, ,

02.10.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně: 🐔🐔🐔 VELKÁ BRITÁNIE: NEZAREGISTROVÁNÍ BYŤ JEDINÉ🐔 SLEPICE VÁS MŮŽE DOSTAT DO VĚZENÍ…

02.10.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: 🐔🐔🐔 VELKÁ BRITÁNIE: NEZAREGISTROVÁNÍ BYŤ JEDINÉ🐔 SLEPICE VÁS MŮŽE DOSTAT DO VĚZENÍ…

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️02.10.2024, TV Nova.cz, Roman Kirsch: JAN LIPAVSKÝ OPĚT „MINISTREM“ – SEBEÚCTA ŽÁDNÁ, PRORADNOST, ALE KORYTO JE DŮLEŽITĚJŠÍ, NESKUTEČNÝ

((Výsměch ministrům zahraničí celého světa. Nejhorší český ministr zahraničí za posledních sto let, Jan Masaryk se musí obracet v hrobě…))

 

„Jan Lipavský odpoledne na Úřad vlády zamířil s demisi, ale kabinet nakonec neopouští.“

 

Redaktor: Zajímavá situace se rozvinula kolem ministra zahraničí Jana Lipavského. Některé vládní strany se vyjadřují, že by mněl zůstat, že je to vynikající ministr zahraničí a že by mněl zůstat i na vzdoru, že je z Pirátské strany. ((která není nikde v EU ani na světě!!!)) Je to skutečně tak vynikající ministr zahraničí?

Jak ho hodnotí Václav Klaus: „Takovým vynikajícím ministrem zahraničí to tedy není, spíše ze všech možných a představitelných hledisek je to naopak, ale…

 

https://youtu.be/5H1vqjhmV0M?si=xrxzHgmDEZ62nyuk

 

 

 

📌02.10. 2024, ☝️ „V ROCE 2024 SE NA BLÍZKÉM VÝCHODĚ ODEHRAJÍ TAKOVÉ UDÁLOSTI, ŽE VŠICHNI ZAPOMENOU, CO JE UKRAJINA

– Vladimir Žirinovskij již předpověděl všechny současné události na Ukrajině, nyní je na řadě Blízký východ.

https://t.me/to_je_nas_svet/29596

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️⚔️🟥02.10. 2024: 🇷🇺 DMITRIJ PESKOV KOMENTOVAL ZHORŠUJÍCÍ SE SITUACI NA BLÍZKÉM VÝCHODĚ – PŘEDSTAVITEL KREMLU ZDŮRAZNIL, ŽE MOSKVA VYZÝVÁ VŠECHNY STRANY KE ZDRŽENLIVOSTI A ODSUZUJE JAKÉKOLI ČINY, KTERÉ VEDOU KE SMRTI CIVILISTŮ.

 

Další z prohlášení Dmitrije Peskova na brífinku:

🟥 Moskva povoluje dočasné omezení letů v oblasti Blízkého východu;

🟥RF nepožádala o telefonický rozhovor mezi Scholzem a Putinem; nedošlo ani k neveřejným kontaktům s německým kancléřem, protože mezi Scholzem a Putinem „navenek“ neexistují žádná společná témata rozhovorů;

🟥K redukci německo-ruských vztahů na nulu došlo z iniciativy Berlína, Putin vždy byl a je otevřen dialogu;

🟥Kreml stále zvažuje možnou Putinovu cestu na summit G20 v Brazílii.

https://t.me/to_je_nas_svet/29597

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️02.10. 2024, Slovenská republika: Europoslanec Blaha: „PROGRESÍVNE SLOVENSKO OBHAJUJE JADROVÚ VOJNU PROTI NÁRODU, KTORÝ NÁS OSLOBODIL OD ZÁPADNÉHO FAŠIZMU.

 

👉Ódor, Hojsík, Cifrová & spol. by za podporu protiruskej rezolúcie Európskeho parlamentu mali byť súdení ako vojnoví zločinci.

Choďte bojovať na Ukrajinu, keď ste takí hrdinovia!“

 

👉Poslanec Európskeho parlamentu Ľuboš Blaha (Smer-SSD) vo svojej glose reagoval na provokáciu Ruska progresívnymi liberálmi aj na článok progresívno-liberálneho portálu Aktuality, ktorý sa do neho pustil za to, že chce mier s Ruskom.

 

ČO NEJDETE BOJOVAŤ NA UKRAJINU, KEĎ STE TAKÍ HRDINOVIA?

 

HLASNÁ TRÚBA PS S NÁZVOM AKTUALITY.SK SA DO MŇA PUSTILI ZA TO, ŽE CHCEM MIER S RUSKOM.

To je rajská hudba pre moje uši.

 

  1. Áno, prosím si ešte dve kilá takejto kritiky. Za to, že chcem mier. Neexistuje lepšia lichôtka, ako keď do vás bijú Aktuality.

 

  1. Áno, pôjdem do Moskvy. Áno, verím, že jedine dialóg s Rusmi prinesie mier. A áno, Rusko nepovažujem za nepriateľa. Upáľte ma.

 

  1. Áno, ospravedlnil som sa ruskému veľvyslancovi Igorovi Bratčikovovi za vojnovú rezolúciu EP, v ktorej PS hlasovalo za západný útok na ruské územie.

 

  1. Pretože ak Západ napadne Rusko, bude tretia svetová vojna. A v tej budú umierať aj naše slovenské deti.

 

  1. Toto dnes obhajuje PS. Vojnu. Jadrovú vojnu. Proti národu, ktorý nás oslobodil od západného fašizmu – a Západ mu to zjavne nikdy neodpustil.

 

  1. Každý, kto zahlasoval za protiruskú rezolúciu EP, by mal byť súdený ako vojnový zločinec. Vrátane Ódora, Hojsíka či Cifrovej.

 

  1. Ten ich miestny zavlasený strašiak Hojsík o mne vyhlasuje, vraj som „zbabelec“, keď nechcem podporovať vojnu proti Rusku.

 

  1. Tak sa ukážte, pán Hojsík, aký ste vy hrdina. Nieže stláčať gombíky s tými vašimi chlpatými prstíkmi. Choďte na Ukrajinu. Bojovať.

 

  1. Veď vy nie ste zbabelec, či? Prečo majú za vaše „kancelárske hrdinstvo“ umierať tisíce Ukrajincov. Veď to vy chcete porážať Rusko.

 

  1. Strkáte sa do zadku západným mocnostiam, vážený pán Hojsík a už z toho normálne páchnete. Ženiete nás do vojny a sám ste zbabelý ako premierný hlodavec.

 

  1. Keď už tak milujete západných liberálov, tak si pozrite, čo píšu v najnovšom Economiste tí vaši milovaní západní liberáli.

 

  1. Ukrajina prehráva. Rusko ju prevyšuje vo všetkom. Ukrajinci nechcú bojovať a tých, čo nasilu odvedú, sú príliš „starí, chorí a opití“, aby bojovali. Toto tam píšu.

 

  1. Zelenského podpora rapídne klesá. Vojnu už na Ukrajine podporujú len staršie ročníky, lebo tých na front nepošlú. Mladí chcú mier.

 

  1. A áno, bez straty územia, ktoré získalo Rusko, to nepôjde. Už to pripúšťa nielen Economist, ale aj arci-rusofób, český prezident Pavel. Ups.

 

  1. Hovorili sme to od prvej chvíle. S Ruskom sa treba dohodnúť, vojna s ním sa nedá vyhrať. Nemali ste dráždiť medveďa. Mali sme pravdu – ako vždy.

 

Je najvyšší čas spustiť s Ruskom mierový dialóg. A ospravedlniť sa za vojnových štváčov v EP. S radosťou pôjdem do Moskvy a urobím to.

A nech Aktuality aj trafí šľak!

 

https://www.infovojna.bz/article/europoslanec-blaha-progresivne-slovensko-obhajuje-jadrovu-vojnu-proti-narodu-ktory-nas-oslobodil-od-zapadneho-fasizmu

 

 

📌02.10. 2024: ♨️PAVEL DUROV UVEDL, ŽE TELEGRAM PŘEDÁVÁ IP ADRESY A TELEFONNÍ ČÍSLA ZLOČINCŮ ÚŘADŮM VE VĚTŠINĚ ZEMÍ JIŽ OD ROKU 2018.

 

„Abychom odstranili zmatky, minulý týden jsme optimalizovali naše zásady ochrany osobních údajů v různých zemích. Naše základní zásady se však nezměnily. Vždy jsme se snažili dodržovat místní zákony – pokud nejsou v rozporu s našimi hodnotami svobody a soukromí,“ uvedl ve svém prohlášení.

 

Zmínil příklad Brazílie, kde Telegram v roce 2024 zveřejnil údaje z téměř 200 zákonných žádostí, a upozornil na nárůst podobných žádostí v Evropě v druhé polovině roku 2024, což souvisí s častějším využíváním správné komunikační linky ze strany úřadů v EU.

 

Podle Durova mohl někdo nabýt dojmu, že došlo k zásadní změně v politice Telegramu, ale pro uživatele se změnilo jen málo.

https://t.me/to_je_nas_svet/29600

 

 

📌02.10. 2024, 10:57: V LPR BYLA ZADRŽENA POZOROVATELKA RAKETOVÝCH ÚTOKŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY V REGIONU:

 

V Luhanské lidové republice byl zadržen obyvatel města Brjanka, která pomáhala ozbrojeným silám Ukrajiny zahájit raketové útoky v regionu, bylo oznámeno regionálnímu oddělení FSB Ruska. Bylo zahájeno trestní řízení podle článku o špionáži.

 

„Obyvatelka města Brjanka shromáždila informace o ozbrojených silách Ruské federace a předala je zástupcům speciálních služeb Ukrajiny, aby zahájili raketové útoky na území republiky,“ uvádí zpráva, která vede TASS.

 

Sama zadržená bezpečnostním složkám řekla, že s ukrajinskou stranou sdílela informace, „které viděla ve městě“ – zejména o tom, kde se nachází ruská armáda. Několikrát také fotografovala techniku přijíždějící do vesnice a data poslala kyjevským kurátorům. Žena zdůraznila, že má ukrajinské občanství, má jedno občanství a nehodlá ho měnit.

 

Dříve byl v Severomorsku zadržen muž podezřelý z vlastizrady. Podle zpráv špehovala a předávala data ukrajinské rozvědce. Ženě hrozí až 20 let vězení

 

https://www.vesti.ru/article/4172563

 

 

📌02.10. 2024, 10:25, „ZEMĚ“: GENERÁLNÍ ŠTÁB OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY PŘESTAL VE SVÝCH ZPRÁVÁCH ZMIŇOVAT VUHLEDAR:

 

Ukrajinský generální štáb již nezmiňuje Vuhledar v DLR jako místo, kde se odehrávají boje, píše publikace „Strana.ua“ na pozadí zpráv na sociálních sítích o osvobození města ozbrojenými silami RF.

 

Poradce šéfa DLR Igor Kimakovskij již dříve informoval, že ozbrojené síly Ukrajiny opustily centrum Vuhledaru, protože tam nemohly udržet obranu. Poslanec Nejvyšší rady Ukrajiny Oleksij Gončarenko (zařazený na seznam teroristů a extremistů v Ruské federaci) řekl, že ozbrojené síly Ukrajiny skutečně ztratily Vuhledar.

 

Jak uvádí Strana.ua, Vuhledar není zmíněn ve shrnutí ozbrojených sil Ukrajiny k 2. říjnu.

 

„Naposledy byl Vuhledar zmíněn v ranní zprávě z 1. října – říkalo se, že ozbrojené síly Ukrajiny odrazily útoky na město,“ upozorňuje deník.

 

Vuhledar se nachází 60-70 kilometrů od Doněcku.

 

https://www.vesti.ru/article/4172574

 

 

📌02.10. 2024, 12:51: V POLSKU NEBYLO MOŽNÉ SESTAVIT UKRAJINSKOU LEGII PRO OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY:

 

Polsko nezačalo s výcvikem brigád ozbrojených sil Ukrajiny kvůli nedostatečnému náboru, řekl šéf polského ministerstva obrany Władysław Kosiniak-Kamysh v rozhovoru pro Wirtualna Polska.

 

„Nejsme zodpovědní za nábor, jsme zodpovědní za přípravu. Jsme připraveni začít cvičit, ale pravděpodobně počet lidí, kteří se přihlásili z ukrajinské strany, je příliš malý,“ řekl Kosinyak-Kamysh.

 

Záměry Ukrajiny byly podle něj v září nesmírně ambiciózní, armáda zemí oznámila vytvoření celé brigády, ale ve skutečnosti nebylo dost lidí ochotných se k ní připojit.

 

V září polský ministr zahraničí Radoslaw Sikorski poprvé oznámil nedostatek lidí pro vytvoření samostatné brigády. A v červenci Volodymyr Zelenskyj ve Varšavě oznámil vytvoření brigády Ukrajinské legie, kam by se mohli přihlásit ukrajinští občané žijící na území Evropské unie. Předpokládalo se, že budou cvičeni v Polsku.

 

https://www.vesti.ru/article/4172872

 

 

📌02.10. 2024, 12:19: RUSKÉ JEDNOTKY OSVOBODILY OBEC VERCHNĚKAMENSKOJE V DLR:

 

Ministerstvo obrany Ruské federace oznámilo, že jednotky jižní skupiny vojsk v důsledku aktivních operací osvobodily osadu Verchněkamenskoje DLR.

 

Vojenský odbor uvedl, že ruská armáda porazila formace 24. mechanizované a 5. útočné brigády ukrajinské armády v oblastech Konstantinovky a Chasov Jar Doněcké lidové republiky.

 

„Ozbrojené síly Ukrajiny ztratily až 855 vojáků,“ informovalo ministerstvo obrany ve shrnutí a dodalo, že zničeno bylo také obrněné bojové vozidlo, 4 automobily, 155mm houfnice M777 americké výroby a zasažen byl také muniční sklad.

 

Již dříve vyšlo najevo, že ruští bojovníci osvobodili Višněvoje v Charkovské oblasti a Krutoj Jar v DLR.

 

https://www.vesti.ru/article/4172925

 

 

📌02.10. 2024, 12:21: MIŠUSTIN OZNÁMIL REKORDNÍ SKLIZEŇ V ZEMĚDĚLSTVÍ:

 

Ruský premiér Michail Mišustin uvedl, že Rusko dosáhlo rekordních výsledků v oblasti zemědělství a stalo se také jedním ze čtyř největších producentů masa na světě.

 

„Naše země se nyní zařadila mezi čtyři největší producenty například masa na světě,“ řekl Mišustin během setkání s Borisem Listovem, předsedou představenstva Ruské zemědělské banky.

 

Předseda vlády zdůraznil, že ukazatele pro většinu hlavních produktů v oblasti domácího zemědělství v roce 2024 byly splněny. Patří mezi ně ryby, maso, rostlinný olej, obilí, cukr. Premiér navíc připomněl rekordní sklizně.

 

„Prezident EEF řekl, že Rusko dosáhlo významných výsledků v oblasti zemědělství,“ řekl.

 

Mišustin zároveň oznámil potřebu zvýšit tempo podpory ruských zemědělských výrobců, včetně potřeby zvýšit dostupnost úvěrů.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4172824

 

 

📌02.10. 2024, 12:05, GAGIN: JE PŘÍLIŠ BRZY MLUVIT O DOBYTÍ VUHLEDARU, VE MĚSTĚ PROBÍHÁ ČISTÍCÍ OPERACE:

 

Na budově správy Vuhledaru je instalována ruská vlajka, ale boje o město pokračují, je vyklízeno od jednotek Ozbrojených sil Ukrajiny, řekl Yan Gagin, poradce šéfa DLR.

 

Je příliš brzy na to, abychom mluvili o osvobození Vuhledaru ruskými jednotkami, řekl Gagin agentuře RIA Novosti.

 

„… Naše armáda je již ve Vuhledaru, na budově místní správy je instalována ruská vlajka. Je však předčasné hovořit o dobytí města,“ řekl Gagin.

 

Ve městě podle něj zůstávají rozptýlené jednotky ozbrojených sil Ukrajiny, probíhá očistná operace. „… To bude nějakou dobu trvat,“ dodal poradce šéfa DLR.

 

Na telegramových kanálech vojenských korespondentů se objevují záběry, na kterých bojovníci ozbrojených sil RF vyvěšují vlajky na budovy ve městě.

 

Publikace „Strana.ua“ ve středu upozornila na skutečnost, že ukrajinský generální štáb poprvé nezmínil Vuhledar v DLR jako místo, kde se odehrávají boje. Poslanec Nejvyšší rady Alexej Gončarenko (zařazený na seznam teroristů a extremistů v Ruské federaci) uvedl, že ozbrojené síly Ukrajiny ztratily Vuhledar.

 

https://www.vesti.ru/article/4172834

 

 

📌02.10. 2024, 12:50: KREML PRACUJE NA OTÁZCE PUTINOVY CESTY NA SUMMIT G20 V BRAZÍLII:

 

Tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov během brífinku uvedl, že Kreml pracuje na otázce cesty ruského vůdce Vladimira Putina na summit G20, který se bude konat v Rio de Janeiru.

 

„Budeme všechny informovat, jakmile bude učiněno konečné rozhodnutí,“ řekl mluvčí Kremlu.

 

Peskov také informoval, že hlava státu navštíví jednu z vysokých škol v hlavním městě 2. října, na Den středního odborného vzdělávání.

 

„V doprovodu našeho ministra školství (Sergeje Kravcova) se seznámí s tím, jak je organizován proces učení, jaké vybavení je tam (instalováno),“ řekl tiskový tajemník prezidenta.

 

https://www.vesti.ru/article/4172913

 

 

📌02.10. 2024, NA EUROASIJSKÉM FÓRU ŽEN SE DISKUTOVALO O PERSPEKTIVÁCH VYUŽITÍ UMĚLÉ INTELIGENCE V MEDICÍNĚ:

 

Ve dnech 18. až 20. září se v Petrohradě konalo čtvrté Eurasijské ženské fórum, největší mezinárodní platforma pro dialog a hledání společných řešení nejpalčivějších problémů. Jedním z ústředních témat byla tentokrát zdravotní péče. Perspektivy rozvoje průmyslu za pomoci moderních technologií byly diskutovány na zasedání „Umělá inteligence ve službách zdraví“.

 

Účastníci diskutovali o možnostech, které umělá inteligence otevírá v preventivní medicíně a diagnostice na základě analýzy dat z monitoringu lidského stavu.

 

Podle Eleny Židkovové, vedoucí Ústředního ředitelství zdravotní péče Ruských železnic, generální ředitelky Ruských železnic – medicína, dnes umělá inteligence transformuje zdravotní péči, pomáhá lékařům rychleji a přesněji stanovovat diagnózy a rozvíjet personalizovanější přístupy k léčbě. To potvrzují jak zástupci odborné veřejnosti, tak výrobci zařízení.

 

Alexey Fetisov, CEO společnosti T1 Holding, hovořil o roli umělé inteligence při diagnostice, detekci a léčbě nemocí v raných stádiích a také upozornil na efektivitu využití AI v obrazové analytice.

 

„To je široce používáno v radiologii a počítačové tomografii, kde se umělá inteligence trénuje na velkém množství snímků. Jejich analýzou je model schopen pomoci lékaři diagnostikovat a najít patologii tam, kde je pro lidské oko obtížné ji odhalit,“ vysvětlil.

 

V rámci zasedání se také diskutovalo o tom, jaké nové profese se mohou v medicíně objevit a jak se v budoucnu změní vzdělávací systém v tomto odvětví.

Podrobnosti najdete v našem videu.

https://smotrim.ru/article/4158169

 

 

📌02.10. 2024, 13:47, ZRCADLO: SCHUMACHER SE OBJEVIL NA VEŘEJNOSTI POPRVÉ PO 11 LETECH PO ZRANĚNÍ:

 

Legendární pilot Formule 1 Michael Schumacher se podle deníku The Mirror zúčastnil svatby své dcery. Akce se konala na Mallorce. Jedná se o první vystoupení pilota na veřejnosti po zranění hlavy, které utrpěl před 11 lety.

 

Je třeba poznamenat, že bezpečnostní pracovníci u vchodu do vily odebrali hostům telefony, aby si nemohli Schumachera vyfotit. Celkem bylo na oslavu pozváno asi 100 lidí. 27letá Gina-Maria se provdala za Iana Bethkeho, o kterém se toho ví jen málo.

 

  1. prosince 2013 se při lyžování ve Francii vážně zranil závodní jezdec Michael Schumacher. Sportovec se udeřil hlavou o kámen a strávil šest měsíců v lékařsky vyvolaném kómatu. Pilot dodnes vyžaduje neustálou lékařskou péči.

 

V červenci letošního roku oznámil mladší bratr bývalého pilota Formule 1 Michaela Schumachera Ralf vztah s jiným mužem (hnutí LGBT je v Ruské federaci považováno za extremistické a zakázané).

 

https://www.vesti.ru/article/4173070

 

 

📌02.10. 2024, 14:12, MWM: ÍRÁNSKÝ ÚTOK BY MOHL UKONČIT IZRAELSKOU INVAZI DO LIBANONU:

 

Masivní íránské raketové útoky by mohly ukončit izraelskou invazi do Libanonu nebo změnit načasování této operace, píše časopis Military Watch.

 

Publikace zkoumá dva důvody ukončení izraelské invaze do Libanonu.

 

Prvním jsou velké škody způsobené íránskými raketami. Podle několika zdrojů údery zasáhly klíčové letecké základny, kde jsou umístěny stíhačky F-15 a F-35. Nyní vyvstává otázka, zda Tel Aviv bude schopen pokračovat v operaci, která právě začala.

 

Druhým je, že po raketovém útoku musí Izrael poskytnout ozbrojenou odpověď Íránu, uvádí se v textu.

 

„Izraelští a západní představitelé široce zdůrazňovali potřebu odvetných akcí proti Íránu, což zvyšuje možnost, že invaze do Libanonu bude odsunuta na nižší pozici na seznamu priorit země.“

 

Írán zahájil sérii raketových útoků na Izrael večer 1. října. Podle zpráv médií bylo vypáleno nejméně 500 granátů. Íránská agentura Tasnim oznámila, že v důsledku útoku byla zničena izraelská letecká základna Nevatim.

 

Portál Shafaqna informoval o vyřazení více než 20 letadel F-35 izraelského letectva.

 

https://www.vesti.ru/article/4173155

 

 

📌02.10. 2024, 14:17, ARMÉNSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ: MUSÍME BÝT OPATRNÍ PŘI VYSTOUPENÍ Z CSTO:

 

Arménský ministr zahraničí Ararat Mirzoyan uvedl, že otázka vystoupení země z CSTO je velmi obtížná, je nutné počítat se všemi riziky.

 

„Myslím, že bychom všichni měli být opatrnější. Není žádným tajemstvím, že stabilita by měla být prioritou a procesy, které se mohou stát, by měly být dobře vypočítané a řízené,“ zdůraznil Mirzoyan.

 

RIA Novosti uvádí, že arménský ministr zahraničí učinil své prohlášení v rámci Varšavského bezpečnostního fóra.

 

Premiér Nikol Pašinjan již dříve řekl, že členství v CSTO údajně představuje hrozbu pro suverenitu republiky, a proto by měla být zmrazena. Kreml odpověděl, že žádné nebezpečí pro suverenitu Arménie nebo jakéhokoli jiného člena nemůže a nepochází ze strany organizace.

 

https://www.vesti.ru/article/4173166

 

 

📌02.10. 2024, 13:23: IZRAELSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ PROHLÁSILO GENERÁLNÍHO TAJEMNÍKA OSN ZA NEŽÁDOUCÍ OSOBU A ZAKÁZALO VSTUP DO ZEMĚ:

 

Izraelský ministr zahraničí Jisrael Katz prohlásil generálního tajemníka OSN Antónia Guterrese za nežádoucí osobu a zakázal mu vstup do země, uvedla tisková služba izraelského ministerstva zahraničí.

 

„Toto rozhodnutí bylo učiněno ve světle Guterresovy reakce na ohavný íránský útok na Izrael, ve kterém … jednoznačně neodsoudil jeho vážnou agresi,“ uvádí se v prohlášení.

 

Noc předtím IDF ohlásila masivní raketový útok z Íránu. Většina střel byla zachycena izraelským systémem protivzdušné obrany. Íránská média uvedla, že asi 80 % odpálených raket zasáhlo cíle umístěné v různých regionech židovského státu.

 

https://www.vesti.ru/article/4173047

 

 

📌02.10. 2024, 13:13: PESKOV OZNÁMIL ALARMUJÍCÍ SCÉNÁŘ VÝVOJE SITUACE NA BLÍZKÉM VÝCHODĚ:

 

Situace na Blízkém východě se vyvíjí podle nejznepokojivějšího scénáře, Rusko vyzývá strany ke zdrženlivosti, řekl tiskový tajemník prezidenta Ruska Dmitrij Peskov.

 

V úterý večer Írán odpálil na Izrael stovky balistických raket. Údery byly zaměřeny na dvě základny izraelského letectva a ústředí izraelské zpravodajské služby Mossad, řekl náčelník generálního štábu íránských ozbrojených sil Mohammad Bagheri.

 

Izrael pohrozil velmi vážnou reakcí, konkrétní opatření se podle zpráv médií plánují k projednání s Washingtonem.

 

„Tato situace se vyvíjí podle nejznepokojivějšího scénáře. Vyzýváme všechny strany, aby na pozadí toho, co se děje, projevily zdrženlivost,“ řekl novinářům mluvčí Kremlu.

 

Peskov dodal, že Kreml odsuzuje jakékoli akce, které by mohly zabíjet civilisty.

 

Ruské úřady podle něj udržují kontakty s oběma stranami konfliktu – Íránem a Izraelem, který je podporován Spojenými státy.

 

Mluvčí Kremlu také uvedl, že v souvislosti se zhoršováním konfliktu na Blízkém východě jsou možná dočasná omezení letů do Íránu a přes Írán, včetně toho, že se to týká ruských delegací.

 

https://www.vesti.ru/article/4173012

 

 

📌02.10. 2024, 15:24: LAVROV SE SETKAL S VEDOUCÍMI DIPLOMATICKÝCH MISÍ ARABSKÝCH ZEMÍ:

 

Ráno 2. října uspořádal ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov neplánované setkání s vedoucími diplomatických misí arabských států akreditovaných v Moskvě. Tématem jednání byl vývoj situace na Blízkém východě.

 

„Hlavní pozornost byla věnována pokračující bezprecedentní eskalaci násilí,“ uvedla na brífinku mluvčí ministerstva zahraničí Maria Zacharovová.

 

Všichni účastníci dialogu podpořili příměří na Blízkém východě. Podle diplomata se setkání konalo na žádost vedoucích diplomatických misí, která byla přijata pozdě večer 1. října. Okamžitě byla vyhoštěna a druhý den ráno proběhlo jednání.

 

Účastníci setkání zároveň vyjádřili obavy z rostoucích rizik rozsáhlé války v regionu, zejména na pozadí odvetného raketového útoku Íránu na Izrael z 1. října. Strany zdůraznily, že všichni účastníci těchto událostí by měli být zdrženliví a zodpovědně přistupovat k urovnání konfliktu v souladu s rozhodnutími OSN a Rady bezpečnosti OSN.

 

Zacharovová dodala, že zástupci arabských států vyjádřili vděčnost za pomoc Ruské federace při řešení situace v regionu, včetně Rady bezpečnosti OSN. Řekla také, že Lavrov a šéfové diplomatických misí potvrdili svůj neměnný závazek k další koordinaci kroků mezi Moskvou a arabskými hlavními městy, které pomohou dosáhnout kompromisu.

 

Diplomat vysvětlil, že mír na Blízkém východě mimo jiné znamená vytvoření suverénního palestinského státu v hranicích z roku 1967 s východním Jeruzalémem jako jeho hlavním městem. Zacharovová nazvala to, co se děje, „tragédií“, která se děje kvůli postavení západních zemí účastnících se Rady bezpečnosti OSN. Zástupce ruského ministerstva zahraničí označil jejich akce za „sabotáž“.

 

https://www.vesti.ru/article/4173320

 

 

📌02.10. 2024, 13:30: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY POTVRDILY STAŽENÍ SIL Z VUHLEDARU:

 

Chortycké uskupení ozbrojených sil Ukrajiny uvedlo, že jednotky kyjevského režimu se stahují z Vuhledaru.

 

Dříve se na sociálních sítích objevily zprávy o osvobození města v DLR ruskými jednotkami, které bylo pod kontrolou ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Jak uvádí Chortycja na svém oficiálním kanálu Telegram, povolení ke stažení ukrajinských jednotek z města bylo vydáno „vrchním velením“.

 

„… Bylo uděleno povolení k provedení manévru ke stažení jednotek z Vuhledaru,“ uvádí zpráva.

 

Ve středu publikace „Strana.ua“ upozornila na skutečnost, že ukrajinský generální štáb poprvé nezmínil Vuhledar v DLR jako místo, kde se odehrávají boje. Poradce šéfa DLR Yan Gagin poznamenal, že je příliš brzy na to, abychom mluvili o osvobození Vuhledaru ruskými jednotkami, rozptýlené jednotky ozbrojených sil Ukrajiny zůstávají ve městě, probíhá čistka.

 

https://www.vesti.ru/article/4172983

 

 

📌02.10. 2024, 15:32: PUTIN PODEPSAL ZÁKON O SMLOUVÁCH S OZBROJENÝMI SILAMI RUSKÉ FEDERACE VE FÁZI SOUDNÍHO ŘÍZENÍ:

 

Ruský prezident Vladimir Putin podepsal ve fázi soudního řízení zákon o smlouvách s ruskými ozbrojenými silami.

 

Ruský vůdce podepsal dva zákony, které umožňují během mobilizace nebo v době války uzavřít smlouvu s obžalovanými, jejichž případy jsou v řízení před soudem první instance nebo v odvolacím řízení. Dokumenty jsou zveřejněny na oficiálním internetovém portálu právních informací.

 

První zákon naznačuje, že soud může pozastavit trestní řízení a zprostit obžalované trestní odpovědnosti, pokud jsou povoláni k vojenské službě během mobilizace nebo v době války nebo uzavřou smlouvu o vojenské službě v ruských ozbrojených silách.

 

Kromě toho je možné pozastavit soudní řízení proti osobám, které spáchaly trestný čin během vojenské služby v ozbrojených silách Ruské federace během mobilizace, stanného práva nebo v době války.

 

Stejný právní mechanismus se vztahuje na odsouzené osoby, nad nimiž byl vynesen rozsudek, ale dosud nenabyl právní moci, včetně fáze odvolacího řízení v trestní věci.

 

Druhý zákon stanoví, že v době mobilizace, stanného práva a války může být smlouva o vojenské službě v ozbrojených silách Ruské federace uzavřena s určitými kategoriemi obviněných osob, které jsou ve fázi soudního řízení, kdy jejich trestní věc již byla předána soudu a je projednávána soudem prvního stupně nebo odvolacím soudem.

 

Připomeňme, že 30. září Vladimir Putin podepsal dekret o podzimní branné povinnosti.

 

https://www.vesti.ru/article/4173407

 

 

📌02.10. 2024, 🇷🇺 MARIA ZACHAROVOVÁ UVEDLA, ŽE SERGEJ LAVROV DNES RÁNO NEPLÁNOVANĚ JEDNAL S VEDOUCÍMI DIPLOMATICKÝCH MISÍ ARABSKÉHO SVĚTA.

 

„Účastníci schůzky se vyslovili pro okamžité ukončení palestinsko-izraelského konfliktu, bylo zdůrazněno, že všechny strany by se měly vyhnout eskalaci, uvedla mluvčí ruského ministerstva zahraničí.

Byly vyjádřeny obavy z rizika velké války na Blízkém východě. 👋

https://t.me/to_je_nas_svet/29601 👈

 

 

📌02.10. 2024: 😂 ZELENSKYJ BY MĚL LETĚT NA ZÁPAD NOVOU UKRAJINSKOU RAKETOU – TAKOVOU RADU DAL NELEGITIMNÍMU UKRAJINSKÉMU PREZIDENTOVI POSLANEC DUMY Z KRYMSKÉ OBLASTI MICHAIL ŠEREMET.

 

Zelenskyj se 1. října pochlubil úspěšnými testy ukrajinské balistické rakety. Šeremet mu poradil, aby raketu vylepšil – přišrouboval k ní sedlo a navždy odletěl na Západ a nechal Ukrajinu na pokoji. 👌👋🙏

 

V komentáři k technické složce Zelenského prohlášení poslanec vyjádřil pochybnosti o schopnosti Kyjeva vyvinout novou raketu vlastními silami. 😂🤣😅🙏

https://t.me/to_je_nas_svet/29602

 

 

📌02.10. 2024: 🇭🇺 MAĎARSKO NEPODPOŘÍ PLÁN EU VYSLAT NA UKRAJINU VOJENSKÉ PORADCE A INSTRUKTORY, UVEDL MAĎARSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ PÉTER SZIJJÁRTÓ: 👋

 

Bohužel je to nebezpečný návrh. Podle našeho názoru výrazně zvýší riziko eskalace války, a tedy jejího šíření. Je to nebezpečné i pro nás, pro Maďarsko, protože pokud nějaký konflikt eskaluje, eskaluje se vždy nejprve u sousedů, a ne těch tisíce kilometrů daleko. Proto tomuto návrhu říkáme ne.

https://t.me/to_je_nas_svet/29603

 

 

📌02.10. 2024: 🇺🇦 AFU OFICIÁLNĚ POTVRDILA ZTRÁTU UGLEDARU. 👋

 

Velení v Chortici uvádí, že po ruských úderech na křídla, které vyčerpaly obranu AFU, hrozilo, že město bude obklíčeno.

 

Vrchní velení udělilo povolení k provedení manévru ke stažení jednotek z Ugledaru s cílem zachovat personál a bojovou techniku a zaujmout pozice pro další akce,“ uvádí se v prohlášení.

https://t.me/to_je_nas_svet/29604

 

 

📌02.10. 2024: ♨️ VIKTOR ORBÁN PROHLÁSIL, ŽE CELÁ EVROPA SE BRZY VYSLOVÍ PRO MÍROVÉ UROVNÁNÍ KONFLIKTU NA UKRAJINĚ. 👋

 

Podle maďarského premiéra zatím pouze jeho země považuje mír za své poslání, ale i ostatní evropské země si uvědomují nesprávnost války a připojí se k hledání mírového řešení.

Orbán uvedl, že Západ ukvapeně přijal špatnou strategii, která prohloubila eskalaci konfliktu mezi Ukrajinou a Ruskem, a zdůraznil, že řešení nebude nalezeno na bitevním poli.

https://t.me/to_je_nas_svet/29605

 

 

📌02.10. 2024: ⚡️ UKRAJINSKÁ ZÁKLADNA PO MĚSÍCÍCH BOJŮ PODLEHLA RUSKÝM JEDNOTKÁM: 👋

Ukrajinské jednotky se stáhly z Ugledaru na východní frontové linii – Bloomberg

Publikace píše, že uhelné město dává vojskům Kremlu strategickou výhodu.

Uvádí se také, že město má v předvečer zimy výhodnou polohu: výškové obytné budovy se nacházejí na vyvýšené rovině uprostřed rovinatých polí. A nachází se několik kilometrů od ruskými ozbrojenými silami kontrolované železnice z Doněcku na Krym.

https://t.me/to_je_nas_svet/29606

 

 

📌02.10. 2024: CO VÁM MAINSTREAM ZAMLČEL Z PROJEVU JULIANA ASSANGE (video)

 

VČERA SE NA MAINSTREAMU, KTERÝ NIKDY NEBYL NA STRANĚ SVOBODY SLOVA, NEBOŤ SLOUŽÍ VÝHRADNĚ JEDNOSTRANNÉ PROPAGANDĚ, OBJEVIL PONĚKUD „VYKOSTĚNÝ“ PROJEV ASSANGE, VE KTERÉM BYLY ZÁMĚRNĚ VYNECHÁNY NARÁŽKY NA SNAHU CIA ODSTRANIT NEPOHODLNÉHO POLITICKÉHO VĚZNĚ.

 

Opakovat tedy tu část, která se objevila téměř všude, nemá význam, nyní se však podíváme na tu část projevu, kterou mainstream záměrně zamlčel.

 

Pro úplnost jen připomínám, že Assange v úterý svědčil před Výborem pro právní záležitosti a lidská práva Parlamentního shromáždění Rady Evropy (PACE).

 

Svůj projev začal omluvou, pokud budou jeho slova postrádat jemnost, která od něj výbor očekává, vzhledem k tomu, že posledních dvanáct let strávil ve vyhnanství nebo vězení.

 

MAINSTREAM SI Z JEHO PROJEVU VYBRAL JEN TO, CO NEBYLO PŘÍLIŠ KONTROVERZNÍ, ALE ZCELA VYPUSTIL PASÁŽ, KDE ODHALUJE SPIKNUTÍ CIA, KTERÁ MĚLA ZA CÍL HO ZAVRAŽDIT.

 

Assange odhalil, jak se ho CIA pokusila zavraždit na velvyslanectví, jak se snažili získat DNA od jeho malého syna a jak pověřili agenta CIA, aby neustále sledoval jeho ženu.

 

Odhalili jsme rozsáhlou výrobu malwaru a virů CIA, stejně jako sabotáž dodavatelských řetězců… Ředitel CIA Pompeo zahájil odvetnou kampaň,“ řekl Assange.

 

Pokračoval vysvětlením, že CIA, vedená Mikem Pompeem, vymyslela plány na jeho únos nebo zabití, přičemž se také zaměřila na jeho kolegy v Evropě krádežemi, hackováním a šířením falešných informací.

 

TYTO POBUŘUJÍCÍ INFORMACE JSOU PODPOROVÁNY VÍCE NEŽ TŘICETI SOUČASNÝMI A BÝVALÝMI AMERICKÝMI ZPRAVODAJSKÝMI DŮSTOJNÍKY, STEJNĚ JAKO DŮKAZY ZE SOUDNÍHO PROCESU S NĚKTERÝMI ZAPOJENÝMI AGENTY CIA.

 

Assange zdůraznil, že akce CIA proti němu, jeho rodině a jeho spolupracovníkům ukazují, jak daleko jsou zpravodajské agentury ochotny zajít v nadnárodní represi.

 

Assange také prohlásil:

„Skutečnost, že CIA se zaměřuje na mě, mou rodinu a mé spolupracovníky agresivními, mimosoudními a extrateritoriálními prostředky, poskytuje vzácný pohled na způsob, jakým mocné zpravodajské agentury provádějí nadnárodní represe.

Takový útlak není ojedinělý.

 

JEDINEČNÉ JE, ŽE O TĚCHTO REPRESÍCH VÍME JEN DÍKY ČETNÝM OZNAMOVATELŮM A SOUDNÍM VYŠETŘOVÁNÍM VE ŠPANĚLSKU.“ 👋👋👋

 

Níže se můžete na proslov podívat (anglicky s německými titulky):

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/co-vam-mainstream-zamlcel-z-projevu-juliana-assange-video/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️02.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: AMERICKÁ STÍHAČKA F-16 SE OTŘÁSLA PŘI NEBEZPEČNĚ TĚSNÉM PRŮLETU RUSKÉ STÍHAČKY SU-25 POBLÍŽ ALJAŠKY.

 

https://youtu.be/mFE9d_8scqk?si=bOupMNKPY06XJkaB

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️02.10.2024, WION, Roman Kirsch: RUSKO-UKRAJINSKÁ VÁLKA: NEJVĚTŠÍ VÍTĚZSTVÍ PRO RUSKO PO OBSAZENÍ MĚSTA VUHLEDAR PUTINOVOU ARMÁDOU

 

https://youtu.be/X0-Aw6aDtUA?si=nRw6l9U67RbNc586

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️02.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTIN UKONČIL MLČENÍ VE VĚCI ÍRÁNSKÉHO ÚTOKU; RUSKO URAZILO IZRAEL NEODSOUZENÍM ÚTOKU Z TEHERÁNU

 

https://youtu.be/z5usnphMuw4?si=efV_sp1J3Hfr9l0S

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️02.10.2024, Oneindia, Roman Kirsch: ÍRÁN VYHLAŠUJE VÍTĚZSTVÍ SVÉHO ÚTOKU: 90% CÍLŮ V IZRAELSKÉ ARMÁDĚ BYLO ZNIČENO; STRACH V TEL AVIVU. 👋👋👋

https://youtu.be/J0QVCQtqvM8?si=Ov6YNnHto2qF1jUG

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️02.10.2024, Oneindia, Roman Kirsch: IZRAEL NAPADEN; TEHERÁN VYBUCHUJE OSLAVAMI; JSOU PÁLENY IZRAELSKÉ VLAJKY V DOBĚ, KDY ÍRÁNSKÉ RAKETY ZASAHUJÍ VOJENSKÉ ZÁKLADNY IZRAELSKÝCH OBRANNÝCH SIL

 

https://youtu.be/cshnqX14AmQ?si=7YE2U8TwtrI0jT3i

 

 

📌📢🔝🔝🔝🙈🙈🙈 02.10. 2024: USA: TRAPNÁ ŠAŠKÁRNA S POLOMRTVÝM 100LETÝM EXPREZIDENTEM CARTEREM VYVOLALA VLNU ROZHOŘČENÍ (video)

👉 Oslava jubilea, kterou však sám oslavenec nijak nevnímal, nyní vyvolává rozpaky až vztek z toho, jak byl již 🛌zcela bezmocný stařík zneužit k trapnému divadlu. Z oslavy možná něco měli všichni okolo, ale je takřka jisté, že samotný Carter vůbec nevěděl, co se s ním děje.

 

👉 Děsivé a ostudné výjevy bývalého amerického prezidenta Jimmyho Cartera, který vypadal, 🛌 jako by byl v kómatu, jsou také zlověstným svědectvím o morálním úpadku bývalé supervelmoci: jak ztrácí poslední smysl pro důstojnost před umírajícím člověkem. 🙈

 

👉 Od února 2023 je Carter v domácí paliativní péči. Nyní v úterý oslavil své 100. narozeniny. 🙈

 

👉 A navzdory svému očividně extrémně špatnému zdravotnímu stavu, 🛌pravděpodobně v komatózním stavu mezi životem a smrtí, byl Carter vezen na svém invalidním vozíku a prezentován veřejnosti prostřednictvím televizních záznamů. 🙈

 

👉 Během záběrů na polomrtvého Cartera zcela troufale uvedli: Také „sledoval“ malou leteckou show s vojenskými letadly.

 

👉 Ostudnou pravdou bylo, že toho již nebyl schopen. Ve skutečnosti – jak je celkem dobře patrné – byla tato morbidní show zinscenována pouze pro všechny ostatní. Carter zřejmě vůbec netušil, co se děje a kde je. 🙈

 

👉 V jeho rodném městě, malém městečku Plains v americkém státě Georgia, bylo Carterovo oblíbené jídlo, arašídové máslo, nabízeno k prodeji v mnoha obchodech.

A hlavně kýčovitá výzdoba připomínala 39. prezidenta USA. Na Carterově střední škole se konal čestný koncert a speciální akce se konala také v návštěvnickém centru poblíž arašídové farmy, kde Carter vyrůstal.

 

👉 A obvyklá gratulace působila jako labutí píseň celému národu:

👉 V zahradě Bílého domu byla představena groteskní dřevěná instalace s číslem 100.

👉 A Carter dostal ocenění od amerického prezidenta Joea Bidena – o němž je známo, že je sám senilní – a od dalších exprezidentů, včetně Obamy, Clintona a Bushe.

👉 „Byl morální síla pro naši zemi a pro svět….. Jeho neotřesitelná víra v sílu dobra v lidech bude i nadále zářným příkladem pro každého,“ řekl mimo jiné Biden.

 

👉 Mnoho lidí na sociálních sítích vyjádřilo rozhořčení a opovržení vůči oficiálním videonahrávkám „CBS.“

 

👉 Lidem vadilo, že byl předváděn🛌 smrtelně nemocný a nehybný stařec, kterého vezli na jeho invalidním vozíku. ((Vytažený z🛌 na👨🏾‍🦼))

Přikrytý bílou přikrývkou byl postrkován od jednoho bodu programu k druhému.

 

👉 Na jeho počest se nad jeho zahradou prolétlo několik stíhaček F-18 a přeletělo (viz video níže).

 

👉 „Prezident Cater byl populární veřejnou osobností. Ale zajímalo by mě, proč je takto ukazován světové veřejnosti?“ – napsal podrážděný uživatel na „X“.

 

👉 Mnozí další toto trapné divadlo ohodnotili jako nevkusné a neuctivé představení.

Zároveň to měla být také předvolební reklama na prezidentskou kandidátku Kamalu Harrisovou, což však lze v kontextu toho, jak to viděla veřejnost, považovat za kampaň poněkud nepovedenou.

 

👉 Carterův vnuk Jason řekl CBS, že jeho dědeček se může hýbat už jen ve velmi omezené míře a nemohl již mluvit po telefonu. 🙈

 

👉 Nicméně Carter údajně vyjádřil své nejdůležitější přání u příležitosti svých významných narozenin více než jasně: stále chce vidět listopadové prezidentské volby a chce hlasovat pro Kamalu Harrisovou.

 

👉JAK JE TO MOŽNÉ V TAKOVÉM STAVU??? 🙈

👉JE VŮBEC SCHOPEN VNÍMAT, ŽE SE MAJÍ KONAT NĚJAKÉ VOLBY??? 🙈

 

((JEŠTĚ BY MOHLI STIHNOUT DO VOLEB EXHUMOVAT NĚKOLIK 🎚️PREZIDENTŮ Z HROBŮ!!!))

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/usa-trapna-saskarna-s-polomrtvym-100letym-exprezidentem-carterem-vyvolala-vlnu-rozhorceni-video/

 

 

 

📌 🐔🐔🐔 02.10. 2024: VELKÁ BRITÁNIE: NEZAREGISTROVÁNÍ BYŤ JEDINÉ SLEPICE VÁS MŮŽE DOSTAT DO VĚZENÍ

 

👉Tento nový zákon, který nabyl platnosti včera, tedy 1. října, byl připraven ještě minulou vládou a nás by mohl zajímat zejména proto, že se velmi zalíbil diktátorské EU, která již o něčem podobném uvažuje také pro své členské země.

 

👉Proto nepochybujte, že i u nás bude možná během několika málo let každý chovatel povinně hlásit každou slepici, ale i holuba nebo venku chovaného exota.

 

👉OSTATNĚ, EU TO V BUDOUCNU PLÁNUJE I PRO JINÁ ZVÍŘATA (zatím je registrace v EU povinná jen pro psy).

 

👉Zákon má hodně společného s tématem, které se opět začíná otevírat na západ od nás a za oceánem ho utlumil pouze hurikán a blížící se volby. Nicméně lze očekávat, že v pravý čas začne mainstream zasévat plánovanou hysterii.

 

👉JDE SAMOZŘEJMĚ O PTAČÍ CHŘIPKU, KTERÁ JE ZÁMINKOU PRO POVINNOU REGISTRACI NEJEN KAŽDÉ SLEPICE NEBO JINÝCH DRUHŮ DRŮBEŽE, ALE I KAŽDÉHO HOLUBA ČI DRAVCE.

 

👉TO JEN POTVRZUJE, ŽE S PTAČÍ CHŘIPKOU JSOU NADÁLE VELKÉ PLÁNY, JAK NASVĚDČUJE I MNOHO DALŠÍCH INDICIÍ.

((🎚️ 🎚️ 🎚️Aby všechny chovy na světě vyvraždili a krmili nás umělými, chemickými látkami naloženými do maket tkzv. masa!!!))

 

👉Můžeme samozřejmě očekávat, že registrované ptactvo bude záhy po oznámení plandemie vybito a to pod záminkou, že by virus mohl zmutovat a přejít na člověka, o čemž ostatně už delší dobu propagandisté hovoří a v USA dokonce přišli i s několika příklady nákazy lidí. ((Virusem, který neexistuje!!!))

 

👉PŘIPOMÍNÁM, ŽE VIRUS MĚL ÚDAJNĚ V USA LETOS NA JAŘE POPRVÉ PŘEJÍT I NA KRÁVY, ALE TAKÉ NA KOČKY A NĚKTERÁ DALŠÍ DOMÁCÍ ČI DIVOKÁ ZVÍŘATA

🐷🐮🐗🐴🐶🐱🐰🐭

 

👉Od 1. října bude nezákonné chovat neregistrované slepice v Anglii, Walesu a Skotsku. Nový zákon se vztahuje i na holuby a dravé ptáky.

 

👉Formálně mají předpisy pomoci připravenosti na ptačí chřipku a podobné nákazy. Někteří pozorovatelé však naznačují, že zákon znamená, že parlament se přestává věnovat závažnějším problémům.

 

👉Ve skutečnosti však půjde o to, aby si nikdo do budoucna nemohl produkovat vlastní vejce či maso, neboť lze očekávat, že v případné vyhlášené pandemie budou všechna registrovaná zvířata vybita 🎚️🎚️🎚️.

((DALŠÍ PLÁN 100% GENOCIDY POD JEDNU MILIARDU POPULACE NA PLANETĚ, ABY JI MOHLI OVLÁDAT, TERORIZOVAT, TÝRAT, OŽEBRAČOVAT, POUŽÍVAT JAKO POKUSNÉ KRÁLIKY DO LABORATOŘÍ, PAK ZABÍT 🎚️🎚️🎚️, JAKO ŠKODNOU…!!!))

 

👉Bývalý konzervativní poslanec a poslanec UKIP Douglas Carswell minulý týden poznamenal:

V BRITÁNII BUDE OD PŘÍŠTÍHO ÚTERÝ §§§§§ TRESTNÝM ČINEM CHOVAT SLEPICI BEZ REGISTRACE NA ÚŘADECH.

((A co tak ještě jim dát hlasovací lístky pro tupce??? 🐔+📩))

 

🤡🤡🤡🙈 ZEMĚ KLAUNŮ.

 

👉Podle předchozích pravidel musela být hejna 50 a více kusů registrována na vládním ministerstvu životního prostředí, potravin a záležitostí venkova (DEFRA).

 

👉NYNÍ SE ZÁKONY ROZŠIŘUJÍ TAK, ABY SE VZTAHOVALY I NA JEDNOTLIVÉ PTÁKY, AŤ UŽ JSOU JEJICH 🥚🥚🥚 VEJCE URČENA PRO KOMERČNÍ NEBO OSOBNÍ SPOTŘEBU – VČETNĚ SLEPIC CHOVANÝCH JAKO DOMÁCÍ MAZLÍČCI (zřejmě jde o různé mini rasy).

 

👉Po konzultacích za předchozí vlády Rishiho Sunaka, které přilákaly méně než 3 500 respondentů, labouristická vláda zavádí nové opatření.

 

👉Pouze 13 % účastníků průzkumu si myslelo, že jsou zapotřebí nová pravidla vztahující se na jednotlivé ptáky. 🐧🦆🐥🦅🦉🦇🦢🦜🕊️🦃🐓🙈

 

👉Jane Howorthová, výkonná ředitelka British Hen Welfare Trust, podporuje změny, ale obává se, že dobrovolníci by mohli být odrazeni od chovu „zachráněných slepic“:

Objevily se výlevy frustrace z toho, že se lidé budou muset podřídit další úrovni byrokracie.

 

👉K dnešnímu dni regulační režim nezahrnuje pouze exotické ptactvo jako andulky a další druhy papoušků, kanárky a podobné druhy, držené v obydlí nebo ve vyhrazeném prostoru bez jakéhokoli přístupu ven.

 

👉Všichni ostatní chovatelé jsou nyní ze zákona povinni každoročně kontrolovat své záznamy a informovat DEFRA o svém vlastnictví ptáků.

 

👉TI, KTEŘÍ SE NEPODŘÍDÍ, RISKUJÍ POKUTU 5 000 LIBER (5 989 EUR) NEBO §§§§§ ŠEST MĚSÍCŮ VĚZENÍ.

 

👉Shodou okolností byl nový režim spuštěn do týdne poté, co byla Velká Británie oficiálně prohlášena za zemi bez ptačí chřipky. ((zatím!!!))

 

👉Znění nového zákona je tak pedantské, jak by se dalo očekávat.

 

👉To však neposouvá Británii o nic blíže k vyřešení klíčové otázky: CO BYLO DŘÍV, SLEPICE NEBO VEJCE?

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/velka-britanie-nezaregistrovani-byt-jedine-slepice-vas-muze-dostat-do-vezeni/

 

 

📌02.10. 2024: CO PÁLILA KAMNA V 19. STOLETÍ?

 

Na hradě a poté i v přilehlých vesnicích badatelé věnovali pozornost kamnům. Štěrbiny na nich byly znázorněny ve formě známky záření. Takové pece mají poněkud neobvyklou strukturu.

 

Topit je uhlím téměř nemá smysl, spotřeba paliva je příliš vysoká. Mnoho modelů nemá trubky vůbec, jako by nevyžadovaly odstranění kouře. Taková kamna mají také rádiové značení.

 

Radiová kamna mohou vytápět obrovské místnosti, na rozdíl od jakéhokoli krbu nebo kamen na dřevo.

 

SKRYTÁ PRAVDA

https://t.me/Absurdnsvet/80819 👈

 

Jen takovou otázečku ještě… Proč se topným tělesům říká v Čechách RADIÁTORY??? 🤔

https://t.me/Absurdnsvet/80820

 

 

📌02.10. 2024: KLÍČÍM……..KLÍČÍŠ, KLÍČÍTE?

 

🟢 PŘÍZNIVÉ ÚČINKY ČERSTVÝCH KLÍČKŮ JSOU ZNÁMÉ JIŽ Z DOB STARÉ ČÍNY A EGYPTA.

 

🌱Ukrývají v sobě vysoký obsah vitamínů, minerálů, antioxidantů i proteinů. Už po dvou hodinách klíčení se v semínku zvyšuje obsah vitamínů a balastních látek o 50 až 200 %. Čerstvé klíčky tak přispívají nejen ke správné funkci orgánů, ale mají značné preventivní, léčivé i regenerační účinky.

 

🌱Salátové klíčky zabezpečují příjem velkého množství čisté energie. Samotné semínko má totiž dostatek sil, aby bylo schopno samo ze sebe, jen za pomoci příznivých vlivů prostředí, vyplodit novou rostlinku.

Klíčením se maximalizuje využitelnost minerálů a stopových prvků rostliny. Vytvářejí se tak enzymy, které jsou důležité pro stavbu a správné fungování lidského organismu.

 

🟢 LÉČIVÉ ÚČINKY KLÍČKŮ 🌱:

 

🌱Pravidelná konzumace čerstvých klíčků předně posiluje imunitu, která se pak snáze uchrání běžným infekcím. Zároveň lépe bojuje i se závažnějším onemocněním, proto mnozí odborníci klíčky doporučují při prevenci, ale i jako součást jídelníčku při léčbě onkologických onemocnění.

 

🌱Malý klíček v sobě nese tolik prospěšných látek, že se o tom dospělé rostlině může jen zdát. Sníte-li lžíci salátových klíčků ředkvičky, zaplaví vás takový počet blahodárných sloučenin, jako byste spořádali přibližně 30 kusů běžných ředkviček z obchodu.

Není divu, že se čerstvé klíčky uplatňují při léčbě onemocnění cév, cukrovky či při poruchách metabolismu.

 

🌱Skvěle působí i při detoxikaci organismu. Jsou velmi lehce stravitelné, usnadňují vstřebávání bílkovin ze stravy, čímž zajišťují správné zažívání.

 

🌱Pro vysoký obsah železa jsou klíčky též vhodné pro anemiky. Vitamín A pomáhá zmírňovat stárnutí buněk, jejich rohovatění a předcházet tak například šerosleposti. Pro lepší představu, brokolice jako salátový klíček obsahuje jedenáctkrát více vitamínu A než konvenční brokolice.

 

🌱Navzdory všem těmto nesporným výhodám salátové klíčky stále ještě nepatří mezi běžné položky českého nákupního košíku. Přitom nejsou vůbec náročné na přípravu. Můžeme je použít samostatně na salát, nebo jen tak na chleba s lučinou.

 

🟢 OBLÍBENÉ KLÍČKY 🌱:

 

* ALFALFA NEBOLI VOJTĚŠKA – je zázračnou rostlinou, která pro své velmi pozitivní vlastnosti byla po staletí využívána v boji proti stárnutí a k celkovému posílení imunitního systému. Čerstvé klíčky vojtěšky jsou velmi vhodné pro vegetariány, kteří se vyhýbají konzumaci živočišné stravy. Klíčky totiž obsahují až 40 procent bílkovin, což je mnohem více, než v sobě ukrývá hovězí maso, vejce či mléko.

 

Kromě toho si alfalfa drží prvenství mezi všemi klíčky díky obrovskému množství minerálních solí a vitamínů. Sklenice čerstvě naklíčených salátových klíčků vojtěšky obsahuje 5- krát více vitamínu C než sklenice pomerančové šťávy.

 

* ŘEDKVIČKA – sníte-li lžíci čerstvých salátových klíčků ředkvičky, zaplaví vás takové množství zdravý prospěšných vitamínů a minerálů, jako byste spořádali přibližně 30 kusů běžných ředkviček z obchodu. Žádný div, že se čerstvé klíčky uplatňují při léčbě cukrovky, při poruchách metabolismu a onemocnění cév. Jsou skvělým pomocníkem při detoxikaci organismu.

 

Jsou velmi lehce stravitelné, nemusíte se tedy stresovat, že vám po nich bude těžko. Naopak, usnadňují vstřebávání bílkovin ze stravy, čímž zajišťují správné zažívání.

 

*SALÁTKOVÁ ŘEDKVIČKA Happyeat má dokonce čtyřikrát více železa než špenát a až osmkrát více než červená paprika.

 

* MUNGO – stále více oblíbené mungo klíčky jsou velmi důležitou položkou thajské a vietnamské kuchyně. Jejich bezesporu nejdůležitějším historickým významem je to, že výhonky klíčků se staly jednou z prvních potravin pro původního pračlověka. Již v dřívějších dobách konzumace mungo klíčků dávala pralidem sílu k lovení a přežití v extrémních podmínkách.

 

Salátové mungo klíčky jsou bohatým zdrojem vitamínů A a B, které zajišťují jedinci velkou psychickou odolnost a silnou imunitu.

 

Kromě jiného také obsahují vápník, železo, fosfor, draslík a hořčík, které vyrovnávají překyselení organismu.

 

Naklíčené mungo mikrosalátky můžete jíst samotné či je přidat jednoduše do jídel.

 

Pamatujte však, že čerstvé klíčky si zachovají nejvíce vitamínů v syrovém stavu.

 

🟢 JAK NA KLÍČENÍ 🌱:

 

Pěstování salátových klíčků vyžaduje velké množství trpělivosti a určitý stupeň profesionality. Pro vaše zahradničení si připravte příslušenství na klíčení, které je k sehnání i na českém trhu. Vyzkoušejte například jednoduchou klíčící misku či lahev s okapem, jež nejsou tak cenově náročné.

 

🌱Klíčit můžete téměř cokoliv. Doporučujeme semínka čočky, brokolice, hořčice, rukoly, cizrny, munga apod.

 

„Hrst semínek propláchněte a vložte přes noc do klíčící nádoby s čerstvou vodou. Semínka během noci nabobtnají a získají vláhu ke klíčení. Doporučujeme vodu, ve které semínka první noc bobtnala, nevylévat. Během noci se do vody absorbuje velké množství živin, tedy je naprosto ideální k zalití květin. Pak už stačí dvakrát denně semínka propláchnout v klíčící láhvi a slít. Díky okapové hraně odteče přebytečná voda.

 

Semínka již po prvním dni klíčení začínají vystrkovat klíčky, které jsou zásobárnou blahodárných vitamínů a živin. Klíčky jsou připraveny ke sklizni ve své nejlepší formě přibližně za 3 až 5 dní. Hotové klíčky slijte přes cedník a properte pod tekoucí studenou vodou. Proudem je zbavíte slupek, které na klíčku po semínkách zůstaly,”

 

„Další možností je semínka na den namočit ve skleněné lahvi (stačí lžíce), přes lahev dát gázu s gumičkou a druhý den vodu vylít a několikrát (minimálně ráno a večer) semínka propláchnout vodou. Lahev následně obrátit, vodu vylít, položit lahev na talíř s vařečkou tak, aby voda mohla odtékat a semínka nestála ve vodě. Semínka klíčí asi 3-4 dny, jakmile se začnou objevovat lístečky, je dobré dát propláchnutá a okapaná semínka ve sklenici do lednice a podle potřeby odebírat. Takto uskladněná vydrží i 14 dní.”

🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢

https://t.me/Absurdnsvet/80821

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️02.10. 2024: MYSLETE NA TO, CO SE PRÁVĚ DĚJE❗️

 

Prof. Dr. Walter Veith

Tři světové války naplánovali svobodní zednáři na vysoké úrovni již v roce 1870. Manzzini a Pike – Neuvěřitelný dokument.

Předpokládá se, že třetí světová válka bude vedena mezi judaismem a islámem a bude se šířit mezinárodně.

 

Video (https://www.youtube.com/watch?v=G0Y4B_3PHq)

https://t.me/Absurdnsvet/80824

 

 

📌02.10. 2024: ORGANIZACE SPOJENÝCH NÁRODŮ CELOSVĚTOVĚ ZASAHUJE DO SVOBODY SLOVA, INFORMACÍ A PROJEVU, ABY PŘED VEŘEJNOSTÍ SKRYLA KRITICKÉ INFORMACE O SVÉM GLOBÁLNÍM UCHVÁCENÍ MOCI‼️

 

👀 Generální tajemník OSN Antonio Guterres: „Digitální platformy jsou zneužívány k podkopávání vědy a šíření dezinformací a nenávisti k miliardám lidí.“

„Tato jasná a současná globální hrozba vyžaduje jasnou a koordinovanou globální akci.“

https://t.me/Absurdnsvet/80826

 

 

📌02.10. 2024: 💥 FINANCIAL TIMES: VYHROCENÁ SITUACE NA BLÍZKÉM VÝCHODĚ NAHRÁVÁ TRUMPOVI.

Poslední rok se Bidenova administrativa snažila zabránit válce na Blízkém východě z obavy, že by se tam USA musely přímo angažovat. Letos však Írán již podruhé vypálil rakety na Izrael.

Donald Trump tvrdí, že za jeho vlády byl „na světě mír“, a že za všechny konflikty může slabá Bidenova administrativa. Poslední eskalace to potvrdila, takže Trump by mohl být v současných volbách na vítězné straně, píše publikace.

https://t.me/to_je_nas_svet/29608

 

 

📌⛔️⚕️STOP💉🦠☄️🎚️☣️⚠️02.10. 2024: „P DIDDY SEZNAM“ OBSAHUJE JMÉNA SPOJENÁ S FARMACEUTICKÝM PRŮMYSLEM.

 

„Jména, která zmíníme… jsou jména, která vás šokují… Mám na mysli banky, farmaceutické společnosti a hotely…“

https://t.me/Absurdnsvet/80836 👈

 

 

📌02.10. 2024: SELHALA ŽELEZNÁ KUPOLE? NEBO JE TO HOAX? (článek 2014)

 

Izraelský vědec a oceňovaný bezpečnostní expert nazval systém protiraketové obrany Iron Dome „největším podvodem, jaký svět viděl“

 

„Železná kupole je zápletka vytvořená zájmovými skupinami, které se bojí míru, včetně bezpečnostního průmyslu a premiéra Benjamina Netanjahua.“

 

Podle Dr. Mottyho Scheffera: „Dnes neexistuje žádná střela, která by dokázala zachytit jiné střely nebo granáty s raketovým pohonem, a Iron Dome je lehký audio systém, který blokuje izraelské veřejné mínění a samozřejmě i sám sebe. Ve skutečnosti všechny výbuchy, které jsme viděli v atmosféře, jsou sebezničením. Železná kupole nevypustila žádnou raketu, která by dokázala zachytit alespoň jednu střelu vypálenou z Gazy.🤔🧐🤔

 

Izraelský expert říká, že obrana Iron Dome je podvod – Middle East Monitor                            https://www.middleeastmonitor.com/20140427-israeli-expert-says-iron-dome-defence-is-a-hoax/amp/

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 02.10.2024“:

➡️☭☆Rusko vyzývá strany konfliktu, aby okamžitě zastavily nepřátelství na Blízkém východě, řekl velvyslanec v Izraeli.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Rusko vyzývá strany konfliktu, aby okamžitě zastavily nepřátelství na Blízkém východě, řekl velvyslanec v Izraeli.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆V Jekatěrinburgu došlo k požáru v budově divadla, požár se již podařilo lokalizovat, probíhá evakuace, informovalo ministerstvo pro mimořádné situace

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Nechal nepřítele bez komunikace

Posádka ATGM Kornet skupiny vojsk Dněpr zničila věž s opakovači ukrajinských ozbrojených sil ve směru Orechovskij v Záporožské oblasti.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Zahraniční agenti Galkin, Bely, Shats a další hvězdy masově opouštějí Izrael uprostřed rozvíjející se války s Libanonem a útoků Íránu, tvrdí média.

Pugacheva a její komediální manžel tedy odjíždějí do USA navštívit svou dceru Orbakaite. Jakmile se situace začala zhoršovat, Galkin zcela odstranil Izrael ze svého turné, po kterém odjel s manželkou na Kypr. Další – Evropa a státy.

Média také uvádějí, že organizátoři připravují zrušení podzimních vystoupení herce Anatolije Belyho a Michaila Shatse.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Zahraniční agenti Galkin, Bely, Shats a další hvězdy masově opouštějí Izrael uprostřed rozvíjející se války s Libanonem a útoků Íránu, tvrdí média.

Pugacheva a její komediální manžel tedy odjíždějí do USA navštívit svou dceru Orbakaite. Jakmile se situace začala zhoršovat, Galkin zcela odstranil Izrael ze svého turné, po kterém odjel s manželkou na Kypr. Další – Evropa a státy.

Média také uvádějí, že organizátoři připravují zrušení podzimních vystoupení herce Anatolije Belyho a Michaila Shatse.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Příšerné záběry z Jamalsko-německého autonomního okruhu: řidiči nakloněného KAMAZu utrhly nohy, když muž vystoupil z kabiny, aby se podíval, co se děje.

Řidič narazil do nějaké překážky, což způsobilo naklonění nákladního vozu. Dělník vystoupil, aby zkontroloval, co se stalo – a v tu chvíli se přímo na něj zhroutil mnohatunový stroj a oddělil jeho dolní končetiny od trupu.

Očití svědci natočili poslední minuty života nebohého.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Byl obětován žák druhého stupně

V Indii zaměstnanci školy na pokraji bankrotu napadli studenta, odvedli ho k oltáři a během rituálu ho uškrtili. Učitelé se tedy snažili potěšit bohy a zlepšit záležitosti vzdělávací instituce.

Policie uvedla, že jde o druhý pokus o provedení rituálu – první zamýšlená oběť utekla potenciálním učitelům.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Putin podepsal zákon, který osvobozuje obviněné sloužící ve vojenské službě od trestní odpovědnosti

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V laboratoři přesných digitálních měření prezident hovořil s vysokoškoláky

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *