, ,

05.07.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

05.07.2024: RANNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

❤️Někteří lidé mají plno řečí o tom, jakou planetu tu zanecháváme pro naše děti,

ale absolutně jich nezajímá jaké děti tady zanechávají pro naši planetu!

 

 

📌📢🔝🔝🔝4. července 2024, 17:46, info.sk: PUTIN UVIEDOL, ŽE TRUMPOVE VYJADRENIA O UKONČENÍ VOJNY NA UKRAJINE BERIE VÁŽNE:

 

Ruský prezident Vladimir Putin vo štvrtok uviedol, že berie vážne vyjadrenia amerického prezidentského kandidáta Donalda Trumpa o rýchlom ukončení vojny na Ukrajine. TASR o tominformuje podľa agentúry AFP.

 

„Skutočnosť, že pán Trump ako prezidentský kandidát hovorí, že je pripravený a chce zastaviť vojnu na Ukrajine, berieme vcelku vážne,“ uviedlo Putin na tlačovej konferencii v Astane, kde sa zúčastňuje na summite hláv štátov Šanghajskej organizácie pre spoluprácu (SCO). Dodal, že s konkrétnymi Trumpovými návrhmi nie je oboznámený.

 

Trump v minulotýždňovej televíznej debate s prezidentom USA Joeom Bidenom tvrdil, že v prípade víťazstva v novembrových prezidentských voľbách by vojnu bol schopný vyriešiť ešte pred oficiálnym nástupom do úradu. Neprezradil však, ako by to chcel dosiahnuť.

 

Ruský prezident v júni povedal, že Rusko zastaví paľbu a začne mierové rokovania v prípade, ak sa Ukrajina vzdá svojich ambícií na členstvo v NATO a stiahne svojich vojakov zo štyroch ukrajinských oblastí, na ktoré si Moskva nárokuje.

 

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj však opakovane odmietol návrh o dočasnom prímerí, ktoré by Rusko podľa jeho slov využilo na preskupenie síl a opätovné vyzbrojenie.

 

https://www.info.sk/sprava/251392/putin-uviedol-ze-trumpove-vyjadrenia-o-ukonceni-vojny-na-ukrajine-berie-vazne/

 

 

📌📢🔝🔝🔝4. července 2024, info.sk: INFOWARS: JOE BIDEN V NÁSLEDUJÍCÍCH TÝDNECH ODSTOUPÍ Z VOLEBNÍ KAMPANĚ A BUDE NAHRAŽEN MICHELLE OBAMOVOU!

 

Za všechno může Nejvyšší soud USA, který přiznal Trumpovi prakticky neomezenou prezidentskou imunitu!

 

USA: Joe Biden podle zdroje Alexe Jonese v následujících týdnech odstoupí z volební kampaně! Na jeho místo má být dosazena Michelle Obama, která v posledním průzkumu jako jediná poráží Donalda Trumpa! Biden se svěřil, že zvažuje konec ve volební kampani! Za všechno může Nejvyšší soud USA, který přiznal Trumpovi prakticky neomezenou prezidentskou imunitu!

 

Je naprosto zjevné, že chcípající kobyla Pax Americana se jen tak nevzdá a bude bojovat až do posledního vydechnutí. Pouhých pár hodin poté, co americký Nejvyšší soud v rozsudku přiznal Trumpovi a rovněž všem americkým prezidentům trestní imunitu na všechny kroky a činy provedené v oficiální prezidentské rovině a vyplývající z funkce prezidenta, tak v USA doslova zamrzlo peklo.

 

Přesně v tom okamžiku začala americká média doslova jako na zakázku chrlit jeden článek za druhým o tom, že Joe Biden by měl odstoupit z kampaně. A když řeknete „A” v rámci procesů řízení, tak logicky poté musíte říct „B” a nabídnout řešení, a přesně k tomu právě došlo. Americká média totiž začala šířit informace o průzkumech, že Donalda Trumpa dokáže porazit jen Michelle Obama, manželka Baracka Obamy.

 

Všichni ostatní kandidáti Demokratické strany v průzkumech za Trumpem zaostávají, ale Michelle Obama nad Trumpem prý drtivě vede o více než 10% s dvouciferným náskokem v preferencích. Obamová přitom až dosud stále tvrdí, že kandidovat nechce, a že plně podporuje Joe Bidena, protože se obává o osud USA v případě znovuzvolení Donalda Trumpa.

 

Jenže, pokud by Biden odstoupil z kampaně, už by nebylo koho podporovat a podle pozorovatelů by to mohlo donutit Michelle Obamovou k přijetí nabídky na kandidaturu, aby tzv. zachránila Ameriku před Trumpem a ruským vlivem. Oficiálně přitom americká média tvrdí, že tyto hlasy k odstoupení Bidena z kampaně zaznívají v důsledku nepovedené televizní debaty s Donaldem Trumpem.

 

Nejvyšší soud svým nálezem zničil plán demokratů na odstavení Donalda Trumpa z kampaně.

 

Jenže, to je podle všeho jenom zástěrka, protože podobné šílené a nezvládnuté projevy má Biden každou chvíli a nijak se nezdá, že by to snižovalo podporu jeho příznivců, vlastně si na starého dementního a popleteného staříka již zvykli. Takže, proč najednou ta střelba do zad Bidena a výzvy k tomu, aby rezignoval na kampaň? Za změnou bezmezné podpory dementnímu Bidenovi ze strany jeho podporovatelů může americký Nejvyšší soud, který v pondělí vhodil atomové vidle do plánů demokratů na eliminaci Donalda Trumpa pomocí soudního a kriminálního procesu řízení. Pojďme si ocitovat klíčové části nálezu amerického Nejvyššího soudu:

 

Nejvyšší soud Spojených států

 

TRUMP V. SPOJENÉ STÁTY

 

Velká federální porota obvinila bývalého prezidenta Donalda J. Trumpa ve čtyřech bodech obžaloby z jednání, k němuž došlo během jeho prezidentství po volbách v listopadu 2020. V obžalobě se uvádí, že Trump po prohraných volbách zosnoval spiknutí za účelem jejich zvrácení tím, že šířil vědomě nepravdivá tvrzení o volebním podvodu, aby znemožnil shromažďování, sčítání a potvrzování výsledků voleb.

 

Trump navrhl zamítnutí obžaloby na základě prezidentské imunity s odůvodněním, že prezident má absolutní imunitu vůči trestnímu stíhání za činy provedené v rámci vnějšího okruhu jeho úředních povinností a že obvinění uvedená v obžalobě spadají do jádra jeho úředních povinností. Okresní soud Trumpův návrh na zamítnutí zamítl s tím, že bývalí prezidenti nemají federální trestněprávní imunitu pro žádné činy. Obvodní soud v D. C. to potvrdil. Okresní soud i obvod D. C. Circuit odmítly rozhodnout, zda se obviněné jednání týkalo úředních úkonů.

 

NEJVYŠŠÍ SOUD PROTO ROZHODUJE TAKTO: Podle naší ústavní struktury oddělených pravomocí opravňuje povaha prezidentské moci bývalého prezidenta k absolutní imunitě vůči trestnímu stíhání za jednání, které spadá do jeho rozhodující a rozhodné ústavní pravomoci. A má nárok přinejmenším na předpokládanou imunitu vůči trestnímu stíhání za všechny své úřední úkony. Na neoficiální činy se imunita nevztahuje. Pp. 5-43

 

Trump měl totiž původně skončit ve vězení, třeba i jen na pár měsíců, ale neměl mít možnost účastnit se předvolebních mítinků a kampaní, a to s cílem poskytnout Bidenovi tzv. výhodu hendikepu, tedy dohnání rozdílu, který Biden ztrácel na Trumpa, a to zkrátka tím, že Trump bude v base a nebude moci vést předvolební kampaň před listopadovými volbami. Takový byl plán.

 

Ovšem udělení prakticky absolutní imunity Trumpovi znamená, že tento plán na znovuzvolení Joea Bidena pomoci hendikepu na úkor uvězněného protikandidáta Donalda Trumpa spadl pod stůl.

 

Soudci Nejvyššího soudu do tohoto plánu vhodili opravdu zmíněné vidle, protože v rozsudku zaznělo, že američtí prezidenti disponují zásadní imunitou před trestním stíháním na všechny své kroky, činy a rozhodnutí, které byly učiněny v souvislosti s výkonem mandátu prezidenta a jeho pravomocí.

 

Imunita se nevztahuje jen na ty činy prezidenta, které nebyly vykonány v souvislosti s mandátem a funkcí prezidenta. JENŽE VTIP A ZÁDRHEL JE V TOM, ŽE DOSUD NIKDO NEBYL SCHOPEN ODLIŠIT A DEFINOVAT, KTERÝ ČIN, AKT NEBO ROZHODNUTÍ LZE POVAŽOVAT V SOULADU S MANDÁTEM PREZIDENTA, A KTERÝ UŽ NIKOLIV.

 

TRUMPOVA IMUNITA JE OD PONDĚLÍ PRAKTICKY NEPRŮSTŘELNÁ

 

Nejvyšší soud tak poslal žaloby na Donalda Trumpa za tzv. podněcování k nepokojům, za neuznání výsledků voleb a za rozvracení Kongresu zpátky nižším soudům, aby se s tím vypořádaly a určily, jestli šlo o činy a výroky realizované v rámci mandátu a imunity prezidenta, anebo mimo mandát. A všem je jasné, jak to skončí. Americký prezident získává mandát okamžikem uvedení do úřadu prezidenta během inaugurace, a potom mandát zaniká odchodem z úřadu po 4 letech, pokud prezident nezískal ve volbách mandát na další 4 roky.

 

V mezidobí během výkonu mandátu neexistuje ani jediná chvíle, která by byla „bez mandátu” prezidenta, proto bez ohledu na to, co prezident řekne nebo udělá, a bez ohledu, kde to udělá, na veřejnosti, v soukromí, v kanceláři, v letadle, na večírku, doma ve své vile, na golfovém hřišti, na zahraniční návštěvě, tak ve všech případech jedná a koná prezident v rámci prezidentského mandátu.

 

JINÝMI SLOVY, AMERICKÝ NEJVYŠŠÍ SOUD DE FACTO UDĚLIL AMERICKÝM PREZIDENTŮM ABSOLUTNÍ IMUNITU.

Trumpa prostě nejde odsoudit za nic, čeho se měl v době mandátu prezidenta dopustit. A tím pádem padají proti němu všechny trestní kauzy, které za poslední dva roky proti němu byly zahájeny.

 

Soudce v New Yorku v reakci na rozsudek Nejvyššího soudu odložil vynesení trestu nad Trumpem až na září kvůli přezkumu.

 

A dokonce i v kauze uplácení pornoherečky, k čemuž došlo v roce 2016 předtím, než se Trump stal prezidentem, je po pondělním rozsudku Nejvyššího soudu hotový chaos, protože jak uvedla Trumpova obhajoba, platba peněz Trumpovu právníkovi Michaelu Cohenovi, který měl penězi herečku uplatit, proběhla až v roce 2017 poté, co již Donald Trump byl v úřadu prezidenta. Jinými slovy, rozsudek z konce května, kdy porota shledala Trumpa vinného v této kauze ve 34 bodech obžaloby, je teď v podstatě zpochybněn.

 

A to kvůli tomu, že předmětný trestný čin uplacení herečky se již po pondělním rozsudku Nejvyššího soudu nemůže Trumpovi klást za vinu, protože je chráněn imunitou. Právě proto došlo ze strany soudce Juana Merchana k odložení vynesení rozsudku. Dlouho očekávaný rozsudek nad bývalým prezidentem a předpokládaným kandidátem Republikánské strany na prezidenta v listopadových volbách měl proběhnout 11. července.

 

Vynesení rozsudku je nyní předběžně naplánováno a odsunuto až na 18. září a soudce uvedl, že v případě potřeby by se v tento den mohlo konat jiné řízení vzhledem k přezkoumání dopadů nálezu Nejvyššího soudu na Trumpovu kauzu uplácení herečky. Zkrátka se dá konstatovat, že nález Nejvyššího soudu vhodil do plánu amerického národního prediktora doslova atomové vidle a Trumpa prostě nepůjde zavřít do basy, aby nemohl vést kampaň. A to celé mění nejen situaci kampaně Demokratů, ale mění se tím i celá volební strategie.

 

MICHELLE OBAMA JAKO PLÁN B

 

A je jasné, že pokud Trump bude vést kampaň, Biden nemůže vyhrát volby, ani za pomoci falšování, protože ta čísla pro Trumpa budou tak obrovská, že je nepůjde už překlopit, jako se to stalo v listopadu 2020. Navíc v USA už není virová pandemie a lockdowny, takže korespondenčních hlasů bude o poznání méně. Takže, co to znamená ve výsledku?

 

CO SE TEĎ V TÉTO SITUACI DÁ VLASTNĚ DĚLAT A JAK ZABRÁNIT TRUMPOVI V NÁVRATU DO BÍLÉHO DOMU?

Existují vlastně jen dvě možnosti:

Tou první je atentát na Donalda Trumpa.

A tou druhou je výměna Joea Bidena za jiného kandidáta, který bude schopen i podle průzkumů Trumpa porazit.

A tím se kruh uzavírá.

TOUTO OSOBOU JE URČENA MICHELLE OBAMA.

 

Šedesátiletá Michelle Obamová je podle nového průzkumu jedinou potenciální soupeřkou, která může v roce 2024 porazit republikána Donalda Trumpa v boji o Bílý dům. Podle průzkumu agentur Reuters a Ipsos by bývalá první dáma porazila Trumpa (78) o jedenáct procentních bodů a žádný jiný uchazeč demokratů by bývalého prezidenta Trumpa neporazil.

 

Podpora Michelle prudce vzrostla, přestože předtím prohlásila, že nebude kandidovat a bude nadále podporovat Bidenovo znovuzvolení. Na otázku položenou respondentům, kterému kandidátovi by dali přednost, polovina respondentů uvedla, že by volila Michelle, zatímco pouze 39% uvedlo, že by volilo Trumpa.

 

ZA NASTALÉ NOVÉ SITUACE JIŽ NEMÁ BIDEN ŠANCI NA VÍTĚZSTVÍ VE VOLBÁCH, A PROTO MUSÍ BÝT VYMĚNĚN.

 

Pokud Biden odstoupí z kandidatury, mohou ho nahradit Gavin Newsom nebo Kamala Harrisová.

Ti však byli v průzkumech veřejného mínění hodnoceni výrazně hůře než Trump.

Podle průzkumu si každý třetí demokrat myslí, že by prezident měl po debatě na CNN odstoupit z kampaně. Žádný známý zvolený demokrat však nedopadl lépe než Biden.

 

Téměř padesát procent dotázaných se domnívá, že by Trump měl z kampaně odstoupit, zatímco šedesát procent respondentů si myslí, že by to měl udělat Biden.

Průzkum přitom probíhal mezi voliči Demokratů, a ti přesto uvedli, že by spíše měl odstoupit Biden než Trump z kampaně kvůli svému věku. To ukazuje na hrozivý vzkaz Joeu Bidenovi od jeho vlastních voličů.

 

A právě Alex Jones z Infowars ve středečním pořadu nechal zaznít názor svého zdroje z okolí Bílého domu, že Joe Biden v následujících týdnech odstoupí z kampaně! Nemá totiž důvěru, že by mohl vyhrát volby, resp. že by je neprohrál s velkým odstupem, aby bylo možné nějaké hlasy pro něj překlopit v počítačích a pomocí balíků korespondenčních hlasů přistrčených v noci ke sčítacím stolům.

Joe Biden zkrátka měl dostat hendikep náskok a výhodu tím, že Trump bude v base a tím jeho náskok se zmenší, takže zbytek půjde ošetřit u voleb jako posledně před 4 roky.

 

SOUDCE V NEW YORKU V REAKCI NA VERDIKT NEJVYŠŠÍHO SOUDU ODLOŽIL VYNESENÍ TRESTU NAD TRUMPEM AŽ NA DRUHOU POLOVINU ZÁŘÍ

 

Ale rozsudek Nejvyššího soudu všechno změnil.

Dokonce už i soudce v New Yorku odložil rozsudek nad Trumpem, a to již bylo rozhodnuto o vině koncem května, ale soudce už si samozřejmě neriskne jít proti Nejvyššímu soudu, takže je vymalováno a Trump jede.

A proto není divu, že v New York Times vyšel ve středu článek o tom, že Biden se prý svěřil svému spolupracovníkovi a spojenci, že zvažuje možnost odchodu z kampaně.

 

CITACE:

 

Prezident Biden to řekl svému klíčovému spojenci, že ví, že možná nebude schopen zachránit svou kandidaturu, pokud se mu v nadcházejících dnech nepodaří přesvědčit veřejnost, že na svou funkci po katastrofálním výkonu v debatě minulý týden má. Prezident, který, jak zdůraznil jeho spojenec, je stále hluboko v boji o znovuzvolení, si uvědomuje, že několik jeho dalších vystoupení před svátečním víkendem musí dopadnout dobře, zejména rozhovor s Georgem Stephanopoulosem z ABC News, který je naplánován na pátek, a zastávky kampaně v Pensylvánii a Wisconsinu.

 

„Ví, že pokud bude mít ještě dvě takové akce, budeme na konci víkendu na jiném místě,” řekl spojenec s odkazem na Bidenův rozpačitý a nesoustředěný výkon v debatě. Osoba, která s prezidentem hovořila v uplynulých 24 hodinách, hovořila pod podmínkou anonymity, aby mohla hovořit o citlivé situaci. Mluvčí Bílého domu Andrew Bates uvedl, že zpráva je „naprosto nepravdivá” a že Bílý dům nedostal dostatek času na reakci. Rozhovor je prvním náznakem, který se dostal na veřejnost, že prezident vážně zvažuje, zda se dokáže zotavit po zdrcujícím výkonu ve čtvrteční debatě v Atlantě. Narůstají obavy o jeho životaschopnost jako kandidáta a o to, zda by mohl vykonávat funkci prezidenta další čtyři roky.

 

AMERICKÁ MÉDIA ZAČALA REFORMÁTOVAT INFORMAČNÍ POLE V PŘÍPRAVĚ NA VÝMĚNU BIDENA ZA JINÉHO KANDIDÁTA

 

Takovéto články v USA samozřejmě vychází na objednávku, aby reformátovaly informační pole a připravily prostor na oznámení, že Biden odstupuje z kampaně, ale současně je už připraven nový kandidát. A to se podle všeho teprve chystá.

Michelle Oabamové se do toho zřejmě nechce, ale pokud jim na to kývne, bude potřeba ji nejprve připravit na kampaň, ale bude i třeba pro ni zajistit hlasy volitelů na sjezdu strany, který oficiálně jmenuje kandidáta do prezidentských voleb. A příprava na tyto procesy zabere pár týdnů. Teprve až to bude přichystané, tak Biden oznámí ukončení předvolební kampaně.

 

Michelle Obamová již dříve v roce 2019 vyjádřila svůj nezájem ucházet se o prezidentské křeslo a hrát jakoukoli aktivní roli v politice. Nedávno totéž řekla Oprah Winfreyové, že nemá zájem o účast ve volbách a že se orientuje na služby. Vyjádřila však své obavy z vyhlídek na Trumpovo vítězství ve volbách. Bidenovi vyjádřila plnou podporu.

 

Mnozí analytici poukazují na to, že toto prohlášení jí ponechává možnost přijmout prezidentskou nominaci v závislosti na budoucích okolnostech a zdravotním stavu Joea Bidena.

Je to úplně nová situace.

Soudní mašina kontrolovaná Deep State měla Trumpa kriminalizovat u mnoha soudů a měl skončit ve vězení.

Ovšem zásah Nejvyššího soudu znamená, že Deep State musí honem rychle přijít s Plánem B na zastavení Trumpa.

Tohle léto tudíž bude opravdu horké.

 

-VK-Šéfredaktor AE News

 

https://cz24.news/infowars-joe-biden-v-nasledujicich-tydnech-odstoupi-z-volebni-kampane-a-bude-nahrazen-michelle-obamovou-za-vsechno-muze-nejvyssi-soud-usa-ktery-priznal-trumpovi-prakticky-neomezenou-prezidentskou-i/

 

 

📌4. července 2024: PRVNÍ NÁKLADY NA ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ V CELOSVĚTOVÉM SROVNÁNÍ

https://t.me/absurdnisvet/75638

 

 

📌4. července 2024: GENERÁTOR VOLNÉ ENERGIE

 

Nikola Tesla to věděl. Nikdo to nezpochybňoval…

⤵️ Že by se tam petrolej v těchto množstvích, který má být v letadlech, nikdy nevešel, se ví už dávno.                                                                   https://x.com/DianaT192/status/1808282873411014814?t=e8iv_aBAmRCz6P-8w4flPA&s=19

 

 

📌4. července 2024: NAYIB BUKELE V SALVADORU ODVÁDÍ OPRAVDU DOBROU PRÁCI

 

„Prezident Salvadoru Nayib Bukele zahájil plán nulového volného času, který vyžaduje, aby všichni vězni pracovali za jídlo ve vězení, a tím napravili škody, které způsobili společnosti.

 

Cílem tohoto programu je rehabilitovat vězně získáním cenných dovedností, které jim po propuštění mohou poskytnout zaměstnání.“ https://x.com/BRICSinfo/status/1807894458333385213?t=rkjlqfuErC444JxojiATYw&s=09

 

 

📌4. července 2024: TEXT DOLE JE AUTOMATICKA PREKLAD ZE SPANELSTINY👇👇👇

Clintonovi a velmi podezřelá úmrtí: 121 úmrtí (57 z jejich vnitřního kruhu).

 

▪️Jméno: SHAWN LUCAS. Asociace: tvrdí DNC zmanipulované volby (Hillary).Smrt: záhada

▪️Jméno: CARLOS GHIGLIOTTI. Asociace: Waco vyšetřování s vazbami na Clintonovou

Smrt: Sedí u stolu – špatně se rozkládá

▪️Jméno: JAMES MCDOUGAL. Asociace: Bývalý obchodní partner Billa Clintona a očekává se, že bude svědčit proti Clintonovým. Smrt: zástava srdce ve vězení

▪️Jméno: CHARLES MEISSNER. Asociace: Náměstek ministra obchodu USA za Billa Clintona

Smrt: snadná nehoda

▪️Jméno: VICTOR THORN. Asociace: Knihy napsané proti Clintonovým. Smrt: „spáchal sebevraždu“ v den svých 54. narozenin

▪️Jméno: CHARLES RUFF. Asociace: Clintonův právník. Smrt: Nalezen v bezvědomí před jeho sprchou

▪️Jméno: STANLEY HUGGINS. Asociace: Vyšetřování účasti Clintonové v Madison Guarantee související s Jamesem McDougalem. Smrt: Virový zápal plic před zveřejněním jeho výsledků.

▪️Jméno: CHARLES MILLER. Asociace: Databáze Big Brother WH vytvořená pro Clintonovy

Smrt: „sebevražda“ se zbraní v mělké studni (policie podezřelá z vraždy)

▪️Jméno: JOHNNY LAWHORN. Asociace: Objevil se velký šek na Billa Clintona. Smrt: dopravní nehoda (podezřelé)

▪️Jméno: ERIC BUTERA. Asociace: Whistleblower a údajný svědek proti Clintonovým

Smrt: Ubit k smrti

▪️Jméno: JOHN ASHE. Asociace: měla by svědčit, mohla by obvinit Clintonovy

Smrt: „rozdrcen hrdlo“, než mohl vypovídat.

 

▪️ ÚMRTÍ MEZI CLINTONOVÝMI BODYGUARDY:

 

Maj. WILLIAM BARKLEY.

Kapitán SCOTT REYNOLDS

Seržant BRYAN HANLEY

Seržant TIM SABEL

Starosta GE. WILLIAM ROBERTSON

Plukovník WILLIAM DENSBERGER

Plukovník ROBERT KELLY

Specialista GARY RHODES

STEVE WILLIS

ROBERTO WILLIAMS

CONWAY LEBLEU

TODD MCKEEHAN

 

▪️ Měl informace o případu IVES/HENRY:

 

KEITH CONEY – Nehoda

KEITH MCMASKIE – pobodán

GREGORY COLLINS – Rána

JEFF RHODES – zastřelen a zmrzačen

JAMES MILAN – sťatý

JORDAN KETTLESON – zásah

RICHARD WINTERS: loupež/vražda

 

▪️Jméno: SUSAN COLEMAN: Asociace: Měla poměr s Billem Clintonem a byla těhotná

Smrt: střelná rána do týla, rozhodnuto o sebevraždě

▪️ Jméno: Generál poručík DAVID MCCLOUD: Asociace: Dir. Clinton Sbor náčelníků štábů

Smrt: jednoduchá nehoda (příčina neznámá)

▪️Jméno: SETH RICH: Sdružení: Zaměstnanci DNC. Smrt: „loupežná vražda“ podle Wikileaks

▪️Jméno: DANIEL DUTKO: Asociace: DNC Fundraising & Finance. Smrt: zranění hlavy (horská cyklistika)

▪️Jméno: MARY MAHONEY: Klub: WH stážista Moniky Lewinsky. Smrt: „Loupežná vražda“ během procesu s Paulou Jonesovou je obviňována na někoho jiného, ​​kdo přísahá, že je nevinný

▪️Jméno: BARBARA SAGGIO: Připojení: Reportér, pracoval na The Clinton Chronicles a vyšetřoval obchod s drogami, když byl Bill guvernérem Arkansasu. Smrt: „Infarkt“, mám podezření, protože právě objevil nové usvědčující důkazy

▪️Jméno: VELVYSLANEC STEVENS: Asociace: Velvyslanec v Libyi věděl příliš mnoho. Smrt: Nechaný sám na porážku

▪️Jméno: JIM WILHITE: Asociace: Viceprezident ARKLA (Ron Miller) za Clintona. Smrt: Muž měl nehodu při lyžování během rodinné dovolené

▪️Jméno: GARETH WILLIAMS: Asociace: M16 Spy, data hacknuta o Billu Clintonovi. Smrt: Nalezena ve vaně s visacím zámkem v cestovní tašce

▪️ Jméno: KATHY FERGUSON A BILL SHELTON: Asociace: Bude svědčit v procesu s Paulou Jonesovou. Smrt: 2 samostatné sebevraždy (velmi podezřelé)

▪️Jméno: CHORVATSKÝ VYŠETŘOVATEL: Asociace: Ron Brown Air Crash Investigation

Smrt: kulka do hlavy

▪️Jméno: JERRY PARKS: Asociace: Šéf bezpečnosti Billa Clintona v Arkansasu. Smrt: Střelen do zadní části auta poloautomatickou pistolí; Řekl své rodině, že se bojí o svůj život; řekl, že CLINTONOVI UKLÍZELI!!!!!!

https://t.me/absurdnisvet/75654

 

 

📌📢🔝🔝🔝 4. července 2024: TWC India Edit Team: MASIVNÍ OCEÁN NALEZENÝ 700 KILOMETRŮ POD ZEMSKÝM POVRCHEM MĚNÍ TO, CO VÍME O PŮVODU VODY!

 

Představte si mořského vastera, než je veškerá voda na zemském povrchu ukrytá 700 kilometrů pod našima nohama. Toto je ohromující objev, který vědci z Northwestern University odhalili a otřásl naším chápáním toho, odkud pochází pozemská voda.

 

Vědci už léta debatují o původu pozemské vody. Komety byly hlavními podezřelými, dodávaly své ledové užitečné náklady nárazy, ale tento nový objev v této teorii vrhá hasák. Výzkumníci pod vedením geofyzika Stevena Jacobsena narazili na kolosální vodní nádrž uvězněnou v zemském plášti, spalující horkou vrstvu pod kůrou. Tento skrytý oceán, třikrát větší než jeho povrchové protějšky, je kolébán v minerálu zvaném ringwoodit.

 

Vědci rozmístili síť 2000 seismografů po celých USA a naslouchali šepotu samotné Země. Analýzou slabých otřesů z více než 500 zemětřesení zaznamenali podivné zpomalení seismických vln, když procházeli konkrétními oblastmi pláště. Toto zpomalení naznačovalo přítomnost vody, která se ve skále chovala jako houba.

 

Tento objev zcela přepisuje naše chápání vodního cyklu Země. Naznačuje to, že voda není jen povrchový jev, ale potenciálně existuje uvnitř pláště, migrující trhlinami a štěrbinami. Jacobsen zdůrazňuje význam této nádrže a uvádí: „Bez tohoto vnitřního zdroje vody by zemský povrch byl pravděpodobně pustou krajinou, z obrovského oceánu by vykukovaly pouze horské štíty.“

 

Důsledky jsou dalekosáhlé. Vědci nyní dychtí shromáždit seizmická data po celém světě, aby zjistili, zda je tento skrytý oceán globálním fenoménem. To by mohlo způsobit revoluci v našem chápání toho, jak se voda pohybuje na naší planetě, což je základní proces utvářející historii Země a potenciálně ovlivňující existenci života.

 

https://weather.com/en-IN/india/science/news/2024-04-04-massive-ocean-found-700-kilometres-beneath-earth-surface

 

VĚDA OBJEVUJE OCEÁNY POD ZEMÍ. Jsou jen o několik tisíc let příliš pozadu, protože Bible to řekla člověku už dávno.

 

Voda nad i pod zemí je biblická.  https://t.me/absurdnisvet/75657

 

 

📌4. července 2024: BÝVALÝ ZVLÁŠTNÍ ASISTENT DONALDA TRUMPA BRIAN CAVANAUGH O NOVÉ ALIANCI PROTI AMERICKÉ HEGEMONII

 

„Tvoří se nová osa, kde se Rusko🇷🇺, Severní Korea🇰🇵, Čína🇨🇳 a Írán🇮🇷 začínají upevňovat kolem těchto vztahů, které jistě začínají odrážet historické trendy.“

https://t.me/absurdnisvet/75659

 

 

📌4. července 2024: 🇷🇺 PUTIN: „NEMÁ SMYSL“ OSLOVOVAT UKRAJINSKÝ PARLAMENT PŘÍMO, DOKUD STÁTNÍ MOC ZŮSTANE UZURPOVÁNA

https://t.me/absurdnisvet/75660

 

TALIBAN JE PŘIPRAVEN S NÁMI SPOLUPRACOVAT V OTÁZKÁCH BOJE PROTI TERORISMU. JAKO VLÁDNOUCÍ MOC SE ZAJÍMAJÍ O POLITICKOU STABILITU, ŘEKL PUTIN.

https://t.me/absurdnisvet/75661

 

🇺🇸🇷🇺 ROZHODNUTÍ O OBNOVENÍ STRATEGICKÉHO DIALOGU S USA MUSÍ BÝT UČINĚNO PO VOLBÁCH, ŘEKL PUTIN.

https://t.me/absurdnisvet/75662

 

Putin na summitu SCO: „KRIZE NA UKRAJINĚ VZNIKLA KVŮLI NAPROSTO BEZOHLEDNÉ POLITICE SPOJENÝCH STÁTŮ  S JEJICH SATELITY.“

https://t.me/absurdnisvet/75665

 

 

📌4. července 2024: NĚMECKÁ EUROPOSLANKYNĚ CHRISTINE ANDERSON: „VEZMĚTE JIM MOC.

Víte, proč mají nad vámi moc? Protože jim dovolujete, aby nad vámi měli moc. Je to váš strach. Váš strach je jejich moc… Většina lidí se podřizuje ze strachu před co by jim mohla udělat vláda, i když by se ve skutečnosti měli mnohem víc bát toho, co vláda udělá, když jim ustoupíte, prostě řekněte ne, už to neudělám, a víte, jak je to osvobozující…

Vlády jsou v těchto dnech tyrany Řekněte jim: Ne, můžete mě mít.“

https://t.me/absurdnisvet/75664

 

 

📌4. července 2024: 🇷🇺🔥🇫🇷 MARINE LE PEN OBVINILA RUSKO Z PROVOKACE A ZASAHOVÁNÍ DO ZÁLEŽITOSTÍ FRANCIE POTÉ, CO BYLA JEJÍ FOTOGRAFIE ZVEŘEJNĚNA NA WEBU RUSKÉHO MINISTERSTVA ZAHRANIČÍ NA X.

https://t.me/absurdnisvet/75666

 

👆Příspěvek francouzského ministerstva zahraničí uvedl: „Francouzský lid usiluje o suverénní zahraniční politiku, která slouží jejich národním zájmům a chce se osvobodit od diktátu Washingtonu a Bruselu.

 

„Pokud vznikne takový demonstrativní a provokativní tweet, lze to považovat za formu vměšování do záležitostí Francie,“ řekla Le Pen v TF1 v reakci na otázku o ruském vlivu na její stranu.

Dodala, že Moskva by takovou publikaci nevydala, pokud by měla zájem na jejím vítězství.

 

Le Pen uvedla, že ona a další představitelé její strany „jasně vyjádřili svou podporu Ukrajině a zdůraznili její limity“ během volební kampaně, zejména tím, že vystoupili proti rozmístění francouzských jednotek.

 

 

📌4. července 2024: 🕳ČERNÉ KRUHY NA NEBI NAD OHIO & NĚKDE V NĚMECKU?!

https://t.me/absurdnisvet/75669

https://t.me/absurdnisvet/75670

 

 

📌4. července 2024: TESLA AUTOhttps://t.me/absurdnisvet/75671

 

TESLA AUTA, JEDNO VEDLE DRUHEHO V BERLINE….AZ JEDNO BOUCHNE BUDE VEDRO😂

((Bude to klimatické oteplování!!!))

https://t.me/absurdnisvet/75672

 

 

📌4. července 2024: V USA SE VIRUS PTAČÍ CHŘIPKY H5N1 JIŽ ROZŠÍŘIL NA SKOT A V DOLNÍM SASKU/DE MUSELY BÝT UTRACENY TISÍCE PTÁKŮ.

((Měli by se těmto lhářům a podvodníkům o neexistujících virech, utratit všem jejich ptáky!!!))

Nyní mezinárodní „odborníci“ varují před rozšířením na lidi a novou pandemií.                                                                                                                              Virolog: „Potřebujeme vakcínu.“

 

https://m.bild.de/leben-wissen/vogelgrippe-breitet-sich-aus-droht-uns-die-naechste-pandemie-66853bba18c33d086d7b959e

 

 

📌4. července 2024: DE/PSYCHIATRIČKA NAHLAH SAIMEH: „ŽENY JSOU POVAŽOVÁNY ZA TERAPEUTICKÝ NÁSTROJ PRO MIGRANTY ZÁVISLÉ NA SEXU …Kde získala svůj titul?

🤮🤮🤮 ((Vysvětlí mně někdo. Kde se rodí a berou, objeví, nebo vyloupnou všichni tihle magoři???))

https://t.me/absurdnisvet/75675

 

 

📌4. července 2024: TRESTNÍ OZNÁMENÍ NA GUVERNÉRA ČESKÉ NÁRODNÍ BANKY

 

VE VĚCI: Mezinárodní měnový fond je lidmi nevolená organizace, přičemž lid je zdrojem státní moci, tím se také z žen a mužů stali beneficienti a věřitele zneužité občanské Důvěry, degradace suverenity ČSSR s opětovným vstupem do MMF, občanská Důvěra a přenesené svěřenecké právo, předložení a předání oficiálně ověřených kopií zřizovacích listin, zahájení kroků k vystoupení z MMF, bez národní banky není národní hospodářství.

 

– posíláme poštou doporučeně s dodejkou Aleši Michlovi, guvernéru ČNB a podáváme na policii

https://stop5g.cz/wp-content/uploads/2024/07/VZOR-R10-2024_-CNB-Mezinarodni-menovy-fond-je-lidmi-nevolena-organizace-pricemz-lid-je-zdrojem-statni-moci.doc

https://stop5g.cz/wp-content/uploads/2024/07/Ceska-narodni-banka-CNB-Statni-banka-Ceskoslovenska-SBCS-Vyvoj-1.doc

https://stop5g.cz/trestni-oznameni-na-fu-pro-vsechny-lidi/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VELKÉ VÍTĚZSTVÍ PRO RUSKO; UKRAJINSKÉ SÍLY OPOUŠTĚJÍ STRATEGICKÝ OKRES ČASIV JAR NA VÝCHODĚ ZEMĚ

 

https://youtu.be/LVkkfeW1P1A?si=8Xgzeg3tCknoNioc

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ŠOKUJÍCÍ ODHALENÍ SPOJENCE HAMÁSU VE VĚCI IZRAELSKÝCH RUKOJMÍ; „BUDOU TRPĚT STEJNĚ JAKO PALESTINCI„…

 

https://youtu.be/seBbKiw8RQY?si=Z9UTs9lDlnWZmTNm

 

 

 

📌4. července 2024, 18:13: Rusové už nebudou moci vstoupit do Česka bez biometrického pasu:   Ruští občané nebudou moci vstoupit do České republiky, pokud nebudou mít biometrický pas, uvedl na sociální síti X ministr zahraničních věcí České republiky Jan Lipavský.

Šéf českého ministerstva zahraničí vysvětlil, že nové opatření je prý nezbytné pro bezpečnost země.

 

„Nebudeme čekat na další akt sabotáže,“ napsal.👹🙈

 

Lipavský také poznamenal, že každý, kdo má v úmyslu zůstat v České republice, musí prokázat, že je tím, za koho se vydává.

 

((Se bojíte už o té své kuřecí životy!!!))

 

„Rusům už nebude stačit nebiometrický pas,“ uzavřel ministr.

 

V červnu vyšlo najevo, že 14. balíček sankcí Evropské unie zahrnuje zákaz soukromých letů pro Rusy. Hovoříme mimo jiné o letech nutných k přepravě Rusů na obchodní jednání v zemích EU.

 

https://www.vesti.ru/article/4031514

 

 

📌4. července 2024, 17:38: RUSKÁ FEDERACE JE PŘIPRAVENA REAGOVAT ZRCADLOVĚ V PŘÍPADĚ, ŽE SPOJENÉ STÁTY KDEKOLI NA SVĚTĚ UPLATNÍ SMLOUVU INF:

 

Rusko si vyhradilo právo vyrábět a rozmisťovat rakety středního a krátkého doletu, když vyhlásilo jednostranné moratorium na tyto zbraně, připomněl Vladimir Putin na tiskové konferenci po summitu SCO v Astaně.

 

Hlava státu vysvětlila, že Spojené státy oznámily, že zahajují vývoj a výrobu raket středního a krátkého doletu, takže Rusko reagovalo zrcadlově – zapojilo se také do vývojových prací v této oblasti a je připraveno zahájit výrobu. Domácí obranný průmysl již obdržel potřebné objednávky, dodal prezident Ruské federace.

 

Připomeňme, že Spojené státy jednostranně odstoupily od Smlouvy o likvidaci raket středního a krátkého doletu, která zakazovala vývoj, výrobu a rozmístění pozemních balistických střel a střel s plochou dráhou letu s doletem 500 až 5500 kilometrů. Poté Spojené státy otestovaly pozemní verzi střely Tomahawk.

 

Rusko zase vyhlásilo moratorium na výrobu takových zbraní, ale dokud Spojené státy nezačnou rozmisťovat své rakety.

 

https://www.vesti.ru/article/4031446

 

 

📌4. července 2024, 19:04: UKRAJINSKÉ ÚŘADY NEVĚDÍ, KDE JE TÉMĚŘ MILION MUŽŮ:

 

Ukrajinské úřady nemají informace o zaměstnání a pobytu téměř milionu mužů. Řekl to předseda Výboru pro hospodářský rozvoj Nejvyšší rady Dmytro Natalukha.

 

 

Podle něj úřady během mobilizace na Ukrajině využívaly hlavně úřední matriky. V procesu analýzy mobilizačních rezerv a potenciálu bylo zjištěno, že chybí informace o necelém milionu mužů ve vojenském věku. Natalukha dodal, že jedinou dostupnou informací jsou jejich identifikační kódy.

 

Dne 24. února 2022 bylo na Ukrajině vyhlášeno stanné právo a poté Volodymyr Zelenskyj podepsal dekret o všeobecné mobilizaci. Podle tohoto dokumentu mají muži ve věku od 18 do 60 let zakázáno opustit zemi po dobu stanného práva. Po vyhlášení mobilizace se také rozšířil seznam těch, kteří mohou doručovat předvolání. Nyní mohou předvolání kromě zástupců TCC (teritoriální náborové středisko – nový název vojenských registračních a náborových úřadů na Ukrajině) doručit také zaměstnavatelé branců, vedoucí bytového úřadu, zástupci domovního výboru a další úředníci.

 

((Přijeď si je k nám za Nutellou vyzvednout, jak je u nás Tvůj nejvěrnější, slizoun před Tebou schovává a krmí z našich peněz!!!!!!))

 

https://www.vesti.ru/article/4031483

 

 

📌4. července 2024, 19:10, Mercouris: PÁD MIKRODISTRIKTU V CHASIV JARU BYL PRO KYJEV HROZNOU ZPRÁVOU:

 

Britský expert Alexander Merkuris uvedl, že pád mikrookresu Kanal Chasova Yar v Doněcké lidové republice byl pro Kyjev nejdůležitější a nejstrašnější zprávou za posledních 36 hodin👍.

 

  1. července Nazar Vološin, zástupce chortycké skupiny ukrajinské armády, oznámil ústup z mikrookresu Kanal města Chasov Yar. Podle něj byly zničeny všechny pozice ozbrojených sil Ukrajiny v této oblasti. 👍

 

„Není to jen nejdůležitější zpráva za posledních 36 hodin, ale také nejstrašnější zpráva pro Ukrajince,“ uvedl expert na svém blogu na YouTube. 👍

 

Podle Merkurise byl pád východního Časovského jaru velkou porážkou ukrajinských ozbrojenců👍. Tato událost je podle něj srovnatelná se ztrátou Avdijivky a Očeretyne.

 

Expert také uvedl, že rychlý postup ozbrojených sil RF v tomto směru vede k přiblížení se úplnému osvobození Doněcké lidové republiky a ukončení bojů o Donbas. 👍

 

Ruské ministerstvo obrany již dříve informovalo, že celkové ztráty ozbrojených sil Ukrajiny za uplynulý den činily 1740 ozbrojenců, 2 systémy protivzdušné obrany, vrtulník a také 12 tanků a dalších obrněných vozidel.

 

https://www.vesti.ru/article/4031627

 

 

📌4. července 2024, 17:49: MEDVEDĚV PODĚKOVAL DOBROVOLNÍKŮM SPECIÁLNÍ VOJENSKÉ OPERACE ZA BLÍŽÍCÍ SE VÍTĚZSTVÍ:   👍 👍 👍

 

Místopředseda Bezpečnostní rady Ruské federace Dmitrij Medveděv poděkoval dobrovolníkům, kteří se rozhodli odjet do zóny speciální vojenské operace.

 

Na setkání na ministerstvu obrany Dmitrij Medveděv poznamenal, že dobrovolníci šli na frontu ze smyslu pro povinnost, na volání svých srdcí a s pochopením obtíží spojených s touto službou.

 

„Dnes brání naši zemi na bojišti, prokazují odolnost, odvahu a statečnost, sebevědomě přibližují naše vítězství nad nepřítelem,“ zdůraznil místopředseda Rady bezpečnosti.

 

Poznamenal také, že úkol náboru vojenského personálu do zóny NVO v roce 2024 je plněn. Od začátku roku podepsalo smlouvy asi 190 tisíc lidí, píše agentura TASS.

 

https://www.vesti.ru/article/4031379

 

 

📌4. července 2024: 19:48: ZÁHADNÉ ČERNÉ PRSTENCE SPATŘENÉ NAD BERLÍNEM:

 

Na sociálních sítích kolují videa z hlavního města Německa, která ukazují záhadné černé prstence stoupající k obloze.

Černé kruhy se natáčely v severovýchodní části Berlína. Pomalu stoupají vzhůru a rozpouštějí se v atmosféře.

 

Web se okamžitě začal dohadovat o povaze tohoto jevu. Někteří navrhují, aby fotbaloví fanoušci na Euru 2024 pálili pyrotechniku a oslavovali vítězství svých národních týmů.   Jiní si jsou jisti, že probíhají přípravy na koncerty kapely „Rammstein“, známé svými koncerty. Jiní jsou skeptičtí, že jde o škodlivé emise z průmyslové výroby.

 

https://www.vesti.ru/article/4031632

 

 

📌4. července 2024, 19:14: VÍCE NEŽ ROTA UKRAJINSKÝCH VOJÁKŮ DEZERTOVALA V NEW YORKU: 👍 👍 👍

 

Více než rota ukrajinských vojáků dezertovala ve vesnici New York (ukrajinský název, v letech 1951-2021 – Novgorodskoje – pozn. red.) v Doněcké lidové republice (DLR).

 

Pro útěk ozbrojenců kyjevského režimu připravili ruští vojáci operační situaci, uvádí TASS s odkazem na bezpečnostní složky republiky.

 

Poznamenali, že situace v této oblasti pro ukrajinskou armádu „není příliš dobrá“. Na vesnici útočí ruské dělostřelectvo hned z několika směrů.

 

Německý novinář Julian Repke již dříve uvedl, že útěk ukrajinské armády se opět odehrává „na otevřených polích“ pod palbou ruského dělostřelectva. Poznamenal, že takový útěk vždy vede k fatálním následkům pro ozbrojence kyjevského režimu. Kritizoval také ty, kteří nadále označují stažení Ukrajinců z jejich pozic za „plánovaný taktický ústup“.

 

https://www.vesti.ru/article/4031625

 

 

📌4. července 2024, 19:44: KREML NEPOTVRDIL ANI NEVYVRÁTIL MOŽNOST ORBÁNOVY NÁVŠTĚVY MOSKVY:

 

Tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov informace o návštěvě maďarského premiéra Viktora Orbána v Moskvě nepotvrdil, ale nevyvrátil.

 

Peskov poznamenal, že 5. července má Vladimir Putin velmi nabitý program, píše agentura TASS.

 

Ukrajinská média již dříve informovala, že Orbán plánuje navštívit Rusko několik dní po své cestě na Ukrajinu. Spolu s ním by měl do Moskvy přijet i ministr zahraničí Peter Szijjártó.   Připomeňme, že Orbán navštívil Kyjev 2. července. Jak sám premiér vysvětlil, jeho návštěva souvisí s maďarským předsednictvím v Radě EU – Budapešť by ráda pomohla vyřešit konflikt na Ukrajině.

 

Maďarský premiér zejména vyzval ukrajinského prezidenta Zelenského, aby si dal pauzu, zastavil palbu a poté zahájil jednání. Kyjev však tuto myšlenku odmítl.

 

https://www.vesti.ru/article/4031633

 

 

📌4. července 2024, 20:51: BLÍZKÝ PŘÍTEL ZELENSKÉHO UPRCHL Z UKRAJINY A ODJEL DO SPOJENÝCH STÁTŮ:

 

Ruslan Chanumak, blízký přítel a spolupracovník hlavy kyjevského režimu Volodymyra Zelenského, uprchl z Ukrajiny do Spojených států amerických, informovala ukrajinská média.

 

Dříve byl Hanumak hercem ve studiu Kvartal 95 a v roce 2019 se stal jedním z hlavních asistentů v Zelenského volební kampani.

 

Čtyřiatřicetiletému komikovi se podařilo opustit zemi i přesto, že kvůli svému věku podléhá odvodu do ukrajinské armády. Odborníci naznačili, že hlava kyjevského režimu mu v tom přátelsky pomohla.

 

Je známo, že syn Ruslana Khanumaka žije ve Spojených státech.

 

„Dovolte mi, abych byl v očích mnoha lidí zrádcem, ale můj syn vyrůstá se svým otcem,“ řekl uprchlý umělec.

 

Místopředseda Výboru pro národní bezpečnost, obranu a zpravodajství Nejvyšší rady Jegor Černěv již dříve uvedl, že návrh zákona o mobilizaci se dotkne mužů, kteří opustili Ukrajinu.

((Do té doby bude po válce 😂!!!))

 

https://www.vesti.ru/article/4031710

 

 

📌4. července 2024, 19:05: OZBROJENÉ SÍLY RF ZAÚTOČILY NA ŽELEZNICI V KRASNYJ LIMAN:

 

Ruská armáda zasáhla železniční stanici u města Krasnyj Liman.

Agentuře TASS o tom informoval její vlastní zdroj z bezpečnostních složek.

 

Podle některých zpráv v médiích byl útok proveden leteckou pumou FAB-3000. Výbuch byl tak silný, že popraskaly základy nejbližších domů.

 

Připomeňme, že první informace o použití bomb FAB-3000 v zóně speciální operace se objevily 20. června. Poté byla tato munice použita ve směru na Charkov – poblíž vesnice Liptsy.

 

Podle údajů z otevřených zdrojů váží tato letecká bomba o něco více než 3 tuny, přičemž asi 1,4 tuny tvoří výbušniny.

 

https://www.vesti.ru/article/4031592

 

 

📌4. července 2024, 21:13, Razvožajev: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY ODPÁLILY FALEŠNÉ RAKETY NA SEVASTOPOL, PROTIVZDUŠNÁ OBRANA NEFUNGOVALA:

 

Ve čtvrtek 4. července odpálily ozbrojené síly Ukrajiny falešné rakety na Sevastopol. Oznámil to gubernátor Michail Razvožajev.

Odpoledne byl ve městě dvakrát vyhlášen letecký poplach. První trval 2 minuty a druhý 11 minut.

 

Podle Razvožajeva ozbrojené síly Ukrajiny odpalovaly falešné rakety, tzv. „návnady“. V tomto ohledu protivzdušná obrana nefungovala, ale ostražitost je nyní zvýšená.

 

https://www.vesti.ru/article/4031750

 

 

📌4. července 2024, 19:52, KREML: PUTIN NEVEDL SMYSLUPLNÝ ROZHOVOR S GENERÁLNÍM TAJEMNÍKEM OSN:

 

Ruský prezident Vladimir Putin na summitu Šanghajské organizace pro spolupráci (SCO) nediskutoval s generálním tajemníkem OSN Antóniem Guterresem o podstatných otázkách, uvedl tiskový tajemník hlavy státu Dmitrije Peskova.

 

Mluvčí Kremlu poznamenal, že Putin s Guterresem nevedl smysluplný rozhovor. Zároveň měli možnost se navzájem pozdravit.

 

Ve dnech 3. a 4. července navštívil Vladimir Putin Astanu, aby se zúčastnil summitu SCO.   Nejprve do organizace patřilo Rusko, Kazachstán, Kyrgyzstán, Čína, Tádžikistán a Uzbekistán, v roce 2017 se k nim připojily Indie a Pákistán, v roce 2023 Írán, na letošním summitu Bělorusko.

 

Generální tajemník OSN na summitu v Astaně již dříve řekl, že SCO má pravomoc usilovat o mír.

 

https://www.vesti.ru/article/4031669

 

 

📌4. července 2024, 20:58: V ODĚSKÉ OBLASTI BYLA POŠKOZENA PŘÍSTAVNÍ INFRASTRUKTURA:

 

V Oděské oblasti byla poškozena přístavní infrastruktura. Řekl to starosta města Gennadij Truchanov.

 

Podle úředníka byly poškozeny budovy a další struktury přístavní infrastruktury. Došlo k požáru, který je nyní uhašen.

 

Ukrajinská média již dříve informovala, že v přístavu Čornomorsk v Oděské oblasti zahřměl výbuch. Předtím byl v regionu vyhlášen letecký poplach.

 

https://www.vesti.ru/article/4031741

 

 

📌📢🔝🔝🔝❌🥩🐟🐖🐓🐃🍏🍐🍓4. července 2024, VOLNÝbloG, Lenka Peterková: JÍDLO BEZ FAREM: COLA, NESTLÉ, PEPSI MEZI ULTRAZPRACOVANÝMI POTRAVINÁŘSKÝMI GIGANTY, KTEŘÍ ŘÍDÍ GLOBÁLNÍ POTRAVINOVOU POLITIKU:

 

👉Nový výzkum vrhá světlo na složitou síť výrobců ultrazpracovaných potravin, kteří kontrolují globální potravinovou a zdravotní politiku. Zjištění vzbuzují obavy o budoucnost zemědělství bez farmářů, říkají analytici.

 

Podle nového dokumentu Zemědělství a lidské hodnoty jsou výrobci ultrazpracovaných potravin klíčovými aktéry ve složité globální síti vlivných skupin, kde mají nepřiměřenou moc nad globální potravinovou politikou a politikou výživy.

 

👉 Výzvy k přeměně globálního řízení potravin z modelu ovládaného korporacemi na model „mnoha zainteresovaných stran“ – vedený organizacemi jako Světové ekonomické fórum (WEF) – vedly k šíření iniciativ institucí, partnerství, platforem a kulatých stolů s mnoha zúčastněnými stranami. do značné míry odpovědný za zavedení nových globálních „řešení“ zemědělských problémů.

 

Tyto iniciativy mnoha zainteresovaných stran jsou založeny na vizi prosazované Klausem Schwabem – že soukromé korporace jsou klíčovými „ stakeholdery “, které by měly hrát vedoucí roli v udržitelném rozvoji a být v pozici „ správců společnosti “, napsali autoři.

 

VÝSLEDKEM JE, ŽE NEJVÝZNAMNĚJŠÍ A NEJMOCNĚJŠÍ MULTISTAKEHOLDERSKÉ INSTITUCE JSOU Z VELKÉ ČÁSTI VEDENY ČLENY SPRÁVNÍ RADY VÝROBCŮ ULTRAZPRACOVANÝCH POTRAVIN, MALOOBCHODNÍKŮ A OBCHODNÍCH SDRUŽENÍ, zjistila studie.

 

„Naše výsledky naznačují, že nyní máme celosvětový systém správy potravin řízený mnoha zainteresovanými stranami, který je nepřiměřeně organizovaný konkrétními aktéry se společnými zájmy v rozvoji ultrazpracovaného potravinářského průmyslu,“ řekl hlavní autor Scott Slater z australské Deakin University. Obránce.

 

👉 👉 👉 „A mezi klíčové aktéry patří vedoucí pracovníci Unilever, Nestlé, PepsiCo, The Coca-Cola Company, WEF, Mars, DSM , Rabobank, Světová obchodní rada pro udržitelný rozvoj (WBCSD) a Danone,“ dodal.

 

To znamená, že TYTO SPOLEČNOSTI A ORGANIZACE SE STALY KLÍČOVÝMI HYBATELI GLOBÁLNÍCH POLITIK K ŘEŠENÍ PROBLÉMŮ, JAKO JE PODVÝŽIVA, NEDOSTATEK POTRAVIN, ZTRÁTA BIOLOGICKÉ ROZMANITOSTI A ZMĚNA KLIMATU.

 

👉 Hrají tuto roli, i když ultrazpracované potraviny jsou spojeny se závažnými zdravotními problémy, včetně obezity, cukrovky 2. typu, kardiovaskulárních onemocnění a poruch duševního zdraví a poškozování životního prostředí, včetně ztráty biologické rozmanitosti a masivního šíření plastů po celém světě.

 

VÝSLEDKY, ŘEKL SLATER, „VYVOLÁVAJÍ DŮLEŽITÉ OBAVY V OBLASTI VEŘEJNÉHO ZDRAVÍ A SPRÁVY VĚCÍ VEŘEJNÝCH“.

 

Řekl, že „instituce s mnoha zúčastněnými stranami potenciálně skrývají škodlivé účinky ultrazpracovaného potravinářského průmyslu na lidské a planetární zdraví, kromě toho, že poskytují vedoucím pracovníkům v tomto odvětví privilegované ‚místo u stolu‘ v rozhodovacích prostorech globálního řízení potravin.“

 

K vyřešení tohoto problému jsou podle Slatera nutné strukturální a regulační změny, které zajistí, že zájmy těchto mocných aktérů nebudou upřednostňovány před zdravím a udržitelností potravinového systému. To zahrnuje „naléhavě potřebné globální koordinované reakce k řešení škod způsobených ultrazpracovanými potravinami“.

 

NA SEDADLE ŘIDIČE SEDÍ MANAŽEŘI ULTRAZPRACOVANÝCH POTRAVIN

 

Výzkumníci systematicky analyzovali hráče stojící za významnými multistakeholderskými institucemi ovlivňujícími globální potravinovou politiku pomocí dat z webových stránek, zpráv společností, průzkumů trhu a akademické a politické literatury.

 

Analyzovali 45 institucí spolupracujících s multilaterálními institucemi, včetně agentur Organizace spojených národů (OSN), Organizace pro výživu a zemědělství a Světové zdravotnické organizace, na globálním rozvoji potravinové politiky.

 

Zjistili, že mnoho organizací jako Sustainable Food Policy Alliance (založené společnostmi Danone, Mars Inc, Unilever a Nestlé), Platforma iniciativy pro udržitelné zemědělství (založené společnostmi Danone, Nestlé a Unilever), Forest Positive Coalition Forum Consumer Goods Forum a FReSH (Iniciativa Food Reform for Sustainability and Health, založená organizací WBCSD) má správní rady a řídící výbory, které 100% vedou výrobci a prodejci ultrazpracovaných potravin.

 

Další významní hráči mají polovinu až dvě třetiny svých vedoucích pozic v držení výrobců, maloobchodníků a dalších podniků spojených s ultrazpracovanými potravinami.

 

👉 Zjistili také, že ultrazpracované potravinářské korporace, které měly největší moc v rámci institucí potravinové politiky – jako PepsiCo, Unilever, Nestlé a Coca-Cola – měly také nejvíce členství v multistakeholderských institucích zaměřených na znečištění plasty.

 

Výzkumníci zmapovali složitou síť s velikostí kruhu úměrnou počtu odkazů na další skupiny v síti. Šedé kruhy představují instituce s více zúčastněnými stranami;

👉🔴červené kruhy představují ultrazpracované potravinářské společnosti;

👉🟠oranžové kruhy představují přidružené podniky a dárce;

👉🟣fialové kruhy představují neziskové organizace; a

👉🔵modré kruhy představují organizace OSN.

 

Instituce využívají spojení s agenturami OSN, vládami, nevládními organizacemi a výzkumnými institucemi – na které mají velký vliv – k legitimizaci svých projektů, zjistili.

 

Tyto vazby chrání korporace před odpovědností, napsali autoři. Jinými slovy, mají přímé spojení s iniciativami slibujícími určitý typ zdraví nebo životního prostředí, ale nemusí přijímat žádné smysluplné kroky nebo změny obchodních praktik.

 

🔵Tento trend, „modré praní “, odkazuje na korporace, které prostřednictvím svého spojení s OSN promítají korporátní hodnoty, postupy řízení a společensky odpovědný obraz, napsali.

 

Výsledkem je, že multistakeholderismus „poskytuje mechanismus, kterým se nadnárodní potravinářské korporace mohou zapojit do rozhodování, aniž by jejich vedoucí pracovníci byli klíčovými hráči v oblastech globálního řízení potravin,“ řekl Slater.

 

Místo toho jsou instituce s mnoha zúčastněnými stranami „vpředu a ve středu“ v oblastech politiky, jako je Summit OSN o potravinových systémech, ale protože v zákulisí jejich správním radám dominují manažeři ultrazpracovaných potravin, jsou to oni, kdo „vydělává na konkrétních řešeních, (nebo nečinnost a zachování status quo).“

 

Tyto organizace se zaměřily na rozšiřování průmyslového zemědělství, „aby sloužilo globálním trhům na úkor malých zemědělských systémů a práv farmářů,“ napsala zdravotní expertka a investigativní reportérka Nina Teicholz v analýze Substack.

 

👉S odkazem na nedávný článek holandských a amerických vědců Teicholz uvedl, že to vedlo k růstu „ZEMĚDĚLSTVÍ BEZ FARMÁŘŮ“.

 

Řekla: „Tato zjištění vyvolávají otázky o legitimitě globálních potravinových politik, když veřejnost, v jejímž zájmu jsou vyrobeny, není dostatečně zastoupena.

 

„Ačkoli tyto [instituce s mnoha zúčastněnými stranami] mají za cíl mít altruistické poslání, představující působivé fotografie chudých lidí a aktivit členů – což vesměs tvrdí, že jde o ‚příběh začlenění‘ — důkazy ukazují, že vedoucí pracovníci [ultrazpracovaných potravin] jsou v sedadlo řidiče.“

 

DROBNÍ FARMÁŘI A VÝROBCI POTRAVIN JSOU Z TOHOTO PROCESU VYŘAZENI:

 

Ačkoli je mnoho aktérů zahrnuto v institucích zahrnujících více zainteresovaných stran, autoři uvedli, že „kritickým bodem“ je to, že farmáři a podniky, které produkují celé, minimálně zpracované potraviny, jsou vyloučeny z většiny institucí, které analyzovali, a obecně z modelu mnoha zainteresovaných stran.

 

👉 „Jinými slovy, výrobci celých potravin – farmáři a zemědělci nekomoditních plodin – nemají prakticky žádné místo u stolu na mnoha konferencích, setkáních a kulatých stolech, které společně určují potravinovou politiku ,“ napsala Teicholzová ve svém komentáři k novinám.

 

👉Tento velký posun v potravinové politice, napsala, začal kolem roku 2000, kdy se těžiště globální potravinové politiky přesunulo z potravinové bezpečnosti na životní prostředí a země globálního severu začaly podporovat průmyslové zemědělství a vylučovat malé farmáře z konverzace.

 

👉Dnes napsala, že se to týká i chovatelů hospodářských zvířat, kteří jsou v mnoha evropských zemích nuceni vybíjet svá stáda nebo zavírat své farmy, aby snížili emise skleníkových plynů.

 

DODALA: „ZE STEJNÉHO DŮVODU JSOU ZEMĚ ŽÁDÁNY SVĚTOVÝMI VŮDCI, ABY VYDALY SMĚRNICE O ROSTLINNÉ STRAVĚ , KTERÁ DRAMATICKY SNÍŽÍ SPOTŘEBU MASA V BOHATÝCH ZEMÍCH.

 

👉 👉 👉 „Téměř 100 starostů velkých měst také podepsalo globální závazek snížit emise z živočišných potravin, což má za následek opatření, jako jsou veganské pátky pro školní děti v New Yorku.

 

„Probíhá mnoho dalších nadnárodních potravinových politik, ale ty, které se zaměřují na snižování potravin živočišného původu, byly zřejmě uplatňovány nejagresivněji – a pravděpodobně👉 budou mít největší dopad na lidské zdraví.“

 

VELKÉ NADNÁRODNÍ POTRAVINÁŘSKÉ SPOLEČNOSTI SPĚCHAJÍ INVESTOVAT DO „ZCELA NOVÝCH PROTEINOVÝCH NÁHRAŽEK, VYROBENÝCH V LABORATOŘÍCH, a továrnách, nebo v případě BROUKŮ CHOVANÝCH NA FARMÁCH,“ napsala na základě projektů jako Good Food Institute, který NAVRHUJE KRMIT SVĚT S PĚSTOVANÝM MASEM NEBO ROSTLINNÝM MASEM.

 

Slater řekl, že mnohostranné instituce a ultrazpracovaný potravinářský průmysl mají také tendenci prosazovat politiky, jako jsou „technologicky řízená řešení vývoje potravinářských systémů, inovace, přeformulování ultrazpracovaných potravin, finance a digitalizace “.

 

👉Jinými slovy, řekl, obhajují typy řešení, „kde jsou nadnárodní potravinářské korporace potřeba jako ústřední bod a stále mohou vytvářet ZISKY“.

 

Teicholz řekl, že jedna perspektiva může být, že společnosti reagují v dobré víře na naléhavé požadavky změny klimatu, ale „skeptičtější pohled“ je, že hledají nové modely pro své nové produkty.

 

„Jestliže tyto společnosti jen přistoupily na talíř, je to pro ně dobré,“ napsala. „BOHUŽEL, CELÁ HISTORIE KAPITALISMU NÁS UČÍ OPAK.“

 

https://volnyblog.news/jidlo-bez-farem-cola-nestle-pepsi-mezi-ultrazpracovanymi-potravinarskymi-giganty-kteri-ridi-globalni-potravinovou-politiku/

 

VLÁDA, KTERÁ SE BOJÍ NECHAT LIDI POSOUDIT PRAVDU A LEŽ NA OTEVŘENÉM TRHU, JE VLÁDOU, KTERÁ SE BOJÍ SVÝCH VLASTNÍCH LIDÍ. John.F.Kenedy

 

 

📌4. července 2024, CTK/Šulová Kateřina: FILIP SIMAN V JEDNACÍ SÍNI MĚSTSKÉHO SOUDU V PRAZE, 3. ČERVENCE 2024, PRAHA.

 

Obžaloba ho viní z nelegální služby v ukrajinské armádě a z plenění v místě válečných operací.

 

Praha – Filip Siman, kterého obžaloba viní z nelegální služby v ukrajinské armádě a z plenění v místě válečných operací, dnes u pražského městského soudu odmítl, že by se sběrem cenností chtěl obohatit. Uvedl také, že ohledně bojů v cizí armádě vycházel z vyjádření politiků, kteří v minulosti uvedli, že lidem, kteří odjedou bojovat na Ukrajinu, mohou garantovat beztrestnost. Hlavní líčení je kromě dneška a čtvrtka naplánované i na příští týden, v plánu jsou především výslechy svědků.

 

Sedmadvacetiletý Siman podle státního zástupce Martina Bílého působil jako voják v ukrajinském dobrovolnickém praporu Karpatská Sič koncem března 2022. Neměl přitom povolení prezidenta republiky, aby mohl v cizí armádě bojovat. V zemi prodělal základní výcvik, nechal se vyzbrojit a následně se se skupinou, které velel, přesunul do měst Irpiň a Buča. Tam měl podle spisu za úkol hlídkovat v zákopech a provádět tzv. začišťovací operace.

 

Siman si podle obžaloby v rámci plnění rozkazů i ve svém volnu opakovaně přivlastnil věci jak padlých vojáků, tak civilních obyvatel. Podle Bílého šlo například o zlatý prsten, investiční slitky zlata a stříbra, další šperky, hotovost, ale také třeba čtečku knih či značkové sluneční brýle. Jako bývalý voják přitom podle Bílého musel být seznámen se základními pravidly mezinárodního humanitárního práva. Muže zadržela v dubnu 2022 ukrajinská armáda, následně byl propuštěn a odcestoval zpět do České republiky.

 

Siman dnes soudu řekl, že se na Ukrajinu vydal kvůli tomu, že jeho rodina z Ukrajiny pochází. Ví, že neměl povolení prezidenta k boji v cizí armádě, vycházel podle svých slov ale z veřejného vyjádření premiéra Petra FIaly (ODS), který už na počátku března 2022 uvedl, že lidem, kteří odjedou bojovat za Ukrajinu, může spolu s tehdejším prezidentem Milošem Zemanem garantovat beztrestnost abolicí. Do země se také podle svých slov vydal pod záštitou ukrajinského velvyslanectví.

 

Soudu muž detailně popsal, jak se do dobrovolnického praporu dostal i jaké činnosti vykonával. Všechny jednotky podle něj sídlily v opuštěných domech ukrajinských obyvatel, bylo proto podle něj běžné, že vojáci využívali zdroje, které v nich byly. Nalezené cennosti, peníze či elektronika se podle něj nosila „na štáb“. Věci Ukrajinců prý vojáci odnášeli pro případ, že by Rusové místa opět dobyli.

 

Prsten, který podle obžaloby vzal, byl podle Simana součástí historky o padlém ruském vojákovi, kterou si vymysleli jeho nadřízení a která měla být symbolem toho, že je ukrajinský odboj schopen přežít; dostal ho prý od vedení. O čtečce si myslel, že je tablet, tudíž že by mohl obsahovat zpravodajské informace. Šlo ale podle něj jen o maketu. Ohledně stříbrných slitků mu prý armáda řekla, že si je může ponechat, zlatý slitek si podle svých slov jen vyfotil na mobil. Siman odmítl, že by si ponechal další šperky, hotovost nebo značkové brýle. Z vlastní vůle si podle svých slov vzal jen kyslíkovou masku, chtěl ji jako připomínku toho, že na Ukrajině sloužil. Braní věcí se mu morálně příčilo, dodal.

 

Za službu v cizí armádě mohou soudy muži uložit nejvýše pět let vězení, za rabování mu ale hrozí i výjimečný trest.

 

ZA SLUŽBU V CIZÍ ARMÁDĚ MOHOU SOUDY MUŽI ULOŽIT NEJVÝŠE PĚT LET VĚZENÍ, ZA RABOVÁNÍ MU ALE HROZÍ I VÝJIMEČNÝ TREST. 🙈

 

((To, co tam dělají všichni, mrtvých okradou. Za každé války se to dělo a dít bude!!! Tenhle rozkrádačský systém, a to ve velkém množství ho chce soudit??? Měli mu dát vyznamenání, že vůbec za ně jel bojovat proti jejich takzvanému agresorovi!!!!! 👉To oni by mněli dostat tresty smrti!!!))

 

https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/muz-vineny-z-rabovani-na-ukrajine-u-soudu-odmitl-ze-by-se-chtel-obohatit/2539409

 

 

📌4. července 2024, 👉 ZATÍMCO ČESKÝ PREMIÉR SE SVOU SKVADROU VČETNĚ LOUTKY NA PRAŽSKÉM HRADU SHÁNÍ PRO UKRAJINU PENÍZE I MUNICI, PROČEŽ ZVYŠUJE U NÁS I DANĚ, ZÁROVEŇ CELÁ EU ROVNĚŽ OKRÁDÁ OBČANY SVÝCH ČLENSKÝCH STÁTŮ, V KYJEVĚ SE SPOŘÍ I UTRÁCÍ.

 

A SPECIÁLNĚ RODINA ZELENSKÝCH SE TOHO NEBOJÍ.

👉Jestliže na Ukrajinu míří vlaky použitých i nových automobilů ze zbytku Evropy👹, což svědčí o jisté prosperitě této země i přes neustálé poplakávání a žebráni diktátora Zelenského všude, kde ho nevyhodí, jeho žena se dost možná rozhodla rozšířit rodinné jmění.

👹Po nedávno avizovaném nákupu honosné nemovitosti v Londýnu a velkém hotelu s casinem jinde došlo na nějaké to vozítko na nákupy. A není to nic menšího než Bugatti Turbillon stojící 4.5 milionu eur. Což je při dnešním kurzu v přepočtu cca 112,5 milionů korun. Samozřejmě v základu. To je vcelku dost peněz.

👹Je třeba si uvědomit, že bývalý a nedávno nijak bohatý komik👉 vlastní momentálně těch nemovitostí mnohem více, nechybí mu ani jachta či letadlo.

👉Bohužel bývalého ukrajinského prezidenta nemá moc kdo kritizovat, protože ho uplácelo plno firem, spolků i jednotlivců dávno před tím, než se Rusko rozhodlo zasáhnout. Samozřejmě může jít o fámu, ostatně jako pokaždé, když chce někdo Zelenského ,,pošpinit.“

V REÁLU JE TO VŠAK VZHLEDEM K OBROVSKÉ DEFRAUDACI DOST REÁLNÉ A NE PŘEKVAPIVÉ.

 

https://www.inadhled.live/zajimavosti/kdo-to-nevnima-je-hlupak/

 

 

📌👹👹👹👹👹3. července 2024, 9:22, iDnes.cz: NA VÝSUVNÉ SLOUPKY CHRÁNÍCÍ SNĚMOVNU ODKLEPLI POSLANCI 26 MILIONŮ KORUN:

 

👹Na tohle Fialova pětidemolice peníze má…???

 

Poslanci rozpočtového výboru schválili 26 milionů korun na vybudování výsuvných sloupků, které vyrostou k posílení bezpečnosti Sněmovny. Stát na to dá peníze z rozpočtové rezervy. Výsuvné sloupky budou ve všech přístupových cestách do Sněmovní ulice z Malostranského náměstí, z Thunovské ulice i Pětikostelního náměstí!!!

 

Má jít o investici za téměř 29 milionů korun bez daně z přidané hodnoty. Ze tří čtvrtin by měla výstavbu sloupků financovat Sněmovna, zbytek má dát Praha.

 

👉 „PRAHA BUDE MÍT ZA ÚKOL TYTO SLOUPKY POSTAVIT A ZABEZPEČIT JEJICH PROVOZ,“ řekl poslancům kancléře Martin Plíšek.

 

((Co na to opozice a Pražané????? AŽ TAKHLE SE NÁS BOJÍ, ŽE SI NECHAJÍ ZA NAŠE PENÍZE UDĚLAT KOLEM SEBE OBRNĚNÍ!!! PROČ SI TO NESTAVÍ ZE SVÝCH VÝSOSNÝCH, KAŽDÝ MĚSÍC SAMOSCHVÁLENÝCH, NAŠICH PENĚZ??? Kdo jim tohle schválil??? My, občané vůbec NE!))

 

Sloupky budou v klidovém režimu. Pokud bude hrozit bezpečnostní riziko, budou podle kancléře Martina Plíška aktivovány, a pokud situace pomine, zasunou se sloupky zpět do země. „BUDOU AKTIVOVÁNY NA ŽÁDOST POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY,“ řekl Plíšek.

 

Projekt vybudování bezpečnostních vysouvacích sloupků okolo sídla Sněmovny už získal potřebné stavební povolení. Sloupky chránící Sněmovnu tak „VYROSTOU“ podle kancléře Plíška nejpozději do jara příštího roku.

 

Autor: Josef Kopecký

 

 

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/snemovna-vysuvne-sloupky-rozpoctovy-vybor.A240703_085950_domaci_kop

 

 

📌4. července 2024, 13:47, in.Novinky, Pavel Cechl: STÁT PŘIDÁ 3,5 MILIARDY NA UPRCHLICKOU DÁVKU PRO UKRAJINCE: 👹

 

((Pro pětidemolici jsou takzvaní stát MY lidé, které denně drze okrádají bez nás o nás!!! Zelenina hledá v Evropě své uprchlíky na frontu. Jak to, že je naše pětidemolice před nim ukrývá a krmí z našich peněz??? Do očí se mu smějí??? Co by tak asi jim řekl, lhářům??? No ale není divu. Rovný rovného si hledá. Lépe řečeno Křivák Křiváka si hledá.))

 

O 3,5 miliardy korun letos naroste rozpočet na výplatu humanitární dávky, která je určena běžencům z válečné Ukrajiny. Rozhodla o tom vláda. Celkem by na ni letos mohlo jít až 7,8 miliardy.

((Běžencům na skvělých měsíčních příjmech bez práce, s ubytováním zadara, kadeřnictvím, přídavky na stravu, zadara školství, zdravotnictví, na které ani oni, ani jejich předkové nepřispěli ničím a jasně, v drahých autech!!!))

 

„V době, kdy jsme připravovali státní rozpočet, nebylo jisté, zdali bude prodloužena dočasná ochrana. Počítali jsme s jistotou prvního kvartálu. Věděli jsme tak už v průběhu loňského roku, že pravděpodobně budeme muset posílit rozpočet ministerstva o výdaje na humanitární dávku,“ řekl ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka (KDU-ČSL).

 

Dávku podle něj dostávají hlavně lidé patřící mezi zranitelné osoby. „Malé děti, jejich rodiče, lidé starší 65 let, případně osoby se zdravotním postižením,“ dodal.

 

Uprchlíci mají dostat více na dávkách, ministerstvo financí a odbory jsou proti…

 

Z materiálu, který schválila vláda, vyplývá, že ani toto přidání nemusí stačit. Na dávku byla v rozpočtu vyčleněna jedna miliarda korun. Ale už v polovině května bylo vyčerpáno 2,74 miliardy. „Aktuální celková potřeba rozpočtově nezajištěných prostředků do konce roku činí 6,3 miliardy až 6,8 miliardy korun,“ stojí v něm.

 

„Humanitární dávka je prakticky jedinou finanční pomocí pro osoby s dočasnou ochranou,“ doplnil k tomu mluvčí ministerstva práce Jakub Augusta. 🙈👺

 

KONEC BEZPLATNÉHO BYDLENÍ👍

Na vyšších výdajích se bude podílet to, že od září již nebudou mnozí uprchlíci bezplatně bydlet ve státním nouzovém ubytování.

 

„Vzniká tak potřeba prostřednictvím humanitární dávky upravit částky započitatelných nákladů na bydlení tak, aby uprchlíci, zejména PAK TI ZRANITELNÍ, ((No jeden by 😭)) byli schopni uhradit náklady na bydlení na běžném trhu,“ dodal s tím, že běženci nemohou čerpat například příspěvek na bydlení.

 

((Nemají nárok u nás na nic, protože mají nepatné doklady (!!!!) takže jsou nelegálně mimo svoje území, na území ČR, v Schengenském prostoru načerno, s podporou vražedné pětidemoliční čety!!!! Ukrajina nepatří do NATO, tady nemají co dělat a to ještě bez platných dokladů!!!))

 

https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-stat-prida-35-miliardy-na-uprchlickou-davku-pro-ukrajince-40479011

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 05.07.2024“:

➡️☭☆Žena zemřela v horách Soči kvůli lavině na uzavřené turistické stezce.

K mimořádné události došlo 30. června v národním parku Soči. Jeho tisková služba říká, že k tragédii došlo v rekreační oblasti: přístup tam není omezen, ale nejsou tam žádné vybavené stezky.

Národní park nevyloučil možnost opětovného tání sněhu a upozornil, že chůze mimo turistické stezky je nebezpečná.

https://t.me/c/1725938443/25212 lze zahlédnout

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Biden přiznal, že se v debatě s Trumpem „podělal“.

Faktem je, že jsem to podělal. Udělal jsem chybu

Dříve americký prezident připisoval neúspěchy v debatě únavě, trval na tom, že cesty do Evropy mu předtím vzaly hodně energie, a na akci „téměř usnul“.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Ruský ministr obrany Andrej Bělousov se zúčastnil jednání o otázkách náboru ruských ozbrojených sil

Ministr obrany Ruské federace Andrej Bělousov se zúčastnil jednání vedeného místopředsedou Bezpečnostní rady Ruské federace Dmitrijem Medveděvem k otázkám doplňování ozbrojených sil Ruské federace.

Jednání se dále zúčastnili pověření zástupci prezidenta Ruské federace ve federálních distriktech a vedoucí ustavujících subjektů Ruské federace.

V průběhu prací byl projednán soubor konkrétních opatření směřujících ke zvýšení efektivity výběru uchazečů o vojenskou službu na základě smlouvy v letošním roce.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Starší mechanik řidič tanku T-72 BZM hovořil o výhodách nového vybavení a schopnostech tanku v boji.

T-72 BZM se od „klasického“ T-72B3 liší novým dieselovým motorem a zvýšenou ochranou. Posádka tanku úspěšně plní bojové úkoly během SVO.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *