, ,

01.10.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:🟥KLIMATICKÉ ZLOČINY: O TOM, JAK SI VLÁDY ZAHRÁVAJÍ S POČASÍM (video)

01.10.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY:🟥KLIMATICKÉ ZLOČINY: O TOM, JAK SI VLÁDY ZAHRÁVAJÍ S POČASÍM (video)

 

📌01.10. 2024: 💥 FINANCIAL TIMES: UKRAJINA ZAŽÍVÁ SVOU NEJTEMNĚJŠÍ HODINU – PŘIJETÍ ZTRÁTY ÚZEMÍ VÝMĚNOU ZA ČLENSTVÍ V NATO JE NOVÁ STRATEGIE ZÁPADU PRO KYJEV.

https://t.me/to_je_nas_svet/29562

 

 

📌01.10. 2024, 12:35, iDnes.cz: LIPAVSKÝ OZNÁMIL PIRÁTŮM ODCHOD ZE STRANY, NESOUHLASÍ S KONCEM VE VLÁDĚ…

 

👉Ministr zahraničí Jan Lipavský odchází z Pirátské strany, jak avizoval. Pirátům to v úterý sdělil písemně. Nesouhlasí s odchodem strany z vlády. Piráty požádal i o vyškrtnutí ze seznamu registrovaných příznivců. Lipavský má šanci udržet si křeslo ve vládě jako nestraník. Na tiskovou konferenci Pirátů už nedorazil, přijít má až na tiskovku s premiérem Petrem Fialou ve 13:30.

 

ŽIVE: Tiskové konference poslaneckých klubů před jednáním sněmovny

👉 „Tímto žádám o ukončení svého členství v České pirátské straně, které jsem členem od podzimu 2015. Respektuji výsledky hlasování o odchodu z vládní koalice a dnes ponesu svoji demisi předsedovi vlády České republiky. Zároveň platí, že se neztotožňuji s odchodem Pirátů do opozice a již také nebudu zastírat, že se v některých ohledech delší dobu se stranou názorově rozcházím,“ napsal Pirátům Lipavský. 😂👋

 

👉 Distancoval se od toho, jak Piráti reagovali na návrh předsedy vlády Petra Fialy odvolat z vlády z pozice ministra pro místní rozvoj šéfa Pirátů Ivana Bartoše. Piráti tvrdí, že to byl od Fialy „podraz“ a že je z vlády „vykopl“.

 

👉 „Tímto žádám o ukončení svého členství v České pirátské straně, které jsem členem od podzimu 2015. Respektuji výsledky hlasování o odchodu z vládní koalice a dnes ponesu svoji demisi předsedovi vlády České republiky. Zároveň platí, že se neztotožňuji s odchodem Pirátů do opozice a již také nebudu zastírat, že se v některých ohledech delší dobu se stranou názorově rozcházím,“ napsal Pirátům Lipavský.

Pavel odvolal Bartoše. Fiala chce ve vládě Lipavského i jako nestraníka 😂👋

 

 

👉 Distancoval se od toho, jak Piráti reagovali na návrh předsedy vlády Petra Fialy odvolat z vlády z pozice ministra pro místní rozvoj šéfa Pirátů Ivana Bartoše. Piráti tvrdí, že to byl od Fialy „podraz“ a že je z vlády „vykopl“.

👉 „Stejně tak se neztotožňuji s řadou věcí, které zazněly minulý týden na tiskové konferenci ve Sněmovně. Proto přistupuji k tomuto kroku,“ napsal Lipavský.

„Platí také, že podám rezignaci na člena správní rady Pirátského institutu. Děkuji Pirátům za všechny příležitosti, které jsem díky nim získal. Děkuji také za celou řadu osobních přátelství a nezapomenutelných zážitků. Vždy jsem si vážil otevřené vnitrostranické diskuse, do které jsem rád vstupoval, promítal do ní své představy o fungování středové a liberální strany, a to včetně snahy o zásadní reformu vnitřního fungování. Do budoucna přeji Pirátům hodně úspěchů v jejich novém směřování,“ uvedl ve svém dopise Pirátům.

 

👉 Čtyřkoalice má v úterý jednat o tom, v jakém složení má vláda pokračovat. Premiér Fiala opakovaně řekl, že je podle něj Lipavský výborný ministr. Jeho pokračování ve vládě podpořili také šéf lidovců Marian Jurečka, jenž nyní místo Bartoše řídí dočasně ministerstvo pro místní rozvoj, i šéfka Sněmovny a TOP 09 Markéta Pekarová Adamová. Podle ní by mohl být Lipavský ve vládě za TOP 09, ale strana by měla o toto křeslo zájem i v případě, že by dosavadní šéf diplomacie ve vládě skončil úplně.

 

👉 O křeslo ministra pro místní rozvoj projevilo zájem hnutí STAN. Křeslo ministra pro legislativu, v němž končí Michal Šalomoun zanikne a agendu převezme ministr spravedlnosti Pavel Blažek z ODS.

 

👉 Šalomoun dá demisi buď osobně premiérovi, nebo ji předá na podatelně Úřadu vlády

Skončím ve vládě v průběhu října, řekl při příchodu na jednání poslaneckého klubu Pirátů Michal Šalomoun.

„Jsem domluven s panem premiérem, že můj faktický konec bude nějak zapadat do celé té prostě rekonstrukce. Předpokládám, že to bude trvat týden, 14 dní,“ odvětil iDNES.cz Šalomoun.

„Demisi mám v počítači, ještě ji nemám vytištěnou,“ svěřil se, když odpovídal na dotaz, zda má demisi s sebou. Buď ji předá osobně premiérovi ve Sněmovně nebo ji odevzdá na podatelně Úřadu vlády.

„Respektuji to rozhodnutí. Sice nejsem členem strany, ale pořád jsem nominantem za Piráty,“ komentoval pro iDNES.cz Šalomoun výsledek hlasování Pirátů o odchodu z vládní koalice.

 

👉 Na dotaz, zda už ví, co teď bude dělat, opáčil, že přišel do vlády jako advokát, a tak se staví na advokátní komoru, vyzvedne si průkazku a vrátí se dělat zpátky advokáta.

 

👉 A co pokládá za svůj největší úspěch? To, že se podařilo odvrátit pokutu až dvě miliardy korun, která Česku hrozila kvůli tomu, že měla 36 nedodělků v rámci transpozice evropských směrnic. „Bylo to kolem 3 procent toho, co jsme měli přijmout. Nám se to za ty dva nebo 2,5 roku podařilo dostat pod jedno procento. Dnes máme šest nedodělků a vlastně nikdy jsme na tom nebyli tak dobře,“ tvrdí Šalomoun.

 

👉 Budeme lepší opozice, vyhlašují Piráti. Ale se čtyřmi hlasy neprosadí vůbec nic

Končící šéf Pirátů Ivan Bartoš na tiskové konferenci čtyřčlenného poslaneckého klubu prohlásil: „Budeme lepší opozice.“

 

👉 První místopředsedkyně strany Klára Kocmanová řekla, že to znamená, že Piráti budou podporovat smysluplné návrhy vlády Petra Fialy.

 

👉 Faktem je, že se svými čtyřmi hlasy teď ve Sněmovně neprosadí vůbec nic.

Olga Richterová, která je místopředsedkyní Sněmovny, řekla, že je na vládní koalici, zda jí v této pozici nechá.

Autor: Josef Kopecký

 

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/lipavsky-odchod-od-piratu-nesouhlas-s-koncem-ve-vlade.A241001_105927_domaci_kop

 

 

📌⛔️⚕️STOP☣️⚠️01.10. 2024: STANFORDSKÝ INFORMÁTOR: „LYMSKÁ BORELIÓZA BYLA VYVINUTA JAKO BIOLOGICKÁ ZBRAŇ.“

 

Přední lékařský výzkumník odhalil, jak americká armáda vyvinula lymskou boreliózu jako biologickou zbraň.

 

Kris Newby je oceněná lékařská autorka a producentka dokumentu o lymské borelióze „Under our Skin“.

 

Newby studovala lymskou boreliózu dvě desetiletí poté, co se jí sama nakazila. Napsala také knihu „Bitten“, která získala tři mezinárodní knižní ceny, a dříve pracovala jako spisovatelka vědy a techniky pro Stanford Medical School.

 

Kris Newby a její manžel onemocněli lymskou boreliózou v roce 2002. Deset lékařů trvalo více než rok, než konečně stanovili diagnózu, a utratili přes 60 000 dolarů za léčbu.

 

Mezitím trvalo paní Newby a jejímu manželovi 5 až 6 let, než se konečně uzdravili.

 

Po debaklu natočila dokument o politice, penězích a korupci ve farmaceutickém průmyslu za „testy“ a „léčbou“ lymské boreliózy. Farmaceutická záhada lymské boreliózy, ve které jsou pacienti klamáni o svých takzvaných „psychologických“ příznacích a muž, který boreliózu objevil, o ní lhal.

 

Jak se ukázalo, vědec, který v roce 1981 objevil původ lymské boreliózy, Willy Burgdorfer, měl podle rozhovoru s ním a rozsáhlého výzkumu Krise Newby nařízeno to zakrýt.

 

https://www.pravda-tv.com/2024/10/stanford-whistleblower-borreliose-wurde-als-biowaffe-entwickelt/

 

 

📌⛔️STOP👧🏻👶👧🧒🏻👦👩🏻 01.10. 2024: ZAMĚSTNANCI V DOCÍCH NEVYHROŽUJÍ STÁVKOU JEN PROTO, ŽE JSOU NEDOSTATEČNĚ PLACENI, I KDYŽ JE TO JISTĚ PRAVDA. ALE JSOU TAKÉ NAŠTVANÍ A CHTĚJÍ VĚDĚT, PROČ SLYŠÍ KŘIČÍCÍ DĚTI V PŘEPRAVNÍCH KONTEJNERECH!!!!!

Pozor na Evergeen

 

https://x.com/RealRawNews1

 

 

📌01.10. 2024: CHAOS NA OKTOBERFESTU: TŘI VLAKY S-BAHN UVÍZLY V TUNELU:

BALÓN PARALYZUJE CELÝ S-BAHN V MNICHOVĚ

600 pasažérů evakuováno +++ Policie musela zablokovat vchody . Deutsche Bahn varuje před braním balónů😜Hackerbrücke/most – obrovská rána. Zkrat, výpadek proudu, chaos – už nic nefungovalo. Rudý říjen už začal!  💥 https://www.bild.de/regional/muenchen/oktoberfest-ein-ballon-legte-die-komplette-s-bahn-in-muenchen-lahm-66fa5f2bee5af53f9b2066ef

 

 

📌01.10. 2024: 🚨🚨🚨ŽIVĚ: JULIAN ASSANGE HOVOŘÍ K RADĚ EVROPY. ZAKLADATEL WIKILEAKS JULIAN ASSANGE, KTERÝ BYL PROPUŠTĚN V ČERVNU, SE CHCE POPRVÉ OD SVÉHO UVĚZNĚNÍ VEŘEJNĚ VYJÁDŘIT KE SVÉMU PŘÍPADU.

ASSANGE CHCE VYSTOUPIT PŘED VÝBOREM PRO LIDSKÁ PRÁVA RADY EVROPY, KTERÝ SE JEHO PŘÍPADEM ZABÝVAL.

V AJ

 

https://vk.com/video-134310637_456280326

 

 

📌01.10. 2024: 🇨🇳 TOTO JE ČÍNSKÝ PŘÍSTAV GUANGZHOU.

 

Lidé vykládají lodě na dálku pomocí 5G, POTOM vozidla AI automaticky zavezou kontejnery na kamiony a naloží je, bez lidské pomoci.

https://t.me/c/1586239095/80706

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️🟥01.10. 2024: BIG TECH OMEZIL BĚHEM VOLEB DO EU MILIONY PŘÍSPĚVKŮ, JOUROVÁ TVRDÍ, ŽE ŠLO O OCHRANU DEMOKRACIE:

 

👉Nyní je mi už poněkud jasnější, proč byl smazán jeden můj příspěvek na YouTube s tvrdou (ale pravdivou) kritikou EU, který jsem právě krátce před volbami přinesla  – a vydržel sotva pár minut.

 

👉I když už není Jourová z pochopitelných důvodů eurokomisařkou, tak za tímto počinem ještě stála, neboť uvedený cenzurní zákrok se týkal období, kdy ještě byla na svém postu. To ostatně potvrzuje i její komentář, který je zmíněn na konci článku.

 

👉ALE NYNÍ K ODHALENÍ, KTERÉ UKAZUJE, JAK HLUBOCE NEDEMOKRATICKÝ JE BRUSELSKÝ MOLOCH.

 

👉Nedávné zprávy od společností Meta, Google a Tik Tok dokazují, že velké technologické společnosti cenzurovaly disent totalitním způsobem. „To by mohlo vést k éře techno-komunismu, ve které nevolená kabala rozhoduje o tom, co je realita pro nás ostatní,“ varuje belgický europoslanec Tom Vandendriessche.

 

👉Nacházíme se v éře „cenzury jako služby,“ ve které se big tech podnikatelé podřizují politickým skupinám a jejich zájmům – a nepříjemné názory jednoduše stahují z oběhu.

 

Jak informuje portál Reclaim The Net, existují nové dokumenty dokazující, že Meta, Google a TikTok omezily v letošních červnových volbách do EU miliony příspěvků.

 

Meta hrdě oznámila, že snížila dosah deseti milionů příspěvků v celé Evropě. Použili více než 150 000 článků ověřujících fakta na Facebooku „k deeskalaci virality 30 milionů příspěvků.“

 

Podle Mety se nejednalo o cenzuru – ne, šlo jen o „škálování práce nezávislých ověřovatelů faktů.“ Jak říkají osoby odpovědné za tuto cenzuru, vše bylo provedeno ve jménu udržování „informovaných a spolehlivých diskuzí.“

 

👉 „Samozřejmě, že oficiální vládní prohlášení a edikty z posvátných chrámů globálních zdravotnických organizací byly zcela osvobozeny od umírněného nadšení Mety.

Ostatně, proč kompromitovat důvěryhodnost těch, kteří se nikdy nemýlí – samozřejmě kromě případů, kdy se mýlí, ale my se nechceme zabývat nepohodlnými fakty,“ píše Reclaim The Net.

 

👉Na Instagramu, dalším meta produktu, tato nová mise moderování pokračovala. Platforma použila 39 000 článků s ověřenými fakty, aby omezila téměř milion příspěvků.

 

👉Milion „potenciálně nebezpečných“ myšlenek a názorů potřeboval pro dobro lidstva trochu algoritmického omezení.

 

👉Meta nebyla jedinou „digitální chůvou,“ která držela Evropany pod kontrolou.

S TikTokem se pravidla stala ještě nejasnější. Platforma hrdě přiznala, že omezila zavádějící příspěvky, ale na rozdíl od Mety ponechala čísla nejasná. Jejich cenzurní strategie byla také více o „uvědomění.“

 

👉 „Tvůrci obsahu dostali jemný algoritmický odklon od lákavých dezinformací. Jak ohleduplné,“ uvádí Reclaim The Net.

 

👉TikTok prokázal svůj závazek ke „kurátorské realitě“ tím, že také upozornil irské uživatele na kontrolu faktů TheJournal.ie, časopisu, který je shodou okolností financovaný EU.

ŽÁDNÝ STŘET ZÁJMŮ, ŽE?

 

👉Google, „MAJÁK ÚDAJNĚ NEUTRÁLNÍHO VYHLEDÁVAČE,“ hrál také důležitou roli v cenzuře.

Pod velkorysým vedením společnosti Google dokonce YouTube automaticky blokoval videa, která vyhovovala jeho vlastním podmínkám.

 

👉Ano, čtete správně. I když obsah odpovídal vlastním pravidlům, neviditelná ruka ho považovala za „nedůstojný.“ Google nám vysvětluje, že chtěli omezit šíření dezinformací.

UŠLECHTILÝ CÍL, POKUD POMINETE OTRAVNOU OTÁZKU, KDO MŮŽE ROZHODNOUT, CO SE POVAŽUJE ZA DEZINFORMACI – A PROČ.

 

👉Tom Vandendriessche, europoslanec z Patriots for Europe, se nenechal oklamat údajně čestnými prohlášeními o „ochraně integrity.“ Vandendriessche vykresluje jasný obraz nekontrolované moci technologických společností při rozhodování o tom, kdo je slyšet a kdo ne.

 

👉 „To by mohlo vést k éře ‚technokomunismu‘, ve které nevolená kabala rozhodne, jaká je realita pro nás ostatní.

‚Technokomunismus‘, ve kterém myšlenky člověka, pokud neodpovídají danému narativu, možná ani neexistují,“  argumentoval  Vandendriessche pro Brussels Signal.

 

👉Není to tak, že by Vandendriessche křičel do prázdna, poznamenává Reclaim The Net. Jeho kritika se opírá o zkušenost, protože jeho strana již ochutnala hořké plody deplatformace.

 

👉 „Pokud demokraticky zvolený politik nemůže ani pozvednout hlas, aniž by do toho zasáhli tech giganti, jakou naději má průměrný občan, který šíří nepohodlnou pravdu,“ ptá se portál správně.

👉VEDENÍ EU JE Z TOHOTO TYPU TOTALITNÍ CENZURY ROVNĚŽ NADŠENO.

 

👉Věra Jourová, bývalá místopředsedkyně Evropské komise a komisařka pro hodnoty a transparentnost, se zřejmě domnívá, že narazila na skvělou novou metodu, jak „chránit integritu voleb.“

 

👉Její postoj k tajné ovlivňovací kampani Big Tech byl pozoruhodně kladný a tvrdila, že jde o „ochranu demokracie.“

 

V KONEČNÉM DŮSLEDKU TO ZNAMENÁ, ŽE NĚKOLIK ULTRABOHATÝCH KORPORACÍ V TICHOSTI ROZHODUJE O TOM, CO SE SMÍ A NESMÍ ŘÍKAT BĚHEM VOLEBNÍHO OBDOBÍ.

 

👉Fascinující je, že EU tvrdí, že tato centralizovaná kontrola je naší výhodou. Je to způsob, jak bojovat proti hroznému strašidlu „dezinformací.“

 

👉Mimochodem, velmi by mne zajímalo, jak se výše uvedený belgický europoslanec, který situaci komentuje, srovná s tím, že je ve frakci se stranou, která této situaci velmi aktivně napomohla a jejíž kandidátkou v EU byla 10 let právě Jourová?

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/big-tech-omezil-behem-voleb-do-eu-miliony-prispevku-jourova-tvrdi-ze-slo-o-ochranu-demokracie/

 

 

📌📢🔝🔝🔝⛔️STOP 🚬 🟥 01.10. 2024: NOVÝ NÁPAD EU: ZAKÁZAT KOUŘENÍ VENKU, ELIMINOVAT VŠECHNY KUŘÁKY DO ROKU 2040:

 

👉Zatímco lehké drogy se mnohde legalizují a uvažuje se i o legalizaci těch tvrdých, přičemž chemikálie nacházíme v potravě i ve vzduchu, nemluvě o nedávno nucené aplikaci škodlivých experimentálních látek, EU se rozhodla zatočit s kuřáky.

((A nakonec nám zakážou i dýchat!!!!!!))

 

👉Cigaretám zrovna neholduji, tak by mi to mělo být jedno, nicméně je na každém, zda se rozhodne kouřit nebo ne. Pokud někdo neobtěžuje ostatní, tak ať si kouří, jak chce.

 

👉Dokonce si myslím, že bylo přehnané zakázat kouření někde v putykách, kam tak nějak cigaretový dým patří – a nás nekuřáky nikdo nenutí tam chodit. Každý si může svobodně vybrat, kam si vyrazí na pivo nebo na oběd a pokud někdo preferuje zakouřenou putyku, pak nevidím důvod mu to zakazovat.

 

👉Nicméně EU chce nyní zakázat kouření úplně. NEJPRVE VENKU A POTOM VŠUDE

To, že tento krok povede k pašování a ke kouření tajně doma nebo kdekoli, kde nebude kuřák na očích, snad netřeba zdůrazňovat…

 

👉EU tak chce nyní nadále regulovat každodenní život nařízeními a zákazy a omezovat právo na sebeurčení.

 

👉Za tímto účelem mají členské státy zavést rozsáhlé zákazy kouření ve venkovních prostorách, aby do roku 2040 mohla vyrůst nekuřácká generace – pro jednou ne do obvyklého roku 2030.

 

👉Velká Británie sice vystoupila z EU, ale pokud jde o totalitní a paternalistickou politiku, mezi EU a Spojeným královstvím stále není žádný rozdíl.

 

👉Ve Velké Británii byl v dubnu v Dolní sněmovně schválen zákon, který do budoucna zakazuje prodej cigaret a dalších tabákových výrobků.

Tento „Zákon o tabáku a exhalacích“ má za cíl učinit společnost nekuřáckou.

 

👉Za tímto účelem bude zvýšen minimální věk pro nákup tabákových výrobků, který je v současné době 18 let, a to každý rok o jeden rok.

 

👉Podle vlády by to umožnilo lidem, kteří dosud kouřili, pokračovat v legálním nákupu a konzumaci tabákových výrobků. Pro mladší lidi je to však de facto nemožné.

 

👉Tehdejší britský premiér WEF Rishi Sunak (i jeho nástupce Keir Starmer patří do „stáje“ Klaue Schwaba) oslavoval, že lidé, kteří v tomto roce dosáhnou 15 let nebo méně, si nikdy nemohou legálně koupit tabákové výrobky, a tak prožijí život bez kouření.

 

👉Takové zásahy jsou známy z dávných staletí, kdy panovníci předepisovali svým poddaným, jaké oblečení, jaké látky, jaké barvy a jaké šperky musí nosit podle svého postavení, porušení bylo samozřejmě trestné.

 

👉OBJEVILY SE VŠAK POKUSY REGULACEMI ZASAHOVAT I DO JINÝCH OBLASTÍ ŽIVOTA PODDANÝCH A REGULOVAT JE.

 

👉Pozadu samozřejmě nemůže zůstat ani EU, která také ráda zasahuje do všech oblastí, a to tím spíše, že němečtí Zelení už naznačili, že si myslí, že zákaz ve Velké Británii je skvělý, zatímco zároveň legalizují konopí.

 

👉Brusel je tedy již v procesu vytváření nových zákazů.

 

👉Jak uvádí „Bild“, KOUŘENÍ POD ŠIRÝM NEBEM NA ULICI, NA AUTOBUSOVÝCH A TRAMVAJOVÝCH ZASTÁVKÁCH, V ZÁBAVNÍCH PARCÍCH, V PARKU, NA KOUPALIŠTÍCH, APOD. – MÁ BÝT ZAKÁZÁNO.

 

👉Nově zvolená Evropská komise pod vedením kontroverzní předsedkyně Ursuly von der Leyenové proto doporučila, aby členské státy zřídily nové nekuřácké zóny ve venkovním prostředí, které by dále regulovaly spotřebu tabáku.

 

👉Také ve Velké Británii se v současné době diskutuje o dalším rozšíření zákazu kouření – například před hospodami, což by zahrnovalo i letní zahrádky, kde se zatím kouřit může.

 

👉A jako vždy u zákazů a regulací, vše se údajně děje pouze pro dobro občanů. STEJNĚ JAKO S OČKOVÁNÍM MRNA NEBYLY ŽÁDNÉ ROZPAKY, CÍLEM JE OPĚT „CHRÁNIT ZDRAVÍ OBČANŮ.“

 

👉Samozřejmě je známo, že aktivní a pasivní kouření není zdraví prospěšné. Pro úplnost však uvádíme, že nařízení EU se rozšiřuje i na e-cigarety, jejichž „pasivní vapování“ bylo kritickými studiemi po léta, ale i v poslední době, klasifikováno jako méně sporné.

Zátěž kolemjdoucích na čerstvém vzduchu je u obou forem kouření každopádně zanedbatelná.

 

👉Když se ohlédneme za Covidem, zní to skoro jako výsměch, když komisařka EU pro zdraví Stella Kyriakidesová, která během Covidu vyzvala k celoevropské proočkovanosti alespoň 70 procent, vysvětlila, že cílem iniciativy je denormalizovat spotřebu konvenčních tabákových výrobků a nových výrobků, a že nejvyšší prioritou je samozřejmě ochrana veřejného zdraví.

 

HOSPODÁŘSTVÍ ZEMÍ EU JE V ÚPADKU, INVAZE SUŽUJE ZÁPADNÍ ZEMĚ, ALE PRO EU JE NYNÍ DŮLEŽITÉ PŘEDEVŠÍM ZAVÁDĚT DALŠÍ A DALŠÍ REGULACE

 

((Už čekám jen, kdy nám budou kontrolovat počet stolice a moči, a jakými idiotskými nařízením ještě k tomu přijdou!!!))

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/novy-napad-eu-zakazat-koureni-venku-eliminovat-vsechny-kuraky-do-roku-2040/

 

 

📌 🏴‍☠️📡📶🌎⚡️🌪🌀🌊💦⛈🔥🔥🔥 01.10. 2024:🟥KLIMATICKÉ ZLOČINY: O TOM, JAK SI VLÁDY ZAHRÁVAJÍ S POČASÍM (video)

 

👉Možná jste si všimli, jak se propagandisté i přes bezpočet důkazů o manipulacích s počasím, snažili diváky a čtenáře přesvědčit, že nic takového se neděje – a vše je jen konspirační teorie.

 

🟥OVŠEM POKUD SE O TUTO TEMATIKU ZAJÍMÁTE PODROBNĚJI, JISTĚ VÍTE, ŽE SE TAKOVÉ ZÁSAHY DO POČASÍ PROVÁDÍ UŽ VELMI DLOUHO, TAKŽE AKTUÁLNĚ JE VELMI TĚŽKÉ VYHODNOTIT, KDY SKUTEČNĚ „PRACOVALA“ PŘÍRODA A KDY SE JEDNÁ O GEOINŽENÝRING.

 

👉Nyní se o tomto tématu hodně hovoří v USA ve vztahu k velmi ničivému hurikánu, který je horší než obvykle. Může za tím stát manipulace s počasím? I na to se nyní ptá hodně Američanů, kteří ví o tom, že vláda již roky různé zásahy do počasí provádí.

 

👉Oficiální dokumenty odhalují, jak americká vláda po desetiletí manipulovala počasím, což mělo katastrofální důsledky pro zdraví lidí a životní prostředí.

 

👉Součástí těchto programů je vstřikování stratosférických aerosolů nebo rozprašování obrovského množství toxických chemikálií.

 

👉Jedná se o mezinárodní program, do kterého jsou zapojeny prakticky všechny země světa.

 

👉Níže najdete velmi podrobnou zprávu ze stránek „Stop world control“  o manipulaci s počasím a nesmírně škodlivých účincích, které tyto programy mají na lidské zdraví, přírodu a vše živé.

JDE PŘEVÁŽNĚ O ANALÝZU ZÁSAHŮ PROVÁDĚNÝCH V USA, ALE V MANIPULACÍCH JEDE VĚTŠINA ZEMÍ SVĚTA.

 

 

OFICIÁLNÍ AMERICKÉ DOKUMENTY, KTERÉ POTVRZUJÍ, ŽE SE JIŽ DLOUHÉ ROKY PROVÁDÍ GEOINŽENÝRSKÉ ZÁSAHY:

 

⏩Modifikace počasí a klimatu, problémy a vyhlídky

⏩Konference Skyline – O návrhu a provádění experimentů v modifikaci  počasí

⏩Modifikace počasí: programy, problémy, politika a potenciál 

 

⏩Zpráva o OPERACÍCH MODIFIKACE POČASÍ V KALIFORNII

⏩Doporučený národní program pro modifikaci  počasí

Modifikace počasí: operace v Kalifornii 

 

🟥POTVRZENÍ AMERICKÉHO PREZIDENTA:

 

👉Mezinárodní programy na úpravu počasí a klimatu začaly již v 19. století, ale až v 60. letech je prezident John F. Kennedy a viceprezident Lyndon B. Johnson zveřejnili.

 

👉Navrhneme další společné úsilí mezi všemi národy v… ovládání počasí.“

Prezident USA John F. Kennedy, Valné shromáždění Organizace spojených národů, 1961

 

„Ten, kdo ovládá počasí, ovládá svět.“

Americký viceprezident Lyndon B. Johnson, Jihozápadní Texaská státní univerzita, 1962

 

MODIFIKACE POČASÍ ZPŮSOBUJE HURIKÁNY

 

👉Tyto operace modifikace počasí způsobují bezprecedentní přírodní katastrofy, jako jsou ničivé záplavy, ničivé bouře, extrémní sucha, vážné znečištění ovzduší, děsivé vlny veder, vážné otravy vzduchu, vody a půdy, prudký úbytek základních opylovačů a užitečného hmyzu, plus prudký nárůst smrtelných nemocí.

 

ÚČINKY OSÉVÁNÍ MRAKŮ:

 

👉Zpráva americké vlády z r. 1978 nazvaná „Modifikace počasí, programy, problémy, politika a potenciál“ uvádí následující výsledky modifikace počasí.

 

✔︎ Velké 5leté sucho na severovýchodě USA.

✔︎ 18 let sucha v severovýchodních oblastech.

✔︎ Povodně, které ničí úrodu a budovy,
zatímco topí lidi a hospodářská zvířata.

✔︎ Vážné problémy se znečištěním ovzduší.

✔︎ Mentální retardace a šílenství.

✔︎ Otrava veškeré živé hmoty.

✔︎ Plicní onemocnění je třikrát vyšší.

✔︎ Rakovina je neúměrná.

✔︎ Lesy a sady umírají.

 

🟥MODIFIKACE POČASÍ: PROGRAMY, PROBLÉMY, POLITIKA A POTENCIÁL, U.S. Vládní tiskový úřad 34-857 WASHINGTON: 1978, strana 402

 

👉Zaměstnanci Španělské meteorologické agentury přiznali, že Španělsko po celé zemi rozprašuje letadly 👉oxid olovnatý, 👉jodid stříbrný a👉 diatomit.

 

👉Cílem je zabránit dešti a umožnit růst teplot, což vytváří letní klima pro cestovní ruch a zároveň prospívá korporacím v zemědělském sektoru. Mimoto jdou vyšší teploty :na ruku“ klimatickým alarmistům.

 

👉Tyto zásahy způsobují velmi závažné případy extrémního povětrnostního jevu známého ve španělštině jako „gota fría“.

 

👉Autonomní oblasti Murcia a Valencie a provincie Almería jsou postiženy nejvíce, a to do té míry, že poté, co více než sedm měsíců nespadne ani kapka deště, vznikají katastrofální bouře „gota fría“ a vdechováním oxidu olovnatého a dalších toxických látek jsou mezi obyvatelstvem způsobeny respirační choroby.

 

⛔️STOP CHEMTRAILS.☢️💨✈️🛫🛬🎚️

TYTO LETOUNY STARTUJÍ Z VOJENSKÉHO LETIŠTĚ SAN JAVIER V MURCII.

 

👉Programy modifikace počasí způsobují extrémně ničivé bouře ve Španělsku, zatímco způsobují respirační onemocnění obyvatelstvu.

 

👉Rosalind Peterson je environmentální vědkyně, která pracovala pro stát Kalifornie na různých pozicích. Byla certifikovanou úřednicí kalifornského USDA pracující ve více než deseti okresech po celé Kalifornii.

 

👉Rosalind byla hlavním řečníkem na konferenci OSN o změně klimatu v roce 2007. Publikovala dokument o škodlivém účinku CHEMTRAILS.

ÚČINKY CHEMTRAILS:

 

👉Petersonová popisuje devastující účinky rozprašování nepředstavitelného množství toxinů na lidskou populaci a životní prostředí:

 

✔︎ Nárůst astmatu a dalších respiračních onemocnění

✔︎ Prudký nárůst dětské křivice

✔︎ Prudký nárůst klinické deprese

✔︎ Negativní dopad na mikroklima

✔︎Nárůst plísní, plísní, hub, chřipkových virů a škůdců

✔︎ Prudký nárůst toxických chemikálií při testech pitné vody

✔︎Negativní dopad na zemědělství a zdraví oceánů

🟥PŘETRVÁVAJÍCÍ KONDENZAČNÍ STOPY Z LETADEL A ČLOVĚKEM VYTVOŘENÉ MRAKY MĚNÍ NAŠE KLIMA A ŠKODÍ ZEMĚDĚLSTVÍ A NAŠIM PŘÍRODNÍM ZDROJŮM, napsala Rosalind Peterson 12. července 2009

 

CHEMTRAILSOVÉ TOXINY

 

Bývalá úřednice USDA Rosalind Peterson také poskytuje podrobnější přehled účinků specifických toxinů, které jsou rozprašovány:

 

✔︎ Ozon způsobuje zhoršení plicních funkcí, infekce dýchacích cest, plicní záněty, poškození plicní struktury a tkání, poškození plodin a stromů.

✔︎ Účinky oxidu uhelnatého na kardiovaskulární onemocnění.

✔︎ Oxidy dusíku způsobují podráždění plic, předčasnou úmrtnost, (astmatici jsou obzvláště citliví), kyselé deště.

✔︎ Těkavé organické sloučeniny způsobují podráždění očí a dýchacích cest, bolesti hlavy, závratě, poruchy zraku, zhoršení paměti, astma.

✔︎ Emise také obsahují karcinogeny.

 

☢️💨✈️🛫🛬🎚️ Americké letectvo vypouští ve Spojených státech částice ze skleněných vláken potažené hliníkem po tunách. Jaké jsou zdravotní účinky těchto programů?“

 

👉Rosalind Petersonová, environmentální vědkyně, Zemědělský technolog, úředník USDA

Rizika modifikace počasí byla také zdůrazněna britským ministrem pro energetiku a změnu klimatu, který v roce 2010 předložil britskému parlamentu dokument:

 

👉… Současná nízká úroveň porozumění rizikům a dopadům geoinženýrských možností a současná raná fáze vývoje technologií znamená, že by bylo v současné době obtížné formulovat účinné nebo vhodné regulační režimy

 

👉Techniky geoinženýrství by měly být odstupňovány podle faktorů, jako je přeshraniční efekt, šíření potenciálně nebezpečných materiálů v životním prostředí a přímý vliv na ekosystémy.

 

👉Odpověď vlády na 5. zprávu výboru pro vědu a techniku Dolní sněmovny ze zasedání 2009-10: Regulace geoinženýrství, strany 1-2

Klimatolog profesor A. Robock z Rutgers University v New Jersey vydal vážné varování v ⏩AMERICKÉ ASOCIACI PRO POKROK VĚDY:

 

👉Geoinženýrství k vyrovnání účinků globálního oteplování by mohlo zahrnovat rozptyl částic síry v horních vrstvách atmosféry, aby se sluneční světlo přesměrovalo zpět do vesmíru, osévání oceánů železem, aby se podpořilo šíření řas lačnících po uhlíku, a vytvoření reflexních oblastí na zemském povrchu.…

Dlouhodobé účinky těchto strategií jsou však do značné míry neznámé a mnoho odborníků se obává, že mohou představovat vážná rizika.

 

Dlouhodobé účinky těchto strategií jsou z velké části neznámé a mnoho odborníků se obává, že mohou představovat vážná rizika.“

 

👉Klimatolog profesor A. Robock z Rutgers University v New Jersey

Čínská vědecká studie z roku 2015 s názvem „Dopady, rizika a řízení klimatického inženýrství“ dospěla k závěru, že klimatické inženýrství může znásobit stávající klimatické problémy a mít dalekosáhlé důsledky:

 

👉Klimatické inženýrství zahrnuje rozsáhlé zásahy do složitých, dynamicky interagujících systémů, které nejsou adekvátně pochopeny. Jinými slovy, nemáme žádný způsob, jak přesně předpovědět dopady aplikací klimatického inženýrství: mohly by snadno zhoršit problémy, kterým již čelíme…

 

👉Jak nejistoty při modelování změny klimatu, tak potenciálně dalekosáhlé důsledky klimatického inženýrství v současné době znemožňují poskytnout spolehlivá kvantitativní prohlášení o relativních rizicích, důsledcích a přínosech modifikace albeda, natož o přínosech a rizicích pro konkrétní oblasti naší planety.

 

⏩Dopady, rizika a řízení klimatického inženýrství, LIU Zhea, CHEN Yingb, publikováno v „Advances of Climate Change Research“, svazek 6, vydání 3–4, září–prosinec 2015, strany 197–201

 

👉Od zavedení rozsáhlých programů modifikace počasí a klimatu byla Čína zasažena jednou ničivou přírodní katastrofou za druhou, které zničily životy tisíců lidí a vážně poškodily mnoho milionů lidí, kteří jsou bezbranní proti obrovským silám, které jsou proti nim rozpoutány jako přímý důsledek nezodpovědných aktivit jejich vlády.

 

🟥SVĚTOVÁ BANKA UVÁDÍ:

👉 🔥🔥🔥🌋 V posledních několika desetiletích zasáhly Čínu téměř všechny typy velkých rizik s výjimkou sopečných erupcí.

 

👉⚡️🌪🌀🌊💦⛈ Patří mezi ně:

➤zemětřesení,

➤tajfuny,

➤záplavy,

➤sucha a

➤písečné bouře,

➤bouřkové přívaly,

➤sesuvy půdy a toky suti,

➤krupobití, studené vlny,

➤vlny veder,

➤škůdci a nemoci hlodavců,

➤lesní požáry a záplavy pastvin.

 

TOTÉŽ PLATÍ PRO KAŽDÝ JINÝ NÁROD NA SVĚTĚ, KDE ARMÁDA, VLÁDY A SOUKROMÉ SUBJEKTY AGRESIVNĚ NARUŠUJÍ KŘEHKOU PŘIROZENOU ROVNOVÁHU SVĚTOVÝCH POVĚTRNOSTNÍCH SYSTÉMŮ.

 

👉 Modifikace počasí je zodpovědná za dlouhodobá sucha, smrtící záplavy, smrt lesů a sadů, vážné znečištění ovzduší, nárůst smrtelných nemocí, velké finanční ztráty a mnoho dalších katastrof.

 

👉 V roce1966 americká Národní vědecká nadace publikovala „Zprávu o počasí a změně klimatu,“ která ukazuje rozprašování jodidu stříbrného za účelem změny počasí.

 

👉 „Před dvaceti lety vědci společnosti General Electric Irving Langmuir a Vincent Schaefer MODIFIKOVALI MRAKY TÍM, ŽE JE „OSELI“ PELETAMI SUCHÉHO LEDU.

 

👉 Nedlouho poté Bernard Vonnegut demonstroval, že KOUŘ KRYSTALŮ JODIDU STŘÍBRNÉHO by mohl dosáhnout stejného výsledku. To byl začátek moderní americké historie modifikace počasí a klimatu prostřednictvím osévání mraků.“

 

👉 Dále tento dokument odhaluje, že experimenty s počasím probíhaly již v roce 1916 s katastrofálními výsledky:

 

⏩ „DOKONCE ANI SOCIÁLNÍ, POLITICKÉ A PRÁVNÍ KONFLIKTY OHLEDNĚ POČASÍ A KLIMATICKÝCH ZMĚN NEJSOU NOVÉ:

 

👉 V roce 1916 byl v San Diegu použit vyvolávač deště, což mělo za následek nároky na ztráty na životech a škody na majetku ve výši milionu dolarů, což o půl století předznamenalo soudní spory a státní a místní legislativní kroky až do dneška.“

 

KDYŽ BYL JODID STŘÍBRNÝ POPRVÉ POUŽIT K MANIPULACI S POČASÍM, NOVINY PO CELÉ ZEMI O NĚM ROZSÁHLE INFORMOVALY.

 

👉 Vyhledávání v novinovém archivu ukazuje, že slova „jodid stříbrný“ v kombinaci se slovem „počasí“ byla v amerických novinách použita více než dvacettisíckrát.

 

👉 Zde je příklad z Daily Oklahoman, 1. června 1952, Oklahoma City, Oklahoma.

 

👉 Níže je část z tohoto zpravodajského článku. Uvědomte si, že v té době nebyly všechny noviny vlastněny hrstkou miliardářů, jako je tomu dnes (několik lidí vlastní všechny zprávy v celé Americe, ale i ve zbytku západního světa). Skutečná žurnalistika byla v té době ještě možná.

 

👉 Vyvolávači deště dnes mlčí a nehledají publicitu poté, co povodňové vody pokryly více než čtvrtinu Salt Lake City a 130 000 lidí se vrací do svých domovů podél řeky Missouri.

 

👉 V posledních dvou letech byly Spojené státy laboratoří osévání mraků.

Některým vědcům a některým laikům, kteří se považují za pokusné králíky zraněné při tomto experimentu, je této manipulaci s naším počasím připisována zásluha za jednu velkou povětrnostní katastrofu za druhou.

 

👉 Pro ně se z toho stalo frankensteinovské monstrum, které se vymklo kontrole a způsobuje zmatek v naší zemi.

 

👉 Klimatologové bijí na poplach před vážným nebezpečím modifikace počasí a geoinženýrství, zatímco vlády to dělají už mnoho desetiletí, s katastrofálními výsledky.

 

👉 Bývalá Tri-State Natural Weather Association publikovala zprávu s odhalujícím názvem „CLOUD SEEDING, The Technology Of Fraud And Deceit“.

 

👉 Autoři odhalují, jak modifikace počasí zničila kdysi úrodnou oblast Potomac, rozsáhlou oblast zahrnující jižní centrální Pensylvánii a přilehlé státy Maryland, Západní Virginii a Virginii.

 

👉 Výsledkem bylo úspěšné diverzifikované zemědělství v oblasti Potomac, za prvé kvůli vydatným a spolehlivým srážkám; a za druhé kvůli kvalitní půdě v kombinaci s mírnými teplotami.

Kombinace těchto prvků v minulosti učinila ze zemědělské komunity odvodňovacího systému Potomac jednu z nejvíce prosperujících ve Spojených státech.

 

👉 Poté, co byly v roce 1957 v této oblasti zahájeny operace modifikace počasí, byl kdysi bohatý ráj zasažen ničivými suchy:

 

👉 Po roce 1957 se předchozí popis klimatu v této oblasti dramaticky změnil, což mělo za následek, že kdysi prosperující zemědělská komunita utrpěla ztráty, které se nikdy nepodaří nahradit, nemluvě o nedostatku vody ve městech a obcích a o vysušených a spálených trávnících obydlí.

 

👉 Bývalí obyvatelé vracející se na návštěvy nebo jiní, kteří jsou na návštěvě poprvé, se ptají na neutěšené podmínky a ve výrazu vyjadřují své zděšení a zklamání.

ODPOVĚDÍ NA OTÁZKY JE OSÉVÁNÍ MRAKŮ NEBO MODIFIKACE POČASÍ.

 

🟥CLOUD SEEDING, Technologie podvodu a podvodu, Asociace přirozeného počasí Tri-State,

 

👉 Tyto přírodní katastrofy jsou falešně obviňovány ze změny klimatu, což povzbuzuje k zavádění ještě nebezpečnějších klimatických změn k „zastavení změny klimatu.“

 

👉 Šílenství tohoto tvrzení se vymyká každému zdravému rozumu: geoinženýrství vytváří kataklyzmatické katastrofy, které jsou používány jako záminka pro zvýšení geoinženýrství.

Chemtrailsové patenty

 

🟥BYLY ZAREGISTROVÁNY STOVKY PATENTŮ NA VYNÁLEZY PRO ŘÍZENÍ POČASÍ A KLIMATU.

 

TO, CO NÁSLEDUJE, NENÍ V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ VYČERPÁVAJÍCÍ SEZNAM, NÝBRŽ POUZE PŘÍKLAD EXISTENCE TĚCHTO VYNÁLEZŮ.

 

1960 Patent na modifikaci počasí pomocí kapalného oxidu uhličitého.
1964 Patent na použití jodidu stříbrného pro modifikaci počasí.
1972 Patent na uvolňování barya k vytvoření iontových mraků.
1972 Modifikace počasí s využitím mikroenkapsulovaných chemikálií.
1979 Patent na rozprašování chemikálií na obloze pro modifikaci počasí.
1991 Patent na osévání oxidů kovů do atmosféry.
1993 Patent na blokování slunečního záření.
2000 Patent na úpravu počasí pomocí polymerů.️
2015 Patent na chemické „chytré“ osévání mraků

Patent 2020 na metodu vytváření umělého sněhu a deště pomocí oxidu grafenu.

 

👉 Prakticky všechny tyto materiály používané pro chemtrails, neboli osévání mraků, jsou nebezpečné pro lidi, zvířata a životní prostředí. Zde je několik příkladů:

 

🟥OXID GRAFENU:

 

👉 Oxid grafenu indukuje buněčnou toxicitu poškozením plazmatické membrány, tvorbou reaktivních forem kyslíku (ROS) a poškozením DNA.

 

OSÉVÁNÍ MRAKŮ SPOČÍVÁ V ROZPRAŠOVÁNÍ VELKÉHO MNOŽSTVÍ TOXICKÝCH LÁTEK NA LIDSKOU POPULACI A PŘÍRODNÍ OBLASTI.

➤Suchý led,

➤jodid stříbrný,

➤baryum,

➤kapalný oxid uhličitý,

➤chemikálie,

➤oxidy kovů,

➤oxid grafenu atd.

 

JSOU TOXICKÉ PRO LIDI, ZVÍŘATA A ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ.

Zejména v obrovském množství a frekvenci, s jakou jsou rozprašovány, a to po celá desetiletí.

 

🟥VLÁDY JSOU ZPROŠTĚNY ODPOVĚDNOSTI:

 

👉 Se všemi těmito strašlivými účinky modifikace počasí je otázkou, kdo je za ně zodpovědný? Výzkumná služba Kongresu dala znepokojivou odpověď…

 

👉 Pokud se po pokusech o modifikaci počasí objeví sucho nebo silná bouře, mohou nastat problémy týkající se odpovědnosti za škody.…

 

👉 Kromě toho by mohly být vzneseny otázky týkající se znečištění ovzduší a vody. … Osm z těchto zákonů výslovně stanoví, že stát je imunní vůči odpovědnosti.

 

🟥MODIFIKACE POČASÍ: PROGRAMY, PROBLÉMY, POLITIKA A POTENCIÁL, U.S. Government Printing Office 34-857 WASHINGTON: 1978, strana 453

 

👉 Ve státě Washington byl v roce 1973 přijat zákon, který umožňuje modifikaci počasí. Jak je uvedeno ve výše zmíněném dokumentu, stát Washington se skutečně ujistil, že nemůže být volán k odpovědnosti za jakoukoli hromadnou destrukci, kterou způsobují jejich nezodpovědné experimenty s manipulací počasí.

 

⏩Jak se tito státní úředníci chrání před tím, aby byli hnáni k odpovědnosti za masovou destrukci, kterou způsobují?

⏩ Velmi jednoduché: vše, co udělají, je, že napíší kus papíru, který to říká. A je to.

⏩Vytvářejí si své vlastní zákony – za prvé dovolují zasahování do počasí a za druhé říkají, že nejsou zodpovědní za nic, co dělají.

⏩Představte si, že všichni ostatní zločinci na celém světě dělají totéž? Napíšou kus papíru, že mají právo zničit životy ostatních, a pak napíší další kus papíru, že nemohou být legálně stíháni.

⏩To je přesně to, co vlády dělají.

 

👉 Katastrofální sucha nebo ničivé bouře mohou být důsledkem pokusů o modifikaci počasí, které zničí domovy a životy bezpočtu lidí. Vlády však odmítají jakýkoli druh odpovědnosti.

 

👉 Vlády způsobují ničivá sucha a silné bouře, které zabíjejí tisíce lidí, ničí živobytí tisíců dalších lidí a uvrhují rozsáhlé oblasti do let problémů v důsledku agresivního narušení přirozené rovnováhy počasí.

👉 Přesto tito vládní zločinci nejsou nikdy pohnáni k odpovědnosti, nemusí platit pokuty, natož aby šli do vězení, ale pokračují ve svých ohavnostech nekontrolovaně.

 

👉 Tak velká je úroveň zla v našich národech.

 

👉 A to platí pro většinu zemí světa.

 

👉 Není na čase, aby se lidé probudili a začali volat své úředníky k odpovědnosti za své úmyslné činy masového vraždění?

 

🟥VLÁDY PÁCHAJÍ ZLOČINY:

 

👉 Výzkumná služba Kongresu odhalila, jak se státy zapojují do kriminální činnosti, aby pokračovaly ve škodlivých programech modifikace počasí.

 

👉 Pensylvánie si vysloužila pověst bezpráví v souvislosti s oséváním mraků. Poslední dva ministři zemědělství oba zmařili všechny snahy o regulaci modifikace počasí.

 

👉 Pensylvánská státní univerzita se zapojila do vyděračských aktivit proti těm, kteří chtějí vymáhat zákon, prováděli výzkum v pohrdání zákonem a lhali o výsledcích osévání mraků.

 

👉 Všechny tyto různé agentury pomohly bránit vymáhání práva ve státě Pensylvánie: Ministerstvo zemědělství, Úřad pro letectví, Federální agentura pro letectví, Federální úřad pro vyšetřování, Pensylvánská státní univerzita a všechny pobočky federální vlády, které prováděly nebo provádějí osévání mraků. Meteorologická Watergate!

 

🟥MODIFIKACE POČASÍ: PROGRAMY, PROBLÉMY, POLITIKA A POTENCIÁL, U.S. Government Printing Office 34-857 WASHINGTON: 1978, strana 403

 

⏩Nejenže vlády odmítají jakoukoli odpovědnost, ale také brání vynucování práva, vydírají lidi a vydávají falešná prohlášení, aby mohly pokračovat ve svých hanebných programech modifikace počasí.

⏩Vlády umlčují zaměstnance

 

👉 I když vlády prováděly ultra nebezpečné experimenty s modifikací počasí po více než století, drtivá většina populace si není vědoma těchto programů, které otravují jejich vodu, vzduch, půdu.

 

👉 Jedním z důvodů této překvapivé nevědomosti o největší operaci v našem světě je to, že zaměstnanci těchto programů modifikace počasí a klimatu mají příkaz vlády mlčet: mají přísně zakázáno mluvit o tom, co se děje.

 

👉 Vlády trvají na udržování naprosté nevědomosti veřejnosti, aby mohly nekontrolovaně pokračovat ve svých katastrofálních akcích.

 

DVĚ ORGANIZACE:

⏩ „Veřejní zaměstnanci za odpovědnost za životní prostředí“ a

⏩ „Organizace zaměstnanců Národní meteorologické služby,“ protestovaly proti těmto ilegálním pokusům skrýt programy modifikace počasí před veřejností.

Viz dokument níže.

 

👉 Další metodou, která byla nasazena po celém světě k utajení těchto programů před veřejností, je dohoda mezi mezinárodními informačními autoritami o důsledném označování „chemtrails“ jako konspiračních teorií.

 

👉 Google, Wikipedia, zpravodajské agentury, vědecké a vzdělávací platformy, ti všichni propagovali a publikovali falešná prohlášení o těchto programech, aby udrželi lidi v nevědomosti.

 

👉 Kennedy, Jr. veřejně potvrdil realitu chemtrails tím, že učinil překvapivé prohlášení na sociálních sítích.

Příspěvek na X obsahoval svědectví informátora o chemtrails, na které „Zastáváte tento zločin?“

Kennedy odpověděl:

👉 „Zastavíme tento zločin.“

 

👉 To vyvolalo novou debatu na internetu o těchto pečlivě utajovaných vládních operacích pro umělou manipulaci počasí a klimatu.

 

Americký prezidentský kandidát Robert F. Kennedy jr.

 

Jak poznáte manipulace s počasím?

 

Tato fotografie ukazuje vytvoření umělé, chemické oblačnosti, která vytváří toxickou vrstvu, která blokuje sluneční světlo a mění počasí.

 

👉 Hlavním způsobem, jak mohou být operace modifikace počasí pozorovány, jsou chemtrails.

 

👉 Slovo „chemtrails“ je populární termín používaný pozornou částí veřejnosti, která si všimla velkého počtu letadel současně rozprašujících neznámé látky.

 

⏩V odborné literatuře se slovo „chemtrails“ nepoužívá.

⏩Místo toho jsou udržovány termíny jako:

⏩ „OSÉVÁNÍ MRAKŮ“,

⏩ „VSTŘIKOVÁNÍ STRATOSFÉRICKÉHO AEROSOLU“ a

⏩ „ROZPTYL STRATOSFÉRICKÉHO AEROSOLU“ – což je přesně to, co chemtrails jsou:

 

☢️💨✈️🛫🛬🎚️ VHAZUJÍ CHEMIKÁLIE DO ATMOSFÉRY, ABY ZABLOKOVALI SLUNEČNÍ SVĚTLO, ABY SE NEDOSTALO NA ZEMI, A ABY UMĚLE MANIPULOVALI S POČASÍM A KLIMATEM.

„Chemtrails“ je populární slovo pro operace modifikace počasí, které se nazývají osévání mraků nebo stratosférické aerosolové injekce.

 

🟥ROZDÍL MEZI CHEMTRAILS A KONDENZAČNÍMI STOPAMI:

 

👉 Chemtrails neboli stratosférická aerosolová injekce je viditelná ve formě dlouhých bílých mraků, které se nevypařují, ale místo toho přetrvávají a rozšiřují se a vytvářejí široké závoje chemikálií, které mohou pokrýt celou oblohu na obrovské ploše mnoha kilometrů.

 

👉 Pokud budete hledat na internetu, abyste se dozvěděli více o těchto typech metod modifikace počasí, zjistíte, že tyto informace jsou pečlivě utajeny před veřejností.

 

👉 Místo toho, aby upřímně vysvětlil, co jsou chemtrails, jedinou informací, kterou Google umožňuje lidem vidět, jsou falešná tvrzení, že všechny tyto bílé lineární mraky jsou vždy kondenzační stopy.

 

👉 Kondenzační stopa není nic jiného než kondenzace vytvořená výfukovými plyny letadla.

👉 Nemá to nic společného s modifikací počasí. Kondenzační stopy lze vidět jen na krátký okamžik, protože kondenzace se rychle odpařuje.

 

CHEMTRAILS LZE SNADNO ODLIŠIT OD KONDENZAČNÍCH STOP, PROTOŽE SE NEVYPAŘUJÍ, ALE SPÍŠE SE ŠÍŘÍ, DOKUD NEVYTVOŘÍ ROZSÁHLOU OBLAČNOST, KTERÁ SE MŮŽE ROZŠÍŘIT NA MNOHO MIL A POKRÝT VELKÉ OBLASTI HUSTÝM ZÁVOJEM CHEMIKÁLIÍ.

 

👉 Tato vrstva blokuje sluneční světlo a narušuje přirozenou rovnováhu povětrnostních systémů.

 

👉 NÁSLEDUJÍCÍ ANIMACE UKAZUJE SLED FOTOGRAFIÍ, které autor pořídil k dokumentaci dramatických změn, ke kterým dochází na obloze v důsledku rozprašování obrovského množství chemikálií a oxidů kovů v americkém státě Colorado v roce 2024.

 

👉 Úprava počasí pro válečné aplikace

 

👉 Modifikace počasí amerického letectva

 

🟥V ROCE 1996 PUBLIKOVALO STŘEDISKO OBRANNÝCH TECHNICKÝCH INFORMACÍ USA VÝZKUMNÝ DOKUMENT „POČASÍ JAKO MULTIPLIKÁTOR SÍLY: VLASTNICTVÍ POČASÍ V ROCE 2025“.

 

🟥MODIFIKACE POČASÍ AMERICKÉHO LETECTVA:

 

👉 V roce 1996 publikovalo Středisko obranných technických informací USA výzkumný dokument „Počasí jako multiplikátor síly: VLASTNICTVÍ POČASÍ V ROCE 2025“.

 

👉 V roce 2025 mohou americké vzdušné síly ovládat počasí tím, že využijí nově vznikající technologie a zaměří vývoj těchto technologií na válečné aplikace.

 

👉 Taková schopnost nabízí válečným bojovníkům nástroje k utváření bojového prostoru způsoby, které nikdy předtím nebyly možné.

 

👉 Poskytuje příležitosti k ovlivnění operací v celém spektru konfliktů. Účelem tohoto článku je nastínit strategii pro použití budoucího systému modifikace počasí k dosažení vojenských cílů, spíše než poskytnout podrobný technický plán.

 

👉 Zpráva z dubna 2009 z US Air Command And Staff College University

s názvem „Operační obrana prostřednictvím kontroly počasí v roce 2030“ popisuje použití modifikace počasí pro válečné cíle.

 

👉 Pokroky v technologii začínají přinášet meteorologické jevy pod naši kontrolu. Výrazně zvýšený výpočetní výkon a mikronizované doručovací systémy nám umožní vytvářet specifické perturbace v místních atmosférických podmínkách.

 

👉 Tyto perturbace umožňují okamžitou a trvalou schopnost vytvářet lokalizované mlhové nebo stratusové oblačné formace, které chrání kritická aktiva proti útoku zbraní založených na energii.

 

👉 Agresivní modifikace počasí byla již použita pro mnoho vojenských misí. Jednou z nich byla operace Popeye (Project Controlled Weather Popeye / Motorpool / Intermediary-Compatriot), vojenský projekt osévání mraků prováděný americkým letectvem během války ve Vietnamu v letech 1967–1972.

 

👉 Vysoce utajovaný program se pokusil prodloužit monzunové období nad konkrétními oblastmi Ho Či Minovy stezky, aby narušil dodávky severovietnamské armády změkčením povrchu silnic a způsobil sesuvy půdy.

 

👉 Modifikace počasí je technologie, kterou kdysi přijala armáda Spojených států (USA) jako nástroj na pomoc jak válečným, tak mírovým misím.

 

👉 Zájem o schopnost modifikovat počasí však v posledních letech upadl a nyní téměř neexistuje. Tato studie zkoumá jeden aspekt modifikace počasí, benigní modifikaci počasí (BWM), pro možné použití při pomoci vojenským operacím.

 

👉 Operace modifikace počasí byly prováděny armádou po celém světě po celá desetiletí, zatímco současně se zahájily operace kontroly mysli, aby tyto programy skryli před veřejností.

 

👉 Účinky klimatického inženýrství jsou připisovány změně klimatu

 

👉 Pod rouškou „boje proti klimatickým změnám“ byly po celém světě zahájeny rozsáhlé agresivní operace klimatického inženýrství, které vyústily v tsunami bezprecedentních přírodních katastrof téměř ve všech zemích.

 

👉 Celé čtvrti jsou odplaveny, krásné přírodní lesy jsou vypáleny do základů, úroda je zcela zničena, miliony lidí přicházejí o své domovy, zatímco tisíce jsou brutálně zabíjeny, a mnoho dalšího. Na Zemi se rozpoutalo peklo.

 

👉 Místo toho, aby se veřejnosti upřímně přiznalo, že tyto celosvětové katastrofy jsou přímým důsledkem toho, že se vlády jako šílenci vměšují do počasí, jsou tyto katastrofy připisovány klimatickým změnám, což dává těmto ultra nebezpečným šílencům ještě větší ospravedlnění k tomu, aby zvýšili své šílené experimenty.

 

👉 Ale změna klimatu se stále více ukazuje jako podvod, vytvořený právě za účelem získání záminky k ospravedlnění široké škály hanebných intervencí do našeho světa, prosazovaných zločineckými entitami s astronomickými finančními zdroji.

 

🟥Světová deklarace klimatu: Světová klimatická deklarace je mezinárodní publikace Global Climate Intelligence Group, KTEROU PODEPSALO 1 944 VĚDCŮ, KTEŘÍ TVRDÍ, ŽE NEEXISTUJE ŽÁDNÁ KLIMATICKÁ NOUZE.

 

👉 Klimatická věda by měla být méně politická, zatímco klimatická politika by měla být vědečtější. Vědci by měli zejména zdůraznit, že jejich modelovací výstupy nejsou výsledkem magie: POČÍTAČOVÉ MODELY JSOU VYTVÁŘENY LIDMI.

 

👉 To, co z toho vyjde, je plně závislé na tom, co do něj vložili teoretici a programátoři: hypotézy, předpoklady, vztahy, parametrizace, omezení stability atd. Bohužel, v mainstreamové klimatologii je většina těchto vstupů nedeklarovaná.

 

👉 Věřit výsledku klimatického modelu znamená věřit tomu, co do něj tvůrci modelů vložili.

 

👉 To je přesně problém dnešní diskuse o klimatu, v níž jsou klimatické modely klíčové. Klimatická věda se zvrhla v diskusi založenou na přesvědčeních, nikoliv na zdravé, sebekritické vědě. Měli bychom se osvobodit od naivní víry v nezralé klimatické modely.

 

👉 Klimatický výzkum musí v budoucnu klást podstatně větší důraz na empirickou vědu.

Klimatické modely mají mnoho nedostatků a nejsou ani vzdáleně věrohodné jako nástroje globální politiky. Zvyšují účinek skleníkových plynů, jako je CO2. Navíc ignorují fakt, že obohacování atmosféry CO2 je prospěšné.

 

🟥CO2 JE ROSTLINNÁ POTRAVA, ZÁKLAD VEŠKERÉHO ŽIVOTA NA ZEMI:

 

👉 CO2 není znečišťující látka. Je nezbytný pro veškerý život na Zemi. Fotosyntéza je požehnáním. Více CO2 je prospěšné pro přírodu a ekologizaci Země: další CO2 ve vzduchu podpořilo růst globální rostlinné biomasy. Je to dobré i pro zemědělství, protože zvyšuje výnosy plodin po celém světě.

 

🟥GLOBÁLNÍ OTEPLOVÁNÍ NEZVÝŠILO PŘÍRODNÍ KATASTROFY:

 

👉 Neexistují žádné statistické důkazy o tom, že by globální oteplování zintenzivňovalo hurikány, záplavy, sucha a podobné přírodní katastrofy nebo je zvyšovalo na frekvenci.

 

👉 Existuje však dostatek důkazů, že opatření ke zmírnění emisí CO2 jsou stejně škodlivá jako nákladná.

 

NEEXISTUJE ŽÁDNÁ KLIMATICKÁ NOUZE.

Proto není důvod k panice a poplachu.

DŮRAZNĚ SE STAVÍME PROTI ŠKODLIVÉ A NEREALISTICKÉ POLITICE NULOVÝCH ČISTÝCH EMISÍ CO2 NAVRHOVANÉ PRO ROK 2050.

 

🟥NAVŠTIVTE CLINTEL.ORG:

 

👉KLIMATICKÁ VĚDA SE ZVRHLA V DISKUSI ZALOŽENOU NA PŘESVĚDČENÍ, NIKOLI NA ZDRAVÉ, SEBEKRITICKÉ VĚDĚ.“

 

👉 Emeritní profesor geofyziky Guus Berkhout, spoluzakladatel Climate Intelligence

Dne 17. ledna 2022 zahájilo více než 60 předních klimatologů a vědců z celého světa globální iniciativu vyzývající k mezinárodní dohodě o nevyužívání solární geotechniky.

VÍCE NEŽ PĚT SET VĚDCŮ NYNÍ PODPORUJE VÝZVU K DOHODĚ O NEPOUŽÍVÁNÍ.

 

👉 Zavádění solárního geoinženýrství nelze spravedlivě řídit globálně a představuje nepřijatelné riziko, pokud bude implementováno jako budoucí možnost klimatické politiky.

Naše iniciativa mobilizuje zejména proti nejdiskutovanější spekulativní technologii: masivnímu rozprašování aerosolů ve stratosféře, aby se zablokovala část dopadajícího slunečního světla a ochladila se planeta.

Takové nebezpečné zásahy v planetárním měřítku nemohou být řízeny globálně inkluzivním, spravedlivým a účinným způsobem a musí být zakázány.

Proto vyzýváme k Mezinárodní dohodě o nepoužívání solárního geoinženýrství.

 

🟥 PODEPIŠTE OTEVŘENÝ DOPIS?

 

NASAZENÍ SOLÁRNÍHO GEOINŽENÝRSTVÍ NEMŮŽE BÝT SPRAVEDLIVĚ ŘÍZENO GLOBÁLNĚ A PŘEDSTAVUJE NEPŘIJATELNÉ RIZIKO.“

 

👉 Profesor Frank Biermann, iniciátor dohody o nevyužití solárního geoinženýrství

Několik států USA zakazuje geoinženýrství

 

🟥 V POSLEDNÍ DOBĚ ZAČALO NĚKOLIK STÁTŮ USA ČINIT SPRÁVNÁ ROZHODNUTÍ (KONEČNĚ!) ZAKÁZAT CHEMTRAILS.

 

⏩Pozměňovací senátní návrh zákona č. 2691 státu Tennessee zní:

 

⏩Je zdokumentováno, že federální vláda nebo jiné subjekty jednající jménem federální vlády nebo na žádost federální vlády mohou provádět geoinženýrské experimenty záměrným rozptylováním chemikálií do atmosféry a tyto aktivity se mohou odehrávat na území státu Tennessee.

 

⏩Riziko pro lidské zdraví a blahobyt životního prostředí z rozsáhlého geoinženýrství není v současné době dobře pochopeno.

 

⏩Úmyslné vstřikování, uvolňování nebo rozptyl chemikálií, chemických sloučenin, látek nebo zařízení v rámci hranic tohoto státu do atmosféry s výslovným účelem ovlivnění teploty, počasí nebo intenzity slunečního světla je zakázáno.

 

🟥 PROČ TUTO INFORMACI NIKDY NESLYŠÍTE VE ZPRÁVÁCH:

 

👉 Možná se divíte, jak je možné, že jste tyto informace nikdy předtím neslyšeli. Odpověď je jednoduchá, ale mrazivá: 90% všech zpravodajských médií v USA (od nichž berou informace i naši propagandisté) je vlastněno pouze šesti korporacemi.

 

A VĚTŠINA AKCIÍ TĚCHTO ŠESTI KORPORACÍ JE VLASTNĚNA JEDNOU INVESTIČNÍ SPOLEČNOSTÍ: Vanguard.

 

👉 To znamená, že všechny linie kontroly nad zpravodajskými médii jdou zpět k jedné korporaci, která určuje, jaké informace jsou ve zprávách povoleny.

To vysvětluje, proč Google, Wikipedie, BBC, vědecké platformy atd. stále říkají, že chemtrails jsou konspirační teorie.

 

🟥VÍCE SE O TOM DOZVÍTE V NAŠEM DOKUMENTU MONOPOLY – KOMU PATŘÍ SVĚT?

 

👉 Film „MONOPOLY“ odhaluje, jak je prakticky vše na Zemi vlastněno jednou a tou samou korporací. Tento monopol jim dává moc kontrolovat vlády, zpravodajská média, zdravotnické organizace a mnoho dalšího.

 

🟥GOOGLE PROGRAMUJE MYSL LIDSTVA:

 

👉 V roce 2019 vystoupil vedoucí vývojář softwaru ve společnosti Google, Zach Vorhies, aby odhalil jejich hanebné metody skrývání informací před lidstvem a zobrazování pouze určitých webových stránek, které odpovídají jejich agendě.

 

👉 Vorhies odhalil 950 stran dokumentů, které ukazují, jak Google „tvaruje informační krajinu“ a „programuje mysl lidstva.“

👉 Google má desítky černých listin s desítkami tisíc webových stránek, které skrývají před světem. Staly se nejzkorumpovanějším zdrojem informací na světě. Mnohem lepší alternativou je vyhledávač Yandex.

 

👉 Zkuste si vyhledat informace o chemtrails na Googlu a pak je porovnejte s Yandexem. Budete se divit. To ukazuje, jak daleko jdou operace na kontrolu mysli, aby zaslepily veřejnost kvůli tomu, co jejich vlády dělají.

 

STRATEGIÍ GOOGLU JE PROGRAMOVAT LIDSTVO. UKAZUJÍ POUZE INFORMACE, KTERÉ ODPOVÍDAJÍ JEJICH AGENDĚ.

Zach Vorhies, bývalý vedoucí vývojář softwaru ve společnosti Google

 

👉 Doufáme, že tato zpráva bude široce rozšířena, aby informovala světovou populaci o tom, co se skutečně děje. Děsivé vlny veder, smrtící záplavy, děsivá tornáda, pekelná sucha, děsivé požáry a ničivá zemětřesení nejsou výsledkem změny klimatu.

 

👉 To vše je přímým důsledkem lidí bez zákona, kteří nemají ponětí, co dělají, a hrají si se silami, kterým nerozumějí.

 

👉 Ve skutečnosti je situace ještě horší, protože když se do toho ponoříme hlouběji, zjistíme, že mnoho přírodních katastrof je dokonce způsobeno záměrně, aby se neustále přesvědčovalo obyvatelstvo, „jak špatná je změna klimatu.“

 

👉 Protože pak veřejnost přijme ďábelská „řešení“, jako je:

➤zaznamenávání myšlenek,

➤emocí a

➤snů

➤každého 24 hodin denně,

➤7 dní v týdnu,

➤bránění lidem opustit své sousedství v 15. minutových chytrých městech,

➤nařizování experimentálních injekcí celé světové populaci,

➤odebírání veškerého soukromého majetku všem lidem a

➤mnoho dalších zvěrstev.

 

⏩To, co tito lidé připravují pro lidstvo, jde daleko za hranice všeho, co může zdravá mysl pochopit, přesto jsou se svými nefalšovatelnými finančními zdroji schopni „koupit“ všechny vlády, zpravodajská média, vědecké platformy, vzdělávací instituce a přísně kontrolovat svět.

 

⏩Musí to přestat.

 

⏩Sdílejte prosím tuto zprávu se všemi svými kontakty a sítěmi a zveřejněte ji na sociálních sítích.

 

⏩Článek končí karikaturou, která odhaluje, jak neuvěřitelně zlé a pokrytecké jsou tyto entity, které tlačí na zničení našeho světa, zatímco tvrdí, že „zachraňují planetu.“

 

⏩V karikatuře je Klaus Schwab ze Světového ekonomického fóra, jedné z nejvíce zločineckých organizací na světě.

 

⏩Tvrdí, že „zlepší stav světa,“ zatímco jejich skutečnou agendou je zničit svět, zotročit lidi a nastolit bezprecedentní úroveň nelidské tyranie na každého jedince na Zemi.

 

⛔️STOP☢️💨✈️🛫🛬🎚️

⛔️⚕️STOP🦠☄️🎚️💉🎚️☣️⚠️

⛔️STOP ☣️⚠️🍔🌭🌮🥪

⛔️STOP👧🧒🏻👦👩🏻 🐛🦗 🐛🦗

📶📡⛔️STOP 🚘🔝🔝🔝♨️♨️♨️

⛔️STOP☢️💨✈️🛫🛬🎚️

⛔️STOP KRADENÍ DĚTÍ, ZNÁSILŃOVÁNÍ, MUČENÍ A ZABÍJENÍ NA ADRENOCHROM👧🏻👶👧🧒🏻👦👩🏻

 

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/klimaticke-zlociny-o-tom-jak-si-vlady-zahravaji-s-pocasim-video/

 

 

📌01.10. 2024: ♨️ JULIAN ASSANGE POPRVÉ OD SVÉHO PROPUŠTĚNÍ PROMLUVIL V RADĚ EVROPY VE ŠTRASBURKU O LETECH STRÁVENÝCH VE VĚZENÍ.

 

„Chci, aby to bylo zcela jasné: dnes jsem na svobodě ne proto, že by systém fungoval. Jsem dnes na svobodě, protože jsem se přiznal k novinářské práci.

Pravda se nyní zdá být méně rozeznatelná… Lituji, kolik toho bylo zatraceno, jak bylo vyjádření pravdy podkopáno, napadeno, oslabeno a zmenšeno…“

Popsal také, jak CIA pronásledovala jeho, jeho rodinu a kolegy:

„Nyní je veřejně známo, že CIA na přímý rozkaz Pompea vypracovala plány na můj únos a zavraždění na ekvádorském velvyslanectví v Londýně a schválila obtěžování mých evropských kolegů, vystavila nás krádežím, hackerským útokům a podstrkování falešných informací.“

https://t.me/to_je_nas_svet/29565

 

 

📌01.10. 2024: PO ZELENSKÉHO NÁVŠTĚVĚ SPOJENÝCH STÁTŮ SE NA WEBOVÝCH STRÁNKÁCH HARRISOVY KAMPANĚ OBJEVILA ZPRÁVA O POSKYTNUTÍ 570 MILIARD DOLARŮ UKRAJINĚ.

Během své návštěvy Spojených států se Zelenskyj setkal se současným prezidentem Joem Bidenem a také s oběma kandidáty na nového prezidenta – Donaldem Trumpem a Kamalou Harrisovou a diskutoval s nimi o svém „plánu vítězství“. Výsledkem jeho cesty bylo přidělení dalšího balíčku pomoci ve výši 8 miliard dolarů Ukrajině ze strany Bidenovy administrativy. Již dva dny po skončení Zelenského návštěvy se však na internetových stránkách Harrisové www.newwayforward.us v popisu jejího volebního programu objevil odstavec o přidělení 570 miliard dolarů Ukrajině v případě, že Harrisová vyhraje volby. Tato částka je několikanásobně vyšší než prostředky, které byly dříve Ukrajině přiděleny na období 2022-2024.

https://t.me/to_je_nas_svet/29566

 

 

📌01.10. 2024: 👍 NAD SPRÁVNÍ BUDOVOU UGLEDARU VLAJE RUSKÁ VLAJKA.

 

Ruská armáda to dokázala – osvobodila město, kde sídlila jedna z nejvážnějších bašt AFU. Informují o tom vojáci z místa a váleční zpravodajové.

Podle jejich informací se do zajetí vzdalo asi 500 ukrajinských vojáků. Ugledar bude brzy zcela vyklizen.

https://t.me/to_je_nas_svet/29568

 

 

📌01.10. 2024: ⚡️ ÍRÁN SE CHYSTÁ BRZY ZASÁHNOUT IZRAEL BALISTICKÝMI RAKETAMI – BÍLÝ DŮM.

Americké zpravodajské služby: vidíme, že Írán se v blízké budoucnosti chystá odpálit rakety na Izrael. Podle odhadů se úder íránskou balistickou raketou očekává dnes večer.

Izrael již naopak varoval před vážnými následky.

https://t.me/to_je_nas_svet/29569

 

 

📌01.10. 2024: ♨️ SCHOLZ CHCE VÉST ROZHOVOR S PUTINEM:

 

Německý kancléř plánuje v příštích týdnech kontaktovat ruského prezidenta, píše Die Zeit s odvoláním na zdroje ve vládě.

Uvádí se, že v Scholzově okolí chtějí vést telefonické rozhovory před summitem G20, který se bude konat v listopadu v Brazílii.

Německá strana zatím o rozhovor oficiálně nepožádala.

https://t.me/to_je_nas_svet/29570

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️🟥01.10. 2024: BOLESTIVÉ TAJOMSTVO POČTU UKRAJINSKÝCH OBETÍ:

 

🟥 POČET UKRAJINSKÝCH OBETÍ JE TAJNÝ. NA ZÁPADE O TOM NIKTO NEVIE, LEBO NECHCÚ, ABY SA TO VEDELO.

 

🟥 ZALUŽNYJ AKO GRANT ?

 

👉Český prezident Petr Pavel povedal, že víťazstvo nad Ruskom „za cenu zabitia polovice ukrajinského obyvateľstva nie je víťazstvom“. Informujú o tom médiá České Noviny z Prahy a znie to ako rázne odmietnutie plánu na „víťazstvo“ Ukrajiny, ktorým sa Zelenskyj oháňa svojim sponzorom počas svojej americkej návštevy na 79. Valnom zhromaždení OSN.

 

👉Pavel, bývalý generál NATO, položil prst na ranu, keďže jedna z najtemnejších záhad ukrajinskej vojny sa týka počtu ukrajinských mŕtvych a zranených. Čísla, ktoré Kyjev aj jeho západní sponzori prísne taja, aby sa vyhli odpovediam na mnohé otázky, ktoré by mohli nastoliť – predovšetkým na tú o potrebe pokračovať v tejto zástupnej vojne proti Rusku ad libitum až do posledného Ukrajinca.

 

👉O tejto téme sa viedli diskusie medzi reportérom Responsible Statecrafta Thomasom Massiem, členom Republikánskej strany v Snemovni Spojených štátov amerických, ktorý v lete navrhol zmenu zákona o obrannej politike, zákon o autorizácii národnej obrany(NDAA), ktorý „požaduje správu o stratách mužov a techniky na oboch stranách, zapojených do ukrajinského konfliktu“. Novela bola schválená v Snemovni, Senát ju ešte nepreskúmal.

 

👉Reportér Responsible Statecraft sa v tom čase pýtal, prečo bola zahrnutá táto požiadavka do NDAA. „Faktom je, že na dôvernom brífingu – odpovedal Massie – som sa spýtal, koľko obetí bolo medzi Ukrajincami, na ktorom nás, ako si pamätám, museli niektorí členovia spravodajskej komunity informovať, pričom títo sa snažili oznámiť len to, koľko ruských obetí bolo zaznamenaných, ale vyhýbali sa odpovedi na moju otázku, koľko ukrajinských bolo ukrajinských obetí.“

 

👉 „Brífing sa konal v Kongrese v utajenom kontexte. Naozaj nemali žiadne ospravedlnenie, pokiaľ si neboli veľmi istí požadovaným počtom, čo sa zdá byť neuveriteľné klamstvo. Potom, o niekoľko mesiacov neskôr, som bol v kancelárii predsedu parlamentu a spýtal som sa ho, či vie o počte ukrajinských obetí. Začal mi rozprávať o ruských obetiach.

Opakoval som: viete, koľko ukrajinských obetí bolo?

A on povedal: nie.

Tak som sa ho spýtal: povedali vám to niekedy?

A on odpovedal: nie.

Tak som mu povedal: čudovali ste sa niekedy?

Odpovedal: Mal by som sa opýtať.

 

👉Takže aj predseda snemovne je držaný v nevedomosti. V tom čase nevedel, koľko bolo obetí. A ak sa spýtate napríklad AI, koľko ukrajinských obetí je, ani AI našej krajiny vám to nevedia povedať. Keď som položil túto otázku, AI odpovedali úplne inými číslami, pretože sú založené na tom, čo bolo publikované. A prakticky nič spoľahlivé nebolo zverejnené.“

 

👉Pre informáciu, Rusi pokračujú v postupe v Donbase, dedinu za dedinou, mesto za mestom, drvia „vyčerpané“ ukrajinské sily (o únave Ukrajincov sa Le Monde

zdôveril neidentifikovaný európsky minister zahraničných vecí na stretnutí OSN).

Zároveň pokračuje masaker Kurska, kde na najskúsenejšie sily Ukrajiny, vybavené najmodernejšími zbraňovými systémami, udierajú Rusi, ktorým sa po prekonaní prekvapenia z prielomu podarilo otočiť situáciu v ich prospech, využívajúc príležitosť uväzniť a zničiť smotánku nepriateľskej armády, ktorá bola bezohľadne poslaná do chaosu.

 

👉Tak sa vyparil ďalší nárokovaný ukrajinský úspech, vyrobený z ríše snov. Na druhej strane, ofenzíva v Kursku bola od začiatku odsúdená na zánik, a to natoľko, že už po prvých ľahkých víťazstvách, zdôrazňovaných propagandou, sa jej úspech obmedzil na jedinú ideálnu dogmu, pričom médiá opakovali, že invázia mala magicky po toľkej skľúčenosti zdvihnúť morálku ukrajinských vojakov ( Reuters ).

 

👉Teraz, keď všetko vyvrcholilo a dokonca aj adrenalínový nával prestal pôsobiť, vystriedalo sa ešte väčšie zúfalstvo. Na druhej strane, ako zvyčajne, Zelenskyj robil všetko sám, pričom sa rozhodol vtrhnúť do Ruska len preto, aby sa zapáčil svojim západným sponzorom, pričom sa vôbec nestaral o následky na svojich mužoch a opačné názory svojich generálov, predovšetkým bývalého vrchného veliteľa ozbrojených síl Valerija Fedoroviča Zalužného, ktorý sa ostro postavil proti takýmto rozhodnutiam.

 

ZALUŽNYJ AKO GRANT?

 

👉Tento kontrast uvádza Politico a je to tiež spôsob, ako oživiť realistickejšieho Zalužného ako alternatívu k Zelenskému, aby sa skončila vojna. Hypotéza,posilnená nedávnym zverejnením hagiografickej biografie bývalého generála, teraz veľvyslanca v Londýne, spracovanej jedným z jeho blízkych spolupracovníkov. Zalužnyj sa, samozrejme, otvorene nehlási k svojej prezidentskej túžbe, ale Strana, ktorá dáva túto interpretáciu redakčnej iniciatíve pri opätovnom vydaní predmetného zväzku, uvádza túto významnú pasáž určite nie neodôvodnene.

 

👉 „Jeden z najznámejších amerických generálov vo výslužbe začal rozhovor s vrchným veliteľom Zalužným rozprávaním anekdoty o generálovi Ulyssesovi Grantovi, populárnom a úspešnom veliteľovi americkej občianskej vojny, o jednom z jeho protivníkov, ktorý mal v úmysle s ním súťažiť v najbližších prezidentských voľbách. Grant hral úlohu hlúpeho, alkoholického bojovníka, ktorý zmierňoval napätie.“

 

👉 „Ale o niekoľko rokov neskôr sa stal prezidentom Spojených štátov, čo bola pozícia, v ktorej Grant nebol o nič menej úspešný ako veliteľ armády. Dvakrát bol zvolený do najvyššej funkcie v Spojených štátoch, tretíkrát sa o znovuzvolenie neuchádzal len preto, že to ústava zakazovala. Valerij Fedorovič Zalužnyj sa tomuto príbehu úprimne zasmial“ …

Piccole Note

 

https://www.dennikvv.sk/zahranicne/bolestive-tajomstvo-poctu-ukrajinskych-obeti/

 

 

📌⛔️STOP💉🎚️☣️⚠️01.10. 2024: INŠTITÚT SOCIÁLNEJ DEMOKRACIE (ISD) PODAL NA GENERÁLNU PROKURATÚRU TRESTNÉ OZNÁMENIE NA NEZNÁMEHO PÁCHATEĽA V SÚVISLOSTI S ROZHODNUTIAMI ÚTVARU HODNOTY ZA PENIAZE A MINISTERSTVA FINANCIÍ SR V ROKOCH 2020 AŽ 2023.

 

„Ľudia očakávajú vyvodenie zodpovednosti voči konkrétnym osobám, ktoré sú zodpovedné za tieto miliardové škody. Sme presvedčení, že prišlo k vážnym pochybeniam a obrovským finančným škodám,“ dodal ISD. 👋👋👋

https://t.me/to_je_nas_svet/29573

 

 

📌01.10. 2024: NOVÝ GENERÁLNÍ TAJEMNÍK NATO MARK RUTTE JIŽ UČINIL ŘADU PROHLÁŠENÍ:

⏩Ukrajina by dnes jako země bez podpory Spojených států neexistovala.

⏩Situace na bojišti je složitá, Rusko má pokrok.

⏩NATO nevidí žádnou bezprostřední hrozbu použití jaderných zbraní z Ruska.

⏩Je těžké předvídat, kdy bude Ukrajina pozvána do NATO – budeme vycházet z vývoje událostí.

⏩Údery zbraní NATO proti cílům na ruském území jsou podporovány, ale rozhodnutí učiní každá země aliance sama.

⏩Podpora Ukrajině je investicí do bezpečnosti NATO.

KDYŽ SE MLUVÍCÍ HLAVY ZMĚNÍ, ALE MANUÁL ZŮSTÁVÁ.

((Další válečný štváč, chtivý zabíjení!!!))

https://t.me/to_je_nas_svet/29574

 

 

📌⛔️STOP 😷 01.10. 2024: 💢 ROK 2020: NA NÁKUPY V ROCE 2020 NIKDY NEZAPOMENEME

 

Tyto fotografie by se měly zapsat do školních učebnic jako největší IQ test v historii lidstva.

https://t.me/c/1586239095/80708 👈

 

 

📌⛔️⚕️STOP💉🦠☄️🎚️☣️⚠️01.10. 2024: 11. KVĚTNA 1987 PUBLIKOVALY TIMES OF LONDON VÝBUŠNÝ ČLÁNEK S NÁZVEM „VAKCÍNA PROTI NEŠTOVICÍM SPOUŠTÍ VIRUS AIDS“.

 

Program očkování proti neštovicím sponzorovaný WHO byl zodpovědný za šíření AIDS v Africe. Téměř 100 milionů Afričanů žijících ve střední Africe bylo očkováno WHO. Vakcína byla obviňována z probuzení „spící“ infekce virem AIDS na kontinentu.

 

Poradce WHO: „Nyní věřím, že teorie vakcíny proti neštovicím je vysvětlením exploze AIDS.“ Dr. Robert Gallo, spoluobjevitel HIV, řekl Times: „Spojení mezi programem WHO a epidemií je zajímavá a důležitá hypotéza.“

https://telegra.ph/HIV–AIDS-einfach-und-simpel-demontiert—Die-Parallelen-zu-SARS-CoV-2-05-26

 

 

⛔️⚕️STOP💉🦠☄️🎚️☣️⚠️01.10. 2024: 73,9 % PITEV PO OČKOVÁNÍ PROTI COVID-19 OZNAČILO ZA PŘÍČINU SMRTI VAKCÍNU‼️

 

K tomuto vysoce výbušnému výsledku dospěla studie.

❌ Proto byly v DE zakázány pitvy úmrtí na Covid.

 

Biofarmaceutický komplex (farmaceutická mafie) přiměl Lancet SSRN a Elsevier Forensic Science International, aby stáhly příspěvek v rozporu s pokyny Výboru pro etiku publikací (COPE).

AHA, PRAVDA PORUŠUJE ETIKU A MUSÍ BÝT ZAKÁZÁNA!

https://t.me/c/1586239095/80714

 

 

⛔️⚕️STOP🎚️☣️⚠️01.10. 2024: Rok 2013…⚠️ VAROVÁNÍ PŘED RIZIKEM RAKOVINY – LABORATOŘ NALEZLA TOXICKÝ BENZEN V DŽUSECH A DĚTSKÉ VÝŽIVĚ:

 

Podle spotřebitelského časopisu „Markt“ se toxický benzen nachází především v mrkvové kaši pro kojence a mrkvových šťávách. Látka může způsobit rakovinu. Výrobci to také vědí, ale zatím neudělali nic pro boj s nebezpečím benzenu.

 

https://www.focus.de/gesundheit/ernaehrung/warnung-vor-krebsgefahr-labor-findet-benzol-in-saeften-und-babybrei_id_3189446.html

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 01.10. 2024: JSME ZDĚŠENI TÍM, CO SE TADY DĚJE

NIUS na místě – násilí, zbraně a nepokoje v Birminghamu 💥🔥

👉 Odkaz na YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=iLv4APP8CjY)

Kdo jiný to má dostat pod kontrolu?

Je jen otázkou času, kdy to uvidíme všude tady v Německu….Evropě!!

 

Je tu tolik lidí, kteří jen sledují, jak je naše země každý den srovnána se zemí. Jak se původní obyvatelé v určitých regionech, oblastech a městech musí stěhovat pryč, protože i tady se všechno šíří, nebo si svou prosperitu už nemohou dovolit. Navzdory tomu, že chodí do práce, většině z nich už nestačí držet krok s nyní cenově nedostupným systémem. Už dávno to mají na dosah i střední podniky. Jen to ještě nevidí!!

 

Nájemné a provozní náklady již nejsou pro běžného občana vyhnané na absurdní úrovně. Některé oblasti budou brzy nedostupné. Kdo to pochopil, ví, co to znamená a co se s námi stane.

https://t.me/c/1586239095/80720

 

 

📌⛔️⚕️STOP💉🦠☄️🎚️☣️⚠️ 01.10. 2024: PFIZER PODAL V ROCE 2021 PATENT NA DÁLKOVÉ SLEDOVÁNÍ VŠECH OČKOVANÝCH LIDÍ PO CELÉM SVĚTĚ.

„PATENT“ je nejvyšší formou důkazu.

https://t.me/c/1586239095/80721

 

 

📌🏴‍☠️📡📶🌎⚡️🌪🌀🌊💦⛈01.10. 2024: STRUČNÉ SHRNUTÍ ROZSAHU STRÁDÁNÍ, KTERÉ LIDÉ NA JIHOVÝCHODĚ SPOJENÝCH STÁTŮ V SOUČASNOSTI ZAŽÍVAJÍ.

https://t.me/c/1586239095/80722

 

🏴‍☠️📡📶🌎⚡️🌪🌀🌊💦⛈ASHEVILLE, SEVERNÍ KAROLÍNA A MNOHO DALŠÍCH MĚST JE V SOUČASNÉ DOBĚ ZCELA ZNIČENO.

 

3 miliony lidí v celé zemi jsou bez proudu a 64 mrtvých.

Kde je Kamala Harris? Na sbírce v San Franciscu.

@LauraAbolichannel

https://t.me/c/1586239095/80723

https://t.me/c/1586239095/80724

 

 

📌⚠️☢️01.10. 2024: NEJVĚTŠÍ PLOVOUCÍ SOLÁRNÍ ELEKTRÁRNA NA SVĚTĚ.

Bohužel foukal silný vítr.

Nebezpečný odpad

https://t.me/c/1586239095/80728 👈

 

⚠️☢️HROB MILIONŮ! NOVÝ SOLÁRNÍ TRAJEKT SE NA DRUHÝ BŘEH NEDOSTANE

 

  • Chaos na Schlei! Roky plánovaný nový ekologický solární trajekt „Missunde III“ měl ve skutečnosti začít fungovat už dávno.
  • Místo toho způsobuje třesení hlavou a zoufalství. Do prestižního projektu byly dosud investovány čtyři miliony eur z daňových peněz – a přesto trajekt stále nejezdí!
  • Nyní přes Schlei opět pluje předchůdce, starý dieselový trajekt „Missunde II“. Jak se to mohlo stát?

 

https://www.nius.de/leben/millionengrab-neue-solar-faehre-schafft-es-nicht-bis-zum-anderen-ufer/46711b3b-8f65-4a30-9c39-be34642c6471

 

 

📌01.10. 2024: DESÍTKY TISÍC PŘÍSTAVNÍCH DĚLNÍKŮ NA VÝCHODNÍM POBŘEŽÍ USA DNES POPRVÉ ZA 50 LET ZAHÁJILY STÁVKU, KTERÁ BY MOHLA OCHROMIT VELKOU ČÁST AMERICKÉHO DOVOZU A VÝVOZU.

 

Oficiálně jde o zvýšení mezd, ale to už je vlastně schváleno. Proto se šíří teorie, že by stávka mohla mít něco společného s obchodováním s lidmi přes kontejnerové přístavy. (viz případ Diddy)

https://t.me/c/1586239095/80730

https://t.me/c/1586239095/80731

 

 

📌 🍌🔥🔥🔥 01.10. 2024: POČET NEZAMĚSTNANÝCH V NĚMECKU ROSTE. KDE JSOU TY MILIONY PRACOVNÍKŮ Z AFRIKY, KTERÉ DORAZILI DO ZEMĚ?  😉

https://t.me/c/1586239095/80732

 

 

📌01.10. 2024: 🇺🇸🤝🇮🇱 DONALD TRUMP PRONÁŠÍ PROJEV BĚHEM AKCE V ROOSEVELTOVĚ POKOJI BÍLÉHO DOMU

 

Trump říká, že Izraelci by měli být imunní vůči Mezinárodnímu trestnímu soudu

Páteční prohlášení je podruhé, co vláda USA výslovně slíbila chránit izraelské občany před stíháním.

https://t.me/c/1586239095/80741

 

 

📌⛔️STOP👧🧒🏻👦👩🏻 01.10. 2024: ⚠️💥🔥🔥💥⚠️

VŠE ZAČALO V BŘEZNU 2021 V SUEZSKÉM PRŮPLAVU:

 

Celosvětové obchodování s dětmi a lidmi mělo nepředstavitelně obrovské rozměry. 🔥

 

Ve 36 přístavech na východním pobřeží a pobřeží Mexického zálivu‼️

Více než 45 000 amerických přístavních dělníků z Maine do Texasu poprvé od roku 1977 oficiálně zahájilo stávku, která paralyzovala operace v přístavech na východě USA a na pobřeží Mexického zálivu. 🫵

 

➡️… Diddyho domov na Star Island v Miami, (který byl prohledán) a nachází se v těsné blízkosti četných přepravních kontejnerů, které mohly být použity k obchodování s dětmi, a je blízko jednoho z největších námořních přístavů ve Spojených státech.

Od zatčení Seana Combs-Diddyho žalobci říkají, že oběťmi byly děti. 🔥

Autor: Henning Riediger

https://t.me/c/1586239095/80753

 

 

📌01.10. 2024: 🇷🇺🇮🇷 RUSKO A ÍRÁN PŘIPRAVUJÍ „DOHODU STOLETÍ“, KTERÁ BY MOHLA VÉST K BLOKÁDĚ ZÁPADU NA GLOBÁLNÍM TRHU S PLYNEM.

 

Tak komentovala jednání mezi oběma zeměmi v rozhovoru expert na Blízký východ, politolog Mais Kurbanov.

Rusko a Írán mají ve světě obrovské zásoby zemního plynu – více než 70 %. Proti oběma zemím však platí západní sankce. Moskva a Teherán mohou Západu odpovědět blokádou, je si politolog jistý.

„S touto výhodou mohou stanovit cenu plynu. Pokud se ji Západ a USA pokusí snížit, což se jim nepodaří, protože většina zásob se nachází v Rusku a Íránu, budou diktovat cenu na burze. Proto byla nutná schůzka nejvyšších představitelů, v tomto případě z Ruska, premiéra Mišustina. Toto je příprava skvělé smlouvy, která se stane smlouvou století.“

https://t.me/to_je_nas_svet/29575

 

 

📌01.10. 2024: ⚠️ ÍRÁNSKÉ BALISTICKÉ RAKETY LETÍ NA IZRAEL. PODLE MÉDIÍ JE VYHLÁŠEN LETECKÝ POPLACH VE VŠECH IZRAELSKÝCH MĚSTECH: Tel Avivu, Ašdodu, Haifě, Be’er Ševě, západním Jeruzalémě a pásmu Gazy.

https://t.me/to_je_nas_svet/29576

 

 

📌01.10. 2024: 🔥 ABC NEWS UVÁDÍ, ŽE IZRAEL OČEKÁVÁ AŽ 250 RAKETOVÝCH ÚDERŮ Z ÍRÁNU.                                                                                                                                                                 IDF PODLE ZDROJE NEPLÁNUJÍ NAVZDORY TÉTO HROZBĚ PROVÉST PREVENTIVNÍ ÚDER.

https://t.me/to_je_nas_svet/29577 👈 mapa plánu

 

 

📌01.10. 2024: 🤡 ZELENSKYJ: ZATÍMCO PŘED NĚKOLIKA LETY VYPADAL UKRAJINSKÝ OBRANNÝ PRŮMYSL BOHUŽEL BEZMOCNĚ, NYNÍ JE TO PRŮMYSL, KTERÝ JE NA CESTĚ STÁT SE LÍDREM, PŘINEJMENŠÍM V EVROPĚ. 😂🤣😅😆😁

 

Jsou to odvětví, na která může být Ukrajina opět právem hrdá – v projevu k účastníkům Mezinárodního fóra obranného průmyslu. 😂🤣😅😆😁

„Díky obrannému průmyslu se Ukrajina stane jedním z klíčových přispěvatelů globální bezpečnosti a velmi silným hráčem na světovém trhu se zbraněmi a obrannými technologiemi. Jsem si jist, že každý, kdo je s námi, kdo je s Ukrajinou, z toho bude mít prospěch.

Ukrajina každému z našich partnerů zaručuje, že tuto novou sílu využijeme k posílení globální stability. 😂🤣😅😆😁

Svět s Ukrajinou – svobodnou a silnou Ukrajinou – bude mnohem bezpečnější. 😂🤣😅😆😁

https://t.me/to_je_nas_svet/29578

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️01.10.2024, Roman Kirsch: ČAS VOLODYMYRA ZELENSKÉHO SE NAPLNIL

 

https://youtu.be/w-zMNSBpYDs?si=LHFMPcbCWqUyNa_4

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️01.10.2024, HD ZOOM, Roman Kirsch: K ČASTO OPAKOVANÉMU TVRZENÍ O TOM, JAK K NÁM V SRPNU ROKU 1968 PŘIJELY „RUSKÉ“ TANKY A POSLALO JE SEM „RUSKÉ“ VEDENÍ.

 

Poslal je sem přitom Ukrajinec Leonid Iljič Brežněv a většina tanků byla z posádek na Ukrajině (měly to koneckonců nejblíže) …

https://youtu.be/eRyeYhGB3Jk?si=YTH2afLBIjHVNL6t

 

 

📌01.10. 2024, 15:25, AP: BIDEN MŮŽE PO AMERICKÝCH VOLBÁCH UMOŽNIT UKRAJINĚ UDEŘIT HLUBOKO DO RUSKA:

 

Americký prezident Joe Biden zvažuje rozšíření schopnosti Kyjeva udeřit na ruské území pomocí amerických zbraní, ale neriskuje, že by v zemi učinil rozhodnutí před volbami.

 

„Biden je příliš opatrný na to, aby dal povolení před volbami,“ uvedla agentura Associated Press.

 

Volodymyr Zelenskyj již dříve apeloval na západní spojence Ukrajiny s žádostí o zrušení omezení na používání zbraní dlouhého doletu hluboko v Ruské federaci. Po rozhovorech ve Washingtonu média uvedla, že se vůdci kyjevského režimu nepodařilo přesvědčit americké úřady, aby změnily své rozhodnutí. Bílý dům vyjádřil pochybnosti, že by takové změny mohly změnit rovnováhu sil.

 

Později vyšlo najevo, že Zelenskyj a Biden se dohodli na dodávce nového zbrojního balíčku v hodnotě 2,5 miliardy dolarů. Bylo také oznámeno, že současný americký prezident se obává, že nový vůdce země by mohl zastavit programy na podporu Ukrajiny.

 

Prezidentské volby ve Spojených státech se mají konat 5. listopadu. Republikánským kandidátem je Donald Trump a demokraty zastupuje Kamala Harrisová. Bývalý prezident Trump opakovaně hovořil o možnosti ukončit rusko-ukrajinský konflikt během jednoho dne, pokud bude zvolen do funkce hlavy státu.

 

https://www.vesti.ru/article/4171314

 

 

📌01.10. 2024, 14:21: ZAVARZIN VYZVAL OSN, ABY JEDNALA PO ZPRÁVĚ O MUČENÍ RUSKÝCH VOJÁKŮ:

 

Je třeba jednat a zveřejnit skutečnost, že ruští vojáci jsou mučeni v zajetí na Ukrajině. Uvedl to člen obranného výboru Státní dumy Viktor Zavarzin.

 

Poznamenal, že údaje zveřejněné v OSN o mučení ruských válečných zajatců na Ukrajině jsou velmi důležité.

 

„Je čas rozkolísat všechny mezinárodní organizace, především samozřejmě OSN, a zveřejnit všechny tyto strašlivé zločiny, které jsou páchány na Ukrajině,“ řekl poslanec Lenta.ru.

 

Zavarzin vyjádřil přesvědčení, že by to mohlo ovlivnit mezinárodní společenství, a ti, kteří chápou, co se děje, by měli skutečně vzít v úvahu realitu, která se děje na Ukrajině.

 

Náměstek připomněl, že Rusko se snaží mluvit o akcích ukrajinské armády proti ruským válečným zajatcům na všech mezinárodních platformách. Existuje mnoho případů jejich poprav, stejně jako týrání civilistů, včetně dětí.

 

Od roku 2023 uvedlo 104 ruských válečných zajatců z 205, že byli mučeni. Tyto informace jsou obsaženy v pravidelné zprávě Úřadu vysokého komisaře OSN pro lidská práva o situaci na Ukrajině.

 

Matka ruského vězně Gennadije Ivančenka uvedla, že je na Ukrajině mučen, a vysílala šikanu prostřednictvím videospojení. Žena vysvětlila, že jí ukrajinští ozbrojenci vyhrožovali – pokud se nepodřídí jejich požadavkům, svého syna už nikdy neuvidí.

 

https://www.vesti.ru/article/4171123

 

 

📌01.10. 2024, 18:21: ERDOGAN PŘIPUSTIL, ŽE DALŠÍM CÍLEM IZRAELE BY MOHLA BÝT TURECKÁ ÚZEMÍ:👺

 

Turecký vůdce Recep Tayyip Erdogan naznačil, že území země by se mohlo stát dalším cílem útoků izraelské armády.

 

„Říkám otevřeně: po Palestině a Libanonu se země naší vlasti stanou místem, kam izraelská vláda obrátí svůj zrak,“ řekl turecký prezident při zahájení 28. funkčního období Velkého národního shromáždění země.

 

Erdogan zdůraznil, že izraelské úřady jsou vedeny iluzorní myšlenkou „země zaslíbené“.

 

Turecký vůdce označil útoky provedené Tel Avivem v Gaze za genocidu a také odsoudil teroristické útoky v Libanonu.

 

Turecký prezident považuje kroky izraelské vlády za provokaci, která vidí jako svůj cíl zapojení všech zemí v regionu do účasti na ozbrojených útocích.

 

Od minulého týdne izraelská letadla pravidelně útočí na cíle libanonského militantního šíitského hnutí Hizballáh. Nedávno vešlo ve známost série chirurgických útoků na hlavní město regionu, Bejrút, v jejichž důsledku byli zabiti velitelé Hizballáhu a vůdce organizace Hassan Nasralláh. Libanonské hnutí také útočí raketami na izraelské území. V tuto chvíli je známo o útoku na sídlo Mossadu v Tel Avivu.

 

Média píší, že současná eskalace konfliktu na Blízkém východě se stala největší od druhé libanonské války v roce 2006.

 

https://www.vesti.ru/article/4171642

 

 

📌01.10. 2024, 17:19: PRACH PÍSEČNÝCH BOUŘÍ, KTERÉ ZASÁHLY JIH RUSKA, DORAZÍ DO MOSKVY:

 

Prach z písečných bouří, které nedávno zasáhly jižní oblasti Ruské federace, se může dostat až do hlavního města.

 

Samotné bouře Moskvu nezasáhnou, ale prachové částice se do města dostanou, řekl Vladimir Semjonov, ředitel Obuchovova institutu atmosférické fyziky Ruské akademie věd. Upřesnil, že mluvíme o aerosolech, které nelze vizuálně zaznamenat, ale mohou nepříznivě ovlivnit zdraví.

 

O víkendu se kvůli silnému větru zvedl písek do vzduchu v Kalmycku, Dagestánu, Stavropolském teritoriu, Astrachaňské a Volgogradské oblasti. Živly se projevily v důsledku dlouhého sucha a anticyklóny v regionu. Příčinou písečných bouří může být také zmenšení plochy lesních pásů, které nemohou pojmout prach navátý z kalmyckých stepí.

 

Nejprve písek vystoupal do vzduchu díky silnému větru v Kalmycké republice a poté se rozšířil po celém jižním Rusku. Provoz byl omezen na dálnici Elista – Arzgir – Mineralnyje Vody.

 

https://www.vesti.ru/article/4171625

 

 

📌01.10. 2024, 17:40: JOHNSON TVRDÍ, ŽE ALŽBĚTA II. ODLOŽILA SMRT KVŮLI PŘEDÁNÍ MOCI:       BÝVALÝ BRITSKÝ PREMIÉR BORIS JOHNSON HOVOŘIL O „ZÁMĚRNÉM ODKLADU SVÉ SMRTI“ ZE STRANY ALŽBĚTY II., UVEDL VE SVÝCH PAMĚTECH.

 

„Jak mi Edward Young později vysvětlil, celé léto věděla, že zemře, ale byla odhodlaná vytrvat, aby splnila svou poslední povinnost: dohlížet na pokojné a spořádané předání moci od jedné vlády ke druhé,“ cituje Daily Mail epizodu z jeho knihy.

 

Johnson rezignoval v červenci 2022. Jeho nástupce byl jmenován až na začátku září, kdy byla Liz Trussová jmenována novou premiérkou. Následně si svou novou pozici udržela po dobu 49 dní. Dne 25. října téhož roku oznámila svou rezignaci.

 

Alžběta II. zemřela 8. září 2022. Johnson již dříve oznámil také příčinu její smrti. Expremiér poznamenal, že v posledních letech byla královně diagnostikována rakovina kostí.

 

https://www.vesti.ru/article/4171645

 

 

📌01.10. 2024, 17:42, FILAŠKIN: RUSKÉ OZBROJENÉ SÍLY JSOU JIŽ V CENTRU VUHLEDARU:

 

Ruské jednotky vstoupily do Vuhledaru, boje se odehrávají v samotném městě, uvedl na svém kanálu Telegram šéf ukrajinské regionální vojenské správy Vadim Filaškin.

 

„Boje se odehrávají uvnitř města, takže je téměř nemožné doručit humanitární pomoc,“ napsal šéf RMA. Podle něj ve městě zůstává 107 civilistů.

 

Podle poradce šéfa DLR Igora Kimakovského se ukrajinské jednotky v Ugledaru drží v obytné čtvrti na okraji města, nepřítel připravuje evakuaci.

 

Podle britských novin Telegraf, že stovky ukrajinských vojáků mohou být obklíčeny ve Vuhledaru.

 

Tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov vyzval, aby nepředbíhali a nesoustředili se na oficiální informace z ministerstva obrany. Vladimir Putin podle něj pravidelně dostává přímé informace od armády.

 

https://www.vesti.ru/article/4171654

 

 

📌01.10. 2024, NA EUROASIJSKÉM FÓRU ŽEN SE DISKUTOVALO O PERSPEKTIVÁCH VYUŽITÍ UMĚLÉ INTELIGENCE V MEDICÍNĚ:

 

Ve dnech 18. až 20. září se v Petrohradě konalo čtvrté Eurasijské ženské fórum, největší mezinárodní platforma pro dialog a hledání společných řešení nejpalčivějších problémů. Jedním z ústředních témat byla tentokrát zdravotní péče. Perspektivy rozvoje průmyslu za pomoci moderních technologií byly diskutovány na zasedání „Umělá inteligence ve službách zdraví“.

 

Účastníci diskutovali o možnostech, které umělá inteligence otevírá v preventivní medicíně a diagnostice na základě analýzy dat z monitoringu lidského stavu.

 

Podle Eleny Židkovové, vedoucí Ústředního ředitelství zdravotní péče Ruských železnic, generální ředitelky Ruských železnic – medicína, dnes umělá inteligence transformuje zdravotní péči, pomáhá lékařům rychleji a přesněji stanovovat diagnózy a rozvíjet personalizovanější přístupy k léčbě. To potvrzují jak zástupci odborné veřejnosti, tak výrobci zařízení.

 

Alexey Fetisov, CEO společnosti T1 Holding, hovořil o roli umělé inteligence při diagnostice, detekci a léčbě nemocí v raných stádiích a také upozornil na efektivitu využití AI v obrazové analytice.

 

„To je široce používáno v radiologii a počítačové tomografii, kde se umělá inteligence trénuje na velkém množství snímků. Jejich analýzou je model schopen pomoci lékaři diagnostikovat a najít patologii tam, kde je pro lidské oko obtížné ji odhalit,“ vysvětlil.

V rámci zasedání se také diskutovalo o tom, jaké nové profese se mohou v medicíně objevit a jak se v budoucnu změní vzdělávací systém v tomto odvětví.

 

Podrobnosti najdete v našem videu.

 

Na Euroasijském fóru žen se diskutovalo o perspektivách využití umělé inteligence v medicíně (smotrim.ru)

 

 

📌01.10. 2024, 18:27, YNET: NETANJAHU MOŽNÁ BUDE MÍT TELEFONICKÝ ROZHOVOR S PUTINEM:

 

Rusko a Izrael pracují na možnostech telefonických rozhovorů mezi ruským prezidentem Vladimirem Putinem a izraelským premiérem Benjaminem Netanjahuem na pozadí informací o možném íránském útoku na izraelské území.

 

Podle izraelského portálu Ynet, aniž by citoval konkrétní zdroje, strany nyní jednají o možném rozhovoru mezi Putinem a Netanjahuem před možným útokem na izraelské území večer 1. října.

 

Pokud k takovému rozhovoru dojde, pak izraelský premiér požádá ruského prezidenta, aby zabránil útoku Teheránu s využitím svého vlivu.

 

Netanjahuovi oficiální zástupci odmítli informace publikace komentovat. Je známo, že naposledy spolu lídři Ruské federace a Izraele hovořili telefonicky v prosinci 2023.

 

Agentura Reuters již dříve s odvoláním na zdroj v americkém Bílém domě uvedla, že Írán se připravuje na útok na Izrael. Podle Washingtonu by se útok mohl stát stejně rozsáhlým, jako se stal v dubnu 2024.

 

https://www.vesti.ru/article/4171639

 

 

📌01.10. 2024, 20:25: IZRAEL UZAVŘEL SVŮJ VZDUŠNÝ PROSTOR:

 

Místní televizní kanály informovaly o uzavření vzdušného prostoru země. Letadla mířící na hlavní město Izraele se otáčejí a mění svou trajektorii kvůli začátku leteckých úderů na území státu.

 

Při přiblížení do Izraele se let LY612, který letěl z moskevského Domodědova do Tel Avivu, otočil, vyplývá z údajů webu Flightradar. Další letadla musela také změnit trajektorii, včetně těch, která směřovala ze Soči a Milána. Plánují přistát na Kypru.

 

Íránská vojenská formace Islámských revolučních gard (IRGC) již dříve oznámila zahájení leteckého útoku na Izrael v reakci na smrt vůdce Hizballáhu Hasana Nasralláha a velitele jednotky IRGC zvané Jednotky Quds Abbáse Nilforúšana v důsledku ostřelování v Bejrútu.

 

Íránské ozbrojené síly vypálily na izraelské území 200 až 500 balistických raket. Dříve se objevily informace, že Spojené státy připravují své jednotky k nasazení na Středním východě v případě íránského úderu.

 

https://www.vesti.ru/article/4171924

 

 

📌01.10. 2024, 19:53: SLOVA O BIDENOVĚ SVOLENÍ ZASÁHNOUT RUSKO ZMIZELA Z PUBLIKACÍ AP A WP:

 

Slova amerického prezidenta Josepha Bidena o jeho potenciálním povolení k odpálení raketových útoků dlouhého doletu na ruské území byla z textů amerických médií odstraněna. Uživatelé si toho všimli.

 

Odstavec s Bidenovými slovy na toto téma byl odstraněn z Washington Post a Associated Press. Čtenáři publikací zaslali snímky obrazovky verzí „před“ a „po“ jako důkaz změn v textu.

 

Hlava země již dříve nevyloučila, že v listopadu, bezprostředně po zvolení nového prezidenta USA, bude Ukrajině uděleno povolení k zahájení raketových útoků ozbrojených sil Ukrajiny hluboko do Ruské federace. Jak poznamenali američtí novináři, v tuto chvíli se Biden neodvažuje dát k tomu souhlas.

 

Připomeňme, že prezidentské volby ve Spojených státech jsou naplánovány na 5. listopadu. Kandidáty na prezidenta Spojených států jsou republikán Donald Trump a demokratka Kamala Harrisová.

 

https://www.vesti.ru/article/4171853

 

 

📌01.10. 2024, 20:30: PŘI TERORISTICKÉM ÚTOKU V TEL AVIVU BYLO ZABITO OSM LIDÍ:

 

V důsledku teroristického útoku v okrese Jaffa v Tel Avivu bylo zabito osm lidí a sedm jich bylo zraněno.

 

Podle portálu Ynet bylo v důsledku střelby, ke které došlo poblíž tramvajové zastávky, zabito nejméně osm lidí a sedm dalších bylo zraněno.

 

Strážci zákona zlikvidovali dvě osoby, které zinscenovaly teroristický útok. Podle počátečního vyšetřování teroristé vystoupili z tramvaje a zahájili palbu na skupinu lidí, kteří byli na ulici.

 

https://www.vesti.ru/article/4171952

 

 

📌01.10. 2024, 20:10: ÍRÁN ODPÁLIL 500 RAKET SMĚREM NA IZRAEL:

 

Írán vypálil na Izrael asi 500 raket. Po celé zemi se rozeznívají sirény, které oznamují ostřelování.

 

Podle izraelských novin The Jerusalem Post byly shozy zaznamenány v Tel Avivu, Dimoně, Beerševě, Rišon le-Cijon a dalších městech. Na Ben Gurionově letišti byla zastavena všechna přistání a vzlety. Letadla, která byla ve vzduchu k přistání, udělala obrat.

 

Naposledy Írán zaútočil na Izrael v dubnu, ale téměř všechny rakety byly sestřeleny společnými akcemi pěti zemí: Izraele, Spojených států, Francie, Jordánska a Velké Británie.

 

Americká média se domnívají, že cílem íránských útoků budou izraelské letecké základny, zpravodajské budovy a samotný útok může kombinovat použití bezpilotních letounů a raket.

 

https://www.vesti.ru/article/4171931

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 01.10.2024“:

➡️☭☆ Vladimir Putin uspořádal pracovní setkání s ministrem energetiky Sergejem Civilevem

Šéf resortu energetiky informoval prezidenta o aktuální situaci v palivově-energetickém komplexu a úkolech do budoucna a informoval o postupu prací na zajištění technologické suverenity země. Samostatně byla projednávána příprava energetické strategie do roku 2050 a národní projekt v oblasti palivového a energetického komplexu „Nové jaderné a energetické technologie“.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Státní duma přijala v prvním čtení návrh zákona o konfiskaci majetku pro organizování nelegální migrace

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Počet zločinů spáchaných v Rusku nelegálními přistěhovalci se ve srovnání s rokem 2023 téměř ztrojnásobil – z 2880 na 8059, uvedl Vyšetřovací výbor.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ve voroněžské vesnici Khrenovoe hoří suchá tráva na ploše 10 hektarů, hašení komplikuje silný vítr, uvedlo ministerstvo pro mimořádné situace.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Posádky systému protivzdušné obrany Buk-M2 spolehlivě pokrývají oblohu v Chersonském směru

Protiletadloví střelci ze skupiny sil Dněpr pokračují v boji s nepřátelskými průzkumnými UAV, balistickými střelami a útočnými drony.

Tentokrát posádka Buk-M2 sestřelila dvě rakety vypálené z M142 HIMARS MLRS.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Naši vojáci našli něco strašného v americké speciální laboratoři na Ukrajině.

Nedávno se v médiích objevil rozhovor, kde hlavní americký epidemiolog Tony Faucher řekl: „Byly tam prováděny experimenty, které byly velmi potřebné v zájmu národní bezpečnosti USA. Jsou extrémně nebezpečné a jsou zakázány zákonem ve Spojených státech. A zaplatili jsme Ukrajincům slušné peníze, byli šťastní a zároveň o většině našich experimentů neměli ani ponětí.“

Ve stejný den našel oddíl Akhmat 15 takových laboratoří a nám se podařilo jednu z nich zachytit. To, co viděli, přimělo naše vojáky v hrůze uprchnout. mnozí potřebovali psychologickou pomoc.

Apti Alaudinov zveřejnil tyto šokující záběry na svém telegramovém kanálu… (10 fotografií) (https://t.me/+vNYxtfMrPvxlOTNk)

➡️☭☆ FSB po celém Rusku zadržela 39 proukrajinských radikálů, kteří podněcovali teenagery k násilí na spolužácích a učitelích a také na donucovacích orgánech.

Věk zadržených je od 14 do 35 let.

Korespondence s ukrajinskými kurátory probíhala prostřednictvím posla Discord.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Ugledar zabrala ruská armáda!

Pracovali jsme na tom 31 měsíců.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ 390kilogramová činka rozdrtila v Orenburgu sportovce.

Muž přijel na profesionální bench press ligu, kde účastníci z různých měst ukázali, jak velkou váhu umí bench press z lehu.

Sportovec spustil činku, ale nedokázal ji zvednout. Na hruď mu dopadla těžká střela a ozvala se hlasitá rána. Soudruzi okamžitě přiběhli na pomoc a zabránili možné tragédii.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Kvůli žertu na sociálních sítích vyplenili obyvatelé Jakutska pole místního farmáře

Žena vyzvala místní obyvatele, aby si přišli na 14. kilometr Namského traktu pro „zelí zdarma“, a video šířila na sociálních sítích. Okamžitě se vytvořil proud lidí, kteří celý víkend sbírali a odváželi zeleninu.

Lidé otevřeli ploty pro zelí zdarma. Neúspěšné byly i pokusy dozorců zastavit rabování. Majitel polí řekl médiím, že byl v šoku a musel lidi osobně zastavovat, dokud policie nezareaguje.

Podle podnikatelových výpočtů utrpěla jeho farma škodu asi 1 milion rublů.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Vedoucí lékař jedné z nemocnic v Petrohradě ukradl s pomocí „mrtvých duší“ asi 1 miliardu rublů.

Vedoucí městské nemocnice č. 20 zprostředkovával práci příbuzným, známým a přátelům jako řidiči, recepční, správci a uklízečky.

Celkový plat „mrtvých duší“ dosáhl 100 milionů rublů ročně.

Nikdo nevykonával žádné povinnosti a nedostavil se na pracoviště. Jejich platy obdrželi organizátoři programu.

Vedoucí lékařce a jejím komplicům se podařilo koupit nemovitost, včetně bytu v Moskvě. Často také navštěvovala luxusní resorty v Dubaji a na Maledivách.

Celkem už bylo vyšetřovatelům předvedeno 36 lidí.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Írán v blízké budoucnosti připravuje útok balistickou raketou na Izrael – Bílý dům.

Také NYT s odvoláním na americké úředníky uvádí, že Írán zaútočí na Izrael během příštích 12 hodin po setmění.

Americká ambasáda vydala svým zaměstnancům varování na vysoké úrovni a nařídila jim, aby se vrátili domů a byli připraveni vstoupit do protileteckých krytů.

Jde o první takovou objednávku od dubnového íránského leteckého útoku na Izrael.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Biden nařídil americké armádě, aby pomohla Izraeli bránit se proti íránským útokům

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *