, ,

05.10.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:🟥,,OTRÁVTE SVÉ DÍTĚ TĚMITO LÁTKAMI A PŮJDETE ROVNOU DO VĚZENÍ! – Big Pharma tomu říká očkování

05.10.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: 🟥,,OTRÁVTE SVÉ DÍTĚ TĚMITO LÁTKAMI A PŮJDETE ROVNOU DO VĚZENÍ! – Big Pharma tomu říká očkování

 

 

📌05.10. 2024: 😂ZELENSKYJ SE PO ZAHÁJENÍ SVO UKRYL V BUNKRU A DVA DNY NEBYLO MOŽNÉ SE S NÍM SPOJIT – STOLTENBERG.

Existovaly obavy, že Zelenskyj bude brzy dopaden a zabit, řekl bývalý generální tajemník NATO listu

https://t.me/to_je_nas_svet/29679

 

 

📌05.10. 2024: 😐 „JMENUJI SE JOE BIDEN. VÍTEJTE V BAZÉNU.“

Takto se Biden představil při projevu a zavtipkoval o hurikánu Helen, který předběžně zabil nejméně 215 lidí a způsobil škody přesahující 100 miliard dolarů.

https://t.me/to_je_nas_svet/29680 👈

 

 

📌05.10. 2024: 🔥 IZRAEL ZAHÁJIL NOVOU SÉRII NÁLETŮ NA LIBANON

https://t.me/to_je_nas_svet/29681

 

 

📌05.10. 2024: 🙈 NA SAMÉM ZAČÁTKU VYSTOUPENÍ HARRISOVÉ V DETROITU NA CHVÍLI VYPADL TELEPROMPTER.

 

Absolutně nevěděla, co má dělat nebo říkat:

„Pamatujte si číslo 32. Dnes nám zbývá 32 dní do voleb (dlouhá pauza, ticho, těžký povzdech).

Ano už… 32 dní… 32 dní… Musíme udělat pár věcí. Ano, 32 dní.

A víme, že to zvládneme. A bude to velmi těsný závod až do konce. Bude to velmi, velmi těsný závod až do konce… Ano…

A víme, že nás čeká tvrdá práce.“

https://t.me/to_je_nas_svet/29682

 

 

📌05.10. 2024: ⚡️ THE TIMES PÍŠE, ŽE K DOBYTÍ UGLEDARU DOŠLO DÍKY SEVERNÍ KOREJI. Severní Korea údajně dodává polovinu všech granátů používaných ruskými ozbrojenými silami – asi tři miliony ročně.

https://t.me/to_je_nas_svet/29683

 

 

📌05.10. 2024:🔥 TERČEM NOVÉHO ÚTOKU IZRAELSKÉHO LETECTVA NA BEJRÚT BY SE MOHL STÁT HAŠEM SAFIEDDINE, KTERÝ JE POVAŽOVÁN ZA JEDNOHO Z HLAVNÍCH KANDIDÁTŮ NA MÍSTO MRTVÉHO GENERÁLNÍHO TAJEMNÍKA HIZBALLÁHU HASANA NASRULLÁHA.

Informoval o tom televizní kanál Al Hadath s odvoláním na izraelské zdroje.

Na sociálních sítích se objevilo video, které zachycuje následky zásahu izraelských protibunkrových bomb na Safieddineho úkryt.

https://t.me/to_je_nas_svet/29684

 

 

📌05.10. 2024:⚡️ WELT: NATO PLÁNUJE VYTVOŘIT DALŠÍCH 49 BOJOVĚ PŘIPRAVENÝCH BRIGÁD PO PĚTI TISÍCÍCH MUŽÍCH, ČÍMŽ SE JEJICH CELKOVÝ POČET ZVÝŠÍ NA 131.

 

Uvádí se také, že aliance plánuje v souvislosti s „ruskou hrozbou“ pětinásobně zvýšit počet jednotek protivzdušné obrany – z 293 na 1 467.

Na Západě se stále častěji objevují myšlenky o možném přímém ozbrojeném konfliktu mezi aliancí a Ruskou federací. Kreml zdůrazňuje, že Rusko nepředstavuje hrozbu a nemá v úmyslu útočit na jiné země, ale bude reagovat na akce, které mohou ohrozit jeho zájmy.

https://t.me/to_je_nas_svet/29685

 

 

📌05.10. 2024: 💥 ČEČENSKÁ HLAVA STÁTU RAMZAN KADYROV PŘEDAL 100 VOZIDEL RUSKÉMU VEŘEJNÉMU HNUTÍ „NÁRODNÍ FRONTA ZA RUSKO“ PRO POTŘEBY SVO.

 

„Předáváme prvních 100 džihádistických aut pro potřeby SVO,“ upřesnil, že při výrobě vozidel byly zohledněny jak technické požadavky, tak přání účastníků speciální operace. Výroba vozidel byla zorganizována v co nejkratším čase.

https://t.me/to_je_nas_svet/29686

 

 

📌⛔️STOP☢️💨✈️🛫🛬🎚️❗️❗️❗️ 🏴‍☠️📡📶🌎⚡️🌪🌀🌊💦⛈🔥🔥🔥🌋 05.10. 2024:

V USA SE MNOŽÍ NÁZORY, ŽE HURIKÁN HELENE NEBYL PŘIROZENÁ UDÁLOST (video)

 

Hurikán Helene byl jedním z nejničivějších hurikánů posledních let. Podle množících se tvrzení nešlo o hurikán přirozený, ale řízený, přičemž i jeho „trasa“ byla údajně vedena s jistým úmyslem.

 

O tom, že už více než 100 let skutečně dochází k zásahům do počasí, již dávno není pochyb. Důkazů je nepřeberně, včetně amerických vládních dokumentů z let minulých.

 

Proto dnes nikdy není jasné, jak dalece byla daná přírodní katastrofa přirozená a do jaké míry se jednalo o manipulace. Jen málokdo ví, jak daleko již manipulace s počasím došly a co vše je již dnes možné „zařídit.“

 

I to je důvod proč se objevily dohady tohoto typu po nedávných povodních u nás i ve zbytku středoevropských zemí a proč se nyní tytéž otázky kladou ve vztahu k hurikánu Helene.

 

Škody způsobené tropickým hurikánem Helene ve Spojených státech se odhadují na přibližně 160 miliard dolarů. Helene zničila mnoho obytných domů, podniků a infrastrukturu v několika státech USA.

 

Došlo k rozsáhlým záplavám a miliony domácností zůstaly bez proudu. Celková výše škod z Helene udělala jeden z pěti nejnákladnějších hurikánů v historii USA.

 

Podle Catherine Austin Fittsové, bývalé Bushovy náměstkyně ministra pro bydlení, to nebyl přirozený jev, ale řízená operace. V CHD.TV řekla, že hurikán byl nasměrován určitým směrem.

 

Cíl? Krádeže půdy nebo její zabírání.

 

Fittsová se zeptala na X, zda se jedná o hurikán nebo volební podvod. Používá výraz „predátorský kapitalismus“ a poukazuje na to, že v postižené oblasti koluje mnoho zvěstí o surovinách. V zemi je například spousta lithia.

 

Hrubý překlad videa výše:

 

„Takže dovolte, abych vám přednesla nějakou domněnku. Cíl této operace a je to operace, není to přirozené událost, která byla podle mého názoru řízena. Cílem této operace je převzít majetek a je to v podstatě obří převzetí.

 

Carolyn a já jsme právě publikovaly článek o zabírání půdy a taktice používané k zabírání půdy. Máme spoustu zpráv o taktice zabírání půdy. Zatím o nich nemáme potvrzení, takže nechci žádné z nich zveřejňovat, ale snažíme se pochopit, jaká je taktika zabírání půdy.

 

Takže zčásti je to taktika zabírání půdy. Částečně se to, tuším, vztahuje k volbám… Takže jsem byla federálním úředníkem a zjistíte, že když je vyhlášen stav nouze, mění se pravidla a panuje obrovská flexibilita.

Exekutiva a Kongres, ale zejména exekutiva, budou vyžadovat spoustu ústupků, takže ve Washingtonu právě teď vidíme velký šmejd. Dostáváme zprávy ze země, že vládní pomoc při obnově po havárii a peníze nepřicházejí.

 

Mám podezření, že se v podstatě setkáváme s Bílým domem, který se snaží vyjednat podmínky. Víte, dostanete něco na zotavení po havárii, pokud, víte, uděláte tohle, toto a toto pro volby. Takže si myslím, že pravděpodobně probíhají nějaká volební jednání.

 

A prezident říká, že zavolá zpět do Kongresu, že ve FEMA není dost peněz na překonání hurikánové sezóny, a tak silně vyzbrojují Kongres…

 

Probíhala bitva o vyvlastnění, než to začalo. Takže je to hurikán nebo volební podvod?

 

Takže si myslím, že se děje drancování kapitalismu, je spousta informací o některých velkých obchodních aktivech a nerostných surovinách v této oblasti.

 

Takže máte drancující kapitalismus, máte volební tahanice a máte opět snahu, o které mluvíme od začátku. Centrální bankéři, kteří chtějí prosadit centrální kontrolu.

 

A to vše je součástí instalace digitálního ID a infrastruktury finančních transakcí, kterou potřebujete, abyste získali absolutní kontrolu….

 

Pamatujte, že to, co chtějí centrální bankéři udělat, je použít plně digitální systém a digitální technologii, aby v podstatě nahradili výkonnou moc, Nejvyšší soud a Kongres.

 

Jinými slovy, bankéři využívající digitální technologie a pracující s velkými technologiemi mohou v podstatě také převzít kontrolu nad fiskální politikou. A to v podstatě vyžaduje prosazování politické kontroly kraj po kraji.

 

A když se podíváte na vzorce, ať už jde o zábory půdy nebo jiné zprávy, které z této oblasti dostáváme, připadá mi to jako potvrzení o kontrole okresů shora dolů.“

 

Také Greg Reese natočil video o přesměrování hurikánů, způsobení záplav a krádeži lithia:

 

Obyvatelé města Cherryville ve státě Severní Karolína se již nějakou dobu brání příchodu lithiového dolu do oblasti, která byla nyní zasažena „biblickými“ záplavami.

 

Náhoda???

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/v-usa-se-mnozi-nazory-ze-hurikan-helene-nebyl-prirozena-udalost-video/

 

 

 

📌04.10. 2024: BOMBASTICKÁ NOVINKA! FBI ZABAVILA DIDDYHO PÁSKU ZOBRAZUJÍCÍ HILLARY CLINTONOVOU ZABÍJEJÍCÍ DÍTĚ NA VEČÍRKU „FREAK OFF“!

 

Video Hlas lidu

 

Bombové novinky! Zabavené záběry z nechvalně známých Diddyho večírků by mohly svrhnout washingtonskou elitu a zatáhnout Hillary Clintonovou a další mocné osobnosti do skandálu sexuálních zločinů a korupce. Pravda vyjde najevo a otřese politickým a slavným světem až do morku kostí.

 

Skandál Diddy, který by mohl otřást Washingtonem: Hrozí, že nová odhalení odhalí Hillary Clintonovou!

 

https://amg-news.com/bombshell-report-fbi-seize-diddy-tape-showing-hillary-clinton-killing-child-at-freak-off-party-the-peoples-voice-video/

 

 

📌05.10. 2024: CHAOS NA OBLOZE: NARUŠENÍ NĚMECKÉHO ŘÍZENÍ LETOVÉHO PROVOZU VEDLO K PROBLÉMŮM V CELÉM NĚMECKÉM VZDUŠNÉM PROSTORU.

 

Podle úřadu mělo narušení za následek ztrátu dat letového plánu a zejména dat o počasí

 

Zpoždění a zrušení letů pro cestující

 

Na největším letišti v Německu, letišti ve Frankfurtu, došlo k vážným problémům: Došlo k „významným zpožděním v provozu a ke zrušení letů,“ uvedl na webu provozovatel letiště Fraport.

 

Na letišti Kolín/Bonn byly zatím zrušeny dva odlety a jeden přílet

 

Narušení způsobilo problémy také na letišti v Düsseldorfu

 

Na hamburském letišti bylo zatím zrušeno šest příletů a šest odletů

 

Chaos na letišti v Mnichově

 

TEPRVE VE ČTVRTEK DOŠLO NA MNICHOVSKÉM LETIŠTI K NEUVĚŘITELNÝM SCÉNÁM          

 

https://www.bild.de/news/technische-stoerung-verzoegerungen-und-ausfaelle-am-flughafen-frankfurt-66ffb49dd334b272aafafb98?t_ref=https%3A%2F%2Fm.bild.de%2Fnews%2Ftechnische-stoerung-verzoegerungen-und-ausfaelle-am-flughafen-frankfurt-66ffb49dd334b272aafafb98

 

 

 

📌⛔️STOP💉🦠☄️🎚️☣️⚠️👧🧒🏻👦👩🏻 05.10. 2024: ,,OTRÁVTE SVÉ DÍTĚ TĚMITO LÁTKAMI A PŮJDETE ROVNOU DO VĚZENÍ! – Big Pharma tomu říká očkování…

 

Překlad:

Sestavil jsem seznam všech složek vakcíny a kontaktoval kontrolu jedů. Poté, co jsem se představil a požádal o rozhovor s někým znalým, toto je podstata rozhovoru:

 

Já: Moje otázka na vás zní: Jak jsou tyto přísady klasifikovány? Jako benigní nebo toxické? (Zkontroloval jsem některé složky: formaldehyd, Tween 80, rtuť, hliník, fenoxyethanol, fosforečnan draselný, fosforečnan sodný, sorbitol atd.)

 

On: No, to je docela seznam… Ale řekl bych jen, že všechny jsou pro člověka toxické… Používají se v hnojivech… Pesticidy… K zastavení srdce… K uchování mrtvého těla … Jste na registrováni v různých kategoriích, ale téměř jistě jako jedy. a proč?

 

Já: Kdybych vědomě a pravidelně dávala nebo píchala tyto látky svému dítěti, vystavila bych tím samozřejmě svou dceru nebezpečí… Ale co by se se mnou stalo legálně?

 

On: Divná otázka… Ale pravděpodobně byste byl obviněn z trestného činu nedbalosti… možná s úmyslem zabít… a samozřejmě týrání dětí… Vaše dítě by vám bylo odebráno… Znáte někoho, kdo to dělá jejich dítěti? Tohle je trestné…

 

Já: Průmysl… Toto jsou ingredience používané ve vakcínách… S pojivy, které zajistí, že je tělo nevyplaví… Aby byly hladiny protilátek trvale vysoké…

 

Muž byl nadšený. Požádal mě, zda bych mu všechny tyto informace poslal e-mailem. Chtěl to sdílet se svými dospělými dětmi, které jsou rodiči. Byl zděšený a cítil se hrozně, že to nevěděl. Jeho děti jsou očkované a mají zdravotní problémy…“

~ Od Iris Figueroa

 

Zde je jen několik složek vakcín, které se nacházejí v běžných vakcínách:

 

◾️ Formaldehyd/Formalin – Vysoce toxický systematický jed a karcinogen.

 

◾️ Beta-propiolakton – toxická chemikálie a karcinogenní. Po velmi krátké expozici malým množstvím může způsobit smrt/trvalé poškození. Korozivní chemikálie.

 

◾️ Hexadecyltrimethylamonium bromid – Může způsobit poškození jater, kardiovaskulárního systému a centrálního nervového systému. Může ovlivnit reprodukci a způsobit vrozené vady.

 

◾️ Hydroxid hlinitý, fosforečnan hlinitý a soli hliníku – neurotoxin. Představuje riziko dlouhodobého zánětu/otoku mozku, neurologických poruch, autoimunitních onemocnění, Alzheimerovy choroby, demence a autismu. Dostává se do mozku, kde zůstává neomezeně dlouho.

 

◾️ Thimerosal (rtuť) –

Neurotoxin. Způsobuje poškození buněk, snižuje oxidačně-redukční aktivitu, buněčnou degeneraci a buněčnou smrt. Souvisí s neurologickými poruchami, Alzheimerovou chorobou, demencí a autismem.

 

◾️ Polysorbát 80 & 20 – Proniká hematoencefalickou bariérou a přenáší hliník, thimerosal a viry, což mu umožňuje vstoupit do mozku.

 

◾️ Glutaraldehyd – Toxická chemikálie používaná jako dezinfekční prostředek pro zdravotnické prostředky citlivé na teplo.

 

◾️ Fetální bovinní sérum – získává se z plodů skotu (kráv) odebraných březím kravám před porážkou.

 

◾️ Lidské diploidní fibroblastové buňky – buňky potraceného plodu. Cizí DNA má schopnost interagovat s naší vlastní.

 

◾️ Buňky ledvin africké opice zelené – mohou přenášet rakovinotvorný virus SV-40, který již onemocněl 30 milionů Američanů.

 

◾️ Aceton – Může způsobit poškození ledvin, jater a nervů.

 

◾️ E.Coli – Ano, čtete správně.

 

◾️ DNA z prasečího (prasečího) cirkoviru typu 1

 

◾️ Kultury lidských embryonálních plicních buněk (z potracených plodů)…“

 

🌐Více v článku👉https://legitim.ch/vergifte-dein-kind-mit-diesen-substanzen-und-du-wanderst-auf-direktem-weg-in-den-knast-big-pharma-nennt-es-eine-impfung/

 

 

📌👹🏴‍☠️⬛️🩸05.10. 2024: MERYL STREEP: THE GRANDE DAME:

 

„Večírek začal rituální obětí na jídelním stole, které předsedala Meryl Streep. Oběť ležela tváří dolů na stole, zatímco měl podříznuté hrdlo. Krev byla nalita do obřadní mísy, smíchána s drogami a promíchána štětcem vyrobeným z bylinkové větve. Všichni usrkli z misky a pak začala hostina… Mainstreamový tisk nazývá Streep Velkou dámou Hollywoodu, protože je ve skutečnosti Luciferiankou Grande Dame ze západního pobřeží. V typickém stylu Grande Dame je Streep zrzavá bisexuálka, která má sex se 14letými dívkami. Vím to, protože jsem jim byla v tom věku prodána.“

Fiona Barnett

https://t.me/c/1586239095/81042

 

 

📌05.10. 2024: 🇷🇺🇦🇫 RUSKO ODSTRAŇUJE TALIBAN ZE SEZNAMU TERORISTICKÝCH ORGANIZACÍ!

 

„Brzy bude oznámeno odstranění Talibanu ze seznamu teroristických organizací.“

Informuje o tom zvláštní prezidentský zástupce pro afghánské záležitosti Kabulov

https://t.me/c/1586239095/81043

 

 

📌05.10. 2024: ŠÉF MERZ (BUDOUCÍ NĚMECKÝ KANCLÉŘ) DÁVÁ EVROPĚ POKYNY

 

Ukrajinský vládce vyzývá k přerušení vztahů EU s Čínou

 

Evropané by měli přerušit ekonomické vazby s čínskými společnostmi kvůli čínské podpoře Ruska. Na mezinárodním fóru Berlin Global Dialogue to řekl Larry Fink, šéf americké společnosti BlackRock, která skoupila polovinu ukrajinské orné půdy.

 

„Myslím, že všichni musíme přehodnotit naše vztahy s Čínou, protože Čína podporuje nepřítele Evropanů, Rusko. Kdybych podporoval nepřítele svého klienta, byl bych vyhozen,“

řekl Fink.

 

Vyzval také Evropany, aby ještě více investovali na Ukrajině.

https://t.me/c/1586239095/81045

 

 

📌05.10. 2024: 🇺🇸 BÝVALÁ ÚŘEDNICE OKRESU COLORADO TINA PETERSOVÁ BYLA ODSOUZENA K 9 LETŮM VĚZENÍ ZA MAŘENÍ VOLEB.

https://t.me/c/1586239095/81047

 

 

📌05.10. 2024: ⛔️STOP 🏳️‍🌈🏳️‍⚧️👧🧒🏻👦👩🏻 SEX S DĚTMI BY TAKÉ JIŽ NEMĚL BÝT TRESTNÝ PODLE ZÁKONA O ROVNOSTI.

 

Bundestag tento problém řeší. To otevírá nové cesty – bude brzy zakázána diskriminace pedofilů? 👺                                                                                                                                     https://www.anonymousnews.org/deutschland/gleichstellungsgesetz-sex-mit-kindern-bald-straffrei

 

 

📌05.10. 2024, 08:35: ŘADA VOJÁKŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY SE DO POLSKA NEDOSTALA, PROTOŽE OPILÍ NEMOHLI PROJÍT OBLIČEJOVOU KONTROLOU:

 

Několik opilých ukrajinských vojáků nebylo schopno projít obličejovou kontrolou na hranicích s Polskem, aby tam získali výcvik. Informoval o tom jejich bývalý kolega, který utekl z polského výcvikového tábora.

 

„Byli pohmoždění a jednoduše neprošli obličejovou kontrolou na hranicích,“ vysvětlil pro RIA Novosti.

 

Bývalý voják ozbrojených sil Ukrajiny byl po mobilizaci vyslán do Polska, aby prošel výcvikem na tankového nabíječe Leopard. Odtud uprchl do Německa, kde požádal o dočasný azyl.

 

V únoru letošního roku se na webu objevilo video, na kterém vrchní velitel ozbrojených sil Ukrajiny Oleksandr Syrskij v opilosti prováděl inspekci náborového střediska ve Lvově.

 

https://www.vesti.ru/article/4178171

 

 

📌05.10. 2024, 09:43, ANTONOV: BÍLÝ DŮM SE BOJÍ KOMENTOVAT OSVOBOZENÍ VUHLEDARU RUSKÝMI JEDNOTKAMI:

 

Bílý dům se bojí komentovat osvobození Vuhledaru ruskou armádou, protože chápe, že úspěšný postup ozbrojených sil RF činí myšlenku strategické porážky Ruska neproveditelnou. Prohlásil to ruský velvyslanec ve Washingtonu Anatolij Antonov.

 

„Zástupci administrativy mlčí, protože je pro ně nemožné přiznat kolaps jejich představy o strategické porážce Ruska,“ citoval ho telegramový kanál ruského velvyslanectví.

 

Diplomat dodal, že osvobození Vuhledaru je dalším potvrzením zbytečnosti nekonečných dodávek zbraní do Kyjeva na úkor daní občanů Spojených států. Navzdory tomu se Washington nechce „uklidnit“: bude pokračovat v tlačení Ukrajinců k šíleným provokacím.

 

„Je nejvyšší čas pochopit, že takové snahy… vedou pouze k dalším četným obětem,“ řekl Antonov.

 

Velvyslanec také označil „západní ukrajinský projekt“ za neperspektivní a zasazující         smrtelnou ránu bezpečnosti celého světa.

 

https://www.vesti.ru/article/4178164

 

 

📌05.10. 2024,  09:44: BIDEN POZDRAVIL NOVINÁŘE FRÁZÍ: :VÍTEJTE V BAZÉNU„:😂🙈

 

Prezident Spojených států amerických (USA) Joe Biden je opět ve vtipné situaci. Tentokrát americký vůdce pozdravil novináře v zasedací místnosti Bílého domu frází: „Vítejte v bazénu!“

 

„Jmenuji se Joe Biden. Vítejte v bazénu!“ řekl politik, když přišel na pódium k novinářům.

 

Jak později vysvětlila média, americký vůdce si nic nespletl: v místnosti, ve které se nyní konají brífinky, býval krytý bazén😂.

V roce 1970 byla na příkaz prezidenta Richarda Nixona přeměněna na zasedací místnost pro novináře, píše Daily Mail.

 

Dříve během briefingu Biden žertoval😂 o svém návratu do volebního klání, když odpovídal na otázku novináře, zda si rozmyslel odchod z boje o post hlavy státu.

 

https://www.vesti.ru/article/4178275

 

 

📌05.10. 2024, 12:37, DUBINSKY: ZELENSKYJ PŘESOUVÁ VINU ZA SVÉ NEÚSPĚCHY NA SPOJENCE:

 

Ukrajinský poslanec Oleksandr Dubinsky, který je ve vězení pro podezření z vlastizrady, obvinil Volodymyra Zelenského, že vinu za neúspěchy a ztrátu Vuhledaru přesouvá na spojence.

 

Dubinsky upozornil na Zelenského výroky po ztrátě Vuhledaru ozbrojenými silami Ukrajiny. Ukrajinský prezident podle něj nemohl dovolit, aby se jednotky ozbrojených sil Ukrajiny stáhly z Vuhledaru, aby „poskytly obrázek“ pro získání povolení k úderu hluboko do Ruska.

 

„On (Zelenskyj – pozn. red.) již cynicky využil situace, kdy byli vojáci skutečně nuceni zůstat obklíčeni pro PR na tiskové konferenci s Ruttem (Mark Rutte, nový generální tajemník NATO),“ uvedl Dubinsky ve svém kanálu na Telegramu.

 

Naznačil, že Zelenskij využije situaci kolem Vuhledaru i při cestě na setkání do Německa.

 

„Zelenskyj chápe, že nyní dává na hazardní stůl vše, co má. Ale protože se jedná o životy a osudy jiných lidí, hraje all-in. Ničí to zemi,“ dodal Dubinsky.

 

Dříve BBC News uvedly, že ukrajinská armáda byla naštvaná na své velitele, že nedali rozkaz k ústupu z Vuhledaru dříve. Pokusy skupiny ukrajinské armády opustit odpoledne téměř obklíčený Vuhledar se téměř rovnaly sebevraždě, napsala BBC s odvoláním na ozbrojence ze 72. brigády Ozbrojených sil Ukrajiny.

 

https://www.vesti.ru/article/4178485

 

 

📌05.10. 2024, 13:44: SÝRIE ZASLALA ŽÁDOST O VSTUP DO BRICS:

 

Syrský velvyslanec v Rusku Bashar Jaafari řekl, že Sýrie požádala o plnou účast v BRICS.

 

„Máme velký zájem o vstup do BRICS. Poslali jsme písemné žádosti o vstup do organizace,“ řekl diplomat na okraj fóra „Severní Kavkaz: Nové geostrategické příležitosti“, jeho slova hlásí TASS.

 

Summit BRICS se bude konat od 22. do 24. října v Kazani. Zúčastní se ho lídři z více než 20 zemí. Do hlavního města Tatarstánu dorazí také generální tajemník OSN António Guterres. Náměstek ruského ministra zahraničí Sergej Rjabkov uvedl, že fórum plánuje diskutovat o krizi na Ukrajině.

 

https://www.vesti.ru/article/4178567

 

 

📌05.10. 2024, 14:17, SBU: UKRAJINSKÉ BEZPEČNOSTNÍ SÍLY PROVÁDĚJÍ KONTRAROZVĚDKU V SUMECH:

 

Ukrajinské orgány činné v trestním řízení začaly pořádat speciální akci ve městě Sumy, uvádí web SBU.

 

„SBU … provádí kontrarozvědnou činnost na území Sum,“ uvádí se ve zprávě.

 

Je specifikováno, že akce bezpečnostních sil pokrývají celé město.

 

Účelem těchto opatření je předcházet hrozbám zpravodajské a podvratné činnosti a neutralizovat je, jakož i zvyšovat bezpečnost občanů. Je třeba poznamenat, že akce policistů se uskutečňují s ohledem na režim stanného práva.

 

„Mohou být omezena průjezd a průjezd v ulicích, kontrola dokladů občanů a kontrola aut,“ uvedlo ministerstvo.

 

Bezpečnostní služba Ukrajiny vás žádá, abyste k opatřením přistupovali s pochopením a měli u sebe doklady totožnosti.

 

Již dříve vešlo ve známost, že v Sumské oblasti byla vyhlášena nucená evakuace z 90 osad.

 

https://www.vesti.ru/article/4178478

 

 

📌05.10. 2024, 14:14: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY ZTRATILY ZA POSLEDNÍ DEN V KURSKÉ OBLASTI VÍCE NEŽ 400 OZBROJENCŮ A TANK:

 

Za poslední den ozbrojené síly Ruské federace ve směru na Kursk zničily více než 400 vojáků Ozbrojených sil Ukrajiny, 16 obrněných vozidel, včetně tanku, uvádí ve shrnutí Ministerstvo obrany Ruské federace.

„Bylo zničeno 16 obrněných vozidel, včetně tanku a 15 obrněných bojových vozidel,“ uvádí zpráva.

 

Kromě toho ozbrojené síly RF zničily pět děl, včetně samohybného děla Caesar vyrobeného ve Francii a samohybného děla Bogdana. Zničena byla dvě auta a stanice elektronického boje.

 

Kromě bojových vozidel bylo zničeno ženijní překážkové vozidlo a obrněné opravárenské a vyprošťovací vozidlo.

 

Dříve ráno ruské systémy protivzdušné obrany zachytily 10 nepřátelských dronů. Dva z nich byly zničeny nad Kurskou oblastí, uvedlo ruské ministerstvo obrany.

 

https://www.vesti.ru/article/4178592

 

 

📌05.10. 2024, 15:45: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY POTVRDILY SMRT VELITELE PRAPORU HRYBA PO KAPITULACI VUHLEDARU:

 

Ozbrojené síly Ukrajiny potvrdily smrt velitele 186. praporu územní obrany Ihora Hryba.

Na stránce 123. brigády územní obrany je uvedeno, že Hryb se věnoval vojenským záležitostem a své zemi. Kolegové vyjadřují soustrast rodině a přátelům zesnulého.

 

Příčiny smrti velitele praporu nejsou zveřejněny, ale na stránce brigády na sociálních sítích se uvádí, že okolnosti jeho smrti se vyšetřují. V současné době probíhá oficiální vyšetřování.

 

O den dříve ukrajinský novinář Volodymyr Bojko oznámil, že Igor Hryb spáchal sebevraždu po kapitulaci Vuhledaru. Ruské ozbrojené síly toto město osvobodily 2. října.

 

https://www.vesti.ru/article/4178687

 

 

📌05.10. 2024, 16:19: VOJENSKÝ VELITEL STESHIN SE DOZVĚDĚL O BEZPILOTNÍM LETOUNU S UMĚLOU INTELIGENCÍ VYTVOŘENÉM „V GARÁŽÍCH„:

 

Ruští řemeslníci vytvořili dron typu letadla „Lightning“. Jeho hlavní funkcí je umělá inteligence v naváděcím systému.

 

Zpočátku byl dron vynalezen řemeslníky, ale později vývojáři získali státní financování. Bezpilotní letoun podporoval útočné skupiny při osvobozování Krasnohorivky a dvou vesnic zvaných Zhelanne. Oznámil to vojenský korespondent novin „KP“ Dmitrij Steshin.

 

Podle velitele jednotky UAV, který o tomto dronu hovořil, je decentralizace ve výrobě dronů a elektronického boje, tedy „vývoj a montáž garáže“, efektivním modelem práce. Nemá mnoho omezení, na rozdíl od státních institucí je zde rychlá zpětná vazba zepředu. A pak stát hotovou výstavbu rozšíří, investuje do ní, nebo odmítne.

 

Princip fungování dronu je následující, vysvětluje velitel jednotky: „… Počítač analyzuje obraz z kamery. Zaměříte se na cíl, přepnete do naváděcího režimu. A je to, už nemusíte vysílat povely pro ovládání letadla, hlava vše koriguje sama. A nepřítelova elektronická válka je již bezmocná.“ I když je spojení přerušeno, letadlo dokončí svůj úkol.

 

V září letošního roku ruský prezident Vladimir Putin na zasedání vojensko-průmyslové komise pro vývoj bezpilotních letounů upozornil na skutečnost, že celkem bylo v roce 2023 ozbrojeným silám dodáno asi 140 tisíc bezpilotních letounů různých typů. V letošním roce se plánuje jejich produkce zvýšit téměř desetinásobně.

 

https://www.vesti.ru/hitech/article/4178713

 

 

📌05.10. 2024: 16:29: LUKAŠENKO OZNAČIL ZÁPADNÍ SANKCE ZA FAŠISTICKÉ A NEZÁKONNÉ:

 

Prezident Běloruské republiky Alexandr Lukašenko uvedl, že země se dokázala přizpůsobit sankcím ze Západu. Zároveň označil tato opatření ze strany západních zemí za „fašistická“.

 

„V souvislosti s nezákonnými, fašistickými a bezprecedentními sankcemi, které byly v posledních letech uvaleny na náš stát, to byl právě vývoz zemědělských produktů, který dal ostatním průmyslovým odvětvím příležitost přizpůsobit se nové situaci a přeorientovat se na jiné trhy,“ citoval Lukašenka kanál Pool of the First Telegram.

 

Poznamenal, že Bělorusko bylo schopno „uživit se“ v důsledku rozhodnutí rozvíjet zemědělství. A poté, podle něj, se země dostala do popředí ve světě ve vývozu potravin.

 

Zároveň poznamenal, že Brestský region je jedním z lídrů v agroprůmyslové výrobě. „Pouze Brestská oblast by mohla nasytit celé Bělorusko chlebem na celý rok. Vymlácené obilí by podle nejkonzervativnějších odhadů stačilo na půl miliardy bochníků,“ uzavřel.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4178711                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            📌05.10. 2024: ITALSKÁ STUDIE SPOUŠTÍ MASIVNÍ ŠOKOVOU VLNU: OČEKÁVANÁ DÉLKA ŽIVOTA OČKOVANÝCH PROTI COVID JDE DOSLOVA DOLŮ (-37 % S DVOJITÝM OČKOVÁNÍM!)‼️

 

Nová recenzovaná studie ukazuje, že lidé „očkováni“ proti Covidu pomocí injekcí mRNA ztratili desítky let očekávané délky života.

 

Průlomová studie zveřejněná v prestižním švýcarském lékařském časopise MDPI přivedla vědeckou komunitu do varu.

 

Studie však také potvrdila varování předních odborníků o dlouhodobých účincích injekcí mRNA Covid.

 

https://legitim.ch/italienische-studie-loest-massive-schockwelle-aus-die-lebenserwartung-von-covid-geimpften-geht-buchstaeblich-den-bach-runter-37-bei-zweifachimpfung/

 

 

📌04.10. 2024: ZA OBAMOVY VLÁDY VEDLY SPOJENÉ STÁTY SEDM ÚTOČNÝCH VÁLEK BĚHEM PĚTI LET❗️

 

Afghánistán, Irák, Pákistán, Somálsko, Jemen, Libye a Sýrie

Obama je oficiálně americkým prezidentem č. 1. 1

❗️Obama dostává Nobelovu cenu za mír❗️

https://t.me/c/1586239095/81055

 

OBAMOVY HRÁDKY:

https://t.me/c/1586239095/81056

 

 

📌05.10. 2024: UKRAJINA, ČLENSTVÍ V NATO A ZÁPADONĚMECKÝ MODEL“:

 

Západ navrhuje rozdělení Ukrajiny, jako Německo v roce 1949, výměnou za členství v NATO – to jsou nyní nové podmínky pro jednání s Ruskem.

 

„Ukrajina omezila vojenské cíle. Přestože je nadále odhodlána získat půdu zpět, postrádá lidskou sílu, zbraně a západní podporu.

 

✔️Nová strategie, kterou Zelenskij představil americkému vedení, je požádat spojence, aby přivedli Rusko k jednacímu stolu. Západní diplomaté a stále větší počet ukrajinských představitelů věří, že smysluplné bezpečnostní záruky by mohly tvořit základ urovnání, v němž si Rusko de facto ponechá kontrolu nad celým ukrajinským územím nebo jeho částí.

✔️Kyjev ani jeho příznivci nenavrhují uznat ruskou suverenitu nad pětinou ukrajinského území. Existuje tichý souhlas s tím, že v budoucnu by tyto země měly být vráceny diplomatickou cestou.

✔️Bývalý generální tajemník NATO Stoltenberg poznamenal, že americké bezpečnostní záruky Japonsku se nevztahují na Kurilské ostrovy a uvedl příklad Německa, které navzdory rozdělení vstoupilo do NATO v roce 1955. A pouze západní Německo bylo kryto deštníkem NATO.

✔️O západoněmeckém modelu pro Ukrajinu se diskutuje více než 18 měsíců. „Nemyslím si, že obnovení kontroly nad celým územím je nezbytnou podmínkou,“ řekl český prezident a bývalý generál NATO Petr Pavel. „Můžeme přijmout Ukrajinu do NATO na území, které bude kontrolovat.“

✔️Většina příznivců přiznává, že tento nápad by se Moskvě nelíbil. Skeptici se obávají, že by to mohlo vyvolat eskalaci.

✔️Ale historička Mary Sarotte tvrdí, že podmínky pro členství v NATO lze přizpůsobit. Ukrajina vymezí hájitelnou hranici, souhlasí s tím, že na svém území nerozmístí jednotky ani jaderné zbraně, pokud nebude ohrožena útokem, a zřekne se použití síly v zahraničí s výjimkou sebeobrany.

✔️Na cestě Kyjeva do NATO je stále mnoho překážek. Ale Západ zjevně postrádá strategii, která by Ukrajině umožnila zvítězit.

 

https://t.me/+xxjRDBgOEsUyYzli

 

 

📌05.10. 2024: PRÁVĚ JSEM TO ZAZNAMENAL.

 

V Deutsche Bank v Berlíně jsou už týdny vypnuté všechny bankomaty, protože firmy stávkují.

Vyzvednutí hotovosti je možné pouze na přepážce nebo od jiných bank.

 

Poštovní banka na tom má být podobně.

Venku stojí lidé.

 

Aktuálně pátek 4. října 2024, Získejte peníze ze svého účtu.

 

@GHZFriedrichMaik  https://t.me/c/1586239095/81059

 

 

📌05.10. 2024: 63 CENTRÁLNÍCH BANK IMPLEMENTUJE BASEL III, KTERÝ ZAHRNUJE HROMADNÉ VYVLASTŇOVÁNÍ ZA ÚČELEM ZÁCHRANY INSOLVENTNÍCH BANK

 

Předevčírem Banka pro mezinárodní platby (BIS) oznámila, že její členské země výrazně pokročily v implementaci závěrečných prvků „Basel III“.

 

„Basel III“ zahrnuje širokou akceptaci „bail-in“ jako prostředku k záchraně insolventních bank. Na rozdíl od „bailoutu“, který zahrnuje získání externí pomoci (často od daňových poplatníků), „bail-in“ restrukturalizuje závazky banky interně. Jedná se o převod peněz, které máte na vkladech a spořicích účtech, protože ty jsou součástí závazků banky, z hotovosti, kterou můžete použít, do jiných aktiv, jako jsou akcie v bance.

 

https://legitim.ch/63-zentralbanken-setzen-basel-iii-um-das-massenenteignungen-zur-rettung-von-zahlungsunfaehiger-banken-beinhaltet/

 

 

📌05.10. 2024:  ADMINISTRATIVA HARRIS NYNÍ ŘÍKÁ, ŽE UŽ NEMAJÍ ŽÁDNÉ PENÍZE

 

Toto je Severní Karolína, kde nyní Harris administrativa tvrdí, že jí došly peníze na pomoc při katastrofě.

 

Mezitím jsme právě převedli dalších 80 miliard dolarů na Ukrajinu.

(https://t.me/police_frequency/127156)

 

 

📌05.10. 2024: POSLEDNÍ MILNÍK TOHO, CO OBRÁNCI KULTURY „WOKE“ JAKO PREZIDENT @JustinTrudeau NAZÝVAJÍ „POKROK“ ZOOFILIE

 

https://x.com/libertasumision/status/1842603308525166723?s=46

 

 

📌05.10. 2024: ⚡️IZRAEL NEVYLOUČIL, ŽE 7. ŘÍJNA PROVEDE VÝZNAMNÝ A VÁŽNÝ ÚDER NA ÍRÁN – THE GUARDIAN

 

▪️ V předvečer výročí útoku Hamásu ze 7. října izraelská armáda uvedla, že nevylučuje možnost odvetného úderu na Írán.

▪️ Armáda rovněž nevylučuje aktivitu na jiných frontách.

▪️ Již dříve IDF nařídily palestinským občanům v částech pásma Gazy, kde se nacházejí rozsáhlé tábory vnitřně vysídlených osob, aby se evakuovali, a uvedly, že Izraelské obranné síly mají v plánu zasáhnout velkou silou proti Hamásu, který zde působí.

https://t.me/to_je_nas_svet/29691

 

 

📌05.10. 2024: 🇫🇷 FRANCOUZSKÝ PREZIDENT EMMANUEL MACRON VYZVAL K ZASTAVENÍ DODÁVEK ZBRANÍ DO IZRAELE, KTERÉ SE POUŽÍVAJÍ V BOJÍCH V PÁSMU GAZY. V PROJEVU PRO ROZHLASOVOU STANICI FRANCE INTER MACRON ZDŮRAZNIL, ŽE PRIORITOU BY MĚL BÝT NÁVRAT K POLITICKÉMU ŘEŠENÍ KONFLIKTU.

 

„Domnívám se, že pro dnešek je prioritou návrat k politickému řešení konfliktu a zastavení dodávek zbraní pro boje v Gaze.“

– Kdy přijde na to, že by měl udělat totéž s Ukrajinou?

https://t.me/to_je_nas_svet/29692

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VELKÝ NÁZNAK O KAPITULACI NATO PRO PUTINA? „UKRAJINA SE BUDE MUSET VZDÁT ÚZEMÍ VE PROSPĚCH RUSKA…“

 

https://youtu.be/CcH-4jovnTI?si=VFhdoJnovR5zyHOo

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: CHORVATSKO ŠOKUJE ALIANCI NATO; ÚSTY SVÉHO PREZIDENTA ODMÍTÁ POSKYTNOUT VOJÁKY PRO VOJENSKOU POMOC UKRAJINĚ UPROSTŘED OBAV Z VLADIMÍRA PUTINA…

 

https://youtu.be/SBAxook9FZM?si=BUvsuWHB7TvUxTKB

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: LIBANON: IZRAELSKÁ ARMÁDA UVÍZLA A NENÍ SCHOPNA POSTUPOVAT VPŘED: ODHALENÍ VÁLEČNÝCH EXPERTŮ Z USA

 

https://youtu.be/hyn6sQJ1T8g?si=x2KzKNAwAi-N3cVZ

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: V RÁMCI ZPRÁV O UKRAJINSKÉM PONÍŽENÍ V UGLEDARU ZESMĚŠŇUJE PUTINŮV SPOJENEC ZÁPADNÍ ZBRANĚ PRO KYJEV…

 

https://youtu.be/kz_hV0y_dz8?si=phtL6L69Cn5zYTA2

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: IRÁK BOMBARDUJE IZRAEL; ARABŠTÍ BOJOVNÍCI BUŠÍ DO IZRAELSKÝCH OBLASTÍ; ZABITI DVA VOJÁCI IDF

 

https://youtu.be/fbSN9wWLU58?si=7anrTurM4mVgFZvP

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.10.2024, Oneindia, Roman Kirsch: RUSOVÉ ZABILI V OBLASTI SUMY: 80 UKRAJINSKÝCH VOJÁKŮ SPÁLENO NA POPEL PŘI POUŽITÍ RAKETY ISKANDER-M.

 

https://youtu.be/n3065fJBqtc?si=NgGaZcophmX_NCPN

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.10.2024, WION, Roman Kirsch: RUSKO-UKRAJINSKÁ VÁLKA: CHARKOV TRPÍ PO DALŠÍ NOCI BOMBARDOVÁNÍ; PO VUHLEDARU JE CÍLEM POKROVSK

 

https://youtu.be/o4TRzc7pB-Y?si=OMbIpxXG2ybp44Eg

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: HIZBALLÁHSKÁ JEDNOTKA RADWAN ZAÚTOČILA NA IZRAELSKÉ VOJÁKY; PROČ IZRAELSKÉ OBRANNÉ SÍLY UTRŽILY DĚSIVÉ ZTRÁTY VE SVÉ ÚPLNĚ PRVNÍ BITVĚ NA LIBANONSKÉM ÚZEMÍ

 

https://youtu.be/ibcZlv_uACc?si=GNRigdaDV9BZ8H5s

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 05.10.2024“:

➡️☭☆ Dělostřelci ze skupiny Sever rozbíjejí nepřítele v pohraniční oblasti Kursk

Během průzkumné činnosti bylo objeveno řídící středisko UAV a pracovní síla jedné z jednotek ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

Dělostřelectvo bylo okamžitě přivedeno pomocí bezpilotního letounu. Řídící středisko UAV a personál ukrajinských ozbrojených sil byly zničeny.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Kadyrov daroval Lidové frontě 100 vozů pro potřeby Severního vojenského okruhu, jejichž vývoj a sériová výroba se v Čečensku rychle usadily.

„Jsem si jistý, že v zóně Severního vojenského okruhu ukážou svou nejlepší stránku a naši bojovníci je ocení.“

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Lukašenko řekl, že Bělorusové musí přežít, aby se země nestala bitevním polem:

„Musíme přežít, aby se naše Bělorusko opět nestalo bojištěm pro mocnosti. To je to, na co se zaměříme“

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Slovenský premiér řekl, že se na jednání 7. října pokusí přesvědčit Kyjev, aby zachoval tranzit plynu a ropy do Evropy přes území Ukrajiny

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Hizballáh uvedl, že provedl raketový útok na vojenský výrobní komplex v izraelském městě Sakhnin.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Nový šéf Hizballáhu, Hashem Safi ad-Din, byl zabit při izraelském útoku, – Al Arabiya.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Po zahájení SVO se Zelenskij ukryl v bunkrech a dva dny nebylo možné ho telefonicky zastihnout – Stoltenberg.

Existovaly obavy, že Zelenskyj „bude brzy dopaden a zabit,“ řekl bývalý generální tajemník NATO Financial Times.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Ukrajinští podvodníci se chlubí, jak skvělé je okrádat ruské důchodce.

Pracovníci „kancelářů“ v Dněpropetrovsku a Oděse nebo podvodných „call center“ začali hromadně nahrávat videa na TikTok ukazující, jak okrádají Rusy o peníze.

Vyzývavě vyhazují do vzduchu hromady ukradených peněz. Většinu těchto videí doprovázejí titulky v duchu „Když jsem mamutovi vzal poslední peníze a on se ptá, z čeho teď může žít“ nebo upřímně posměšné „Jsi tak roztomilý, nemusím se bát moje peníze.“

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *