, ,

05.10.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:🟥🔊 ČAPUTOVÁ ZAPLETENÁ DO KORUPČNEJ SCHÉMY? TAJNÉ SPRÁVY NAZNAČUJÚ ŠKANDÁL…

06.10.2024: DOPOLEDNÍ ZPRÁVY: 🟥🔊 ČAPUTOVÁ ZAPLETENÁ DO KORUPČNEJ SCHÉMY? TAJNÉ SPRÁVY NAZNAČUJÚ ŠKANDÁL…

 

 

📌05.10. 2024, SK, Směr SD: Fico: „TÍ, KTORÍ DNES KRITIZUJÚ KONSOLIDÁCIU, MATOVIČOVI SCHVAĽOVALI LOTÉRIE“.

 

Politické spory vždy boli, aj budú, ale pre mňa ako predsedu vlády SR je podstatné, či sme ako koalícia schopní prijímať rozhodnutia na vláde, ako aj zákony v NR SR, čo sme jasne ukázali pri schválení konsolidácie….

 

https://www.youtube.com/watch?v=8Qo653LvbA0&ab_channel=SMER-Soci%C3%A1lnaDemokracia

 

 

📌☭☆📢🔝🔝🔝♨️✝️♨️✝️♨️⚔️05.10.2024, VOLNÝbloG, Lenka Peterková: NAD UGLEDAREM ZAVLÁLA RUSKÁ VLAJKA!

 

👉Nad Ugledarem zavlála ruská vlajka! Reportérka německé televize vyrazila do Charkova na hřbitov, aby tam spočítala hroby ukrajinských vojáků! A šéf evropské diplomacie vyzval k pokračování války proti Rusku za každou cenu, protože výhra Rusů bude znamenat konec globální dominance pro EU a USA!

 

👉Válka na Ukrajině vstoupila do další a podle všeho zlomové fáze. Ruská armáda v pondělí vyvěsila nad Ugledarem ruskou vlajku a prapor vítězství na střeše jednoho z věžáků na okraji hornického sídliště v Ugledaru. O toto malé hornické městečko se bojovalo od počátku SVO a několik ruských pokusů o průlom se nezdařilo. Mohutně opevněné a kolem dokola zaminované město odolávalo dva a půl roku.

 

👉Město je nyní obklíčeno ruskými vojsky ze 3 stran a v několika panelácích zůstává podle odhadů asi 1 000 vojáků 72. útočné obrněné brigády AFU, kteří již nechtějí riskovat evakuaci a stažení pod otevřeným nebem, které je kontrolováno ruským dělostřelectvem a ruskými dronery. Pád dalšího města, které padnout nemělo. Pád dalšího symbolu, který měl přetrvat. Soledar, Bachmut, Avdějevka, Marinka a teď Ugledar. Ruská armáda postupuje bez zastavení a pomalu ukrajuje další a další metry nejvíce opevněného území na světě.

 

👉Nikde neexistuje v celém světě silnější a větší systém opevněných linií, zákopů, zátarasů a minových polí než na Donbasu. A dobytí každé pevnosti, každého města, stojí obrovské úsilí. Není divu. Za pomoci západních inženýrů a stratégů budovala Ukrajina za západní peníze tyto opevněné linie celých 8 let, od roku 2014 až do počátku roku 2022.

 

👉A skrze tyto linie proráží Ruská armáda za cenu velkých obětí i na ruské straně, o tom není potřeba nijak pochybovat. Jenže Rusů je a vždy bude víc. Poznali to nacisté ve 40. letech minulého století, že Rusů bylo víc, než kolik nábojů dokázaly vyrobit německé a protektorátní zbrojovky v Plzni a v Brně. Nyní to poznávají Ukrajinci. Válka s Rusy je bratrovražednou válkou vyprovokovanou západním agresorem a nacifikovaným nepřítelem. A důkazy o té agresi přichází neustále.

 

🟥NĚMCI PRÝ MAJÍ HISTORICKOU PSYCHÓZU Z RUSŮ PO ROCE 1945:

 

Americká novinářka židovského původu Anne Applebaum v posledním rozhovoru odpovídala na otázku, proč Německo nechce Ukrajině dodat své rakety dlouhého doletu. A na to Applebaumová odpověděla, že prý jde o historickou psychózu Němců, která vznikla jako traumatický důsledek porážky ve II. sv. válce a během následné denacifikace, a to především východního Německa, tedy DDR. To je vidět i na současných volbách v Německu, kde východní část země volí AfD a průzkumy ukazují obrovský odpor proti válce a rovněž velké sympatie k Rusku a k Vladimiru Putinovi, na rozdíl od obyvatel západního Německa, kde je rusofobie srovnatelná s ostatními zeměmi v Evropě.

 

🟥Podle Applebaumové trpí Němci historickou psychózou z Rusů a nechtějí dodat rakety na Ukrajinu!

 

👉Je to tím, že tady v západní části Německa probíhala denacifikace po roce 1945 mnohem mírněji a formálněji než v NDR. Stalinova denacifikace byla v bývalé NDR opravdu důsledná a dnes se to ukazuje na nové populaci Němců ve východní části. Od rodičů mají stále silný protiválečný postoj, na rozdíl od Němců na západě. Doslova jako pěst na oko působí poslední německá volební mapa z tohoto roku, konkrétně mapa výsledků voleb do Evropského parlamentu.

 

👉Jediný pohled na mapu nahradí celý článek a analýzu situace už skoro 35 let po sjednocení Německa.

👉Jenom Berlín a okolí volil jako západní část.

👉Jako Praha volí jinak než zbytek ČR.

👉Jako Bratislava volí jinak než zbytek Slovenska.

 

👉To je prostě dané tím, že v hlavních městech jsou diametrálně odlišné platy a mzdy od zbytků státu. Zároveň v hlavních městech je největší vliv zahraničních procesů.

 

🟥KONCEPTUÁLNÍ ROZDĚLENÍ NĚMECKA TRVÁ I VÍCE NEŽ 30 LET PO SJEDNOCENÍ

 

👉Východní NDR je tedy až na výjimky celá kompletně modrá a volila AfD, protiválečný postoj, obnovení ekonomických a politických vztahů s Ruskem, odpor proti migraci. A podívejte se na původní NSR, prostě lidé volili, zase až na výjimky, tradiční a obligátní dvojkoalici CDU/CSU.

 

👉Prostě uběhlo skoro 35 let a nic, naprosto nic se nezměnilo na rozdělení obou částí Německa podle Postupimského klíče. Prostě Německo je stále rozděleno konceptuálně, a je jen otázkou času, kdy se znovu rozdělí i institucionálně, protože takhle nebude moci Německo dlouho fungovat a existovat. Takovéto rozštěpení bude neudržitelné. Stejně jako v USA, kde rozštěpení mezi konzervativci a liberály povede k rozpadu USA.

 

🟥NĚMECKÝ WELT VYSLAL REPORTÉRKU DO CHARKOVA SPOČÍTAT HROBY VOJÁKŮ AFU

 

👉Dodávky německých raket Taurus, které jsou navigovány přes vojenské družice jinak komerční části sítě Galileo, PŘIČEMŽ CENTRÁLA TÉTO SÍTĚ JE V PRAZE, by znamenaly vstup Bundeswehru do války s Ruskem, protože ty rakety sice mohou odpálit Ukrajinci, ale jejich trajektorie a navádění na cíl je řízeno odtud z Německa z velení letových operací Luftwaffe.

 

👉Není divu, že Berlín do toho nechce jít, protože Němci mají zkušenosti s válkami s Rusy, na rozdíl od Američanů, Britů a rovněž Čechů. Přestože Německo je konceptuálně rozdělené, v otázce zatažení Německa do další války s Rusy je veřejnost většinově proti takové eskalaci, a to i mezi západními Němci. V tomto ohledu se zkrátka ukazuje, že snaha o zatažení zemí EU do války proti Rusům nemusí být až tak snadná, a to i s ohledem na vítězství Strany Svobodných v rakouských parlamentních volbách o víkendu.

 

🟥Reportérka německé televize přijela na hřbitov v Charkově, aby spočítala hroby vojáků AFU!

 

👉Není proto divu, že německá televize Welt vyslala do Charkova reportérku, aby se podívala na hřbitov ve městě, kde probíhá intenzivní bagrování a hloubení nových a nových hrobů pro ukrajinské vojáky.

 

👉Reportérka napočítala 1300 až 1800 označených hrobů, tedy s praporky a s vojenskou výzdobou.

A to se jedná jen o jeden hřbitov a o hroby těch vojáků, jejichž těla se vrátila domů k pohřbu, což v obrovském počtu případů neplatí a těla se z fronty nikdy nevrátí, prostě skončí v mohylách, tedy v hromadných hrobech, a nikoliv v samostatných soukromých hrobech v místech bydliště vojáka.

 

🟥BORRELL VYZVAL K VÁLCE PROTI RUSKU ZA KAŽDOU CENU, JINAK PRÝ EU A USA ZTRATÍ GLOBÁLNÍ POZICI VE SVĚTĚ

 

👉To jsou skutečně výjimky, které pochází z řad těžce zraněných vojáků, kterým se podařilo dostat z fronty do nemocnice, ale v nemocnici zemřeli. Pouze v takovém případě se koná civilní pohřeb do hrobu v místě bydliště.

 

👉Pokud voják zemře na linii fronty, je z hygienických důvodů obvykle pohřben do mohyly. A to je ten lepší případ.

 

👉V horším případě těla nejsou nalezena a někam odletí, obvykle po úderu leteckou pumou FAB-500 nebo 1000, případně jsou spálena termobarikou.

 

👉Nevrací se posádky obrněné techniky, které obvykle po zásahu RPG střelou uhoří uvnitř vozu. Zkrátka dostat se do hrobu doma ve svém městě, to vyžaduje velké štěstí v neštěstí.

 

👉A MÉDIA Z TOHO MAJÍ ZÁHADU A JEZDÍ PO HŘBITOVECH A SLEDUJÍ NOVÉ HROBY A Č INNOSTI BAGRŮ.

 

🟥Šéf evropské diplomacie Borrell vyzval k pokračování války a k porážce Ruska za každou cenu!

 

👉V této situaci platí, že Rusko prostě postupuje k vítězství, i když ten postup je přes opevněné linie AFU opravdu pomalý. A spolu s tím, jak začalo docházet ke stahování vojáků AFU z Kurské oblasti, jak ruská armáda začala uzavírat ukrajinskou kapsu v oblasti, tak přichází postupně střet s realitou, že ani ta Kurská oblast se nestane vyjednávacím žetonem pro Ukrajinu, prostě Ukrajině k vyjednávání nezůstane nic, jenom jedna ze dvou strašných variant 👉 BUĎ KAPITULACE, ANEBO VÁLKA AŽ DO POSLEDNÍHO UKRAJINCE.

 

➡️A šéf evropské diplomacie Josep Borrell, vrchní nacista EU, již pro americkou CNN prohlásil, že západ nesmí dovolit vítězství Ruska, protože by to ohrozilo globální pozici EU a USA ve světě.

 

➡️Borrell de facto vyzval k válce proti Rusku za každou cenu, a to i přesto, že Vladimir Putin změnil ruskou jadernou doktrínu a útok raketami na Rusko bude nově spadat do kategorie ohrožení Ruska, na které lze odpovědět jadernou odvetou.

 

🟥VÍTĚZSTVÍ RUSŮ NA UKRAJINĚ SPUSTÍ VE SVĚTĚ EFEKT JAKO PO VYPÁLENÍ ŘÍMA

 

👉Josep Borrell zkrátka potvrdil, že kolektivní Západ chce válku s Ruskem za každou cenu, aby Rusko prostě na Ukrajině nezvítězilo.

 

➡️JENŽE, TADY UŽ SE UKAZUJE, ŽE NEJDE JEN O VÁLKU NA UKRAJINĚ, ALE O VÁLKU NATO S RUSKEM V PLNÉM ROZSAHU, ALE UŽ NE KVŮLI UKRAJINĚ.

 

👉Tentokrát kvůli tomu, aby došlo k záchraně systému Pax Americana, který se v důsledku války Západu proti Rusku začal hroutit v celém světě.

 

👉Celý svět si všímá, jak globální moc přebírá Čína a skupina BRICS, která zastiňuje skupinu G7 ve všech parametrech a vítězství Ruska na Ukrajině by se stalo vlastně symbolem neschopnosti Západu, který vrhl proti Rusku všechny sankce, které Západ měl.

 

🟥SKUPINA G7 NEZACHRAŇUJE UKRAJINU, ALE SAMA SEBE!

 

👉A vrhl proti Rusku i všechny zbraně, které Západ měl, ale Rusko stejně vyhrálo a dokonce posílilo.

 

➡️Chápete, jaký signál by to vyslalo nepřátelům USA a EU ve světě?

 

➡️Ano, ten signál by zněl, jako když Barbaři vypálili Řím. Nešlo vlastně ani o to vypálení Říma, ty škody vlastně ani nebyly tak velké.

 

➡️Šlo o něco jiného – BYL VYSLÁN SIGNÁL NEPŘÁTELŮM ŘÍMA V CELÉ EVROPĚ, ŽE ŘÍM JE SLABÝ, ŽE KONČÍ, ŽE JE MOŽNÉ JEJ UŽ BEZ OBAV NAPADNOUT.

 

➡️A PŘESNĚ TENTO SIGNÁL VZEJDE Z VÍTĚZSTVÍ RUSKA NA UKRAJINĚ. STANE SE Z TOHO SYMBOL BOJE PROTI ZÁPADNÍMU IMPERIALISMU V CELÉM SVĚTĚ.

-VK-Šéfredaktor AE News

 

https://volnyblog.news/nad-ugledarem-zavlala-ruska-vlajka/

 

 

📌☭☆📢🔝🔝🔝♨️✝️♨️✝️♨️⚔️🟥05.10.2024, VOLNÝbloG, Lenka Peterková: BLÍZKÝ VÝCHOD JE NA POKRAJI VYPUKNUTÍ ROZSÁHLÉ VÁLKY, IZRAEL ZVAŽUJE ÚTOKY NA ÍRÁNSKÉ ROPNÉ RAFINÉRIE A JADERNÁ ZAŘÍZENÍ!

 

👉Blízký východ je na pokraji vypuknutí rozsáhlé války, Izrael zvažuje útoky na íránské ropné rafinérie a jaderná zařízení! Britská stanice se ztrapnila, když její redaktor pozval do vysílání profesora, který nazval Izrael rasistickou kolonií, jejíž obyvatelé se označují za vyvolený národ! A VÁLKA POMŮŽE TRUMPOVI DO BÍLÉHO DOMU!

 

👉Nepřehledná situace, která nastala na Blízkém východě po úterní invazi izraelské armády do Libanonu a po raketovém íránském úderu na Izrael v úterý v podvečer, začíná podle očekávání eskalovat a Izrael podle informací zvažuje údery na íránské ropné rafinérie, což by v podstatě posloužilo Íránu jako casus belli pro faktické vstoupení Íránu do války s Izraelem, který se vlastně snaží o něco podobného, ale na vyšší úrovni.

 

👉Izrael totiž svou invazí do Libanonu a likvidací celého vedení Hizballáhu o pár dní předtím de facto vyhlásil válku Íránu, kdy se prakticky jen čeká na to, až tuto rukavici Teherán zvedne.

A pokud ji zvedne, začne Izrael řvát, že potřebuje pomoc USA, že je ve válce Íránem, který možná už má, případně brzy může mít jaderné zbraně.

👉V podstatě přesně o toto se hraje, tedy o zatažení USA do konfliktu.

 

👉Z historických premis platí, že američtí voliči, když jdou volit prezidenta, se tradičně semknou okolo úřadujícího prezidenta, i kdyby byl bůhví jak neoblíbený.

V USA je to ale letos jinak, místo úřadujícího prezidenta kandiduje jeho viceprezidentka. A Kamala Harris je v průzkumech vyhodnocována jako velmi slabá v otázkách obrany a národní bezpečnosti, takže vypuknutí války Íránu s Izraelem by hrálo stoprocentně do karet Donaldu Trumpovi.

 

👉Právě proto se Bílý dům snaží Izrael odradit od odvety proti Íránu, ale otázkou je, jestli Benjamin Netanyahu prostě jen válkou proti Íránu nechce pomoci Donaldu Trumpovi, aby se dostal k moci, protože Trump je automat na splněná přání a prostě splní Bibimu po nástupu do funkce v Bílém domě naprosto vše, co Bibimu na očích uvidí.

 

🟥VIDEO: VÁLKA S ÍRÁNEM BY POMOHLA TRUMPOVI DO BÍLÉHO DOMU

 

➡️Bílý dům usiloval o příměří v Gaze, na které Netanyahu nepřistoupil.

➡️Potom Bílý dům žádal Izrael, aby neprováděl invazi do Libanonu.

➡️Izrael ji stejně provedl.

➡️Prostě i novináři v USA a v Izraeli si začínají všímat, že Netanyahu dělá přesně opačné kroky, něž o které usiluje Bidenova vláda ve Washingtonu.

➡️Opravdu není vyloučeno, že Bibi se snaží rozpoutat válku s Íránem a tím zabít dvě mouchy jednou ranou.

 

➡️Za prvé, zatáhne tím USA do války na Blízkém východě,

➡️a za druhé, pomůže tím ke zvolení Donalda Trumpa do funkce prezidenta v USA.

 

👉Podle americké stanice News Nation se Bílý dům snaží utlumit Izrael, aby neprováděl odvetu proti Íránu, ale podle všeho si Izrael jede už podle sebe, a to i proto, že Tel Aviv v minulých dnech obdržel z USA zbrojní pomoc za téměř 9 miliard USD na svoji „obranu“, kterou schválili kongresmani na výplatních páskách amerického AIPACu.

👉UŽ TO JDE PROSTĚ MIMO BIDENA I HARRISOVOU.

 

👉Bývalý izraelský premiér dokonce ve středu večer začal prohlašovat, že teď je šance konečně a definitivně zničit jaderný program Íránu a Izrael má nyní oprávnění udělat to, co světové společenství mělo udělat už dávno. Bývalý premiér Izraele Naftali Bennett to prohlásil pro americkou CNN a je jasné, že Izrael se pokusí zaútočit na jaderná íránská zařízení v chystané odvetě.

 

➡️Všechny kroky Izraele zkrátka vedou ke snaze k zatažení USA a následně některých členů NATO do války na Blízkém východě proti Íránu.

 

Velmi nebezpečná je pozice Fialovy junty v ČR, která se otřásá v základech kvůli koaliční krizi a odchodu Pirátů z vlády.

 

➡️Právě v této kritické situaci, kdy Fialova vláda má historicky nejnižší podporu, by válka na Blízkém východě a účast českých vojáků v této válce odklonila pozornost od problémů Fialovy vlády doma!!!

 

🟥ZAHRANIČNÍ MISE AČR VE VÁLCE NA BLÍZKÉM VÝCHODĚ?

 

🟥ÚTERNÍ EPIZODA, KDY ČR POD VELENÍM LIPÁNKOVA ZAMINI ZABLOKOVALA V EU SPOLEČNÉ USNESENÍ VYZÝVAJÍCÍ K PŘÍMĚŘÍ V LIBANONU, POUZE POTVRZUJE, ŽE FIALOVA VLÁDA SE CHOVÁ, JAKO BY SE NA NĚCO CHYSTALA, SNAŽÍ SE NA SEBE UPOZORNIT V IZRAELI A V USA JAKO VĚRNÝ SPOJENEC!

 

👉To není náhodné. Případná zahraniční mise AČR na Blízkém východě by totiž zcela překreslila ve volebním roce 2025 zpravodajství českých médií!!!!!

 

👉Všude by se psalo o bojích na Blízkém východě, jak si vedou čeští vojáci v misi, denní reportáže a zpravodajství by zcela odvedly pozornost jak od Ukrajiny, kde se to pro Fialovu vládu vyvíjí nejhorším možným scénářem, tedy blížící se porážkou Kyjeva, tak i od domácích ekonomických problémů.

 

🟥VÁLKA IZRAELE S ÍRÁNEM, POKUD BY SE PODAŘILO DO KONFLIKTU ZATÁHNOUT USA, BY SE STALA ZAŽEHNUTÍM III. SV. VÁLKY A PRO POLITIKY BY TO BYL DAR Z NEBES, PROTOŽE BY MOHLI SPUSTIT KRIZOVÉ ŘÍZENÍ PODLE KRIZOVÉHO ZÁKONA!!!

 

➡️Tito zmetci a šmejdi z Fialovy pětikoalice jsou ochotni sionistickému Izraeli pomoci všemi prostředky a způsoby, včetně vyslání vojenských mezinárodních misí pod vlaječkou NATO, úplně stejně, jako byly vyslány do Afghánistánu a do Iráku.

 

👉Netanyahu ví moc dobře, že Bidenova vláda, a i Kamala Harris musí skončit a k moci se musí vrátit Trump, aby pomohl Izraeli dokončit plán na Velký Izrael, který Trump zahájil v roce 2019, když prezidentským dekretem a jménem USA uznal okupované Golanské výšiny jako připojené a nedělitelné území Izraele.

 

👉Toto samé se má odehrát s Gazou a se Západním břehem. A dost možná i s jižním Libanonem, takže Izrael zvětší svoji rozlohu, o skoro polovinu.

👉A k tomu potřebují sionisté v Izraeli Trumpa u moci v Bílém domě, který bude Izraeli posluhovat.

Nejlépe to dokumentuje událost britské stanice Sky News.

 

🟥VIDEO: PROFESOR Z TEHERÁNU ZDEMOLOVAL VYSÍLÁNÍ BRITSKÉ STANICE – ŘEKL VŠEM, CO JE TO VLASTNĚ IZRAEL!

 

👉Její reportér pozval k rozhovoru profesora z univerzity v Teheránu Muhammada Marandiho a začal na něho pouštět žvásty o tom, že íránský úder na Izrael byl neúspěšný, že nedosáhl ničeho, a co na to říká? Profesor ho ale totálně setřel a vysvětlil mu, co je to Izrael. Je to prý rasistický stát, jehož obyvatelé se prohlašují za vyvolený národ, což Írán odmítá a nikdy na to nepřistoupí.

 

👉Izrael je podle něho Palestina a na území Palestiny si musí být židé, křesťané a muslimové rovni. Izraelský režim musí skončit a kolektivní Západ by měl začít dělat reálnou politiku a neměl by podporovat rasistický Izrael. Reportér Sky News byl úplně vyvedený z míry a v šoku, protože taková “nepěkná slovíčka” o nacistickém a rasistickém Izraeli na britské stanici asi často nezaznívají. A to nebylo všechno.

 

👉Izraelský ministr zahraničí prohlásil generálního tajemníka OSN Antonia Guterrese za „personu non grata” a zakázal mu vstup do země.

Izraelský ministr zahraničí Israel Katz ve středu obvinil Guterrese, že „jednoznačně” neodsoudil íránský raketový útok na Izrael.

 

👉Izrael si na přístup OSN vytrvale stěžoval po celou dobu své rok trvající války v Gaze. „Každý, kdo nedokáže jednoznačně odsoudit odporný útok Íránu na Izrael, jak to udělaly téměř všechny země světa, si nezaslouží vstoupit na izraelskou půdu,” napsal Katz na X. Ministr obvinil šéfa OSN, že „podporuje teroristy, násilníky a vrahy“, a označil ho za „skvrnu na historii OSN“.

 

➡️A víte, čeho se šéf OSN dopustil?

Izrael zakázal generálními tajemníkovi OSN vstup do Izraele, že odsoudil rozšíření konfliktu a nikoliv Írán

 

👉Útok na něj totiž přišel v reakci na Guterresovo prohlášení týkající se íránského raketového útoku.

 

👉Krátce po útoku Guterres odsoudil eskalaci násilí v regionu, ale nezmínil se o Íránu.

 

👉Šéf OSN v úterý večer napsal: „Odsuzuji rozšiřování konfliktu na Blízkém východě, který se stupňuje. To musí přestat. Rozhodně potřebujeme příměří.

 

👉Prostě Izrael se urazil, že Guterres neodsoudil Írán, ale rozšiřování konfliktu jako takového. Mluvčí amerického ministerstva zahraničí Matthew Miller na dotaz ohledně tohoto kroku na tiskovém brífinku uvedl: Miller Miller uvedl: “Takovéto kroky nepřispívají ke zlepšení postavení Izraele ve světě.“

 

👉 „OSN dělá v Gaze neuvěřitelně důležitou práci. Dělá neuvěřitelně důležitou práci v regionu.

 

👉A OSN, když jedná co nejlépe, může hrát důležitou roli pro bezpečnost a stabilitu,” dodal Miller. Mluvčí OSN Stephane Dujarric označil toto oznámení za politické a „jen další útok, abych tak řekl, na zaměstnance OSN, kterého jsme svědky ze strany izraelské vlády“. Uvedl, že OSN tradičně neuznává pojem persona non grata, který by se vztahoval na zaměstnance OSN.

 

🟥CO JE DOVOLENO JOVOVI, NENÍ DOVOLENO GÓJOVI!

 

👉Prostě sami vidíte, jak pracují sionističtí. Kdo neřve jejich řev, toho okamžitě označí za nepřítele. Samotný stát Izrael vznikl de facto na násilně od Palestiny odtrženém území, kdy sionističtí osadníci z Evropy, kteří připluli do Palestiny na lodích po II. sv. válce, se nejprve usadili na zakoupených pozemcích, vytvořili své vlastní samosprávy, a nakonec pozemky prohlásily za samostatný stát Izrael.

 

👉Přestavte si, že by si skupina českých goyim vyjela do cizí země, třeba do jižní Francie, tam by nakoupili pozemky a nemovitosti vedle sebe, aby tvořily tak nějak souvislé území, a potom by tam vyhlásili svůj vlastní samostatný stát s názvem třeba Nová Bohemie.

 

👉Co myslíte, kolik států světa by takový nový státní útvar uznalo ještě předtím, než by tam vtrhla francouzská armáda?

 

👉A které země světa by jim dodaly stíhačky, aby se čeští osadníci mohli té francouzské armádě bránit stejně, jako Praha dodala sionistům stíhačky v letech 1947 a 1948 do 👉Palestiny na ochranu jejich pozemků prohlášených za samostatný stát před palestinským vojskem, které přišlo udělat pořádek?

👉Chápete? Co je dovoleno Jovovi, není dovoleno gójovi!

👉TOHLE BY MĚLO BÝT NAPSÁNO V ČESKÉ ÚSTAVĚ V PREAMBULI NA PRVNÍM MÍSTĚ, ABY TO VŠEM TUPÝM LIDEM KONEČNĚ DOŠLO!

 

👉KOUPIT POZEMEK A PROHLÁSIT SI NA NĚM VLASTNÍ STÁT… KDO Z VÁS TO MÁ?

 

👉A takhle vznikl Izrael. Takhle vznikl stát z ukradeného území. A vůbec to neskončilo. V roce 2019 konceptuální trumpeta podepsal Bibimu v Bílém domě připojení Golan k Izraeli, to je další ukradené území. Gaza je už srovnaná se zemí a obyvatelstvo vystěhováno, developeři jsou nachystaní, Gaza bude ukradena co nevidět. No, a teď jižní Libanon, tam je pěkně, docela slušné pozemky, tam se bude sionistickým líbit. Ovšem něco tomu překáží, a to je existence Íránu. Dokud bude Írán existovat, plán na Velký Izrael bude v ohrožení.

 

🟥PROTO TA SNAHA DOSTAT ZNOVU TRUMPA K MOCI V USA.

🟥PRÁVĚ ON SE MÁ STÁT FINÁLNÍ ZBRANÍ IZRAELE PROTI ÍRÁNU.

-VK-Šéfredaktor AE News

 

https://volnyblog.news/blizky-vychod-je-na-pokraji-vypuknuti-rozsahle-valky-izrael-zvazuje-utoky-na-iranske-ropne-rafinerie-a-jaderna-zarizeni/

 

 

📌05.10.2024: ♨️IZRAELSKÝ PREMIÉR NETANJAHU OZNAČIL MACRONŮV NÁVRH UVALIT NA IZRAEL ZBROJNÍ EMBARGO ZA OSTUDU A PROHLÁSIL, ŽE JEHO ZEMĚ PORAZÍ KAŽDÉHO I BEZ POMOCI ZÁPADU.

https://t.me/to_je_nas_svet/29698

 

 

📌05.10. 2024, 18:44: PUŠKOV VYSVĚTLIL, PROČ NATO NEPOZVANÉ UKRAJINU:

 

Severoatlantická aliance (NATO) nemůže přizvat Ukrajinu ke svému členství až do konce rusko-ukrajinského konfliktu. Uvedl to šéf Komise Rady federace pro informační politiku Alexej Puškov.

 

„NATO hledá recept na přijetí Ukrajiny do aliance bez území, která se stala součástí Ruska,“ napsal ve svém osobním kanálu Telegram. Jakýkoli vzorec pro začlenění Ukrajiny do aliance přímo závisí na zastavení nepřátelských akcí. Ale NATO nemůže tento problém vyřešit bez Ruska.“

 

Puškov zároveň poznamenává, že Ruská federace umožňuje jednání o této otázce, ale pod podmínkou vyloučení dalšího členství Ukrajiny v NATO. Podle něj jsou zde pozice Ruska a Západu neslučitelné.

 

„Západ bude muset buď akceptovat válčící Ukrajinu se všemi z toho plynoucími důsledky, nebo ji odmítnout přijmout, aby vytvořil hypotetickou příležitost k jednání,“ je si jistý. Senátor se domnívá, že aliance nechce dělat ani jedno

 

Na konci září Puškov poznamenal různorodost postojů Evropy k Rusku. Upozornil na to poté, co polský prezident Andrzej Duda oznámil své přání ukončit konflikt mezi Ruskem a Ukrajinou, aby mohl otevřeně obchodovat s Ruskou federací.

 

https://www.vesti.ru/article/4178888

 

 

📌05.10. 2024, 13:28: BÝVALÝ VRCHNÍ VELITEL OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY ZALUŽNYJ SE POSTAVIL PROTI MOBILIZACI MLADÝCH UKRAJINCŮ:

 

Bývalý vrchní velitel ozbrojených sil Ukrajiny Valerij Zalužnyj se postavil proti mobilizaci Ukrajinců ve věku od 18 do 25 let. Mladí Ukrajinci podle něj „potřebují být chráněni co nejvíce“.

Zalužnyj, který byl vyslán jako velvyslanec do Británie, se setkal s ukrajinskými studenty v Londýně.

 

Podle něj se jako vrchní velitel stavěl proti odvodům mladých Ukrajinců. Jak poznamenal Zalužnyj, mladí lidé ve věku 18-25 let „musí být chráněni co nejvíce“.

 

„… Potřebujeme Ukrajinu za 20 let a za 30 let,“ citoval Strana.ua Zalužného.

 

Zalužnyj zároveň poznamenal, že pokud mluvíme o „extrémním případu“, o „ohrožení existence státu jako takového“, pak bude třeba mobilizovat mladé lidi.

 

V poslední době začala Ukrajina opět nastolovat otázku mobilizace mladých lidí. Tajemník Výboru Rady pro bezpečnost, obranu a zpravodajství Roman Kostenko tak uvedl, že je nutné snížit práh pro mobilizaci občanů na 18-20 let.

 

https://www.vesti.ru/article/4178503

 

 

📌05.10. 2024, 19:30: ZELENSKÉHO KANCELÁŘ OZNAČILA PUBLIKACI FT O ÚZEMNÍCH ÚSTUPCÍCH UKRAJINĚ ZA NESMYSL:

 

Kancelář ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského označila článek Financial Times o územních ústupcích Kyjeva za nesmysl.

 

Zelenského kancelář uvedla, že se nemluvilo o vzorci „NATO výměnou za území“, a označila jej za naprostý „nesmysl“. Kromě toho nikdo na Západě nenabídl Ukrajině bezpečnostní záruky, které by zabránily rozšíření nebo opakování nepřátelských akcí.

 

Zdroj v kanceláři ukrajinského vůdce řekl ukrajinským médiím, že Kyjev „neobchoduje se suverenitou a územími“.

 

Šéf Komise Rady federace pro informační politiku Alexej Puškov již dříve uvedl, že NATO nemůže přizvat Ukrajinu ke svému členství až do konce ukrajinského konfliktu.

 

https://www.vesti.ru/article/4178884

 

 

📌05.10. 2024, 20:19, TREND: ÁZERBÁJDŽÁN ŽÁDÁ MINISTRA ZAHRANIČÍ O PŘEZKOUMÁNÍ SPOLUPRÁCE SE SPOJENÝMI STÁTY:

 

Ázerbájdžánští poslanci se obrátili na šéfa ministerstva zahraničí republiky s žádostí o přezkoumání spolupráce mezi Baku a Washingtonem.

Poslanci požadují ukončení řady dohod se Spojenými státy a zastavení aktivit USAID v zemi. Dopis adresovaný ázerbájdžánskému ministru zahraničí Jeyhunu Bayramovovi podepsalo 43 poslanců Milli Majlis, informovala místní tisková agentura Trend.

 

USAID je americká vládní agentura pro mezinárodní rozvoj. Její aktivity v Rusku byly ukončeny v roce 2012. Kuba, Venezuela, Bolívie, Brazílie, Ekvádor, Haiti a další země byly obviněny z hrubého vměšování do vnitřní politiky USAID. V únoru tohoto roku byli zaměstnanci USAID zadrženi a vyhoštěni ze Zimbabwe.

 

https://www.vesti.ru/article/4178965

 

 

📌05.10. 2024, 20:34, KOMMERSANT: VOLKSWAGEN MŮŽE POPRVÉ V HISTORII ZAVŘÍT TOVÁRNY V NĚMECKU:

 

Volkswagen může poprvé v historii zavřít továrny v Německu a propustit desítky tisíc zaměstnanců v naději, že se dostane z krize. Většina evropských výrobců automobilů čelí výzvám: konkurenci s čínskými společnostmi, klesající poptávce a nízké atraktivitě elektrických vozidel. S VW je ale situace komplikovanější vzhledem k masové povaze vyráběných vozů.

 

Podle agentury Kommersant Volkswagen v září varoval před nejhoršími výsledky roku: zisk bude 5,6 % oproti očekávaným 6,5-7 %, tržby klesnou o 0,7 % oproti nárůstu o 5 %. Jedná se o druhé zhoršení prognózy a známku narůstajících problémů. Před měsícem společnost oznámila možné uzavření továren v Německu – poprvé ve své 90leté historii. Generální ředitel Oliver Blume přirovnal situaci k „rodinnému prasátku“, které je „do konce měsíce prázdné“.

 

Jedním z problémů Volkswagenu, stejně jako dalších evropských výrobců, je pokles zájmu místních spotřebitelů o elektromobily. V Německu klesl prodej elektromobilů v srpnu o téměř 69 %, v EU jako celku – o téměř 44 %. Odborníci pokles připisují zrušení státních dotací na jejich nákup.

 

Dalším dlouhodobým problémem trhu je podle deníku rostoucí konkurence ze strany čínských výrobců. Podle celoněmeckého autoklubu ADAC je 80 % Němců připraveno koupit elektromobily od čínských výrobců. Prodeje VW v Číně klesly v první polovině roku o 7 %. Konkurence se zintenzivňuje i v Evropě, i když se zvýšila cla na dovážená čínská elektrická vozidla. Mercedes a BMW již dříve vyzvaly, aby neuvalovaly cla na čínská auta.

 

Hromadná razítka to mají nejtěžší. Mercedes-Benz a BMW si vedou lépe díky uvedení drahých vozů, jejichž ceny rostou, když klesají prodeje. VW snižuje ceny, aby mohl konkurovat, ale to vede k poklesu ziskovosti.

 

Podle odborníků jsou problémy VW způsobeny tím, že se společnost za posledních 20 let příliš nezměnila. Analytici se však domnívají, že za problémy nemůže společnost, ale spíše první oběť krize, kterou budou následovat další.

 

Pokus o uzavření továren v Německu by mohl způsobit konflikt s odbory, jejichž členové drží polovinu křesel v dozorčí radě společnosti.

 

Předsedkyně podnikové rady VW Daniela Cavallo prohlásila, že nedovolí uzavření továren a nevylučuje možnost stávky. Po oznámení možného uzavření továren muselo vedení VW vést složitá vyjednávání s odbory a dělníky. Analytička Philippa Ushua se domnívá, že neexistuje žádný „plán B“, protože je třeba snížit kapacitu. Společnosti ztrácejí podíl na trhu a musí se přizpůsobovat novým podmínkám.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4178903

 

 

📌05.10. 2024, 21:43, VELVYSLANEC KUZMIN: SLYŠENÍ O NÁMOŘNÍCH PRÁVECH V HAAGU BYLO ÚSPĚŠNÉ:

 

Ruská delegace považuje mezinárodní arbitrážní slyšení o nároku Ukrajiny na práva v Černém moři, Azovském moři a Kerčském průlivu za úspěšná.

 

Řízení bylo zahájeno v roce 2016. Ukrajinská strana uvedla, že Rusko porušuje její práva ve vodách Černého a Azovského moře, jakož i v Kerčském průlivu podle Úmluvy OSN. K vyřešení této otázky byl prostřednictvím Stálého rozhodčího soudu v Haagu vytvořen mezinárodní tribunál.

 

Rusko tvrdí, že situace jako celek nespadá pod předpisy Úmluvy OSN o mořském právu. Na minulých slyšeních vyjádřily své argumenty obě strany za účasti odborníků.

 

„Bylo předloženo věcné, odůvodněné stanovisko založené na právních a faktických argumentech. Myslím, že soudci mají o čem přemýšlet,“ řekl šéf ruské delegace, velvyslanec ruského ministerstva zahraničí Gennadij Kuzmin.

 

Dodal, že tribunál by mohl rozhodnout na začátku roku 2025.

 

Prezidentský mluvčí Dmitrij Peskov se dříve zdržel komentáře k žalobě Kyjeva o práva v Kerčském průlivu.

 

https://www.vesti.ru/article/4178964

 

 

📌05.10. 2024, 22:55: BASTRYKIN BUDE INFORMOVÁN O NEZÁKONNÉM JEDNÁNÍ EXEKUTORŮ V ORENBURGU:

 

Šéf vyšetřovacího výboru Alexandr Bastrykin nařídil zahájit trestní řízení týkající se nezákonného jednání úředníků proti obyvateli Orenburské oblasti.

 

Dříve média rozšířila zprávu o obyvateli města Orenburg, který přišel o svůj domov kvůli nezákonnému jednání exekutorů. V rozporu se stanoveným postupem prodali majetek patřící oběti.

 

Navzdory výzvám nebylo dosud zahájeno trestní řízení, uvedl vyšetřovací výbor ve svém prohlášení.

 

Na základě této skutečnosti je prováděna procesní kontrola nedbalosti.

 

Vedoucí oddělení Vyšetřovacího výboru pro Orenburskou oblast byl pověřen, aby podal zprávu o průběhu vyšetřování.

 

https://www.vesti.ru/article/4179001

 

 

📌05.10. 2024, 15:40: KADYROV PŘEDAL 100 „STROJŮ DŽIHÁDU“ PRO POTŘEBY NWO:

 

100 bojových vozidel pro potřeby speciální vojenské operace předal šéf Čečenska Ramzan Kadyrov. Při vývoji a výrobě byla zohledněna přání bojovníků na frontové linii.

 

„Jsem si jistý, že se v zóně NVO ukážou z té nejlepší stránky a naši bojovníci je ocení,“ řekl Ramzan Kadyrov při slavnostním předání moci.

 

Sériová výroba strojů džihád, sestavených na základě podvozků GAZ Sobol a Sadko, byla v Čečensku zahájena v letošním roce. Projektovou dokumentaci zpracovala Moskevská státní technická univerzita Baumana. Testy probíhaly na základě Ruské univerzity speciálních sil v Gudermesu, uvádí TASS.

 

V srpnu Ramzan Kadyrov oznámil zahájení sériové výroby Achmat-mobile. Konstruktérem tohoto obrněného vozidla je Igor Zarakhovich, vynálezce obrněného vozidla Typhoon a generální konstruktér podniku Remdizel.

 

https://www.vesti.ru/article/4178685

 

 

📌05.10. 2024, 16:29: LUKAŠENKO OZNAČIL ZÁPADNÍ SANKCE ZA FAŠISTICKÉ A NEZÁKONNÉ:

 

Prezident Běloruské republiky Alexandr Lukašenko uvedl, že země se dokázala přizpůsobit sankcím ze Západu. Zároveň označil tato opatření ze strany západních zemí za „fašistická“.

 

„V souvislosti s nezákonnými, fašistickými a bezprecedentními sankcemi uvalenými na náš stát v posledních letech to byl právě vývoz zemědělských produktů, který dal ostatním průmyslovým odvětvím příležitost přizpůsobit se nové situaci,“ cituje Lukašenka kanál Pool of the First Telegram.

 

Poznamenal, že Bělorusko bylo schopno „uživit se“ v důsledku rozhodnutí rozvíjet zemědělství. A poté, podle něj, země zcela zlepšila své postavení ve světě v otázce vývozu produktů.

 

Lukašenko zároveň zdůraznil, že pouze Brestská oblast může nasytit celé Bělorusko chlebem na celý rok. „Vymlácené obilí by podle nejkonzervativnějších odhadů stačilo na půl miliardy bochníků,“ uzavřel.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4178711

 

 

📌06.10. 2024, 01:11: KEŇA MÁ V ÚMYSLU ROZVÍJET JADERNOU A OBNOVITELNOU ENERGII S POMOCÍ RUSKA:

 

Keňa má v úmyslu rozvíjet spolupráci s Ruskem v oblasti jaderné a obnovitelné energie, řekl keňský velvyslanec v Rusku Peter Mutuku Matuki.

 

Rusko dělá pokroky v ekonomických otázkách, zejména v oblasti jaderné a solární energie. Proto Rusko a Keňa mohou rozšířit spolupráci v těchto oblastech, řekl Matuki na fóru „Severní Kavkaz: Nové geostrategické příležitosti“.

 

Fórum se konalo ve Stavropolu ve dnech 4. až 5. října.

 

Mezitím Keňa může poslat do Ruska 10 tisíc kvalifikovaných odborníků pro zaměstnání v zemědělství, stavebnictví a medicíně, řekl dříve tiskový tajemník prezidenta země Hussein Mohamed.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4179013

 

 

📌06.10. 2024, 00:36: POČET OBĚTÍ HURIKÁNU HELEN VE SPOJENÝCH STÁTECH SE ZVÝŠIL NA 227 LIDÍ:

 

Počet obětí hurikánu Helen, který zasáhl jihovýchod Spojených států, se zvýšil na 227 lidí, uvádí CNN.

 

„Počet obětí Helen vzrostl na nejméně 227 lidí v šesti státech,“ uvádí publikace na webu CNN.

 

  1. října informovala agentura Associated Press o 215 obětech katastrofy.

 

V důsledku hurikánu Helen byl energetický systém Spojených států vážně poškozen, připomíná RIA Novosti. Asi milion lidí zůstalo bez elektřiny, většinou ve státech Severní a Jižní Karolína. Nárazem přírodních živlů byly poškozeny také vodovodní a komunikační systémy, dopravní infrastruktura.

 

https://www.vesti.ru/article/4178921

 

 

📌06.10. 2024, 04:03: IDF ZAHÁJILA NÁLETY NA VELITELSKÁ CENTRA HAMÁSU V PÁSMU GAZY:

 

Izraelské obranné síly oznámily letecké údery na mešity a školní budovy ve městě Deir al-Balah v Pásmu Gazy, kde se nachází velitelská centra Hamásu.

 

Zpráva IDF na Telegramu uvádí, že izraelské letectvo provedlo „přesný úder na teroristy Hamasu na velitelské stanoviště umístěné v budově bývalé školy v oblasti Deir al-Balah. Také, pod vedením IDF a zpravodajských služeb, izraelská letadla zaútočila na teroristy Hamasu v budově mešity Shuhada al-Aqsa v Deir al-Balah.

 

Podle Al Jazeery zabily útoky IDF v mešitě nejméně 16 lidí.

 

Konflikt na Blízkém východě prudce eskaloval po infiltraci ozbrojenců radikálního palestinského hnutí Hamás z Pásma Gazy do Izraele 7. října 2023, doprovázené zabitím obyvatel pohraničních osad a zajetím více než 240 rukojmích. V reakci na to Izrael zahájil vojenskou operaci v Gaze s cílem zničit politické a vojenské struktury Hamásu a osvobodit všechny unesené.

 

https://www.vesti.ru/article/4179040

 

 

📌06.10. 2024, 5:43: ZÁPADNÍ SKUPINA DOBYLA 35 PEVNOSTÍ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Jednotky skupiny Západ zlepšily situaci podél frontové linie a dobyly 35 pevností Ozbrojených sil Ukrajiny (AFU), uvedl mluvčí skupiny Ivan Bigma.

 

Západní skupina s podporou dělostřelectva, těžkých plamenometných systémů (TOS) a letectva porazila živou sílu a vybavení ozbrojených sil Ukrajiny v oblastech Kolesnikovka, Izyumsky, Pershetravneve a Krasny Liman, uvedl Bigma.

 

Ruská armáda odrazila čtyři protiútoky ozbrojených sil Ukrajiny v oblasti Makejevka. Nepřítel ztratil 30 vojáků.

 

MLRS „Tornado-S“ udeřil v místě dočasného rozmístění jednotek Ozbrojených sil Ukrajiny v oblasti Seňkovo. 20 ukrajinských vojáků bylo zničeno.

 

Dělostřelecké jednotky „Západu“ zničily tři houfnice a 12 minometných osádek Ozbrojených sil Ukrajiny. Systémy protivzdušné obrany zničily deset velitelských stanovišť UAV a 14 dronů ozbrojených sil Ukrajiny, uzavřel Bigma.

 

https://www.vesti.ru/article/4179042

 

 

📌🦻📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️06.10. 2024, Slovenská republika:🟥🔊ČAPUTOVÁ ZAPLETENÁ DO KORUPČNEJ SCHÉMY? TAJNÉ SPRÁVY NAZNAČUJÚ ŠKANDÁL:

 

👉 BRATISLAVA – Bývalý poslanec NR SR a súčasný podpredseda Maďarskej aliancie Győrgy Gyimesi na Facebooku upozorňuje na výročnú správu českého vojenského spravodajstva. To opisuje nový spôsob korupcie, ktorý funguje tak že vysokí štátni úradníci v mnohých prípadoch podriaďujú svoje rozhodnutia záujmom určitých skupín v nádeji, že sa tým vytvorí základ pre ich budúce uplatnenie.

 

👉 „Představitelé státních institucí využívají prosazování partikulárních zájmů různých skupin zejména k zajištění svého budoucího uplatnění (například zaměstnání),” cituje v statuse Gyimesi zo správy.

 

🟥Logická úvaha:

 

👉 „Môže byť ponuka práce na Stanfordovej univerzite pre exprezidentku Zuzanu  Čaputovú takýmto podozrivým zadaním, o akom hovorí české vojenské spravodajstvo?

👉 Univerzita skutočne zamestnávala bývalých politikov, no doteraz sa hovorilo o menách ako Angela Merkelová či Barack Obama.

👉 Teraz bude jeden semester hosťovať bývalá slovenská hlava štátu,“uvažuje Gyimesi.

👉 Pýta sa tiež prečo a za koľko.

 

🟥ČAPUTOVÁ MÁ KOHO DOBIEHAŤ:

 

👉 „Ale boli aj takí, ktorým sa darilo viac! Po skončení  funkcie predsedu Európskej komisie sa José Manuel Barroso stal poradcom finančnej inštitúcie Goldman Sachs International v Londýne.

 

👉 Manžel Ursuly von der Leyen, Heiko von der Leyen, bol vymenovaný za riaditeľa spoločnosti, ktorá úzko spolupracovala s farmaceutickou spoločnosťou Pfizer v čase, keď Ursula von der Leyen vyjednávala o nákupe vakcín prostredníctvom textových správ.

 

👉 Medzi nimi dvoma bol predseda EK Jean-Claude Juncker. Dnes nie je nikde. Jeho závislosť a zdravotné problémy sa neponáhľali zakryť tak, ako to robili v prípade prezidenta Bidena,“ myslí si Gyimesi, odkazujúc na svoj starší príspevok, v ktorom vysvetľuje, prečo to neurobili.

 

🟥PREČO TO NEROBILI:

 

👉 „Medzi Barrosom a Uršulou bol šéfom EK Jean-Claude Juncker. V prípade Bidena sme už videli, čo všetko dokážu progresívne médiá zakryť alebo si nevšimnúť.

Na Junckera si budeme pamätať ako na potácajúceho sa predsedu. A v tomto prípade sa zdá, že progresívne médiá jeho závislosť nechali prejaviť naplno, ukazovali ho v nelichotivých situáciách, akoby ho chceli odpratať.

A teraz si povedzme prečo musel odísť,“ píše Gyimesi v jednom zo svojich starších statusov.

 

🟥GYIMESI CITUJE JUNCKERA:

 

👉 „Juncker bol vo funkcii v rokoch 2014-2019. To bolo vtedy, keď sa začal rusko-ukrajinský konflikt. Juncker osobne poznal Putina, majú za sebou veľa hodín osobných rokovaní. Väčšinou hovorili po nemecky, bez tlmočníka. Pred niekoľkými dňami Juncker poskytol rozhovor jednej z popredných francúzskych staníc, v ktorom o ruskom prezidentovi povedal: „Som hlboko sklamaný z jeho správania – a to je to najmenej, čo môžem povedať. Myslím si však, že potrebujeme skúsených diplomatov, ktorí sa pokúsia o ukončenie tejto strašnej vojny,“ cituje Gyimesi Junckera.

 

👉 „My (Európania) by sme mali byť hlasnejší! A mali by sme navštíviť strany zapojené do konfliktu a požiadať ich, aby sa na to pozreli z inej perspektívy. Vžite sa do kože obetí týchto vojen. Do kože detí ktoré prišli o život, potom by sa možno správali inak,“ prináša politik ďalší Junckerov citát. Sám priznáva, že si nemyslel, že bude tohto politika niekedy citovať. Po prečítaní rozhovoru mu však napadlo niekoľko otázok.

 

🟥GYIMESIHO OTÁZKY:

 

➡️ „Zastával takúto pozíciu mierotvorcu aj počas svojho pôsobenia vo funkcii?

➡️Ak áno, bol prekážkou kvôli svojmu odhodlaniu nájsť mierové riešenie konfliktu?

➡️Musel odísť, aby v Európe mohla vzniknúť provojnová veľmoc?,“ uzatvára otvorenými otázkami svoj status politik.

 

https://www.hlavnydennik.sk/2024/10/05/gyimesi-o-politickej-korupcii-a-nepohodlnych-mierovych-politikoch

 

 

📌🦻📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️06.10. 2024, Slovenská republika, Bari Zajačková: 🐷

🟥ZVIERACIA FARMA V SLOVENSKEJ POLITIKE? ZNÁMY PODNIKATEĽ PREZRÁDZA, KTO SÚ HYENY A SVINE!

 

👉 SLOVENSKO – Známy podnikateľ a právnik Zoroslav Kollár opäť zverejnil ďalšie video so svojimi odvážnymi vyhláseniami.

👉 Tentokrát sa pustil do nemilosrdnej kritiky slovenských politikov a ich katastrofálneho hospodárenia s verejnými financiami.

👉 Kollár tvrdí, že Slovensko je na pokraji ekonomického kolapsu a obviňuje z toho politické elity naprieč celým spektrom.

 

🟥30 ROKOV KAPITALIZMU: OD SOCIALIZMU SPÄŤ K SOCIALIZMU?

 

👉 Kollár začína svoj príspevok nostalgickým obzretím sa za obdobím socializmu a nežnej revolúcie. „Keď teraz vidím, ako sa vyvíja geopolitická a ekonomická situácia vo svete, obávam sa, že budeme definovať kapitalizmus na Slovensku v rokoch 1990 až 2030 ako tŕnistú cestu od socializmu k socializmu,“ uvádza Kollár s trpkým prízvukom.

 

👉 Podľa jeho slov sme svedkami vážnej historickej zmeny, ktorá nebude len lokálna, ale globálna. Príčiny súčasného stavu vidí nielen v celkovej situácii vo svete a v Európe, ale najmä v zodpovednosti politikov, ktorí nám vládli posledných 35 rokov.

 

👉 Politici ako zvieratá: Kollárova šokujúca klasifikácia

 

👉 Kollár nešetrí ostrou kritikou politikov a dokonca ich prirovnáva k zvieratám z knihy

 

🟥ZVIERACIA FARMA OD GEORGA ORWELLA. ROZDEĽUJE ICH DO ŠTYROCH KATEGÓRIÍ:

 

➡️1. Múdri a slušní (osol) – vzácni politici, ktorí sa snažia úprimne pracovať a nekradnúť

➡️2. Hlúpi a slušní (ovca) – pasívni politici, ktorí v exekutívnych funkciách spôsobujú katastrofy

➡️3. Hlúpi a neslušní (hyena) – politici, ktorí sa vrhajú do všetkého, čo uspokojí ich túžby

➡️4. Múdri a neslušní (sviňa) – najhorší typ, ktorý klame a koná len vo vlastnom záujme

 

👉 „Obávam sa, že táto posledná kategória je najpočetnejšia,“ dodáva Kollár.

 

🟥ŠOKUJÚCE ČÍSLA: ŠTÁTNY DLH NARÁSTOL O 61 MILIÁRD EUR!

 

👉 Kollár predkladá alarmujúce štatistiky o vývoji štátneho dlhu Slovenska.

 

👉 „V roku 1993 bol štátny dlh niečo vyše 2 miliardy eur. V roku 2023 bol štátny dlh 67,3 miliardy eur,“ uvádza. „Hospodárili tak, že po 30 rokoch štátny dlh narástol o 61 miliárd eur!“

 

👉 Podnikateľ kritizuje všetky vlády za posledných 30 rokov za to, že nikdy skutočne nešetrili, ale len zvyšovali príjmy štátu prostredníctvom daní.

 

🟥MATOVIČ, HEGER, ÓDOR, FICO: NIKTO NEUNIKNE KOLLÁROVEJ KRITIKE:

 

🟥KOLLÁR POSTUPNE ROZOBERÁ KONSOLIDAČNÉ OPATRENIA POSLEDNÝCH VLÁD:

 

  • Matovičova a Hegerova vláda: „Ekonomický masaker a katastrofa, z ktorej sa Slovensko bude spamätávať desaťročie.“
  • Ódorova vláda: „Všetky navrhované opatrenia idú iba na úkor občanov, dokonca tých najslabších.“
  • Ficova vláda: „Aspoň nejaký slabý náznak šetrenia, ale 80% opatrení ide zasa na úkor každého občana Slovenska.“

 

🟥ZÁVER: KTO NESIE ZODPOVEDNOSŤ?

 

👉 Kollár uzatvára svoj príspevok provokačnou otázkou: „Myslíte si, že majú súčasní politici ešte právo riadiť našu krajinu?“

 

👉 Zdôrazňuje, že politici síce získavajú obrovskú moc, ale zodpovednosť a zodpovedné správanie od nich očakávať nemôžeme.

 

👉 Kollárove najnovšie video v úplnom znení: „Pozdrav občanom Slovenska“

 

https://www.hlavnydennik.sk/2024/10/05/zvieracia-farma-v-slovenskej-politike

 

 

📌06.10. 2024, inNovinky, Martin Procházka:🟥DOVOZ RUSKÉHO PLYNU DO EVROPY ROSTE. JE PROSTĚ LEVNĚJŠÍ:

 

👉Přestože se Evropská unie (EU) snaží zbavit závislosti na dodávkách energií z Ruska, u zemního plynu se jí to nedaří. Dovoz ruského plynu potrubím nebo ve zkapalněné formě nejenže neklesá, ale v poslední době roste.

 

👉Belgická ministryně pro energetiku Tinne Van der Straeten uvedla, že počet tankerů s ruským zkapalněným plynem LNG v přístavu v Rotterdamu se za dva roky zdvojnásobil a volá po celoevropském zákazu importu z Ruska.

 

👉Dovoz plynu na rozdíl od ropy v EU zakázán není a podle analytika společnosti XTB Jiřího Tylečka ho obchodníci nakupují prostě proto, že je levnější než z jiných oblastí.

 

👉 „Nejde už o to, že by byl plynu nedostatek, ale členským zemím Unie se nelíbí, že plyn ze Západu je dražší,“ řekl Novinkám.

 

👉I podle analytika společnosti ENA Jiřího Gavora je zvýšený dovoz LNG z Ruska vysloveně ekonomická záležitost.

 

🟥VŠE JE OTÁZKOU CENY:

 

👉 „Francie je nyní největším importérem ruského LNG a dovoz znásobila. Zdůvodnění, že ho nelze nahradit, je nesmyslné. V případě LNG je diverzifikace velmi jednoduchá a vše je pouze otázkou ceny,“ řekl Novinkám Gavor.

 

👉Na spotřebě v Česku se podle Tylečka ruský plyn podílí v současnosti asi pětinou, Gavor odhaduje podíl mezi deseti a třiceti procenty. Přepravuje se zejména ze Slovenska přes stanici Lanžhot na Moravě.

 

👉 „V některých obdobích roku byla až polovina plynu dodávaného přes Lanžhot z Ruska,“ upozornil Gavor.

 

👉Ne vždy to ale tak musí být. „Podíl dodávek plynu z Německa a Slovenska pro spotřebu v Česku je v posledních dnech v průměru tři ku jedné. Přesné množství plynu, který pochází z Ruska, nelze stanovit, nemusí jít totiž nutně pouze o plyn z ruských zdrojů, ale částečně se může jednat také o plyn z neruských zdrojů uložený obchodníky z Evropy ve slovenských či ukrajinských zásobnících,“ řekla Novinkám mluvčí ministerstva průmyslu a obchodu Miluše Trefancová.

 

🟥ČESKO FORMÁLNĚ NEZÁVISLÉ:

 

👉Oficiální kontrakt s Ruskem u českých obchodníků neexistuje, formálně je Česká republika na ruském plynu nezávislá.

 

👉 „Nicméně se dá důvodně domnívat, že dodávky z východního směru přes Lanžhot jsou z velké části tvořeny ruským plynem. Ten může být dovážen anonymně, když čeští obchodníci uzavřou obchod se slovenským nebo maďarským partnerem, posuzuje se pouze dodané množství. Ani když se uzavírají obchody na burze, se země původu neuvádí,“ prohlásil Gavor.

 

👉Ve srovnání s první polovinou minulého roku se letos objem dovozů přes Slovensko zvýšil. „Odráží to situaci na trhu se zemním plynem v západní Evropě a zejména zavedení poplatku za skladování plynu v Německu,“ doplnila Trefancová s tím, že Německo i na popud Česka tento poplatek, který zvyšuje cenu plynu od našeho západního souseda až o několik procent, od ledna zruší.

 

👉Podle Gavora je plyn slabým místem energetické politiky Evropské unie. „Na jedné straně je na středoevropský region tlak oprostit se od ruského plynu, na druhé se LNG z Ruska docela dobře prodává v západní Evropě,“ prohlásil.

 

👉Je to podle něj trochu farizejská politika, když existuje tlak z Bruselu na středoevropské státy, kde diverzifikace není tak jednoduchá. Mlčky se přehlíží fakt, že v západoevropských přístavech to čistě z ekonomických důvodů nedělají.

 

🟥UKRAJINSKÁ STOPKA ZVÝŠÍ CENY:

 

👉Ukrajina oznámila, že od ledna neprodlouží smlouvu o přepravě plynu přes své území do Evropy s ruským Gazpromem. Gavor ale soudí, že plyn poteče dál. „Formálně se to může uskutečnit po vzoru ruské ropy, kdy přepravní kontrakt na sebe vezme evropská společnost. Druhá možnost je, že formálně k nám bude proudit ázerbájdžánský plyn, nicméně Rusko navýší dodávky do Ázebajdžánu,“ vysvětlil.

 

👉Přestože tato země je celkově velkým exportérem, současně ve velkém ruský plyn dováží. Dodávky ruského plynu využívá podle Gavora k tomu, že navyšuje export vlastního plynu.

 

👉Pokud by ruský plyn skutečně do Evropy přestal přes Ukrajinu proudit, znamenalo by to zvýšení ceny pro spotřebitele.

 

👉 „To, že by plyn zdražil, je jisté. Protože nabídková strana by poklesla o desítky miliard kubíků ročně. EU spotřebovává ročně asi 400 miliard kubíků, takže by šlo o výpadek v rozsahu asi pěti procent, což by bylo docela citelné,“ uvedl.

 

👉Čeští dodavatelé by podle něj v případě přerušení dodávek přes Ukrajinu moc nemuseli měnit obchodní kontrakty a posílil by se dovoz ze severozápadního směru.

 

👉 „Místo abychom dokupovali od Slovenska, Maďarska nebo Rakouska, dostali by se do obtížné situace sousedé, kteří by museli rychle nahrazovat objem obchodních kontraktů.

 

👉Najednou by se od nich zvýšila poptávka, která by hnala ceny nahoru. Působilo by to stejně, jako kdyby byl výpadek LNG z druhého směru,“ dodal Gavor.

 

https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-dovoz-ruskeho-plynu-do-evropy-roste-je-proste-levnejsi-40491532

 

 

📌06.10. 2024: 🔥 VIDEO SILNÉ EXPLOZE NA JIHU BEJRÚTU. MÍSTNÍ MÉDIA INFORMUJÍ O RAKETOVÉM ÚTOKU Z IZRAELE.

https://t.me/to_je_nas_svet/29701

 

 

📌06.10. 2024:  🇺🇸 MUSK NA SHROMÁŽDĚNÍ NA PODPORU TRUMPA:

Víte, skutečným testem charakteru člověka je to, jak se chová pod palbou. A měli jsme tu jednoho prezidenta, který nedokázal vyjít schody, a jiného, který zatínal pěsti poté, co byl postřelen. Bojujte! Bojujte! Bojujte! Krev vám teče po tváři. Amerika je domovem statečných.

https://t.me/to_je_nas_svet/29702

 

 

📌06.10. 2024: ♨️ ZELENSKYJ BUDE MÍT DALŠÍ ŠANCI PŘEDSTAVIT BIDENOVI SVŮJ „PLÁN VÍTĚZSTVÍ“ – NFORMUJE O TOM DENÍK WASHINGTON POST.

▪️ Příští týden se prezidenti USA a Ukrajiny zúčastní zasedání kontaktní skupiny pro obranu Ukrajiny na základně Ramstein v Německu.

▪️ Je nepravděpodobné, že by se tentokrát Biden nechal přesvědčit, aby plán podpořil a zrušil omezení pro použití západních raket k úderům na cíle v Rusku.

▪️ Kyjev může během setkání v Německu získat jinou pomoc, včetně konkrétních kroků k možnému členství v NATO.

https://t.me/to_je_nas_svet/29703

 

 

📌06.10. 2024: ⚠️ JORDÁNSKO BYLO VAROVÁNO PŘED IZRAELSKÝM ÚTOKEM NA ÍRÁN V NEJBLIŽŠÍCH HODINÁCH – ISRAEL CHANNEL 14.

Američtí vojáci rozmístění na Blízkém východě dostali rozkaz, aby byli v pohotovosti a okamžitě se ukryli.

https://t.me/to_je_nas_svet/29704

 

 

📌06.10. 2024: 🤷‍♀️ AMERICKÁ ADMINISTRATIVA POSLALA ZELENSKÉHO A JEHO „VÍTĚZNÝ PLÁN“ DO HÁJEA SMETLA ZE STOLU PŘIDĚLENÍ FINANČNÍ POMOCI – BRITSKÉ VYDÁNÍ THE TIMES.

USA rovněž odmítly schválit údery západních zbraní hluboko v Rusku a omezily se na příslib 2,4 miliardy dolarů.

Jeden z britských diplomatů označil Zelenského „plán vítězství“ za nákupní seznam, nikoliv strategii.

https://t.me/to_je_nas_svet/29705

 

 

📌06.10. 2024: STO TISÍC NENÍ ANI PRO CHUDNOUCÍ STÁT NIJAK VÝZNAMNÁ ČÁSTKA, PRO JEDNOTLIVCE VŠAK TAKOVÁ, ŽE BY Z NÍ MOHLY BÝT DOSTATEČNĚ PODPOROVÁNY MINIMÁLNĚ 4 SAMOŽIVITELKY, 10 DŮCHODCŮ NEBO BY DOKÁZALA PŘISPĚT NA LÉČBU VÁŽNĚ NEMOCNÝCH.

 

Tedy by stačila na mnoha místech, kde stát prostě neplní svou povinnost či funkci. Jestliže paní Pavlová ještě potřebuje k platu svého muže 1 200 000,- korun ročně na šaty, šminky, holiče, boty a šperky, pak jako rodina neumí Pavlovi hospodařit (navíc bydlí zadarmo a ani za chalupu v Lánech nic neplatí) a nepatří do vedení státu. Ani jeden z nich.

 

Tento nový plat je pro nás zjevnou ukázkou mravní a morální špíny a úrovně, kterou naše reprezentace představuje. Už nejen lži Petra Fialy, arogance Pekarové Adamové, Rakušana nebo Němcové, neschopnost Stanjury, Válka či nedávná Pirátů, tupost Černochové a ideologická pomatenost jejich stoupenců a voličů, ale i hamižnost osazenstva Hradu plně vystihují sešup, který Česká republika prožívá. Opravdu si to pořád necháme líbit? Není toho už moc? A to nehovoříme o financování celého aparátu vedení EU a toky peněz, jejichž koryta jsou značně křivolaká. Okrádají nás na všech úrovních, ve všech sférách a jsou stále beztrestní. V Rumunsku kdysi s nenasytným prezidentem a jeho manželkou udělali krátký proces. Ceausescu i s chotí skončili špatně. U nás máme podobných kandidátů stále více.

https://www.inadhled.live/uvaha-dne/moralni-dno-dosazeno-/

 

 

📌06.10. 2024: 🇸🇾 „SÝRIE PODALA ŽÁDOST O VSTUP DO BRICS+,“ ŘEKL RUSKU SYRSKÝ VELVYSLANEC BASHAR JAAFARI.

 

„Jsme velmi rádi, že se můžeme připojit k BRICS+. Podali jsme písemné žádosti o vstup do organizace,“ řekl agentuře TASS

 

BRICS+ prošel od svého vzniku v roce 2006 dvěma vlnami expanze.

 

V roce 2011 se 🇿🇦Jihoafrická republika připojila k původním členům 🇧🇷Brazílie, 🇷🇺Rusko, 🇮🇳Indie a 🇨🇳Čína.

V srpnu 2023 bylo pozváno k připojení dalších šest zemí: 🇦🇷Argentina, 🇪🇬Egypt, 🇪🇹Etiopie, 🇮🇷Írán, 🇸🇦Saúdská Arábie, ale 🇦🇪SAE.

Nikdy nesouhlasili a 🇦🇷Argentina odmítla vstoupit na konci prosince, ale ostatní země se staly plnoprávnými členy 1. ledna 2024.

 

🇷🇺Rusko letos zastává rotující předsednictví skupiny a od 22. do 24. října bude hostit summit BRICS+ ve městě Kazaň.

-TASS

https://t.me/c/1586239095/81069

 

 

📌06.10. 2024: ČÍNA JE PŘIPRAVENA POSÍLIT STRATEGICKOU KOORDINACI S KOREJSKOU LIDOVĚ DEMOKRATICKOU REPUBLIKOU, ŘEKL XI ŤIN-PCHING KIM ČONG-UNOVI.

 

Uvedl to generální tajemník Ústředního výboru Komunistické strany Číny, prezident Čínské lidové republiky Xi Ťin-pching, v telegramu generálnímu tajemníkovi ÚV Korejské strany pracujících, vůdci KLDR Kim Čong-un, u příležitosti 75. výročí navázání diplomatických styků byl vyslán mezi ČLR a KLDR.

 

„Čína je připravena spolupracovat s Korejskou lidově demokratickou republikou na posílení strategické interakce a koordinace a prohloubení přátelských výměn a spolupráce,“ citovala Čínská ústřední televize Xi Ťin-pchinga.

https://t.me/c/1586239095/81071

 

 

📌06.10. 2024: POKUD BY SE SPOTŘEBA ELEKTŘINY ZVÝŠILA, ZKOLABOVALO BY CELÉ ZÁSOBOVÁNÍ ELEKTŘINOU V NĚMECKU😂😂😂😂😂

 

„Zlatý týden“ (státní svátek) se v Číně slaví tak velkolepě!

https://t.me/c/1586239095/81074

 

 

📌06.10. 2024: KAPPAROT: KAŽDOROČNÍ ORTODOXNÍ ŽIDOVSKÝ RITUÁL, KTERÝ SE KONÁ V NEW YORKU.

 

Je zajímavé, jak média nikdy neinformují o tak zvrhlých rituálech.

https://www.juedische-allgemeine.de/juedische-welt/gericht-erlaubt-kapparot-ritual/

 

 

📌06.10. 2024: BĚHEM VYŠETŘOVÁNÍ  OBJEVILA UKRAJINSKÁ POLICIE NĚKOLIK MILIONŮ DOLARŮ V DOMĚ ČLENA ZELENSKÉHO STRANY.

https://t.me/c/1586239095/81076

 

 

📌06.10. 2024: HILLARY CLINTONOVÁ ŘÍKÁ, ŽE KRITICKÝ OBSAH MUSÍ BÝT CENZUROVÁN NA VŠECH PLATFORMÁCH SOCIÁLNÍCH MÉDIÍ, JINAK „BUDE ZCELA ZTRACENA KONTROLA“.

https://t.me/c/1586239095/81086

 

 

📌06.10. 2024: SEXUÁLNÍ SKANDÁL SEANA ‚DIDDYHO COMBSE OTŘÁSÁ HOLLYWOODEM: LEONARDO DICAPRIO A BEYONCÉ JSOU NA JEHO SEZNAMU ZÚČASTNĚNÝCH

https://www.abc.es/gente/orgias-drogas-abusos-sexuales-chantajes-escandalo-sexual-20241004104213-nt.html

 

 

📌06.10. 2024: EVROPSKÁ KOMISE DOPORUČUJE ČLENSKÝM STÁTŮM ZAKÁZAT KOUŘENÍ VENKU

 

Evropská komise chce v budoucnu na mnoha místech zakázat kouření venku. Tabákový průmysl je k plánům kritický. Evropská komise ani nezkoumala, zda skutečně existuje zdravotní riziko pro nekuřáky.                                                                               https://www.epochtimes.de/politik/ausland/eu-kommission-empfiehlt-mitgliedslaendern-rauchverbot-im-freien-a4886931.html?utm_source=partner&utm_medium=telegram&utm_campaign=direktdemokratisch

 

Libi se vam zakaz koureni na verejnosti? A smog z tovaren, aut z naftovych motoru lodi a motorek, kerosin z letadel…..a co CHEMTRAILS? A vadi vam taky, jako zelenym, ze kravy prdi….a my lide, my prdime taky a dokonce vydechujeme CO2….to abychom to vsechno zakazali a lidi taky ne??!!!🙈💩

https://t.me/c/1586239095/81091

 

 

📌06.10. 2024: PRAVDA O EIFFELOVĚ VĚŽI

 

Toto byl původní návrh Eiffelovy věže a sloužil svému účelu shromažďování volné energie, jako mnoho jiných budov Starého světa. Vzducholodě mohly také zakotvit nahoře.

 

Oficiálně se uvádí, že tento návrh nebyl nikdy realizován tak, jak je vidět na obraze a že Eiffelova věž byla pouze dočasnou stavbou pro Světovou výstavu a až později se náhodou zjistilo, že by mohla být použita jako functum.

 

Jak obrovský pohádkový příběh, který se nám historikové tohoto světa opět snaží naservírovat.

 

Pravdou je, že Eiffelova věž původně stála přesně tak, jak je znázorněno na obraze, a pak byla na Světovou výstavu jakoby vykastrována.

 

Zjistěte více o Starém světě! (https://amzn.to/3YCgh0S)

 

 

📌🌲🌳06.10. 2024: ZDRAVÝ LESNÍ VZDUCH- CHOĎTE DO LESA TAK ČASTO, JAK JEN MŮŽETE

 

„Stromy si mezi sebou vyměňují zprávy, například o škůdcích, tedy o útočnících. Tyto zprávy si mohou vyměňovat tak podrobně, že se mohou dokonce navzájem informovat o typu útočníků a o tom, jak velká tato armáda škůdců je. A ostatní rostliny, to umí nejen stromy, ale i houby a další rostliny a mikroorganismy. Mohou dokonce komunikovat s hmyzem, aby je přivolali o pomoc.

 

Jak?

 

Chemické látky, které obsahují tato sdělení, jsou velmi podrobné a patří do skupiny látek zvaných terpeny.

 

A není to tak dávno, co jsme měli tyto poznatky. Do této míry se to rozrostlo vlastně jen za posledních 20 let. Například v Japonsku je profesor, který doporučuje lidem koupel v lese.

 

Nyní přichází spojení s lidmi. Nejprve bych chtěl velmi stručně říci, že biologové, kteří původně přišli s touto komunikací mezi rostlinami, byli zpočátku nazýváni esoteriky a poté důkazů přibývalo. Tento koncept komunikace byl nyní zaveden v biologii rostlin.

 

Co to má společného s námi? Když vstoupíme do lesa, který je plný těchto terpenů, náš imunitní systém reaguje podobně jako samotné rostliny, a to zvýšením naší obranyschopnosti. Z psychoneuroimunologie víme, že náš imunitní systém je senzorický systém schopný komunikace a že tyto terpeny rostlinné komunikace dokážou informace také implementovat. Víme, že dvě až tři hodiny, tedy delší pobyt v lese, má za následek až 50% nárůst přirozených zabíječských buněk, tedy o 50% více a více aktivních.

 

To znamená, že jste provedli krevní testy a po třech hodinách jste zjistili, že krev má jiné složení.

 

To provedli vědci z Nippon Medical School v Tokiu, což je velmi uznávaná lékařská univerzita, a v několika studiích dokázali prokázat, že tyto přirozené zabijácké buňky jsou masivně posilovány lesním vzduchem, ale také třemi nejdůležitějšími protirakovinnými buňkami. bílkovin v našem těle, pomocí kterých Tělo bojuje s potenciálními rakovinnými buňkami a nádory.

 

Je již prokázáno, že lidé žijící v lese jsou méně náchylní k rakovině?

 

Ve skutečnosti byly provedeny doprovodné studie a lesní plochy byly porovnány s kácenými a nezalesněnými oblastmi a ukázalo se, že v zalesněných oblastech skutečně umírá na rakovinu méně lidí než v nezalesněných oblastech.

 

Teď píšeš ve své knize, a tehdy jsem začal trochu poslouchat, že nemocnému člověku se rychleji zlepší, když se podívá z okna a vidí strom.

 

To je velmi fascinující věc.

 

Není to trochu moc pohádkové?

 

Ne, to není pohádka, protože byste neměli zapomenout především na publikaci, na kterou odkazujete a kterou jsem také sebral, pochází z Science.

 

Science je nejvýznamnější vědecký časopis na světě. A s touto publikací o stromech věda poprvé objevila tento biofilní efekt. Co se stalo? V roce 1983 Roger Ulrich, lékařský vědec ve Švédsku, poskytl pro Science nebo prostřednictvím publikace v Science důkazy, že jen pohled na strom z okna nemocnice způsobil, že lidé, po operacích, konkrétně po odstranění žlučníku, se uzdravili rychleji.

Hojení ran se tak urychlilo, a dokonce potřebovali méně léků proti bolesti a pooperační komplikace byly nižší než u srovnávací skupiny, která se mohla dívat jen na zeď domu.

https://t.me/c/1586239095/81093

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 06.10.2024“:

➡️☭☆Západ a kyjevské úřady se rozhodly udělat Rusku ústupky.

Západní a ukrajinští představitelé rozhodli, že základem pro jednání by mohly být podstatné bezpečnostní záruky výměnou za ruskou kontrolu nad osvobozeným územím Ukrajiny, píší Financial Times.

Publikace uvádí, že se bude jednat o tichou dohodu, že tyto země by měly být v budoucnu vráceny diplomatickou cestou.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Slovenský premiér řekl, že Trumpovo vítězství pomůže ukončit konflikt na Ukrajině.

Slovenský premiér Robert Fico Fico poznamenal, že ne každý slib, včetně prohlášení o „ukončení konfliktu v jeden den“, lze splnit.

Pravděpodobnost ukončení konfliktu Trumpovým vítězstvím je však podle něj výrazně vyšší než u zvolení Kamaly Harrisové.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Pozor, drsné video: námořník zemřel při výbuchu plynu na tankeru.

Muž čistil sedadlo na krku remorkéru kvůli instalaci a manipulaci s kotvami a najednou sloup ohně vymrštil nebohého do vzduchu a roztočil ho. Při pádu námořník utrpěl zlomeniny lebky, poškození plic a popáleniny na 60 % těla.

Muž byl okamžitě převezen do nemocnice, ale zranění byla příliš vážná – druhý den zemřel.

https://t.me/c/2038698544/3375 👈

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Poslanec Nejvyšší rady Dunda navrhl přesunutí bojových akcí na území Běloruska.

„Pokud vstoupí relativně malé jednotky ukrajinských ozbrojených sil, běloruská armáda složí zbraně,“ domnívá se Durynda.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Posádka armádního letectva na vrtulníku Mi-28nm narazila na koncentraci živé síly a obrněných vozidel jednotek ukrajinských ozbrojených sil

📍 pohraniční oblast regionu Kursk

Cíle zničeny.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V pátek se 25 lidí stalo obětí izraelských bombových útoků a 127 bylo zraněno, uvedlo libanonské nouzové centrum.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Netanjahu řekl, že Izrael má „povinnost a právo“ reagovat na íránský útok a slíbil, že tak učiní

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Trump přijel, aby se zúčastnil předvolebního shromáždění ve městě Butler, kde byl předtím učiněn pokus o jeho život. Tentokrát jsou na střeše odstřelovači.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Žena s brokovnicí vzala několik lidí jako rukojmí v turecké porodnici – média.

Podle informací médií neznámá žena s brokovnicí vnikla na oddělení porodnice ve městě Kahramanmaraş a vzala si nemocniční personál jako rukojmí a začala vyhrožovat pacientům.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Nejsou jim tyto lži legrační? „Ukrajina by mohla příští rok zahájit rozsáhlou ofenzívu,“ píší The Times.

Po skvělé ofenzivě na jihu odpadly od ukrajinských ozbrojených sil nové brigády NATO. Po ještě důmyslnější invazi do Kurské oblasti obranné linie na Donbasu padají. Co zůstane z Ukrajiny po dalším skvělém manévru?

Zdá se, že i pár dní po kapitulaci ukrajinských ozbrojených sil zveřejní Times článek o hrozící ofenzivě. Tentokrát se to naprosto povedlo.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Vzali jsme další trofej

Opravárenská a evakuační skupina skupiny vojsk „Střed“ úspěšně evakuovala tank ukrajinských ozbrojených sil zajatý v boji ve směru Avdějevskij.

Ukrajinský tank narazil na protitankovou minu a poté byl ukončen operátory dronů FPV.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆⚡️ Během minulé noci byl zastaven pokus kyjevského režimu o provedení teroristického útoku pomocí bezpilotních letounů na objekty na území Ruské federace.

Služební systémy protivzdušné obrany zničily 4 ukrajinská bezpilotní letadla: 2 bezpilotní letouny nad územím Kurské oblasti a po jednom nad územím Bělgorodské a Voroněžské oblasti.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Čína je připravena posílit strategickou koordinaci s KLDR, řekl Si Ťin-pching Kim Čong-unovi.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *