, ,

05.07.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

05.07.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

 

📌4. července 2024, PŘIVÁŽÍ SE FRANCOUZSKÁ TĚLA. NEBYLI TAM ANI TÝDEN.

https://www.facebook.com/100000654852891/videos/1315370786086378/

 

 

 

📌4. července 2024, Ekologický tanker na řevoz plynu LND je TADY. Jsme šťastní!

20 dní na překročení Atlantiku a 20 dní na vrácení + 48 hodin na vyložení v rafinérii = 4.000 kg/h nafty spálené při lodní dopravě = 96.000 kg/ za 1 den x 40 dní = 4.000 tun nafty spálené při každé cestě.

Tohle je ekonomické, důmyslné, udržitelné…???!!!

((Když nebude, hodí nás přes palubu, nežer netop, chcípni…))

Vzpomeňte si, až budete si vařit kávu, nebo jídlo na plynu až z Ameriky, To jsme to vyhráli, to je opravdu logické myšlení!!! A DÁVÁ TO SMYSL, ŽE…???

https://www.facebook.com/photo/?fbid=3445126622454869&set=a.1383949998572552

 

 

📌👩‍⚕️3.7.2024, IN.cz: LÉKAŘI HLÁSÍ ZVÝŠENÉ POČTY VÝSKYTU POHLAVNÍCH NEMOCÍ:

 

TISKOVÁ KONFERENCE: „Když jsem začínala jako mladá lékařka pracovat v oboru dermatovenerologie, tak byli zdejší lékaři hlavně osobními doktory vysoce postavených prostitutek,“ řekla na úvod tiskové konference současná primářka dermatovenerologické kliniky 1. lékařské fakulty a Všeobecné fakultní nemocnice Ivana Krajsová. „Dnes je to ale velmi moderní centrum, které klade obrovské nároky na studenty lékařských fakult,“ dodala ve svém projevu.

 

Podle Krejsové je totiž při výuce kladen velký důraz na rozpoznání pohlavních chorob, které jsou staré jako lidstvo samo. Léčba pohlavních chorob je s touto nemocnicí spjata už od 19. století a jít k Apolináři je už dlouho symbolem toho, že „tam dole“ je asi nějaký problém.     „Tím největším problémem v současnosti je KAPAVKA,“ říká Roman Trýzna ze stejné kliniky. „Jen v loňském roce řešili čeští lékaři 2 562 případů této sexuálně přenosné nemoci, což je o téměř 600 případů víc než v roce 2022,“ upozorňuje Trýzna.

 

Ještě markantněji je vidět nárůst nemoci v porovnání například s rokem 2015, od kdy se výskyt kapavky téměř zdvojnásobil. Čísla letí podle Trýzny nahoru hlavně kvůli ukrajinským obyvatelům, ale i běžencům z jiných částí světa, kteří přicházejí často na území našeho státu už s pohlavní chorobou.

 

Poměrně znepokojivá čísla se objevují i v kolonce nadepsané: SYFILIS.

V tomto případě odchytili čeští lékaři loni 1 140 případů, což sice oproti roku 2022 znamená jen minimální nárůst, ale opět ve srovnání s rokem 2015 jde o nárůst téměř 400 případů ročně.

 

Málokdo ví, že každý, kdo se podrobí jakémukoliv, byť banálnímu, operačnímu zákroku, je v českých nemocnicích před výkonem testován na případné onemocnění syfilidou. U povolání jako jsou vojáci, hasiči, zdravotníci a řada dalších exponovaných zaměstnání dochází také k testování na HIV protilátky,“ poznamenává Trýzna.

 

Česká republika loni zaznamenala 239 nových případů HIV.

Jde o čísla, která se týkají občanů České republiky a cizinců s dlouhodobým pobytem.

I v tomto případě ovlivňuje statistiky také masivní příchod hlavně ukrajinských občanů. Tento exodus podle Trýzny také způsobil to, že homosexuální a bisexuální přenos HIV byl loni zaznamenán pouze u 51 procent případů, zatímco v předcházejících letech byl homosexuální a bisexuální styk příčinou nakažení až v 80 procentech případů.

V mnohem větší míře jsou nyní nositelkami viru HIV i ženy.

 

„Zaznamenali jsme v loňském roce také jeden nový HIV případ, který byl spojený s nákazou z krevního derivátu. Nestal se však na území České republiky, ale v Řecku a k nakažení došlo z nekontrolované krevní plazmy,“ řekl Roman Trýzna.

 

Podle něj by člověk měl navštívit odborného lékaře pokaždé, když zaznamená spontánní výtok z močové trubice nebo z vaginy, pálení a řezání při močení, bolesti v podbřišku nebo v genitálu, hnisající vřídky, vyrážky či zvětšení mízních uzlin. „Lidé v sexuálním chování rozšiřují repertoár sexuálních dovedností, a tak je potřeba myslet i na to, že i takové věci jako bolesti a škrábání v krku, svědění a pálení v konečníku nebo zánět oka může mít příčinu v pohlavně přenosné nemoci,“ apeluje lékař Trýzna.

 

Navíc podle něj stoupá i věk, kdy jsou lidé sexuální aktivní, a tak není podle něj nic výjimečného, že se dnes s pohlavní chorobou léčí i lidé kolem věku sedmdesáti let.

 

Primář sexuologického ústavu Libor Zámečník pak veřejnosti představil výsledky průzkumu sexuálního chování českých občanů. Tohoto průzkumu se zúčastnilo 6 669 obyvatel různé věkové skladby. „Ta čísla, která nám tento průzkum dal, jsou v mnohém velmi alarmující,“ uvedl Zámečník a pokračoval: „70 procent české populace se v současné době už neobává HIV, strach z ní má jen 15 procent lidí a ostatní neví.“

 

Přitom ještě před několika lety bylo onemocnění HIV velkým strašákem české veřejnosti. Jenže léčba v této oblasti výrazně pokročila a dnes se podle Zámečníka na AIDS už téměř neumírá. A lidé jsou si tohoto pokroku vědomi a přestali se bát.

 

Přitom léčba jednoho HIV pozitivního pacienta přijde zdravotní pokladnu až na sto tisíc korun měsíčně.

 

Děsivé podle Zámečníka také je, že podle výše zmiňovaného průzkumu nebylo na HIV nikdy testováno 65 procent české populace.

 

„Nejhorší výsledek však ukázal průzkum v otázce nevěr. Tady 40 procent Čechů přiznalo, že při záletech nepoužívá kondom, a to je alarmující,“ přiznal Libor Zámečník.

 

Šéf Sexuologického ústavu také varoval před následujícím letním obdobím. Z hlediska přenosu sexuálně přenosných nemocí jde o druhé nejnebezpečnější období. Podle Zámečníka dostávají naše těla zvýšenou dávku sluneční energie, což v nás probouzí serotonin a vitamín D, což vede k aktivaci libida.

 

Ve spojení s odvážným oblečením, polonahými těly na pláži, alkoholem, často i drogami je nevěra a následný venerologický problém téměř na světě,“ připustil Zámečník.   Překvapivě nejnebezpečnějším obdobím pro přenos pohlavních nemocí je podle Zámečníka advent a období vánočních firemních večírků.

 

https://www.prahain.cz/zdravi/lekari-hlasi-zvysene-pocty-vyskytu-pohlavnich-nemoci-19123.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2w78HFE3aiZPq84tWJJvM9pk4sPDuO-uYDwqcrYgong7IpXHAySjQmcow_aem_Kv7LkYSBUL5Goz85LUAx5g

 

 

📌4. července 2024: „UKRAJINA NEMŮŽE VYHRÁT KONFLIKT S RUSKEM“ – John Kerry

💭Bývalý americký ministr zahraničí řekl deníku The Times, že boje by měly být zastaveny diplomatickou cestou. Alternativním východiskem ze situace je podle něj „zmrazení konfliktu“.

Kerry také zdůraznil, že přerušení pomoci Ukrajině v případě Trumpova vítězství v prezidentských volbách by poškodilo pověst USA ve světě.

https://t.me/to_je_nas_svet/27585

 

 

📌4. července 2024: 🤷‍♀️ZELENSKÉHO KLETBA:

Britská opoziční Labouristická strana vyhrála čtvrteční parlamentní volby. Podle dosud sečtených hlasů získala nadpoloviční většinu ve 650členné Dolní sněmovně. Sčítání hlasů z jednotlivých obvodů pokračuje, konzervativní premiér Rishi Sunak však již uznal prohru své strany a pogratuloval lídrovi labouristů Keiru Starmerovi, který se stane příštím premiérem.

https://t.me/to_je_nas_svet/27586

 

 

📌4. července 2024: ⚡️ STÍHAČKY F-16 BY MOHLY BÝT ZNIČENY, JAKMILE DORAZÍ – The Telegraph

Publikace uvádí, že ruské ozbrojené síly za poslední tři dny udeřily na několik ukrajinských letišť a síly protivzdušné obrany jim nedokázaly čelit.

https://t.me/to_je_nas_svet/27587

 

 

📌4. července 2024: POČET ČECHŮ S DEMENCI PRUDCE ROSTE, JAK VČAS POZNAT PŘÍZNAKY NEMOCI, NEŽ BUDE POZDĚ?

 

Jak bezpečně poznat příznaky demence – stačí disponovat jedním z následujících příznaků.

 

1) V roce 2024 stále věří v existenci SARS-CoV-2, tj. viru Covid-19.

 

2) Žije v domnění, že tady v letech 2020 – 2022 byla pandemie nějaké choroby a nejednalo se o pandemii blbosti, kterou civilizace skutečně trpí.

 

3) Po dvou prvních dávkách nevyužil(a) půlroční pauzu v zabodávání ke studiu podvodu jménem plandemický hoax C-19 a namísto toho šel/šla koncem roku 2021 na třetí dávku.

 

4) Myslí si, že rouška ho/ji ochrání před sezónní detoxikační nenakažlivou chřipkou.

 

5) Čerpá informace z online a televizních mainstreamových médií – ČT24, Hovinky, apod. Považuje je za důvěryhodné, nikoli dezinformační.

 

6) Žije v iluzi o svobodě volby, a proto stále chodí k volbám „volit“ stále nové a nové globalisty řízené sociopaty z centralizovaných stran.

 

7) Věří, že lidstvo spasí nějaký zachránce / spasitel, který, z ničeho nic, zradí ty, kteří mu umožnili dostat se k moci.

https://t.me/absurdnisvet/75679

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️💣 4. července 2024: TAK TO JE PECKA!!!

 

V roce 2020 proběhl v USA census, tedy sčítání lidu, ve kterém se k českému

občanství a 👉 k českému původu hlásí 1,4 milionu krajanů, 👉 nejvíce přitom ve

státech Texas,Illinois (především Chicago Bay Area) a Kalifornie.

 

👉 V sousední Kanadě žije podle dalších údajů kanadských orgánů 👉 95 000 českých

rodáků hlásících se k České republice.

 

“ “ “ “ “ “

👉 V Austrálii žije podle informací 👉 31 000 českých krajanů.

“ “ “ “ “ “

👉 Ve Velké Británii žije na 👉 90 000 českých rodáků.

“ “ “ “ “ “

👉 Z Evropských zemí žije nejvíce krajanů právě ve Velké Británii,

“ “ “ “ “ “

👉  dále 👉 v Irsku (30 tisíc), v Německu 👉 (60 tisíc),v Rakousku (55 tisíc), ve

Francii 👉 (30 tisíc),

“ “ “ “ “ “

👉 v Itálii 👉 (15 tisíc), v Chorvatsku 👉 (10,5 tisíc), na Ukrajině v prostoru

Haliče 👉 (17 tisíc)

“ “ “ “ “ “

👉 a v Rumunsku 👉 (18 tisíc).

“ “ “ “ “ “

JENOM TENTO VÝČET NÁM DÁVÁ ČÍSLO BLÍŽÍCÍ SE 2 MILIONŮM KRAJANŮ V

ÚHRNU…….!!!!!!!

 

V USA je zcela běžné, že na provedení srdečního bypassu si Američané musí brát druhou hypotéku na dům, stejně tak na léčbu onkologických nemocí a další náročné zákroky.

 

Proto je zcela možné, že desítky a možná stovky tisíc krajanů z USA začnou

využívat tuto nabídku na občanství a budou do ČR cestovat za zdravotní a

medicínskou turistikou do českých nemocnic a českých ordinací.

 

👉 Každý krajan, i ten, který se vůbec v ČR, v ČSFR, v ČSSR, ani v ČSR nenarodil, 👉 bude moci získat české občanství, pokud v prohlášení uvede, že jeho rodič, prarodič, nebo pra-prarodič měl občanství v minulosti.

 

👉 A bude moci občanství získat 👉 i pro své současné dítě.

👉 Krajané, kteří třeba ani jednou nebyli v ČR, kteří třeba ani neumí česky, budou moci 👉 volit a rozhodovat o tom, kdo bude v ČR vládnout, 👉 přičemž jako občané ČR budou moci

čerpat zdravotní péči v ČR naproti cenově dostupnému zdravotnímu pojištění v ČR, což pro mnoho krajanů v USA 👉 bude velice lákavá nabídka. A to především pro starší krajany.

 

👉 POŠTOVNÍ VOLBA tak má z těchto krajanů 👉 udělat armádu voličů Pětikoalice a voliči 👉 za to dostanou českou zdravotní péči, 👉 což osloví především těch 1,4 milionu českých krajanů v USA. ((Protože v USA si musí sami hradit všechno zdravotní ošetření!!!))

👉 POKUD KORESPONDENČNÍ VOLBA PROJDE SPOLU S NOVELOU O OBČANSTVÍ, TAK PĚTIKOALICE BUDE VLÁDNOUT NAVŽDY…..!!!!!!!!

 

KORESPONDENČNÍ VOLBA:

 

👉 Francie zakázala korespondenční volby v roce 1975 – kvůli podvodům

 

👉 Mexiko zakázalo korespondenční volby v roce 1992 – kvůli podvodům

 

👉 Belgie zakázala korespondenční volby v roce 2018 – kvůli podvodům

 

👉 Švédsko nikdy nedovolilo volit korespondenčně

 

👉 Itálie nikdy nedovolila volit korespondenčně

 

👉 Ukrajina nikdy nedovolila volit korespondenčně

 

👉 Rusko nikdy nedovolilo volit korespondenčně

 

👉 Japonsko nikdy nedovolilo volit korespondenčně

 

👉 Ani jedna země Středního východu nikdy nedovolila volit korespondenčně.

 

👉 Žádná země jižní Ameriky nikdy nedovolila volit korespondenčně.

 

👉 HLAVNÍ DŮVOD – 👉 podvody s počty údajných voličů ze zahraničí!

👉 Nelze spolehlivě kontrolou zjistit, zda jde o opravdového voliče, nebo o údajného

voliče, který v mnoha případech ani neexistuje,(úmrtí….) nebo o své volbě

ani neví, že někdo zneužil jeho hlas!!!

 

STAČÍ???

👉 Proto Pekarová prohlásila že korespondenční volbu prosadí i kdyby měli ve

sněmovně nocovat…!!!!!!!! 👹 👹 👹 👹 👹

https://t.me/absurdnisvet/75680

 

 

📌4. července 2024: RODINA ROCKEFELLERŮ VYTVOŘILA V ROCE 1903 BOARD OF UNIVERSAL EDUCATION, ABY ZVRÁTILA HISTORII, KTERÁ BY NAKONEC VYTVOŘILA MYSL IGNORANTSKÝCH DĚTÍ NAVŠTĚVUJÍCÍCH ŠKOLU, GENERACI PO GENERACI.

 

Jeho historie nám řekla, že lidstvo bylo vždy primitivní, s primitivními nástroji.

Bylo nám řečeno, že dnes jsme na vrcholu technologického vývoje.

Pravdou je, že lidstvo bylo kdysi mnohem vyspělejší než dnes.

Lidé byli vyvinutější fyzicky, duševně, duchovně i energeticky.👽

https://t.me/absurdnisvet/75685

 

 

📌4. července 2024, AC24: CARREY: LÉKAŘSKÉ FAKULTY JSOU FINANCOVÁNY FARMACEUTICKÝMI SPOLEČNOSTMI:

 

Známý hollywoodský herec Jim Carrey před lety v rozhovoru uvedl, že lékařské fakulty jsou financovány farmaceutickými společnostmi. (Foto: Flickr)

 

CARREY: AAP je financována farmaceutickými společnostmi. Lékařské fakulty jsou financovány farmaceutickými společnostmi.

 

KING: Farmaceutické společnosti chtějí, aby to pokračovalo?

 

 

CARREY: JE TO OBROVSKÝ BYZNYS. VAKCÍNY JSOU NEJVĚTŠÍ ROSTOUCÍ DIVIZÍ FARMACEUTICKÉHO PRŮMYSLU. 13 MILIARD DOLARŮ.

 

https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/carrey-lekarske-fakulty-jsou-financovany-farmaceutickymi-spolecnostmi/

 

 

📌4. července 2024: MJTruth:

 

„Candace Owens o Hitlerovi – Amerika (a další) jsou stejně vinni stejnými zločiny, ze kterých byl obviněn…

 

My „spojenci“ jsme etnicky vyčistili 12 milionů Němců…

 

„Proč je Hitler to největší zlo? Ach, etnické čistky proběhly…. A já odpovídám: „Aha, myslíš jako my s Němci?“

 

„Candace, on měl tábory… oh, myslíš přesně ty stejné tábory, do kterých jsme vzali Němce, abychom je hromadně zabíjeli?“

 

„Pokud se obáváte o tábory, udělali jsme to. Pokud se obáváte etnických čistek, udělali jsme to.“

Už to vidím. Nazvou Candace sympatizantkou nacisty/Hitlera…

Faktem je, že nám bylo řečeno mnoho lží o naší historii… zejména o nacistech.“

https://t.me/absurdnisvet/75689

 

 

📌4. července 2024: 🦠 „VIROLOG“ ((VIROLOGIE JE PODVOD!)) Z BERLÍNA: CORONA BYLA PROCHÁZKA PARKEM PROTI PTAČÍ CHŘIPCE😂💩

https://t.me/absurdnisvet/75693

 

 

📌💉💉💉4. července 2024: 1887 SPORTOVCŮ A SPORTOVKYŇ ….NÁHLE ANEČEKANĚ…..ZEMŘELO

https://t.me/absurdnisvet/75694

 

 

📌💉4. července 2024: PROF. ROBERT GORTER PŘEDLOŽIL KONKRÉTNÍ DŮKAZY O PŘÍTOMNOSTI OXIDU GRAFENU VE VAKCÍNÁCH MIMO JINÉ OD SPOLEČNOSTI PFIZER A VARUJE, ŽE OČKOVANÉ OSOBY LZE LOKALIZOVAT POMOCÍ VYSÍLAČŮ 5G A ZEJMÉNA 6G.

 

Tato technologie, která se instaluje v každém větším městě na světě, je ve skutečnosti propojena s hromadnými sledovacími systémy řízenými rozsáhlou sledovací sítí využívající technologii UI.‼️

 

https://uncutnews.ch/professor-robert-gorter-aus-diesem-grund-wird-den-impfstoffen-graphenoxid-zugesetzt/

 

 

📌💉4. července 2024: MANDÁT USA NA OČKOVÁNÍ PROTI COVID PADL!

 

Prof. Dr. Francis Boyle, profesor práva a architekt zákona o biologických zbraních podepsaného prezidentem Bushem, předložil čestné prohlášení, že injekce „C“ představují biologickou zbraň podle výkladu současného práva USA.

 

👉👉👉Dr. David Martin vysvětluje, PROČ 9. OBVODNÍ ODVOLACÍ SOUD POTVRDIL ŽALOBU LOS ANGELES TEACHERS ASSOCIATION, ČÍMŽ ZRUŠIL PRÁVNÍ ZÁKLAD PRO POVINNÉ OČKOVÁNÍ PROTI COVID.

👉Od nynějška lze očekávat sesuv soudních sporů. Však se podívejte sami…

https://t.me/absurdnisvet/75700

 

 

📌☣️4. července 2024: OBSAH HLINÍKU V POTRAVINÁCH JE AŽ 40KRÁT VYŠŠÍ, POKUD JSOU ZABALENY V HLINÍKU NEBO V NĚM/S NÍM VAŘENY

 

☣️Poškozuje DNA a opravdu není žádný zjevný důvod používat hliník v jakékoli formě!

 

☣️Další článek: Demence způsobená hliníkem

👉 https://www.zentrum-der-gesundheit.de/krankenen/neurodegenerative-krankenen/alzheimer-demenz/demenz-aluminium-ia

 

☣️Ve věku 58 let byla diagnostikována Alzheimerova choroba

👉 https://www.scinexx.de/news/medizin/alzheimer-durch-aluminium/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „RUSKO NEBUDE SOUHLASIT“: VLADIMÍR PUTIN BOUŘÍ PROTI VOLODYMYRU ZELENSKÉMU UPROSTŘED UKRAJINSKÉ VÁLKY; PŘEDKLÁDÁ SEZNAM PODMÍNEK PRO POTENCIÁLNÍ PŘÍMĚŘÍ

 

Putinův velký vzkaz Ukrajině a západu ve věci války. Nemohu si dovolit, říká Ruský prezident a odhaluje postoj k příměří. Putin klade povinnost příměří na Ukrajině na bedra západem podporovaného Kyjeva. Příměří mezi Moskvou a Kyjevem může být odsouhlaseno, pokud Ukrajina příjme a udělá určité nevratné kroky. To bylo konstatováno ruským prezidentem Vladimírem Putinem v rámci summitu Šanghajské organizace pro spolupráci v Kazachstánu. Jinak, Putin ohlásil, ukončení násilností bude Kyjevem využito, aby se dovyzbrojil. Putin ohlásil, že Rusko nedovolí Ukrajině se znovu vyzbrojit pod rouškou jakéhokoliv potencionálního příměří. Právě teď ohlášení příměří a doufajíc, že ta druhá strana příjme pozitivní kroky, což neudělám, takže my nemůžeme připustit situaci, kdy Ukrajina by pouze využila to příměří ke zlepšení své výzbroje a pozice, aby udělala další pokus o mobilizaci, získat víc vojáků, vyzbrojit je, aby byli připravení pokračovat v ozbrojeném konfliktu. To nemůžeme dovolit. Putin minulý měsíc prohlásil, že Rusko by ukončilo na Ukrajině válku, pokud by Kyjev souhlasil se zrušením svých ambici na členství v NATO, s odmítnutím těch ambici a předal by plně území těch 4 obsazených provincii Moskvě. Ukrajina však rychle odmítla Putinovy požadavky, které by vedli de facto ke kapitulaci. Putin prohlásil, že dosažené dohody v Istanbulu v roku 3/2022 by mohli ještě stále sloužit jako základ pro budoucí rozhovory. Díky prezidentu Turecka pánu Erdoğan, jsme přispěli k této práci a ty obě dohody z 3/2022 byli ratifikovány ((Ratifikace (z lat. ratus, platný a facere, udělat) je závazné potvrzení platnosti zvláště důležitého dokumentu, typicky mezinárodní smlouvy.)) oběma stranami, říká Vladimír Putin, tedy i Ukrajinskou delegací, a tak se zdá, že docela se hodili, nebo byli přijatelné pro Ukrajinské vedení. Tyto dohody by mohli zůstat na stole, pro budoucí jednání. Ty dohody by mohli být základ pro budoucí jednání. 👍

((Jenom že, západ si představoval a naplánoval, že Ukrajinu natlačí do války proti Rusku.))

 

https://youtu.be/cMuPhGf9kMU?si=gRP64vIMOe0ILzD-

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINOVA VELKÁ REAKCE NA TRUMPŮV „PLÁN“ PRO UKONČENÍ UKRAJINSKÉ VÁLKY; ZESMĚŠŇUJE POVYK OKOLO TÉ POSLEDNÍ „PREZIDENTSKÉ“ DEBATY MEZI JOE BIDENEM A DONALDEM TRUMPEM

 

https://youtu.be/Ve7syF9n6yY?si=5VNA5bDf_QyBwjDr

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.07.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: RUSKO POSLALO RAKETU, SCHOPNOU NÉST JADERNÉ ZBRANĚ, NA UKRAJINSKOU STÍHAČKU MIG-29, A TO NĚKOLIK DNÍ PO BOMBARDOVÁNÍ LETECKÝCH ZÁKLADEN PRO AMERICKÉ STÍHAČKY F-16

 

https://youtu.be/N-moalLYXaA?si=k3TprmRFSO2W1S3c

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.07.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: POTVRZEN PRVNÍ SUMMIT INDICKÉHO PŘEDSEDY VLÁDY MODIHO A PREZIDENTA PUTINA PO PĚTI LETECH; KREML ŘÍKÁ, ŽE ŽÁDNÉ TÉMA JEDNÁNÍ OBOU STÁTNÍKŮ NEBUDE VYLOUČENO Z PROGRAMU SCHŮZKY UPROSTŘED UKRAJINSKÉ VÁLKY

 

https://youtu.be/p_GbkGunuPo?si=VJlFQf45D9AE9gXJ

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.07.2024, BBC News, Roman Kirsch: LABOURISTÉ VYHRÁLI VŠEOBECNÉ VOLBY VE SPOJENÉM KRÁLOVSTVÍ A KEIR STARMER BUDE PŘÍŠTÍM PREMIÉREM

 

https://youtu.be/bOiqLeiF0M4?si=jLZa0aiglwqIsoy9

 

ZMĚNA ZAČÍNÁ TEĎ!“ LABOURISTÉ DRTIVĚ VYHRÁLI VOLBY, 14 LET VLÁDY KONZERVATIVCŮ KONČÍ:

 

Opoziční Labouristická strana vyhrála čtvrteční parlamentní volby v Británii. Po 14 letech vystřídá ve vládě konzervativce. Ti sklízí frustraci Britů ze stavu země a utrpěli nejhorší porážku v dějinách strany. Zatímco hrstka volebních obvodů ještě nezná své vítěze, v Londýně již začíná proces předávání moci. V nejbližších hodinách se premiérské funkce ujme lídr labouristů Keir Starmer.

 

Brzy ráno ve vítězném projevu Starmer uvedl, že „změna začíná teď“ a že na Británii znovu svítí naděje. „Takovýto mandát přichází s velkou zodpovědností,“ řekl 61letý někdejší prokurátor. Uznal přitom deziluzi v britské společnosti a vyhlásil, že obnovování jejich důvěry v politiku je „bitva, která definuje naši dobu“.

 

Premiér Sunak krátce předtím uznal vítězství labouristů, vyjádřil zklamání nad prohrou konzervativců a řekl, že telefonicky pogratuloval svému nástupci. „Dnes dojde k předání moci pokojným a spořádaným způsobem, s dobrou vůlí na všech stranách,“ prohlásil po obhájení mandátu v severoanglickém obvodu Richmond a Northallerton. „Je toho hodně, z čeho se musíme poučit a nad čím se zamyslet, a beru na sebe odpovědnost za prohru… Je mi to líto,“ dodal.

 

Ještě během dopoledne vystoupí Sunak znovu, tentokrát před sídlem britských premiérů v Downing Street, načež se vydá do Buckinghamského paláce podat demisi králi Karlovi III. Vzápětí panovník jmenuje novým premiérem Starmera, který krátce po poledni britského času (13:00 SELČ) sám promluví k občanům. Labouristé avizovali, že Starmer během dne jmenuje nový kabinet.

 

Jeho středolevá strana ve svém programu slíbila voličům obnovit ekonomický růst, ze kterého budou mít prospěch i chudší vrstvy obyvatel. Důležitým bodem je pro ně reforma systému pracovní migrace, který umožňuje snadno získávat pracovní víza cizincům splňujícím požadavky zaměstnavatelů. Starmerova strana chce omezit počet přistěhovalců přicházejících za pracovními pobídkami například ze zdravotnictví či stavebnictví a více investovat do rekvalifikací Britů, aby sami zaplnili volná místa.

 

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/britske-volby/r~27c63eae3a9011efbeca0cc47ab5f122/#utm_content=trendingnews&utm_term=labourist%C3%A9&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: HIZBALLÁH OTŘÁSÁ IZRAELEM; IZRAELSKÁ ARMÁDA UTRPĚLA FATÁLNÍ ÚDER ZABITÍM VYŠŠÍHO VELITELE RAKETOU

 

https://youtu.be/bd3H1PDJjJ8?si=IAUvc-AEFZjpyKNk

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: IZRAEL POPRVÉ PŘIJÍMÁ PODMÍNKY HAMÁSU NA PŘÍMĚŘÍ; BIDEN RADÍ NETANJAHUOVI, AŤ „TU DOHODU UZAVŘE„… 👍

 

https://youtu.be/SI1R_PMSmQQ?si=M77nq0nCGnH80uKx

 

 

📌5. července 2024, 1:46: OD 1. ZÁŘÍ 2024 FINSKO ZPŘÍSNÍ PRAVIDLA PRO VSTUP DO ZEMĚ:

 

Od 1. září 2024 plánuje Finsko zpřísnit řadu právních předpisů týkajících se vstupu do země, uvádí se v prohlášení na vládním webu.

 

Kabinet ministrů země schválil příslušné změny. Očekává se, že prezident Alexander Stubb podepíše dodatky 5. července.

 

Zákon o cizincích stanoví situace, ve kterých může být povolení k pobytu zamítnuto. Mezi důvody pro odmítnutí patří poskytnutí nepravdivých informací, nelegální práce, neoprávněný pobyt ve Finsku, účelový sňatek.

 

Zavádějí se také přísnější požadavky na potvrzení totožnosti žadatelů o azyl. Nebude tedy možné změnit právní důvody pobytu v zemi, například při žádosti o zaměstnání.

 

K informacím o odepření vstupu do Schengenského informačního systému budou doplněny také biometrické údaje.

 

V listopadu 2023 Finsko uzavřelo hranice s Ruskou federací, což vysvětlilo přílivem nelegálních migrantů z Ruska.

 

https://www.vesti.ru/article/4031842

 

 

📌5. července 2024, 1:53: V PRIMORSKU-ACHTARSKU BYLO SESTŘELENO NĚKOLIK DRONŮ

 

Ozbrojených sil Ukrajiny, byly poškozeny civilní objekty:

 

Několik dronů ozbrojených sil Ukrajiny bylo zlikvidováno nad městem Primorsko-Akhtarsk na Krasnodarském území, uvedl šéf regionu Veniamin Kondratěv ve svém kanálu Telegram.

 

Jak bylo uvedeno, v důsledku pádu trosek sestřelených dronů byly poškozeny civilní objekty ve městě.

 

Podle předběžných údajů nebyl nikdo zraněn.

 

Na místě pracují pracovníci provozních a záchranných složek, vyhodnocují se škody. Na místě mimořádné události je také šéf okresu Maxim Bondarenko.

 

https://www.vesti.ru/article/4031843

 

 

📌5. července 2024, 3:11: V OBLASTI ROSTOVA NA DONU PRACUJÍ POSÁDKY PROTIVZDUŠNÉ OBRANY NA VZDUŠNÝCH CÍLECH:

 

V oblasti Rostova na Donu pracují síly protivzdušné obrany na několika vzdušných cílech, uvedl gubernátor regionu Vasilij Golubev na svém kanálu Telegram.

 

Jak již bylo uvedeno, posádky protivzdušné obrany Ministerstva obrany Ruské federace pracují na několika nepřátelských vzdušných cílech. Údaje se upřesňují.

 

https://www.vesti.ru/article/4031914

 

 

📌5. července 2024, 3:02, GUBERNÁTOR KUBÁNĚ: ŠEST LIDÍ HOSPITALIZOVÁNO PO ÚTOKU DRONŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

V důsledku útoku dronů Ozbrojených sil Ukrajiny na Primorsko-Achtarsk bylo zraněno šest lidí, včetně dvou dětí, uvedl na Telegramu šéf regionu Veniamin Kondratěv.

 

Jak bylo uvedeno, oběti byly hospitalizovány. Lékaři jim poskytují potřebnou pomoc.

 

Gubernátor poznamenal, že šéf okresu Maxim Bondarenko dostal pokyn, aby situaci udržoval pod neustálou kontrolou. Rodinám obětí bude poskytnuta maximální podpora.

 

Během útoku dronu byl poškozen třípatrový bytový dům. Obyvatelé domu byli evakuováni. Je pro ně připraveno dočasné ubytovací místo.

 

Zaznamenáno bylo také narušení provozu rozvodny, která zásobuje významnou část města. Energetici provádějí opravy v rozvodně.

 

https://www.vesti.ru/article/4031912

 

 

📌5. července 2024, 5:32: RUŠTÍ TANKISTÉ ZNIČILI MASKOVANOU PEVNOST A PĚCHOTU OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Ruská armáda zničila maskovanou pevnost a živou sílu ozbrojených sil Ukrajiny v zóně speciální vojenské operace.

 

„Posádky tanků T-80BVM 1. gardové tankové armády skupiny sil Západ při plnění palebných misí v zóně speciální vojenské operace zničily identifikované maskované pevnosti a živou sílu ozbrojených sil Ukrajiny,“ uvedlo ruské ministerstvo obrany.

 

Tankery pracují v první linii a poskytují podporu motostřeleckým jednotkám Ozbrojených sil RF, ničí obrněná vozidla, dělostřelectvo, pozorovací stanoviště a muniční sklady ukrajinské armády.

 

Ministerstvo poznamenalo, že úspěšné dokončení úkolů je usnadněno včasným poskytnutím paliva a maziv, granátů a vybavení. Podle posádek tanků jsou k dispozici všechny potřebné díly, náhradní díly a granáty.

 

https://www.vesti.ru/article/4031940

 

 

📌5. července 2024, 5:53: SKUPINA VOSTOK ZABRÁNILA OZBROJENÝM SILÁM UKRAJINY V POSILOVÁNÍ PŘEDSUNUTÝCH POZIC A ROTACI:

 

Skupina vojsk Vostok zmařila pokusy ozbrojených sil Ukrajiny posílit předsunuté pozice, uvedl vedoucí tiskového střediska skupiny Alexandr Gordějev.

 

Jak již bylo uvedeno, jednotky skupiny zlepšily situaci podél frontové linie a také nedovolily nepříteli posílit předsunuté pozice a rotovat v pevnostech v oblastech osad Volodymyrivka, Urozhayne a Charivne.

 

Armáda ruských ozbrojených sil odrazila tři nepřátelské protiútoky a porazila čtyři brigády ozbrojených sil Ukrajiny v oblastech Bogatyr, Konstantinopol, Neskučnyj, Novoselovka a Storoževoje, uvádí Interfax.

 

Za uplynulý den nepřítel ztratil přes 135 vojáků, dvě tažené houfnice FH-70, jednu houfnici M-777, osm automobilů, dva bezpilotní letouny leteckého typu a tři muniční zásobovací stanoviště.

 

https://www.vesti.ru/article/4031895

 

 

📌5. července 2024, 7:20: PGRK „JARS“ SE UJAL HLÍDEK V IVANOVSKÉ A IRKUTSKÉ OBLASTI:

 

Raketové systémy Jars hlídkovaly v Ivanovské a Irkutské oblasti, uvedlo ruské ministerstvo obrany.

 

Jak bylo uvedeno, ve formacích strategických raketových sil Teikovo (Ivanovská oblast) a Irkutsk provádějí odpalovací zařízení mobilních pozemních raketových systémů s mezikontinentální balistickou raketou na tuhé palivo Jars intenzivní manévrovací akce.

 

V rámci bojových hlídek Jarové provádějí pochody dlouhé až 100 kilometrů, nacvičují změnu bojových pozic a řeší problémy boje proti sabotážním a průzkumným skupinám.

 

Je třeba poznamenat, že v blízké budoucnosti se podobná cvičení budou konat i v dalších raketových formacích.

 

https://www.vesti.ru/article/4031900

 

 

📌5. července 2024, 7:35, MINISTERSTVO OBRANY: 50 DRONŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY BYLO SESTŘELENO NAD KUBÁŇSKOU, ZÁPOROŽSKOU A ROSTOVSKOU OBLASTÍ:

 

Za uplynulou noc posádky protivzdušné obrany ve službě zlikvidovaly 50 dronů Ozbrojených sil Ukrajiny nad Krasnodarským územím, Záporožskou a Rostovskou oblastí.

 

Ministerstvo obrany Ruské federace informovalo o práci sil protivzdušné obrany. Jak bylo uvedeno, nad územím Krasnodarského území bylo zničeno 14 bezpilotních letounů leteckého typu, nad územím Záporožské oblasti 26 bezpilotních letounů a nad územím Rostovské oblasti bylo zničeno a potlačeno 10 dronů.

 

https://www.vesti.ru/article/4032036

 

 

📌5. července 2024, 10:21: ZAHRANIČNÍ ŽOLDNÉŘI BYLI ZNIČENI V ODĚSKÉ OBLASTI:

 

Ruská armáda zahájila účinný úder na místo rozmístění zahraničních žoldáků v Čornomorsku v Oděské oblasti.

 

Podle agentury RIA Novosti s odkazem na koordinátora Nikolajevova podzemí Sergeje Lebeděva se zasažený objekt nacházel v administrativní budově na území námořního přístavu.    Bylo zničeno 18 žoldnéřů, asi tři desítky dalších lidí bylo zraněno. Národnost zahraničních bojovníků zatím nebyla zjištěna – dorazili jen několik hodin před požárem.

 

Druhý úder dokázal pokrýt dodanou těžkou techniku a munici.

 

Je třeba poznamenat, že na místě příletů pracovali nejen zaměstnanci Bezpečnostní služby Ukrajiny, ale také někteří anglicky mluvící důstojníci zvláštních služeb.

 

Je známo, že operativci SBU zorganizovali důkladnou kontrolu přístavních dělníků a zabavili chytré telefony.

 

https://www.vesti.ru/article/4032330

 

 

📌5. července 2024, 10:56: V ROSTOVSKÉ OBLASTI ZAČALO HOŘET 10 SOUKROMÝCH DOMŮ:

 

V okrese Aksai v Rostovské oblasti začalo hořet 10 soukromých domů, uvedlo ruské ministerstvo pro mimořádné události.

 

Oddělení uvedlo, že hoří 10 dřevěných domů na ulici Stepnaja ve vesnici Zolotoy Kolos. V tuto chvíli se upřesňuje oblast požáru.

 

Do boje s ohněm se zapojilo 45 osob a 13 kusů techniky, včetně vrtulníku Mi-8 ruského ministerstva pro mimořádné události.

 

https://www.vesti.ru/article/4032393

 

 

📌5. července 2024, 12:05: KYRGYZSKÉ TAJNÉ SLUŽBY ZABRÁNILY POKUSU O PŘEVZETÍ MOCI V ZEMI:

 

V Kyrgyzstánu zvláštní služby zabránily pokusu o násilné převzetí moci, uvedl Státní výbor pro národní bezpečnost.

 

Zpráva uvádí, že zaměstnanci zvláštních služeb republiky neutralizovali skupinu osob, které plánovaly násilné převzetí moci v zemi.

 

Skupina údajně plánovala destabilizovat společensko-politickou situaci v zemi „organizováním masových nepokojů spojených se smrtí občanů“.

 

https://www.vesti.ru/article/4032498

 

 

📌5. července 2024, 10:53: GENERÁLNÍ ŠTÁB OZBROJENÝCH SIL BĚLORUSKA OZNÁMIL HROZÍCÍ SABOTÁŽ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY NA HRANICÍCH:

 

Generální štáb ozbrojených sil Běloruska nevyloučil zahájení vojenských provokací ze strany Ukrajiny na hranicích zemí. Zároveň je třeba poznamenat, že ze strany běloruské armády „nedochází a nedojde k žádné eskalaci“.

Prohlášení v této souvislosti učinil generálmajor ozbrojených sil Běloruska Vladimir Kuprijanjuk.

 

„Intenzita provokativních a demonstrativních akcí ze strany ukrajinských formací neklesá, a to ani za použití bezpilotních letounů, které opakovaně narušily naši státní hranici,“ citovala ho na Telegramu tisková služba Ministerstva obrany Běloruské republiky.

 

Poznamenal, že takové akce v generálním štábu jsou vnímány nejen za sledování zpravodajských cílů, ale také za pokusy o přesun výbušnin a dalších prostředků na území Běloruska za účelem provedení potenciální sabotáže.

 

Generální štáb nicméně poznamenává, že Bělorusko se vyhne zvyšování napětí. „Navzdory složité situaci na jižních hranicích z naší strany nedochází a nedojde k žádné eskalaci situace,“ shrnul Kuprijanyuk.

 

https://www.vesti.ru/article/4032343

 

 

📌5. července 2024, 11:33: V ROCE 2024 ZEMŘELO NA ÚZEMÍ RUSKÉ FEDERACE V DŮSLEDKU ÚTOKŮ UKRAJINY 465 CIVILISTŮ:

 

Ruské ministerstvo zahraničí oznámilo, že na území Ruské federace zemřelo v důsledku ukrajinského ostřelování nejméně 465 civilistů, z toho 264 za poslední tři měsíce.

 

Velvyslanec ruského ministerstva zahraničí Rodion Mirošnik na brífinku uvedl, že v letošním roce bylo v důsledku útoků ozbrojených sil Ukrajiny zabito asi 465 Rusů.

 

Podle velvyslance za posledních šest měsíců utrpělo akcemi ozbrojenců Ozbrojených sil Ukrajiny nejméně 2547 lidí, z nichž více než 400 zemřelo.

 

Mirošnik také uvedl, že v roce 2024 zemřelo v důsledku ukrajinských dronů 486 obyvatel, z toho 17 dětí.

 

https://www.vesti.ru/article/4032455

 

 

📌5. července 2024, 12:58: RUSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ SLÍBILO, ŽE BUDE REAGOVAT NA MOŽNÉ VYHOŠTĚNÍ RUSKÝCH DIPLOMATŮ Z MOLDAVSKA:

 

Náměstek ministra zahraničí Ruské federace Michail Galuzin uvedl, že Moskva nenechá bez odpovědi případné nové vyhoštění ruských diplomatů z Moldavska.

 

Ministerstvo také poznamenalo, že pokud republika takový krok učiní, bude to znamenat, že Kišiněv nevyvodil závěry ze smutné situace, která se vyvinula v důsledku jeho politiky.

 

„Oficiální Kišiněv nevyvozuje správné závěry, zdá se, že jsou připraveny eskalovat napětí v našich vztazích,“ řekl Galuzin.

 

Podle něj se neobjevil jediný případ, kdy by Moskva nechala „tento druh útoků bez adekvátní reakce“.

 

https://www.vesti.ru/article/4032653

 

 

📌5. července 2024, 13:02: ORBÁN OZNAČIL NÁVŠTĚVU MOSKVY ZA DALŠÍ KROK K POKRAČOVÁNÍ MÍROVÉ MISE:

 

Maďarský premiér Viktor Orbán, který přijel do Moskvy, řekl, že jeho návštěva je pokračováním „mírové mise“.

 

Jak Orbán poznamenal na sociální síti X, „další zastávkou“ v jeho mírové misi je Moskva. Jeho mírová mise podle něj pokračuje.

 

Orbán přiletěl do Ruské federace v pátek odpoledne „v rámci mírové mise“, řekl tiskový tajemník maďarského premiéra Bertalan Havasi.

 

Maďarský premiér se hodlá v Moskvě setkat s ruským vůdcem Vladimirem Putinem a diskutovat o řešení rusko-ukrajinského konfliktu.

 

https://www.vesti.ru/article/4032692

 

 

📌5. července 2024, 13:12, MIROŠNIK: JEDNÁNÍ S KYJEVEM MOHOU ZAČÍT PO UKONČENÍ DODÁVEK ZBRANÍ ZE STRANY ZÁPADU:

 

Velvyslanec ruského ministerstva zahraničí Rodion Mirošnik uvedl, že západní země mohou urychlit zahájení jednání s Ukrajinou zastavením dodávek zbraní.

 

Mirošnik se domnívá, že západní země mohou urychlit zahájení mírových rozhovorů o vyřešení ukrajinského konfliktu, pokud přestanou dodávat zbraně Kyjevu.

 

Podle velvyslance je kyjevský režim závislý na západních dodávkách zbraní, a pokud chce Západ situaci vyřešit mírovou cestou, musí tyto dodávky zastavit. Podle Mirošnika pak bude možné v krátké době zahájit jednání o zastavení nepřátelských akcí a dalším osudu lidí a území.

 

Velvyslanec také zdůraznil, že konflikt na Ukrajině má hybridní povahu, což nám umožňuje usuzovat, že západní země jsou do něj přímo zapojeny.

 

Mirošnik již dříve uvedl, že v důsledku útoků na ruské území z Ukrajiny bylo zraněno nejméně 465 civilistů.

 

https://www.vesti.ru/article/4032599

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 05.07.2024“:

➡️☭☆ Bombardéry Su-34 zasáhly nepřátelský personál a techniku ​​v zóně odpovědnosti skupiny sil Západ.

Úder provedly neřízené letecké pumy OFAB-250 s univerzálním plánovacím a korekčním modulem.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️ Během minulé noci, kdy se kyjevský režim pokusil provést na území Ruské federace teroristické útoky pomocí bezpilotních prostředků typu letadla, zničily služební systémy protivzdušné obrany 14 bezpilotních letounů nad územím Krasnodar, 26 bezpilotních letounů nad územím území Záporožské oblasti a také zničil a potlačil 10 UAV nad územím Rostovské oblasti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *