, ,

05.06.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

05.06.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌 5.6.2024, TN CZ: Nové nemoci vniknou do Česka😂, varuje Ptymula👺.Hrozba jsou klíšťata z Afriky😂 ((Jenom jak z jeho Ukrajinských laboratoří👺. Kecy pro ovce!!!))

 

Slyšeli jsme, že na Guantánamu také řádí jedna bakterie. Jmenuje se zmrdověšice oprátková.

 

A přenášejí ji američtí vojáci. Prymula proto doufá, že se jí nenakazí i čeští vojáci a nezatáhnou ji i k nám. Protože je unikátní tím, že zásadně postihuje vlastizrádce, zločince a jiné zaprodané zmrdy. 🤭🍿🍿🍿

 

https://t.me/absurdnisvet/74019

 

 

📌 SVO LETOS SKONČÍ – Apti Alaudinov

 

„Myslím, že SVO letos skončí. Vše dovedeme k logickému závěru. Blížíme se k okamžiku, kdy dojde k rozhodujícím bitvám nejen o Rusko, ale i o kolektivní Západ, který se rozhodl nás porazit v další válce a znovu si uvědomil, že toho není schopen,“ uvedl velitel Speciální jednotky Akhmat Apti Alaudinov.

 

https://t.me/absurdnisvet/74020

 

 

📌 NEJZDRAVĚJŠÍ JE BANÁN NE!?

 

Dovolte mi vysvětlit: aby banány dorazily z Ekvádoru krásné a čerstvé, polijí se FENOLEM. Ano, ano, stejný fenol, který způsobuje RAKOVINU.

 

O takových jemnostech při výběru opravdu zdravých produktů jsem četl zde – podle GOST

 

Řeknou vám, jak si vybrat čerstvé ryby, mléko BEZ cholesterolu. Jaké jsou výhody chipsů a jak obyčejný chléb zabíjí naše tělo!

 

Upřímně doporučuji! — @GOST   https://t.me/absurdnisvet/74021

 

 

📌📢💉🔝🔝🔝♨️♨️♨️5.6.2024, Uncunt News☝️🇯🇵-JAPONSKO PRÁVĚ ZAŽILO NEJVĚTŠÍ PROTEST PROTI WHO, JAKÝ KDY SVĚT VIDĚL.

Poškození vakcinace a covid opatření: Bývalý japonský ministr vnitra a komunikací se omluvil:

 

Největší demonstrace proti Světové zdravotnické organizaci (WHO) dnes začala úvodním projevem Kazuhira Haraguchiho, bývalého japonského ministra vnitra a komunikace a současného člena Sněmovny reprezentantů. Cílem velkého shromáždění bylo osvětlit řadu kritických témat a Haraguchi pronesl silný a dojemný projev, který měl velký ohlas u mnoha účastníků.

 

Haraguchi se nejprve zabýval smutkem a ztrátou, kterou nesčetné množství lidí a rodin utrpělo v důsledku pandemie. S velkou upřímností vyjádřil svou soustrast a převzal odpovědnost za selhání odpovědných osob. „Omlouvám se vám všem. Tolik jich zemřelo a nemuselo tomu tak být,“ řekl. Jeho slova odrážela hluboký soucit a lítost nad tragédiemi, kterým se dalo předejít, a dávala události ponurý, ale rozhodný tón.

 

Jedním z hlavních bodů Haraguchiho projevu byla jeho KRITIKA ZÁKAZU IVERMECTINU, léku vyvinutého Dr. Satoshi Omurou, který by podle jeho názoru mohl hrát důležitou roli v boji proti pandemii. Haraguchi zpochybnil důvody zákazu a předpokládal, že ekonomické zájmy jsou nadřazeny veřejnému zdraví. „PROČ? PROTOŽE JSOU LEVNÉ. Nechtějí to, protože BY TO OVLIVNILO PRODEJ VAKCÍN,“ uvedl. Toto prohlášení vyvolalo silný potlesk mezi posluchači, o nichž bylo mnoho přesvědčeno, že firemní zisky mají přednost před lidskými životy.

 

Pak Haraguchi vyprávěl velmi osobní příběh o svých vlastních zdravotních problémech. Po očkování je vážně nemocný, mimo jiné i kvůli rychle se rozvíjející formě rakoviny. „Loni v té době jsem neměla obočí ani vlasy. Dvě ze tří údajných očkování, která jsem dostal, byla smrtelná,“ řekl. Toto upřímné líčení jeho boje proti rakovině, doprovázené významnými fyzickými změnami, jako je ztráta vlasů, zasáhlo nervy publika. Vyprávěl o incidentu v zemském sněmu, kdy se jeho vzhled stal rozptýleným manévrem a jeden řečník se zaměřil spíše na jeho paruku než na skutečné téma.

 

Haraguchi během jednání oznámil, že není jediným poslancem Japonské národní rady, který utrpěl škody způsobené očkováním. Uvedl, že tři jeho kolegové byli vážně postiženi a někteří dokonce museli být hospitalizováni. „Jsou zničeni, někteří jsou v nemocnici. ALE ONI O TOM NEMLUVÍ,“ řekl. Toto odhalení upozorňuje na větší problém: neochotu nebo neschopnost veřejných činitelů otevřeně mluvit o svých osobních zdravotních problémech.

 

Haraguchi obzvláště vášnivě hovořil o pokusech umlčet ty, kteří zpochybňují současnou politiku a opatření vlády. Informoval o nedávném incidentu, kdy po rozhovoru s prezidentem Kanálu 3 dostal zákaz mluvit. „Nedávno jsem mluvil s prezidentem Kanálu 3 a oni mi zakázali ústa. SNAŽÍ SE UMLČET NAŠE HLASY,“ řekl. Tento pokus cenzurovat nesouhlasné hlasy vyvolal kritické obavy o svobodu projevu a projevu. Haraguchi vyzval posluchače, aby neochabovali ve svém odhodlání: „SNAŽÍ SE ZABLOKOVAT NAŠI SVOBODU, NÁŠ ODPOR A NAŠI MOC. ALE MY NIKDY NEPROHRAJEME.“

 

Na konci svého projevu Haraguchi vyzval k akci. Vyzval lidi, aby se společně postavili vládě a jejím pochybným rozhodnutím. „SVRHNĚME TUTO VLÁDU,“ zvolal a zdůraznil potřebu změny a odpovědnosti. Vyzval poslance, aby pokračovali v boji za životy a svobody lidí: „POJĎME NA TO,“ uzavřel.

 

Akce, která se bude konat 31. května 2024 a očekává se, že se jí zúčastní desítky tisíc lidí, představuje významný moment v globální debatě o řízení pandemie a zdravotní politice. Haraguchiho řeč, protkaná osobními anekdotami a ostrou kritikou, získala u přítomných velký ohlas.

 

https://uncutnews.ch/impfschaeden-und-covid-massnahmen-japans-ehemaliger-innen-und-kommunikationsminister-entschuldigt-sich/

 

 

📌 NĚMECKÁ DÁLNICE A1 BUDE V ČERVNU ZCELA UZAVŘENA KVŮLI PŘISTÁNÍ STÍHAČEK „ALPHA UNO“.

 

Od 4. června bude na 36 hodin zcela uzavřen úsek dálnice A1 mezi Avenches a Payerne. Důvodem je vojenské cvičení švýcarské armády.

 

Rekreanti z Německa cestující do Švýcarska se musí připravit na uzavřený úsek dálnice A1.

Švýcarské letectvo zde provádí vojenské cvičení „Alpha Uno“. Ta by měla trvat maximálně 36 hodin.

Stíhačky poté vzlétají a přistávají na A1.

Vzhledem k přesměrování dopravy hrozí v postiženém regionu dopravní zácpy.

Dne 5. června 2024 vzlétne a přistane letectvo se svým stíhacím letounem F/A-18 na státní silnici A1 u Payerne. Test má za cíl posílit obranyschopnost armády prostřednictvím takzvané decentralizace. Toto je vojenská revize, a ne veřejná událost. Cvičební plocha bude na velké ploše ohraničena a silniční doprava bude přesměrována.

 

https://www.netzwelt.de/news/231430-alpha-uno-beginnt-autobahn-a1-landen-heute-kampfjets.html

 

 

📌💢 ADHD a Ritalin: VYMYŠLENÉ NEMOCI

 

Proč by 500 000 dětí mělo brát drogy❕

Systematické ničení inteligentních a citlivých (indigových) dětí.

 

Ritalin otevírá hematoencefalickou bariéru a umožňuje temnotě ovládat mysl (indigových) dětí.

 

Více o tématu indigo zde v této knize👉https://shop.welt-im-wandel.tv/produkt/geistheiler-sananda-schockierende-enthuellungen/

 

 

📌 „OPĚT JEDNA Z PODIVNÝCH NÁHOD.“😁

Předpověď z amerických novin „Look“ v roce 1939.

„Příští evropská válka začne na Ukrajině.“  https://t.me/absurdnisvet/74027

 

📌💫💫💫💫💫💫 Dr. Otto Warburg zakončil jeden ze svých nejslavnějších projevů tímto výrokem: „…NIKDO DNES NEMŮŽE TVRDIT, ŽE NEVÍME, CO JE RAKOVINA A CO JE JEJÍ PŘÍČINOU.

„Naopak: Neexistuje nemoc, jejíž příčina je známější, takže, „Neznalost již nelze používat jako omluvu pro nedostatek prevence.“

 

Warburg získal Nobelovu cenu, protože prokázal, že rakovině se daří v anaerobním (nízký obsah kyslíku) nebo kyselém prostředí. Jinými slovy, HLAVNÍ PŘÍČINOU RAKOVINY JE PŘEKYSELENÍ LIDSKÉHO TĚLA.

Pokud je jeho objev tak důležitý, že za něj dostal Nobelovu cenu, proč každý neví, co je to hodnota pH?

 

Překyselení (kniha v pevné vazbě)

👉 ZDE 📚 (http://bit.ly/2kkXRmG)

 

 

📌🎥🎼 The Reese Report – 5. června 2024: „JAK NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD ZAHÁJIL VĚK TEMNOTY.“

 

🇷🇺 Rituální vražda dynastie Romanovců

 

Ruská monarchie, která vznikla v 15. století, byla založena na přesvědčení, že křesťanský car zadržuje temné síly Antikrista. V roce 1613 Rusové zvolili Michaela Romanova za cara. Romanovci vládli do roku 1917 a propagovali křesťanství. Svobodní zednáři ale přinesli do Ruska liberální myšlenky, které vedly k revoluci a svržení Romanovců. Královská rodina byla brutálně vyvražděna v roce 1918. Car Nicholas II je nyní uctíván jako svatý a mnozí považují jeho smrt za počátek Nového světového řádu.

 

Německá verze článku The Reese Report ze 4. června 2024 @gregreesevideoreports

https://t.me/absurdnisvet/74031

 

 

📌📢💉🔝🔝🔝♨️♨️♨️Dr Corbett o tom, JAK SE VYRÁBĚL VĚDECKÝ PODVOD JMÉNEM SARS-COV-2.

 

Ptáte se, proč to tak udělali?

 

Protože museli. Žádný virus nikdy v historii nebyl izolován z živého pacienta a očištěn a podroben sekvenci kochových postulátů pro zjištění jeho patogenity.

 

PATOGENNÍ VIRY NEEXISTUJÍ!

Proto si je musí modelovat in-silico (v počítači), aby vás s nimi mohli terorizovat.

 

Jak si myslíte, že vznikají mutace? Úplně stejně!!

 

A protože lidé jsou vystrašené ovce, může se stát, že se o to samé pokusí znovu. Protože jednou známkou psychopata je jeho nepoučitelnost.

 

Jen ten odpor bude od počátku masivní a prohrají.

 

Opakujeme pro natvrdlé a do zblbnutí: Neexistuje na světě byť jen jediný patogenní virus! Virologie je pavěda, která zcela ignoruje vědeckou metodu.

 

Pokud vám doktor řekne, že máte chorobu virového původu, usmějte se na něho a jděte domů.

 

https://rumble.com/v1bezob-dr.-corbett-a-ist-oviteln-fakta-o-covidu.html

 

 

📌📢 PODÁNÍ TRESTNÍHO OZNÁMENI NA FÚ – VERZE PRO POLICII

Podání trestního oznámeni na FÚ – verze pro JUDr. Igora Stříže

https://rumble.com/v4zounc-podn-trestnho-oznmeni-na-f.html

 

VZORY PRO VAŠE TRESTNÍ OZNÁMENÍ

https://stop5g.cz/wp-content/uploads/2024/05/Prohlaseni-zive-zenymuze-vzor.pdf

https://stop5g.cz/wp-content/uploads/2024/05/GENERALNI-PLNA-MOC-vzor.pdf

https://stop5g.cz/wp-content/uploads/2024/05/Trestni-oznameni-na-FU-pro-vsechny-lidi.docx

 

 

Páni, tohle stojí za to si poslechnout, abyste pochopili, jak byl Sunak zapojen do Bancel, generálního ředitele Moderny!

 

Někdo tu udělal domácí úkol!    https://youtu.be/kB3slRVYq4E?si=QRbqd6uCDdDPE_0j

 

 

📌📢💉Páni, tohle stojí za to si poslechnout, abyste pochopili, jak byl SUNAK ZAPOJEN DO BANCEL, GENERÁLNÍHO ŘEDITELE MODERNY!

 

Někdo tu udělal domácí úkol!

 

https://youtu.be/kB3slRVYq4E?si=QRbqd6uCDdDPE_0j

 

 

📌TRUMP PRÁVĚ ŘEKL, ŽE OBAMA, BUSH A BIDEN BUDOU VE VĚZENÍ, POKUD NEBUDE CHRÁNĚNA PREZIDENTSKÁ IMUNITA.

 

Hudba pro mé uši! 😁    https://t.me/absurdnisvet/74043

 

Oficiální dvouminutový trailer k připravovanému sci-fi filmu: The Thing; v hlavních rolích Joe Biden, Donald Trump, Barack Obama a George Bush 🤣🤣🤣

https://t.me/absurdnisvet/74044

 

 

📌🇺🇸 BIDENŮV PORADCE PRO NÁRODNÍ BEZPEČNOST JAKE SULLIVAN PROHLÁSIL, ŽE AMERICKÉ ZBRANĚ ÚDAJNĚ „MĚNÍ SITUACI“ NA UKRAJINĚ.

 

Podle něj byla Ukrajina „v hluboké propasti“ kvůli zpoždění v zasílání americké pomoci, ale nyní se z ní dostává. Bílý dům doufá, že tato dynamika bude pokračovat.

Podle něj USA oznámí novou vojenskou pomoc Kyjevu v příštích týdnech.

Sullivan zároveň zdůraznil, že USA na Ukrajinu nepošlou své vojáky, poradce a instruktory.

https://t.me/to_je_nas_svet/26735

 

 

📌⚡️SPOJENÉ STÁTY JSOU PŘIPRAVENY POSKYTNOUT UKRAJINĚ PŮJČKU VE VÝŠI 50 MILIARD DOLARŮ ze zisků z ruských aktiv, pokud EU prodlouží sankce na neurčito, uvedl list Financial Times.

Samotný návrh Washingtonu je uveden v dokumentu, který bude dnes projednáván na virtuálním zasedání ministrů financí EU.

https://t.me/to_je_nas_svet/26736

 

 

📌☝️ ZELENSKYJ A JEHO ZÁPADNÍ „PŘÁTELÉ“ OSOBNĚ VOLALI A PROSILI LÍDRY ZEMÍ SNS, ABY PŘIJELI NA KONFERENCI DO ŠVÝCARSKA, ALE VŠICHNI ODMÍTLI – uvedl náměstek ministra zahraničí Ruské federace Michail Galuzin.

 

Jak zdůraznil Galuzin, nejbližší spojenci a přátelé Ruska ze SNS dokonale chápou podstatu této konference: nemá vůbec nic společného s mírem

https://t.me/to_je_nas_svet/26737

 

 

📌 🇺🇦 UKRAJINCI BUDOU MOCI ZA PENÍZE PSÁT UDÁNÍ NA VYHÝBAJÍCÍ SE MOBILIZACI, návrh zákona „o vojenské policii“ navrhuje vytvořit za tímto účelem celou „partyzánskou síť“.

https://t.me/to_je_nas_svet/26738

 

 

 

📌4.6.23:31, Štefan Harabin: DOZVIE SA NIEKEDY VEREJNOSŤ KTO JE ZA ATENTÁTOM NA FICA?

 

Dnes sa atentáty nerobia spôsobom, že príde agent spravodajskej služby s ostreľovačom. Na špinavú robotu sa najímajú psychickí labilní jedinci, ktorí sa cieľavedome vyhľadávajú, radikalizujú a potom sa vyšlú na „samovražednú“ misiu a ak prežijú likvidujú sa dodatočne, aby sa zakryli stopy vedúce k objednávateľovi, píše vo svojom článku exkluzívne pre InfoVojnu bývalý minister spravodlivosti SR a niekdajší šéf Najvyššieho súdu SR Štefan Harabin.

 

Spoločnosť Meta každý deň potvrdzuje, že atentátnik mal komplicov.

 

Prešli už tri týždne od atentátu na premiéra Fica a spoločnosť Meta, ktorá prevádzkuje Facebook doteraz neposkytla zálohované údaje z atentátnikovho profilu. Keď však bolo treba atentátnikov profil vymazať, dokázala to do dvoch hodín po atentáte. Neznámej osobe, ktorá sa na tento profil prihlásila po atentáte, sa totiž nepodarilo zmazať všetko tak, aby to nemohli OČTK obnoviť.

 

Ďalšou indíciou je, že 50 minút po atentáte, keď ešte nikto ani netušil kto je atentátnik, neznáma osoba vytvorila na ukrajinskej wikipédii profil Juraja Cintulu. Hodinu na to vznikol Cintulov profil aj na slovenskej wikipédií a ďalších siedmich jazykových mutáciách.

 

Všetky unisono informovali o tom, že Cintula je proruský extrémista, rasista, patrí k organizácií Slovenských brancov a je členom Matice Slovenskej.

 

Rovnaké dezinformácie začali koordinovane šíriť všetky mainstreamové médiá a mimovládky so svojimi „bezpečnostnými expertmi“.  De facto sa nám tu rozkryla celá sieť Cintulových spolupáchateľov, ktorí po prevalení, že atentátnik má priame spojenie so stranou Demokrati, zmenili rétoriku a začali celý atentát bagatelizovať, akoby išlo len o nejakú škodovú udalosť.

 

Keď si týždeň po atentáte títo mainstreamoví spolupáchatelia navzájom odovzdávali ceny Sorošovej nadácie na podujatí „Novinárska cena“, prišli im osobne zagratulovať aj americký a britský veľvyslanec.

Dnes sa atentáty nerobia spôsobom, že príde agent spravodajskej služby s ostreľovačom. Na špinavú robotu sa najímajú psychickí labilní jedinci, ktorí sa cieľavedome vyhľadávajú, radikalizujú a potom sa vyšlú na „samovražednú“ misiu a ak prežijú likvidujú sa dodatočne, aby sa zakryli stopy vedúce k objednávateľovi.

Zrejme preto presunuli (pokiaľ je to pravda) Cintulu na psychiatrické oddelenie väzenskej nemocnice, kde ho môžu monitorovať 24 hodín, na rozdiel od väzenskej cely.

 

Niečo podobné sa udialo pri útoku v Krokuse, kde štyria atentátnici naverbovaní ukrajinskou tajnou službou, ktorú plne riadi CIA, zastrelili dvesto ľudí, alebo keď vyšinutá ukrajinská dievčina odovzdala bustu s výbušninou ruskému blogerovi Tatarskému, alebo keď sa atentátnik odpálil (alebo ho odpálili) na Krymskom moste. Rovnaký modus operandi ako s Ukrajincami používa CIA aj s Islamským štátom na Blízkom východe. Keď atentátnikov z Moskvy zachytili pred Ukrajinskou hranicou, kde mali pripravený priechod, tak sa okamžite k atentátu prihlásil Islamský štát.

 

Asi preto neprekvapí, že Meta údaje o Cintulovi doteraz neposkytla a ak ich niekedy poskytne, tak zrejme už vyčistené o všetky údaje, ktoré by rozkryli sieť jeho spolupáchateľov a je jedno či vedomých, alebo len nič netušiacich liberálnych idiotov.

 

Autor: Štefan Harabin          

https://www.infovojna.bz/article/stefan-harabin-dozvie-sa-niekedy-verejnost-kto-je-za-atentatom-na-fica

 

 

📌🇺🇸 BIDEN PŘILETĚL DO FRANCIE U PŘÍLEŽITOSTI 80. VÝROČÍ VYLODĚNÍ V NORMANDII A PŘIJAL HO PREMIÉR GABRIEL ATTAL.

 

Kromě účasti na oslavách má americký prezident jednat s Macronem. Ve stejnou dobu bude ve Francii Zelenskyj, ale setkání s ním zatím nebylo oznámeno.

https://t.me/to_je_nas_svet/26741

 

🤷‍♀️BIDENŮV STAV SE ZHORŠUJE.

Podle deníku Wall Street Journal jsou pohoda a míra soustředění na státní záležitosti prezidenta Joea Bidena nestabilní a mají tendenci se zhoršovat, což je patrné zejména za zavřenými dveřmi.

Někdy je americký lídr plný energie, jindy vypadává z procesu a vyjadřuje nesouvislé myšlenky, přičemž se spoléhá na předem připravené poznámky. Novináři to zjistili po rozhovorech s více než 45 politiky, kteří jsou součástí pracovního prostředí amerického prezidenta.

https://t.me/to_je_nas_svet/26742

 

 

📌5.6.2024, Parlamentní listy: „POČKEJ PO VOLBÁCH.“ PAVEL NOVOTNÝ VYHROŽUJE KONEČNÉ. „DOČKÁ“ SE VŠAK SPÍŠ ON.

 

Kateřina Konečná a její prvomájová akce v Ostravě nejspíš povedou k vyloučení Pavla Novotného z ODS. Nyní za to lídryni kandidátky STAČILO! slibuje, že jí po volbách ukáže. Na sociální síti se kolem toho odehrála další výživná přestřelka, při které „zlobivé dítě ODS“ opět probořilo dno vkusu.

 

Předvolební dění kolem kandidátky STAČILO! v posledním měsíci oživil výstup Pavla Novotného, stále ještě člena vládní ODS.

 

Ten nevydýchal, že na jejich prvomájové akci v Ostravě vystupoval hudebník Felix Slováček.

Novotný coby bývalý bulvární novinář Slováčka a jeho manželku Dagmar Patrasovou probíral mnohokrát, teď napsal, že „Felix byl vždycky debil“.

 

V poslední době jej prý ale šetřil, a vysvětlil proč: „Dávám mu pokoj asi rok a půl, co vím, že mu zemře dcera. Anička, bohužel, nemá žádnou šanci. Ale tohle přehnal.“

 

Způsob, jakým se vyjádřil o zpěvákově dceři, která již podruhé bojuje s rakovinou, byl moc i na jeho spolustraníky, kteří do té doby vykládali, že „jednoho Novotného ODS unese“.

 

Sama zpěvačka se nedávno vyjádřila, že neví, proč proti její rodině cítí Novotný takovou zášť. „Léčila bych ho spíš láskou, než další nenávistí. Dát mu přes rypák ho taky neprobere,“ řekla pro DVTV.

 

To však starostu, chlubícího se titulem „zlobivé dítě ODS“, neodradilo od dalšího kolečka. K tomu jej nejspíš vedl nedávný rozhovor Konečné pro ParlamentníListy.cz, kde ke kauze po dotazu řekla: „Jsem ráda, že se Petr Fiala a ODS může opírat o takové lidi jako je ‚pan‘ Novotný. Absolutně to demaskuje jejich divadelní roli slušných a hodnotových politiků. Mimochodem je zajímavé, že ‚panu‘ Novotnému léta procházejí výroky, kdy nazývá jeden národ opicemi, Čechy posílá do války a názorové odpůrce – zejména komunisty – by nejraději viděl rovnou na popravišti, ale jedno prohlášení L. X. Veselého bleskurychle zmobilizuje celou pětikoalici.“

 

Lídryni kandidátky Kateřině Konečné s tykáním vzkázal, že je „pokrytecká debilka tak akorát pro srandu králikům“.

 

Konečná prý jeho selhání zneužívá k dalšímu trápení Slováčkové.

 

A navázal ve svém stylu: „To si za rámeček nedáš, ty pí*o. Elegantně ti naložím, jen co bude po volbách.“

 

Použil i své oblíbené slovo koště, to kterým naloží Konečné, prý bude mít deset metrů.

 

Pak upřesnil, že si přeje zvolení Konečné, aby jí mohl naložit s celoevropskou parádou.

 

„Přece jí nenaložím v Česku. Tady každý ví, co je za svini,“ plánoval.

 

Následovalo obscénní zamyšlení nad pohlavním stykem s Kateřinou Konečnou, shrnuté slovy „do postele i do života na hovno“.

 

Kateřina Konečná se na síti X obrátila přímo na předsedu ODS Petra Fialu: „To se váš starosta z ODS na dlouho neuklidnil.“

 

Připomněla, že lídryně Fialova koaličního partnera a premiérova poradkyně Danuše Nerudová se pohoršovala nad vyjadřováním Filipa Turka, a zatím tu člen ODS (a sympatizant Nerudové) předvádí směrem k dámě komentáře o několik stupňů výživnější.

 

Právník Ondřej Dostál, dvojka na kandidátce STAČILO!, pak Novotného informoval, že po volbách se budou kromě jeho akce „desetimetrové koště“ dít i jiné věci.

 

Například on jako advokát bude urgovat konání orgánů činných v trestním řízení. Ty by podle něj měly na základě kauzy s rodinou Slováčkových přeměnit podmíněný trest, který Novotnému stále běží, na nepodmíněný.

 

„Pane Novotný, vzpomeňte si: jste v podmínce. V base dosud nejste jen pro liknavost přeměny podmínky na nepodmíněný trest za kauzu pana Slováčka,“ poučil odsouzence.

 

A dodal, že politická kultura ODS, o které rád květnatě řeční předseda Fiala, se opět ukázala. Což doprovodil zvracejícím smajlíkem.

 

Dostálovi přišla odpověď i z Úřadu městské části Praha-Řeporyje. „Nynyny, Ondro, jsi jak pudlík. Nikdo tě neslyší, nikoho nezajímáš, z tvé kandidatury nic nebude a dlouho jsem při bubunu neviděl něco tak debilního. To si píšeš sám? Pošlu ti fakturu za dosah, blbe. Neotravuj,“ vzkázal mu Novotný.

 

A několik jeho fanoušků se do vlákna slétlo s názorem, že komouš by měl držet hubu a nafackovat si. Případně s výzvami „nevyhrožuj, rudý noku“.

 

Pavel Novotný coby tvář ODS se zkrouceným obličejem a dvěma košťaty mezitím pronikl i do volebního videa konkurenčních pravicových Svobodných. Tam je veden jako součást „kočkopsa“ koalice SPOLU.

 

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Pockej-po-volbach-Pavel-Novotny-vyhrozuje-Konecne-Docka-se-vsak-spis-on-756411

 

 

📌 POLŠTÍ ZEMĚDĚLCI ZABLOKOVALI KONTROLNÍ STANOVIŠTĚ NA HRANICÍCH S UKRAJINOU.

 

Přes kontrolní stanoviště Medyka nepouštějí nákladní automobily z ukrajinské strany, zatímco z polské strany pouštějí pouze pět nákladních automobilů za hodinu, citovala ukrajinská masmédia dopravce.    https://t.me/to_je_nas_svet/26744

 

 

📌5. června 2024 11:39: NA UKRAJINĚ CHTĚJÍ ODMĚNIT INFORMÁTORY ZA TO, ŽE SE VYHÝBAJÍ ODVODŮM:

 

Ukrajinští poslanci navrhli finančně „motivovat“ obyvatele, aby informovali ty, kteří se vyhýbají mobilizaci.

 

Taková norma je obsažena v novém návrhu zákona o zřízení vojenské policie. V dokumentu se uvádí, že zaměstnanci nového orgánu budou moci smluvně odměňovat osoby, které budou pomáhat při prevenci trestných činů.

 

Ukrajinská média poznamenávají, že ve skutečnosti se tímto způsobem vytváří „partyzánská síť“, která za peníze „vydává“ úřadům dezertéry, neplatiče odvodů a další násilníky.

 

Návrh zákona o vytvoření vojenské policie na Ukrajině byl předložen Nejvyšší radě na konci května. Hlavním úkolem nového orgánu bude pátrání po dezertérech a zajišťování pořádku v jednotkách Ministerstva obrany, Ozbrojených sil Ukrajiny a Státní speciální dopravní služby.

 

Dříve bylo oznámeno, že při pokusu o překročení hranic země zemřelo asi 45 Ukrajinců, kteří se vyhnuli mobilizaci. Jen během května se v hraniční řece Tisa utopilo 10 lidí.

 

https://www.vesti.ru/article/3985306

 

 

📌5. června 2024, 11:52: GENERÁLNÍ TAJEMNÍK SCO: V ČERVENCI SE POČET ČLENSKÝCH ZEMÍ STANE DVOUCIFERNÝM:

 

Počet členských zemí Šanghajské organizace pro spolupráci (SCO) po výsledcích červencového summitu v Astaně se stane dvouciferným poté, co se k ní Bělorusko připojí jako plnoprávný člen, řekl generální tajemník SCO Zhang Ming.

 

Zdůraznil, že tato expanze bude „historickým průlomem“. Podle generálního tajemníka se SCO za více než 20 let změnila z regionálního mechanismu pro setkávání vedoucích představitelů států v největší komplexní mezinárodní organizaci.

 

Jak poznamenal Zhang Ming, SCO věnuje pozornost nejen úkolům „nejvyšší úrovně“, jako je politika, diplomacie, bezpečnost, ale také tématům „blízkým lidem“, jako je cestovní ruch, sport, nakládání s odpady.

 

  1. června bylo v Taškentu zahájeno XIX. zasedání Expertního fóra ŠOS, kterého se účastní více než 40 zástupců národních výzkumných center z 10 zemí, kteří se podílejí na činnosti organizace.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/3985351

 

 

📌5. června 2024, 12:02: VYŠETŘOVACÍ POKUS BYL PROVEDEN V PŘÍPADU VRAŽDY SEDMI LIDÍ V ABRIKOSOVCE:

 

Vyšetřovatelé provedli vyšetřovací experiment v rámci vyšetřování trestního případu vraždy sedmi lidí ve vesnici Abrikosovka v Chersonské oblasti.

 

Jak uvedla agentura RIA Novosti v orgánech činných v trestním řízení, byli také vyslechnuti svědci.

 

Zločin se odehrál na konci dubna. Podle předběžných údajů se v jednom z domů v osadě chtěli usadit dva muži, ale místní správa je odmítla kvůli nedostatku volného bydlení. Poté obžalovaní na ženu zaútočili a zabili ji. Ve vesnici také zapálili dva domy a třetí se pokusili zapálit pomocí paliva a granátů. V době spáchání trestných činů byli oba silně opilí.

 

Bylo proti nim zahájeno trestní řízení pro vraždu a úmyslné ničení nebo poškozování majetku. Hrozí jim doživotní vězení.

 

https://www.vesti.ru/article/3985426

 

 

📌5. června 2024, 13:07: MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ: RUSKO A LATINSKÁ AMERIKA JEDNAJÍ O DEDOLARIZACI OBCHODU:

 

Rusko vyjednává se zeměmi Latinské Ameriky o dedolarizaci obchodních vztahů, řekl Alexandr Ščetinin, šéf latinskoamerického odboru ministerstva zahraničí.

 

„Existují nápady na zavedení alternativních platebních platforem a v těchto otázkách dochází k pokroku,“ odpověděl Ščetinin na žádost agentury RIA Novosti.

 

Agentura Bloomberg uvedla, že konfiskace ruských aktiv zmrazených na Západě vyvolává rizika dedolarizace globální ekonomiky.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/3985567

 

 

📌💥💥💥05.06.2024, Times of India, Roman Kirsch: RUSKO ROZBILO „ĎÁBELSKÉ KRYMSKÉ SPIKNUTÍ“; UKRAJINSKÁ „ŠPIONÁŽNÍ SÍŤ ROZBITA“ SLUŽBOU FSB

 

https://youtu.be/Qooa61qKT6s?si=naC6KFDs5Rq38fQM

 

 

📌💥💥💥05.06.2024, Times of India, Roman Kirsch: RUSKÝ DRON PRONÁSLEDUJE A VYHAZUJE DO POVĚTŘÍ AMERICKÝ BITEVNÍ TANK ABRAMS V DONĚCKÉ OBLASTI

 

https://youtu.be/8XEFEHdCq18?si=r589jwbs2roaVzdP

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.06.2024, Al Jazeera Englisch, Roman Kirsch: AMERIČTÍ ZÁKONODÁRCI SCHVÁLILI NÁVRH ZÁKONA O SANKCÍCH VŮČI MEZINÁRODNÍMU SOUDNÍMU DVORU V HAAGU KVŮLI ROZHODNUTÍ O VYDÁNÍ SOUDNÍHO PŘÍKAZU K ZATČENÍ IZRAELSKÝCH LÍDRŮ Z DŮVODU PROVÁDĚNÍ GENOCIDY…🙈

 

https://youtu.be/tfOE3eM4Tng?si=-dWLngbf0z9o7ObW

 

 

📌💥💥💥05.06.2024, Times of India, Roman Kirsch: PUTINOVO OTEVŘENÉ „VAROVÁNÍ PŘED ZABITÍM“ PRO VOJÁKY ALIANCE NATO NA UKRAJINĚ; KREML ŘÍKÁ: „AŤ JSOU  TO FRANCOUZI NEBO NĚKDO JINÝ, BUDOU NAŠIMI LEGITIMNÍMI CÍLI…“

 

https://youtu.be/DftsdkPz_MA?si=qQMemMR5ZBoVM6eV

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️05.06.2024, Times of India, Roman Kirsch: BYL BIDEN DONUCEN PŘIJMOUT PUTINŮV POŽADAVEK? AMERICKÝ PREZIDENT ŘÍKÁ, ŽE „VSTUP UKRAJINY DO NATO NENÍ NUTNOU PODMÍNKOU PRO NASTOLENÍ MÍRU…“

 

https://youtu.be/LLfDls_7VOs?si=OTR-4qJCH9uS7N_1

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 05.06.2024“:

➡️☭☆ Ruská federace juda zveřejnila sestavu pro olympijské hry v Paříži. Ruští sportovci dříve získali licence ve všech váhových kategoriích, ženy nebudou mít zástupce ve dvou kategoriích.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Posádky protiletadlových děl ZU-23-2 ničí nepřátelskou pěchotu poblíž Chasovoy Yar. Hlavním úkolem protiletadlových výsadkářů je krýt výsadkové jednotky před leteckými útoky, ale často posádky ZU-23-2 pracují proti nepřátelské živé síle a ničí ozbrojence tříštivými granáty.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️ Během minulé noci byly zastaveny pokusy kyjevského režimu o provedení teroristických útoků pomocí bezpilotních letounů typu letadla na cíle na území Ruské federace. Služební systémy protivzdušné obrany zničily a zachytily dva bezpilotní letouny nad územím regionu Belgorod, dva bezpilotní letouny nad územím Kurské oblasti a jeden bezpilotní letouny nad územím Voroněžské oblasti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V červnu Sberbank spustí tři plnohodnotné pobočky v Doněcku a Lugansku a 13 kanceláří v partnerské síti ve městech DPR a LPR. Do konce roku banka plánuje zahájit práce v Záporožské a Chersonské oblasti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Biden přijel do Francie u příležitosti 80. výročí vylodění v Normandii a setkal se s premiérem Gabrielem Attalem. Kromě účasti na slavnostech má americký prezident naplánováno jednání s Macronem.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V Novgorodu se čtyři studenti z Indie utopili, když se rozhodli plavat na špatném místě a unášel je proud. Tělo jedné oběti už bylo nalezeno, po ostatních se pátrá.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *