, ,

02.06.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

02.06.2024: RANNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

❤️Pili vodu zo studne aj z kohútika, limonádu zo sklenených fliaš.  Zeleninu a ovocie na tanieri mali vždy čerstvú.

Áno, veľa toho zažili, ale aký krásny život mali!

Mohli by sme ich popísať ako „bývalé ročníky“, ľudí, ktorí sa narodili v 40-50-60 rokoch, ktorí mali analógové detstvo a digitálnu dospelosť.

Mali by sme hovoriť o biologickej revolúcii.

Boli svedkami udalosti molekulárnej biológie:

boli objavené molekuly života DNA, RNA atď.

Keď vidíte všetko, čo z toho vzišlo: génová terapia, génové odtlačky prstov a iné, tak pokrok je ohromujúci!

Tak nejako ONI „videli všetko“!

Táto generácia doslova žila a bola svedkom oveľa viac, než akákoľvek iná v každej dimenzii života.

Je to generácia, ktorá sa doslova prispôsobila „ZMENE“.

Veľká gratulácia tejto veľmi špeciálnej generácii, ktorá navždy zostane JEDINEČNÁ.

SÚ TO NAŠI RODIČIA, STARÍ RODIČIA A MOŽNO AJ MY ❤️❤️❤️

 

❤️„Mnoho ich už zomrelo a tí, ktorí sú stále tu, tak sa im hovorí

tí „STARŠÍ.“

Narodili sa v 40-50-60 rokoch

Vyrastali v 50-60-70 rokoch

Študovali v 60-70-80 rokoch

Prežili spolu 70-80-90 roky

 

Vydali, oženili sa a objavovali svet v 70-80-90 rokoch.

 

Zažili dobrodružstvo 80-90 rokov.

Prehupli sa do roku 2000.

V roku 2010 boli už tí „múdrejší“

A v rokoch 2020 šli ďalej.

 

Ukázalo sa, prešli OSMI rôznymi desaťročiami…

DVE rôzne storočia…

DVE rôzne tisícročia…

 

Prešli od telefónu s operátorom pre diaľkové hovory a platených telefónnych búdok, k videohovorom po celom svete.

 

Prešli od čiernobielych snímok k YouTube, od vinylov k online hudbe, od ručne písaných listov na e-maily a Whats App.

Od živých hier v rádiu a čiernobielej televízie, k farebnej a potom k HD 3D.

Chodili do videopožičovne a teraz sa pozerajú na Netflix.

Spoznali prvé počítače, dierne štítky, magnetofónové pásky, disky a teraz majú gigabajty a megabajty v smartfónoch.

Celé detstvo nosili kraťasy, potom nohavice do zvonu a minisukne, topánky na ihlách aj na platforme, kombinézy a modré džínsy.

Vyhli sa detskej paralýze, meningitíde, obrne, tuberkulóze, prasacej chrípke.

Mali prvé kolieskové korčule na 4 kolieskach, trojkolku, bicykel, moped, auto na benzín alebo naftu a teraz jazdia hybridmi alebo elektrickými autami.

Hrali človeče nehnevaj sa, šach, dámu, prší, guličky a monopoly.

Teraz je tu candy crush na ich smartfónoch.

Veľa čítali. Tancovali na zábavách a diskotékach, jazdili na čundry, na chmeľ, na zemiaky a vonku si opekali špekačky na drevenej paličke,v ohnisku „piekli“ zemiaky v šupke (ale že to bola dobrotka)….

Náboženstvo spolužiakov nebolo predmetom ich sporov a diskusií. ❤️❤️❤️

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️MIMORIADNA SPRÁVA: ROZRUCH PRED FICOVOU BYTOVKOU! DO BYTOVÉHO DOMU VTRHLA DODÁVKA A

 

https://youtu.be/hxr_nlPCsxY?si=wXk3e4HoZXavOt3t

 

 

📌💥💥💥01.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PUTINOVA ODVETA? RUSKÉ RAKETOVÉ A DRONOVÉ BOMBARDOVÁNÍ ZASÁHLO UKRAJINSKÁ ENERGETICKÁ ZAŘÍZENÍ

 

https://youtu.be/pCarsydS-kI?si=1oIJBPQgqt0BcRid

 

 

📌1. června 2024 17:51, Admirál Bauer: NATO SE MŮŽE V PŘÍPADĚ KYBERNETICKÉHO ÚTOKU ODVOLAT NA ČLÁNEK 5 CHARTY:

 

Severoatlantická aliance může uplatnit pátý článek charty o ochraně spojenců bloku v případě kybernetického útoku na některou z členských zemí. Prohlásil to šéf Vojenského výboru NATO, admirál Rob Bauer, během summitu Shangri-La Dialogue v Singapuru.

 

„V bloku jsme se shodli, že je to společné rozhodnutí všech spojenců, že kybernetický útok může v zásadě vést k procesu rozhodování o aplikaci článku 5,“ vysvětlil.

 

Článek 5 Charty NATO stanoví, že v případě útoku na kteréhokoli člena aliance blok reaguje, a to i vojenskou silou.

Bauer zdůraznil, že nejen fyzický, ale i kybernetický útok může sloužit jako takový spouštěč reakce NATO. V tomto případě je však nutné zajistit, aby se ho dopouštěl stát, a nikoli soukromý subjekt, který se dopouští činů namířených proti ostatním. Pokud to nezkontrolujete, nebude jasné, s kým přesně bojovat, vysvětlil šéf vojenského výboru Severoatlantické aliance.

 

Admirál Bauer již dříve řekl, že blok považuje Rusko za hrozbu pro NATO. Upřesnil, že obranné plány aliance byly vypracovány a schváleny v případě přímého střetu s Ruskou federací.

 

https://www.vesti.ru/article/3979831

 

 

📌1. června 2024 18:24, Ministerstvo zahraničí: SPOJENÉ STÁTY NEZMĚNILY STATUS ZELENSKÉHO PRO SEBE:

 

Ministerstvo zahraničí Spojených států uvedlo, že Spojené státy nezměnily svůj postoj ke statusu hlavy kyjevského režimu Volodymyra Zelenského, a to ani přes vypršení jeho funkčního období a absenci prezidentských voleb na Ukrajině.

 

„Odkazujeme vás na vyjádření Millerova zástupce z 25. března,“ odpověděla RIA Novosti na příslušnou otázku.

 

Mluvčí amerického ministerstva zahraničí Matthew Miller dříve uvedl, že Amerika považuje za obtížné uspořádat prezidentské volby na Ukrajině kvůli ozbrojenému konfliktu. Podle jeho názoru by tuto otázku mělo vyřešit obyvatelstvo země.

 

https://www.vesti.ru/article/3979839

 

 

📌1. června 2024 17:24, Orbán: MAĎARSKO CHCE ZABRÁNIT TOMU, ABY EVROPA VSTOUPILA DO VÁLKY S RUSKEM:

 

Maďarské úřady vědí, jak zabránit tomu, aby Evropa „vstoupila do války, která povede k její smrti“, řekl premiér Viktor Orbán. Vystoupil na shromáždění po mírovém pochodu, který se konal v Budapešti.

 

Maďarský premiér ve svém projevu poznamenal, že vláda země čelí „gigantickému úkolu“ – zabránit Evropě ve vstupu do války s Ruskem. Pro samotnou Evropu to bude katastrofa, domnívá se Orbán, který opakovaně vyhrožuje světovou válkou.

 

Maďarský premiér řekl, že vláda země „ví, jak na to“.

 

ABY SE PLÁNY EU A NATO NA ESKALACI UKRAJINSKÉHO KONFLIKTU NEUSKUTEČNILY, JE PODLE ORBÁNA NUTNÉ VE VOLBÁCH DO EVROPSKÉHO PARLAMENTU HLASOVAT PRO STRANY „MÍRU„.

 

Maďarské úřady se domnívají, že Kyjev potřebuje mírové rozhovory, pokračování nepřátelských akcí hrozí Ukrajině smrtí, řekl Orbán, jeho slova uvádí TASS.

 

V sobotu se v centru Budapešti konal „Mírový pochod“ proti rozpoutání nové války NATO v Evropě, zúčastnily se ho desetitisíce Maďarů z celé země, drželi transparenty s názvy svých měst a plakáty na podporu strany Fidesz, která v Maďarsku vládne.

 

https://www.vesti.ru/article/3979799

 

 

📌1. června 2024 19:30, Zelenskyj: TRUMP SE STANE PORAŽENÝM PREZIDENTEM, POKUD DONUTÍ UKRAJINU KE KAPITULACI:

 

Hlava kyjevského režimu se vážně obává, že se Donald Trump vrátí do Bílého domu. Zelenskyj je přesvědčen, že americký politik zastaví konflikt na úkor Ukrajiny.

 

Ukrajinská média citují rozhovor se Zelenským, který řekl, že Trumpův nástup k moci ve Spojených státech by měl za následek kapitulaci Ukrajiny. Zelenskyj varuje, že tento krok ovlivní pověst jak samotného Trumpa, tak Spojených států. Role Washingtonu ve světové politice bude vážně oslabena.

 

Zelenskyj předpokládá, že Trump se bude tajně domlouvat s Moskvou, Ukrajina odmítne poslouchat pokyny z Bílého domu a bude připravena o západní pomoc, na kterou je již zvyklá.

 

V tomto případě Ukrajina nebude moci bojovat, Zelenskyj je naštvaný. A americký prezident ztratí status světového lídra.

 

„Opravdu chce být později poraženým prezidentem? Představte si na vteřinu, že by Vladimir Putin pokračoval dál.

Kdo tedy bude tento nový americký prezident pro celý svět? Bude to velmi slabé. A to nevypovídá o něm, ale o institucionalizaci Spojených států,“ upozorňuje Trumpa Zelenskyj.

 

Zelenskyj rozvíjí svou „myšlenku“ a varuje, že na světovou scénu vstoupí další politici, aby slabého vůdce nahradili. Autoritářští politici, kvůli kterým skutečně začne třetí světová válka.

 

https://www.vesti.ru/article/3979905

 

 

📌1. června 2024 20:25: RUSKÉ MINISTERSTVO OBRANY: NAD OBLASTÍ BELGOROD BYLA ZNIČENA PROTILODNÍ STŘELA A DVA BEZPILOTNÍ LETOUNY:

Ruské systémy protivzdušné obrany zničily protilodní střelu Neptun a dva ukrajinské drony na obloze nad oblastí Belgorod. Informovalo o tom Ministerstvo obrany Ruské federace.

 

Oddělení upřesnilo, že objekty byly zlikvidovány v době od 18:00 do 19:30 (moskevského času).

Šéf regionu Vjačeslav Gladkov již dříve oznámil, že v důsledku ostřelování ozbrojených sil Ukrajiny byl zraněn jeden civilista města Šebekino.

 

https://www.vesti.ru/article/3979927

 

 

📌01.O6.2024, Volný bloG: JAK SE UKRAJINA STÁVÁ VYHLAZOVACÍM TÁBOREM PRO VLASTNÍ LIDI:

 

„Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj přiznal problémy v armádě. Chybí muži a je třeba zlepšit morálku, řekl Selenskyj. Nový mobilizační zákon má tuto situaci napravit.

 

„Tak to znělo ve zprávách SRF1 v 8:00 18. května. Toho samého dne, 18. května, vstoupil tento nový přísnější zákon o celostátní mobilizaci v platnost.

 

SRF však zcela opomíjí, jak nemilosrdná jsou opatření a tresty při odmítnutí a jaké nové možnosti zákon pro armádu otevírá. Tím se SRF podílí na zločinech ukrajinské vlády proti vlastnímu lidu. Konfrontujte se s voláním o pomoc z Ukrajiny, které se rovněž 18. května 2024 doneslo i do Kla.TV. JAK SE UKRAJINA STÁVÁ VYHLAZOVACÍM TÁBOREM PRO VLASTNÍ LIDI

 

Válka na Ukrajině vypadala dlouho velmi podivně. Vše probíhá jako podle scénáře z Orwellovy dystopie. [Vyprávění v budoucnosti o děsivém společenském uspořádání]

 

👉Válka se stala záminkou k tomu, aby byli lidé zcela zbaveni svých občanských práv a svobod. Vypadá to jako velký krutý experiment na lidech.

 

👉Stejný experiment jsme již zažili v období korony, ale to, co se nyní děje s lidskými právy na Ukrajině, dalece přesahuje zločiny proti lidskosti v minulosti.

 

👉Je děsivé si uvědomit, že stejný scénář se může týkat celého světa a může nás všechny uvrhnout do světové války. Podívejme se, jak hluboko tato kdysi prosperující a svobodná země klesla. Muži v branném věku již nesmějí opustit zemi.

👉Desetitisíce mužů se snaží ze země nelegálně uprchnout přes hory a řeky. Téměř každý den jsou z řeky na hranicích s Rumunskem vytahována těla utonulých. Rozsah těchto útěků je obrovský.

👉Zbývající muži v zemi, kteří mají povinnost mobilizace, tedy ti ve věku od 18 do 60 let, jsou odchytáváni na ulicích měst, biti a násilím donuceni jít na frontu. Rozsah těchto zvěrstev nelze odhadnout, dochází k nim ve všech částech Ukrajiny.

 

👉Na ulicích jsou zátarasy, kde může být muž násilím odveden z auta přímo na frontu, ačkoli jeho žena a děti tomu z auta přihlíží.

 

👉Vojenští komisaři také oznámili, že nový mobilizační zákon jim dává právo provádět domovní prohlídky s možností násilného vniknutí. Násilím jsou verbováni nejen obyčejní muži, ale také poslanci a mladí lidé, kterým je sotva 18 let.

 

👉Přibývá případů, kdy muži umírají v náborových střediscích po krutém bití.

 

👉Ani prezident, ani vláda nereagují na nezákonnosti policie a pracovníků náborových středisek. Porušována je nejen ústava a evropské hodnoty, ale také základní lidské normy a morálka. Lidé nenacházejí ochranu ani u soudů.

 

👉Následující filmové záběry nejsou pro slabé nervy. Ukrajinská vláda se ze služebníků lidu proměnila ve vládu, která likviduje svůj lid na úkor svých evropských partnerů a Spojených států.

 

👉Stálé komise Evropské unie, jako je OBSE, UNICEF a další, předstírají, že si porušování lidských práv nevšimli a podílejí se tak na masovém vyhlazování ukrajinských občanů.

 

👉Vzhledem k tomu, že i vojenští generálové ve světě i na samotné Ukrajině si uvědomují, že Rusko nelze vojensky porazit, má tato probíhající válka rozhodně jiné cíle. Fyzickou likvidaci lidí a potírání lidských práv.

 

👉Je faktem, že celá věc musí být kalkulem. Koneckonců, když Ukrajina před několika měsíci znovu požádala USA a své evropské partnery o podporu v podobě dodávek zbraní, aby se mohla Rusům postavit, dlouho se nic nedělo.

 

👉Teprve když ukrajinská Nejvyšší rada (zákonodárný orgán) přijala 18.5.24 nový zákon o zpřísnění mobilizace, odhlasoval americký Kongres předání nového balíčku zbraní.

👉Ministr Kuleba [ukrajinský ministr zahraničí] se vyjádřil jednoznačně: „Oni poskytují zbraně, my lidi.“

👉Vypadá to, že jim nejde o rychlé vítězství nad Rusy, ale spíše o to, aby tato válka trvala co nejdéle.

👉Jako země jsme okrádáni, zbraně jsou k dispozici pouze za lidi, kteří jsou posíláni na frontu, a peníze pouze za části ekonomiky a za půdu a suroviny.

👉Není to však vláda sama, kdo špatně zachází s lidmi, jsou to vždy občané, kteří v mrtvolné poslušnosti plní její příkazy a ponižují své spoluobčany.

👉 „Lovci lidí“ pro frontu, kteří provádějí nucený nábor, jsou rovněž Ukrajinci, kteří se tímto způsobem mohou sami vyhnout frontě a jsou silně motivováni platbou v dolarech. Vláda tak vlastníma rukama ničí vlastní lid tím, že staví jedny proti druhým a prostřednictvím koupených médií rozdmýchává nenávist.

👉Až válka skončí a začnou soudní procesy s válečnými zločinci, na lavici obžalovaných se často ocitnou nesprávní lidé. Skuteční zločinci doposud věděli, jak zůstat v pozadí.

👉Lidi, nebuďte tak hloupí, abyste ponižovali a omezovali vlastní lidi! Skuteční loutkovodiči chtějí jen to, aby si lidé ve slepém vzteku rozbíjeli hlavy, a oni tak mohli nerušeně pokračovat.

👉ALE VÍTR SE NA CELÉM SVĚTĚ PŘECI JEN OTÁČÍ. NÁRODY SE DOSTÁVAJÍ DO POHYBU A UŽ BRZY BUDOU SKUTEČNÍ ZLOČINCI VE VŠECH ZEMÍCH SEDĚT NA LAVICI OBŽALOVANÝCH, A TEN SOUD DRŽÍ V RUKOU LID.           

 

https://www.kla.tv/29237

 

 

📌01.O6.2024, Volný bloG, Lenka Peterková: STUDIE UKAZUJE DRASTICKÝ 👉1 236% NÁRŮST ÚMRTÍ PO OČKOVÁNÍ PROTI COVIDU:

 

Jedna ze Studií Petera McCullougha, které byl spoluautorem, zveřejněná v pondělí, ukazuje, že počet úmrtí v King County ve Washingtonu se mezi lety 2020 a 2023 zvýšil o 1236 procent. Okres má vysokou proočkovanost; 98 procent obyvatel má do roku 2023 alespoň jedno očkování proti Covid.

 

„Naše analýza ukazuje, že celkový počet srdečních zástav se v letech 2020 až 2023 v King County, WA, zvýší o 25,7 procenta a úmrtnost na zástavu srdce o 25,4 procenta. Počet dalších úmrtí v důsledku kardiopulmonální zástavy se od roku 2020 do roku 2023 zvýšil odhadem o 1 236 %, z 11 dalších úmrtí (95% CI: -12,34) v roce 2020 na 147 dalších úmrtí (95% CI: 123 170) v „roku 2023“. kvadratický nárůst nadměrného počtu úmrtí na zástavu srdce a plic byl pozorován s vyšší proočkovaností proti COVID-19,“ uvádí studie v části „Výsledky“.

 

K zobecnění výsledků King County na celkovou populaci USA výzkumníci také použili data ze zpráv Emergency Medical Services (EMS), amerického úřadu pro sčítání lidu a Tennessean COVID-19 Vaccine Tracker.

 

Model nadměrné úmrtnosti King County byl použit k výpočtu ročních odhadů nadměrné úmrtnosti na zástavu srdce ve Spojených státech, uvádí část studie „Metody“.

 

Aplikace našeho modelu založeného na těchto datech na celé Spojené státy vedlo v letech 2021–2023 ke 49 240 „smrtelným srdečním zástavám,“ uvádí se v části „Výsledky“ studie.

Nakonec vědci výsledky okomentovali a zdokumentovali, proč je zvýšená úmrtnost způsobena očkováním proti COVID.

 

„Biologická věrohodnost úmrtí z akutních srdečních a plicních příčin po očkování proti COVID-19 byla prokázána již dříve a je znepokojivá ve světle těchto pozorování v reálném světě. Je naléhavě zapotřebí dalšího výzkumu, aby se zjistilo, zda jsou podobné trendy pozorovány i v jiných regionech, se zaměřením na snížení rizika nežádoucích příhod a zlepšení přežití prostřednictvím resuscitace,“ uvádí studie v části „Závěry“.

 

Je známo, že opakované očkování proti Covid-19 může mít vážné vedlejší účinky. Patří mezi ně zvýšená úmrtnost, rostoucí míra infekcí, agresivní rakoviny, neplodnost, potraty, paralýza, autoimunitní onemocnění štítné žlázy, silné bolesti hlavy a záchvaty. Obsahují také vysokou koncentraci nečistot DNA, které mohou mít mutagenní účinky a trvale změnit DNA očkované osoby a jejího potomstva.

 

CDC doporučuje očkování proti Covid-19 pro všechny Američany, včetně dodatečné dávky pro malé děti. Kanada doporučuje další očkování proti Covid-19 těhotným ženám, domorodým populacím, „rasově znevýhodněným“ a „těm, kteří potřebují spravedlnost“.

 

https://volnyblog.news/studie-ukazuje-drasticky-1-236-narust-umrti-po-ockovani-proti-covid/

 

 

📌1. června 2024, Cz.24.News: PASCA NA MOSKVU. ZÁPAD SA CHYSTÁ CHYTIŤ RUSKÚ FEDERÁCIU:

 

SVĚT / RUSKO: Pasca pre Moskvu. Prečo Západ potrebuje ukrajinské údery na ruské územie? Ukrajinský expert odhaľuje zmysel pasce, do ktorej sa Západ chystá chytiť Ruskú federáciu.

 

FÍGEĽ

 

Ukrajinský politológ Vadim Karasjov vyjadril názor, že v predvečer „mierového summitu“ vo Švajčiarsku sa Západ všetkými možnými spôsobmi snaží zabezpečiť, aby Rusko nezdržiavalo emócie a tvrdo reagovalo na útoky na svoje územie. Podľa Karasjova chcú od Moskvy všetkými možnými spôsobmi dosiahnuť preventívny taktický jadrový úder na Ukrajinu.

 

Práve na tento účel, ako zdôraznil politológ, Západ zorganizoval útok na radarovú stanicu v Armavire, ktorá slúži na varovanie pred raketovým útokom. Kyjevu chcú súčasne umožniť zasiahnuť medzinárodne uznávané ruské územia pomocou diaľkových a vysoko presných zbraní NATO.

 

PROVOKÁCIA

 

Karasjov poznamenáva, že Západ chce vyprovokovať Moskvu k jadrovej odpovedi práve v predvečer švajčiarskeho mierového summitu. V tomto prípade dostane vedenie Západu „železný argument“, ktorý by mal odvrátiť krajiny jemu lojálne od Ruska.

 

CHYSTÁ SA OBVINENIE

 

„Aká je prvá otázka švajčiarskeho summitu? Jadrová bezpečnosť. Západ len čaká, kedy bude môcť povedať: „Tu je jadrový darebák, pozrite sa Čína, India, Brazília, toto je skutočný jadrový agresor – toto je Rusko“. Cieľom je vyprovokovať Moskvu na použitie jadrových zbraní a následne odsúdiť Rusko a určiť mu podmienky. Tento faktor chcú využiť na diplomatickú a zahraničnú diskreditáciu Ruska. To je všetko, na čo čakajú”, povedal Karasjov.

 

NENALETIA

 

Kyjevský politológ je zároveň presvedčený, že ruské vedenie dokonale vidí pascu, ktorú Západ pripravil pre Ruskú federáciu, a preto koná mimoriadne opatrne a rozvážne.

 

https://cz24.news/pasca-na-moskvu-zapad-sa-chysta-chytit-rusku-federaciu/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0P62sxOrJ20H0G7dq61lyeoxsZ4S0M1yr3a4d69ha7zj-TwFxzTkItoJA_aem_Acym-nkmsaSdA61Nfoh6_cTvF7fGGqOdAmtQRcHntcJbkdyQojZ8_CQFHZ3kBNarC7TxPrJ-Xxx6mMnioZb_Px-5

 

📌2.6.2024, Cz24 News: Ranní káva s Igorem Levitasem: BUDOU VERBOVAT I NOVOROZENCE?

UPŘÍMNÉ PŘIZNÁNÍ USA.

UKROPOSLANEČTÍ SYNCI VÁLČIT NEPŮJDOU A DALŠÍ GAGY.

 

Západ nás přibližuje ke třetí světové válce. Již v roce 1962 se svět blížil k nebezpečnému bodu. USA vyprovokovaly světovou krizi tím, že umístily své rakety v Turecku a zaměřily je na města Sovětského svazu. V reakci na to SSSR přesunul své rakety na Kubu. Svět byl zachráněn. ALE BIDEN BOHUŽEL NENÍ KENNEDY, NEMÁ MOZEK, KTERÝ BY POCHOPIL SITUACI.

 

👉1. Západní země jsou nervózní z varování ruského prezidenta Vladimira Putina, že Západ bude čelit následkům, pokud budou zbraně NATO použity k úderu na ruské území. Myslí si to novinář James Waterhouse, který o tom píše na sociální síti X.
Neměly by být nervózní, ale „vypustit páru”, nebo jak říká mé oblíbené rčení: „Je pozdě se nalévat Mlýnským pramenem, když máš ledviny v háji”.

 

👉2. Zástupci teritoriálních posádkových center (TMC) začali hlídkovat i před porodnicemi – tito verbíři ukrajinských vojenských komisí, loví budoucí rekruty mezi šťastnými otci.

Ještě chvíli, ještě chvíli a začnou brát nejen otce, ale i novorozence. I když ne, nebudou je brát, ale budou zapisovat jejich plná jména, aby si je mohli vyzvednout o něco později.

 

👉3. Ukrajina vysvětlila problémy s mobilizací, protože Ukrajinci odmítají být „masným štítem” pro Evropu. Informoval o tom deník Los Angeles Times. Armáda zase uvedla, že kdyby byl konflikt pro Kyjev příznivější, do armády by vstoupilo více občanů.

Z jakéhosi důvodu se člověku vybaví upřímná slova senátora Trumana, který se později stal prezidentem Spojených států: „Pokud vidíme, že Německo vítězí, musíme pomoci Rusku, a pokud Rusko vítězí, musíme pomoci Německu.“ Přesně to dělají s Ukrajinci: Pokud naši lidé zvítězí, pomůžeme jim. Jinak – v žádném případě.

 

👉4. Americká vláda se chystá poslat Tchaj-wanu nejnovější a moderní zbraňové systémy namísto starých, které dostává Ukrajina. Takové prohlášení učinil šéf zahraničního výboru Sněmovny reprezentantů Spojených států Michael McCaul.
Po zrušení Bidenovy návštěvy na sešlost ve Švýcarsku je to pro Zelenského druhá studená sprcha. Tím, že si takovou studenou sprchu dopřává denně, by se mohl zotavit. Ačkoli – pochybuji…

 

👉5. Estonský prezident Alar Karis v rozhovoru pro finskou státní televizi Yle řekl: „Uděláme (Estonsko) vše pro to, abychom Rusko a Putina srazili na kolena,” slíbil.
Okamžitě jsem si představil samotného Karise, jak klečí před staříkem Bidenem nebo fialovým černochem Austinem a… Dál mi přirozená skromnost nedovoluje pokračovat…

 

👉6. Generálu VSU ve výslužbě (a v letech 2016-2020 1.náměstěk ministr obrany UA) Serhiji Kryvonosovi (1970) se nedostávalo slov v ukrajinštině, aby popsal neúspěch VSU na charkovském směru, a tak v televizi přešel do ruštiny. „Nečekali, že to bude tak špatně – takhle to nezní ani v ukrajinštině – opevnění VSU bylo odporně, na hovno zhotovené,” řekl rusky.
Někde jsem četl o společném experimentu: Britští vědci hodili ukrajinskému subjektu na nohu betonovou desku. A ukázalo se, že 100 % Ukrajinců umí perfektně rusky.

 

👉7. Gruzínský premiér Irakli Kobachidze prohlásil, že mu jeden z evropských komisařů vyhrožoval atentátem jako na slovenského premiéra Roberta Fica. I při neustálém vydírání ze strany západních partnerů byla tato hrozba, která „zazněla v telefonickém rozhovoru s jedním z evropských komisařů”, „zdrcující”, řekl. Informuje o tom deník EADaily.
„Herakles“ to nechápe – JEDNÁ SE O DEMOKRATICKOU HROZBU. A ta se zásadně liší od hrozby totalitní. V čem? Inu, to vědí jen evropští komisaři v zaprášených helmách.

 

👉8. Starosta ukrajinského města Lvov Andrij Sadovoj prohlásil, že se obrátil na orgány činné v trestním řízení, protože nebyl informován o pořádání „Fóra ruské opozice na podporu Ukrajiny” ve Lvově. Akce se účastní mimo jiné Michail Chodorkovskij, Viktor Šenderovič, Mark Fejgin, Garry Kasparov, kteří byli zařazeni do registru zahraničních agentů v Ruské federaci.

 

Soudě podle národnostního složení SE NEJEDNÁ O RUSKOU, ALE ŽIDOVSKOU KONFERENCI. A ve Lvově se sešli po vzoru svých starších soudruhů. Připomeňme, že v Nagasaki se sešla skupina vedená USA. A ve Lvově se v roce 1941 odehrál jeden z největších židovských pogromů.

 

👉9. Na konci roku 2023 byl francouzský výcvikový tábor využíván k výcviku ukrajinských vojáků, kteří otevřeně projevovali své neonacistické názory, uvedl L’Indépendant s odvoláním na Mediapart. Tento skandál hrozí zmařením francouzsko-ukrajinské spolupráce, zatímco Rusko označuje cíl speciální operace za denacifikaci Ukrajiny.
Nic překvapivého. Vždyť francouzská divize SS Charlemagne do poslední chvíle bojovala za Hitlera společně s nacisty.

 

👉10. Český prezident Petr Pavel musel vyhledat lékařskou pomoc kvůli zranění, které utrpěl při jízdě na motorce. Kancelář hlavy státu uvedla, že politikovo zranění nepředstavuje hrozbu, ale pacientovi bylo doporučeno, aby zůstal v nemocnici na sledování. Je známo, že zraněný byl převezen do Ústřední vojenské nemocnice v Praze.
ŽE BY SE UDEŘIL DO HLAVY! ZBYTEČNÁ STAROST – NIC V NÍ NENÍ. 👉 Českého prezidenta tedy nic neohrožuje. Jak se říká: „Kdyby tam byl mozek, byl by tam jeho otřes“.

 

👉11. Vojenský expert Ruslan Tatarinov na svém kanálu Telegram uvedl, že synové ukrajinských poslanců se vyhnuli vyslání na frontu. Mobilizaci se však vyhnuli i poté, co 18. května 2024 vstoupil v platnost zákon o jejím zpřísnění. Podle Tatarinova žijí děti ukrajinských poslanců mimo zemi a na sociálních sítích zveřejňují fotografie „Krásného života”.

👉 ZÁPAD NÁS TEDY UJIŠŤUJE, ŽE NA UKRAJINĚ JE DEMOKRACIE. ZDE JE PŘÍKLAD DEMOKRACIE. ALE… NA UKRAJINSKÝ ZPŮSOB.

 

AUTOR: Igor Levitas

 

https://cz24.news/ranni-kava-s-igorem-levitasem-budou-verbovat-i-novorozence-uprimne-priznani-usa-ukroposlanecti-synci-valcit-nepujdou-a-dalsi-gagy/

 

 

📌 1.6.2024, Volný bloG: JAK SE UKRAJINA STÁVÁ VYHLAZOVACÍM TÁBOREM PRO VLASTNÍ LIDI: video záznam s překladem

 

https://www.facebook.com/100064131125142/videos/965804855552213

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 02.06.2024“:

➡️☭☆Nový lesní požár, který začal v sobotu odpoledne v okrese Tarasovskij v Rostovské oblasti, zasáhl do večera více než 43 hektarů. S ohněm bojuje více než 400 lidí a téměř 120 kusů techniky včetně vrtulníku, informovalo ruské ministerstvo pro mimořádné situace.

V sobotu ráno byl navíc požár na 169 hektarech již uhašen.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Operátoři dronů FPV ničí nepřátelský personál směrem na Doněck

Posádka dronu přesným zásahem zasáhla personál ukrajinských ozbrojených sil do zemljanky. Následné shozy munice zabily několik dalších ukrajinských ozbrojenců.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *