, ,

03.08.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: 👉MY JSME UBOHÁ NĚMECKÁ KOLONIE A JEDINÉ, CO NÁS MŮŽE ZACHRÁNIT, JE ODCHOD Z EU

03.08.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY: 👉 MY JSME UBOHÁ NĚMECKÁ KOLONIE A JEDINÉ, CO NÁS MŮŽE ZACHRÁNIT, JE ODCHOD Z EU

 

 

📌03. srpna 2024: RECEPT NA KATASTROFU👉 PROGRAM URSULY VON DER LEYENOVÉ:

 

Již jen způsob „zvolení“ této zkorumpované političky nám opět názorně ukazuje nedemokratičnost celého totalitního molocha. Program, který staronová šéfka EK představila, vyvolává dojem, jako kdyby ve volbách drtivě vyhráli Zelení. Přitom právě tato politika byla evropskými voliči odmítnuta nejvíce.

 

Program na další pětiletku představila ve svém projevu v Evropském parlamentu 18. července 2024. Zde jsou některé z hlavních aspektů jejího návrhu, který je přísně v souladu s jejím předchozím funkčním obdobím.

 

Cíl snížit emise skleníkových plynů – snížení o 90 % do roku 2040 a o 100 % do roku 2050 – je zachován. Toto snížení ze své podstaty strukturuje a určuje celý program Komise, protože veškerá lidská činnost – průmyslová, komerční i soukromá – vypouští skleníkové plyny. V programovém dokumentu, který Komise zveřejnila v únoru 2024, již pod záštitou Ursuly von der Leyenové, jsou totiž plány investovat 1,5 bilionu eur ročně do dekarbonizace Evropské unie a za tímto účelem přijmout autoritářská opatření ve všech oblastech lidské činnosti. Tato částka se rovná 10 % evropského HDP – každý rok. Tato politika samozřejmě povede k chudnutí Evropanů vlivem ztráty konkurenceschopnosti kontinentu zejména díky drahým energiím.

 

Evropské fondy, které jsou různým způsobem rozdělovány členským státům EU, budou od nynějška „podmíněny respektem k právnímu státu“. Právním státem EU míní velmi konkrétní a zároveň vágní pojem, který jí umožňuje diskvalifikovat všechny země, které vedou v jakémkoli směru politiku, která není v absolutním souladu s EU. Jinými slovy, jakákoli odchylka od ideologické linie EU v jakékoli oblasti bude podléhat finančním sankcím – jak se již děje s Maďarskem. Toto nové směřování EU povede k tomu, že totalitní ideologie EU bude vnucována i zemím, kde ji většina voličů odmítne: otevřené hranice, environmentalismus, boj proti „NENÁVISTI“ – ALE POUZE „NENÁVISTI“ z pravé části politického spektra. V EU je totiž nenávist povolená (či dokonce podporovaná) a nenávist zakázaná.

 

„Začneme tím, že se zaměříme na provádění a prosazování digitálních zákonů přijatých v minulém funkčním období. Technologičtí giganti musí převzít odpovědnost za svou obrovskou systémovou moc v naší společnosti a ekonomice. Zahájili jsme aktivní prosazování aktu o digitálních službách a aktu o digitálních trzích. V nadcházejícím funkčním období zintenzivníme naše prosazování,“ vysvětluje Ursula von der Leyenová. To je samozřejmě program započatý již naštěstí končící Jourovou. Konkrétně je zjevně cílem potrestat sociální sítě, které odmítají cenzurovat své uživatele způsobem, jakým si to přeje EU. Prvním, na koho se zaměří, má být X, dříve známý jako Twitter, jak se netajil komisař Thierry Breton: buď se X podřídí ideologii a cenzuře EU nebo bude X zkonfiskována část jeho globálních příjmů.

 

Byl také oznámen plán na vybudování „evropské obrany.“ Znovu a znovu se objevuje návrh na vybudování evropské armády, v zásadě podporované státy jako Německo a Belgie, které jsou v čele prosazování tohoto projektu, na který by mělo jít 1% HDP každé členské země. Lze očekávat, že by byla využita ke zcela jiným účelům než k obraně. Hovoří se o tom, že její skutečný účel by byl potlačování protestů původního obyvatelstva – ať už v případě, že zde bude další „plandemie“ či třeba klimatické lockdowny nebo tehdy, kdy se začne bouřit původní obyvatelstvo proti výměně obyvatel, jak to již aktuálně vidíme třeba v Irsku nebo Velké Británii.

 

Ursula von der Leyenová rovněž oznámila ztrojnásobení počtu příslušníků pohraniční stráže agentury FRONTEX na 30 000. Problém spočívá v tom, že podle práva EU a judikatury Evropského soudu pro lidská práva (ESLP) tito příslušníci pohraniční stráže, bez ohledu na jejich počet, v podstatě poskytují bezplatnou trajektovou dopravu mezi Afrikou a Evropou.

 

V souladu s judikaturou ESLP musí být každý ilegál zadržený ve Středozemním moři – a to i na dohled od afrického pobřeží – převezen do Evropské unie, aby mohl uplatnit svá „práva.“ Desetinásobné zvýšení počtu příslušníků pohraniční stráže by na platném zákoně nic nezměnilo, nicméně více příslušníků znamená více lodí – a tedy i více převezených Afričanů. Výměna obyvatel tak bude pokračovat a je zřejmé, že bude uplatňován i migrační pakt. Jak zdůrazňuje von der Leyenová: „Vždy budeme respektovat lidská práva a zajistíme, aby ti, kteří mají právo zůstat, tak mohli činit a mohli získat nezbytnou podporu při integraci do komunit.“

 

V neposlední řadě je oznámena celá řada nových nařízení s globálními ambicemi, která potvrzují nárok EU vytvářet právní předpisy nejen pro Evropu, ale pro celý svět. Například je vyhlášen „Pakt o evropských oceánech“ – všimněte množného čísla –  EU evidentně tvrdí, že reguluje všechny světové oceány, což jen potvrzuje ambice těch, kteří za tímto molochem stojí, mít vliv na celosvětovou politiku.

 

Výše uvedené body neobsahují další velmi zásadní plány, o kterých se sice šéfka EK přímo nezmínila, nicméně životy Evropanů velmi zásadně ovlivní.

 

K těmto plánům patří například zavedení CBDC (digitální euro), zavádění povinných digitálních očkovacích průkazů a plošné zavádění eID. Digitální identitu by mělo mít podle plánů EU do roku 2030 nejméně 80% obyvatel v rámci celého bloku.

 

V případě, že přijde očekávaná plandemie 2,0, tak se zaváděni digitální diktatury ještě urychlí. V neposlední řadě je nutné zdůraznit, že příštích 5 let zřejmě plně postačí k odebrání posledních reziduí suverenity evropských zemí, takže na konci pětiletky už bude existovat jeden velký superstát.

 

Co se také v programu nezmiňuje je nadále klesající konkurenceschopnost evropských zemí, která souvisí s deindustrializací a pokračující likvidací zemědělství. To samozřejmě souvisí zejména s EU zaváděnou klimatickou politikou, která je založena na jednom velkém podvodu.

 

EU je symbolem dekadence – a to i díky zvolení této zkorumpované osoby, kterou již v prosinci čeká další soudní stání ohledně neprůhledných nákupů takzvaných „Covid vakcín.“

 

 

Není se však čemu divit, celý moloch je založený na korupci. Jde o vysoce nedemokratickou instituci, která může nadále fungovat jen díky masám, které věří, že bez EU by byla Evropa zničena.

 

PŘITOM JE TO PŘESNĚ NAOPAK: JE TO PRÁVĚ EU, CO EVROPU SPOLEHLIVĚ ZNIČÍ

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/recept-na-katastrofu-program-ursuly-von-der-leyenove/

 

 

📌03. srpna 2024: 🆕 Koller: MY JSME UBOHÁ NĚMECKÁ KOLONIE A JEDINÉ, CO NÁS MŮŽE ZACHRÁNIT, JE ODCHOD Z EU👍

 

„Evropská unie není nic jiného než zločinný konstrukt. Je to v podstatě reaktivace fašismu po řadě desítek let. A tady to přesně vidíme, kam jsme to dopracovali lezením do německého zadku. A je úplně jedno, jestli mluvíme o levici nebo pravici, lezou všichni jak o závod,“ tvrdí bezpečnostní analytik Martin Koller.

https://t.me/absurdnisvet/77161

 

 

📌03. srpna 2024: POČÍNAJE DNEŠKEM BUDE LOUISIANA ZAVÁDĚT CHIRURGICKOU KASTRACI JAKO TREST PRO JEDNOTLIVCE ODSOUZENÉ ZA ZLOČINY PROTI DĚTEM. 👏

 

Návrh zákona představila státní senátorka Regina Barrow a podepsal jej guvernér Jeff Landry.

 

Odstranění mužských varlat nebo ženských vaječníků – jako trest pro dospělé odsouzené za znásilnění prvního nebo druhého stupně v případech zahrnujících dětské oběti mladší 13 let.

https://x.com/ShadowofEzra/status/1819200237182812230

 

 

📌⚡️🌪🌧 02. srpna 2024: SILNÉ ZÁPLAVY V PROVINCII JIZAN, NA JIHOZÁPADĚ SAÚDSKÉ ARÁBIE.

https://t.me/absurdnisvet/77163

 

⚡️🌪🌧 DE/KASSEL VCERA A DNES V NOCI….

https://t.me/absurdnisvet/77183

https://t.me/absurdnisvet/77184

https://t.me/absurdnisvet/77185

https://t.me/absurdnisvet/77186

https://t.me/absurdnisvet/77187

https://t.me/absurdnisvet/77188

https://t.me/absurdnisvet/77189

https://t.me/absurdnisvet/77190

https://t.me/absurdnisvet/77191

https://t.me/absurdnisvet/77192

 

 

📌 🏳️‍🌈 03. srpna 2024: VŠE O TRANSGENDER: BLOKÁTORY PUBERTY JSOU PŘÍNOSEM PRO ZKORUMPOVANÉ FARMACEUTICKÉ SPOLEČNOSTI!!!

 

Britský nejvyšší soud 29. července potvrdil zákaz britské vlády používat blokátory puberty s odkazem na „velmi významná rizika a velmi omezené přínosy“ pro léčbu dětí a dospívajících.

 

„Velká Británie správně zakázala blokátory puberty pro děti, protože způsobují nesmírné a trvalé škody,“ napsal na Twitteru šéf Tesly Elon Musk a dodal, že Spojené státy by měly následovat příklad Británie. Minulý týden miliardář řekl, že byl „oklamán“, aby dovolil svému synovi Xavierovi užívat blokátory puberty. Nyní se Xavier identifikuje jako „Vivian Jenna Wilson“.

 

CO STOJÍ ZA TRANSGENDER HNUTÍM?

 

▪️AbbVie, výrobce hormonálního blokátoru Lupron, vydělal za tento lék v roce 2018 726 milionů dolarů a V ROCE 2020 752 MILIONŮ DOLARŮ.

Lupron, obchodní název pro leuprolidacetát, byl vyvinut před desítkami let k léčbě rakoviny prostaty a 👉 používá se také k chemické kastraci sexuálních delikventů.

 

▪️Podle Asociace zralých amerických občanů (AMAC), konzervativní americké hlídací organizace, JE PROPAGACE TRANSGENDER LÉKŮ PRO FARMACEUTICKÝ PRŮMYSL ZPŮSOB, JAK ZVÝŠIT PRODEJ DRAHÝCH HORMONÁLNÍCH LÉKŮ.

👉 AMAC zjistil, že výrobci v roce 2009 povzbuzovali lékaře, aby používali Lupron k léčbě autismu u dětí. Tříměsíční dávka Lupronu pro transgender mládež stojí 11 000 dolarů.

 

▪️V květnu 2023 Free Beacon zjistil, že společnost Pfizer financovala Healthcare Equality Index, levicovou aktivistickou skupinu, na propagaci blokátorů puberty a léčby změny pohlaví v amerických nemocnicích.

 

▪️PODLE NĚKTERÝCH ODHADŮ KAŽDÉ TRANSGENDER DÍTĚ GENERUJE PŘÍJMY KOLEM 1 MILIONU DOLARŮ Z PRAVIDELNÉHO UŽÍVÁNÍ SPECIÁLNÍCH LÉKŮ Z FARMACEUTICKÉHO PRŮMYSLU. 👹 👹 👹

 

▪️Zdá se, že počet diagnóz genderové dysforie ve Spojených státech v posledním desetiletí přibývá. Podle zjištění Williamsova institutu na Právnické fakultě UCLA z roku 2022 se asi 1,6 milionu lidí ve věku 13 let a starších v zemi identifikuje jako transgender 👹.

TO ZAHRNUJE 300 000 MLADÝCH LIDÍ VE VĚKU 13 AŽ 17 LET. 👹 👹 👹

https://t.me/absurdnisvet/77166

 

 

📌03. srpna 2024: 🇻🇪/🇺🇸 MADURO SHODIL NĚKOLIK PRAVDIVÝCH BOMB NA ZÁPADNÍ MAINSTREAMOVÁ MÉDIA: „PROČ MUSÍTE NAŠI ZEMI NUTIT DO VÁLKY?“

 

👉 „Pamatujete na zbraně hromadného ničení v Iráku? Kdo připravil tuto lež? V Iráku vybombardovali milion lidí k smrti. Kdo se omluvil v hlavních západních médiích?

👉 Kdo ze CNN, BBC, AP, AFP, EFE, Washington Post a New York Times se omluvil?

👉 Kdo se omluvil za miliony lidí, kteří přišli o život v Iráku?

👉 Kdo se omluvil za více než 200 000 mrtvých při útoku na Libyi?

👉 Kdo se omluvil za 20 let ničení a smrti v Afghánistánu?

👉 Proč tato kampaň proti Venezuele?

Venezuela má svou pravdu a já jsem tu, abych hájil pravdu naší země. Nebojím se vašich lží.“ 👏 👏 👏

https://t.me/absurdnisvet/77171

 

 

📌03. srpna 2024: 🇮🇷 TEHERÁN: ÍRÁNŠTÍ ŽIDÉ POŽADUJÍ POMSTU SIONISTŮM.

Prohlášení výboru odsuzuje teroristický sionistický atentát na Mučedníka odporu. Během války se íránská židovská komunita účastnila protestů proti genocidě v Gaze; nebo podle agentury Reuters při „protiizraelských protestech“. 👏

https://t.me/absurdnisvet/77175

 

 

📌03. srpna 2024: ⚠️🇨🇳🚫 OD 1. ZÁŘÍ ČÍNA ZAKÁŽE VÝVOZ CIVILNÍCH DRONŮ, KTERÉ MOHOU BÝT POUŽITY PRO VOJENSKÉ NEBO TERORISTICKÉ ÚČELY:

 

Ministerstvo obchodu uvedlo, že toto rozhodnutí bylo učiněno s cílem zabránit šíření zbraní hromadného ničení.

Různé součásti navíc podléhají vývozním kontrolám, jako jsou infračervená zařízení a lasery pro značení cílů.

https://t.me/absurdnisvet/77176

 

 

📌03. srpna 2024: ⚠️🇬🇧 NEPOKOJE V ANGLII: OBČANSKÉ NEPOKOJE V BRITÁNII DEMONSTRANTI  V CENTRU SUNDERLANDU ZAPÁLILI VOZIDLO A STŘETLI SE S POLICIÍ, KDYŽ PROTESTOVALI PROTI VRAŽDĚ MALÝCH DĚTÍ V SOUTHPORTU.

Totální chaos… Policejní stanice v Sunderlandu

https://t.me/absurdnisvet/77177

https://t.me/absurdnisvet/77178

 

 

📌02. srpna 2024: 🇷🇺 RUSKO CHCE ZABLOKOVAT GOOGLE, IOS A ANDROID.

 

Poslanec ruské Státní dumy Aleksei Didenko uvedl, že Google včetně operačního systému Android a iOS od Applu bude v Rusku brzy zablokován.

 

Didenko doporučila veřejnosti, aby nelpěla na službách, jako je YouTube: „Brzy bude Google zablokován spolu s Google Androidem. Zablokován bude i iOS, a to nebude naše iniciativa.“                                                                                                                                            https://x.com/BRICSinfo/status/1819475105837470159?t=eqoL_NLxtXEk0CvVjDGslw&s=09

 

 

📌📉 03. srpna 2024: ⚠️ BURZA ‼️ KRACH V CELÉ EVROPĚ – AKCIOVÝ TRH JDE DOLŮ!

https://t.me/absurdnisvet/77193

 

 

📌💉🎚️ 👧🏻👶🏼 03. srpna 2024: 💥 „V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ BYCH SVÉ DĚTI NENECHALA OČKOVAT„💥

 

Každý, kdo se rozhodne proti očkování dětí, musí být silný! Protože je obrovský protivítr.                                                                                                                              https://www.tiktok.com/@ayse_meren/video/7377354760178978080

 

 

📌💉🎚️ 👶🏼 03. srpna 2024: ÚMRTNOST KOJENCŮ OD ZAVEDENÍ OČKOVÁNÍ REKORDNĚ VZROSTLA

  1. 1. 2024

 

Oficiální údaje amerického Centra pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) odhalily, že dětská úmrtnost nyní rekordně vzrostla.

Nově zveřejněná data z CDC ukazují, že úmrtnost amerických kojenců v roce 2022 prudce vzrostla.

 

Jde o první zvýšení kojenecké úmrtnosti za posledních dvacet let.

Prudký nárůst úmrtí mezi dětmi mladšími jednoho roku začal v roce 2022, rok poté, co byla vakcína Covid mRNA uvedena na veřejnost.

 

V červnu 2022 americký Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) rozšířil schválení injekce mRNA Covid pro kojence a malé děti ve věku od 6 měsíců do 5 let.

 

https://uncutnews.ch/todesfaelle-bei-saeuglingen-stieg-seit-einfuehrung-von-impfung-auf-rekordhoehe/

 

 

📌03. srpna 2024: 😂 NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH SE ŠÍŘÍ VIDEO, NA KTERÉM SE JOE BIDEN SNAŽÍ LETĚT DO RUSKA.

Americký prezident spolu s Kamalou Harrisovou dorazili na letiště, aby se setkali s americkými občany, kteří se vrátili z Ruské federace v důsledku výměny vězňů. Oficiální část již skončila, když Biden vystoupil po rampě do prázdného speciálního letadla. Seděl tam tak dlouho, dokud ho nevyvedli. 😂 😂 😂 😂 😂

https://t.me/to_je_nas_svet/28144

 

 

📌03. srpna 2024: CO MÁ SPOLEČNÉHO PRAHA, VILNIUS A AMSTERDAM?

 

Jde sice o téma, které bylo nejen v našich médiích v posledních týdnech přetřásáno víc než dost, nicméně nakonec mi nedalo než se k němu také vyjádřit. A to zejména proto, že Praha zůstala spolu s Vilniusem jedním ze 2 z 9 evropských měst, kde nakonec nezakázali vystoupení neonacistické bojůvky.

 

👉Co se týká Amsterodamu, tak tam se jednalo o spontánní akci místní starostky, která umožnila akci pod širým nebem, tedy šlo v podstatě – podobně jako v Praze – o náhradní prostory.

 

👉Ještě v roce 2014 a kolem toho období psalo mnoho mainstreamových médií z celého západního světa o této bojůvce jako o neonacistech, aby později propagandisté náhle otočili a bojůvku, jejíž členové se pyšnili vytetovanými hákovými kříži a jinými nacistickými symboly, začali považovat za hrdiny.

 

👉Takový náhlý obrat nyní zdůvodňují tím, že se údajně i Azov proměnil😂 a nemá již s nacisty nic společného😂. Přitom mnohé indicie napovídají, že to tak úplně není pravda.

 

☝️Prapor Azov byl opakovaně obviňován různými mezinárodními organizacemi z válečných zločinů a zločinů proti lidskosti spáchaných během války proti civilnímu obyvatelstvu východní Ukrajiny, dlouho před ruskou invazí v roce 2022.

 

Jde o organizace, které většinou uznávají i mainstreamová média, která se na ně v jiných případech velmi ráda odvolávají.

 

☝️Amnesty International, Human Rights Watch a dokonce i Organizace spojených národů odsoudily násilí páchané různými neonacistickými skupinami, které se od roku 2014 zapojily do války proti proruskému regionu východní Ukrajiny, Donbasu.

 

👉SVÉVOLNÉ ZADRŽOVÁNÍ, MUČENÍ, VRAŽDY A MNOHO DALŠÍHO JSOU ZÁVAŽNÁ OBVINĚNÍ. Dokonce i Organizace pro bezpečnost a spolupráci v Evropě (OBSE) vypracovala v roce 2016 zprávu o válečných zločinech spáchaných ukrajinskými ozbrojenými silami a bezpečnostními silami proti rusky mluvícímu obyvatelstvu.

 

NYNÍ JIM VŠAK BYLO UMOŽNĚNO CESTOVAT PO EVROPĚ V RÁMCI VELKÉHO „PROPAGAČNÍHO TURNÉ.“

 

Od 21. července do 2. srpna měli členové ukrajinského neonacistického praporu Azov navštívit devět měst v šesti zemích EU – Polsku, Německu, Nizozemsku, Belgii, České republice a Litvě. Z těchto devíti měst je nakonec přijala jen dvě. 👹

 

V samotném Německu, kde měly být tři akce (25., 26. a 30.7.) v Berlíně, Hamburku a Kolíně nad Rýnem, byl nakonec nátlak odpůrců tak značný, že si zde nedovolili neonacisté uspořádat jedinou – byť jen malou – akci. 👍

 

Přitom právě v Německu aktuálně žije nejvíc Ukrajinců v rámci celé EU (v přepočtu na počet obyvatel je jich však nejvíc u nás). Ani fakt, že se k našim západním sousedům uchýlilo nejvíc možných příznivců Azova nakonec nevedl k tomu, že by se konala. byť jediná náborová akce. 👍

 

Podobně byli nuceni akci zrušit také organizátoři v Bruselu, kde kvůli protestům proti akci Azova došlo k nepokojům. 👍

 

Hodně jsem také sledovala, co se dělo v souvislosti s návštěvou Azova v Holandsku. Tam se nakonec do protestů zapojilo mnoho různých vzájemně zcela nesourodých uskupení – dokonce včetně islámské strany, která je v parlamentu. 👹

 

Lze říci, že hlavní postavou protestů v Holandsku byla Sonja van der Ende, která zaslala e-mail do Rotterdamu, kde měla být akce uspořádána v tzv. „Ukrajinském domě.“ V něm uvedla:

 

„Byla jsem šokována a znechucena, když jsem se dočetla, že váš takzvaný Ukrajinský dům navštěvuje nacistický prapor Azov. Víte vůbec, kdo to je? Jako holandská novinářka jsem byla svědkem a navštívila jsem ocelárnu Azov, kde byli zalezlí. 👍

 

Byla jsem prvním holandským novinářem v továrně, když ji podle obyvatel Mariupolu (kde se továrna nachází) osvobodili Rusové. Z příběhů, které jsem slyšela a důkazů, které jsem viděla, lze vyvodit, že prapor Azov je otevřený nacistický prapor, který nenávidí Rusy a Židy. 👍

 

Budou všechno popírat a říkat, že už nepatří k Pravému sektoru a ke Svobodě, samé lži. Jak smutné pro Nizozemsko a Rotterdam (mé rodné město), které se prezentuje jako multikulturní město, že přijaly tuto nacistickou skupinu, která spáchala ty nejstrašnější činy a žádá za to peníze a také chce verbovat vojáky ve vašem centru, aby zabíjeli ještě více Rusů a obyvatelstva na Donbasu.“ 👍

 

👉Tento dopis se dostal do některých holandských médií a zřejmě ještě dále podnítil odpor proti účasti Azova na akci v Rotterdamu.

 

V nizozemských médiích byl tedy kolem účasti Azova velký poprask, což nakonec vedlo ke zrušení akce v Rotterdamu. Nicméně jedna akce – neplánovaná a předem nepovolená – se nakonec v Holandsku přece jen konala.👹

 

Starostka Amsterdamu dala Azovákům k dispozici tamní největší náměstí Dam, kde se nakonec akce uspořádala. Amsterdam se tak díky aktivistické zelené starostce stal dalším z měst, kde akce proběhla, byť ne oficiálně a s pozvánkami předem. A samozřejmě ani vstupné se nevybíralo. 👹

 

Paradox je, že stejné politické síly, které narychlo uspořádaly akci pro Azov, zakázaly vstup do země (potažmo do celé EU) 👍 Davidu Ickemu, o kterém tvrdí, že je extremista a antisemita.

 

O akci v Praze, která se nakonec konala v náhradních prostorách, se již psalo mnohé, takže ji netřeba komentovat. Litevská akce ve Vilniusu pak byla zřejmě jediná, která se konala na předem deklarovaném místě a bez nějakých velkých protestů.

 

Na závěr je nutno podotknout, že na většině míst, kde byla akce zrušena, to bylo zdůvodněno tím, že nebylo možné zabezpečit bezpečnost nahlášené akce. To jen ukazuje, kolik odpůrců se v daných zemích našlo. 👍

 

Pro evropské politiky možná nepříjemné probuzení – a pro Ukrajince konečně poučení. Příště si na náborové akce zřejmě pošlou někoho, kdo nevyvolá tolik povyku. 👍

 

Otázka je, proč to neudělali nyní. Kdyby se jednalo o členy pravidelné armády, zřejmě by to nikdo tolik neřešil a akce by bez jakýchkoli velkých protestů proběhly ve všech městech, kde byly naplánovány…

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/co-ma-spolecneho-praha-vilnius-a-amsterdam/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.08.2024, Ovalion Eddie 2, Roman Kirsch: NASTOUPIL JOE BIDEN VČERA VEČER DO ŠPATNÉHO LETADLA? (JEŠTĚ ŽE TO NEBYLA RAKETA NA MARS…) 😄

 

https://youtu.be/a25JsKOpOuI?si=vbWiLcKq9AYxmxSZ

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.08.2024, TN Televitní noviny, Roman Kirsch: PŘIPOMEŇME SI KRÁTCE JEŠTĚ NAŠE NOSITELE „NOVÝCH HODNOT“, KTERÝMI NÁS OBŠŤASTŇUJÍ JIŽ 34 LET…😨👎😨👎😨

 

https://youtu.be/I3AFYKaWcN4?si=IIkRt44M0iRzHEaA

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.08.2024, Oneindia, Roman Kirsch: ŠOKUJÍCÍ VIDEO ODHALUJE POSLEDNÍ ZOUFALÝ BOJ WAGNEROVCŮ HÁZENÍM KAMENÍ NA TUAREGY A JEJICH REAKCI

 

Spojenci Ukrajinců, kteří tam bojovali. Asi hodně pomohli zpravodajskými informacemi vládní kolonii Malijské armády a společně s nimi tam byli Wagnerovci. Členové Wagnerovské skupiny si vybrali radši smrt před tím, než by byli zajati při napadaní ze strany Tuaregyjských militantů a bránili se kamením. Dost drsné video ukazuje Wagnerovské bojovníky a závěreční chvíle jejích života v boji proti Turegyjským vzbouřencům. Konvoj převážející žoldnéře Wagnerovců byl přepaden poblíž Tinzawatenu v republice Mali, poblíž Alžírských hranic. Tucty Wagnerovských bojovníků byli zabiti při přepadení vzbouřenci Tuaregy, kteří vzali rukojmí, ale někteří radši zaútočili kamením a dali se zastřelit…. „Ať žije nerozborné přátelství s úžasnou demokratickou Ukrajinou“ 👹

 

https://youtu.be/kn4gN58Wc8Q?si=aSJ4X-qlUEHY1RYk

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ÍRÁN SE ZLOBÍ NA SPOJENÉ STÁTY: „BIDEN DOVOLIL IZRAELI ZABÍT HANIYEHA V TEHERÁNU“; INFORMAČNÍ BOMBA💣.

 

https://youtu.be/Hv4OidhFSso?si=aIWZWz8WKMNVcfhI

 

 

📌02. srpna 2024: 🇮🇷 „DEN ZÚČTOVÁNÍ SE BLÍŽÍ,“ ZNÍ TITULEK V ÍRÁNSKÝCH NOVINÁCH TEHRAN TIMES.

Podle agentury Axios Washington očekává íránský útok na Izrael již tuto sobotu. USA přesouvají na pomoc spojenci bojové letouny, aby pomohly zvládnout raketovou palbu.

https://t.me/to_je_nas_svet/28148

 

 

📌03. srpna 2024: inNovinky.cz, Tomáš Skoupý, Jakub Štěpánek: ČTVRTEČNÍ ZÁPAS IMÁN CHALÍFOVÉ Z ALŽÍRSKA S ITALKOU ANGELOU CARINIOVOU VYVOLAL VÁŠNĚ NEJEN VE SPORTOVNÍM SVĚTĚ, ALE PŘENESL SE I NA KOLBIŠTĚ KULTURNÍCH VÁLEK ODEHRÁVAJÍCÍCH SE PŘEVÁŽNĚ NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH.

 

Veřejným prostorem kolují nepřesné informace považující Chalífovou za biologického muže či transgender sportovkyni, která má proti ženským soupeřkám výhodu.

 

Boxerský zápas mezi Chalífovou a Cariniovou, jenž skončil po pár desítkách vteřin, nenechal chladnými bojovníky za práva žen, kteří se opakovaně vyslovují proti startu transgender sportovkyň. Na sociálních sítích účast Chalífové odsoudila tenisová legenda Martina Navrátilová či spisovatelka J. K. Rowlingová.

 

„Tohle jde za MOV (Mezinárodním olympijským výborem, pozn. red.) a těmi, kteří určují pravidla. Je to parodie a výsměch všem olympijským sportům,“ napsala Navrátilová na síti X.

 

V rozhořčených příspěvcích, mezi kterými nechyběl ani ten italské premiérky Meloniové, téměř zapadlo, že samotná Angela Cariniová se za to, že své soupeřce nepodala ruku, omluvila. Jak uvedla v rozhovoru pro La Gazzetta dello Sport, vyvolaná kontroverze Cariniovou „rozesmutnila“. „Je mi líto i mé soupeřky,“ uvedla Cariniová. „Když MOV říká, že může bojovat, tak toto rozhodnutí respektuji,“ dodala.

 

„Nebylo to něco, co jsem plánovala udělat. Vlastně bych se chtěla omluvit jí i všem ostatním. Byla jsem naštvaná, protože můj olympijský sen se rozplynul,“ uvedla Cariniová s tím, že kdyby se s Chalífovou znovu potkala, objala by ji.

 

DVĚ NEPRAVDY A JEDNO TVRZENÍ BEZ DŮKAZŮ:

 

Pozornost přilákala nejen Imán Chálífová boxující ve váhové kategorii do 66 kilogramů, ale i tchajwanská boxerka Lin Jü-tching, které byly obě loni diskvalifikovány během probíhajícího mistrovství světa v boxu pořádaného Mezinárodní boxerskou asociací (IBA).

 

V případě boxerek kolují ve veřejném prostoru tři informace: Je to další případ transgender sportovkyň, boxerky neprošly testem na hladinu testosteronu a jde o „biologické muže“.

 

Na první otázku je nejsnazší odpověď. Imán Chalífová ani Lin Jü-tching nejsou transgender sportovkyně. Neexistuje jediný důkaz či náznak, že by se boxerky narodily jako muži.

 

Chalífová vyrostla v malé alžírské vesnici, dříve se věnovala fotbalu, ve kterém podle vlastních slov vynikala navzdory tomu, že fotbal v zemi není považován za hru pro dívky. A byli to právě její chlapečtí protihráči, kteří se s Chalífovou prali jako první. Když od fotbalu přešla k boxu, musela se vyrovnat i s nesouhlasem vlastního otce, který pracoval jako svářeč na Sahaře a ženský box pro něj byl tabu. Podporu Chalífová našla u matky.

 

zdroj: rozhovor pro organizaci UNICEF z 8. března 2024 (Chalífová je ambasadorkou organizace):

 

Informace, že sportovkyně neprošly testem na testosteron, je rovněž nepravdivá. Některé sporty tyto testy vyžadují, některé zase podmiňují účast tím, že sportovkyně nesměla projít mužskou pubertou. Ve středu IBA nicméně prohlásila, že obě sportovkyně zmiňovaný test nepodstoupily.

 

Argumenty, že jde v případě žen o „biologické muže“ či že boxerky mají mužský chromozom XY, jsou již složitější. Informace vychází z již zmíněné diskvalifikace, kterou IBA odůvodnila tím, že boxerky neprošly „nezávislým, samostatným a uznávaným DNA testem“.

 

Organizace už však neuvedla, o jaký typ testu šlo, která laboratoř ho vykonala a kdy se vlastně test odehrál. Obě sportovkyně se turnajů účastnily již několik let a předtím nikdo žádné protesty nevznesl. Na předchozí olympiádě rozhodně nedominovaly, jak to bývá v případech některých transgender sportovkyň. Pro úplnost, alžírská boxerka vypadla na předchozí olympiádě ve čtvrtfinále.

 

Tyto dvě sportovkyně byly obětí náhlého a svévolného rozhodnutí IBA. Ke konci loňského mistrovství světa byly diskvalifikovány bez řádného řízení.

 

MOV:

 

Diskvalifikaci navíc schválil pouze šéf IBA Rus Umar Kremljov, představenstvo ho schválilo až dodatečně. Záznam jednání navíc ukazuje, že asociace neměla žádné předem nastavené procesy pro genderové testování sportovkyň. „Současná agrese proti těmto dvěma sportovcům je založena výhradně na tomto svévolném rozhodnutí, které bylo přijato bez jakéhokoli řádného postupu,“ uvedl ve svém prohlášení MOV.

 

Ani jedno z těchto tří tvrzení tedy není momentálně podpořené žádnými důkazy, kromě tvrzení IBA. A to nelze brát jako bernou minci, protože IBA své tvrzení není schopna nijak doložit.

 

NEDŮVĚRYHODNÁ IBA:

 

Důvěryhodnosti IBA vedené Kremljovem nenahrávají ani důvody, proč byl zbaven organizace olympijských turnajů v roce 2019. S MOV měla IBA dlouhodobé spory ohledně netransparentního financování. Kremljov navíc uzavřel v roce 2020 exkluzivní sponzorství s ruským ropným gigantem Gazprom, který podle všeho financuje podstatnou část aktivit IBA.

 

Po vypuknutí války Kremljov odmítl na žádost MOV vypovědět Gazpromu smlouvu, a definitivně tak přišel o možnost pořádání olympijského turnaje. IBA se proti tomuto rozhodnutí odvolala k Mezinárodní sportovní arbitráži, ale toto rozhodnutí bylo zamítnuto, mimo jiné z důvodů přetrvávající finanční netransparentnosti a přetrvávajících problémů s rozhodčími, připomíná server USA Today.

 

IBA navíc dál navzdory doporučením MOV povolovala účast ruským a běloruským sportovcům. Za zmínku stojí, že diskvalifikace Chalífové přišla až během probíhajícího mistrovství světa a tři dny poté, co Chalífová porazila Rusku Azalii Aminevovou.

 

Zastání MOV

Ve čtvrtek vydal Mezinárodní olympijský výbor prohlášení, ve kterém se ohrazuje proti kritikům účasti obou boxerek. Mimo jiné uvádí, že umožnil oběma sportovkyním start na základě pravidel z roku 2016.

 

„Tyto dvě sportovkyně byly obětí náhlého a svévolného rozhodnutí IBA. Ke konci loňského mistrovství světa byly diskvalifikovány bez řádného řízení,“ uvedl v prohlášení MOV. Dodal, že jeho pravidla o oprávněnosti startu jsou založena na regulích platných pro předchozí OH v Tokiu a nedají se během soutěže měnit.

 

„Alžírská boxerka se narodila jako žena, je registrována jako žena, boxovala jako žena a v pasu je uvedena jako žena. Z vědeckého hlediska nedošlo k tomu, že by muž boxoval proti ženě,“ uvedl v dnešním prohlášení mluvčí MOV Mark Adams.

 

„V online prostoru je neuvěřitelné množství neinformovaného napadání a my jsme v úzkém kontaktu se sportovkyněmi a jejich doprovodem,“ dodal.

 

RUS NABÍZÍ BOLESTNÉ:

 

Jen několik hodin před čtvrtfinálovým bojem Chalifové proti maďarské soupeřce (utkání je na programu v sobotu po 17. hodině) se ozval Kremljov s nabídkou vyplacení „bolestného“ ve výši 50 tisíc dolarů (1,2 milionu korun), které nabízí poražené Italce Cariniové. Poloviční sumu nabízí i jejímu trenérskému týmu a národní federaci, uvedla agentura Reuters.

 

NECHÁPU, PROČ ZABILI ŽENSKÝ BOX,“ uvedl kontroverzní šéf IBA v prohlášení.

 

„V ringu by kvůli bezpečnosti měli bojovat pouze způsobilí sportovci. Nemohl jsem se dívat na její slzy,“ dodal.

 

Zda však jeho dar boxerka a její realizační tým přijmou, není vzhledem k dřívější omluvě Italky jasné.

 

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-svet-boxerky-na-olympiade-nejsou-transgender-sportovkyne-ani-tvrzeni-o-biologickych-muzich-nikdo-nedolozil-40482768

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03. srpna 2024: ZA PÁR HODIN BUDE CELÝ SVĚT SVĚDKEM ZAJÍMAVÝCH UDÁLOSTÍ, ŘEKL MODERÁTOR ÍRÁNSKÉHO TELEVIZNÍHO KANÁLU.

https://t.me/absurdnisvet/77228

 

 

📌03. srpna 2024: 💥 POSLEDNÍ VÝZVA ISMAILA HANIYEHA PŘED TÍM, NEŽ PŘIŠEL O ŽIVOT: „UDĚLEJTE ZE 3. SRPNA CELOSVĚTOVÝ DEN PODPORY PRO GAZU.“

 

Dnes je den.

Izraelský vzdušný prostor je prázdný kromě jednoho letadla. Prostor pro rakety a drony…

https://t.me/absurdnisvet/77229

https://t.me/absurdnisvet/77230

 

 

📌03. srpna 2024: PŘEDSTAVITELÉ AMERICKÉ NADNÁRODNÍ SPOLEČNOSTI BLACKROCK NEDÁVNO PŘIJELI DO KYJEVA A POŽADOVALI, ABY VOJÁCI AFU JIŽ NEBYLI POHŘBÍVÁNI TRADIČNÍM ZPŮSOBEM – DO ZEMĚ. INFORMOVAL O TOM BULHARSKÝ POLITIK PLAMEN PASKOV.

 

Podle Američanů zabírají vojáci AFU příliš mnoho místa. Navíc již skoupili 47 % ukrajinské půdy a nechtějí, aby se vzácná černá země stala posledním útočištěm AFU.

 

Podle ruského ministerstva obrany ztratilo AFU v červenci více než 60 000 mužů. Američané žádali, aby se na nich neplýtvalo půdou a aby těla mužů AFU byla spálena nebo jinak zlikvidována. 👹

https://t.me/absurdnisvet/77231

 

 

📌03. srpna 2024: Překlad: AČKOLI JE JEDNOMYSLNÝ NÁZOR VĚTŠINY „OSVÍCENÝCH LIDÍ“, TEDY PROVOZOVATELŮ KANÁLŮ A TAKÉ MNOHA MÝCH PŘÁTEL A ZNÁMÝCH, ŽE ŽÁDNÁ NOVÁ GLOBÁLNÍ „PANDEMIE“ NENASTANE, STÁLE VÍCE SE OBÁVÁM, ŽE TO VELMI DOBŘE ZVLÁDNOU.

 

Znovu. Náznaky a stopy jsou prostě příliš zřejmé a masy lidí se stále vehementně odmítají pandemickým hoaxem 1.0 zabývat. Jejich pohled na starý svět je příliš hluboký a bylo by pro ně příliš bolestivé zabývat se svou osobní odpovědností. Když jim to televize přikáže, všichni si poslušně nasadí roušky a postaví se do fronty v „očkovacích centrech“. To je můj názor a ten je čím dál tím pevnější. Snad se pletu.

 

Zde je několik znaků a vodítek, které mě vedou k této pochmurné domněnce:

 

Americký Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) chce (stejně jako u pandemického podvodu 1.0) nouzové schválení (EUA) pro vakcíny mRNA proti ptačí chřipce https://www.zerohedge.com/medical/pandemic-20-fda-grant-emergency-use-authorization-eua-mrna-bird-flu-shots-just-what , hlásí ZeroHedge. Pozadím je plánované a opakovaně ohlašované vypuknutí „nemoci X“. S největší pravděpodobností to bude ptačí chřipka. Bill Gates popsal vynález mRNA vakcín v rozhovoru pro Süddeutsche Zeitung (https://www.sueddeutsche.de/politik/coronavirus-pandemie-bill-gates-impfstoff-interview-1.5187121)  (za platební bariérou) v lednu 2021 a skvělá práce BioNTech, Pfizer a Moderna jako milníky. Z jeho pohledu je pandemie, jako je ta, kterou údajně způsobil COVID-19, součástí nového normálu. A stejně jako se země třese, vznikají tornáda nebo se mění klima.

 

Poté 29. července Světová zdravotnická organizace (WHO) https://tkp.at/2024/07/30/who-bereitet-mrna-massenimpfkampagne-gegen-vogelgrippe-vor/  vyzvala vlády národů, aby začaly přípravky pro hromadné očkování mRNA pro boj s ptačí chřipkou. Vakcína proti ptačí chřipce již existuje a 15 států EU podepsalo smlouvu „jako preventivní opatření“ na nákup 665 000 dávek vakcíny a opce na dalších 40 milionů dávek byla uzavřena.

(https://www.epochtimes.de/meinung/impfstoffe-lager-tests-die-preparations-auf- die- next-pandemic-seems-to-be-in-progress-a4779631.html)

 

Ani plánovaný pandemický tábor v Bavorsku https://t.me/DDDDofficial/13690  se nejeví jako ojedinělý případ. Porýní-Falc chce také vybudovat pandemický tábor v Andernachuhttps://www.swr.de/swraktuell/rheinland-pfalz/koblenz/materiallager-andernach-pandemie-maske-schutzanzug-landeskrankenhaus-100.html. Mají tam být internováni budoucí odpůrci očkování nebo co plánují? Jako čistý sklad materiálu o velikosti 3 200 m² v Andernachu a 21 670 m² v Bavorsku se mi to zdá trochu příliš velké. Během Corony nebyly potřeba. Durynsko již má pandemický tábor, ve kterém jsou podle Mitteldeutscher Rundfunk (mdr)  3. března kolem dvou milion Stack masek.

(https://www.mdr.de/nachrichten/thueringen/pandemie-masken-lager-100.html)

 

Zatím se nedá odhadnout, zda s tím na podzim začnou, aby svět znovu uvrhli do chaosu, zabránili Trumpovi v druhém funkčním období, nebo až příští rok, ale ZeroHedge cituje právníka z Ohia Toma Renze:

(https://www.zerohedge.com/medical/pandemic-20-fda-grant-emergency-use-authorization-eua-mrna-bird-flu-shots-just-what)

 

„Očekávám, že další pandemie nastane, až bude Donald Trump zpět v úřadu, pokud nenajde způsob, jak ji zastavit. Nebo si dokážete představit další pandemii s Kamalou Harris jako prezidentkou? Nemožné.“

 

Ohio je stát, který varoval, že ptačí chřipka bude s největší pravděpodobností dalším pandemickým podvodem.

 

Jak jsem řekl, doufám, že se mýlím, ale jak vidíte, existuje spousta náznaků, že to udělají znovu. Proto vás žádám o sdílení tohoto příspěvku, aby se o jejich plánech dozvědělo a připravilo se co nejvíce lidí. Zjistěte více o MMS a CDL a získejte je sami. Ať se v příštích měsících stane cokoliv, nenechte se zahnat strachem, trvejte na svých svobodách, nedodržujte jejich směšné výzvy k nošení roušek, jejich distanční pravidla a rozhodně se nenechte očkovat. Možná, že když dost lidí ví, na čem jsou, můžeme jim zničit párty.  Dirk Dietrich

https://t.me/absurdnisvet/77232

 

 

📌03. srpna 2024: EXISTUJÍ POUZE 2 POHLAVÍ!

 

Italský ústavní soud rozhodl v přelomovém rozhodnutí, že údajnou „nebinární“ genderovou identitu, tedy ani mužskou ani ženskou, nelze právně uznat. Ústavní soud poukázal na to, že italské právo „zavádí zásadu korespondence mezi jménem a pohlavím“, o tom informovala italská média jako LaRepublicca a portál IlSole24Ore.

 

https://www.nius.de/ausland/herbe-niederlage-fuer-gender-ideologie-italienisches-verfassungsgericht-sagt-es-gibt-nur-zwei-geschlechter/04d28fb5-75f9-4e73-9943-6742af0e5f25

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 03.08.2024“:

➡️☭☆Posádka ZU-23 protiletadlové jednotky skupiny vojsk „Střed“ zničila průzkumné UAV ukrajinských ozbrojených sil

📍 Směr Avdeevskoe

Posádky protivzdušné obrany plní nepřetržitě mise s cílem zničit nepřátelský průzkum a útočit na drony. O zvláštnostech bojové práce protiletadlových střelců hovořil servisní technik s volacím znakem „Generál“.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆⚡️ Když se kyjevský režim během minulé noci pokusil provést teroristický útok pomocí bezpilotních letounů na objekty na území Ruské federace, systémy protivzdušné obrany zachytily a zničily 36 bezpilotních letounů typu UAV nad Rostovskou, osm nad Kurskou, devět nad Belgorodskou, 17 nad Orlovskou, dva nad Rjazaňskými oblastmi, po jednom UAV nad Voroněžskou oblastí, Azovským mořem a Krasnodarským územím.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Celkový počet obětí mimořádné události v Nižném Tagilu byl 26, tři jsou ve vážném stavu, informovalo Hlavní ředitelství ministerstva pro mimořádné situace.

Pátrací a záchranná operace v Nižním Tagilu byla dokončena a začalo odklízení trosek částečně zničeného domu, uvedly úřady.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Platby za úplnou ztrátu majetku obětem mimořádné události v Nižním Tagilu byly zvýšeny na 500 tisíc rublů, uvedly úřady.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆V Moskvě bylo nalezeno tygří mládě, které bylo nelegálně drženo a přepravováno po městě, rostoucí predátor bude převezen do hlavního rehabilitačního centra pro divoká zvířata, uvedla prokuratura.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Putin poblahopřál vietnamskému prezidentovi To Lamovi u příležitosti jeho zvolení generálním tajemníkem Ústředního výboru komunistické strany: Těším se na pokračování konstruktivního dialogu a společné práce

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Dva civilisté byli zraněni v důsledku ostřelování ozbrojenými silami Ukrajiny ve městě Šebekino, řekl Gladkov.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *