, ,

01.09.2024, ROZKLIKNI SI🔝🔝🔝DENNĚ:👉🛎️ RUSKO DE FACTO DNES V NOCI NAPADOL CELÝ KOLEKTÍVNY ZÁPAD!

01.09.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY: 👉🛎️ RUSKO DE FACTO DNES V NOCI NAPADOL CELÝ KOLEKTÍVNY ZÁPAD!

 

 

📌☭☆📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 01. září 2024: 🛎️🛎️🛎️ RUSKO DE FACTO DNES V NOCI NAPADOL CELÝ KOLEKTÍVNY ZÁPAD!

 

 

UKRAJINA V NOCI ZAÚTOČILA NA RUSKÉ ÚZEMIE POMOCOU 158 DRONOV.

Prebieha vojna technológií a necistickému nepriateľovi pomáha celý Západ. Na dodávku UAV NA UKRAJINU BOLA VYTVORENÁ KOALÍCIA 16 KRAJÍN:

➤Austrália

➤Spojené kráľovstvo

➤Nemecko

➤Dánsko

➤Taliansko

➤Lotyšsko

➤Litva

➤Kanada

➤Holandsko

➤Poľsko

➤Francúzsko

➤Švédsko

➤Estónsko

➤➤➤ČESKÁ REPUBLIKA

➤Nový Zéland

➤Ukrajina

Účastníci koalície sa zaviazali dodať Ukrajine do februára 2025 milión bezpilotných lietadiel rôznych tried.

https://t.me/c/1586239095/78840

https://t.me/c/1586239095/78841

 

INFORMCE Z MOSKVY JSOU PŘERUŠENY. ŽÁDNÉ ZPRÁVY!!!!!!!

 

 

📌☭☆📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 01. září 2024: 🇷🇺 RUSKO: V MOSKVĚ HOŘÍ VLÁDNÍ BUDOVA.

https://t.me/c/1586239095/78844

 

☭☆♨️♨️♨️ ZÁBĚRY LETADEL NA MOSKVU:

https://t.me/c/1586239095/78843

 

☭☆♨️♨️♨️🇷🇺 RUSKÁ VLÁDNÍ MÉDIA HLÁSÍ SÉRII VÝBUCHŮ V NĚKOLIKA ELEKTRÁRNÁCH V ZEMI KVŮLI VLNĚ ÚTOKŮ DRONŮ Z UKRAJINY.

https://t.me/c/1586239095/78851

 

☭☆♨️♨️♨️🇷🇺 Rusko: NEDĚLNÍ RÁNO V MOSKVĚ.

Nejméně pět cílů dnes zasáhla Ukrajina v ruské metropoli a poblíž:

– Moskevská ropná rafinérie

– Sklad paliva Volodarskaja a zařízení pro distribuci potrubí

– Dvě tepelné elektrárny

– Plynové rozvodné potrubí poblíž elektrárny.

https://t.me/c/1586239095/78852

 

☭☆♨️♨️♨️🇷🇺 Rusko: ÚTOKY UKRAJINSKÝCH BEZPILOTNÍCH LETOUNŮ V MOSKVĚ pokračují ráno po úspěšných simultánních útocích na tepelné elektrárny 120 km severozápadně a 106 km jižně od Kremlu kolem 3:30, následovaný úderem přímo na moskevskou ropnou rafinérii, pouhých 15 km od Kremlu.

https://t.me/c/1586239095/78853

 

 

 

📌☭☆📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️⚔️01. září 2024, Zahraničné komentáre:

MARIA ZAKHAROVA – O TERORISTICKOM ÚTOKU ➡️ČESKÝMI ZBRAŇAMI.

 

Maria Zakharova a vyjadrenie Ministerstva Zahraničných vecí Ruskej federácie o útoku na civilné obyvateľstvo v Belgorode.

 

🛑🗣MARIA ZAKHAROVA: „Zelenského neonacistická junta nezastaví svoj teror voči civilnému obyvateľstvu Ruska. Večer 30 augusta sa jej militanti dopustili ďalšieho zločinu, strieľali na Belgorod a oblasť Belgood kazetovou muníciou českej výroby Vampire MLSR. Tento barbarský útok 🎚️zabil 5 civilistov, Rôzne zranenia utrpelo 46 ľudí, medzi nimi je👶🏼 7 maloletých. Jedno👶🏼 dieťa je vo vážnom stave a po operácii. Dvaja dospelí sa teraz pripravujú na prevoz do Moskvy. Poškodené boli domy a iné civilné objekty. 🎚️Za zosnulými úprimne smútime a všetkým zraneným prajem skoré uzdravenie.

Vyšetrovací výbor Ruska začal trestné konanie podľa článku 205 trestného zákona Ruskej federácie – teroristický čin. Okolnosti incidentu sa zisťujú. Všetci organizátori a páchatelia tohto a ďalších zločinov Kyjevskej chunty budú potrestaní v súlade so zákonom. Niet pochyb, že išlo o vopred naplánovaný a starostlivo pripravený teroristický akt zastrašovania. Kyjevská klika sa opäť  podpísala na svojej nacistickej podstate. Rovnako, ako počas rokov fašistickej pred ôsmimi desaťročiami, aj dnešný nacizmus a banderaizmus pokračujú v zabíjaní nevinných ľudí. Rovnako ako vtedy, údajne civilizovaný a osvietený západ, no v skutočnosti podporujúci nacistov, zatvára oči pred ich krvavými zverstvami a zásobuje cynických zabijakov, ktorých vychoval smrtiacimi zbraňami. Rakety NATO s príznačným názvom „Vampire“ priniesli na belgorodskú pôdu smútok, požiare a skazu. Ukronaci a ich západní páni, tieto pijavice 21. storočia by si mali pripomenúť lekcie histórie a vážne sa zamyslieť nad tým, ako hanebne ukončili svoju neslávnu cestu v máji 1945 európsky fašisti a ich banderovci. Opätovne vyzývame všetky zodpovedné a príslušné medzinárodne štruktúry, aby ostro odsúdili tento brutálny teroristický útok a verejne sa dištancovali od kyjevského režimu a jeho západných kurátorov, ktorí páchajú takéto zločiny. Mlčaní v reakcii na bezúzdne barbarstvo ukronacistov a ich bábkohercov, komplicov z civilizovaných demokracií, bude podobné spoluúčasti na ich krvavých skutkoch. Nezmyselné a brutálne ostreľovanie obývaných oblastí Donbasu, Belgorodu, Kurska, Chersonskej a Záporožskej oblasti, Krymu a ďalších ruských regiónov – Nemilosrdné zabíjanie civilistov svedčia o agónii Zelenského zločineckého režimu utápajúceho sa v zločine, bezprávia, korupcii a cynizme. Vo svojom bezmocnom hneve zabiť čo najviac ruských ľudí. Ale bez ohľadu na to, ako veľmi sa snaží, všetky jeho pokusy sú odsúdené na neúspech. Obyvatelia ruských regiónov prejavujú odvahu a odolnosť, zostávajú pokojní a ozbrojené sily Ruskej federácie sú pripravené čo najrýchlejšie reagovať na akékoľvek zločiny ukrajinských militantov. Špeciálna vojenská operácia bude pokračovať až do dosiahnutia všetkých stanovených cieľov, vrátane denacifikácie a demilitarizácie Ukrajiny.“

 

((Termín junta či chunta (obojí vyslovováno [chunta], z latinského juncta, či jungere – spojovat, dávat dohromady, slučovat) má ve španělsky a portugalsky mluvících zemích význam rady, komise, či výboru.

Denacifikace je označení pro odstranění vlivu nacizmu ve společnosti.

Demilitarizace čili odzbrojení je součástí procesu, který usiluje o nastolení míru na určitém území.))

 

https://youtu.be/nJHIMfpdjDQ?si=OADYuxHp6xT2M_c6

 

 

📌01. září 2024: 🔥 ZÁBĚRY VÁŽNÉHO POŽÁRU V KONAKOVSKÉ ELEKTRÁRNĚ V TVERSKÉ OBLASTI.

Pět dronů bylo sestřeleno systémem ruské protivzdušné obrany poblíž Konakova, uvedl gubernátor Igor Rudenja. Předběžně nejsou žádné oběti. Na místě pracují specialisté záchranných služeb.

https://t.me/to_je_nas_svet/28962

 

 

📌01. září 2024:🇺🇦 UKRAJINA POSKYTLA USA SEZNAM CÍLŮ V RUSKU, NA KTERÉ MAJÍ BÝT VEDENY ÚDERY RAKETAMI ATACMS.

V rozhovoru pro CNN to uvedl ukrajinský ministr obrany Rustem Umerov. Server Politico napsal o tom, že Washington by měl příslušný seznam obdržet tento týden.

Jak vysvětlil ukrajinský představitel, seznam obsahuje letiště, která ruská armáda využívá k úderům na Ukrajinu, a tyto cíle jsou údajně v dosahu raket dlouhého doletu.

Bílý dům se však domnívá, že Ruská federace vyřazuje důležité cíle z možné zóny zásahu, a navíc Ukrajina nemusí mít dostatek raket ATACMS z těch, které mohou USA převést na zasažení všech cílů.

https://t.me/to_je_nas_svet/28963

 

 

📌01. září 2024:♨️ USA POSKYTNOU UKRAJINĚ 800 MILIONŮ DOLARŮ NA OBNOVU ENERGETICKÉ INFRASTRUKTURY – OZNÁMILA UKRAJINSKÁ MINISTRYNĚ HOSPODÁŘSTVÍ JULIJA SVIRIDENKO.

Podle ní ukrajinské úřady rovněž zaslaly do Washingtonu seznam zařízení potřebných k obnově energetiky.

https://t.me/to_je_nas_svet/28964

 

 

📌01. září 2024: 🇺🇸 JOE BIDEN SE ZJEVNĚ KONEČNĚ VZDAL SLUŽBY. UŽ 10 DNÍ ODPOČÍVÁ NA PLÁŽI A PIJE DŽUS U BAZÉNU.

Druhá osoba v hierarchii moci ve Spojených státech, Kamala Harrisová, cestuje po státech v obrněném propagandistickém autobusu.

https://t.me/to_je_nas_svet/28965

 

 

📌01. září 2024, CNN:⚡️ VEDENÍ USA INFORMOVALO KYJEVSKÝ REŽIM, ŽE MU JIŽ NEBUDE DODÁVAT VELKÉ MNOŽSTVÍ ŘÍZENÝCH RAKET DLOUHÉHO DOLETU ATACMS, INFORMUJE TELEVIZNÍ KANÁL CNN S ODVOLÁNÍM NA ZDROJ V BÍLÉM DOMĚ.

„USA daly jasně najevo, že Kyjev by neměl očekávat významné dodávky ATACMS vzhledem k tomu, že počet raket v amerických skladech je omezený,“ uvádí televizní stanice.

Jako další důvod tohoto rozhodnutí se uvádí skutečnost, že výroba těchto raket trvá dlouho.

https://t.me/to_je_nas_svet/28967

 

 

📌01. září 2024: VE SVĚTĚ, KDE UŽ JE NORMÁLNÍ NOSIT BEZDRÁTOVÁ BLUETOOTH SLUCHÁTKA, UŽ MOC LIDÍ S TĚMA DRÁTOVÝMA NEPOTKÁTE. JÁ SE DRŽÍM TĚCH DRÁTOVÝCH A STÁLE BUDU. CO VY?

 

A proč drátové a ne bezdrátové? Kdo víte něco o škodlivosti elektrosmogu a EMF vln z bezdrátových zařízení, tak víte proč. Nechat si “smažit” hlavu několik desítek minut až hodin v kuse vážně nechci. “Odborníci” vám řeknou, že hladiny expozice záření z těchto zařízení jsou v rámci limitů… ale neřeknou vám, jako třeba Kamil Pokorný, že tyto limity jsou nadhodnoceny (někdy desetkrát až stovkrát více) a řeší pouze tepelné (termické) poškození tkání. Je důležité omezovat i ty zdánlivé “malé” vlivy, které ale kumulativně dělají velké škody pro naše zdraví.

 

Udělejme drátová sluchátka zase in! 😁🙂

https://t.me/c/1586239095/78820

 

 

📌01. září 2024: UŽIVATELÉ SOCIÁLNÍ SÍTĚ POZNAMENÁVAJÍ, ŽE V POSLEDNÍ DOBĚ SE NA HRANICI S UKRAJINOU PŘESOUVÁ STÁLE VÍCE BĚLORUSKÉ VOJENSKÉ TECHNIKY.

Vozidlo má taktické označení „B“.

https://t.me/c/1586239095/78822

https://t.me/c/1586239095/78823

https://t.me/c/1586239095/78824

 

 

📌⛔️💉🎚️01. září 2024: DR. PAUL THOMAS V ROZHOVORU S DEL BIGTREEM: „PODÍVALI NA KAŽDÉHO JEDNOTLIVÉHO PACIENTA, KTERÝ SE OBJEVIL V MÉ PRAXI….. PODLE POČTU OČKOVÁNÍ, KTERÉ DOSTALI.

 

Měli jsme přes 500 neočkovaných a pak jsme měli dalších 3 700 očkovaných. No, údaje mluví za vše tyto oranžové čáry ukazují, že postupem času, tzn. za těch deset a půl roku čím víc očkování dostali, tím hůř dopadli, bez ohledu na to, jestli to byly infekce, ADD nebo ADHD, vlivy prostředí, ekzémy, alergie, ať jsme vyšetřovali cokoli, u očkovaných se zvyšuje i normální anémie ve srovnání s modrou čarou se počet neočkovaných dramaticky zvýšil. 🛑ŠÍLENSTVÍ. TATO DATA JSOU TAK SILNÁ.“

 

——–

Děkuji Doreen za poskytnutí tohoto videa, které všechna moje pozorování od roku 1987 potvrzují…

🍀Rolf Kron

🍀Lékaři povstaňte

🍀https://t.me/Rolf_Kron

 

 

📌01. září 2024: Candace Owens: EXKLUZIVNĚ – SEZNAMTE SE S NOVINÁŘKOU, KTERÁ ODHALILA BRIGITTE MACRON – Candace Ep 56

(automatické titulky)

 

„Novinářka prozradila, že Macron je ženatý s mužem, odpaluje jednu bombu pravdy za druhou. Celý případ by mohl být mnohem větší. Naráží na mocnou pedofilní síť. Jsou tam i spojení s Epsteinem! Utekl z Francie“. Ale ne …z příběhu Macrona, ale kvůli tři roky starému příběhu o pedofilním kruhu, ale obvinění z antisemitismu.

 

Webový odkaz: YouTube (https://youtu.be/KBhpNA9K2XY)

Zdroj (https://youtu.be/qsuBDefklFw)

 

 

📌👾01. září 2024: BUDE TO POPRVÉ V BRITÁNII, KDY 20 STUDENTŮ NEBUDE VYUČOVAT UČITEL VE TŘÍDĚ, ALE UMĚLÁ INTELIGENCE.

 

„Umělou inteligenci využijeme v hodinách jako je matematika, angličtina a informatika. Možná zeměpis. Platforma pochopí, co školáci dobře znají a co je ještě potřeba naučit. Poté přizpůsobí hodiny každému na míru. Děti potřebují učitele, potřebují komunikovat s ostatními dětmi. A to je hlavní problém umělé inteligence.“: V Británii v novém školním roce několik škol propustí učitele ve třídě ve prospěch umělé inteligence

https://t.me/c/1586239095/78828

 

 

📌👶🏼01. září 2024: WALZ: DÍTĚ NAROZENÉ ŽIVÉ NENÍ LIDSKÁ BYTOST😱😡

Walz zrušil Minnesota Born Alive Infants Protection Act, který by vyžadoval uznání živě narozeného dítěte jako lidské osoby, vyžadující všechna přiměřená opatření k zachování života a zdraví živého dítěte. Vidět tyto libové ženy, jak se smějí a tleskají, když teď mohou sledovat umírání zdravých dětí, je nechutné.

Pokud existuje ještě nižší, temnější místo než peklo, je plné!

https://x.com/Biz_Shrink/status/1829980593632796735

 

 

📌01. září 2024: MARKÉTA PEKAROVÁ ADAMOVÁ, POSLECHNĚTE, CO TA ZRŮDA MLUVÍ!!!

Tak to je psycho……POMOOOOOOOOOC.

https://t.me/c/1586239095/78830

 

 

📌01. září 2024: 🧬 DR. DAVID ANDREW SINCLAIR HOVOŘÍ O TOM, JAK DALEKO SE VÝZKUM DOSTAL K ZASTAVENÍ STÁRNUTÍ.

 

👨‍🔬 Sinclair je australský biolog a profesor genetiky, který se specializuje na studium procesů stárnutí.

 

🎤Sinclair na podcastu:

„Protože technologie se tak rychle vyvíjí a exponenciálně narůstá, můžete ke každému roku, kdy jste právě naživu, přidat 3 měsíce života a brzy to už nebudou měsíce, ale roky… Na své stránce mám ty nejlepší vědce.“ Jeff Bezos a další do toho investovali miliardy.“

 

📂Zdroj

 

(https://youtu.be/1NaQv2_Z_Fk)@AnonymousSchweizOrginal

 

 

📌01. září 2024: NAKUPOVAT V SUPERMARKETU JE JAKO PROHRABOVAT SE SKLÁDKOU TOXICKÉHO ODPADU, JEN JE TO ČISTŠÍ A DRAŽŠÍ

https://t.me/c/1586239095/78833

 

 

📌01. září 2024: ❌👀⛴ ITALSKÝ PREMIÉR GIORGIA MELONI: CHCE POTÁPĚT LODĚ

 

„Prosím! Riskujeme, že se staneme evropským uprchlickým táborem! Riskujeme, že se staneme posměchem světa! Už se nám směje celý svět. Potřebujeme námořní blokádu proti Libyi a musíme začít potápět lodě nevládních organizací.“

 

Zdroj: https://t.me/OstashkoNews/150536

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝 01. září 2024: ŠIMEČKA, KDE INDE AKO MEDZI SVOJIMI NA GLOBSECU ?

 

Globsec je stretnutie globalistov -chorých elitársky zmýšľajúcich ľudí túžiacich po jednej svetovej nikým nevolenej vláde, jednej svetovej digitálnej mene a jednej svetovej beztvarej mase ovečiek.

 

TÍTO ĽUDIA:

  1. podporujú likvidáciu národnej kultúry

2.podporujú likvidáciu tradičnej rodiny

3.podporujú pedofilov, sexuálnych deviantov a zhubnú LGBTI agendu

4.podporujú likvidáciu suverénnych pronárodných politikov

5.podporujú likvidáciu zvrchovaných národných štátov

6.podporujú cielené miešanie etník s cieľom vytvoriť jeden multietnický guláš

7.podporujú likvidáciu slobody slova

8.podporujú genocídu národov cez zinscenované zdravotné pandémie a nedôveryhodné očkovacie kampane

9.podporujú likvidáciu suverénnych národných ekonomík, najmä likvidáciu potravinovej sebestačnosti

10.podporujú likvidáciu národného školského systému a ohlupovanie detí a mládeže

  1. podporujú likvidáciu ľudskej bytosti cez rôzne formy závislostí – drogy, alkohol, sex, videohry, šoubiznis, sociálne siete …

 

Verejne dehonestujú a ostrakizujú všetky slobodne mysliace a cítiace bytosti, ktoré sa im postavia na odpor. Vieme, o čom vám ide. Vieme, že ste zradcovia človečenstva. A vieme, ktorí z vás sa o to pokúšajú na Slovensku, však Mr.Šimečka…

Slovensko a slovenský národ vám nedáme!

 

ZA SLOVENSKO 🇸🇰✊

 

🔆🔆🔆Pridajte sa🔆🔆🔆

https://t.me/lukasmachala

 

 

📌01. září 2024: 🇲🇽⛈ SILNÉ ZÁPLAVY V RINCÓN DE LÓPEZ V MEXIKU VČERA VEČER

https://t.me/c/1586239095/78845

 

⛈ 🇹🇷  MASIVNÍ KRUPOBITÍ V SINOPU ​​V TURECKU

https://t.me/c/1586239095/78846

 

 

MASIVNÍ ZÁPLAVY KVŮLI EXTRÉMNÍMU DEŠTI V AL MADINAH, SAÚDSKÁ ARÁBIE 🇸🇦 (30.8.2024)

https://t.me/c/1586239095/78848

 

 

⛈🇪🇸 SILNÝ DÉŠŤ DOPROVÁZENÝ KROUPAMI ZAPLAVIL ULICE MEDINA DE RIOSECO, VALLADOLID, ŠPANĚLSKO (31. srpna 2024).

https://t.me/c/1586239095/78849

 

 

⛈🇲🇽 VÝRAZNÁ AKUMULACE KRUP BYLA VČERA ZAZNAMENÁNA V ÁLVARO OBREGÓN POBLÍŽ COLINAS DEL SUR POTÉ, CO SILNÉ BOUŘE ZASÁHLY MEXICO CITY.

https://t.me/c/1586239095/78850

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️01.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: Dvojvideo:

 

1.) UKRAJINSKÁ STÍHAČKA F-16 MOHLA BÝT SESTŘELENA VLASTNÍM RAKETOVÝM SYSTÉMEM PATRIOT, DODANÝM Z USA;

 

2.) BIDEN POTVRZUJE, ŽE SE OBÁVÁ PUTINA? AMERICKÝ PREZIDENT ODMÍTÁ „UKRAJINSKÝ PLÁN“ PENTAGONU

 

https://youtu.be/fO8xSkO46TA?si=4SWA-6hS_QdAZn0b

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️01.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: TRUMP ÚTOČÍ NA KAMALU HARRISOVOU KVŮLI UKVAPENÉMU STAŽENÍ SE Z AFGHÁNISTÁNU: „ONI VÁS NECHTĚLI…“, ŘÍKÁ TRUMP NA ADRESU HARRISOVÉ ZA MRTVÉ VOJÁKY

 

https://youtu.be/raaE3SEDCko?si=kfCuZ0bPGMH8s_Sj

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️01.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ČLENSKÁ ZEMĚ ALIANCE NATO POLSKO VARUJE ZELENSKÉHO UPROSTŘED UKRAJINSKO-RUSKÉ VÁLKY; „NENECHÁME UKRAJINU VSTOUPIT DO EVROPSKÉ UNIE“, ZAZNĚLO PŘI PIETNÍM AKTU K VÝROČÍ VOLYŇSKÉHO MASAKRU… O této události nás rovněž naše servilní pro-ukrajinská média jaksi opomněla informovat…

 

 

https://youtu.be/X5JUNzAYop4?si=xUH2TaTDLzHrmG8p

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️01.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VÍCE NEŽ 8.200 VOJÁKŮ A 76 TANKŮ „HOŘÍ“ PŘI PUTINOVĚ KURSKÉM ŘÁDĚNÍ; RUSKO ZMAŘILO ÚTOK NA MOSKVU

 

https://youtu.be/XX1KGb6pfng?si=PFNT3X2FOu3E3oYA

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️01.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: Dvojvideo:

 

1.) USA NEDODAJÍ DALŠÍ RAKETY DLOUHÉHO DOLETU KYJEVU; DODÁVKY ZASTAVENY KVŮLI POTÍŽÍM PŘI JEJICH VÝROBĚ;

 

2.) PO RUSKU LÁKÁ PREZIDENT ERDOGAN IZRAELSKÉHO PRO-ÍRÁNSKÉHO SOUSEDA PO SVÉ HROZBĚ INVAZÍ DO IZRAELE; JSOU USA A NETANJAHU V PASTI?

 

https://youtu.be/u4_OW56wMYg?si=o8q_jQCtk3oAQkeZ

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️01.09.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Dvojvideo:

 

1.) ZELENSKÉHO NEJHORŠÍ VÁLEČNÝ TÝDEN? PUTIN VYHRÁVÁ DALŠÍ DONĚCKÉ MĚSTO A JE NEJBLÍŽE K OBSAZENÍ UKRAJINSKÉ PEVNOSTÍI POKROVSK;

 

2.) NA KAMEŘE: PUTINOVI MUŽI VYHODILI DO POVĚTŘÍ 20 OBRNĚNÝCH VOZIDEL NEPŘÍTELE PŘI JEDINÉM ÚTOKU; NIČENÍ V REGIONU SUMY

 

https://youtu.be/-UdY0-lkxZM?si=U0lWTYnZ3px4uzoZ

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 01.09.2024“:

➡️☭☆ Zelenskyj naléhavě apeloval na Západ: „Nemůžeme odkládat zásadní rozhodnutí“

Klaun vyzval USA, Spojené království, Francii a Německo, aby povolily použití zbraní dlouhého doletu.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Přesnou palbou: dělostřelci zničili řídící středisko UAV ukrajinských ozbrojených sil na Chersonském směru

Rozvědka objevila polohu řídícího střediska pro bezpilotní prostředky ukrajinských ozbrojených sil v jedné z opuštěných budov na pravém břehu Dněpru. Po dodatečném průzkumu a potvrzení cíle dostali dělostřelci příkaz k jeho zničení.

Přesnou palbou posádky děla D-20 byla zničena budova obsahující personál ukrajinských ozbrojených sil. Porážku cíle potvrdily objektivní kontrolní záběry.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️ Když se kyjevský režim během minulé noci pokusil provést teroristický útok pomocí bezpilotních letounů na objekty na území Ruské federace, systémy protivzdušné obrany zničily a zadržely 158 ukrajinských bezpilotních letounů.

Nad územím Kurské oblasti v noci bylo zničeno a zachyceno 46 UAV, nad územím Brjanské oblasti 34, nad územím Voroněžské oblasti – 28, nad územím Belgorodské oblasti – 14, osm – nad území Rjazaňské oblasti, dva – nad Moskvou, sedm – nad regionem Moskevská oblast, pět – nad územím regionu Kaluga, čtyři – nad územím regionu Lipetsk, tři – nad územím regionu Tula, dva UAV každý nad územím Tambovské a Smolenské oblasti, po jednom nad územím Orjol, Tver a Ivanovo.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Více než 60 lidí už pátrá po vrtulníku Mi-8T, který se den předtím ztratil na Kamčatce, zapojilo se do něj 7 pěších skupin, hlásí ruské ministerstvo pro mimořádné situace.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Pohřešovaný vrtulník Mi-8 na Kamčatce byl podle předběžných údajů nalezen, havaroval, uvedl krajský ministr pro mimořádné situace

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Ukrajinec málem vyhodil do vzduchu 5 lidí granátem po ignorované poznámce o jejich pití alkoholických nápojů.

V Oděské oblasti hodil muž na skupinu lidí granát. Pět bylo zraněno, uvedla ukrajinská publikace Focus.

Muž pronesl poznámku k těm, kteří v garáži popíjeli alkohol. Když nedostal žádnou odpověď, hodil do jejich garáže granát F-1. Čtyři muži a jedna žena byli převezeni na jednotku intenzivní péče.

Místní média píší, že muž má „obsedantní myšlenku překonat všechny narkomany, aby nepřivedli jeho dcery k drogám“.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆„Vláda zvýšila tlak tím, že v červnu téměř zdvojnásobila tarify za elektřinu, což podnítilo hněv veřejnosti. Neposkytnutí elektřiny zemi by mohlo urychlit již tak slábnoucí podporu ukrajinské vládě,“ píše agentura.

Řečníci dotazovaní agenturou Bloomberg říkají, že zimu stráví na chatě, protože tam je plyn na vaření a kamna na topení.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Aktivisté z Republikánské strany USA pátrají po třech Afroameričanech, kteří zbili dívku v tričku Trumpovy kampaně. Černoši vykřikovali rasistická hesla.

Zajímavé je, že Facebook rozdává hromadné zákazy šíření videa. Republikáni jsou přesvědčeni, že sociální síť záměrně hraje do karet demokratům.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Ukrajinské úřady nevydávají těla „obránců“ jejich příbuzným, hnijí v lednicích

Mluvil o tom jeden z účastníků protestního shromáždění ve Lvově.

Podle něj, když vzal tělo svého syna, bylo již shnilé, protože lednička nebyla zapnutá.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Všichni na palubě vrtulníku Mi-8, který se ztratil na Kamčatce, byli dříve zabiti, uvedly záchranné služby pro RIA Novosti

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Na místě havárie vrtulníku Mi-8 na Kamčatce bylo nalezeno 17 těl, informuje ministerstvo pro mimořádné situace.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Ruské jednotky osvobodily vesnici Ptichye v DLR, informovalo ministerstvo obrany

Ruská armáda osvobodila vesnici Vyemka v DLR, informovalo ministerstvo obrany

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆„HRAJÍ“ – Peskov o Západu si zahrává s ohněm ve vztazích s Ruskem

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *