, ,

05.08.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: 👉„NEJVĚTŠÍ STUDIE“ 😂 SVÉHO DRUHU ZJISTILA, ŽE NADMĚRNOU ÚMRTNOST ZA COVIDU ZPŮSOBILY „OPATŘENÍ“, „NIKOLIV NEMOC“

05.08.2024: RANNÍ ZPRÁVY: NEJVĚTŠÍ STUDIE“ 😂 SVÉHO DRUHU ZJISTILA, ŽE NADMĚRNOU ÚMRTNOST ZA COVIDU ZPŮSOBILY „OPATŘENÍ“, „NIKOLIV NEMOC“

❤️ „Je těžké selhat, ale je horší nikdy se nepokusit o úspěch.“ —  Theodore Roosevelt

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04. srpna 2024: cz24news, M. Chazin: „MLÁDENCI, USA JSOU BANKROT!“ JAK CHCE TRUMP ZAČÍT Z ČISTÉHO LISTU?  (VIDEO)…

 

USA: ZAČÍT Z ČISTÉHO LISTU:

 

👉 Co řekl Trump? On řekl dvě věci:

👉 jako první konstatoval situaci, a 👉 za druhé předestřel návrh.

 

👉 Řekl zhruba toto: – MLÁDENCI, USA JSOU BANKROT! MY NEJSME SCHOPNI VYPLATIT TYTO PENÍZE, PROTOŽE, POKUD MY JE V POTŘEBNÉM MNOŽSTVÍ NATISKNEME, 👉 povede to k totálnímu zhroucení ekonomiky a k naprostému zbídačení obyvatelstva. Bankéřům je to jedno, ale nám ne.

 

EXISTUJÍ DVA DRUHY BANKROTU:

 

🛑 Zachováme hospodařící subjekt, ale vyměníme jemu podřízený management – to nám nevyhovuje, protože vládnoucí subjekt je prolezlý zlodějnou a management instaluje stále stejný dolarový systém;

🛑Všechno zbouráme a rozprodáme vše, abychom vyplatili férově dluhypak můžeme začít od nuly, ozdravit ekonomiku, odklidit tyto mládence…

 

TOTO NAVRHUJE TRUMP, A TÍM VLASTNĚ VYHLÁSIL VÁLKU, protože s nynější partou „efektivních managerů“ s diplomy MBA nelze investovat do reálného sektoru.

👉 Trump jim povídá: – podívejte se do Arizony, kde už tři roky dělají onu fabriku na chipy, zatímco Číňané se mezitím naučili tyto chipy dělat doma – ale v Arizoně se to nedaří…

Abyste pochopili, proč ty managery nelze pustit k penězům na investice, pokuste se vžít do jejich kůže. Jim řeknou, aby investovali do tohoto „železa“, a po 3 letech budou inkasovat 3% ročního zisku. Oni na to, že proč by to dělali, jestliže jim tyto peníze přinesou na finančních trzích hned 15% ročních…

 

TAKŽE MLÁDENCI, VY TO NECHÁPETE – POKUD PŘIJDE VÁLKA…?

👉 Oni: – jaká válka, my všecky koupíme, peníze jsou u nás…

👉 Oni: – tupě nechápou, že si všechny koupit nelze.

 

Zato bankéři jsou velmi pragmatičtí, neomezují se nějakými ideologickými prkotinami a velmi dobře vědí, že je podrazili jejich manažeři (političtí), kteří se například rozhádali s Putinem – PROČ?

 

👉 Bělousov, ruský ministr obrany, volá americkému ministru obrany Austinovi, zda oni mají prsty v provokaci, chystané proti Rusku Kyjevem.

👉 Ten mezitím volá do Kyjeva, tam na něj kašlou

👉 Proč Američané tu věc publikovali? – Je to signál Angličanům, aby si dali pozor, protože oni všecko pochopili…

👉 (Mimochodem, už všichni, včetně Rusů, vědí, že drony, které před časem zničily na vojenském letišti v Rusku strategický bombardér, startovaly z Finska… – dala se taková operace uskutečnit bez vědomí USA? – sotva. – pozn.překl.)

 

AMERIČANÉ POTŘEBUJÍ UROVNAT SITUACI NA BLÍZKÉM VÝCHODĚ, ABY SE MOHLI SOUSTŘEDIT NA ČÍNU A JIHOVÝCHODNÍ ASII.

 

👉 Najednou přilétá do Izraele raketa … – kdo ji poslal?

👉 Anglické uši lezou ze všech škvír. Mohou sice vykřikovat, že to udělal Hizballáh… – ale k čemu je mu to dobré?

👉 Jiná by byla situace, kdyby byla cílem nějaká izraelská vojenská základna – ale sportovní hřiště? Už je naprosto jisté, že situace je kritická.

 

BIDEN SE VZDAL KANDIDATURY A DEMOKRATI TÝDEN KROUTILI RUCE VŠEM, ABY SOUHLASILI S KANDIDATUROU KAMALY HARRIS.

 

👉BYLI TAM BANKÉŘI, KTEŘÍ BYLI AKCIONÁŘI FED, KTEŘÍ KONTROLOVALI ZEMI. Tito bankéři měli v Bílém domě managery, kteří jako manageři FED jim měli zajišťovat příjem. Oni, ovšem, prosr..li vše, stejně jako washingtonský hlubinný stát prosr..l postavení USA ve světě a možná i Ameriku, protože není vůbec jasné, jak to tam skončí.

Bankéři, jako akcionáři, vyházeli celý stávající management a převzali sami řízení a rázně zarazili ty, kteří se domnívali, že vládnou. Sem patří mj. havárie v Microsoftu, která donutila „digitály“ aby zvedli tlapky a zařadili se.

 

AKCIONÁŘI PŘEBÍRAJÍ PŘÍMÉ ŘÍZENÍ JEN VE DVOU PŘÍPADECH:

 

🛑 V předprodejní přípravě (tady ale není komu prodat);

🛑 V případě bankrotu. – pro Kamalu Harris? – Protože ona nemá vlastní tým, a proto není konkurence a oni jí mohou nainstalovat koho chtějí a cizí k tomu nepustí.

 

👉Každý člověk, který sedí v Bílém domě nebo blízkém okolí 20-30 let, má svůj tým, a vy nikdy nevíte kdo, s kým, a pro koho. Proto tedy je nutný „čistý stůl“. Oni jí nyní vyberou správného viceprezidenta, a ona dál bude sedět a poslouchat. Pokud se cukne, stane se viceprezident prezidentem.

 

👉Proč Biden odstoupil z kandidatury, ale neabdikoval? Kdyby to udělal, měla by to Harris v převolební kampani z pozice prezidenta snazší. Ale jako prezidentka by si mohla ponechat stávající Bidenův, nebo si vybrat svůj tým. Pak by ale ono přímé řízení drhlo – takže ji musí od stávajícího aparátu Bílého domu izolovat.

 

OBRAZY BUDOUCNOSTI

 

👉Pokud vyhraje Kamala Harris, budou bankéři sestavovat nový tým – musí něco udělat s finančním systémem, protože zbankrotovat svoje banky nedovolí, tak natisknou potřebné množství dolarů.

To Trump povede banky do bankrotu – ovšem tito natisknou další peníze.

👉A pokud natisknou peníze, 👉dojde k šílené inflaci, 👉která definitivně pohřbí americký průmysl, protože vysoce technologický průmysl inflaci nemůže přežít, a prudce poklesne životní úroveň obyvatelstva.

👉Na to ovšem bankéři kašlou, protože peníze na tajné služby a všelijaké ty „bataliony smrti“ si peníze natisknou.

👉Pro ně je nejdůležitější zachování světového dolarového systému (který se sice také zhroutí, ale oni tomu nevěří).

 

👉V zájmu tohoto programu provedou razantní vyčištění všech národně orientovaných sil novou administrativou. Dnes v USA nejsou donátorské státy a všechny čerpají velké peníze z federálního rozpočtu – 👉takže přestanou dávat peníze státům republikánským, začnou zabíjet banky.

👉Co lze postavit proti tomu? Platit hotovostí? Vytvořit alternativní finanční systém? Problém není v tom, že by to nešlo, ale trvá to moc dlouho, a za tu dobu vše umře, Trumpa, zavřou – prostě, pro pořádek…

 

👉Pokud ale přijde do Bílého domu Trumpova administrativa, tak udělá tu věc, že zakáže novou emisi k dluhům.

👉A řekne: – mládenci, račte platit! Pokud nemáte čím, vyhlaste bankrot. A celý ten finanční systém zbankrotuje a Trump na to zareaguje tím, že upozorní, že jsou malé banky, na nichž také Amerika v 19. století vylézala, a oni přes ně budou pracovat a budou jim pomáhat.

👉Sestaví nové vedení FED – nemyslím si, že změní zákon o federální rezervě – ale postavit do jeho vedení rozumné lidi, to může.

 

K UKRAJINĚ:

 

👉Pokud Trump přijde, tak bude zakončovat projekt Ukrajina a minimalizovat krev, kterou tam ještě budou prolévat.

👉Pochopte, že je to teprve začátek a všechno se jednoznačně svalí na Evropu.

👉A projekt NATO bude také končit, protože nebude potřeba.

👉NATO BYL ZPŮSOB, JAK KONSOLIDOVAT ZÁPADNÍ EVROPU PROTI SSSR A VÝCHODNÍMU BLOKU ❗️❗️❗️ Teď už Východní blok nebude ❗️❗️❗️

🛑 ((Tak už to konečně všechny🐑🐑🐑pochopte. Hodí celou Evropskou unii + NATO přes palubu!!! Budou mít práce nad hlavou s FEDem, natisknutými dolárikmi, které nemají žádnou hodnotu….)) 🛑

 

V RÁMCI TOHO JEŠTĚ K OSOBĚ JURIE PODOLJAKY (RUSKÝ VÁLEČNÝ BLOGER):

 

👉Tady se názory různí, mně osobně se nelíbí. Lidé, jimž důvěřuji tvrdí, že je škodná… A Oleg Carjev, to je bývalý dlouholetý poslanec ukrajinského parlamentu, kterého osobně znám a je to dobrý člověk. Ale je to ukrajinský byznysmen, což je dost specifický žánr. On se ale projevil hrdina, jako bojovník.

 

K IZRAELI:

 

👉Netanjahu pochopil, že se s Iránem dohodnout nemůže, protože ho Angličané pevně drží za choulostivé místo. Takže bylo pro něj jediným řešením zařídit to tak, aby nějaká událost „VYŠŠÍ MOCI“ tuto, situaci urovnala. ((To už známe, nehoda😂))

Proto přijel do USA a v kongresu přednesl velmi tvrdý projev a vyzval Američany k vytvoření nového spojenectví proti Iránu – asi tak, že: – nezačít válku já nemohu, ale POJĎME TO UDĚLAT TAK, ABY TUTO VÁLKU NEVEDL IZRAEL, ALE VY.

👉Trump samozřejmě Irán rád nemá, ale v dnešní situaci se s ním spíš domluví, protože on musí bojovat s Čínou v Jihovýchodní Asii – a čekat už nemůže

 

ÚKOL UPEVNIT PATRIOTICKÉ SÍLY V RUSKU:

 

👉V Rusku existují různé mocenské skupiny a seskupení.

👉Jsou proamerická, probritská a jsou dokonce i pročínská.

V této situaci je klíčovým úkolem, aby se vlastenecké síly upevnily natolik, aby mohly vytýčit koncepci rozvoje země.

To ale dnes není možné, protože všechny ty probritské, proamerické, pročínské skupiny sice mezi sebou mají dost složité vztahy, ale pokud se spojí, tak to patrioti budou mít velmi těžké.

👉Zatím ovšem spojeny nejsou, a proto je třeba je oslabit natolik, aby jejich případné spojení nebylo nebezpečné.

Co udělal Stalin ve 20. – 30. letech? Tenkrát tu byly rovněž proamerické, probritské a místo pročínských, proněmecké síly.

 

SPRÁVNĚ BUDOVAT SYSTÉM VZTAHŮ = POTŘEBA SE DĚLIT:

 

👉Když máte mnoho peněz měli byste se umět podělit. Uvedu příklad ze života znám takového člověka, který kdysi vysoudil miliardu dolarů na firmě IKEA, které mu ležely na účtu ve Sberbank. Znali jsme se, cosi jsem pro něj dělal a v procesu jsem mu nějak řekl, že by se měl podělit – pokud chce klidně spát, že je to dobrým zvykem v rámci „socializace“, že všichni musí chápat, že jsi jejich člověkem a že chápeš pravidla hry atd. On to odmítl s tím, že přece vyhrál on a nikdo jiný. – No a následně ho zavřeli a sedí už asi 8 let a vylézt nemůže – sice by vylézt mohl s podmínku, pokud by přiznal, že byl odsouzen oprávněně, což odmítá.

 

O KAZACHSTÁNU:

 

👉Tady nejde o ruské vedení, ale o ruský přístup. My jsme pro svobodu volby a pokud někdo chce šlápnout na hrábě, v tomto případě Kazaši, nedá se jim v tom zabránit zlobou atd.

Připomenu případ z historie: – bývala kdysi tzv. „Nagajská horda“, která se živila tím, že kradla ruské lidi a prodávala je do otroctví na nevolnických trzích.

Když jim naši prapředci řekli, aby s tím přestali, odpověděli, že to dělali, dělají a budou dělat.

Když je upozornili podruhé, vysmáli se Nagajci ruské slabosti. Tak učinili i potřetí a na to přišel Alexandr Vasiljevič Suvorov a vyřezal všechny Nagajce mužského pohlaví, vyšší než byla osa vozu.

Zbylí se rozprchli do Turecka, Jordánska atd. a téma bylo uzavřeno.

👉Kazaši vědí, že pokud přijdou Číňané, tak jsou úplně v hajzlu.

👉Angličani jim nalévají do hlavy, že jsou přece velký národ s historií…

👉Od nás slyší: – mládenci, vy máte historii kmenovou a nikoli státu a nemají jako stát potřebné zkušenosti – a proto budou rozbiti.

👉Kam budou prchat kmeny, až se ukáže, že toto je země čínská, toho ruská a tamto britská.

👉Podobně jako dnes na Ukrajině…

 

👉Může v dnešních podmínkách Ukrajinec vyjet na své pole a zasít pšenici? Kdepak! – tady je Cargill, tady DuPont, támhle BlackRock a vedle Monsanto… Přitom žádné důkazy o tom, že státní řízení je méně efektivní než soukromé, nejsou.

Nejefektivnější je, pokud řídí vlastník. Co je nájemnému manažerovi do toho, zda ho najali akcionáři nebo nějaký Nejvyšší Sovět?

Rozdíl v tom není – spíš je lepší ten Nejvyšší Sovět, protože parlament se každé 4 roky mění…

 

https://cz24.news/m-chazin-mladenci-usa-jsou-bankrot-jak-chce-trump-zacit-z-cisteho-listu-video/

 

 

📌04. srpna 2024: ⚡️ „NEMŮŽU VYHRÁT, JE TO MUŽ!“

Kamera zachytila zoufalou Maďarku Lucu Annu. Během zápasu řekla svému trenérovi, že nemůže soupeřit s alžírským transgenderem, protože je to muž.

Levičáci, když se to dozvěděli, ji okamžitě obvinili z transfobie. 👹

https://t.me/to_je_nas_svet/28185

 

 

📌💉🎚️04. srpna 2024: Eliška Hradilová Bártová: SVRAB, PŘÍUŠNICE, ŽLOUTENKA.

 

((Nemoci špinavých rukou a snížené hygieny, což k nám donesli dezertéři a běženci!!!))

 

Staré choroby jsou na rekordním vzestupu, přibývá i exotických nemocí:

((To nejsou žádné exotické nemoci, ale nemoci ze špíny, nízké úrovně hygieny!!!))

 

V Česku je v letošním roce na vzestupu řada infekčních nemocí považovaných za téměř vymýcené. U některých z nich byl zaznamenán vůbec nejvyšší počet případů za posledních deset let. Vyplývá to z analýzy Deníku N, která zkoumala data Státního zdravotnického ústavu za uplynulou dekádu. Nárůst je patrný také u některých exotických chorob jako například opičí neštovice či horečka denque.

((🐵🐸🐴🐢🐬, tak, ještě máte širokou škálu zvířecího světa na pojmenování strašáků nemocí, kvůli idiotskému očkování!!! Chřipka, která od roku 2021 umřela, Covid, AIDS, žloutenka, svrab, neštovice, které jsou virového původu, ale viry neexistují!!! Nedají se oddělit, takže jsou neviditelné, nehmatatelné. Koho chcete ještě oblbovat??? Na blbost se zabodejte sami, to potřebujete sami a rovnou do mozku!!!))

 

Česko letos čelí nárůstu počtu onemocnění, která jsme dříve znali jen z vyprávění babiček či ze starých knih. Podle odborníků může jejich „znovuzrození“ souviset s důsledky pandemie covidu 19.

 

Jen pro představu, o jak významném nárůstu je řeč: U letos zřejmě nejčastěji skloňované choroby – černého kašle – narostl počet případů z 63 v první polovině loňského roku na letošních alarmujících 22,3 tisíce nemocných. Přičemž nejvíce případů bylo na počet obyvatel zaznamenáno v Jihočeském a Zlínském kraji, naopak nejméně zasažený byl kraj Karlovarský.

 

Z analyzovaných dat vyplývá, že na vzestupu je hned několik dalších infekčních chorob. Druhým rokem například zásadním způsobem stoupl počet případů nepříjemné parazitární choroby svrab, významně vzrostl také počet pacientů… ((💉🎚️A opět strašák, na pokračování zabodávání 🐑🐑🐑!!!))

 

https://denikn.cz/1486830/svrab-priusnice-zloutenka-stare-choroby-jsou-na-rekordnim-vzestupu-pribyva-i-exotickych-nemoci/

 

 

📌🧔🏿‍♂️04. srpna 2024: 🔥 VE SPOJENÉM KRÁLOVSTVÍ POKRAČUJÍ MASOVÉ NEPOKOJE KVŮLI VRAŽDĚ DVOU DÍVEK MIGRANTY.

Lidé nespokojení s otevřenými hranicemi a nekontrolovanou migrací vycházejí do ulic a rozbíjejí vše, co jim přijde do cesty, včetně policejních aut. Sedm policistů bylo hospitalizováno. Jedna policejní stanice byla vypálena.

Premiér Keir Starmer uspořádal mimořádnou schůzku s ministry. Podle zpráv z médií úřady nevědí, jak zastavit výbuch nespokojenosti a proud nenávisti vůči migrační politice.

Nepokoje začaly poté, co 29. července sedmnáctiletý africký mladík zabil v tanečním studiu v Southportu dvě dívky.

Podle Elona Muska je občanská válka nevyhnutelná.

https://t.me/to_je_nas_svet/28188

 

 

📌💉🎚️📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ VOLNÝbloG, Jana Hrušková: „NEJVĚTŠÍ STUDIE“ 😂 SVÉHO DRUHU ZJISTILA, ŽE NADMĚRNOU ÚMRTNOST ZA COVIDU „ZPŮSOBILY OPATŘENÍ“, „NIKOLIV NEMOC“:

Originál článku publikován ZDE: 19. července 2024

👉Studie zveřejněná 19. července 2024 o nadměrné úmrtnosti ve 125 zemích během pandemie COVID-19 zjistila, že hlavní příčiny úmrtí na celém světě pramenily z reakce veřejných zdravotnických institucí, včetně nařízení a lockdownů, které způsobily silný stres, škodlivých lékařských zásahů a COVID vakcín.

„Dospěli jsme k závěru, že pokud by pandemie nebyla vyhlášena a pokud by se na její vyhlášení nereagovalo, nedošlo by k ničemu zvláštnímu, pokud jde o úmrtnost,” napsali autoři studie.

Výzkumníci z kanadské neziskové organizace Correlation Research in the Public Interest a Quebecké univerzity v Trois-Rivières analyzovali údaje o nadměrné úmrtnosti ze všech příčin před pandemií COVID-19 a během ní, počínaje vyhlášením pandemie Světovou zdravotnickou organizací (WHO) 11. března 2020 a konče 5. květnem 2023, kdy WHO vyhlásila konec pandemie.

Výsledky prezentované v podrobné analýze o 521 stranách stanovují základní míry úmrtnosti ze všech příčin ve 125 zemích a na jejich základě určují rozdíly v nadměrné úmrtnosti během pandemie.

Vědci také použili základní údaje, aby zjistili, jak rozdíly v nadměrné úmrtnosti v jednotlivých zemích souvisejí s různými zásahy souvisejícími s pandemií, včetně očkování.

👉Ne všechny výsledky v jednotlivých zemích byly stejné. Například v některých zemích došlo k nárůstu úmrtnosti ještě před zavedením vakcín, zatímco jinde nárůst úmrtnosti úzce souvisel s kampaní očkování nebo boosterů.

Na některých místech se nadměrná úmrtnost v roce 2022 vrátila na výchozí nebo téměř výchozí úroveň, zatímco na jiných místech přetrvávala až do roku 2023. Doktor Denis Rancourt, hlavní autor studie, řekl serveru The Defender, že rozdíly vyplývají ze složité povahy pandemických opatření – a údajů – v různých oblastech.

Jakmile se Rancourtovu týmu podařilo zjistit základní údaje o nadměrné úmrtnosti pro každé místo, seskupil a prozkoumal údaje pomocí různých filtrů, aby je mohl interpretovat, a vyvodil několik závěrů.

👉Údaje „neslučitelné s pandemickým virovým respiračním onemocněním jako hlavní příčinou úmrtí!

VÝZKUMNÍCI ZJISTILI, ŽE V OBDOBÍ OD 11. BŘEZNA 2020 DO 5. KVĚTNA 2023 DOCHÁZELO K VÝRAZNÉ NADMĚRNÉ ÚMRTNOSTI NA CELÉM SVĚTĚ.

👉Celková nadměrná úmrtnost během těchto tří let v 93 zemích s dostatečnými údaji pro odhad činí přibližně 0,392 % populace v roce 2021, což představuje přibližně 30,9 milionu nadměrných úmrtí ze všech příčin.

Podle Rancourta je obvyklým vysvětlením nadměrné úmrtnosti během pandemie COVID-19 to, že prakticky všechna úmrtí způsobil virus SARS-CoV-2 – a pokud by neexistovala vakcína, bylo by úmrtí ještě více.🙈

Autoři napsali, že rozdíly v nadměrné úmrtnosti na všechny příčiny v prostoru a čase „nám umožňují dospět k závěru, že nadměrná úmrtnost na všechny příčiny ve světě v období Covidu (2020-2023) je neslučitelná s pandemií virového respiračního onemocnění jako hlavní příčinou úmrtí.“

Podle nich je teorie, že virus způsobil úmrtí, podpořena masovými kampaněmi na testování virů, které by měly být opuštěny.

PŘEDSTAVA, ŽE VAKCÍNY ZACHRÁNILY ŽIVOTY, JE SMĚŠNÁ

Rancourt a jeho tým uvedli několik faktorů, které podle nich vyvracejí teorii, že virus způsobil nárůst úmrtnosti ze všech příčin.

👉Například napsali, že nadměrná úmrtnost se zvýšila téměř současně na několika kontinentech, když byla vyhlášena pandemie, zatímco v oblastech, kde ještě pandemie vyhlášena nebyla, ke srovnatelnému nárůstu nedošlo.

To naznačuje, že pandemické zásahy, jako jsou lockdowny, které byly prováděny synchronně v mnoha zemích, pravděpodobně způsobily prudký nárůst.

Výzkumníci rovněž poukázali na značné rozdíly v úmrtnosti během pandemie ve všech časových obdobích, a to i v různých politických jurisdikcích, které spolu přímo sousedí. Pokud by virus způsobil úmrtí, vyplývalo by z toho, že úmrtnost na infekci by byla stejná nebo alespoň podobná napříč politickými hranicemi.

👉Výzkumníci také zjistili velkou variabilitu úmrtnosti v jednotlivých zemích v průběhu času, což by také nebylo očekávaným výsledkem, pokud by tato úmrtí byla způsobena patogenem.

Rancourt uvedl, že „myšlenka, že vakcína zachránila životy, je směšná“ a vychází z chybného modelování, jak také on a jeho kolegové ukázali v předchozí práci.

Ani zde nezjistili žádné systematické nebo statisticky významné trendy, které by ukazovaly, že očkovací kampaně v letech 2020 a 2021 snižují úmrtnost ze všech příčin.

Místo toho zjistili, že na mnoha místech nedošlo k nadměrné úmrtnosti, dokud nebyly vakcíny zavedeny, a ve většině zemí se projevila časová souvislost mezi zavedením vakcín a zvýšením úmrtnosti ze všech příčin.

LÉKAŘSKÉ ZÁSAHY – VČETNĚ ODEPŘENÍ LÉČBY – ZPŮSOBILY PŘEDČASNÁ ÚMRTÍ

Rancourt uvedl, že nadměrná úmrtnost, kterou jeho tým identifikoval, je silně spojena s kombinací dvou hlavních faktorů – podílem starších lidí v populaci dané země a počtem lidí žijících v chudobě😂.

((V Evropě žádná chudoba nebyla a je vysoké procento úmrtí!!!))

Oba faktory zvyšovaly zranitelnost lidí vůči „náhlým a hlubokým strukturálním společenským změnám“ a „lékařským útokům“.

Výzkumníci poznamenali, že ačkoli může být proximální příčina úmrtí v úmrtních listech klasifikována jako respirační onemocnění nebo infekce, tvrdí, že skutečnými primárními příčinami úmrtí jsou ve skutečnosti biologický stres😂, lékařské zákroky, které nejsou spojeny s vakcínou COVID-19, a zavádění vakcinace COVID-19.

Studie poskytuje přehled pravděpodobných mechanismů této hypotézy, včetně výzkumu, který ukázal, že někteří lidé zažívají silný biologický stres z opatření, jako jsou mandáty a lockdowny.                                                                                                  ((To jsou opět jejich kecy prostřednictvím výzkumníků nebo všech vlád na obhajobu, že očkovací látky plné chemikálii nebyla příčina úmrtí!!! Chtějí se z toho vyzout!!!👹))

„Pokud strukturálně změníte společnost tím, že lidem znemožníte pohyb, dýchání, práci, život, že budou muset zůstat doma… pokud uděláte všechny tyto neuvěřitelně velké změny, strukturální změny ve společnosti, vyvolá to biologický stres,“ řekl Rancourt obhájci. 😂

„Existují velmi přesvědčivé vědecké důkazy, že biologický stres je masivním zabijákem,“ dodal.                                                                                                                      ((TO JE FAKT, ALE K STRESU VYUŽÍT OBYČEJNOU CHŘIPKU A PŘEJMENOVAT NA STRAŠÁKA SMRTELNÉHO VIRU, POČÍTAČEM VYGENEROVANÉHO A NEEXISTUJÍCÍHO, PAK DONUTIT POPULACI K POVINNÉMU OČKOVÁNÍ S RŮZNÝMI CHEMIKÁLIEMI, TO BYLA HLAVNÍ PŘÍČINA CELOSVĚTOVÉHO UMÍRÁNÍ!!! K tomu lockdowny jenom na psychice přidali svoji ruku k dokonalému dílu, hlavně u starých lidí, kteří byli uzamčení, bez podpory rodinných příslušníků v domovech pečovatelské služby, v nemocnicích, rozdělení rodin, atd…❗️❗️❗️))

Rancourt také poukázal na to, že stres způsobený lockdowny působí na chudé lidi zcela jinak 😂 než na lidi, kteří mohou snadno pracovat z domova 😂, nechat si dovážet jídlo a žít relativně pohodlně 😂.((To všichni, kteří umírali žili v chudobě?😂))

Autoři také poukázali na rozsáhlé důkazy, které ukazují, že lékařské zásahy – včetně odmítnutí léčby 😂 – způsobují předčasná úmrtí 😂.

Mezi tyto zásahy patřilo mimo jiné odmítání antibiotik a ivermektinu proti bakteriálnímu zápalu plic, systematické používání mechanických ventilátorů, experimentální léčebné protokoly, nové paliativní léky a předávkování, izolace zranitelných osob a podpora dobrovolné nebo nedobrovolné sebevraždy.

Napsali, že vrchol COVIDu-19 v březnu až dubnu 2020, který identifikovali v několika zemích, je bez těchto lékařských zásahů těžko vysvětlitelný 😂.

17 milionů nadměrných úmrtí v souvislosti s vakcínami COVID

👹Vědci nakonec předpokládali, že 17 milionů z identifikovaných nadměrných úmrtí souvisí s vakcínami COVID-19, čímž potvrdili výsledky svého předchozího výzkumu na menším vzorku zemí.((???))

Tyto odhady související s očkováním byly založeny na analýzách míst, kde došlo k velkému nárůstu bezprostředně po očkování nebo kampaních na posilující dávky, a také na zkoumání počtu dávek vakcín a jejich vztahu k úmrtím v průběhu času.

Ve třiceti procentech analyzovaných zemí nedošlo k žádnému nadměrnému počtu úmrtí ani po zavedení vakcíny, ani po kampaních na posilující dávky. A byly zjištěny významné korelace mezi zaváděním vakcíny COVID-19 a vrcholy nebo nárůstem nadměrné úmrtnosti ze všech příčin. 97 procent zemí vykázalo koncem roku 2021 nebo začátkem roku 2022 vrchol nadměrné úmrtnosti ze všech příčin časově spojený se zaváděním posilujících dávek.

👹 VÝZKUMNÍCI NAPSALI, ŽE JE VELMI NEPRAVDĚPODOBNÉ, ŽE BY SOUVISLOST MEZI OČKOVÁNÍM A ÚMRTNOSTÍ BYLA NÁHODNÁ.

👹 Rancourt si všiml, že lidé, kteří tuto myšlenku kritizují, poukazují na skutečnost, že na některých místech někdy probíhají kampaně na očkování, které nejsou spojeny s nárůstem nadměrné úmrtnosti.

Podle něj však očkovací kampaně nevedou vždy k takovému nárůstu, protože očkování nesouvisí s úmrtím v každé situaci stejně. Faktory zranitelnosti, jako je věk očkovaných osob, zdravotní stav populace a další sociologické faktory související se stresory na imunitní systém, mění způsob, jakým jsou ovlivněny toxicitou vakcín nebo účinky vakcín na imunitní systém.

Na základě své analýzy a interpretace dospěli k závěru, že „jsme nuceni konstatovat, že veškeré nadměrné úmrtí v období Covidu způsobilo v zásadě veřejné zdravotnictví a jeho představitelé.“

Překlad: David Formánek

https://volnyblog.news/nejvetsi-studie-sveho-druhu-zjistila-ze-nadmernou-umrtnost-za-covidu-zpusobily-opatreni-nikoliv-nemoc/

 

 

➡️➡️➡️☣️💉 PRO DOPLNĚNÍ INFORMACÍ K TOMUTO ČLÁNKU!!!! 💉

 

 

🎚️12. ČERVENCE 2024: PRO VŠECHNY JIŽ OČKOVANÉ‼️

 

💉EXISTUJE VÍCE NEŽ 5 000 ŠARŽÍ LÁTKY💉.

 

PŘÍSADY DO VAKCÍN – Bez vzdělání NEMŮŽETE učinit informované rozhodnutí.

 

ZDE JSOU JEN NĚKTERÉ SLOŽKY VAKCÍN.

TY JSOU VSTŘIKOVÁNY NÁM VŠEM DOTĚLA, PŘEDEVŠÍM LIDEM 60 + A DO VAŠICH DĚTÍ;

 

☣️◾️Formaldehyd/Formalin – vysoce toxický systematický jed a karcinogen.

 

☣️◾️Betapropiolakton – toxická chemikálie a karcinogen. Po velmi krátké expozici malým množstvím může způsobit smrt/trvalé poškození. Korozivní chemikálie.

 

☣️◾️Hexadecyltrimethylamonium bromid – Může způsobit poškození jater, kardiovaskulárního systému a centrálního nervového systému. Může způsobit reprodukční účinky a vrozené vady.

 

☣️◾️Hydroxid hlinitý, fosforečnan hlinitý a soli hliníku – Neurotoxin. Nese riziko dlouhodobého zánětu/otoku mozku, neurologických poruch, autoimunitních onemocnění, Alzheimerovy choroby, demence a autismu. Proniká do mozku, kde přetrvává neomezeně dlouho.

 

☣️◾️Thimerosal (rtuť) – neurotoxin. Indukuje poškození buněk, snižuje oxidačně-redukční aktivitu, buněčnou degeneraci a buněčnou smrt. Souvisí s neurologickými poruchami, Alzheimerovou chorobou, demencí a autismem.

 

☣️◾️Polysorbát 80 & 20 – překračuje hematoencefalickou bariéru a nese s sebou hliník, thimerosal a viry; což mu umožní vstoupit do mozku.

 

☣️◾️Glutaraldehyd – Toxická chemikálie používaná jako dezinfekční prostředek pro lékařské vybavení citlivé na teplo.

 

☣️◾️Fetální bovinní sérum – získané z plodů skotu (kráv) odebraných březím kravám před porážkou.

 

☣️◾️Lidské diploidní fibroblastové buňky – buňky potraceného plodu. Cizí DNA má schopnost interagovat s naší vlastní.

 

☣️◾️ Ledvinové buňky africké zelené opice – mohou přenášet rakovinotvorný virus SV-40, který již nakazil asi 30 milionů Američanů.

 

☣️◾️Aceton – může způsobit poškození ledvin, jater a nervů.

 

☣️◾️E.Coli – ano, čtete správně.

 

☣️◾️DNA z prasečího (prasečího) cirkoviru typu-1

 

☣️◾️Kultury lidských embryonálních plicních buněk (z potracených plodů)

 

✳️Všechny tyto ingredience si můžete prohlédnout na webu CDCs. Doporučuji každému, aby si udělal vlastní výzkum. Podívejte se na MSDS o těchto chemikáliích. Přečtěte si tisíce recenzovaných studií, které vyhodnotily biologické důsledky, které tyto chemikálie mohou mít na tělo, zvláště když jsou injekčně podávány.

https://rightsfreedoms.wordpress.com/2021/09/10/vaccine-ingredients/

 

 

➡️☣️💉Zde je stránka, kde můžete zadat číslo šarže, abyste zjistili, zda tam je. Pokud tam není, pak nepatří mezi 5000 nejnebezpečnějších.

Pfizer: https://www.howbadismybatch.com/pfizerforeigndeaths.html

Moderna: https://www.howbadismybatch.com/modernaforeigndeaths.html

Janssen: https://www.howbadismybatch.com/janssenforeigndeaths.html

 

 

➡️☣️💉 8.6.2024: NĚKDO SE GOOGLU PTÁ: „JE OČKOVÁNÍ NEBEZPEČNÉ“❔

 

ODPOVĚD:

„Podle RKI.

13: Nežádoucí účinky a rizika očkování jsou nevyčíslitelná.

14: Vakcíny obsahují nebezpečné chemikálie, kterými se děti vědomě otráví.

15: Při výrobě vakcíny se mohou vyskytnout nečistoty, které jsou zodpovědné za nemoci jako BSE, AIDS nebo rakovina.“

Můžete si to přečíst na RKI👇👇👇

https://www.rki.de/DE/Content/Infekt/Impfen/Bedeutung/Schutzimpfungen_20_Einwaende.html

 

  1. 6. 2024, Svědomí národa: Prof.Turánek vyhozen z práce, je na seznamu! Kde to žijeme? Šokující příběh odvážného vědce.

Nový rozhovor s prof. Jaroslavem Turánkem, odvážným vědcem, který nemlčel o svých vědeckých poznatcích. V rozhovoru mluví o tom, jak po přednášce na půdě parlamentu přišel za dramatických okolností o práci a nyní se dozvídá, že nemůže dále působit na Masarykově univerzitě, protože je na jakémsi seznamu „dez.nformátorů“. Kde to opět žijeme? Práci nechtějí dát ani manželce pana profesora, která nikdy nikde veřejně nevystupovala. A všechen ten tlak se rodině Turánkových podepisuje nejen na psychickém, ale i fyzickém zdraví. Přitom prof. Turánek ve svých vystoupeních nedělal nic jiného, než sdílel poznatky z oboru, kterému se věnuje čtyřicet let, a nabízel se k diskuzi s odborníky, kteří v době profesorova vědeckého bádání stěží „tahali va.cinačního kačera“, leč v posledních letech horlivě propagovali jediné možné řešení ep.demiolog.cké situace. Poslechněte si rozhovor, který ukazuje, že myslet si, že práskačské, normalizační a totalitní praktiky zůstaly před rokem 89, je velmi naivní přístup. Opět se zde větší či menší měrou komplikuje život těm, kdo nechtějí tančit s většinou. Nemlčme o tom, vynášejme tyto příběhy na světlo a nenechme si líbit vytváření seznamů a ostrakizaci za postoje místo věcné vědecké a společenské diskuze.

ODBORNÍCI SE UMLČUJÍ A LAICI NÁM DIKTUJÍ POVINNÉ OČKOVÁNÍ CHEMIKÁLIEMI!!!!

 

https://youtu.be/wb1od1uzSjE?si=RbVan126qSp2Aahb

 

➡️1.12.2023:💥💥💥💥💥Velice důležité informace pro zfanatizované lékaře a zdravotníky zabíjet dál lidi chemikáliemi. Ale i pro hypochondry, kteří věří skvělé účinnosti a dokonalého cíle léčení „VIRU“ kdysi, ale už vyhynulé Chřipky, přejmenované na Covid 19 a nechávají jsi aplikovat jedy do těla!!!

c, COVID logika. Tomáš Lukavec a Profesor Jaroslav Turánek.

Pojďme si dát argumentační výkon pana profesora ještě jednou, protože jeho vývody stojí za to.

A pak si přečtěte tento článek, jak oduševněle argumentuje v korespondenci.

https://resetheus.org/jak-argumentuji-vakcinologove/

1.12.2023: Profesor Turánek😂: „Kdo říká, že viry neexistují, je hlupák, který ničemu nerozumí“. Tak jsme Vám tam pár těch hlupáků přidali, včetně vynálezce PCR testu, který Vám ty viry má hledat, laureáta Nobelovy ceny, Dr. Kary Mullise. Kdyby se Tomáš zeptal na to, jak probíhá proces izolování viru, doufáme, že byste si vedl lépe než prof. Baltimore a Dr. Weiss – to jsou také odborníci. Pak jsme Vám tam dali oficiální důkazy, že SARS-CoV-2 neexistuje. A nakonec Vám Dr. Cowan vysvětlí, co virus skutečně je.

ROZBOR TVRZENÍ PROFESORA TURÁNKA

➡️Tvrzení č.1: Kdo tvrdí, že neexistují patogenní viry, tím poškozuje celou záležitost škodlivosti mRNA vakcín.

V čem konkrétně, pane profesore?  Jaké máte logické zdůvodnění souvislosti otázky neexistence patogenních virů a toho, že jsou mRNA vakcíny nebezpečné?

➡️Tvrzení č.2: Tito lidé vůbec neznají virologickou metodologii…

Pane profesore, my ji známe velmi dobře a když nás probudíte o půlnoci, tak vám všechny kroky vyjmenujeme do detailů. Možná, že kdybyste tu metodologii znal Vy, asi byste se chytil za hlavu a odešel definitivně do důchodu.

➡️Tvrzení č.3: Tito lidé, kteří popírají existenci patogenních virů, jsou jen sociologové…

Pane profesore, myslíte tím asi Mgr. Davida Šubíka, autora knihy HIV – lež, které uvěřil celý svět. Tento pán se učil přímo od renomovaného virologa, Dr. Stefana Lanky, který je jeho blízkým přítelem. Nechceme pochybovat o Vašich lingvistických znalostech, pane profesore, ale umíte anglicky? V západním i východním světě je debata o neexistenci virů na velmi pokročilé úrovni. A zahrnuje vědce z oboru mikrobiologie, biochemie, medicíny, či dokonce  tzv. „virology“ samotné – i když virologie není věda – to by musela zkoumat existentní subjekt. Virologie je definicí slova „pavěda“.

➡️Tvrzení č.4: Viry byly prokázány v době, kdy se sestrojil elektronový mikroskop.

Pane profesore, otec moderní virologie a laureát Nobelovy ceny, Dr. John Enders, sám přirozenou existenci patogenních virů vyvrátil svými vlastními kontrolními experimenty. Ale tato informace se k Vám zřejmě nedostala, není divu, pro Big Pharma by tato informace byla smrtící. Tehdy a tam měla virologie zaniknout, tedy už v roce 1954.

➡️Tvrzení č.5: Ohledně zobrazení viru elektronovým mikroskopem

Pane profesore, předně musíte vědět, co zobrazujete. Ale to už Vám vysvětlí Dr. Cowan.

Elektronový mikroskop není schopen zachytit dynamické jevy – tj. zda to, čemu Vy říkáte „virus“, do buňky vstupuje, nebo to z ní vystupuje. A o tom, že do ní vstupuje (infikuje ji), neexistuje ŽÁDNÝ vědecký důkaz! Pouze velmi výhodné spekulace virologů, jdoucích na ruku tzv. infekční teorii. Virologové, aby vůbec tyto viry ve tkáňové kultuře kočkodana zeleného uviděli, musí tuto kulturu mnohonásobně otrávit prudce jedovatými antibiotiky. Pane profesore, samotní virologové považují virus za neživou částici, která se záhadným způsobem v buňce množí a pak z buňky vystřelí ven a rozšíří se po celém těle a záhadně se přenesou vně a aktivně infikují jiné subjekty. Nemají jádro, nemají mitochondrie – jak se tedy množí?

➡️Tvrzení č.6.: Pokud viry neexistují, knihy o virologii by se měly spálit… (pan profesor to myslel sarkasticky)

Naprosto souhlasíme. Ale mohl byste nám dát nějaké tipy, abychom si je mohli přečíst? O žádných totiž nevíme. Nemyslel jste knihy o astrologii? Ty existují, to ano. Ale nechceme urazit astrologii, to byla kdysi skutečná věda. Vy vycházíte z předpokladu, že když existuje tzv. „virologie“, tak musí existovat patogenní viry. To je stejné, jako kdyby existovala jednorožcologie. Tím by však nebyla prokázána existence jednorožce.

A ještě něco – Vy říkáte, že my nemáme žádné vzdělání v oboru. Přitom my, na rozdíl od Vás, důkazy máme a umíme k nim dodat řádné citace, zatímco Vy jste vůbec žádný důkaz existence předmětů Vašeho studia neposkytl a jen rozčileně požadujete, abychom Vám věřili, že existují. Pokud existuje nějaká žvanivá věda, pak je to právě virologie. 👏 Emocemi argumenty nahradit nelze, pane profesore.

S úctou, COVID logika. Celé interview zde: https://m.youtube.com/watch?v=Hxb3B3oV0TM

TV Šalingrad, Zatím u nás dostupní informace Covid – PODVOD!!!: http://archiv1.slovan.info:5000/…/01…/Covid_podvod/…

 

📌💥Viry jsou podvod, jen počítačem generované sekvence.

➡️A na základě těchto sekvencí – jejichž existenci v reálném světě nikdo nikdy nepotvrdil tím, že by kdy izoloval patogenní virus – vzkvétá podvodný vakcinační byznys s příchutí tyranie a genocidy. 💥„Viry“ jsou mýtus. Neexistují, poslouchejte. Dr. Tom Cowan (https://twitter.com/drtomcowan?t=W0VeuTqSXNFREeFICvvnpQ&s=09)  úžasně vysvětlil.

 

➡️💥„Chřipka“ je přirozený proces detoxikace těla v reakci na nadměrnou toxicitu v buňkách. „Viry“ jsou zbytky z umírajících buněk. Viry jsou exozomy, tedy odpadní látky odumřelých buněk, nejsou nakažlivé a zdravé tělo je v pohodě odbourává, pokud se nachladíme třeba, nebo máme sníženou imunitu, tělo reaguje teplotou, produkcí hlenu apod. Louis Pasteur na smrtelném loži přiznal velký podvod s viry a očkováním. Teorie nakažlivých virů jen podporuje ďábelský farma obchod, který nemá se zdravím nic společného.

➡️ „Vir“ : Jedná se o umělecké ztvárnění modelované ve 3 rozměrech na fotkách.

C = certifikát,

O = o,

V = vakcína,

ID = identifikace,

19 v alfanumerických znacích je „AI nebo umělá inteligence“.

➡️ „Vir“ „COVID“ nebyl NIKDY izolován‼️   Nikdo ho NIKDY neviděl‼️

➡️Zrcadlově je slovo COVID také DIVOC, démonický duch v hebrejštině!!! Clandestine = tajné: „WOW!

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 05.08.2024“:

➡️☭☆ K požáru došlo v průmyslové zóně Azov v Rostovské oblasti, z otevřeného prostoru se oheň rozšířil na sklad a zuří na ploše 5 tisíc metrů čtverečních, uvádí ministerstvo pro mimořádné situace.

Šéf regionu Golubev oznámil hrozbu dalšího šíření požáru do sousedních objektů, včetně skladu pohonných hmot a maziv.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Spojené státy přilákají síly spojenců a partnerů, aby kolektivně chránili Izrael před možným útokem z Íránu, uvedl Bílý dům.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V Severodvinsku hoří sklad na ploše 3 tisíce metrů čtverečních, předběžné, uvnitř jsou kyslíkové lahve, hlásí ministerstvo pro mimořádné situace

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Írán odmítl zmírnit svou reakci na vraždu šéfa politbyra palestinského hnutí Hamas Ismaila Haniyeha v Teheránu a má v úmyslu provést odvetu proti Izraeli, uvádí Wall Street Journal s odkazem na zdroje.

Spojené státy podle nich požádaly své spojence, aby vyslali Íránu signál, aby situaci neeskaloval. Spojené státy naznačily, že snahy nového íránského prezidenta o zlepšení spolupráce se západními zeměmi budou mít větší šanci, pokud Írán projeví zdrženlivost.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ruské tenistky Mirra Andreeva a Diana Schneider získaly stříbrné medaile ve čtyřhře žen na letních olympijských hrách v Paříži.

Ve finále turnaje prohrály 17letá Andreeva a 20letá Schneiderová s Italkami Sarou Erraniovou a Jasmine Paoliniovou.

Andreeva a Schneider přivezli první medaili pro Rusko na hrách v Paříži.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Obyvatelé několika oblastí Ruska, včetně Uralu a Sibiře, sdílejí fotografie polární záře na sociálních sítích

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Mali přerušilo diplomatické styky s Ukrajinou, informuje agentura AFP.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *