, ,

04.04.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Smrtící medicína a organizovaný zločin. Jak velké farmaceutické firmy zkorumpovaly zdravotnictví….

05.04.2024: Odpolední zprávy, Témata: Smrtící medicína a organizovaný zločin. Jak velké farmaceutické firmy zkorumpovaly zdravotnictví….

📌 5.4.2024, Anna Hogenová: Přeji všem odvahu k pravdě. Strašně se lže. Jako by se samo lháři přesvědčovali o tom, kam až je možno zajít, do kdy si to lidé už nedají líbit. Jako by byl vypsán tučný grand na zjištění, co lidé vydrží. Vysokoškoláci se vymlčují, lékaři dostali výslužku, budou se vymlčovat, jsou koupení. Učitelé se drží při zdi, tak tomu bylo bylo vždy. Cítíme se podvedení. Jediné, co je třeba uvědomit si to a tuto beznaděj si v plné hloubce přiznat a neuhýbat před ní. Vrátit se k tomu, co je vždy nejdůležitější, žít z vlastního pramene, jak to říkal Patočka: „Vrátit se k tomu, čím nejvíce jsme, a aspoň nezrazovat to nejhlubší v nás, stejně se bez toho nedá žít.“ A tak tedy přeji každému setkání se sebou samým v té hlubině, kdy už nemá cenu něco předstírat a nutit se do pozitivního myšlení. Přeji každému „Galenetes Psyches“.

(Já osobně jsem názoru, že právě naopak, pozitivní myšlení dělá hodně pro každého člověka!)

 

https://fb.watch/rfpgIPBLa2/

 

📌💥💥💥05.04.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Šéf aliance NATO „vyhrknul“ pravdu; řekl, že „oslabené Rusko zemře i bez nasazení našich vojáků“

Tak Rusko je oslabené??? Pak Ukrajina už má totálně zaškrcen přívod kyslíku a krvi 😂🙈 To sami amíci oslabili celou Evropu, a tak i dopadnou!!! Rusko se bude smát na konec, přátelé.)

https://youtu.be/9LdG1hOVuiM?si=wgS6sk8bKT9L2aVx

 

📌💥💥💥05.04.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „Vy nám nedávejte rady“: Rusko reaguje na Blinkenovu přednášku, žádá, aby se USA „vzdaly jakékoliv naděje na strategickou porážku Ruska“… 👍 👏

 

https://youtu.be/dudL9l5H2RI?si=dUffIyUxroVbXvGh

 

📌💥💥💥05.04.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „Je to povinná pomoc…“: Rusko obviňuje Spojené státy z donucování členů NATO pomáhat Ukrajině…  👍 👏

 

https://youtu.be/hn1JMAZn2c0?si=PWGpiir6oM4D3XgI

 

📌💥💥💥05.04.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Emmanuel Macron změkčuje tón vůči Rusku; říká, že chce „spolupracovat s Moskvou“ při vyšetřování teroristického útoku na moskevské centrum Crocus…

(No zrovna tebe, po tom všem Moskva potřebuje 😂🙈)

https://youtu.be/23j3LABhogU?si=jJKTP1HM5-Nyq5-p

 

📌👹💉🎚️ Všem, kdo ještě chodí „k doktorovi“ doporučuji jednu knihu, je přeložena do češtiny… Smrtící medicína a organizovaný zločin. Jak velké farmaceutické firmy zkorumpovaly zdravotnictví. – Peter C. Gotzsche | Knihy Dobrovský

 

https://www.knihydobrovsky.cz/kniha/smrtici-medicina-a-organizovany-zlocin-jak-velke-farmaceuticke-firmy-zkorumpovaly-zdravotnictvi-420594098

 

📌 🔝🔝🔝♨️♨️♨️1.4.2024. Infokurýr, Právo, respekt, odbornost:

 

👉 „Total Control na bydlení je tady! Evropský parlament odsouhlasil směrnici na zákaz“…

Total Control na bydlení je tady! Evropský parlament odsouhlasil směrnici na zákaz vytápění soukromých budov zemním plynem s účinností od roku 2030 pro všechny nové budovy! A od roku 2040 má platit zákaz na topení všemi fosilními palivy ve všech budovách! Topit se bude moci jen elektřinou a dočasně dřevní štěpkou! Pokud to projde, dojde k vykácení všech lesů v Evropě!

👉 Zatímco titulní stránky evropských médií plní články o válce na Ukrajině, čemuž se zase tak nelze divit, tak mezitím Evropská unie pokračuje v drakonickém utahován šroubů občanských svobod a práv a dochází bohužel na moji předpověď a vůbec mi to nedělá radost. Evropský parlament již minulý týden totiž schválil návrh směrnice na zákaz využívání fosilních paliv pro vytápění nově kolaudovaných nemovitostí od 1. ledna 2030 a již od příštího roku 2025 má platit zákaz poskytování dotací na pořízení plynových a veškerých fosilních kotlů.

👉 A to není všechno. Od roku 2040 se má zákaz na topení fosilními palivy, tedy zemním plynem, naftou, uhlím a topnými oleji, rozšířit na všechny nemovitosti, tedy i ty starší, včetně chalup a usedlostí. Nové budovy od roku 2030 budou moci být vytápěny jen obnovitelnými zdroji, což je de facto jen elektřina a dřevní štěpka. Jenže, v návrhu směrnice je udělena výjimka pro výrobce elektrické energie.

Uvnitř Evropské komise je zatím dohoda, že štěpka se nějaký čas bude tolerovat, protože by mohlo dojít k obrovským protestům po celé Evropské unii, pokud by soukromým majitelům bytů zůstala k vytápění jejich nemovitostí jen elektřina pumpovaná buď do tepelných čerpadel anebo do tzv. dvoucestných klimatizací, které umí nejen chladit, ale i vytápět místnosti, a to právě na principu tepelného čerpání venkovního vzduchu. Proto kotle na štěpku jsou pouze dočasným řešením a dá se očekávat, že 👉 po roce 2030 budou tyto kotle postaveny do stejného zákazu jako dnes zemní plyn, který měl také velmi dlouho výjimku.

👉 „Konec vytápění domů fosilními palivy, s výjimkou štěpky, která ale má jen krátký odklad, než bude zakázána také!“

Výrobci elektřiny budou moci i po roce 2040 produkovat elektrickou energii spalováním fosilních paliv, ale naproti emisním povolenkám. Ty si bude moci elektrárna kompenzovat pomocí offsetů z fotovoltaických elektráren a větrných elektráren, čímž si výrobce elektřiny sníží povinnost k nákupu emisních povolenek. 👉 Soukromé osoby nákup emisních povolenek mít nebudou, takže majitel nového rodinného domku kolaudovaného po 1. lednu 2030 bude muset topit jen elektřinou anebo štěpkou, která ale má být povolena jen dočasně. Dřevní štěpka je sice obnovitelný zdroj, ale jde o silně emisní zdroj CO2. Věděli jste, že při spalování štěpky vzniká více emisí než při spalování fosilních paliv? Ocitujme si následující úryvek ze serveru Energozrouti.cz:

Vědci z evropských vědeckých institutů vyzývají ke zpřísnění přístupu k využívání dřeva jako energetického zdroje. Současná směrnice EU o obnovitelných zdrojích energie totiž podle nich vybízí k využívání dřevní biomasy jako zdroje energie, dává ale však zcela chybné informace o tom, jaké při spalování dřeva vznikají emise skleníkových plynů. 🙈

Podle vyjádření vědců Klause Josefa Hennenberga, Hannese Böttchera z Öko-Institutu v Berlíně, Sampa Soimakalliona z Finského institut životního prostředí v Helsinkách nebo Edwarda Robinsona ze společnosti Economy, Land and Climate Insight (ELCI) v Londýně pro server Euractiv je současná debata o uhlíku vzniklém z těžby a využívání dřeva neúplná a poskytuje tak zcela nesprávný obraz o emisích skleníkových plynů.

Vědci tak navrhují Evropskému parlamentu ukončení podpory těžby dřevní biomasy pro energetické účely. Debata o tom, zda by dřevní biomasa měla být zařazena mezi obnovitelné zdroje energie či nikoliv přitom na úrovni Evropské unie již několikrát probíhala a v některých případech měla velké množství odpůrců označování dřeva jako obnovitelného zdroje energie. 🙈

Podle vědců, kteří nyní vyzvali EU ke zpřísnění energetického využívání dřevní biomasy jsou celkové emise spalování dřeva o 13 % vyšší oproti fosilním palivům. V případě započítání průměrné úrovně ukládaného uhlíku pak podle vědců využívání dřeva či dřevní štěpky produkuje dokonce dvojnásobné emise než fosilní paliva.

Zemní plyn má totiž na rozdíl od všech ostatních paliv v bytovkách a rodinných domech jednu naprosto bezkonkurenční výhodu, a to je bezezbytkové spalování. Po spalování plynu totiž nezůstává žádný odpad, žádný popel, žádné uhlíky, prostě plyn se spálí skoro úplně na 100% a emituje se pouze CO2, přibližně 410–650 g CO2eq/kWh. Plyn je nejekologičtější palivo, protože naproti vysoké výhřevnosti je nulový odpad z paliva po spálení a jen nízké emise CO2. Právě proto většina dnešních domů a bytovek má plynové kotle, protože je není potřeba obsluhovat a vynášet popel. Takže, co se sleduje tímto zákazem zemního plynu pro vytápění?

👉 „Soukromí majitelé nemovitostí mají být zruinováni a donuceni k odprodeji nemovitostí, podobně jako k tomu došlo v USA po Velké krizi počátkem 30. let minulého století!“

Ano, je to zavedení Total Control režimu namířeného proti soukromým majitelům nemovitostí s cílem učinit vlastnictví nemovitosti finančně extrémně náročné. Je to globalistický proces na tzv. deprivatizaci soukromého vlastnictví, jako k tomu došlo po Velké hospodářské krizi v USA v roce 1933, kdy některé státy unie zavedly tzv. komerční zdanění nemovitostí odvozovaných z tržní ceny. To vedlo ve státech jako je třeba New York k masivním odprodejům do té doby soukromě vlastněných domů soukromým korporacím, které potom domy začaly pronajímat zpátky původním majitelům.

Ti totiž neměli hotovost na zaplacení mamutích daní za nemovitost, ale měli peníze na nájemné. A přesně tento proces chtějí globalisté spustit v Evropě, ale jdou na to od lesa. Chtějí lidi donutit k prodejům nemovitostí skrze neúnosné náklady na vytápění, skrze vymrzlé a nevytopené domy, ve kterých nepůjde bydlet a skrze horentní a šíleně nákladné a povinné renovace domů, pod záminkou ekologie.

Pokud dojde k přijetí této směrnice, developeři začnou masivně přecházet na Total Control centralizované dálkové vytápění ve městech, ale tam, kde teplárna není v dosahu, tam dojde na konstruování domů a bytovek s vytápěním na štěpku, což zvedne náklady na uskladnění paliva, na zaměstnání kotelníků, kteří budou vynášet popel a doplňovat štěpkové zásobníky, ale to bude jen dočasné řešení, protože štěpka je silně emisní zdroj vytápění a pokud by na štěpku přešli hromadně majitelé všech domů v Evropě, došlo by prakticky k vykácení všech stromů v Evropě. To by samozřejmě nakonec vedlo k zákazu kácení a ke snaze dovážet dřevo na štěpku odjinud. A kdo má na světě největší zásoby dřeva? Ano, Ruská federace! A kruh se uzavřel, takže doufám chápete, proč dojde i k zákazu štěpky, protože by z toho profitovalo Rusko.

👉 „Majitelům nemovitostí vznikne závislost na poskytovatelích dálkového vytápění, kteří získají monopol!“

Jinými slovy, majitelé domů a bytů budou tímto systémem donuceni k napojení na centrální systémy vytápění, protože elektrárny a teplárny budou mít výjimky a budou moci vyrábět teplo z fosilních zdrojů naproti emisním povolenkám. Ale co to znamená? No přece Total Control nad vaší nemovitostí! Začnete být totiž závislí na teplárně, anebo na elektrárně pohánějící vaše tepelné čerpadlo či klimatizaci. Už si nebudete moci zatopit uhlím, anebo plynem, a nakonec ani dřevem, protože od roku 2040 bude na emisní vytápění soukromým kotlem platit zákaz.

👉 Jak se to bude řešit u chalup někde na vesnici, u rekreačních chat a tak podobně, to zatím nikdo netuší. Nikde v návrhu směrnice totiž pro rekreační objekty a staré domy po roce 2040 žádná výjimka vůbec zmíněna není. Jakmile dojde k zákazu i štěpky, bude možné topit jen elektřinou, tedy tepelným čerpadlem anebo dvoucestnou klimatizací a vodu budete ohřívat elektrickým bojlerem. Odběr elektřiny pro vytápění budov po roce 2040 v Evropě bude astronomický, a to nepočítáme elektrická auta a jejich náročnost na elektřinu.

👉 Veškeré vytápění domů tak má být přeměněno na vytápění elektřinou, kterou si nebudete moci snadno vyrábět sami, ale budete muset elektřinu odebírat od nadnárodních energetických korporací, které jako jediné budou mít povolení pro fosilní výrobu elektřiny zatíženou mamutími emisními povolenkami. 👉 Zatopit si v chalupě uhlím nebo běžným dřevem bude zločin, protože to bude zakázané jako terorismus znečišťování atmosféry. 🙈

Jedinou možnosti bude vytápění elektřinou a v případě tepla dálkové vytápění ve městech. Tím vznikne monopol na vytápění. Monopol bude držet hrstka majitelů elektráren a tepláren. A protože budou mít monopol, začnou zvedat ceny elektřiny a tepla, což bude kvitováno globalisty, neboť to povede k bankrotům majitelů budov a k jejich prodejům do rukou globalistů, protože náklady na vytápění budou astronomické.

👉 „Konec národních států bude zarámován největší rozkrádačkou majetků goyim v celé historii!“

Jak už jsem říkal před týdnem na SVCS, na venkově to povede k tomu, že lidé budou po nocích topit načerno, aby nebylo vidět kouř, jak stoupá z komína. Lidé budou načerno chodit do lesů na topné dřevo. A ekologické hlídky budou po nocích chodit s termokamerami a budou na udání sledovat, jestli ten a ten soused opravdu náhodou netopí tím dřevem, které si, podle udání souseda, někde nařezal v lese.

👉 Total Control má za cíl připravit lidi o svobodu vytápění svých domů, a to s cílem zvýšení nákladů na vytápění za hranu únosnosti, že lidé nakonec raději nemovitost prodají. Nebudete nic vlastnit, ani auta, ani domy, a budete šťastní. Tak to tvrdí Klaus Schwab. A plán na zákaz topení zemním plynem 👉 v celé EU je přesně nástroj, jak převést vytápění do rukou třetích subjektů, které získají monopol a potom vyšroubují ceny tepla a energií k nepříčetnosti. Sami si prostě nezatopíte.

👉 Je to podobná situace jako s potravinami. Ty už si dnes také sami nevypěstujete, jste závislí na nadnárodních producentech. 👉 Lidé totiž nemají zemědělskou půdu. A ti, kteří ji mají, nechtějí pracovat v zemědělství, takže 👉 ji propachtují firmám jako je Agrofert, který potom na tom poli pěstuje řepku do biopaliv. Zbavení národů samostatnosti je 👉 hlavním cílem SGS – Světového globalistického sionismu, což je nejvyšší světský řídící proces nad touto planetou. Nad ním jsou již pouze okultní procesy řízení. 👉 SGS usiluje o ukotvení světové vlády v rukách nikým nevolených elit, které kontrolují veškeré banky, průmysly, média, potravinářství, farmacii, vzdělávání a vojensko-průmyslový komplex.

👉 „Okrademe vás o všechno ve jménu lepšího zítřka!“

Od okamžiku Havlovy vzpoury v listopadu 1989 probíhá proces přesunování majetků od goyim do rukou korporací pod kontrolou SGS. Postupně, pod nejbizarnějšími záminkami, tuhle o roztávání ledovců v Arktidě, támhle o nárůstu CO2, odebírají goyim jejich svobody. Berou jim soukromou osobní dopravu, jejich auta, místo nich přichází koloběžky a kola, berou jim jídlo na stole, najednou přichází na stůl cvrčci a sarančata.

Najednou jim berou vytápění domů plynem a brzy i dřevem, a místo toho se má topit elektřinou, která přitom nebude. Nebude ani na nabíjení těch elektrických aut, které goyim mít nebudou, ani na pohánění tepelných čerpadel, které domy goyim také mít nebudou. A brzy přijde i komerční zdanění nemovitostí, jako v USA v některých levičáckých státech, což povede k nuceným prodejům nemovitostí.

A to právě do rukou těch korporací pod kontrolou nadnárodních elit. Všechno, co se se teď děje, je prováděno s cílem připravit goyim a jejich rodiny o veškeré majetky. 👉 Děje se to ale pomalu, postupně, pod záminkami ochrany klimatu a kdečeho jiného, ale děje se to trvale a soustavně. Lidé přichází o soukromé vlastnictví půdy k výrobě potravin, aut k dopravě a nemovitostí k bydlení, které si postupně více a více nebudou moci dovolit.

A to kvůli finančně neudržitelnému modelu provozu, pokud jde o elektrická auta, a energií, pokud jde o vytápění nemovitostí. SGS proto lidem zakáže topení tím, co je laciné a dostupné, a nakáže jim topit tím, co je a bude ukrutně drahé a v omezeném množství, protože výstavby tisíců elektráren po celé EU se neplánují, právě naopak. Plánují se další uzavření jaderných elektráren, po Německu to čeká další evropské země. Copak se všichni zbláznili?

👉 „Na talíři saranče, před domem koloběžka a svetr s finským vzorem Pekari!!!“

👉 Kde se vezme ta elektřina na ty miliony baráků v EU? Nevezme se nikde! Majitelé v nich nebudou moci topit, nemovitosti prodají. A až je SGS všechny získá, tak v tom okamžiku si tyto korporace na vytápění těchto milionů nemovitostí schválí fosilní výjimky a budou ty domy goyim zpětně pronajímat. Takový je plán! Je to plán na okradení národů úplně o všechno, o jejich majetky, a nakonec i o jejich vlastní státy a hranice, viz. snaha Evropské komise zrušit v Evropské radě právo veta pro malé státy. Je to prostě největší rozkrádačka ve světové historii pod záminkou „lepšosvěta” a „lepšoklimatu” pro všechny. Kdyby tupost nevládla mezi národy, tyto nosaté procesy by neměly šanci na úspěch.

👉 Ale když si rodiče nechali do sebe a do svých dětí před 3 lety vstřikovat dobrovolně experimentální roztoky a ani nehnuli brvou, a když rodiče v USA, a dokonce i v západní Evropě si nechávají přešívat své děti na jiná pohlaví, tak je jasné, že pro SGS nebude ani problém dát lidem na talíře červy a sarančata!!! Nebudou mít ani problém dát jim před nájemní byt místo auta koloběžky a do vymrzlých nemovitostí jim nejprve doporučí svetry s finským vzorem „Pekari” (v překladu „Kádinka”) a potom nabídnou odprodej přes výkupní společnost registrovanou na Kypru nebo na Bahamách.

👉 A lidé se bouřit nebudou, protože ani v době covidu, 👉 když jim SGS na zkoušku brali lidská práva, 👉 se nikdo nebouřil. Tedy, až na pár výjimek, na dezoláty, na které ministr vnitra, navlečený mimochodem v červeném svetru, neváhal koupit vodní děla. Takže, čím vlastně budou majitelé nemovitostí topit za pár let? To je otázka, na kterou si umí odpovědět jen konceptuálně gramotný člověk. A ty odpovědi jsou již dnes v roce 2024 doslova jako z hororu.

-VK- Šéfredaktor AE News

https://cz24.news/total-control-na-bydleni-je-tady-evropsky-parlament-odsouhlasil-smernici-na-zakaz-vytapeni-soukromych-budov-zemnim-plynem-s-ucinnosti-od-roku-2030-pro-vsechny-nove-budovy-pokud-to-projde-dojde-k-vy/?fbclid=IwAR2RH8lfudvijG61_fVJB5xCKrq3o9KxavfTRvlBCf0QVy5aGem9kthg5sE

📌🧫💊 4.4.2024, Lidé a společnost, KRISTINA KIDOGO: Na prodeji léku proti bolesti rodina vydělala miliardy. Zabil více lidí než jaderné zbraně.

👉 Členové rodiny Sacklerových stojí v centru krize, která má na svědomí více než půl milionu lidských životů. Za předepisování vysoce návykových léků platili lékařům nemalé částky, na odškodnění obětí ale dosud nemuseli dát ani jediný cent.

Článek:

V létě roku 2018 celé Spojené státy napjatě očekávaly vynesení rozsudku v přelomové kauze. Lékař Barry Schultz byl souzen za to, že svým pacientům záměrně předepisoval nadměrné množství tehdy populárního léku zvaného OxyContin. OxyContin patří mezi polosyntetické opioidy a používá se k tlumení středně silných až silných bolestí; kromě toho, že vyniká vysokou účinností, je ale také extrémně návykový. Barry Schultz si byl této návykovosti vědom, přesto v průběhu pouhých dvou let vypsal několik tisíc receptů, podle kterých měli jeho pacienti užívat až šedesát tablet tohoto opiátu denně. Svou vinu zarputile odmítal, za své konání byl ale shledán vinným a odsouzen k 157 letům vězení.

Kauza doktora Schulze byla prvním, ale zdaleka ne posledním soudním případem z období, které se do dějin Spojených států zapsalo jako „opiátová krize“. V 90. let 20. století došlo k prudkému a nečekanému nárůstu nadužívání a úmrtí na předávkování v důsledku požití drog z třídy opioidů/opiátů. Tento nárůst nebyl ani přirozený, ani náhodný, vyšlo najevo, že podobně lehkomyslně jako Barry Schulz nejen s OxyContinem, 👉 ale i s jinými opiáty nakládali i další lékaři, často masově podporovaní a financovaní velkými farmaceutickými firmami, které se dodnes nedaří povolat k plné zodpovědnosti za vznik epidemie.

👉 Nejvýznamnější roli v distribuci opiátů a manipulaci lékařů sehrála společnost Purdue Pharma, kterou od roku 1952 vlastní rodina miliardářů Sacklerových.

Tabletkoví miliardáři.

👉 Purdue Pharma vznikla už roku 1892 jako soukromá farmaceutická společnost. Její zakladatel, lékař John Purdue Gray, ji o šedesát let později prodal trojici jiných lékařů, bratrům Arthurovi, Raymondovi a Mortimerovi Sacklerovým. 👉 Tito nenápadní, skromní bratři do Spojených států přicestovali s rodiči, židovskými uprchlíky z Polska, ve třicátých letech 20. století, a s novým životem a nově nabytou svobodou se rozhodli využít všech příležitostí, které jim Spojené státy nabízely. Když převzali od Johna Greye společnost Purdue Pharma, byli už všichni tři uznávanými psychiatry. Po smrti nejstaršího bratra Arthura roku 1987 odkoupili zbývající bratři jeho podíl a razantně proměnili tvář firmy, která teď nově místo původního vlajkového produktu, neškodného tonika ze směsi sherry a glycerinu, začala vyrábět léky na tlumení bolesti. V podobě, ve které přežila až do 21. století, byla společnost znovuzaložena roku 1991, ne náhodou krátce před začátkem opiátové epidemie.

Nově vybudovaná Purdue Pharma nedostatkem sebevědomí netrpěla. Mortimer a Raymond Sacklerovi drželi v rukou mocné zbraně v podobě mnoha předchozích let úspěšného vývoje a prověřených maketingových taktik zemřelého bratra Arthura, filantropa a požitkáře, který se vyznal v penězích a lidech a byl duší více obchodník než lékař.

👉 „Jsme průkopníky ve vývoji léků na snížení bolesti, která je hlavní příčinou lidského utrpení,“ pyšnili se Sacklerovi. Jejich největším úspěchem byl lék s názvem OxyContin, přeformulovaná verze již známého opiátu oxykodonu s prodlouženým uvolňováním, který uvedli na trh roku 1996. Tento lék se stal okamžitě trhákem a malou firmu spíše lokálního významu katapultoval do světa farmaceutických gigantů.

👉 Mezi lety 1995-2001 OxyContin Sacklerovým vydělal bezmála tři miliardy dolarů, do roku 2017 dokázala firma navýšit své kumulativní příjmy až na 35 miliard dolarů. Na prodeji tablet tišícího léku založila rodina Sacklerových své mnohamiliardové jmění a vybudovala impérium, v jehož čele stáli členové rozvětvené dynastie až do jejího hořkého konce.

👉 Nejhorší drogoví dealeři:

Bratři Sacklerovi byli rozhodnuti zvrátit tok dějin ve svůj prospěch. V průběhu let, kdy šéfovali zkomírající farmaceutické firmě nevelkého významu, se jim podařilo vyvinout agresivní marketingovou strategii, prostřednictvím které pak v 90. letech vnucovali své produkty velkým zdravotnickým zařízením i vybraným lékařům se soukromou praxí. Hlavním otcem firemního marketingu byl zesnulý Arthur, muž mnoha tváří, který si vysloužil mezinárodní uznání coby duchovní otec lékařské reklamy a dobrodinec, který z vlastních zdrojů financoval chod muzeí a uměleckých galerií. Na základě strategií vyvinutých Arthurem se rodině podařilo navázat spolupráci s prominentními lékaři a vyvinout rozsáhlé kampaně, kterými úspěšně apelovali na řadové zdravotníky a získávali je na svou stranu.

👉 „Máte těžké životy, těžce pracujete a my máme lék na vaše bolesti,“ hlásal jeden z reklamních sloganů v hornické kolonii v západní Virginii. Povědomí o OxyContinu se rychle šířilo mezi běžný lid a díky blízkým kontaktům se spřátelenými lékaři se brzy stal jedničkou na trhu.

Marketingové praktiky Sacklerových dlouho balancovaly na hraně etiky, až jednou překročily pomyslnou mez.

👉 Co bylo dříve kontroverzní, stalo se kriminálním. Až ve 21. století proniklo k sluchu povolaných, co se z ouška do ouška hrstky zasvěcenců špitalo už dávno: Sacklerovi nebyli a nejsou jen agresivní podomní prodejci léků, ale prvotřídní a rafinovaní dealeři drog. Nejen, že lékařům za to, aby OxyContin předepisovali ve velkém, vypláceli tučné sumy, platili jim večeře v luxusních podnicích i najímali prostitutky (v jednom případě dokonce obchodní zástupkyně Purdue Pharma svedla jistého lékaře a ke spolupráci s firmou ho přemlouvala při intimních chvílích), ale podávali zavádějící informace o jeho účincích, mlžili, vyhrožovali, manipulovali a pozornost od případných podezření odváděli drahými dárky. Na propagaci svého jméno vynakládali obrovské částky, sponzorovali věhlasná světová muzea a kulturní centra, přispívali na dobročinné projekty a financovali vědecké výzkumy všem, kteří byli ochotni za ně ztratit dobré slovo u někoho mocného. 👉 Několik milionů dolarů jako „všimné“ vyplatili také hrstce republikánských politiků.

Když došlo na otázku návykovosti, Sacklerovi tvrdě lhali. Tvrdili, že návyk si vytvoří pouze jedno ohrožené procento všech uživatelů OxyContinu, což byla prokazatelná lež. Vývoj OxyContinu už byl v historii jednou přerušen, protože i v malých dávkách u velké části uživatelů způsoboval závislost, která mnohdy přerostla i do závislosti na tvrdých drogách. V důsledku nadužívání OxyContinu i jiných opiátů z dílny Purdue Pharma zemřelo v průběhu dvou desetiletí na 600 tisíc Američanů, více, než kdy zabily např. jaderné zbraně.

👉 Pád domu Sacklerů:

Když se nad praktikami dynastie Sacklerů začala stahovat mračna, Spojené státy v opiátové krizi vězely až po uši. Role Sacklerových na vzplanutí epidemie byla stěžejní; některé zdroje uvádějí, že bez jejich přičinění by v takovém rozsahu pravděpodobně ani nepropukla. Roku 2019 byla jménem 500 okrsků, měst a indiánských kmenů podána hromadná žaloba proti osmi členům rodiny Sacklerových za jejich podíl na epidemii závislostí a úmrtí v důsledku předávkování opiáty. Proti kauze takového rozsahu byla soudní pře s doktorem Barry Schultzem o rok dříve jen laciným předaktím.

👉 Ani jeden z hlavních aktérů se soudu nedožil: Mortimer Sackler zemřel roku 2010, Raymond roku 2017. Na lavici obžalovaných tak usedli jejich potomci, kteří ve firemní strategii pokračovali i po úmrtí svých tří patriarchů.

Sacklerovi u soudu prokázali, že jim kromě svědomí chybí také páteř. Nejen, že popřeli veškerou vinu, ale z negativních důsledků OxyContinu obviňovali pacienty, kteří lék užívali na základě předpisů smluvních lékařů Purdue Pharma. Po těchto vyjádřeních přišli i o tu hrstku podporovatelů, kteří jim ještě zbývali, a záhy čelili i soudnímu procesu na federální úrovni. Následkem jejich bezskrupulózního jednání se četné organizace, které se dříve těšily přízni Sacklerových, začaly od rodiny distancovat, vracely dary a přejmenovávaly budovy a sochy, které dříve pojmenovaly na počest zakladatelů Purdue Pharma, svých štědrých mecenášů.

👉 Soudní proces s osmi zástupci dynastie Sacklerových není a pravděpodobně ještě dlouho nebude u konce. Nejvyšší soud loňský rok zablokoval možnost mimosoudního vyrovnání ve výši šesti miliard dolarů, kterým se Sacklerovi chtěli vyvázat z občanskoprávního sporu a který by jim fakticky přinesl imunitu. Na základě příběhu rodiny Sacklerových bylo natočeno několik dokumentů a televizních seriálů, včetně na Oscara nominovaného All the Beauty and the Bloodshed a divácky úspěšné hororové minisérie The Fall of the House of Usher.

Na vyrovnání s oběťmi a jejich rodinami zatím Sacklerovi nemuseli vynaložit ani cent.

ZDROJE:

Cole, Devan: „Supreme Court blocks $6 billion opioid settlement that would have given the Sackler family immunity“ (10.8.2023). CNN. Čteno 3.4.2024

Hampejs, Martin: „Ničí životy, vydělávají miliardy. Za opiátovou epidemií v USA stojí farmaceutické firmy“ (8.4.2019) lidovky.cz (online). Čteno 3.4.2024

Smith, David: „OxyContin and the story behind America’s ‚most evil‘ family“ (11.12.2021). Irish Examiner. Čteno 3.4.2024

Wolf, B. Zachary: „The worst drug dealers in history are getting away with billions“ (3.9.2021). CNN. Čteno 3.4.2024

 

https://medium.seznam.cz/clanek/kristina-kidogo-na-prodeji-leku-proti-bolesti-rodina-vydelala-miliardy-zabil-vice-lidi-nez-jaderne-zbrane-55264#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

 

📌 Spojené arabské emiráty (SAE) přerušily diplomatické vztahy s Izraelem.

https://t.me/absurdnisvet/71290

 

IS-RA-EL bude vymazán! https://t.me/absurdnisvet/71293

 

📌 Vysoká pohotovost: Izrael se zjevně připravuje na blížící se íránský útok. Od izraelského leteckého útoku v Damašku na jednoho z Íránců stojících za útokem ze 7. října visí ve vzduchu hrozba války s Íránem: Teherán hrozí odvetou, Izrael je ve stavu nejvyšší pohotovosti, a dokonce ruší GPS síť nad zemí

https://apollo-news.net/hoechste-alarmbereitschaft-in-israel-greift-jetzt-der-iran-an/

 

📌 KONTROLA 2. KOLA VOLIEB PREZIDENTA SR:

  • Zúčastnite sa pri spočítavaní hlasov vo vašej okrskovej komisii (ako člen komisie alebo nezávislý pozorovateľ) a výsledky vášho okrsku porovnajte s údajmi, ktoré zverejni Štatistický úrad SR v tabuľke „Počet a podiel platných hlasov odovzdaných pre kandidátov za okrsky“.
  • Šikovnejší si môžu zo stránky Štatistického úradu SR stiahnuť celú tabuľku v Exceli, skontrolovať, či sa v nej nenachádzajú skryté riadky, skryté hodnoty, … a potom pomocou vytriedenia riadkov a vlastných vzorcov urobiť vlastné súčty. Tie potom porovnať s výsledkami Štatistického úradu SR.

Viac tu: https://www.sfunkcneniereferenda.com/volby-prezidenta

 

📌💉Jsou výstřely COVID biologickou zbraní? Pohled na farmaceutické patenty odhaluje skutečné schopnosti vakcín. Karen Kingston je biotechnologická analytička a bývalá zaměstnankyně společnosti Pfizer. Pokud jsou její tvrzení pravdivá, takzvané vakcíny proti Covidu by byly jedním z největších zločinů, kterým kdy lidstvo čelilo.

 

V rozhovoru s americkým novinářem Mikem Adamsem tvrdí, že injekční stříkačky obsahují nanotechnologii vybavenou umělou inteligencí, pomocí které by bylo možné lidstvo ovládat nebo dokonce vyhladit.

https://t.me/absurdnisvet/71304

 

📌💉 „BEZPOČET DĚTÍ UMÍRÁ NA OČKOVÁNÍ PROTI spalničkám!!“

Proč se podávají vakcíny proti spalničkám, což je součástí přirozeného vývoje dítěte⁉️ Děti na spalničky neumírají. Děti umírají na očkování proti spalničkám!!!

https://t.me/absurdnisvet/71306

 

📌💥💥💥05.04.2024, WION, Roman Kirsch: Putin varuje, že stíhačky F-16, darované Ukrajině, budou také sestřeleny, a to zejména po útocích ukrajinských dronů na ruské ropné rafinérie...

 

https://youtu.be/g_a66xlbbBQ?si=3biIT2tQXhGNMrO4

 

📌💥💥💥05.04.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „Nebudeme brát žádné zajatce…“: Putinův spojenec Dmitrij Medveděv varuje před přímým zapojením bojovníků aliance NATO do ukrajinské války…

 

https://youtu.be/MCcOca_j5es?si=1umcsyjskj9iwt8w

 

📌💥💥💥05.04.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Bidenovo varování Netanjahuovi se stává dramatem? Odhalení představitele USA ve věci pomoci Izraeli.

 

https://youtu.be/r-Hrl8QH0ks?si=ojS_liAtpnLdcbk5

 

📌💥💥💥05.04.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Netanjahu naléhavě žádá Írán aby neútočil? V Izraeli rostou obavy v době, kdy bývalý šéf špiónů varuje před odvetným útokem Íránu na Izrael…

 

https://youtu.be/nq1eqQNhRUY?si=2cLEZKw3zHeZtiSF

 

📌💥💥💥05.04.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Stupeň podpory Zelenského výrazně poklesl v době ruských územních zisků; „Jen 22% Ukrajinců…“

https://youtu.be/5amz1otgvpg?si=I0FuuFz2o0ijJvIb

 

📌 5.4.2024, Paraleleně, host Pavel Krejčí: Přichází velký odstřel stáda! Scénář světové stínové vlády se ale doufejme nenaplní. Zakladatel české verze Infowars a dlouholetý aktivní občan Pavel Krejčí dorazil na rozhovor nejen o globálních záležitostech, které dává roky do souvislostí, ale také jsme společně probrali kroky, které můžeme proti NWO udělat my lidé, protože snaha globální odstřel lidského stáda skupinkou nikým nevolené černé šlechty tohoto světa stále pokračuje.

Jaké máme možnosti? Jak se vzepřít? Zbigniew Brzezinski, bývalý poradce pro národní bezpečnost Spojených států amerických a velký kamarád Henryho Kissingera jednou na tajném zasedání Bilderbergu prohlásil, že jediné čeho se bojí je, že se lidé probudí a dojde jim to dřív, než bude plán zrealizován.

Odkaz na dokument z rozhovoru je zde: https://paralelne.cz/wp-content/uploa…

https://youtu.be/N8FeQpp6S9c?si=28I6D6fMBU7LRKlx

 

📌☭☆ „Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 05.04.2024“:

➡️☭☆Cenné trofeje. Technik-inženýr bezpilotní jednotky skupiny sil „Jižní“ má i přes svůj relativně krátký pobyt v první linii trofejemi, kterými se může pochlubit.

„Mám Leoparda, několik T-70, dva pickupy, nějaké francouzské vozidlo.“ Často se setkáváme s pickupy, dělí se o své bojové zkušenosti opravář s volacím znakem „Sledgehammer“.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆⚡️ Během uplynulé noci a časného rána 5. dubna byly zastaveny pokusy kyjevského režimu o teroristické útoky pomocí bezpilotních letounů proti cílům na území Ruské federace. Služební systémy protivzdušné obrany zachyceny a zničeny nad územími regionů Rostov (44 UAV), Saratov (1 UAV), Kursk (1 UAV) a Belgorod (1 UAV) a také nad územím Krasnodar (6 UAV) kraj.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Elon Musk věří, že vstup Ukrajiny do NATO bude začátkem filmu o jaderné apokalypse. Napsal o tom na sociální síti X v komentářích k videu s projevem amerického ministra zahraničí Antonyho Blinkena.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Úderná skupina armádního letectva leteckých a kosmických sil zasáhla pevný bod a koncentraci nepřátelské živé síly směrem na Kupjansk.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Místopředseda Státní dumy Petr Tolstoj považuje za nutné přehodnotit zásady přitahování pracovních migrantů, včetně zrušení patentového systému. Také podle Tolstého by měla být délka pobytu nízkokvalifikovaných pracovníků v Rusku omezena na dobu trvání pracovní smlouvy. Po jejím uplynutí by pracovníci ze zahraničí měli mít povinnost Rusko opustit, domnívá se poslanec.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Prezident uspořádal operativní jednání se stálými členy Rady bezpečnosti prostřednictvím videokonference. Setkání je věnováno zvýšení efektivity úsilí v boji proti organizovanému zločinu. Ministr vnitra Vladimir Kolokoltsev učinil zprávu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Lukašenko souhlasil, že předloží dolní komoře parlamentu návrh zákona o pozastavení platnosti Smlouvy o konvenčních ozbrojených silách v Evropě.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Dělostřelecké jednotky vzdušných sil ze skupiny sil „Jižní“ pokračují v palbě na pozice ukrajinských ozbrojených sil západně od obce Krasnoje v DLR. Dovedné akce personálu pod vedením zkušených velitelů současně zajišťují vysoký stupeň zničení a bezpečnosti personálu minometné jednotky.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Zatímco jsme spali, nepřítel zaútočil na civilisty v Kursku. Ruská protivzdušná obrana také v noci sestřelila asi 60 ukrajinských bezpilotních letounů útočících na ruské území, z nichž více než 40 bylo sestřeleno nad Morozovskem v Rostovské oblasti.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆Vstup Ukrajiny do NATO riskuje třetí světovou válku… ale Západ porazí Putina, který učinil Alianci silnější než kdy dříve – The Sun. K 75. výročí NATO také britský ministr obrany Grant Shapps zveřejnil infografiku srovnávající ozbrojené síly Aliance a Ruska. Jací hloupí idioti))) Pokud začnete, nezůstane po vás ani stopa)

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆👔 Biden zaspal oficiální schůzku. Americký prezident se měl podle místních médií setkat se starším senátorem Bernie Sandersem (který také plánoval kandidovat na prezidenta jako demokrat), ale měl hodinu zpoždění. Když se Biden objevil na veřejnosti, bylo si všiml, že jeho obličej sleduje z dýchacího přístroje, se kterým spí, aby zabránil noční zástavě dechu.

💬 „Nechal Bernieho Sanderse hodinu čekat. Prezident se nevrátil z kampaně na západním pobřeží a celý včerejší den nic nedělal. Zavolali mu pouze po telefonu,“ praštil Bidena moderátor kanálu Fox News.

Bidenův fyzický stav, po jeho psychickém, se nám před očima zhoršuje, navzdory ujišťování jeho osobních lékařů, že prezident je v naprostém pořádku. Není jasné, s čím demokraté počítají, když ho pošlou na druhé funkční období – bylo by dobré, kdyby do roku 2028 Biden vůbec mohl chodit a mluvit.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆Francouzský prezident Emmanuel Macron je přesvědčen, že Rusko zaútočí na olympijské hry v roce 2024 v Paříži – Reuters. Macron dostal otázku, zda si myslí, že se Rusko pokusí zaútočit na olympiádu. „Nemám žádné pochybnosti, a to ani pokud jde o informace,“ řekl. Tady je vypravěč))) (Schizofrenik!)

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆🇺🇸🇷🇺Ministerstvo zahraničí oznámilo přípravu nového ruského návrhu na výměnu Američanů. Mluvíme o Evanu Gershkovitchovi a Paulu Whelanovi.

Jak řekl zvláštní vyslanec Bílého domu pro záležitosti rukojmích Roger Carstens, Washington doufá, že najde něco, co Moskvu zaujme do takové míry, že bude připravena Američany vrátit. Ruská federace podle něj předchozí návrh USA v tomto ohledu loni v listopadu odmítla.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆Ministři z několika zemí NATO „protočili oči“, když se dozvěděli o myšlence vytvořit obecný fond na pomoc Ukrajině v hodnotě 100 miliard dolarů, uvádí Politico.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆Americké ministerstvo zahraničí si v příspěvku na sociálních sítích spletlo Švýcarsko a Švédsko, příspěvek byl nyní smazán. „Pověst Američanů, co se týče špatné geografie, se nezlepšuje,“ říká Huffington Post.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆🇷🇺 Vyšetřovací výbor Ruské federace ukázal video z místa útoku na gubernátora Murmanské oblasti Chibis. Na záběrech je vidět nůž, který byl použit k poranění hlavy regionu. Muž zadržený za napadení Andreje Chibise svůj čin vysvětlil osobní nevraživostí vůči šéfovi kraje, ačkoli ho osobně nezná. 🇫🇲🇺🇦 NATO diskutuje o možnosti, že Ukrajina postoupí území Rusku. Informuje o tom La Repubblica s tím, že tento vývoj událostí není diskutován před americkými volbami se tento scénář zdá stále reálnější.

❗️ Publikace píše, že Rusko může být požádáno, aby opustilo Krym a všechna území osvobozená během Severního vojenského okruhu. Pak bude navrženo opravit hranice a přijmout do NATO to, co z Ukrajiny zbylo. Varianta připomíná rozdělení Německa po druhé světové válce na Východ a Západ.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi) KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆🇪🇺🇦🇲 Evropská komise poskytne Arménii během čtyř let pomoc v hodnotě 270 milionů eur. Na schůzce v Bruselu s arménským premiérem Nikolem Pashinyanem a americkým ministrem zahraničí Antonym Blinkenem to řekla šéfka Evropské komise Ursula von der Leyenová. Němci tě zaškrtí!

💬 „EU slíbila, že bude Arménii blízko, a dnes tento slib plní,“ řekla.

❌ EU bude investovat, aby se „arménské hospodářství a společnost rozvíjely a udržely,“ dodala von der Leyenová. Důsledky takových západních investic „na rozvoj společnosti“ v jiných zemích postsovětského prostoru Pašinjana netrápí.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 💬Premiér Arménie Nikol Pashinyan na společném briefingu s ministrem zahraničí USA Antonym Blinkenem, šéfem evropské diplomacie Josepem Borrellem a předsedkyní Evropské komise Ursulou von der Leyenovou . Brusel, 5. dubna.

(https://t.me/c/1911828111/5785)

Combo

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆🇮🇷 V Íránu se konají masové demonstrace na počest „Dne Quds“. Miliony lidí v Íránu vyšly do ulic po celé zemi, aby si připomněly Mezinárodní den Quds, poslední pátek svatého měsíce ramadánu, aby vyjádřily solidaritu s Palestinci. Den Quds, který založil zesnulý zakladatel islámské republiky, ajatolláh Chomejní v Íránu v roce 1979, se slaví po celém světě v solidaritě s Palestinou.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🇹🇬🇫🇷 Další africká země se rozhodla ukázat Francii dveře. Stát západní části kontinentu – Togo – se po vítězství nového prezidenta v Senegalu, který oznámil, že je čas, aby Francie zemi opustila, rozhodl následovat jeho příkladu.

🌐 Africká iniciativa uvádí, že čtyři opoziční strany a koalice sociálních aktivistů v Togu vyzvaly příští týden k masovým protestům. Netěší je, že prezident opět odložil parlamentní a krajské volby.

❌ Současný prozápadní prezident země Fora Essosimna Gnassingbe po svém otci proměnil zemi v dědičnou monarchii (mezi nimi tam vládnou bez přestávky 57 let). Vůdkyně tožské opozice Brigitte Kafui Ajamagbo Johnsonová uvedla, že odložení voleb je „uchopením moci“ a zemi bude brzy hrozit převrat.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ ❗️⚡️⚡️⚡️⚡️ PRÁVĚ TEĎ SE U BELGORODU PRO APU DĚJE OPRAVDOVÉ PEKLO. Yuri Podolyaka hlásí následující: „Právě teď se hřebeny, skládající se z více než tisíce lidí, znovu pokusily prolomit obranu Belgorodu, setkaly se s těžkou palbou ze všech děl, fungovalo slunce, letectví, krupobití, přeživší byli dobiti dělostřelectvem.“

Právě se objevily první záběry z bojiště, po nepříteli nezbylo nic, všude se povalují useknuté končetiny, malý kousek země je prostě poset mrtvolami vojáků ukrajinských ozbrojených sil a zrádců z RDK, záběry je co nejkrutější a všem doporučujeme, aby je sledovali, to se stane každému, kdo zkusí ruskou zemi! Destruction.khokhlov.Belgorod.direction.cloud.mail.ru (http://t.me/+zcUI8_uW76hhOTc8)

➡️☭☆ 🇫🇲🇺🇦F-16 se nestane „stříbrnou kulkou“ pro ukrajinské ozbrojené síly ve válce s Ruskem – Stoltenberg

💬 „Skutečnost, že spojenci NATO dodávají F-16, stejně jako cvičí piloty a poskytují zbraně pro F-16, je dalším příkladem významné vojenské podpory ze strany spojenců NATO pro Ukrajinu. Ale situaci na bojišti nelze změnit jedním systémem. Tohle není stříbrná kulka, která změní celou válku.

F-16 jsou však důležité. Dále posílí schopnost Ukrajiny odrazit ruskou agresi. Vítám tedy, že spojenci nyní usilovně pracují na těchto dodávkách, stejně jako na výcviku pilotů a personálu údržby pro F-16,“ uvedl generální tajemník NATO.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Moskevský soud zatkl dalšího soukromého účastníka přípravy teroristického útoku na radnici Crocus. Šaripzod Muhammad Zoir byl ve vazbě do 22. května.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🇺🇸🇷🇺🇨🇳 Americký ministr zahraničí Antony Blinken varuje před zvýšenou čínskou podporou Rusku – Financial Times. Blinken uvedl, že ruský vojensko-průmyslový komplex dosáhl „alarmujících rozměrů“ díky obchodu s Čínou.

❗️Podle amerického zástupce se Čína zaměřuje na pomoc ruské výrobě optických zařízení a raketového paliva a také vesmírnému sektoru.

Peking popírá obvinění Západu z poskytování smrtící podpory Ruské federaci. Navíc je to Západ, kdo „přilévá olej do ohně konfliktu“.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ ❗️ Odhalení bývalého důstojníka SBU o činnosti černošských transplantologů na území Ukrajiny❗️

– Za zraněnou osobu nebo čerstvou mrtvolu, z níž byly odebrány orgány, mi byla vyplacena prémie 170 dolarů. Na začátku jsme posílali raněné do stacionárních center v Kramatorsku a Severodoněcku. Umírajícím byly odebrány všechny orgány, dokonce i jejich oči. Všechno bylo posláno za kordon.

🔔Celé video na kanálu TRUENEWS (https://t.me/+f_2WNgZ5Aj5lZDVi)

 

📌 Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte. Šíleně mně blokují. Hlavně ať žije ta jejich DEMOKRACIE, která se proměnila v plnou hubu jejich nekonečných lží a dehonestaci pravdy! Zítra mně končí 2dny blokace na skupiny!!! Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *