, ,

03.09.2024, ROZKLIKNI SI🔝🔝🔝DENNĚ:👉 GENERÁL ŘEHKA: VLÁDA A ARMÁDA ČR MANIPULUJÍ A ZOTROČUJÍ OBČANY POMOCÍ PSYCHO

03.09.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY: 👉 GENERÁL ŘEHKA: VLÁDA A ARMÁDA ČR MANIPULUJÍ A ZOTROČUJÍ OBČANY POMOCÍ PSYCHO

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „ZNIČÍME UKRAJINSKÉ BANDITY“: PUTIN KŘIČÍ NA ZELENSKÉHO KVŮLI KURSKÉ INVAZI A CHVÁLÍ RUSKÉ ZISKY

 

https://youtu.be/EuDly5jYkpo?si=CjmElcx6pKFh_wCI

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: BUDOU SPOJENÉ STÁTY ČELIT PUTINOVĚ ZLOBĚ? JOE BIDEN ZKONFISKOVAL LETADLO ZA 13 MILIÓNŮ DOLARŮ RUSKÉMU SPOJENCI – VENEZUELSKÉMU PREZIDENTOVI NICOLASI MADUROVI

 

https://youtu.be/hmcH-uyBdpI?si=4QJROt5q5GKm169z

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.09.2024, Oneindia, Roman Kirsch: TURECKO MÁ ZÁJEM O ČLENSTVÍ VE SKUPINĚ ZEMÍ BRICS; ERDOGANŮV SILNÝ POSUN PRO ROZŠÍŘENÍ GLOBÁLNÍHO VLIVU ZEMÍ BRICS NAMÍSTO SLÁBNOUCÍHO ZÁPADNÍHO BLOKU

 

https://youtu.be/579M1Xhvfs4?si=FJ-HZns9hbp2mhSi

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.09.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: UCHYLUJE SE NEJVĚTŠÍ ARMÁDA SVĚTA KE KRÁDEŽÍM? RUSKO VYSLOVUJE VÁŽNÉ OBVINĚNÍ ARMÁDY SPOJENÝCH STÁTŮ, PŮSOBÍCÍ V ZEMI RUSKÉHO ARABSKÉHO SPOJENCE SÝRII

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.09.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PUTIN DŠTÍ OHEŇ NA UKRAJINU; 143 RŮZNÝCH MÍST BYLO ZACÍLENO RAKETAMI A DRONY, KTERÉ VEDOU ODVETU

 

https://youtu.be/gFbELurDvBY?si=O1BuIE-9XCldUsFT

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ALIANCE NATO ODMÍTÁ POŽADAVEK VOLODYMYRA ZELENSKÉHO NA SESTŘELOVÁNÍ RUSKÝCH RAKET V UKRAJINSKÉM VZDUŠNÉM PROSTORU; „OBAVY“ Z MOŽNÉ PUTINOVY AGRESE

 

https://youtu.be/JMtKEZ0uI_o?si=s2sVEk5YU5x09Fww

 

 

📌03. září 2024: KOLIK ZVONŮ BYLO ZLIKVIDOVÁNO???

https://t.me/c/1586239095/78947

 

 

📌03. září 2024: ODPOVĚĎ OFICIÁLNÍ ZÁSTUPKYNĚ RUSKÉHO MINISTERSTVA ZAHRANIČÍ M. V. ZAKHAROVÉ NA OTÁZKU MIA „RUSSIA TODAY“ OHLEDNĚ RATIFIKACE ŘÍMSKÉHO STATUTU ICC ZE STRANY UKRAJINY.

((Ratifikace (z lat. ratus, platný a facere, udělat) je závazné potvrzení platnosti zvláště důležitého dokumentu, typicky mezinárodní smlouvy.))

 

Odpověď oficiální zástupkyně ruského ministerstva zahraničí M. V. Zakharové na otázku MIA „Russia Today“ ohledně ratifikace Římského statutu ICC ze strany Ukrajiny.

👇👇👇👇

Otázka: Jak komentujete zprávy, že Ukrajina ratifikovala Římský statut ICC s podmínkou sedmiletého odkladu vstupu v platnost jurisdikce soudu nad občany země za válečné zločiny? Co je podle Moskvy důvodem takových podmínek pro ratifikaci?

 

💬 M.V. Zakharova: Pověst jak kyjevského režimu, tak ICC je dobře známá. Ani jeden, ani druhý nejsou nezávislí a nemají nic společného s právem nebo spravedlností. A to je případ, kdy „mínus za mínus“ nedává „plus“, ale rovná bezpráví.

 

Prohlášení Ukrajiny při ratifikaci Římského statutu jasně demonstruje skutečný postoj kyjevských úřadů k mezinárodnímu humanitárnímu právu a spravedlnosti. V podstatě chtějí své občany vyjmout z jurisdikce i tohoto jim nejloajálnějšího soudu, ale zároveň zachovat možnost trestního stíhání občanů jiných zemí v Haagu na základě obvinění vykonstruovaných samotným Kyjevem. Takový krok nelze považovat za nic jiného než za neskrývaný záměr poskytnout své armádě volnou ruku ke spáchání závažných válečných zločinů.

 

VŠECHNY POKUSY VYHNOUT SE ODPOVĚDNOSTI JSOU ODSOUZENY K NEÚSPĚCHU. UKRAJINŠTÍ ZLOČINCI, KTEŘÍ SE PROVINILI ZÁVAŽNÝMI MEZINÁRODNÍMI ZLOČINY PROTI VLASTNÍM A RUSKÝM OBČANŮM, JAKOŽ I JEJICH NOHSLEDŮM, BUDOU POSTAVENI PŘED SOUD A DOSTANOU ZASLOUŽENÝ TREST.

 

https://mid.ru/ru/foreign_policy/news/1967623/

 

 

📌03. září 2024: UKÁZALO SE, ŽE ZLÝ DIKTÁTOR MORONES JE VE SKUTEČNOSTI VELMI ZLÝ DIKTÁTOR A ZAKÁZAL VPN.

 

„Brzy stejně nebude mít 44 miliard dolarů moc velkou hodnotu.“ ~ Elon Musk – smích

Současná měna FIAT Federálního rezervního systému, která už nemá cenu ani papíru, na kterém je vytištěna, žijeme v době, kdy existuje jen v omezené míře. Nejde to nijak obejít. Bublina praskne.

 

https://x.com/elonmusk/status/1830817628203417806?s=61&t=BdBkJAWYzheOiIIylkbO1g

 

 

📌🧔🏿‍♂️03. září 2024: DEPORTACE V PRVNÍ POLOVINĚ ROKU 2024:

 

BERLÍN: (hib/STO) V první polovině roku 2024 bylo podle spolkové vlády provedeno 9 465 deportací. Jak uvádí spolková vláda ve své odpovědi ( 20 /12626 ) na malý dotaz skupiny Die Linke ( 20/12385 ), selhalo v prvních šesti měsících letošního roku 14 067 deportací před předáním spolkové policii. 534 plánovaných vyhoštění bylo podle údajů v první polovině roku přerušeno během, resp. po převzetí, ze strany spolkové policie.

 

V roce 2024 bylo zrušeno 61 % deportací‼️ Před několika dny zveřejnil německý Bundestag na svých webových stránkách tiskovou zprávu pod „Parlamentní zprávy na téma deportací.“

 

Podle federální vlády bylo v první polovině roku 2024 provedeno 9 465 deportací.

Zpráva také uvádí, že ve stejném období se nezdařilo 14 067 deportací a ti, kteří měli být deportováni byli předáni policii.

 

Během nebo po převzetí moci federální policií bylo zrušeno 534 deportací. NE nefunguje to tak jak MSM tvrdí ‼️

 

https://archive.vn/o/V5E0l/https://www.bundestag.de/presse/hib/kurzmeldungen-1016012

 

 

📌03. září 2024, 05:06: KYJEV POSLAL JEDNOTKU OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY Z BÝVALÝCH ZAJATCŮ DO KURSKÉ OBLASTI:

 

Kyjevský režim vyslal do Kurské oblasti jednotku vytvořenou z bývalých vězňů, uvádí RIA Novosti.

 

Podle vojáků z 810. samostatné gardové brigády námořní pěchoty se jim během jedné z bitev podařilo zajmout Kirilla Komarova, bojovníka Ozbrojených sil Ukrajiny z jednotky Škval. Sloužil u 92. samostatné útočné brigády, v rámci které byla vytvořena jednotka bývalých vězňů.

 

„Vedle nich není žádné velení, brání se sami, dělají si, co chtějí. Rabování. Nezapojují se do střeleckého boje. Po našem požárním poškození prostě utíkají,“ řekl velitel námořní pěchoty.

 

V současné době se mariňáci z ozbrojených sil RF nacházejí v oblasti vesnice Borki v Kurské oblasti, kde byla jednotka Škval spatřena.

 

Dne 6. srpna vtrhly jednotky ozbrojených sil Ukrajiny na území Kurské oblasti. Nepřítelův postup byl zastaven.

 

V Kurské, Bělgorodské a Brjanské oblasti je zaveden režim protiteroristické operace, který má zajistit bezpečnost civilního obyvatelstva.

 

https://www.vesti.ru/article/4123446

 

 

📌03. září 2024, 04:21, ANTONOV: „PROJEKT UKRAJINA“ VYTVOŘENÝ SPOJENÝMI STÁTY SI VYŽÁDAL OBROVSKÉ ZTRÁTY:

 

„Projekt Ukrajina“, vytvořený Spojenými státy, přinesl zkázu a způsobil obrovské ztráty slovanského lidu, uvedl na Telegramu ruský velvyslanec ve Washingtonu Anatolij Antonov.

Američtí představitelé zároveň ignorují fakta o zločinech ozbrojených sil Ukrajiny proti civilistům a válečným zajatcům.

 

Z Kurské a Belgorodské oblasti stále přicházejí zprávy o nových ztrátách mezi Rusy, o domech, nemocnicích a mostech zničených pomocí amerických zbraní. Ve Spojených státech to ale nikomu nevadí.

 

„Úředníci ignorují zjevná fakta o zvěrstvech neonacistů – vraždy, výsměch vězňům a obyčejným místním obyvatelům,“ citovala Antonova agentura RIA Novosti.

 

Šéf ruské diplomatické mise zdůraznil: není pochyb o tom, že Rusko se s novou výzvou pro svou bezpečnost vyrovná a úkoly a cíle speciální vojenské operace na Ukrajině budou plně splněny.

 

„Osud techniky a zbraní přicházejících do Kyjeva ze Spojených států je zřejmý: bude zničen,“ shrnul Anatolij Antonov.

 

https://www.vesti.ru/article/4123380

 

 

📌03. září 2024, 05:52, ANTONOV: SPOJENÉ STÁTY NEBUDOU MOCI V PŘÍPADĚ ESKALACE KONFLIKTU NA UKRAJINĚ NEČINNĚ PŘIHLÍŽET:

 

Pokud současná situace na Ukrajině přeroste v globální konflikt, Spojené státy nebudou moci sedět v zámoří, řekl ruský velvyslanec ve Washingtonu Anatolij Antonov.

 

„Nápad Washingtonu postavit Evropu proti Rusku a využít k tomu ukrajinskou krizi nebude fungovat,“ citovala Antonova agentura RIA Novosti.

 

Podle šéfa ruské diplomatické mise ani dodávka moderní techniky na Ukrajinu, ani vyslání žoldáků tam nezmění situaci na bojišti.  Velvyslanec také připomněl, že „ukrajinský projekt“ vytvořený Spojenými státy přinesl destrukci a přinesl obrovské ztráty mezi slovanským lidem. Rusko se však s touto výzvou vyrovná. A úkoly a cíle speciální vojenské operace na Ukrajině budou plně splněny.

 

https://www.vesti.ru/article/4123465

 

 

📌03. září 2024, 07:38: HAMÁS ZVEŘEJNIL POSLEDNÍ VIDEO RUSKÉHO RUKOJMÍHO PŘED JEHO ZAVRAŽDĚNÍM:

 

Islámské hnutí odporu (Hamás) zveřejnilo video s posledními slovy později zabitých rukojmích. Na záběrech je šest lidí, jedním z nich je Rus Alexander Lobanov.

 

Armáda Hamasu také natočila Carmel Gat, Hersh Goldberg-Pauline, Almog Sarusi, Ori Danino a Eden Yerushalmi. Ten se obrátil na izraelského premiéra Benjamina Netanjahua s požadavkem, aby zastavil bombardování pásma Gazy.

 

Kromě toho Hamás oznámil zveřejnění videí s posledními slovy dalších rukojmích. Vojenské pohyby je monitorují v Gaze a dostaly nové pokyny pro případ, že by se jednotky Izraelských obranných sil (IDF) přiblížily, napsal na svém kanálu Telegram Abu Obaida, mluvčí vojenského křídla Hamásu, Brigád Izz al-Din al-Qassam.

 

Již dříve vyšlo najevo, že armáda Hamásu střílela na hlavy šesti rukojmích, mezi nimiž byl i ruský občan. Jejich těla byla nalezena vojáky IDF v tunelu v jižním Pásmu Gazy.

 

Izraelské velvyslanectví v Ruské federaci vyjádřilo hlubokou soustrast rodině Rusa Alexandra Lobanova, který zemřel v zajetí Hamásu. Jeho pohřeb se bude konat v Aškelonu, kde se narodil, uvedla diplomatická mise.

 

https://www.vesti.ru/article/4123527

 

 

📌03. září 2024, 07:29: KYJEV A JEHO SPOJENCI HODLAJÍ POTRESTAT MONGOLSKO ZA PUTINOVU NÁVŠTĚVU:

 

Ukrajinské úřady a partneři Kyjeva chtějí potrestat Mongolsko, které odmítlo vykonat zatykač Mezinárodního trestního soudu (ICC) na zatčení ruského prezidenta Vladimira Putina.

 

Putin přiletěl do Mongolska v pondělí, aby se zúčastnil oslav 85. výročí vítězství u Chalchyn Gol.

 

Mluvčí ukrajinského ministerstva zahraničí Georgij Tychy označil Putinovu návštěvu Mongolska za „těžkou ránu“ pro ICC, protože Ulánbátar nevykonal soudem vydaný zatykač na Putina.

 

„Budeme spolupracovat s partnery, abychom zajistili důsledky pro Ulánbátar,“ napsal Tikhy na svém účtu na sociální síti X.

 

Rusko neuznává jurisdikci ICC. Přípravná komora Mezinárodního trestního soudu vydala zatykač na Putina a dětskou ombudsmanku Marii Lvovovou-Bělovovou a obvinila je z „deportace“ dětí, které byly odváženy na bezpečná místa z bojové zóny.

 

V předvečer Putinovy návštěvy ukrajinské ministerstvo zahraničí apelovalo na mongolské úřady, aby zatkly prezidenta Ruské federace, Evropská unie vyjádřila extrémní nespokojenost s cestou ruského vůdce. Tiskový tajemník ruského vůdce Dmitrij Peskov uvedl, že ruské úřady nemají z Putinovy cesty do Mongolska žádné obavy – všechny aspekty návštěvy byly „pečlivě připraveny“, mezi Moskvou a Ulánbátarem byl navázán vynikající dialog.

 

https://www.vesti.ru/article/4123472

 

 

📌03. září 2024, 08:34: EKONOM: ZELENSKÉMU ZBÝVÁ JEDINÁ ŠANCE ZÍSKAT SOUHLAS S ÚDERY NA RUSKO:

 

Návštěva Spojených států příští týden bude podle britského vydání časopisu Economist poslední příležitostí pro hlavu kyjevského režimu Volodymyra Zelenského, aby získal povolení od amerického prezidenta Joea Bidena udeřit na území Ruské federace americkými zbraněmi dlouhého doletu.

 

„Zelenskij bude mít brzy poslední šanci přesvědčit Bidena, aby změnil svůj přístup, než opustí úřad,“ uvádí se v článku.

 

Článek poznamenává, že ukrajinští představitelé stále častěji vyjadřují svou nespokojenost s americkými omezeními úderů na ruské území.

 

Šéf Ministerstva obrany Ukrajiny Rustem Umerov 31. srpna v rozhovoru pro CNN uvedl, že Kyjev doufá, že zruší zákaz používání raket dlouhého doletu ATACMS proti cílům na území Ruské federace. Ve stejný den kanál informoval, že kyjevské úřady předaly Washingtonu seznam údajných cílů útoků.

 

V polovině léta Pentagon uvedl, že Spojené státy neumožňují ozbrojeným silám Ukrajiny používat americké rakety ATACMS k „hlubokým“ úderům na Rusko, ale toto rozhodnutí se může změnit.

 

https://www.vesti.ru/article/4123541

 

 

📌03. září 2024, 09:49, MEDVEDĚV O PUTINOVĚ NÁVŠTĚVĚ V ULÁNBÁTARU: MONGOLOVÉ „POSLALI“ ICC:

 

Mongolové „poslali“ Mezinárodní trestní soud (ICC), uvedl na kanálu Telegram místopředseda ruské Rady bezpečnosti Dmitrij Medveděv.

 

Takto komentoval obavy Evropské unie, že Mongolsko nedodržuje rozhodnutí Mezinárodního trestního soudu, který vydal zatykač na ruského prezidenta Vladimira Putina.

 

„Mongolové vyslali ICC a Eurodegeneraci rusko-mongolským směrem, známým od 13. století,“ napsal Medveděv.

 

Místopředseda Rady bezpečnosti Ruské federace poznamenal, že kdyby byl soudcem a žalobcem ICC, nejvíce by se obával, že „jeden z těch šílenců se pokusí vykonat jejich nezákonný zatykač“.

 

„V tomto případě nebude jejich život stát víc než tento posraný kus papíru,“ vysvětlil.   2. září ruský vůdce přiletěl na oficiální návštěvu Mongolska.

 

Oficiální zástupkyně služby zahraniční politiky Evropské unie Nabila Massraliová uvedla, že EU je z toho extrémně nešťastná. Obavy pramení ze skutečnosti, že Mongolsko ratifikovalo Římský statut ICC v roce 2002, čímž převzalo právní závazky, ale nezatýká Vladimira Putina.

 

https://www.vesti.ru/article/4123746

 

 

📌03. září 2024, 14:07, in Novinky: DÍVKU, KTERÁ V DOMAŽLICÍCH POBODALA DVA SPOLUŽÁKY, ZPACIFIKOVALI UČITELKA A ŘEDITEL:

 

Jen díky včasnému zásahu učitelky a ředitele neskončil vážnějšími následky úterní ranní útok 13leté dívky na domažlické základní škole, která nožem pobodala dva spolužáky.

 

Napadené děti utrpěly zranění, lékaři je ale už propustili do domácí péče. Drama se odehrálo krátce před osmou hodinou ranní. Podle informací Novinek útočnici zpacifikovala učitelka, která měla dozor na chodbě, a ředitel. Kantorka, která měla dozor na chodbě v prvním patře, okamžitě zasáhla a dívku zpacifikovala. Do třídy dorazil také ředitel školy Ivan Rybár. „Vyběhl jsem nahoru, kde už probíhala komunikace s dotyčnou,“ líčil. Bližší informace k samotnému průběhu incidentu i zásahu však nechtěl specifikovat, protože se jedná o nezletilou osobu.

 

Incident se stal na základní škole v Komenského ulici. Krajský policejní šéf Petr Macháček na tiskovém brífinku uvedl, že oznámení o události přijali krátce před osmou. V 8.06 už na místě byla první hlídka, v 8.08 pak další.

 

Jak Novinky zjistily, útočila třináctiletá dívka. Chvilku stála před 8.C, pak vběhla dovnitř a pobodala dva žáky. „Syn mi řekl, že holčina nečekaně vlítla do třídy a zaútočila nožem. Byl to masakr. Byla úplně vyšinutá,“ popsala Novinkám matka přímého svědka. Dvě dívky hned běžely pro učitele.

 

Rychlou reakcí zabránili dalším zraněním.

 

Macháček i místostarosta města Viktor Krutina (Piráti) bleskovou reakci ocenili. Podle Krutiny jenom díky tomu nedošlo k dalším zraněním.

 

Zdravotníci ošetřili dvě napadené děti. „Kluka zasáhla do břicha a spolužačku do zad. Byli to její bývalí spolužáci, protože kvůli špatnému prospěchu propadla a zůstala v sedmé třídě,“ upřesnila Novinkám žákyně ze sousední třídy. Podle ní byla útočnice spíše

samotářská. „S nikým se moc nebavila. Jestli měla dva kamarády, tak to bylo moc,“ dodala.

 

Plzeňský hejtman Rudolf Špoták (Piráti) konstatoval, že zranění naštěstí nebyla vážná. Sanitky odvezly děti do Domažlické nemocnice. „Po následném ošetření na urgentním příjmu byly obě nezletilé osoby propuštěny do domácí léčby,“ doplnil.

 

Ředitel školy dále sdělil, že pedagogové v minulosti s dívkou pracovali, nejednalo se však o šikanu. Neměla ani problémy s drogami.

 

Případem se zabývají kriminalisté. Motiv je zatím předmětem vyšetřování. „Událostí se zabýváme pro podezření ze spáchání násilného trestného činu, respektive činu jinak trestného,“ napsali policisté na sociální síť X. Jejich krajský ředitel Macháček na tiskovém brífinku nespecifikoval, o jaký čin se konkrétně jedná, jak k němu došlo ani věk útočnice. Na škole pomáhali krizoví interventi.

Dívka na ZŠ v Domažlicích pobodala dva spolužáky. Byla úplně vyšinutá, popsal svědek

 

https://www.novinky.cz/clanek/krimi-divku-ktera-v-domazlicich-pobodala-dva-spoluzaky-zpacifikovali-ucitelka-a-reditel-40486519

 

 

📌 👹 👹 👹 03. září 2024: VLÁDA A ARMÁDA ČR MANIPULUJÍ A ZOTROČUJÍ OBČANY POMOCÍ PSYCHO – PSYOPS.

 

GENERÁL ŘEHKA PŘIZNAL DĚSIVOU PRAVDU!

 

Co je funkce „vládního zmocněnce pro strategickou komunikaci”?

Proč jí proboha má na starosti voják, bez zkušenosti s public relations a ne nějaký tiskový mluvčí?

 

V knize náčelníka Generálního štábu Armády ČR Karla Řehky je strategické komunikaci věnována kapitola.

A hned v prvním odstavci je otevřeně napsáno, že JE TO POLITICKY KOREKTNÍ VÝRAZ PRO PROPAGANDU A PROSTŘEDEK PRO VEDENÍ VÁLKY.

 

Cílem je OVLIVŇOVÁNÍ MYSLI a chování obyvatelstva a používá k tomu metody, které jsou v knize nazývány jako PSYCHOLOGICKÉ OPERACE, Řehka připouští, že je možno používat i neetické postupy, jako KLAMÁNÍ a KOMPROMITACE KLÍČOVÝCH OSOB…

 

https://cz24.news/vlada-a-armada-cr-manipuluji-a-zotrocuji-obcany-pomoci-psycho-psyops-general-rehka-kapl-bozskou-a-priznal-desivou-pravdu/

 

https://stop5g.cz/seznam-patentu-kontrola-a-zmena-mysleni-chytra-sit-o-vas-bez-vas/

 

https://rumble.com/v4iraci-dna-zbran-vt-rakuan.html

 

 

📌03. září 2024: ÚTOK UKRAJINCE V PLZNI VYVOLAL VLNU NENÁVISTI. SOUD ŘEŠÍ KOMENTÁŘE NA SÍTÍCH:

 

Na místě odprásknout, bez pardonu. Postřílet je a zakopat jako radioaktivní odpad. Takto či podobně komentovali někteří pisatelé na sociálních sítích brutální útok Ukrajince Viktora Veselovského na patnáctiletou dívku v Plzni, kterou znásilnil a pokusil se zavraždit. Mladík za to dostal 19 let, před soud ale museli a ještě budou muset i uživatelé Facebooku, jejichž příspěvky byly podle policie a státního zastupitelství za hranou zákona.

 

https://plzensky.denik.cz/krimi/plzen-soud-komentare-utok-veselovskyy.html

 

 

📌03. září 2024: POLICIE OBJASNILA ZNÁSILNĚNÍ NA KILOMETROVCE, OBVINĚNÝ MLADÍK UŽ JE VE VAZBĚ:

 

Případy znásilnění a pokusu o něj, ke kterým došlo na začátku prázdnin v Plzni v okolí aleje Kilometrovka, objasnili plzeňští policisté. Čtyřiadvacetiletého mladíka, kterého obvinili ze znásilnění a z pokusu o těžké ublížení na zdraví, zadrželi v pátek 30. srpna.

 

Obou činů se měl muž dopustit 1. července v pozdních večerních hodinách. „Od včerejšího dne se zabýváme případem, kdy zatím neznámý muž napadl v Plzni v lokalitě ulic Radčická a Ke Slonům mladou ženu, které způsobil zranění v oblasti hlavy. Poškozené se měl vyptávat na to, zda s ním nechce mít sex, načež žena začala křičet a dotyčný z místa utekl.

 

Dnes v odpoledních hodinách, tedy s určitou časovou prodlevou, jsme přijali oznámení od další ženy, která nám sdělila, že byla ve stejné lokalitě v inkriminovanou dobu znásilněna,“ popsala v úterý 2. července policejní mluvčí Iva Vršecká.

 

Pachatele se podařilo dopadnout po necelých dvou měsících, podíleli se na tom zejména policisté a kriminalisté Městského ředitelství policie Plzeň a jejich kolegové z odboru kriminalistické techniky a expertiz Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje.

 

„S ohledem na možné spekulace a případné dezinformace uvádíme, že se jedná o našeho občana,“ informovala v pondělí 2. září policejní mluvčí Michaela Raindlová.

 

Obviněný mladík byl umístěn do vazby, v případě prokázání viny mu hrozí až 10 let odnětí svobody. „S ohledem na to, že se jedná o závažné případy a také s ohledem na samotné poškozené, nebudeme k samotným incidentům poskytovat žádné bližší informace,“ doplnila Raindlová.

 

K dopadení pachatele přispěla také spolupráce veřejnosti na základě podobizny a popisu podezřelého uveřejněných v médiích. „Velice si vážíme spolupráce veřejnosti, každá

z těchto informací námi byla námi důsledně prověřena,“ ocenila mluvčí.

 

https://plzensky.denik.cz/krimi/plzen-znasilneni-kilometrovka-dopadeni-pachatele.html

 

 

📌03. září 2024: ⚡️🇮🇱 🇵🇸 SVOBODNÁ PALESTINA!!

 

Bůh by nám měl pomoci, aby se to v naší době stalo co nejdříve.

Mělo by se to stát v naší době, rychle a v klidu…

Posílám pozdrav všem Arabům a muslimům na světě.

Chceme žít v harmonii se svobodnou Palestinou, nakonec s Všemohoucím, který myslel na slávu světa, aby mu celé lidstvo sloužilo v harmonii a míru.

 

@Liberaveritas2

 

SLOUŽIT BOHU?  PROČ?

NEMÁ TO BÝT NĚJAK JINAK?

 

VOLÁ PO NOVÉM NÁBOŽENSTVÍ???🙈😡

 

 

📌03. září 2024: Jan Moláček: „Vidí své vlajky a myslí si, že mohou cokoliv,“ vysvětlila senátorka znásilnění.“ Ještě se divíte útokům na Ukrajince?

 

Policisté na protivládní demonstraci v Praze oddělují demonstranty od jejich odpůrců s ukrajinskými vlajkami. Nenávist vůči Ukrajině, Ukrajincům a jejich symbolům je na protivládní scéně všudypřítomná.

 

Její lídři ji eskalují, současně si ale vytvářejí alibi, aby mohli říct, že za nic nemohou.

 

Policisté na protivládní demonstraci v Praze oddělují demonstranty od jejich odpůrců s ukrajinskými vlajkami. Nenávist vůči Ukrajině, Ukrajincům a jejich symbolům je na protivládní scéně všudypřítomná. Její lídři ji eskalují, současně si ale vytvářejí alibi, aby mohli říct, že za nic nemohou.

 

Komentář Jana Moláčka: V Česku hrozivě přibylo útoků na Ukrajince, upozornila analýza organizace In Iustitia. Kdo sleduje radikální protivládní scénu, nemůže být překvapen. Nenávist k Ukrajině a Ukrajincům je na ní všudypřítomná.

Lídři protestů proti vládě odmítají odpovědnost, ve skutečnosti ale přilévají olej do ohně.

 

Policie zadržela muže, který měl před deseti dny v Plasích na Plzeňsku brutálně zmlátit dvě ženy poté, co přisvědčily na jeho dotaz, zda jsou Ukrajinky. Na výsledky vyšetřování musíme počkat, ale dosud známé informace neponechávají mnoho prostoru k jinému vysvětlení, než že pachatel na ženy zaútočil kvůli jejich ukrajinské národnosti.

 

K napadení došlo čtyři dny po jiném trestném činu, který naopak Ukrajinec spáchal. Osmnáctiletý muž v Plzni brutálně znásilnil a pokusil se zavraždit nezletilou dívku.

 

Pár dnů mezi oběma trestnými činy bouřila vody sociálních sítí vlna nenávisti vůči Ukrajincům.

 

https://denikn.cz/1219625/vidi-sve-vlajky-a-mysli-si-ze-mohou-cokoliv-vysvetlila-senatorka-znasilneni-jeste-se-divite-utokum-na-ukrajince/

 

 

📌03. září 2024: 16LETÝ UKRAJINEC SE V PRAZE POKUSIL ZNÁSILNIT 38LETOU ŽENU

14.08.2023

 

Teprve 16letý Ukrajinec zaútočil v Praze a pokusil se o znásilnění 38leté ženy! Po brutálním pokusu o vraždu 15leté znásilněné a okradené české dívky v Plzni jde již o druhý útok Ukrajince a je třeba říct nahlas, že čas ukrajinských uprchlíků v ČR se naplnil!

 

Když mohou jezdit na Ukrajinu na dovolenou, mohou se tam vrátit natrvalo! Turecký model a vybudování uprchlických táborů na západní Ukrajině je cestou, jak vyřešit ukrajinskou migrační a bezpečnostní otázku v Evropě!

 

V neděli nad ránem v Praze-Hostivaři došlo k dalšímu útoku Ukrajince. Teprve 16letý ukrajinský mladík se pokusil o znásilnění 38leté české ženy. Zatáhl ji do křoví, kde ji surově zbil a pokusil se ji znásilnit. Událost měla dramatickou dohru, protože podle svědectví prý policie začala po mladíkovi střílet, když ho naháněla po polích a snažila se ho zadržet. Informaci o tomto brutálním činu přinesl server Naše Praha s odvoláním na policejní zdroje. Ve tmě se prý mladému Ukrajinci podařilo policistům zmizet. Okamžitě se rozjela pátrací akce, na jejímž konci byl dopaden. Žena leží zraněná v nemocnici. Případ se stal u zastávky MHD v ulici Doupovská v Praze 10-Hostivaři (Slunečný vršek).

 

Od dnešní noci policisté řeší případ fyzického napadení ženy s možným sexuálním podtextem, kdy podezřelý zaútočil na poškozenou a odtáhl ji do křoví. Policisté, kteří přijeli na místo, začali podezřelého z místa činu pronásledovat a použili i varovný výstřel. Muži se v daný okamžik podařilo zmizet, ale ne na dlouho. Okamžitě se rozjela pátrací akce, na jejímž konci byl dopaden. Jedná se o šestnáctiletého muže, se kterým nyní probíhají úkony trestního řízení. Poškozená skončila se zraněními v nemocnici. Nyní zjišťujeme všechny okolnosti případu,“ sdělil na dotaz serveru Naše Praha tiskový důstojník Policie Praha Jan Daněk.

 

Na přímý dotaz, zda-li se jednalo o Ukrajince Daněk odmítl odpovědět s odkazem na nezletilost pachatele.

 

Podle svědků se ale opravdu jedná o Ukrajince. Není jasné, zda jde o uprchlíka, anebo pochází z rodiny, která již v žije ČR delší dobu. Je to přitom již druhý brutální útok Ukrajince na českou ženu během několika posledních dnů.

 

UKRAJINEC ZNÁSILNIL V PLZNI 15LETOU DÍVKU, POTOM JI POLIL BENZÍNEM, ZABALIL DO PYTLE A SHODIL ZE SRÁZU. ZNÁME PODROBNOSTI:

 

V noci z úterý na středu došlo v Plzni k útoku Ukrajince na nezletilou 15letou českou dívku. V lesním porostu mezi střelnicí v Lobzích, Rolnickým náměstím a ulicí Na Hraně byla velice brutálně znásilněna teprve patnáctiletá dívka. Podle informací se měla krvácející dívka s vážným bodným zraněním dopotácet ke kamarádce domů, odkud jí byla přivolána pomoc. Na místo samozřejmě vyjeli záchranáři i policisté a následně bylo zjištěno, že útočník dívku nejen znásilnil, ale i okradl. POTÉ, ZŘEJMĚ V PŘESVĚDČENÍ, ŽE JE MRTVÁ, ZABALIL PACHATEL TĚLO DÍVKY DO IGELITOVÉHO PYTLE A SHODIL ZE SRÁZU.

 

Podle informací pachatel, který byl identifikovaný jako Viktor Veselskij (jinde uváděno Veselskyy), dokonce dívku prý polil jakousi kapalinou, zřejmě benzínem, ale nezapálil ji. Po polití ji zabalil do igelitového pytle. Podle zdroje z řad vyšetřování se nejednalo o pokus o zapálení těla, ale o chemickou neutralizaci pachových stop, aby policejní pes nemohl pachatele vystopovat.

Ukrajinec byl totiž přesvědčen, že oběť je mrtvá a po jejím nalezení začne policie zajišťovat pachové stopy.

Z TĚCHTO INFORMACÍ PODLE NAŠEHO ZDROJE VYPLÝVÁ, ŽE MUŽ NENÍ ZAČÁTEČNÍK A JE OBEZNÁMEN S POLICEJNÍMI POSTUPY, PŘIČEMŽ PŘIPRAVENÝ IGELITOVÝ PYTEL A BENZÍN NAZNAČUJÍ, ŽE SE TĚLA CHTĚL ZBAVIT A ZAMÉST PO SOBĚ MINIMÁLNĚ PACHOVÉ STOPY.

 

Video: https://aeronet.news/teprve-16-lety-ukrajinec-zautocil-v-praze-a-pokusil-se-o-znasilneni-38-lete-zeny-po-brutalnim-pokusu-o-vrazdu-15-lete-znasilnene-a-okradene-ceske-divky-v-plzni-jde-jiz-o-druhy-utok-ukrajince/

 

Zatímco záchranáři dívku transportovali do nemocnice, policisté uzavřeli prostor kolem místa činu a byl povolán technik k zajištění maximálního možného množství kriminalistických stop.

 

Podle zatím zjištěných informací mladý muž dívku vylákal na procházku kolem řeky s tím, že cestou odnese věci známému. Jelikož se dívka s mladíkem nějakou dobu znala, souhlasila. Po chvíli muž nečekaně změnil směr a zabočil do nedalekého lesíku. Tam dívce svázal ruce, přelepil ústa a znásilnil ji. Následně jí způsobil ještě řezné zranění a vyhrožoval jí smrtí. Poté ji zabalil do pytle, shodil ze srázu do lesa a odešel,“ popsala děsivé okamžiky tisková mluvčí policie a pokračovala: „Dívce, která předstírala smrt, čímž si zřejmě zachránila život, se podařilo z místa dostat a zavolat Zdravotnickou záchrannou službu, která o situaci ihned vyrozuměla policii.

 

NAPROSTO SKANDÁLNÍ JE PŘÍSTUP, KTERÝ ZVOLIL MINISTR VNITRA VÍT RAKUŠAN.

 

Ten se totiž na Twitteru naprosto nepochopitelně opřel do Tomia Okamury, který mj. vyjádřil naději, že pachatel bude po výkonu trestu z ČR deportován pryč z republiky, ale to podle všeho prý nebude.

 

RYCHETSKÉHO ÚSTAVNÍ SOUD TOTIŽ PŘIJAL SKANDÁLNÍ ROZHODNUTÍ S ODVOLÁNÍM NA LISABONSKOU SMLOUVU A S NÍ SPOJENOU EVROPSKOU LISTINU OBČANSKÝCH PRÁV A SVOBOD.

 

„SPD prosazuje, aby cizincům, kteří jsou odsouzeni za trestný čin, bylo ukončeno povolení k pobytu v ČR. Bohužel tomu tak v současnosti není, jelikož to neumožňují pravidla EU. A Fialova vláda plně tuto politiku EU podporuje. Takže pachatelé odporných trestných činů, jako je brutální znásilnění a pokus o vraždu české 15leté dívky v Plzni, které tento týden spáchal 18letý Ukrajinec, mohou i po uplynutí trestu nadále zůstat legálně v ČR. To je pro SPD nepřijatelné,“ uvedl Okamura.

 

PODLE OKAMURY MOHOU CIZINCI PO ODPYKÁNÍ TRESTU V ČR I NADÁLE ZŮSTAT A POKRAČOVAT V TRESTNÉ ČINNOSTI.

 

ÚSTAVNÍ SOUD V ROCE 2020 NAPŘÍKLAD VYHOVĚL STÍŽNOSTI VIETNAMCE, ODSOUZENÉHO ZA DROGOVOU TRESTNOU ČINNOST. V ROCE 2016 VIETNAMEC DOSTAL DVOULETÝ NEPODMÍNĚNÝ TREST VĚZENÍ ZA VÝROBU A DISTRIBUCI DROG.

 

Ministerstvo vnitra v roce 2018 zrušilo Vietnamcovi povolení k trvalému pobytu. Trestnou činnost, které se dopustil, úřady označily za trvající ohrožení veřejného pořádku. Muž neuspěl ani se správní žalobou. Jeho stížnosti ale vyhověl Ústavní soud, který ve svém nálezu předestřel výklad směrnice EU o svobodném pohybu a pobytu na území členských států.

 

PO ODPYKÁNÍ TRESTU BUDE MOCI UKRAJINEC NA ZÁKLADĚ RYCHETSKÉHO JUDIKÁTU ÚS ZŮSTAT V ČR

Svobodný pohyb na území EU je podle Lisabonské smlouvy lidským právem, které se nemůže používat jako předmět sankcí vůči jedinci. Je možné zavřít cizince za distribuci drog, ale není možné zbavit ho práva na pobyt v EU, neboť to je předmětem lidského práva, garantovaného v Evropské listině. Panečku, tomu se říká „vyjebat“ s vlastním národem.

 

NA OKAMUROVU VÝZVU K DEPORTACI UKRAJINCE ZAREAGOVAL MINISTR VNITRA TĚMITO SLOVY:

„Obchodoval vždycky se vším. Dokud to byly zájezdy pro plyšáky, byl to jen směšný podivín. Když začal rozprodávat politické strany, povýšil na šejdíře národního formátu. Když ale přišel na to, že nejlepším zbožím je strach, stal se vůdcem parlamentního fašistického hnutí. Motat národoveckou notu do odporného zločinu, to je skutečný projev lidské zrůdy a hyeny.“

 

Tohle prohlásil ministr vnitra o Okamurovi za to, že si dovolil navrhnout deportaci ukrajinského zločince po odpykání trestu zpátky na Ukrajinu.

 

PANEČKU, TO JE UKRAJINIZACE VNITRA JAKO ŘEMEN!

 

Je zajímavé, že o obchodování se strachem píše zrovna Vít Rakušan, který na budovu vlastního úřadu vyvěsil vlajku s ruským prezidentem v pytli na mrtvoly a jehož nadřízený premiér Petr Fiala neustále straší, že jsme ve válce a že ruská hrozba je všudypřítomná. Ukrajinci se prostě v ČR začínají projevovat jako u sebe doma na Ukrajině.

 

Fialova vláda nezvládla migrační krizi z Ukrajiny, a dokonce aktivně ji podporuje formou ukrajinizace ČR, vyvěšováním ukrajinských vlajek na státní a úřední budovy a dalšími procesy. Výsledkem jsou statisíce ukrajinských migrantů, kteří překreslují demografii českých měst a indukují do české společnosti projevy, spojené s vysokou kriminalitou závažného charakteru, protože do ČR přišly statisíce neprověřených osob z celé Ukrajiny.

 

KONFLIKTY S UKRAJINSKÝMI UPRCHLÍKY SE ZAČÍNAJÍ NAVYŠOVAT, A TO NEJEN V ČR, ALE V CELÉ EVROPĚ.

 

Když mohou Ukrajinky s malými dětmi trajdat na dovolenou a na prázdniny na Ukrajinu, mohou se tam vrátit natrvalo do utečeneckých táborů!!!

 

Přitom pro ukrajinskou emigraci pominuly důvody.

 

Na západní Ukrajině, resp. na západ od prostoru Novoruska a Dněpru, je bezpečno a jak přinesla informaci česká média počátkem prázdnin, desítky tisíc Ukrajinců vyrazily na dovolenou do své země, a to za pomoci Českých drah, RegioJetu a dalších dopravců. Maminy s dětmi, ale i ukrajinští muži, využili nabídek dopravců a vyrazili vlaky do měst na západní Ukrajině, ale dokonce až do Kyjeva.

 

ZAMYSLETE SE SAMI: Kdyby na Ukrajině bylo nebezpečno, jezdily by tam výletní vlaky českých drah? A jezdily by tam ukrajinské matky se svými dětmi? Odpověď je logická a jasná. Samozřejmě, že ani omylem a ani náhodou. Pokud by na západní Ukrajině byl stav podobný válce, tedy nebezpečná zóna, nejezdily by tam ani české vlaky, ani ukrajinské maminy s dětmi. Jinými slovy, je načase, aby Ukrajinci opustili Evropskou unii a vrátili se zpátky na Ukrajinu, minimálně do západní části!!!

 

Ubytovací kapacity by mohly zajistit uprchlické tábory pod mandátem EU, případně OSN, které by byly vybudovány na západní Ukrajině a finančně by je mohla subvencovat

 

Evropská komise stejně, jako to dělá v případě uprchlických táborů v Turecku, které zadržují migranty před cestou do EU. Brusel za to platí miliardy EUR, konkrétně v roce 2020 byla dohoda mezi EU a Ankarou prodloužena a Brusel poskytl Turecku alokaci 6 miliard EUR na uprchlíky v Turecku.

Erdoganova vláda tak inkasuje tučné peníze za to, že se stará o migranty, kteří si to namířili do Evropy.

EU strká Erdoganovi 6 miliard EUR za provoz uprchlických táborů v Turecku, tak by Brusel mohl klidně zafinancovat i tytéž tábory pro Ukrajince na západní Ukrajině!!!

 

A PROTOŽE 6 MILIARD EUR NEBYLO DOST, TAK V ROCE 2021 NAVÝŠILA EU FINANČNÍ RÁMEC O DALŠÍ 3 MILIARDY EUR NAVÍC.

 

Když tedy Evropská unie může financovat uprchlické tábory v Turecku na to, aby se arabští migranti nedostali do EU, tak by mohla zafinancovat i ukrajinské uprchlické tábory vybudované na Haliči, kde je bezpečno a bylo by možné tam zadržovat miliony Ukrajinců před migrací do EU, kde jejich nezvládnutá migrační krize vyvolává již dnes bezpečnostní hrozby. A to jak závažnou kriminalitu, tak i vzestup počtu konfliktů mezi místním obyvatelstvem a nezvládnutou záplavou ukrajinských uprchlíků. Je načase předat Ukrajince do péče Zelenského vládě.

 

POKUD NEDOJDE K ODSUNU UKRAJINSKÝCH MIGRANTŮ Z EU, TYTO BRUTÁLNÍ A NÁSILNÉ ÚTOKY SE BUDOU KUMULOVAT A ZESILOVAT STEJNĚ, JAKO TO VIDÍME VŠUDE V ZÁPADNÍ EVROPĚ VE VELKÝCH METROPOLÍCH, KDE KRIMINALITA V ŘADÁCH PRO ZMĚNU ARABSKÝCH MIGRANTŮ MNOHONÁSOBNĚ PŘEKRAČUJE KRIMINALITU MÍSTNÍHO ZÁPADNÍHO OBYVATELSTVA.

 

Meme – Vít Rakušan: JSEM MINISTR VNITRA TOHOTO STÁTU, JE TI TO JASNÝ? SLAVA UKRAINI!

Tato kriminalita je přitom úzce navázána na nezvládnutou migrační politiku hostitelské země, na sociální inženýrství neomarxistické EU, na nadměrnou migraci, nízkou adaptabilitu a integraci uprchlíků do místní kultury, a především prvky ghettizace, kdy migranti se namísto inkluze naopak vymezují proti místní populaci a proti místnímu společenskému systému, kterým opovrhují.

 

MIGRACI V TAKOVÝCH POČTECH NEZVLÁDLA ANI FRANCIE, ANI NĚMECKO, ANI ŠVÉDSKO, COŽ JSOU ZEMĚ S DIAMETRÁLNĚ SILNĚJŠÍMI EKONOMIKAMI, NEŽ JAKOU MÁ ČR.

 

Pravděpodobnost, že v ČR bude mít Fialovou vládou zcela nezvládnutá migrace lepší výsledky než v těchto západních zemích, je tudíž naprosto iluzorní.

 

JEDINOU CESTOU JE NAVRÁCENÍ UKRAJINCŮ DOMŮ, A TO DOČASNĚ DO UPRCHLICKÝCH TÁBORŮ NA ZÁPADNÍ UKRAJINĚ S ASISTENCÍ EU A OSN, NEŽ DOJDE K UKONČENÍ VÁLKY.

 

Zdroj: -VK- Šéfredaktor AE News, aeronet.news/

 

https://www.budvobraze.net/l/teprve-16-lety-ukrajinec-se-v-praze-pokusil-znasilnit-38-letou-zenu/

 

🔪UKRAJINCI S NOŽEM NÁM NAPADLI DÍTĚ, TVRDÍ ROMOVÉ V PŘEROVĚ. PŘÍPAD ŘEŠÍ POLICIE:

https://cnn.iprima.cz/nepokoje-v-prerove-udajny-utok-na-romskou-holcicku-pobouril-komunitu-372163

 

16LETÝ UKRAJINEC SE V PRAZE POKUSIL ZNÁSILNIT 38LETOU ŽENU: BUDVOBRAZE

https://www.budvobraze.net/l/teprve-16-lety-ukrajinec-se-v-praze-pokusil-znasilnit-38-letou-zenu/

 

UKRAJINCI S NOŽEM NÁM NAPADLI DÍTĚ, TVRDÍ ROMOVÉ V PŘEROVĚ. PŘÍPAD ŘEŠÍ POLICIE:

https://cnn.iprima.cz/nepokoje-v-prerove-udajny-utok-na-romskou-holcicku-pobouril-komunitu-372163

 

– Novinky: UKRAJINEC, KTERÝ HODINU ZNÁSILŇOVAL ŽENU U NEMOCNICE V PRAZE, DOSTAL ŠEST LET:

https://www.novinky.cz/clanek/krimi-ukrajinec-ktery-hodinu-znasilnoval-zenu-u-nemocnice-v-praze-dostal-sest-let-329856 

 

 

📌03. září 2024: 💥Mozková smrt: VYNÁLEZ TRANSPLANTAČNÍ MEDICÍNY?💥

 

Je šokující, jak jsou životy lidí redukovány na pouhé vytváření zisku. ((NJ))

https://t.me/c/1586239095/78988

 

 

📌👶🏼💉🎚️03. září 2024: POZOR…CHTĚJÍ OČKOVAT NOVOROZENCE!!!

 OD ŘÍJNA 2024 OČKOVÁNÍ PROTI RSV PRO NOVOROZENEC…🤬…

 

Tisková zpráva STIKO o novém doporučení specifické profylaxe nirsevimabem k ochraně před těžkými respiračními infekcemi způsobenými RSV u novorozenců a kojenců v 1. sezóně RSV

 

STIKO doporučuje profylaxi pro všechny novorozence a kojence k ochraně před závažnými respiračními infekcemi způsobenými RSV. To má zabránit hospitalizacím a úmrtím souvisejícím s RSV a také překážkám v lůžkové a ambulantní péči. Profylaxe RSV se provádí monoklonální protilátkou „NIRSEVIMAB“ (obchodní název: „BEYFORTUS“) v jedné dávce v první sezóně RSV u novorozenců a kojenců (obvykle mezi říjnem a březnem). STIKO poprvé jako standardní doporučení vydává prevenci s monoklonálními protilátkami.

 

Děti narozené mezi dubnem a zářím by měly, pokud možno dostávat nirsevimab na podzim před začátkem jejich první sezóny RSV. Novorozenci narození během sezóny RSV by měli dostat nirsevimab co nejdříve po porodu, ideálně po propuštění z porodního zařízení. Pro tento účel je ideální preventivní vyšetření U2, které se provádí 3. až 10. den života. Vynechaná dávka nirsevimabu by měla být podána co nejrychleji během první sezóny RSV.

 

Doporučení pro profylaxi nirsevimabem platí zejména pro novorozence a kojence se známými rizikovými faktory pro závažnou infekci RSV, jako je nedonošenost nebo závažné srdeční vady. Pro tuto rizikovou skupinu nabízí nirsevimab alternativu k současné imunizaci palivizumabem.

 

Infekce RSV jsou nejčastější příčinou hospitalizace u kojenců v Německu.

Novorozenci a kojenci jsou zvláště ohroženi vážným onemocněním RSV, zejména v prvních šesti měsících života. Naprostá většina závažných onemocnění RSV se vyskytuje u dříve zdravých kojenců.

 

Nirsevimab je protilátka, která poskytuje okamžitou ochranu před onemocněním RSV po podání, a pokud je podávána včas, chrání po celou první sezónu RSV. Nirsevimab je bezpečný a obvykle dobře tolerovaný. Profylaxi RSV lze podávat současně se standardními očkováními doporučenými STIKO v kojeneckém věku nebo v jakémkoliv intervalu od nich.

Zřejmě umírá málo dětí  🙈☠️☠️☠️☠️☠️——————————-                                                              https://www.rki.de/DE/Content/Kommissionen/STIKO/Empfehlungen/PM_2024-06-27.html

 

 

📌03. září 2024, 12:57, GANČEV: UKRAJINA ODMÍTÁ VÝMĚNU OBČANSKÝCH AKTIVISTŮ:

 

Šéf ruské správy Charkovské oblasti Vitalij Gančev uvedl, že ukrajinská strana kategoricky odmítá výměnu zadržených civilistů.

 

Gančev poznamenal, že slovy jsou zástupci kyjevského režimu připraveni jít na jakoukoli výměnu, pravidelně o tom mluví ve svých médiích. Ve skutečnosti Ukrajina všemi možnými způsoby blokuje výměnné procesy, včetně zadržených proruských aktivistů.

 

„Nikdo nenavazuje žádné kontakty,“ řekl Gančev v rozhovoru pro RIA Novosti.

„Ne každý z našich civilistů, kteří jsou uvězněni kyjevským režimem, může nyní požádat o takovou výměnu.“

 

Vitalij Gančev zdůraznil, že Ukrajina se stále snaží předložit své vlastní podmínky, které jsou pro ruskou stranu nepřijatelné. Frontová linie se ale neúprosně posouvá na západ, území Charkovské oblasti se osvobozuje od ukrajinských ozbrojenců. Až přijde konečný bod obratu, pak bude možné mluvit za našich podmínek, uzavřel šéf administrativy.

 

https://www.vesti.ru/article/4124178

 

 

📌03. září 2024, 12:49, ROGOV: BYL PROVEDEN RAKETOVÝ ÚTOK NA UKRAJINSKÝ VOJENSKÝ KOMUNIKAČNÍ INSTITUT:

 

Předseda Komise Veřejné komory Ruska pro suverenitu, spolupředseda Koordinační rady pro integraci nových regionů Vladimir Rogov uvedl, že v Poltavě zasáhl raketový útok stovky bojovníků ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Ve svém kanálu na Telegramu hovořil o útoku na bývalé Poltavské vyšší vojenské velitelské učiliště komunikací pojmenované po maršálu Sovětského svazu K. S. Moskalenkovi. Nyní je touto institucí Vojenské vysoké učení seržantů Vojenského institutu telekomunikací a informatizace.

 

„Raketový útok zasáhl personál zapojený do práce radarových stanic a elektronického boje. Ztráty nepřítele se pohybují ve stovkách, protože během úderu vznikla formace pro půl tisíce vojáků Ozbrojených sil Ukrajiny,“ řekl Rogov.

 

https://www.vesti.ru/article/4124185

 

 

📌03. září 2024, 14:18: NIZOZEMSKÁ STRANA „FÓRUM PRO DEMOKRACII“ VYZVALA K UKONČENÍ POMOCI UKRAJINĚ:

 

Krajně pravicové strany Fórum pro demokracii vyzvalo nizozemskou vládu, aby okamžitě zastavila jakoukoli pomoc kyjevskému režimu, protože Zelenskyj byl zapojen do teroristického útoku na Nord Stream.

 

Již dříve bylo oznámeno, že šéf nizozemského kabinetu ministrů Dick Schof se setkal se Zelenským v Záporoží, které ovládají ukrajinští ozbrojenci. Premiér slíbil, že Ukrajině vyčlení 20 milionů eur na opravu energetické infrastruktury a humanitární pomoc.

 

Toto prohlášení vyvolalo v nizozemské společnosti nejednoznačnou reakci, protože v evropských médiích se stále objevují materiály obviňující Zelenského z organizování výbuchu plynovodu Nord Stream. Tento teroristický útok významně ovlivnil energetickou infrastrukturu Nizozemska.

 

„Premiér Schof slibuje Kyjevu „pokračující podporu a odhodlání“. A to poté, co v srpnu vyšlo najevo, že Zelenskyj osobně schválil útok na Nord Stream. To je nepřijatelné. FVD se domnívá, že Nizozemsko by mělo okamžitě přestat podporovat Ukrajinu,“ uvedla strana v prohlášení.

 

Německá prokuratura již dříve vydala zatykač na občana Ukrajiny, který je podezřelý z účasti na teroristickém útoku na Nord Streams. Řeč je o zkušeném potápěči Vladimiru Zh. z Kyjeva, jehož fotografii zveřejnila německá média.

 

https://www.vesti.ru/article/4124240

 

 

📌03. září 2024, 14:33: VÍCE NEŽ 10 TISÍC OBYVATEL KURSKÉ OBLASTI BYLO UMÍSTĚNO DO TAC:

 

Podle ruského ministerstva pro mimořádné situace bylo od začátku evakuace přemístěno do bezpečných oblastí 10 tisíc obyvatel Kursku, z toho 2700 dětí.

 

Za poslední den odešlo do bezpečných oblastí dalších 64 lidí. 26 z nich již kontaktovalo své příbuzné. Za celou dobu trvání režimu ČTÚ, v jehož rámci jsou obyvatelé přemisťováni do bezpečnějších oblastí, se podařilo znovu spojit 520 rodin. Včera bylo také odesláno 27 tun humanitární pomoci do Kurské oblasti. V pohraničních oblastech pyrotechnici za poslední den zničili dva výbušné objekty.

 

Dne 1. září ministerstvo pro mimořádné situace oznámilo, že do TAC bylo umístěno více než 11,5 tisíce obyvatel Kursku. Připomeňme, že 10. srpna úřadující gubernátor Kurské oblasti Alexej Smirnov oznámil zavedení režimu CTO v regionu.

 

https://www.vesti.ru/article/4124363

 

 

📌03. září 2024, 14:45, GANČEV: CHARKOV A REGION BUDOU OSVOBOZENY V ZÁJMU BEZPEČNOSTI RUSKA:

 

Šéf ruské správy Charkovské oblasti Vitalij Gančev uvedl, že region bude osvobozen, aby byla zajištěna bezpečnost Ruské federace.

 

Charkov a region budou osvobozeny od ukrajinských ozbrojenců a kolem regionu bude vytvořena sanitární zóna, která zajistí bezpečnost dalších pohraničních regionů a celého Ruska, řekl RIA Novosti šéf ruské správy Charkovské oblasti Vitalij Gančev.

 

Šéf charkovské správy považuje za předčasné hovořit o konkrétních datech osvobození, ale je si jistý, že „naše země bude brzy osvobozena od Ukronacistů“.

 

Všechny akce v Charkovské oblasti slouží k osvobození vojsk ozbrojených sil Ukrajiny a vytvoření bezpečné zóny kolem regionu.

 

https://www.vesti.ru/article/4124379

 

 

📌03. září 2024, 14:31, Die Welt: SITUACE S ELEKTŘINOU NA UKRAJINĚ V ZIMĚ BY MOHLA VÉST K ÚTĚKU LIDÍ:

 

Situace s elektřinou na Ukrajině v zimě může způsobit, že obyvatelstvo uprchne ze země, píší německé noviny Die Welt.

 

Publikace vysvětluje, že v létě přinášejí postupné výpadky proudu Ukrajincům jen drobné nepříjemnosti. Výjimkou jsou sklady nebo jiná místa, kde by měly chladničky fungovat.

 

„V zimě však může taková situace vést k rozsáhlé katastrofě… Začne masový exodus milionů lidí,“ uvádí se v článku.

 

Podle novin nyní na Ukrajině zůstává pouze polovina výrobní energetické kapacity. V chladném období může být situace kritická.

 

Dne 26. srpna společnost Ukrenergo varovala obyvatele Ukrajiny před nouzovým výpadkem proudu v celé zemi. V tomto případě se neplatí plány, které mohly být předem předpovězeny, poznamenala agentura. Předtím v řadě regionů Ukrajiny hřměly výbuchy.

 

V dubnu ruský prezident Vladimir Putin vysvětlil, že Ruská federace byla nucena reagovat na údery kyjevského režimu na její energetická zařízení. Poznamenal, že Rusko se takových úderů v zimě zdrželo z humanitárních důvodů, aby nezpůsobilo problémy obyvatelstvu Ukrajiny. Nebyla to však Moskva, kdo tuto válku v roce 2014 začal, přikláněla se k mírovému řešení Ukrajiny a Kyjev odstoupil od istanbulských dohod, dodal ruský vůdce.

 

https://www.vesti.ru/article/4124397

 

 

📌03. září 2024, 14:51, MINISTERSTVO OBRANY RUSKÉ FEDERACE: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY ZTRATILY VE SMĚRU NA KURSK AŽ 400 LIDÍ DENNĚ:

 

Ministerstvo obrany Ruské federace oznámilo, že ukrajinská armáda za poslední den ztratila až 400 osob ve směru na Kursk a také 12 obrněných vozidel.

 

„Během dne činily ztráty ozbrojených sil Ukrajiny … 3 dělostřelectvo, 1 odpalovací zařízení MLRS, bojové vozidlo ZRTK, stanice elektronického boje, 12 vozidel,“ dodalo ruské ministerstvo obrany.

 

Je také třeba poznamenat, že jednotky „severní“ skupiny vojsk odrazily 5 útoků Ozbrojených sil Ukrajiny ve směru na osady Marveka, Borki, Komyševka a Čerkasskoje Porečnoje.

 

Celkem během bojů na Kurském směru ztratila nepřátelská armáda přes 9300 vojáků a 80 tanků, uvedlo ruské ministerstvo obrany.

 

https://www.vesti.ru/article/4124314

 

 

📌03. září 2024: 15:39: ZELENSKYJ OZNÁMIL SMRT VÍCE NEŽ 40 LIDÍ V DŮSLEDKU ÚDERU RUSKÝCH OZBROJENÝCH SIL NA POLTAVU:

 

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj zveřejnil příspěvek s výsledky leteckého úderu ruských ozbrojených sil na území Poltavy.

 

Zelenskyj oznámil 41 mrtvých a 180 zraněných v důsledku úderu ruských ozbrojených sil na výcvikové středisko spojovacích vojsk. Úder také částečně zasáhl jednu z budov Institutu spojů. Na místě pracují záchranné složky.

 

Ukrajinský prezident vyjádřil soustrast rodinám obětí a vyzval ostatní země, aby Kyjevu pomohly raketami a systémy protivzdušné obrany „potřebnými nyní, ne později“.

 

Již dříve bylo oznámeno, že ruská armáda zaútočila na 179. výcvikové středisko Spojovacího sboru v Poltavě. Raketový útok, který překonal stovky ozbrojenců Ozbrojených sil Ukrajiny, oznámil předseda komise Veřejné komory Ruska pro suverenitu, spolupředseda Koordinační rady pro integraci nových regionů Vladimir Rogov.

 

https://www.vesti.ru/article/4124507

 

 

📌03. září 2024: 16:09, Kan: VDOVA PO ZABITÉM HAMASU RUS SE ODMÍTLA SETKAT S NETANJAHUEM:

 

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu přišel za rodinou ruského občana Alexandra Lobanova, který byl zabit v zajetí v Pásmu Gazy, aby je utěšil. Jeho vdova Michal se však s premiérem odmítla setkat.

 

Podle státní rozhlasové stanice Kan se rodiče ruského Alexandra Lobanova, který byl zabit v zajetí palestinského hnutí Hamás, setkali s Netanjahuem ve městě Aškelon v jižním Izraeli, ale jeho vdova se odmítla setkat s izraelským premiérem, když přijel s útěchou.

Připomeňme, že den předtím našla izraelská armáda těla šesti rukojmích, kteří byli 7. října 2023 uneseni a následně zabiti v zajetí palestinského hnutí Hamás. Mezi mrtvými byl i Rus Alexander Lobanov, který po sobě zanechal manželku a dvě malé děti.

 

Je známo, že rukojmí byli zabiti během pokusu izraelské armády a speciálních služeb o jejich osvobození. Hamás již dříve zveřejnil poslední video s Lobanovem před jeho zavražděním.

 

https://www.vesti.ru/article/4124631

 

 

📌03. září 2024, 16:14, VELKÁ BRITÁNIE: KRIMINÁLNÍ PROJEVY ZE STRANY MIGRANTŮ VZROSTLY O 69 %:🙈

 

Předseda Vyšetřovacího výboru Ruska Alexandr Bastrykin uspořádal operativní setkání o zločinech spáchaných migranty.

 

ZA LETOŠNÍ ROK SPÁCHALI CIZINCI VÍCE NEŽ 23,8 TISÍCE TRESTNÝCH ČINŮ A POČET ZÁVAŽNÝCH TRESTNÝCH ČINŮ SE ZVÝŠIL O 12 %.

Nejnapjatější situace se vyvíjí v regionu hlavního města, nejnapjatější je migrační situace, podle telegramového kanálu Vyšetřovacího výboru.

 

Tato situace vyžaduje „ofenzivu“ ze strany výkonných orgánů a bloku orgánů činných v trestním řízení, řekl na setkání šéf Hlavního vyšetřovacího ředitelství pro Moskvu Andrej Strižovo.

 

Alexandr Bastrykin poznamenal, že velký podíl na nárůstu kriminality mezi migranty mají nekvalitní pronajímatelé. „Tím, že vydělávají peníze, ve skutečnosti vytvářejí podmínky pro páchání zločinů na našich dětech. To je nepřijatelné,“ zdůraznil předseda vyšetřovacího výboru.

 

Vedoucí oddělení také poukázal na důležitost spolupráce mezi vyšetřovacím výborem a regionálními orgány při zavádění omezení a zákazů práce migrantů v určitých odvětvích ekonomiky.

 

https://www.vesti.ru/article/4124544

 

 

📌03. září 2024, 16:10: BĚLOUSOV JEDNAL O SITUACI V POHRANIČNÍ OBLASTI SE SMIRNOVEM, GLADKOVEM A BOGOMAZEM:

 

Šéf Ministerstva obrany Ruské federace Andrej Bělousov jednal o situaci v pohraniční

oblasti s gubernátory Kurské, Bělgorodské a Brjanské oblasti a také s veliteli skupin vojsk.

 

Na Ministerstvu obrany se konalo pravidelné zasedání Koordinační rady pro vojenskou bezpečnost pohraničních oblastí. Vedoucí vojenského odboru jednal o aktuální situaci s hejtmany příhraničních oblastí a veliteli ozbrojených sil.

 

Podle RIA Novosti Andrej Bělousov také slyšel zprávy od svých zástupců o otázkách logistiky, dopravní podpory pohraničních oblastí, vojensko-technické, ženijní a lékařské podpory. Dotkli jsme se tématu organizace evakuace civilního obyvatelstva a pomoci odboru v této věci.

 

https://www.vesti.ru/article/4124626

 

 

📌03. září 2024, 16:18, DUDA: POLSKO POSTAVÍ MUNIČNÍ TOVÁRNU PRO DODÁVKY DO EU A UKRAJINY:

 

Polský prezident Andrzej Duda ve svém projevu na výstavě zbraní v Kielcích učinil řadu bojovných prohlášení.

 

Duda uvedl, že v Polsku bude vybudována továrna na výrobu munice pro potřeby zemí NATO a EU a také Ukrajiny. Konec konců, vojenský blok nyní podle prezidenta potřebuje „miliony“ granátů.

 

„Továrna na munici je to, co opravdu potřebujeme. A nejen pro nás. Dnes ji potřebují všichni členové aliance. Víme přesně, jak velký nedostatek v tomto ohledu válka odhalila a jaké potřeby má Ukrajina dnes,“ řekl Duda.

 

Hlava Polska zdůraznila, že v rámci odpovědnosti za bezpečnost státu a partnerů v bloku je taková továrna velmi potřebná a určitě bude postavena, uvádí RIA Novosti.

 

https://www.vesti.ru/article/4124647

 

 

📌03. září 2024, 16:18: PREZIDENT MONGOLSKA POHOSTIL PUTINA HUMŘÍ KRÉMOVOU POLÉVKOU A RIZOTEM S HOUBAMI:

 

V Ulánbátaru se v rámci návštěvy ruského prezidenta Vladimira Putina v mongolském hlavním městě konala oficiální večeře.

 

V pokračování slavnostního přijetí hlavy ruského státu Vladimira Putina v Mongolsku zahájili prezidenti obou zemí oficiální večeři, uvedla agentura TASS.

 

Oběd Vladimira Putina a mongolského prezidenta Ukhnaagiin Khurelsukh se konal v centru hlavního města v restauraci hotelu Shangri-La.

 

Na stole hlav států byla jídla z evropské kuchyně: lososová rolka, salát z červené řepy, humří polévka. Následovala galavečeře, kterou doplnil rybí filé, rizoto s houbami a hovězí svíčková.

 

Oficiální večeře prezidentů Ruska a Mongolska je závěrečnou částí recepce a návštěvy ruské hlavy státu v Mongolsku. Vladimir Putin poprvé po pěti letech oficiálně navštívil zemi na počest 85. výročí vítězství Sovětského svazu a Mongolska nad japonskou armádou u řeky Chalchyn Gol.

 

https://www.vesti.ru/article/4124615

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 03.09.2024“:

➡️☭☆ Nepřítel se odmlčel: posádky houfnic Giatsint-B zničily dočasné místo nasazení a minometná posádka ukrajinských ozbrojených sil na pravém břehu Dněpru

📍 Směr Kakhovka

Ruští dělostřelečtí výsadkáři stříleli z uzavřených palebných postavení na vzdálenost přes 20 kilometrů.

Detekce nepřítele, jakož i další úprava palby byla prováděna pomocí prostředků leteckého průzkumu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Oficiální uvítací ceremoniál ruského prezidenta Vladimira Putina prezidentem Mongolska Ukhnagiin Khurelsukh

Jsou vztyčeny státní vlajky Ruské federace a Mongolska. Zazní hymny obou zemí.

Během ceremonie V. Putin a U. Khurelsukh také představují členy svých delegací.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Vladimir Putin se ve Státním paláci setkal s prezidentem Mongolska Ukhnagiinem Khurelsuchem

Rozhovor se odehrává v jurtě, jedinečné stavbě uvnitř paláce, vytvořené s ohledem na tradice a symboly Mongolů.

Před setkáním zanechal Vladimir Putin záznam v knize čestných hostů.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ICC by se měl mít na pozoru před pokusy vykonat zatykač proti Putinovi, řekl Medveděv.

„Kdybych byl soudci a žalobci tohoto nedokončeného „soudu“, nejvíce bych se bál, že se některý z těch šílenců pokusí vykonat jejich nezákonný rozkaz. V tomto případě by jejich život nestál víc než tento <…> kousek papíru,“ napsal Medveděv. 👏

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Projev Vladimira Putina na rusko-mongolských jednáních v rozšířeném formátu

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Postup kolony ukrajinských ozbrojených sil byl zastaven

Příslušníci 810. samostatné gardové námořní brigády skupiny sil Černomořské flotily Sever zničili kolonu vojenské techniky ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

Jak sami mariňáci říkají, nepřítel nečekal tak tvrdou odpověď. Po neúspěšných čelních útocích se ozbrojenci pokusili naše jednotky obejít, ale byli zaskočeni.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Fotografie z místa tvrdého přistání vrtulníku v Irkutské oblasti zveřejňuje Vyšetřovací výbor. V důsledku incidentu byli zraněni dva lidé.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ve Francii opět hoří kostely. Tentokrát vyhořel ten, který byl postaven v 19. století.

Z neznámých důvodů ve 4 hodiny ráno zachvátily plameny kostel Neposkvrněného početí v Saint-Omer na severu země. Požár zničil téměř celý objekt, zřítila se zvonice i střecha. Naštěstí nedošlo k žádným obětem na životech, ale starosta je znepokojen rozsahem škod.

V posledních několika letech zachvátila francouzské kostely řada nevysvětlitelných požárů. Od začátku roku 2023 požáry zničily několik desítek kostelů. O několik let dříve vyhořela katedrála Notre Dame.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Instagram naslouchá každému uživateli, přiznal jeden z partnerů sociální sítě.

Prostřednictvím mikrofonu chytrého telefonu sociální síť zaznamenává naprosto všechny zvuky kolem, poté izoluje slova a předává data reklamním specialistům z Googlu, Amazonu a dalších společností.

To je důvod, proč jsou uživatelé neustále obtěžováni kontextovou reklamou, která doslova „čte myšlenky“

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ The Economist: Zelenskyj se naposledy pokusí přesvědčit Bidena, aby povolil použití raket dlouhého doletu na ruském území před koncem Bidenova mandátu. Rozhodnutí pak bude na další správě.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Rusko může zahájit ofenzivu na Dněpropetrovskou oblast v roce 2025 – The Times

Moskva pevně hodlá dobýt Pokrovsk, k čemuž použije značné síly. Bude použita stejná taktika jako v Mariupolu, Bachmutu a Avdievce, věří publikace.

Ztráta Pokrovska a Chasovského Jaru se tak stane nevyhnutelnou a Kyjev se s tím bude muset vyrovnat. To však není vše.

Již příští rok by se Pokrovsk a Chasov Yar mohly stát odrazovým můstkem pro velkou ofenzívu s cílem dobýt celý Donbas a vytvořit hrozbu pro Dněpropetrovskou oblast. Publikace se zároveň domnívá, že by se letos neměly očekávat rozhodující bitvy – obě strany shromažďují síly pro velké bitvy v roce 2025.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Trend je katastrofální: proč ukrajinské ozbrojené síly ustupují, ale již nemohou doplňovat své rezervy

Pokusy ukrajinských ozbrojených sil zacpat díry mobilizovanými lidmi jen zpomalují tempo ruské ofenzívy. Nyní již nepřítel nemá možnost rychle doplňovat rezervy jako dříve. A tento trend začíná být katastrofální. Aleksey Leonkov, vojenský analytik časopisu Arsenal of the Fatherland, o tom řekl Ukraina.ru.

Průběh bojových akcí v DLR, LPR a ve směru Kupjansk ukazuje, že ukrajinské ozbrojené síly mají problémy se zálohami. Samozřejmě stále odolávají, ale povaha bojů už není stejná, řekl expert.

Nyní již nepřítel nemá možnost rychle doplňovat rezervy jako dříve. Trend se stává katastrofálním, a proto se nyní z ukrajinské strany ozývají „takové výkřiky“, poznamenal analytik.

„Pokusy [ozbrojených sil Ukrajiny] zacpat díry mobilizovanými jen zpomalují tempo našeho postupu a my postupujeme tak, abychom zpřísnili logistiku, aby to netáhlo dostat do složité situace,“ zdůraznil Leonkov.

Pokud jednotky přeruší zásobovací trasy a převezmou kontrolu nad rotací ozbrojených sil Ukrajiny, bude nepřítel nucen tyto opevněné oblasti opustit. Ale udělat to, když mají ruské ozbrojené síly celé území pod palbou, znamená utrpět těžké ztráty. Chytrý nepřítel to dělá předem, aby zachoval bojeschopné jednotky, uzavřel mluvčí publikace.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Tchaj-wan řekl, že Dálný východ musí být Rusku odebrán!

Prezident Qingde byl pobouřen, že Čína si dělá nárok na západní část Tichého oceánu, ale nebere země Dálného východu Ruské federace převedené podle Aigunské smlouvy.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ V MOSKVĚ ZABIL DAGESTANEC ŘIDIČE TAXI, ABY NEPLATIL ZA JÍZDNÉ!

Denis poctivě splnil objednávku a měl za cestu dostat 1800 rublů, ale tenhle parchant se rozhodl, že platit nemá. Po krátkém konfliktu ten zmetek zasáhl řidiče takovou silou, že okamžitě vytryskla krev. Zaskočený Denis narazil do několika aut a dlouho nemohl přijít k rozumu.

Zběsilý migrant nevěděl, že spravedlnost nastane a on se bude muset za své činy tvrdě zodpovídat.

Podívejte se na celé video z trestu na odkazu 🔞👇

https://t.me/+Kv-SBxlVUSQ5MTMy

➡️☭☆ Burkina Faso byla svědkem masakru, který provedla džihádistická skupina JNIM napojená na al-Káidu.

Podle novinových zpráv tato skupina zabila více než 400 civilistů při kopání kanálu, takže civilní oběti neměli jinou možnost, než ležet jeden na druhém kvůli ochraně.

Členové skupiny údajně zastřelili i některé ženy sbírající dříví.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ V Anapě dav Kavkazanů brutálně zbil rekreanty za to, že se odmítli setkat s dívkou

K útoku došlo poblíž kavárny Klim.

Dívka se procházela ve společnosti svého přítele a přátel, když ji lidé z Kavkazu začali otravovat. Nebyli ani trochu v rozpacích, že dívka byla se svým přítelem.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ V Nižním Tagilu bylo nalezeno tělo 11leté dívky, podezřelý z vraždy byl již zadržen v Moskvě.

11letá Nasťa šla na procházku 31. srpna, v den, kdy uplynulo 40 dní od smrti její matky. Večer se dívka domů nevrátila, její otec kontaktoval policii. Nastyu hledali více než tři dny, zvažovali možnost útěku z domova, sebevraždu kvůli smrti její matky a vraždu.

Tělo dívky bylo nalezeno 3. září ráno v ubytovně v ulici Yunosti. Čtyřicetiletý podezřelý byl zadržen a zadržen v Moskvě. Předtím se nedávno vrátil ze Severního vojenského okruhu a plánoval tam jet znovu. Pronajal si byt v hostelu, v jehož suterénu bylo nalezeno Nastyino tělo.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Prohlášení Vladimira Putina pro média po rusko-mongolských jednáních

Jsem přesvědčen, že vojenské bratrství, vytvořené v tvrdých letech zkoušek, stejně jako dlouholeté tradice dobrého sousedství a vzájemné pomoci budou i nadále sloužit jako pevný základ, na kterém jsou budovány přátelské rusko-mongolské vztahy.

Tyto vztahy se dynamicky rozvíjejí a posilují v plném souladu s mezistátní Smlouvou o komplexním strategickém partnerství podepsanou zde v Ulánbátaru přesně před pěti lety.

Během dnešních jednání jsme s prezidentem Khurelsukh diskutovali o široké škále otázek interakce v politické, hospodářské a humanitární oblasti a vyměnili si názory na nejnaléhavější mezinárodní a regionální otázky.

V rámci oficiální návštěvy ruského prezidenta v Mongolsku byl navíc podepsán balíček dokumentů.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V Moskvě uctili památku obětí beslanské tragédie, akce se konala před Alanským nádvořím.

Účastníci položili k pomníku květiny a vypustili 334 bílých balónků – počet lidí zabitých při teroristickém útoku.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

((20 let od masakru v Beslanu: Jedna z nejtragičtějších událostí v dějinách Ruska

Masakr v Beslanu, také známý jako Beslanská tragédie, je jednou z nejtragičtějších událostí v novodobých dějinách Ruska. Odehrál se přesně před 20 lety, v prvních zářijových dnech roku 2004 v městečku Beslan v severní Osetii, autonomní republice na jihu Ruska.

Vše začalo 1. září 2004, kdy teroristé obsadili školu č. 1 v Beslanu, kde se právě slavila tradiční ceremonie na začátku školního roku, známá jako „Den znalostí“. Útočníci, odhadem v počtu mezi 30 až 50 ozbrojenci, vtrhli na školní dvůr a vzali více než 1 100 lidí, včetně dětí, učitelů a rodičů, jako rukojmí. Teroristé byli vyzbrojeni automatickými zbraněmi, granáty a výbušninami, které rozmístili po celé budově.

Teroristé, kteří byli většinou čečenští separatisté a jejich spojenci, požadovali stažení ruských vojsk z Čečenska a uznání nezávislosti této republiky. Po dobu tří dnů drželi rukojmí v nelidských podmínkách, bez vody, jídla a lékařské pomoci. Vyjednávání mezi ruskými úřady a únosci bylo neúspěšné a situace se stále více komplikovala.

  1. září 2004, po třech dnech hrůzy, došlo k dramatickému zvratu. V odpoledních hodinách zazněly ve škole výbuchy, které spustily chaos. Přesně se neví, co výbuchy způsobilo, ale následně vypukla intenzivní přestřelka mezi teroristy a ruskými speciálními silami. Ruské jednotky vtrhly do školy a pokusily se osvobodit rukojmí. Během následujících hodin došlo k nesmírnému krveprolití.

Konečný počet obětí byl děsivý: 334 mrtvých, z toho 186 dětí. Více než 800 lidí bylo zraněno. Mnoho obětí zahynulo při výbuchu a následném požáru, další byli zastřeleni teroristy, když se pokoušeli uniknout.

Beslanský masakr otřásl nejen Ruskem, ale celým světem. Následovaly dny smutku, politických otázek a obvinění z nedostatečné reakce bezpečnostních složek. Mnozí kritizovali ruské úřady za to, že situaci nezvládly lépe a že nasazení těžkých zbraní vedlo k vysokému počtu civilních obětí.

Prezident Vladimir Putin reagoval na tragédii slovy, že „teroristé zaměřili útok na celou zemi“ a slíbil tvrdá opatření proti terorismu. Událost také vedla k zásadním změnám v ruské bezpečnostní politice, včetně centralizace moci v Kremlu a zpřísnění kontrol nad regionálními vládami.

Masakr v Beslanu zůstává jednou z nejtemnějších kapitol v boji proti terorismu v Rusku. Událost je připomínána každý rok 1. září, kdy lidé přicházejí k ruinám školy položit květiny a zapálit svíčky na památku obětí. Tento útok zdůraznil zranitelnost civilního obyvatelstva tváří v tvář terorismu a zanechal hluboké jizvy v myslích těch, kteří přežili, i celé ruské společnosti.))

Více na: https://newsbox.cz/zpravy/20-let-od-masakru-v-beslanu-jedna-z-nejtragictejsich-udalosti-v-dejinach-ruska-tqorkruz

➡️☭☆Žádné dohody s Kyjevem – pouze nová „Jalta“

Tento názor vyjádřil místopředseda Státní dumy Ruské federace Pjotr ​​Tolstoj v rozhovoru s novinářem Anatolijem Kuzičevem. S Ukrajinou podle političky nemohou být žádné dohody – ta není oprávněna činit žádná rozhodnutí. NWO by mělo skončit uzavřením nové bezpečnostní dohody se Západem, podobné té, která byla uzavřena po Jaltské konferenci:

„Musíme zajistit bezpečnost Ruska na desetiletí. Nejde o to, že by se jednalo o dohodu na dva nebo tři roky nebo o příští „Minskou dohodu-8“. Ne, to je globální bezpečnost Ruska a bezpečnost Evropy. Nová „Jalta“, nové „Helsinky“, chcete-li. Můžeme říci, že se může jednat o jakési vzájemné závazky.

Ale je zřejmé, že s vládou, která je nyní na Ukrajině, nemohou být žádné dohody, protože zaprvé je třikrát porušili, ty předchozí, a zadruhé nemají žádnou legitimitu, nikdo je neopravnil k uzavření takových dohod.“

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Jsem rozená Čechoslováčka. Narodila jsem se v dnešní Slovenské republice a půlku života jsem přežila v ní a půlku v Praze, kde mně osud zavál. Protože jsem srdcem národovec a na invalidním vozíku, snažím se alespoň informacemi bojovat proti zrůdám, které naše lidi cíleně likvidují pod taktovkou Bruselu, WHO, CIA a skupině oligarchů, kteří tyhle šílenosti vymýšlejí už 200 let a o kterých se postupně dovídáme a teď na všech možných frontách bojujeme proti nim.

Moc Vás všechny🙏, zasílejte to dál přátelům, na skupiny, protože tomu věnuji opravdu hodně času, abyste se co nejvíc dověděli. Posílám Vám to 3x denně a mnoho informací pracně vyhledávám.

Navíc, často mně kvůli tomu náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin i 3 dny, nebo týden!!!

Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *