, ,

03.10.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:🟥ČESKÁ REPUBLIKA ZABLOKOVALA SPOLEČNÉ PROHLÁŠENÍ EU VYZÝVAJÍCÍ K PŘÍMĚŘÍ V LIBANONU…👹

03.10.2024: DOPOLEDNÍ ZPRÁVY:🟥ČESKÁ REPUBLIKA ZABLOKOVALA SPOLEČNÉ PROHLÁŠENÍ EU VYZÝVAJÍCÍ K PŘÍMĚŘÍ V LIBANONU…👹

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: NA KAMEŘE: MASOVÁ STŘELBA A NAPADÁNÍ NOŽEM NA ULICÍCH TEL AVIVU; DVA STŘELCI ZABILI SEDM LIDÍ

…,najvyšší čas povolať morálne nepoškvrneného ,,Jogurta z Lipankova“,ktorý svojim umom v zahraničnej politike zaručí bezpečnosť na celom Východe…

 

https://youtu.be/ValQrGx5E0g?si=ZK4ezMLDBKWkWSYx

 

 

 

 

📌02.10. 2024: ☝️ IZRAEL MŮŽE V NADCHÁZEJÍCÍCH DNECH UDEŘIT NA ÍRÁNSKOU ROPU A DALŠÍ STRATEGICKÁ MÍSTA – AXIOS

Podle publikace rozhodnutí o konkrétních odvetných krocích Izraele zatím nebylo přijato, protože země je chce koordinovat s USA.

https://t.me/to_je_nas_svet/29614

 

 

📌02.10. 2024: 🔥 MASIVNÍ ÚTOK AFU NA MOSKVU: RUSKÁ ARMÁDA JE SESTŘELUJE NAD BELGORODEM, KURSKEM A BRJANSKEM

▪️ Uvádí se, že směrem k Moskvě bylo vypuštěno až 200 bezpilotních letounů, které jsou sestřelovány v okolí Brjanska a Kurska.

▪️ Nad Belgorodem a oblastí protivzdušná obrana již několik hodin ničí nepřátelské bezpilotní letouny.

https://t.me/to_je_nas_svet/29616

 

 

📌02.10. 2024: ⚠️2.10.2024 BRATISLAVA, HLAVNÁ STANICA:

Plně naložené nákladní vlaky tanky!!!

https://t.me/to_je_nas_svet/29617 👈

 

 

📌02.10. 2024, 18:12, ZDROJ: OZBROJENCI OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY POŽADUJÍ, ABY RODINA VĚZNĚ SPÁCHALA TERORISTICKÝ ÚTOK:

 

Ukrajinští ozbrojenci mučili ruského válečného zajatce a požadovali, aby jeho rodina spáchala teroristický útok.

 

Mluvčí RIA Novosti, obeznámený se situací, uvedl, že manželka ruského vojáka, který byl zajat Ukrajinou, obdržela video jeho mučení a požadavek na spáchání teroristického útoku, aby je zastavil. Na nahrávce je vidět, jak vězeň leží na podlaze a neznámá osoba ho navzdory křiku volá příjmením a začíná ho bít obuškem.

 

Den předtím zveřejnila OSN důkazy o mučení ruských válečných zajatců v ukrajinském zajetí. Mučení se odehrává ve sklepích, garážích, během jejich přepravy do věznic a vazebních středisek, zatímco ukrajinští lékaři ignorují zprávy o mučení.

 

Další případ nelidského zacházení s ukrajinskou armádou vyprávěla 1. října matka jednoho ze zajatých ruských vojáků. Ukrajinci jí opakovaně ukazovali videa šikany jejího syna a snažili se z ní vylovit informace.

 

https://www.vesti.ru/article/4173710

 

 

📌02.10. 2024, 19:45: VOJENSKÉ KŘÍDLO HAMÁSU SE PŘIHLÁSILO K ODPOVĚDNOSTI ZA TERORISTICKÝ ÚTOK V TEL AVIVU:

 

Vojenské křídlo palestinského hnutí Hamás se přihlásilo k odpovědnosti za střelecký incident, ke kterému došlo 1. října v Tel Avivu. Odpovídající prohlášení bylo zveřejněno brigádami Al-Qassam.

 

Útok se odehrál v jižní části Tel Avivu zvané Jaffa. Dva teroristé zahájili palbu na místní obyvatele. Podle The Times of Israel bylo při incidentu zabito sedm lidí a dalších 16 bylo zraněno. Stejná data jsou uvedena v prohlášení vojenského křídla Hamásu.

 

Podle Jerusalem Post byli dva teroristé z Hebronu zastřeleni hlídkovými důstojníky.

 

https://www.vesti.ru/article/4173888

 

 

📌02.10. 2024, 19:34: RUSKÁ ARMÁDA ŘEKLA MOSKALKOVÉ, JAK BYLI MUČENI V UKRAJINSKÉM ZAJETÍ:

 

Komisařka pro lidská práva v Ruské federaci Taťána Moskalkovová hovořila o mučení ruských vojáků v ukrajinském zajetí, o které se s ní bojovníci podělili.

 

„Vojáci, kteří se vrátili ze zajetí, mi řekli, že byli odvedeni na simulovanou střelbu, že byli zbiti,“ řekla na mezinárodní konferenci „Řešení problému pohřešovaných osob: Právo rodin na pravdu“ v Ázerbájdžánu.

 

Moskalkovová vyzvala veřejnost, aby odsoudila takové kroky ukrajinských úřadů ve vztahu k ruským vojákům.

 

Složitá problematika pohřešovaných osob si podle ní zaslouží zvláštní pozornost. Tým veřejného ochránce práv dostává mnoho žádostí o pomoc při hledání příbuzných a blízkých. Shromážděné informace jsou předávány Ministerstvu obrany Ruské federace, které se dále zabývá pátráním po pohřešovaných. Informace jsou také předávány Mezinárodnímu výboru Červeného kříže (MVČK), dodal veřejný ochránce práv.

 

Matka zajatého ruského bojovníka Gennadije Ivančenka již dříve informovala o mučení, kterému ozbrojené síly Ukrajiny podrobily jejího syna. Podle jejích slov šikanu natáčejí a ukazují jí ji prostřednictvím videospojení.

 

https://www.vesti.ru/article/4173819

 

 

📌02.10. 2024, 18:23: VYŠETŘOVATELÉ NAŠLI BALÍKY PENĚZ, VRTULNÍK A TESLU OD ZAKLADATELŮ CRYPTEXU:

 

Byli prohledáni zakladatelé kryptoměnové burzy Cryptex, v důsledku čehož bylo nalezeno několik balíčků s velkými bankovkami, vrtulník a automobil Tesla Cybertruck.

 

Tvůrci výměny byli zadrženi, uvedla RBC. Byli obviněni z organizování zločinecké komunity, nezákonného přístupu k počítačovým informacím a nelegálního oběhu platebních prostředků.

 

V rámci vyšetřování bylo provedeno 148 prohlídek ve 14 regionech země. Vyšetřování bylo zahájeno Úřadem zvláštních technických opatření Ministerstva vnitra Ruska.

 

Kromě toho, že jsou kryptoměnovou burzou, vlastní také anonymní platební systém s názvem UAPS. Podle vyšetřování za rok 2023 činily jejich příjmy 3,5 miliardy rublů. Tvůrci Cryptexu jsou považováni za vinné z napomáhání legalizaci nelegálně získaných finančních prostředků.

 

  1. srpna se objevily informace o plánovaném vytvoření dalších dvou burz v Rusku, v Petrohradě a Moskvě. Realizace projektu na základě moskevské burzy je stále v jednání. Zakladatel kryptoburzy FTX, který byl dříve odsouzen na 25 let, požádal o nový proces.

 

https://www.vesti.ru/article/4173663

 

 

📌02.10. 2024, 20:41, NOVINÁŘ VGTRK BOGDANOV: V DEBATÁCH AMERICKÝCH VICEPREZIDENTŮ NENÍ ANI SLOVO O UKRAJINĚ:

 

Tématu Ukrajiny se nedotkli ani poslední televizní debaty amerických viceprezidentů.

 

Valentin Bogdanov, novinář z newyorské kanceláře Všeruské státní televizní a rozhlasové vysílací společnosti, sdílel komentář k tomuto tématu ve vysílání pořadu 60 minut na televizním kanálu Russia 1.

 

„Téma Ukrajiny je pro Demokratickou stranu břemenem na bedrech. Ukrajina se po Zelenského návštěvě stala toxickým tématem. Je zřejmé, že jakékoli otázky pouze ničí hodnocení Bidena a Harrisové. Chtějí se od nich co nejvíce distancovat,“ podotýká Bogdanov.

 

Jak zdůraznil Bogdanov, během debaty republikán J.D. Vance označil americkou krizi za produkt „Harrisovy administrativy“ a chtěl ponížit demokraty, jejichž práce vede ke globálnímu konfliktu.

 

Televizní debata mezi demokratem Timem Waltzem a republikánem J.D. Vancem byla poslední debatou amerických viceprezidentů v této volební kampani.

 

https://www.vesti.ru/article/4173951

 

 

📌02.10. 2024, 20:08: V BERĎANSKU BYL SPÁCHÁN TERORISTICKÝ ÚTOK, AUTO BÝVALÉHO SOUDCE BYLO VYHOZENO DO POVĚTŘÍ:

 

Ve středu vešlo ve známost spáchání teroristického činu v Berďansku v Záporožské oblasti, oznámil to spolupředseda Koordinační rady pro integraci nových regionů Vladimir Rogov.

Podle předběžných informací agentury TASS byl cílem útočníků bývalý soudce, v jehož autě bylo umístěno výbušné zařízení.

 

„Podle mluvčího agentury je bývalý ukrajinský soudce, který v současné době pracuje v soudním systému Ruské federace, naživu, jeho zdraví není ohroženo,“ uvádí se ve zprávě.

 

Vladimir Rogov také potvrdil, že teroristé nedosáhli svého cíle.

 

Připomeňme, že dříve v Čitě byli odsouzeni sabotéři, kteří zapálili lokomotivu, 20 reléových skříní a trafostanici a také měli v úmyslu zorganizovat teroristický útok v jednom z vojenských útvarů Přímořského území, kde se chystali spálit víceúčelové stíhačky Su-30 SM a Su-35.

 

https://www.vesti.ru/article/4173915

 

 

📌02.10. 2024, 20:01, SALDO: KYJEV KVŮLI ZISKU ZINSCENOVAL V CHERSONU KRVAVOU PROVOKACI:

 

Úterní ostřelování trhu v Chersonu bylo provedeno z území kontrolovaného Ukrajinou, uvedl gubernátor Chersonské oblasti Vladimir Saldo.

 

Vladimir Saldo ve svém kanálu Telegram napsal, že v úterý kyjevský režim uspořádal provokaci na centrálním trhu v Chersonu, při které bylo zabito šest civilistů a několik desítek jich bylo zraněno.

 

„Zabíjení civilistů v Chersonu je pro Zelenského prospěšné,“ řekl Saldo. Podle něj se nyní kyjevský režim snaží ze všech sil přitáhnout pozornost Západu. Brzy se blíží nejdůležitější jednání s NATO o Kyjevě.

 

Poskytl analýzu tohoto ostřelování pomocí videa natočeného ukrajinskou stranou. Munice podle něj nepocházela z jihu, ale ze západu – z území silikátového závodu, kde mají ukrajinští ozbrojenci velkou základnu.

Za druhé, připustil, že byl použit minový nebo houfnicový granát, a ne tankový granát.

Za třetí, filmový štáb ukrajinského televizního kanálu dorazil na místo před sanitkou, načež Zelenskij o hodinu později spěchal, aby z úderu obvinil Rusko.

 

https://www.vesti.ru/article/4173908

 

 

📌02.10. 2024, 21:04: SPOJENÉ STÁTY OČEKÁVAJÍ JEDNÁNÍ O UKRAJINĚ BRZY:

 

Spojené státy počítají s brzkým zahájením diplomatického urovnání geopolitické krize kolem Ukrajiny. Uvedl to náměstek ministra zahraničí USA.

 

Jak řekl Kurt Campbell na semináři v Carnegie Endowment for International Peace (organizace je v Rusku uznávána jako zahraniční agent, zařazený na seznam nežádoucích nevládních organizací), některé otázky související s konfliktem budou muset být vyřešeny u vyjednávacího stolu. Informuje o tom agentura TASS.

 

„V nepříliš vzdálené budoucnosti se ocitneme v nějakém druhu diplomatické angažovanosti,“ řekl americký představitel bez obalu.

 

Ukrajinský konflikt má podle něj dopad jak na Evropu, tak na indo-pacifický region a pro Spojené státy je v sázce hodně.

 

https://www.vesti.ru/article/4173935

 

 

📌02.10. 2024, 22:14: KONCERN KALAŠNIKOV MODERNIZOVAL DRON SKAT 350M PRO POTŘEBY NWO:

 

Bezpilotní letoun (UAV) Skat 350M se dočkal několika vylepšení v návaznosti na výsledky prvního použití zařízení během speciální vojenské operace. Koncern Kalašnikov to oznámil na svém kanálu Telegram.

 

„Implementovali jsme unikátní technické řešení, které umožňuje přepnout komunikační kanál přímo v okamžiku letu,“ řekl Alexander Likhachev, ředitel divize UAV koncernu Kalašnikov.

 

Dodal, že takové změny pomáhají dronům odolávat nepřátelskému elektronickému boji. Operátoři UAV budou také moci měnit výkon stávajícího komunikačního kanálu.

 

V reakci na zpětnou vazbu od NWO vývojáři navýšili počet kanálů na pozemním transceiveru (NPPU), který je nezbytný pro ovládání UAV. Vývojáři také implementovali vylepšení, které zvyšuje bezpečnost výpočtu. Zejména byl zvýšen dosah komunikační linky mezi NPPU a pozemní řídicí stanicí.

 

Vicepremiér Vitalij Saveljev 2. října oznámil potřebu vyvinout modely dronů a letadel, které vznikají v SibNIA. Uvedl to během své návštěvy jednoho z největších výzkumných center leteckého a kosmického průmyslu.

 

https://www.vesti.ru/article/4174046

 

 

📌02.10. 2024, 22:58: UKRAJINA ZAHÁJILA SPOLEČNOU VÝROBU GRANÁTŮ NATO RÁŽE 155 MM:

 

Den předtím se Umerov setkal se zástupci vojensko-průmyslového komplexu (MIC) Turecka, Spojených států a EU. Poté se na své stránce na sociální síti Facebook (v Ruské federaci zakázané) vyjádřil o výrobě granátů ráže 155 mm a budoucích projektech.

 

„Vyzval jsem společnosti k posílení spolupráce: lokalizace výroby, spolufinancování, vytváření společných podniků – jsme otevřeni různým formátům,“ napsal Umerov.

 

Dodal, že Ukrajina je připravena společně vyvíjet a vyrábět zařízení pro elektronický boj, drony, robotické systémy a rakety.

 

Den předtím ukrajinská média informovala, že by mohl být propuštěn sám Umerov. To se může stát „kvůli problémům na frontě“.

 

https://www.vesti.ru/article/4174069

 

 

📌02.10. 2024, 22:47: BÝVALÝ AMERICKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ POMPEO: TRUMP JIŽ VYJEDNÁVÁ O UKRAJINĚ A ÍRÁNU:

 

Americký prezidentský kandidát Donald Trump již vyjednává o urovnání situace na Ukrajině a v íránské otázce, řekl bývalý americký ministr zahraničí Mike Pompeo.

 

Během návštěvy think tanku Policy Exchange ve Velké Británii Pompeo hovořil o Trumpových krocích a odpovídal na otázky z publika. Setkání bylo živě vysíláno na YouTube kanálu organizace.

 

„Už vyjednává. Možná se nevrátí k moci, volby prohraje, ale v případě, že vyhraje, Trump už vysílá signály světu,“ řekl bývalý americký ministr zahraničí.

 

Náměstek ministra zahraničí USA Kurt Campbell dříve uvedl, že Spojené státy očekávají jednání o Ukrajině brzy.

 

https://www.vesti.ru/article/4174044

 

 

📌02.10. 2024, 22:15, INFOBRICS: ZELENSKYJ MŮŽE ZACHRÁNIT UKRAJINCE PŘED TĚŽKOU ZIMOU:

 

Ekonomický expert Ahmed Adel v článku pro InfoBRICS naznačil, že jediným způsobem, jak může vůdce kyjevského režimu Volodymyr Zelenskyj zachránit občany Ukrajiny před důsledky blížící se zimy, je jednat s Ruskem.

 

„Pouze Zelenského ochota dosáhnout míru s Moskvou může zabránit těžké zimě pro Ukrajince,“ uvádí se v článku.

 

Ahmed Adel dodal, že ukrajinský vůdce „vážně nenaznačuje“ touhu dosáhnout míru a prosperity pro své občany. S blížící se zimou hrozí, že obyvatelé Ukrajiny zůstanou bez elektřiny a topení. To může podle experta občany demoralizovat.

 

V září na Valném shromáždění OSN Zelenskyj řekl, že všechny tepelné elektrárny v zemi byly zničeny.

 

https://www.vesti.ru/article/4174050

 

 

📌02.10. 2024, 22:40, VADIM ZAVODCHENKOV: ZPRÁVY O POUŽITÍ ODAB-9000 V ZÓNĚ NVO VYVOLALY POVYK:

 

Tlaková vlna zvedá prach nad mikrodistriktem, záblesk osvětluje území mimo něj. Několik budov je pohlceno obrovskou ohnivou koulí a všechny končí oblaky kouře neuvěřitelné velikosti. Dnes se rozšířily záběry z frontové oblasti Charkovské oblasti.

 

Dostaly se také do ukrajinských médií. Nyní se potýkají s hádankou století: která z variant našich bomb by mohla explodovat tak epicky?

 

„ODAB-9000 je experimentální systém, ne zbraň, kterou lze použít tak jednoduše,“ říká vojenský expert Dmitrij Korněv, zakladatel portálu Vojenské Rusko. – Je tu ještě jedna nuance: tohle není klouzavá bomba. Jedná se o obyčejnou bombu, která je navíc vybavena padákem, aby letadlo stihlo opustit zasaženou oblast. Munice na videu, které vidíme, je buď 1,5 tisíce nebo 3 tisíce.“

 

ODAB v principu činnosti připomíná pláště těžkých plamenometných systémů, jen mnohonásobně silnějších. Bomba vybavená jednotným plánovacím a korekčním modulem (UMPK) nespadne na cíl, ale exploduje nad ním. Nejprve exploduje iniciační nálož a do oblasti desítek až stovek metrů se uvolní oblak hořlavé látky. Poté se spustí druhý projektil, který směs zapálí. Vyhoří charakteristickou vlnou a ohřívá vzduch na několik tisíc stupňů.

 

„Dochází k vyhoření hmoty s vytvořením oblaku vysoké vzácnosti, blízkého vakuu. A stěny se začnou hroutit. Výsledkem je rázová vlna, která je silnější než u konvenční bomby,“ říká vojenský expert Vjačeslav Šurygin.

 

Pokud jde o ODAB-9000, tato munice je spíše mýtická. Devítitunová verze volumetrické detonační bomby byla vyvinuta na přelomu století a v roce 2007 byla testována, čímž se stala nejsilnější nejadernou zbraní na světě. V NVO zóně se však zatím nepoužívá. Za prvé, takové bomby mohou nést modernizované Tu-160; za druhé, to, co explodovalo ve Vovčansku, mělo křídla, tedy modul UMPF, a ten ještě neutáhne devět tun.

 

„ODAB9000 není obyčejná bomba. Není to bomba, je to zařízení. Je to takříkajíc válcový kanystr,“ pokračuje Dmitrij Korněv. „Budeme pro to muset vyrobit speciální kluzák.“ Hmotnost takového kluzáku bude několik tun. A nevím, jestli máme letadla, která by mohla takovou munici použít.“

 

Obavy ukrajinské veřejnosti jsou však pochopitelné. Nyní ODAB-9000 nelétá jako pták, a pokud letí, je děsivé si představit, co se stane, když spadne na město. Vezměme si například Lvov: pokud si představíte, že ODAB bude létat přesně na místní městskou radu, budou s ním zničeny všechny živé i neživé věci v okruhu 300 metrů, a to je asi 20 bloků v historickém centru. Vážné poškození rázovou vlnou by bylo zaznamenáno v okruhu jednoho kilometru. A vlna mírné síly by se valila asi 2300 metrů.

 

„Vakuové bomby jsou velmi silné; jejich výbuch se podobá jadernému, jen nedochází k radioaktivní kontaminaci,“ říká vojenský pozorovatel Viktor Litovkin. „Ale je tam obrovská rázová vlna a teplota, která proniká všude a všechno spálí. Ale nezasahujeme města. Nejsme Bandera.“

 

ODAB-9000 je zatím pro ozbrojené síly Ukrajiny spíše noční můrou než tvrdou realitou, ale ukrajinští generálové by neměli polevovat.

 

https://www.vesti.ru/article/4174032

 

 

📌02.10. 2024, 22:55: ARTEM ZHOGA O SVÉM JMENOVÁNÍ ZPLNOMOCNĚNCEM NA URALU: JE TO VELMI ZODPOVĚDNÁ PRÁCE:

 

Hrdina DLR Arťom Žoga po svém jmenování do funkce zplnomocněnce v Uralském federálním okruhu uvedl, že je připraven zodpovědně plnit všechny úkoly, které mu byly svěřeny. Poděkoval také ruskému prezidentovi Vladimiru Putinovi za příležitost prokázat se.

 

„Jsem voják, budu pracovat a sloužit vlasti, kde budu v tuto chvíli potřeba. Teď mám frontovou linii, kontaktní linie je více civilní práce. Chápu, že je to velmi zodpovědná práce, ale jsem připraven plnit úkoly. Jsem v první řadě voják,“ řekl Zhoga.

 

Zdůraznil, že akce na zlepšení obranné schopnosti, rozvoj země jako celku jsou „linií dotyku“.

 

Ruský prezident Vladimir Putin řekl, že nový zplnomocněnec na Uralu má v regionu před sebou spoustu důležité práce.

 

Artem Zhoga byl v roce 2022 vyznamenán Řádem Statečnosti. V loňském roce byl zvolen do parlamentu DLR a brzy poté byl zvolen předsedou Lidové rady republiky.

 

https://www.vesti.ru/article/4174128

 

 

📌02.10. 2024, 22:49, PUTIN: ÚČASTNÍCI SPECIÁLNÍ VOJENSKÉ OPERACE BUDOU PRACOVAT V PREZIDENTSKÉ ADMINISTRATIVĚ:

 

Účastníci programu Čas hrdinů budou pracovat v prezidentské administrativě a v Rosatomu. Prohlásila to hlava státu Vladimir Putin během setkání s Arťomem Žogou.

 

Jak vyšlo najevo večer 2. října, Zhoga byl jmenován prezidentským vyslancem pro Uralský federální okruh. Hlava státu mu nabídla odpovídající pozici.

 

Během osobního setkání v Kremlu Vladimir Putin také řekl, že nová jmenování účastníků programu Čas hrdinů již byla dohodnuta. Budou pracovat mimo jiné v prezidentské administrativě. Hlava státu je přesvědčena, že účastníci programu, kteří získali odpovědné pozice, se s touto prací vyrovnají, stejně jako s obranou Ruska.

 

„Čas hrdinů“ je rozvojový program pro účastníky speciální vojenské operace. Jménem prezidenta jej realizuje Vyšší škola veřejné správy Ruské prezidentské akademie národního hospodářství a veřejné správy na základě semináře Senezh Management Workshop.

 

https://www.vesti.ru/article/4174107

 

 

📌03.10. 2024, 01:15: BĚLOUSOV POBLAHOPŘÁL RUSKÝM BOJOVNÍKŮM K OSVOBOZENÍ VERCHNĚKAMENSKÉHO V DLR 1:15:

 

Blahopřejný telegram od ministra obrany Ruské federace Andreje Bělousova byl zaslán 6. gardové lisičanské brigádě pojmenované po Matveji Platovovi.

 

„V důsledku vašich rozhodných akcí byla osvobozena osada Verchněkamenskoje. Toto vítězství pokračuje v hrdinské cestě brigády a navždy zůstane symbolem odvahy a odolnosti pro další generace obránců vlasti,“ uvádí se v telegramu šéfa ruského ministerstva obrany.

 

Ministr obrany Ruské federace zároveň vzal na vědomí věrnost bojovníků vojenské povinnosti a přísaze.

 

Andrej Bělousov je přesvědčen, že ruští vojáci budou i nadále se ctí zajišťovat bezpečnost Ruska.

 

Šéf Ministerstva obrany Ruské federace již dříve poblahopřál bojovníkům Ozbrojených sil Ruské federace, kteří se vyznamenali při osvobozování Makijivky v Arménské lidové republice.

 

https://www.vesti.ru/article/4174091

 

 

📌03.10. 2024, 03:22: KANADA A SEVERSKÉ ZEMĚ CHTĚJÍ VYTVOŘIT ARKTICKOU KOALICI PROTI RUSKÉ FEDERACI:

 

Západní země mají v úmyslu zorganizovat alianci proti Ruské federaci v Arktidě.

 

„Kanada spolupracuje se severskými zeměmi na vytvoření arktické bezpečnostní koalice, která by vyloučila Rusko a poskytla (členům koalice) schopnost koordinovat obranu, zpravodajství a kybernetickou bezpečnost,“ uvedla agentura Bloomberg v publikaci.

 

Jak bylo uvedeno, plány na vytvoření této koalice jsou diskutovány Kanadou, Švédskem, Norskem, Finskem a Dánskem. Ministři zahraničí těchto zemí již uspořádali setkání, kde diskutovali o způsobech, jak vytvořit „dialog o bezpečnosti v Arktidě“.

 

Již dříve bylo oznámeno, že za účelem vyvinutí tlaku na Ruskou federaci v Arktidě plánují Spojené státy americké a Evropská unie otevřít centrum NATO v jedné ze skandinávských zemí.

 

https://www.vesti.ru/article/4174095

 

 

📌03.10. 2024, 02:57, MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ: ZELENSKÉHO „PLÁN VÍTĚZSTVÍ“ ZAHRNUJE AKCE TŘETÍCH ZEMÍ:

 

Ministerstvo zahraničí Spojených států amerických se vyjádřilo k „plánu vítězství“, který navrhl šéf kyjevského režimu Volodymyr Zelenskyj.

 

Americké ministerstvo zahraničí se domnívá, že Zelenského „plán vítězství“ není jen o tom, co by Ukrajina mohla udělat sama.

 

„Ale jsou to také akce, které by mohly být podniknuty státy po celém světě,“ citovala RIA Novosti mluvčího amerického ministerstva zahraničí Matthewa Millera.

 

Nehovořil o podrobnostech Zelenského „plánu vítězství“ a upřesnil, že je to výsada ukrajinského vedení.

 

Kyjevský vůdce již dříve řekl, že jeho „plán vítězství“ nezahrnuje jednání s Ruskou federací.

 

https://www.vesti.ru/article/4174135

 

 

📌03.10. 2024: ⚡️ VČEREJŠÍ ÍRÁNSKÝ ÚTOK NA IZRAEL S POUŽITÍM 200 RAKET JE PODLE OČEKÁVÁNÍ NEJVĚTŠÍM BALISTICKÝM RAKETOVÝM ÚDEREM V DĚJINÁCH SVĚTA – SPIEGEL.

Podle publikace byl včerejší útok úspěšnější než v dubnu, kdy Izrael a jeho spojenci zachytili 99 % cílů. Kromě hypersonické rakety Fatteh-1 Írán použil další nové rakety s doletem 1 450 kilometrů a rychlostí, která mu umožňuje doletět z Íránu do Izraele během několika minut.

Írán také disponuje nejméně 3 000 balistickými raketami, takže Izrael by se měl připravit na budoucí údery. Zejména pokud se k Íránu připojí libanonský Hizballáh

https://t.me/to_je_nas_svet/29619

 

 

📌03.10. 2024: 💥 CHORVATSKO VYSTOUPILO Z BEZPEČNOSTNÍCH OPATŘENÍ NATO PRO UKRAJINU.

Kancelář prezidenta v prohlášení uvedla, že obrovská vojenská pomoc Kyjevu nepřiblížila ukončení konfliktu, ale zvýšila riziko jeho eskalace za hranicemi Ukrajiny.

Prezident Zoran Milanović označil za svůj hlavní úkol chránit Chorvatsko před válkou a přijmout veškerá opatření, aby se Chorvatsko nezapojilo do vojenských konfliktů.

https://t.me/to_je_nas_svet/29620 👋👋👋

 

 

📌03.10. 2024: 🇷🇺 LETADLO IL-76 RUSKÉHO MINISTERSTVA PRO MIMOŘÁDNÉ SITUACE DOPRAVIL DO BEJRÚTU HUMANITÁRNÍ POMOC PRO OBYVATELE LIBANONU.

Obsahovala potraviny, léky, základní potřeby a elektrostanici o výkonu 80 kW.

https://t.me/to_je_nas_svet/29621 👈  👋👋👋

 

 

📌03.10. 2024: ♨️ ZÁPADNÍ POMOC UKRAJINĚ ZABRÁNILA IZRAELI ODRAZIT ÍRÁNSKÝ ÚTOK – The Telegraph

V článku se uvádí, že západní země vynaložily značné zásoby stíhacích raket na obranu ukrajinských cílů. To oslabilo obranyschopnost židovského státu, který je silně závislý na podpoře partnerů. 😂

https://t.me/to_je_nas_svet/29622 👈

 

 

📌03.10. 2024: Nela Lisková: Izrael rozpoutal v pořadí již III. světovou válku s Libanonem a Írán provedl útok na Izrael, z pomsty, že jim Izrael zabil vůdce za asistence USA!!!

Letecká základna IDF Nevatim dostala přímé zásahy!
ČESKÁ REPUBLIKA ZABLOKOVALA SPOLEČNÉ PROHLÁŠENÍ EU VYZÝVAJÍCÍ K PŘÍMĚŘÍ V LIBANONU!!!

Agrese Izraele je podle 👺Lipavského „LEGITIMNÍ OBRANA IZRAELE“!!! 👺👺👺

https://t.me/to_je_nas_svet/29623

 

 

📌03.10. 2024: 🇮🇷 PROHLÁŠENÍ STÁLÉHO ZÁSTUPCE ÍRÁNU PŘI OSN:

 

– Izrael pokračuje v brutálním a beztrestném jednání v okupované Palestině;

– Spojené státy brání jakémukoli mírovému rozhodnutí Rady bezpečnosti OSN a paralyzují tento orgán;

– Izrael musí ukončit válku v pásmu Gazy a stáhnout se z Libanonu;

– Írán prohlásil, že má právo reagovat na izraelský útok na íránské velvyslanectví uvnitř Sýrie;

– Izrael rozumí výhradně jazyku síly, diplomacie selhala;

– Írán na rozdíl od Izraele zasáhl pouze vojenské cíle;

– Írán varuje Izrael před dalšími akcemi, které ohrožují bezpečnost islámské republiky;

– Izraelský militarismus se opírá o vojenskou a politickou podporu USA. 👋

https://t.me/to_je_nas_svet/29624

 

 

📌03.10. 2024: 🔥 DŮSLEDKY NEDÁVNÝCH ÚDERŮ IDF NA „VÝROBNÍ ZAŘÍZENÍ“ HIZBALLÁHU V BEJRÚTU

https://t.me/to_je_nas_svet/29625

 

 

📌03.10. 2024: DENZEL WASHINGTON JEDNOU „VYRAZIL“ ZE STRANY SEANA „DIDDYHO“ COMBSE A KŘIČEL „NIKOHO SI NEVÁŽÍŠ“: zpráva

 

Denzel Washington měl podle nové zprávy bojovná slova pro Seana „Diddyho“ Combse na jednom ze zneuctěných rapperových večírků v prvních letech.

Oscarový herec, 69 let, „křičel“ na Combse, než „vyrazil“ z celonočního večírku, který hudební magnát pořádal v roce 2003, řekl nejmenovaný zdroj časopisu Us Weekly.

 

Výstup popisuje zasvěcence jako někoho, kdo se s Diddym „přátelil“ na počátku tisíciletí. ”

„Denzel vykřikl: ‚Nikoho si nevážíš‘,“ tvrdil zdroj.

 

Sean Combs a Denzel Washington v zákulisí během udílení cen Essence Awards 2001 v Madison Square Garden v New Yorku v New Yorku.

 

https://nypost.com/2024/10/02/entertainment/denzel-washington-once-stormed-out-of-sean-diddy-combs-party/

 

 

📌03.10. 2024: 💢 CITÁT:

 

„V tomto světě je společensky přijatelné, aby se ženy pracovaly za peníze, aby se psi a kočky vařili a jedli, jehňatům a kravám se z náboženských důvodů podřezávají krky zaživa!

 

Akceptuje se, že kněží zneužívají děti a jsou financováni státem z peněz z daní!

 

Řeznické povolání je čestné řemeslo a jíst telata je normální!

 

Je normální pít mleko koz, ovcí a krav a nosit na těle kůži zvířat!

 

Je normální utrácet miliardy za zbraně, neustále bojovat ve válkách a nechtít už spolu mluvit!

 

Je normální, že kolem 8 000 dětí na světě umírá denně hlady!

 

To vše je společensky akceptováno!

 

Nepřijímá se, když duchovní léčitel léčí lidi a zvířata bez pomoci lékařů a léků!

 

Takoví lidé jsou dílem ďábla v tomto světě a je třeba proti nim bojovat, nejsou společností uznáváni a jsou z ní vyloučeni!

 

Bůh není na tomto světě vítán!“

 

~ Duchovní léčitel Sananda ~

https://t.me/Absurdnsvet/80841

 

 

📌03.10. 2024: PFIZER ŠVÝCARSKÝ VAX SMRTELNÁ DÁVKA „EJ6796

 

https://t.me/+UEDfAkwji69QA_xo  https://t.me/+ms9a5yz7kwkwMmFi  📍

 

https://t.me/c/1530105899/18315

 

 

📌03.10. 2024: VÝBĚR HOTOVOSTI Z BANKOMATŮ SE V PÁTEK A V DEN NĚMECKÉ JEDNOTY STÁVÁ V POLOVINĚ NĚMECKA HAZARDNÍ HROU.

 

Na mnoha místech v současné době nejsou doplňovány bankomaty bank, protože poslíčci stávkují.                                                                                                   https://www.bild.de/politik/inland/geldboten-streiken-bargeld-aus-dem-automaten-wird-knapp-66fd1d8a3b6b6a25692d9c9d

 

 

📌03.10. 2024, AC24.cz: BANK OF AMERICA MIMO PROVOZ: NA ÚČTECH JSOU NULOVÉ ZŮSTATKY

 

https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/bank-of-america-mimo-provoz-na-uctech-jsou-nulove-zustatky/

 

SLEDUJTE A SDÍLEJTE NÁS: https://t.me/AC24cz  ❤️

 

AC24.cz (https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/bank-of-america-mimo-provoz-na-uctech-jsou-nulove-zustatky/)

Bank of America mimo provoz: na účtech jsou nulové zůstatky | AC24.cz

Klienti Bank of America hlásí, že mají ve středu potíže s přístupem ke svým bankovním účtům. Mnoho zákazníků si stěžovalo…

 

 

📌03.10. 2024: BANK OF AMERICA SELHALA: ZÁKAZNÍCI HLÁSÍ ROZSÁHLÉ SELHÁNÍ A ÚČTY VYKAZUJÍ NULOVÉ ZŮSTATKY.

https://www.disclose.tv/id/8ynnk7da25/

 

 

📌03.10. 2024: NEVĚŘTE FALEŠNÉMU PŘÍBĚHU PRO NORMÁLNÍ LIDI, KTERÝM JE IZRAEL PROTI VŠEM. ❌🤥❌

 

Velitelství Mossadu je dnes „NEJsmutnější“.😜

 

Víme, že toto jsou biblické časy dobra proti zlu, ale ve vojenských operacích jsou to Bílé klobouky Izraele, Íránu, Palestiny, Arabové a muslimové, kteří spolupracují na odstranění chazarských černých klobouků, temných zpravodajských agentur a operátorů, kteří jsou také Izraelci, Židé, Íránci, Palestinci, Arabové a muslimové.

 

Sídlo Mossadu v Tel Avivu, které bylo zasaženo íránskými raketami, bylo srovnáno se zemí.

 

https://worldinsight.info/the-mossad-headquarters-located-in-tel-aviv-which-was-struck-by-iranian-missiles-was-leveled/

 

V tejto časti božského plánu je dôležité zostať sústredený predovšetkým na svoj osobný tok s Vesmírom, nenechať sa ničím a nikým rozptyľovať.

 

Tento moment, ktorý ľudstvo teraz prežíva, možno považovať za dvere. Rozhodnutie spadnúť do diery alebo prejsť dverami je na vás.

 

Ak konzumujete informácie 24 hodín denne, s negatívnou energiou, neustále nervózny, s pesimizmom, spadnete do tejto diery.

 

Ale ak využijete túto príležitosť pozrieť sa na seba, prehodnotiť život a smrť, starať sa o seba a druhých, prechádzate bránou.

 

Starajte sa o svoj domov, starajte sa o svoje telo. Spojte sa so svojím duchovným domovom. Keď sa staráte o seba, staráte sa o všetkých ostatných.

 

Nepodceňujte duchovný rozmer tejto krízy. V tejto kríze je sociálna, ale aj duchovná otázka. Oboje ide ruka v ruke.

 

Bez duchovného rozmeru zahynieme v pesimizme a bezvýznamnosti.

Ste pripravení vydržať túto krízu?

 

Necíťte sa vinní za to, že sa v týchto ťažkých časoch cítite šťastní. Byť smutný alebo nahnevaný vôbec nepomáha. Odpor je odpor cez radosť!

 

Máte plné právo byť silný a pozitívny. A nedá sa to inak ako zaujatím krásneho, veselého a žiarivého postoja.

 

Toto je stratégia odporu.

 

Keď prejdeme dverami, máme nový svetonázor, pretože sme čelili svojim strachom a ťažkostiam. To je všetko, čo teraz môžete urobiť:

 

– Pokoj v búrke

– Zachovajte pokoj

 

Ukážte odpor prostredníctvom umenia, radosti, dôvery a lásky. S láskou V 🙏💓⚔️

https://t.me/Absurdnsvet/80849 👈

 

10 VŠE PŘIPRAVENO/Q OPERACE. SIGNÁL/

🌧️ TAKŽE BUDOU 🇪🇺🌧️

 

„Nebezpečí intenzivních lijáků a následných záplav v Evropě není zdaleka zažehnáno. Němečtí meteorologové varují před velmi nepříznivým počasím, které do Evropy přinese oblast nízkého tlaku. Pršet bude i v Česku, v především v Jeseníkách a Beskydech, sdělila Novinkám meteoroložka Dagmar Honsová.

 

V noci na čtvrtek by měly lijáky zasáhnout Itálii a oblast pobřeží Jaderského moře, tedy Slovinsko, Chorvatsko, Černou Horu a Bosnu a Hercegovinu, píše web týdeníku Focus. Déšť bude extrémně vydatný. Do soboty může spadnout až 250 litrů na metr čtvereční. V uvedených oblastech hrozí záplavy a sesuvy půdy, píše web týdeníku Focus.

 

V Německu bude nepříznivým počasím ohrožen především jih, kde bude vydatně pršet a v Alpách sněžit. V pátek a v sobotu může sněžit ve výšce kolem 1200 metrů nad mořem, tedy až do úrovně Brenneru.

 

Od neděle by se mělo počasí uklidňovat a teploty budou pomalu stoupat.

 

Příčinou lijáků je vyhřáté Středozemní moře, které má teploty o tři až pět stupňů vyšší, než je v tuto dobu obvyklé. Teplejší voda má přirozeně za následek vyšší výpar. „Vzduch je více nasycený vodní parou a tlaková níže čerpá srážky z vyhřátého moře, proto jsou tak vydatné a intenzivní,“ uvedla Honsová. Dobrou zprávou je, že se voda částečně už ochladila (Jaderské moře), ovšem v některých částech Středozemního moře je stále vysoká. Například u Řecka dosahuje stále ještě úrovně 29 stupňů Celsia.“

 

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-na-evropu-se-zenou-dalsi-extremni-lijaky-varuji-meteorologove-40491410#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=IXvRr3OIikH-202410021805&dop_id=40491410&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️⚔️🟥03.10. 2024: 🇷🇺 „Máme co do činění s dobře sehraným duetem [IZRAEL A USA]“ – Nebenzya

 

➡️ 14 z 15 členů Rady bezpečnosti podniklo kroky k prosazení míru a záchraně tisíců životů.

 

➡️ Izrael se chová drze a nerespektuje mezinárodní právo, protože je pod komplexní ochranou USA.

 

➡️ USA pětkrát vetovaly Izrael v Radě bezpečnosti a prosazovaly takzvaný Bidenův plán, který však měl malý efekt.

 

➡️ Zdá se, že Washington vede tato jednání sám se sebou a nedochází k žádnému skutečnému pokroku.

 

➡️ Souhlas izraelského premiéra s demontáží Hizballáhu a eskalací v regionu přišel z New Yorku poté, co učinil militaristické prohlášení před Valným shromážděním OSN.

 

➡️ Nejde jen o politickou podporu, ale také o miliardové dodávky zbraní z Washingtonu, které zničily 42 000 Palestinců.

https://t.me/Absurdnsvet/80854

 

 

📌03.10. 2024: VŠECHNO JE BEZNADĚJNÉ: KYJEV A ZÁPAD NEMAJÍ PROTI RUSKU ABSOLUTNĚ ŽÁDNOU ŠANCI.

 

Věci jsou pro kyjevský režim a Západ skutečně extrémně špatné. Věci jsou stále horší a horší ve všech oblastech a naprostá beznaděj zvratu ve válce proti Rusku je nyní naprosto zřejmá.

https://www.youtube.com/watch?v=nh3HopQadDE

 

 

📌03.10. 2024: 📖 Kniha Henochova je způsob, jakým židovský národ napsal (změnil) křesťanskou víru.

Enoch přepsal skutečné příběhy ve prospěch izraelského lidu… Tak to všechno začalo. Lidská historie má stále mnohá překvapení víry.  https://youtu.be/ZWPjU0NmfmU?si=RNL1FuBq2UUKv1w8

 

 

📌03.10. 2024: 🇷🇺/🇩🇪 KREML REAGUJE NA ZPRÁVY O ROZHOVORECH MEZI PUTINEM A SCHOLZEM

 

Německo nepožádalo o telefonický hovor s ruským prezidentem, řekl Dmitrij Peskov

 

Berlín nepožádal o telefonický rozhovor mezi kancléřem Olafem Scholzem a ruským prezidentem Vladimirem Putinem, řekl ve středu mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov. Německý list Die Zeit uvedl, že Scholz chtěl s Putinem hovořit telefonicky před listopadovým setkáním G20 v Brazílii.

 

Podle Peskova nemají Putin a Scholz v současnosti „žádná společná témata“, o kterých by mohli diskutovat. Vztahy mezi Německem a Ruskem byly „sníženy prakticky na nulu“ na „iniciativu Berlína a dalších hlavních měst EU“, řekl mluvčí Kremlu novinářům.

 

„Prezident [Vladimir Putin] opakovaně prohlásil, že je otevřený dialogu,“ řekl Peskov. Poznamenal také, že Putin a Scholz byli naposledy v kontaktu v prosinci 2022. 👋

https://www.rt.com/news/605116-peskov-scholz-putin-call/

 

 

 

📌03.10. 2024: 📰🇮🇷 ÍRÁN CHTĚL ZABÍJET ŽIDY: O 180 STUPŇŮ V MÉDIÍCH!

 

Stefan Magnet ukazuje, jak propaganda systémových médií běží na plné obrátky i v dobách války. Cíl manipulace: Občané by si neměli všímat, co se skutečně děje!!!

 

 

 

📌03.10. 2024: 🇹🇷⚔️🇮🇱 TURECKÝ PREZIDENT ERDOGAN DŮRAZNĚ VAROVAL IZRAEL PŘED „KLAMNÝMI“ AMBICEMI A ZOPAKOVAL, ŽE ANKARA PODPORUJE LIBANON.

Zopakoval, že izraelská invaze u jeho severního souseda „nebude mít stejné následky“ jako předchozí invaze do Tel Avivu.

„V iluzi o ‚zaslíbené zemi‘ Izrael otevřeně obrátí svou pozornost na Turecko.“

https://t.me/Absurdnsvet/80864

 

 

📌03.10. 2024: ⚠️🇵🇱🏳️‍🌈 JEDEN Z NEJVĚTŠÍCH PRIDE POCHODŮ V POLSKU SE KONAL VE WROCLAWI!🤨

 

Akce se zúčastnilo 1500 účastníků s rohy a ocasy. Účastníci chodili po Wroclawi v chlupatých kostýmech a vydávali se za různá zvířata.

 

Tito lidé jsou nemocní a stále dostávají státní dotace. Úplná degenerace společnosti😒

https://t.me/Absurdnsvet/80865

 

 

📌03.10. 2024: 💢 PLÁN OSN: BIOLOGICKÁ PRAVDA JE PROHLÁŠENA ZA ZLOČIN Z NENÁVISTI

 

OSN zvažuje smlouvu, podle níž by některé názory, tradiční hodnoty a křesťanský světonázor mohly být klasifikovány jako „zločiny proti lidskosti“.

 

Konkrétně by například v budoucnu měli mít lidé možnost svobodně si vybrat své pohlaví a každý, kdo to kritizuje, by se měl stát „zločincem“.

 

Tento návrh smlouvy tak ohrožuje základní právo lidí na možnost svobodně vyjadřovat a veřejně prezentovat své vlastní přesvědčení o tradici, manželství, rodině a biologické povaze pohlaví.

http://www.kla.tv/30452

 

 

📌03.10. 2024: 💢 PROF. DR. WALTER VEITH: TŘI SVĚTOVÉ VÁLKY NAPLÁNOVALI SVOBODNÍ ZEDNÁŘI NA VYSOKÉ ÚROVNI JIŽ V ROCE 1870.

 

Prof. Dr. Walter Veith z University of Western Cape v Jižní Africe používá citace mocných jednotlivců a vizuální důkazy, stejně jako symboliku a moderní a historickou architekturu, aby demonstroval existenci a původ dnešních tajných společností, kdo za nimi stojí, jejich konečný plán. a co to pro nás znamená.

 

Video (https://www.youtube.com/watch?v=fWrukYj7PD0)

 

 

📌03.10. 2024: DR. HAZAN ROZBALUJE: „CENZURA ZDRAVOTNÍCH INFORMACÍ NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

 

Dr. Sabine Hazan: „Ivermectin je to, co jsme dali dětem se svrabem. Byla tam kombinace léků, Ivermectin, Doxycyklin, Zinek.

 

Ivermectin se podává dětem se svrabem a doxycyklin se podává teenagerům s akné téměř rok. Najednou je to nebezpečné.

 

Když jsme spustili protokol o hydroxychlorochinu, lidé mi volali do kanceláře a nazývali nás vrahy. A když už jsme nesměli inzerovat na Facebooku a Instagramu, věděl jsem, že farmaceutický průmysl…

 

A pak už jsme nesměli mluvit o vitamínu C, vitamínu D a zinku. Nesměli jste ani lidem říkat: berte vitamín C, berte vitamín D.

 

Existuje tolik studií o vitaminu D a my jsme o tom ani nesměli diskutovat.

 

A ANO, BYLI JSME UMLČENI!

https://t.me/Absurdnsvet/80870 👈

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ÍRÁNSKÉ RAKETY UDĚLALY DÍRU DO STŘECHY HANGÁRU IZRAELSKÉ LETECKÉ ZÁKLADNY NEVATIM, KTERÁ SLOUŽÍ JAKO ZÁKLADNA PRO SOFISTIKOVANÉ AMERICKÉ STÍHAČKY F-35

 

https://youtu.be/wI8j-Lmec-0?si=TRY_6OUp4WA3PfoM

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: BIDENOVA VELKÁ URÁŽKA NETANJAHUA? NESOUHLASÍ S MOŽNÝM IZRAELSKÝM ÚTOKEM NA ÍRÁNSKÁ JADERNÁ ZAŘÍZENÍ.

 

https://youtu.be/3F3ApqlAwpM?si=SUeMp3tLoobYOVOn

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.10.2024, WION, Roman Kirsch: RUSKO-UKRAJINSKÁ VÁLKA: RUSKÉ DRONOVÉ ÚTOKY NA JIŽNÍ UKRAJINU, POŠKOZENÁ INFRASTRUKTURA V ODĚSE

 

https://youtu.be/ySKswrkAUwI?si=KAVaat4NDrYQsVO9

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.10.2024, The Free Press J…, Roman Kirsch: RUSKO PRAVDĚPODOBNĚ POUŽILO DEVASTUJÍCÍ VAKUOVOU BOMBU ODAB 9000 PŘI ÚTOKU V CHARKOVSKÉ OBLASTI

 

https://youtu.be/JlqAJ3k8bds?si=cxIzl1Ti2hEhAFTx

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.10.2024, Oneindia, Roman Kirsch: SEBEVRAŽEDNÉ KAMIKAZE-DRONY DRAMATICKY PROLOMILY IZRAELSKOU „ŽELEZNOU KOPULI“; TEL AVIV JE V PLAMENECH; IZRAELSKÉ OBRANNÉ SÍLY OBVIŇUJÍ Z ÚTOKU JEMEN

 

https://youtu.be/DfUv0wDMF0w?si=Oe2FDl17JJj5OzRj

 

 

📌03.10.2024, eREPORT: MINISTER VNÚTRA KRITIZUJE SCHVAĽOVANIE ATENTÁTU: TOTO JE MORÁLNE ZLYHANIE!

 

Minister vnútra SR Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) opätovne odsúdil schvaľovanie atentátu na premiéra Roberta Fica (Smer-SD). Poukázal na obvinenie muža s iniciálami J. K. O vystúpení stand-up komika na tému atentátu povedal, že to podľa neho bolo morálnym zlyhaním. Minister o tom informoval na štvrtkovej tlačovej besede na Prezídiu Policajného zboru. Píše TASR.

 

Ako Šutaj Eštok vyhlásil, v príbytku muža, ktorého policajti obvinili, našli fotografie politikov. Na sociálnej sieti muž s iniciálami napísal, že atentátnik mal Fica trafiť do čela. Prípad je podľa neho z 1. októbra.

 

OBZVLÁŠŤ ZÁVAŽNÝ ZLOČIN:

 

Minister poukázal aj na vystúpenie stand-up komika na tému atentátu, v ktorom komik povedal: „POTOM TO AJ TAK VYZERÁ, MY VLASTNÉHO PREMIÉRA SI NEVIEME ZASTRELIŤ“.

Takéto vystúpenie je podľa neho morálnym zlyhaním.

Premiéra vážne postrelil po výjazdovom rokovaní vlády v Handlovej 15. mája útočník Juraj C. Je stíhaný pre obzvlášť závažný zločin teroristického útoku. Streľbou zblízka útočník spôsobil Ficovi viaceré vážne zranenia.

 

https://ereport.sk/minister-vnutra-kritizuje-schvalovanie-atentatu/

 

 

 

📌03.10. 2024: 💥💥💥 AFU MŮŽE ZAÚTOČIT NA 261 VOJENSKÝCH OBJEKTŮ V RUSKU, POKUD ZÁPAD POVOLÍ ÚDERY RAKETAMI DLOUHÉHO DOLETU NA RUSKÉ ÚZEMÍ – Der Spiegel

„Mezi cíli jsou velké sklady zbraní a základny ruské armády,“ uvádí publikace.

https://t.me/to_je_nas_svet/29628

 

 

📌03.10. 2024: SOROSOVA SKUPINA CHCE KOUPIT INFO WARS, ALEX JONES VYZÝVÁ MUSKA, ABY TOMU ZABRÁNIL A KOUPIL JE SÁM

 

Tak jako před minulými prezidentskými volbami i nyní Soros nakupuje různá americká média, aby z nich udělal stejnou jednostrannou propagandistickou woke žumpu jakou je většina (nejen) amerického mainstreamu.

 

Nezaměřuje se však jen na různá lokální – a tedy často spíše apolitická – média, ale dokonce i na média zcela opoziční.

 

George Soros již za posledních několik měsíců koupil více než dvě stě rozhlasových stanic po celé Americe, aby je proměnil v levicové dezinformační nástroje před listopadovými volbami, a nyní chce do své stáje propagandistických kanálů přidat InfoWars Alexe Jonese.

 

Levicová hlídací skupina George Sorose Media Matters for America se dotazuje na kontroverzní akvizici InfoWars Alexe Jonese po rozhodnutí texaského soudce nabídnout jej k aukci.

 

Toto rozhodnutí přichází v důsledku ohromujícího rozsudku o odškodném ve výši 1,5 miliardy dolarů proti Jonesovi, který byl potrestán soudem za to, že vyjádřil svůj názor na střelbu ve škole Sandy Hook.

 

Vzhledem k tomu, že soud dal zelenou k tomu, aby byla Free Speech Systems, mateřská společnost InfoWars, vydražena, aby bylo vyhověno rozsudku, nad legendární platformou pro svobodu slova, za kterou Jones po desetiletí stál, se vznášejí temná mračna.

 

Zprávy naznačují, že koalice liberálních a neziskových organizací, včetně Sorosových Media Matters, zkoumá příležitost ucházet se o InfoWars, což vyvolává obavy z důsledků krajně levicové skupiny, která potenciálně přebere kontrolu nad takovým antiglobalistickým počinem.

 

„Vážně zvažujeme tuto akvizici,“ řekl prezident Media Matters Angelo Carusone. Carusone dodal, že organizace zváží prozkoumání archivů InfoWars, aby zjistila, co portál nezveřejnil.

 

Jones nedávno navrhl, že aktiva Infowars by mohli koupit jeho příznivci, což by mu umožnilo pokračovat v hostování své show pod značkou Infowars v jeho domovském městě Austinu v Texasu.

 

V posledních dnech Jones veřejně prosil šéfa X Elona Muska, aby koupil InfoWars. Jedním z prvních činů miliardáře jako vlastníka Twitteru bylo obnovení do té doby zakázaného účtu stránek Info Wars i Jonesova osobního účtu.

 

MUSK JIŽ DŘÍVE DAL NAJEVO SVÉ POCITY OHLEDNĚ GEORGE SOROSE, KDYŽ PROHLÁSIL, ŽE GLOBALISTICKÝ FINANČNÍK NENÁVIDÍ LIDSTVO.

 

Zda bude mít ovšem zájem o koupi Info Wars zatím není jasné.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/sorosova-skupina-chce-koupit-info-wars-alex-jones-vyzyva-muska-aby-tomu-zabranil-a-koupil-je-sam/

 

 

📌03.10. 2024: PANÍ ZWYRTEK HAMPLOVÁ, UŽ SI KONEČNĚ UVĚDOMUJETE, ŽE HNUTÍ ANO NENÍ SKUTEČNÁ OPOZICE?

 

K české politice se vyjadřuji spíš okrajově, protože naši voliči neumí volit nic jiného než oddané globalistické loutky, takže považuji podrobnější sledování české politiky za zcela bezvýznamné.

 

Nicméně nyní jsem se rozhodla vyjádřit ke kauze, která nám opět ukazuje, jak to je s českou politikou doopravdy a jak lehce lze spící masy přesvědčit o tom, že existuje něco jako skutečná opozice.

 

Už více než 30 let nám vládnou jen loutky loutek – a to bez výjimky – a nic nenasvědčuje tomu, že by se na tom do budoucna cokoli změnilo.

 

Byly doby, kdy jsem si myslela, že jsou zde i nějaké rozdíly, nicméně po mnoha letech podrobného sledování politiky jako takové a detailnějšího nahlédnutí do politiky jiných zemí již umím přinejmenším rozlišit politické strany, které jsou otevřeně proglobalistické.

 

Jde o ty strany, jejichž členové jsou jakkoli „zaháčkováni“ v globalistických strukturách – u nás jde zejména o Aspen institut, jinde například o WEF nebo Bilderberg. 👋👋👋

 

Všechny tyto organizace mají stejné loutkovodiče, včetně napojení na Rockefellerovu nadaci a další výše postavené globalistické kruhy. 👋👋👋

 

V rámci EU se pak proglobalistická strana pozná velmi snadno i podle toho, že chce za každou cenu setrvat v EU.

 

EU BYLA PRVOPLÁNOVĚ ZALOŽENA ZE TŘÍ HLAVNÍCH DŮVODŮ:

 

  • likvidace evropských národů a jejich výměna za jedince z nekompatibilních kultur
  • zničení národních států a vytvoření jednoho velkého superstátu pod kuratelou Bruselu
  • likvidace hospodářské konkurence USA

 

Silná Evropa (ne pouze EU, ale hospodářsky úzce spolupracující národní státy z celého kontinentu) nezatížená různými nesmyslnými ideologiemi (klimatická agenda, LGBTQ apod.) a konflikty by byla pro USA nepřekonatelnou konkurencí.

 

Žádná strana, která chce setrvat ve zcela nereformovatelné EU, tak nemůže být již z podstaty ani proti výše uvedeným plánům.

 

Tolik jen malá odbočka, která má upozornit na fakt, že politika je záměrně nejen u nás nastavena tak, aby se do ní nedostala ŽÁDNÁ reálná opozice, která by měla jakoukoli moc.

 

JAK JE VIDĚT KDEKOLI V EVROPĚ, TAK POKUD SE DO VYŠŠÍ POLITIKY TAKOVÁ OPOZICE DOSTANE, JE UTISKOVÁNA, MARGINALIZOVÁNA A NIKDE SE NEDOSTANE DO VLÁDY, OBČAS JE JEN VELMI OKRAJOVOU PARLAMENTNÍ OPOZICÍ. 👋👋👋

 

A zde jsme již u dnešního tématu, kterým je vyjádření hnutí ANO, které nepovolilo paní Senátorce Zwyrtek Hamplové vstoupit do jejich poslaneckého klubu. Ten před lety zakládali spolu se socany (jde o klub ANO a SOCDEM).

 

Paní Senátorky Zwyrtek Hamplové si vážím zejména za to, jak se zachovala za Covidu, kdy se postavila proti nesmyslným restrikcím a později vnucovaným genovým injekcím a diskriminaci neočkovaných. 👋👋👋

 

Jenže právě pro její činnost byla odmítnuta jako údajná „dezinformátorka.“ Vyjádřil se k tomu i člen Aspenu a návštěvník Schwabova WEF  Havlíček – a to následovně:

Co se týče paní Hamplové a možného členství u nás, tak jsme řekli, že nikoliv,“ uvedl Havlíček.

 

Vadí jim prý „dezinformace,“ které měla údajně roznášet. Tedy to alespoň píše mainstream.

To vadí partaji, která dezinformacemi nešetřila, přičemž tou nejvíce do očí bijící bylo právě jejich heslo: „DVĚ DÁVKY A TEČKA.“ ⛔️⚕️STOP💉🦠☄️🎚️☣️⚠️

 

Tuto lež šířili v době, kdy mnozí odborníci, kteří byli cenzurováni, varovali, že jde o lež, neboť v případě takzvaných „mRNA Covid vakcín“ bude nutná opakovaná aplikace.

⛔️⚕️STOP💉🦠☄️🎚️☣️⚠️

 

Politici a jejich pečlivě zvolení rádoby odborníci také nevarovali před vedlejšími účinky experimentálních injekcí, které se záhy začaly projevovat a zcela neoprávněně diskriminovali neočkované, když lživě tvrdili, že takzvaný „očkovací pas“ je průkazem bezinfekčnosti. ⛔️⚕️STOP💉🦠☄️🎚️☣️⚠️

 

A zatímco očkovaní infekční jedinci měli přístup kamkoli, neinfekční neočkovaní museli sedět doma. Lži, lži a zase jenom lži jsme slyšeli nejen u nás, byl to problém i dalších loutkových vlád. ⛔️⚕️STOP💉🦠☄️🎚️☣️⚠️

 

Té naší očividně velel Berlín, protože oddané loutky vždy přišly s tím, co se zavedlo předtím v Německu – pouze s jistým odstupem.

 

Popisovat dál tu dobu, kdy se v nejvyšší politice i médiích lhalo od rána do večera, jistě nemá cenu, nicméně nyní bylo nutné se k tomu vrátit.

 

🛑❗️❗️❗️

🛑❗️❗️❗️Tito lháři a manipulátoři, kteří se neštítili porušovat Ústavu a jejichž souputníci nyní v některých zemích stanuli za stejné zločiny před soudem (viz například proces v Holandsku), se neštítí útočit na ženu, která se ve stejné době postavila na správnou stranu.

 

Na druhou stranu to naznačuje, že paní Zwyrtek Hamplová zřejmě nebude řízenou opozicí, což je také důvod proč jí jde dlouhodobě „po krku“ i mainstream. 👋👋👋

 

Je paradox, že tato strana, jejíž čelní představitelka celých 10 let aktivně zaváděla cenzuru v celé EU, skončila v europarlamentní frakci, ve které je i několik politických stran, které vedly za Covidu podobnou politiku, jakou tehdy prosazovala i odmítnutá Senátorka.

 

Možná si říkáte, proč jsem se nyní chytila právě tohoto tématu. Je to právě proto, že velmi dobře ukazuje, jak lehce se dají spící masy zmást falešnou opozicí. 👋👋👋

 

Ostatně, nechala se jí zmást i paní Zwyrtek Hamplová, jinak by o vstup do jejich klubu nežádala….👋👋👋

 

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/pani-zwyrtek-hamplova-uz-si-konecne-uvedomujete-ze-hnuti-ano-neni-skutecna-opozice/

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 03.10.2024“:

➡️☭☆ Samohybné dělo „Gvozdika“ ukrajinských ozbrojených sil bylo zničeno přímým zásahem dělostřelců skupiny sil „Sever“. Objektivní kontrolní prostředky zaznamenávaly zasažený cíl.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ruská národní garda ukázala video, jak speciální jednotky s pomocí úhlové brusky a perlíku otevřely dveře těm, kdo jsou zapleteni do případu kryptoburzy Cryptex

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Vladimir Putin jmenoval Arťoma Žogu zplnomocněným zástupcem prezidenta v Uralském federálním okruhu

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ To vše je velmi seriózní práce. <…> Jsem si jistý, že to zvládnou. Ukázali se tím nejlepším možným způsobem nejen v bojových podmínkách, kdy museli riskovat své životy a zdraví v zájmu Ruska při obraně Ruska, ale předvedli velmi dobré výsledky při výcviku na platformě „Time of Heroes“. Jsem si jistý, že to zvládnou, a navíc si myslím, že je to pro ně jen první krok v rozvoji budoucí kariéry.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Výstřel – zásah

Výsadkáři-dělostřelci skupiny sil Dnepr pokračují v provádění palebných misí s cílem porazit dělostřelecké systémy ozbrojených sil Ukrajiny, zničit obranné struktury, potlačit velitelská stanoviště, zničit palné zbraně, zbraně, vojenskou techniku ​​a živou sílu nepřítele.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ 🗣V Charkově mocný příjezd do výškové budovy.

U domu hoří nejméně 10 aut. Obyvatelé jsou evakuováni, je již známo 7 zraněných.

Podle předběžných údajů mohou být pod sutinami lidé, mezi zraněnými je i tříleté dítě

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Masivní útok ozbrojených sil Ukrajiny drony na Moskvu: Ruská protivzdušná obrana je sestřeluje nad Belgorodem, Kurskem a Brjanskem

– Uvádí se, že bylo vypuštěno 170 až 250 dronů;

– Nad Belgorodem a oblastí protivzdušné obrany už několik hodin ničí nepřátelské UAV;

– Ve vesnici Yasnye Zori zaútočil dron na auto. Muž byl hospitalizován.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Útočná letadla zničila personál a baštu ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️ Během minulé noci byl zastaven pokus kyjevského režimu o provedení teroristického útoku pomocí bezpilotních letounů na objekty na území Ruské federace.

Služební systémy protivzdušné obrany zachytily a zničily 113 ukrajinských bezpilotních vzdušných prostředků: 73 UAV nad územím oblasti Belgorod, 25 UAV nad územím Voroněžské oblasti, 14 UAV nad územím Kurské oblasti a jedno nad územím Brjanska kraj.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Il-76 ruského ministerstva pro mimořádné situace dodal Libanonu 33 tun humanitární pomoci

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Uvízlé kosatky kamčatské jsou téměř celé ve vodě, situaci monitorují dobrovolníci a záchranáři, řekl šéf okresu.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ozbrojené síly Ukrajiny potvrdily stažení z Vugledaru

„Velké velení udělilo povolení k provedení manévru ke stažení jednotek z Ugledaru za účelem zachování personálu a vojenského vybavení a k obsazení pozice pro další akce.“

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ „To je ono, není tu žádné světlo!“

V noci naše drony zasáhly rozvodnu v Oděské oblasti. Ukrajinec ránu komentoval smutným hlasem.

Také v noci ukrajinské ozbrojené síly vypustily na naše území UAV, toto píše ruské ministerstvo obrany:

„V noci jednotky protivzdušné obrany zničily 113 UAV nad regiony Belgorod, Voroněž, Kursk a Brjansk.“

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Letecký úder FAB-3000 zničil muniční sklad ukrajinských ozbrojených sil v oblasti osady DPR Razliv.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *