, ,

03.09.2024, ROZKLIKNI SI🔝🔝🔝DENNĚ:👉RUSKÁ PEKELNÁ PALBA SMETLA PŘES 9.300 UKRAJINSKÝCH VOJÁKŮ U KURSKA…

03.09.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: 👉RUSKÁ PEKELNÁ PALBA SMETLA PŘES 9.300 UKRAJINSKÝCH VOJÁKŮ U KURSKA…

 

📌♻️03. září 2024: NOVÁ STUDIE ZPOCHYBŇUJE FOSILNÍ PŮVOD ROPY A PLYNU:

 

Současná hypotéza je, že ropa a zemní plyn jsou produktem organického fosilního materiálu. Nově zveřejněná studie to ale zpochybňuje. Při laboratorních experimentech vědci zjistili, že tyto uhlovodíky mohou vznikat v zemském plášti pod vysokým tlakem.

 

Nedávno publikovaná studie s názvem „Geneze hlubokých abiogenních uhlovodíkových systémů“ zpochybňuje rozšířený předpoklad, že ropa a zemní plyn pocházejí výhradně z fosilních zdrojů. Vědci vedení Vladimirem G. Kutcherovem ze švédského KTH Royal Institute of Technology předkládají důkazy pro alternativní teorii vzniku uhlovodíků hluboko v nitru Země.

 

V laboratorních experimentech byli vědci schopni prokázat, že uhlovodíky se mohou tvořit pod vysokým tlakem a extrémními teplotami, jaké se nacházejí v zemské kůře a svrchním plášti.

 

Při tlacích mezi 3 a 22 gigapascaly a teplotách až 3000 stupňů Celsia zpočátku vznikaly plynné uhlovodíky s až 6 atomy uhlíku. Vznikly také delší uhlíkové řetězce, které jsou typické pro ropu.

 

Tyto výsledky podporují tzv. abiogenní teorii produkce uhlovodíků. Uvádí, že většina zásob ropy a plynu nevznikla z organického materiálu, ale vznikla geologickými procesy hluboko v zemi.

 

Klíčovým prvkem této teorie jsou takzvané hluboké tekutiny – složité kapalné směsi, které podle vědců fungují jako přirozený katalytický systém. Obsahují mimo jiné metan, vodík, oxid uhličitý a elementární síru.

 

Kovy jako vanad se také účastní procesů a umožňují tvorbu hustší ropy s delšími uhlíkovými řetězci. Variabilita složení hlubinných tekutin podle vědců vysvětluje rozdílné vlastnosti ložisek ropy a plynu.

 

Studie poskytuje možné vysvětlení jevů, které je obtížné sladit s klasickou teorií fosilních paliv. Patří mezi ně metanová jezera na Saturnově měsíci Titan, stejně jako zprávy o ropných polích, která se po tom, co byla považována za vyčerpaná, podle všeho doplňují.

 

Vědci zdůrazňují, že jejich zjištění by mohla mít dalekosáhlé důsledky pro naše chápání globálních zdrojů uhlovodíků. Pokud se teorie potvrdí, zásoby ropy a plynu mohou být výrazně větší, než se dosud předpokládalo.

 

Otázka je, k čemu ovšem tyto prakticky nevyčerpatelné zásoby budou, pokud se lidstvo rozhodne jít cestou zeleného šílenství, která již s využitím fosilních paliv nepočítá…

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/nova-studie-zpochybnuje-fosilni-puvod-ropy-a-plynu/

 

 

 

📌03. září 2024: KRIZE VW SE STUPŇUJE: TOVÁRNY SE ZAVÍRAJÍ, ZÁRUKA PRACOVNÍCH MÍST KLESÁ, DOPADNE TO I NA ŠKODOVKU?

 

Automobilový průmysl čeká v každém případě velký propad už jen přechodem na elektromobilitu. Vzhledem k velmi vysokým cenám si mnoho lidí nebude moci elektromobil dovolit, což samozřejmě povede ke sníženému odbytu. Nicméně vedení většiny automobilek je dlouhodobě v plném souladu s globalistickou agendou a bez problému akceptují i ničivý Green Deal a jeho důsledky.

 

Hlavní dopad to však samozřejmě bude mít na zaměstnance postupně upadajících firem.

Jak je dobře známo, VW je již nějakou dobu v krizi. Zkrácená pracovní doba a rušení směn, například v továrně na elektromobily v Sasku, již dlouho poukazují na skutečnou krizi ve skupině. Údajně bude nutné ušetřit až 5 miliard eur.

 

Kvůli tomu mají být pozastaveny záruky pracovních míst a na stole je také úplné uzavření závodů v Německu. Na rozdíl od toho, co se tvrdí v médiích, to určitě není „chyba AfD,“ ale připisovat vinu pouze vládě semaforu/unijnímu kartelu tentokrát nestačí.

 

Podle deníku „Handelsblatt“ je VW v současné době v obrovském krachu. Po poradě vedení má dojít k výraznému zintenzivnění úsporných opatření. Výjimkou nejsou ani manažeři v oblasti hlavní značky VW – dny služebních vozů Porsche jsou prozatím pryč.

 

Jsou to však opět zaměstnanci a pracovníci, kteří jsou zasaženi více než management. Do roku 2026, jak uvádí Handelsblatt, mají být ušetřeny další 4 miliardy eur – s předchozími cíli úspor by se tak mohlo jednat celkem o 5 miliard eur. Proto má být značka Volkswagen podle představenstva komplexně restrukturalizována.

 

„Uzavření závodů na výrobu vozidel a komponentů již nelze v současné situaci vyloučit bez rychlých protiopatření,“ uvádí se ve zprávě.

 

To znamená, že předchozí plány rušení pracovních míst s částečným odchodem do důchodu a odstupným již nelze dodržet. Není ani pravděpodobné, že se dotkne pouze pracovních smluv na dobu určitou, které nebudou obnoveny.

 

Předchozí záruky mají být také zrušeny.

V této souvislosti se uvádí:

„Z pohledu společnosti nestačí restrukturalizace pouze v souladu s demografickým vývojem k dosažení strukturálních změn, které jsou v krátkodobém horizontu nezbytné pro větší konkurenceschopnost. Na základě těchto skutečností je společnost nucena ukončit jistotu

zaměstnání, která byla aktualizována od roku 1994.“

 

Podniková rada prohlašuje, že se bude proti těmto plánům bránit, ale co z toho vzejde, je sporné. Zejména proto, že pravděpodobně neexistuje nic, co by se nedalo napravit několika rekreačními výlety a návštěvami striptýzových klubů. Nezbývá než doufat, že se situace zlepšila.

 

S tím, že hlavní značka VW zaostává za svými sesterskými společnostmi, jako jsou Škoda, Porsche, Seat a Audi, souvisí i skandály a špatná rozhodnutí v posledních letech.

 

Na jedné straně je tu emisní skandál, který se dotkl i dalších výrobců, ale výrazně poškodil pověst značky – zejména proto, že reparace, sankce, soudní spory atd. stály společnost také více než 32 miliard eur. Dříve cenově dostupná vozidla, jako je Golf, se navíc stále více stávají luxusními vozidly, alespoň co se ceny týče.

 

A obrat k e-mobilitě byl také rozhodnutím vedení skupiny. To jim umožnilo získat popularitu u politiků, ale ignorovali trh a přání zákazníků.

 

Místo toho spoléhali na to, že politici už budou zajišťovat prodej dotacemi a daňovými úlevami. Dělníci jsou nyní oběťmi strategických a ekonomických chyb horních pater…

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/krize-vw-se-stupnuje-tovarny-se-zaviraji-zaruka-pracovnich-mist-klesa-dopadne-to-i-na-skodovku/

 

 

📌💉🎚️03. září 2024: ROGER O’DONNELL Z THE CURE, KTERÝ ZAKAZOVAL NEOČKOVANÝM VSTUP NA KONCERTY, TRPÍ VZÁCNÝM TYPEM AGRESIVNÍ TURBO RAKOVINY:

 

Není týdne, aby se neobjevila zpráva o tom, že některý z čelních propagandistů genových injekcí náhle zemřel nebo u něj byla diagnostikována takzvaná turbo rakovina.

 

Jde zpravidla o celebrity, které se davům chlubily každou aplikovanou dávkou a neočkované nevybíravě napadaly. Další takovou celebritou je člen známé skupiny The Cure, mimo jiné velký propagátor takzvaných „Covid vakcín,“ který zakazoval neočkovaným vstup na koncerty skupiny a dokonce jim nevybíravě nadával.

 

Rogeru O’Donnellovi z The Cure, který dostal nejméně tři dávky takzvané vakcíny proti Covid-19, byla diagnostikována velmi vzácná a agresivní forma rakoviny krve.

 

O’Donnell byl prominentním zastáncem injekcí mRNA proti Covid-19 během pandemie, obhajoval povinné očkování a veřejně zesměšňoval neočkované a ty, kteří se zabývali bezpečností vakcín. ((Karma si vás najde!!!))

 

Hudebník veřejně prohlásil, že byl třikrát očkován v prosinci 2021, přičemž tvrdil, že mu injekce pomohly zotavit se z nedávné nákazy Covidem.

 

O’Donnell také zakázal neočkovaným účastnit se koncertů The Cure a instruoval „anti-vaxxery,“ kteří byli opatrní ohledně vakcíny Pfizer, aby „udělali laskavost a šli do prdele.“

 

Dlouholetý hráč na klávesové nástroje The Cure nyní fanouškům řekl, že mu byla diagnostikována „velmi vzácná a agresivní forma“ lymfomu a vyprávěl o tom, jak se poslední rok léčil.

 

O’Donnell sdílel aktualizaci na sociálních sítích u příležitosti Měsíce povědomí o rakovině krve, když naléhal na ostatní, aby neignorovali symptomy, protože turbo rakovina stále exploduje po celém světě.

 

Podle Blood Cancer UK mohou příznaky zahrnovat nevysvětlitelný úbytek hmotnosti a modřiny, dušnost, vyrážky, únavu a boule a otoky.

 

Mnoho předních světových onkologů varovalo, že injekce mRNA způsobují „explozi“ případů turbo rakoviny  po celém světě, přičemž mnoho lidí umírá v nižším věku a rychleji než kdy předtím.

 

Dvě nové akademické studie také zjistily, že spike protein z mRNA vakcíny inhibuje důležitý tumor supresorový protein, což vede ke zvýšenému výskytu rakoviny.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/roger-odonnell-z-the-cure-ktery-zakazoval-neockovanym-vstup-na-koncerty-trpi-vzacnym-typem-a-agresivni-turbo-rakoviny/

 

 

📌♻️03. září 2024: „ZELENÝ“ VODÍK PRODUKUJE MNOHONÁSOBNĚ VÍC SKLENÍKOVÝCH PLYNŮ NEŽ FOSILNÍ PALIVA:

 

Propagace „zeleného“ vodíku namísto fosilních paliv je dalším důkazem, že celá klimatická propaganda je jedním velkým podvodem. Klimaalarmisté se spoléhají na neznalost mas a na jejich neschopnost zjistit si, kde je pravda.

 

Základem klimatické politiky, která prosazuje ukončení využití fosilních paliv, je tvrzení, že jejich spalováním se „vyrábí“ příliš mnoho skleníkových plynů – a to především CO2.

 

Dále propagandisté tvrdí, že CO2 způsobuje globální oteplování právě tím, že je součástí tzv. „skleníkových plynů.“

 

Většina z výše uvedených tvrzení byla opakovaně vyvrácena, včetně nesmyslu o tom, že lidmi produkovaný CO2 zůstává v atmosféře mnohem déle než ten přírodní (i to se ukázalo jako naprostý nesmysl).

 

NICMÉNĚ MY V TOMTO ČLÁNKU VYJDEME Z VÝŠE UVEDENÝCH TVRZENÍ, ABYCHOM UKÁZALI, NA JAK NESMYSLNÉM ZÁKLADĚ JE ZALOŽENO.

 

Pokud totiž propagandisté tvrdí, že skleníkové plyny způsobují globální oteplování, které navíc považují za hrozbu, pak by museli v prvé řadě zakázat údajně „zelený“ vodík.

Nicméně ten je ve skutečnosti klimatickými alarmisty prezentován coby ideální náhražka

údajně „zlého“ CO2.

 

Ve skutečnosti však „zelený“ vodík produkuje mnohem víc skleníkových plynů, které podle klimaalarmistů vedou ke globálnímu oteplování….

 

NEBEZPEČNÁ VĚC, VŠECHEN TEN „ZELENÝ“ VODÍK.

 

Kromě tendence k explozi, pokud se s ním nezachází velmi opatrně, může jeho vyšší teplota spalování produkovat škodlivější oxid dusičitý než zemní plyn.

 

Oxid dusičitý je nepříjemná znečišťující látka a je spojován s dětským astmatem a dalšími závažnými onemocněními. Vodík je navíc nejlehčí plyn a snadno uniká do atmosféry, kde – jak nově publikovaný vědecký článek naznačuje – způsobuje 37krát větší oteplení než oxid uhličitý za 20 let.

 

Je to proto, že vodík je oxidován hydroxylovým radikálem, což vede k tvorbě troposférického ozonu a stratosférické vodní páry.

 

Oba tyto plyny jsou takzvané „skleníkové“ plyny, jejichž účinek alarmističtí vědci horlivě zveličují.

 

Pokud se obáváte znečištění atmosféry a skleníkových plynů, navzdory všem minulým pozorovacím důkazům, které naznačují, že „skleníkový“ dopad plynů „nasycuje“ na určitých úrovních, pak je podpora vodíku opravdu velmi špatným počinem.

 

Jak je stále jasnější, vodík je nyní jediným řešením, které má doplnit nespolehlivou větrnou a solární energii. Baterie jsou k ničemu vzhledem k jejich strašlivým nákladům, omezené životnosti a potřebě vykopat obrovské množství zemské kůry.

 

NEZAPOMÍNÁME ANI NA JEJICH TENDENCI NEKONTROLOVATELNĚ EXPLODOVAT A HOŘET, POKUD SE S NIMI NEZACHÁZÍ OPATRNĚ.

 

Zachycování uhlíku se zdá být skvělou příležitostí pro hlupáky, aby se rozloučili se svými penězi a honili se za směšným snem.

 

Zajímavý článek byl právě publikován v recenzovaném časopise Energy Science & Engineering, který shrnuje „výzvy“ s využitím stávajícího systému zemního plynu k výrobě vodíku.

 

Dochází k závěru, že při zvažování fyzikálních a chemických vlastností vodíku „není účinným nástrojem dekarbonizace pro použití v domácnostech a budovách.“

 

Uvádí, že vodík uniká z potrubí až třikrát nebo čtyřikrát rychleji než zemní plyn a jak bylo naznačeno, údajný vliv na atmosféru nebude pro aktivisty snadné omluvit.

 

Článek je zajímavý, protože se zdá, že je dílem Environmental Defence Fund, velmi vlivného aktivisty a mozkového trustu financovaného zelenou lobby. Stručně řečeno, je to další příklad toho, jak i ve fanatických kruzích klimaalarmistů padají slova o nedostatku záložní energie pro větrnou a solární energii.

 

„Používání vodíku ve stávajících plynárenských systémech má zásadní důsledky pro bezpečnost, dodávky energie, klima a náklady,“ tvrdí autoři. Míchání vodíku se zemním plynem nabízí jen malé snížení emisí CO2, přičemž přechod na plný vodík není možný bez významných modernizací.

 

Autoři se vyhýbají stanovení ceny, ale poznamenávají, že i když budou překonány technické a ekonomické bariéry – což je zdvořilý výraz pro nepředstavitelně velké sumy peněz – vážná bezpečnostní a environmentální rizika zůstávají.

 

Obavy jsou vyjádřeny také ohledně výrobního procesu výroby vodíku. Je zaznamenáno, že existuje více než 1 000 navrhovaných projektů zaměřených na rozšíření vodíku s nulovými a nízkými emisemi uhlíku, ale říká se, že s každou „čistou“ výrobní metodou jsou spojeny výzvy.

 

Žádná metoda není univerzálně prospěšná pro klima,“ poznamenávají.

 

V loňském roce vlivná zpráva britské Královské společnosti navrhla baterie jako životaschopné řešení pro skladování elektřiny pro nespolehlivé větrné a solární elektrárny. Ale protože chyběla jakákoli alternativní záloha, Královská společnost se obrátila na vodík jako na možné řešení.

 

ZPRÁVA PŘEDPOKLÁDALA ROZPUŠTĚNÍ OBROVSKÝCH SOLNÝCH JESKYNÍ SCHOPNÝCH SKLADOVAT „ZELENÝ“ VODÍK PO DEKÁDY.

 

Solné jeskyně, ze kterých by stejně unikal vodík kvůli propustné ztrátě, jsou dostupné jen na několika místech ve Velké Británii, takže by byla zapotřebí obrovská síť specializovaných potrubí, která by přepravovala plyn k turbínám v neustálém pohotovostním režimu.

Vyžadovalo by to i specializované potrubí, které by stálo miliardy liber a neustále by zatékalo a představovalo nebezpečí pro kohokoli v okolí.

 

SEČTENO A PODTRŽENO

 

Neexistuje žádná nákladově efektivní, proveditelná, spolehlivá a škálovatelná náhrada za uhlovodíky, která je k dispozici nebo pravděpodobně bude k dispozici v blízké budoucnosti.

 

Výpadky proudu a přísný přídělový systém budou nevyhnutelné, pokud bude nekompromisním ideologům i nadále dovoleno působit zmatek v energetických požadavcích moderní průmyslové společnosti.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/zeleny-vodik-produkuje-mnohonasobne-vic-sklenikovych-plynu-nez-fosilni-paliva/

 

 

📌03. září 2024: ❄️💡📰 V ZIMĚ BUDE NA UKRAJINĚ MASOVÝ EXODUS LIDÍ BEZ ELEKTŘINY, PÍŠE DIE WELT.

 

„V celé zemi už dochází k výpadkům elektřiny. V létě mohou představovat menší nepříjemnost a skutečné problémy způsobují pouze u chladicích systémů nebo skladů.

V zimě však tato situace může vést k úplné katastrofě. <…> ZAČNE MASOVÝ EXODUS MILIONŮ LIDÍ,“ píše se v materiálu.

 

Podle publikace má Ukrajina v současnosti pouze polovinu své kapacity výroby energie a v zimě by se situace mohla extrémně ztížit….A V ČR JICH BUDE PŘIBÝVAT!!!

https://t.me/c/1586239095/78991

 

 

📌03. září 2024: ERITREJSKÝ PREZIDENT ISAIAS AFWERKI VYSVĚTLUJE, JAK MNOHO KONFLIKTŮ, KTERÉ PO DESETILETÍ PUSTOŠILY AFRIKU, JSOU ORGANIZOVÁNY CIZÍMI MOCNOSTMI, JAKO JSOU USA A EU, ABY UDRŽELY AFRICKÉ NÁRODY SLABÉ, ROZDĚLENÉ A POD NEOKOLONIÁLNÍ VLÁDOU.

https://t.me/c/1586239095/78993

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: UKRAJINSKÝ VOJÁK VEŘEJNĚ NAPADL ZELENSKÉHO KVŮLI BITVĚ V KURSKU; „VE TMĚ A JEN KRMIVO PRO DĚLA„…

 

https://youtu.be/L0krH_aFxT4?si=sxsqaM2pclVp2YDd

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VLADIMÍR PUTIN POKLÁDÁ NOHU NA PŮDU ČLENSKÉ ZEMĚ MEZINÁRODNÍHO SOUDNÍHO DVORA MONGOLSKA A JE PŘITOM V BEZPEČÍ PŘED ZATČENÍM; UKRAJINA ODSUZUJE TUTO „TĚŽKOU RÁNU“ ZÁPADU… 😂🤣😜

 

https://youtu.be/73XOXBgrl74?si=Xa8avfNFkF1jSSmy

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.09.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PŘIPRAVUJE VLADIMÍR PUTIN „NEPŘEMOŽITELNOU“ RAKETU SKYFALL, POHÁNĚNOU JADERNOU ENERGIÍ? VÝZKUMNÍCI ZE SPOJENÝCH STÁTŮ UČINILI TOTO VELKÉ PROHLÁŠENÍ

 

https://youtu.be/wRzXAeHYUbw?si=S5iyXpuzEPaiFF6X

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.09.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: RUSKO NIČÍ RAKETOMET HIMARS Z USA A KYJEVSKÝ SYSTÉM BUK-M1; DRONY LANCET POUŠTÍ ŽILOU UKRAJINCŮM

 

https://youtu.be/DUAT8mVIubE?si=P8Y5fE6pBRcjc8h6

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKÁ PEKELNÁ PALBA SMETLA PŘES 9.300 UKRAJINSKÝCH VOJÁKŮ U KURSKA; PUTIN ŘÍKÁ „ZELENSKYJ SELHAL…“

 

https://youtu.be/S03FKWTHdZ0?si=25Waow2nlvXk4nlH

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKO OBKLIČUJE STOVKY UKRAJINSKÝCH VOJÁKŮ U DONĚCKÉHO POKROVSKA; ČEKÁ ARMÁDA NA PUTINOVY ROZKAZY?

 

https://youtu.be/S7uX7BONfgo?si=qGlpvaRgaSz-sYSQ

 

 

📌⛔️💉🎚️03. září 2024: Velká Británie, Eva Maria Braungartová: PRVNÍ BIONTECH VAKCINACE PROTI RAKOVINĚ PLIC😂🙈

 

((A pořád jedou po své linii genocidy se svými lžemi!!! Dál a dál zabodávat lidstvo!!!))

 

Ve Velké Británii byla také zahájena testovací fáze pro vakcínu proti rakovině mRNA. Vědci doufají v „průlomové“ poznatky. 😂🙈

 

💉🎚️ VE VELKÉ BRITÁNII BYLA ZAHÁJENA PRVNÍ TESTOVACÍ FÁZE OČKOVÁNÍ PROTI RAKOVINĚ PLIC MRNA.

 

Britský deník Guardian uvádí, že prvnímu člověku byla podána vakcína vyrobená německou společností Biontech .

 

Do studie se zapojily i další země od roku 2022. Patří mezi ně Polsko, Německo, Anglie, Wales, Maďarsko 👈 😂🙈, Turecko 👈 😂🙈 a Spojené státy.🙈

 

Účastníci mají mimo jiné časnou rakovinu a dosud neměli operaci nebo radioterapii. Ale i pacienti s rakovinou v pozdním stádiu nebo s recidivující rakovinou se účastní testovací fáze.

 

Vakcína je určena k léčbě nemalobuněčného karcinomu plic (NSCLC), nejčastější formy onemocnění. Podobně jako u koronárních vakcín se používá mRNA. Vakcíny mRNA dostávají určitý plán stavby viru. Buňky těla je čtou, čímž imunitní systém ukládá vzpomínky, které přispívají k boji.

((Viry neexistují!!!🙈))

 

OČKOVÁNÍ PROTI RAKOVINĚ PLIC JE ŠETRNĚJŠÍ NEŽ CHEMOTERAPIE.🙈

((Je dokázáno, že chemoterapie zabíjí lidi!!))

 

💉🎚️Vakcína proti rakovině plic (mRNA) je určena k tomu, aby instruovala tělo k lovu a zabíjení rakovinných buněk – a také k tomu, aby se rakovinné buňky už nikdy nevrátily. Na rozdíl od chemoterapie by měly být zdravé buňky zachovány. 🙈

 

💉🎚️Janusz Racz byl první, kdo dostal vakcínu ve Velké Británii. V intervalu pěti minut mu bylo podáno šest po sobě jdoucích injekcí. Každá injekční stříkačka obsahovala různé prameny RNA. Vakcínu bude dostávat každý týden po dobu šesti týdnů a poté každé tři týdny po dobu 54 týdnů. Vědci doufají v „průlomový“ potenciál první fáze testování.

 

💉🎚️V březnu společnost Biotech oznámila, že v roce 2026 uvede na trh první lék proti rakovině. Do konce letošního roku chce společnost mít deset nebo více potenciálně schvalovacích studií v potrubí. ((Kanálovém??)) 🙈

 

💉🎚️Korekce: Předchozí verze této zprávy uvedla, že zkušební fáze byla zahájena v sedmi zemích. To není pravda, pouze ve Velké Británii byla zkušební fáze zahájena v roce 2024 prvním podáním vakcíny. V ostatních zemích se očkování provádí již od roku 2022. NAPRAVILI JSME TU CHYBU. 😂🙈

((Propaganda pro 🐏🐏🐏))

 

https://www.berliner-zeitung.de/news/biontech-erste-impfung-gegen-lungenkrebs-verabreicht-li.2247356

 

 

💉🎚️⚡️⚡️Říká se mu filantrop. Je to ale psychopat, který si díky svému obrovskému bohatství může zahrávat se zdravím lidí.

 

GATES: MRNA „VAKCÍNY“ JSOU SNADNO VYROBITELNÉ A OPRAVDU LEVNÉ, A TO JE NA NICH TO SKVĚLÉ.

 

Po celém světě postavíme továrny na vakcíny, které budou vyrábět vakcíny za 2 dolary.

Pro každou nemoc, na kterou nemáme vakcínu, vyzkoušíme mRNA. Musíme jen experimentovat. Existuje mnoho lipidových nanočástic a některé se velmi samouspořádají.

https://t.me/c/1586239095/79003

 

 

 

📌03. září 2024:🤡 ZELENSKYJ JE OPĚT VTIPNÝ A EVIDENTNĚ LŽE, ŽE RUSKÝ ÚTOK V POLTAVĚ BYL NA CIVILNÍ BUDOVU A OBĚŤMI BYLI CIVILISTÉ. IGNORUJE FAKT, ŽE ŠLO O VOJENSKÝ OBJEKT.🤡

 

Byla to Poltava, 179. výcvikové středisko komunikačních jednotek, vojenské jednotky A3990.

https://t.me/c/1586239095/78998

 

 

📌03. září 2024: ⚠️🚨🇺🇸 USA: 🦟 FLORIDU ZASÁHLO KOMÁŘÍ TORNÁDO.

 

Na Floridě byly v podobě komářích tornád spatřeny stovky milionů, možná i miliardy komárů. Jsou to stejní komáři, KTEŘÍ BYLI CHOVÁNI V LABORATOŘÍCH BILLA GATESE? 👹

https://t.me/c/1586239095/79000

 

 

📌03. září 2024: LONDÝN: SCÉNY V LONDÝNSKÉ DOPRAVĚ OBRAZY DESTABILIZACE

 

◼️ Dokonce i během velké britské stávky horníků v letech 1984/85, která byla prováděna s pěkně tvrdými obvazy, byli britští „Bobbie“ obvykle ozbrojeni pouze píšťalkou a obušky. Ozbrojená policie byla používána jen zřídka. Nyní jsou tyto obrázky „normální“.

◼️ Pokud se necháte zlákat postovat takové obrázky na anglické sociální sítě s otázkou, které skupiny obyvatelstva potřebují těžkou výzbroj, pak bude policie v těchto dnech rychle u vašich dveří.

https://t.me/c/1586239095/79001

 

 

📌03. září 2024: 🚨🇮🇪 IRSKÁ POLICIE ZATKLA UČITELE ENOCHA BURKEA, KTERÝ ODMÍTÁ PODPOROVAT A POTVRZOVAT TRANSGENDER IDEOLOGII‼️

 

„Pan Burke neporušil žádné zákony“

 

„Mám právo zde být, mám právo zde pracovat“ „Styďte se – jste ostuda“

 

To by mělo vážně šokovat každého jednotlivce v západním světě – očekává se od vás všech, že se nakonec přizpůsobíte… i pod tlakem.“

 

(https://x.com/OliverJanich/status/1830756482813698454)

 

 

📌03. září 2024: DOMÁCNOSTI V ANGLII JSOU VYZÝVÁNY, ABY SI TENTO TÝDEN NABILY SVÉ TELEFONY A KOUPILY BATERIE.

 

Pro části Anglie bylo vydáno dvoudenní varování a lidé jsou vyzýváni, aby se připravili.                                                                                                                            Dvoudenní varování bylo vydáno pro domácnosti v Anglii, protože díky extrémnímu počasí by mohly být možné silné deště, bouřky a dokonce i „ohrožení života“.

 

Met Office vydal žluté varování před silným deštěm pro části Anglie a jižního Walesu ve středu a ve čtvrtek a má rady pro domácnosti, které očekávají bouřky nebo silný déšť, jak se nejlépe připravit na bouřkové počasí.

 

Je to proto, že bouřky a blesky mohou způsobit lokální výpadky proudu, takže je nejlepší se připravit na ztrátu připojení. Pevné linky lze také během bouřky přerušit, takže nabíjení mobilu je nejlepší způsob, jak být připraven.

 

V Anglii je letos poprvé bouřka????????????????????????????????????????????????????😂

 

https://www.express.co.uk/news/uk/1943750/households-england-urged-charge-phones

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 03.09.2024“: ➡️☭☆ Zelenskyj komentoval silný útok ruských ozbrojených sil na Poltavu:

„41 lidí bylo zabito a více než 180 bylo zraněno v důsledku raketového útoku na Poltavu. Dvě balistické střely zasáhly území vzdělávací instituce a nedaleké nemocnice. Jedna z budov Institutu komunikací byla částečně zničena.

Ruský ministr obrany Andrej Bělousov předsedal zasedání Koordinační rady pro vojenskou bezpečnost pohraničních území

Pod vedením ministra obrany Ruské federace Andreje Belousova se uskutečnilo zasedání Koordinační rady pro vojenskou bezpečnost pohraničních území Bělgorodské, Brjanské a Kurské oblasti.

Středisko řízení národní obrany Ruské federace informovalo účastníky jednání o pokroku v řešení problematických otázek, které pracovní skupina obdržela, ao realizaci dodatečných opatření k ochraně pohraničních oblastí.

Ministr obrany rovněž projednal aktuální situaci s hejtmany tří krajů a veliteli vojenských uskupení a vyslechl zprávy náměstků ministrů obrany k otázkám logistiky, dopravního zabezpečení příhraničních oblastí, vojensko-technického, ženijního a zdravotnického zabezpečení a pomoci. při organizování evakuace obyvatelstva.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Oficiální návštěva prezidenta Ruska v Mongolsku je dokončena

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Připravoval se pokus o atentát na ukrajinského novináře Gordona, – ukrajinská média.

Čtyři podezřelí byli zadrženi, včetně bývalého poslance, jehož jméno nebylo zveřejněno.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆„Je mi jich líto“ – Lavrov o západních politicích, kteří jsou nespokojeni s tím, že Mongolsko přijímá Putina a jak ho přijímá.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Jsem rozená Čechoslováčka. Narodila jsem se v dnešní Slovenské republice a půlku života jsem přežila v ní a půlku v Praze, kde mně osud zavál. Protože jsem srdcem národovec a na invalidním vozíku, snažím se alespoň informacemi bojovat proti zrůdám, které naše lidi cíleně likvidují pod taktovkou Bruselu, WHO, CIA a skupině oligarchů, kteří tyhle šílenosti vymýšlejí už 200 let a o kterých se postupně dovídáme a teď na všech možných frontách bojujeme proti nim.

Moc Vás všechny🙏, zasílejte to dál přátelům, na skupiny, protože tomu věnuji opravdu hodně času, abyste se co nejvíc dověděli. Posílám Vám to 3x denně a mnoho informací pracně vyhledávám.

Navíc, často mně kvůli tomu náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin i 3 dny, nebo týden!!!

Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *