, ,

04.08.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: 👉 PRO UKRAJINSKÉ ŘIDIČE V ČR TECHNICKÉ PROHLÍDKY NEPLATÍ:👺

04.08.2024: VEŘERNÍ ZPRÁVY: MEDVEDĚV: 👉 PRO UKRAJINSKÉ ŘIDIČE V ČR TECHNICKÉ PROHLÍDKY NEPLATÍ:👺

 

📌04. srpna 2024, Echo24.cz, ZÁVIŠ DOBIAŠOVSKÝ: ZÁSADNÍ PLÁNOVANÉ NOVINKY TOHOTO VOLEBNÍHO OBDOBÍ ZAMÍŘÍ NA JEDNÁNÍ VLÁDY I PĚTIKOALICE A ČEKÁ SE, ZDA V NICH JEŠTĚ NASTANOU ZÁSADNÍ ZMĚNY. 👹 👹 👹 👹 👹

 

Tvrdé kritice čelí jak důchodová reforma, tak revize sociálních dávek i další z řady novel zákoníku práce. O všem by mělo být podle dřívějších vyjádření ministra práce Mariana Jurečky 👹 (KDU-ČSL) jasno v srpnu. ((Frajere, ty budeš hořet v pekle❗️❗️❗️))

 

Největší kontroverze VYVOLÁVAJÍ DLOUHODOBĚ CHYSTANÉ ZMĚNY V PENZIJNÍM SYSTÉMU. A hned ta nejzásadnější z nich se může dočkat další změny.

👉Zásadně zpomalit by se totiž mohl růst věku potřebného k odchodu do penze. Do konce prázdnin by tak mohli mít lidé v Česku jasno.

 

Debatu o podobě posouvání věkové hranice i dalších opatření by chtěl ministr práce Jurečka 👹 uzavřít do konce srpna. Lídři koalice by se do té doby měli dohodnout na případných úpravách reformy penzí. Vládní reforma počítá s navyšováním věku nad 65 let podle prodlužování délky dožití u jednotlivých ročníků nepravidelně, a to nejvýš o dva měsíce za rok.

👉Demografové doporučují pomalejší pravidelný růst o měsíc ročně.

 

Ministerstvo práce připravilo modely, o kolik by se schodek zvětšil, pokud by se místo vládního návrhu navyšování věku zvolil pomalejší posun podle demografů. Důchodový věk se zvyšuje už teď. U mužů je to o dva měsíce ročně a u žen obvykle o čtyři měsíce. ((??? Tak ženy budou rodit, starat se o rodinu, staré rodiče, prát, nakupovat, s dětma po doktorech… a ještě se jim přidají navíc 2 měsíce, oproti mužům. Sedřít, aby všechny ženy umírali, a nedožili se vůbec důchodu❗️❗️❗️)) Ve 30. letech by se měl dostat na 65 let.

 

Podle návrhu reformy by se měla pak penzijní hranice stanovit každý rok lidem, jimž bude zrovna 50 let podle očekávané doby jejich dožití. Posouvat by se mohla nejvýš o dva měsíce ročně tak, aby důchod trval v průměru 21,5 roku. Rostla by nepravidelně – některým ročníkům o měsíc, jiným o dva měsíce či vůbec. ((????? Vůbec Jurečkovi a spolku hyen v lidské kůži???))

Demografové navrhují pomalejší a pravidelné zvedání o měsíc ročně tak, aby lidé trávili v penzi zhruba čtvrtinu života👍. S prodlužováním doby dožití by se mírně prodlužovala i průměrná doba v důchodu.

 

A dostat se má i na další zásadní novely. Takzvanou flexibilní novelu zákoníku práce a návrh revize dávkového systému chce ministr 👹 Jurečka vládě předložit do konce srpna.

👹 Jurečka navrhuje v příštím roce nahradit JEDNOU PODPOROU👉 čtyři dosavadní dávky, a to příspěvek a doplatek na bydlení, přídavek na dítě a příspěvek na živobytí.

((To znamená jedna podpora za 4 měsíce????))

Podávat se má jedna žádost, jeden má pak být i vyřizovací proces. Podmínkou pro získání pomoci od státu má být práce či její hledání.

((Jak to mají udělat zdravotně postižení lidi, kterým nebyl záměrně přiznán invalidní důchod, který se nedává všem, kteří ho opravdu potřebují, naopak. Ještě se jim údajně na příkaz se shora vezme!!!!!!!))

Za aktivitu by měla být částka vyšší, s rostoucím příjmem by pak měla postupně klesat. Kvůli nároku na dávku by se měl nově posuzovat majetek žadatelů.

((Jasně, pokud máš postel, příbor, a sporák, budeš to muset prodat a pak máš možná nárok na podporu 👹 CÍLENĚ NÁS PŘIPRAVUJÍ NA ROLI BEZDOMOVCŮ, ŽIJÍCÍCH NA ULICÍCH ❗️❗️❗️ ❗️❗️)) 👹 👹 👹 👹

 

👉Ne všechny změny v revizi však odborníci či ostatní instituce chválí, mimo jiné se počítá s tím, ŽE SOUČÁSTÍ REVIZE BUDE I ZAKOTVENÍ POVINNOSTI BANK A PENĚŽNÍCH ÚSTAVŮ SDĚLOVAT ÚŘADŮM PRÁCE INFORMACE O ÚČTECH ŽADATELŮ O DÁVKY ČI JEJICH RODINNÝCH PŘÍSLUŠNÍKŮ. ((Tohle má být ochrana dat a údajů, a to před zlodějskou vládou???)) 👉Navrhované PROLOMENÍ BANKOVNÍHO TAJEMSTVÍ, ((A proto lidi jdete pryč ze všech bank, kvůli vládním zlodějům!!! Tohle je nehorázné porušení bankovního a tím i osobního tajemství!!! To už rovnou můžou dávat naše měsíční výplaty každého občana na internet!!! Jenom ne ty své!!! 👹)), 👉které se potenciálně může dotýkat až milionu žadatelů, čelilo i kritice Nejvyššího soudu či Úřadu pro ochranu osobních údajů, stejně tak organizací zabývajících se právem na soukromí.

👹 Ministerstvo práce však kritice neustoupilo a trvá si na tom, že jde jen o způsob, jak digitalizovat řízení o získání sociálních dávek.👹

 

👉POZORNOST PAK VZBUZUJE I DALŠÍ Z ŘADY NOVEL ZÁKONÍKU PRÁCE.

Zatímco v předchozí došlo k výraznému přitvrzení pravidel, nynější novela má podle ministerstva práce umožnit flexibilnější podmínky na pracovním trhu.

👉Podle novely by část pracovníků v Česku od příštího roku mohla začít dostávat mzdu v eurech či jiné měně. ((Například v bezcenných dolarech???))

Zaměstnavatelé by měli rodičům na rodičovské dva roky držet jejich pozici. VÝPOVĚDNÍ LHŮTA BY NEZAČÍNALA AŽ NA ZAČÁTKU DALŠÍHO MĚSÍCE, ALE HNED OD DORUČENÍ VÝPOVĚDI.

👉Při pracovníkově pochybení by se zkrátila na měsíc. Prodloužit by se naopak mohly zkušební doby.

👉Na brigády o letních prázdninách by mohli začít chodit už čtrnáctiletí.

 

I zde se rýsují potenciální spory uvnitř koalice, vládní ODS dlouhodobě trvá na tom, že se pokusí v legislativním procesu do novely dostat možnost výpovědi bez udání důvodu. Myšlenka vzbudila ostrou kritiku odborů a odmítá ji i ministerstvo práce, KDU-ČSL i Piráti a Starostové. Jak potvrdil dříve deníku Echo24 i ekonomický expert ODS Jan Skopeček, poslanci se pokusí načíst změnu jako pozměňovací návrh během jednání ve sněmovně.

 

https://echo24.cz/a/HcAAF/zpravy-domaci-duchodova-reforma-vlada-revize-davek-zakonik-prace

 

 

📌04. srpna 2024, abcNews: RUSKÝ PUTIN NABÍZÍ SEVERNÍ KOREJI POMOC PŘI KATASTROFÁCH, ABY POMOHL VYROVNAT SE S POVODŇOVÝMI ŠKODAMI:

 

Ruský prezident Vladimir Putin nabídl humanitární pomoc, aby pomohl Severní Koreji vyrovnat se se škodami způsobenými nedávnými povodněmi, což je další známka rozšíření vztahů mezi oběma státy.

 

V sobotním vzkazu severokorejskému vůdci Kim Čong-unovi Putin „vyjádřil hlubokou soustrast a podporu“ a vyjádřil ochotu poskytnout okamžitou pomoc při katastrofách, aby pomohl Severní Koreji zotavit se z povodní, uvedla v neděli severokorejská oficiální Korejská centrální zpravodajská agentura.

 

Ruská státní tisková agentura Tass přinesla podobnou zprávu, v níž uvedla, že Putin Kimovi ve zprávě řekl: „Vždy se můžete spolehnout na naši pomoc a podporu. ”

 

Vazby mezi Severní Koreou a Ruskem se výrazně zlepšují v souvislosti s rozšířeným vnějším přesvědčením, že Severní Korea dodala Rusku konvenční zbraně pro svou válku na Ukrajině výměnou za vojenskou a hospodářskou pomoc. Během červnové schůzky v Pchjongjangu podepsali Kim a Putin pakt stanovující vzájemnou vojenskou pomoc, pokud bude některá ze zemí napadena, což bylo považováno za největší obrannou dohodu obou zemí od konce studené války.

 

Kim vyjádřil Putinovi vděčnost za nabídku pomoci a prohlásil, že „může hluboce cítit zvláštní emoce vůči skutečnému příteli v nejtěžším období. Kim ale řekl, že Severní Korea si vypracovala vlastní rehabilitační plány a podle KCNA požádá o ruskou pomoc později, pokud bude potřeba.

 

Silné deště v severozápadní oblasti Severní Koreje 27. července zaplavily podle KCNA 4 100 domů, 7 410 akrů zemědělských polí a řadu dalších veřejných budov, silnic a železnic. Rozsah obětí není znám. KCNA nedávno citovala Kima, že povodeň způsobila „oběť, kterou nelze připustit“, ale neupřesnila to.

 

Ve čtvrtek severní Koreji nabídla humanitární podporu také konkurenční Jižní Korea . Pozorovatelé tvrdí, že Severní Korea bude jihokorejský návrh pravděpodobně ignorovat nebo odmítnout, protože nepřátelství mezi oběma zeměmi je na jednom z nejvyšších bodů za poslední roky.

 

Během páteční návštěvy vojenské jednotky zapojené do operací na evakuaci obyvatel, kteří uvízli v důsledku povodní, nazval Kim Jižní Koreu „spodinou“, když kritizoval to, co nazval „nesmyslnými“ jihokorejskými médii za údajné pošpinění obrazu Severu zveličováním počtu obětí povodně. Kim se nezmínil o nabídce Jižní Koreje poskytnout pomoc.

 

https://abcnews.go.com/International/wireStory/russias-putin-offers-disaster-aid-north-korea-cope-112550818

 

 

📌04. srpna 2024, 13: 20: ORGANIZACE CENTRUM MU OSVOBODILA OBEC NOVOSEDLOVKA PRVNÍ V DNR:

 

Obec Novosedlovka jako první v Doněcké lidové republice byla osvobozena ozbrojenými silami Ruské federace. Stalo se tak v důsledku aktivních akcí jednotky jednotky jednotek Centrum.

 

Ruské ministerstvo obrany oznámilo porážku 31., 32. mechanizovaných brigád a 95. výsadkové brigády, 1. tankové brigády VSU a 109. brigády teroobrany poblíž obydlených oblastí Růžoka, Nikolajevka, Torek, Družba a Ndrangheta.

 

V důsledku bojů armád Ruska a Ukrajiny protivník za 24 hodin nedopočítal až 365 vojáků. Z techniky VSU zůstalo bez 11 vozů, dvou amerických obrněných transportérů M113, tanku, tří 122 mm houfnic D – 30, 105 mm děl M119 a 152 mm děl D – 20.

 

Zničen byl i sklad s raketovými a dělostřeleckými zbraněmi.

 

https://smotrim.ru/article/4078410?utm_source=internal&utm_medium=main2-news&utm_campaign=main2-news6

 

 

📌04. srpna 2024: 🇷🇺 RUSKO JE JEDNOU ZE 6 ZBÝVAJÍCÍCH ZEMÍ, KTERÉ NEMAJÍ CENTRÁLNÍ BANKU OVLÁDANOU DYNASTIÍ ROTHSCHILDŮ.

 

Přesně o tom to je…

@Liberaveritas2   https://t.me/absurdnisvet/77371

 

 

📌04. srpna 2024: 🇨🇳 Příspěvky Zhao DaShuai: „ČÍNA JE EXTRÉMNĚ ZNEPOKOJENA NEPOKOJI VE SPOJENÉM KRÁLOVSTVÍ A ÚTOKY NA ETNICKÉ MENŠINY.

 

👉Vyzýváme britskou vládu, aby udělala vše, co je v jejích silách, pro zajištění bezpečnosti menšin.

👉Čína si vyhrazuje právo zasáhnout, pokud se situace ve Spojeném království nezlepší.

📢🇨🇳Zhao DaShuai, je mediální agentura přidružená k čínskému státu.

https://t.me/absurdnisvet/77378

 

🧔🏿‍♂️V NEWCASTLU DOŠLO K BOJI MEZI BRITY A PŘISTĚHOVALCI. V NEWCASTLU PANUJE ZMATEK.

https://t.me/absurdnisvet/77379

 

🧔🏿‍♂️BRITSKÁ POLICIE CHODÍ V SUNDERLANDU OD DVEŘÍ KE DVEŘÍM A ZATÝKÁ LIDI, KTERÉ PODEZŘÍVÁ ZE SPÁCHÁNÍ ZLOČINŮ V SOUVISLOSTI S PROTESTY PROTI MASOVÉ IMIGRACI.

https://t.me/absurdnisvet/77380

 

🧔🏿‍♂️SKUPINY MIGRANTŮ  VYCHÁZEJÍ DO ULIC, ABY SE STŘETLY S DEMONSTRANTY PROTI MASOVÉ IMIGRACI VE SPOJENÉM KRÁLOVSTVÍ.

https://t.me/absurdnisvet/77382

https://t.me/absurdnisvet/77383

https://t.me/absurdnisvet/77384

 

 

📌04. srpna 2024: EMILIA SJÖBERG, 14LETÁ ŠVÉDSKÁ TEENAGERKA, BYLA MUČENA A ZAVRAŽDĚNA V LANDSKRONĚ SKUPINOU DÍVEK IRÁCKÉHO PŮVODU.

 

Vrazi zveřejnili video z mučení na sociálních sítích a během své vraždy se několikrát zmiňovali o Alláhovi. Další izolovaný případ, jako vraždy v Liverpoolu.

 

Emilia Sjöberg, 14, byla nalezena zavražděná v Landskroně v úterý večer.

„Jsem v šoku, nemůžu tomu uvěřit. Pořád čekám, až se vrátí domů, až zavolá,“ řekla týmu Expressen na místě činu v Landskroně její matka Anna Sjöbergová.

 

Dvě dívky ve věku 13 a 15 let jsou nyní podezřelé z podílu na vraždě a další osoba je podezřelá z poskytování vážné ochrany zločinci.

Odkaz (https://youtu.be/gOt4xmdoliw?feature=shared)

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04. srpna 2024: KLONY ALEBO O ČOM SA NEHOVORÍ A UŽ JE TO VIDITELNÉ ….  ❗️❗️❗️❗️❗️

https://www.facebook.com/bfaraom/videos/3595162037296339

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: IRÁN VERSUS IZRAEL: RUSKO POSÍLÁ VELKÉ ZÁSILKY ZBRANÍ DO TEHERÁNU V DOBĚ, KDY SPOJENÉ STÁTY POSILUJÍ SVOJI ARMÁDU, NASAZENOU NA STŘEDNÍM VÝCHODĚ

 

https://youtu.be/3ZchzmnWYQE?si=bOlvKOAtjP37edN6

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: SPOJENEC USA JORDÁNSKO „PROSÍ“ ÍRÁN KVŮLI HROZÍCÍMU ÚTOKU NA IZRAEL? NEOBVYKLÁ NÁVŠTĚVA V TEHERÁNU PRO „PŘEMLUVENÍ“ ÍRÁNU KE ZDRŽENLIVOSTI

 

Útok se očekává 5.8.2024…

 

https://youtu.be/b5pWUHfThCw?si=nzrhRgO08idwFwKJ

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: KYBERNETICKÝ ÚTOK NA IZRAEL POUHÉ HODINY PŘED SPUŠTĚNÍM ÍRÁNSKÉHO ÚTOKU ANEBO JEN ZÁVADA? VELKÉ NARUŠENÍ INTERNETOVÝCH SLUŽEB NA ÚZEMÍ IZRAELE

 

https://youtu.be/meQyQ_WUl8k?si=4AiBnDp2-lLNQclx

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: DVA IZRAELCI BYLI ZABITI PŘI ŠOKUJÍCÍM ÚTOKU VE MĚSTĚ HOLON; BĚSNÍCÍ PALESTINEC ŘÁDIL V DOBĚ POHOTOVOSTI A OBAV Z ÍRÁNSKÉHO ÚTOKU NA IZRAEL

 

https://youtu.be/uCIeGkiRG7s?si=TFVlmGb5xoMDFVXz

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.08.2024, CRUX, Roman Kirsch: HIZBALLÁH POSLAL „50 RAKET“ NA IZRAEL; PALESTINEC UBODAL K SMRTI DVA LIDI V MĚSTĚ HOLON; RAKETA ZASÁHLA OBCHODNÍ LOĎ V BLÍZKOSTI JEMENSKÉHO POBŘEŽÍ

 

https://youtu.be/PEqZ-Tekdk4?si=EwLwu3IAJMKOpx67

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️♨️♨️♨️04.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch:

👉 👉 👉 „ODPOČÍTÁVÁNÍ ZAČÍNÁ“: PAUZA PŘED ÍRÁNSKÝM ODVETNÝM ÚTOKEM; IZRAEL NA NEJVYŠŠÍM STUPNI POHOTOVOSTI

 

https://youtu.be/Uj2jBjj5GQE?si=IhkzzlWZm_PZVytW

 

 

📌04. srpna 2024, 11:45, ZACHAROVOVÁ: 👉👉👉 SPOJENÉ STÁTY STOJÍ ZA DOPORUČENÍM KYJEVA ZAKÁZAT TRANZIT RUSKÉ ROPY:

 

Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová uvedla, že doporučení Evropské unie Kyjevu zakázat tranzit ruské ropy je v zájmu Spojených států, které potřebují úplnou závislost Bruselu na amerických energetických zdrojích.

 

„Washington stojí za Bruselem. Americký hluboký stát potřebuje úplnou závislost EU na amerických energetických zdrojích,“ řekla Zacharovová v komentáři pro TASS ke slovům maďarského ministra zahraničí Petera Szijjárta ohledně toho, že zákaz tranzitu byl koordinován z Bruselu.

 

Takové rozhodnutí podle ní zaručuje Spojeným státům „ekonomické bonusy a politickou správitelnost EU“, v souvislosti, s nimiž byly dlouhodobé smlouvy zemí Evropské unie s Ruskou federací Washingtonem tak nenáviděny.

 

„To je důvod, proč byly Nord Streams vyhozeny do povětří,“ uzavřel diplomat.

 

Maďarský ministr zahraničí Peter Szijjártó již dříve uvedl, že proces zastavení tranzitu ropy z Ruska Ukrajinou koordinuje Evropská unie.

 

https://www.vesti.ru/article/4078347

 

 

📌04. srpna 2024, 12:22, MEDVEDĚV: 👉RUSKU SE BĚHEM VÝMĚNY VRÁTILI VLASTENCI, ALE DALO ZRÁDCE:

 

Během výměny zajatců Rusku se vrátili vlastenci a dalo zrádce zemím NATO, uvedl místopředseda Bezpečnostní rady Ruské federace Dmitrij Medveděv v kanálu Telegram.

Proto si navrátivší se Rusové zaslouží státní vyznamenání. Práce v zahraničí pro ně znamenala riskovat životy ve jménu prosperity země, řekl.

 

„Zhodnoťme kvalitativní složení“ burzy. Komu se naše země vrátila? Jsou to lidé, kteří oddaně pracovali pro vlast, byli součástí zvláštních služeb nebo tak či onak přispívali zájmům Ruska,“ napsal Medveděv.

 

Místopředseda vysvětlil, že někomu se jejich činnost může líbit a naopak – ne, ale jsou potřebné, zabývají se jí ve všech zemích světa, včetně některých těch vězňů, které Rusko při výměně předalo západním zemím.

 

„Ale druhou částí jsou občané Ruska, kteří si stanovili zničení své vlastní země jako svůj životní cíl,“ píše se v příspěvku.

 

MEDVEDĚV JE OZNAČIL ZA ZRÁDCE A EXISTENČNÍ HROZBU PRO EXISTENCI DNEŠNÍHO RUSKA.

 

„Ať nezapomínají na pomíjivost své existence na tomto světě. Rozhlížejí se kolem sebe, zkrátka. A vůbec, ať shoří v pekle!“ shrnul místopředseda Bezpečnostní rady Ruské federace.

 

Osm lidí, kteří byli zadrženi a drženi ve věznicích zemí NATO, se v rámci výměny vězňů vrátilo do Ruska, ale jejich vina nebyla prokázána. Jsou to Vadim Sokolov (Krasikov), Vladislav Kljušin, dále Arťom a Anna Dulcevovi, Pavel Rubcov, Vadim Konoščenok, Michail Mikušin a Roman Selezněv.

 

Ruský prezident Vladimir Putin se osobně setkal s vracejícími se Rusy na letišti Vnukovo. Hlava státu poblahopřála občanům Ruské federace k návratu do vlasti. Všem budou předána státní vyznamenání za věrnost přísaze, řekl.

 

V rámci výměny se do Spojených států vrátili tři občané této země – Evan Gershkovich, Paul Whelan a Alsou Kurmasheva, a také držitel amerického povolení k pobytu Vladimir Kara-Murza (uznaný v Ruské federaci jako zahraniční agent).

 

https://www.vesti.ru/article/4078323

 

 

📌04. srpna 2024, 13:34: RUSKÉ SYSTÉMY PROTIVZDUŠNÉ OBRANY SESTŘELILY UKRAJINSKÝ SU-27, 13 GRANÁTŮ HIMARS A 162 DRONŮ:

 

Během uplynulého dne ruské síly protivzdušné obrany sestřelily ukrajinský letoun Su-27, 13 raket amerického raketového systému HIMARS a raketu Vampire, uvedlo ruské ministerstvo obrany.

 

Kromě toho síly protivzdušné obrany zasáhly 162 dronů, z nichž 82 bylo sestřeleno mimo zónu speciální vojenské operace, poznamenalo ministerstvo.

 

Podle ministerstva také operačně-taktické letectvo, bezpilotní letouny, raketová vojska a dělostřelectvo skupin vojsk ruských ozbrojených sil během dne zasáhly: radarovou stanici AN/MPQ-65 amerického protiletadlového raketového systému Patriot, sklady paliva a sklady dronů, jakož i akumulace živé síly a vojenské techniky ukrajinské armády ve 146 okresech.

 

O den dříve ministerstvo obrany informovalo, že v zóně speciální operace ukrajinská armáda ztratila až 1975 lidí a čtyři tanky.

 

Šéf kyjevského režimu Volodymyr Zelenskyj si stěžoval, že ruské jednotky během týdne použily na Ukrajině přes 600 řízených pum. Řekl, že to musí být zastaveno společnými rozhodnutími se západními partnery, a označil údery na ruská letiště za spravedlivé rozhodnutí.

 

https://www.vesti.ru/article/4078393

 

 

📌04. srpna 2024, 14:14: VOJENSKÝ VELITEL PODDUBNYJ OZNÁMIL LIKVIDACI VELITELE OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY, KTERÝ BOJOVAL NA STRANĚ BOJOVNÍKŮ AZOVU:

 

Válečný zpravodaj Jevgenij Poddubnyj uvedl, že velitel roty 36. samostatné brigády námořní pěchoty ukrajinské armády Igor Fedorenko byl zabit ve Volčanské oblasti.

 

Poddubnyj připomněl, že brigáda vznikla v roce 2015 z jednotek, které uprchly z Krymu o rok dříve.

 

„Ozbrojenci se od roku 2015 podílejí na teroru civilního obyvatelstva Donbasu,“ uvedl vojenský velitel ve svém kanálu Telegram s tím, že v roce 2022 byla většina brigády umístěna v Mariupolu společně s ozbrojenci z Azovu (zařazeni na seznam teroristických skupin a v Rusku zakázáni).

 

Ti, kterým se podle něj podařilo uprchnout z Mariupolu, se usadili v Chersonské oblasti a v Mykolajivu.

 

Již dříve vyšlo najevo, že azovský ozbrojenec Dmitrij Selezněv byl v zóně speciální operace zlikvidován.

 

https://www.vesti.ru/article/4078490

 

 

📌04. srpna 2024, 15:24: PŘI NEPOKOJÍCH V BANGLADÉŠI BYLO ZABITO 28 LIDÍ:

 

V bangladéšském hlavním městě Dháce a dalších městech v zemi bylo v posledních hodinách při střetech mezi policií a demonstranty zabito 28 lidí a desítky zraněny, včetně střelby.

 

Protesty začaly poté, co organizace „Studentské hnutí proti diskriminaci“ oznámila, že od neděle vyhlásí několikadenní akci nespolupráce s úřady. Tyto střety přerostly v nepokoje.

 

V reakci na situaci vláda vyhlásila zákaz vycházení ve velkých městech, včetně Dháky, od 18:00 místního času a také vyhlásila volno v pondělí, úterý a středu v celé zemi. Kromě toho bylo mobilním operátorům nařízeno, aby vypnuli internet.

 

Studentské protesty vyvolalo znovuzavedení systému kvót pro státní zaměstnance, který zkomplikoval situaci mnoha absolventům vysokých škol, kteří se snaží najít práci. Děti z rodin účastníků války za nezávislost v roce 1971, národnostních a náboženských menšin, jakož i lidé z nedostatečně zastoupených okresů a lidé se zdravotním postižením měli privilegované postavení.

 

Nepokoje v Bangladéši začaly v červenci a od té doby si vyžádaly desítky obětí. 19. července demonstranti zaútočili na věznici a osvobodili stovky vězňů.

 

https://www.vesti.ru/article/4078504

 

 

📌04. srpna 2024, 14:30: KADYROV JE PŘESVĚDČEN, ŽE RUSKO SPECIÁLNÍ OPERACI VÍTĚZNĚ DOKONČÍ V ROCE 2024:

 

Šéf Čečenska Ramzan Kadyrov je přesvědčen, že Rusko letos vyhraje speciální vojenskou operaci. Uvedl to ve vysílání televizního kanálu Russia 1.

 

„Letošní vítězství bude bezpochyby stoprocentně naše,“ zdůraznil Ramzan Kadyrov.

 

Hlavní silou na bojišti je podle něj pěchota a ozbrojené síly Ukrajiny s ní mají problémy, stejně jako s letectvím. „No, přiletí letadlo a vystřelí raketu. Bude okamžitě sestřelen.“

 

Poznamenal, že ruské jednotky jsou v blízkosti Vovčansku sebevědomé aukrajinští vojáci se v tomto směru vzdávají.

 

https://www.vesti.ru/article/4078493

 

 

📌04. srpna 2024, 16:09: ORGANIZÁTOŘI ZAHÁJENÍ OLYMPIÁDY SE KVŮLI VÝHRŮŽKÁM SMRTÍ OBRÁTILI NA STÁTNÍ ZASTUPITELSTVÍ: 😂

 

Organizátoři zahajovacího ceremoniálu olympijských her v Paříži si stěžovali u státního zastupitelství kvůli tomu, že jim neznámé osoby vyhrožovaly vraždou.

Podle agentury AFP prokuratura příslušná prohlášení přijala. Vyšetřování bylo svěřeno policii.

 

Umělecký ředitel ceremoniálu Thomas Jolly se již dříve obrátil na policii v souvislosti s výhrůžkami, které mu byly vyhrožovány, poznamenává TASS.

 

Zahajovací ceremoniál her, který se konal 26. července v Paříži, se ukázal být skandálním. Mimo jiné uvedla parodii na obraz Leonarda da Vinciho „Poslední večeře“ za účasti transvestitů a představitelů LGBT komunity (v Ruské federaci uznávané jako extremistické hnutí a zakázané).

 

Toto vystoupení pobouřilo křesťany po celém světě. Andrej Nastasin, zástupce ředitele informačního a tiskového odboru ruského ministerstva zahraničí, řekl, že zahajovací ceremoniál olympijských her byl příkladem morální a politické degradace, která demonstruje úpadek duchovnosti a ztrátu morálních základů západní civilizace.

 

Podle ruského diplomata organizátoři úmyslně urazili city všech křesťanů a věřících tím, že znesvětili postavu Spasitele a jeho učedníků.

 

Mezitím starosta Paříže označil zahajovací ceremoniál za génia olympijských her. „Řekla o nás všechno,“ řekla Anne Hidalgová.

 

https://www.vesti.ru/article/4078522

 

 

📌04. srpna 2024, 16:01: KADYROV OZNÁMIL ZAHÁJENÍ SÉRIOVÉ VÝROBY AKHMAT-MOBILE:

 

Obrněný „Achmat-mobil“ byl uveden do sériové výroby, řekl šéf Čečenska Ramzan Kadyrov.

 

Obrněný automobil čečenské výroby se jmenoval „Achmat-mobil“. Podle Kadyrova se osobně podílel na změně designu vozu.

 

Zvláštností Akhmat-mobilu je, že jeho oprava nebude trvat dlouho, protože náhradní díly lze najít „okamžitě“, řekl šéf Čečenska na televizním kanálu Russia 1.

 

Řekl, že konstruktérem tohoto obrněného vozidla je Igor Zarakhovič, vynálezce obrněného vozidla Typhoon a generální konstruktér podniku Remdizel.

 

Na kapotě nového vozu bude napsáno „Achmat“, řekl Kadyrov.

 

V květnu tohoto roku byla na Vítězné přehlídce na Rudém náměstí poprvé představena nejnovější obrněná vozidla KamAZ 4×4 a Linza.

 

https://www.vesti.ru/article/4078534

 

 

📌04. srpna 2024, 16:15: UKRAJINSKÉ ÚŘADY ODVEZOU TÉMĚŘ 750 DĚTÍ Z KYJEVEM KONTROLOVANÉ ČÁSTI DLR:

 

Ukrajinské úřady rozhodly o evakuaci asi 750 dětí a jejich příbuzných z více než deseti osad nacházejících se v Kyjevem kontrolované části Doněcké lidové republiky (DLR).

 

Oznámil to v telegramovém kanálu Vadim Filaškin, šéf vojenské správy Kyjevem kontrolované části DLR jmenovaný ukrajinskými úřady. Ze čtyř obcí se plánuje evakuace 744 dětí s rodinami do bezpečnějších oblastí Ukrajiny.

 

Filaškin upřesnil, že nucené vystěhování se bude týkat města Novohrodivka, okolních sídel, jakož i vesnice Poltavky v obci Illinovskaya a vesnice Ostrovske poblíž Kurakhove.

 

Ukrajinské úřady vysvětlují evakuaci obyvatelstva bezpečnostními důvody. Na konci června byla přijata podobná opatření proti obyvatelům Torecku v DLR, která je pod kontrolou ukrajinských sil. Evakuováni jsou také obyvatelé řady okresů Charkovské a Sumské oblasti hraničící s Ruskem.

 

https://www.vesti.ru/article/4078536

 

 

📌04. srpna 2024, 14:48: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY OSTŘELOVALY TRH V ALESHKÁCH, OSM CIVILISTŮ BYLO ZRANĚNO:

 

Šéf Chersonské oblasti Vladimir Saldo uvedl, že ozbrojenci kyjevského režimu ostřelovali oblast centrálního trhu v Aleški a blízké obytné čtvrti.

 

Saldo uvedl, že v důsledku masivního teroristického ostřelování bylo zraněno 8 civilistů.

 

„Se zraněními a ranami způsobenými výbuchem miny … byli převezeni do Centrální okresní nemocnice Aleškinskaja,“ napsal šéf regionu na svém kanálu Telegram.

 

Dříve vyšlo najevo, že ukrajinská armáda ostřelovala levý břeh Dněpru v Chersonské oblasti 35krát denně.

 

https://www.vesti.ru/article/4078474

 

 

📌04. srpna 2024: MASOVÉ PROTESTY V SPOJENOM KRÁĽOVSTVE PROTI MIGRANTOM A NELEGÁLNEJ IMIGRÁCII DO KRAJINY.

 

Protesty, ktoré ľavicoví politici označili za „fašistické“, vyprovokovala séria vrážd a násilností spáchaných migrantmi alebo osobami z migrantského prostredia.                       Len zlomok Britov, ktorých nedávno zavraždili cudzinci.

A oni očakávajú, že to nebude mať žiadnu odozvu?

https://t.me/absurdnisvet/77387

 

 

📌04. srpna 2024: Dekuji Patricii, poslala mi video z Tenerifa kde zije. DIVOCÍ NELEGÁLNÍ PŘISTĚHOVALCI Z PŘIJÍMACÍHO STŘEDISKA LAS RAICES NA TENERIFE. VYRABOVALI A ZNIČILI RESTAURACI EL JUNQUITO.

 

👉Důvod: Chtěli jíst zadarmo. Dělají si, co chtějí, jsou organizovaní, je jich víc a jsou pod ochranou vlády Kanárských ostrovů.

https://x.com/Jhoncrack_3/status/1820085193379582061?t=a00Rq5IHXIOzNKSBVI3xXA&s=19

 

 

📌04. srpna 2024: V LONDÝNĚ SE NAUČILI PŘEMĚŇOVAT PLASTY NA POTRAVINÁŘSKÉ PŘÍSADY: 🤮

 

Angličtí vědci přemýšleli, co s plastovým odpadem, a rozhodli se, že by ho lidstvo prostě mohlo sníst. Syntetizovali vanilin z odpadků a vyrobili z něj zmrzlinu.

 

Možná jste si všimli, že v mnoha zemích se plast vyhazuje do samostatného odpadkového koše. Hádejte, kdo se tím bude živit? 🦅 Morava

(https://t.me/jiznimorava)

 

 

📌04. srpna 2024: 🇷🇺🤡😭➡️ 🇺🇸 RUS, KTERÝ ODEŠEL Z RUSKA DO USA, ZJISTIL, ŽE „ZEMĚ SVOBODY“ VLASTNĚ NENÍ SVOBODNÁ

 

Mladý muž se na jaře tohoto roku přestěhoval do USA „při hledání svobody a lidských práv“. V nejsvobodnější zemi světa se otrávil a skončil na pohotovosti v New Yorku.

 

Tam dostal účet za nejzákladnější lékařské služby: infuze, pár pilulek a jednoduché testy stály 2 400 dolarů.

 

„Třešničkou na dortu byla cena za pohodlný pobyt na posteli v čekárně – neuvěřitelných 1 817 $.“ 😂

https://t.me/absurdnisvet/77393

 

 

📌04. srpna 2024: 🇫🇷 STAV SEINY V PŘEDVEČER DNEŠNÍHO TRIATLONOVÉHO PLAVÁNÍ – TOALETNÍ PAPÍR, KONDOMY, VÝKALY.

https://t.me/to_je_nas_svet/28172

 

 

📌04. srpna 2024: 🇺🇦 V UKRAJINSKÝCH MÉDIÍCH SE OBJEVILA VIDEA ÚDAJNÉHO LETU F-16 NAD ODĚSOU.

https://t.me/to_je_nas_svet/28173

 

 

 

📌04. srpna 2024: 🤡 ZELENSKYJ OFICIÁLNĚ PŘEDSTAVUJE STÍHAČKY F-16 UKRAJINSKÉMU LETECTVU: UKRAJINA BUDE VŽDY VDĚČNÁ VŠEM, KTEŘÍ KAŽDÝ DEN OBĚTAVĚ SLOUŽÍ NAŠÍ ZEMI A CHRÁNÍ ŽIVOTY NAŠICH LIDÍ PŘED RUSKÝM TEROREM.

 

Dnes jsme obzvláště vděčni všem našim obráncům nebe – ukrajinským vojákům Vzdušných sil Ukrajiny – za každý sestřelený ruský cíl, za jejich efektivitu a přesnost. Od prvních dnů této války Ukrajina čelí ruským leteckým úderům. A naši bojovníci již zničili tisíce ruských raket a dronů, stovky ruských bojových letounů a vrtulníků. To jsou významné výsledky. A my děláme vše pro to, aby ukrajinské letectvo dokázalo ještě více. A to rozhodně dokáže!

((Dávám šanci na 2-3 lety 😂))

https://t.me/to_je_nas_svet/28174

 

 

📌04. srpna 2024: FINTAG.cz: PRO UKRAJINSKÉ ŘIDIČE V ČR TECHNICKÉ PROHLÍDKY NEPLATÍ:👺

 

Česko k letošnímu prvnímu srpnu evidovalo na svém území 23 471 vozidel ukrajinských provozovatelů❗️❗️❗️ Povinnost pravidelných prohlídek ve stanicích technické kontroly [STK] pro ukrajinské řidiče ale neplatí❗️❗️❗️

 

Informaci potvrdil mluvčí ministerstva dopravy Jan Jakovljevič. Ukrajinští řidiči v Česku podle něj ale musejí své automobily od 1. ledna povinně zaevidovat na příslušném úřadě do sedmi dnů od udělení dočasné ochrany nebo víza. Jsou povinni mít i takzvanou zelenou kartu. To je potvrzení o pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla, jak uvedl Jakovljevič.

 

I bez prohlídek na STK jsou podle mluvčího ukrajinští provozovatelé povinni svá vozidla udržovat v řádném technickém a provozním stavu. Kromě zelené karty musejí mít také platné ukrajinské registrační doklady k vozidlu a řidičský průkaz, doplnil.

 

V mezinárodním provozu se podle něj ukrajinské auto může v Česku volně pohybovat po dobu šesti měsíců. Auty do Česka přijeli někteří z lidí, kteří opustili Ukrajinu po vojenském napadení Ruskem 24. února 2022. Válka už trvá téměř dva a půl roku.

 

JAKÉ POVINNOSTI PLATÍ PRO UKRAJINSKÉ ŘIDIČE V ČESKU:

 

Ukrajinští občané, kteří chtějí v Česku jezdit svými vozy, jak zdůraznil mluvčí ministerstva dopravy, musejí registrovat svá vozidla do sedmi dnů od udělení dočasné ochrany nebo víza za účelem strpění na území České republiky. To na kterémkoli obecním úřadě obce s rozšířenou působností, který vykonává agendu registrace vozidel.

 

„Tato evidence není registrací, nevyžaduje pravidelné technické prohlídky na STK,” vyjasnil mluvčí Jakovljevič.

 

Co se týče samotné registrace, ještě loni ukrajinští řidiči svá auta v České republice vůbec neregistrovali. Za dopravní přestupky tak byli jen těžko postižitelní. A například zprávy v médiích o řízení ukrajinských řidičů pod vlivem alkoholu nebyly a stále nejsou ničím výjimečným.👹 Řidiče s neevidovanými vozidly ale nebylo, jak postihnout.

 

Změnu přinesla až loňská novela azylového zákona. Databázi ukrajinských vozidel stát zřídil proto, aby byla dohledatelná odpovědnost pachatelů přestupků. Tedy, aby stát mohl propojit vozidlo s konkrétním člověkem, uvedl loni ministr dopravy Martin Kupka [ODS].

 

K zaevidování do databáze ukrajinských vozidel potřebují jejich provozovatelé doklad totožnosti, osvědčení o registraci vozidla nebo technický průkaz a formulář o provozovateli, kde žadatel vyplní základní údaje o sobě a svém vozidle.

 

ČEŠI NA TECHNICKÉ PROHLÍDKY MUSÍ:

 

V českém registru vozidel, na které se vztahují i kontroly na STK, je podle Jakovljeviče aktuálně téměř 6,7 milionu provozovaných osobních automobilů. Technickou kontrolu na STK podle něj oproti ukrajinským kolegům naopak musejí čeští majitelé se svými automobily absolvovat každé dva roky. Výjimkou jsou nové automobily, které první kontrolu absolvují po čtyřech letech provozu.

 

Letošek pro řidiče na českých silnicích přinesl hned několik novinek v trestání přestupků a zvýšení pokut za ně. Policisté mohou nově na místě vypsat řidičům za porušení dopravních předpisů blokovou pokutu v porovnání s loňskem až ve dvojnásobné výši, to do částky 5 500 korun.

 

Skutečností také je, že kontrol řidičů ze strany policie letos přibylo. A to často i na těch nejméně očekávaných místech. Anebo tam, kde je velká pravděpodobnost, že řidiče takzvaně „nachytají”.

 

Další změnou je, že se od letoška zúžil systém trestných bodů na tři pásma, dříve fungovalo pět sazeb. Zákon o silničním provozu rovněž zpřísnil tresty za nejzávažnější dopravní přestupky. Naopak u méně závažných se zavedly finanční postihy a nespadají do systému trestných bodů. Avšak u nejzávažnějších dopravních přestupků nově platí pravidlo dvakrát a dost. Jelikož horní hranice bodového systému čítá dvanáct bodů.

 

https://www.fintag.cz/2024/08/04/pro-ukrajinske-ridice-v-cesku-technicke-prohlidky-neplati/

 

 

📌04. srpna 2024: 🔥 UKRAJINSKÉ OZBROJENÉ SÍLY OSTŘELUJÍ LUGANSK. NAD MĚSTEM STOUPAJÍ OBLAKA DÝMU. INFORMACE O OBĚTECH A ŠKODÁCH SE UPŘESŇUJÍ. NA MÍSTĚ PŘÍJEZDU PRACUJÍ OPERAČNÍ SLUŽBY.

https://t.me/to_je_nas_svet/28177

 

 

📌04. srpna 2024: ♨️ PŘIBLIŽNĚ 800 000 UKRAJINCŮ „ODEŠLO DO ILEGALITY“, ABY SE VYHNULI MOBILIZACI:

 

▪️ Změnili adresu a přijali práci placenou v hotovosti, řekl listu Financial Times šéf výboru Rady pro hospodářský rozvoj.

▪️ Tito muži utratí ročně 700 milionů až 2 miliardy hřiven za úplatky, aby si koupili dokumenty o osvobození od vojenské služby.

▪️ Vyzývá proto k přijetí formální hospodářské výhrady. Například, kde muži vydělávající nad určitý plat budou osvobozeni od služby. Tímto způsobem je chce motivovat, aby vystoupili ze stínu, přiznali příjmy a platili daně.

https://t.me/to_je_nas_svet/28178

 

 

📌04. srpna 2024: ⚡️AMERICKÝ SENÁTOR MIKE LEE: MOHU VÁM ŘÍCI, CO JSEM VIDĚL ZVENČÍ.

Před několika lety jsem přišel o matku, která deset let bojovala s nemocí. Poté, co jí byla stanovena diagnóza, nám lékaři řekli, na jaké věci si máme dávat pozor. Říkali, že se jí zhorší, když to ovlivní její držení těla a hlavně chůzi.

Přesně to samé držení těla a chůzi jsem viděl u Bidena během prvního roku v jeho úřadu. V roce 2021 jsem si toho všiml. Pak jsem viděl několik důvodů, proč bylo jasné, že se jeho intelekt zhoršuje. Hlídali ho nejen před veřejností, před nepřátelskými médii, ale i před členy Kongresu.

https://t.me/to_je_nas_svet/28180

 

 

📌04. srpna 2024: 📰 🇪🇸 „PŘIŠEL JSEM BOJOVAT, NE SPÁCHAT SEBEVRAŽDU,“ ŘEKL ŠPANĚLSKÝ ŽOLDÁK, KTERÝ ODMÍTL JÍT DO BITVY, KDYŽ SI UVĚDOMIL, ŽE BY HO MOHLI ZABÍT RUSOVÉ.

 

Španělské vydání El Espanol píše o každodenním životě cizineckého legionáře. https://t.me/infoDefALL

 

 

📌04. srpna 2024: KAMALA HARRIS: „CO DALŠÍHO VÍME O TÉTO POPULACI, 18-24? ONI JSOU HLOUPÍ! PROTO JE CHOVÁME NA UBYTOVNÁCH. DĚLAJÍ OPRAVDU ŠPATNÁ ROZHODNUTÍ!“👹

https://t.me/absurdnisvet/77407

 

 

📌🧔🏿‍♂️04. srpna 2024: 🇬🇧 MUSLIMSKÁ OBRANNÁ LIGA SE PŘIPOJUJE. PRÁVĚ TEĎ SE MOBILIZUJÍ V BOLTONU. 👹

https://t.me/absurdnisvet/77408

 

🧔🏿‍♂️🇬🇧 SPOJENÉ KRÁLOVSTVÍ JE V PLAMENECH. CENTRUM MĚSTA BOLTON.

https://t.me/absurdnisvet/77409

 

🧔🏿‍♂️🇬🇧 DEMONSTRANTI ZE DVOU RŮZNÝCH TÁBORŮ SE VČERA STŘETLI V BRISTOLU. Multikulturalismus nikdy nefungoval. Vše, co se stane, je, že získáte ghetta. Je čas očistit národy.

https://t.me/absurdnisvet/77410

 

 

📌04. srpna 2024, 17:51: ŠPANĚLSKO: ŘÁD TEMPLÁŘSKÝCH RYTÍŘŮ:

 

✝️ TEMPLÁŘSKÝ DUCH | HUDEBNÍ MINUTKY | KDYŽ JEŽÍŠ ZACHRÁNIL SVĚT 🙏

„Děti Boží, neztrácejte VÍRU, boj je těžký, vítězství bude velké! Děti Boží, neztrácejte VÍRU, mějte templářského ducha…!“

https://x.com/NotFarLeftAtAll/status/1819682819687297030

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 04.08.2024“:

➡️☭☆Desítky osad v jižním Libanonu zůstaly bez dodávek vody kvůli požáru rozvodny způsobenému náletem izraelského dronu, uvedla místní média.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Posádka vrtulníku Ka-52 zasáhla nepřátelskou pevnost a živou sílu v oblasti odpovědnosti skupiny sil Sever.

Úder provedly neřízené letecké střely S-8 a řízené letecké střely Vikhr. Podle hlášení předního střelce letadla byly všechny uvedené cíle úspěšně zasaženy. Let proběhl jako obvykle.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ukrajinské ozbrojené síly vypálily na Lugansk 12 raket západní výroby, pravděpodobně osm ATACMS a čtyři Storm Shadow, uvedl Pasechnik.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Stíhačka F-16 spatřená nad Oděsou letěla směrem k Moldavsku, řekl koordinátor Nikolajevského odboje Lebeděv

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *