, ,

03.08.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: 👉 NA UKRAJINSKEJ HRANICI PREBIEHA VEĽKÉ POLICAJNÉ CVIČENIE. ZAMERANÉ JE NA NELEGÁLNU MIGRÁCIU A PAŠOVANIE

03.08.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: NA UKRAJINSKEJ HRANICI PREBIEHA VEĽKÉ POLICAJNÉ CVIČENIE. ZAMERANÉ JE NA NELEGÁLNU MIGRÁCIU A PAŠOVANIE

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️02. srpna 2024: SR, Informace Pravdy: MIMORIADNA SPRÁVA! SLOVENSKO JE V OHROZENÍ!

 

Situácia je vážna! Začalo to, čo Fico nečakal.

 

((Politika Evropské unie se zvrtla na diktátorskou politiku s cílem skolonializovaní všech států, zotročení nás všech. a to je nepřípustné pro všechny občany všech států, kteří se bouří proti jejich výmyslům Green Dealu, zelené politiky a LGBTQ!!!!))

 

https://youtu.be/3n7BZVFgK5c?si=hDsoNrNWzru_FluK

 

 

📌📢🔝🔝🔝03. srpna 2024: 10 MINUT S BRUCEM LIPTONEM.

 

Dr. Bruc Liptonem: „Představím Vám nauku o tom, jak vlastně fungují buňky a tím budete mít víc znalostí než většina dnešních lékařů, jelikož ti stále věří v geny. Jste složení z 50 triliónu buněk a buňky jsou živoucí organizmy. Takže jste ve skutečnosti komunita nikoliv individualita, každá buňka ve vašem těle má mínusový náboj uvnitř a pozitivní náboj venku. Každá živoucí buňka je baterie, každá buňka má okolo 1,4 voltů, 50 triliónů buněk v těle krát 1.4 voltů vytváří potenciál 700 triliónu voltů elektrické energie ve vašem těle právě teď. Tréningem a modifikací můžete tuto energii nazývat Chi směrovat a používat ji pro léčení. Takže zatímco vy vnímáte sami sebe jako hmotný organizmus, současní fyzikové na vás nahlížejí jako na energetické vlny, které spolu právě teď navzájem reagují.

 

Všechna zvířata a všechny rostliny komunikují skrze vibrace. Gazela nemusí jít ke lvovi a ptát se ho, zda je její přítel, protože na dálku cítí energii jeho vibrací, a tak gazela k němu nepůjde. Protože pro ni jsou to špatné vibrace.

((Škoda, že lidi nemají vypěstovanou tu gazelí energii vibrací a vycítění špatných vibrací, když nedokázali u voleb vycítit lví prolhané zrůdy v lidské kůži, které se tvářili, jako lev, když se mazlí!!!))

 

Kdybychom se, když jsme byli ještě malí, učili poznávat vibrace, pak bychom se neocitli ve špatných vztazích, na špatných místech. Ale většinou je nám říkáno, abychom se neřídili pocity, ale abychom poslouchali to, co říkají lidé. Jazyk byl vynalezen, aby pocity skryl. Všechny organizmy komunikují skrze vibrace a vědí, zda jsou na dobrém, nebo špatném místě tím, že rozeznávají vibrace. My lidé máme tyto schopnosti, ale nejsme trénování k tomu, abychom je používali. My, když vidíme lidi, jako když já se dívám na vás, nebo když se díváte na nás, vnímáme se navzájem jako fyzické částice, jako stroje. Ale to je iluze. Protože to, co ve skutečnosti jsme, jsou vlny energie v interakcích. A proto jedna osoba může ovlivnit druhou osobu pouze tím, že bude v jejím energetickém poli.

 

A současná fyzika studuje vibrace, nikoliv hmotu. V kvantové fyzice nestudujeme částice, studujeme vlnění. A studujeme vlnové interference. Všechny vlny dohromady nazýváme pole. Takže jste tvoření atomy, ale zároveň jste pole. Jste spokojeni se vším, protože vlny nelze oddělit!

 

Nyní vám ukážu, jak vaše myšlenky ovlivňují život….

 

https://www.facebook.com/watch?v=1203875889791321

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03. srpna 2024: TITANIC – SKUTOCNY DOVOD ‚NARAZU‘ / LEN DALSIA MASOVA VRAZDA, PRESNE AKO 9/11 – PLANOVANE ZHODENIE DVOJICIEK

 

👉ladovec tam nikdy nebol

 

👉Titanic bol potopeny pripravenymi náložami

 

👉preto je dodnes zakazane skumat jeho vrak

 

👉ti, ktori z neho pred vybuchom vystupil na zastavke o ktorej sa v skolach neuci, su ti, ktori o rok na to zalozili FED ( sukromny ‚federalny‘ rezervny financny system USA )

 

👉hollywoodske braky typu Titanic s Leonardom di Capriom (pedofil) su reziserom vzdy sikovne povolene natacat a sirene po celom svete cez media, ktore v konecnom dosledku patria znovu len niekolkym rodinam

 

👉ucelom je implementovat ciru loz ludom, detom, skolam, vsetkym, doslova vytvorit masovu globalnu iluziu

 

👉rovnakym systemom natocil napriklad Steven Spielberg   Schindlerov zoznam ( ktoreho scenar je hrany hollywoodsky vymysel) , alebo Oliver Stone a jeho sice vyborny film JFK, ale ktory sluzi len ako dalsia vrstva pre zvedavcov, aby si mysleli, ze atentat spachala CIA, pricom to bol Izrael a Mossad ( presne ako 9/11) – ( to sa vola layering , alebo gradual bumper zone a sluzi to na info-zasobovanie vsetkych inteligencnych vrstiev  )

 

👉potom svetova kinematografia a rozne doplnky ako Oscary, zablesky kamier, casopisy, rozhovory podpisy len ako sucast psychologickeho efektu dotvoria iluziu, tym padom su skutocni zlocinci opat kryti a my ich nikdy neuvidime, napriek tomu, ze sa rodime do ich otroctva.

 

👉v skolach toto nikdy nehladajte, pretoze skolske osnovy su zaminupolovane a odobrovane tymi, ktori stoja nam ministrami, tak ako v slovenskej NAKE ma posledne slovo vzdy Mossad ( izraelska tajna sluzba ), tak si staci dosadit do kresla ministerstva skolstva napr homosexuala ( Grohling ) , alebo kohokolvek ineho, koho je mozne vydierat a tym padom na zaklade vydierania jednej osoby su deti celeho naroda debilizovane od utleho veku

 

SMRT 3OCH MILIARDAROV, ktori oponovali vzniku FEDU – dolozene oficialnym mainstream zdrojom – wikipedia:

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Isidor_Straus

https://en.wikipedia.org/wiki/John_Jacob_Astor_IV

https://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_Guggenheim

 

 

📌03. srpna 2024: JUST IN – MEZINÁRODNÍ BOXERSKÁ ASOCIACE UDĚLÍ ANGELE CARINIOVÉ, KTERÁ OPUSTILA BOJ PROTI  ALŽÍRSKÉ IMANE KHELIF, ODMĚNU IBA, JAKO BY BYLA OLYMPIJSKOU VÍTĚZKOU, ŘÍKÁ PREZIDENT UMAR KREMLEV.

 

https://www.disclose.tv/id/04bm1bfci2/

 

 

📌03. srpna 2024: JAK MOHL OBAMA S ROČNÍM PLATEM 400 000 DOLARŮ ZVÝŠIT SVÉ ČISTÉ JMĚNÍ Z 1,3 MILIONU DOLARŮ NA ODHADOVANÉ ČISTÉ JMĚNÍ 135 MILIONŮ DOLARŮ?

 

Clintonovo čisté jmění se po jeho prezidentství zvýšilo z 1,5 milionu dolarů na neuvěřitelných 241,5 milionu dolarů.

 

Další výrazné nárůsty:

👉▪️Carter 2,3 milionu $ > 10,7 milionu $

👉▪️George HW Bush 4 miliony $ > 23 milionů $

👉▪️George W. Bush 20 milionů $ > 40 milionů $

 

Jediný rozdíl:

👉▪️Donald Trump 3 miliardy $ < 2,3 miliardy $

 

Zde se dozvíte vše, co musíte vědět.

Na politice nemůžete zbohatnout, pokud nejste gauner.

t.me/Q_Factor_Germany     https://t.me/absurdnisvet/77246

 

 

📌✈️03. srpna 2024: EU PLÁNUJE ÚSPORU PILOTŮ– V BUDOUCNU POUZE JEDNOHO PILOTA NA JEDEN LET:

 

👉 Zdá se, že Evropská unie musí všude upevnit úsporný šroub. V neposlední řadě, jak známo, „ukrajinský sud bez půdy“ ještě není „uzavřen“.

 

👉 Evropská unie má tedy v plánu změnit pravidla letecké dopravy a celkově je uvolnit. Jednou z možností, kterou jsme si v „nápaditém“ Bruselu vymysleli, je umožnit na určitých letech místo obvyklých dvou pilotů na palubě osobního letadla pouze jednoho pilota.

 

OČEKÁVANÝ ODPOR SDRUŽENÍ PILOTŮ:

 

Tyto plány bezpochyby narážejí na silný odpor evropské asociace pilotů, jak informovala watson.ch.

 

👉 Na protest proti tomuto projektu EU zahájilo Evropské sdružení kokpitů (ECA) reklamní kampaň. Tato kampaň, nazvaná „OneMeansNone“ (jeden neznamená žádný), byla zahájena 20. července a trvala až do 27. července. ECA chce upozornit na možná bezpečnostní rizika, která by mohla být spojena se zrušením druhého pilota.

 

Evropská agentura pro bezpečnost letectví (EASA) již dříve uvedla, že reforma by měla vycházet z přání leteckých společností. Technologický pokrok v letecké dopravě, jako jsou dálkové ovládání a autonomní operace, by mohl převzít určité úkoly, které v současné době vykonávají lidé. Podle agentury EASA jsou tedy v současné době projednávány dvě možnosti.

 

Jednou rozšířený minimální provoz posádky (eMCO). Během pravidelného letu by v pilotním prostoru skutečně musel sedět pouze jeden ze dvou nebo více pilotů na palubě. Druhý pilot nebo ostatní piloti mají možnost si odpočinout.

 

Druhou variantou by byla jednopilotní operace (SiPo) na jeden let, tedy od startu do přistání, kdy by byl pouze jeden pilot.

 

VYVÁŽENÍ BEZPEČNOSTNÍCH RIZIK A EKONOMICKÝCH ZÁJMŮ:

 

„Doufáme, že tato kampaň je podnětem k rozhovorům a názorným způsobem ukazuje, proč potřebujeme alespoň dva piloty v kokpitu,“ řekl kapitán ECA Otjan de Bruijn. „Vzhledem k vyhlídkám na snížení provozu posádky jde jednoznačně o bezpečnost jak pilotů, tak cestujících.“

 

De Bruijn argumentoval tím, že letadlo nemá v různých oblastech rezervy nadarmo. Na stroji jsou dva motory a dva generátory. „Jeden pilot prostě nestačí k řešení nouzových situací a k zajištění toho, aby při jednom letu vše probíhalo bez tření. Nesmíme dovolit, aby obchodní zájmy leteckých společností stály v cestě bezpečnosti cestujících,“ zdůraznil kapitán.

 

V současné době regulační a průmyslové normy vyžadují, aby dva piloti seděli za volantem velkého osobního letadla. Letecké společnosti a výrobci letadel, jako jsou Airbus a Dassault, se však zasazují o to, aby pilot během fáze cestovního letu nemusel sedět v pilotní kabině (eMCO). ECA se domnívá, že letecké společnosti chtějí nahradit piloty automatizací, aby ušetřily osobní náklady a zvýšily své zisky. To by však sloužilo pouze hospodářským zájmům leteckých společností, protože by to nezlevnilo cestujícím lety. Umělá inteligence je i zde na radikálním vzestupu.

 

PROTESTY PILOTŮ PO CELÉM SVĚTĚ:

 

👉Kapitáni zjevně správně tvrdí, že dva piloti v pilotní kabině jsou pro bezpečnost 200 až 400 cestujících, včetně posádky na palubě, nepostradatelní. Technologický vývoj a automatizace zlepšily bezpečnost a efektivitu letecké dopravy, ale v žádném případě nebyly odolné vůči výpadkům. Nahrazení pilotů automatizací by bezpochyby zvýšilo zisky leteckých společností, ale pro cestující by to neznamenalo ani levnější, ani bezpečnější lety.

 

Piloti nyní bojují s národními akcemi za bezpečnost letectví. Existuje celosvětové hnutí proti sníženému počtu členů posádky, podporované evropskými piloty, Mezinárodní federací sdružení pilotů v letecké dopravě a největším odborovým svazem pilotů v USA, Sdružením pilotů leteckých společností. Tuto kampaň podporují vnitrostátní snahy, jako je petice v Nizozemsku, demonstrace na letištích ve Francii a Itálii a další vnitrostátní iniciativy.

 

NÁZORY PILOTŮ A CESTUJÍCÍCH:

 

👉 Kampaň OneMeansNone požádala mnoho cestujících a pilotů, aby se vyjádřili k tomu, co si myslí o záměru použít pouze jednoho pilota. Jeden pasažér jménem Alexander řekl: „Jako pasažéra mě děsí skutečnost, že jediný pilot by se měl vypořádat s obtížným scénářem s počasím, rušným letištěm a možná s poruchou letadla s 200 lidmi na palubě. To není dobré!“

 

👉 Nilton Mesquita da Cruz uvedl, že „jediný pilot může být v případě nouze ve výšce 11 km a rychlosti 950 km/h neschopen pracovat, být unavený nebo prostě přetížený.“

 

👉 Pablo Alvarez, kapitán letecké společnosti Cargolux Airlines, uvedl: „Je pravděpodobné, že airbus již uvažuje o přeměně druhého pilotního sedadla v kokpitu na víceúčelovou toaletu nebo další sedadlo pro každého pilota během letu. V průběhu let se posádka výrazně zmenšila z pěti lidí, včetně navigátora, radiátora a leteckého inženýra, na kapitána a prvního důstojníka. To je však zásadní hranice, pod kterou bychom neměli klesnout. Osobně bych se necítil dobře, kdybych létal jako pasažér v dálkovém letadle, kde je jen jeden pilot sám několik hodin.“

 

👉 Dále je třeba ještě uvážit, že vzhledem k „nejvíce mediálně ignorovaným“, avšak hromadícím se „NÁHLÝM A NEOČEKÁVANÝM ÚMRTÍM“ by bylo riziko pouze jednoho pilota v kokpitu nesporně nepřijatelné.

 

https://unser-mitteleuropa.com/143219

 

 

📌03. srpna 2024: Louisiana Strong Step 🎯👏🏼 – OD ČTVRTKA 1. SRPNA MŮŽE SOUDCE POPRVÉ V HISTORII ZEMĚ NAŘÍDIT ODEBRÁNÍ VARLAT NÁSILNÍKŮM, POKUD JE OBĚŤ MLADŠÍ 13 LET A PACHATEL STARŠÍ 17 LET. ZÁKON UŽ SOUDCŮM UMOŽŇUJE NAŘÍDIT CHEMICKOU KASTRACI.

 

„Nakonec doufám, že děti vědí, že se mohou cítit bezpečněji, protože pokud někdo poruší jejich nevinu, budou hrozit opravdu tvrdé tresty,“ řekla autorka zákona, senátorka Regina Barrow (demokratka, Baton Rouge).

 

Zákon také činí zobrazování pornografie pro mládež trestným činem a neomezuje se pouze na mužské pachatele.

 

 

https://www.fox8live.com/2024/08/01/la-becomes-first-legalize-surgical-castration-child-rapists/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=snd&utm_content=wvue

 

 

📌02. srpna 2024: ♨️ VENEZUELA MŮŽE POSKYTNOUT ZEMÍM BRICS PRÁVA NA TĚŽBU ROPY A PLYNU, UVEDL MADURO.

 

Podle jeho slov je BRICS obrovský trh pro národní výrobce a Venezuela se na něj zaměřuje, protože se snaží rozvíjet exportní model ekonomiky.

„Největší investice, které nyní máme v odvětví ropy a plynu, pocházejí z BRICS,“ řekl prezident.

https://t.me/to_je_nas_svet/28150

 

 

📌03. srpna 2024: 💥 MACRON SI UŽÍVÁ DOVOLENOU S POLONAHÝMI MUŽI V BREGANSONU, ZATÍMCO OLYMPIONICI SE CÁKAJÍ V ŠPINAVÝCH VODÁCH SEINY

https://t.me/to_je_nas_svet/28151

 

 

📌03. srpna 2024: OLYMPIJSKÝ VÝBOR VYLOUČIL LEAH THOMAS ZE SOUTĚŽE

 ŽEN V PLAVÁNÍ, VYLOUČEN/A BEZ UDÁNÍ DŮVODŮ PRO TOTO ROZHODNUTÍ.

 

Ptáme se proč? 🤪

https://t.me/absurdnisvet/77251

 

 

📌03. srpna 2024: DALŠÍ, KDO CHTĚL PŘISPĚT OLYMPIJSKÝM PŘÍNOSEM JAKO „ŽENA“ – V JUDU -63KG:

 

Prisca Awiti Alcaraz z Mexika.

Jen ho zmlátila skutečná žena/dáma…

Andreja Leski ze Slovinska vyhrála zlato.💪😅

https://t.me/absurdnisvet/77255

https://t.me/absurdnisvet/77256

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 💣03. srpna 2024: Slovensko: NA UKRAJINSKEJ HRANICI PREBIEHA VEĽKÉ POLICAJNÉ CVIČENIE. ZAMERANÉ JE NA NELEGÁLNU MIGRÁCIU A PAŠOVANIE: 👍

 

Na cvičení participuje veľké množstvo príslušníkov polície.

 

👉 Proti nelegálnej migrácii a pašovaniu je zameraná policajná preventívna bezpečnostná akcia, ktorá sa v piatok koná na východnej hranici s Ukrajinou. 👍

 

👉 Cieľom akcie je podľa ministra vnútra Matúša Šutaja Eštoka zníženie nelegálneho migračného tlaku na vonkajšej schengenskej hranici, zadržanie a odradenie prevádzačov a boj proti pašovaniu, ktoré sa týka najmä cigariet, drog a zbraní. 👍

 

Cvičenie má taktiež preveriť koordináciu rôznych bezpečnostných zložiek Policajného zboru v teréne aj v súčinnosti s Hasičským a záchranným zborom.

 

PREČO JE TO DÔLEŽITÉ:

 

👉 Na Slovensko aktuálne prúdi väčší počet nelegálnych migrantov z Ukrajiny. Títo ľudia však na Slovensku nepredstavujú nebezpečenstvo a zostávajú tak pod ochranou Slovenskej republiky.

 

CITÁT:

 

👉 „Na akcii participujú v prvom rade príslušníci hraničnej a cudzineckej polície, príslušníci dopravnej polície, mobilná zásahová jednotka, služobná hipológia a letecký útvar ministerstva vnútra. Technickú podporu vykonáva Hasičský a záchranný zbor,“ povedal policajný prezident Ľubomír Solák.

 

ŠIRŠÍ KONTEXT:

 

Na akcii, ktorá sa začala o 6.00 h, sa podľa prezidenta PZ Ľubomíra Soláka zúčastňuje viac ako 400 policajtov. Zvýšený počet síl a prostriedkov bude na hranici do soboty 3. augusta 6.00 h. 👍

 

https://news.refresher.sk/164661-Na-ukrajinskej-hranici-prebieha-velke-policajne-cvicenie-Zamerane-je-na-nelegalnu-migraciu-a-pasovanie#:~:text=Na%20cvi%C4%8Den%C3%AD%20participuje%20ve%C4%BEk%C3%A9%20mno%C5%BEstvo%20pr%C3%ADslu%C5%A1n%C3%ADkov%20pol%C3%ADcie.%20Proti,v%20piatok%20kon%C3%A1%20na%20v%C3%BDchodnej%20hranici%20s%20Ukrajinou.

 

 

📌03. srpna 2024: USA A VELKÁ BRITÁNIE VYZÝVAJÍ SVÉ OBČANY, ABY OPUSTILI LIBANON KVŮLI OBAVÁM Z VÁLKY MEZI IZRAELEM A HIZBALLÁHEM.

 

https://www.timesofisrael.com/liveblog-august-03-2024/

 

 

📌03. srpna 2024: SCOTT RITTER: IZRAEL BUDE ZNIČEN VE VÁLCE PROTI HIZBALLÁHU A ÍRÁNU, KONEC NETANJAHU? 👍

 

V tomto videu analyzujeme nedávný projev Benjamina Netanjahua a podíváme se na realitu blízkovýchodního konfliktu, která je často přehlížena. Scott a Dan diskutují o problémech, kterým Izrael čelí, a zdůrazňují napětí mezi Izraelem a Palestinci. Zkoumáme také geopolitické důsledky Netanjahuovy návštěvy ve Spojených státech a roli americké podpory Izraeli.

 

Netanjahu popisuje konflikt jako bitvu mezi barbarstvím a civilizací, ale mnoho hlasů tvrdí, že barbarství pochází z Izraele. Mezinárodní soudní dvůr označil Izrael za stát apartheidu a na Netanjahua jsou zatykače na základě obvinění z genocidy.

 

Zdůrazňujeme také situaci v Gaze, kde podle The Lancet zemřelo nejméně sto osmdesát šest tisíc Palestinců. Humanitární krize v regionu se zhoršuje a není jasné, jak bude Izrael nadále tento konflikt zvládat.

 

https://youtu.be/CgPHo9xKTV4?si=M4HwH7QWV8_eZ8ZM

 

 

📌03. srpna 2024: JUST IN: 🇻🇪 VENEZUELA JE „NA PRAHU VSTUPU DO BRICS,“ ŘÍKÁ VÝKONNÁ VICEPREZIDENTKA ZEMĚ DELCY RODRIGUEZOVÁ.

 

„BRICS zavádí multiměnový systém. Venezuela je in. BRICS zavádí alternativu k SWIFT. Venezuela je in. BRICS předložila návrhy v oblasti obchodu. Venezuela je in,“ říká Nicolas Maduro.

 

Venezuela také potvrdila, že byla pozvána na říjnový summit BRICS+ v Kazani.

 

@BRICSNews https://t.me/absurdnisvet/77262

 

🇻🇪 VENEZUELSKÝ PREZIDENT NICOLÁS MADURO BYL POZVÁN NA SUMMIT BRICS, KTERÝ SE BUDE KONAT V ŘÍJNU V RUSKÉ FEDERACI. NA SOCIÁLNÍ SÍTI X TO OZNÁMIL VENEZUELSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ IVAN GIL.

 

Zveřejnil také dopis Vladimira Putina Nicolási Madurovi, ve kterém vyjádřil přesvědčení, že návštěva venezuelského prezidenta „přispěje k dalšímu progresivnímu rozvoji rusko-venezuelských vztahů“.

 

Sám Maduro by přitom mohl převést práva na rozvoj zásob ropy a plynu na svém území na země BRICS, uvedl na tiskové konferenci.

 

„Pokud všichni tito lidé na severu a jejich partneři ve světě udělají životní chybu, všechna již podepsaná [povolení k rozvoji] ropných a plynových oblastí připadnou našim spojencům BRICS. A to vše proto, že Venezuelu nikdo nezastaví, “ zdůraznil Maduro.

https://t.me/absurdnisvet/77266

 

 

📌💉🎚️03. srpna 2024: DR. JOSEF HINGERL – TRESTNÍ OZNÁMENÍ NA OČKOVAČE/LÉKAŘE A ODPOVĚDNÉ OSOBY NA VŠECH 116 NĚMECKÝCH STÁTNÍCH ZASTUPITELSTVÍCH 👍 …

https://t.me/absurdnisvet/77265

 

 

📌🌋03. srpna 2024: CO2 – KAŽDÁ ERUPCE SOPKY JE „HORŠÍ“ NEŽ MILIONY AUT JEZDICICH NA NAFTU. NE VŠECHNY SVĚTOVÉ SOPKY DOHROMADY, ALE JEDNA SOPKA. 👍

 

Situace se ale zlepší, pokud budete jíst hmyz a falešné maso, budete jezdit v elektromobilu a země utratí miliardy z daní za nákup CO2 certifikátů. 🥳💩

https://t.me/absurdnisvet/77267

 

 

📌03. srpna 2024: WikiLeaks přes X: 🇩🇪 BÝVALÝ GENERÁL AMERICKÉ ARMÁDY WESLEY CLARK O VOJENSKÉ STRATEGII PO ÚTOCÍCH Z 11. ZÁŘÍ:

👉 „BĚHEM PĚTI LET ZLIKVIDUJEME SEDM ZEMÍ: IRÁK, SÝRII, LIBANON, LIBYI, SOMÁLSKO, SÚDÁN A NAKONEC ÍRÁN“ [2007] 👹

 

(https://x.com/wikileaks/status/1819709215352438921)

 

 

📌03. srpna 2024: NIKDE V JEJÍM RODNÉM LISTĚ NENÍ UVEDENO, ŽE KAMALA HARRIS JE ČERNÁ NEBO AFRIKÁNKA.

 

Kamala Harris je lhářka.

Donald Trump má pravdu. Kamala Harris NENÍ černá a nikdy nebyla.

Je také potomkem majitelů otroků.

👉 Kamala Harris je dcerou Donalda J. Harrise, který se narodil na Jamajce, a Shyamaly Gopalan Harris z Indie.

 

👉 Čtyřnásobný pradědeček Kamaly Harrisové je muž jménem Hamilton Brown. Narodil se v Co Antrim v roce 1776, ve stejném roce jako americká deklarace nezávislosti. Brown emigroval na Jamajku, když to byla ještě britská kolonie, a po svém příjezdu se stal zaníceným majitelem otroků na jamajských cukrových plantážích.

 

👉 Hamilton Brown se postavil proti zrušení otroctví v Britském impériu a podporoval otroctví a vlastnictví otroků až do dne, kdy zemřel.

https://t.me/absurdnisvet/77277

 

 

📌03. srpna 2024: ⚡️ THE TELEGRAPH: BRITSKÉ PONORKY POUŽÍVAJÍ SOFTWARE VYVINUTÝ V RUSKU A BĚLORUSKU.

Britské ministerstvo obrany uznalo bezpečnostní riziko a zahájilo vyšetřování.

Softwarová firma to zatajila a diskutovala o tom, zda může utajit místo pobytu pracovníků tím, že jim dá falešná jména mrtvých Britů.

Existují obavy, že kód by mohl odhalit polohu lodí a že ruský kód je i v dalších projektech.

https://t.me/to_je_nas_svet/28154

 

 

📌✈️03. srpna 2024: 🇮🇱 IZRAELSKÉ NOVINY MAARIV INFORMOVALY, ŽE DELTA, UNITED AIRLINES, LUFTHANSA, AUSTRIAN AIRLINES, BRUSSELS AIRLINES A AIR INDIA ZRUŠILY VŠECHNY PŘÍCHOZÍ LETY DO IZRAELE.

@Megatron_ron https://t.me/absurdnisvet/77278

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKÁ DRUHÁ NEJVĚTŠÍ DRONOVÁ A RAKETOVÁ PALBA ZASÁHLA UKRAJINU; HOŘÍ MOSKEVSKÉ LETIŠTĚ A SKLAD ROPY.

 

https://youtu.be/KR2BS5NmVWU?si=hjSydJg7lLikjZIa

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „NEPŘEDPOVĚDITELNÝ ÚTOK…“: ÍRÁNSKÉ STRAŠIDELNÉ MLČENÍ VYSTRAŠILO IZRAEL A USA; ZNALEC ÍRÁNU ODHALUJE DETAILY MOŽNÉHO ODVETNÉHO ÚTOKU ZA ZABITÍ ŠÉFA HAMÁSU A VELITELE HIZBALLÁHU

 

https://youtu.be/kBUftalDopo?si=S8yNa3bLNjq8x__K

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ÍRÁNSKÁ VÁLKA NA VÍCE FRONTÁCH STRAŠÍ USA; PENTAGON POSLAL LETADLOVOU LOĎ ROOSEVELT DO RUDÉHO MOŘE

 

https://youtu.be/4E3xjFNOo4o?si=CFpAgXGswFE7_dEf

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: OBAVY Z ÍRÁNU STRAŠÍ ALIANCI NATO; ČLENSKÉ ZEMĚ RYCHLE UZAVÍRAJÍ SVÁ VELVYSLANECTVÍ V LIBANONU A DIPLOMATÉ SPĚCHAJÍ PRYČ ZE SVÝCH KANCELÁŘÍ A BUDOV

 

https://youtu.be/Nfm1RpzyYgo?si=o9JHuxt_rJcjCKSw

 

 

📌03. srpna 2024: BIG PHARMA EXPOSED: OBJEVTE STŘÍZLIVÉ PRAVDY DR. PETER GLIDDEN ODHALUJE KLAM FARMACEUTICKÉHO PRŮMYSLU A NEBEZPEČÍ KONVENČNÍ MEDICÍNY.

 

Tento bystrý článek odhaluje, jak společnost 👉Big Pharma 👉upřednostňuje zisk 👉před péčí o pacienty, a zdůrazňuje výhody holistických praktik zdravotní péče. 👹

👉Odhalte skutečný příběh chemoterapie, lékové krize a cesty ke zdravější budoucnosti.

 

https://amg-news.com/bombshell-big-pharma-exposed-how-big-pharma-and-your-doctor-scam-you-to-death-the-truth-about-chemo-and-radiation-exposed-by-dr-glidden/

 

 

📌03. srpna 2024: 😘 ŽRALOČÍ MLÁDĚ.

Žraloci jsou většinou živorodí a někteří z nich kladou vejce. Jako například kočičí žraloci. Jejich vajíčka jsou zvláštní, se spirálovitými přívěsky. Jsou potřebné, aby vajíčko bezpečně přilnulo k řase a nenechalo se unášet proudem 👍

https://t.me/absurdnisvet/77281

 

 

📌03. srpna 2024, 14:59: EVROPSKÝ PARLAMENT SE OBÁVÁ, ŽE BY SE DROGA FENTANYL MOHLA STÁT NOVOU EPIDEMIÍ:

 

V zemích Evropské unie roste popularita drogy fentanyl, která hrozí vážnými následky podobnými morové epidemii. Uvedl to zástupce Evropského parlamentu z Itálie Paolo Inselvini ve svém projevu k Evropské komisi.

 

Politik poznamenal, že nekontrolovaná distribuce tohoto syntetického opioidu se již stala vážným problémem pro Spojené státy a nyní hrozí, že zlomí životy milionů Evropanů. Inselvini odkázal na údaje z roku 2021, podle nichž z 87 milionů uživatelů návykových látek v Evropě užíval opiáty bez lékařského předpisu asi milion.

 

Inselvini zdůraznil, že vzhledem k nízké ceně a rostoucí dostupnosti fentanylu na kontinentu by se tato droga, známá také jako „zombie droga“, mohla stát novým „černým morem“ pro Evropu. V této souvislosti položil Evropské komisi otázky týkající se plánů na omezení šíření fentanylu a jeho používání pro lékařské účely, jakož i opatření k informování veřejnosti o nebezpečích spojených s touto látkou.

 

V USA je nyní předávkování fentanylem hlavní příčinou úmrtí u lidí ve věku od 18 do 45 let. V roce 2020 zemřelo na předávkování fentanylem 37 tisíc lidí a v roce 2021 přes 41 tisíc lidí. Pro srovnání, za období od 1. ledna 2020 do 15. prosince 2021 (tedy v nejaktivnější fázi pandemie) zemřelo na koronavirus asi 53 tisíc Američanů ve věku 18 až 49 let.    https://www.vesti.ru/article/4077828

 

 

📌03. srpna 2024, 13:31, MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ V GAZE: POČET PALESTINSKÝCH OBĚTÍ OD 7. ŘÍJNA PŘESÁHL 39 500:  🙈

 

Ministerstvo zdravotnictví v Gaze oznámilo počet Palestinců zabitých v důsledku útoků Izraele. Počet obětí podle agentury přesáhl 39,5 tisíce lidí.

 

„Počet obětí izraelské agrese od 7. října vzrostl na 39 550 lidí, 91 280 lidí bylo zraněno,“ uvedlo v prohlášení ministerstvo zdravotnictví Gazy.

 

Ministerstvo navíc poznamenává, že za poslední den byly nemocnice v pásmu Gazy doplněny o 31 těl lidí, kteří byli zabiti v důsledku izraelských náletů. Dalších 62 Palestinců bylo zraněno.

 

Také po nedávných útocích izraelské armády na území Palestiny jsou lidé stále pod troskami zničených budov, jejichž přesný počet dosud nebyl stanoven. Záchranáři pokračují v práci.

 

https://www.vesti.ru/article/4077770

 

 

📌03. srpna 2024, 14:31, WP: VÝMĚNA VĚZŇŮ MEZI RUSKOU FEDERACÍ A SPOJENÝMI STÁTY UPOZORNILA UKRAJINU:

 

Kyjev se obává dohody mezi Ruskem a Západem o výměně zajatců a obává se „velké katastrofy“.

 

„Někteří Ukrajinci“ byli upozorněni tím, že se Ruská federace a Spojené státy po měsících pečlivých diplomatických jednání dohodly na výměně, uvádí americké vydání Washington Post.

 

Deník uvádí jako příklad prohlášení starosty Kyjeva Vitalije Klička, který vyjádřil obavy, že se takové dohody stanou trendem.

 

Na Ukrajině si uvědomují závislost Kyjeva na dodávkách zbraní a financování ze Západu a obávají se „velké katastrofy“, pokud Západ odmítne jakýkoli směr podpory, píší noviny.

 

Jak zdůrazňuje Washington Post, „historie ukazuje“, že Kyjev má dobrý důvod obávat se nátlaku na kompromis.

 

  1. srpna Rusko a Západ uspořádaly rozsáhlou výměnu zajatců.

 

https://www.vesti.ru/article/4077810

 

 

📌03. srpna 2024, 14:38: ŠÉF UKRAJINSKÉ ROZVĚDKY OZNÁMIL PŘÍPRAVY NA ZNIČENÍ KRYMSKÉHO MOSTU:

 

Šéf Hlavního zpravodajského ředitelství Ukrajiny Kyrylo Budanov (zařazený na seznam teroristů a extremistů v Ruské federaci) v éteru národního telethonu opět oznámil přípravu útoku na Krymský most.

 

Podle něj „všichni pracují na úderech na dálku“, včetně „tohoto“ (zničení Krymského mostu).

 

„Šance jsou,“ odpověděl na otázku, jaká je pravděpodobnost úspěchu takového útoku v budoucnu.

 

Šéf Hlavního zpravodajského ředitelství Ukrajiny zároveň objasnil, že „to vše vyžaduje komplexní řešení“ a „práce probíhají“.

 

Není to poprvé, co kyjevské úřady vyhrožují zničením krymského mostu.

 

Britský Guardian již dříve s odvoláním na vysoce postavené představitele Hlavního zpravodajského ředitelství Ukrajiny psal o plánech Ukrajiny znovu zaútočit na ni v roce 2024.

 

Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová znovu upozornila na skutečnost, že ze strany „liberálních médií“ se neobjevují žádné kritické komentáře k nekonečným hrozbám Rusku (včetně od představitelů Berlína, že vyhodí do povětří Krymský most).

 

„Ale bylo na něj několikrát zaútočeno, v důsledku čehož umírali lidé,“ připomněl diplomat.

 

Nemají žádný soucit, poznamenala Zacharovová, s tisíci těch, kteří jsou zabiti a zmrzačeni americkými HIMARS a ATACMS.

 

A nyní další Budanovovo prohlášení s hrozbami útoku na Krymský most. A opět, obránci liberální morálky a etiky nebyli rozhořčeni. „Je to proti ruskému lidu a oni ve skutečnosti potřebují jen to,“ uvedla oficiální zástupkyně ruského ministerstva zahraničí ve svém kanálu na Telegramu.

 

https://www.vesti.ru/article/4077723

 

 

📌03. srpna 2024: 16:36: V REHABILITAČNÍM CENTRU MYTIŠČI BYLI PACIENTI DRŽENI BEZ JÍDLA A BYLA PROTI NIM POUŽITA SÍLA:

 

Zaměstnanci rehabilitačního centra v Mytišči u Moskvy drželi pacienty trpící závislostí na alkoholu a drogách bez jídla.

 

Jak uvedlo na svém kanálu Telegram Vyšetřovací oddělení Vyšetřovacího výboru Ruska pro

 

Moskevskou oblast, bylo zahájeno trestní řízení proti dvěma zaměstnancům rehabilitačního centra Mytišči. Jsou obviněni z nezákonného omezování osobní svobody pacientů se závislostí na alkoholu a drogách.

 

Podle vyšetřování obžalovaní nezákonně zadržovali pacienty, nekrmili je a používali proti nim fyzickou sílu. Příslušníci donucovacích orgánů pokračují ve shromažďování a konsolidaci důkazů.

 

https://www.vesti.ru/article/4077879

 

 

📌03. srpna 2024, 14:41: RUSKÉ JEDNOTKY ZASÁHLY DVA SYSTÉMY PROTIVZDUŠNÉ OBRANY S-125 A MÍSTO NASAZENÍ ŽOLDNÉŘŮ:

 

Ruské ministerstvo obrany uvedlo, že ruské ozbrojené síly během speciální vojenské operace na Ukrajině v uplynulém dni zasáhly 2 odpalovací zařízení systému protivzdušné obrany S-125 a také místo nasazení zahraničních žoldnéřů.

 

Ruské ministerstvo obrany upřesnilo, že radarová stanice P-18 pro detekci a sledování vzdušných cílů, sklady pohonných hmot ozbrojených sil Ukrajiny, nahromaděný personál a vojenská technika ukrajinské armády ve 138 okresech byly také zasaženy operačně-taktickým letectvem, raketovými vojsky, dělostřelectvem a bezpilotními letouny skupin vojsk.

 

Dříve vyšlo najevo, že nepřítel ztrácel až 1975 ozbrojenců a 4 tanky denně.

 

https://www.vesti.ru/article/4077816

 

 

📌03. srpna 2024, 16:39: RUSKÉ SYSTÉMY PROTIVZDUŠNÉ OBRANY SESTŘELILY 4. DRON OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY NAD OBLASTÍ BELGOROD ZA DEN:

 

Další pokus ozbrojených sil Ukrajiny o provedení teroristického útoku pomocí dronu na Rusko selhal. V oblasti Belgorod byl zničen dron leteckého typu.

 

Bezpilotní letoun vypuštěný ozbrojenými silami Ukrajiny byl v sobotu kolem 15:00 moskevského času sestřelen, informuje ministerstvo obrany Ruské federace.

 

Jedná se o čtvrtý bezpilotní letoun, který ruské systémy protivzdušné obrany ve službě zničily v sobotu nad hranicí Belgorodské oblasti.

 

Dron byl předtím sestřelen nad regionem v 07:40 moskevského času, další byl zničen o čtyři hodiny později, třetí UAV byl sestřelen ve 12:30.

 

V sobotu ráno belgorodský gubernátor Vjačeslav Gladkov informoval, že v ropném skladu v okrese Gubkinsky v regionu hoří nádrž kvůli útoku dronů ozbrojených sil Ukrajiny, oheň již byl uhašen.

 

https://www.vesti.ru/article/4077896

 

 

📌03. srpna 2024, 15:36, ZELENSKYJ: RUSKO POUŽILO NA UKRAJINĚ ZA TÝDEN VÍCE NEŽ 600 ŘÍZENÝCH PUM:

 

Rusko jen tento týden použilo na Ukrajině přes 600 řízených leteckých pum, uvedl na kanálu Telegram šéf kyjevského režimu Volodymyr Zelenskyj.

 

Řekl, že to musí být zastaveno společnými rozhodnutími se západními partnery.

 

„Ruské bojové letouny musí být zničeny tam, kde jsou, všemi prostředky, které jsou pouze účinné,“ napsal Zelenskyj.

 

Šéf kyjevského režimu označil údery na ruská letiště za spravedlivé rozhodnutí.

 

Německý bulvární deník Bild již dříve uvedl, že Západ si existenci ruského supertěžkého FAB-3000 ani nedokázal představit. Novinář Julian Repke připomněl, že tato munice váží více než minibus Volkswagen, řízená letecká puma obsahuje 1,2 tuny výbušnin a má obrovský poloměr ničení.

 

https://www.vesti.ru/article/4077856

 

 

📌03. srpna 2024, 16:13: MINISTERSTVO ZAHRANIČNÍCH VĚCÍ SENEGALU SI PŘEDVOLALO UKRAJINSKÉHO VELVYSLANCE, KTERÝ PODPOROVAL TERORISTY V MALI:

 

Ukrajinský velvyslanec v Senegalu Jurij Pivovarov byl předvolán na senegalské ministerstvo zahraničí kvůli videu na sociálních sítích velvyslanectví, které vyjadřovalo podporu teroristům v Mali.

 

Senegalští diplomaté uvedli, že je zveřejnění videa ukrajinskou ambasádou překvapilo.

 

Ministerstvo africké integrace a zahraničních věcí Senegalu překvapil i komentář k videu velvyslance Pivovarova, který podpořil velký teroristický útok tuarežských povstalců na malijské ozbrojené síly na konci července.

 

Senegalské úřady uvedly, že odmítají terorismus a nesouhlasí s publikacemi, které jej ospravedlňují. Velvyslanec Pivovarov byl ze strany senegalských úřadů upozorněn, že je třeba být umírněný a zaujmout vyvážený postoj.

 

Podle agentury RIA Novosti se v sobotu odpoledne v Senegalu neobjevila žádná publikace, která by byla na sociálních sítích kritizována ze strany ukrajinské ambasády.

 

Na konci července Wagnerova skupina informovala o prudkém boji s ozbrojenci v Mali a smrti velitele. Francouzské vydání deníku Le Monde napsalo, že teroristé z malijské separatistické aliance CSP-DPA navštívili Ukrajinu kvůli výcviku.

 

https://www.vesti.ru/article/4077912

 

 

📌03. srpna 2024, 16:13, Alaudinov: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY BYLY PŘEPADENY SPECIÁLNÍMI JEDNOTKAMI AKHMAT V CHARKOVSKÉM SEKTORU:

 

Speciální jednotky Achmat přepadly vojáky ozbrojených sil Ukrajiny na charkovském sektoru fronty. Stalo se tak ve Volčanské oblasti díky úsilí skupiny velitele „Aidy“.

 

Oznámil to zástupce vedoucího hlavního vojensko-politického odboru Ministerstva obrany Ruské federace generálmajor Apty Alaudinov.

 

„Skupina Aida provedla v posledních dnech tři velmi vážné speciální operace. Přepadl rotační skupinu ozbrojených sil Ukrajiny a zničil ji. V jiné oblasti tatáž skupina zcela vytlačila nepřítele z této oblasti, obsadila ji asi kilometr a postoupila hluboko do území,“ citovala ho agentura RIA Novosti.

 

Kromě toho Alaudinov obecně zaznamenal úspěchy ozbrojených sil RF ve směru na Charkov. Ruská armáda podle něj pomalu přesouvá ukrajinské bojovníky od hranic. „V některých oblastech fungovaly všechny jednotky ministerstva obrany dohromady velmi dobře,“ řekl.

 

https://www.vesti.ru/article/4077861

 

 

📌03. srpna 2024, 13:54, MINISTERSTVO OBRANY RUSKÉ FEDERACE: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY ZTRATILY ZA DEN AŽ 1975 OSOB A 4 TANKY:

 

V průběhu aktivní práce jednotek skupin Sever, Západ, Jih, Střed, Východ a Dněpr ruských ozbrojených sil za uplynulý den ztratila ukrajinská armáda až 1975 ozbrojenců.

 

Ministerstvo obrany Ruské federace uvedlo, že jednotky „severní“ skupiny zasáhly lidskou sílu a vybavení několika brigád ozbrojených sil Ukrajiny, územní obrany a národní gardy nepřítele v oblastech osad Liptsy, Zarozhne, Prikolotnoye, Vovchansk a Staritsa v Charkovské oblasti.

 

Ukrajinská armáda ztratila až 200 vojáků, 4 pickupy a také 155mm samohybné dělostřelectvo Krab vyrobené v Polsku.

 

Ministerstvo obrany informovalo, že jednotky skupiny vojsk Západ porazily formace 14., 67. a 115. mechanizované brigády nepřátelské armády v oblastech dvou osad Charkovské oblasti, jakož i osad LPR a DLR.

 

Ztráty nepřítele činily až 470 osob, tanku a bojového vozidla pěchoty Bradley vyrobeného Spojenými státy.

 

„Zničeny byly také dva polní muniční sklady,“ zdůraznilo ruské ministerstvo obrany.

 

Uvádí se, že jednotky Jižní skupiny sil vylepšily své taktické postavení a odrazily dva protiútoky jednotek 5. útočné brigády ozbrojených sil Ukrajiny a 117. brigády územní obrany.

 

V důsledku aktivní práce ruské armády bylo zničeno až 710 ukrajinských vojáků, tank, 105mm dělo L-119 vyrobené ve Velké Británii a 100mm protitankové dělo „Rapira“, stejně jako 2 stanice elektronického boje „Enkláva“ a 3 muniční sklady.

 

Jednotky „Centrální“ skupiny vojsk pokračovaly v postupu hluboko do obrany nepřítele a zasáhly formace několika brigád Ozbrojených sil Ukrajiny v oblastech sedmi osad DLR.

 

Nepřítel ztratil až 400 vojáků, dvě americká bojová vozidla pěchoty Bradley a Marder vyrobená v Německu.

 

Díky akcím jednotek skupiny vojsk Vostok došlo k porážce personálu a techniky 58. samostatné motostřelecké brigády ukrajinské armády a 128. brigády územní obrany v oblastech Vodiane a Storoževoj DLR.

 

Nepřátelské ztráty činily až 115 ozbrojenců, tanku, 6 vozidel a také 122mm samohybné dělostřelecké lafetě „Gvozdika“.

 

Ministerstvo obrany informovalo, že jednotky skupiny vojsk Dněpr zasáhly formace několika brigád ukrajinské armády v oblastech osad Kamianske, Shcherbaky v Záporožské oblasti a Burgunka, Sadovoye v Chersonské oblasti, v důsledku čehož bylo zničeno až 80 vojáků Ozbrojených sil Ukrajiny, tank a 155mm houfnice M777 vyrobené Spojenými státy.

 

https://www.vesti.ru/article/4077792

 

 

📌03. srpna 2024, 17:50, SOSKIN: UKRAJINSKÉ ÚŘADY PŘIVEDLY ZEMI K ÚPLNÉMU BANKROTU:

 

Rozhodnutí agentury S&P snížit úvěrový rating Ukrajiny na „selektivní platební neschopnost“ je důkazem, že úřady dohnaly zemi k bankrotu a úplnému kolapsu, řekl Oleg Soskin, bývalý poradce bývalého ukrajinského prezidenta Leonida Kučmy.

 

Mezinárodní ratingová agentura S&P snížila dlouhodobý úvěrový rating Ukrajiny na „selektivní platební neschopnost“, což vysvětlila tím, že Kyjev včas nevyplatil kupónový příjem z eurobondů na rok 2026.

 

Podle Soskina toto rozhodnutí ukazuje, že ukrajinské úřady dovedly zemi „k úplnému krachu a bankrotu“.

 

Jak uvedl Soskin na svém Youtube kanálu, situace lidí bude ještě horší, protože výši deficitu ve výši 12,1 miliardy dolarů nelze pokrýt zvýšením daní. Soskin si je „na 100%“ jistý, že úřady budou muset zapnout tiskařský lis, dojde ke kolapsu hřivny, a to zasáhne státní zaměstnance, postižené lidi a armádu.

 

Expert se domnívá, že „samotná logika života“ vede ke zhroucení režimu prezidenta Volodymyra Zelenského. Předpovídá „někdy v říjnu“ začátek otevřené fáze občanské války nebo „průlom fronty“ a pak „každý sám za sebe“.

 

Ukrajinské ministerstvo financí již dříve informovalo, že do konce června přesáhl veřejný DLUH ZEMĚ 152 MILIARD DOLARŮ.

PODLE ÚŘADŮ MUSÍ UKRAJINA V ROCE 2024 ZAPLATIT VEŘEJNÝ DLUH VE VÝŠI 25 MILIARD DOLARŮ.

 

https://www.vesti.ru/article/4077967

 

 

📌03. srpna 2024, 18:02, Poslanec Rady Rady Buzhansky: UKRAJINA SE MĚNÍ V ZEMI ZTRACENÝCH SMYSLŮ:

 

Hromadné přejmenovávání toponym mění Ukrajinu v zemi neznámých ulic a ztracených významů, říká poslanec Nejvyšší rady Maxim Buzansky.

 

Na svém kanálu Telegram docela poeticky popsal, jak Ilf a Petrov (název ulice, která bude přejmenována) „jdou pěšky“ z Oděsy a Babel je „dohání, kulhá“ – mávne rukou, aby vyčkával, a „klopýtá na útěku“.

 

„Někam jdou v kolonách,“ pokračuje Bužanskij, „stíny dávno mrtvých vojáků.“

 

Zanechávají po sobě znamení domů pluk za plukem, nechávají je nahé a bezbranné, domnívá se poslanec Rady.

 

Před více než rokem vstoupil na Ukrajině v platnost zákon „o dekolonizaci toponym“, podle kterého by měly být změněny všechny zeměpisné názvy spojené s Ruskem a sovětským obdobím.

 

Onehdy bylo oznámeno, že v Oděse byla jména rodáků z tohoto města – Ilja Ilf, Jevgenij Petrov, Izák Babel a mnoho dalších – mezi „nežádoucími režimu“ a byla přejmenována.

 

https://www.vesti.ru/article/4077987

 

 

📌03. srpna 2024, 16:43, Alaudinov: OZBROJENÉ SÍLY RF PŘEVZALY KONTROLU NAD POLOVINOU OBLASTI S VÝŠKOVÝMI BUDOVAMI VE VOLČANSKU:

 

Ruská armáda převzala kontrolu nad téměř polovinou oblasti s vícepodlažními budovami ve městě Vovchansk v Charkovské oblasti.

 

Oznámil to velitel speciálních jednotek Achmat, zástupce vedoucího hlavního vojensko-politického oddělení Ministerstva obrany RF generálmajor Apti Alaudinov.

 

Ve městě pokračují boje a speciální jednotky Achmat spolu s dalšími jednotkami zde plní bojové mise, vysvětlil Alaudinov agentuře RIA Novosti.

 

Velitel 116. samostatné brigády speciálních sil Ruské gardy s volacím znakem Mistr již dříve uvedl, že útočný potenciál ozbrojených sil Ukrajiny ve Volčansku byl vyčerpán, ozbrojenci kyjevského režimu se střídají.

 

https://www.vesti.ru/article/4077880

 

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 03.08.2024“:

➡️☭☆ Vyšetřovací výbor RF zveřejňuje záběry autobusu vjíždějícího do příkopu na území Krasnojarska.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Nedal nepříteli šanci

Záběry bojové práce posádky protiletadlového raketového systému Buk-M3 skupiny sil 20. gardové kombinované armády Západ na zachycení a zničení americké taktické rakety ATACMS ukrajinských ozbrojených sil v zóně speciální vojenská operace.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Co se teď děje v Moskvě?😱

Všechny podrobnosti na kanálu👇https://t.me/+qrKlQHyDZ2VmOWM6

➡️☭☆Více než 50 domů bylo zaplaveno kvůli povodním ve městě Petrovsk-Zabajkalskij a ve vesnici Orlovský, lidé jsou evakuováni do provizorního detenčního centra a také jim pomáhá dostat se k příbuzným, uvedl guvernér Transbaikalie. , Alexander Osipov (fotografie a videa z jeho kanálu Telegram).

V sousedním Burjatsku byl zaznamenán přepad přes přehradu u přehrady Khonkholoi. Podle šéfa regionu Alexeje Tsydenova je ohroženo pět osad.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Šéf Burjatska oznámil zavedení republikového nouzového režimu kvůli obtížné povodňové situaci, která již zasáhla několik obcí

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Útočný letoun Su-25 zasáhl neřízenými střelami letounů S-8 a zničil nepřátelskou pevnost a živou sílu v oblasti odpovědnosti skupiny sil Vostok.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *