, ,

05.08.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: 👉 KLIMAALARMISTŮM SE HROUTÍ JEJICH PROPAGANDA: STÁLE VÍCE DŮKAZŮ POTVRZUJE, ŽE ZEMĚ V POSLEDNÍCH DVACETI LETECH VÝRAZNĚ ZEZELENALA 😂

05.08.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: 👉 KLIMAALARMISTŮM SE HROUTÍ JEJICH PROPAGANDA: STÁLE VÍCE DŮKAZŮ POTVRZUJE, ŽE ZEMĚ V POSLEDNÍCH DVACETI LETECH VÝRAZNĚ ZEZELENALA 😂…

 

📌05. srpna 2024, 12:52. BANGLADÉŠSKÝ PREMIÉR REZIGNOVAL A OPOUŠTÍ ZEMI UPROSTŘED NEPOKOJŮ:

 

Uprostřed nepokojů bangladéšská premiérka Šajch Hasína rezignovala a opustila zemi.

 

Agentuře Reuters to potvrdil zdroj z armády. Podle západních tiskových agentur demonstranti zaútočili na její rezidenci v Dháce.

 

Dříve média informovala, že Khasina a její sestra odešly na bezpečnější místo. Mezi možnými zeměmi byly Finsko a Indie.

 

Protesty v Dháce a po celé zemi začaly po vyhlášení několikadenní „akce nespolupráce“ s úřady, poté přerostly v nepokoje.

 

Lidé se stavěli proti systému kvót na pracovní místa pro příbuzné účastníků války za nezávislost v roce 1971.

 

Podle posledních údajů zemřelo během protivládních protestů nejméně 300 lidí, uvedla agentura AFP.

 

V Bangladéši byl zaveden zákaz vycházení, tři dny (od pondělí) byly vyhlášeny dny volna. Internet byl vypnut, sociální sítě byly zablokovány a dráhy pozastavily veškerou dopravu, hlásí TASS.

 

https://www.vesti.ru/article/4079457

 

 

📌05. srpna 2024, 14:05: ŠOJGU PŘILETĚL DO ÍRÁNU, KDE BUDE JEDNAT S PREZIDENTEM PESESCHKIANEM:

 

Začala pracovní cesta tajemníka Bezpečnostní rady Ruské federace Sergeje Šojgu do Teheránu. Plánují se jeho schůzky s íránským prezidentem a vysoce postavenými bezpečnostními činiteli.

 

V pondělí Šojgu přiletěl do Íránu na plánovanou pracovní cestu, informuje ruská bezpečnostní rada.

 

Tajemník ruské bezpečnostní rady se hodlá setkat s novým íránským prezidentem Masúdem Pezeškianem, náčelníkem generálního štábu Mohammadem Bagherim a tajemníkem Nejvyšší rady národní bezpečnosti Alim Akbarem Ahmadianem.

 

Šojgu má v úmyslu diskutovat o regionální a globální bezpečnosti v Íránu a o posílení spolupráce mezi zeměmi v široké škále otázek – od ekonomiky a obchodu až po bezpečnost.   Šojguova návštěva Íránu přichází v době, kdy se situace zhoršuje v souvislosti se smrtí vůdce Hamásu Ismáíla Haníji v Teheránu. Írán a Hamás obvinily z Haníjovy smrti Izrael a Spojené státy.

 

https://www.vesti.ru/article/4079578

 

 

📌05. srpna 2024, 15:11: LETIŠTĚ V HLAVNÍM MĚSTĚ BANGLADÉŠE JE KVŮLI UDÁLOSTEM V ZEMI UZAVŘENO:

 

V Dháce bylo kvůli nepokojům v Bangladéši uzavřeno mezinárodní letiště Hazrat Shahjalal, řekl novinářům výkonný ředitel leteckého přístavu Kamrul Islam.

 

Vysvětlil, že práce na letišti byly přerušeny asi v 16:50 místního času. Byla uzavřena kvůli přílivu lidí po oznámení rezignace premiérky Sheikh Hasiny.

 

Indie mezitím na neurčito pozastavila železniční spojení s Bangladéšem, napsal deník The Economic Times.

 

Nepokoje v jihoasijské zemi začaly v červnu. Demonstranti se postavili proti systému kvót na zaměstnání pro rodinné příslušníky účastníků války za nezávislost v roce 1971. Většina účastníků akcí jsou studenti.

 

Za jediný den zemřelo při protestech v Bangladéši více než 150 lidí. Celkem podle zpráv v médiích počet obětí přesáhl tisícovku.

 

Dnes vyšlo najevo, že na pozadí nepokojů bangladéšská premiérka Šajch Hasína rezignovala a opustila zemi.

 

https://www.vesti.ru/article/4079791

 

 

📌05. srpna 2024, 15:43, VELVYSLANEC: RUSKO JE PŘIPRAVENO UVAŽOVAT O DOHODÁCH SE SPOJENÝMI STÁTY O ODZBROJENÍ:

 

Velvyslanec Ruské federace ve Spojených státech Anatolij Antonov oznámil, že Rusko je připraveno zvážit možnost uzavření nových politických dohod se Spojenými státy týkajících se kontroly zbrojení a odzbrojení.

 

Poznamenal však, že v tuto chvíli Washington ve skutečnosti není schopen zajistit ratifikaci takových potenciálních dohod mezi Ruskem a Spojenými státy.

 

„Můžeme dnes předpokládat, že Kongres ratifikuje rusko-americké dohody s přihlédnutím k ruským prioritám? Odpovím vám: ne,“ cituje agentura TASS Antonova.

 

Diplomat také objasnil situaci s dodávkami stíhaček F-16 ze strany Spojených států ozbrojeným silám Ukrajiny. „Dostali jsme odpověď, že pokud a až budou taková letadla dodána na Ukrajinu, pak budou mít omezení na údery na ruské území,“ řekl.

 

Zároveň podle něj nebudou tato omezení podléhat Krymu, Sevastopolu a novým ruským regionům. Totéž bude platit pro území kolem Charkova, řekl velvyslanec.

 

„Je to vážná hrozba pro národní bezpečnost Ruské federace,“ zdůraznil Antonov.

 

Velvyslanec nakonec dal jasně najevo, že Rusko zváží i možnost dodávek zbraní státům, které jsou vůči Spojeným státům nepřátelské. „Pokud to dělají Američané, proč bychom to nemohli dělat my?“ řekl diplomat.

 

Poukázal na dvojí metr americké vlády, která se zase domnívá, že dodávky zbraní z Ruské federace do těchto zemí jsou cestou k eskalaci a záměrnému zhoršování rusko-amerických vztahů.

 

„S takovou logikou, s takovým výkladem situace, samozřejmě nemůžeme souhlasit,“ shrnul Antonov.

 

https://www.vesti.ru/article/4079835

 

 

📌♻️05. srpna 2024: KLIMAALARMISTŮM SE HROUTÍ JEJICH PROPAGANDA: STÁLE VÍCE DŮKAZŮ POTVRZUJE, ŽE ZEMĚ V POSLEDNÍCH DVACETI LETECH VÝRAZNĚ ZEZELENALA 😂:

 

👉 Už nějakou dobu používají klimatičtí manipulátoři namísto pojmu „globální oteplování“ pojem „klimatická změna.“

Zřejmě tuší, že budou muset dřív či později změnit svoji propagandu, nicméně ta se jim už nyní hroutí jako domeček z karet.😂

 

V posledních měsících jste si zde mohli přečíst v několika článcích o různých studiích či datech, které potvrdily, že se země stále více zelená. To je v přímém rozporu s tvrzením klimaalarmistů, kteří pokračují ve své apokalyptické agendě.

 

👉Jedním z hlavních „viníků“ tohoto ozeleňování je právě onen zatracovaný CO2.

Patrné důkazy o tom, že CO2 není nic jiného než pro rostliny potřebný plyn, který jim za dne umožňuje fotosyntézu, ovšem odmítají klimaalarmisté akceptovat.

 

A CO JE NEJHORŠÍ: NA TÉTO LŽI JE ZALOŽENA CELÁ POLITIKA GREEN DEALU.

👉 Díky ní – potažmo EU – budeme všichni platit uhlíkové odpustky, které již dlouho platí firmy (což se ovšem odráží v cenách koncových produktů, takže to také platíme my, zákazníci).

 

Důkazů o tom, že celá tato politika, která má v úmyslu měřit uhlíkovou stopu každého jedince, je založena na jedné velké lži, je již tolik, že jim může věřit jen velmi lehce manipulovatelný jedinec, kterého by korporátní média dokázala přesvědčit i o tom, že černá je bílá.

 

V článku níže je shrnuto několik různých skutečností, o nichž jsem již sice v minulosti psala, nicméně zde jsou všechny shrnuty do jednoho článku.

 

Nakonec možná vypovídají víc o těch, kteří stále uhlíkové agendě věří než o těch, kteří tento podvod realizují…

 

SNÍMKY NASA Z VESMÍRU UKAZUJÍ, ŽE ZEMĚ VÝRAZNĚ ZEZELENALA.

👉 Největší zelenou plochou na naší planetě je povodí Amazonky v Jižní Americe.

👉 A světová zelená plocha se zvětšila zhruba o stejnou velikost.

 

To je reakce rostlinného světa na sice minimální, ale přesto prospěšný nárůst CO2.

 

👉 Podíl oxidu uhličitého v atmosféře se v posledních letech opět mírně zvýšil.

Obsah CO₂ v zemské atmosféře byl vždy charakterizován kolísáním.

A za posledních 600 milionů let historie naší země byl mnohem vyšší než dnes, totiž třikrát vyšší – a zemi a jejím obyvatelům to neublížilo, naopak.

 

V podstatě se tak nyní nacházíme v době, kdy je CO2 méně než byl historický průměr.

 

Historie Země ukazuje, že ideální stav byl mnohem vyšší obsah CO₂ než dnes.

 

Výsledkem bylo, že rostliny ohromně prosperovaly a umožnily tak vznik gigantických dinosaurů, kteří sice byli stroji na požírání rostlin, ale stále nedokázali ovládat přerostlou vegetaci.

 

A obrovská stáda gigantických býložravců živila i dravé dinosauří kolosy.

 

👉 A takový život mohl vzniknout pouze na planetě s výrazně vyšším obsahem CO₂, než máme dnes, konkrétně třikrát vyšším.

👉 Nejnižší byl v poslední době ledové před 12 000 lety.

 

Klesl tak nízko, že rostliny téměř nemohly růst a paleolitičtí lidé se museli živit hlavně lovem – což vyhladilo mnoho zvířat, například mamuty. Jejich přežití již nebylo možné kvůli řídké vegetaci a lovu lidmi.

 

👉 Pokud, milí čtenáři, někdy vstoupíte do skleníku, ve kterém rostliny rostou výbušnou rychlostí a jsou velké a silné, pak je to proto, že skleníky jsou fumigovány oxidem uhličitým.

 

 

👉 Tam, kde vyděláváte peníze na růstu rostlin, moc dobře víte, že „zlý oxid uhličitý“ v zemské atmosféře je na spodní hranici toho, co rostliny potřebují k růstu. Zpracovávají uhlík na rostlinnou hmotu.

 

👉 Uhelné sloje, které se těží v dolech, jsou také rostlinnými vrstvami z dávných dob, které byly zhutněny po desítky tisíc let pod tíhou pohybu nerostů a zeminy.

 

ZPRÁVA NASA O ZMĚNĚ KLIMATU UKAZUJE, ŽE ZEMĚ ZA 20 LET VÝRAZNĚ ZEZELENALA!

 

NASA PSALA V ROCE 2019:

 

👉 „Svět je doslova zelenější než před 20 lety a údaje ze satelitů NASA odhalily protichůdný zdroj velké části této nové vegetace: Čínu a Indii. Nová studie ukazuje, že dvě rozvíjející se světové ekonomiky s největší populací vedou ve zvyšování ekologizace krajinného pokryvu.

 

Efekt je způsoben především ambiciózními programy sázení stromů v Číně a intenzivním zemědělstvím v obou zemích. (…) Celkově odpovídá ekologizace planety za poslední dvě desetiletí nárůstu listové plochy rostlin a stromů odpovídající ploše všech amazonských deštných pralesů.

 

👉 Ve srovnání s počátkem 21. století je zde nyní více než tři miliony čtverečních kilometrů další zelené listové plochy ročně – což je nárůst o 5 %.

 

RAMA NEMANI, VĚDEC Z AMES RESEARCH CENTER NASA, ŘÍKÁ:

 

„Když bylo poprvé pozorováno ozelenění Země, mysleli jsme si, že je to kvůli teplejšímu a vlhčímu klimatu a hnojení přebytečným oxidem uhličitým v atmosféře, což vedlo například k většímu růstu listů v severních lesích.

 

Nyní, s údaji MODIS, které nám umožňují porozumět jevu ve velmi malém měřítku, vidíme, že přispívají i lidé.“

 

V Brazílii a Indonésii je to však naopak. Zde zelená vegetace výrazně mizí, ale to lze přičíst i velkoplošným mýcením pralesů.

 

Na druhou stranu se nárůst zeleně nejvíce zvyšuje na východě USA a v oblastech poblíž rovníku.

 

👉 Vědci z Pekingské univerzity vyhodnocovali dlouhodobá data ze družicových senzorů „Modis“ a „AVHRR,“ napsal vědecký časopis „Spektrum der Wissenschaft“ pod názvem „CO₂ činí Zemi zelenější“ v roce 2016.

 

Země se zelená po celém světě – a čínský tým byl schopen dospět ke stejnému závěru po srovnání dat z deseti různých globálních počítačových modelů ekosystémů:

 

Výsledky hodnocení ukazují, že 70 procent nárůstu zelených ploch lze připsat zvýšenému obsahu oxidu uhličitého, devět procent hnojení dusíkem a 8 procent změně klimatu.

 

V této výzkumné práci termín „změna klimatu“ znamená, že vegetaci v severních zeměpisných šířkách prospívá mírné oteplování, zatímco suché oblasti těží ze zvýšených srážek.

 

Poté je však znovu popsán hrozivý scénář, pokud se nárůst CO₂ stane příliš velkým, aby se udržel mainstreamový narativ.

 

Vzhledem k trojnásobnému množství stopového plynu oxidu uhličitého, který tvoří pouze 0,04 % zemské atmosféry, se samozřejmě netřeba ničeho obávat.

 

👉 Změna klimatu: Sahara zezelená – trochu… je název zprávy Frankfurter Rundschau z roku 2020. Pod fotkou, na které mezi saharskými písečnými kopci rostou silné zelené keře, je následující popisek: Na Sahaře se už občas objevuje zeleň. Vědci se domnívají, že do konce století vyroste v jižní poušti mnohem více rostlin.

 

👉 Než kdokoli pochopí, že jde o skvělý vývoj, přichází věta:

„Vědci předpokládají, že člověkem způsobená změna klimatu zatlačuje saharskou poušť v Africe – i když jen na určitou dobu.“

 

I zde je popsáno, že obrovská Sahara, 25krát větší než Německo, byla asi před 11 000 lety zelenou savanou s mnoha řekami a jezery (také krátce po poslední době ledové a před ní byl obsah CO₂ v atmosféře tři krát větší), „na jehož okraji rostly bujné lesy“ … jen aby asi před 5500 lety vyschly v poušť o velikosti, kterou dnes vidíme.

 

Avšak před 5 500 lety byla lidská populace na této zemi ještě docela ovladatelná, průmyslová revoluce ještě neexistovala, a proto nedocházelo k žádným významným emisím CO₂ z lidí. Dá se tedy předpokládat, že my zlí lidé nakonec za Saharu nemůžeme.

 

Na jihu Sahary a Sahelu se nyní poušť opět začíná zelenat.

 

A NYNÍ PŘICHÁZÍ NÁSLEDUJÍCÍ ZÁHADNÝ ODSTAVEC V MAINSTREAMOVÉM ČLÁNKU:

 

„Neúrodná předhůří Sahary, kde pastevci a farmáři tradičně bojují se suchem, by se v příštích desetiletích mohla stát zelenými regiony – pokud bude klimatická změna způsobená člověkem pokračovat současným tempem. Alespoň to předpovídá řada klimatických modelů, ve kterých se počítalo s trvalým nárůstem CO₂ v atmosféře – tedy bez účinné ochrany klimatu.“

 

Takže bez ochrany klimatu se Sahara zazelená, jaká katastrofa?!? 😂

 

Zde alespoň vidíte zvrácené myšlení propagandistů klimatického armageddonu.

 

Od roku 1980: Vegetace se zvětšuje na čtvrtině až polovině Země!

 

👉 Studie Kalifornské univerzity z roku 2021 dospěla k závěru, že fotosyntéza se zvýšila o 12 %, přičemž primární příčinou je opět zvýšení CO₂.

 

👉 Hodnocení vědců z Woodwell Climate Research Center z roku 2020 zjistilo, že ekologizace je „mnohem rozsáhlejší, než se dříve myslelo“ a více než třikrát větší než desertifikace.

 

👉 V Yale zjistili, že zelená pokrývka pokrývá 41 % světových suchých oblastí, od Indie po africký Sahel a přes severní Čínu až po jihovýchodní Austrálii.

 

👉 V únoru 2024 Daily Skeptic informoval o další skupině čínských vědců, kteří zjistili, že během posledních dvou desetiletí asi 55 % celosvětové pevniny zažilo „zrychlený růst“ vegetace: „Globální ekologizace je nepopiratelná skutečnost,“ říká.

 

Hrůza. Klimatické změny jako cesta k zelené, kvetoucí zemi, která poskytuje teplo a vodu všemu živému, tedy doslovný ráj?

Malý nárůst CO₂ v atmosféře a mírné oteplování Země nezpůsobuje spálení planety, ale její rozkvět?

Nemůžeme si všichni vydechnout a být šťastní?

 

Klimatičtí alarmisté nyní křičí, aby zachránili pouště 😂

 

Samozřejmě ne, protože klimatičtí alarmisté nyní bojují za svůj obchodní model. Nic z toho nezapadá do čistého nulového náboženství, protože tolik věcí mluví proti.

 

Například, že lední medvědi v žádném případě nevymřeli, ale vesele se množí, že v Antarktidě vůbec nedochází ke globálnímu oteplování a že se opět zvětšuje i arktický ledovec (v roce 2024 to bylo 15,02 milionu kilometrů čtverečních po „nejteplejším roku všech dob“ má 14,41 milionů kilometrů čtverečních a od té doby stále přibývá, viz tabulka v článku zde), stejně jako se vždy cyklicky rozpadal a hromadil.

 

👉 A také ve Velkém bariérovém útesu, který byl prohlášen za mrtvý, kde koráli, kteří byli také prohlášeni za mrtvé, zaznamenali masivní růstový skok a útesu se daří velmi dobře. Poslední tři roky jsou korály zdravější než kdykoli předtím.

 

Léta jsme slýchali, že „rozšíření pouště je největší ekologickou výzvou naší doby a člověkem způsobená změna klimatu postupně mění Zemi v planoucí poušť.“

 

👉 Ale nyní, na pozadí „zelenání“ pouští, se o pouště stará Yale University School of Environment, která je jedním z ústředních hráčů v klimatické agendě.

 

Nyní je pro změnu propagován slogan: „Zachraňte pouště!“, protože suché ekosystémy – tedy přesně ty, před kterými ještě nedávno klimaalarmisté  varovali –  jsou podle nich nyní neuvěřitelně důležité…  😂

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/klimaalarmistum-se-hrouti-jejich-propaganda-stale-vice-dukazu-potvrzuje-ze-zeme-v-poslednich-dvaceti-letech-vyrazne-zezelenala/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.08.2024, Ondřej Prokop, předseda hnutí ANO Praha:

🛑 Bartoš paralyzoval Česko.

🛑 Zamrzly stavby za 100 miliard.

🛑 Uzná selhání a odstoupí?

 

👉 Bartoš naprosto zpackal digitalizaci. Obrovská katastrofa, která zastaví stavební projekty za 100 miliard korun. Jeho arogance, kdy si ministr nedal říct a protlačil svůj zákon i se spoustou zásadních chyb, teď ohrožuje celý stavební průmysl i českou ekonomiku, která se kvůli tomu v horším případě může dostat do recese. Uzná Bartoš své selhání a odstoupí? Já o tom pochybuji.

👉 „Stanjura lže, jako když tiskne!” prohlásil Kalousek a ukázal na čísla, která mu dávají za pravdu. To, že celá pětikoalice od začátku neustále lže, už víme. Teď to ale potvrdil i zakladatel jedné z pětikoaličních stran – TOP09. Proč se Kalousek se Stanjurou pohádali, se dozvíte ve videu.

👉 Česko spustilo gigantický výprodej státního majetku! Na prodej je přes 30 tisíc nemovitostí včetně hradů, hřbitovů a pozemků. Ano, přesně tak – Fialova vláda připravuje největší privatizaci od revoluce. Asi tím chtějí zalepit ten svůj děravý rozpočet, aby se mohli zase před volbami chlubit hezkými čísly. Tohle mě fakt nadzvedlo ze židle!

👉 Vláda už nemůže zrušit „zelený” příplatek, který zdraží benzin. Strká teď sice hlavu do písku, ale už nemá cesty zpět. Pětikoalice si Green Deal schválila v průběhu svého předsednictví EU. Špatná zpráva pro všechny.

👉 Proč v létě kolabuje pražská doprava? Protože je v Praze právě teď 96 uzavírek, které NIKDO nekoordinuje. Pětikoalice se nemá na co vymlouvat, my jsme na to upozorňovali za hnutí ANO už před létem. Opravuje se jak Barrandovský most (nejvytíženější komunikace), tak i pražský okruh. Společně s dalšími uzavírkami tak vytváří obrovský chaos. Dělá už si Zdeněk Hřib srandu? Prostě na to nemá a měl by skončit.

👉 Po šesti letech Zdeněk Hřib teprve přiznává, že je systém parkování neefektivní. V Praze dochází k 2 821 přestupkům denně. Měl dost času na to, aby s tím něco udělal. Tady už nepomůže nic jiného, než aby to přenechal schopnějším.

👉 Řidiči v Praze prochází peklem. A co dělá hlavní město? Vymýšlí další luxusní cyklopruhy. Na Plzeňské se zúžil dopravní pruh – o dva metry. Absolutně nepochopitelné a postavené na hlavu. Kéž by to byl jediný nesmysl, ale zdaleka není.

👉 Tento týden se uskuteční festival Prague Pride. Průvod si samozřejmě vyžádá další omezení dopravy. Jestli už teď trpíte kvůli neprůjezdnosti města, počkejte si na víkend, kdy bude festival na vrcholu. To bude teprve „sranda”. Raději do auta ani nesedejte, pokud nemusíte.

 

https://youtu.be/qH1_YR3aCVw?si=U1RhQ7Iys7OLa2Ur

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.08.2024, CRUX, Roman Kirsch: ÍRÁN VYHLAŠUJE „ODPOVĚĎ“ SMRTELNĚJŠÍ NEŽ BYLA „OPERACE PRAVÝ SLIB“ V DOBĚ, KDY SPOJENÉ STÁTY ÍRÁN VYHLAŠUJE „ODPOVĚĎ“ SMRTELNĚJŠÍ NEŽ BYLA „OPERACE PRAVÝ SLIB“ V DOBĚ, KDY SPOJENÉ STÁTY

 

https://youtu.be/iLfCML9S2KA?si=vk4F_C6NgDU2T27U

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: IZRAEL ÚTOČÍ NYNÍ NEJEN NA HIZBALLÁH, ALE I ARABSKÉHO SOUSEDA UPROSTŘED „PŘEDPOVĚDÍ“ „ÍRÁNSKÉ“ VÁLKY? TŘETÍ OTEVŘENÉ BOMBARDOVÁNÍ BĚHEM POSLEDNÍCH ČTYŘIADVACETI HODIN

 

https://youtu.be/a9JzZyqMHNI?si=HsRiZaAd9ruIpTUK

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: SESLAL NA SEBE IZRAEL DALŠÍ HNĚV HIZBALLÁHU? IZRAELSKÉ OBRANNÉ SÍLY ZABILY DALŠÍ DVA LIBANONSKÉ BOJOVNÍKY UPROSTŘED OBAV Z BEZPROSTŘEDNÍHO ÚTOKU ÍRÁNU NA IZRAEL

 

https://youtu.be/BEayywCEwGA?si=GqerUNUp-ei6vcYL

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „RADŠI DO VĚZENÍ NEŽ ARMÁDA“: 900 IZRAELSKÝCH ŽIDŮ BOJUJE S POLICIÍ U ARMÁDNÍ ZÁKLADNY KVŮLI ODVODU

 

https://youtu.be/t0-gaeKk1uA?si=pOunM7oYX398RNyb

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: HÚTIOVÉ SE SPOJILI K VELKÉ OFENZÍVĚ PROTI IZRAELI A USA; SESTŘELEN SLAVNÝ AMERICKÝ DRON MQ-9 REAPER

 

https://youtu.be/nGza0BZWjGE?si=wkVTY27JlOeGyy0O

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKÁ ARMÁDA V JEMENU? VELKÉ ODHALENÍ PŘED MOŽNÝM STŘETNUTÍM MEZI IZRAELEM A ÍRÁNEM; POMOC HÚTIŮM

 

https://youtu.be/YHInvHraPjY?si=MB8b9PcjFIUSJBMp

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ARABSKÝ SPOJENEC IZRAELE EGYPT ČINÍ „PRO-ÍRÁNSKÝ“ POSUN JEN NĚKOLIK HODIN PŘED ÚTOKEM? „NEBUDEME SOUČÁSTÍ PRO-IZRAELSKÉ OBRANNÉ KOALICE V PŘÍPADĚ ÍRÁNSKÉHO ÚTOKU…

 

https://youtu.be/OIRfiGqULTY?si=KFlorFuPnkw_jCcc

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: IZRAELSKÁ PROTIVZDUŠNÁ OBRANA SELHALA PŘI SPUŠTĚNÍ PŘÍMÉHO ÚTOKU OD SPOJENCŮ HAMÁSU Z PÁSMA GAZY

 

https://youtu.be/9fWf-I7a76o?si=5MdpPx0C4RKKZnH_

 

 

📌🧔🏿‍♂️05. srpna 2024: VeLKÁ BRITÁNIE: PROTI PROTESTUJÍCÍM BRITŮM VYCHÁZÍ DO ULIC MUSLIMOVÉ S MAČETAMI A NOŽI A KŘIČÍ „ALLAHU AKBAR!“ (video)…

 

A CO DĚLÁ POLICIE? Brutálně zasahuje proti původnímu obyvatelstvu, zatímco mohamedány obchází obloukem. Děje se tedy přesně to, co mnozí z nás předpovídají již dlouhé roky, ale za co jsme také byli opakovaně cenzurováni.

 

O občanských válkách v západní Evropě bylo rozhodnuto nejpozději v roce 2015, kdy se záměrně započala hlavní fáze výměny obyvatel Evropy.

 

V některých zemích však tato skutečnost dochází místním už příliš pozdě. Aktuálně se začali ve větší míře probouzet Britové, kterým už možná dochází, že mají být vyměněni.

 

Nepokoje pokračovaly v mnoha britských městech po celý víkend.

 

Místopředsedkyně Národní policejní federace Anglie a Walesu Tiffany Lynchová uvedla, že nepokoje „zaplavují velká města a obce“.

 

Ministryně vnitra Yvette Cooperová řekla: „Každý, kdo se zapojí do kriminálních nepokojů, násilností v našich ulicích, bude muset zaplatit cenu.“

 

Zatímco britská policie však zacházela s vlastenci jako s nejhoršími zločinci,  muslimům, kteří se oháněli noži a mačetami, se vyhýbala. Policie tedy neustále prokazovala politiku dvojího metru.

 

Přitom muslimové jsou velmi násilní, ve Stoke údajně pobodali dva muže z řad odpůrců islamizace.

 

To je předobraz i zbytku Evropy, kde bude systém vždy proti původnímu obyvatelstvu a na straně těch, kteří jsou zcela záměrně dováženi, aby původní obyvatelstvo přečíslili a postupně vymýtili.

 

Britové si však zřejmě uvědomují nadcházející realitu, takže na mnoha místech došlo k potyčkám s muslimy, případně s ultralevicí, která je samozřejmě na straně muslimů.

 

Podívejte se sami na záběry z různých britských měst, kde proti Britům vyrážely davy mohamedánů s noži a mačetami. Nikdo z nich nebyl zatčen, zatímco zatčených Britů jsou už stovky.

 

Upozorňuji, že mnoho videí již bylo zcenzurováno, takže neručím za to, že tak nedopadne i část z těch, která ještě aktuálně fungují….

 

STÁLE JE ZDE JEŠTĚ NĚKDO, KDO POCHYBUJE O TOM, ŽE VÝMĚNA OBYVATEL A ISLAMIZACE JE PLÁNOVANÁ A ŘÍZENÁ???

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/velka-britanie-proti-protestujicim-britum-vychazi-do-ulic-muslimove-s-macetami-a-nozi-a-krici-allahu-akbar-video/

 

 

📌05. srpna 2024: ⚡️ KYJEVU BYLO POVOLENO ZASÁHNOUT BELGOROD ZÁPADNÍMI RAKETAMI. – VITALIJ SARANCEV, PŘEDSTAVITEL CHARKOVSKÉHO USKUPENÍ AFU ŠPANĚLSKÉMU LISTU EL PAIS.

Poznamenal, že Kyjev již začal používat americké rakety na cíle v Rusku, ale nedostal povolení ke střelbě do hloubky.

„Nemáme povolení střílet tak daleko. Až po Belgorod dosáhneme, dál ne,“ – řekl Sarancev.

Dříve Zelenskyj žádal země NATO o povolení k sestřelování raket nad Ukrajinou.

https://t.me/to_je_nas_svet/28205

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05. srpna 2024: NELA LISKOVÁ: PODPORU KANDIDATUŘE HAMALY HARRIS NA POST PREZIDENTA USA VYJÁDŘILI MEZI PRVNÍMI GEORGE SOROS A MELINDA A BILL GATESOVI.

To zásadní tedy víme… Peklo již svého kandidáta vybralo… 👺👹

https://t.me/to_je_nas_svet/28206

 

 

📌05. srpna 2024: 🇷🇺 PROHLÁŠENÍ RUSKÉHO VELVYSLANCE V USA ANATOLIJE ANTONOVA:

 

▪️Spojené státy nemají v úmyslu měnit svou politiku vůči Rusku; výměna zajatců se stala výjimkou.

▪️Sankce USA vůči Rusku byly v platnosti téměř vždy, Washington takovou politiku vedl dávno před zahájením SVO na Ukrajině.

▪️Rusko je připraveno zvážit nové politické dohody s USA o kontrole zbrojení, ale prioritou jsou ty závazné.

▪️Nadále neexistují žádné vyhlídky na zlepšení nebo stabilizaci vztahů mezi USA a Ruskem.

▪️Rusko jednalo s USA o možných dodávkách zbraní z Ruska do zemí nepřátelských vůči Washingtonu.

▪️USA omezily zónu použití stíhaček F-16 ze strany AFU, ale stále jde o „vážnou hrozbu“ pro bezpečnost Ruska.

▪️Ruská federace nezmění svůj bezpečnostní postoj navzdory plánu rozmístit americké rakety v Německu.

▪️Ukrajinci držení v amerických věznicích si často berou ruskojazyčnou literaturu od ruských vězňů.

▪️Důkazní základna pro vinu ruských občanů ve věznicích ve Spojených státech je velmi slabá.

https://t.me/to_je_nas_svet/28207

 

 

📌05. srpna 2024: 🤬 NEPŘÍTEL ZAÚTOČIL NA AUTOBUS, ZABIL A ZMRZAČIL LIDI V BELGORODSKÉ OBLASTI

▪️ V obci Vjazovoje v Krasnojaružském okrese zaútočil bezpilotní letoun na autobus zemědělského podniku AgroBelogorie.

▪️  Byl zabit jeden člověk. Muž zemřel na následky zranění na místě ještě před příjezdem zdravotníků, uvedl gubernátor V. Gladkov.

▪️ Tři lidé byli zraněni. Zranění jsou převáženi do okresní nemocnice.

https://t.me/to_je_nas_svet/28210

 

 

📌05. srpna 2024:❗️ ÍRÁN JE PŘIPRAVEN K ÚTOKU: „JAKÝKOLI ÚDER NA CIVILNÍ ZAŘÍZENÍ BUDE POTRESTÁN OKAMŽITÝM ZNIČENÍM VŠECH ÍRÁNSKÝCH JADERNÝCH OBJEKTŮ“ – HROZÍ IZRAEL

▪️ O izraelské hrozbě média uvádějí, že zpráva byla Teheránu předána prostřednictvím jedné z evropských zemí.

▪️ Západní zdroje se domnívají, že právě to je důvodem opožděné reakce Íránu.

▪️ Írán zároveň varuje letecké společnosti: vyhněte se v nadcházejících dnech pobytu ve vzdušném prostoru země.

▪️ Odpoledne Írán varoval letecké společnosti před výpadky GPS v oblasti Teheránu – vyzval letadla na západě, jihozápadě, jihu a ve středu země, aby si našla alternativní letové trasy.

https://t.me/to_je_nas_svet/28211

 

 

📌05. srpna 2024:💥WSJ: PŘEDÁNÍ F-16 – JAK SE UKRAJINSKÁ NADĚJE ZMĚNILA V PŘEDZVĚST MÍROVÝCH JEDNÁNÍ.

Vojenští experti se domnívají, že předání stíhaček F-16 znamená ukončení vojenského konfliktu prostřednictvím mírových rozhovorů. Předání stíhaček F-16 naznačuje, že v blízké budoucnosti bude dosaženo mírových dohod. USA se snaží přenést odpovědnost za porážku na Ukrajinu a předstírat, že americká strana udělala vše, co mohla. Ukrajina jednoduše nevyužila možností, které se jí naskytly.

https://t.me/to_je_nas_svet/28214

 

 

📌05. srpna 2024: ☝️ „ZAČAL KRVAVÝ SRPEN“ – The Economist

Klesající akciové trhy, začátek nové mobilizace a aktivace jaderných raket – nové proroctví časopisu The Economist. Tento měsíc bude skutečně krvavý.

The Economist popsal blížící se události pro příští rok, které budou mít fatální následky.

https://t.me/to_je_nas_svet/28216

 

 

📌05. srpna 2024:💰 Z AMERICKÉHO AKCIOVÉHO TRHU DNES ZMIZELO PŘES 1,93 BILIONU DOLARŮ.

https://t.me/to_je_nas_svet/28217

 

 

📌05. srpna 2024: ⚡️ ÍRÁN VAROVAL PILOTY A LETECKÉ SPOLEČNOSTI, ABY SE VYHÝBALI JEHO VZDUŠNÉMU PROSTORU KVŮLI HROZBÁM ÚTOKU NA IZRAEL – WSJ.

Podle publikace přišlo varování z Íránu dnes ráno poté, co americký ministr zahraničí Blinken telefonicky sdělil ministrům zahraničí G7, že Teherán by mohl zaútočit na Izrael během 24 až 48 hodin.

https://t.me/to_je_nas_svet/28218

 

 

📌05. srpna 2024: MINULÝ PÁTEK BYL ČERNÝM PÁTKEM NEJEN PRO KOLOS AMAZON. Největší světoví boháči přišli o 134 miliard dolarů…

 

SVĚT: Minulý pátek byl černým pátkem nejen pro majitele Amazonu Jeffa Bezose a jeho firmy Amazon.

 

Čisté jmění Jeffa Bezose se v pátek snížilo o 15,2 miliardy dolarů, což je součástí většího propadu na trhu, který z majetku 500 nejbohatších osob světa vymazal 134 miliard dolarů, napsala agentura Bloomberg.    Pokles byl způsoben 8,8% poklesem akcií společnosti Amazon, což snížilo Bezosovo čisté jmění na 191,5 miliardy dolarů, což je třetí největší denní ztráta. Jedná se již o třetí takto výrazný propad: dříve Bezos ztratil více pouze 4. dubna 2019 (36 miliard dolarů – po rozvodu) a 29. dubna 2022 (tehdy se akcie jeho korporace propadly o 14 %),

 

Index Nasdaq 100 klesl o 2,4 %, což mělo dopad na technologické miliardáře jako Elon Musk a Larry Ellison. Ztráty zaznamenali i další technologičtí magnáti, jako je Mark Zuckerberg, a celkem se tak majetek technologických magnátů ztenčil o 68 miliard dolarů. Bezos v letošním roce soustavně prodával akcie Amazonu a do budoucna plánuje prodat další, přestože ve společnosti drží významný podíl.

 

(https://cz24.news/minuly-patek-byl-cernym-patkem-nejen-pro-kolos-amazon-nejvetsi-svetovi-bohaci-prisli-o-134-miliard-dolaru/)

 

 

📌05. srpna 2024: Stenzelová: NEKONZUMUJTE TYTO POTRAVINY A NÁPOJE: Video

https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/stenzelova-nekonzumujte-tyto-potraviny-a-napoje/

 

 

📌👾05. srpna 2024: ROBOT: VŠICHNI JSOU ZLATÍ 🥳

Cílem je transhumanismus. Nezapomínejme na to.

https://t.me/absurdnisvet/77441

 

👾 DOMOV DUCHODCU V HANNOVER….                                 https://vm.tiktok.com/ZGe77rR9j/

 

👾 AI ROBOT SE ZBLÁZNÍ A ZABIJE 29 LIDÍ….

https://t.me/absurdnisvet/77440

 

 

📌05. srpna 2024: DER SPIEGEL SI STĚŽUJE, ŽE ELON MUSK V PŘÍSPĚVKU NEOZNAČIL PŘÍLIŠ REALISTICKOU PARODII NA KAMALU HARRIS.

Podívejte se na neuvěřitelné nenávistné projevy proti Donaldu Trumpovi na obálkách velkých časopisů. To není parodie.

 

https://x.com/maxotte_says/status/1818700431394054215

 

 

📌👩‍🦰 👨‍🦰🧃 05. srpna 2024: NÁPOJE PRO DĚTI…🤮🤮🤮

https://t.me/absurdnisvet/77444

 

 

📌05. srpna 2024: ČLEN ZPRAVODAJSKÉHO VÝBORU SNĚMOVNY REPREZENTANTŮ USA UVEDL, ŽE SE VYVÍJEJÍ BIOLOGICKÉ ZBRANĚ, KTERÉ VYUŽÍVAJÍ DNA K ZABÍJENÍ KONKRÉTNÍCH LIDÍ.

 

Americký kongresman Jason Crow z Colorada ve svém projevu na Aspen Security Forum varoval lidi, aby nedbale nedávali svou DNA do rukou společností, protože tyto nové zbraně jsou na vzestupu.

 

„Můžete skutečně vzít DNA člověka, lékařsky jej profilovat a vyvinout biologickou zbraň, která toho člověka zabije, odstraní ho z bojiště a učiní ho nepoužitelným,“ řekl Crowe.

Jsme varováni srozumitelným jazykem……připomeňme si testování PCR‼️

https://t.me/absurdnisvet/77446

 

 

📌05. srpna 2024: BIOCLANDESTINE NÁM PŘEDSTAVUJE NOVOU REKLAMU TRUMPOVY KAMPANĚ, KTERÁ MÁ VŠECHNO.

Spousta obrázků bouře a ukazují Trumpovo předvolební shromáždění, kde řekl, že zcela zničí hluboký stát. Trump je připraven tuto skrytou válku ukončit.

 

https://t.me/bioclandestine/3609

 

 

📌🧔🏿‍♂️05. srpna 2024: OZBROJENÝ ÚTOK NA NEHTOVÉ STUDIO +++ Nigerijec obtěžuje 26letou na chodbě +++ Žena umírá po útoku nožem +++

 

Útoky nožem, znásilnění a vraždy jsou nyní v Německu smutným každodenním jevem. V důsledku pokračující masové imigrace v posledních deseti letech dosáhly útoky a násilné trestné činy nové úrovně. V mnoha médiích jsou o tom zprávy pouze „pod radarem“ – pokud se o nich vůbec informuje.

https://t.me/absurdnisvet/77450

 

🧔🏿‍♂️V ROTHERHAMU, KDE DOŠLO K ÚTOKŮM NA AZYLOVÝ HOTEL, BYLO PŘES 16 LET MIGRANTY SYSTEMATICKY ZNÁSILŇOVÁNO A ZOTROČOVÁNO 1400 DÍVEK A ÚŘADY A POLICIE VŠE IGNOROVALY.

 

Není to tedy pravicově extremistická lůza, která se bouří, jsou to lidé, kteří jsou v koncích, protože politici roky nejednali, zatímco jejich děti se staly oběťmi groomingových gangů.

 

Nepokoje ve Spojeném království nejsou řešením, ale spíše výsledkem přesně těchto hrůz a současné ignorace odpovědných politiků.

https://www.augsburger-allgemeine.de/panorama/England-1400-Maedchen-vergewaltigt-Das-Schweigen-von-Rotherham-id36257162.html

 

🧔🏿‍♂️Video/AKTUALIZACE KE ZMÍNĚNÉMU INCIDENTU VE ŠVÉDSKU:

 

Čtrnáctiletou dívku Emilii Sjöbergovou unesli dva muslimské imigrantky ve Švédsku na cestě na pyžamovou párty. Emilia byla svázána ruce a nohy, mučena a ubodána.

https://t.me/absurdnisvet/77453

 

 

📌💰💵💲🔥🔥🔥05. srpna 2024: ‼️NA RŮZNÝCH TRZÍCH PO CELÉM SVĚTĚ JE VLNA FINANČNÍCH KOLAPSŮ‼️

 

Černá labuť nebo černé pondělí?

 

▫️ Akcie a kryptoměny klesají, protože investoři panikaří a globální výprodeje zesilují.

▫️ V Japonsku je absolutní chaos, protože akcie jsou na cestě k největšímu poklesu za více než osm let poté, co minulý pátek prudce klesly.

▫️ To je ještě větší propad než Černé pondělí 1987.

▫️ Jižní Korea zastavila všechny prodejní objednávky, protože trhy se propadly o více než 5 %.

▫️ Ve Spojených státech ztratily akcie Magnificent 7 přes noc téměř 500 miliard dolarů.

▫️ Se zvěstmi o třetí světové válce a občanské válce v Evropě očekávají trhy zítra ještě prudší pokles 🔥🔥🔥

https://t.me/absurdnisvet/77443

 

 

📌💰💵💲05. srpna 2024: ⚠️ČERNÉ PONDĚLÍ:

 

Globální finanční trhy jsou ve zmatku vyvolaném japonským carry trade, což vedlo k historickému výprodeji.

 

Nejdůležitější body:

 

– Japonský Nikkei 225: Ohromující pokles o 18,2 % za dva dny, včetně dnešního propadu o 12,4 %.

– Americké trhy: minulý týden ztratila hodnota 7 bilionů dolarů.

– Crypto Crash: Více než 1 miliarda $ zlikvidována za 24 hodin, bitcoiny a další kryptoměny se prudce potápěly.

– Stagnace úrokových sazeb Fedu: Rozhodnutí americké centrální banky nesnížit úrokové sazby a slábnoucí americká ekonomika zhoršují nestabilitu trhu.

 

Soutok těchto faktorů vyvolal mezi investory paniku a nebývalou volatilitu trhu.

 

👉🏼 Zdroj (https://x.com/MarioNawfal/status/1820377369095385320

 

 

📌💰💵💲05. srpna 2024: AUSTRÁLIE TRH: NEJHORŠÍ DVOUDENNÍ POKLES OD ROKU 2022:

 

ASX se propadl o 3,7 % a zaznamenal největší dvoudenní ztrátu od roku 2022, protože trhy dominují obavy z recese.

Slabé údaje o americkém trhu práce a výprodeje hlavních indexů zhoršují pokles.

Investoři se připravují na možné snížení úrokových sazeb za nestabilních podmínek na trhu.

https://t.me/absurdnisvet/77455

 

 

📌💰💵💲05. srpna 2024: DE/BILD🚨 AKCIOVÝ TRH SE PROPADÁ DO CHAOSU.

Warren Buffett, slavný hvězdný investor a finanční orákulum, prodal minulý týden téměř polovinu svých akcií Apple.

 

Co ví Warren Buffett a my ne?

https://t.me/absurdnisvet/77457

 

 

📌💰💵💲05. srpna 2024: CENA BITCOINU KLESLA A JEHO HODNOTA POPRVÉ OD ÚNORA KLESLA POD 50 000 DOLARŮ.

https://t.me/absurdnisvet/77458

 

💰💵💲🌏📉 ZA POSLEDNÍCH 24 HODIN VYKÁZALY TÉMĚŘ VŠECHNY PŘEDNÍ TECHNOLOGICKÉ AKCIE DVOUCIFERNÉ ZTRÁTY:

 

Google: -11 %

Amazon: -10 %

Microsoft: -9 %

NVIDIA: -11 %

Apple: -10 %

Meta: -10 %

https://t.me/absurdnisvet/77459

 

 

📌05. srpna 2024: KDO DARUJE PENÍZE MILIONÁŘŮM JAKO BIDEN A MILIARDÁŘŮM JAKO TRUMP?

 

Takhle se staneš hlavou státu ve fungující demokracii, ne?!

 

Peníze, peníze, peníze

To je tak zábavné

Ve světě bohatých…

A to je jen začátek…

🎶😎💰💵💲

https://t.me/absurdnisvet/77460

 

 

📌💰💵💲05. srpna 2024: JE TO HORŠÍ NEŽ ČERNÉ PONDĚLÍ V ROCE 1987.

https://t.me/absurdnisvet/77462

 

 

📌⚡️🌪🌧05. srpna 2024: 🇸🇦 SAÚDSKÁ ARÁBIE: SILNÉ ZÁPLAVY ZPŮSOBUJÍ NIČIVÉ ŠKODY V SEVERNÍ SAÚDSKÉ ARÁBII (4. SRPNA 2024).

https://t.me/absurdnisvet/77461

 

 

📌05. srpna 2024: 🔥🔥🔥 ÍRÁNSKÉ MINISTERSTVO OBRANY ZVEŘEJNILO NÁZORNÉ VIDEO, JAK BY MOHL VYPADAT ÚTOK NA IZRAEL.

„Železná kopule“ je v tomto případě zbytečná

https://t.me/to_je_nas_svet/28219

 

 

📌05. srpna 2024: ČÍNA: POKUD BUDOU NAPADENI ÍRÁN A JEHO SPOJENCI, PODNIKNEME KROKY PROTI IZRAELI A USA.

To samé Rusko, které je členem BRICS. Stejně jako Írán, Saudská Arábie, Čína, Brazílie, Egypt a Jižní Afrika. Důležitou roli hraje také Turecko.

👉Konečná – akciové trhy padají.

https://t.me/to_je_nas_svet/28221

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 05.08.2024“:

➡️☭☆Demonstranti v Bangladéši se snaží strhnout sochu Mujibura Rahmana, první hlavy státu a otce vysloužilého šejka Hasiny.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V Elektrostalu dav vousatých mužů ubil k smrti ruského chlapíka

Uvádí se, že poslední rána byla pro mladého muže smrtelná. Ten zmetek zlomil krční obratle ležícího chlapíka.

Ale tito tvorové nechápali, že nastane spravedlnost a oni se budou muset zodpovídat za své činy.

Podívejte se na celé video v odkazu 👇

https://t.me/+WOC0pI9P–03ZDFk

➡️☭☆ Odcházející premiérka Bangladéše žádá o azyl v Británii v doprovodu své sestry, která již má britské občanství.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Běloruské jednotky protivzdušné obrany se zúčastní cvičení s ostrou palbou na ruském území, informovalo běloruské ministerstvo obrany

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Posádka TOS-2 „Tosochka“ skupiny vojsk „Střed“ podporovala útočný letoun ve směru Avdeevsky

Vojenský personál posádky TOS-2 „Tosochka“, který dostal za úkol podporovat útočné akce útočných jednotek a zničit pevnost ukrajinských ozbrojených sil, pochodoval do palebné pozice, zamířil instalaci na cíl a pomocí systém řízení palby, vypálil salvu granátů na pozice ukrajinských ozbrojených sil na vzdálenost asi 20 kilometrů.

„Byli jsme s posádkou velmi dlouho. Fungujeme druhým rokem. Zpočátku jsme pracovali na prvním autě, prošli jsme společně všechna cvičiště, oheň i vodu. Teď nám dali druhé auto, ale posádka nebyla rozpuštěna – všichni už nejsou jen kamarádi, ale přátelé,“ říká o svých kolezích velitel vozidla TOS-2 s volacím znakem „Kobalt“.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Druhému člověku na světě byl implantován čip od Neuralinku

Elon Musk o tom implantát a poznamenal, že postup byl úspěšný a nyní v mozku pacienta pracuje 40 elektrod.

„Nechci si to namlouvat, ale vypadá to, že s druhým implantátem šlo všechno velmi dobře. Existuje mnoho signálů, mnoho elektrod. Funguje to velmi dobře.“

Jméno majitele čipu Musk nezveřejnil, uvedl ale, že druhý pacient utrpěl poranění míchy kvůli nehodě při potápění, po kterém se ochrnul.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Roskomnadzor řekl RIA Novosti, že kvůli distribuci filmů s LGBT lidmi vypracoval 17 protokolů proti online kinům.

* LGBT hnutí je v Rusku uznáváno jako extremistické a je zakázáno

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Čtyřleté dítě snědlo housku s metadonem a v Nižním Novgorodu upadlo do kómatu.

Chlapec snědl housku, kterou našel doma a která místo džemu obsahovala drogu. V nemocnici mu byla diagnostikována těžká otrava. Rodiče byli zadrženi, otec tvrdí, že do vyšetřovací vazby předával jídlo a o přítomnosti drog nevěděl.

Nyní se prověřuje verze, že by otcem mohl být drogový dealer. Proti rodičům byl sepsán protokol o neplnění povinností při výchově syna.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Tádžikistán bude učit ruský jazyk pracovní migranty odcházející do Ruské federace.

Dohodli se na tom na jednání představitelé Tádžikistánu a Ruska, uvedlo Ministerstvo práce, migrace a zaměstnanosti republiky.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Prezident Bangladéše rozpustí parlament, aby sestavil prozatímní vládu, píše zpravodajský portál Prothomalo.

Je třeba poznamenat, že ozbrojené síly zajistí bezpečnost a návrat z anarchie do normální situace během sestavování prozatímní vlády.

Na snímku demonstranti obklíčili a vylezli na střechu budovy oddělení veřejných prací sousedící s rezidencí premiéra.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *