, ,

05.08.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: 👉🌞 SLUNEČNÍ SVĚTLO MÁ ZÁSADNÍ VÝZNAM PRO ZDRAVÍ

05.08.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY: 🌞 SLUNEČNÍ SVĚTLO MÁ ZÁSADNÍ VÝZNAM PRO ZDRAVÍ

 

📌05. srpna 2024, VOLNÝbloG, Jana Hrušková: 🌞 SLUNEČNÍ SVĚTLO MÁ ZÁSADNÍ VÝZNAM PRO ZDRAVÍ; VYHÝBÁNÍ SE MU ZDVOJNÁSOBUJE ÚMRTNOST A RIZIKO RAKOVINY:

 

👉Potřeba dermatologie vytvořit si zloducha (🌞 slunce), který by ospravedlnil její řádění, je pravděpodobně jednou z nejškodlivějších věcí, které lékařská profese světu způsobila.

 

👉DÍKY COVIDU SI MNOZÍ UVĚDOMILI NENASYTNOU CHAMTIVOST LÉKAŘSKÉHO PRŮMYSLU.

V důsledku toho mnozí nyní zpochybňují mnoho dalších vykořisťovatelských a nevědeckých praktik, kterým jsme vystaveni. „Upřímně doufám, že naše společnost začne přehodnocovat katastrofální válku dermatologie proti slunci,“ 🌞 píše A Midwestern Doctor.

 

Rakovina kůže je v USA nejčastějším nádorovým onemocněním, což vede k rozšířeným „radám“, jak se vyhýbat slunci 🌞. NEJSMRTELNĚJŠÍ RAKOVINY KŮŽE VŠAK SOUVISEJÍ S NEDOSTATKEM 🌞 SLUNEČNÍHO ZÁŘENÍ.

 

Obor dermatologie se za pomoci špičkové marketingové firmy přejmenoval na bojovníky proti rakovině kůže (a slunečnímu záření 🌞) a stal se jednou z nejlépe placených lékařských specializací. Navzdory miliardám vynaložených ročně se však úmrtnost na rakovinu kůže nijak výrazně nezměnila.

 

🌞DERMATOLOGICKÁ KATASTROFÁLNÍ VÁLKA PROTI SLUNCI:

 

Následující text je převzat z článku napsaného A Midwestern Doctor a publikovaného na Mercola.com dne 3. července 2024. 

 

🌞VÝHODY SLUNEČNÍHO SVĚTLA:

 

Jednou z nejstarších ověřených terapií v medicíně je vystavení slunečnímu záření, které 👉účinně léčilo chřipku z roku 1918, 👉6 tuberkulózu 👉7 a různé další nemoci.

👉8 Úspěch opalování dokonce inspiroval vývoj  ultrafialového ozařování krve.

 

Vzhledem k její bezpečnosti, účinnosti, volné dostupnosti a nedostatku lobbisty, který by ji chránil, je tedy pravděpodobné, že ti, kdo chtějí monopolizovat medicínu, se budou snažit omezit přístup veřejnosti k ní. MEDICÍNSKÁ KAMPAŇ PROTI🌞 SLUNEČNÍMU ZÁŘENÍ BYLA TAK ÚČINNÁ, ŽE SI MNOZÍ NEUVĚDOMUJÍ JEJÍ VÝHODY, VČETNĚ:

 

  1. DUŠEVNÍ ZDRAVÍ– 🌞Sluneční světlo je zásadní pro duševní pohodu, zejména v podmínkách, jako je sezónní afektivní porucha, ale jeho výhody se dále rozšiřují, protože vystavení nepřirozenému světlu narušuje cirkadiánní rytmy.

 

  1. PREVENCE RAKOVINY– Velká epidemiologická studie 9 zjistila, že ženy s vyšší expozicí 🌞slunečnímu UVB měly poloviční výskyt rakoviny prsu a muži poloviční výskyt smrtelné rakoviny prostaty. Toto 50% snížení výrazně převyšuje účinnost současných preventivních a léčebných přístupů. Podobně bylo opakovaně pozorováno, že nepřirozené světlo zhoršuje výsledky rakoviny. 10

 

  1. DLOUHOVĚKOST A ZDRAVÍ SRDCE– 20letá prospektivní studie 29 518 švédských žen zjistila, že osoby, které se vyhýbají slunečnímu záření, měly o 60 % vyšší pravděpodobnost úmrtí (a o 130 % vyšší pravděpodobnost úmrtí než skupina osob s nejvyšší expozicí slunečnímu záření).

11 Pozoruhodné je, že kuřáci, kteří dostali sluneční světlo, měli stejné riziko úmrtnosti jako nekuřáci, kteří se slunci vyhýbali, protože největším přínosem expozice slunečnímu záření je snížení úmrtí na kardiovaskulární onemocnění.

 

POZNÁMKA: 👉 Souvislost mezi ztrátou přirozeného světla a stavy, jako je neplodnost, cukrovka, rakovina, špatný krevní oběh, deprese, ADHD a špatné studijní výsledky, je dále diskutována  ZDE .

 

RAKOVINA KŮŽE:

 

Podle Americké akademie dermatologie je 12 rakovin kůže nejčastější rakovinou ve Spojených státech, přičemž současné odhady naznačují, že 1 z 5 Američanů onemocní rakovinou kůže během svého života. Každý den je v USA diagnostikováno přibližně 9 500 lidí s rakovinou kůže.

 

Akademie zdůrazňuje, že vystavení ❌UV záření je nejrizikovějším rizikovým faktorem pro rakovinu kůže, radí lidem, aby se vyhýbali vnitřním ❌soláriím a chránili pokožku venku tím, že ❌vyhledávají stín, ❌ nosí ochranný oděv a ❌nanášejí širokospektrální opalovací krém s ❌SPF 30 nebo vyšším.

13 Nadace pro rakovinu kůže uvádí, že v USA zemřou na rakovinu kůže každou hodinu více než dva lidé, 14 což zní alarmující. Pojďme si rozebrat, co to všechno znamená.

 

BAZALIOM:

 

👉 Bazaliom (“BCC”) je nejčastější rakovina kůže, tvoří 80 % případů, 15 s přibližně 2,64 miliony Američanů diagnostikovaných ročně. Mezi rizikové faktory patří nadměrné slunění, světlá pleť a rodinná anamnéza. BCC se primárně vyskytuje v oblastech vystavených slunci, jako je obličej.

 

BCC vzácně metastázuje 16 a má téměř 0% úmrtnost 17, ale po odstranění se často opakuje (65–95 %).

👉 Standardní přístup excize často neřeší základní příčiny, což vede k opakovaným operacím a potenciálnímu znetvoření.

 

I když se BCC mohou zvětšit, pokud se neléčí, nejsou bezprostředně nebezpečné. Léčba je nutná, ale není naléhavá. Alternativní terapie  mohou účinně léčit velké BCC bez znetvoření chirurgického zákroku.

 

POZNÁMKA: 👉 Od té doby, co se objevily vakcíny proti covid-19, slyšel jsem o několika případech metastázování BCC u očkovaných, ale stále je to mimořádně vzácné.

 

SPINOCELULÁRNÍ KARCINOM:

 

👉 Kožní spinocelulární karcinom (“SCC”) je druhou nejčastější rakovinou kůže, s odhadem 1,8 milionu případů 18 v USA. Jeho výskyt se značně liší v důsledku vystavení slunečnímu záření, v rozmezí od 260 do 4 970 případů na milion osob roků. Dříve se předpokládalo, že je SCC čtyřikrát méně častý než BCC, je nyní jen poloviční.

 

Na rozdíl od BCC může SCC metastázovat, což je potenciálně nebezpečné. Pokud se odstraní před metastázou, je míra přežití 99 %; po metastáze klesá na 56 %. SCC, který je obvykle zachycen brzy, má průměrnou míru přežití 95 %. 19

V USA ročně zemře na SCC kolem 2 000 lidí. 20

 

POZNÁMKA: Na rozdíl od smrtelnějších typů rakoviny kůže není nutné hlásit BCC nebo SCC. V důsledku toho neexistuje žádná centralizovaná databáze sledující jejich výskyt, takže oficiální čísla jsou převážně odhady.

 

MELANOM:

 

👉 Melanom se ve Spojených státech vyskytuje v míře 218 případů na milion osob 21 ročně, přičemž míra přežití se pohybuje od 99 % do 35 % v závislosti na jeho stadiu, kdy je diagnostikován, v průměru až 94 %.

Nicméně, přestože tvoří pouze 1 % všech diagnóz rakoviny kůže, 22 melanom je zodpovědný za většinu úmrtí na rakovinu kůže. Celkově to ve Spojených státech ročně způsobí něco málo přes 8 000 úmrtí. 23

Vzhledem k tomu, že včasná detekce výrazně zlepšuje přežití, existuje mnoho online průvodců, kteří pomáhají rozpoznat běžné příznaky potenciálního melanomu.

 

CO JE KRITICKY DŮLEŽITÉ POCHOPIT O MELANOMU, JE TO, ŽE AČKOLI JE ŠIROCE POVAŽOVÁN ZA SPOJENÝ S EXPOZICÍ SLUNEČNÍMU ZÁŘENÍ, 👉 NENÍ TOMU TAK.

 

NAPŘÍKLAD:

 

👉U pacientů se solární elastózou, známkou vystavení🌞 slunci, 24 👉byla o 60 % nižší pravděpodobnost úmrtí na melanom.

 

👉Melanom se vyskytuje převážně v oblastech těla s minimální expozicí slunečnímu záření 25, na rozdíl od SCC a BCC, které jsou spojeny s oblastmi vystavenými slunci. 26

 

👉Venkovní pracovníci, navzdory výrazně vyšší expozici UV záření, mají nižší výskyt melanomu ve srovnání s pracovníky uvnitř. 27

 

👉Mnoho 👹opalovacích krémů obsahuje toxické karcinogeny 28, 29 (až do té míry, že je Havaj❌ zakázala kvůli ochraně korálových útesů 30).

Naopak stávající výzkumy ukazují, že rozšířené používání opalovacích krémů nesnížilo výskyt rakoviny kůže. 31

 

👉🐁Studie na myších navržená ke studiu maligního melanomu zjistila, že u myší chovaných pod simulovaným denním světlem se nádory vyvíjejí pomaleji a zmenšují se ve srovnání s těmi, které jsou vystaveny chladnému bílému fluorescenčnímu světlu. 32

 

👉V mnoha oblastech došlo k významnému nárůstu melanomu, což je něco, co argumentuje proti tomu, aby 🌞sluneční světlo bylo primárním problémem, protože se v posledních několika desetiletích výrazně nezměnilo. Vezměme si například tato data z norského registru rakoviny u maligního melanomu 33 (viz graf níže).

 

POZNÁMKA: Kromě těchto tří druhů rakoviny existují také další (mnohem vzácnější) rakoviny kůže, z nichž většina nebyla spojena s vystavením slunečnímu záření. 34

 

VELKÝ DERMATOLOGICKÝ PODVOD:

 

Pokud se podíváte na předchozí část, následující by mělo být jasné:

  • Zdaleka nejběžnější „rakovina kůže“ není nebezpečná.
  • „Rakovina kůže“, o kterou se musíte starat, je poměrně malá část existujících rakovin kůže.
  • Vystavení 🌞slunečnímu záření nezpůsobuje nejnebezpečnější rakovinu.

 

V podstatě neexistuje žádný způsob, JAK OSPRAVEDLNIT❌ „zákaz 🌞slunečního záření“ k „prevenci rakoviny kůže“, PROTOŽE „PŘÍNOS“ z tohoto předpisu je značně převážen jeho poškozením.

 

👉👉👉TENTO ROZPOR VŠAK OBCHÁZÍ VELMI CHYTRÝ LINGVISTICKÝ TRIKPRO VŠE SE POUŽÍVÁ JEDNOTNÉ OZNAČENÍ „RAKOVINA KŮŽE“, které pak selektivně přebírá letalitu melanomu, frekvenci BCC a citlivost na sluneční světlo, kterou BCC a SCC mají.

👉To mě vždy opravdu rozzuřilo, takže jsem hodně přemýšlel, proč to dělají.

 

POZNÁMKA: Musím zdůraznit, že některé rakoviny kůže (např. mnoho melanomů) vyžadují okamžité odstranění. Nejde mi o to, abych se úplně vyhýbal dermatologům, ale abych zvážil, zda si vyžádat druhý názor od jiného dermatologa, protože existuje mnoho vynikajících a etických dermatologů.

 

TRANSFORMACE DERMATOLOGIE:

 

👉V 80. letech 20. století byla dermatologie jednou z nejméně žádoucích specializací v medicíně (např. dermatologové byli často označováni jako pupínci). Nyní je však dermatologie jednou z nejvyhledávanějších specializací v medicíně, protože dermatologové vydělávají 2-4krát více než běžný lékař, ale mají mnohem méně stresující životní styl.

 

Relativně neznámý blog 35 od dermatologa Davida J. Elperna, MD, konečně vysvětlil, co se stalo:👉

 

Za posledních 40 let jsem byl svědkem těchto změn ve své specializaci a jsem zděšen neochotou mých kolegů je řešit. Tento trend začal počátkem 80. let, kdy Akademie dermatologie (AAD) vyčíslila svým členům více než 2 miliony dolarů, aby najali prominentní newyorskou reklamní agenturu, aby veřejnost ocenila naši specializaci.

 

Blázniví muži doporučovali „vzdělávat“ veřejnost o tom, že dermatologové jsou odborníky na rakovinu kůže, nejen na pupínky; 👉a tak byl ustanoven bezplatný Národní den screeningu rakoviny kůže 👉 [na základě prezidentského prohlášení z roku 1985 36].

 

👉Tyto screeningy slouží k nafouknutí zdravotního strachu veřejnosti z rakoviny kůže a vedly k provádění velkého množství drahých málo hodnotných procedur pro rakovinu kůže a aktinickou keratózu (AK).

 

👉Ve stejné době patologové rozšiřovali své definice toho, co je melanom, což vedlo k „diagnostickému posunu“, který zavádějícím způsobem zvyšoval výskyt melanomu, zatímco úmrtnost zůstala na úrovni roku 1980.

👉Současně jsou nemelanomové rakoviny kůže přeléčeny armádami mikrografických chirurgů, kteří často léčí neškodné rakoviny kůže zbytečně agresivními, lukrativními operacemi.

 

👉Toto zvýšené povědomí vedlo k dramatickému nárůstu screeningů a diagnóz rakoviny kůže, podpořených 🌞obavami veřejnosti z vystavení slunci.

Vedle toho došlo k významnému rozšíření neuvěřitelně lukrativní mikrografické chirurgie Mohs, 37 propagované jako zlatý standard pro léčbu rakoviny kůže díky své přesnosti a účinnosti při šetření zdravé tkáně.

Kritici však tvrdí, že Mohsova chirurgie je často nadužívána, řízena spíše finančními pobídkami než klinickou nutností, 👉což přispívá k obrovským nákladům na zdravotní péči.

 

POZNÁMKA: 👉 Často se setkáváme s pacienty, u kterých se po těchto operacích rozvinou komplikace.

 

KOMERCIALIZACE DERMATOLOGIE BYLA DÁLE UMOCNĚNA VSTUPEM PRIVATE EQUITY FIREM DO OBORU: 40

 

👉Tyto firmy získaly dermatologické praxe, někdy je zaměstnaly nelékařskými poskytovateli, aby maximalizovaly ziskovost.

 

Tento trend vyvolal obavy o kvalitu péče se zprávami o nesprávných diagnózách a nadměrné léčbě 41 zejména u zranitelných skupin obyvatel, jako jsou obyvatelé pečovatelských domů👹 – až do té míry, že The New York Times napsaly v roce 2017 výzkum o  tomto vykořisťovatelském průmyslu.

 

👉Posun k modelům řízeným ziskem v dermatologii navíc vyvolal etické debaty v lékařské komunitě. Někteří dermatologové vyjádřili obavy z komodifikace léčby rakoviny kůže a narušení tradičních vztahů mezi lékařem a pacientem ve prospěch více transakčních interakcí.

👉Navzdory těmto výzvám zůstává dermatologie lukrativním oborem, který přitahuje jak lékařské odborníky, tak investory, 👹 kteří hledají finanční zisk ze služeb péče o pleť.

👉Mnozí jsou zase obětí těchto vykořisťovatelských praktik. Populární komik Jimmy Dore například nedávno informoval o  Great Dermatology Scam  poté, co si uvědomil, že mu byl vystaven.

 

The Jimmy Dore Show: Bomba! 🌞❌ Většina úmrtí na rakovinu kůže je způsobena nedostatkem slunečního světla!!! 👹 5. května 2024 (35 minut)

 

ZMĚNY U RAKOVINY KŮŽE:

 

Vzhledem k tomu, kolik se vynakládá na ukončení rakoviny kůže, dalo by se očekávat nějaké výsledky. Bohužel, stejně jako mnoho jiných aspektů rakovinového průmyslu, se to nestalo. Místo toho je diagnostikováno stále více (dříve benigních) rakovin, ale většinou nedošlo k žádné významné změně v úmrtnosti. 42

 

ZÁVĚR:

 

💯 Potřeba dermatologa stvořit darebáka (🌞 slunce), aby ospravedlnil svůj výstřelek, je pravděpodobně jednou z nejškodlivějších věcí, které lékařská profese světu způsobila.

 

👉Naštěstí nenasytná nenasytnost lékařského průmyslu zašla během covid-19 příliš daleko a veřejnost nyní začíná zpochybňovat mnoho dalších vykořisťovatelských a nevědeckých praktik, kterým jsme vystaveni, a upřímně doufám, že naše společnost začne znovu 💯 zkoumat katastrofální válka dermatologie proti slunci. 👉

 

👉Poznámka autora: Toto je zkrácená verze celého článku, který také pojednává o bezpečnějších způsobech léčby nebo prevence rakoviny kůže a o výživových přístupech (např. vyhýbání se olejům ze semen), 👉které usnadňují zdravé vystavování se slunci 🌞. Pro celou četbu s mnohem konkrétnějšími detaily a zdroji klikněte prosím  ZDE .

 

https://volnyblog.news/slunecni-svetlo-ma-zasadni-vyznam-pro-zdravi-vyhybani-se-mu-zdvojnasobuje-umrtnost-a-riziko-rakoviny/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05. srpna 2024: TOTO JE FILM Z ROKU 1968. HRŮZOSTRAŠNÉ!!!  👹 👹 👹

 

„Už mluvili o virusu, který se objeví na Madagaskaru, o světové Pandemii, slovo Pan = znamená vše, onemocníme naraz.

Lidstvo je ve válce s víry od nepaměti, někdy i zemřou miliony lidí, jako ve skutečné válce, ale nakonec vždy zvítězíme MY.

Mikroorganizmy vyvolávají nejzávažnější hrozbu? NE. Houby!

Známe houby, které hostitele nezabíjejí, ale ovládají. Odkud berete LSD?

Původce je Námel, druh houby, Psilocybin je také z hub, z Lysohlávek. Viry nás můžou zabít, ale houby dokážou změnit naše myšlení. Jedna z nich napadá například hmyz.

Proniknou do oběhového sytému mravence, následně až do jeho mozku, který zaplaví halucinogeny a ovládnou jeho mysl na základě své vůle. Houba řídí jeho chování. Říkají, kam má jít, co má dělat, vede jí, jako loutku, ale tím to nekončí.

I houba potřebuje potravu, A tak začne požírat svého hostitele, a tak zevnitř nahrazuje tkáň mravence svou vlastní. Ale přesto nenechá svého hostitele zemřít. To ne. Ponechává svoji loutku naživu, že brání svému hostiteli jejímu rozkladu. A jak?

Odkud máme Penicilín? Z plísně. Zárodky hub nedokážou přežít přesáhne-li teplota hostitele 34°C, a nemají důvod se na přežití vyšších teplot adaptovat. Ale co kdyby se to změnilo?

Co kdyby se třeba mírně zvýšila globální teplota. Pak už by jistě k evoluci důvod měli.

Stačí jedna mutace genů a houby jako Ascomycet, Candidy, Námel, Cordyceps, či Aspergilus aby byli schopné proniknout do našich mozků ne miliony, ale celé miliardy lidí. Miliardy loutek s napadenou myslí, permanentně zaměřených na jeden, jediný cíl. Nakazit touto infekcí i toho posledního živého člověka. A to za jakoukoliv cenu. Něco takového nelze léčit. Neexistuje takové prevence, léky, žádné nejsou a ani není možné je vyrobit.“

((Dle mého názoru a nadhledu si myslím, že všichni vládní činitelé, prošli na školeních ve Washingtonu touhle terapii a už to nejsou lidi, ale naprogramovaní zombie!!!))

 

https://t.me/absurdnisvet/77418

 

 

📌⚡️🌪🌧05. srpna 2024: 🇪🇸 Španělsko (03/08/2024) METRO V MADRIDU BYLO ZAPLAVENO.

https://t.me/absurdnisvet/77422

 

 

📌⚡️🌪🌧05. srpna 2024: Jejda… NEUVĚŘITELNÉ A BEZPRECEDENTNÍ ZÁPLAVY ZASÁHLY MĚSTA JAZAN A MEKKA V SAÚDSKÉ ARÁBII.

 

Silné deště proměnily typicky suchou arabskou poušť v krajinu tekoucích řek a zaplavených silnic, což způsobilo rozsáhlý chaos a zkázu.

 

 

📌05. srpna 2024: 🇷🇺💬 🇬🇧 RUSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ VYDALO V SOUVISLOSTI S NEPOKOJI V BRITÁNII OFICIÁLNÍ PROHLÁŠENÍ:

 

Upozornili jsme na probíhající masové lidové protesty v několika britských městech kvůli útoku na taneční studio v Southportu z 29. července, který si vyžádal tři mrtvé děti a několik těžce zraněných a skončil v nemocnici.

 

Demonstrace již přerostly v nepokoje po celé zemi; bylo zatčeno kolem stovky demonstrantů. Britský ministr vnitra Cooper zároveň dovolil policii přijmout nejtvrdší opatření proti protestujícím občanům, a to navzdory verbálnímu závazku britských úřadů k „demokratickým principům“.

 

Jak víte, Rusko nepřipouští zasahování do vnitřních záležitostí jiných států a zdržuje se vtíravých pokynů k řešení vnitřních problémů a krizí. Naopak jsou to západní země v čele s USA, které takovou politiku dělají. Měli by se více soustředit na své vlastní vážné problémy, místo aby podkopávali stabilitu ve světě.

 

Z Británie často slýcháme nepodložená obvinění naší země z potlačování disentu a cenzury, ale také hlasité volání po demokracii a dodržování lidských práv. V tomto případě jsou to však britské úřady a policie, kdo musí jednat výhradně na základě zákona. Připomínáme, že občané mají plné právo vyjádřit svůj nesouhlas s politikou úřadů.

 

V této souvislosti vyzýváme Londýn, aby se zdržel neodůvodněného a nepřiměřeného použití síly proti demonstrantům a aby zajistil respektování práva britského lidu na svobodu shromažďování.

 

https://t.me/MID_Russia/43881

 

 

📌05. srpna 2024: 🇲🇱 MALI PŘERUŠUJE DIPLOMATICKÉ VZTAHY S UKRAJINOU, PROTOŽE KYJEV PODPORUJE MEZINÁRODNÍ TERORISMUS

 

V celostátní televizi to oznámil tiskový tajemník vlády republiky Abdoulaye Maiga.

 

❌ Burkina Faso již dříve odsoudila kroky ukrajinského velvyslanectví v Dakaru, které podle tamních úřadů veřejně podporovalo rebely, kteří zaútočili na vládní síly v Mali, přičemž tento krok považovala za „akt glorifikace teroru“.

https://t.me/absurdnisvet/77426

 

 

📌05. srpna 2024: 🇷🇺🇦🇪 ✈️ BEZCELNÍ OBCHODY NA LETIŠTI V DUBAJI NYNÍ PŘIJÍMAJÍ RUBLY – TASS.

Od 1. srpna je možné ve většině letištních obchodů platit za nákupy v rublech.

https://t.me/absurdnisvet/77427

 

 

📌05. srpna 2024: AGENDA 2030 GLOBÁLNÍ DEPOPULACE A „ELITY NA VRCHOLU SE VÁS SNAŽÍ ZABÍT“.

 

Navzdory tomu, že od velké pandemie uplynuly více než 4 roky, protože nebyla první, ale nejmasivnější, nejjedovatější a nejzvrácenější v celé historii lidstva, musíme se nadále učit, jak nás oklamali, kdo byli a jaké nástroje a metody, které používali, aby zabránili tomu, aby se nám to znovu stalo.

https://t.me/absurdnisvet/77428

 

 

📌05. srpna 2024: CÍLE UDRŽITELNÉHO ROZVOJE AGENDY OSN 2030 VYŽADUJÍ „OBROVSKÝ SKOK“ 👹

 

Sandrine Dixson-Declève je spolupředsedkyní Římského klubu a uvádí: K dosažení co největšího počtu cílů udržitelného rozvoje Agendy OSN 2030 je nutný „obří skok“, který mimo jiné zahrnuje: odstranění spotřeby masa, odstranění fosilních paliv a zavedení genderové ideologie a univerzálního základního příjmu. 👹

https://t.me/absurdnisvet/77429

 

 

📌05. srpna 2024: PLÁN, KTERÝ NASA ZVEŘEJNILA V ROCE 2001 NA ÚTOK NA CELOU POPULACI V ROCE 2025, TAK UČINÍ POMOCÍ MIKROVLN A RÁDIOVÝCH VLN.

Déborah Tavares, výzkumnice a bojovnice proti globalistickému hnutí, které působí proti lidskosti, nám sděluje děsivá fakta. V AJ

https://t.me/absurdnisvet/77430

 

 

📌💉🎚️ 👧🏻👶🏼05. srpna 2024: Dr. Makis: „USA TAJÍ DĚTSKÁ ÚMRTÍ PO OČKOVÁNÍ PROTI COVID-19„.

Překlad: Dr. William Makis: „Stovky kanadských dětí zemřely po očkování proti Covid-19 od společnosti Pfizer nebo Moderna. Tisíce po celém světě. Tisíce dětí zemřely po očkování proti Covid-19. Mohu vám říci, že jsem slyšel o stovkách Ve skutečnosti, v americkém VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) je 538 úmrtí dětí… USA tato úmrtí tají…

 

Ve věkové kategorii neuvádějí věk, takže když hledáte dětská úmrtí, nenajdou se. Věk jednoduše napíšete do popisu. Nikdo nemůže vyhledat popis… Přečetl jsem většinu z těchto 538 zpráv VAERS o dětech, které zemřely po užití vakcíny Pfizer nebo Moderna Covid-19.

 

Přečetl jsem je a vyzývám každého lékaře v Albertě, který stále propaguje tyto vakcíny proti Covid-19 a tvrdí, že jsou bezpečné a účinné, aby si přečetl alespoň některé z těchto zpráv VAERS. Přečtěte si je. Jsou to naprosto zdravé děti, které jsou očkované a jsou mrtvé o 24 hodin později, o 48 hodin později, o 72 hodin později. Zástava srdce, krevní sraženiny. Přečtěte si těchto 538 dětských úmrtí a pak mi řekněte, že je to 538 náhoda. Vyzývám vás. Vyzývám každého z 11 000 lékařů v Albertě, aby si tyto zprávy přečetl. Neudělají to. Ani se svými pacienty nebudou mluvit o rizicích očkování.“ V AJ

https://t.me/absurdnisvet/77431

 

 

📌💉🎚️ 👧🏻👶🏼05. srpna 2024: JIŽNÍ TYROLSKO: ÚŘADY BY MĚLY PROKÁZAT BEZPEČNOST A ÚČINNOST POŽADOVANÝCH DĚTSKÝCH VAKCÍN:

 

Stále více se u dětí doporučuje a někdy i vyžaduje očkování. Včetně zvláště škodlivých vícenásobných vakcín. Všechny mají společné to, že byly pouze neúplně nebo vůbec netestovány na účinnost a bezpečnost. Výsledkem je rostoucí počet nemocí a autismu u dětí.

 

► Jihotyrolský právník Dr. Renate Holzeisen zahájila kampaň, která má rodičům umožnit získat od úřadů informace o bezpečnosti a účinnosti očkování.

 

https://tkp.at/2024/07/22/suedtirol-behoerde-soll-sicherheit-und-wirksamkeit-der-vorgeschriebenen-kinder-impfstoffe-nachweisen/

 

 

📌05. srpna 2024: ⚡️  NĚKOLIK ARABSKÝCH ZDROJŮ UVEDLO, ŽE PÁKISTÁN PLÁNUJE DODAT ÍRÁNU BALISTICKÉ RAKETY STŘEDNÍHO DOLETU SHAHEEN-III V PŘÍPADĚ ESKALACE KONFLIKTU MEZI ÍRÁNEM A IZRAELEM. 👍

https://t.me/to_je_nas_svet/28191

 

 

📌 🛑 🧔🏿‍♂️05. srpna 2024: MASOVÉ NEPOKOJE, KTERÉ ZAČALY MINULÝ TÝDEN V ANGLICKÉM MĚSTĚ SOUTHPORT KVŮLI VRAŽDĚ DĚTÍ, SE NADÁLE ŠÍŘÍ DO DALŠÍCH MĚST VE VELKÉ BRITÁNII.

Video údajně zachycuje situaci v Middlesbrough a Boltonu.

Krajně pravicové skupiny pustoší ulice, demolují a ničí domy a nemovitosti muslimů a Asiatů 🧔🏿‍♂️.

Velká skupina migrantů ozbrojených holemi a kameny mlátí demonstranty proti 🧔🏿‍♂️ masovému přistěhovalectví. Ve skupinách příchozí napadali také osamělé lidi.

Policie obklíčila místní protestující, kteří odpověděli útokem na bezpečnostní složky.

🧔🏿‍♂️Migranti naopak policisty pohostili čajem a sušenkami.

Na sociálních sítích se objevuje názor, že úřady a policie ztrácejí kontrolu nad situací.

https://t.me/to_je_nas_svet/28193

https://t.me/to_je_nas_svet/28195

 

🛑 🇬🇧 BRITSKÝ PREMIÉR STARMER VAROVAL, ŽE VÝTRŽNÍCI DOPROVÁZEJÍCÍ PROTESTY PROTI PŘISTĚHOVALCŮM BUDOU SVÝCH ČINŮ LITOVAT. 👹

 

„Nepochybujte: ti, kdo se podíleli na těchto násilnostech, pocítí plnou sílu zákona. Zaručuji vám, že budete litovat, že jste se těchto nepokojů zúčastnili nebo je podněcovali na internetu a pak utekli,“ uvedl. 👹

Starmer a slíbil další zadržení a uvěznění. Situaci, kdy „krajně pravicoví hrdlořezové“ nutí barevné lidi bát se o život, označil za zcela nepřijatelnou.

((Tak oni můžou beztrestně zabíjet bílé lidi a děti??? 👹))

https://t.me/to_je_nas_svet/28196

 

 

📌05. srpna 2024: ☝️ VODA V SEINĚ NADÁLE PŘIPRAVUJE SPORTOVCE O MOŽNÉ MEDAILE

DVA ŠVÝCARŠTÍ TRIATLONISTÉ BYLI NUCENI ODSTOUPIT ZE ŠTAFETOVÝCH ZÁVODŮ NA OLYMPIJSKÝCH HRÁCH POTÉ, CO SE NAKAZILI STŘEVNÍ INFEKCÍ.

Adrien Briffaud a Simon Westermann nebudou moci startovat kvůli žaludečním problémům, uvedlo tiskové oddělení Švýcarského olympijského výboru.

https://t.me/to_je_nas_svet/28198

 

 

📌05. srpna 2024: 🤡 UKRAJINA VYDALA ZNÁMKY SE STÍHAČKAMI F-16 A „SESTŘELENÝM“ RUSKÝM SU-34.

Ještě předtím vydal ukrajinský poštovní operátor sadu známek s vyobrazením hořícího Krymského mostu po teroristickém útoku v říjnu 2022. 👹

https://t.me/to_je_nas_svet/28200

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: OZVĚNA PUTINOVA VZKAZU V NĚMECKU; OBČANÉ REVOLTUJÍ PROTI POMOCI UKRAJINĚ A UMÍSTĚNÍ RAKET Z USA

 

https://youtu.be/3bCRruAoz8g?si=oguCBBBcdEYWcRnM

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: JE PUTIN NA PRAHU NEJVĚTŠÍHO VÍTĚZSTVÍ? ZELENSKYJ NAVRHUJE OKAMŽITOU EVAKUACI V DONĚCKÉ OBLASTI

 

https://youtu.be/Xcrxb4YBqi4?si=NjJXIXRxFBMvtSxv

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ÍRÁN „SPUSTÍ VÁLKU“ PROTI IZRAELI BĚHEM 24 HODIN“: MINISTR ZAHRANIČÍ USA ANTONY BLINKEN „PANIKAŘÍ“ A TELEFONUJE VŠEM LÍDRŮM SKUPINY ZEMÍ G7…                                                   https://youtu.be/nTwbiaSTDmI?si=Gk6KZOP-Sp3zI2ax

 

 

📌05. srpna 2024: ⚡️ ÍRÁN ODMÍTL VÝZVY USA A ARABSKÝCH ZEMÍ KE ZDRŽENLIVOSTI V REAKCI NA ATENTÁT NA HANÍJU – The Wall Street Journal

 

Podle zdrojů deníku Teherán arabským diplomatům sdělil, že je mu „jedno“, zda odveta proti Izraeli povede k plnohodnotné válce.

Tisková agentura Fars navíc uvádí, že íránský generální prokurátor zahájil vyšetřování Haníjovy smrti a nařídil identifikovat a zatknout každého, kdo se na přípravě atentátu podílel z nedbalosti nebo spolupracoval s Izraelem.

https://t.me/to_je_nas_svet/28201

 

 

📌05. srpna 2024: 💥 ÍRÁNSKÝ POSLANEC POHROZIL NETANJAHUOVI LIKVIDACÍ.

MOHAMMAD QASIM OSMANI, ČLEN ÍRÁNSKÉHO PARLAMENTU, VYJÁDŘIL NADĚJI, ŽE TEHERÁN PROVEDE DALŠÍ OPERACI „PRAVDIVÝ SLIB„.

První taková operace se uskutečnila 13. dubna 2024 a zahrnovala masivní úder íránských raket a bezpilotních letounů proti židovskému státu.

Jak Osmaní uvedl, Írán nyní nebude souhlasit s ničím menším než s odstraněním prezidenta izraelské vlády. Dodal, že židovský stát je „tak nestoudný“, že si dovolí „prolít krev hosta“ v Teheránu.

https://t.me/to_je_nas_svet/28202

 

 

📌05. srpna 2024: 🇺🇸 DONALD TRUMP OBVINIL BIDENA A HARRISOVOU Z PROPADU AKCIOVÝCH TRHŮ.

AKCIOVÉ TRHY SE HROUTÍ.

A já vám to říkal! Kamala Harrisová o tom nemá ani ponětí. A Biden tvrdě spí. Za všechno může neschopná americká vláda!

https://t.me/to_je_nas_svet/28203

 

 

📌05. srpna 2024: 🇪🇺 EVROPSKÝ PARLAMENT CHCE VYLOUČIT MAĎARSKO Z SCHENGENU KVŮLI VÍZŮM PRO RUSY.

Tento požadavek Evropské komise vyslovila skupina 70 poslanců EP, píše Politico.

Budapešť se dříve rozhodla zmírnit vízovou povinnost pro občany osmi zemí, včetně Ruské federace a Běloruska. Poslanci se domnívají, že by toto rozhodnutí „mohlo ohrozit“ roli schengenského prostoru jako bezpečného prostoru – prý by tam mohli proniknout ruští a běloruští „špióni“. Přitom pro nelegální migranty z Afriky a Blízkého východu zůstávají hranice otevřené!

https://t.me/to_je_nas_svet/28204

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 05.08.2024“:

➡️☭☆ Jste naše čest, naše hrdost

Tulským výsadkářům byla předána státní vyznamenání v zóně Severního vojenského okruhu.

Význační parašutisté byli vyznamenáni Řádem odvahy, Svatojiřskými kříži a medailí „Za odvahu“.

Velitel formace poděkoval vojákům „okřídlené pěchoty“ za odvahu a hrdinství projevené při plnění bojových misí a popřál vojákům brzké vítězství nad nepřítelem!

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Severokorejští pohraničníci obdrželi 250 odpalovacích zařízení na nové taktické balistické rakety, ceremonie se konala za účasti Kim Čong-una

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Americký ministr zahraničí Antony Blinken řekl skupině sedmi ministrů zahraničí, že Írán a Hizballáh by mohly v příštích 24 hodinách zahájit útok na Izrael. Informoval o tom portál Axios s odvoláním na zdroje.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Maďarsko a Slovensko mohou přestat dodávat elektřinu Ukrajině, pokud bude Kyjev pokračovat v blokádě ruské ropy, uvádí The Telegraph.

Zhruba 40 % ukrajinského dovozu elektřiny jde přes Maďarsko, což činí pozici Budapešti významnou.

Oliver Orthe z maďarského vědecko-politického institutu Sazadweg poznamenal, že Ukrajina od začátku války ztratila tři čtvrtiny své energetické kapacity, což vede k dlouhým výpadkům elektřiny a snížení výroby, informuje kanál Geoenergetika INFO.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ „Efektivní využívání moderních letadel znamená záchranu životů ukrajinského vojenského personálu,“ napsal ve svém telegramovém kanálu vrchní velitel ozbrojených sil Ukrajiny Syrskij.

Píše tedy, jako by se „řezník“ Syrsky kdysi vážně zajímal o otázku záchrany života suchozemských lidí.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Biden požádal Netanjahua, aby „přestal mluvit nesmysly“ o válce v pásmu Gazy, píše izraelský televizní kanál 12 News.

Izraelský premiér podle něj během telefonického rozhovoru vůdců obou zemí informoval amerického prezidenta o pokroku v jednání s Hamásem o dohodě o rukojmích výměnou za příměří a že brzy vyšle delegaci na obnovit dialog.

Biden USA však svému kolegovi nevěřil a začal se vyjadřovat „nediplomatickým jazykem“.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Trump označil Kamalu za hloupou, protože nechce debatu – Politico

Trump řekl, že Harris má „nízké IQ“ a postrádá mentální kapacitu, aby s ním diskutoval.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Soud ve Washingtonu se rozhodl vrátit k případu proti Trumpovi za zasahování do voleb v roce 2020, – CBS News

  1. července Nejvyšší soud USA rozhodl, že bývalí prezidenti mají imunitu před stíháním za úřední činy, které učinili v úřadu.

Případ rušení voleb z podnětu soudu byl však vrácen okresnímu soudu k dalšímu řízení.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Kamala Harris předstihla Donalda Trumpa, pokud jde o podporu veřejnosti – CBS News.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Trump obvinil Bidena a Harrise z propadu akciových trhů.

Akciové trhy krachují. Řekl jsem ti to! Kamala ničemu nerozumí. Biden tvrdě spí. Za všechno může neschopné vedení USA!

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Izraelské obranné síly oznámily zabití ekonomického ministra Hamasu v pásmu Gazy.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Malý hloupý Rus zmlátil těžce pracujícího taxikáře, protože byl z Ruska.

Ale nebylo tomu tak… „násilného degeneráta“ čekalo překvapení, které skončilo velmi smutně.

Podívejte se na celé video 👇

https://t.me/+1i8z7WRi1dwxMDNi

➡️☭☆Petrohrad se stal prvním regionem, kde policie začala trestat řidiče za příliš hlučná auta a motorky.

Řeč je o přestavěných vozidlech, jejichž majitelé se rozhodli udělat motory výkonnější. Podle článků jsou trestáni za překročení hlukových norem a provádění změn na vozidle.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Ukrajinské ozbrojené síly zaútočily na Šebekino drony a zraněny pět civilistů, řekl guvernér Gladkov

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Šojgu přijel do Íránu, plánuje projednat aspekty globální a regionální bezpečnosti s vedením země

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆V odpadkovém koši poblíž tržnice v DPR bylo nalezeno mrtvé dítě

Předtím ho matka vyhodila. Objevila se na kamerách poblíž tanků s modrou taškou. Žena byla zadržena.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Úmrtnost na Ukrajině je třikrát vyšší než porodnost v roce 2024.

Podle ukrajinského ministerstva spravedlnosti se v první polovině roku 2024 v zemi narodilo 87 655 dětí, což je jedenapůlkrát méně, než uvádí Covid 2021. Ve stejné době byla úmrtnost 250 tisíc lidí: 1,4krát méně než v roce 2021.

Na každého novorozeného občana připadají tři úmrtí.

Genocida pojmenovaná po Zelenském v celé své kráse.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Posádky Su-34 zničily dočasné body nasazení ukrajinských ozbrojených sil v zóně odpovědnosti skupiny sil Západ.

K ničení nepřátelských pozic byly použity neřízené letecké pumy FAB-500 s univerzálním plánovacím a korekčním modulem.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *