, ,

04.06.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

04.06.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌🔝🔝🔝 💖🙏👍😂 3.6.2024, Smer, SSD, Robert Kaliňák exkluzívne: O STAVE PREMIÉRA, PRETRVÁVAJÚCOM NAPÄTÍ, ALE AJ O PODPORE DANKA ZÍSKAŤ FUNKCIU

 

Po atentáte na premiéra Fica je stále cítiť v spoločnosti napätie. Vyzýval politikov, aby sa po streľbe v Handlovej pozreli do zrkadla. Sám sa za svoje emotívne reakcie ospravedlnil a snaží sa vo svojich vyjadreniach kontrolovať. „Nemôžeme urobiť hrubú čiaru a pokračovať v tej istej rétorike. Zmena musí nastať,“ vyhlásil. Rozumie snahe Andreja Danka stať sa šéfom parlamentu. Pomery sa zmenili voľbou prezidenta a koaličná zmluva by sa mala prehodnotiť. Chcú politici naozaj ukľudniť situáciu? Prečo neprišli na stretnutie k prezidentke? Viac prezradil podpredseda vlády a minister obrany Robert Kaliňák

 

https://youtu.be/Nav__Cnt6Xc?si=O8lEfRZm9DvRNXU2

 

 

📌 🔝🔝🔝 💖🙏👍😂 3.6.2024, Slovensko: PELLEGRINI UKÁZAL OBROVSKÉ SRDCE!

 

Celá sála ho počúvala so zatajeným dychom. JEHO NAJLEPŠÍ PREJAV! Bývalý predseda HLAS-SD a prezident Peter Pellegrini so svojím najlepším prejavom na sneme strany HLAS-SD.

 

https://youtu.be/6bvjwQkQvCk?si=cHcBFd_VFgwbnp2v

 

 

📌4. června 2024 6:50: SOUKROMÁ BEZPEČNOSTNÍ SPOLEČNOST „CROCUS PROFI“ PŘIŠLA O LICENCI MĚSÍC PO TERORISTICKÉM ÚTOKU:

 

Soukromá bezpečnostní agentura Crocus Profi přišla o licenci měsíc po teroristickém útoku na radnici v Krokusu, kde zemřelo 145 lidí.

 

Podle dokumentů, které přezkoumala agentura RIA Novosti, byly poslední údaje o udělení licence soukromé bezpečnostní agentuře předloženy finančním úřadům 10. března 2023. V roce 2019 licenční orgán poskytl informace o obnovení licence a jejím prodloužení.

 

Dne 24. dubna finanční úřady zaznamenaly informaci o odebrání licence společnosti licenčním úřadem. Stejná data byla zaznamenána dvakrát 25. dubna.

 

Podle systému BYR-Analytic nyní soukromá bezpečnostní společnost Crocus Profi nemá licence. Zaměstnanci nákupního centra Crocus City Mall nemohli agentuře RIA Novosti sdělit, zda má soukromá bezpečnostní společnost Crocus Profi kancelář a kde se nachází. Podle otevřených zdrojů se sídlo společnosti nachází na ulici Meždunarodnaja v Krasnogorsku, která se nachází v blízkosti radnice Crocus. Nikdo neodpovídá na telefonní číslo soukromé bezpečnostní agentury, které je uvedeno ve vyhledávači.

 

Ochranka v Crocusu nadále pracuje, ale není známo, v jaké společnosti jsou zaměstnanci, protože na jejich uniformách nejsou žádné identifikační symboly.

 

K teroristickému útoku v koncertní síni Crocus City Hall v Krasnogorsku došlo 22. března.

 

ÚTOČNÍCI ZAHÁJILI PALBU Z AUTOMATICKÝCH ZBRANÍ NA LIDI A ZAPÁLILI HLEDIŠTĚ.

 

V důsledku teroristického útoku bylo zabito 145 lidí.

 

https://www.vesti.ru/article/3982779

 

 

📌4. června 2024 5:50: RAKETOVÉ SYSTÉMY ČERNOMOŘSKÉ FLOTILY ZAÚTOČILY NA ZAŘÍZENÍ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Pobřežní raketové systémy Bastion Černomořské flotily zasáhly nepřátelské pozemní cíle na ukrajinském území.

 

„Výpočty pobřežních raketových systémů Bastion Černomořské flotily během bojové služby zasáhly identifikované objekty ozbrojených sil Ukrajiny na území Ukrajiny,“ uvádí TASS s odkazem na ruské ministerstvo obrany.

 

Je třeba poznamenat, že po obdržení souřadnic cílů se personál divize přesunul do oblasti pozic. Rozmístil odpalovací zařízení raketových systémů Bastion a odpálil střely s plochou dráhou letu.

 

„Výsledky objektivní kontroly potvrdily přesnou porážku určených cílů,“ zdůraznilo vojenské oddělení v prohlášení.

 

https://www.vesti.ru/article/3982717

 

 

📌4. června 2024 7:44, Diplomat Gavrilov: NA UKRAJINĚ OPERUJE 92 ZAHRANIČNÍCH SABOTÁŽNÍCH A PRŮZKUMNÝCH SKUPIN:

 

NA UKRAJINĚ PŮSOBÍ VÍCE NEŽ 90 ZAHRANIČNÍCH SABOTÁŽNÍCH SKUPIN, VČETNĚ 14 AMERICKÝCH.

 

„Podle údajů, které máme, je potvrzuje Pentagon ve svých otevřených materiálech, na Ukrajině operuje 92 sabotážních a průzkumných skupin, z toho 14 amerických.

To znamená, že jejich generálové, jejich důstojníci, kteří jsou jako žoldáci a instruktoři, ve skutečnosti plánují teroristické operace proti naší zemi,“ řekl v rozhovoru pro Izvestija Konstantin Gavrilov, vedoucí ruské delegace na jednáních ve Vídni.

 

 

Kyjev se podle něj kvůli úspěchům ruské armády zoufale snaží „stimulovat“ nábor nových bojovníků. Podle Gavrilova tedy ve Španělsku existuje společnost, která shromažďuje španělsky mluvící v Latinské Americe a posílá je bojovat bez znalosti angličtiny a speciálních dovedností ve vojenských záležitostech.

 

Diplomat také řekl, že na Ukrajině jsou žoldáci s bojovými zkušenostmi. Jak Gavrilov ujistil, jsou velmi účinně ničeni, což odrazuje od zvyšování jejich počtu.

 

„Obvykle se také nezapočítávají do počtu vězňů. Snaží se je evakuovat, aby zakryli stopy,“ řekl.

 

Diplomat zdůraznil, že ztráty mezi žoldáky jsou skryté, aby nevyvolaly protesty v západních zemích.

 

Ministerstvo obrany Ruské federace již dříve informovalo o zničení žoldáků ze Spojených států, Velké Británie, Gruzie a dalších států. Oddělení pravidelně informuje o porážce míst hromadění cizinců bojujících na straně Kyjeva.

 

https://www.vesti.ru/article/3982816

 

 

📌4. června 2024 7:17: UKRAJINSKÝ DRON SESTŘELEN NAD OBLASTÍ BELGOROD:

 

Ruské systémy protivzdušné obrany zničily ukrajinský dron nad oblastí Belgorod.

Včera v noci byl zmařen pokus kyjevského režimu provést teroristický útok pomocí dronů leteckého typu na cíle na ruském území.

 

„Jeden bezpilotní letoun byl zničen nad územím oblasti Belgorod systémy protivzdušné obrany ve službě,“ uvedlo ruské ministerstvo obrany.

 

V pondělí večer ruské systémy protivzdušné obrany zničily pět ukrajinských bezpilotních letounů nad Belgorodskou oblastí.

 

https://www.vesti.ru/article/3982755

 

 

📌5.  června 2024 9:58: RUSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ: ZELENSKYJ PROSIL VŮDCE SNS, ABY PŘIJELI DO ŠVÝCARSKA, ALE VŠICHNI ODMÍTLI:

 

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj se snažil osobně přesvědčit vůdce zemí SNS, aby přijeli na konferenci do Švýcarska, ale neuspěl, uvedl náměstek ruského ministra zahraničí Michail Galuzin.

 

„Bylo zapojeno těžké dělostřelectvo: Zelenskyj a jeho západní „přátelé“ začali osobně volat a prosit vůdce států Commonwealthu, aby se tohoto „shromáždění“ zúčastnili. Víme, že nikdo z nich takovému přesvědčování nepodlehl,“ řekl diplomat v rozhovoru pro agenturu TASS.

 

Takzvaná konference o Ukrajině se má konat ve Švýcarsku ve dnech 15. a 16. června. Rusko se akce nezúčastní. Podle ruského ministra zahraničí Sergeje Lavrova Rusko opakovaně prohlásilo, že je připraveno jednat o Ukrajině, ale s přihlédnutím k uznání reality.

 

Na summit nepřijedou ani lídři Číny, Saúdské Arábie, Jihoafrické republiky a mnoha dalších zemí, včetně Spojených států. Joe Biden řekl, že se v tuto chvíli plánuje zúčastnit sbírky na kampaň v Kalifornii.

 

https://www.vesti.ru/article/3983067

 

 

 

📌 4. června 2024 10:13, VOLODIN: SPOJENCI KYJEVA SNÍŽILI ÚROVEŇ PŘÍTOMNOSTI VE ŠVÝCARSKU:

 

Velmi brzy bude Švýcarsko hostit hojně medializovanou mírovou konferenci o Ukrajině. ZÚČASTNÍ SE HO 80 AŽ 100 ZEMÍ.

 

Událost přitom bude ignorována Ruskem, Čínou a Saúdskou Arábií. Moskva, Peking a Rijád nechtějí ztrácet čas nesmyslnými diskusemi o Zelenského vzorci.

 

Mezitím spojenci Kyjeva již snížili úroveň své přítomnosti na konferenci. Joe Biden tedy odmítl jít na Satanovu kouli. Austrálie se naopak rozhodla vyslat do Švýcarska pouze ministra pro systém pojištění invalidity.

 

Podle předsedy Státní dumy Vjačeslava Volodina to hodně vypovídá o ukrajinských partnerech.

 

„Přístup Západu je pokrytecký. Politika Washingtonu a Bruselu je založena výhradně na dvojím metru,“ dodal předseda dolní komory parlamentu.

 

https://www.vesti.ru/article/3983122

 

 

📌 4. června 2024, 11:07: RUŠTÍ VĚDCI POSOUDÍ DŮSLEDKY VYPOUŠTĚNÍ RADIOAKTIVNÍ VODY Z FUKUŠIMY:

 

Ruští vědci se vydali na expedici, aby studovali obsah radionuklidů v severozápadní části Tichého oceánu, Japonském moři a Ochotském moři a posoudili důsledky vypouštění vody z jaderné elektrárny Fukušima-1.

 

Výzkumná loď „Akademik Oparin“ vyplula 4. června z Vladivostoku. Na palubě jsou zaměstnanci Iljičevského tichomořského oceánologického institutu Dálněvýchodní pobočky Ruské akademie věd, Národního výzkumného centra „Kurčatovův institut“, Sachalinské státní univerzity, stejně jako studenti Federální univerzity Dálného východu a Petrohradské státní univerzity. Plavba skončí v červenci, informuje RIA Novosti.

 

Od srpna 2023 začal provozovatel japonské jaderné elektrárny Fukušima vypouštět do oceánu vodu, která dříve sloužila k chlazení poškozených reaktorů a následně byla čištěna v systému ALPS. Tvrdí se, že tento systém dokáže vyčistit vodu od 62 druhů radionuklidů, s výjimkou tritia.

 

V současné době je dokončena šestá etapa vypouštění vyčištěné vody ze stanice, během které bylo vypuštěno cca 7,8 tis. tun vody v dávkách nepřesahujících 500 tun denně.

 

Rospotrebnadzor již dříve uvedl, že radiační monitorování environmentálních objektů na Dálném východě po roce 2011 se provádí denně. Neexistuje žádný přebytek přirozené úrovně radiačního pozadí.

 

https://www.vesti.ru/article/3983266

 

 

 

📌 4. června 2024, 10:58, Kabulov: AFGHÁNSKÁ DELEGACE SE CHYSTÁ NA SPIEF:

 

Ministr práce afghánské vlády s delegací již míří do Ruské federace, aby se zúčastnil Petrohradského mezinárodního ekonomického fóra (SPIEF).

 

Zprávy o tom, že hnutí Tálibán (zakázané v Ruské federaci) odmítlo přijít na SPIEF, nejsou pravdivé, řekl Zamir Kabulov, ředitel druhého asijského odboru ruského ministerstva zahraničí.

 

Kabulov již dříve uvedl, že ruské ministerstvo zahraničí a ministerstvo spravedlnosti informovaly hlavu státu Vladimira Putina, že Tálibán by mohl být vyloučen ze seznamu zakázaných organizací. Poznamenal také, že postoj ruského diplomatického oddělení k této otázce je „pozitivní“. Ruská strana, jak zdůraznil diplomat, hodlá rozšířit spolupráci s Afghánistánem nejen v ekonomice, ale také v boji proti terorismu.

 

Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov poznamenal, že iniciativa týkající se možného odebrání statusu teroristické organizace Tálibánu odráží objektivní realitu. Skutečná moc v Afghánistánu je v rukou Tálibánu a Rusko není této zemi lhostejné, řekl.

 

https://www.vesti.ru/article/3983306

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 4. června 2024, 11:48: TURECKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ: IZRAEL PROMĚNIL GAZU V NEJVĚTŠÍ HŘBITOV NA SVĚTĚ:

 

IZRAELSKÁ ARMÁDA DOSLOVA UTOPILA PÁSMO GAZY V KRVI. 😭Tento názor vyjádřilo turecké ministerstvo zahraničních věcí.

 

Diplomatické oddělení republiky je přesvědčeno, že Tel Aviv zašel příliš daleko ve své reakci na teroristický útok Hamásu ze 7. října.

 

„V důsledku operace Železné meče již zemřelo více než 36 tisíc lidí. Pásmo Gazy bylo ve skutečnosti rozděleno na jižní a severní část a přeměněno na největší hřbitov na světě,“ uvádí se v oficiálním prohlášení.

 

Izraelské obranné síly zároveň pokračují v útocích na civilní cíle a udržují palestinskou enklávu v blokádě, a to navzdory kritice mezinárodního společenství.

 

Ani 👺Biden nedokáže 👺Netanjahua zastavit.

 

https://www.vesti.ru/article/3983407

 

 

 

📌 ŽIDLE, NA KTERÉ SEDÍ PAPEŽ, STOJÍ 40 MILIONŮ DOLARŮ (vyrobeno z ryzího zlata).

 

Sedím a modlím se k Bohu, aby pomohl hladovým dětem v Africe.

Tady je vaše náboženství – nedívejte se na mě, co dělám, ale poslouchejte mě a čtěte co říkám!: „Svět je čím dál pokrytečtější… to je pravda…“

Jediné náboženství je být dobrým člověkem. Nikdo ti nedá odpuštění kromě tebe za naše vlastní chování a činy…

„Nakonec jediná důležitá věc je LÁSKA, to je MOJE NÁBOŽENSTVÍ, MOJE CESTA ŽIVOTA!“

 

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10221528950568198&set=a.1292318323112

 

 

📌💥💥💥04.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: JADERNÝ NÁZNAK ZA CHAMENEÍHO „KONEČNOU“ HROZBOU IZRAELI? VELKÉ VAROVÁNÍ PŘED CÍLI ÍRÁNU ZE STRANY ŠÉFA MEZINÁRODNÍ AGENTURY PRO ATOMOVOU ENERGII (IAEA)…

 

https://youtu.be/rNR-9XwsLrs?si=wClK4U_3BtKCggNT

 

 

📌💥💥💥04.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ÚTOK HIZBALLÁHU VYTVOŘIL V IZRAELI SCÉNY PODOBNÉ TĚM Z PÁSMA GAZY; POŽÁR „MIMO KONTROLU“ V PŘÍHRANIČNÍM IZRAELSKÉM MĚSTĚ KIRJAT SHMONA

 

https://youtu.be/AwArybsSzL4?si=tMhHzwzb4Eennq-K

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „VAŠE BLÁZNIVÉ MYŠLENKY…“: ALIANCE NATO DOSTÁVÁ VELKÉ VAROVÁNÍ OD SVÉ ČLENSKÉ ZEMĚ UPROSTŘED OBAV ZE VZNIKU PŘÍMÉ KONFRONTACE S RUSKEM

 

https://youtu.be/zNAppWE-QZE?si=d13EQaIEM_PwbQDU

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ÚTOK ZÁPALNOU BOMBOU NA IZRAELSKÉ VELVYSLANECTVÍ V ČLENSKÉ ZEMI ALIANCE NATO RUMUNSKU; PALESTINSKÝ BOJOVNÍK ZAÚTOČIL NA ŽIDOVSKÉ OSADNÍKY NA ZÁPADNÍM BŘEHU JORDÁNU

 

https://youtu.be/K-5vUmwNtw8?si=307eKHGLVy7e_4Fw

 

 

📌💥💥💥04.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „ŽÁDNÝ BYZNYS S IZRAELEM“: EGYPT SE VZPÍRÁ SPOJENÝM STÁTŮM – ODMÍTÁ SPOLUPRÁCI S IZRAELEM NA HRANIČNÍM PŘECHODU V PALESTINSKÉM MĚSTĚ RAFAH

 

https://youtu.be/AcS_N3IjHfM?si=bTvr0nA8Sdmy2vjo

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: INDIE A SPOJENÉ STÁTY „URÁŽÍ“ ZELENSKÉHO: PŘEDSEDA INDICKÉ VLÁDY MODI, MINISTR JAISHANKAR ANI JOE BIDEN NEPŘIJEDOU NA TEN UKRAJINSKÝ MÍROVÝ SUMMIT VE ŠVÝCARSKU

 

https://youtu.be/CVOHNPG5YU4?si=n_YEj8c3XoXOiL-F

 

 

📌 „PŘÍŠTÍ GENERACE“: CORONA VARIANTA KP.2 NA VZESTUPU V NĚMECKU 😂🙈 👹

Nová varianta Corona dobývá Německo. Experti se neobávají varianty KP.2 – rizikovým skupinám však radí, aby vývoj sledovaly.

 

Berlín – Časy koronavirové pandemie jsou naštěstí pryč. Virus však stále existuje – a také nové varianty. Varianta KP.2 Sars-CoV-2 se v současné době šíří v několika zemích, včetně Německa. Podle odborníků ani zdaleka nehovoříme o začátku letní vlny. Rizikové skupiny by však měly zůstat ostražité.

 

Koronavirus v Německu: Zhruba každá pátá nová infekce je varianta KP.2

Institut Roberta Kocha (RKI) nadále publikuje své týdenní zprávy, ale už jim není věnována téměř žádná pozornost. Poslední údaje z 6. až 12. května pro rozšířené podlinií ukazují, že varianta KP.2 již představuje asi 19 procent nových infekcí v této zemi. Tato varianta tak trumfuje dříve dominantní podlinii JN.1. O dva týdny dříve se podíl KP.2 pohyboval kolem čtyř procent.  Lékařské experty však tento další vývoj viru neznepokojuje.

 

https://www.fr.de/panorama/gesundheit-corona-variante-kp-deutschland-vormarsch-rki-inzidenz-steigung-wissenschaft-93107189.html

 

 

📌GLOBÁLNÍ OTEPLOVÁNÍ: Je skoro červen a na konci nejteplejšího května za posledních třicet tisíc let  je na Gotthardu osm metrů sněhu.

https://t.me/absurdnisvet/73983

 

 

📌 AC24.cz: KLAUS SE TVRDĚ OPŘEL DO ČESKÉ TELEVIZE V PŘÍMÉM PŘENOSU

 

https://www.ac24.cz/zpravy-z-domova/klaus-se-tvrde-oprel-do-ceske-televize-v-primem-prenosu/

 

 

📌⚠️🇪🇦 SEX S NEZLETILÝMI JE SOUČÁSTÍ CIKÁNSKÉ KULTURY, ROZHODL ŠPANĚLSKÝ SOUD.

 

Soud zprostil obžaloby 20letého muže obviněného z údajného soustavného sexuálního zneužívání 12leté dívky. Provinční soud v Ciudad Real ve středním Španělsku zprostil obžaloby cikána obviněného z trvalého sexuálního zneužívání 12leté dívky. Jako odůvodnění svého verdiktu uvedl mimo jiné zvláštnosti cikánské kultury. Španělský úřad pro rovnost odsoudil rozhodnutí jako „absolutní ostudu“ a nerespektování práv nezletilých cikánů.

 

https://www.rt.com/news/598706-gypsy-culture-minors-sex/

 

 

📌👶💉🎚️ ŠOKUJÍCÍ ÚDAJE Z FILIPÍN: Půl milionu nadúmrtnost 👹

O 1 MILIÓN MÉNĚ NAROZENÝCH MIMINEK od roku 2020

 

Od zavedení očkování proti COVID je nyní nadúmrtnost „událostí černé labutě“

 

Nadměrná úmrtnost Filipíny

  • 2021 43,9% nadúmrtnost
  • 2022 8% nadúmrtnost
  • 2023 10% nadúmrtnost

Toto je akce Černá labuť

 

Půl milionu dalších úmrtí od roku 2021 do roku 2023

 

Data narození

Od roku 2020 obě míry dramaticky klesly • Kumulativní porodnost

2020–září 2023

ZTRATILI JSME 1 MILION DĚTÍ  👹👹👹  

 

https://x.com/canindependent/status/1796188028026699924?s=46&t=ul34ZAZO8h0eokvMydVMfA

 

 

📌 FAUCIHO ZPOVĚĎ? 👹👹👹

Fauci vyjmenovává všechny lékařské podvody, se kterými se za ta desetiletí zapletl

 

Byl jsem v NIH 54 let a

Ředitel NIAID 38 let

 

Byl jsem hluboce zapojen do

Vědecká reakce a reakce veřejného zdraví na infekční onemocnění, jako jsou;

  • HIV AIDS
  • Pandemie chřipky
  • Virus Ebola
  • Virus Zika

 

„Pod mým vedením jsme měli dobrou pozici pro reakci na Covid-19“

 

Více než 2 desetiletí jsme investovali miliardy dolarů do technologií mRNA, které vedly k rychlému vývoji vakcín proti Covid

 

https://m.youtube.com/watch?v=_kBtqVc5DwU

 

 

📌👶💉🎚️ MARJORIE TAYLOR GREENE VYZÝVÁ K UVĚZNĚNÍ  FAUCIHO

 

Podvýbor House Select pro Coronavirus;

Vědci z NIH vydělali na licenčních poplatcích od výrobců léků 710 milionů dolarů. Skutečnost, která byla skryta!

 

Nezapomeneme, co udělal našim dětem; jejich maskování, podstrkování experimentálních genových editačních snímků Covid dětem

 

Je zodpovědný za smrt a zranění tisíců dětí.

https://t.me/absurdnisvet/73991

 

 

📌💉🎚️🚨🚨Filipíny – září 2021 zaznamenalo 143% přebytek úmrtí  https://t.me/absurdnisvet/73990

 

 

📌👶 PŘIROZENÝ POROD – rozhovor s Frankem-Robertem Belewskym

 

Historik a badatel v oblasti dětství Michael Hüther uvádí, že téměř všechny děti na světě, konkrétně 98 %, se rodí zdravé a vysoce nadané. Se schopností empatie, sociálním chováním a téměř nekonečnou láskou k učení a životu.

 

Realita v naší moderní společnosti je však velmi odlišná. Každé druhé dítě má nyní chronické onemocnění. Jedno ze čtyř dětí potřebuje nějakou formu terapie. Problémy s chováním a psychické poruchy přibývají neuvěřitelně rychlým tempem. Můžeme tedy v současné době předpokládat, že jen kolem 15 % až 20 % dětí je dnes duševně a fyzicky zdravých a stabilních. Teze pana Hüthera je, že přirozené nadání dětí je systematicky ničeno. Protože dnes jsou děti od 1 do 18 let spíše ve státní péči než v rodinné…  👏👏👏

 

https://t.me/absurdnisvet/73996

 

 

📌 ZVRÁCENÁ REKLAMA WEF NA POŽÍRÁNÍ HMYZU: KDYŽ JÍME HMYZ KRMENÝ ODPADEM Z POTRAVY, VYTVÁŘÍME OBĚHOVÉ HOSPODÁŘSTVÍ!

https://t.me/absurdnisvet/73989

 

 

📌❌🇪🇺 Příznivec ÖXIT Rutter: „EU JE ZKORUMPOVANÁ, EXTRÉMNĚ DRAHÁ A ŠKODÍ NÁM!“ 👍 👏

 

Pro organizátora a aktivistu MEGADEMO Martina Ruttera otázka reformy EU nevyvstává, je třeba mluvit o odchodu. EU je nejen zkorumpovaná, ale také extrémně drahá. Rutter vyjmenovává obrovské částky, které EU stojí rakouské daňové poplatníky. Ukazuje také enormní inflaci v Rakousku od vstupu do EU. Peníze daňových poplatníků jsou ukradeny z jeho kapsy. Martin Rutter říká: „EU NÁM ŠKODÍ!“  NEJEN RAKOUSKU!

 

https://www.oexit.jetzt

https://t.me/absurdnisvet/73988

 

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 04.06.2024“:

➡️☭☆Posádka BM-21 „Grad“ MLRS skupiny sil „Sever“ provedla plošný úder na místo, kde byla v Charkovské oblasti soustředěna nepřátelská živá síla.

Následkem požáru bylo zničeno nákladní auto a dvě osobní auta. Ztráty nepřítele činily více než 30 zabitých a zraněných vojáků.

„Hodně záleží na naší práci a na práci ostatních dělostřeleckých jednotek. Nejprve cvičíme a poté se naše pěchotní a útočné skupiny přesunou vpřed,“ řekl starší důstojník raketové baterie s volacím znakem „Chita“.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Volodin komentoval konferenci o Ukrajině ve Švýcarsku: Jakékoli pokusy vnutit Rusku jakákoli rozhodnutí učiněná na neobjektivních schůzkách jsou odsouzeny k neúspěchu. Poznamenal, že nejlepší způsob, jak ukončit konflikt, je přestat dodávat zbraně do Kyjeva.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Y

➡️☭☆Posádky Su-34 zničily nepřátelskou pevnost a živou sílu v oblasti odpovědnosti skupiny sil Střed. Úder provedly neřízené letecké pumy FAB-500 s univerzálním plánovacím a korekčním modulem.

Po obdržení potvrzení od rozvědky, že cíle byly zničeny, se posádky bezpečně vrátily na odletové letiště.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Vojenské cvičné letadlo havarovalo v Turecku a zabilo dva piloty

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *