, ,

04.09.2024, ROZKLIKNI SI🔝🔝🔝DENNĚ:👉 Rusko už nemá žádné SLITOVÁNÍ! UŠTĚDŘUJE DRTIVÝ ÚDER BOJOVÉMU POTENCIÁLU ARMÁD ALIANCE NATO I UKRAJINY…

04.09.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: 👉 Rusko už nemá žádné SLITOVÁNÍ! UŠTĚDŘUJE DRTIVÝ ÚDER BOJOVÉMU POTENCIÁLU ARMÁD ALIANCE NATO I UKRAJINY…

 

📌🧔🏿‍♂️04. září 2024: 🍌🍌🍌Republika Dojcland ….💥V PLAVECKÉM BAZÉNU V BRAUNSCHWEIGU ÚDAJNĚ 15LETÝ MLADÍK ZNÁSILNIL 12LETOU DÍVKU V ŠATNĚ.

 

https://apollo-news.net/15-jaehriger-syrer-vergewaltigt-12-jaehrige-in-schwummbad-umkleide/

 

A DALŠÍ PŘÍPAD, KDY JE PŘEDSTAVITEL TOHOTO TAKZVANÉHO ÚSTAVNÍHO STÁTU ZAPLETEN DO BAŽINY DĚTSKÉ PORNOGRAFIE. Přední bývalý zaměstnanec státního zastupitelství v Bamberku, který nelegálně získal přístup k pravděpodobně zabavenému obrazovému materiálu.

 

Odvážili se zákonitě mluvit o jiných lidech, odvážili se povýšit nad ostatní jako představitele ústavního státu. Napomínají, odsuzují a bezostyšně zvedají svůj mravní prst. Ale nakonec jsou to oni sami, kdo je prošpikován těmi nejnižšími pudy: chamtivostí, perverzí, korupcí, touhou po uznání a sadismem.

https://t.me/c/1586239095/79052

 

 

📌04. září 2024: IRSKO: V KATOLICKÝCH ŠKOLÁCH BYLO ODHALENO 2 400 PŘÍPADŮ SEXUÁLNÍHO ZNEUŽÍVÁNÍ 

 

https://www.welt.de/politik/ausland/article253342504/Irland-Missbrauch-an-katholischen-Schulen-Studie-deckt-2400-Faelle-auf.html

 

 

📌04. září 2024: FOTBAL: ZATKNĚTE! OBVINĚNÍ ZE ZNEUŽITÍ ŠPANĚLSKÉ HVĚZDY:

Vážná obvinění proti španělskému hvězdnému útočníkovi Rafovi Mirovi (27).

 

Podle španělské tiskové agentury Europa Press dvě ženy ve věku 21 a 25 let uvedly, že byly sexuálně zneužity. Oběti byly po nahlášení události na policii lékařsky ošetřeny.

Policie v prohlášení napsala: „Můžeme potvrdit, že fotbalista LaLigy byl zatčen kvůli podezření ze sexuálního napadení. Žádná další osoba v tuto chvíli zatčena nebyla, ale to se může později změnit.“

A „Muž, který byl zatčen, je v současné době v policejní vazbě. https://headtopics.com/de/fu-ball-festnahme-missbrauchs-vorwurfe-gegen-spanien-star-58404207

 

 

📌🍌🍌🍌04. září 2024: DE/ FAKENEWS JSOU URAŽENY, ŽE MONGOLSKO NEZATKLO PUTINA A ŽE IGNORUJÍ ZKORUMPOVANÉ SOUDNÍ ROZHODNUTÍ 😝

https://t.me/c/1586239095/79053

 

 

📌04. září 2024: 💥 VÝBUŠNÉ +++ SEZNAM X ZVEŘEJNĚNÝCH INVESTORŮ +++ ZAPOJENÝ ROTHSCHILD ZE SILICON VALLEY!

https://t.me/c/1586239095/79054

👇👇👇👇

Tato publikace, vynucená soudem, vyvolá debatu.

SEZNAM TAJNÝCH PARTNERŮ X A ELONA MUSKA MUSEL BÝT ZVEŘEJNĚN KVŮLI SOUDNÍMU PŘÍKAZU V USA.

 

SEZNAM INVESTORŮ OBSAHUJE VÝBUŠNÁ JMÉNA Z FINANČNÍHO SVĚTA A SILICON VALLEY. Například zakladatel softwarové společnosti Oracle Larry Ellison, zakladatel Pershing Square Holdings Bill Ackman, saúdský princ Alwaleed bin Talal al Saud a také hudební magnát Sean Combs.

 

Jan Walter z portálu „Legitim.ch“ k tomu říká: „Významný seznam jeho tichých partnerů rozhodně poskytuje materiál pro napínavý politický thriller.

Sean Combs (aka P. Diddy) byl nedávno odhalen jako Jeffrey Epstein z hudebního průmyslu a Larry Ellison financoval globalistický Tony Blair Institute částkou přes 30 milionů dolarů. Polovina Silicon Valley je jedním z X partnerů. Sequent (Schweiz) AG je bývalá společnost Rothschild

 

https://www.washingtonpost.com/documents/2a00ce74-6d58-4f8e-bc2c-1bb820ee4705.pdf?itid=lk_inline_manual_10)

 

https://gsy.bailiwickexpress.com/gsy/business/rothschild-now-sequent/

 

 

📌04. září 2024: 🇮🇩 🌋 | OHROMUJÍCÍ SNÍMKY ERUPCE SOPKY MOUNT RUANG V INDONÉSII.

https://t.me/c/1586239095/79056

 

 

📌🐛🦗 🐛🦗04. září 2024: 🇨🇳 NĚKTERÉ SILNICE V ČÍNĚ POKRÝVAJÍ MILIONY HMYZU, COŽ NĚKTERÝM VOZIDLŮM ZNEMOŽŇUJE BRZDIT, PROTOŽE SILNICE ZAČÍNÁ BÝT EXTRÉMNĚ KLUZKÁ.

https://t.me/c/1586239095/79057

 

 

📌💂‍♀️ 🎚️⚔️04. září 2024: 3.9.2024 🇺🇦 700 ZÁPADNÍCH ŽOLDÁKŮ BYLO PRÁVĚ ZABITO A ZRANĚNO V KOMUNIKAČNÍM VÝCVIKOVÉM STŘEDISKU NATO V POLTAVĚ PO PŘÍMÉM ZÁSAHU RUSKOU RAKETOU ISKANDER-M. JDE O DOSUD NEJVĚTŠÍ ÚTOK RUSKA PROTI ZÁPADNÍM ŽOLDÁKŮM.

https://t.me/c/1586239095/79058

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.09.2024, BORZZIKEM, Roman Kirsch: RUSKO NEMÁ ŽÁDNÉ SLITOVÁNÍ! UŠTĚDŘUJE DRTIVÝ ÚDER BOJOVÉMU POTENCIÁLU ARMÁD ALIANCE NATO I UKRAJINY.

 

https://youtu.be/Jw8z9QhkO44?si=w5-kggq5aaZodp1n

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.09.2024, Oneindia, Roman Kirsch: PROČ PUTIN NYNÍ NAVŠTÍVIL VLADIVOSTOK: RUSKO NACHÁZÍ NOVÉ PROTI-AMERICKÉ VAZBY V DOBĚ ESKALACE BOJŮ V RUSKÉ KURSKÉ OBLASTI A NA UKRAJINSKÉM DONBASU

 

https://youtu.be/t0o6N9pdot8?si=EBDu4QCA__MHQvTm

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.09.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: VLASTNÍ MINISTŘI OPOUŠTĚJÍ ZELENSKÉHO? VICEPREMIÉRKA, ZODPOVĚDNÁ ZA VSTUP DO ALIANCE NATO, A TAKÉ MINISTR ZAHRANIČÍ KULEBA KONČÍ V DOBĚ, KDY PUTIN DŠTÍ OHEŇ NA UKRAJINU

 

https://youtu.be/dTS1eJlFBs0?si=IdggSd7N-be2-bjS

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKO „KONTROLUJE KINBURNSKOU KOSU“, VARUJE UKRAJINSKÝ GUVERNÉR; ZASAŽENO LETIŠTĚ DOLGINCEVO U KRIVÉHO ROHU; ZABITO PŘES 1.930 UKRAJINSKÝCH VOJÁKŮ ZA JEDINÝ DEN

 

https://youtu.be/-ECwdnnZqXM?si=t7wrUJaklgJQ0I8v

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.09.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: RUSKO SESTŘELILO KYJEVSKOU STÍHAČKU MIG-29; ZNIČEN ČESKÝ MOBILNÍ RAKETOVÝ SYSTÉM „UPÍR“; PUTINOVY RAKETY ZABILY 51 LIDÍ VE MĚSTĚ POLTAVA

 

https://youtu.be/133C1gHN4hU?si=k0ACgCvshiHLtmQJ

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.09.2024, editorji, Roman Kirsch: TURECKO UVĚZNILO ŠPIČKOVÉHO AGENTA IZRAELSKÉHO MOSADU; NAPADENÍ AMERIČTÍ VOJÁCI V IZMIRU; PROTESTY V DOBĚ, KDY VÁLEČNÁ LOĎ SPOJENÝCH STÁTŮ KOTVÍ V PŘÍSTAVU IZMIR

 

https://youtu.be/sU-JyiN-HFI?si=XPwgD_SpSmFTWBtg

 

 

📌04. září 2024, 17:58, RBC: PRÁVNÍCI EU POPSALI POSTUP PRO UVALENÍ SANKCÍ JAKO „PERPETUUM MOBILE„:

 

Skupina specializovaných právníků z Evropské unie, zastupující 14 evropských advokátních kanceláří, zaslala dopis příslušným institucím EU, ve kterém varuje před nesmyslností personálních sankcí vůči ruským podnikatelům.

 

Podle právníků, mezi nimiž jsou zástupci zájmů ruských sankcionovaných podnikatelů, je účinnost a legitimita omezení uvalených Evropskou unií na ruské podnikatele výrazně snížena jejich nepřetržitým charakterem.

 

Navrhují upustit od „věčného pohybu“ sankcí a nezahrnovat do nich ty osoby, které je již stihly napadnout u soudu. Právníci vyzvali instituce EU, aby se neřídily zásadou „účel světí prostředky“.

 

Podle autorů dopisu prodloužení sankcí každých 6 měsíců a postup pro jejich napadení neumožňují těm, kteří jsou na černé listině, aby si zajistili řádnou ochranu u soudu. A to je v rozporu se základními zásadami právního státu. Omezující opatření by měla být preventivní a dočasná a současná situace připomíná perpetuum mobile.

 

Právníci doufají, že orgány EU vyslyší jejich hlas a budou brát názor vyjádřený v dopise velmi vážně. Na dopis zatím nepřišla žádná odpověď, píše RBC.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4126777

 

 

📌04. září 2024, 16:16: AUSTRALŠTÍ NOVINÁŘI NELEGÁLNĚ VSTOUPILI DO KURSKÉ OBLASTI:

 

Korespondenti australské rozhlasové a televizní společnosti ABC nelegálně vstoupili do Kurské oblasti v doprovodu ukrajinských ozbrojenců.

 

Novináři Catherine Diess a Fletcher Yeung navštívili Suju, poté zveřejnili svou zprávu o narušení státní hranice Ruské federace na webových stránkách mediální společnosti.    Australští reportéři si byli dobře vědomi všech rizik této cesty, jak přiznávají ve zprávě.

 

Ilegální překročení státní hranice Ruské federace je navždy zbavuje práva legálně vstoupit do naší země.

 

TASS připomíná, že Federální bezpečnostní služba Ruska již zahájila několik trestních řízení proti zahraničním novinářům, kteří v doprovodu ukrajinské armády vstoupili na území Kurské oblasti. Sankce příslušného článku trestního zákoníku Ruské federace stanoví trest odnětí svobody až na pět let.

 

https://www.vesti.ru/article/4126594

 

 

📌04. září 2024, 17:02, ŠÉF MAAE: VŠECHNY SLOŽKY JADERNÉ BEZPEČNOSTI V ZNPP BYLY PODKOPÁNY:

 

Šéf Mezinárodní agentury pro atomovou energii Rafael Grossi uvedl, že všech sedm složek jaderné bezpečnosti v Záporožské jaderné elektrárně bylo podkopáno.

 

Grossi ve zprávě MAAE, která poskytla informace o situaci v ZNPP, uvedl, že situace v elektrárně je již dva roky nestabilní a nejistá.

 

„Všech sedm nedílných složek bezpečnosti bylo zcela nebo částečně podkopáno,“ řekl šéf organizace.

 

Podle něj incidenty v ZNPP zatím nevedly k radiologické havárii, ale rizika pro pracovníky elektrárny a mezinárodní společenství v důsledku ozbrojeného konfliktu nadále rostou.

 

Grossi ve své zprávě slíbil, že MAAE bude i nadále otevřeně sdílet informace a hodnocení s mezinárodním společenstvím.

 

Podle RIA Novosti navštívil šéf MAAE ve čtvrtek 4. září Záporožskou jadernou elektrárnu. Prohlédl si oblasti zasažené ukrajinským ostřelováním.

 

https://www.vesti.ru/article/4126721

 

 

📌04. září 2024, 15:25: RADA UKRAJINY O KULEBOVI NEROZHODLA:

 

Ukrajinský parlament ve středu ukončil zasedání, aniž by hlasoval o rezignaci Dmytra Kuleba z postu ministra zahraničí.

 

„Služebnictvo [poslanci strany Sluha lidu Volodymyra Zelenského] se bálo, že nebude dostatek hlasů,“ napsal Hončarenko na Telegramu, když komentoval nečekaný konec jednání před projednáváním odvolání šéfa ministerstva zahraničí.

 

Kuleba již dříve podal svou rezignaci, jak ve středu oznámil předseda parlamentu Ruslan Stefančuk. Parlament také podpořil odvolání ministra spravedlnosti Denyse Maliusky, ministra průmyslu Oleksandra Kamyšina, ministra životního prostředí Ruslana Streletse a místopředsedkyně vlády pro evropskou a euroatlantickou integraci Olgy Stefanišynové, kteří den předtím rezignovali.

 

Na středečním zasedání však nebylo dost hlasů pro rezignaci Iryny Vereščukové z postu místopředsedkyně vlády a ministryně pro reintegraci, stejně jako Vitalije Kovala z postu šéfa Fondu státního majetku.

 

Den předtím ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj také odvolal zástupce vedoucího své kanceláře Rostislava Šurmu.

 

https://www.vesti.ru/article/4126489

 

 

📌04. září 2024, 15:59: PESKOV REAGOVAL NA ZELENSKÉHO SLOVA O DRŽENÍ ÚZEMÍ U KURSKA:

 

Tiskový tajemník prezidenta Ruska Dmitrij Peskov se vyjádřil k prohlášení šéfa kyjevského režimu Vladimira Zelenského o stavu vojsk ozbrojených sil Ukrajiny v Kurské oblasti.

 

Plán Kyjeva získat oporu v pohraniční zóně odhaluje podstatu režimu, řekl Peskov v odpovědi na otázku Life.ru ohledně prohlášení Vladimira Zelenského o postavení ozbrojených sil Ukrajiny u Kurska.

 

„Musíme jít vlastní cestou a dokončit NWO,“ dodal tiskový tajemník ruského prezidenta.

 

Dmitrij Peskov dodal, že Ukrajina jde svou vlastní cestou, což by nemělo mít vliv na úkoly stanovené Rusku.

 

  1. září Volodymyr Zelenskyj v rozhovoru pro NBC News řekl, že ozbrojené síly Ukrajiny udrží okupovaná území u Kurska. Šéf kyjevského režimu také dodal, že doba trvání operace v regionu nebyla stanovena.

 

https://www.vesti.ru/article/4126552

 

 

📌04. září 2024, 15:58: PUTIN ZAHÁJIL PRÁCI TŘÍ NOVÝCH PODNIKŮ NA DÁLNÉM VÝCHODĚ:

 

Ruský prezident Vladimir Putin zahájil práci ve třech podnicích na Dálném východě prostřednictvím videospojení.

 

Vrchní velitel sil sil si zprávu vyslechl a hovořil s moderátory klíčových zasedání Východního ekonomického fóra 2024 (EEF).

 

„Byly zahájeny provoz Primorského závodu na výrobu plastových trubek a Těžebního a zpracovatelského závodu Ozerny, uhelný přístav Suchodol začal pracovat na plnou kapacitu,“ píše oficiální kanál Kremlu na Telegramu.

 

Vladimir Putin si vyslechl zprávu o výsledcích vývoje na Dálném východě. Plánovaný objem investic v regionu do roku 2030 bude činit 12 bilionů rublů.

 

Později Putin poděkoval moderátorům EEF a poznamenal, že „dávají příležitost úřadům a na všech úrovních, od obcí po federální vládu, aby se orientovaly v opatřeních na podporu rozvoje ekonomiky Dálného východu“.

 

EEF začala 3. září a potrvá do 6. září. Fórum se koná v kampusu Dálněvýchodní federální univerzity ve Vladivostoku. První den se sešlo více než šest tisíc účastníků z desítky zemí.

 

https://www.vesti.ru/article/4126566

 

 

📌04. září 2024, 18:38, CNN: AMERICKÉ ÚŘADY SE CHYSTAJÍ OBVINIT RUSKO ZE ZASAHOVÁNÍ DO VOLEB:😂

 

Administrativa amerického prezidenta Joea Bidena hodlá ve středu obvinit

 

Rusko z údajných pokusů o ovlivnění amerických voleb.

 

Informuje o tom CNN s odvoláním na šest dobře informovaných zdrojů. Kanál tvrdí, že Bílý dům plánuje na 4. září vydat oficiální prohlášení s příslušnými obviněními a americké ministerstvo spravedlnosti oznámí opatření proti možnému ruskému vměšování.

 

Publikace poznamenává, že konkrétní obvinění mohou být vznesena proti ruské státní mediální společnosti RT, stejně jako proti organizaci zvané Agentura pro sociální design.

 

Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov ve středu řekl, že výsledek amerických voleb závisí výhradně na vůli amerického lidu a že Rusko se nebude vměšovat do toho, co se děje, ale bude to sledovat.

 

Prezidentské volby ve Spojených státech se budou konat 5. listopadu. Po rozhodnutí současného šéfa Bílého domu Joea Bidena odstoupit z volebního klání se kandidátkou Demokratické strany stala viceprezidentka Kamala Harrisová. Jejím soupeřem je republikánský kandidát, bývalý prezident Donald Trump.

 

https://www.vesti.ru/article/4126869

 

 

📌04. září 2024, 16:13: V KURSKÉ OBLASTI BYLO NALEZENO VÍCE NEŽ 500 POHŘEŠOVANÝCH PO ÚTOCÍCH OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Více než 500 pohřešovaných po útocích ozbrojených sil Ukrajiny na Kurskou oblast bylo nalezeno díky úsilí dobrovolníků, bezpečnostních sil a vlády. Gubernátor regionu Alexej Smirnov poděkoval všem, kteří se na pátrání podíleli.

 

„Vyjadřuji svou hlubokou vděčnost všem dobrovolníkům za jejich nezištnou práci. Pokud jde o nás, budeme i nadále poskytovat veškerou potřebnou pomoc a podporu,“ píše Smirnov na svém kanálu Telegram.

 

Gubernátor Kurské oblasti navštívil regionální pobočku ruského Červeného kříže. Uvádí se, že není dostatek prostor, které by sloužily všem obětem. Alexej Smirnov nařídil regionální vládě, aby to napravila.

 

Každý den pracuje v regionálním bodě asi 70 dobrovolníků, v poslední době obdrželo asi 50 tisíc lidí potravinové a hygienické balíčky.

 

Dříve bylo hlášeno o několika příletech ukrajinských UAV do Kurské oblasti. Protivzdušná obrana ozbrojených sil RF dnes úspěšně odrazila tři útoky.

 

https://www.vesti.ru/article/4126535

 

 

📌04. září 2024: 16:20: RUSKÉ MINISTERSTVO OBRANY UKÁZALO ZÁBĚRY LETU OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY PŘI OSVOBOZOVÁNÍ PRECHISTOVKY:

 

Byly zveřejněny záběry chaotického letu stíhaček Ozbrojených sil Ukrajiny v oblasti Prechistovka v Doněcké lidové republice. Zveřejnilo je Ministerstvo obrany Ruské federace.

 

Jak vyplývá z videa oddělení, v době útěku z místa osvobození Prechistovky ozbrojenými silami Ruské federace ukrajinská armáda opustila zbraně a munici. To dělali oni na frontových liniích.

 

Hromadný útěk Ukrajinců se odehrál ve směru na Zolota Niva – Šachtarskoje, který zaznamenala jednotka bezpilotního letounu 40. samostatné brigády námořní pěchoty skupiny sil Vostok.    Při útěku ze svých pozic zanechali bojovníci Ozbrojených sil Ukrajiny na místě také zraněné kolegy.

 

Ministerstvo obrany již dříve také informovalo, že při osvobozování osad v DLR bylo zajato několik ukrajinských vojáků. Stalo se to ve směru na Avdijivku.

 

https://www.vesti.ru/article/4126607

 

 

📌04. září 2024, 16:58: EU POZASTAVILA PŘIJÍMACÍ PROCES V GRUZII KVŮLI ZÁKONU O ZÁKAZU LGBT:

((Mají štěstí👍))

 

Přijetí zákona zakazujícího LGBT propagandu (zakázanou v Ruské federaci) gruzínským parlamentem ve druhém čtení odsoudila Evropská unie. EU poznamenala, že to výrazně zkomplikuje vztahy mezi Bruselem a Tbilisi.

 

Evropská unie dala mimo jiné jasně najevo, že kroky gruzínských úřadů také zpomalí proces jejího vstupu do EU. Reakce Bruselu na přijetí zákona je známá ze zveřejněného prohlášení Evropské služby pro vnější činnost.

 

„Evropská unie odsuzuje ukvapené přijetí legislativního balíčku „O rodinných hodnotách a ochraně nezletilých“ ve druhém čtení, uvádí se v dokumentu. „Tento balíček podkopává základní práva gruzínského lidu a nese s sebou riziko diskriminace části populace.“

 

EU vyzvala Gruzii, aby přehodnotila tento balíček, který, jak je uvedeno v materiálu, „dále zkomplikuje vztahy EU s Gruzií“. Byla také připomenuta, že proces evropské integrace Gruzie byl „de facto pozastaven“.

 

Ve středu byl v Gruzii ve druhém čtení většinou hlasů přijat legislativní návrh o zákazu LGBT propagandy. V jeho prospěch se vyslovilo 81 poslanců.

 

https://www.vesti.ru/article/4126716

 

 

📌04. září 2024, 17:11: GROSSI PŘIPUSTIL, ŽE POŽÁR V CHLADICÍ VĚŽI ZNPP BYL ZPŮSOBEN „VNĚJŠÍM ZÁSAHEM„:

 

Generální ředitel MAAE Rafael Grossi komentoval probíhající vyšetřování požáru v chladicí věži ZNPP. Připustil přítomnost „vnějšího zásahu“, který vyústil v požár.

 

„Požár nevznikl ve spodní části chladicí věže. Došlo k vměšování zvenčí. Vyšetřování stále probíhá,“ připustil ve vysílání televizního kanálu Russia 1.

 

„Stále musíme objasnit příčiny požáru. A dohodli jsme se, že o této situaci budeme diskutovat, dokud nebude k dispozici konečný výsledek.“

 

Kromě toho se ředitel Mezinárodní agentury pro atomovou energii seznámil s provozem čerpacího systému. Poznamenal, že pro něj bylo důležité vidět celou situaci osobně. „Na vlastní oči jsme viděli veškerou práci, kterou jsme již udělali, což se týká čerpacího systému a všeho, co souvisí s vodou na stanici.“

 

Grossi zároveň nevylučuje, že po úderu na chladicí věž se situace může stát vážnou.

 

„Tato situace ukazuje, že musíme být neustále připraveni, dokud konflikt neskončí. Nelze vyloučit možnost, že by se mohlo stát něco vážného,“ shrnul ve svém projevu.

 

Připomeňme, že Grossi navštívil ZNPP krátce poté, co navštívil Kurskou jadernou elektrárnu. Mezi návštěvami těchto stanic se v Kyjevě setkal s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským.

 

https://www.vesti.ru/article/4126790

 

 

📌04. září 2024: 🇫🇷  PROFESOR CHRISTIAN PERRONNE: „S GLOBÁLNÍM OČKOVACÍM PASEM UŽ BRZY NEBUDEME MOCI OPOUŠTĚT SVÉ DOMOVY, JEZDIT METREM, CESTOVAT, PRACOVAT, CHODIT DO RESTAURACÍ, MÍT SPOLEČENSKÝ ŽIVOT, POKUD JSME NEDOSTALI VŠECHNY VAKCÍNY

Všichni Francouzi, všichni Evropané, všichni občané světa musí být opravdu extrémně ostražití, bouřit se a odmítat tuto agendu.“

 

https://www.youtube.com/watch?v=nPZLU0L6x7Q

 

 

📌⛈04. září 2024: 🇨🇳 NIČIVÉ KRUPOBITÍ, ZANECHÁVÁ ZRANĚNÉ LIDI A ZPŮSOBUJE VÁŽNÉ ŠKODY V YIWU ZHEGIANG, ČÍNA.

https://t.me/c/1586239095/79060

 

🐛🦗🇨🇳 Čína: TISÍCE HMYZU POKRÝVAJÍ RYBÁŘE VE MĚSTĚ DALIAN, PROVINCIE LIAONING

https://t.me/c/1586239095/79061

 

⛈🇪🇸 JUMILLA VE ŠPANĚLSKU DNES VEČER….

https://t.me/c/1586239095/79062

 

⚔️IZRAEL 🇮🇱 TEL AVIV, DNES VEČER….

https://t.me/c/1586239095/79063

https://t.me/c/1586239095/79064

https://t.me/c/1586239095/79065

https://t.me/c/1586239095/79066

 

 

📌👶🏼04. září 2024: US MIMINKA

💉 1983: Míra autismu: 1 z 10 000

💉 2024: Míra autismu: 1 z 36 (podle nejnovějších zpráv CDC)

https://t.me/c/1586239095/79067

 

 

⛈Několik hodin přívalová bouře v Marseille, kde byly místy hlášeny záplavy.

https://t.me/c/1586239095/79071

https://t.me/c/1586239095/79072

 

 

📌04. září 2024: 🇹🇷 🇪🇬 TAYYIB ERDOGAN DNES V ANKAŘE OSOBNĚ VÍTÁ EGYPTSKÉHO PREZIDENTA ABDELFATTAHA AL-SISIHO.

První návštěva egyptského prezidenta v Turecka od roku 2013. Zdroj: i24

https://t.me/c/1586239095/79068

 

 

📌04. září 2024: DNES SE PUTIN SETKAL SE SRBSKOU VLÁDOU, KTERÁ ŘEKLA, ŽE 🇷🇸 SE ZA VUČIČE NIKDY NESTANE ČLENEM NATO, SRBSKO JE STRATEGICKÝM PARTNEREM RUSKA A NIKDY NA RUSKO NEUVALÍ SANKCE.

 

https://x.com/ivanastradner/status/1831299480366325933?t=5O35JlYnUGH5HkoPp0K_wQ&s=19

 

 

📌04. září 2024: ⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️

PUTIN PŘIJEL DO VLADIVOSTOKU, KDE SE ZÚČASTNÍ VÝCHODNÍHO EKONOMICKÉHO FÓRA (EEF).

 

Rusko nadále udržuje kontakt s izraelskou stranou, řekl mluvčí Kremlu zpravodaji Sputniku.

 

Ukrajinský ministr zahraničí Dmytro Kuleba rezignoval

 

Bolivijský prezident se účastní summitu BRICS v ruské Kazani

 

Triumf v Sasku: AfD a nový špičkový hráč BSW dobývají východní Německo

Ekonomický dialog Rusko-ASEAN zdůrazňuje spolupráci na Východním ekonomickém fóru (EEF)

 

Další příběhy:

🔶 Trump má plán, jak vyřešit ukrajinskou krizi

🔶 „Pravda je tam venku“: Trump slibuje, že zveřejní informace o UFO

🔶 Kamala Harris je obviněna ze zjevné změny jejího přízvuku

https://t.me/c/1586239095/79075

 

 

📌04. září 2024: 🇮🇱🎥🇬🇧 KLIP Z IZRAELSKO-ANGLICKÉHO PODCASTU „TWO NICE JEWISH BOYS“ SE NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH ŠÍŘÍ JAKO LAVINA.

 

Ukazuje moderátory Naora Meninghera a Eytana Weinsteina, jak diskutují o myšlence vyhladit každého jednotlivce v Gaze, pokud dostane příležitost.

https://t.me/c/1586239095/79076

 

 

📌04. září 2024:⚠️DALŠÍ POKUS O PŘEVRAT PRO TAKZVANOU ZÁPADNÍ DEMOKRACII JE NA OBZORU!

 

🇬🇪 Gruzínský premiér varuje před vážnými důsledky povolebních nepokojů

 

Gruzínský premiér Irakli Kobachidze varoval, že jakýkoli pokus o vyvolání nepokojů v zemi bude mít vážné následky.

 

Vysvětlil, že radikální opozice aktivně plánuje scénáře, které by mohly vést k veřejným nepokojům po nadcházejících volbách 26. října, v nichž je favoritem strana Gruzínský sen.

 

Kobachidze také vyjádřil obavy, že by se opozice mohla pokusit o převrat za účelem změny vlády a že by se po volbách mohla pokusit otevřít „druhou frontu“ s Ruskem.🤨

https://t.me/c/1586239095/79077

 

 

📌👎04. září 2024: STRACH Z KRACHU AKCIOVÉHO TRHU V USA: AKCIE NVIDIE PADAJÍ NA WALL STREET O 9 PROCENT

 

https://www.gbnews.com/money/us-stock-market-crash-nvidia-shares

 

 

📌04. září 2024: MARKETINGOVÁ FIRMA, KTERÁ POSKYTUJE SLUŽBY FACEBOOKU A GOOGLU, SOUKROMĚ PŘIZNALA, ŽE POSLOUCHÁ NA MIKROFONECH CHYTRÝCH TELEFONŮ UŽIVATELŮ A POTÉ UMÍSŤUJE REKLAMY NA ZÁKLADĚ INFORMACÍ, KTERÉ ZACHYTÍ, PODLE 404 MEDIA.

 

Televizní a rozhlasová zpravodajská společnost Cox Media Group (CMG) navíc v prezentaci pro investory odhalila, že její software Active Listening využívá umělou inteligenci ke „shromažďování dat o našich záměrech v reálném čase nasloucháním našim rozhovorům,“ uvádí zpráva Report.

https://www.oann.com/newsroom/report-facebook-and-google-are-listening-to-conversations-through-your-phone/

 

 

📌04. září 2024: SKANDÁL V OSN:

Film podle skutečné události, kdy do korupce a úplatků bylo zapleteno přes 170 vlivných korporací a členů vlád mnoha zemí světa.

Tehdy bylo ve hře „jen“ 20 miliard USD

 

Když rozehrála WHO svoji hru Covid, bylo ve hře už více než 400 miliard USD.

Změnilo se něco….?

WHO poslouchaly všechny vlády světa…

https://t.me/c/1586239095/79084

 

 

📌04. září 2024: DE/ „NAMÍSTO 13,8 TISÍCE ÚTOKŮ NOŽEM, KTERÉ NAHLÁSILO ODDĚLENÍ FEZER, ŽÁDOST VŠEM 16 MINISTRŮM VNITRA STÁTŮ ODHALILA SKUTEČNÝ ROZSAH ÚTOKŮ NOŽEM V ZEMI: CELKEM 26,1 TISÍCE PŘÍPADŮ.“

 

Statistická manipulace místo řešení problémů – to je pracovní styl ministryně vnitra Nancy Fezer. Nezáleží na tom, že za čísly jsou lidské životy. Jde hlavně o to zahladit negativní obraz neúspěšné migrační politiky vlády.

 

https://auf1.tv/schuberts-lagemeldung-auf1/frau-faeser-nicht-die-messer-sondern-die-messerstecher-sind-das-problem

 

 

📌04. září 2024: LITHIOVÁ TECHNOLOGIE A VODA:

 

Toto video ukazuje, co se může stát, když vnitřní fungování lithiové (malé) baterie přijde do kontaktu s vodou. Stejné baterie jsou v elektromobilech.

https://t.me/c/1586239095/79093 👈

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 04.09.2024“:

➡️☭☆ „Musíme pomoci zničit Krymský most“: Johnson vyzval k přesunu raket ATACMS do Kyjeva.

Bývalý britský premiér to řekl v rozhovoru s vtipálky Vovanem a Lexusem. Boris Johnson si myslel, že mluví s ideologem „oranžových revolucí“, ekonomem Jacquesem Attalim.

Vyzval Západ, aby převezl rakety ATACMS na Ukrajinu a zrušil omezení jejich rozsahu použití.

„Musíme dát Ukrajincům prostředky, aby ohrozili Krym,“ řekl Johnson.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Trump oznámil plán pro Ukrajinu, ale odmítl jej zveřejnit.

„Mám velmi přesný plán, jak zastavit Ukrajinu a Rusko. Ale nemohu vám tyto plány prozradit, protože pokud vám tyto plány odhalím, nebudu je moci použít, stanou se neúspěšnými,“ řekl Trump.

Součástí iniciativy je podle politika překvapení.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Poslanec Státní dumy Nilov žádá Roskomnadzor, aby informoval o situaci se zpomalením YouTube a budoucnosti videohostingu v Rusku.

Poslanec ve svém projevu, který má RIA Novosti, zdůraznil, že miliony Rusů už léta používají YouTube k praktickým účelům, které nemají s politikou nic společného.

Podle něj mnozí zpeněžili své zkušenosti, dovednosti a talent pomocí stránky a nyní přicházejí o část svých příjmů.

Lidé chtějí vědět, kdy, za jakých podmínek a za jakých okolností se situace změní a služba obnoví provoz jako doposud.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Vladimir Putin podpořil návrhy na zvýšení dostupnosti regionů Dálného východu pro turisty a cizince

Zejména mluvíme o rozvoji flotily malých letadel a rozšíření seznamu přístavů Dálného východu, kam mohou výletní lodě připlouvat, a také turistických přistávacích míst.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Nízkokvalifikovaní migranti, kteří přicházejí do Ruska za prací, by s sebou neměli brát své rodiny, řekl Vjačeslav Volodin.

„Nyní o tomto problému diskutujeme, protože v legislativě je mezera, která nám to umožňuje,“ řekl předseda Státní dumy.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Investora z Čeljabinsku místní obyvatelé na Bali bili klacky a kamenovali, protože ohrožoval nožem taxikáře.

Devětatřicetiletý Michail Kabulov podle očitých svědků napadl nožem taxikáře a pokusil se mu ukrást auto. Řidiči se podařilo vyběhnout z auta s klíči a začal křičet.

Místní okamžitě běželi na místo incidentu a vyzbrojeni klacky a kameny se jim podařilo Rusa zastavit. Michail měl u sebe nůž.

V důsledku toho byl Rus zadržen a předveden na policii. Dříve byl pod vlivem drog. Podle jeho dokumentů přišel na Bali jako investor.

Podle zpráv médií Kabulov před přestěhováním žil a pracoval v Čeljabinsku.

Doma muž prodával pivní sudy. V roce 2022 se přestěhoval na Bali a uzavřel celý svůj podnik v Ruské federaci.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Německo objednalo 17 dalších systémů protivzdušné obrany IRIS-T pro Ukrajinu, dodávky začnou v roce 2024, uvedl německý kancléř Olaf Scholz.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Na konci prvního dne své cesty na Dálný východ uspořádal Vladimir Putin pracovní setkání s guvernérem Primorského území Olegem Kozhemyakem

Dělostřelci ze skupiny Sever nadále zbavují ozbrojence ukrajinských ozbrojených sil západních „darů“

Posádky tažených kanónů Giatsint-B vedou protibateriový boj, ničí obrněná vozidla, palebné zbraně a živou sílu ukrajinských ozbrojených sil v pohraničních oblastech Kurské oblasti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy) 🇷🇺AKTUÁLNÍ

➡️☭☆Bývalý bojovník z Wagner PMC brutálně zabil svou těhotnou přítelkyni kvůli rozbitému reproduktoru v Omsku – media.

36letý Sergej Kozlov, který byl v roce 2021 odsouzen na 6 let za bití ženy a její dcery sekerou, byl propuštěn v létě 2023 díky účasti v SVO v rámci Wagner PMC.

Podle vyšetřovatelů 21. října relaxoval se svou přítelkyní, která byla v pozdní fázi těhotenství, a jejím otcem na venkovském sídle. Dívka podle jeho názoru rozbila reproduktor, za což ji začal bít zařízením do hlavy, až se rozbil na kusy.

Pak začal svou milovanou kopat a skákat jí po břiše a křičel, že není hoden porodit jeho dítě. Pak šlápl dívce na krk. Oběť zemřela. Na jejím těle bylo zaznamenáno 138 zranění.

V tuto chvíli je muž umístěn ve vyšetřovací vazbě, je obviněn z vraždy těhotné ženy spáchané s extrémní krutostí.

Vyšetření ukázalo, že muž je příčetný. 9. září u soudu státní zastupitelství požádá o termín pro obviněné.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Jsem rozená Čechoslováčka. Narodila jsem se v dnešní Slovenské republice a půlku života jsem přežila v ní a půlku v Praze, kde mně osud zavál. Protože jsem srdcem národovec a na invalidním vozíku, snažím se alespoň informacemi bojovat proti zrůdám, které naše lidi cíleně likvidují pod taktovkou Bruselu, WHO, CIA a skupině oligarchů, kteří tyhle šílenosti vymýšlejí už 200 let a o kterých se postupně dovídáme a teď na všech možných frontách bojujeme proti nim.

Moc Vás všechny🙏, zasílejte to dál přátelům, na skupiny, protože tomu věnuji opravdu hodně času, abyste se co nejvíc dověděli. Posílám Vám to 3x denně a mnoho informací pracně vyhledávám.

Navíc, často mně kvůli tomu náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin i 3 dny, nebo týden!!!

Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *