, ,

04.10.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:⛔️ DŮRAZNÁ VYZVA PRO MINISTRA VÁLKA K PŘEDLOŽENÍ VĚDECKÝCH DŮKAZŮ⛔️ STOP💉🦠☄️😷🎚️

04.10.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY:⛔️ DŮRAZNÁ VYZVA PRO MINISTRA VÁLKA K PŘEDLOŽENÍ VĚDECKÝCH DŮKAZŮ⛔️STOP💉🦠☄️😷🎚️

 

📌⛔️⚕️STOP💉🦠☄️😷🎚️☣️⚠️ 04.10. 2024: ⛔️ DŮRAZNÁ VYZVA PRO MINISTRA VÁLKA K PŘEDLOŽENÍ VĚDECKÝCH DŮKAZŮ⛔️

 

👉Vážený pane ministře Válku, vládo a parlamente korporace ČR, milí redaktoři televize veřejné služby,

 

my si globální podvod s názvem COVID-19 stále dobře pamatujeme! Takže až zase od svých farmaceutických loutkovodičů dostanete pokyn vyměnit téma „válka“ za téma epidemie, či dokonce pandemie, a budete se opět snažit předstírat, že se po roce a půl vrátil Covid, či jeho „mutace“, budete to tentokrát bezpodmínečně muset vysvětlit kvalifikovaně – rozumějte vědeckou metodou, nikoli cestou prázdného politického strašení a nasazení pseudoodborníků (Prymula, Smejkal, Konvalinka, Maďar, Chlíbek, Hořejší, Flégr a další), šířících paniku a poplašné zprávy v médiích, z nichž se žádné nikdy nepotvrdily a některé z nich byly vyslovené lži (např.: „lehčí průběh onemocnění po vakcíně“).

Nevšimli jsme si, byť jen jediného trestního stíhání výše zmíněných osob dle §357 TZ Šíření poplašné zprávy. PROČ TYTO OSOBY UNIKLY TRESTU?

 

👉Rozumíme, že v zimě 2022/2023 Covid do médií – a tudíž ani mezi lid – nedorazil, protože musel být nahrazen tématem „Ukrajina“.

 

👉Proto, pokud budete, byť jen uvažovat o medializaci jakékoli epidemie či pandemie v nadcházejících zimách, a pokud si chcete znovu získat ztracenou důvěru lidu, budeme tentokrát už důrazně požadovat následující, stále chybějící, vědecké důkazy.

 

🟥 POŽADOVANÝ DŮKAZ Č. 1: PROKAŽTE, ŽE BYL SARS-COV-2 IZOLOVÁN A PROKÁZÁNA JEHO PATOGENITA [1]

 

👉Zveřejněte vědecké případové studie, včetně jejich metodiky, potvrzující, že byl virus SARS-CoV-2 řádně izolován, purifikován a podroben sekvenci tzv. Kochových postulátů za účelem potvrzení patogenity, tj. nakažlivosti a kauzality onemocnění. Jinými slovy, že je původcem nemoci, zvané COVID-19.

👉Poznámka: toto platí i pro jakýkoli jiný údajně „infekční“ agens, který se rozhodnete medializovat a tvořit na něj opatření, omezující práva a svobody jednotlivce a zasahující do jeho fyzické integrity PCR či jinými takzvanými „testy“.

 

👉Jak CDC v USA [2], tak Ministerstvo zdravotnictví Irska [3], stejně jako Národní institut zdraví (NIH) v kanadské provincii Alberta [4] a desítky dalších klíčových vládních zdravotnických institucí [5], písemně potvrdily, že nemají jakýkoli důkaz, že by byl SARS-CoV-2 kdy izolován.

 

👉Důkaz toho, že zde bylo v letech 2020 až 2022 nové „virové“ onemocnění, tedy dosud absolutně chybí a bez veřejně prezentovaných výše požadovaných vědeckých důkazů nelze dojít k jinému závěru, než že COVID-19 byl medicínsko-politicko-mediální podvod monstrózních rozměrů a vědecký nesmysl, jelikož genová sekvence jeho údajného kauzálního agens SARS-CoV-2 nikdy v přírodě, ba ani v laboratoři, neexistovala!

Ta totiž prokazatelně vznikla v počítači „virologa“ Dr. Christiana Drostena na začátku roku 2020 [6], poslal je elektronicky do laboratoře ve Wuhanu a čínská vláda následně rozeslala sekvenci pro PCR testy a výrobcům vakcín [7].

 

🟥 POŽADOVANÝ DŮKAZ Č. 2: ZDŮVODNĚTE ZÁHADNÉ ZMIZENÍ CHŘIPKY V LETECH 2020-2022

 

👉Z bodu 1) vyplývá, že infekční agens choroby, která ji měla na dva roky nahradit, neexistuje. Takže lze logicky dovozovat, že chřipka musela být na dva roky „zrušena“ a veškeré její případy byly nazývány COVID-19. A vzhledem k tomu, že nenakažlivá detoxikační chřipka (pro jejíž „infekční“ agens platí úplně to samé, jako pro SARS-CoV-2) přichází na člověka zejména v podzimním, zimním, či časně jarním období, nelze, bez vědeckých důkazů dojít k jinému závěru, než že chřipka bude opět první obětí případné další „pandemie“ Covidu, či jakékoli jiné jeho v reálném světě neexistující „mutace“. Prosíme tedy o řádné vědecké vysvětlení, kam zmizela chřipka v letech 2020 až 2022.

 

🟥 POŽADOVANÝ DŮKAZ Č. 3: PROKAŽTE SCHOPNOST PCR TESTU ZACHYTIT INFEKČNÍ PACIENTY COVID-19 [8]

 

👉Pokud neposkytnete vědecké důkazy k bodu (1), pak se tímto důkazem vůbec nezabývejte, protože nemůžete hledat něco, co neexistuje. Toto je logický protimluv.

 

👉Pokud se vám vědecké důkazy k bodu (1) poskytnout podaří, zveřejněte studie, které prokazují specificitu testu a jeho schopnost zachytit osoby, které trpí onemocněním, jehož „infekční“ agens má test vyhledat a nejsou jen pouhými „asymptomatickými přenašeči“ – což je další protimluv a nesmysl.

 

🟥 POŽADOVANÝ DŮKAZ Č. 4: PROKAŽTE ÚČINNOST A ZDRAVOTNÍ NEZÁVADNOST POUŽÍVÁNÍ ROUŠEK A RESPIRÁTORŮ [9]

 

👉Pokud neposkytnete vědecké důkazy k bodu (1), pak se tímto důkazem vůbec nezabývejte, protože vzduchem nebude poletovat něco, co neexistuje.

 

👉Pokud se vám vědecké důkazy k bodu (1) poskytnout podaří, zveřejněte studie, které prokazují zdravotní nezávadnost dlouhodobého používání roušek a respirátorů a jejich účinnost v záchytu „létajících“ nanočástic.

 

🟥 POŽADOVANÝ DŮKAZ Č. 5: PROKAŽTE BEZPEČNOST A ÚČINNOST VAKCÍN PROTI „COVID-19

 

👉Pokud neposkytnete vědecké důkazy k bodu (1), pak se důkazem o účinnosti vůbec nezabývejte, protože nemůžete zjišťovat účinnost vakcíny proti něčemu, co neexistuje.

 

👉Prokažte však, že je bezpečná a že uvolnění experimentální vakcíny Covid-19 není zločinem proti lidskosti, vzhledem k tomu, že jen mezi 1.12.2020 a 28.2.2021 firma Pfizer věděla, že 1223 subjektů v tomto období zemřelo a stav 9400 osob, trpících vedlejšími účinky vakcíny, byl v době ukončení sledovaného období Pfizeru neznámý!!! Viz strana 7 uvolněné studie Pfizer [10]. Co víc, samotná vláda USA, skrze své experty, vypočítala a v září 2021 oficiálně zveřejnila, že Covid vakcína pravděpodobně „zabila“ 150.000 lidí jen do srpna 2021 a ještě má tu drzost tuto svou vlastní studii mít na oficiálních vládních stránkách [11].

 

👉Všichni ministři zdravotnictví ČR od doby, kdy byla CDC zveřejněna tato oficiální studie, jsou vinni ze zatajování klíčových informací, které mohly zachránit život a ochránit zdraví těch osob, které se nechaly zaočkovat po tomto datu, kdy tyto oficiální informace o závažných vedlejších účincích, konkrétně ohromném množství úmrtí, byly v září 2021 zveřejněny na oficiálních (gov) stránkách CDC.

 

👉Pokud o tomto dokumentu vůbec nevíte, pane ministře, pak jste ve své funkci tragicky selhal. Co víc, vaše neznalost je kriminální.

 

👉Zveřejněte tento dokument, nebo to uděláme masivně za vás. Nic vás neomlouvá a jste vinen z propagace prokazatelně zdraví a životu nebezpečného experimentálního produktu!!!

 

👉A varujeme Vás, pokud budete, skrze média, či jinými obzvláště účinnými způsoby, opět prezentovat údajnou přítomnost infekčního agens a nezveřejníte požadované vědecké důkazy (1) až (5), budeme z toho automaticky dovozovat, že jde o podvod a plánovaný útok na naše nezadatelná lidská práva a svobody jako tomu bylo v letech 2020 až 2022.

 

👉Vzhledem ke zkušenostem obyvatel – s vládními a mediálními podvody a absurdními svévolnými práva a svobody potlačujícími neúčinnými opatřeními z výše zmíněného období – lze předpokládat masivní odpor lidu.

 

🟥DŮRAZNĚ A NEKOMPROMISNĚ POŽADUJEME NÁVRAT VĚDECKOSTI A ZÁKONNOSTI A ELIMINACI POLITICKÝCH ROZHODNUTÍ VE VZTAHU K LIDSKÉMU ZDRAVÍ.

 

ZDROJE:

[1]  https://rumble.com/vo4t3x-dr.-kaufman-dr.-cowan-and-mike-adams-sars-cov-2-neexistuje.html

 

[2] https://odysee.com/@NoVaccine:4/Chinese-stormtrooper:d

 

[3] https://rumble.com/vq9u1r-oficiln-potvrzeno-irskmi-orgny-ministerstva-zdravotnictv-virus-sars-cov-2-n.html

 

[4] https://rumble.com/vq9vbv-soud-v-kanad-sars-cov-2-neexistuje.html

 

[5] https://odysee.com/@HUXLEY21:f/No_Virus_International_720.mp4_V1:3

 

[6] https://truthseeker.se/wissenschafftplus-virologists/

 

[7] https://rumble.com/v158go9-covid-tyranie-na-zklad-falenho-potaem-generovanho-viru.html

 

[8] https://rumble.com/vq9oqx-vynlezce-pcr-testu-dr.-kary-mullis-o-lch-virologie-a-fauciho.html

 

[9] https://rumble.com/vq9wdd-jak-je-to-skuten-s-respirtory-aneb-co-v-televizi-neuvidte.html

 

[10] https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf?fbclid=IwAR3zbpsUt2eyXtxR2EyB2ueLo5GBzxC4d8CL8EquaIJdqkAez4vct3LizRw

 

[11]

https://downloads.regulations.gov/CDC-2021-0089-0024/attachment_1.pdf?fbclid=IwAR3CGpIma87MShrddTRkSuSVpctHkiC1DxRM7wxTT5u5rRkcCorSYWix35w

 

 

📌⛔️⚕️STOP💉🦠☄️🎚️😷 ☣️⚠️04.10. 2024, Slovenská republika: PETER KOTLÁR DAL VLÁDE SPRÁVU O VÝSLEDKOCH PREVEROVANIA PANDÉMIE COVID-19

 

Bratislava 2. októbra (TASR) – Vládny kabinet už mal obdržať správu k preverovaniu pandémie ochorenia COVID-19.

 

Podstúpil jej ju splnomocnenec vlády SR pre preverenie procesu riadenia a manažovania zdrojov počas pandémie COVID-19 Peter Kotlár.

 

Informoval o tom na stredajšej tlačovej konferencii. Avizoval, že správa má byť zaradená na riadne rokovanie vlády. Tej podľa vlastných slov odporučí napríklad zastavanie očkovania mRNA vakcínami do dokázania ich bezpečnosti a účinnosti a odmietnutie aktualizovaných medzinárodných zdravotných predpisov a pandemickej zmluvy.

 

„Prebehne rokovanie vlády aj komunikácia medzi mnou a predsedom vlády o tom, čo sa bude ďalej robiť. To, či vláda bude súhlasiť s naplnením mojich odporúčaní, je na nej,“ skonštatoval.

 

Hovoril o viacerých podozreniach o neúčinnosti a nebezpečnosti vakcín či o umelom pôvode COVID-19. Na svoje tvrdenia, ktoré prezentuje v správe, má podľa vlastných slov dôkazy.

 

„Ukážem ich aj verejnosti, ale počkáme si na rokovanie vlády,“ povedal. Kotlár sa podľa vlastných slov stretol počas vyšetrovania aj s chýbajúcimi relevantnými dátami zo Slovenska.

 

„Jednoducho nemáme žiadne relevantné dáta, ani zber, ani analýzy. Takže oprieť sa o slovenské štatistiky je márne a hlavne zbytočné,“ dodal. Má podozrenie, že viaceré dáta boli po predchádzajúcich parlamentných voľbách účelovo vymazané. Splnomocnenec by mal správu predstaviť aj na rokovaní parlamentného výboru pre zdravotníctvo.

 

„My máme otvorený ešte parlamentný výbor k správe splnomocnenca a ja plánujem tento výbor potom dokončiť s tým, že by na ňom pán Kotlár predstavil svoju správu a povedzme obhájil niektoré tvrdenia, ktoré v nej budú,“ uviedol šéf výboru Vladimír Baláž (Smer-SD) novinárom ešte pred konaním tlačovej konferencie.

 

Opozícia Kotlára skritizovala. Poslanec Oskar Dvořák (PS) poukázal na to, že jeho tvrdenia o pandémii boli vyvrátené uznávanými autoritami a vedcami.

Namietal, že nepredložil žiadne dôkazy. Tvrdí, že splnomocnenec zneužil funkciu na šírenie dezinformácií. Vyzval ministerku zdravotníctva Zuzanu Dolinkovú (Hlas-SD), aby ho z postu odvolala. Aj Tomáš Szalay (SaS) poukázal na to, že stredajšie vyjadrenia Kotlára boli nepravdivé. Verí, že vládny kabinet zmetie správu zo stola.

 

Peter Stachura (KDH) na margo Kotlárových tvrdení uviedol, že je prekvapený z toho, akým spôsobom sa dáva priestor dezinformátorom. Apeloval na premiéra Roberta Fica (Smer-SD), aby splnomocnenca odvolal.

 

https://www.youtube.com/live/nxjwyJgbpiE?si=O2m0lCkQLPAZXL0d

 

 

📌⛔️⚕️STOP💉🦠☄️🎚️😷 ☣️⚠️04.10. 2024, Slovenská republika: MINISTERKA ZDRAVOTNÍCTVA Z. DOLINKOVÁ PODÁVA DEMISIU:

 

Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková (Hlas-SD) podáva demisiu. Prezidentovi SR Petrovi Pellegrinimu ju plánuje odovzdať v krátkom čase. Dolinková necíti podporu pre presadzovanie svojich cieľov a opatrení na zlepšenie zdravotníctva. Informovala o tom na piatkovej tlačovej konferencii. Kritizovala okrem iného aj schválenie konsolidačných opatrení v parlamente. „Pri súčasnom nastavení a schválení konsolidačného balíčka ja ako ministerka neviem garantovať, že naše zdravotníctvo ide tým správnym smerom. Teda takým smerom, ktorý sme si vytýčili v programovom vyhlásení vlády. Považujem konsolidáciu verejných financií za neprijateľnú a neakceptovateľnú pre slovenské zdravotníctvo,“ povedala.

 

https://www.youtube.com/live/GUXK0qsi7KI?si=cXr_C6lkDstctKX_

 

 

📌04.10. 2024, Slovenská republika, eREPORT: PREZIDENT PELLEGRINI REAGUJE NA KONIEC MINISTERKY ZDRAVOTNÍCTVA: S DOLINKOVOU SA STRETNE V NAJBLIŽŠÍCH DŇOCH

 

Prezident SR Peter Pellegrini je pripravený prijať v najbližších dňoch ministerku zdravotníctva Zuzanu Dolinkovú (Hlas-SD). Chce s ňou hovoriť o dôvodoch jej avizovanej demisie. Plánuje tiež stretnutie so zástupcami lekárov, sestier a záchranárov a riešiť s nimi ich požiadavky.

Avizovala to hlava štátu na sociálnej sieti s tým, že následne bude informovať o ďalšom postupe. Píše tasr.

 

„Zdravotníctvo je jedným z kľúčových sektorov z pohľadu kvality života ľudí, ktorú sa súčasná vláda zaviazala vo svojom programovom vyhlásení zvyšovať. Rozumiem akútnej potrebe konsolidácie verejných financií ako nevyhnutnej dani za hospodárenie predchádzajúcich vlád.

Na druhej strane som však presvedčený, že zo štruktúry všeobecných ozdravných opatrení by sa mali črtať zásadné priority vlády.

Avizovaná demisia ministerky zdravotníctva a jej oznámené dôvody zatiaľ napovedajú, že zdravotníctvo takouto prioritou nie je,“ poznamenal.

 

Demisia Dolinková v piatok oznámila podanie demisie.

Prezidentovi SR Petrovi Pellegrinimu ju plánuje odovzdať v krátkom čase. Dolinková necíti podporu pre presadzovanie svojich cieľov a opatrení na zlepšenie zdravotníctva.

Kritizovala okrem iného aj schválenie konsolidačných opatrení v Parlamente.

Namietala tiež postoj splnomocnenca vlády pre preverenie procesu riadenia a manažovania zdrojov počas pandémie COVID-19 Petra Kotlára.

Vyčítala mu šírenie mnohých dezinformácií.

 

https://ereport.sk/prezident-pellegrini-reaguje-na-koniec-ministerky-zdravotnictva-s-dolinkovou-sa-stretne-v-najblizsich-dnoch/

 

 

📌💰💵💲👑04.10. 2024, Echo24.cz: REVOLUČNÍ ZMĚNA KOLEM MANŽELKY PREZIDENTA. EVA PAVLOVÁ BY MOHLA DOSTÁVAT 95 TISÍC MĚSÍČNĚ: 🙈

 

👉 V BLÍZKÉ BUDOUCNOSTI MŮŽE DOJÍT KE ZMĚNĚ V ODMĚŇOVÁNÍ PRVNÍCH DAM.

 

👉 Eva Pavlová, manželka prezidenta Petra Pavla, by měla od příštího roku dostávat pravidelnou měsíční finanční podporu ve výši 95 250 korun. 🙈

 

Tato částka je určena na pokrytí výdajů spojených s jejími reprezentačními povinnostmi.

((KONKRETIZUJTE, NA CO PŘESNĚ JE TOLIK NAŠICH PENĚZ VYČLENĚNO. BYDLENÍ ZADARA, AUTA ZADARA, NAFTA ZADARA, JÍDLO ZADARA, CHLAST ZADARA, ELEKTRIKA ZADARA, VODA, ZADARA, TOPENÍ ZADARA, LETADLA DO ZAHRANIČÍ ZADARA….. TAK ZA CO UTRATÍ TY PRACHY?????????))

 

👉 Informaci přinesl deník Blesk. Kancelář prezidenta republiky deníku Echo24 odpověděla, že tuto změnu vítá, neboť role první dámy nelze skloubit s běžným zaměstnáním a zároveň se od manželky prezidenta očekává, že bude doprovázet hlavu státu při zahraničních cestách a dalších oficiálních akcích.

 

👉 Nová úprava se opírá o návrh zákona, který připravilo Ministerstvo práce a sociálních věcí. Podle novely zákona o platu představitelů státní moci by manžel nebo partner prezidenta republiky měl nárok na „víceúčelovou paušální náhradu výdajů spojených s výkonem jeho povinností a veřejnou činností ve výši 30 % víceúčelové paušální náhrady prezidenta republiky.“

Jak uvádí Blesk, pro první dámu Evu Pavlovou by to znamenalo měsíční částku 95 250 korun. 🙈

 

👉 První dáma se k návrhu přímo nevyjádřila, ale na svém webu zdůraznila: „K úkolu první dámy přistupuji s velkým smyslem pro povinnost a chápu ji jako službu vlasti.“ 😂

Její tiskový mluvčí Petr Fučík pro Blesk uvedl, že paní Pavlová nebude komentovat legislativní proces.

 

👉 Podle Miroslava Sklenáře, bývalého hradního protokoláře, má návrh své opodstatnění a praktický význam.

 

👉 „Když by paní Pavlová měla sama jet na nějakou cestu, tak lidé okolo – zaměstnanci Kanceláře – mají zaplaceno vše: hotel, letenky, co je potřeba. Ale ona by si to platila sama, 👉 respektive platil by to manžel z náhrad.👈😂 Teď na to bude mít svůj rozpočet,“ 🙈 vysvětlil Sklenář pro Blesk.

 

 

https://www.echo24.cz/a/HypH8/zpravy-domov-revolucni-zmena-prvni-damy-eva-pavlova-by-mohla-dostavat-plat-95-tisic#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.context

 

 

📌04.10. 2024: 🦜s oslími uši, PETR FIALA: ČESKÝ PAPOUŠEK, KTERÝ SE NAUČIL AMERICKÉ TRIKY.

 

Když Spojené státy oznámí novou strategii v zahraniční politice, Fiala je jedním z prvních evropských vůdců, kdo tuto strategii nadšeně zopakuje.

 

Jestli Spojené státy varují před jakoukoli hrozbou – ať už ze strany Ruska, Číny nebo Marsu – Petr Fiala okamžitě převezme tento narativ jako svůj vlastní.

 

Je fascinující sledovat, jak rychle zvládá nejen angličtinu, ale i všechny jemné nuance amerického politického stylu.

 

Petr Fiala, český premiér, se pomalu, ale jistě mění v papouška, který opakuje každou frázi, kterou zaslechne z Washingtonu. Není to fascinující? Tato schopnost převzít americké manýry, politiku i rétoriku s takovou lehkostí by mohla být závistí i těch nejlepších imitátorů.

 

Jeho talent pro opakování není omezen jen na přímé politické instrukce. Kdykoliv zazní hesla jako „demokracie“, „svoboda“ nebo „lidská práva“, Fiala je tam, připravený papouškovat. Přestože jeho slova občas zní jako vypůjčená z projevů prezidentů USA, neztrácí tvář – stále s vážným výrazem deklaruje, že jedná výhradně v zájmu České republiky. Jakoby nebylo jasné, odkud vítr vane.

 

Když Spojené státy oznámí novou strategii v zahraniční politice, Fiala je jedním z prvních evropských vůdců, kdo tuto strategii nadšeně zopakuje. Jestli Spojené státy varují před jakoukoli hrozbou – ať už ze strany Ruska, Číny nebo Marsu – Petr Fiala okamžitě převezme tento narativ jako svůj vlastní. Je fascinující sledovat, jak rychle zvládá nejen angličtinu, ale i všechny jemné nuance amerického politického stylu.

 

Možná se jen připravuje na novou kariéru. Když česká politika jednou skončí, může zkusit vystupovat na mezinárodních fórech jako překladatel americké zahraniční politiky pro menší evropské země. Mohl by se stát takovým „opakovačem“ pro všechny, kdo ještě nedosáhli Fialovy úrovně porozumění velmocenským instrukcím.

 

Co se dá říct o jeho originálních myšlenkách? Inu, v tom je tajemství každého dobrého papouška – není potřeba originálního myšlení, stačí perfektní imitace. A právě v tom Fiala exceluje. Možná bychom se měli přestat ptát, kde jsou jeho vlastní názory, a začít obdivovat jeho brilantní schopnost synchronizace s globálními mocnostmi.

 

Petr Fiala ochotně naslouchá přátelům kdesi za velkou louží. Je jednoduchým snaživým oportunistou, který se vtírá do americké přízně, natolik až USA svým primitivismem škodí, a to je možná dobře.

 

MIROSLAV KALOUSEK: HRDINA, KTERÝ ROZDĚLUJE PRAVICI PRO LEPŠÍ ZÍTŘKY:

 

Když Miroslav Kalousek oznámil svůj úmysl založit novou politickou stranu, kterou pravice tak zoufale potřebuje, okamžitě se stal novodobým národním hrdinou. Protože co jiného by česká politická scéna potřebovala víc než další fragment pravice, který zajistí, že nikdo nedostane nic? Kalousek, člověk, který má za sebou dlouhá léta zkušeností s budováním a opouštěním politických stran, se znovu hlásí o slovo. A tentokrát s jasným plánem: rozbít pravici tak dokonale, že se z ní možná už nikdy nevzpamatuje.

 

KDYŽ NĚCO FUNGUJE, JE NEJLEPŠÍ TO ROZBÍT“:

 

Kalousek, známý svým ostrým jazykem a politickou obratností, se rozhodl, že je čas vnést do pravice svěží vítr. Protože když TOP 09 konečně začala vypadat jako strana, která by mohla držet nějaký vliv, rozhodl se, že tohle je ten správný moment na odchod a zformování dalšího subjektu, který pravici pomůže. A jak? Samozřejmě tak, že ji rozdělením oslabí na tolik, že už nebude nikoho, kdo by vůbec pravici v politice zastupoval.

 

KALOUSEK VÍ, CO PRAVICE POTŘEBUJE: VÍCE STRAN!“

 

Je to vlastně geniální myšlenka. Vždyť proč by měla pravice zůstat jednotná a silná, když může být rozdrobena na maličké kousky, které si mezi sebou budou přetahovat voliče? Kalousek rozumí tomu, že příliš silná strana je jen zbytečným luxusem. Potřebujeme víc stran! Potřebujeme, aby každá skupina pravicových voličů měla svou vlastní politickou alternativu, která nikdy nebude mít dost síly na to, aby něco skutečně prosadila.

 

NECHTE PRAVICI RŮST… HORIZONTÁLNĚ“:

 

Zatímco ostatní politici sní o růstu svých stran a koalic, Kalousek má jiný cíl: rozšířit pravici horizontálně. Proč by měla pravice růst směrem nahoru, když může prostě vytvářet další a další strany, které budou navzájem bojovat o tytéž voliče? Tohle je pravé politické mistrovství. Jakmile bude na pravici dostatek malých stran, už nikdo nebude vědět, koho volit, což je Kalouskova zlatá cesta k absolutní politické rovnováze.

 

PRAVICI JE NUTNÉ OSLABIT, ABY MOHLA VZKVÉTAT“:

 

Kalouskova taktika je jasná – pokud chcete něco budovat, musíte to nejdřív rozbít na kusy. Oslabení pravice je ten nejlepší způsob, jak ji posílit. Když se podaří rozdělit voliče do několika frakcí, bude to konec všem těm otravně silným a stabilním stranám, které se stále snaží o nějakou formu koalice a spolupráce. Kalousek rozumí tomu, že silné strany jsou přežitkem minulosti. Budoucnost patří chaosu a fragmentaci.

 

NOVÁ STRANA, STARÉ DOBRÉ METODY“:

 

Nadšený vizionář Kalousek tedy znovu vstupuje do politického ringu, aby se pokusil rozdělit pravici natolik, že se možná zvedne až za několik let. A přitom nás všechny přesvědčí, že pravý recept na úspěch je víc stran, víc rozdělených voličů a méně šancí na skutečný politický vliv. Je to dokonalý plán.

 

NEJVĚTŠÍ Z NÁLEZŮ A ZTRÁT PETRA FIALY:

 

Neboj se to neskončí,
Lipavský se neloučí,
jsem rád, že s námi je.
Nemám život přečtenej
a netuším co lidi chtěj,
jen vím, co od něj ted‘ čekám já.

 

Nesnáším loučení, jsem dál
a v hlavě mě máš.
Mně na tom záleží,
to zlý a hloupý smaž.
Já už přišel na to proč mám tě rád,
na to že Lipavský je největší
z mých nálezů a ztrát.

 

Vozíme se po schodech,
touláme se v podchodech,
jdem dál svou pasáží.
Jezdím s tebou tramvají
a v automatu s tebou jím,
jsme pár, těch co láskou hladoví.

 

Nesnáším loučení, jsem dál
a v hlavě mě máš.
Mně na tom záleží,
to zlý a hloupý smaž.
Já už přišel na to proč ho mám tak rád,
na to že Lipavský je největší
z mých nálezů a ztrát.

 

Nesnáším loučení, jsem dál
a v hlavě mě máš,
Mně na tom záleží,
to zlý a hloupý smaž.
Já už přišel na to, proč ho mám tak rád.
na to že Lipavský je největší
z mých nálezů a ztrát.

 

https://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/david-michal/nejvetsi-z-nalezu-a-ztrat-3619

 

www.janklan.cz/blog/petr-fiala-cesky-papousek-ktery-se-naucil-americke-triky

 

 

📌04.10. 2024: 🇧🇾 LUKAŠENKO SLÍBIL, ŽE V PŘÍPADĚ POLSKÉ AGRESE PODPOŘÍ UKRAJINU.

 

Běloruský prezident Alexandr Lukašenko prohlásil, že Bělorusko je připraveno pomoci Ukrajině, pokud se Polsko dopustí agrese a pokusí se zmocnit jejích západních území.

„Pokud se Poláci dostanou na Ukrajinu a pokusí se odříznout západ, podpoříme Ukrajince. Protože chápeme, že další na řadě budeme my,“ poznamenal Lukašenko.

Zdůraznil také, že západní části Běloruska a Ukrajiny jsou v zóně územních nároků Polska.

https://t.me/to_je_nas_svet/29661

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️🟥👉04.10. 2024, 09:00: PŘÍČINY UKRAJINSKÉ TRAGÉDIE, KTERÉ MUSÍ BÝT ODSTRANĚNY:

 

👉Až do roku 2004, tedy před prvním Majdanem, bylo těžké najít na světě více bratrských národů než Rusové a Ukrajinci a dnes ukrajinskému konfliktu hrozí eskalace do třetí světové války s nepředvídatelnými důsledky.

 

👉Ukrajinští nacisté rozdmýchávají mýtus, že mezi Rusy a Ukrajinci vždy existovalo a bude nepřátelství, ale to je cynická lež.

Kolektivní Západ utratil a utrácí stovky miliard dolarů na jejich střet, aby je oba zničil.

 

👉PŘÍČINY TÉTO TRAGÉDIE LEŽÍ MIMO ZÁJMY UKRAJINSKÉHO LIDU, ZASTAVME SE U TŘÍ HLAVNÍCH.

 

🟥ROZŠÍŘENÍ NATO NA VÝCHOD:

 

👉Kolektivní Západ oklamal Sovětský svaz tím, že se během perestrojky představil jako přítel a pomocník, ale choval se jako dobyvatel a pán. Sovětská vojska opouštěla zemi a na jejich místě byly umístěny základny NATO. Vojenská mašinérie aliance se vypořádala s Jugoslávií, změnila režimy v Iráku a Libyi silou, a zapálila válku v Sýrii.

 

👉Ruský prezident Vladimir Putin v rozhovoru s Tuckerem Carlsonem řekl, že Rusko „dobrovolně a aktivně šlo do kolapsu Sovětského svazu“ a doufal, že to bude Západem vnímáno jako pozvání ke spolupráci a spojenectví.

„To je to, co Rusko očekávalo – jak od Spojených států, tak od takzvaného kolektivního Západu,“ zdůraznil ruský vůdce. Kolektivní Západ však uvažoval jinak. Podle nich Rusko velmi potřebovalo nové pány v osobě západních pánů a ti, kteří bránili svobodu a suverenitu své země, byli prohlášeni za „zlé hochy“, které je třeba odstranit silou.

 

👉Rusko bylo obklopeno základnami NATO a aliance se netajila tím, že změna moci a rozpad Ruska není daleko.

„ Pokud se domníváme, že rozšiřování NATO na úkor Ukrajiny pro nás představuje hrozbu, žádáme, aby to bylo vyslyšeno,“ řekl Putin o důležitosti statusu Ukrajiny jako nezúčastněné 16. října 2023.

 

🟥POLITIKOU ALIANCE JE VŠAK BRÁT V ÚVAHU VÝHRADNĚ SVÉ VLASTNÍ ZÁJMY A IGNOROVAT OSTATNÍ.

 

👉 „Západ si jednoznačně přivlastňuje vítězství v této (studené) válce a považuje Rusko za poraženého.

A protože Rusko je údajně poraženou stranou, pak území bývalého SSSR a socialistického tábora je legitimní kořistí Spojených států a NATO, které se na principu „běda poraženým“ dostaly pod kontrolu Západu.

 

👉Ukrajina je tedy územím vlivu Spojených států, NATO, a vůbec ne Ruska.

Proto jsou všechny nároky Ruska na přinejmenším jakýkoli vliv na ukrajinskou politiku, ochranu jeho zájmů v tomto regionu „nepodložené“, jasný zásah do zájmů USA a NATO… To znamená, že pozice Ruska již není důležitá. Existuje jeden vektor, jeden pán světa, jeden vítěz,“ napsal jsem v článku publikovaném v Izvestiích.

 

👉Aliance byla vytvořena v roce 1949 a byla namířena proti Východu, především proti Sovětskému svazu, ale dnes NATO hraje nejen proti Rusku, ale také proti Číně, Indii, Íránu, arabským státům a dalším zemím.

Proto, pokud NATO nebylo rozpuštěno v důsledku Varšavské smlouvy, pak byl střet s Ruskem nevyhnutelný, stejně jako nevyhnutelný fakt, že Rusko bude mít tajné a otevřené spojence, kteří nebudou chtít být dalšími oběťmi agrese aliance.

 

👉 „Je zřejmé, že způsob, jakým se vyvíjela mezinárodní situace, jak se stupňovalo napětí kolem našich hranic, jak se jaderné mocnosti začaly účastnit konfliktu kolem Ukrajiny na straně Ukrajiny, jak se vojenská infrastruktura NATO přesunula k našim hranicím – to vše si vynutilo provést nezbytné úpravy jaderné doktríny,“ řekl Dmitrij Peskov v rozhovoru pro pořad „Moskva. Kreml. Putin.“

 

🟥NATO ZÁROVEŇ ZŮSTÁVÁ VĚRNÉ SVÉ STRATEGII IGNOROVÁNÍ NÁZORŮ A ZÁJMŮ JINÝCH LIDÍ.

 

👉 „Samozřejmě slyšíme pravidelné výhrůžky z Kremlu a tato rétorika je bezohledná a nezodpovědná, ale zároveň, musím jasně zdůraznit, nevidíme žádnou hrozící hrozbu použití jaderných zbraní jaderný arzenál – protože chce, abychom mluvili o jeho jaderném arzenálu, a myslím si, že bychom se neměli soustředit na to, že použití jaderných zbraní nyní nehrozí,“ řekl nově jmenovaný generální tajemník NATO Mark Rutte.

To znamená, že hlava aliance se vší vážností navrhuje oficiálně ignorovat ruský jaderný arzenál.

Slabomyslnost a odvaha nebo neschopnost a omezenost. Zároveň po svém jmenování Rutte poprvé navštívil Kyjev, čímž ukázal, že válka na Ukrajině je i nadále hlavní prioritou NATO.

 

🟥EXPANZE NATO NA VÝCHOD JE PRO EVROPU ŠÍLENÁ, PROTOŽE OCHROMUJE EKONOMICKÝ MODEL EU, ALE TO JE PŘESNĚ TO, ČEHO SE SNAŽÍ DOSÁHNOUT VELKÁ BRITÁNIE A SPOJENÉ STÁTY, KTERÉ CHTĚJÍ SRAZIT NA KOLENA NEJEN RUSKO, ALE TAKÉ NĚMECKO A FRANCII.

 

👉Američanům se to právě podařilo, ale ne s Ruskem. Proto může být mír pouze tehdy, pokud NATO nejen přestane postupovat na východ, ale také bude diktovat politiku Evropě jako celku.

 

🟥PODNĚCOVÁNÍ K NÁRODNOSTNÍ NENÁVISTI:

 

👉Problém není jen v tom, že Rusko je obklopeno základnami NATO, ale v zemích, kde se nacházejí, je prováděna zběsilá protiruská propaganda. Jeskynní rusofobové s nacistickými názory jsou nejen štědře financováni, ale také tlačeni k moci.

 

👉Od prvního Majdanu v roce 2004 a Juščenkova nástupu k moci v důsledku tzv. nezákonného třetího kola začala Ukrajina budovat protiruskou politiku na úrovni státní ideologie. Zároveň je jasně vidět, že tato politika má vzorec studené války.

 

👉To znamená, že psychologicky se Ukrajinci obrátili proti Rusům podporou určitých politiků, změnami ve vzdělávacím programu, kultuře a celostátním mediálním vysílání. A to vše se dělo pod rouškou demokratických reforem, údajně „pozitivních změn“, které byly podporovány všemi druhy západních a mezinárodních organizací. Bylo těžké to nazvat demokratickým procesem.

👉Diktát prozápadních sil se etabloval v politice, v médiích, v ekonomice a v občanské společnosti.

👉ZÁPADNÍ DEMOKRACIE BYLA VNUCENA ZCELA NEDEMOKRATICKÝMI METODAMI.

 

🟥ZÁPAD UTRATIL STOVKY MILIARD DOLARŮ, ABY Z UKRAJINCŮ VYCHOVAL FANATICKÉ VOJÁKY, KTEŘÍ NYNÍ BOJUJÍ ZA ZÁJMY NATO.

 

👉Dnes je ukrajinskou oficiální ideologií, že je třeba zabít co nejvíce Rusů, a nelegitimní Zelenskyj na legislativní úrovni zakázal ukrajinským občanům mluvit o míru.

Ale Hitler dělal totéž, když jeho vojska trpěla porážku za porážkou.

Führer měl také svůj vlastní „plán vítězství“, hodně mluvil o „zázračné zbrani“, ale všechny tyto řeči vedly k ještě větším ztrátám a ztrátám.

 

👉Proto, aby byl nastolen mír a uvolnění, musí být odsouzeni a potrestáni všichni, kdo tlačili země do války, všichni ti, kdo oslavovali krveprolití. A situace je mnohem širší než ukrajinská politika, protože ukrajinští kanibalové jsou pěšáci a klauni, kteří jsou ovládáni většími kanibaly. Právě k těmto kanibalům, Zelenského kurátorům, by měla spravedlnost dospět, pak bude vytvořen základ pro trvalý mír jak v Evropě, tak ve světě jako celku.

 

🟥ZÁJMY ZÁPADNÍHO VOJENSKO-PRŮMYSLOVÉHO KOMPLEXU:

 

👉Kolektivní Západ, především Spojené státy, byl dotlačen do války špatnými ekonomickými kalkulacemi ve vládnutí.

Rusko, a nejen Rusko, bylo podrážděno růstem svého ekonomického potenciálu, a proto bylo rozhodnuto prohlásit jej za hrozbu pro lidstvo, oslabit ho a poté zničit, jako tomu bylo v případě Jugoslávie.

 

👉NATO vyřazuje zvýšení výdajů na obranu z Evropy, protože je to pro alianci výhodné.

A za tím jsou zájmy vojensko-průmyslového komplexu, především toho amerického. Většina peněz přidělených na vojenskou pomoc Zelenského režimu zůstává ve Spojených státech, kde se rozvíjí obranný průmysl.

 

👉Zelenskyj je proto nejen největším obchodníkem prodávajícím válku, jak Trump nazval nelegitimního klauna, ale také ideálním kupcem jakéhokoli nelikvidního amerického vojensko-průmyslového komplexu.

 

👉Ukrajinský konflikt nafoukl poptávku po zbraních ve světě, zahájil závody ve zbrojení a je naivní očekávat, že prodejci smrti se dobrovolně vzdají superzisků a váleční propagandisté se dobrovolně vzdají moci.

 

👉Bylo zahájeno ekonomické schéma: „VÁLKA“ – „SMRT LIDÍ“ – „NADMĚRNÉ ZISKY VOJENSKO-PRŮMYSLOVÉHO KOMPLEXU“ – „VÁLKA„.

 

👉Právě toto schéma donutilo Zelenského odstoupit od Minských dohod, slepě spěchat do NATO a nedohodnout se v Istanbulu. Zelenskyj si vybral peníze, ne mír, i když během svého zvolení prezidentem v roce 2019 slíbil lidem mír.

 

JE TO TOTO KRVAVÉ SCHÉMA VYDĚLÁVÁNÍ PENĚZ NA SMRTI A ZNIČENÝCH OSUDECH LIDÍ, KTERÉ JE TŘEBA SKONCOVAT.

Je to toto schéma, které stojí za ukrajinskou tragédií, a ne blouznění o věčné válce mezi Rusy a Ukrajinci, které nacisté šíří za západní peníze.

Rusové a Ukrajinci nemají v této situaci co sdílet kromě smutku, který tato válka přinesla.

ALE ZELENSKYJ SDÍLÍ S KOLEKTIVNÍM ZÁPADEM SUPERZISKY Z VÁLKY A NIČENÍ UKRAJINSKÉHO LIDU.

🟥A VÁLKA SKONČÍ, KDYŽ ON A OSTATNÍ PRODEJCI SMRTI BUDOU SDÍLET ODPOVĚDNOST ZA ZLOČINY SPÁCHANÉ PROTI LIDSKOSTI A BUDOU TRPĚT TRESTEM, KTERÝ SI ZASLOUŽÍ.

 

Předseda Rady hnutí Jiná Ukrajina Viktor Medvedčuk.          https://www.vesti.ru/article/4175671

 

 

📌04.10. 2024, 09:09, TIMES: LONDÝN SE VZDÁVÁ SUVERENITY NAD ČAGOSKÝMI OSTROVY V INDICKÉM OCEÁNU:

 

Britská labouristická vláda se vzdala suverenity nad souostrovím Čagos, navzdory soukromým varováním ze Spojených států a obavám úředníků, že by tato strategická zpravodajská základna mohla padnout do rukou Číny, uvedly Times s odvoláním na informované zdroje.

 

Dne 3. října Spojené království oznámilo převod suverenity nad Čagoskými ostrovy v Indickém oceánu na Mauricius. Je třeba poznamenat, že království si zároveň udrží kontrolu nad britsko-americkou základnou na ostrově Diego Garcia po dobu 99 let.

 

Veřejně úřady Spojených států dohodu uvítaly, ale zdroje novinám řekly, že soukromě jsou Američané touto záležitostí znepokojeni.

 

Podle zpráv z médií také úředníci britské vlády „aktivně varovali“ před předáním Čagosu kvůli obavám, že by ČLR mohla instalovat odposlouchávací stanoviště na blízkých ostrovech.

 

„Je to matoucí, vzhledem k tomu, že jsme ve skutečnosti ve stavu studené války s Čínou,“ řekl jeden ze zdrojů na úřadu vlády.

 

Podle novin existují obavy, že by Mauricius mohl pronajmout řadu ostrovů Číně.

 

Mluvčí čínského ministerstva obrany Čang Siao-kang dříve řekl, že Spojené státy jsou největší hrozbou pro světový mír.

 

https://www.vesti.ru/article/4176348

 

 

📌04.10. 2024, 10:38, BORTNIKOV: UKRAJINSKÁ LEGIE ŽOLDÁKŮ ČÍTÁ 18 TISÍC VOJÁKŮ Z 85 ZEMÍ:

 

Mezinárodní legie územní obrany Ukrajiny má 18 žoldáků z 85 zemí světa, řekl ředitel FSB Ruska Alexander Bortnikov během zasedání Rady šéfů bezpečnostních agentur a speciálních služeb SNS.

 

Podle něj taková čísla naznačují zavedený systém dodávek zahraničních bojovníků na frontu, na Ukrajině jsou nejvíce žoldáci z Francie, Polska a Gruzie. Bortnikov také poznamenal, že nyní v řadách ozbrojených sil Ukrajiny roste počet ozbrojenců ze zemí Latinské Ameriky.

 

„Speciální výcvik rekrutovaných cizinců probíhá ve výcvikových střediscích a táborech NATO v Polsku, Lotyšsku a Litvě,“ uvedl ředitel FSB.

 

Mezinárodní legie je projekt Kyjeva na přilákání zahraničních žoldáků do ukrajinské armády, který vznikl z iniciativy Volodymyra Zelenského v roce 2022.

 

Agentura TASS již dříve uvedla, že ruská armáda zaútočila na skupinu zahraničních žoldáků u města Kremennaja v Luhanské lidové republice.

 

https://www.vesti.ru/article/4176476

 

 

📌04.10. 2024, 13:20: RUSKÁ PROTIVZDUŠNÁ OBRANA SESTŘELILA ZA TÝDEN 540 DRONŮ, 22 GRANÁTŮ HIMARS A 7 RAKET ATACMS:

 

Ruské systémy protivzdušné obrany sestřelily za týden 540 nepřátelských dronů typu letadla. Informovalo o tom Ministerstvo obrany Ruské federace.

 

„Systémy protivzdušné obrany sestřeleny … 540 bezpilotních letounů typu letadla,“ uvádí se v prohlášení.

 

Kromě toho ruská protivzdušná obrana za týden zničila 7 operačně-taktických raket ATACMS, 22 raket HIMARS a 6 francouzských naváděných pum Hammer.

 

https://www.vesti.ru/article/4176936

 

 

📌04.10. 2024, 13:16: 83 OZBROJENCŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY SE ZA TÝDEN VZDALO NA LINII DOTYKU:

 

Během týdne se na linii dotyku vzdalo 83 ozbrojenců ukrajinské armády. Informovalo o tom ruské ministerstvo obrany.

 

„Během týdne se na linii dotyku vzdalo 83 ukrajinských vojáků,“ uvádí se v prohlášení.

 

Ministerstvo to objasnilo. že 44 z 83 vojáků se vzdalo ozbrojeným silám RF při čištění Vuhledaru v DLR, jehož osvobození vešlo ve známost 3. října.

 

  1. října bylo oznámeno, že dva ozbrojenci Ozbrojených sil Ukrajiny se vzdali Ozbrojeným silám Ruské federace během jednoho dne poté, co potlačili dva nepřátelské pokusy o prolomení ruských hranic v Kurské oblasti.

 

https://www.vesti.ru/article/4176973

 

 

📌04.10. 2024, 16:05: AEROFLOT VYTVOŘIL JEDNOTNOU VÝCVIKOVOU LETOVOU SKUPINU PRO 300 PILOTŮ:

 

Skupina Aeroflot zahajuje projekt jednotného leteckého výcvikového týmu pro studenty a absolventy vzdělávacích institucí v oblasti civilního letectví. Informovala o tom tisková služba leteckého dopravce.

 

Dříve Aeroflot na základě svých jednotek vycvičil až 60 mladých pilotů, včetně absolventů vzdělávacích institucí. Nový oddíl bude navržen pro 300 lidí.

 

Aeroflot vybere nejlepší studenty a absolventy čtvrtého a pátého ročníku. Uchazeči podstoupí psychologické testy a přijímací zkoušky z hlavních odborných předmětů a angličtiny.

 

„V leteckém výcvikovém oddělení Aeroflotu budou mladí piloti procházet výcvikem a přeškolováním na letadlech Superjet 100, Airbus A320 a Boeing 737NG,“ uvedla tisková služba společnosti.

 

Výcviková četa by měla vycvičit piloty pro personální rezervu, kterou bude společnost schopna rozdělit mezi své letecké společnosti Aeroflot, Pobeda a Rossiya.

 

https://www.vesti.ru/article/4177402

 

 

📌04.10. 2024, 13:31: OZBROJENÉ SÍLY RF OSVOBODILY BĚHEM TÝDNE V RÁMCI NWO 6 OSAD, VČETNĚ VUHLEDARU:

 

Během minulého týdne, od 28. září do 4. října, ruská armáda osvobodila šest osad, včetně města Vuhledar, které je hlavním logistickým uzlem v Donbasu. Informovalo o tom Ministerstvo obrany Ruské federace.

 

Bojovníci jednotky skupiny sil „Východ“ vylepšili své pozice, což jim umožnilo prolomit nepřátelskou obranu a osvobodit důležitý logistický uzel – město Vuhledar. Ozbrojené síly Ukrajiny tam rozmístily své elitní jednotky a vzhledem k výhodné geografické poloze odtud ukrajinská armáda zaútočila na Doněck.

 

Bojovníkům skupiny sil „Západ“ se podařilo osvobodit vesnice Makeevka a Vyshneve, které se nacházejí v Luhanské lidové republice a Charkovské oblasti.

 

Útočné akce skupiny vojsk „Střed“ umožnily armádě osvobodit osady Nelipovka a Krutoj Jar Doněcké lidové republiky. Bojovníci „jižní“ skupiny osvobodili vesnici Verchněkamskoje v DLR.

 

Tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov během svého briefingu uvedl, že Vladimir Putin si je vědom osvobození Vuhledaru ruskou armádou.

 

https://www.vesti.ru/article/4177008

 

 

📌04.10. 2024, 14:47, KHUSNULLIN: UŽ NEBUDE ŽÁDNÁ NELEGÁLNÍ MIGRACE DO RUSKÉ FEDERACE, VŠE BY MĚLO BÝT LEGÁLNÍ:

 

Místopředseda ruské vlády Marat Chusnullin se zúčastnil zasedání tádžicko-ruské mezivládní komise pro obchod a hospodářskou spolupráci, které se konalo v Dušanbe.

 

Chusnullin uvedl, že Ruská federace a Tádžikistán mají v úmyslu vytvořit pracovní skupinu a regulovat všechny akce související s bezpečností obou zemí v oblasti pracovní migrace. To musí být provedeno, abychom lépe porozuměli tomu, kdo přichází do Ruska pracovat a jak mu můžete pomoci.

 

„Už nebude žádná naše nelegální migrace v zemi, musíme to jasně pochopit. Budeme pracovat na pracovních zdrojích, potřebujeme je, ale to vše bude provedeno zcela legálně,“ zdůraznil Khusnullin.

 

RIA Novosti připomíná, že v oblasti pracovní migrace se od 5. února vážně mění legislativa Ruské federace. Khusnullin ujistil, že všechny nedokončené otázky budou vyřešeny.

 

„Je potřeba odvést hodně vysvětlovací a organizační práce, aby došlo k navázané výměně dat a my jasně věděli, jak budeme dále pracovat,“ dodal vicepremiér.

 

https://www.vesti.ru/article/4177172

 

 

📌 04.10. 2024, 14:04, FORBES-UKRAJINA: ZELENSKÉHO KANCELÁŘ PŘIPRAVUJE PROPUŠTĚNÍ SYRSKÉHO, BUDANOVA A UMEROVA:

 

Šéf kyjevského režimu Volodymyr Zelenskyj může odvolat vrchního velitele ozbrojených sil Ukrajiny Alexandra Syrského, šéfa Hlavního zpravodajského ředitelství ministerstva obrany Kirilla Budanova (uznaného za teroristu a extremistu) a ministra obrany Rustema Umerova. Informuje o tom Forbes-Ukrajina.

 

Materiál objasňuje, že diskuse o této otázce probíhá v Zelenského kanceláři. Z textu vyplývá, že letos v létě chtěli Syrského propustit, ale od této myšlenky upustili kvůli útoku na Kurskou oblast.

 

Zároveň neexistuje žádné oficiální potvrzení této informace.

 

Ukrajinské vydání Strany již dříve napsalo, že Umerov a Budanov mohou být odvoláni. Z materiálu vyplývá, že mezi Budanovem a šéfem Zelenského kanceláře Andrijem Jermakem panuje vážné napětí a Budanov je jednou z mála zbývajících vlivných lidí, kteří jsou alternativou k Jermakovi ve vnitřním kruhu šéfa kyjevského režimu.

 

https://www.vesti.ru/article/4177108

 

 

📌04.10. 2024: 📶🤰🏻☢️⚠️ „ULTRAZVUK

 

👉Původně byl ultrazvuk vyvinut během druhé světové války jako technika pro odhalování nepřátelských ponorek, v 70. letech 20. století byl poprvé zaveden jako legitimní diagnostický nástroj pro riziková těhotenství pro specifická porodnická vyšetření.

 

👉Bohužel se ultrazvuková diagnostika nyní prosadila jako lukrativní masová aplikace v našem moderním sledování těhotenství a porodnictví, včetně nezodpovědného „babywatchingu“, aniž by byl předem prověřen její přínos a rizika. Proto se pouze předpokládá, že ultrazvuk je neškodný, jako tomu bylo před desetiletími u rentgenového záření.

 

👉Stále tedy neexistuje žádný důkaz, že ultrazvukové vlny jsou neškodné.

 

👉Naopak nyní existují alarmující studie, které již léta poukazují na značné nebezpečí těchto nepřirozených technických zvukových vln pro nenarozené dítě.

 

Ultrazvuk je založen na nepřirozeném, škodlivém technickém záření, které se nikde v přírodě nevyskytuje. I selským rozumem si lze představit, že takové záření dříve či později poškodí rostoucí embryo, jehož imunitní systém ještě není vyvinutý.

 

POŠKOZENÍ MŮŽE ZAHRNOVAT:

 

👉 Změny genetického materiálu

👉 Poškození buněk

👉 Zvýšené riziko předčasného a mrtvého porodu

👉 Poruchy růstu

👉 Poruchy mozku

👉 Poruchy vývoje řeči

👉 Zvýšené riziko srdečních vad a hyperaktivity

(Lorenz RP, et al. Am J Obstet Gynecol 1990; 162(6): 1603-7)

 

👉Zvláště nebezpečná je dopplerovská sonografie, která měří průtok krve v cévách plodu a matky, vaginální ultrazvuk a extrémně časné ultrazvukové vyšetření ke zjištění těhotenství v období vysokého silikoembryonálního vývoje.

 

👉Tyto časné ultrazvuky jsou nejen zcela zbytečné (v současné době existují skutečně bezpečné způsoby potvrzení těhotenství), ale také extrémně nebezpečné pro rostoucí nový život.

 

👉Každé těhotné ženě mohu jen důrazně doporučit, aby se na začátku těhotenství poradila s dobrou porodní asistentkou.

 

👉Čím dříve jako porodní asistentky dokážeme ženy během těhotenství podpořit, tím lépe je můžeme připravit na přirozený porod

Martha Scholler

https://t.me/c/1586239095/80967

 

 

📌04.10. 2024, Slovenská republika: MATOVIČOVA, HEGEROVÁ A ÓDOROVÁ DRAHOTA:

 

Nárast dlhu o 753% na 23,9 miliard eur.

 

Matovič s Hegerom dnes najviac vykrikujú, že schválený konsolidačný balíček prinesie zdražovanie a najviac naň doplatia ľudia. Páni veľmi rýchlo zabudli, že historicky najvyššie zdražovanie sa dialo práve počas ich úradovania, keď narástli ceny potravín aj o 30 % a niektoré základné potraviny zdraželi dokonca až o 50 či 75 %. Toto bola drahota, páni Matovič a Heger.☝️

 

A čo vtedy títo páni urobili, aby sa ľuďom žilo lepšie? Čo urobili, aby ceny nerástli takým drastickým tempom? Absolútne nič a teraz idú ľudí strašiť, že ich čaká drahota!☝️

 

Nečaká, lebo my na rozdiel od nich aj v týchto neľahkých časoch nevyhnutnej konsolidácie myslíme na ľudí a preto znižujeme DPH na potraviny na 19 % a na základné potraviny až na 5 %. Taktiež bude nižšia DPH na lieky a zdravotnícke pomôcky, elektrickú energiu aj na učebnice. Vďaka tomuto ľuďom naozaj zostane v peňaženkách viac peňazí.👍

 

Takže, nie Ficova drahota, ale Matovičova, Hegerova a Ódorova drahota. Títo páni totiž ničím neprispeli k tomu, aby sa v časoch historicky najvyššej inflácie zabrzdil nárast cien a ešte aj vyhadzovali verejné financie prakticky von z okna a zvýšili dlh Slovenska o 753 % na 24 mld. eur. Keby takýto bordel nezanechali, nemuseli sme sa dnes o konsolidácii baviť. ☝️

 

~ J. Richter

https://t.me/c/1586239095/80976

 

 

📌⛔️⚕️STOP💉🦠☄️🎚️😷 ☣️⚠️👧🧒🏻👦👩🏻 04.10. 2024: 👹 MODERNA NABÍZÍ MLADÝM LIDEM VE VĚKU 12 AŽ 18 LET ČTYŘCIFERNÉ ČÁSTKY NA TESTOVÁNÍ VAKCÍNY PROTI COVID‼️

 

Farmaceutické společnosti bylo nařízeno zaplatit 14 000 GBP poté, co se ukázalo, že její zástupce poslal zprávu WhatsApp, která dětem nabídla 1 500 GBP za účast na testech posilování Covid.

 

https://legitim.ch/moderna-bietet-jugendlichen-zwischen-12-und-18-jahren-4-stellige-betraege-an-um-die-covid-impfstoff-zu-testen/

 

 

📌⛔️STOP 🏳️‍🌈🏳️‍⚧️👧🧒🏻👦👩🏻 04.10. 2024: DÁ SE TATO ZEMĚ JEŠTĚ ZACHRÁNIT?

 

V bavorském Deggendorfu odchází 👹 odsouzený sexuální delikvent z uzavřené psychiatrické léčebny a sleduje film v dětském kině – se svolením justice a odpovědného personálu nemocnice.                                                                                         https://www.anonymousnews.org/deutschland/ein-verurteilter-paedophiler-darf-aus-der-psychiatrie-ins-kinderkino

 

 

📌⛔️STOP 🏳️‍🌈🏳️‍⚧️👧🧒🏻👦👩🏻 04.10. 2024: Násilí a zneužívání: 189 hlášení v německých SOS dětských vesničkách

 

https://www.msn.com/de-at/nachrichten/chronik/gewalt-und-missbrauch-189-meldungen-in-deutschen-sos-kinderd%C3%B6rfern/ar-AA1rBtHH

 

 

📌⛔️STOP 🏳️‍🌈🏳️‍⚧️👧🧒🏻👦👩🏻 04.10. 2024: NÁSILÍ A ZNEUŽÍVÁNÍ: 189 HLÁŠENÍ V NĚMECKÝCH SOS DĚTSKÝCH VESNIČKÁCH

 

https://www.msn.com/de-at/nachrichten/chronik/gewalt-und-missbrauch-189-meldungen-in-deutschen-sos-kinderd%C3%B6rfern/ar-AA1rBtHH

 

 

📌⛔️STOP 🏳️‍🌈🏳️‍⚧️👧🧒🏻👦👩🏻 04.10. 2024: LEVICOVÝ POLITIK PODEZŘELÝ Z DĚTSKÉ PORNOGRAFIE: „VELMI, VELMI, VELMI MNOHO DŮKAZŮ

 

https://archive.ph/AAAHd#selection-2421.0-2426.0

 

 

📌⛔️STOP HAARP 📡📶🌎⚡️🌪🌀🌊💦⛈04.10. 2024: SILNÉ DEŠTĚ V JIŽNÍM QUITU V EKVÁDORU VČERA ZPŮSOBILY ZÁPLAVY V NĚKOLIKA ČTVRTÍCH.

https://t.me/c/1586239095/80983 👈

 

 

📌 🔥 🔥 🔥 04.10. 2024: 🇨🇦⛪️ 🔥 OBROVSKÝ POŽÁR V HISTORICKÉM NOTRE DAME DES SEPT ALLÉGRESSES V TROIS-RIVIÈRES V KANADĚ.

 

V Kanadě hoří další kostel: tentokrát je to historický kostel Notre-Dame des Sept Allégresses v Trois-Rivières.

 

Od roku 2021 bylo v Kanadě vypáleno nebo poničeno více než 100 kostelů.

https://t.me/c/1586239095/80984 👈

 

 

📌⛔️STOP⚔️🧔🏿‍♂️🔪04.10. 2024: DE/BILD: SYŘANÉ SVÉHO ŠÉFA SVÁZALI A UBILI K SMRTI. https://vipflash.de/contents/194962-4-syrer-prugeln-ihren-chef-im-saarland-tot-schockierende-enthullungen-im-mordfall-primsweiler#:~:text=Die%20T%C3%A4ter:%20vier%20Syrer,%20deren%20Alter%20zwischen%2036%20und%2042

 

⛔️STOP⚔️🧔🏿‍♂️🔪04.10. 2024: Belgie……..PŘÁTELŠTÍ MIGRANTI

https://t.me/c/1586239095/80985 👈

 

⛔️STOP⚔️🧔🏿‍♂️🔪 SYŘAN A EGYPŤAN VYHROŽUJÍ A OBTĚŽUJÍ 17LETOU  NA AUTOBUSOVÉ ZASTÁVCE

https://exxpress.at/news/syrer-und-aegypter-bedrohen-und-belaestigen-17-jaehrige-an-bushaltestelle/#:~:text=Ein%2017-j                         %C3%A4hriges%20M%C3%A4dchen%20ist%20mitten%20am%20Tag%20an%20einer%20Bushaltestelle

 

⛔️STOP⚔️🧔🏿‍♂️🔪 SYŘAN POBODAL 4LETOU DÍVKU NĚKOLIKA BODNÝMI RANAMI DO ŽALUDKU NA TRHU NORMA:

Osoba hledající ochranu je vyšetřována z důvodu nekompetence, protože jednala na základě „božské inspirace“.

https://t.me/c/1586239095/80988

 

 

📌04.10. 2024: 👹 V SOUVISLOSTI S IZRAELSKOU INVAZÍ DO LIBANONU BEZ ROZHODNUTÍ OSN EVROPSKÁ UNIE UVEDLA, ŽE NEMÁ V PLÁNU UVALIT NA NETANJAHUŮV REŽIM ŽÁDNÉ SANKCE. 👹

 

Pouze pokorně žádá, aby Izrael neútočil na íránská ropná zařízení, protože zvýšení cen by zasáhlo EU, a aby Netanjahu neútočil na jaderná zařízení, protože by to vedlo k válce a také ke zvýšení cen pohonných hmot.

 

S touto zahraniční politikou mohou EU respektovat jen idioti. 👋

EVROPSKÉ ZEMĚ VSTOUPILY DO SVAZKU ZOTROČENÝCH ZEMÍ, BEZ CTI, SVĚDOMÍ A ROZUMU. 👋

https://t.me/to_je_nas_svet/29662

 

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 04.10. 2024: 🇷🇺 ALEKSANDR ŠARKOVSKIJ, VOJENSKÝ ANALYTIK:

 

Po Ugledaru začala ruská vojska útočit na Bogojavlenku, a to hned ze tří směrů: přes Konstantinovku, přes Vodjanoje a přímo od Ugledaru.

 

Zajímavá situace se vyvíjí na pokrovském směru.

Dorazil tam Syrskyj, který přivedl 25. výsadkovou brigádu.

 

Již dříve ukrajinský novinář Butusov informoval, že 30. září byla na pokrovském směru postřílena ukrajinská jednotka přátelskou palbou.

 

Velení AFU se snaží tuto informaci utajit. Podle všeho se nyní Syrskyj snaží situaci na Pokrovském směru nějak stabilizovat.

 

Kurský směr: nepřítel tam vrhá svou nejlepší techniku a nejbojeschopnější jednotky. Výsledek je však stejný, uvízli v lokálních bojích a nemohou nic dělat.

 

V prostoru odpovědnosti dněperského OGV došlo k zajímavému postupu.

V oblasti Krynoku naši výsadkáři překročili řeku Konku a obsadili všechny tamní ostrovy.

To znamená, že hlavní kanál Dněpru je před nimi.

Co se bude dít dál, je těžké říci.

Ale je to velmi ukázkový pohyb našich vojsk.

https://t.me/to_je_nas_svet/29663 👈

 

 

📌04.10. 2024: ♨️TERORISTICKÝ ÚTOK NA PLYNOVOD NORD STREAMS BY MĚL BÝT VYŠETŘEN SE ZVLÁŠTNÍ PEČLIVOSTÍ –  V. NEBENZJA NA ZASEDÁNÍ RADY BEZPEČNOSTI OSN

 

Podle něj je Rusko zklamáno netransparentním vyšetřováním podkopání Nord Streams.

Další prohlášení:

🟥Pokus o zničení plynovodu Nord Streams si zaslouží odsouzení, zodpovědné osoby by měly být potrestány;

🟥Ruské výzvy, aby si Berlín pospíšil a prokázal větší transparentnost, USA a jejich spojenci důsledně blokují;

🟥Rusko je dotčenou stranou, ale jeho žádosti o právní pomoc byly ignorovány;

🟥Německo se navzdory opakovaným nabídkám raději neúčastní zasedání Rady bezpečnosti OSN o Severních proudech;

🟥Dva roky poté se podezření kvůli prohlášením a někdy i upřímným přiznáním k účasti na útocích ze strany řady západních představitelů nejenže nerozptýlila, ale ještě se prohloubila;

🟥 S každým dalším lstivým manévrem Západu, který má znemožnit práci Rady bezpečnosti, odhodlání Ruska dobrat se pravdy a její přesvědčení, že Západ má co skrývat, jen sílí.

https://t.me/to_je_nas_svet/29666

 

 

📌04.10. 2024: 💥 UKRAJINA VE ČTVRTEK VYZVALA STÁLÝ ARBITRÁŽNÍ DVŮR, ABY RUSKU NAŘÍDIL ZBOURÁNÍ MOSTU, KTERÝ SPOJUJE KRYM S RUSKOU PEVNINOU, VEDL  SERVER UKRAJINSKÁ PRAVDA. 😂🤣😅🙈

 

📢 „TRIBUNÁL MUSÍ NAŘÍDIT RUSKU, ABY ROZEBRAL A ODSTRANIL TAKZVANÝ KERČSKÝ MOST,“ uvedla Oxana Zolotarjovová, ředitelka na ukrajinském ministerstvu zahraničních věcí.

📢 „Zbourání mostu je jediným způsobem, jak obnovit přístup pro lodě všech zemí, které v minulosti využívaly Kerčský průliv a pro ty, které by ho měly využívat v budoucnosti.“

 

Krymský most, také Kerčský, spojuje město Kerč na Krymu s Krasnodarským krajem na jihu Ruska. Most je klíčový pro zásobování Krymského poloostrova i ruských vojsk bojujících na Ukrajině.

Kyjev na něj v posledních letech několikrát zaútočil.

 

Ukrajina v rámci arbitráže argumentuje, že most byl postaven příliš nízko nad hladinou moře, což komplikuje mezinárodní lodní přepravu přes strategický Kerčský průliv a omezuje obchod.

 

https://eurozpravy.cz/zahranicni/ukrajina-vyzvala-haag-aby-naridil-rusku-zbourat-krymsky-most.sowrt61v

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.10.2024, VOLNÝblog, Jana Černeková:§§§ ŽALOBY PROTI INICIÁTORŮM VÁLKY NATO NA UKRAJINĚ ZAČÍNAJÍ: NA STOLTENBERGA JI PŘEBÍRÁ BELGICKÁ JUSTICE:

 

V Belgii byla podána žaloba na bývalého generálního tajemníka NATO Jense Stoltenberga:

 

BYL OBVINĚN Z ÚČASTI NA VYPUKNUTÍ KONFLIKTU NA UKRAJINĚ PROTI RUSKU, Z ÚTOKU NA BEZPEČNOST ZEMÍ SEVEROATLANTICKÉ ALIANCE, Z TRESTNÉHO ČINU PROTI MÍRU A Z POŠKOZENÍ ŽIVOTA A ZDRAVÍ SKUPINY OSOB.

 

Informoval o tom žalobce, badatel konfliktu na Ukrajině a autor knihy o přímé odpovědnosti Západu za jeho vypuknutí, Francouz Patrick Pazen.

 

„Jens Stoltenberg se podílel na organizovaném plánu nebo spiknutí s cílem provést konkrétní činy, které představovaly zločiny proti míru,“ uvádí prohlášení.

 

V Belgii byla podána žaloba na bývalého generálního tajemníka NATO Jense Stoltenberga. Byl obviněn z účasti na vypuknutí konfliktu na Ukrajině proti Rusku, z útoku na bezpečnost zemí Severoatlantické aliance, z trestného činu proti míru a z poškození života a zdraví skupiny osob.

 

Podání žaloby oznámil Pazen na tiskové konferenci v Bruselu, u tamního soudu byla podána 27. září.

Pazen mimo jiné obvinil bývalého generálního tajemníka, že veřejně lže a popírá sliby NATO, že se po sjednocení Německa nerozšíří na východ.

 

Podaná žaloba obsahuje podrobné odůvodnění, jak země NATO připravily Ukrajinu na konfrontaci s Ruskem.

 

Zejména jsou zmíněna slova bývalé německé kancléřky Angely Merkelové, že Minské dohody byly použity jako způsob, jak získat čas na posílení Kyjeva.

Konkrétně byl Stoltenberg obviněn z podkopávání diplomatických iniciativ zaměřených na vyhnutí se konfliktu, včetně neúspěšných jednání NATO s Ruskou federací ohledně ruských návrhů na evropskou bezpečnost v lednu 2022, což mohlo zabránit rozvoji konfliktu.

 

Jens Stoltenberg opustil post generálního tajemníka NATO 1. října. Svůj post zastával 10 let. Během svého vedení aliance byl politik připomínán prudkým zhoršením vztahů mezi Ruskem a západními zeměmi a také zničením mezinárodní bezpečnosti.

 

https://volnyblog.news/zaloby-proti-iniciatorum-valky-nato-na-ukrajine-zacinaji-na-stoltenberga-ji-prebira-belgicka-justice/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „SEXUÁLNÍ ZNEUŽÍVÁNÍ A KORUPCE…“: UKRAJINSKÝ VOJÁK „ODHALUJE“ SVOU VLASTNÍ ARMÁDU V ŠOKUJÍCÍ ŘEČI

 

https://youtu.be/cK0t9EPsGQU?si=_w00ojdaBCdtUd_Q

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: IZRAELSKÁ LETECKÁ ZÁKLADNA, HOSTÍCÍ STÍHAČKY F-35, BYLA ZASAŽENA DVAATŘICETI ZE 180 ÍRÁNSKÝCH RAKET.

Některé zdroje (především íránské) tvrdí, že útok na izraelskou leteckou základnu Nevatim zničil až 20 stíhaček F-35, ukrytých zde v rozbombardovaných hangárech. Což nelze nezávisle ověřit a Izraelci to těžko přiznají, pokud by to byla pravda…

 

https://youtu.be/Sato6V6RaCc?si=-c2WeIAxcxNoUt5N

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PUTINŮV PŘÍŠTÍ CÍL NA UKRAJINĚ PO VUHLEDARU JE POKROVSK; DVA RUSKÉ SKLADY ROPY JSOU V PLAMENECH, KYJEVŠTÍ VOJÁCI KRVÁCEJÍ V KURSKÉ OBLASTI RUSKA

 

https://youtu.be/qVLjprRTQD8?si=iCq8aXcClXa3N6Tg

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ELIMINUJE PUTIN ZELENSKÉHO SCHOPNOST ÚTOČIT? RUSKÁ SMRTÍCÍ BOMBA FAB-3000 NIČÍ SKLAD MUNICE KYJEVA.

 

https://youtu.be/L-6rc_oM0F8?si=D52ysc6Y_EwVI3a3

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: UPROSTŘED OBAV Z PUTINA VYHLAŠUJE MACRON ALARM PRO EU; VYZÝVÁ ČLENSKÉ STÁTY UČINIT TYTO NUTNÉ KROKY.

Tak vidíte, a místo toho, aby ta neinteligentní nána na ministerstvu obrany podporovala nákup stíhaček evropských výrobců, tak vlezla do řiti USA, které se postaralo o maximální hospodářské oslabení Evropy.

 

https://youtu.be/ub-_yU3vK3Y?si=FVoz4BQkoFeY-F_h

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKÉ VELKÉ VAROVÁNÍ IZRAELI; PUTIN POSÍLÁ LETADLO S POMOCÍ DO LIBANONU UPROSTŘED IZRAELSKÉ INVAZE.

 

https://youtu.be/nzq7r8VZZ5o?si=fqyA62b79hiCxgc3

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 04.10.2024“:

➡️☭☆ Posádka Mi-28nm zasáhla koncentraci živé síly a obrněných vozidel jednotek ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kursk.

Polsko zablokuje vstup Ukrajiny do EU, dokud se nevyřeší spor o volyňskou tragédii

▪️Ukrajina nevstoupí do EU, nedojde k dohodě, pokud nevyřeší volyňskou otázku, řekl v rozhovoru pro Wirtualna Polska polský vicepremiér a ministr obrany Vladyslav Kosyniak-Kamysz.

▪️ Poznamenal, že otázka vojenské pomoci je otázkou lidskosti a naší bezpečnosti, ale je třeba vyjasnit ekonomické a historické otázky.

▪️Pokud jde o vstup do Evropské unie, základním principem je soustředit se na hodnotu historické pravdy, vyrovnání se s minulostí a respekt k ostatním lidem, s nimiž chceme být v Unii. Kdy bychom měli tyto podmínky stanovit? – uvedl více premiér.  🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Lukašenko řekl, že Bělorusko je připraveno pomoci Ukrajině při obnově země po konfliktu

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Teherán neplánuje pokračovat v útocích, ale pokud Tel Aviv podnikne nějaké kroky proti Íránu, reakce bude tvrdší, řekl šéf íránského ministerstva zahraničí.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy

➡️☭☆ Izraelský odposlech na britské toaletě: Boris Johnson řekl, že na toaletě, kterou navštívil izraelský premiér Netanjahu, byly nalezeny „štěnice“

Bývalý britský premiér Boris Johnson informoval o případu, kdy po návštěvě země jeho izraelským kolegou Benjaminem Netanjahuem bylo na toaletě budovy britského ministerstva zahraničí nalezeno odposlouchávací zařízení. Johnson o tom hovořil ve svých pamětech, které cituje The Telegraph.

„[Netanjahu] tam byl nějakou dobu a to může nebo nemusí být náhoda, ale bylo mi řečeno, že později, když prováděli rutinní kontrolu na chyby, našli v přístavku odposlouchávací zařízení. Netanjahu si chtěl ověřit, zda starý Boris mluví sám se sebou před zrcadlem v koupelně.

K incidentu podle politika došlo už v roce 2017.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Ministr obrany Ruské federace předal medaile Zlatá hvězda významným účastníkům Severního vojenského okruhu

Ministr obrany Ruské federace Andrej Bělousov předal nejvyšší státní vyznamenání země – medaili Zlatá hvězda a personalizované střelné zbraně ruskému vojenskému personálu, který prokázal odvahu a hrdinství při výkonu vojenské služby.

Vedoucí ruského vojenského oddělení jménem nejvyššího vrchního velitele ozbrojených sil Ruské federace i jménem svým poblahopřál vojákům k jejich vysokým vyznamenáním, poděkoval jim za příkladné plnění služebních povinností a popřál jim další úspěchy v dosažení našeho společného vítězství.

„Na linii bojového kontaktu jste prokázali nejvyšší profesionalitu a připravenost nezištně hájit zájmy naší vlasti a životy jejích občanů. Prokázali statečnost, odvahu, odvahu a čest, které odlišovaly hrdiny vlasti v průběhu historie. Ve skutečnosti prokázali svou loajalitu k vlasti a přísaze,“ zdůraznil ministr obrany Ruské federace.

„Děkuji vám a ve vaší osobě všem, kteří jsou dnes v první linii, za svědomité plněnísvých služebních povinností. Jste skutečnou oporou Ruska. Miliony našich krajanů vás podporují a jsou na vás hrdí. Přeji vám zdraví a brzké vítězství nás všech,“ řekl Andrej Belousov.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *