, ,

02.07.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

02.07.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌📢🔝🔝🔝 2. července 2024, Ondřej Prokop, předseda hnutí ANO Praha: STAVEBNÍ ÚŘADY HLÁSÍ PROBLÉMY PO CELÉ ZEMI:

 

🛑 „Většina úředníků se od rána nemůže přihlásit“: řekla mluvčí Ml. Boleslavi

 

🛑 „Z pohledu úředníka Stavebního úřadu byla časová kapacita a počet školení pro práci s novým systémem absolutně nedostatečné,“ řekl mluvčí Jihlavy

 

🛑 „Pracovníci stavebního úřadu v systému vůbec nemohou pracovat,“ řekl mluvčí Praha 10

 

Všichni chápeme, že když se dělá zásadní změna, tak jí často provází problémy. Ale to, co předvedl ministr Bartoš s novým stavebním zákonem, to je hukot. Promiňte mi ten výraz, ale tak mohutné problémy se stavebním řízením budou bohužel města po celé republice řešit mnoho měsíců. 🙈

 

KDYŽ SI TO SHRNEME

 

Bartoš připravil úplně nový systém stavebního řízení, ale nenaučil české úředníky používat ho. Ti si ho tak mohli osahat až první den, kdy už ho MUSELI POUŽÍVAT. 🙈

První ráno přišlo přes nový portál cca 11 000 žádostí od občanů. Nejen, že úředníci netušili, jak je zpracovat, ale ještě jim Bartošův systém chvílemi vůbec nefungoval. 😱

Úřadům chodí i žádosti z jiných krajů, které nemají na starosti. Paradoxně ze svého vlastního kraje žádosti mnohdy ani nevidí. Systém jim je neukazuje. 😒

Protože NIKDO NEVĚDĚL, JAK BARTOŠŮV SYSTÉM BUDE PROBÍHAT (Bartoš to nikomu pořádně nevysvětlil a neukázal), lidi na poslední chvíli poslali mnoho tisíc žádostí ve starém režimu. Úředníci tak pracují i o víkendech a po večerech, aby vše odbavili. 😒

 

☝️Jak trefně napsal Patrik Nacher: „Pirát Ivan Bartoš si ukousl sousto, na které jednoduše neměl. Jeho ješitná snaha za každou cenu na poslední chvíli dokázat, že několikaměsíční kritika a skepse zaznívající takřka ze všech stran neměly reálný základ, skončila očekávanou blamáží, s jejímiž důsledky se budou úřady i stavebníci potýkat ještě velmi dlouho…” 🙈

 

https://www.facebook.com/share/kAAiFW23bAFvSzR6/?mibextid=WC7FNe

 

 

 

📌1. července 2024, 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ VOLNÝblog, Jana Černeková: Na Slovensku schválili nový vyvlastňovací zákon, jehož přijetí požaduje EU:

 

👉Nebudete nic vlastnit a budete šťastni. To není jen nějaká nesmyslná fráze, touto větou nám globalisté před lety oznámili, že bude docházet k vyvlastňování majetků.

 

Již opakovaně jsme si zde probírali v Bruselu schválené zákony, díky kterým dojde k vyvlastňování zejména zemědělských podniků v oblastech Natura 2000, jak jsme to v posledních letech mohli vidět v Nizozemsku.

 

👉Časem by však mělo dojít i k vyvlastňování nemovitostí. K tomu dojde buď cestou zákona, který nařizuje povinné rekonstrukce, které si mnozí nebudou moci dovolit, dále půjde o nemovitosti v předem určených přírodních oblastech (viz výše) a v neposlední řadě půjde o zákon, o kterém se můžete mnohem víc dozvědět ve videu níže.

 

Jde o zákon o mimořádných opatřeních pro strategické investice a pro výstavbu transevropské dopravní sítě, který byl schválen v EU.

 

👉Na jeho základě bude možné vyvlastnit i mnoho dalších nemovitostí, tedy nejen ty v oblastech Natura 2000. Na Slovensku již zákon, který požadovala EU, nově schválili – a je tam kolem toho nyní značný humbuk.

 

Výčet nemovitostí, které mohou být na základě daného zákona vyvlastněny, je velmi dlouhý, takže vyvlastnění se může týkat jakéhokoli vlastníka nemovitosti. Zákon velmi pravděpodobně schválí také český parlament, neboť jde o požadavek EU, takže jej budou muset implementovat všechny členské země.

 

👉Vzhledem k tomu, že jsme vždy měli, máme (a budeme mít) eurohujerský parlament, je prakticky jisté, že bude zákon přijat i u nás.

 

Níže je velmi detailně vysvětleno, co zákon obsahuje a jak velmi jednoduše může na jeho základě dojít k vyvlastnění.

 

👉To, že proglobalistická vláda pro zákon hlasovala, mne nijak neudivuje. Hlasování v EU sleduji dlouhodobě a nezdá se, že by Slovensko nebylo s politikou v EU nijak v souladu.

 

👉Připomínám, že nedávno schválený zákon, který také vede k vyvlastňování, odmítlo jen několik evropských zemí, nicméně Česká republika i Slovensko hlasovaly pro, i když samozřejmě ministři při hlasování museli vědět, že zákon poškodí mnoho občanů, ale také přispěje k likvidaci zemědělství.

 

To, že je tedy slovenská vláda proglobalistická, je jasné dávno. V tom se od vlád ostatních zemí nijak neliší.

 

👉Níže si můžete poslechnout asi dvouhodinové video, které je převážně na toto téma. Poslechla jsem si jej celé, nicméně stačí i část, jen pro vaši informaci. Některé dílčí části zákona se pak samozřejmě mohou poněkud lišit, nicméně základ, který povede k vyvlastnění, bude samozřejmě v celé EU totožný.

 

https://volnyblog.news/na-slovensku-schvalili-novy-vyvlastnovaci-zakon-jehoz-prijeti-pozaduje-eu/

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️2. července 2024, PODĽA KALIŇÁKA, BUDE MAŤ PREMIÉR FICO, PO ATENTÁTE, TRVALÉ NÁSLEDKY. AKO TO DOPADNE S KOALÍCIOU A SPOLOČNOSŤOU, AKO TAKOU?

 

👉 Včera sme sa v diskusnej relácii O 5 minút 12 dozvedeli od ministra obrany Roberta Kaliňáka, že premiér Fico bude mať po atentáte z polky mája, trvalé následky. Je to rozhodne negatívna správa, ale určite nás vzhľadom na závažnosť útoku nemôže prekvapiť. Ani samotný fakt, že premiér utŕžil celkovo až štyri strelné poranenia, ktoré ho len o ,,chlp“ doslova nezabili, už priamo na mieste, nezabránili tomu, aby sa šírili choroboplodné a úbohé úvahy o tom, či sa vôbec jednalo o závažný útok. Dokonca sme mali možnosť aj zachytiť až doslova konšpiračné teórie, či páchateľ použil ostrú muníciu, či páchateľ nepoužil plynovú zbraň, dokonca, či to náhodou, nebolo aj tak trocha zinscenované.

 

👉 Tieto hlúposti vyvrátila, teda vyvrátila, u príčetnej časti spoločnosti, ani nič vyvracať nebolo treba, generálna riaditeľka nemocnice s poliklinikou v F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici Miriam Lapuníková. V celku príjemnom rozhovore v relácii Karty na stôl s Norbertom Dolinským pre Plus JEDEN DEŇ porozprávala o celej situácii okolo zranení a samotnej hospitalizácii premiéra Fica. O tom, že situácia okolo zranení premiéra bola nesmierne závažná, najlepšie ilustrujú jej slová: ,,Budem to komentovať slovami mojich kolegov. Na takéto útoky nie sme zvyknutí. Reálne sa pri takýchto zraneniach pacient dožije málokedy rekonvalescencie. Buď sa nestihne dostať na operačnú sálu, má zasiahnutý orgán nevyhnutý pre život, alebo vykrváca do dutiny brušnej. V tomto prípade, našťastie, guľka minula tepnu. A už len to, že operačný výkon trval päť hodín indikuje, že to nebolo jednoduché.“

 

👉 V prvotných momentoch po privezení sa dokonca počítalo, aj s možnosťou transplantácie čreva, respektíve jej veľkej časti. Vedenie tímu, ktorý sa staral o premiéra kontaktovalo všetky potrebné odborné zdravotné zariadenia u nás, ale aj napríklad  Inštitút klinickej a experimentálnej medicíny v Prahe. Áno, jedná sa o predsedu vlády, čo indikuje, že zaiste dostal tú najlepšie možnú zdravotnú starostlivosť, avšak na druhej strane, aj premiér je len človek z ,,mäsa a kostí“, a ako sa hovorí, ktorý na konci dňa bojoval o holé prežitie.

 

👉 Pani riaditeľka Lapuníková tlmočila aj slová svojich podriadených o tom, aký bol Robert Fico vlastne pacientom. Určité veci z časti aj v priebehu času tlmočil vicepremiér Kaliňák, keď opakovane potvrdzoval, najmä ešte počas toho, keď sa Fico nachádzal v Banskej Bystrici, že sa plne venuje rekonvalescencii, pričom aj napriek tomu, že si všetko dobre pamätal, tak sa nezaoberal mediálnym a politickým dianím po atentáte. Generálna riaditeľka to potvrdila slovami: ,,Všetci kolegovia boli veľmi milo prekvapení. Bol mimoriadne skromný a počúval všetky inštrukcie zdravotníckeho personálu. Čo je veľmi ľudské a milé, dokonca v rámci svojho voľného času zmotával obväzy. Nechcel totiž iba ležať a počúvať mediálne informácie, nemal ani zapnutý televízor. Povedal, že chce vstúpiť sám do seba, zamyslieť sa a skoncentrovať svoju myseľ. Venoval sa iba svojmu skorému zotaveniu. Veľmi intenzívne. Ako náhle mohol urobiť nejaký pokrok v liečbe, tak robil veľmi intenzívne. Napríklad, keď mu lekári dovolili posadiť sa, robil to dovtedy, kým mu nepovedali, že už má prestať. Všetci skonštatovali, že iba vďaka jeho vynikajúcej kondícii bol schopný zvládnuť tak rozsiahle poranenia, ktoré mal.“

 

👉 Niektoré médiá takzvaného hlavného prúdu, najmä niektoré najagresívnejšie liberálne denníky, si dali na pár dní po atentáte pokoj a nasadli na vlnu ,,zmierenia“ spoločnosti, to však trvalo maximálne len do chvíle, pokiaľ začínalo byť čoraz zrejmejšie, že Fico atentát prežije.

👉 Potom sa nielenže vrátili do starých koľají, ale povedal by som, že čo sa týka agresivity a brutálnosti svojich prejavov, tak ešte pritvrdili. Tí, už asi iní nebudú, je to ich postoj a línia, ktorej sa držia, a zjavne aj držať budú, aj keby ich mala dotiahnuť až k bezvýznamnosti, a to aj napriek nemalým finančným prostriedkom, ktorými disponujú. Napríklad, podľa analýzy výskumného centra agentúry Reuters, je dôvera v médiá(teda v mainstream, pozn. autora)  na Slovensku najnižšia za posledných osem rokov a dosahuje len 25%.

 

👉 Samozrejme, že redakcie týchto médií vám odkážu, že za to môže správanie koaličných a vládnych politikov, ktorí idú diskutovať radšej ku kadejakým ,,konšpirátorom“ a ,,dezinformátorom“, než aby si prišli ,,podiskutovať“ ku nim, do ich ,,objektívnych“ redakcií. Koaliční politici a predstavitelia vlády, prehodnotili po atentáte na Fica svoj postoj a začali odpovedať aj médiám, ktorým dovtedy neodpovedali. Pozrite si však akékoľvek kladenie otázok na tlačových besedách po 15.máji a posúďte sami, že k čomu to viedlo.

 

👉 Toľko dnes môj komentár, pričom musím uznať, že pred letom sa udiali aj ďalšie dôležité momenty, ako je prijatie opatrení lex atentát, novely mediálneho zákona, určité záležitosti v justícii, ale aj udalosti na medzinárodnej scéne napríklad. Na otázku z nadpisu v tomto komentári odpoveď nedám, nechám na všetkých čitateľov, nech si odpovedia sami. Verím, však, že počas letnej sezóny mi ostane dostatok priestoru sa venovať aj týmto témam a ich prípadným súvislostiam.

 

Autor: Dušan Deák

 

 

 

📌2. července 2024, DONUCENÍ OČKOVÁNÍ, SCHVÁLENÍ PANDEMICKÉ SMLOUVY BUDE!!!!!!

Vyslechnete, co zrůdy pro nás připravili a jaké budou donucovací prostředky v pokračování plošné, CELOSVĚTOVÉ genocidy!!! 🤬

 

https://www.facebook.com/eva.novotna.7161/videos/445877784868410/?rdid=Wv6KrK1zlwF4wWPZ

 

 

📌2. července 2024, PÁR FAKTŮ O BAMBUSU: 🤓

 

  1. Rychlý růst: Bambus je nejrychleji rostoucí rostlina na světě. Bylo zaznamenáno, že růst o 47,6 palců za 24 hodin. Některé druhy mohou za optimálních podmínek vyrůst i přes metr denně. Nový bambusový výhon dosáhne své plné výšky za necelý rok.
  2. Uvolňování kyslíku: Bambusový háj uvolňuje o 35 % více kyslíku než jakýkoli jiný strom venku.
  3. Absorpce oxidu uhličitého: Bambus každý rok absorbuje oxid uhličitý rychlostí 17 tun na hektar. Vzhledem k tomu, jak rychle rostlina roste, může působit jako cenný uhlík.
  4. Nevyžaduje se žádné hnojivo: Bambus nepotřebuje k růstu hnojivo. Dokáže se sámmulčovat tím, že upustí své listy a využívá živiny k růstu.
  5. Odolnost proti suchu: Bambusy jsou rostliny tolerující sucho. Mohou růst v poušti.
  6. Výměna dřeva: Bambusy lze sklízet za 3-5 let ve srovnání s 20-30 lety většiny měkkých stromů.
  7. Stavební materiál: Bambus je neuvěřitelně silný a pevný. Sloužil jako opora pro beton i lešení, mostů a domů.
  8. Stabilita půdy: Bambus má širokou síť podzemních kořenů a oddenků, které zabraňují erozi půdy.
  9. Přírodní klimatizace: Bambus v létě ochlazuje obklopující vzduch až o 8 stupňů.
  10. Invazivita: Některé druhy bambusu, zejména „běžících“ bambusů, mohou být invazivní díky svým rozsáhlým kořenovým systémům, které umožňují rychle Ne všechny druhy jsou však invazivní a při řádném řízení lze dopad na životní prostředí minimalizovat.

 

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1977552775995519&set=gm.1289604271832359&idorvanity=1250840562375397

 

 

📌2. července 2024, ♨️ VIKTOR ORBÁN SE DNES V KYJEVĚ SETKÁ S VLADIMIREM ZELENSKÝM – BUDE TO JEHO PRVNÍ CESTA NA UKRAJINU OD KONFLIKTU.

Maďarsko den předtím převzalo předsednictví Rady EU.

„Viktor Orbán, který již dříve protestoval proti dodávkám zbraní na Ukrajinu a vyzýval k mírovému řešení konfliktu, bude jednat nejen se Zelenským, ale i s dalšími ukrajinskými představiteli,“ uvedl Financial Times.

Orbán se Zelenským krátce hovořil na summitu EU v Bruselu na konci června.

https://t.me/to_je_nas_svet/27499

 

 

📌2. července 2024, ☝️ TUCKER CARLSON: „S BIDENEM JE KONEC. VĚŘTE MI.

 

Příliš mnoho prominentních demokratů tvrdilo, že má poškozený mozek. Už to nebudou moci vzít zpět. Musí ho odstranit a také to udělají. Jedinou otázkou je kdy. Pokud jsou chytří, udělají to okamžitě. Pokud je Kamala kandidátkou, mohla by se také stát prezidentkou.

Otázkou zůstává Trump a jeho odsouzení z 11. července. Bidenův kolaps dělá tento okamžik mnohem nebezpečnějším, než byl. V tuto chvíli není Trump jen republikánským kandidátem, ale ve skutečnosti předpokládaným prezidentem. Pokud ho chcete zavřít do vězení, bude to lepší za velmi závažný zločin, se kterým všichni souhlasí, že ho spáchal. V opačném případě riskujete úplné zničení systému a navždy. Jsme ve skutečném nebezpečí. „Demokrati musí ustoupit.“

https://t.me/to_je_nas_svet/27500

 

🇺🇸 SLEPÁ ULIČKA PRO AMERICKÉ DEMOKRATY? Bidenův štáb uvedl, že nahrazení Bidena ve volbách jiným kandidátem by vedlo k „chaosu“ a vítězství Trumpova.

https://t.me/to_je_nas_svet/27501

 

 

📌2. července 2024, 🤡 TUSK SLÍBIL, ŽE UKRAJINA „DŘÍVE ČI POZDĚJI“ PORAZÍ RUSKO DÍKY POLSKÉ A AMERICKÉ ARMÁDĚ.

Polský premiér to prohlásil na setkání s vojáky v centru pomoci Ukrajině, které se nachází na letišti Rzeszów-Jasienka.

Podle Tuska Polsko oceňuje přítomnost amerických vojáků na svém území. Šéf vlády vyjádřil naději, že v zemi zůstanou „co nejdéle“.

https://t.me/to_je_nas_svet/27502

 

 

📌2. července 2024, ♨️ SCOTT RITTER: „BRICS JE FÓRUM, KTERÉ MĚNÍ CELOU MAPU HRY.

Rusko nyní předsedá BRICS. Vše má nyní na starosti Vladimir Putin. Ruský cíl si stanovil v jihovýchodní Asii, stejně jako kdysi v Africe. Rusko ovládá tichomořskou oblast. Tohle měla být zóna vlivu USA, tohle měla být naše oblast světa. Ale Rusko řeklo: „Tentokrát ne, hoši.“

https://t.me/to_je_nas_svet/27503

 

 

📌2. července 2024, ⚡️ ZEMĚ NATO PŘIPRAVILY NOVÁ OPATŘENÍ DLOUHODOBÉ PODPORY UKRAJINY PRO PŘÍPAD, ŽE V AMERICE ZVÍTĚZÍ TRUMP A V EVROPĚ PRAVICE, UVEDL DENÍK THE WALL STREET JOURNAL.

Nová opatření budou oznámena na summitu ve Washingtonu.

ZA VOJENSKOU POMOC A VÝCVIK VOJÁKŮ BUDE ZODPOVĚDNÉ NATO, NIKOLI USA, „takže i když Spojené státy omezí nebo stáhnou podporu těmto snahám, nezmizí,“ řekl publikaci bývalý stálý zástupce USA při NATO Ivo Daalder.

Na Ukrajinu bude vyslán vysoký civilní úředník. V německém Wiesbadenu bude zřízeno nové velitelství 700 západních vojáků, kteří budou koordinovat dodávky vojenského vybavení a výcviku pro AFU. Převezme velkou část mise, kterou dosud vykonávala americká armáda.

https://t.me/to_je_nas_svet/27504

 

 

📌2. července 2024, 🇺🇸 AMERICKÁ VICEPREZIDENTKA KAMALA HARRISOVÁ JE NAVZDORY SVÉ POLITICKÉ SLABOSTI POVAŽOVÁNA ZA NEJPRAVDĚPODOBNĚJŠÍHO KANDIDÁTA, KTERÝ NAHRADÍ JOEA BIDENA, POKUD TEN ODSTOUPÍ Z VOLEBNÍHO KLÁNÍ, PÍŠE THE WALL STREET JOURNAL.

Přestože je Harrisové rating stejně nízký jako u současného prezidenta, zůstává populární mezi černošskými voliči a ženami.

https://t.me/to_je_nas_svet/27505

 

 

📌2. července 2024, 🇭🇺🇺🇦 VIKTOR ORBÁN PŘIJEL DO KYJEVA A HODLÁ SE ZELENSKÝM DISKUTOVAT O „MOŽNOSTI NASTOLENÍ MÍRU“ A BILATERÁLNÍCH VZTAZÍCH, – tiskový mluvčí prezidenta.

https://t.me/to_je_nas_svet/27506

 

 

📌2. července 2024, 🤡 „PLENKOVÝ PREZIDENT JE NYNÍ KRÁLEM NAD ZÁKONEM, BOJÍM SE O NAŠI DEMOKRACII, NESOUHLASÍM

Americký prezident Biden v reakci na pondělní rozhodnutí Nejvyššího soudu USA, který Trumpovi přiznal omezenou imunitu vůči trestnímu stíhání za prezidentské činy.

https://t.me/to_je_nas_svet/27507

 

 

📌2. července 2024, BLÍŽÍ SE LETNÍ OLYMPIJSKÉ HRY V PAŘÍŽI A BYLA PŘEDSTAVENA KOLEKCE ODĚVŮ, V NICHŽ SE BUDE PREZENTOVAT ČESKÁ REPREZENTACE.

 

Její autor tvrdí o českém národu, že je myšlenkově zaostalý a předložil již schválenou sadu vytvořenou pro bezpohlavní sportovce. Respektive tak své dílo uvedl. Prezentaci navíc doplnil snědým představitelem africké menšiny, který má vystihovat podstatu češství. Jde o další záměrnou provokaci poté, co oblečení národního týmu vyslaného do Francie nevyužívá výhradně českých symbolů a barev. Jde o smutnou ukázku degradace České republiky. Módní návrhář evidentně nepochopil, na jakou akci jeho kolekce směřuje a co má představovat. To už můžeme nechat hrát našim vítězům místo hymny nějakou odrhovačku provázející průvod homosexuálů Prag Pride.

https://www.inadhled.live/sport/olympijska-prezentace/

 

 

📌2. července 2024, 🤡 POKUD JDE O BOJ PROTI NELEGÁLNÍ MIGRACI, OBĚ NAŠE ZEMĚ JSOU OBĚŤMI TÉTO ORGANIZOVANÉ MIGRAČNÍ VLNY, KTEROU ORGANIZUJÍ PUTIN A LUKAŠENKO – DONALD TUSK

„Nepochybuji o tom, že je i v zájmu německého státu, aby tato hranice byla velmi účinně střežena a aby Evropa, Polsko, Německo a Evropa byly v bezpečí i v případě agrese z východní hranice,“ řekl polský premiér na setkání s Olafem Scholzem

Tusk uvedl, že to vyžaduje velmi koordinovaný a společný postup.

https://t.me/to_je_nas_svet/27510

 

 

📌1. července 2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková, Baxter Dmitry: MARINE LE PENOVÁ SE ZAVÁZALA ZAHÁJIT „NALÉHAVOU KAMPAŇ MASOVÝCH DEPORTACÍ:

 

Předsedkyně francouzského Národního shromáždění Marine Le Penová slíbila, že zasáhne proti radikálním islamistům ve Francii tím, že se pustí do vysoce prioritní kampaně zavírání mešit, zbavování občanství a deportací.

 

Podle Le Penové, jejíž strana Národní shromáždění tento týden vyhrála ve Francii první kolo voleb, je radikální islám nepřítelem západní civilizace a musí být potrestán, aby ochránil tradiční francouzskou kulturu před zničením zevnitř.

 

„Ti, kdo jsou napojeni na islamistickou ideologii, musí být zbaveni své národnosti a vyhoštěni,“ oznámila Le Penová během předvolebního shromáždění tento týden.

 

„Francouzi, kteří přijmou ideologii nepřítele, musí být potrestáni. Radikální mešity budou uzavřeny… a Muslimské bratrstvo bude rozpuštěno,“ pokračovala Le Penová.

 

Expert na mezinárodní vztahy Paul Monk řekl Sky News Australia, že Marine Le Penová odvádí z konzervativního hlediska „skvělou práci“

 

Francouzská strana Národní shromáždění zaznamenala v prvním kole parlamentních voleb, které se konaly o víkendu, obrovské velké zisky, takže centristická vláda prezidenta Emmanuela Macrona je na pokraji neúspěchu.

 

„Marine Le Penová odvádí skvělou práci z konzervativního hlediska – přetvořila Rassemblement National od dob svého otce, který byl nepochybně fašista,“ řekl Monk moderátorce Sky News Petě Credlin.

 

„Odpovídá tak, jak má Donald Trump a další vůdci objasnit obavy veřejnosti z nelegálního přistěhovalectví, vlastně imigrace a rozsahu přistěhovalectví.“

 

https://volnyblog.news/marine-le-penova-se-zavazala-zahajit-nalehavou-kampan-masovych-deportaci/

 

 

📌2. července 2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková, RHODY WILSON: DŮVĚŘIVÍ A MOŽNÁ ŠÍLENÍ LIDÉ A DALŠÍ LETMÉ POSTŘEHY:

 

Dr. Vernon Coleman ve svých posledních pozorováních „Passing Observations 252“ poznamenává, že v Británii je asi deset milionů důvěřivých a možná i šílených lidí, kteří nyní každý den berou statin.

 

Ale nejsou to jediní důvěřiví lidé ve Spojeném království. Jsou také tací, kteří věří ve změnu klimatu a očkování a Great Reset a Net Zero – včetně většiny našich místních zastupitelů.

 

Když už mluvíme o politice, nejhorším scénářem po všeobecných volbách Spojeného království je koalice labouristů a liberálních demokratů.

 

„Snadno můžete říct, kolik drzých, neomylných fašistů je dnes ve Spojeném království. Jsou to ti, kteří mají ve svých oknech nebo na zahradách oranžové plakáty liberálních demokratů,“ říká Dr. Coleman.

 

Od Dr. Vernona Colemana

 

  1. V poslední době bylo několik mírně teplých dnů, ale v polovině června 2024 byla oficiální teplota pro nejteplejší část Anglie v noci chvějící se čtyři stupně C a přes den svižných osm stupňů C. (Když jsme se začali třást, znovu jsme zapnuli ústřední topení.) A přesto nám bylo řečeno, že teplota je v dané roční době nadnormální. Pokud nevíte, co se děje, podívejte se prosím na moje video s názvem „The Covid Genocide Unraels“. Děsivé vysvětlení změn našeho počasí najdete na konci videa. A samozřejmě, vysvětlení nemá absolutně nic společného s auty, krávami, letadly nebo sopkami.

 

Pro shlédnutí videa klikněte ZDE:

 

2.Nejlepším scénářem ve volbách ve Spojeném království by byl parlament plný nezávislých (nestranických) poslanců. To se nestane.

👉Druhý nejlepší scénář: koalice mezi konzervativci a reformou. Žádný jiný přijatelný výsledek neexistuje.

👉Nejhorší scénář: koalice mezi labouristy a liberálními demokraty.

 

  1. Nyní je téměř nemožné jít na procházku kamkoli v Anglii, aniž byste se vymkli kontrole z vodících psů. Nikomu nezáleží na lidech, kteří jsou nervózní ze psů nebo kteří nemají rádi kousání. A zdá se, že policie si neuvědomuje zákon, který činí přestupek, pokud někdo nahlásí, že byl na jakémkoli veřejném místě znepokojený, rozrušený nebo nervózní kvůli psovi. 👉Každý, kdo je pokousán psem, by měl podat formální stížnost na policii a zažalovat majitele o vysoké částky jako náhradu škody.

 

  1. Asi deset milionů důvěřivých a možná šílených lidí v Británii nyní užívá Statin každý den. Těším se na výzkum, který potvrdí, že je bezpečné užívat jeden z těchto léků spolu s vakcínou proti covid-19. 👉O rizicích se Statiny jsem psal v 90. letech a nezměnil jsem na ně názor.

 

  1. Sestra byla suspendována na šest měsíců za to, že bez povolení užila dvě tablety proti bolesti hlavy. Na druhou stranu ani jedna sestra nebyla suspendována za injekční podání vakcíny proti covidu-19 pacientům – 👉produkt, o kterém je známo, že je zbytečný a nebezpečný.

 

  1. Před čtyřmi lety mi Amazon pravidelně uděloval ceny za to, že jsem byl jedním z jejich 100 nejlepších autorů. Dnes, po čtyřech letech lží a pomluv o korporátních médiích a internetu, pochybuji, že jsem mezi jejich milionem nejlepších autorů. Více o tom, jak úřady potlačují pravdu, si můžete přečíst v mé knize „Truth Teller: The Price “, která je k dispozici v knihkupectví na http://www.vernoncoleman.com

 

  1. Pokud máte na dveřích dva zámky, můžete si je splést lupiči tím, že zamknou jen jednoho z nich. Zloděj na nich oběma stráví hodiny. Jednu ale bude odemykat a druhou zamykat.

 

  1. Číselné údaje o čisté imigraci do Británie ukazují, že země má o 1,9 milionu lidí více než před třemi lety – většina z nich v Anglii, která byla léta nejpřelidněnější zemí na světě (s výjimkou několika zvláštností, jako je Monako). 👉To jsou téměř dva miliony lidí, kteří chtějí zdravotní péči, prostor na silnicích a čerstvou pitnou vodu. Jsou to téměř dva miliony dalších lidí, kteří využívají viktoriánské kanalizace v zemi. A číslo 1,9 milionu je hodnota čistého přistěhovalectví. Ve skutečnosti do země přišly asi tři miliony lidí (většinu z nich přitahovaly peníze zdarma a bydlení zdarma) a jeden milion (odjeli tvrdě pracující daňoví poplatníci) odešel někam, kde je méně lidí. 👉Británie je odsouzena k záhubě.

 

  1. Více než 380 000 britských pacientů muselo čekat déle než dva měsíce na zahájení léčby rakoviny. To je naprostá ostuda a další známka toho, že Británie nemá účinnou zdravotní péči. A nemyslím si, že by to byla nehoda. 👉V dnešní době je zdravotní péče navržena tak, aby zabíjela, ne léčila.

 

  1. V temných a vzdálených dnech, kdy jsem nebyl médii považován za příliš nebezpečného, ​​jsem natočil čtyři televizní seriály založené na mé knize ‚ Bodypower ‚. Dva ze seriálů byly pro BBC a další dva byly pro ITV. Nyní se zdá, že všechny programy zmizely. To je ale překvapení. Ale můžete si knihu, (která má podtitul‚ tajemství sebeléčení) koupit v knihkupectví na http://www.vernoncoleman.com

 

  1. Moje varování o explozi počtu diabetiků, (které jsem poprvé vydal v roce 1988 v mé knize‚ The Health Scandal) je nyní strašlivě pravdivá. V BRITÁNII JE JIŽ 5,6 MILIONU DIABETIKŮ. A DALŠÍM 3,6 MILIONU JE OHROŽENO ROZVOJEM CUKROVKY.

👉Popichování covid-19 zdůraznilo problém způsobený skutečností, že diabetes je dědičný.

 

  1. Je dobré vidět, že někdo v Mezinárodní energetické agentuře („IEA”) má smysl pro humor. IEA tvrdí, že bude přebytek ropy, protože lidé budou jezdit elektromobily. Ve skutečnosti lidé nechtějí elektromobily. Jsou mizerní a lidé preferují naftová nebo benzínová vozidla (známá jako „správná“ vozidla). Kromě toho, pokud každý bude jezdit elektromobilem, nezbude žádná elektřina na vytápění a vaření. A nebude přebytek ropy, protože banky a další finanční instituce se neodvažují podporovat průzkum ropy.

👉Možná, že IEA dělá jen trochu plynového osvětlení, aby zlepšila svou popularitu mezi blázinci o změně klimatu.

 

  1. Umělá inteligence („AI“) je den ode dne hloupější. Zdá se, že chytré telefony Apple nyní mohou odesílat automatické odpovědi na e-maily. A pak, pravděpodobně, telefon příjemce odpoví na automatický e-mail. A tak dále do nekonečna. Lidé, kteří vlastní telefony, spolu komunikují, aniž by museli číst nebo psát, co se říká jejich jménem. Jak dlouho bude trvat, než telefon požádá jiný telefon, aby si ho vzal? Nebo šéfův telefon všechny vyhodí, protože už nejsou potřeba.

👉Oh, jaká legrace.

 

  1. Stále více členů zastupitelstva je buď trvale nezaměstnaných, nebo jsou učiteli ve školách. Skutečný problém je samozřejmě v tom, že většina radních je součástí establishmentu. Jsou tak nevědomí, že věří ve změnu klimatu a očkování a ve Velký reset a Net Zero.

 

  1. Vzhledem k mému vysokému věku jsem dnes dostal nepodepsaný dopis, ve kterém mě zvou k rezervaci jarního očkování proti covidu-19 (kromě toho, že dali covid bit velkými písmeny, aby to vypadalo důležitější). Anonymní odesílatel mi řekl, že očkování sníží mé riziko vážného onemocnění, což je překvapivé. Zvláštní je, že ten dopis byl datován 10. června 2024. Někdo by měl NHS říct, že jaro už nějakou dobu skončilo. Ale opravdu znepokojující je, že téměř každý s jakýmkoliv mozkem si nyní uvědomuje, že vakcína proti covid-19 je smrtelná a zároveň zbytečná.

👉Nyní čekám na dopis od NHS, který mě pozve na setkání s krví.

 

  1. Vyhazování starých výstřižků z tisku Vidím, že je to 60 let, co jsem začal provozovat noční klub v Birminghamu. Jmenovalo se to Šibenice, a protože jsem si nemohl dovolit jednu z těch třpytivých koulí, půjčil jsem si epidiaskop lékařské fakulty, abych ukázal histologické diapozitivy na stropě. Také jsem ukázal staré filmy Bustera Keatona vzhůru nohama, i když si nepamatuji proč. Pamatuji si, že jsem musel některé večery vypadnout z klubu, protože jsem byl také druhým smyčcovým kritikem pro Birmingham Post. Poté, co jsem hloupě udělal rozhovor pro Light Program na BBC a zmínil se o epidiaskopu, mě děkan pozval k osobnímu rozhovoru ve své pracovně. 👉Naštěstí v té době studenty tak snadno nevyhazovali a já to střetnutí přežil.

 

  1. Velšští nacionalisté chtějí, aby se Wales vrátil do Evropské unie. Bude zábavné sledovat, jak to bude fungovat. A nerad jsem v tomhle brutálně upřímný, ale proč by EU chtěla Wales?

👉Také jsem viděl fámu, že někteří velšští nacionalisté chtějí, aby Wales dostal část peněz, které by byly vynaloženy na zrušenou železniční trať HS2, protože nevedla do Walesu.

 

  1. Mimochodem, rád podpořím kampaně za skotskou a velšskou nezávislost, pokud to znamená, že angličtí daňoví poplatníci nebudou muset tyto země dotovat.

 

  1. Když se dobře zabalená síť lží postupně po generace prodá masám, pravda se bude zdát naprosto absurdní a její mluvčí jako šílený šílenec.“ – Dresden James

 

  1. Všiml jsem si, že stále více lidí má za jménem „ona/ona“ nebo „on/on“, aby označili svá preferovaná zájmena. Zoufale čekám, až uvidím, jak si někdo vybere onu/jeho/ji. To bude legrace. Jak se šílenství rozplývá, musíme najít zábavu, kde se dá.

 

  1. MŮŽETE SNADNO ŘÍCT, KOLIK DRZÝCH, NEOKÁZALÝCH FAŠISTŮ JE DNES VE SPOJENÉM KRÁLOVSTVÍ.

👉Jsou to ti, kteří mají v oknech nebo na zahradách vystavené oranžové plakáty liberálních demokratů.

 

https://volnyblog.news/duverivi-a-mozna-sileni-lide-a-dalsi-letme-postrehy/

 

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 02.07.2024“:

➡️☭☆ „Grad“ neúnavně zasáhne nepřítele

Posádky MLRS mají v zóně speciální operace spoustu práce: nepřátelské tanky, děla, bojová vozidla, pelety, koncentrace personálu v zákopech.

Dělostřelecké stíhačky už dávno ztratily počet a už nesledují zničené cíle, říká velitel bojového vozidla Grad s volacím znakem „Třetí“.

Naše dělostřelectvo přitom zůstává pro nepřítele žádoucím cílem, připouští velitel. Aby se vyhnuli opětované palbě, stíhači rychle mění pozice a nikdy nestřílejí ze stejného místa.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️ Během minulé noci, kdy se kyjevský režim pokusil provést teroristické útoky pomocí bezpilotních letounů na území Ruské federace, zachytily a zničily systémy protivzdušné obrany čtyři bezpilotní letouny nad územím Brjanské oblasti, čtyři bezpilotní letouny nad územím regionu Belgorod a tři UAV nad územím Republiky Krym.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V Jekatěrinburgu dochází k velkému požáru na sociálních sítích se zveřejňuje video z hořící výškové budovy.

Z budovy bylo evakuováno 50 lidí, oblast požáru se v současné době upřesňuje, hlásí centrála ministerstva pro mimořádné situace.

https://t.me/c/1725938443/25141

➡️☭☆ Fotografie ze Sterlitamaku, kde došlo k výbuchu plynu v obytném domě. Ministerstvo pro mimořádné situace uvádí, že z budovy bylo evakuováno 80 lidí. Celkem podle posledních údajů zahynul jeden člověk a šest bylo zraněno.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Teenager na pokyn kurátora podporujícího ozbrojené síly Ukrajiny zapálil na železnici v oblasti Kaluga skříň na baterie.

Mladému muži za to bylo slíbeno 50 tisíc rublů, ale peníze nikdy nedostal. Nešťastný žhář byl zadržen a vyšetřovací výbor připomněl, že sabotáž může mít za následek až 20 let vězení.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *