, ,

01.09.2024, ROZKLIKNI SI🔝🔝🔝DENNĚ:👉„KRVAVÉ MINERÁLY” ZDĚŠENÝ WASHINGTON UŽ DEMONSTRATIVNĚ DÁVÁ RUCE PRYČ OD POLITIKY BRUSELU I PRAHY HODIN

01.09.2024: RANNÍ ZPRÁVY:👉„KRVAVÉ MINERÁLY”! ZDĚŠENÝ WASHINGTON UŽ DEMONSTRATIVNĚ DÁVÁ RUCE PRYČ OD POLITIKY BRUSELU I PRAHY HODIN

 

„Moje filosofie zní: Co o mně lidé říkají, není moje věc.

Jsem kdo jsem a dělám to co dělám. nic neočekávejte a všechno přijímejte. Díky tomu je život mnohem jednodušší

Žijeme ve světě, kde jsou pohřby důležitější než zesnulý, manželství je důležitější než láska a vzhled je důležitější než duše.

Žijeme v obalové kultuře, která pohrdá obsahem. “

Sir Anthony Hopkins

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️31.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: Dvojvideo:

1.) ZELENSKÉHO VOJÁCI OPOUŠTĚJÍ SVÉ POZICE A UTEKLI ZE ČTYŘ UKRAJINSKÝCH OBLASTÍ BĚHEM 24 HODIN; RUSKO OBSAZUJE DALŠÍ OBEC V DONĚCKÉM REGIONU;

 

2.) HIZBALLÁH SPOUŠTÍ DALŠÍ RAKETOVÝ ÚTOK NA IZRAEL; IDF POTVRZUJE ÚTOK ČTYŘICETI RAKET NA OBLAST ZÁPADNÍ GALILEJE

 

https://youtu.be/8d6LPUAzPjY?si=Q7jx1woDhJUR4AGj

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️31. srpna 2024, 14:13, in Novinky.cz, Taťána Voců: LIPAVSKÝ: UKRAJINA SMÍ POUŽÍT ČESKÉ ZBRANĚ BEZ OMEZENÍ:

 

Česko nedává žádné omezení Ukrajině pro využití dodaného vojenského materiálu, prohlásil v sobotu ministr zahraničí Jan Lipavský (Piráti) na 19. ročníku bezpečnostní konference Globsec v Praze. Z ČR ale neproudí ty nejsofistikovanější zbraňové systémy, které třeba mají velký dosah, připustil Lipavský s tím, že Česko si nemusí klást takové otázky, jako někteří spojenci.

 

Šéf unijní diplomacie Josep Borrell již dříve řekl, že státy Evropské unie musí odstranit omezení pro používání zbraní poskytnutých Ukrajině. Ukrajinci podle něj musí mít možnost mířit na místa, odkud je Rusové bombardují a ostřelují. Omezení zavedla například Itálie, naopak země jako Česko, Švédsko či Nizozemsko Kyjev podporují a pro využití zbraní nestanovují žádné podmínky.

 

„Česko nedává žádné linie k systémům, které dodává, ke zbraním, munici, k vojenskému materiálu. Na druhou stranu buďme upřímní v tom, že z Česka také neproudí ty nejsofistikovanější zbraňové systémy, které mají třeba velký dosah nebo staví dodavatele do určitých strategických dilemat,“ řekl Lipavský.

 

Česká republika si tak nemusí klást otázky, jako někteří spojenci, uvedl šéf české diplomacie v souvislosti s dodávkami střel ATAMCS od Spojených států nebo Taurus od Německa.

 

„Myslím, že Ukrajina by měla mít možnost tyto systémy využít, ale nechávám to na spojencích. Nikdy nekritizuji tyto země. Oni si kladou otázky, které my si ani klást nemůžeme,“ podotkl ministr.

 

„Nicméně myslím, že Ukrajina má právo se bránit proti agresi. Lepší je, když letadlo s raketou či bombou ani nevzlétne, než se potom snažit sestřelit letadlo nebo raketu, která už míří na cíl,“ poznamenal šéf české diplomacie.

 

„Rusko nemá žádný nárok útočit na Ukrajinu. Je to obyčejný ruský imperialismus. Musíme ho zastavit v samotném zárodku,“ dodal. 👹

 

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-svet-lipavsky-ukrajina-smi-pouzit-ceske-zbrane-bez-omezeni-40486185

 

 

📌31. srpna 2024, Slovenská republika: PELLEGRINI DOSÁHL, NEPOVOLIL SLOVÁKŮM SLUŽBU V UKRAJINSKÉ ARMÁDĚ!!! 👍❤️

 

Prezident od začiatku svojho mandátu dostal celkovo štyri žiadosti slovenských občanov o povolenie výkonu vojenskej služby v cudzom vojsku. Všetky žiadosti boli do ozbrojených síl Ukrajiny a vo všetkých prípadoch prezident SR službu nepovolil, priblížil odbor komunikácie.

 

Volodymyr Zelenskyj vyzval všetkých, ktorí sa chcú pridať k obrane Ukrajiny, Európy a sveta, aby prišli bojovať po boku Ukrajincov.

https://t.me/to_je_nas_svet/28956

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️31. srpna 2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: Michael Svatoš: „KRVAVÉ MINERÁLY” ZDĚŠENÝ WASHINGTON UŽ DEMONSTRATIVNĚ DÁVÁ RUCE PRYČ OD POLITIKY BRUSELU I PRAHY. ANALÝZA VČEREJŠÍHO JEDNÁNÍ GLOBSEC V PRAZE V SOUVISLOSTECH.

 

BŮH MÁ SMYSL PRO ABSOLUTNÍ IRONII, JAK ŘÍKÁM.

 

👉 A tak – zatímco včera v Praze bývalý komunistický agent Pávek na shromáždění politiků určitě druhé kategorie konaným pod názvem Globsec 24 několik minut sveřepě bubnoval za bezpodmínečnou válečnou podporu Ukrajiny, aby nepřátelské Rusko už bylo konečně spravedlivě poraženo. Tak v Polsku politik jistě první kategorie Donald Tusk toho času premiér země stručně světu oznámil, že dokud se Ukrajina nevyrovná se svou temnou nacistickou minulostí a nepřestane konat své Bandera rituály, má se členstvím v EU utrum. A o to, že se Polsko najisto postará.

 

👉 A aby pražská tragikomedie, při níž prezident Pávek včera dunivě hřímal za potřebu okamžitého zvýšení státních válečných výdajů a za vyzbrojování všeho druhu sprostým odíráním veškerého lidu, byla divákům ještě útrpnější, už den předtím se slovenský „progresívny” ekonom Daniel Roháč ze stáje Mikuláše Dzurindy, toho času usazený pod vlajkou washingtonského Think tanku the American Enterprise Institute překvapivě celé EU vysmál, že se pod taktovkou Bruselu a jeho věrných nezadržitelně proměňuje v zapadákov, který už nikoho na celém světě nezajímá. A požadoval, aby evropští centrističtí politici konečně vzali na rozum, že Evropany trápí vysoké životní náklady, přemrštěné ceny paliv a energií, a nezvládnutelné náklady na bydlení a veřejné služby, které masivní neregulovaná imigrace žene do astronomických výšin, a soustředili se po vzoru USA na ekonomický rozvoj a zvyšování životní úrovně občanů.  Podle Roháče se Německo už propadlo na úroveň 38. nejchudšího US státu Oklahomy, a Francie na úroveň ještě horšího 48. Arkansasu.

Podle Roháče se už celé desetiletí reálné mzdy v USA zvyšují mnohem více než v Německu, a jsou už aktuálně o 30% vyšší.

 

👉 (V ČESKU SE ZA FIALY DOKONCE PROPADAJÍData za poslední roky zde.)

Podle Roháče musí Brusel přestat se svou politikou byrokratického omezování výroby energie a dalších nařizování nesmyslů všeho druhu, jinak v Evropě zvítězí populisté, ať už pravicoví nebo levicoví.

Podle Roháče musí Evropa svou politiku zaměřit na budování agendy hojnosti, (Abundance Agenda), jak je moderní v USA.

 

👉 Agent Pávek včera volal za zvyšování válečných výdajů, a to je přesný opak Abundance Agendy.

PÁVEK ABSOLUTNĚ NECHÁPE, ČEMU DOKONALE ROZUMĚL UŽ GENIÁLNÍ ROOSEVELT, KTERÝ POSTULOVAL, ŽE LIDÉ, KTEŘÍ JSOU HLADOVÍ A BEZ PRÁCE, JSOU ZÁKLADNÍM STAVEBNÍM KAMENEM DIKTATUR.

Pávek, ačkoli zřejmě vůbec netuší, navrhuje řešení problému současné evropské hospodářské krize, nikoli v osvědčených intencích Rooseveltova „New Deal”, nebo „Abundance Agendy”, ALE PŘESNĚ PODLE NOT HITLEROVAMefo-Wechsel“.

 

🛑TEDY TAJNÉ FINANČNÍ OPERACE, KTERÁ ODSTARTOVALA PŘÍPRAVY NĚMECKA NA II. SVĚTOVOU VÁLKU.

FIALŮV A PÁVKŮV „MEFO-WECHSEL”.

 

👉 Aby Hitler utajil před světem a německou veřejností zvýšené státní výzbrojní výdaje, vytvořili jeho bankéři mimorozpočtový systém „půjčky na směnku”.

 

👉 Tyto cenné papíry sloužily jako paralelní německá státní měna používaná na platby mezi německými průmyslovými podniky, a jejich splatnost byla garantována státem „za 5 let”, tedy nejdříve v roce 1939.

 

👉 Z nacistických lupů v rakouských, československých a polských bankách byl potom „Mefo-Wechsel” umořován.  Šlo tedy o „dočasné skrytí státního dluhu, mimo státní rozpočet”, DO DOBY NEŽ BUDE MOCI BÝT NĚCO ULOUPENO.

 

🛑TUTO „MEFO-WECHSEL” FINANČNÍ OPERACI ZAČALI LONI VYUŽÍVAT I FIALA S PÁVKEM. NEJPRVE V ROZPOČTU NA LETOŠNÍ ROK TAKTO UKRYLI 50 MILIARD, KTERÉ NEJSOU EVIDOVÁNY JAKO STÁTNÍ DLUH.

 

👉 A LETOS PLÁNUJÍ STEJNÝM ZPŮSOBEM SKRÝT DALŠÍCH 20 MILIARD.

 

👉 Navíc další desítky miliard českého státního dluhu, dohadem 2 až 3% HDP, (160 až 240 miliard),  bylo skryto Fialou i Babišem pod tzv. bruselské půjčky na Covid a Ukrajinu, které nejsou součástí českého státní rozpočtu, ALE ČEŠI JE SPLÁCEJÍ A RUČÍ ZA NĚ❗️❗️❗️

 

Podstata Fialo-Pávkova „Mefo-Wechsel” tkví v přesunu státního dluhu na fond státní dopravní infrastruktury, 👉 který se bude ovšem za pár let splácet ze státního rozpočtu.

 

🛑CÍLEM OPERACE JE ÚČETNÍMI TRIKY UMĚLE SNÍŽIT DEFICIT ČESKÉHO STÁTNÍHO ROZPOČTU, A SKRÝT DRAMATICKÝ RŮST ČESKÝCH VEŘEJNÝCH DLUHŮ PŘED OBČANY.

 

👉 Pokud by totiž voliči věděli, že deficit letos není 252 miliard, ale rovnou 302 miliard

👉 + bruselské miliardy pro Ukrajinu, a příští rok ne 231 miliard, ale rovnou 251 miliard

👉 + bruselské miliardy pro Ukrajinu, mohli by se napučet, a začít protestovat proti dramatickému růstu zbrojních výdajů z 80 miliard na 160 miliard ročně, a mohli by hlavně změnit svoje volební preference k politikům, kteří by třeba začali slibovat „Abundance Agendu” místo nějakého potrhlého rozpoutávání III. světové války a vyhlašování zákazů všeho možného, včetně svobody.

Netřeba podotýkat, že Hitlerova Mefo-Wechsel agenda šla ruku v ruce se zaváděním cenzury a omezováním svobody, a Fiala s Pávkem, zdá se míří stejnou cestou❗️❗️❗️

 

🛑NÁŠ PAN PREZIDENT VČERA VE SVÉM PROJEVU DOSLOVA EXCELOVAL❗️❗️❗️

 

👉 Například vyzval, aby Evropa zahájila operaci na zajištění své strategické bezpečnosti, tím že si sama začne zajišťovat potřebné „strategické minerály”.

Nevím sice, zda náš prezident při své pověstné inteligenci vůbec tuší, že základní podmínkou k produkování „strategických minerálů” je obrovské množství velmi, velmi levné energie, kterou Evropa nemá, a dokud bude Brusel i Pražský Hrad a Strakovu akademii obývat současná politická smečka, nikdy ani mít nebude.

 

🛑ALE JE TŘEBA K PRODUKCI TĚCHTO MINERÁLŮ TAKÉ MÍT K DISPOZICI JEJICH LOŽISKA.

 

👉 A to je zajímavý problém. V Evropě těžitelná ložiska v potřebné kvalitě a množství nejsou, nebo jejich těžba představuje takový enviromentální a ekonomický hazard, že žádný soukromník bez státních miliardových injekcí a záruk se do projektu nepohrne, a každému politikovi je jasné, že nastane jeho konec, když se podepíše za těchto podmínek pod těžbu.

 

🛑Ovšem existuje výjimka.

👉UKRAJINA.

 

👉 Tedy přesně řečeno ty její provincie, které už Gosudar slupnul, nebo se teprve chystá osvobodit.

 

👉 Celkem se na Ukrajině nacházejí podle veřejných údajů minerály za 15 bilionů dolarů,

👉 ( = 350 bilionů korun = 44 českých HDP = 160 českých státních rozpočtů ve výši letošního roku),

👉 včetně vzácných a strategických materiálů, jako je LITHIUM a další ceněné prvky.

 

👉 Problém je v to, že naprostá většina těchto ložisek se nachází v „NOVÝCH RUSKÝCH REGIONECH”,

👉 a pokud k nim ještě připadnou Dněpropetrovsk, Charkov a Oděsa, zbyde toho na území zbytku Ukrajiny žalostně málo. (Viz mapa dole.)

 

👉 Hitler vpadnul do Sovětského svazu, protože potřeboval ukrajinský mangan, železo a další minerály.

 

👉 Český prezident vytrvale brojí za vybojování ukrajinských provincií bohatých na minerály zpět.

👉 Ačkoli zdůrazňuje, že je to spravedlivé, nelze opomenout, že je to bez rozpoutání III. světové války takřka nemožné, a hlavně, že by to bylo pro určité soukromé západní investory určitě absolutně lukrativní.

 

🛑NÁŠ PAN PREZIDENT JE HLAVA.

 

👉 27. srpna letošního roku přednesl před africkými velvyslanci na Hradě projev a v něm mimo jiné zdůraznil: Nesmíme dovolit, aby se (v Africe) prosadil ruský výklad války na Ukrajině nebo falešná představa, že zájmy těchto (afrických) zemí dokáží nejlépe hájit autokratické mocnosti. Nejlépe toho v Africe, Asii, Jižní Americe docílíme trpělivou prací a ! férovou nabídkou otevřené spolupráce! … I proto jsem …..ve Rwandě jednal s prezidentem Kagamem❗️❗️❗️

 

👉 Na první pohled doslova učená slova hodná velkého Havla.

👉Leč už 9. července letošního roku publikovalo velvyslanectví USA v Demokratické republice Kongo toto šokující vyhlášení Washingtonu, které je reakcí na masivní rozmach dětského otroctví, otroctví, loupení a dalších ohavných zločinů, kterých se s podporou Bruselu dopouští rwandský prezident Kagame.

 

👉 Ten v únoru letošního roku uzavřel dohodu s Bruselem na velké dodávky „strategických materiálů” pro evropský průmysl, a tyto dodávky mají ovšem ten problém, že jsou produkovány otroky, 🧒👩🧑👩‍🦱👩‍🦰👨‍🦰 včetně dětí, které rebelové M23, (etničtí Tutsiové), kteří ze Rwandy vpadli do východního Konga, a kteří mezi konžskými etniky na dobytém území loví lidi a 🧒👩🧑👩‍🦱👩‍🦰👨‍🦰 děti jako staří západoevropští otrokáři, a zavírají je na obsazeném území do dolů, a nutí je v děsivých podmínkách kutat horninu koltan, která obsahuje strategické minerály nutné pro evropský automobilový, digitální a solární průmysl❗️❗️❗️

 

❗️❗️❗️Tyto🧒👩🧑👩‍🦱👩‍🦰👨‍🦰 dětskými otroky vytěžené horniny se potom z obsazených částí Konga pašují do Rwandy, a odtud se posílají hlavně do Evropy❗️❗️❗️

 

🛑EVROPSKÁ KOMISE TAK FINANČNĚ PODPORUJE DĚTSKÉ OTROKÁŘSTVÍ, VRAŽDĚNÍ A LOUPENÍ, A ZA PENÍZE, KTERÉ DO RWANDY ZA MINERÁLY A NA TZV. HUMANITÁRNÍ POMOC POSÍLÁ, ZÍSKÁVÁ MINERÁLY❗️❗️❗️

 

🛑TENTO OBROVSKÝ SKANDÁL, ŘEŠILO UŽ I OSN, A WASHINGTON, AŤ JE, JAKÝ JE, NESNÁŠÍ OTROKÁŘSTVÍ.

 

👉Český prezident se ohání férovou spoluprací s Afrikou a chvástá se, že mezi Afričany zamezí šíření jejich falešných představ o Rusku a Číně, a místo nich prosadí představy evropské! To je geniální. 👹

 

👉Letos v létě už i Washington pochopil, že od rwandských otrokářů musí dát ruce pryč, a přemístil těžiště své podpory ze Rwandy do Konga.

 

👉Náš prezident vykřikuje o spravedlivém boji Ukrajiny, která brání své území, ale podporuje odporné🧒👩🧑👩‍🦱👩‍🦰👨‍🦰 dětské otrokáře 👹 rwandského diktátora Kagame, kteří vpadli do Konga A LOVÍ TAM 🧒👩🧑👩‍🦱👩‍🦰👨‍🦰 děti, aby v dolech na obsazeném území TĚŽILI PRO EVROPSKÉ EUROKRATY „LEVNÉ, ALE KRVAVÉ MINERÁLY”❗️❗️❗️

 

🛑INU NEJLEPŠÍ VODA NA RUSKÝ I ČÍNSKÝ MLÝN V KONGU, I JINDE V AFRICE.

 

👉Náš pan prezident měl včera velkou příležitost vmést Ursule von der Leyen do očí na konferenci Globsec, že zotročování dětí je nejodpornější zločin, a že s ním je třeba okamžitě skoncovat, a minerály přestat odebírat❗️❗️❗️

👉Leč agent Pávek nemůže být už z podstaty věci Václav Havel, a je otázka, zda by vlastně Havel protestoval, nebo mlčel. Možná, by i protestoval, protože jeho poradci i on měli určitě lepší přehled o aktuální politice Washingtonu.

 

👉V každém případě, jak říkám, Bůh má geniální smysl pro absolutní ironii.

 

🛑URSULA VON DER LEYENOVÁ JE PRAVNUČKOU JEDNĚCH Z NEJVĚTŠÍCH AMERICKÝCH OTROKÁŘŮ, A JEJÍ SOUČASNÝ RODINNÝ MAJETEK TAK POCHÁZÍ I Z PRÁCE NĚKDEJŠÍCH OTROKŮ DNEŠNÍCH AFROAMERIČANŮ.

 

👉Té určitě nevadí, že nezletilí Afričané opět kutají v dolech za západoevropský blahobyt. A náš pan prezident nějakým záhadným způsobem stojí v obou konfliktech vždy na straně těch, kdo do Evropy „krvavé minerály dodávají” anebo by je po porážce Ruska dodávat mohli. ZAČAL BYCH SE BÁT O NAŠE DĚTI, BYCH ŘEKL, ABY NESKONČILY V NĚJAKÝCH DOLECH, ŽE? (O otrokářských předcích Ursuly vdL jsme naposledy podrobněji psali v MAP 1695.)

 

👉Kompletní US Statement z 9. července 2024 najdete zde.

👉Podrobný článek o tom, jak Brusel podporuje rwandského diktátora, a otrokáře M23, najdete zde.  Analýzu jsem musel místy zkracovat, byla by příliš dlouhá, nicméně snad je pochopitelná. Pokud máte zájem o podrobnější analýzu letošní změny politiky Washingtonu od Rwandy ke Kongu, napište na mail, je to složité téma, ale je zajímavé, ruská SVR nebyla změnou kurzu Washingtonu vůbec potěšena.

👉Rusům i Číňanům vyhovovala evropská podpora rwandským otrokářům. Je to zajímavý geostrategický i politický problém.

👉Kandidátka Kamala Harris je totiž prý potomkem britského otrokářekterý za zrušení otroctví na Jamajce dostal od britské vlády vyplaceno odškodnění 12 610 liber, (dnešní hodnota odškodnění za nucené propuštění otroků 11 milionů eur ).

 

👉Pra-pra-dcery otrokářů jsou tedy z dnešního pohledu velice úspěšné, že.

 

👉Kamala si však musí dávat velký pozor, aby ji s dětským otrokářstvím nikdo

nespojil.

 

👉Možná i proto Pávek raději mlčel?

 

https://volnyblog.news/michael-svatoskrvave-mineraly-zdeseny-washington-uz-demonstrativne-dava-ruce-pryc-od-politiky-bruselu-i-prahy-analyza-vcerejsiho-jednani-globsec-v-praze-v-souvislostech/

 

 

 

📌📢01.09.2024: 1 % ovládá svět. 4 % jsou jejich loutky. 90% spí. 5 % je vzhůru a snaží se těch 90 % probudit. 1 % použije 4 % loutek, aby zabránily 5 % v probuzení zbývajících 90 %. Nechápeš, co říkám? SPI DÁL…

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝31. srpna 2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková, JINDŘICH KULHAVÝ: POSLEDNÍ PRÁZDNINOVÝ VÍKEND:

 

Letošní letní prázdniny končí a nový školní rok je za dveřmi. Ještě se dá stihnout pár letních akcí, ale opět to uteklo mnohem rychleji, než by si děti i rodiče přáli.

 

👉Tentokrát nebyla téměř žádná okurková sezóna, pořád se něco dělo a Pětikoalice stihnula opět téměř v utajení pár dalších legislativních změn včetně schválení korespondenčních voleb.

 

👉Biden se vzdal boje o trůn a zmizel někde v propadlišti dějin,

👉Harrisová ho dle našich médií nahradí a

👉skutečný favorit amerických prezidentských voleb Trump čelí dalším snahám Demokratů ho pomocí pokřiveného práva zlikvidovat.

👉Fridrichová definitivně opustila vysílání ČT a její prolhaný pořad 168 hodin zmizel.

👉Igor Němec skončil také, tentokrát za to, že se byl pouze podívat na akci organizované odpůrci tohoto režimu.

👉Jo…a Olympijské hry stály také za bačkoru.

 

👉Ukrajinská armáda přesunula své snahy k napadení Kurska, zatímco na východní frontě se v podstatě vzdala většího odporu. Kyjev prosí svět o další peníze a zbraně, přitom odklání obrovské částky do soukromých rukou a prostě je krade.

👉Přišel o první dodanou F – 16, pravděpodobně si ji asi sestřelili i s jejím pilotem.

👉Rusové samozřejmě Ukrajince z Kurska za cenu velkých ztrát v řadách protivníka vytlačí, zároveň jim hrozí povolení Západu používat Zelenským rakety se střední i dlouhou dráhou doletu, což bude ohrožovat cíle ve vnitrozemí. Je otázkou, co se Ukrajincům podaří trefit a jaká bude odpověď.

👉Trpělivost Kremlu není nekonečná, i na spuštění SVO na Donbasu čekali 8 let, ale poté ji začali navzdory reakcím Západu. Je pravděpodobné, že ruské továrny vyrábějící munici a zbraně jedou na plný výkon, nikoliv však kvůli Ukrajině, ale i ony se připravují na možný a vyprovokovaný střed se Západem vytvářejícím celosvětové dusno.

👉Ostatně o mnohém hovoří aktivita Poláků, Lotyšů či celé NATO zásobující Ukrajinu zbraněmi i lidmi.

 

👉Počasí bylo o prázdninách vcelku normální, tedy nic moc, až na poslední týden v srpnu, kdy se příjemně oteplilo. Budou nám tvrdit, že jde o nejteplejší prázdniny v historii, ale zase půjde o lež.

👉Naopak se jim razantně ochlazuje Atlantik, až je to trápí, protože nemohou tvrdit, že je na planetě vedro.

👉Pro ekoteroristy je také alarmující, že se neprodává i přes mediální podporu moc elektroaut, takže očekávejme další zářezy těch na spalovací motory.

 

👉Ceny pohonných hmot jsou u nás příznivější než na jaře, ale

👉až nám Úkáčka skřípnou ropovod Družba, bude to horší, zvláště

👉když Němci už naznačili, že jim náš plyn nesmrdí a část z něj si nechají.

👉V zimě tak může být skutečně zima, a to především v domácnostech.

👉A to samé se může dít s ropou, navíc díky zlodějským emisním povolenkám zase dražší.

 

👉Čekají nás volby do Senátu,

👉takže Fiala propagačně leze na hory, financuje Moto GP v Brně a dál plundruje prázdnou pokladnu i tím, že v utajení připravuje se svou skvadrou další průserový rozpočet.

 

JDE O NEJHORŠÍHO A NEJPROLHANĚJŠÍHO PREMIÉRA V NAŠÍ HISTORII, NEJNESCHOPNĚJŠÍ VLÁDU, a to jsme tu měli 👉Grosse, 👉 Špidlu, 👉 Topolánka, 👉 Sobotku i👉 Babiše, takže skutečně velkou konkurenci v amatérismu.

👉Nová úroveň stanovená Pětikoalicí směrem dolů je snad nepřekonatelná. Ideologie celé koalice, nenasytnost, ukrajinizace a účast Pirátů na digitalizaci k tomu umožnily Fialovi klesnout na úplné morální i ekonomické dno.

 

PRÁZDNINY KONČÍ, VRACEJTE SE DOMU OPATRNĚ, I TAK BUDOU VŠUDE DOPRAVNÍ POLICISTÉ, ABY JEŠTĚ VYBRALI NĚJAKÉ PENÍZE OD NÁS ŘIDIČŮ. 

A START DO NOVÉHO ŠKOLNÍHO ROKU NEPŘEPALTE.

 

KRÁSNÝ VÍKEND.

Jindřich Kulhavý

 

https://volnyblog.news/jindrich-kulhavyposledni-prazdninovy-vikend/

 

 

📌31. srpna 2024:♨️ V CENTRU DONĚCKU SE OBJEVILA NÁSTĚNNÁ, KRÁSNÁ OBŘÍ MALBA NA PODPORU OBYVATEL KURSKÉ OBLASTI.

Nástěnná malba s nápisem „Kursku, Doněck je s tebou!“ je namalována na jedné z budov na ulici Artema.

Je na něm vyobrazen symbol Kurska – slavík držený vojákem – a jeden ze symbolů Doněcka – růže.

https://t.me/to_je_nas_svet/28957

 

 

📌31. srpna 2024, 19:37: PREZIDENT ČERNÉ HORY MILATOVIČ: ZEMĚ UVALILA SANKCE NA RUSKO V ZÁJMU EU:

 

Uvalení sankcí na Rusko je pro Černou Horu těžkým rozhodnutím, řekl prezident republiky Jakov Milatović během projevu na bezpečnostním fóru Globsec v České republice.

 

Hlava státu vysvětlila, že dříve země dostávala 30 % příjmů z cestovního ruchu z Ruska.

 

„Udělali jsme to, byla to otázka volby, koordinace naší zahraniční politiky s EU, stát se členem klubu,“ citovala Milatoviče agentura RIA Novosti.

 

Připomeňme, že fórum Globsec se koná v Praze od 30. srpna do 1. září. Akce se účastní 10 hlav států a 20 ministrů obrany a zahraničních věcí. Jedním z hlavních témat fóra byl ukrajinský konflikt.

 

Český prezident Petr Pavel vyzval zejména ke zvýšení účinnosti protiruských sankcí s cílem narušit schopnost Ruské federace zásobovat své ozbrojené síly.

 

https://www.vesti.ru/article/4120676

 

 

📌31. srpna 2024, 17:39, MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ: 7 LIDÍ JE PO OSTŘELOVÁNÍ BELGORODU NA JEDNOTCE INTENZIVNÍ PÉČE:

 

Pět dospělých a dvě děti jsou po ostřelování Belgorodu na jednotce intenzivní péče pod dohledem lékařů, uvedl ministr zdravotnictví Belgorodské oblasti Andrej Ikonnikov.

 

„V důsledku včerejšího ostřelování bylo zraněno 46 lidí: devět z nich je ošetřováno ambulantně, 37 je v nemocnici (sedm z nich jsou děti),“ napsal Ikonnikov na svém kanálu Telegram.

 

Dva pacienti již byli evakuováni k ošetření do federálních center. Na 1. září je plánováno poslat do Moskvy další dvě oběti ukrajinského raketového útoku. Jedná se o dítě a dospělou osobu.

 

Dne 30. srpna ozbrojené síly Ukrajiny ostřelovaly ruské regionální centrum raketami z vrtulníků Vampire MLRS české výroby. Pět lidí bylo zabito, 46 civilistů bylo zraněno. Ruská protivzdušná obrana sestřelila několik vzdušných cílů při přiblížení k městu. Několik raket však stále zasáhlo obytné domy v Belgorodu, auta a několik komerčních zařízení.

 

Při ostřelování Šebekinu bylo zraněno dalších šest lidí, dodal šéf bělgorodského ministerstva zdravotnictví Andrej Ikonnikov. Pět z nich ve stavu střední závažnosti bylo hospitalizováno v nemocnicích regionálního centra, jeden pacient bude pokračovat v léčbě ambulantně.

 

Podle starosty Belgorodu Valentina Demidova bylo po ukrajinském ostřelování města 30. srpna poškozeno 53 bytů v 15 domech, 48 aut, dvě sociální a dvě komerční zařízení, jedno infrastrukturní zařízení a tři garáže. Jedno osobní auto zcela shořelo.

 

https://www.vesti.ru/article/4120659

 

 

📌31. srpna 2024, 18:13, RIA Novosti: REÁLNÝ SMĚNNÝ KURZ RUBLU V PARITĚ KUPNÍ SÍLY JE 3,4KRÁT NIŽŠÍ NEŽ SOUČASNÝ:

 

Rubl se opět ukázal jako jedna z nejvíce podhodnocených měn na světě. Podle výpočtů agentury RIA Novosti je její současná míra parity kupní síly (PPP) 3,4krát nižší než ta současná. To znamená, že „spravedlivá“ cena by měla být na úrovni 26,7 rublů za dolar.

 

V rámci studie analytici seřadili největší světové ekonomiky podle nákladů na sadu hamburgerů, hranolků a sklenici koly. Takový „oběd“ se ukázal jako nejdostupnější v Rusku, nejdražší v Izraeli. Stejná situace byla pozorována před rokem, kdy byl směnný kurz rublu v paritě kupní síly třikrát nižší (32,07 rublů za dolar).

 

Ruská federace sdílí první linii z hlediska podhodnocení národní měny s Indonésií. V této asijské republice se ukázalo, že směnný kurz vypočítaný na základě parity kupní síly je 3,4krát nižší než ten současný. Filipíny jsou na druhém místě (3,1krát).

 

Podle údajů je nejvíce nadhodnocenou měnou izraelský šekel. Jeho míra parity kupní síly je nadhodnocena o 36 %.

 

Ruská centrální banka již dříve představila čtyři možné scénáře vývoje ekonomiky země do roku 2027: základní, dezinflační, proinflační a rizikový.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4120687

 

 

📌31. srpna 2024, 21:45: V DONĚCKU SE OBJEVILA NÁSTĚNNÁ MALBA NA PODPORU OBYVATEL KURSKÉ OBLASTI:

 

V centru Doněcku se objevila nástěnná malba na podporu obyvatel Kurské oblasti, kteří trpěli v důsledku invaze ozbrojených sil Ukrajiny v regionu.

 

Nástěnná malba zobrazuje bojovníka držícího v rukou slavíka, symbol Kurska. Dole, na pozadí růží – jednoho ze symbolů Doněcku – je nápis „Kursk, Doněck je s vámi!“.

 

Nástěnná malba se objevila na jedné z budov na centrální ulici Artem, uvádí RIA Novosti. Podle autora Vladislava Stepnoye jeho dílo symbolizuje podporu a solidaritu obou regionů Ruské federace.

 

Ministerstvo pro mimořádné situace již dříve uvedlo, že více než 76 tisíc obyvatel pohraničních oblastí Kurské oblasti, zasažených akcemi ozbrojených sil Ukrajiny, již obdrželo finanční pomoc ve výši 1,1 miliardy rublů.

 

https://www.vesti.ru/article/4120791

 

 

📌31. srpna 2024, 18:46: RUSKÁ ARMÁDA ZNIČILA BAŠTU OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY V KURSKÉ OBLASTI:

 

Ruská armáda zničila baštu ozbrojených sil Ukrajiny v pohraniční oblasti Kurské oblasti maskovanou v lesním pásu, hlásí ruské ministerstvo obrany a zveřejnilo video z úderu na něj.

 

Podle leteckého průzkumu identifikovaného leteckým průzkumem byl na baštu ukrajinské armády proveden přesný dělostřelecký úder. Úder byl zaznamenán prostřednictvím objektivního řízení jedné z jednotek skupiny sil Sever.

 

K 31. srpnu jednotky skupiny Sever odrazily šest útoků nepřátelských útočných skupin u Borki, Bachtinky, Komařovky, Matvejevky a Malé Lokňi. Jeden ukrajinský voják se vzdal. Ztráty ozbrojených sil Ukrajiny ve směru Kursk dosáhly čtyř set lidí. Jeden tank byl vyřazen, 18 jednotek obrněných vozidel Ozbrojených sil Ukrajiny, tři obrněné transportéry, 14 obrněných bojových vozidel, stejně jako sedm automobilů, stanice elektronického boje, tři minomety a tři nepřátelské dělostřelectvo byly vyřazeny.

 

Celkové ztráty ozbrojených sil Ukrajiny v Kurské oblasti od 6. srpna se zvýšily na 8,2 tisíce zabitých a zraněných vojáků. Kyjev ztratil 76 tanků, 36 bojových vozidel pěchoty, 67 obrněných transportérů, 521 bojových obrněných vozidel, pět protiletadlových raketových systémů, čtyři americké HIMARS MLRS a dva MLRS.

 

https://www.vesti.ru/article/4120695

 

 

📌31. srpna 2024, 20:49: ZÁCHRANU POSÁDKY A CESTUJÍCÍCH MI-8 NA KAMČATCE ZTĚŽUJE ŠPATNÉ POČASÍ A MEDVĚDI:

 

Osud 19 cestujících a tří členů posádky je neznámý. Na Kamčatce hledají vrtulník Mi-8, který měl dopravovat turisty ze svahu sopky. Ve stanovený čas se piloti neozvali. Pozemní skupina Ministerstva pro mimořádné situace se vydala na pátrání. Počasí se rychle zhoršuje, hurikánové větry přinášejí na poloostrov přívalové deště, poznamenává Alexandra Ostriková.

 

Pravděpodobně videozáznam ukazuje start stejného vrtulníku Mi-8 v oblasti sopky Vachkazhets. Letadlo byl jakýmsi transferem – jedna skupina turistů byla vyloděna, druhá byla odvezena. Dne 31. srpna v 16 hodin místního času vrtulník zamířil směrem k vesnici Nikolajevka. Téměř okamžitě bylo spojení s vrtulníkem ztraceno.

 

– Podle předběžných údajů bylo na palubě pohřešovaného letadla 22 lidí. Jedná se o tři členy posádky a 19 cestujících. Letadlo letělo z místa přistání v oblasti sopky Vachkazhets na místo přistání Nikolajevka, – popisuje situaci tiskový tajemník Federální agentury pro leteckou dopravu Artem Korenyako.

 

Vzdálenost mezi sopkou a letištěm je velmi malá – asi 25 kilometrů. Na cestě je ale pohoří. Kromě toho se zhoršilo počasí, spadla mlha, viditelnost je nulová. Jakmile vrtulník zmizel z radaru, vyslala letecká společnost druhé letadlo, aby ho hledalo, ale výsledky to nepřineslo.

 

„V současné době je hlavní úsilí zaměřeno na průzkum údolí řeky Bystraye, podél kterého se měl vrtulník pohybovat. Záchranná operace pokračuje, – řekl gubernátor území Kamčatka Vladimir Solodov.

 

Kvůli povětrnostním podmínkám zatím nemohla rada Ministerstva pro mimořádné situace odletět do oblasti pátrání, přesouvá se tam pozemní skupina. Bylo nasazeno operační velitelství. Situaci komplikuje nejen počasí.

 

– Záchranná operace pokračuje. Se dvěma nataženýma rukama už v lese nic nevidíte, je tam velmi hustá mlha,“ říká Lebeděv. „Naši kolegové z Ministerstva lesnictví zvažují možnost pomoci při záchranné akci v rámci ochrany životů záchranářů před divokou zvěří. Záchranná operace probíhá v lesní oblasti s velkým počtem medvědů.

 

Podle předběžných údajů vrtulník obsluhoval zkušený pilot Denis Bleshchik. V pohřešovaném Mi-8 byli turisté ze skupiny organizované moskevskou společností „Big Country“ a freeridovou komunitou na Kamčatce. Potvrdili informace o složení turistické skupiny. Takové výlety stojí od 20 tisíc rublů a více na osobu. Mezi cestujícími byl i finanční ředitel Ruského fotbalového svazu (FRS) Arsenij Zamjatin s manželkou. Skupinu sestavil místní extrémista Kirill Seregin.

 

„On to turné neorganizoval, je to jen ředitel naší organizace. A to byla vyjednaná situace. Pronajali jsme si vrtulník Mi-8 od společnosti Vityaz-Aero. To znamená, že prostě poskytl počet turistů a piloti a vrtulníky nebyla naše společnost, ale Vitjaz-Aero,“ vysvětluje správce cestovní kanceláře.

 

Pro leteckou společnost Vityaz-Aero se nejedná o první incident. V roce 2017 ležel na boku vrtulník společnosti, který přepravoval skupinu nadšenců extrémních sportů ze Snow Valley. K nejsledovanějšímu leteckému neštěstí však došlo v roce 2021 na Kurilském jezeře. Poté, také v podmínkách nulové viditelnosti při přistání, se prkno zřítilo do jezera – 8 lidí zemřelo, dalších 8 přežilo díky šťastné náhodě. Činnost společnosti byla po dobu trvání vyšetřování pozastavena, což výrazně ovlivnilo jak odlehlé oblasti Kamčatky, tak celý letecký průmysl v regionu. Nyní Kamčatecká dopravní prokuratura zjišťuje okolnosti mimořádné události.

 

– Kontroluje se dodržování právních předpisů v oblasti bezpečnosti letectví. V případě potřeby budou přijata opatření k reakci na státní zastupitelství,“ ujišťuje Jelena Krasnojarová, hlavní asistentka prokurátora pro vztahy s médii na Dálném východě.

 

Záchranáři již určili pátrací čtverec – tři krát tři kilometry. Jak rychle se tam ale dostanou a najdou místo havárie, je zatím nejasné – terén je hornatý, terénní a bez viditelnosti.

 

https://www.vesti.ru/article/4120767

 

 

📌01. září 2024, 02:15: DALŠÍCH 14 DRONŮ BYLO ZNIČENO V BRJANSKÉ OBLASTI:

 

V Brjanské oblasti protivzdušná obrana nadále odráží útok ukrajinských dronů.

 

„Dalších 14 bezpilotních letounů typu letadla bylo detekováno a zničeno jednotkami protivzdušné obrany Ministerstva obrany Ruské federace,“ napsal na Telegramu gubernátor Brjanské oblasti Alexandr Bogomaz.

 

Dodal, že nikdo nebyl zraněn, nedošlo k žádné destrukci. Provozní a pohotovostní služby pracují.

 

Dříve Bogomaz uvedl, že v Brjanské oblasti síly protivzdušné obrany během hodiny detekovaly a zničily 12 dronů.

 

https://www.vesti.ru/article/4120836

 

 

📌01. září 2024, 00:49: V BURKINĚ FASO SE KONALY PROTIUKRAJINSKÉ DEMONSTRACE:

 

V hlavním městě Burkiny Faso, Ouagadougou, se konala masová demonstrace proti ukrajinské podpoře teroristických skupin v západní Africe.

 

Demonstranti odsoudili vměšování Ukrajiny do vnitřních záležitostí Aliance států Sahelu (AGS), která zahrnuje Mali, Burkinu Faso a Niger, a pálili ukrajinské vlajky, hlásí Burkina24.    „Ukrajina je teroristický stát“, „Kyjev podporuje teroristy, kteří zabíjejí naše lidi“, „Pryč s kyjevským režimem!“, požadovali demonstranti. Protestující varovali ukrajinské úřady:

„Pokud Ukrajina a NATO nepřestanou zasahovat do Sahelu, Afrika se pro ně stane noční můrou“, „Ukrajina se stala nepřítelem Afriky“, „Vlast nebo smrt, vyhrajeme!“

 

Demonstranti vyzvali vedení Burkiny Faso, aby vrátilo trest smrti pro teroristy a jejich komplice.

 

Ozbrojenci v Mali zaútočili na jednotky ozbrojených sil země, které utrpěly těžké ztráty. Zástupce Hlavního zpravodajského ředitelství Ukrajiny Andrej Jusov oznámil zapojení Kyjeva do tohoto útoku. Mali a Niger oznámily přerušení diplomatických vztahů s Ukrajinou v souvislosti s její podporou teroristů. Burkina Faso podpořila rozhodnutí Mali a Nigeru.

 

((Burkina Faso je vnitrozemský stát ležící v Západní Africe. Do roku 1984 se tento stát jmenoval republika Horní Volta, poté byl přejmenován na Burkina Faso, což znamená v překladu republika Země spravedlivých. Hraničí se šesti státy: Mali na severu, Nigerem na východě, Beninem na jihovýchodě, Togem a Ghanou na jihu a s Pobřežím slonoviny na jihozápadě.))

 

https://www.vesti.ru/article/4120831

 

 

📌01. září 2024, 05:25: SOBJANIN OHLÁSIL PÁTÝ BEZPILOTNÍ LETOUN SESTŘELENÝ V NOCI NA DNEŠEK, LETÍCÍ SMĚREM K MOSKVĚ:

 

Sergej Sobjanin informoval o dalším sestřeleném dronu v Moskevské oblasti.

 

„Protivzdušná obrana ministerstva obrany pokračuje v odrážení útoku nepřátelských bezpilotních letounů a sestřelila další dron v městské části Leninsky, letící směrem na Moskvu. Všechny služby fungují na místě,“ napsal na Telegramu starosta ruského hlavního města Sergej Sobjanin.   Předtím řekl, že v městské části Odintsovo byl sestřelen bezpilotní letoun. V městské části Podolsk byl odražen útok bezpilotního letounu. Jeden dron letící směrem na Moskvu byl sestřelen protivzdušnou obranou ministerstva obrany. V městské části Stupino byl sestřelen další dron.

 

https://www.vesti.ru/article/4120815

 

 

📌01. září 2024: NOVÁ STUDIE ODHALUJÍCÍ KLIMATICKÝ PODVOD: DOBA SETRVÁNÍ CO2 V ATMOSFÉŘE JE 4 ROKY BEZ OHLEDU NA PŮVOD:

 

👉Je jedno, zda CO2 produkují rostliny, oceány, sopky nebo člověk svojí činností, například spalováním fosilních paliv či chovem dobytka. CO2 se v atmosféře „zdrží“ vždy stejnou dobu. To je celkem logické, ale ne pro klimatické propagandisty, kteří záměrně démonizují CO2 produkovaný člověkem.

 

Nová studie nyní tato fakta potvrzuje a opět poukazuje na to, že klimatická agenda, na jejímž základě se prosazuje i ničivý Green Deal, je jeden velký podvod.

 

👉Podle nové studie Mezivládní panel pro změnu klimatu (IPCC) využívá nevhodné předpoklady a spekulace, stejně jako modely imaginárních dat, které nejsou běžné v reálném světě, když tvrdí, že emise CO2 pocházející ze spalování fosilních paliv fungují v atmosféře „podivně“ a zcela jinak než molekuly CO2 odvozené z přírodních emisí (např. dýchání rostlin, odplyňování oceánů).

 

🛑 „Tato nejednoznačnost je doprovázena nevhodnými předpoklady a spekulacemi, z nichž nejpodivnější je, že chování CO2 v atmosféře závisí na jeho původu a že CO2 emitovaný antropogenním spalováním fosilních paliv má delší dobu setrvání v atmosféře, než když je emitován přirozeně.“

 

👉Zatímco IPCC uznává, že emise z přírodních zdrojů mají dobu zdržení v atmosféře pouze 4 roky, současně zkonstruoval modelové výstupy, které tvrdí, že molekuly CO2 odvozené z emisí z fosilních paliv zůstávají v atmosféře stovky, tisíce, desetitisíce, dokonce i několik set tisíc let.

 

🛑PODLE PROPAGANDISTŮ Z IPCC:

 

„15 až 40 % emitovaného pulsu CO2 [z antropogenních emisí] zůstane v atmosféře déle než 1000 let, 10 až 25 % zůstane asi 10 000 let a zbytek bude odstraněn během několika set tisíc let.

 

👉Oxid uhličitý (CO2) je extrémním příkladem, jeho doba obratu je jen asi 4 roky kvůli rychlé výměně mezi atmosférou a oceánem.“

 

👉Opět je to čtyřletá doba zdržení pro přírodní CO2, ale stovky tisíc let pro molekuly CO2 vyvolané spalováním fosilních paliv. Zdálo by se, že téměř jakýkoli výsledek lze odvodit z imaginárních dat.

 

👉Namísto spoléhání se na modely postavené na předpokladech a spekulacích, Dr. Koutsoyiannis využívá dobře zavedený, na hydrologii založený teoretický rámec (rafinované směrování nádrží nebo RRR) v kombinaci s pozorováním CO2 v reálném světě, aby robustně dospěl k závěru, že doba setrvání všech molekul CO2, bez ohledu na původ, je mezi 3,5 a 4 roky.

 

👉Aplikované teoretické výsledky se tak přesně shodují s empirickými výsledky (např. empirický průměr 3,91 roku vs. teoretický průměr 3,94 roku v Barrow a identických 3,68 roku pro empirické i teoretické průměry na Mauna Loa v letech 1958-2023), že teoretický rámec lze označit za „téměř dokonalý.“

 

👉JINÝMI SLOVY, soulad použitého výpočtu s pozorováními v reálném světě poskytuje spolehlivé důkazy o tom, že doba setrvání CO2 se pravděpodobně blíží tomuto rozmezí.

 

👉Naproti tomu vypočtená pravděpodobnost pro modelované tvrzení založené na imaginárních datech, že doba setrvání molekuly CO2 v atmosféře je více než 1000 let, je 10⁻⁶⁸, což znamená, že hodnota pravděpodobnosti se nijak neliší od nemožnosti.

Doba zdržení pouze 4 roky pro všechny molekuly CO2, bez ohledu na původ, je v souladu se závěrem, že příroda je dominantní v řízení změn v koncentraci CO2. Emise z fosilních paliv hrají jen malou roli.

 

👉Od roku 1750 jsou přírůstky atmosférické koncentrace CO2 odvozené z přírodních emisních zdrojů spojených s biologickými procesy asi 4,5krát větší než příspěvek emisí z fosilních paliv (např. 22,9 ppm ročně z přírody, 5,2 ppm ročně ze spalování fosilních paliv).

Jinými slovy, pozorovaná data o CO2 jsou v rozporu s klimatickým příběhem, který říká, že antropogenní spalování fosilních paliv je hnací silou změn koncentrace CO2.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/nova-studie-odhalujici-klimaticky-podvod-doba-setrvani-co2-v-atmosfere-je-4-roky-bez-ohledu-na-puvod/

 

 

 

📌⚠️☣️💨✈️ 01. září 2024: PRVNÍ VELKÁ ANALÝZA TAKZVANÉHO SAHARSKÉHO PRACHU JE ALARMUJÍCÍ: BYLO NALEZENO 26 PRVKŮ, NĚKTERÉ VYSOCE TOXICKÉ (video)

 

👉Již před dvěma lety byl na území Bosny odebrán vzorek takzvaného saharského prachu a poté byla provedena jeho velmi podrobná analýza. Tehdy jste si o ní mohli přečíst i zde.

 

🛑TATO ANALÝZA, VE KTERÉ BYL SROVNÁN TAKZVANÝ SAHARSKÝ PRACH SE SKUTEČNÝM SAHARSKÝM PÍSKEM, UKÁZALA, ŽE SVÝM SLOŽENÍM JE PRACH, KTERÝ PADAL PO CELÉ EVROPĚ, NĚCO ZCELA ODLIŠNÉHO.

 

Mezitím se objevily různé spekulace o tom, co by mohlo být zdrojem tohoto jedovatého koktejlu chemikálií, jinak prezentovaného jako „saharský prach.“

 

👉Ve videu níže již našli jisté vysvětlení, které samozřejmě souvisí s chemtrails. S týmiž chemtrails, které mnozí považují za konspirační teorii a to přesto, že jejich existenci již potvrdilo několik pilotů a například v americkém Tennessee byly chemtrails zakázány zákonem❗️❗️❗️

 

☝️Jak můžete zakázat něco, co neexistuje?

Níže se můžete podívat na vysvětlení toho, jak se mohl onen koktejl chemikálií nad Evropu dostat:

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/prvni-velka-analyza-takzvaneho-saharskeho-prachu-je-alarmujici-bylo-nalezeno-26-prvku-nektere-vysoce-toxicke-video/

 

 

 

📌🌞01. září 2024, USA: 1,3 MILIONU ŽEN BYLO ZA POSLEDNÍCH 30 LET NESPRÁVNĚ DIAGNOSTIKOVÁNO S RAKOVINOU PRSU (video)

 

Nedávno jste si zde mohli přečíst dvoudílný seriál, ve kterém byly podány důkazy o tom, že slunce není tím, co stojí za rakovinou kůže.

🌞Slunce je naopak lékem a zdrojem cenného vitamínu D – a pokud vám radí se mu vyhýbat, pak za tím stojí snaha o snížení vaší imunity, pro kterou je právě tento vitamín důležitý.

 

⚕️NICMÉNĚ BIG PHARMA POTŘEBUJE ZÁKAZNÍKY  A TY SI NEJLÉPE OBSTARÁ TAK, ŽE SI JE VYTVOŘÍ.

 

ZDRAVÝ ČLOVĚK NENÍ PRO VÝDĚLKY FARMACEUTICKÝCH GIGANTŮ DOBRÝ, JE TO NĚCO, CO TYTO FIRMY ROZHODNĚ NEPOTŘEBUJÍ. ⚕️⛔️

 

🛑 LÉKY PAK ČASTO VYLÉČÍ SYMPTOMY JEDNÉ NEMOCI, ZATÍMCO ZPŮSOBÍ DVĚ DALŠÍ, KTERÉ JE PAK NUTNÉ LÉČIT.

 

🛑 ČLOVĚK SE TAK STÁVÁ CELOŽIVOTNÍM KLIENTEM FARMACEUTICKÝCH SPOLEČNOSTÍ.

 

👉Myslím, že mnozí to pochopili za Covidu, kdy byly lidem vnucovány 💉🎚️experimentální genové injekce – a to bez ohledu na to, že nikoho neochránily před infekcí a měly množství vedlejších účinků.

💉🎚️Důležité bylo upotřebit co nejvíc dávek, aby Big Pharma prosperovala. 💰 💰 💰

 

💉🎚️Nutily se i mladým lidem, kteří nebyli tzv. „rizikovou skupinou,“ aby pak u nich vyvolaly myokarditidu a jiné zdravotní problémy.

 

💉🎚️To, že se dal právě Pfizer záhy po covidovém šílenství, kdy již o jejich genové produkty není zájem, na výrobu léků proti rakovině, není žádná náhoda. Jistě věděli, že jejich experimentální injekce dodají dostatek zákazníků i do příštích let.

 

👉Nyní se ukazuje, že stejným zdrojem pacientů mohou být údajně také mamografy. 

 

👉Nejhorší na tom je, že za posledních 30 let byla jen v USA nesprávně diagnostikována rakovina prsu u 1,3 milionu žen.

 

☢️☣️⚠️Tyto ženy, které neměly rakovinu, podstoupily tvrdou léčbu, jako je chemoterapie, ozařování a mastektomie.

 

⚕️💰Skončily v lékařském soukolí a vydělaly Big Pharmě a nemocnicím spoustu peněz. Mezitím si myslely, že byly „zachráněny“ před rakovinou zdravotnickým systémem.

👉Sayer Ji, zakladatel webové stránky GreenMedInfo, to nazývá „jakýmsi stockholmským syndromem.“

MILIONY ŽEN POCHODUJÍ ZA ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O RAKOVINĚ PRSU, ALE NEUVĚDOMUJÍ SI, ŽE JE TO FINANCOVÁNO STEJNÝMI SPOLEČNOSTMI, KTERÉ VYDĚLÁVAJÍ PENÍZE NA LÉCÍCH POUŽÍVANÝCH K LÉČBĚ RAKOVINY PRSU,“ řekl Ji.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/usa-13-milionu-zen-bylo-za-poslednich-30-let-nespravne-diagnostikovano-s-rakovinou-prsu-video/

 

 

📌⛔️🖥️01. září 2024: BRAZÍLIE ZAKÁZALA MUSKOVO X, POUŽITÍ VPN JE PŘÍSNĚ TRESTÁNO. BUDE EU DALŠÍ NA ŘADĚ?

 

BRAZÍLIE JE DIKTATUROU, JEJÍŽ ZVOLENÍ BYLO PODPOŘENO US DEEP STATE.

 

➡️Nedávno se objevily nové informace, které potvrzují, že USA ➡️nechaly do brazilských hlasovacích strojů ➡️namontovat  polovodiče vyrobené tchajwanskou společností Nuvoton, ➡️které zřejmě velmi dopomohly „správnému“ volebnímu výsledku.

 

🛑 PŘIPOMÍNÁM, ŽE V ZEMI PO ZFALŠOVANÝCH VOLBÁCH V ROCE 2022 PROBĚHLY MASOVÉ PROTESTY, KTERÝCH SE ÚČASTNILY MILIONY LIDÍ.

 

🛑 ZÁHY POTÉ, CO DÍKY ZÁSAHU CIA PŘEVZAL MOC SOCIALISTA LULA, ZAČALA ZEMĚ NAPLŇOVAT GLOBALISTICKOU AGENDU PILNĚJI NEŽ JAKÁKOLI JINÁ ZEMĚ SVĚTA.

 

👉Brazílie například zavedla v pilotním projektu digitální měnu – a to dokonce i s napojením na systém sociálních kreditů.

 

👉💉🎚️Mimo jiné bylo zavedeno také povinné Covid očkování pro většinu populace – u 👶🏼dětí už od 6 měsíců věku – a byla❌zakázána mnohá opoziční média.

👉Někteří novináři byli nuceni emigrovat a další byli uvězněni. Bývalý – a u Brazilců oblíbený – prezident Bolsonaro má díky soudnímu rozhodnutí zákaz znovu kandidovat.

 

👉Mezitím byla zavedena tvrdá cenzura, která je požadována i od příslušných sociálních médií.

👉Zatímco někteří provozovatelé byli ochotni smazat účty opozičních politiků a dalších „závadných“ osob, například Rumble cenzuru odmítl a ze země odešel a v Brazílii již nepůsobí ani Telegram.

👉V pátek pak bylo zablokováno Muskovo X, k čemuž došlo po dlouhých tahanicích mezi Muskem a soudcem Nejvyššího soudu Alexandrem de Moraesem (viz titulek).

 

➡️Moraes si přímo na sociální síti vyvolal Elona Muska a požadoval, aby jmenoval zástupce velké technologické společnosti v Brazílii. Musk však nevyhověl. Uprostřed případu Moraes nařídil zablokování účtů Starlink v Brazílii – také vlastněných Muskem – pod záminkou zajištění platby pokut uložených X.

 

👹Soudce nařídil, aby brazilská národní telekomunikační agentura byla okamžitě

informována a podnikla všechny nezbytné kroky k zastavení operací X v zemi.

☝️Moraes také vydal příkazy společnostem Apple a Google, vzhledem k tomu, že jejich mobilní zařízení běží na operačních systémech iOS a Android. Podle soudce musí tyto společnosti odstranit aplikaci X ze svých obchodů.

☝️Kromě toho existují omezení týkající se služeb VPN. Rozhodnutí soudce Nejvyššího soudu konkrétně zmínilo Proton VPN, Express VPN, NordVPN, Surfshark, TOTALVPN, Atlas VPN a Bitdefender VPN.

 

👹De Moraes uložil pokuty až do výše 8 874 dolarů denně každému uživateli, který bude přistižen při používání VPN v Brazílii.

 

Tolik ve zkratce o brazilské diktatuře, jejíž jednání není nepodobné tomu bruselskému.

 

☝️Připomínám opakované výhružky Jourové Muskovi, které lze nyní slyšet ze strany Bretona. TEN PO NÍ NA PŘÍŠTÍCH PĚT LET PŘEVZAL ŽEZLO HLAVNÍHO BRUSELSKÉHO CENZORA.

 

☝️EU může být další na řadě, odkud tato platforma odejde, takže pak by bylo docela obtížné se dostat k některým zajímavým videím, jaká například na tvrdě cenzurním Facebooku nenajdete.

 

☝️Lze očekávat i zákaz používání VPN, jak jej nyní prosadila i Brazílie. Podobné úvahy již byly opakovaně slyšet také ze strany bruselských totalitářů…

 

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/brazilie-zakazala-muskovo-x-pouziti-vpn-je-prisne-trestano-bude-eu-dalsi-na-rade/

 

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 01.09.2024“:

➡️☭☆ Ministerstvo pro mimořádné situace ukázalo záběry z místa tvrdého přistání An-2 v Severní Osetii

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Durov při výslechu v Paříži uvedl, že udržuje kontakty se zástupci francouzského Generálního ředitelství vnitřní bezpečnosti (DGSI, kontrarozvědka) – Libération

Konkrétně se s nimi setkal v Dubaji, uvádí publikace s odkazem na zdroj. Podle deníku na této schůzce spoluzakladatel Telegramu dal jasně najevo, že „by bylo nevhodné, aby prozradil informace, které představují vojenské tajemství“.

O co přesně jde, noviny nevysvětlují. Kromě toho, jak poznamenal zdroj Libération, Durov řekl, že „v rámci boje proti terorismu otevřel oficiální komunikační kanál s DGSI s horkou linkou a speciální e-mailovou adresou“.

Výměna informací těmito kanály podle něj dokonce zabránila několika teroristickým útokům. Pokud jde o Durovovo francouzské občanství, podle Libération patřilo rozhodnutí udělit jej spoluzakladateli Telegramu Macronovi.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Vyšetřování odhalilo tři zadržené v případu útoku na svatební autobus ve Šchelkově u Moskvy, byly provedeny prohlídky v místech bydliště podezřelých a řeší se otázka výběru preventivního opatření.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Politico: Venezuela vydala do Ruska Kolumbijce, kteří bojovali na straně Ukrajiny.

Podle publikace byli bojovníci, kteří sloužili v cizinecké legii na Ukrajině, zatčeni během mezipřistání ve venezuelském Caracasu, když se vraceli domů.

V Rusku jim hrozí až 15 let vězení.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Federální televize zveřejnila problém dominance migrantů v Ruské federaci! Kanály obvinily migranty z neochoty ctít a respektovat ruské zvyky.

Bylo konstatováno, že „aktuální zákony kvůli korupci skutečně nefungují“ a návštěvníci je ani neznají a nedodržují.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆V Belaya Kalitva v Rostovské oblasti zuří velký požár, který pohlcuje horu Karaul, jeden z nejvyšších bodů ve městě, informují média.

Příčinou požáru byla pravděpodobně suchá tráva. Požár se šíří směrem k obytným domům.

Hasičské jednotky jsou již na místě, ale plameny se zatím nepodařilo dostat pod kontrolu. Přesná oblast požáru se zjišťuje. O obětech zatím nejsou žádné informace.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Na sociálních sítích se objevilo video požáru po explozích v Londýně

Poblíž stadionu O2 v Londýně (třetí největší krytá hala ve Spojeném království) byly slyšet výbuchy a na obloze byly vidět velké oblaky kouře, uvedla média. Důvody zatím nebyly oznámeny.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Záchranáři sledují různé trasy k předpokládanému místu zmizení vrtulníku Mi-8 na Kamčatce, na pozemním pátrání se podílí více než 40 lidí, uvedlo ruské ministerstvo pro mimořádné situace.

V regionu, kde pátrají po Mi-8, je nyní hustá mlha a mírný déšť Ruské ministerstvo letectví pro mimořádné situace se záchranáři na palubě je v pohotovosti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Dělostřelci ze skupiny „Sever“ ničí pozice ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti

Letecké průzkumné zařízení v pohraniční oblasti Kurské oblasti objevilo pevnost ozbrojených sil Ukrajiny, vybavenou a maskovanou v lesním pásu.

Objevený cíl byl zničen dělostřeleckým úderem.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Při požáru ve vesnici Jurcovo u Moskvy zemřeli čtyři lidé – matka a 3 malé děti z velké rodiny, dalších 5 dětí a 1 dospělý byli hospitalizováni, uvádí prokuratura Moskevské oblasti.

Vyšetřovací komise oznámila zahájení trestního řízení.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *