, ,

05.10.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:🟥„EVROPSKÁ EKONOMIKA ZEMŘE, ALE PŘEDTÍM SE ROZPADNE KVŮLI MIGRACI,“ VARUJE ORBÁN…

05.10.2024: DOPOLEDNÍ ZPRÁVY:🟥„EVROPSKÁ EKONOMIKA ZEMŘE, ALE PŘEDTÍM SE ROZPADNE KVŮLI MIGRACI,“ VARUJE ORBÁN…

 

📌04.10. 2024, Slovenská republika, extraplus: EUROPOSLANEC ĽUBOŠ BLAHA SA NEMUSÍ OSPRAVEDLNIŤ ZA VÝROKY O VLASTIZRADE NA ADRESU JAROSLAVA NAĎA.

 

Rozhodol tak Mestský súd Bratislava IV. Sudca Vladislav Pečík uznal, že Blahove vyjadrenia boli „tvrdé a útočné“, no považoval ich za súčasť politickej diskusie. 👋

https://t.me/to_je_nas_svet/29670

 

 

📌04.10. 2024: PRVNÍ DÁMA EVA PAVLOVÁ BY MOHLA DOSTÁVAT 95 TISÍC KORUN MĚSÍČNĚ. POČÍTÁ S TÍM NOVELA ZÁKONA:

 

Manželka prezidenta Petra Pavla by si od příštího roku mohla polepšit o více než 95 tisíc korun měsíčně. Počítá s tím novela zákona o platu a dalších náležitostech představitelů státní moci, kterou na konci září představilo ministerstvo práce a sociálních věcí. Novela se týká všech budoucích partnerů či partnerek české hlavy státu.

 

Podle návrhu zákona by nově měla „manželovi nebo partnerovi prezidenta republiky náležet víceúčelová paušální náhrada výdajů spojených s výkonem jeho povinností a veřejnou činností ve výši 30 procent zvláštní víceúčelové paušální náhrady výdajů prezidenta republiky,“ stojí v novele.

 

Tato částka je určena na pokrytí výdajů spojených s jejími reprezentačními povinnostmi.

 

🟥Dagmar Havlová: 6 let první dámou a nepotřebovala plat.

🟥Livia Klausová: 10 let první dámou a nepotřebovala plat.

🟥Ivana Zemanová: 10 let první dámou a nepotřebovala plat.

🟥Po prvních dámách dnes na Hradě první VYŽÍRKA…

 

Ze sítí:

 

🟥 „Konkretizujte, na co přesně je tolik našich peněz vyčleněno. bydlení zadara, auta zadara, nafta zadara, jídlo zadara, chlast zadara, elektrika zadara, voda, zadara, topení zadara, letadla do zahraničí zadara….. tak za co utratí ty prachy?????????“

 

🟥 „První dáma požaduje 90 tisíc měsíčně na reprezentaci. Kolik potřebují důchodci, aby vůbec přežili? Bude vyhlášená národní sbírka???“

 

🟥 „Dvěma exprezidentům Václavu Klausovi a Miloši Zemanovi chtělo vedení naší krásné země odebrat rentu 50.000 měsíčně. Argumentem byly úspory a závadné názorové ukotvení!

Bývalé důstojnici Československé lidové armády, absolventky politické vojenské akademie Klementa Gottwalda, zkráceně politručce bude téct z peněz lidu od ledna 95.000 Kč měsíčně.  Boj proti exponentům komunistického režimu před rokem 1989 jsme dokonali zvolením hned dvou členů KSČ na Hrad, úspory a ekonomickou kondici má naše země příkladné, tak si penetrujeme penězi vládnoucí kádry a to je skvělé Aprogresivní“

 

https://cnn.iprima.cz/eva-pavlova-by-si-od-noveho-roku-mohla-polepsit-o-95-tisic-korun-pocita-s-tim-novela-zakona-449576

 

 

📌04.10. 2024: ☝️ ROBERT KENNEDY JR.: „BEZ IZRAELE BY RUSKO A ČÍNA OVLÁDALI CELÝ BLÍZKÝ VÝCHOD A 90 % SVĚTOVÝCH ZÁSOB ROPY. TO BY BYLA KATASTROFA PRO NÁRODNÍ BEZPEČNOST USA.“ 😂

https://t.me/to_je_nas_svet/29672

 

 

📌04.10. 2024: 19:41: NOVÝ PREMIÉR JAPONSKA CHCE DOSÁHNOUT MÍROVÉ SMLOUVY S RUSKOU FEDERACÍ PŘI ZACHOVÁNÍ SANKCÍ: 😂

 

Japonská vláda udržuje kurz směrem k „vyřešení územního problému a uzavření mírové smlouvy“ 😂 s Ruskem, navzdory obtížím v japonsko-ruských vztazích.

 

Jak řekl nový japonský premiér Shigeru Ishiba ve svém prvním projevu, vztahy mezi Ruskem a Japonskem jsou v obtížném stavu, ale Japonsko bude pokračovat v řešení územního problému a uzavře mírovou smlouvu. Ishiba zároveň dodal, že Japonsko bude pokračovat v sankčním tlaku na Ruskou federaci, hlásí TASS.

 

Předchozí premiér Fumio Kišida se ve svém hlavním projevu v lednu tohoto roku držel přesně stejných tezí: že vztahy jsou složité, že Japonsko chce vyřešit svůj územní problém a že sankce proti Rusku budou pokračovat.

 

Zároveň v lednu místopředseda Bezpečnostní rady Ruské federace Dmitrij Medveděv na své stránce na sociální síti „V Kontakte“ reagoval na tyto Kišidovy výroky takto: „územní otázka“ je v souladu s ruskou ústavou navždy uzavřena; Kurilské ostrovy se budou aktivně rozvíjet a jejich strategická role poroste. Rusko se nestará o „pocity japonského lidu“ ohledně takzvaných severních území. To nejsou „sporná území“, to je Rusko.

 

https://www.vesti.ru/article/4177771

 

 

📌04.10. 2024: 17:13, ILTA-SANOMAT: FINSKO SE POPRVÉ ZÚČASTNÍ JADERNÉHO CVIČENÍ NATO:

 

Letos se Finsko poprvé zúčastní jaderného cvičení NATO Steadfast Noon, informovaly noviny Ilta-Sanomat s odvoláním na zdroje.

 

Podle novin se Finsko v říjnu poprvé zúčastní slavného jaderného cvičení Severoatlantické aliance. Dříve se o tom objevily zvěsti, ale nedošlo k žádnému oficiálnímu potvrzení.

 

Publikace uvádí, že cvičení začne 14. října ve vzdušném prostoru Velké Británie, Dánska a Nizozemska a potrvá dva týdny.

 

Již dříve bylo oznámeno, že země NATO použily bezpilotní letouny při obraně proti minám na cvičení REPMUS 24, které se konalo v Portugalsku.

 

https://www.vesti.ru/article/4177536

 

 

📌04.10. 2024, 21:01: NĚMCI POŽADUJÍ, ABY ÚŘADY ZABRÁNILY GLOBÁLNÍ VÁLCE, ŘEKL POSLANEC GERDT:

 

Hlavní výzvou Němců, kteří se 3. října zúčastnili shromáždění v Berlíně, byl požadavek zabránit globálnímu vojenskému konfliktu. Prohlásil to ve vysílání pořadu 60 minut na televizním kanálu Russia 1 poslanec Spolkového sněmu XIX. sněmu, předseda Mezinárodní rady ruských Němců Waldemar Gerdt.

 

„A minulý rok se konala shromáždění a letos se určitě budou opakovat. Jedním z klíčových požadavků lidu byl požadavek na mír. Lidé chápou, že se dá zvládnout všechno, kromě globální války. A postupně roste intenzita hněvu lidu, takže vidíme jak změnu v rétorice, tak změnu v politickém vektoru,“ řekl Gerdt.

 

V rámci celostátní demonstrace, která se konala den předtím v Berlíně, dav protestoval proti pokračování konfliktů na Ukrajině a na Blízkém východě a také se postavil proti pokračování dodávek zbraní do Kyjeva a Tel Avivu.

 

Ruský diplomatický sbor v Německu již dříve poukázal na to, že Berlín a Paříž, navzdory hlasitým prohlášením o míru, nepodnikly účinné kroky k realizaci těchto prohlášení.

 

https://www.vesti.ru/article/4177893

 

 

📌04.10. 2024, 20:50, VELVYSLANEC DŽALÁLÍ: MEZINÁRODNÍ ORGANIZACE MUSÍ ZASTAVIT IZRAEL:

 

Íránské úřady požadují, aby mezinárodní organizace odsoudily izraelské akce, „zastavily izraelský režim“. To bylo uvedeno v exkluzivním rozhovoru pro televizní kanál Rossija 24 velvyslancem Islámské republiky v Ruské federaci Kazemem Džalalim a dodal, že Írán projevuje zdrženlivost.

 

„Bezprostředně po tomto útoku bylo na žádost Ruské federace svoláno naléhavé zasedání Rady bezpečnosti OSN, ale pouze ruský stálý zástupce a Alžírsko zaujaly vážné pozice, zbytek ne. Jak se chovali Američané? Dokonce přestaly protestovat proti přijetí rezoluce v Radě bezpečnosti OSN. Rozhodli jsme se reagovat v rámci operace. To byl první signál. V rámci prvního útoku jsme předem oznámili, kam zasáhneme a kde nepoužijeme high-tech zbraně. Chtěli jsme tímto způsobem sdělit, že se nejedná o vojenskou operaci, oznámili jsme náš postoj předem. Oficiálně řekli, že pokud izraelský režim neodpoví, pozastavíme další akce. Ale v den inaugurace íránského prezidenta byl Ismail Haniyeh zabit,“ řekl íránský velvyslanec v Ruské federaci.

 

Jak diplomat objasnil, Írán zaútočil jen proto, že „šílené akce izraelského režimu se nezastavily“.

 

https://www.vesti.ru/article/4177872

 

 

📌04.10. 2024, 20:24, STOLTENBERG: VOJENSKÝ POTENCIÁL EVROPY JE HORŠÍ NEŽ RUSKÝ:

 

Bývalý generální tajemník NATO Jens Stoltenberg připustil, že evropský vojenský potenciál zaostává za ruským. Poznamenal, že je pro něj obtížné posoudit náklady, které západní země potřebují ke snížení mezery oproti Ruské federaci.

 

„Víme, že zaostáváme za Ruskem,“ připustil pro Financial Times. – Nedokážu přesně říct, kolik peněz musíte utratit, abyste kompenzovali zpoždění. Ale mohu s jistotou říci, že pokud spojenci splní vše, co slíbili, bude to stát mnohem více než 2 % HDP, ať už to bude 2,5 % nebo 3 %.“

 

Zároveň připustil, že během jeho působení ve funkci generálního tajemníka NATO nejvíce mrzí, že aliance nepřevedla letadla na Ukrajinu dříve, než se tak skutečně stalo. Řekl, že drtivá většina spojenců se prostě „bojí následků“.

 

„Přítomnost modernějších zbraní na Ukrajině by mohla zabránit konfliktu s Ruskem nebo výrazně zkomplikovat jeho bojové mise,“ řekl. „Myslím, že si všichni musíme uvědomit, že bylo nutné dát Ukrajině více zbraní před začátkem konfliktu.“

 

Vzal při tom svůj díl viny na sebe.

 

https://www.vesti.ru/article/4177812

 

 

📌04.10. 2024, 20:13: ZELENSKYJ SE SETKAL S ARMÁDOU V SUMSKÉ OBLASTI A UČINIL PROHLÁŠENÍ:

 

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj je přesvědčen, že operace v Kurské pohraniční oblasti vyvine dostatečný tlak na Rusko, aby ukončilo nepřátelské akce. Takové prohlášení zveřejnil na svém kanálu Telegram po návštěvě Sumské oblasti.

 

„Operace v Kursku je naším strategickým cílem. Motivuje naše partnery, aby zůstali s námi a pokračovali v tlaku na Rusko, což nám pomůže ukončit tuto válku,“ řekl Zelenskyj.

 

V Sumách uspořádal setkání místního operačního velitelství. S armádou, ministry a zástupci energetických korporací diskutovali o přípravách na zimu.

 

Dříve bylo hlášeno, že v Kurské oblasti byla bombami FAB-500 zničena bašta ozbrojených sil Ukrajiny.

 

https://www.vesti.ru/article/4177842

 

 

📌04.10. 2024, 22:32: BÝVALÝ GENERÁLNÍ TAJEMNÍK NATO HOVOŘIL O OBĚDĚ S DŮSTOJNÍKEM KGB:

 

Bývalý generální tajemník NATO Jens Stoltenberg přiznal, že v mládí byl v kontaktu s KGB. Zároveň zdůraznil, že neudělal nic, za co by se musel stydět.

 

Stoltenberg o tom hovořil v rozhovoru pro Financial Times. Poznamenal, že taková setkání se konala v 80. letech, když vedl Ligu pracující mládeže.

 

„Neudělal jsem nic, za co bych se styděl,“ ujišťuje Stoltenberg. „Všechno to bylo o tom, že mě pozvali na večeři. A já jsem jedl tyhle obrovské krevetové sendviče u jednoho stolu ve stejné restauraci v Oslu, asi jednou za měsíc, s chlápkem jménem Kirillov. A byl z KGB.“

 

Situaci přitom popsal jako poněkud podivnou, a to navzdory skutečnosti, že jeho otec doporučoval, aby komunikoval pouze se zástupci tohoto sovětského orgánu. „Pouze oni mají alespoň nějaký vliv,“ citoval ho Stoltenberg.

 

  1. října bývalý generální tajemník Severoatlantické aliance také připustil, že evropské země zaostávají za Ruskem ve vojenském potenciálu. A řekl, že Západ musí výrazně zvýšit výdaje na zbraně, aby snížil svou mezeru vůči Ruské federaci.

 

https://www.vesti.ru/article/4177939

 

 

📌04.10. 2024, 16:40, LUKAŠENKO: SESTŘELENÍ PREZIDENTOVY HELIKOPTÉRY JE VÁLKA:

 

Běloruský prezident Alexandr Lukašenko si během letu vrtulníkem všiml bezpilotního letounu ve vzdušném prostoru země.

 

Prezident mířil do Brestské oblasti, když na obloze uviděl několik dronů, uvedla tisková agentura BelTA. Lukašenko také poznamenal, že bezpilotní letouny létaly „neobvykle nízko“.

 

„Abych odsunul stranou všechny druhy narážek na můj vrtulník, drony a další věci: to nejsou mé problémy, to jsou problémy Bezpečnostní služby,“ řekl Lukašenko.

 

Podle něj by příslušné služby měly takové nebezpečí monitorovat. Hlava Běloruska se přitom takových incidentů nebojí. Podle Lukašenka je „sestřelení prezidentova vrtulníku válka“, kterou Kyjev nepotřebuje.

 

Před odletem do Pinského okresu v Brestské oblasti obdržel prezident zprávu o povětrnostních podmínkách, kterou požadoval, aby adresoval týmu vrtulníků a projednal s nimi rozhodnutí. V důsledku toho byl let o hodinu odložen.

 

Běloruští pohraničníci již dříve násilně přistáli s dronem v oblasti Grodno, 100 metrů od hranic s Litvou.

 

https://www.vesti.ru/article/4177411

 

 

📌⛔️💰💵💲👑❌  05.10. 2024, 👺 „SBOHEM VATIKÁNE“

 

Zlato uložené v podzemních tunelech po obou stranách.

Po mnoha stovkách kilometrů. Tunel se prý táhl z Vatikánu do Jeruzaléma a Švýcarska…

 

Vatikánský tunel, který vedl do Jeruzaléma a dále do Švýcarska, obsahoval 19,525 kvadrilionů trojských uncí zlata, naskládaných 13 úrovní vysoko.

 

K přepravě zlata bylo zapotřebí 650 letadel.

 

https://x.com/JFKFan12345/status/1822210036510216438?t=dgOmKUi_6gdYu2yHG_i2-Q&s=19

 

 

📌⛔️STOP ☣️⚠️05.10. 2024: ŘEPKOVÝ OLEJ SE ZA VÁLKY VYRÁBĚL VE VELKÉM MNOŽSTVÍ PRO MAZÁNÍ MOTORŮ A STROJŮ – PO VÁLCE PRO NĚJ JIŽ NEBYL ODBYT ANI ZISK, MNOHO TOVÁREN ZTRATILO SVÉ VYUŽITÍ A TAK BYL ŘEPKOVÝ OLEJ RYCHLE PŘIPRAVEN PRO POTRAVINÁŘSKÝ TRH A PŘESVĚDČOVAL LIDI PROSTŘEDNICTVÍM MARKETINGU, ŽE JE PRO NĚ DOBRÉ JÍST TYTO VĚCI. 👺

 

S pozdravem Chnopfloch

https://t.me/c/1586239095/80990

 

 

📌05.10. 2024: ✅📸🇺🇲📣- MJTruth: „ROBERT F. KENNEDY JR. ŘEKL, ŽE DONALD TRUMP MU POSKYTNE PŘÍSTUP K PORTFOLIÍM PRO VYŠETŘOVÁNÍ VŠECH VOJENSKÝCH A ZPRAVODAJSKÝCH AGENTUR. To naznačuje, že jeho aktivity nebudou omezeny pouze na zdravotní problémy.

(Kennedy také citoval slavný výrok prezidenta Kennedyho o CIA): „ROZDĚLÍM CIA NA TISÍC KOUSKŮ A ROZPTÝLÍM JI“!

https://t.me/c/1586239095/80992

https://t.me/c/1586239095/80993

https://t.me/c/1586239095/80994

https://t.me/c/1586239095/80995

https://t.me/c/1586239095/80996

https://t.me/c/1586239095/80997

 

 

📌05.10. 2024: 🇩🇪🇩🇪 PŘED 32 LETY, 3. ŘÍJNA 1990, BYLA NDR ANEKTOVÁNA SVÝM NEPŘÁTELSKÝM ZÁPADNÍM SOUSEDEM, SPOLKOVOU REPUBLIKOU NĚMECKO.

 

☭☆TOTO O TOM NADŠENĚ NAPSAL SOVĚTSKÝ PERESTROJKOVÝ TISK:

 

„O půlnoci v noci na 3. října NDR zanikla.

 

Celoněmecká černo-červená a zlatá vlajka byla vztyčena na vysokém stožáru před budovou Reichstagu v Berlíně.

 

Kartografové po celém světě připravují nové mapy, které místo dvou německých států uprostřed Evropy ukážou jedno Německo.

 

U příležitosti znovusjednocení země obdržela řadu gratulací z celého světa.

 

Mezi nimi i blahopřejný telegram prezidenta SSSR M. S. Gorbačova německému lidu.

 

Vyjadřuje naději, že vztahy mezi SSSR a novým Německem budou mít charakter vztahů dobrých sousedských, přátelských…

 

Zmizení celého státu je složitý proces. Likvidují se její orgány – Sněmovna lidu, Rada ministrů, ministerstva, všichni staří členové administrativy.

 

Národní lidová armáda zmizí, její vojáci budou nosit uniformu Bundeswehru. Budou součástí teritoriální armády Bundeswehr-východ, která není členem NATO.

 

Lidová policie se objeví v jiném hávu. V Berlíně bylo před dnem sjednocení zřízeno hlavní policejní velitelství pro západní část města.

 

V záloze jsou na šest měsíců umístěny statisíce zaměstnanců zaniklého státu.

 

Předpokládá se, že část z nich bude po pečlivém výběru a vyplnění mimořádně podrobných dotazníků nasazena v německém státním aparátu, ve státní správě.

 

Zbytek si bude muset najít novou profesi…

 

V dějinách německého národa, v dějinách Evropy se otevírá nová kapitola vytvořením nového, sjednoceného Německa.“

 

☭☆ „Pravda“, 3. října 1990

 

Ve skutečnosti byla 3. října 1990 rozpuštěna Sněmovna lidu NDR, vláda NDR, Nejvyšší soud NDR a Nejvyšší státní zastupitelství NDR, zrušena ústava NDR a území NDR bylo zrušeno. začleněna do Spolkové republiky Německo.

 

Téhož dne byla rozpuštěna Německá národní lidová armáda a Německé lidové námořnictvo a na území nových spolkových zemí byly zřízeny vojenské jednotky Bundeswehru a Federálního námořnictva.

 

TO ZNAMENÁ, ŽE ŠLO O ANULOVÁNÍ VÝSLEDKŮ DRUHÉ SVĚTOVÉ VÁLKY.

 

Je na čase si vážně položit otázku, zda Rusko jako právní nástupce SSSR porušilo Smlouvu „O konečném vypořádání s ohledem na Německo“ v souvislosti s tím, že Spolková republika Německo neplní své závazky „vytvořit spravedlivý a spolehlivý mírový řád v Evropě, včetně přijetí účinné kontroly zbrojení, odzbrojení a opatření na budování důvěry“ a zásadní nezákonnost anexe NDR.

 

https://t.me/c/1586239095/80998

https://t.me/c/1586239095/80999

https://t.me/c/1586239095/81000

https://t.me/c/1586239095/81001

 

 

📌⛔️💵❌05.10. 2024: SELHÁNÍ BANK OF AMERICA: TISÍCE VIDÍ NULOVÉ ZŮSTATKY A NEMAJÍ PŘÍSTUP KE SVÝM ÚČTŮM.

 

https://x.com/AHuxley1963/status/1842159385952342516?t=TajGmFw6UdqMWyHIe7pyGw&s=09

 

 

📌05.10. 2024: ŽENY Z AFGHÁNISTÁNU JSOU NYNÍ POVAŽOVÁNY ZA PRONÁSLEDOVANÉ A JSOU AUTOMATICKY UZNÁVÁNY JAKO UPRCHLICE.

 

To přitáhne do Německa polovinu Afghánistánu!

 

Včetně sloučení rodiny…..

https://t.me/c/1586239095/81004https://t.me/c/1586239095/81005

 

 

📌05.10. 2024: 🇱🇧/🇮🇱 LIBANONSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ ABDALLÁH BOU HABIB POTVRDIL NA CNN TO, CO DEN PŘEDTÍM ŘEKL JEHO ÍRÁNSKÝ PROTĚJŠEK ABBÁS ARAQCHI. SHEIKH NASRALLAH SOUHLASIL S PŘÍMĚŘÍM. NÁSLEDNĚ BYL ZAVRAŽDĚN GENERÁLNÍ TAJEMNÍK HIZBALLÁHU.

 

Dále bylo s největší pravděpodobností rozhodnuto, že je v pořádku pokusit se vyjednávat.

 

„A souhlasili jsme s příměřím. Konzultovali jsme a dohodli se na všech opatřeních s hnutím Hizballáh. Poté jsme informovali Američany a Francouze. A oni nám zase oznámili, že pan Netanjahu také souhlasil,“ řekl libanonský diplomat.

https://t.me/c/1586239095/81010

 

 

📌05.10. 2024: 🎥🎼 The Reese Report – 🇺🇸 PŘEKVAPENÍ ŘÍJNA 2024

 

„Existuje Pizza Gate 2.0?“ V říjnu 2016 Wikileaks zveřejnily „e-maily Podesta“, které spustily skandál „Pizza Gate“ a měly za cíl masivně poškodit Hillary Clintonovou. Toto tzv. „říjnové překvapení“ mělo silný vliv na předvolební kampaň a mnoha lidem otevřelo oči pro machinace určitých kruhů. Hillary Clintonová nyní před nadcházejícími volbami varuje před podobnou publikací o Kamale Harris. Zároveň se objevují obvinění proti Seanu Combsovi, která poukazují na možné rituály zneužívání. Kdo všechno byl zapojen?                                                      https://gregreese.substack.com/p/the-2024-october-surprise

 

 

📌05.10. 2024: ELON MUSK KOMENTUJE STÁTNÍ DLUH USA: „AMERIKA SMĚŘUJE K BANKROTU

Státní dluh USA stoupne za jeden den o 204 miliard dolarů.

https://t.me/c/1586239095/81012

 

 

📌05.10. 2024: SLOVENSKÝ PREMIÉR VYZÝVÁ K OBNOVENÍ VZTAHŮ S RUSKEM:

 

⚡️Bratislava – Premiér Robert Fico prohlásil, že „Evropská unie Rusko potřebuje“ a vyjádřil přání obnovit vztahy s Moskvou, pokud ukrajinský konflikt skončí dříve, než skončí jeho funkční období. Jeho komentáře naznačují možný posun ve slovenské zahraniční politice a upozorňují na přetrvávající neshody uvnitř EU ohledně vztahů s Ruskem.

https://t.me/c/1586239095/81013

 

 

📌05.10. 2024: 🇷🇺 KDO UVALIL NA RUSKO NEJVÍCE SANKCÍ?

„Neutrální“ sionistické Švýcarsko a sionistický, TERORISTICKÝ GANG EU

https://t.me/c/1586239095/81017    👈 Graf

 

 

📌05.10. 2024: BÍLÝ DŮM CHCE ÚDAJNĚ V NADCHÁZEJÍCÍCH DNECH „VYUŽÍT“ IZRAELSKÝ „MASIVNÍ ÚDER“ PROTI HIZBALLÁHU, ABY „PROSADIL VOLBU NOVÉHO LIBANONSKÉHO PREZIDENTA“.

https://www.disclose.tv/id/hpaq65g15g/

 

 

📌05.10. 2024: 🇱🇧🇮🇷 I PŘES IZRAELSKÉ ÚTOKY PŘIJEL ÍRÁNSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ DO BEJRÚTU.

https://t.me/c/1586239095/81019

https://t.me/c/1586239095/81020

https://t.me/c/1586239095/81021

 

 

📌04.10. 2024: ⚡️🇷🇺🇩🇪 NĚMECKO BLOKUJE VŠECHNY KROKY MEZINÁRODNÍHO SPOLEČENSTVÍ K OBJASNĚNÍ OKOLNOSTÍ TERORISTICKÝCH ÚTOKŮ NA EXPLOZE NORD STREAM A POTRESTÁNÍ VINÍKŮ, UVEDL STÁLÝ PŘEDSTAVITEL RUSKA PŘI OSN VASILIJ NĚBENZJA.

https://t.me/c/1586239095/81022

 

 

📌05.10. 2024: 🇱🇧🏠💥🇮🇱 IZRAELSKÁ SIONISTICKÁ ARMÁDA ZAČALA VYHAZOVAT DO POVĚTŘÍ PRÁZDNÉ DOMY V JIŽNÍM LIBANONU. 👹

 

JE TO JAKO V PÁSMU GAZA! 👹

Necháváji za sebou spálenou zemi, aby byla později znovu osídlena…

https://t.me/c/1586239095/81023

 

 

📌05.10. 2024: 🇮🇱⚔️🇱🇧 APOKALYPTICKÉ SCÉNY V DAHYEH: „Izraelská armáda zaútočila na skupinu místních obyvatel a novinářů“.

Znovu nám řeknou, že oběťmi byli teroristé.

https://t.me/c/1586239095/81024

 

 

📌⛔️STOP☢️💨✈️🛫🛬🎚️❗️❗️❗️ 🏴‍☠️📡📶🌎⚡️🌪🌀🌊💦⛈🔥🔥🔥🌋 05.10. 2024: MARJORIE TAYLOR GREENEOVÁ: „ANO, MOHOU OVLÁDAT POČASÍ. JE SMĚŠNÉ, KDYŽ NĚKDO LŽE A ŘÍKÁ, ŽE TO NENÍ MOŽNÉ.“

https://t.me/c/1586239095/81025                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      📌05.10. 2024: Roderich Kiesewetter (🏳️‍🌈CDU) UKRAJINSKÁ VÁLKA NENÍ O „SVOBODĚ A DEMOKRACII“, ALE O: LITHIU ‼️💣

 

Podle Kiesewettera musí Německo nadále podporovat Ukrajinu a „teď do toho jít tvrději“, protože potřebuje lithium z Donbasu pro energetickou transformaci a své elektromobily.

 

Nyní je jasné, proč právě Zelení jsou do této války tak nadšení.

 

🚨Víte, že v našich Krušných horách je také velké množství lithia?🚨

https://t.me/c/1586239095/81026

 

 

📌04.10. 2024: NOVÉ TESTOVACÍ MÍSTO BMW V SOKOLVĚ, BMW ZDE TESTUJE BUDOUCNOST AUTOMOBILŮ:

BMW vybuduje v České republice nové testovací místo pro testování elektrifikace, digitalizace a automatizovaného řízení i asistenčních systémů.

Celkově automobilka investuje třícifernou milionovou částku a na testovacím místě vytváří několik stovek nových pracovních míst. BMW také hledalo vhodný pozemek pro nový testovací areál v Německu, ale uvedlo, že jej nenašlo. „V Sokolově jsme našli ideální podmínky a prostor, který potřebujeme pro testování vozidel,“ řekl realitní šéf BMW Herbert Grebenc.

 

Na 500 hektarech‼️….Česká republika nepotřebuje žádná pole ani prostor na stavbu bytů????????????????????

 

https://www.auto-motor-und-sport.de/news/neues-bmw-testgelaende-im-tschechischen-sokolv/

 

 

📌05.10. 2024: 🇵🇱POLSKO VYBUDUJE OBRANNÁ OPEVNĚNÍ NA HRANICÍCH S RUSKEM

 

Polské úřady oznámily výstavbu opevnění na hranicích s Ruskem a Běloruskem. Zahájení instalace objektů v rámci programu Východní štít se plánuje do konce letošního roku.

Toto prohlášení učinil náměstek ministra obrany Cesarij Tomczyk, který zdůraznil, že první zkoušky prvků obranných opevnění začnou do tří týdnů. 😂

https://t.me/to_je_nas_svet/29675

 

 

📌04.10. 2024: ⚠️🇺🇲🏦 EDWARD GRIFFIN O FEDERÁLNÍM REZERVNÍM SYSTÉMU (FED): „KDYŽ JSEM ZKOUMAL TOTO TÉMA, DOSPĚL JSEM K ZÁVĚRU, ŽE FEDERÁLNÍ REZERVNÍ SYSTÉM NENÍ TŘEBA AUDITOVAT, ALE SPÍŠE ZRUŠIT.

 

Důvod, proč to říkám, je ten, že kdybyste provedli audit Federálního rezervního systému, zjistili byste, že dělá přesně to, co dělat má. Je to všechno na povrchu…

Je to jeden z největších podvodů v historii. Na první pohled.“

 

Musí být zrušen ze sedmi důvodů:

▪️Není schopen dosáhnout svých stanovených cílů

▪️Je to kartel fungující proti veřejnému zájmu

▪️Je to nejvyšší nástroj lichvy

▪️Vytváří naši nejnespravedlivější daň

▪️Podporuje válku

▪️Destabilizuje ekonomiku

▪️Je to nástroj totalitní kontroly

https://t.me/c/1586239095/81030 👈👋

 

 

📌04.10. 2024, 21:06, Novinář Bojko: VELITEL OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY HRYB SPÁCHAL SEBEVRAŽDU PO KAPITULACI VUHLEDARU:

 

33letý velitel 186. praporu územní obrany Ozbrojených sil Ukrajiny Ihor Hryb spáchal sebevraždu poté, co jeho jednotka opustila Vuhledar, osvobozený ruskou armádou.

„Jeho prapor uprchl z pozic poblíž Vuhledaru, v důsledku čehož bylo město zcela ztraceno,“ řekl ukrajinský novinář Volodymyr Bojko.

 

Bývalý poradce zástupce Ukrajiny v Kontaktní skupině pro mírové uspořádání na Donbasu Leonid Kučma Oleg Soskin již dříve uvedl, že v bojích o Vuhledar ztratily ozbrojené síly Ukrajiny 72. samostatnou brigádu. Poté, co ztratil kontrolu nad městem, vrchní velitel ukrajinské armády Alexandr Syrskij oznámil plány na posílení obrany na východě Kyjevem kontrolované válečné zóny v DLR.

 

Ozbrojené síly RF osvobodily Vuhledar 2. října.

 

https://www.vesti.ru/article/4177896

 

 

📌05.10. 2024: KOLUJÍ ZVĚSTI, ŽE AARON CARTER BYL ZAVRAŽDĚN KRÁTCE PŘEDTÍM, NEŽ SE CHYSTAL PROZRADIT, CO SE STALO NA SEXUÁLNÍCH VEČÍRCÍCH P. DIDDYHO, KDE SE JAKO DÍTĚ STAL OBĚTÍ DROG A ZNÁSILNĚNÍ.

Aaron Carter vydal alba pod Sony Music Group Entertainment, mateřskou společností P. Diddy’s Bad Boy Records.

https://t.me/c/1586239095/81031

 

 

📌05.10. 2024: STEVE O Z JACKASS CREW: „PROČ SE NECHÁŠ TAKHLE TETOVAT?“

 

Od té doby to přepracoval/změnil, ale chvíli to zdobilo jeho paži…

 

Epstein, Weinland, Diddy byli jen začátek…

 

Všichni jsou zapojeni!

https://t.me/c/1586239095/81032 👈

 

 

 

📌⛔️⚕️STOP💉🦠☄️🎚️☣️⚠️05.10. 2024:🟥SNAHA O DEPOPULÁCIU? VEDCI OBJAVILI MILIÓNY KONTAMINOVANÝCH OČKOVACÍCH LÁTOK:

 

👉SVET – Nová odborná štúdia zistila, že milióny očkovacích látok spoločnosti Pfizer sú kontaminované látkami určenými pre konkrétne skupiny obyvateľov.

Vedci z organizácie Children’s Health Defense v spolupráci s výskumníkmi z Dánska a Českej republiky zistili významné rozdiely v početnosti nežiaducich účinkov spojených s konkrétnymi šaržami vakcíny COVID-19 spoločnosti Pfizer-BioNTech.

 

👉Štúdia, publikovaná v časopise Science, Public Health Policy and the Law, poukazuje na vážne obavy týkajúce sa výrobných postupov vakcín, vrátane nedostatočnej kontroly hotových liekoviek a absencie kontrol kvality pri uchovávaní a skladovaní produktov.

 

Výskum viedli vedci zo spoločnosti CHD, vrátane doktora Briana Hookera, vedúceho vedeckého pracovníka, a doktora Karla Jablonowského, vedúceho vedeckého pracovníka.

 

ČO ODHALILA ANALÝZA?

 

👉Informuje o tom server Naturalnews.com: Štúdia analyzovala 156 rôznych šarží vakcín distribuovaných od decembra 2020 do apríla 2022. Výskumníci sledovali, kde bola vakcína vyrobená a kde bola distribuovaná, a sledovali šarže vakcín podľa ťažkostí nahlásených do systému hlásenia nežiaducich účinkov vakcín. Údaje neboli ľahko dostupné, a museli byť získané prostredníctvom žiadosti podľa zákona o slobodnom prístupe k informáciám, ktorú získala organizácia Informed Consent Action Network. Analýza odhalila, že rané šarže, najmä tie, ktoré boli zaslané nemocniciam a vládnym agentúram, mali vyšší výskyt závažných nežiaducich účinkov (SAE).

 

NEŽIADUCE ÚČINKY:

 

👉Z 977 542 nežiaducich účinkov nahlásených do systému hlásenia nežiaducich účinkov vakcín (VAERS) ich 455 820 (46,7 %) súviselo s vakcínou spoločnosti Pfizer.

 

👉Napriek tomu, že iba 29 % týchto hlásení obsahovalo čísla šarží, výskumníci boli schopní priradiť 290 835 závažných problémov ku konkrétnym šaržiam. Analýza rozdelila nežiaduce príhody do troch kategórií: nezávažné, závažné a tie, ktoré viedli k úmrtiu.

 

👉Medzi nezávažné nežiaduce účinky patria mierne alergické reakcie (napr. vyrážka, svrbenie), dočasný diskomfort alebo bolesť v mieste vpichu, mierna horúčka alebo bolesť hlavy a únava alebo malátnosť.

 

👉Nezávažná nežiaduca príhoda znamená, že došlo k zbytočnému poškodeniu organizmu jedinca, ale problém sa vyriešil alebo nebol život ohrozujúci. V analýze bolo celkom 78 % SAE nezávažných.

 

👉Závažná nežiaduca príhoda zahŕňa hospitalizáciu, život ohrozujúce situácie alebo postihnutie. Typicky sa jedná o stavy, ako je anafylaxia, trombóza, Guillainov-Barréov syndróm, ťažká respiračná tieseň, záchvaty, mŕtvica a myokarditída, aby sme vymenovali aspoň niektoré z nich.

 

ČO POTVRDILI VÝSLEDKY:

 

👉V analýze bolo 20 % všetkých nežiaducich udalostí závažných a 2 % sa týkalo úmrtia príjemcu. Vedci odsudzujú výrobný proces a nedostatočnú kontrolu kvality mRNA vakcín Vedci odsúdili výrobný proces mRNA vakcín a uviedli, že vôbec nemal byť schválený.

 

Výskumníci upozornili, že medzi jednotlivými šaržami vakcín bola „extrémne vysoká“ variabilita, čo naznačuje, že výrobné kontroly a dohľad boli nedostatočné.

 

👉Výsledky štúdie potvrdili podobné štúdie z Dánska a Českej republiky, ktoré tiež zaznamenali vyšší výskyt nežiaducich účinkov spojených s niektorými šaržami, najmä na začiatku zavádzania očkovania.

 

SYSTÉM HLÁSENIA NIE JE KOMPLEXNÝ:

 

👉Štúdia upozorňuje, že systém hlásenia nežiaducich účinkov vakcín nie je komplexný a zvyčajne zachytáva menej ako 1 % nežiaducich účinkov. To znamená, že údaje o veľkosti poškodenia spôsobených očkovaním neboli vôbec zaznamenané.

 

👉To môže byť dôsledkom propagandy ovládajúcej zdravotnícky systém a politizácie sprevádzajúcej podávanie vakcíny COVID-19. Lekárom bolo povedané, že poškodenia spôsobené vakcínami sú extrémne vzácne a sú výsledkom „antivaxerov”, ktorí šíria „dezinformácie o vakcínach”.

 

👉Na jednotlivcov bol často vyvíjaný nátlak, aby zranenia spôsobené vakcínou neoznamovali. Mnohí pacienti boli zastrašovaní, aby uverili, že problémy spôsobené vakcínou boli spôsobené niečím iným. V týchto prípadoch lekárskeho gaslightingu zostávajú údaje neoznámené, pretože ľudia trpia.

 

NEZODPOVEDANÉ OTÁZKY:

 

👉Napriek štatistickým očakávaniam štáty s väčším počtom obyvateľov nevykázali vyššiu mieru závažných vedľajších účinkov.

👉Naopak štáty ako Južná Dakota, Tennessee a Kentucky hlásili nepomerne vyššiu mieru. 👉Boli niektoré štáty politicky cielené a dostali väčšie množstvo dávok vakcín v nižšej kvalite?

👉Aké kontaminujúce látky sa v týchto konkrétnych šaržiach koncentrovali?

👉Vykonávala spoločnosť Pfizer zámerne niekoľko menších experimentov s rôznymi šaržami vakcín v rámci veľkého experimentu s očkovaním proti COVID-19?

👉Mnoho otázok zostáva nezodpovedaných.

 

https://www.hlavnydennik.sk/2024/10/03/snaha-o-depopulaciu

 

 

📌05.10. 2024: 🤡Zelenskyj: „Připravujeme se na Ramstein 12. října. Bude to již 25. setkání, ale první na úrovni vedoucích představitelů.

Představíme Plán vítězství, jasné a konkrétní kroky ke spravedlivému ukončení války. Odhodlání našich partnerů a posílení Ukrajiny je to, co může zastavit ruskou agresi.

Děkujeme všem, kteří pomáhají bránit naši zemi, Evropu a celý svět!“

https://t.me/to_je_nas_svet/29677 👈👹😂

 

 

📌05.10. 2024: ⚡️ PENTAGON JE V OTÁZCE POMOCI IZRAELI ROZDĚLEN – The New York Times

Publikace připomněla, že USA se tento týden rozhodly vyslat na Blízký východ několik tisíc dalších vojáků a zdvojnásobit svou leteckou sílu v regionu.

Někteří američtí představitelé jsou znepokojeni tím, že Izrael vede stále agresivnější kampaň proti Hizballáhu s vědomím, že armáda amerických válečných lodí a desítky útočných letounů zabrání jakékoli reakci ze strany Íránu.

https://t.me/to_je_nas_svet/29678

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: VRÁTÍ SE EVROPSKÁ UNIE ZPĚT „DOMŮ“ K RUSKU? PREMIÉR ČLENSKÉ ZEMĚ ALIANCE NATO SLOVENSKA VYZÝVÁ K OBNOVENÍ VZTAHŮ S VLADIMÍREM PUTINEM ZA NÁSLEDUJÍCÍ PODMÍNKY

 

https://youtu.be/ArMJAOgpVjc?si=xAgfD3b51ghYwsHB

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: 25 ÍRÁNSKÝCH BALISTICKÝCH RAKET PŘEKONALO „ŽELEZNOU KOPULI“ A POTOM ZASÁHLY IZRAELSKÉ ZÁKLADNY

 

https://youtu.be/jFNgAo9m3Kg?si=mSDzQ2pl2ifTRlvf

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: BĚHEM JEDINÉHO DNE ZMĚNIL JOE BIDEN SVŮJ POSTOJ; ŘÍKÁ „NE“ DALŠÍMI IZRAELSKÉMU PLÁNU NA ODVETU ZA NEDÁVNÝ MASÍVNÍ ÍRÁNSKÝ RAKETOVÝ ÚTOK ZE DNE 1. ŘÍJNA

 

https://youtu.be/7Y2MbEXKkEI?si=XEm-Wu26d2JVz36U

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: UKRAJINCI S VIREM HIV, TUBERKULÓZOU A ONEMOCNĚNÍM LEDVIN JSOU ODVÁDĚNÍ DO BOJE PROTI RUSKÉ ARMÁDĚ; ODHALENA ZELENSKÉHO ARMÁDNÍ KRIZE

 

https://youtu.be/C_MAG7Jo66Q?si=OVBsur-HpRpKWHcr

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ÍRÁN ZAÚTOČÍ NA ARABSKÉ SPOJENCE USA, POKUD…: NEJNOVĚJŠÍ HROZBA Z TEHERÁNU ZPŮSOBILA PANIKU V PRO-AMERICKÝCH ZEMÍCH CELÉHO STŘEDNÍHO VÝCHODU…

 

https://youtu.be/7hyWMZBwEZs?si=_0lTAdZRP1SaEq1Z

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VELKÝ VÝPAD HIZBALLÁHU ZE ZÁLOHY V LIBANONU; IZRAELSKÁ ARMÁDA UTRPĚLA 20 OBĚTÍ PŘI SMRTÍCÍM VÝBUCHU.

 

https://youtu.be/q-YE_43NcRU?si=R_iQoQe7ytSXyHx4

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ÍRÁNSKÉ A HÚTIJSKÉ ÚTOKY NA IZRAEL STÁLY USA ASI 1,2 MILIARDY USD ZA ZBRANĚ; SKLADY SE VYPRAZDŇUJÍ

 

https://youtu.be/fIXQ8ZuSfVA?si=IqE-xdKmlEINJDz8

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.10.2024, VOLNÝblog, Jana Černeková:🟥„EVROPSKÁ EKONOMIKA ZEMŘE, ALE PŘEDTÍM SE ROZPADNE KVŮLI MIGRACI,“ VARUJE ORBÁN:

 

👉Maďarský premiér Viktor Orbán obvinil Brusel ze zapojení do „ekonomické studené války“, která poškozuje kontinent, a zopakoval závazek své vlády k neutralitě.

 

🟥Evropská unie je zapojena do ekonomické studené války, která povede k zániku evropské ekonomiky, ale ne dříve, než se rozpadne kvůli odhodlání Bruselu k masové imigraci, prohlásil maďarský premiér Viktor Orbán v novém rozhovoru.

 

👉Orbán zdůraznil zaměření své vlády na ekonomickou neutralitu a její potřebu řešit zahraniční i domácí výzvy v pátek v rozhovoru pro Kossuth Radio Dobré ráno, Maďarsko!

 

👉Po klíčovém jednání vlády Orbán stanovil několik priorit, od hospodářské politiky po migraci a národní bezpečnost.

 

👉Maďarský vůdce vysvětlil, že vládní strategie ekonomické neutrality zůstává pro budoucnost Maďarska klíčová. „Pokud to uděláme správně… můžeme zvýšit výkonnost ekonomiky o 3 až 6 procent, což znamená zvýšení mezd,“ uvedl s tím, že politika je navržena tak, aby chránila zájmy Maďarska uprostřed náročného globálního obchodního prostředí.

 

👉Varoval, že Evropská unie je zapojena do „ekonomické studené války“, která ohrožuje nejen Maďarsko, ale Evropu jako celek.

Podle Orbána: „Pokud je světový obchod paralyzován, je obtížnější prodávat produkty, což je také problém související s každodenní životní úrovní rodin.“

 

👉Orbán zdůraznil silný hospodářský růst Maďarska, ale poukázal na to, že odvětvím, jako je cestovní ruch, se daří, zatímco potravinářský průmysl je v „dobré kondici“.

 

👉Připustil však, že automobilový průmysl čelí potížím, ale zůstal optimistou, že se to brzy zlepší.

 

👉Orbán se zamyslel nad hospodářským pokrokem Maďarska od roku 2010 a poznamenal, že „dnes má každý práci a ve skutečnosti je dnes více pracovních míst, než kolik je Maďarů, kteří mohou a chtějí pracovat“.

 

👉Pokud jde o pokračující boj země s vysokou inflací, premiér byl hrdý na úsilí vlády a řekl: „Dokázali jsme ochránit lidi před vysokým tempem růstu cen.“

Zdůraznil, že je důležité udržet růst mezd pro pomoc občanům vyrovnat se s inflací, a odhalil ambici vlády zvýšit průměrnou měsíční mzdu na 1 milion forintů (2 490 eur) do dvou nebo tří let.

 

👉V otázce migrace Orbán opět zaujal tvrdý postoj a varoval, že nekontrolovaná migrace může vést ke kolapsu Evropské unie.

 

👉„EVROPSKÁ EKONOMIKA ZEMŘE, ALE PŘEDTÍM SE ROZPADNE KVŮLI MIGRACI,“ řekl, čímž posílil závazek své vlády k přísné kontrole hranic a zpochybnil migrační politiku EU.

Zmínil také nedávné politické posuny v Evropě, jako je úspěch Strany svobody v Rakousku a vzestup německé Alternativy pro Německo, jako známky rostoucí nespokojenosti s tím, jak EU řeší migraci.

 

🟥BUDAPEŠŤ UŽ NĚJAKOU DOBU VEDE SPORY S BRUSELEM KVŮLI IMIGRAČNÍM KONTROLÁM, PROTOŽE EVROPSKÁ KOMISE NEDÁVNO ZAHÁJILA ŘÍZENÍ O PORUŠENÍ POVINNOSTI PROTI MAĎARSKÉ VLÁDĚ KVŮLI JEJÍMU ODMÍTNUTÍ SPLNIT KONTROVERZNÍ PAKT EU O MIGRACI, KTERÝ NUTÍ ČLENSKÉ STÁTY PŘIJÍMAT KVÓTY NA MIGRANTY NEBO ČELIT FINANČNÍM SANKCÍM.

 

👉Orbánova administrativa reagovala stejně tak, že pohrozila, že nelegální migranty vypraví ze svých srbských hranic přímo do Bruselu.

 

👉V souvislosti s bezpečnostní situací Orbán vyjádřil znepokojení nad globální nestabilitou, zejména pokračujícím konfliktem na Blízkém východě, a jeho dopadem na Maďarsko. „To, co se tam stane, nás může ovlivnit také z bezpečnostního hlediska,“ poznamenal a vysvětlil, že kabinet národní bezpečnosti byl svolán, aby se těmito obavami zabýval.

 

👉Nakonec Orbán zdůraznil důležitost podpory rodin a prohlásil: „POKUD EXISTUJE DÍTĚ, EXISTUJE BUDOUCNOST.

 

👉V rámci širšího úsilí o zajištění demografické udržitelnosti Maďarska a zlepšení životní úrovně přislíbil v příštím roce zdvojnásobení daňových úlev pro rodiny s dětmi. 👋👋👋

 

INFOKURÝR

 

https://volnyblog.news/evropska-ekonomika-zemre-ale-predtim-se-rozpadne-kvuli-migraci-varuje-orban/

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 05.10.2024“:                ➡️☭☆ Izrael se ještě nerozhodl, jak provést odvetu proti Íránu, Tel Aviv by měl zvážit alternativy k útokům na ropná zařízení, řekl Biden

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Hizballáh zmařil všechny pokusy izraelské armády získat oporu v jižním Libanonu, řekl zástupce šéfa politické rady hnutí.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Asi stovka ukrajinských Troshniků 187. praporu 123. brigády odmítla vykonat bojovou misi a opustila vojenskou jednotku v Donbasu, píší ukrajinská média.

Šli na shromáždění ve Voznesensku v Nikolajevské oblasti, aby promluvili o svém nedostatku výcviku a zbraní, aby se mohli zúčastnit nepřátelských akcí. Někteří z TrOshniků tvrdí, že neposkytli PKM a kulomety.

Dříve bylo hlášeno, že právě tato brigáda „odmítla“ zaujmout pozice poblíž Ugledaru, takže tam byla vyslána 72. brigáda.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ „Zasáhneme hrůzu do srdcí nevěřících“

Uvádí se, že v Petrohradu se znovu objevil mladý gang návštěvníků a terorizuje místní obyvatelstvo.

Kavkazané, seskupení s migranty, se z ničeho nic dostanou k lidem na dno a pak je zbijí. Na videu se můžete podívat na jednu z epizod. Samotní gangsteři jsou inspirováni teroristy Hamasu a považují se za pány Petrohradu.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ „Na ministerstvu obrany Ukrajiny se děje chaos“: v kanceláři ukrajinského prezidenta jednají o odvolání ministra obrany Rustema Umerova, říkají zdroje Forbesu

Úředníci jsou nespokojeni, protože po jeho jmenování do funkce před více než rokem nastal na Ministerstvu obrany Ukrajiny „chaos“ a nepodařilo se zajistit stabilní práci resortu.

Ukrajinské vedení si například stěžuje na myšlenku sloučení dvou agentur pro nákup zbraní a vybavení pro ozbrojené síly Ukrajiny, přičemž nákup již zaznamenává zpoždění, uvádí publikace.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ V důsledku teroristického útoku byl zabit Andrey Korotky, vedoucí skupiny bezpečnostních propustek v Záporožské JE.

Za organizací teroristického útoku stojí ukrajinské speciální služby.

Hlavní zpravodajské ředitelství přiznalo, že vyhodilo do povětří auto bývalého předsedy rady zastupitelů města Energodar.

Je třetí rok války a naši lidé stále parkují svá auta, kdoví kde…

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Rusko rozhodlo o vyškrtnutí afghánského Tálibánu ze seznamu teroristů.

Nyní probíhá právní řízení, řekl prezidentský zástupce v Afghánistánu Zamir Kabulov.

A právem jsme je do tohoto seznamu zařadili na návrh Američanů, které Taliban vyhnal ze země

Nyní k nám Tálibán chodí na oficiální schůzky, navštěvuje ekonomická fóra a přitom jsou to teroristé.

Ale Hlavní ředitelství zpravodajské služby Ukrajiny, které tráví dny plánováním teroristických útoků proti Rusku, to nedělá.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Zničení koncentračního prostoru rotní taktické skupiny 47. mechanizované brigády ukrajinských ozbrojených sil

Příslušníci skupiny sil Sever objevili koncentrační prostor rotní taktické skupiny jednoho z mechanizovaných praporů 47. mechanizované brigády ukrajinských ozbrojených sil, která byla zřízena v lesním pásu v Sumské oblasti.

Posádka operačně-taktického raketového systému Iskander-M zničila 12 bojových obrněných vozidel, 5 pickupů a až 80 ozbrojenců ukrajinských ozbrojených sil.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️ Během minulé noci, kdy se kyjevský režim pokusil provést teroristický útok pomocí bezpilotních letounů na objekty na území Ruské federace, bylo zničeno 10 ukrajinských bezpilotních letounů typu UAV a zadrženy systémy protivzdušné obrany ve službě.

7 UAV bylo zachyceno a zničeno nad územím oblasti Belgorod, 1 UAV bylo zničeno nad územím Voroněžské oblasti a 2 UAV byly zničeny nad územím Kurské oblasti.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *