, ,

03.07.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

03.07.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌3. července 2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: MCDONALD’S PŘIZNÁVÁ, ŽE MILIONY JEHO ZÁKAZNÍKŮ ODMÍTAJÍ HAMBURGERY BILLA GATESE S FALEŠNÝM MASEM: 👹

 

(Sean Adl-Tabatabai, The People’s Voice )

Mezinárodní síť restaurací rychlého občerstvení McDonald’s se rozhodla zrušit prodej syntetických masových hamburgerů 👹 Billa Gatese poté, co si miliony zákazníků stěžovaly, že falešný masný výrobek chutná nechutně a cítí se po jeho snědení.

 

Joe Erlinger, ředitel amerického McDonaldu pro rubliku Global Food Forum novin Wall Street Journal řekl, že tento burger byl u zákazníků obrovským propadákem.

 

Portál Greatgameindia.com uvedl, že po selhání testování svých nových hamburgerů McPlant v San Francisku a Dallasu nejvyšší představitel McDonaldu potvrdil, že společnost nemá v úmyslu pokračovat v jejich výrobě.

 

„Nebyly úspěšné ani na jednom z těchto trhů,“ řekl Joe Erlinger, americký prezident McDonaldu, pro Wall Street Journal v Chicagu.

 

Erlinger dále uvedl, že američtí spotřebitelé nechodí do McDonaldu hledat McPlant burger nebo jiné rostlinné bílkoviny. Řetězec dříve spolupracoval s firmou Beyond Meat na výrobě hamburgerů a nugetek McPlant.

 

Rostlinné potraviny jsou v současnosti mimo jídelníček, přestože Erlinger nevylučuje, že by se v budoucnu mohly vrátit. To záleží na tom, zda bude existovat dostatečná poptávka zákazníků nebo ne.

 

„Pokud lidé opravdu budou chtít jídla na rostlinné bázi z McDonaldu, rádi je znovu spustíme,“ řekl Erlinger.

 

„Naše zkušenosti však ukázaly, že to není to, co spotřebitel v McDonaldu hledá. Namísto toho spotřebitelé hledají hranolky, nabídky jídel za 5 dolarů a teplé, čerstvé sendviče,“ dodal.

 

V úterý 25. června 2024 společnost McDonald’s oficiálně představila své nové měnu za 5 dolarů, které by měly nabízet přibližně čtyři týdny.

 

Výhodná nabídka zahrnuje McChicken nebo McDouble, malé hranolky, malý nápoj a McNugget.

 

V soutěži o hodnotné jídlo se McDonald’s spoléhá na více než jen své nové měnu, aby získali zpět ztracené zákazníky v důsledku rostoucí inflace . Restaurace také nabízí bezplatné hranolky každý pátek až do konce roku 2024, pokud si zákazníci prostřednictvím mobilní aplikace koupí něco alespoň za 1 dolar.

 

Jiní gastronomičtí giganti, jako například Wendy’s, Burger King a Starbucks, také vytvořili propagační kampaně k přilákání zákazníků, aby se k nim vrátili.

 

Mezitím McDonald’s oznámil záměr zaměřit se na kuřecí maso, jelikož nabídka jídel s bílkovinami zvyšuje poptávku.

 

„Dnes jako značka prodáváme více kuřecího masa než hovězího,“ řekl Erlinger, kterému bylo 30 let, když pracoval jako manažer v McDonaldu v Chicagu.

 

„Jsme připraveni přizpůsobit se tomuto trendu, a proto právě tam investujeme.“

 

https://volnyblog.news/mcdonalds-priznava-ze-miliony-jeho-zakazniku-odmitaji-hamburgery-billa-gatese-s-falesnym-masem/

 

 

 

📌3. července 2024, VOLNÝbloG, MICHAEL SVATOŠ: OBZVLÁŠTĚ DRASTICKÉ VIDEO Z „DOBÍJENÍ” ZRANĚNÉHO RUSKÉHO VOJÁKA!

 

ZRANĚNÉHO RUSKÉHO VOJÁKA! JAK EU OSLAVUJE PACHATELE TRESTNÝCH ČINŮ, KTERÉ JE POVINNA PODLE VLASTNÍCH ZÁKONŮ STÍHAT!

 

Jurij Butusov šéfredaktor velmi populárního ukrajinského média Censor.net tento týden publikoval otřesné několikaminutové video zachycující drastické dobíjení zraněného ruského vojáka a celý proces tohoto dobíjení zraněného Rusa v médiu oslavoval. 👹

 

Video najdete zde.

 

Dobíjení zraněných je článkem 3, odstavec 1 platné Ženevské konvence přísně zakázáno. A v čl. 49 té samé konvence se v roce 49 všechny signatářské země zavázaly, že všechny pachatele tohoto válečného trestného činu budou nelítostně trestně stíhat, bez rozdílu jejich státní příslušnosti.

 

https://volnyblog.news/michael-svatosobzvlaste-drasticke-video-z-dobijeni-zraneneho-ruskeho-vojaka/

 

 

📌3. července 2024, VOLNÝbloG: NAŠI SPORTOVCI JISTĚ ZVÍTĚZÍ:

 

Běžně něco podobného nekomentuji, ale tentokrát mi nedalo nepřinést vlastní názor na tu hrůzu, do které budou na Olympiádě oděni naši sportovci. Některá média uvádí, že jsou údajně z nových oděvů, které vypadají jako špinavý malířský plášť, nadšeni. 🙈

 

Myslela jsem si, že holínky z londýnské Olympiády už nic nepředčí, ale nyní mi ve srovnání s tím, v čem se budou sportovci prezentovat v Paříži, připadají jako super model vhodný pro přehlídková mola. 🙈

 

Celá kolekce je provedena tak, aby bylo odění maximálně odnárodněno, národní barvy jsou skryté. Modře pocákaný bílý plášť a zvlášť červené tričko vypadají, jako by se autor za národní barvy styděl a nechtěl je prezentovat hezky pohromadě. 👹

 

Zapnutý plášť zahalí červenou a v letním vedru bude osoba oblečená v červeno-černo bílém tričku evokovat cokoli, jen ne národní barvy. 🙈

 

https://volnyblog.news/v-soutezi-o-nejvetsi-hastrose-olympiady-nasi-sportovci-jiste-zvitezi/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️3. července 2024, VOLNÝbloG: NAŠI SPORTOVCI JISTĚ ZVÍTĚZÍ:

 

RHODY WILSON: LIDOVÉ ŠETŘENÍ O OČKOVÁNÍ VE SPOJENÉM KRÁLOVSTVÍ:

 

VEŘEJNOST MUSÍ ZNÁT SKUTEČNÉ DŮKAZY O KOVIDOVÝCH VAKCÍNÁCH A JEJICH ZAVÁDĚNÍ DO PRAXE:

 

People’s Vaccine Inquiry je nyní aktivní. Začalo to skupinou odborníků, kteří byli povoláni k předložení svědeckých výpovědí v britském šetření Covid-19 – Modul 4 o vakcínách. Vzhledem k tomu, že veřejné šetření odložilo Modul 4 na rok 2025, tito odborníci se domnívali, že je ve veřejném zájmu poskytnout okamžitý přístup k jejich znaleckým posudkům.

 

Stejně jako na jejích webových stránkách můžete sledovat People’s Vaccine Inquiry na Twitteru

 

👉 Bylo zahájeno vyšetřování lidové vakcíny

Od týmu Health Advisory & Recovery Team („HART Group“)

 

👉 Britské vyšetřování Covid-19 bylo založeno a financováno vládou Spojeného království. Byl zřízen proto, aby prozkoumal reakci Spojeného království na pandemii covid-19 a její dopad a měl se údajně poučit do budoucna.

 

People  ‚s Vaccine Inquiry  sdružuje několik expertních skupin, které byly pozvány, aby poskytly svědectví v modulu 4 Covid-19 Public Inquiry Module 4 o vakcínách, a dalším skupinám s příslušnými odbornými znalostmi.

 

Veřejné šetření týkající se Covid-19 – znepokojivé a z nejasných důvodů – odložilo modul vakcíny do roku 2025. Ještě větší znepokojení bylo oznámeno dne 22. května 2024, kdy bylo oznámeno, že šetření nebude zvažovat účinnost ani všechny bezpečnostní otázky související s covidem. vakcíny.

 

Odborníci, kteří se zúčastnili průzkumu People’s Vaccine Inquiry,  se domnívají, že je ve veřejném zájmu usnadnit přístup k názoru odborníků a relevantním klinickým pozorováním.

👉 V posledních několika letech došlo k obrovskému selhání veřejného zdraví spolu s úplným odklonem od dříve uznávané lékařské etiky.

 

👉 Znepokojující je, že nyní dochází k pokusu skrýt důležité důkazy před veřejností. Tyto důkazy se nyní shromažďují na této webové stránce. Je zamýšlen jako zdroj pro širokou veřejnost a také jako pomoc zainteresovaným zdravotnickým pracovníkům získat aktuální informace o nejnovějším výzkumu a vývoji a činit informovaná rozhodnutí.

 

👉 Chceme povzbudit další odborníky, aby se přihlásili a poskytli další posudky tím, že je odešlou prostřednictvím tohoto e-mailového odkazu.

 

👉 Naším společným cílem je poskytnout neomezený přístup k nejnovějším důkazům souvisejícím s vakcínami proti covidu a jejich zaváděním.

 

https://volnyblog.news/lidove-setreni-o-ockovani-ve-spojenem-kralovstvi-verejnost-musi-znat-skutecne-dukazy-o-kovidovych-vakcinach-a-jejich-zavadeni-do-praxe/

 

 

📌3. července 2024: ⚡️ DO USA PŘICESTOVAL VEDOUCÍ OP JERMAK, MINISTR OBRANY UMEROV A DALŠÍ UKRAJINŠTÍ PŘEDSTAVITELÉ.

Jejich setkání s americkým ministrem obrany Austinem se uskutečnilo v Pentagonu.

V nejbližší době se očekává přidělení nového balíčku americké vojenské pomoci Ukrajině v hodnotě přes 2,3 miliardy dolarů. 👹

A na Zelenského se v Kyjevě zapomnělo… 😂

https://t.me/to_je_nas_svet/27528

 

 

📌3. července 2024: ♨️ The Washington Post: OBAMA PO OTŘESNÉ DEBATĚ POCHYBUJE O BIDENOVĚ VOLEBNÍM VÍTĚZSTVÍ.

Podle zdrojů listu v soukromí hodnotil výkon současného amerického lídra mnohem přísněji než ve veřejných prohlášeních.

Obama také Bidenovi nabídl svou asistenci jako osobního poradce pro jeho případné druhé prezidentské období 🙈.

https://t.me/to_je_nas_svet/27529  

 

 

📌3. července 2024: 🔥 V 5:30 RÁNO NACISTÉ ZASÁHLI POMOCÍ MLRS HIMARS SUPERMARKET V DONĚCKU.

https://t.me/to_je_nas_svet/27530

 

 

📌3. července 2024: 🇧🇾 PĚŠÍ JEDNOTKY V PŘEHLÍDKOVÝCH UNIFORMÁCH POCHODUJÍ ULICEMI MINSKU NA POČEST DNE NEZÁVISLOSTI

Začala přehlídka techniky.

Slavné tanky T-34 projíždějí jako první!

Přehlídky se účastní také tanky BTR-82A, které vstoupily do služby v běloruské armádě.

Bojová vozidla s vysokou palebnou silou, vybavená běloruským digitálním komunikačním zařízením.

Iskander-M se poprvé účastní přehlídky v Minsku.

 

Rozmístění nestrategických jaderných zbraní v Bělorusku je reakcí na agresivní politiku nepřátelských zemí a krokem, který má zabránit eskalaci situace v regionu.

 

Operačně-taktický komplex může používat balistické a řízené střely s doletem až 500 kilometrů a rychlostí přes 2,1 tisíce m/s.

https://t.me/to_je_nas_svet/27531

https://t.me/to_je_nas_svet/27532

 

 

📌3. července 2024: ♨️ MLUVČÍ ČÍNSKÉHO MINISTERSTVA ZAHRANIČÍ MAO NING UVEDL, ŽE RUSKO A ČÍNA JEDNAJÍ JAKO NEZÁVISLÉ VELMOCI A UDRŽUJÍ VZÁJEMNÉ KONTAKTY ZA ÚČELEM ŘEŠENÍ UKRAJINSKÉ KRIZE, A VYVRÁTIL TAK TVRZENÍ, ŽE „RUSKO JE ZCELA ZÁVISLÉ NA ČÍNSKÉ STRANĚ„.

Za prvé, Čína i Rusko jsou nezávislé a samostatné velmoci. Budeme i nadále neochvějně stát na straně míru a dialogu a udržovat kontakty se všemi stranami, včetně Ruska.

https://t.me/to_je_nas_svet/27533

 

 

📌3. července 2024: 🌏 35,7 % – REKORDNÍ PODÍL ZEMÍ BRICS NA SVĚTOVÉ EKONOMICE, KTERÝ PŘEKONAL PODÍL ZEMÍ G7.

 

▪️ Podíl zemí G7 na světové ekonomice klesl do konce roku 2023 na 29 %. Podíl zemí BRICS naopak vzrostl na rekordních 35,7 %, uvádějí odborníci

▪️ 10,2 % je růst podílu zemí BRICS na světové ekonomice od vzniku sdružení v roce 2006. Za stejnou dobu se podíl zemí G7 snížil o 9,7 %.

▪️ 35,3 procenta – podíl ostatních světových ekonomik, který se od roku 1990 prakticky nezměnil.

▪️ BRICS dnes sdružuje devět zemí: Rusko, Brazílii, Indii, Čínu a Jihoafrickou republiku a dále Egypt, Etiopii, Írán a Spojené arabské emiráty, které se připojily letos.

 

Do skupiny G7 patří Spojené státy, Japonsko, Německo, Francie, Německo, Velká Británie, Kanada a Itálie.

 

„CRYSTAL ROSTA“ již dříve informovala, že Mezinárodní měnový fond odhaduje, že by se světová ekonomika mohla rozdělit na geopolitické bloky a že by se BRICS mohl stát „koalicí pro de-dolarizaci“, která by vytvořila novou rezervní měnu.

https://t.me/to_je_nas_svet/27534

 

 

📌3. července 2024: ⚡️ UKRAJINA SE NA NADCHÁZEJÍCÍM SUMMITU NATO DOZVÍ, ŽE JE PŘÍLIŠ ZKORUMPOVANÁ NA TO, ABY SE STALA ČLENEM – THE TELEGRAPH

 

▪️ Rozhovory o členství se nemohou pohnout kupředu, dokud si bývalá sovětská republika neudělá pořádek, což by byla pro Zelenského velká rána.

▪️ Aliance bude od Kyjeva požadovat „dodatečné kroky“ jako podmínku pro rozhovory o členství, které budou následovat po summitu, uvedl představitel amerického ministerstva zahraničí. Tyto podmínky budou zapsány do komuniké, které bude následovat po summitu NATO 9. července.

▪️ USA blokují snahy Británie a EU předepsat ‚nezvratnou‘ cestu ke členství Ukrajiny v NATO.

▪️ Zelenskému, který se zúčastní summitu ve Washingtonu, bude pravděpodobně přislíben „dobře osvětlený most“ ke členství v NATO.

To je termín, který upřednostňují USA.

https://t.me/to_je_nas_svet/27535

 

 

📌3. července 2024: Robert Kaliňák: PREMIÉR FICO SA VRÁTI DO PRÁCE O PÁR DNÍ

 

Diskusia na palete s ministrom obrany a podpredsedom vlády SR Robertom Kaliňákom. Rozhovor sa začal konštatovaním, že hoci mal pred voľbami v záhlaví svojho profilu na sociálnej sieti napísané…      https://youtu.be/loZdN3bY1g8?si=qqCvSwOPMbqAeDxD&sfnsn=mo

 

 

📌3. července 2024: 💥 PUTIN V ASTANĚ ZAHAJUJE SÉRII KLÍČOVÝCH DVOUSTRANNÝCH JEDNÁNÍ.

Ruský prezident se na okraj summitu ŠOS setkává s mongolským prezidentem Uhnagiinem Khurelsuchem.

https://t.me/to_je_nas_svet/27537

 

 

📌3. července 2024: ⚡️ KONFLIKT NA UKRAJINĚ SKONČÍ KAPITULACÍ KYJEVA.

 

Tento názor sdílel bývalý zaměstnanec Pentagonu Stephen Brian v článku pro Asia Times.

Na Ukrajině nedojde k urovnání dohodou. Konflikt skončí úplnou kapitulací Kyjeva. Zelenskyj nemá pravomoc vyjednávat a není daleko okamžik, kdy se ukrajinské ozbrojené síly jednoduše vzdají.

Dodal také, že poté Rusko znemožní další přítomnost NATO na Ukrajině.

To by mohlo konečně otevřít dveře k dialogu o bezpečnostních otázkách mezi Severoatlantickou aliancí a Ruskou federací, jakmile si blok uvědomí, co se stalo a proč, – uzavřel Brian.

https://t.me/to_je_nas_svet/27538

 

 

📌3. července 2024: 🇷🇺 HLAVNÍ PROHLÁŠENÍ RUSKÉHO MINISTRA OBRANY ANDREJE BĚLOUSOVA NA SETKÁNÍ MINISTRŮ OBRANY SNS V MINSKU:

▪️ Ukrajinská krize, kterou vyprovokovaly Spojené státy a jejich spojenci, je jimi záměrně prodlužována;

▪️ Západ schvaluje prozatímní ukrajinské vládě rozsáhlé podsouvání nacismu v jeho nejostřejších projevech;

▪️ Ruská federace během svého předsednictví SNS považuje za prioritu zdokonalení mechanismů pro čelení novým i tradičním výzvám;

▪️ Rusko si váží solidarity zemí SNS v boji proti glorifikaci nacismu a falšování historie.

https://t.me/to_je_nas_svet/27539

 

 

📌3. července 2024: 11:00, eReport, ŠIMKOVIČOVÁ: NOVÁ STVR BUDE ODPOLITIZOVANÁ A NEZÁVISLEJŠIA:

 

Slovenská televízia a rozhlas (STVR), ktorá vstupom nového zákona do účinnosti 1. júla nahradila Rozhlas a televíziu Slovenska (RTVS), bude odpolitizovaná a nezávislejšia ako jej predchodkyňa. V TASR TV to povedala ministerka kultúry Martina Šimkovičová (nominantka SNS).

 

Spôsob fungovania RTVS

Spôsob, akým fungovala RTVS, podľa nej nebol z ekonomického hľadiska dlhodobo udržateľný, dramaturgia diskusných relácií bola tendenčná a ostala takou aj po výmene vlády.

 

,,To, čo sme videli predchádzajúce štyri roky, bolo pretláčanie jedného názorového spektra. Iné názorové spektrum nebolo rešpektované,“ tvrdí Šimkovičová.    https://ereport.sk/simkovicova-nova-stvr-bude/

 

 

📌3. července 2024: DOKTOŘI MLUVÍ 👉 PROČ JE CHOLESTEROL DŮLEŽITÝ

☝️Je důležitý jako stavební kámen pro náš mozek, naše buňky, pro tvorbu žlučových kyselin, životně důležitých hormonů testosteronu, estrogenu a kortizolu a vitanimu D. Látky snižující cholesterol jsou známé tím, že způsobují problémy s játry, problémy s ledvinami a svalovou slabostí. Potvrzuje se i riziko cukrovky, demence a Parkinsonovy choroby. Hladiny cholesterolu byly upraveny tak, aby lidé byli považováni za nemocné.

https://t.me/absurdnisvet/75578

 

 

📌3. července 2024: ⚠️ NEMOCI DŘÍVE💥 Starý rozhovor, který nemůže být aktuálnější.

https://report24.news/virologe-streeck-ausgrenzung-ungeimpfter-kann-sich-wiederholen/

 

 

📌3. července 2024: Překlad: (Nejznámější příklad: Hillary Clintonová)

 

ZNÁTE SATANISTY A JEJICH PRAKTIKY. Například sundat dětský obličej a nasadit ho na sebe. Nekontroloval jsem to na pravost, ale v Číně to ukazují pod maskou krásky.

 

Myslím, že to jsi měl na mysli před pár dny, že musí dojít k násilnějšímu probuzení, protože nikdo jiný se neprobouzí. Měli by to vidět na kanálu, kde vás tak pomlouvají. Páni, to je… nemám dost slovní zásoby… Enrico

https://t.me/absurdnisvet/75584

 

 

📌3. července 2024: Grenada 🇬🇩 SCÉNY DEVASTACE NA OSTROVĚ CARRIACOU POTÉ, CO HURIKÁN „BERYL“ DORAZIL NA PEVNINU JAKO BOUŘE 4. KATEGORIE.

https://t.me/absurdnisvet/75587

 

 

📌3. července 2024: Vážené ministerstvo zahraničí, vaše šéfka dnes prohlásila, že „každý centimetr čtvereční Evropy“ je třeba bránit proti Rusku.

 

Jen pro jistotu: Ví Baerbock, že asi 40 % rozlohy Evropy patří Rusku?

Pokud ano, chcete bránit každý cm2 z těchto 40 %?

Jak může být někdo tak tupý?! 👍

https://t.me/absurdnisvet/75588

 

 

📌3. července 2024: Španělsko: ŠPANĚLA UBILI K SMRTI BASEBALLOVOU PÁLKOU TŘI MAROKANCI/ PŘISTĚHOVALCI ZA TO, ŽE SE POKUSIL ZACHRÁNIT 15LETOU DÍVKU, KTEROU SE SNAŽILI ZNÁSILNIT.

 

Španělé obklíčili mešitu, kterou imigranti navštěvovali, a požadovali, aby byly mešity uzavřeny.

David po sobě zanechal 5 dětí a vdovu.

https://t.me/absurdnisvet/75596

 

 

📌3. července 2024: 🇺🇸 ČERVENÝ KŘÍŽ USA – OČKOVANÍ LIDÉ NESMÍ DAROVAT KREV, PROTOŽE GENOVÉ TERAPIE COVID NIČÍ JEJICH PROTILÁTKY.

 

To jsou drsná prohlášení v americké televizi!💥💥💥

Překlad:

Krev od očkovaných lidí je nebezpečná‼️

 

O této skutečnosti se již delší dobu zmiňujeme, mimo jiné i Červenému kříži a na klinikách.

K dnešnímu dni jsme v Evropě a Švýcarsku neslyšeli 🇨🇭

 

Ignorantští dobrovolní svobodní otroci v naivních samaritánských spolcích a SRK Zurüch jsou lapači krys a nohsledi švýcarského Červeného kříže SRK 🇨🇭 se sídlem v Ženevě, kteří pokračují v tichém zabíjení mRNA 💀 v pozadí jménem WHO a OSN 🇺🇳, protože jejich největší problém, neočkovaná kontrolní skupina, musí jít!!

 

CHYTŘE MASKOVANÝ SRK 🇨🇭 JE GLOBÁLNÍM ORGANIZAČNÍM CENTREM GLOBÁLNÍHO OBCHODOVÁNÍ S LIDMI, DĚTMI A ORGÁNY‼️

 

Chcete vědět, co se dělá s krví, kterou mnoho lidí daruje!?!?! Pak se jen podívejte na krátký film, protože je vždy perverznější, než se nám říká. Celou reportáž najdete na YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=jO9tvn30FkY

 

Každý, kdo má v nemocnici plánovaný selektivní chirurgický zákrok, by měl včas zvážit darování vlastní krve.

 

https://legitim.ch/verdorbenes-blut-80-der-blutvorraete-sind-mit-spike-proteinen-aus-mrna-spritzen-kontaminiert-geben-blutbanken-versehentlich-zu/

 

OTRÁVENÁ KREV OČKOVANÝCH DÁRCŮ

 

Zdravotní katastrofa způsobená očkováním proti Covidu je stále více a více bezprecedentní. Nyní to vychází: krev očkovaných lidí obsahuje nebezpečné spike proteiny. https://www.achgut.com/artikel/das_vergiftete_spenderblut_der_geimpften#luauvzi7i8747j7slhk

 

 

📌3. července 2024: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️BANKY MAJÍ POUZE 2 % PENĚZ SVÝCH KLIENTŮ. 98 % PRACHÛ JE PRYČ.

Před pár týdny to bylo i v našich milovaných médiích.

K dispozici jsou pouze 2 % v hotovosti.⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️

MĚJTE HOTOVOST DOMA NE V BANCE!!!

https://t.me/absurdnisvet/75601

 

 

📌3. července 2024: „SPOLEČNOST UAC ZAČALA V KOLÍNĚ VYRÁBĚT VOJENSKÉ DRONY TEPRVE V MINULÉM ROCE, PŘESUNULA SE DO ČESKA Z DNIPRA PRÁVĚ KVŮLI VÁLEČNÉMU KONFLIKTU. VZNIK FIRMY V ČESKÉ REPUBLICE JE VÝSLEDKEM SPOLUPRÁCE, NA KTERÉ SE ČESKÁ A UKRAJINSKÁ VLÁDA DOMLUVILY V PROSINCI 2022.“

Aha, takže naše vláda vyrábí sebevražedné drony, ok, dobré vědět. Tak až nám to sem Rusáci prdnou, víte proč…

https://t.me/absurdnisvet/75602

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: DALŠÍ AMERICKÝ TANK POLYKÁ PRACH PO BOMBARDOVÁNÍ ABRAMSE NA UKRAJINĚ; „DŮKAZ PUTINOVY DOMINANCE„…

 

https://youtu.be/F1VK2JzSJPg?si=D6ptzEUJM_lfAigD

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.07.2024, WION, Roman Kirsch: RUSKO-UKRAJINSKÁ VÁLKA: MAĎARSKÝ PREMIÉR ORBÁN VOLÁ PO PŘÍMĚŘÍ PŘI SVÉ PŘEKVAPIVÉ NÁVŠTĚVĚ KYJEVA

 

https://youtu.be/cLMneKT6AoA?si=41ofLkzv4-lo_so6

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.07.2024, The Free Press Journal, Roman Kirsch: RUSKÁ NÁMOŘNÍ ESKADRA ZAKOTVILA VE VENEZUELE PO TESTECH A CVIČENÍ V ATLANTSKÉM OCEÁNU

 

https://youtu.be/aSx-p_X2BFY?si=1r1CjScTe3JnRFod

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: DOSTANOU HÚTIOVÉ RUSKÉ NADZVUKOVÉ RAKETY S PLOCHOU DRÁHOU LETU? PUTIN ZVAŽUJE PROTI-IZRAELSKÝ MEGA-PLÁN; AMERICKÝ PREZIDENT JOE BIDEN JEN PŘIHLÍŽÍ

 

https://youtu.be/2P0T23WpDwg?si=EW3Dh0AX25S68R_Z

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: BOJOVNÍCI HAMÁSU PŘIBĚHLI K IZRAELSKÉMU TANKU, UMÍSTILI NA NĚJ NÁLOŽE A… ODVÁŽNÝ ÚTOK NA KAMEŘE

 

https://youtu.be/jPOzo5cZ5j8?si=_GJOh7GJ5eovvPB6

 

 

📌3. července 2024, 7:28: UKRAJINA NECHCE BÝT PŘIJATA DO NATO KVŮLI ROZSÁHLÉ KORUPCI V ZEMI:

 

Země Severoatlantické aliance upozorní kyjevský režim na jeho korupci.

 

„Ukrajině bude řečeno, že je nyní příliš zkorumpovaná na to, aby se stala členem NATO,“ uvádí britské vydání The Daily Telegraph s odvoláním na informace od vysokého představitele amerického ministerstva zahraničí.

 

Jak bylo upřesněno, postoj Severoatlantické aliance bude zohledněn v komuniké, které by mělo být podepsáno na summitu ve Washingtonu.

 

Kyjev bude zároveň upozorněn na potřebu přijmout další opatření v boji proti korupci.

 

Generální inspektor Pentagonu Robert Storch již dříve informoval americký Kongres o katastrofální úrovni korupce na Ukrajině. Podle hlavního auditora ministerstva obrany zůstává ukrajinská vláda „jednou z nejméně transparentních v Evropě“.

 

https://www.vesti.ru/article/4028233

 

 

📌3. července 2024, 7:18: DESET UKRAJINSKÝCH BEZPILOTNÍCH LETOUNŮ BYLO PŘES NOC ZNIČENO NAD REGIONY RUSKA:

 

V Černém moři byly vyřazeny dva bezpilotní čluny směřující směrem na Novorossijsk.

 

„Během uplynulé noci byla potlačena řada pokusů kyjevského režimu provést teroristické útoky pomocí bezpilotních letounů a bezpilotních člunů na cíle na území Ruské federace,“ uvedlo ruské ministerstvo obrany v prohlášení.

 

Jak bylo uvedeno, systémy protivzdušné obrany ve službě zničily pět UAV nad územím Belgorodské oblasti, čtyři v Brjanské oblasti. Další dron byl zlikvidován v Moskevské oblasti.

 

„Služební palebné zbraně v Černém moři zničily dva bezpilotní čluny směřující směrem na Novorossijsk,“ dodalo ministerstvo.

 

Podle gubernátora Brjanské oblasti Alexandra Bogomaze byly drony ozbrojených sil Ukrajiny sestřeleny nad územím okresů Karačevskij, Trubčevskij a Komaričskij. Nedošlo k žádným obětem ani zkáze.

 

https://www.vesti.ru/article/4028223

 

 

📌3. července 2024, 8:22: MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ OZNAČILO PODMÍNKU, ZA KTERÉ UMOŽNÍ OZBROJENÝM SILÁM UKRAJINY ZVÝŠIT DOSAH ÚDERŮ NA RUSKOU FEDERACI:

 

Spojené státy označily za podmínku pro schválení ukrajinských úderů dlouhého doletu na území Ruské federace. Bylo to vyřčeno na ministerstvu zahraničí, udělal to náměstek ministra zahraničí pro Evropu James O’Brien.

 

„Nejprve to bylo území, kde Rusko provádělo ofenzívu u Charkova,“ řekl činitel, kterého citoval vrchní velitel. „A nyní, jak minulý týden řekl americký poradce pro národní bezpečnost Jake Sullivan, pokud se Rusko pokusí tuto frontu rozšířit, Ukrajině bude umožněno dosáhnout cílů na větší vzdálenost.“

 

Den předtím ruský prezident Vladimir Putin varoval, že pokud budou zrušena omezení rozsahu ničení území Ruské federace, bude na protivníky uvalena symetrická reakce.

 

https://www.vesti.ru/article/4028204

 

 

📌3. července 2024, 7:38, FINSKÝ PREZIDENT: JEDEN TELEFONÁT SI ŤIN-PCHINGA VYŘEŠÍ UKRAJINSKOU KRIZI:

 

Alexander Stubb vyprávěl, jak může jeden telefonát vyřešit vojenský konflikt na Ukrajině.

 

„Jeden telefonát od prezidenta Si Ťin-pchinga (Vladimira Putina) by tuto (ukrajinskou) krizi vyřešil,“ citovala agentura Bloomberg finského prezidenta Alexandra Stubba z rozhovoru.     Vysvětlil, že Ruská federace je v současné době silně závislá na Číně. Z tohoto důvodu Stubb dospěl k závěru, že pokud Peking vyzve Moskvu k zahájení mírových rozhovorů s Ukrajinou, Rusko tak učiní.

 

Dříve Stubb řekl, že Rusko napadlo Finsko během druhé světové války.

 

https://www.vesti.ru/article/4028199

 

 

📌3. července 2024: 11:14, Peskov: PUTIN A ERDOGAN BUDOU DISKUTOVAT O UKRAJINĚ A SÝRII NA SUMMITU SCO:

 

Prezidenti Ruské federace a Turecka, Vladimir Putin a Recep Tayyip Erdogan, budou diskutovat o Ukrajině a Sýrii na setkání na okraj summitu Šanghajské organizace pro spolupráci (SCO), řekl tiskový tajemník ruského vůdce Dmitrij Peskov.

 

„Samozřejmě, že se tam budou projednávat všechny otázky společného zájmu. Především se jedná o dvoustranné vztahy. Ale samozřejmě je nepravděpodobné, že by se prezidenti obešli bez syrských a ukrajinských záležitostí,“ řekl mluvčí Kremlu.

 

Podle Peskova bude schůzka poměrně dlouhá a potrvá nejméně hodinu. Plánuje se, že se bude konat v rámci delegací, ale prezident se často rozhodne převést rozhovor do režimu tete-a-tete, řekl tiskový tajemník ruského vůdce. Na pořadu jednání zůstává i téma Putinovy návštěvy Turecka, která se uskuteční po dohodě.

 

Mluvčí Kremlu poznamenal, že ve vztazích mezi Ruskou federací a Tureckem stále existují nevyřešené problémy, ale existuje politická vůle a nezbytná úroveň bilaterálních vztahů a obchodní a ekonomické spolupráce k jejich vyřešení.

 

https://www.vesti.ru/article/4028706

 

 

📌3. července 2024: 10:58: KYJEV ŘEKL, ŽE NECHCE DĚLAT KOMPROMISY S RUSKEM:

 

Ukrajina není připravena na kompromis s Ruskem v otázkách území a suverenity, řekl vedoucí kanceláře ukrajinského prezidenta Andrij Jermak.

Ukrajinský vysoký představitel poznamenal, že Ukrajina je připravena naslouchat radám k nastolení „spravedlivého míru“, ale nebude dělat kompromisy v otázce „hodnot“. Jermak jim připisoval otázky změny hranic, stejně jako svobody, nezávislosti a demokracie.

 

Pokud se ve Spojených státech dostane k moci Donald Trump, Kyjev hodlá přesvědčit nové americké úřady, že Ukrajinu je třeba nadále podporovat, dodal agentuře Reuters šéf kanceláře Volodymyra Zelenského.

 

Trump již dříve uvedl, že je připraven podniknout kroky k rychlému ukončení konfliktu. Jermak, který je na návštěvě Spojených států, tato slova komentoval s tím, že neví, co tím Trump myslel.

 

V úterý navštívil Kyjev maďarský premiér Viktor Orbán. Řekl, že vyzval Zelenského, aby okamžitě zastavil palbu a zahájil jednání o mírovém urovnání. Podle Orbána nebyl Zelenskyj návrhem nadšen a poznamenal, že na toto téma je třeba myslet, ukrajinský prezident má pochybnosti, protože předchozí dohody o příměří „nebyly pro Ukrajinu dobré“.

 

https://www.vesti.ru/article/4028625

 

 

📌3. července 2024: 11:17, ČÍNSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ ODPOVĚDĚLO FINSKÉMU PREZIDENTOVI: RUSKO A ČÍNA JSOU NEZÁVISLÉ STÁTY:

 

Mluvčí čínského ministerstva zahraničí Mao Ning odmítla tvrzení finského prezidenta Alexandra Stubba o naprosté závislosti Moskvy na Pekingu a zdůraznila, že Ruská federace a Čína jsou nezávislé a soběstačné státy, které udržují kontakty na řešení krize na Ukrajině.

 

V rozhovoru pro agenturu Bloomberg Stubb uvedl, že ČLR je schopna vyřešit konflikt na Ukrajině „jedním telefonátem do Ruské federace“, protože Moskva je podle něj údajně závislá na Pekingu.

 

Mao Ning v komentáři k tomuto prohlášení zdůraznil, že Čína není stranou ukrajinského konfliktu, ale vždy bude prosazovat jeho mírové a diplomatické řešení a za tímto účelem bude spolupracovat s Ruskem.

 

https://www.vesti.ru/article/4028646

 

 

📌3. července 2024: 11:15, KREML: PUTIN A TRUMP NEVYJEDNÁVAJÍ O MÍRU NA UKRAJINĚ:

 

Tiskový tajemník ruského prezidenta Dmitrij Peskov poznamenal, že ruský prezident Vladimir Putin nediskutuje s bývalým americkým vůdcem a americkým prezidentským kandidátem Donaldem Trumpem o tématu dosažení míru na Ukrajině.

 

Mluvčí Kremlu komentoval zprávy médií na Západě, že údajně probíhá dialog mezi Putinem a Trumpem o podmínkách ukončení ukrajinského konfliktu.

 

Peskov novinářům řekl, že „tomu tak není“.

 

Na začátku června Putin řekl, že po prezidentských volbách ve Spojených státech se postoj k Rusku nezmění, bez ohledu na to, zda vyhraje Trump nebo současný prezident Joe Biden. Před několika dny Trump znovu slíbil, že před návratem do Bílého domu vyřeší ukrajinský konflikt.

 

Server Politico v úterý napsal, že Trump má v úmyslu změnit politiku NATO jako prezident, zejména to může být odmítnutí expanze na východ na úkor Ukrajiny a Gruzie a také zbavení řady zemí bloku bezpečnostních záruk od Spojených států.

 

https://www.vesti.ru/article/4028665

 

 

📌3. července 2024: 11:46: ZNIČENÍ UKRAJINSKÝCH NÁMOŘNÍCH DRONŮ U NOVOROSSIJSKU BYLO NATOČENO NA VIDEO:

 

Ruské ministerstvo obrany ukázalo záběry z odražení nepřátelského útoku, který se uskutečnil v noci na dnešek v Novorossijské oblasti.

 

Video zachytilo ničení ukrajinských námořních dronů pohybujících se v Černém moři.    Bezpilotní čluny Ozbrojených sil Ukrajiny byly zasaženy služebními palebnými zbraněmi námořní základny Novorossijsk.

 

Následně odborníci zkontrolovali záliv Tsemess a pobřežní pás, nebyly nalezeny žádné nebezpečné předměty a nyní byla zrušena dříve zavedená omezení pohybu v určitých oblastech.

 

Je známo, že byla poškozena dvě komerční zařízení a byt, nedošlo k žádným obětem.

 

https://www.vesti.ru/article/4028760

 

 

📌3. července 2024: 11:29: PODZEMÍ HLÁSILO ÚDER V ZÁPOROŽÍ NA SKLAD OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY A MÍSTO, KDE BYLY VYPUŠTĚNY DRONY:

 

Ve vesnici Malinovka v části Záporožské oblasti, kterou stále kontroluje Kyjev, zasáhly ozbrojené síly RF sklad ozbrojených sil Ukrajiny, hromadění techniky a místo, odkud byly vypuštěny UAV.

 

Podle koordinátora mykolajivského podzemí Sergeje Lebeděva byl nejprve proveden nálet, poté „zbytky prchajících stoupenců Bandery byly pokryty MLRS“ a po chvíli do Malinovky vletěly drony. Zasáhli techniku a dělostřelecká zařízení spolu s posádkou.

 

„Na závěr bylo provedeno několik sérií dělostřeleckých úderů. V důsledku toho byl sklad zasažen silnou detonací,“ řekl zdroj v podzemí.

 

Kromě toho byly podle něj provedeny údery na místo ukrajinské armády ve dvou soukromých domech a jeden „přesný úder“ dopadl na technickou místnost, odkud byly bezpilotní letouny vypuštěny.

 

Ruská armáda provedla několik úderů na sklady ozbrojených sil Ukrajiny v oblasti železniční stanice vesnice Malaja Tokmačka v Záporoží, uvádí RIA Novosti.

 

Výbuchy byly slyšet také na předměstí Guljajpole, kde se nachází sklad ropy a továrny s umístěním personálu a techniky Ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Kromě toho byl zasažen vojenský objekt v Dněpropetrovsku, kde se nachází technika ukrajinské armády a opravují se dělostřelecké systémy, uvedl zdroj v podzemí.

 

https://www.vesti.ru/article/4028674

 

 

📌3. července 2024: 11:59: ŘIDIČ AUTOBUSU S RUSY V TURECKU ZAHYNUL, 16 LIDÍ BYLO ZRANĚNO:

 

Vešly ve známost nové podrobnosti o dopravní nehodě v provincii Antalya, kde ráno autobus s turisty z Ruska a Běloruska narazil do betonového sloupu. Řidič zahynul, 16 Rusů bylo zraněno.

 

„16 občanů Ruska a 4 občané Běloruska, včetně dětí zraněných při nehodě, bylo po poskytnutí první pomoci na místě převezeno do nejbližších nemocnic,“ uvedla turecká média. Podle dostupných informací někteří turisté odmítli jít do nemocnice po primární péči.

 

Řidič autobusu svým zraněním podlehl v nemocnici. V důsledku nehody zůstal ležet na místě, hasiči, kteří dorazili na místo, ho vytáhli, ale zdravotníkům se ho později nepodařilo zachránit.

 

Celkem bylo v minibusu 20 turistů z Ruska a Běloruska. Doprava se ve středu ráno přesunula z hotelů v Alanyi směrem k letišti v Antalyi. K nehodě došlo u vjezdu na most demokracie ve čtvrti Manavgat.

 

https://www.vesti.ru/article/4028786

 

 

📌3. července 2024: 13:27: BĚLOUSOV OZNAČIL SPOLEČNÝ BOJ SNS PROTI NOVÝM I STARÝM HROZBÁM ZA PRIORITU:

 

Zlepšení mechanismů pro společné řešení nových a tradičních výzev je pro Rusko během jeho předsednictví SNS prioritou. Uvedl to ministr obrany Ruské federace Andrej Bělousov.

Ve středu vystoupil na zasedání Rady ministrů obrany členských států SNS a připomněl, že v červnu ruský prezident Vladimir Putin oznámil potřebu vytvořit architekturu rovné bezpečnosti a vzájemně výhodné spolupráce v Eurasii.

 

A důležitou roli v tomto systému, dodal Belousov, hrají mezinárodní organizace – Svazový stát, CSTO, Euroasijská ekonomická unie, SNS a SCO. Důraz je kladen na zvýšení aktivity a autority těchto struktur a navázání dialogu mezi nimi.

 

Ministr obrany také řekl, že Rusko si cení solidarity zemí SNS v boji proti falšování historie. V této souvislosti také upozornil na negativní roli Západu, který ukrajinskou krizi připravil a vyprovokoval a nyní ji protahuje.

 

„Západní země všemi možnými způsoby přimhouří oko nad prozatímní vládou Ukrajiny v rozsáhlém vnucování nacismu v jeho nejakutnějších projevech a vynakládají veškeré úsilí, aby překroutily historickou pravdu,“ řekl Andrej Bělousov.

 

Ministr obrany je nyní v Bělorusku, které slaví Den nezávislosti a 80. výročí osvobození Minsku od nacistických okupantů.

 

Během tříleté okupace vzniklo ve městě ghetto, na genocidu zemřelo asi 400 tisíc lidí, zničeny byly téměř všechny podniky, vědecké a kulturní instituce, 80 % bytového fondu. Bělorusové si historické datum vybrali v referendu na oslavu Dne nezávislosti.

 

https://www.vesti.ru/article/4028860

 

 

📌3. července 2024: 13:16: PUTIN A ALIJEV ZAZNAMENALI POZITIVNĚ SE ROZVÍJEJÍCÍ SPOLUPRÁCI MEZI RUSKEM A ÁZERBÁJDŽÁNEM:

 

Ruský prezident Vladimir Putin a jeho ázerbájdžánský protějšek Ilham Alijev zaznamenali pozitivně se rozvíjející obchodní a ekonomickou spolupráci mezi oběma zeměmi. Prezidenti se setkávají na okraj summitu SCO.

 

Putin upozornil na skutečnost, že obchodní obrat zemí je více než čtyři miliardy dolarů a přímé investice Ruska do ekonomiky Ázerbájdžánu jsou od 4,3 do 4,5 miliardy. Poznamenal, že „trend je dobrý“ – růst v první polovině roku činil asi 13 %.

 

Alijev zase zdůraznil, že růst obchodu demonstruje aktivní interakci ekonomik obou zemí, zaznamenal růst vzájemného vypořádání v národních měnách. Dodal, že existují také „nové myšlenky v energetickém sektoru“.

 

Kromě toho Putin pozval Alijeva k diskusi o rozvoji dopravního koridoru sever-jih. Prezident Ázerbájdžánu zdůraznil, že země je „odhodlána rozšířit infrastrukturu koridoru“ na svém území.

 

Mezinárodní severojižní dopravní koridor (ITC) je trasa o délce asi 7,2 tisíce kilometrů, vede z Petrohradu do přístavu Bombaj (Indie). Plánované uvedení ITC do provozu je naplánováno na rok 2025.

 

Hlava ruského státu ve středu odletěla do Astany, aby se zúčastnila summitu Šanghajské organizace pro spolupráci (SCO), který se koná 3. a 4. července.

 

https://www.vesti.ru/article/4028914

 

 

📌3. července 2024: 13:39: OZBROJENÉ SÍLY RF ZNIČILY VRTULNÍK OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY A ZASÁHLY DÍLNU NA VÝROBU TANKOVÝCH DĚL:

 

Ruské ozbrojené síly zničily ukrajinský vrtulník Mi-24 a také vozidla ženijního letectva, která byla na vojenském letišti v Poltavě, uvedlo ministerstvo obrany Ruské federace.

 

Kromě toho ruské jednotky zasáhly dílnu závodu na výrobu tankových děl a velkorážné munice.

 

Posádky ruských vrtulníků Mi-28NM také podle agentury zaútočily na pozice ukrajinské armády v zájmu skupiny vojsk Sever. Je specifikováno, že všechny cíle byly zničeny. Po dokončení bojové mise provedlo letectvo protiraketový manévr pomocí palubního obranného systému a úspěšně se vrátilo na místo nasazení.

 

https://www.vesti.ru/article/4028989

 

 

📌3. července 2024:

 

 

📌3. července 2024: 14:10: ČERNOMOŘSKÁ FLOTILA ZNIČILA TŘI BEZPILOTNÍ ČLUNY UKRAJINSKÉHO NÁMOŘNICTVA:

 

Ministerstvo obrany Ruské federace oznámilo operaci v Černém moři s cílem zničit síly ukrajinského námořnictva.

Lodě ruské Černomořské flotily za poslední den zničily tři ukrajinské bezpilotní čluny.

 

Již dříve bylo oznámeno, že služební palebné zbraně námořní základny Novorossijsk zničily v Černém moři dva ukrajinské bezpilotní čluny.

 

https://www.vesti.ru/article/4029014

 

 

📌3. července 2024: 14:06: ÚDER NA BELGOROD BYL ODRAŽEN, DESÍTKY AUT BYLY POŠKOZENY, BUDOVA ČERPACÍ STANICE ZAČALA HOŘET:

 

Ve středu odpoledne 3. července výpočty systémů protivzdušné obrany odrazily úder ozbrojených sil Ukrajiny na Belgorod a sestřelily několik cílů při přiblížení k městu.

Podle gubernátora Vjačeslava Gladkova fungovala protivzdušná obrana nad regionálním centrem a oblastí Belgorod.

 

Podle údajů, které jsou k dnešnímu dni k dispozici, nedošlo k žádným obětem ani zraněním, ale došlo k materiálním škodám. Zejména v Belgorodu vypukl sklad pneumatik pro automobily na čerpací stanici, na místě nyní pracují hasiči.

 

„Automechanici, kteří v tu chvíli pracovali na čerpací stanici, zareagovali rychle – zavolali záchrannou službu, ale ještě předtím zkontrolovali, zda není někdo zraněn. A také okamžitě vyvedli lidi z budovy,“ řekl šéf kraje.

 

Je známo, že v Belgorodu byla poškozena také střecha areálu výrobního podniku, tři soukromé domy a 27 vozidel.

 

V okrese Belgorod byly zasaženy dvě obytné budovy a tři auta ve třech osadách.

 

Připomeňme, že dříve ve středu byli v důsledku úderů ozbrojených sil Ukrajiny na město Šebekino a městskou čtvrť Šebekinskij zraněni civilisté – tři zaměstnanci zemědělského podniku, kteří se dostali pod dělostřeleckou palbu, a řidič traktoru napadený na poli kamikadze dronem.

 

https://www.vesti.ru/article/4029079

 

 

📌3. července 2024: 13:44: PRŮZKUMNÝ BEZPILOTNÍ LETOUN NATOČIL RAKETOVÝ ÚTOK NA LETIŠTĚ POLTAVA:

 

Ruská armáda zahájila další úder na místa ukrajinského letectví, uvedlo ruské ministerstvo obrany.

 

Jak vyplývá ze zprávy ministerstva, distribuované ve středu 3. července, tentokrát střelci pracovali na letišti Poltava.

 

Výpočet operačně-taktického raketového systému Iskander zasáhl bojový vrtulník Mi-24 Ozbrojených sil Ukrajiny a vozidla ženijního letectví.

 

Ničení cílů bylo zaznamenáno pomocí průzkumného bezpilotního letounu umístěného v prostoru letiště.

 

Připomeňme, že dříve Iskander zasáhl letiště Mirgorod v Poltavské oblasti, zničil pět ukrajinských víceúčelových stíhaček Su-27 a poškodil další dvě stíhačky podobného typu, které byly v době ostřelování v opravě.

 

https://www.vesti.ru/article/4029053

 

 

📌3. července 2024: 14:03: PUTIN OZNÁMIL, ŽE RUSKO JE PŘIPRAVENO ZVÝŠIT DODÁVKY ENERGIE DO PÁKISTÁNU:

 

Rusko je připraveno zvýšit dodávky energie do Pákistánu, řekl ruský prezident Vladimir Putin na setkání s pákistánským premiérem Šahbázem Šarífem.

 

Ruský prezident je dnes v Astaně, aby se zúčastnil summitu Šanghajské organizace pro spolupráci. Na setkání s pákistánským premiérem Šahbázem Šarífem Vladimir Putin řekl, že vztahy mezi našimi zeměmi se rozvíjejí věcně a přátelsky a obchod roste.

 

Prezident upozornil na energetiku a zemědělsko-průmyslové podnikání.

 

„Dodávky našich energetických zdrojů do Pákistánu již začaly. A jsme připraveni je zvýšit,“ řekl.

 

Rusko se podle něj také snaží přispět k zajištění potravinové bezpečnosti Pákistánu, v souvislosti s čímž zvyšuje dodávky obilí na pákistánský trh.

 

Šahbáz Šaríf zase poznamenal, že dnes obchodní obrat mezi Ruskem a Pákistánem činí 1 miliardu dolarů.

 

„Naše vztahy jsou soběstačné, nezávisí na geopolitické situaci a konjunktuře,“ řekl pákistánský premiér.

 

https://www.vesti.ru/article/4029072

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 02.07.2024“:

➡️☭☆ Posádky MLRS výsadkových sil Ivanovo Guard podporují práci našich útočných skupin poblíž Chasovoy Yar.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️ Během uplynulé noci byla zastavena řada pokusů kyjevského režimu o teroristické útoky pomocí bezpilotních letounů typu letadla a bezpilotních člunů proti cílům na území Ruské federace.

Ve službě bylo zničeno pět UAV nad územím regionu Belgorod, čtyři bezpilotní letouny byly zničeny nad územím Brjanské oblasti, jeden UAV byl zničen nad územím Moskevské oblasti.

Služební palebné zbraně v Černém moři navíc zničily dva bezpilotní čluny mířící směrem na Novorossijsk.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Vladimir Putin blahopřál Alexandru Lukašenkovi k běloruskému Dni nezávislosti

Celý text telegramu:

Vážený Alexandru Grigorieviči,

 

Přijměte prosím upřímné blahopřání u příležitosti Dne nezávislosti Běloruské republiky.

 

Uplynulo přesně 80 let ode dne, kdy Rudá armáda, v jejíchž řadách bojovali naši otcové a dědové bok po boku, osvobodila Minsk od nacistických nájezdníků.

 

Je důležité, aby pouta přátelství a vzájemné pomoci, vytvořená v krutých dobách války, zůstala dnes spolehlivým základem pro rozvoj vztahů strategického partnerství a spojenectví mezi našimi zeměmi. Rusko a Bělorusko plodně spolupracují v různých oblastech a účinně koordinují své úsilí v boji proti vnějším hrozbám a výzvám.

 

Jsem přesvědčen, že další rozšiřování celé škály konstruktivních bilaterálních vazeb a posilování institucí unijního státu plně odpovídá zájmům našich bratrských národů.

 

Upřímně vám přeji hodně zdraví a úspěchů a všem občanům Běloruska štěstí a prosperitu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Na pozadí abnormálního vedra, které zachvátilo Ruskou nížinu a jih Dálného východu, bylo v Ruské federaci zaznamenáno 39 teplotních rekordů denně, z toho 8 v regionálních centrech, uvedla RIA Novosti v Phobos.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Na nepřítele rozpoutali těžkou minometnou palbu.

Posádky 1. gardové tankové armády skupiny vojsk Západ rozmístily minomety, zamířily je pomocí dronu a zničily posádku automatického závěsného granátometu AGS-17 a skupinu operátorů UAV ukrajinských ozbrojených sil.

Objektivní kontrolní data z průzkumného UAV potvrdila zničení cílů.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Na okraj summitu SCO se ruská hlava státu setkává s prezidentem Mongolska Ukhnagiinem Khurelsukh

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V Astaně se Vladimir Putin setkal s prezidentem Ázerbájdžánu Ilhamem Alijevem

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *