bylo zachyceno a zničeno nad územím Krymu, dalších šest nad oblastí Belgorod.

 

Kromě toho byla nad územím Rostovské oblasti sestřelena jedna protilodní střela Neptun.

Gubernátor Rostovské oblasti Vasilij Golubev již dříve informoval o požáru rafinerie v Novošachtinsku v důsledku útoku UAV. Požár byl lokalizován na ploše 100 metrů čtverečních a poté zlikvidován. Nikdo nebyl zraněn.

 

https://www.vesti.ru/article/3986909

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️♨️♨️♨️6. června 2024 10:32,

MEDVEDĚV: AŤ ZÁPAD POCÍTÍ POUŽITÍ RUSKÝCH ZBRANÍ OD TŘETÍCH STRAN:

 

Rusko už nebude zemí, která by porazila Západ. Uvedl to místopředseda Bezpečnostní rady Dmitrij Medveděv. Nepřátelské státy by se měly připravit na symetrickou reakci.

 

  1. června Vladimir Putinpovolilposílání zbraní nepřátelům Ameriky. Naše systémy mohou být přínosem pro regionální síly bez ohledu na jejich politické přesvědčení a mezinárodní uznání.

 

NEPŘÁTELÉ SPOJENÝCH STÁTŮ JSOU NAŠI PŘÁTELÉ. AŤ POCÍTÍ PŘÍMÉ POUŽITÍ RUSKÝCH ZBRANÍ TŘETÍMI STRANAMI,“ napsal na svém telegramovém kanálu.

 

Medveděv popřál oponentům Západu úspěch. Je si jistý, že nejen zařízení států dodávajících zbraně do Kyjeva, ALE I JEJICH MANAŽEŘI BY MĚLI HOŘET V PEKELNÉM OHNI.

 

„No, budeme se radovat jen z úspěšných úderů proti našim společným nepřátelům,“ ujistil politik.

 

https://www.vesti.ru/article/3987147

 

 

📌6. června 2024 9:29: Siluanov: SANKCE MOHOU ZA URYCHLENÍ HOSPODÁŘSKÉHO RŮSTU RUSKA:

 

Důvodem zrychlení hospodářského růstu Ruska byly západní sankce, řekl ministr financí Anton Siluanov na Petrohradském mezinárodním ekonomickém fóru (SPIEF).

 

„Proč se to všechno seběhlo tak rychle? Zdá se mi, že za všechno mohou sankce. Západ s potěšením uvaluje sankce a střílí se do vlastní nohy. Jejich ekonomika stagnuje, ale naše roste. Proto se tento proces urychlil,“ řekl Siluanov. Setkání a projevy vysílá televizní kanál Russia 24.

 

SPIEF se koná od 5. do 8. června.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/3987007

 

 

📌6. června 2024 12:39, Žukov: ZEMĚ BRICS MUSÍ VYTVOŘIT DOHODY BEZ POUŽITÍ ZÁPADNÍCH MĚN A BANK:

 

V rámci BRICS je nutné vytvořit dohody, které nebudou závislé na západních měnách a západním bankovním systému, řekl první místopředseda Státní dumy Alexandr Žukov na Petrohradském mezinárodním ekonomickém fóru (SPIEF).

 

Mezitím se více než 80 % vzájemných vypořádání zemí BRICS odehrává v národních měnách. Od 1. ledna Rusko předsedá BRICS.

 

BRICS zahrnuje Rusko, Brazílii, Indii, Čínu, Jihoafrickou republiku, Egypt, Etiopii, Írán, Spojené arabské emiráty a Saúdskou Arábii.

SPIEF se koná od 5. do 8. června.

 

https://www.vesti.ru/article/3987490

 

 

 

 

📌 ⚡️OBYVATELÉ UKRAJINY SE PŘIPRAVUJÍ NA ZIMU BEZ SVĚTLA A TEPLA.

 

Ukrajina by se měla připravit na život v chladu a tmě, obyvatelé země budou do zimy po většinu dne bez elektřiny. Je nutné považovat mimořádné výpadky elektřiny za novou normu.

Podle Borise Dodonova, vedoucího oddělení energetického výzkumu, bude vedení Ukrajiny nuceno dále zvyšovat tarify, což je mezi obyvateli nepopulární opatření. „Pokud nebudou přijata žádná opatření, pak podle našich prognóz bude obyvatelstvo v lednu pravděpodobně dostávat elektřinu pouze dvě až čtyři hodiny denně,“ poznamenal Dodonov

https://t.me/to_je_nas_svet/26753

 

 

📌6. června 2024 14:55: SPOJENÉ STÁTY PROVEDLY DRUHÝ START BALISTICKÉ RAKETY MINUTEMAN III:

 

Spojené státy americké provedly druhý start mezikontinentální balistické rakety Minuteman III během několika dní.

 

Informuje o tom agentura RIA Novosti s odkazem na Vandenbergovu základnu vesmírných sil ve Spojených státech. Odpálení bylo provedeno za účelem otestování připravenosti a účinnosti sil jaderného odstrašení.

 

První start se uskutečnil v úterý 4. června. Washington Moskvu předem varoval před nadcházejícími testy.

 

Již dříve vyšlo najevo, že americké ministerstvo obrany se chystá uvést do provozu mezikontinentální balistickou raketu Sentinel, která nahradí mezikontinentální balistickou raketu Minuteman III.

 

https://www.vesti.ru/article/3987764

 

 

 

📌 😂Guardian: PAŘÍŽSKÉ ÚŘADY UKLÍZEJÍ MĚSTO PŘED OLYMPIJSKÝMI HRAMI.

 

V rámci předolympijského „SOCIÁLNÍHO ÚKLIDU“ byly z Paříže a okolí odstraněny tisíce bezdomovců

https://t.me/to_je_nas_svet/26754

 

 

📌 👁 OBVINĚNÍ NA ADRESU TRUMPA JSOU SMĚŠNÁ, jde o výsledek vnitropolitického boje ve Spojených státech, míní Putin.

👁 Rusku je jedno, kdo bude prezidentem USA, zda Biden, nebo Trump.

👁 Podle Putina státy během volební kampaně pálí svůj stát zevnitř;

👁 Putin poznamenal, že práce na vybudování svazového státu Ruska a Běloruska postupují;

👁 Americká administrativa dělá jednu chybu za druhou, domnívá se Putin;

👁 Putin o Bidenovi: je to politik ze staré školy, je předvídatelný.

https://t.me/to_je_nas_svet/26756

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 06.06.2024“:

➡️☭☆ Odstřelovači Dněprské skupiny vojsk narušili rotaci ukrajinských ozbrojených sil. V Záporožské oblasti směrem na Orechovskij zničili odstřelovači 19. gardové motostřelecké divize při pokusu o rotaci dva vojáky ukrajinských ozbrojených sil.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Bývalý závod Volkswagenu v Kaluze se připravuje na restart, proces je v cíli, řekl RIA Novosti guvernér regionu Kaluga Vladislav Shapsha. Zatím nejmenoval značky vozů, které se budou vyrábět, aby nezpůsobil „zvýšenou pozornost nepříznivců“.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ivanovští výsadkáři zničili nepřátelské bezpilotní letadlo poblíž Chasovoy Yar

Vzdušný cíl byl sestřelen výstřelem z přenosného protiletadlového raketového systému Verba. Co zbylo z nepřátelského „ptáčka“ je vidět na našem videu.

Posádka vrtulníku Mi-35M úspěšně zasáhla nepřátelské pevnosti a živou sílu v oblasti odpovědnosti skupiny sil Sever.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy) 🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Vladimir Putin se v Konstantinovském paláci setkal s prezidentem Bolívie Luisem Albertem Arce Catacorou. Naplánována jsou také jednání za účasti delegací obou zemí. Na programu je aktuální stav a vyhlídky rozvoje rusko-bolívijské spolupráce v obchodní, ekonomické, kulturní a humanitární sféře a také mezinárodní otázky.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ sádky minometů ničí nepřátelskou živou sílu a vybavení na pravém břehu Dněpru. Stíhači zasahují 120mm minomety 2B11 na čluny a nepřátelskou pěchotu a také vedou boj s protibaterií a ničí posádky dělostřelectva ukrajinských ozbrojených sil.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *