, ,

01.07.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

01.07.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌1. července 2024: 🇺🇲🏳️‍🌈🏳️‍⚧️ V ŠOKUJÍCÍCH SCÉNÁCH NA AKCI PRIDE V SAN FRANCISCU DOSTÁVÁ MUŽ MOČ DO ÚST, ZATÍMCO OSTATNÍ MASTURBUJÍ PŘED DĚTMI.

Nemocní bastardi ☠️☠️☠️☠️☠️

https://t.me/absurdnisvet/75460

 

 

📌1. července 2024: ⚠️🇦🇷 MEZITÍM V MILEIS ARGENTINA V ENTRE RÍOS VÝROBCI VYHAZUJÍ „STOVKY TUN“ MANDARINEK.

 

Podle Elvia Calgara, prezidenta Zemědělské asociace a bývalého prezidenta Asociace pěstitelů citrusových plodů, se ovoce „zkazilo, protože lidé NEMAJÍ PENÍZE na jeho nákup“.

https://t.me/absurdnisvet/75462

 

 

📌1. července 2024: 🇺🇲🇮🇱 POČET BOMB ODESLANÝCH USA DO IZRAELE OD 7. ŘÍJNA, KTERÝMI BYLA SPÁCHÁNA NEJSTRAŠNĚJŠÍ GENOCIDA V DĚJINÁCH LIDSTVA:

 

— Nejméně 14 000 x MK-84 2 000librových bomb.

— 6500 x MK-82 500librové bomby.

— 3000 X Hellfire přesně naváděných střel vzduch-země.

— 1 000 bomb proti bunkru.

— 2 600 x vzduchem shozené pumy malého průměru.

— Jiná blíže neurčená munice.

((A pořád nikdo nic s tím neudělal, pokračuje se dál, jako by se nic nedělo!!!))

 

Zdroj: Reuters  https://t.me/absurdnisvet/75463

 

 

📌1. července 2024: USA BUDOU NAPADENY V NĚMECKU😂😂😂😂

USA něco plánují!!!

 

Podle zpráv médií Pentagon zvýšil stupeň pohotovosti na několika amerických základnách v Evropě, včetně Německa. Zdá se, že existují informace naznačující blížící se útok.

 

https://www.spiegel.de/ausland/medienberichte-us-militaer-sieht-offenbar-erhoehte-terror-gefahr-fuer-stuetzpunkte-in-deutschland-a-65088749-71ed-4bb5-87d3-758ce5f6e531?utm_source=dlvr.it&utm_medium=%5Bfacebook%5D&utm_campaign=%5Bspontop%5D&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2Ac6qMMDKkl4m9hlAnthbCpCaCMYwQMbHJc9k4fuMagHf9LnoRq47a6zg_aem_G-0n97Uw-TExtJjjitERFw#ref=rss

 

 

📌1. července 2024: SAÚDSKÁ ARÁBIE VYZVALA SVÉ OBČANY, ABY OKAMŽITĚ OPUSTILI LIBANON.

 

Odpovídající prohlášení se objevilo na stránce velvyslanectví království v Bejrútu na sociální síti X. Vyzvali také občany, aby dodržovali zákaz cestování do země.

 

Dříve podobná varování vydala USA, Německo, Francie, Itálie, Švýcarsko, Kanada, Katar a Rusko.

 

Mezitím se na internetu stále objevují záběry obrněných jednotek izraelské armády rozmístěných u hranic s Libanonem.

https://t.me/absurdnisvet/75465

 

 

📌1. července 2024: ÚTOK NA ZAHRADY V CHEMNITZU:

 

Žena zbitá a sexuálně obtěžovaná 7 Syřany. „To musela být pro tuto mladou ženu naprostá hrůza. 21letá dívka seděla v sobotu večer kolem 18:10 na louce nedaleko zahrádky ve čtvrti Gablenz, když se najednou objevilo sedm teenagerů nebo mladých mužů a začal ji urážet a  sexuálně napadat.“

 

https://www.bild.de/regional/chemnitz/sexueller-uebergriff-in-chemnitz-sieben-syrer-schlagen-und-belaestigen-frau-21-66812fb72331636217da458d

 

 

📌1. července 2024: PĚT…..ÚTOK NOŽEM NA POLICISTY VE STŘEDOFRANSKÉM LAUFU NA VLAKOVÉM NÁDRAŽÍ.

 

Lidé by se měli vlakovému nádraží vyhýbat.

 

V supermarketu jsou pobodány děti.

Bezdomovci, policisté, ženy…atd.

Nejlepší Německo všech dob☠️

https://t.me/absurdnisvet/75467

 

V NEDĚLI 30. ČERVNA DOŠLO K POLICEJNÍ AKCI V KAVÁRNĚ NA OSCAR-HOFFMANN-STRAßE 34 V BOCHUMI.

 

Podle dosavadních informací vstoupil na místo kolem 15:25 muž a hosta, který seděl venku u stolu, polil kyselou tekutinou. Muž byl vážně zraněn. Zraněna byla i žena, která s ním seděla u stolu, a číšnice. Pachatel byl zpočátku schopen uprchnout, ale krátce poté byl v oblasti zadržen. Při zásahu utrpěli zranění také čtyři policisté a dva hasiči, kteří přišli do kontaktu s kapalinou. Motiv činu je zatím nejasný. Policejní vyšetřování pokračuje.

https://t.me/absurdnisvet/75468

 

 

📌1. července 2024: HAARP: MŮŽETE JEJ OVLÁDAT SELEKTIVNĚ ☝️

https://t.me/absurdnisvet/75469

 

 

📌1. července 2024:

👉 5G TOWER ROZTAVÍ DRON A ZAPÁLÍ HO, KDYŽ LETÍ PŘÍLIŠ BLÍZKO.

 

Ale pro lidi, kteří bydlí 24/7 poblíž, je to naprosto neškodné…😆

https://t.me/absurdnisvet/75470

 

👉 5G …. HAVÁRIE VRTULNÍKUhttps://t.me/absurdnisvet/75471

 

👉 💢 NOVÉ POULIČNÍ OSVĚTLENÍ NENÍ TO, CO SI MYSLÍTE

 

Paprsková zbraň  5G:  https://t.me/absurdnisvet/75472

 

 

📌1. července 2024: 👉 💢 BIOLOGICKÉ ZBRANĚ 20. A 21. STOLETÍ

 

Antibiotika a očkování.

 

Od 11. září 2001 se zdá, že biologické zbraně se podle tisku staly vážnou hrozbou.

 

Co bylo zcela přehlíženo, byly „zavedené“ biologické zbraně, které existují po mnoho desetiletí.

 

Rádi bychom se blíže podívali na antibiotika (anti bios = proti životu) a očkování.

Poskytují antibiotika a očkování ochranu a zdraví nebo je tomu naopak?

 

https://weltdergesundheit.tv/biowaffen-des-20-jahrhunderts/

 

 

📌📢🔝🔝🔝🧫💉🎚️1. července 2024: OD 11. ZÁŘÍ 2001 SE ZDÁ, ŽE BIOLOGICKÉ ZBRANĚ SE STALY VÁŽNOU HROZBOU.

 

👉Přitom bylo zcela přehlíženo, které již „zavedené“ biologické zbraně existují již po mnoho desetiletí. Chtěli bychom se podívat na antibiotika (antibios = proti životu) a očkování. Poskytují antibiotika a očkování ochranu a zdraví, nebo je tomu naopak?🤬

 

▪ Autor: Barbara M. Thielmann: kniha k příspěvku: Očkování a autoimunitní onemocnění

 

Jen ten, kdo ztratil spojení s tím, co skutečně dává naději na zdraví a ochranu, hledá záchranu ve smrtelném. (Ravi Roy)

 

KDYBY ANTIBIOTIKA A OČKOVÁNÍ NABÍDLY SKUTEČNOU NADĚJI, NEBYLO BY DŮVOD HLEDAT ALTERNATIVY.

 

👉Faktem však je, že přesně to dělá stále více lidí a také badatelů a mnohé z toho již bylo odhaleno. Fakta, která jsou velmi znepokojující, ale nepopiratelná. Při pohledu pouze na tato fakta si člověk přeje, aby se nikdy neotevřel pravdě o antibiotikách a očkování. Protože po takovém výzkumu jste beznadějní a rozčarovaní. Nicméně, nepíšeme žádné články, aniž bychom poskytli alternativy, a je toho hodně, co je třeba udělat, aby se chránilo co nejúčinněji a bez vedlejších účinků. Ale předtím je nutné jednou zkontrolovat antibiotika a očkování, aby se vyrovnaly s nejrůznějšími pověrami.

 

ANTIBIOTIKA – MUTACE BAKTERIÍ: 🤬

 

👉Je třeba se podívat na pověru, která již více než 70 let ukazuje, že zázrak moderní medicíny ( antibiotika) se v praxi vždy osvědčil a je bez nedostatků.

🤬 Takže prvním bodem, o který se zde chceme postarat, je mutace bakterií, která se vyskytuje pomalu a bezpečně při každém použití antibiotik. Stávají se odolnějšími vůči zbraním medicíny, dokud se nestanou imunními vůči jakémukoli útoku. K tomuto bodu jsme v podstatě již dospěli!!!

 

CO O TOM MUSÍTE VĚDĚT:

 

👉Je to zákon přírody, že energie nemůže být zničena, ale pouze přeměněna.

👉Další zákon říká, že když je objekt bombardován stejným druhem energie, jakou už má, pohlcuje tuto energii a my jsme o to silnější.

👉Proto, pokud jsou bakterie virulentní a smrtící, pak vše, co se je snaží zničit, zejména antibiotika, zvýší energetickou hladinu bakterií, místo aby je oslabilo.

 

👉Mnoho bakterií může být vyřazeno nebo zabito, ale mají také centrální energetické jádro. Toto jádro nabývá na síle díky ničivým energiím, a tak ho posiluje proti dalším vnějším vlivům tohoto druhu. Problémem dnešní vědy je, že vidí pouze hmotnou formu, v tomto případě „nebezpečné bakterie“. Přitom se mýlíme, když si myslíme, že zničení této formy (bakterie) by odstranilo nebezpečí. Nikdy nelze úplně zničit všechny formy určitého způsobu života, např. bakterie, prvoky. 👉To, co přežije, je silnější, inteligentnější, přizpůsobuje se a učí se reagovat rychleji a efektivněji na každý další útok. A v určitém okamžiku je nejen schopen se rychleji přizpůsobit, ale také předčí „utlačovatele“ a spojuje se s ním.

 

👉Je připravena na další, ještě agresivnější útok a tentokrát je nezničitelná a ještě ničivější než kdy předtím.

Tento princip by měl každému vysvětlit, proč téměř nezůstaly zbraně (antibiotika), které bakterie mohou nějakým způsobem ovlivnit. To je velká obava konvenční medicíny (o které ale neradi mluví). Protože jedna věc musí být každému uživateli stále silnějších antibiotik jasná: MÉNĚ ÚČINNOSTI, ALE ZATO HORŠÍ VEDLEJŠÍ ÚČINKY!

👉To platí zejména v nemocnicích. Často smrtící nemocniční zárodek „Pseudomonas aeruginosa“ a jeho potomci jsou takovým produktem.

 

👉 KDY LIDÉ CHODÍ DO NEMOCNICE?

Přesně tak, pokud jsou nemocní a již mají oslabený imunitní systém. 👉A tento oslabený imunitní systém je ještě více degradován antibiotiky a jinými léky. 👉A co bakterie? Stali se imunními a radostně mutují dál.

 

JAK ANTIBIOTIKA OVLIVŇUJÍ NÁŠ IMUNITNÍ SYSTÉM?

 

👉 Anti Bios, proti životu, je válka v těle. A jak je tomu ve válce, nepřítel nemůže být zničen, aniž by tím bylo dotčeno i okolí. Nemůžete izolovat nepřítele a nechat vše kolem sebe v nedotčené podobě. 👉Nikdo neunikne bez zranění, i když zprvu možná nic nevidíme.

👉A tak je to i s antibiotiky. Aby byly bakterie zničeny, musí být absorbovány tělem. Takže v žádném případě nebude tělo nedotčeno takovým útokem. 👉A tak i imunitní systém pocítí účinek útoku, čímž ztratí část své integrity. U jednoho to jde rychleji, u druhého pomaleji. ALE SKUTEČNOST, ŽE ANTIBIOTIKA POMALU, ALE JISTĚ PODKOPÁVAJÍ IMUNITNÍ SYSTÉM, BYLA PROKÁZÁNA NĚKOLIKRÁT.

 

VÝSLEDEK:

 

👉Tělo se pak stává zranitelným vůči velmi lehkým infekcím a parazitům a stává se méně a méně odolným. Paraziti se zase množí v tak oslabeném těle mnohem rychleji díky jeho rostoucímu anaerobnímu prostředí.

 

👉Z těchto důvodů je často uváděné doporučení užívat antibiotika jako profylaxi více než spornou záležitostí. Při jednorázovém krátkodobém použití může být zdánlivě užitečné u lidí s velmi silným imunitním systémem. To je však mylný závěr.

👉Oslabuje-li se totiž tímto způsobem znovu a znovu zdravý imunitní systém nadměrným užíváním antibiotik, poskytuje se výhoda jen těm silám, které napáchají škodu!!!

👉A to je přesně to, co se v naší společnosti za posledních 80 let stalo.

👉Tak byly imunitní systémy lidí, zejména v západním světě, nesmyslně zmařeny opakovaným, příliš intenzivním používáním antibiotik. A v určitém okamžiku je dosaženo bodu, že tělo se již nemůže správně bránit, bakterie se staly imunními/ rezistentními prostředky.

👉Jakmile je tento stav dosažen, téměř nic nepomůže.

👉A pak co?

👉Pak se vkládají naděje na očkování.

 

IDIOTSTVÍ OČKOVÁNÍ:

 

👉Kdyby očkování bylo pouhým podáním sér, s cílem vytvořit imunitu, a život by nebyl příliš složitá záležitost, s mnoha různými zákony, které je třeba dodržovat, ano, pak by se na tuto možnost dalo nahlížet s trochou naděje. Ale bohužel to nefunguje tak, jak si to představitelé farmaceutických gigantů a důvěřivých lidí představují.

 

NEMŮŽEME PROSTĚ ČELIT MATCE PŘÍRODĚ A JEJÍM ZÁKONŮM V ŠÍLENÉ VÍŘE, ŽE MŮŽEME MĚNIT ROLE A PRAVIDLA, ANIŽ BYCHOM MUSELI POČÍTAT S NÁSLEDKY.

👉Nehledě na to, že se nejedná o skutečná séra, ale o jedovaté syntetické chemické koktejly se spoustou zbytečných ingrediencí, jako je rtuť, hliník, antibiotika a další. 🤬

👉Člověk, nebo spíše FARMACEUTICKÝ KOMPLEX, IGNORUJE PŘÍRODNÍ ZÁKONY LÉČENÍ, ABY DOSÁHL ZISKU, NE ABY PŘINESL UZDRAVENÍ PRO ČLOVĚKA. Je třeba dodržovat zákony, jako např. při létání je třeba dodržovat zákony dynamiky. Nemůžeme jen tak vymýšlet nové zákony zdraví, už jen proto, že jsme jim ve skutečnosti nerozuměli.

 

OTÁZKY TÝKAJÍCÍ SE OČKOVÁNÍ V NÁSLEDUJÍCÍM POŘADÍ:

 

  1. a) vlivu na imunitní systém
  2. b) logiky za očkováním
  3. c) čistoty očkovacích látek

 

  1. a) ÚČINEK OČKOVÁNÍ NA HARMONICKÝ IMUNITNÍ SYSTÉM:

 

👉Život je založen na principu harmonie. A vidí sám sebe jinak, než to dělá člověk. Vytváření disharmonie umělými zásahy nutně spouští procesy. Kdo je proti očkování, měl by se nejprve zabývat průběhem lidského imunitního systému, aby pochopil, jaké síly v něm působí.

 

👉Vitalita a regenerační síla člověka určuje, do jaké míry ho může ovlivnit disharmonie

👉Vlastnost disharmonie určuje vliv

👉Množství produkované disharmonické síly určuje tok potenciálu onemocnění

👉Trvanlivost disharmonizační síly určuje rychlost procesu onemocnění.

👉Imunitní systém chce zachovat integritu těla a jeho funkce. Když je požadována podpora, tělo obvykle posílá „chutě“, například na určité potraviny, ovoce, zeleninu, určité šťávy nebo čaje. Alespoň jednou to tak bylo. Najednou máme nutkání jíst čerstvé šťávy nebo smoothies se speciálním ovocem. Bohatý na vitamín C a/nebo antokyany.

👉Místo toho se rozhodneme pro antibiotické koktejly nebo očkování. To masivně narušuje harmonii a spolupráci mezi orgány v těle.

 

👉Srdce komunikuje s játry, játra s ledvinami, ledviny se slezinou, slezina s plícemi, plíce se srdcem a tak dále. Existuje také přímá komunikace s příslušným orgánem, ale je spíše sekundární k harmonické interakci pěti orgánů pod vedením mozku. Celý imunitní systém se skládá z této harmonické organizace a ona přesně ví, kdy co, jak a jak dlouho má dělat.

 

OČKOVÁNÍ A BUŇKA:

 

👉Buňka, základní prvek všech tkání a také šťávy, obsahuje všechny informace, obecné a specifické. Ale buňka se řídí pouze příkazy imunitního systému, není jeho centrem. Jakýkoli jed, který vstupuje do těla (a očkování obsahuje hodně jedu!), vede k poškození na buněčné úrovni. V závislosti na typu jedu buď rozkládá buňku, nebo ji deaktivuje. Buňka okamžitě začne posílat zprávy do mozku, který pak rychle organizuje přeměnu toxinů!

 

MERKE: RYCHLÝ PROCES PŘEMĚNY ŠKODLIVÝCH JEDŮ TĚLA MŮŽE BÝT PROVEDEN POUZE S LÁTKAMI, KTERÉ JSOU TAKÉ ZNÁMÉ MOZKU.

 

👉👉👉U NEZNÁMÝCH JEDŮ JE TO VELMI POMALÉ, POKUD TĚLO NEVÍ, JAK NEUTRALIZOVAT JEDOVATÉ LÁTKY, STÁVÁ SE NESCHOPNÝM. JE-LI MNOŽSTVÍ JEDŮ PŘÍLIŠ VELKÉ, VEDE TO KE SMRTI.

 

👉Vakcíny patří většinou k rozkládajícím se druhům jedů, z nichž jedno obsahuje velmi velké množství, které se většinou vstřikuje přímo do krve, takže životně důležité buňky jsou naráz zaplaveny velkým množstvím jedovatých látek. I když některé látky mohou být tělu známy, jejich množství vždy převyšuje přirozenou míru.

👉Vitalita a funkční síla očkovaného tak rozhoduje o dalším průběhu očkování. To může být jednou nebo dvakrát (ve velkých intervalech) dobré, ale většinou to tak není. Jen si hned nevšimneme, co právě zasáhlo do našeho těla na buněčné úrovni atomovou bombu 🤬. Čím častěji jsou tedy lidé konfrontováni s takovými útoky biologických zbraní, tím horší je imunitní systém a čím je člověk zranitelnější.🤬

 

K TOMU JEDNA KACÍŘSKÁ OTÁZKA: NEVŠIMLI JSME SI JEŠTĚ, ŽE V NAŠEM TAK VYSOCE CHVÁLENÉM TECHNIZOVANÉM A PROOČKOVANÉM SVĚTĚ PŘICHÁZEJÍ PO DESETILETÍ NA SVĚT DĚTI S NEMOCEMI, KTERÉ DŘÍVE MĚLY JEN STARCE?

 

👉Bude se nyní tělo lépe chránit před onemocněním očkováním?

To je třeba zpochybňovat, protože tělo je od počátku silné, a proto by s největší pravděpodobností bylo schopno se chránit před infekcí.

👉Místo toho se však musí vypořádat s očkovacími jedy, což způsobuje, že jeho imunitní systém postupně trpí a sjíždí dolů. 🤬

👉Každé další očkování vede k akumulaci patogenu, ale především dochází k ukládání aditiv rtuti a hliníku v mozku. 🤬

👉Další očkování může způsobit, že tělo je chronicky nemocné. 🤬

 

b.) LOGIKA ZA OČKOVÁNÍM:

 

👉Zní to velmi přesvědčivě. Ale každá logika, pokud její předpoklady nejsou založeny na pevných principech, může svést k mylným závěrům. Proto by měla být každá hypotéza kriticky přezkoumána, aby se zjistilo, zda ve skutečnosti funguje.

 

c.) ČISTOTA OČKOVACÍCH LÁTEK:

 

👉Jak čisté jsou vlastně vakcíny?

To je bod, o který bychom se měli hodně starat, než si necháme „vyhnat“ jehlu do těla. 👉Pokud první dva body, o nichž se diskutuje, nepostačují k tomu, aby vysvětlily pochybnosti o očkování, zde je několik dalších informací. Nejedná se o patogeny obsažené ve vakcíně, pokud byly vůbec izolovány a zahrnuty, ale o kontaminaci očkovacích látek a jejich působení na chromozomy a geny.

 

👉VÝZKUM, ZEJMÉNA V OBLASTI OČKOVÁNÍ PROTI OBRNĚ, JASNĚ UKÁZAL, ŽE OČKOVÁNÍ MÁ NA CHROMOZOMY MĚNÍCÍ ÚČINEK.

👉A již od šedesátých let je známo, že je možné manipulovat s vakcínami a zavádět tak efekty, které mohou na úrovni chromozomů způsobit patologické změny.

👉Podíváme-li se na aktuální vakcíny proti koroně, které jsou vybaveny geneticky modifikovaným materiálem, můžeme jen tmavě odhadnout, jak daleko jste se s těmito manipulacemi již dostali. SKUTEČNÁ OČKOVACÍ NOČNÍ MŮRA! 🤬

 

SHRŇME SI TO:

 

👉Antibiotika, stejně jako očkování, mohou být klasifikována jako biologické zbraně, pokud jde o jejich účinky v těle. 🤬

👉Jako takové jsou dvojsečným mečem a pro každého nebezpečnou záležitostí!!! 🤬

👉Koktejly s těžkými kovy v kombinaci s antibiotiky, cizími bílými, pochybnými patogeny, složkami lidských plodů, oxidy grafenu a dalšími dobrodružnými kontaminacemi, o kterých dnes nevíme, JSOU VYSOCE NEBEZPEČNÉ!!! 🤬

👉Uměle vyvolaní původci nemocí se nenechají projít po vodítku. Jsou zcela nekontrolovatelné, mohou se šířit všude tam, kde je náhoda žene, a mohou se vyvinout do vysoce virulentních forem, zejména v kombinaci s léky, jako jsou antibiotika, které oslabují imunitní systém!!! 🤬

 

👉Tyto souvislosti jsou medicíně známy již dlouho a jsou dokonce obávané.

👉Nicméně divoká činnost pokračuje jako vždy, ba dokonce se posouvá kupředu.

👉Lidé jsou poškozováni kontaminovanými očkovacími látkami, přičemž naprostá většina lidí si stále neuvědomuje potenciální nebezpečí spojené s geneticky modifikovanými očkovacími látkami. 🤬

 

PROTO NÁŠ TIP: SAMI ZKOUMAT A DÁLE SE VZDĚLÁVAT. K TOMU NENÍ ZAPOTŘEBÍ ŽÁDNÝ DOKTORÁT, JEN ZDRAVÝ ROZUM

 

Tento svět zdraví články jsou chráněny autorskými právy a nesmí být převzaty nebo zkopírovány jinými webovými stránkami, blogy nebo jinými platformami bez konzultace! Výřezy článku mohou být sdíleny výhradně s původním zdrojem.

 

Informace obsažené v tomto příspěvku nemohou nahradit radu lékaře – nejsou to lékařské pokyny. Informace slouží k přenosu znalostí a nemohou nahradit individuální přístup při návštěvě ordinace. Realizace zde uvedených doporučení by proto měla být vždy dohodnuta s kvalifikovaným terapeutem. Dodržování doporučení probíhá na vlastní nebezpečí a na vlastní odpovědnost.

 

https://weltdergesundheit.tv/biowaffen-des-20-jahrhunderts/

 

VOLNÝblog. Lubomír Volný: VYLÉČENÝ PACIENT JE ZTRACENÝ ZÁKAZNÍK.

https://t.me/absurdnisvet/75498

 

 

📌1. července 2024: NÁHODY JSOU: BLACKROCK ZVYŠUJE PODÍL RÝNSKÉHO KOVU – PAK PŘICHÁZÍ VELKÁ ZAKÁZKA:

 

Zdá se, že někteří z nich mají prospěch z osudu nebo prostě mají dobrý zápach. To, že akcie zbrojního průmyslu nejsou ve všeobecných snahách o „válečnou zdatnost“ kolem ukrajinského konfliktu nejhorší investiční příležitostí, si mnozí rychle uvědomili. Tak před několika dny stáhl také správce majetku BlackRock opci na koupi akcií Rheinmetall. A teď přichází právě velká zakázka Bundeswehru…

 

DOBŘE SÍŤOVĚ PROPOJENÁ VLEČNÁ ZAŘÍZENÍ:

 

Americký správce majetku BlackRock je jednou z kontroverzních a často kritizovaných firem. Jeho svěřeneckou správou majetkových podílů a s tím spojeným vnímáním mandátů k hlasovacím právům na valných hromadách mnoha různých firem vznikají nejen možnosti tvorby, ale zároveň i znalosti a vědomosti, které lze v hospodářství, ale i v politice výborně využít.

 

A pokud si k tomu přiberete dobrý, resp. účelný personál, například v podobě špičkových politiků, jako je současný šéf CDU Friedrich Merz, který předtím pracoval u BlackRocku jako poradce, nestojí už nic v cestě řádným ziskům.

 

SPRÁVNÁ VŮNĚ:

 

To, že se v současné době pro investory a spekulanty opět stal atraktivním také zbrojní průmysl, konflikt na Ukrajině, s ním spojené dodávky zbraní a munice, ale také zbrojní činnost v Evropě, k tomu není zapotřebí doktorát z ekonomie. Není tedy divu, že i americký správce majetku BlackRock před několika dny stáhl opce na nákup akcií zbrojařské společnosti Rheinmetall a akcie koupil.

 

Podíl společnosti BlackRock ve společnosti Rheinmetall tak činí 5,25 procenta místo 5,05 procenta. Společnost se tak stala druhým největším akcionářem po velké francouzské bance Société Générale. To, že akcie přesto klesla, a údajně zklamala některé investory – však může být jen krátkodobé.

 

MILIARDOVÝ OBCHOD S BUNDESWEHREM:

 

Zbrojařský koncern se totiž může i v budoucnu – na rozdíl od stavebnictví nebo jiných průmyslových odvětví – radovat z poměrně plných knih zakázek. Jen asi osm dní po zvýšení podílu BlackRocku ve společnosti Rheinmetall vlétla zbrojní firmě větší zakázka. Konkrétně se jedná o objednávku bundeswehru, který chce koupit dělostřeleckou munici až do výše 8,5 miliardy eur.

 

👉Nyní byla podepsána rámcová smlouva na dodávky munice v ráži 155 mm, která je pro NATO běžná. Cílem objednané munice je mimo jiné doplnit zásoby Ukrajiny, což je známka toho, že navzdory momentálně kritické vojenské situaci na frontě to není příliš daleko od mírového úsilí Západu. Objednávka však nepochází pouze z Německa, ale zahrnuje i země jako Nizozemsko, Estonsko a Dánsko.

 

BLACKROCK A GLOBALISTICKÁ AGENDA:

 

👉Jaká náhoda, že „BlackRock“ krátce před příští velkou objednávkou zvyšuje podíl akcií. Společnost tak může vyhrát na několika frontách. Jednou zisky z války a zbrojení a na druhé straně, BlackRock, jak známo, není nečinný ani na Ukrajině. Jedná se například o poradenství ukrajinskému vedení při rekonstrukčních projektech. A také při výkupu a převodu vlastnictví půdy na Ukrajině jsou na prvním místě.

 

Přitom je činnost koncernu již delší dobu sledována kritiky globalistické agendy. Když loni v dubnu Francouzi protestovali proti Macronově důchodové reformě, protestující – levicoví odboráři, ale i pravice – zaútočili také na pobočku BlackRock v Paříži.

👉Vyvlastnění koncernu Kraken místo vykořisťování občany, tak zní motto tehdejší příčné fronty.

 

https://derstatus.at/wirtschaft/zufalle-gibts-blackrock-erhoht-rheinmetall-anteile-dann-kommt-grossauftrag-2685.html

 

 

📌1. července 2024: 🇭🇺 MAĎARSKÝ PREMIÉR PŘEDSTAVUJE DOKUMENT DOKAZUJÍCÍ, ŽE GEORGE SOROS Z VELKÉ ČÁSTI STOJÍ ZA GLOBÁLNÍ INVAZÍ NELEGÁLNÍCH IMIGRANTŮ.

https://bit.ly/3H4yg8L

 

 

📌1. července 2024: DIGITÁLNÍ ID-ŘECKÝ PARLAMENT: „JSME POVINNI VŮČI EU A JEJÍM INSTITUCÍM DODRŽOVAT DOHODY S NIMI“. 👇👇👇

 

Překlad: „Rád bych vám připomněl, že pro VŠECHNY členy EU pro digitalizaci VŠECH občanů je termín 3. srpna 2026. Takže kdo nebude mít do tohoto dne Digitální ID … do 3. srpna 2026….nejen Řekové, ale VŠICHNI občané EU nebudou mít možnost se volně pohybovat, cestovat a bude představovat bezpečnostní problém… takže to je to, co děláme, nic víc.“

  1. Covid 2. Digitální ID           3. Čip

Sdílejte to všem! Nenechte tyto démonické parazity ovlivnit vás nebo dokonce vaši rodinu! VŠE JE DOBROVOLNÉ. POTŘEBUJÍ VÁŠ SOUHLAS NA VŠECHNO!  Řekni ne‼️

https://t.me/absurdnisvet/75480

 

 

📌1. července 2024: 💢 ZOMBIE ZELENINA ZE SUPERMARKETU: O CO JDE?

 

Za gumovým efektem prý stojí kontroverzní povlak „Apeel“.

 

V současnosti se internetem šíří videa, ve kterých můžete vidět překvapené zákazníky supermarketů, jak místo ovoce nebo zeleniny drží v rukou nepoživatelné látky podobné gumě.

 

Americký novinář Alex Jones popisuje tyto potraviny jako „zombie zeleninu“ a „ovoce“ a tvrdí, že za nimi stojí obalovací látka „Apeel“. Výrobní společnost „Apeel Sciences“ získala finanční podporu od Nadace Billa a Melindy Gatesových.

 

Ale z čeho přesně se skládá „Apeel“? To je otázka chiropraktika a youtubera Dr. Eric Berg ve videu. V něm vysvětluje, že Apeel uchovává více než 99 procent ingrediencí v tajnosti. Berg se však z patentů dozvěděl, že se za nimi skrývají potenciálně toxické látky.

❌ Drž se dál od matrix food ❕       https://t.me/absurdnisvet/75483

 

 

📌1. července 2024: 💢 JATEČNÍ MASO:

 

Ve speciálním plynovém procesu jsou části těla odolnější až 11 dní, než začne proces rozkladu. Víme, že pojídání částí mrtvol snižuje vibrace a způsobuje rakovinu…

https://t.me/absurdnisvet/75484

 

 

📌1. července 2024: 💢 NUTELLA POD MIKROSKOPEM. Je nabitá parazity❕

https://t.me/absurdnisvet/75485

 

NUTELLA 30.09.2022 GRAFEN: 

https://t.me/absurdnisvet/75489

https://t.me/absurdnisvet/75490

 

 

📌1. července 2024: 🍔 POLOŽIL SI OTÁZKU: „PROČ LIDÉ STOJÍ VE FRONTĚ NA KUŘECÍ SENDVIČ JAKO ŠÍLENÍ?“

Protože obsahuje více než 50 chemických látek a působí takříkajíc jako droga.

 

Kolik lidí to zná: vždycky se chtějí vrátit k MacDonaldu nebo jiným řetězcům, bez ohledu na to, jak často se říká, že je to škodlivé… protože tělo touží po drogách!

 

Více než 50 chemikálií v kuřecím sendviči Chick-Fil-A. Více než 40 z 50 umělých chemikálií.

https://t.me/absurdnisvet/75501

 

 

📌1. července 2024: 💢PARACETAMOL. S BOLESTÍ MIZÍ I EMPATIE

 

Nejoblíbenější léky proti bolesti, které jsou volně prodejné, často obsahují účinnou látku paracetamol.  https://t.me/absurdnisvet/75491

 

 

📌1. července 2024: 💢 „SYSTEMATICKÉ UTLUMOVÁNÍ SPOLEČNOSTI

 

Je termín často používaný v diskusích o vzdělávání, médiích, politice a kultuře. Týká se jevu, kdy jsou schopnosti kritického myšlení a znalosti populace záměrně omezeny nebo narušeny určitými mechanismy ‼️ Glutaman sodný ‼️

Přemýšleli jste někdy, komu to má sloužithttps://t.me/absurdnisvet/75492

 

 

📌1. července 2024: 💢 ANO, NEURODERMATITIDU SKUTEČNĚ VYLÉČÍTE PŘÍRODNÍMI PROSTŘEDKY

 

Jedinou otázkou je…Co je neurodermatitida a jak se vyvíjí?

 

A proč doktoři nepátrají po příčině a nepředepíší nějaký krém, který pomáhá jen povrchově❔

 

Řeknu vám to…ve zkratce. Pochází z očkování. Je to plísňová infekce způsobená toxiny. Jakmile je tam, živí se všemi druhy cukru a fruktózy.

 

Detoxikace zeolitem a změna jídelníčku (vyloučení všech druhů cukru) vyléčí neurodermatitidu do 14 dnů.

 

„NE“ to vám žádný lékař ani alternativní praktik neřekne, pak by přišli o zákazníky❕

 

„Zeolit“ Mistr detoxikace‼️  https://t.me/absurdnisvet/75493

 

 

📌1. července 2024: 💢 Z 200 000 ÚČASTNÍKŮ 200 000 STUDIE LÉKOVÉ TERAPIE ZALOŽENÉ NA MRNA V ROCE 2013 JICH V SOUČASNOSTI ŽIJE MÉNĚ NEŽ 5!!!

 

https://freeworldnews.us/von-den-200-000-teilnehmern-einer-200-000-studie-zur-mrna-basierten-arzneimitteltherapie-im-jahr-2013-leben-derzeit-weniger-als-5/

 

 

📌1. července 2024: 💢 MCDONALD A DALŠÍ ŘETĚZCE RYCHLÉHO OBČERSTVENÍ UŽ LÉTA POMÁHAJÍ OBCHODNÍKŮM S LIDMI „ZMIZET“ TĚLA

 

https://truthfriends.us/aufwachen-luziferischer-rabbi-gibt-zu-dass-mcdonalds-einer-ihrer-partner-in-diesem-abscheulichen-geschaeft-ist-video/

 

 

📌1. července 2024: „👹ZBYNĚK STANJURA CHYSTÁ BRUTÁLNÍ DAŇ. KDYŽ BUDE BYT V HODNOTĚ 4 MILIONY, TAK Z TOHO ZAPLATÍ DAŇ 400 000!!! 🤬

To je přímo útok na solar střední třídy a je to další daňový balíček, který má vycucat lidem miliardy z kapes. Je to něco neuvěřitelného, A JEŠTĚ TO PROBÍHÁ V TICHOSTI,“ řekla

@alenaschillerov v Partii. https://x.com/CNNPrima/status/1807343672297488419

 

 

📌1. července 2024, AC24.cz: ŠVÝCARSKÝ TOXIKOLOG UKÁZAL NA MIKROSKOPU, JAK SE LIŠÍ KREV OČKOVANÉ A NEOČKOVANÉ OSOBY:

 

https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/svycarsky-toxikolog-ukazal-na-mikroskopu-jak-se-lisi-krev-ockovane-a-neockovane-osoby/

 

SDÍLEJTE NÁS: https://t.me/AC24cz  ❤️

 

 

📌1. července 2024: ONLINE UŽIVATELÉ VYJADŘUJÍ ZNECHUCENÍ NAD TORONTO PRIDE PARADE POTÉ, CO SE ŠÍŘILY ZÁBĚRY ZCELA NAHÝCH DOSPĚLÝCH, KTEŘÍ PROCHÁZELI ULICEMI TOHO, CO BYLO PREZENTOVÁNO JAKO „RODINNÁ UDÁLOST“.

 

Uživatelé sociálních sítí zpochybňovali vhodnost přehlídky před dětmi a označili ji za „přehlídku degenerátů“.   https://t.me/absurdnisvet/75502

 

 

📌1. července 2024: 🔥 PO PARLAMENTNÍCH VOLBÁCH VE FRANCII ZUŘÍ NEPOKOJE.

 

V ulicích hoří, davy lidí rozbíjejí výlohy a vytvářejí barikády z popelnic. Policie proti demonstrantům používá slzný plyn, aby je rozehnala.

https://t.me/to_je_nas_svet/27477

 

FRANCIE: 34% PRO RN MARINE LE PEN, REAKCÍ JSOU BOUŘLIVÉ NEPOKOJE MUSLIMŮ A ANTIFY (videa)…

 

Včera skončilo první kolo francouzských parlamentních voleb. Podle předběžných výsledků má nyní RN Marine le Pen 34%, následuje ji s celými 29% Mélenchonova islamo-levicová koalice s 29% a další je Macronův „slepenec“ s 21%.

 

Připomínám, že francouzské parlamentní volby se spíš podobají našim senátním volbám, protože jsou dvoukolové a v dané oblasti volíte konkrétní kandidáty za danou stranu.

 

Na některých místech měla RN nad 50% a vyhrála tedy v 1. kole, což platí i pro Marine le Pen, která ve svém volebním obvodě vyhrála už v 1. kole.

 

Pro druhé kolo lze předpokládat, že Macron svým voličům doporučí hodit hlas Mélenchonovým islamofašistům, což také byla původní dohoda obou uskupení.

 

Otázka ovšem je, zda budou chtít všichni Macronovi voliči volit právě islamisty.

 

V reakci na výhru RN vytáhli do ulic mohamedáni společně s Antifou. Splnili co slíbili: v ulicích došlo k potyčkám s policií, zapalovaly se barikády a nepokoje někde trvaly až do rána.

 

Očekává se, že nepokoje budou pokračovat i v dalších dnech.

 

První protesty – většinou v režii Antify – začaly už během volebního dne, po celé zemi byly demonstrace organizovány touto bojůvkou, mnohde se k nim přidali muslimové nebo – jako v tomto případě – LGBTQ.

 

Očekává se, že se zřejmě nepokoje během dnešního dne ještě vyostří. To hlavní by ovšem mělo přijít za 14 dní. Samozřejmě v případě, že vyhraje RN.

 

Případné další zajímavé informace či videa z dnešní Francie přinesu později…

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/francie-34-pro-rn-marine-le-pen-reakci-jsou-bourlive-nepokoje-muslimu-a-antify-videa/

 

⚡️ EMMANUEL MACRON VYZÝVÁ K „ŠIROKÉMU, JASNĚ DEMOKRATICKÉMU A REPUBLIKÁNSKÉMU SHROMÁŽDĚNÍ“ PROTI RN (LIDOVÉ FRONTĚ LE PENOVÉ).

V prohlášení pro Agence France-Presse poražený prezident uvedl, že velká účast svědčí o touze francouzského lidu vyjasnit politickou situaci.

https://t.me/to_je_nas_svet/27479

 

🇫🇷 NÁRODNÍ SHROMÁŽDĚNÍ DOMINUJE PRVNÍMU KOLU PARLAMENTNÍCH VOLEB VE FRANCII, COŽ JE SMRTELNÁ RÁNA PRO MACRONA. Volební účast dosáhla nejvyšší úrovně za posledních 40 let.

https://t.me/to_je_nas_svet/27480

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️01.07.2024, CRUX, Roman Kirsch: ZTRÁTY V ČERNOMOŘSKÉ FLOTILE VYVOLALY V RUSKU POTŘEBU STAVBY LETADLOVÉ LODĚ, VYBAVENÉ STÍHAČI SU-57.

 

https://youtu.be/DiBO9OWwMCI?si=C4ybmqdWkn9usudp

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️01.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: FRANCIE SKLOUZÁVÁ DO CHAOSU PO VYPUKNUTÍ PROTESTŮ PO PRVNÍM KOLE VOLEB; MACRON UTRPĚL VELKÝ ÚDER

 

https://youtu.be/AlnX-IDQcY8?si=ZWZWZPCS4rgfcehH

 

♨️♨️♨️Roman Kirsch: „NOVÁ VERZE“ VIDEA „FRANCIE SKLOUZÁVÁ DO CHAOSU V DOBĚ, KDY VYPUKLY PROTESTY PO PRVNÍM KOLE VOLEB;…Takhle by měli vypadat mé překlady!!!

 

 

https://youtu.be/nLNORp2qWnA?si=12_yH3hkazx6Tj1Q

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️01.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINOVI MUŽI OBSADILI OBEC ROZDOLIVKA V DONĚCKÉ OBLASTI; RUSKO „SMETLO“ TÉMĚŘ 14.000 VOJÁKŮ

 

https://youtu.be/12OnE7rvuA0?si=stY-JJ1MHDDkdpCp

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️01.07.2024, Roman Kirsch: „VLÁDA VYPUSTILA NA DEZINFORMACE BULDOZER. A PLUKOVNÍK FOLTÝN HNED URAZIL MASY LIDÍ“

 

https://youtu.be/QCYlVdQy9Po?si=vQeNmEEA_MELvsez

 

 

📌1. července 2024:♨️ POSLANKYNĚ BUNDESTAGU SARAH WAGENKNECHT O PŘÁNÍ UKRAJINY VSTOUPIT DO EU:

Země, která se vyznačuje bující korupcí a nedostatkem právního státu. Země, v níž je jako národní hrdina vyznamenáván muž, jehož milice se podílely na holocaustu. Může se stát součástí EU? Jsem přesvědčena, že tento stát by zničil samotnou EU. A v tomto ohledu můžeme říci, že tato přístupová jednání jsou zcela irelevantní. Jednou bude na Ukrajině postaven pomník paní von der Leyenové, ale pro EU by to mohl být náhrobní kámen. A také je cítit, že jde hlavně o mezinárodní investory, kteří už na Ukrajině s mentalitou zlaté horečky skupují všechno.

https://t.me/to_je_nas_svet/27483

 

 

📌1. července 2024:⚡️ BIDENOVA RODINA MU PORADILA, ABY POKRAČOVAL V KAMPANI – THE GUARDIAN

Americký prezident se v neděli sešel se svou rodinou v Camp Davidu, aby diskutovali o jeho politické budoucnosti. Stalo se tak po několika dnech rostoucího tlaku na Bidena, který následoval po neúspěšné debatě a výzvách odborníků, médií a voličů, aby odstoupil.

Během setkání, kterého se zúčastnila prezidentova manželka, děti a vnoučata, mu Bidenova rodina řekla, že stále může Američanům ukázat, že je schopen jim sloužit další čtyři roky.

https://t.me/to_je_nas_svet/27484

 

 

📌1. července 2024:💥 ŠPANĚLSKO VYSLALO NA SLOVENSKO VOJENSKÝ PERSONÁL V RÁMCI ÚSILÍ NATO PROTI RUSKU

Podle ABC España se jedná o největší nasazení vojenského kontingentu země v regionu.

Současně s úsilím NATO se exponenciálně zvýšila přítomnost Španělska na východním křídle aliance.

Publikace uvádí, že Španělsko na Slovensku rozmístilo kontingent čítající téměř 800 vojáků. Cílem opatření NATO je „ukázat Rusku svaly“.

https://t.me/to_je_nas_svet/27485

 

 

📌1. července 2024:   SEZNAM PATENTŮ NA OVLIVŇOVÁNÍ POČASÍ:

Úřad Spojených států pro patenty a ochranné známky:

 

803180 – 31. října 1905 – Prostředky k výrobě vysokého potenciálu elektrických výbojů

1103490 – 6. srpna 1913 – Výrobník deště

1225521 – 4. září 1915 – Ochrana před jedovatými plyny ve válce

1279823 – 24. září 1918 – Postup a zařízení pro vyvolání srážek koalescencí vodních částic obsažených v atmosféře

1284982 – 19. listopadu 1918 – Postup a přístroj pro vyvolání a stimulaci dešťových srážek

1338343 – 27. dubna 1920 – Postup a přístroj pro výrobu intenzivních umělých mraků, mlh nebo mlžného oparu

1358084 – 9. listopadu 1920 – Způsob výroby mlžných clon

1619183 – 1. března 1927 – Postup výroby kouřových mraků z pohybujících se letadel

1665267 – 10. dubna 1928 – Postup výroby umělých mlh

1892132 – 27. prosince 1932 – Rozprašovací nástavec pro výfuky leteckých motorů

1895765 – 31. ledna 1933 – Umělá výroba mlhy

1928963 – 3. října 1933 – Elektrický systém a metoda

1957075 – 1. května 1934 – Zařízení pro stříkání letadel

1993316 – 5. března 1935 – Přístroj a způsob výroby olejové mlhy

2052626 – 1. září 1936 – Metoda rozptylování mlhy

2097581 – 2. listopadu 1937 – Generátor elektrického proudu – odkaz na 3990987

2173756 – 19. září 1939 – Postup výroby mlhy nebo oparu částečným a bezplamenným spalováním

2352677 – 4. července 1944 – Výroba umělé mlhy

2476171 – 18. července 1945 – Generátor kouřové clony

2409201 – 15. října 1946 – Směs pro výrobu kouře

2480967 – 6. září 1949 – Zařízení pro vzdušné vypouštění dýmu

2527230 – 24. října 1950 – Metoda tvorby krystalů a srážení

2527231 – 24. října 1950 – Metoda generování kouře jodidu stříbrného

2550324 – 24. dubna 1951 – Postup pro kontrolu počasí

2582678 – 15. června 1952 – Přístroj pro šíření materiálu do letadel

2611992 – 30. září 1952 – Výfukem motoru ovládaný rozdělovač tekutého materiálu

2614083 – 14. října 1952 – Kouřová směs pro promítání chloridu kovu

2633455 – 31. března 1953 – generátor kouře

2688069 – 31. srpna 1954 – parní generátor – odkaz na 3990987

2721495 – 25. října 1955 – Metoda a přístroj pro detekci drobných krystalotvorných částic suspendovaných v plynné atmosféře

2730402 – 10. ledna 1956 – Řízené rozptylové zařízení

2903188 – 2. dubna 1956 – Řízení tvorby tropických cyklón

2756097 – 24. července 1956 – Postup pro kontrolu počasí

2801322 – 30. července 1957 – Rozkladná komora pro jednopalivové palivo – odkaz na

2835530 – 20. května 1958 – Proces kondenzace atmosférické vlhkosti a rozpouštění mlhy

2871344 – 27. ledna 1959 – Dálkový komunikační systém

2881335 – 7. dubna 1959 – Generování elektrických polí

2908442 – 13. října 1959 – Metoda rozptylování přírodních atmosférických mlh a mraků

2962450 – 29. listopadu 1960 – Složení na rozptylování mlhy

2963975 – 13. prosince 1960 – Střela s oxidem uhličitým na rozptylování mraků

3019989 – 6. února 1962 – Úprava atmosférického kosmického náboje

2986360 – 30. května 1962 – Zařízení pro rozprašování leteckého insekticidu

3046168 – 24. července 1962 – Chemicky vyráběné barevné kouře

3056556 – 2. října 1962 – Metoda umělého ovlivňování počasí

3126155 – 24. března 1964 – Generátor jodidu stříbrného na výsev mraků

3127107 – 31. března 1964 – Generování ledových krystalů

3131131 – 28. dubna 1964 – Elektrostatické míchání při mikrobiálních přeměnách

3140207 – 7. července 1964 – Pyrotechnické složení

3174150 – 16. března 1965 – Samofokusační anténní systém

3234357 – 8. února 1966 – Elektricky vyhřívané zařízení na výrobu kouře

3274035 – 20. září 1966 – Kovová kompozice pro výrobu hydroskopického kouře

3284005 – 8. listopadu 1966 – Řízení počasí umělými prostředky

3300721 – 24. ledna 1967 – Prostředky pro komunikaci prostřednictvím vrstvy ionizovaných plynů

3313487 – 11. dubna 1967 – Přístroj pro výsev mraků

3338476 – 29. srpna 1967 – Ohřívací zařízení pro použití s aerosolovými nádobami

3375148 – 26. března 1968 – Pyrotechnické prostředky obsahující jodičnan stříbrný, dusičnan amonný, nitrocelulózu a estery dusičnanů

3378201 – 16. dubna 1968 – Metoda srážení atmosférických vodních mas

3410489 – 12. listopadu 1968 – Automaticky nastavitelný systém rozprašování vzduchu s čerpadlem

3418184 – 24. prosince 1968 – Pohonná hmota produkující kouř

3429507 – 25. února 1969 – Výrobce deště

3432208 – 7. listopadu 1967 – Dávkovač tekutých částic

3441214 – 29. dubna 1969 – Metoda a přístroj pro výsev mraků

3445844 – 20. května 1969 – Komunikační systém se zachyceným elektromagnetickým zářením

3456880 – 22. července 1969 – Metoda výroby srážek z atmosféry

3518670 – 30. června 1970 – Umělý iontový mrak

3517512 – 30. června 1970 – Přístroj pro potlačování protiraketových oblaků

3534906 – 20. října 1970 – Řízení atmosférických částic

3545677 – 8. prosince 1970 – Metoda výsevu mraků

3564253 – 16. února 1971 – Systém a metoda ozařování povrchů planet

3587966 – 28. června 1971 – Zmrazovací nukleace

3595477 – 27. července 1971 – Metoda a složení rozptylování mlhy

3601312 – 24. srpna 1971 – Metody zvyšování pravděpodobnosti srážek umělým vnášením vodní páry do atmosféry na návětrné straně od oblasti vzdušného proudění

3608810 – 28. září 1971 – Metody úpravy atmosférických podmínek

3608820- 20. září 1971 – Úprava atmosférických podmínek přerušovaným dávkováním materiálů do atmosféry

3613992 – 19. října 1971 – Metoda úpravy počasí

3630950 – 28. prosince 1971 – Hořlavé kompozice pro generování aerosolů, zvláště vhodné pro modifikaci oblačnosti a kontrolu počasí a proces aerosolizace

USRE29142 – 22. května 1973 – Hořlavé kompozice pro generování aerosolů, zvláště vhodné pro modifikaci oblačnosti a kontrolu počasí a proces aerosolizace

3659785 – 8. prosince 1971 – Modifikace počasí využívající mikrokapsulovaný materiál

3666176 – 3. března 1972 – Zařízení pro inverzi sluneční teploty

3677840 – 18. července 1972 – Pyrotechnika obsahující oxid stříbrný pro modifikaci počasí

3690552 – 12. září 1972 – Rozptylování mlhy

3722183 – 27. března 1973 – Zařízení pro odstraňování nečistot z atmosféry

3748278 – 24. července 1973 – Procesy a prostředky ovlivňující počasí

3751913 – 14. srpna 1973 – Systém uvolňování barya

3769107 – 30. října 1973 – Pyrotechnické složení pro generování kouře na bázi olova

3784099 – 8. ledna 1974 – Metoda kontroly znečištění ovzduší

3785557 – 15. ledna 1974 – Systém pro výsev mraků

3788543 – 29. ledna 1974 – Generátor částic jednotné velikosti

3795626 – 5. března 1974 – Proces úpravy počasí

3802971 – 9. dubna 1974 – Pyrotechnické přípravky pro modifikaci počasí obsahující směs jodičnanů

3808595 – 30. dubna 1974 – Systém pro dávkování plev

3813875 – 4. června 1974 – Raketa se systémem uvolňování barya pro vytváření iontových mraků v horních vrstvách atmosféry

3835059 – 10. září 1974 – Metody generování kouřových částic s ledovými jádry pro modifikaci počasí a zařízení k tomu určená

3835293 – 10. září 1974 – Elektrické topné zařízení pro generování přehřátých par

3858805 – 7. ledna 1975 – Nukleace ledu pomocí mikročástic

3877642 – 15. dubna 1975 – Mrazící nukleační činidlo

3882393 – 6. května 1975 – Komunikační systém využívající modulaci charakteristické polarizace ionosféry

3887580 – 3. června 1975 – Metoda krystalizace vody v přechlazených mracích a mlhách a činidlo použitelné v uvedené metodě

3896993 – 29. července 1975 – Postup pro lokální modifikaci mlhy a mraků za účelem vyvolání jejich srážek a ztížení vývoje krupobití produkujících mraků

3899129 – 12. srpna 1975 – Přístroj pro generování kouřových částic s ledovými jádry pro modifikaci počasí

3899144 – 12. srpna 1975 – Generování práškových protiproudů

3915379 – 28. října 1975 – Metoda řízení počasí

3940059 – 24. února 1976 – Metoda rozptylu mlhy

3940060 – 24. února 1976 – Generátor vírových kruhů

3990987 – 9. listopadu 1976 – Generátor kouře

3992628 – 16. listopadu 1976 – Systém protiopatření proti laserovému záření

3994437 – 30. listopadu 1976 – Rozhlasové šíření stopových množství biologicky aktivních chemických látek

4042196 – 16. srpna 1977 – Metoda a přístroj pro vyvolání podstatné změny vlastností země a měření změn země

RE29 142 – 22. února 1977 – Hořlavé kompozice pro generování aerosolů, vhodné zejména pro modifikaci oblačnosti a kontrolu počasí a proces aerosolizace

4009828 – 1. března 1977 – Organické nukleační činidlo pro teplé i studené mraky

4035726 – 12. července 1977 – Způsob řízení a/nebo zdokonalení vysokohorských a jiných komunikačních nebo rádiových sledovacích systémů částečným řízením rádiových vln a pod.

4096005 – 20. června 1978 – Pyrotechnické složení pro výsev mraků

4129252 – 12. prosince 1978 – Způsob a zařízení pro výrobu výsevních materiálů

4141274 – 27. února 1979 – Automatický dávkovač kazet pro úpravu počasí

4167008 – 4. září 1979 – Dávkovač plev s tekutým ložem

4347284 – 31. srpna 1982 – Bílý krycí materiál schopný odrážet ultrafialové záření

4362271 – 7. prosince 1982 – Postup pro umělou modifikaci atmosférických srážek, jakož i sloučeniny na bázi dimethylsulfoxidu pro použití při provádění uvedeného postupu

4373391 – 15. února 1983 – Materiál citlivý na relativní vlhkost vzduchu

4396152 – 2. srpna 1983 – Aerosolový dávkovací systém

4402480 – 6. září 1983 – Satelit pro úpravu atmosféry

4412654 – 1. listopadu 1983 – Laminární mikrotryskový rozprašovač a způsob leteckého rozprašování kapalin

4415265 – 15. listopadu 1983 – Metoda a přístroj pro absorpční spektroskopii aerosolových částic

4470544 – 11. září 1984 – Metoda a prostředky pro modifikaci počasí

4475927 – 9. října 1984 – Bipolární systém pro snižování mlhy

4600147 – 15. července 1986 – Generátor kapalného propanu pro přístroj na výsev oblačnosti

4633714 – 6. ledna 1987 – Analyzátor náboje a velikosti aerosolových částic

4643355 – 17. února 1987 – Metoda a přístroj pro úpravu klimatických podmínek

4653690 – 31. března 1987 – Způsob výroby kupovitých mraků

4684063 – 4. srpna 1987 – Tvorba a odstraňování částic

4686605 – 11. srpna 1987 – Patent HAARP / EASTLUND PATENT – Způsob a zařízení pro změnu oblasti v zemské atmosféře, ionosféře a/nebo magnetosféře.

4704942 – 10. listopadu 1987 – Nabitý aerosol

4712155 – 8. prosince 1987 – Způsob a přístroj pro vytvoření umělé elektronové cyklotronové oblasti ohřevu plazmatu

4742958 – 10. května 1988 – Metoda výroby umělého sněhu

4744919 – 17. května 1988 – Způsob rozptylování částic aerosolového stopovače

4766725 – 30. srpna 1988 – Způsob potlačení tvorby contrails a jeho roztok

4829838 – 16. května 1989 – Metoda a přístroj pro měření velikosti částic unášených v plynu

4836086 – 6. června 1989 – Přístroj a metoda pro míchání a rozptylování teplého a studeného vzduchu pro rozpouštění mlhy

4873928 – 17. října 1989 – Výbuchy jaderné velikosti bez radiace

4948257 – 14. srpna 1990 – Laserové optické měřicí zařízení a metoda pro stabilizaci vzdálenosti mezi třásněmi obrazce

1338343- 14. srpna 1990 – Proces a zařízení pro výrobu intenzivní umělé mlhy

4999637 – 12. března 1991 – Vytváření umělých ionizačních mraků nad Zemí

5003186 – 26. března 1991 – Stratosférický Welsbachův výsev pro snížení globálního oteplování

5005355 – 9. dubna 1991 – Způsob potlačení tvorby contrails a jeho řešení

5038664 – 13. srpna 1991 – Způsob vytváření obalu z relativistických částic ve výšce nad zemským povrchem

5041760 – 20. srpna 1991 – Metoda a zařízení pro generování a využití složené konfigurace plazmatu

5041834 – 20. srpna 1991 – Umělé ionosférické zrcadlo složené z vrstvy plazmatu, kterou lze naklánět

5056357 – 15. října 1991 – Akustická metoda měření vlastností pohyblivého prostředí

5059909 – 22. října 1991 – Stanovení velikosti částic a elektrického náboje

5104069 – 14. dubna 1992 – Přístroj a metoda pro vyhození hmoty z letadla

5110502 – 5. května 1992 – Způsob potlačení tvorby contrails a jeho řešení

5156802 – 20. října 1992 – Kontrola částic paliva pomocí akustiky

5174498 – 29. prosince 1992 – Výsev mraků

5148173 – 15. září 1992 – Stínění mraků milimetrovými vlnami a způsob stínění

5242820 – 7. září 1993 – Patent na armádní mykoplazmu

5245290 – 14. září 1993 – Zařízení pro stanovení velikosti a náboje koloidních částic měřením elektroakustického efektu

5286979 – 15. února 1994 – Způsob pohlcování ultrafialového záření pomocí dispergovaného melaninu

5296910 – 22. března 1994 – Metoda a přístroj pro analýzu částic

5327222 – 5. července 1994 – Přístroj pro zjišťování informace o posunutí

5357865 – 25. října 1994 – Způsob osévání mraků

5360162 – 1. listopadu 1994 – Metoda a složení pro srážení atmosférické vody

5383024 – 17. ledna 1995 – Optický monitor mokré páry

5425413 – 20. června 1995 – Metoda bránící vzniku a rozpadu nadzemních atmosférických inverzí, zlepšující přízemní cirkulaci vzduchu a zlepšující kvalitu ovzduší ve městech

5434667 – 18. července 1995 – Charakterizace částic pomocí modulovaného dynamického rozptylu světla

5436039 – 25. července 1995 – Umělý sníh ve formě agregátu sněhových granulí

5441200 – 15. srpna 1995 – Narušení tropické cyklóny

5492274 – 20. února 1996 – Metoda a prostředky pro modifikaci počasí

5546183 – 13. srpna 1996 – Monitor velikosti kapiček LIDAR pro měření výfukových plynů z leteckých motorů, kapiček a aerosolů za letu

5556029 – 17. září 1996 – Metoda rozptylu hydrometeorů (oblaků)

5628455 – 13. května 1997 – Metoda a přístroj pro modifikaci přechlazené mlhy

5631414 – 20. května 1997 – Metoda a zařízení pro dálkovou diagnostiku stavu systému oceán-atmosféra

5639441 – 17. června 1997 – Metody pro tvorbu jemných částic

5762298 – 9. června 1998 – Využití umělých družic na oběžné dráze Země adaptivně k modifikaci vlivu, který by jinak mělo sluneční záření na počasí na Zemi

5800481 – 1. září 1998 – Tepelná excitace senzorických rezonancí

5912396 – 15. června 1999 – Systém a metoda pro nápravu vybraných atmosférických podmínek

5922976 – 13. července 1999 – Metoda měření aerosolových částic pomocí automatického aerosolového detektoru s klasifikací pohyblivosti

5949001 – 7. září 1999 – Metoda analýzy velikosti aerodynamických částic

5984239 – 16. listopadu 1999 – Úprava počasí pomocí umělých družic

6025402 – 15. února 2000 – Chemické složení pro snížení zakrytí viditelnosti a detoxikaci zplodin a chemických mlh v prostorech požárů

6030506 – 29. února 2000 – Příprava samostatně generovaných vysoce reaktivních chemických látek

6034073 – 7. března 2000 – Rozpouštědlové detergentní emulze s antivirovou aktivitou

6045089 – 4. dubna 2000 – Letadlo poháněné sluneční energií

6056203 – 2. května 2000 – Metoda a zařízení pro úpravu přechlazených mraků

6315213B1 – 21. června 2000 – Metoda úpravy počasí

6110590 – 29. srpna 2000 – Synteticky předená hedvábná nanovlákna a postup jejich výroby

6263744 – 24. července 2001 – Automatizovaný detektor aerosolů s klasifikací pohyblivosti

6281972 – 28. srpna 2001 – Metoda a zařízení pro měření distribuce velikosti částic

20030085296 – 2. listopadu 2001 – Zařízení pro kontrolu hurikánů a tornád

6315213 – 13. listopadu 2001 – Metoda úpravy počasí

2002009338 – 24. ledna 2002 – Ovlivňování průběhu počasí prostřednictvím změny povrchových nebo podpovrchových teplot oceánské vody

20020008155 – 24. ledna 2002 – Metoda a systém pro řízení hurikánů

6382526 – 7. května 2002 – Postup a zařízení pro výrobu nanovláken

6408704 – 25. června 2002 – Metoda a zařízení pro aerodynamickou analýzu velikosti částic

6412416 – 2. července 2002 – Zařízení a metoda generování aerosolu na bázi pohonných hmot

6520425 – 18. února 2003 – Proces a zařízení pro výrobu nanovláken

6539812 – 1. dubna 2003 – Systém pro měření průtoku plynu pomocí ultrazvuku

6553849 – 29. dubna 2003 – Elektrodynamický analyzátor velikosti částic

6569393 – 27. května 2003 – Metoda a zařízení pro čištění atmosféry

20040060994 – 1. dubna 2004 – Metoda ovlivňování atmosférických útvarů

20040074980 – 22. dubna 2004 – Metoda a zařízení pro generování kapalné mlhy

0056705 A1 – 17. března 2005 – Modifikace počasí pomocí technologie Royal Rainmaking Technology.

6890497 – 10. května 2005 – Metoda extrakce a zachycování oxidu uhličitého

2446250 – 4. ledna 2007 – Sluneční štít na bázi prachu nebo částic proti globálnímu oteplování

20070056436 – 15. března 2007 – Vyzyvatel přírodních vichřic, technologie

2007033448 – 29. března 2007 – Výroba lokalizovaných umělých dešťů v polárních stratosférických mracích, podpora dešťového smyvu v plynu CIO, snížení destrukce ozonové vrstvy a náhradní proces in situ stratosférického ozonu

20070114298 – 24. května 2007 – Způsob a systém snižování hurikánů

20070158449 – 12. července 2007 – Systém pro kontrolu tropických hurikánů

20070215946 – 20. září 2007 – Širokopásmový komunikační systém prostřednictvím odrazu od vzorů umělého ionizovaného plazmatu v atmosféře

7965488 – 9. listopadu 2007 – Metody odstraňování aerosolů z atmosféry

8048309 – 28. srpna 2008 – Odstraňování oxidu uhličitého v mořské vodě

20080203328 – 28. srpna 2008 – Kosmická sluneční clona pro snížení globálního oteplování

20100072297 – 24. září 2008 – Metoda pro kontrolu hurikánů

7434524 – 14. října 2008 – Stroj na odstranění hurikánů

8012453 – 27. října 2008 – Zachycování uhlíku a výroba vodíku a hydridů

20090008468 – 8. ledna 2009 – Jak zkrotit hurikány a tajfuny pomocí dostupných technologií

7520237 – 21. dubna 2009 – Systém a metoda prevence hurikánů

20090255999 – 15. října 2009 – Výroba nebo distribuce radiačních prvků.

20090290761 – 26. listopadu 2009 – Sledování směru, rychlosti a turbulence větru v horní troposféře a dolní stratosféře pomocí digitálního zobrazování a sledování pohybu

7645326 – 12. ledna 2010 – Manipulace s životním prostředím pomocí RFID

7655193 – 2. února 2010 – Přístroj pro extrakci a zachycování oxidu uhličitého

20100074390 – 25. března 2010 – Metoda pro modifikaci počasí a generátor par pro modifikaci počasí

20100127224 – 27. května 2010 – Atmosférické vstřikování reflexního aerosolu pro zmírnění globálního oteplování

7748662 – 6. července 2010 – Aerial Delivery System (Systém leteckého doručování)

20100170958 – 8. července 2010 – Zmírnění hurikánů kombinovaným výsevem s kondenzačními a mrazivými jádry

20100252648 – 7. října 2010 – Klimatický procesor

20100264230 – 21. října 2010 – Metoda a zařízení pro modifikaci silných bouří/hurikánů.

20100282914 – 11. listopadu 2010 – Vylepšený systém leteckého doručování

20110005422 – 13. ledna 2011 – Metoda a zařízení pro ochlazování planety

20110049257 – 3. března 2011 – Metoda a zařízení pro lokální modifikaci atmosféry

20110101124 – 5. května 2011 – Systém a metoda pro tlumení hurikánů

2011073650 – 23. června 2011 – Systém pro dodávku atmosféry

20110168797 – 14. července 2011 – Metoda oslabení hurikánu

20110174892 – 21. července 2011 – Přístroj a související metody pro modifikaci počasí pomocí elektrických procesů v atmosféře

20110198407 – 18. srpna 2011 – Metoda a zařízení k rozbití nebo zničení tajfunů, tornád, cyklónů nebo hurikánů

20110204159 – 25. srpna 2011 – Řízení počasí pomocí vesmírného energetického systému

20110284649 – 24. listopadu 2011 – Přístroj a metoda pro zmírnění rotujících větrných bouří

8079545 – 20. prosince 2011 – Pozemní manipulace a řízení vzdušného dopravního prostředku během neletových operací

20120024971 – 2. února 2012 – Metody úpravy prostředí pomocí materiálů a krytů pro regulaci klimatu.

8262314 – 11. září 2012 – Metoda pro snížení intenzity a četnosti tropických bouří nebo hurikánů.

0117003 – 5. října 2012 – Geoinženýrská metoda podnikání s využitím uhlíkových protiváhových kreditů

20120267444 – 25. října 2012- Přístroj na umělé zmrazování a metoda zmrazování pro něj

20120286096 – 15. listopadu 2012 – Zařízení, systémy a metody pro doručování ze vzduchu

20130008365 – 10. ledna 2013 – Systém a metoda pro snížení intenzity a četnosti tropických bouří nebo hurikánů.

20130015260 – 17. ledna 2013 – Koncepce a model využití vysokofrekvenčních nebo radarových nebo mikrovlnných výrobních nebo vysílacích zařízení k výrobě, působení, vytváření nebo vyvolávání blesků nebo světelných rychlostí nebo pouhým okem viditelných elektromagnetických pulzů nebo pulzů, akustických nebo ultrazvukových rázových vln nebo rázů ve vzduchu, prostoru, v uzavřeném prostoru nebo na jakémkoli objektu nebo hmotě, které se použijí samostatně nebo jako součást systému, platformy nebo zařízení včetně zbraní a modifikace počasí

8373962 – 12. února 2013 – Oblak nabitých semen jako metoda pro zvýšení srážek částic a pro odstraňování biologických látek a jiných kontaminantů přenášených vzduchem.

20130038063 – 14. února 2013 – Přístroj a metoda pro potlačení vzniku tropických cyklón.

201300043322 – 21. února 2013 – Postupy a zařízení pro snížení intenzity tropických cyklón.

8402736 – 26. března 2013 – Metoda a přístroj pro potlačení protiprachů z leteckých motorů

8439278 – 14. května 2013 – Přístroj na výrobu masy vodní páry, přístroj na výrobu, pohyb a stoupání masy vodní páry a způsob vyvolání umělé stimulace deště

20130175352 – 11. července 2013 – Způsob ovlivňování směru pohybu hurikánů

20130186127 – 25. července 2013 – Ledový plovák pro usnadnění zamrzání ledu na vodní hladině

20130206912 – 15. srpna 2013 – Rozptylování vlhkosti

20140055876 – 27. února 2014 – Metoda kontroly teploty zemského povrchu pomocí stratosférických vzducholodí a reflektoru

20140131471 – 15. května 2014 – Přístroj pro usměrňování velkých vzduchových mas pro modifikaci klimatu

20140145002 – 29. května 2014 – Systém pro usnadnění tvorby mraků a srážek z mraků

20140224894 – 14. srpna 2014 – Technika pro zmírnění bouří pomocí soustav větrných turbín

8825241 – 2. září 2014 – Autonomní plavidla na rozdělování látek poháněná vlnami pro hnojení planktonu, krmení ryb a zachycování uhlíku z atmosféry

8944363 – 3. února 2015 – Produkce nebo distribuce činitelů ovlivňujících záření

20150077737 – 19. března 2015 – Systém a metody pro monitorování životního prostředí

9002660 – 7. dubna 2015 – Zařízení a metoda pro stanovení a indikaci klimaticky relevantních účinků contrailu produkovaného letadlem

20150230415 – 20. srpna 2015 – Methods for Decreasing Local Temperature using High Albedo Materials (Metody pro snížení lokální teploty pomocí materiálů s vysokým albédem)

20150337224 – 26. listopadu 2015 – Mikrovlnné urychlení reakcí zplyňování uhlíku

9311539 – 12. dubna 2016 – Detekce protiplynů z letadel

9429348 – 30. srpna 2016 – Metoda a zařízení pro výrobu sněhu

9491911 – 15. listopadu 2016 – Metoda úpravy podmínek prostředí pomocí prstence složeného z magnetického materiálu

9589473 – 7. března 2017 – Metoda a systém pro automatické zobrazování dráhy letu, dráhy výsevu a údajů o počasí

9715039 – 25. července 2017 – Přístroj a systém pro inteligentní výsev v oblačných formacích

20170217587 – 3. srpna 2017 – Zařízení a systémy pro modifikaci počasí

20170303479 – 26. října 2017 – Katalyzátor teplých mraků, způsob jeho přípravy a jeho použití

20180006422 – 4. ledna 2018 – Metody pro narušování hurikánové aktivity

20180006421 – 4. ledna 2018 – Metody narušování tornádní činnosti

9924640 – 27. března 2018 – Modifikace rozptylu slunečního světla v horních vrstvách atmosféry

20180217119 – 2. srpna 2018 – Process and Method for the Enhestering of Sequestering Atmospheric Carbon through Ocean Iron Fertilization, and Method for Calculating net Carbon Capture from said Process and Method (Proces a metoda pro zvýšení záchytu atmosférického uhlíku prostřednictvím hnojení oceánským železem a metoda pro výpočet čistého záchytu uhlíku z uvedeného procesu a metody)

10189753 – 29. ledna 2019 – Zařízení generující mlhu obsahující činidlo a zapalovací prostředky

2019203461 – 6. června 2019 – Vzducholodě pro manipulaci s počasím

10314249 – 11. června 2019 – Systémy a metody vyvolávání dešťových srážek

10375900 – 13. srpna 2019 – Déšť vyvolaný superkontinuálními laserovými paprsky

10433408 – 1. října 2019 – Metody ovlivňování rotačních atmosférických jevů

10435165 – 8. října 2019 – Systém řízení pohonu letadel s elektrickou podporou

20190364748 – 5. prosince 2019 – Metoda a systém pro vyjádření linie výsevu oblačnosti ve vzduchu s ohledem na vodu v oblacích

20200187430 – 18. června 2020 – Šroubovitý umělý generátor tornáda, hurikánu, žlutého prachu a tajfunu.

20200196539 – 25. června 2020 – Zařízení pro výsev mraku do buňky

10701871 – 7. července 2020 – Systémy pro udržení a/nebo snížení teploty vody pomocí materiálů s vysokým albédem

20200233115 – 23. července 2020 – Metoda a systém pro určení potenciálu výsevu mraků

WO2020148644A1 – 23. července 2020 – 3d redukovaný oxid grafenový/Sio 2 kompozit pro nukleaci ledu

20200261939 – 20. srpna 2020 – Přístroj pro generování a optickou charakterizaci aerosolu

2020101897 – 9. září 2020 – Umělé vytváření deště pomocí iniciace endotermických reakcí výkonným laserem prostřednictvím systému dálkového ovládání dronového letadla

20200288650 – 17. září 2020 – Technologie a technika pro prevenci, zmírnění nebo rušení vzniku hurikánů na Zemi z jedné nebo více plošin ve vesmíru

20200288651 – 17. září 2020 – Metody chlazení teploty vody pomocí materiálů s vysokým albédem

20200315104 – 8. října 2020 – Šíření zvuku vodními plochami za účelem generování a usměrňování větru pro účely zmírňování a ovlivňování vývoje počasí

20200386970 – 10. prosince 2020 – Aerostaticky stabilizovaný atmosférický reflektor pro snížení slunečního záření

10888051 – 12. ledna 2021 – Inteligentní systémy pro programy modifikace počasí

20210037719 – 11. února 2021 – Planetární systém pro modifikaci počasí

10941705 – 9. března 2021 – Hanson-Haberův letecký motor pro výrobu stratosférických sloučenin a pro vytvoření atmosférické odrazivosti slunečního záření v rozsahu 555 nm a pro zvýšení tahu proudových motorů a úspory paliva spalováním čpavku a jeho vedlejších produktů

2021063943 – 8. dubna 2021 – Bakteriální přípravky pro nukleaci ledu

20210153442 – 27. května 2021 – Systémy a metody pro iniciaci dešťových mraků

20210163157 – 3. června 2021 – Umělý prstenec, solenoidový systém k terraformaci

20210235638 – 5. srpna 2021 – Řízení počasí při cyklonálních událostech

2021152336 – 8. srpna 2021 – Metoda výsevu oblačnosti pomocí přírodních ledových nukleačních činidel

20210285851 – 16. září 2021 – Systém pro odběr vzorků a analýzu protistřepin generovaných letadlem

20210289720 – 23. září 2021 – Systémy a metody pro tvorbu dešťových mraků

2021105881 – 21. října 2021 – Postup pro generování mořských mraků a oceánských mikrobublin

20210329922 – 28. října 2021 – Složení a metody pro zvýšené zachycování a ukládání CO2

20210329852 – 28. října 2021 – Způsob prevence vzniku a/nebo rozptylu tropické cyklóny a jeho uspořádání

20210352856 – 18. listopadu 2021 – Letecký elektrostatický systém pro modifikaci počasí

2021107294 – 9. prosince 2021 – Větrné turbíny pro rozptylování mořských oblaků

2022003028 – 6. ledna 2022 – Přístroj pro srážení atmosférické vody

23220065599 – 3. března 2022 – Raketa pro umělé srážky s využitím ejekční hygroskopické světlice

11274534 – 15. března 2022 – Umělý déšť pro podporu zaplavování vzdálených ropných polí vodou.

20220113450 – 14. dubna 2022 – Metoda výpočtu celkového množství umělých srážek v zasakovací oblasti ve srovnání s nezasakovací oblastí

2022094269 – 5. května 2022 – Materiál a metody reflexních dutých SRM

3994976 – 11. května 2022 – Přístroj pro elektrosprejový výsev mraků

11330768 – 17. května 2022 – Systémy a metody pro tvorbu dešťových mraků

20220268505 – 25. srpna 2022 – Metoda a zařízení pro výrobu padajícího sněhu

2022186970 – 9. září 2022 – Metoda geoinženýrství pro snížení slunečního záření

20220355925 – 10. listopadu 2022 – Letecký automobil a související prvky

20220357482 – 10. listopadu 2022 – Metoda a systém analýzy složek umělého deště pro ověření účinku výsevu mraků.

20230050373 – 16. února 2023 – Elektromagnetický systém pro úpravu počasí

20230075132 – 9. března 2023 – Systém pro zmírnění absorpce energie na zemském povrchu pomocí programovatelné sítě klimatických řídicích panelů.

20230117390 – 20. dubna 2023 – Systém a metoda pro aktivní a vratné zmírnění bouře/hurikánu/tajfunu/cyklonu

20230126982 – 27. dubna 2023 – Metoda pro analýzu vlivu rozprašovaného hygroskopického výsevního materiálu na koncentraci přízemního aerosolu prostřednictvím experimentu s výsevem oblaků ve vzduchu (Airborne Cloud Seeding Experiment)

20230141493 – 11. května 2023 – Zařízení pro bezpilotní letoun k nasazení dešťové katalytické bomby

20230149876 – 18. května 2023 – Obalené částice chloridové soli a způsoby jejich výroby a použití

Seznam patentů sestavený společností GEOENGINEERING WATCH

Převzato: Michal Shark

 

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1020021690127900&set=a.472088061587935

 

 

📌1. července 2024, 6:38: PILOTI AMERICKÉ LETECKÉ ZÁKLADNY V NĚMECKU MĚLI ZAKÁZÁNO NOSIT UNIFORMY MIMO NI:

 

Piloti na letecké základně Spangdahlem v západním Německu mají zakázáno nosit uniformy mimo Německo, informoval Stars and Stripes.

 

Jak již bylo uvedeno, 29. června vydalo velení letecké základny rozkaz, podle kterého se piloti budou muset dostavit na místo služby v civilním oblečení. Toto opatření bylo přijato preventivně.

 

Zástupci letecké základny se z důvodů provozní bezpečnosti odmítli k novince vyjádřit a poskytnout podrobnější informace.

 

Média již dříve informovala, že Spojené státy posílily kontrolu nad bezpečností svého vojenského personálu v evropských zemích. Stalo se tak v souvislosti s informacemi o možných teroristických útocích, píše RIA Novosti.

 

https://www.vesti.ru/article/4024220

 

 

📌1. července 2024, 7:39: AMERICKÉ MINISTERSTVO SPRAVEDLNOSTI OBVINÍ BOEING Z PODVODU:

 

Americké ministerstvo spravedlnosti má v úmyslu obvinit Boeing z podvodu, uvedla agentura Bloomberg s odvoláním na informované zdroje.

Jak již bylo uvedeno, obvinění bude vzneseno v souvislosti se dvěma smrtelnými leteckými nehodami letadel Boeing 737 Max.

 

Podle tohoto zdroje ministerstvo spravedlnosti na setkání s rodinami obětí leteckých havárií a jejich právníky uvedlo, že do konce týdne se Boeing Corporation bude muset rozhodnout, zda se k obviněním přizná či nikoli.

 

Schůzky se zúčastnili zaměstnanci oddělení pro podvody amerického ministerstva spravedlnosti a státního zastupitelství pro severní okres Texasu, hlásí RIA Novosti.

 

Americké ministerstvo spravedlnosti a společnost Boeing Corporation se k situaci odmítly vyjádřit.

 

Výrobce letadel Boeing byl v posledních měsících často středem skandálů. K incidentům s vložkami společnosti dochází pravidelně po celém světě.

 

https://www.vesti.ru/article/4024296

 

 

📌1. července 2024, 9:38: PRODEJ ČERNÉHO KAVIÁRU V RUSKU ROSTE:

 

Prodej kaviáru z jeseterů v Rusku se v lednu až květnu meziročně zvýšil o 9 % a ve srovnání s rokem 2019 o 6 %, uvádí RBC.

 

Kromě toho se zdvojnásobila velikost plechovek zakoupených spotřebiteli.

 

V Rusku se černý a červený kaviár začal označovat v květnu. K 25. dubnu bylo v systému označování registrováno více než 19 tisíc právnických osob, včetně 83 výrobců a dovozců. Od května bylo vydáno 264 tisíc značkovacích kódů. Do oběhu bylo uvedeno 4,5 tisíce kusů kaviárových produktů.

 

Spojené státy a EU zakázaly dovoz kaviáru z Ruska.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4024521

 

 

📌1. července 2024, 9:34: MUSK VYDÁ GROK 2 V SRPNU:

 

xAI vydá Grok 2, další verzi umělé inteligence Grok, v srpnu, uvedl americký miliardář Elon Musk na sociální síti X.

 

Grok 3 vyjde do konce roku, k trénování třetí verze je potřeba použít 100 tisíc čipů Nvidia H100. Grok 3 by měl být něčím výjimečným, zdůraznil Musk.

 

xAI vyvíjí umělou inteligenci Grok, která byla představena v listopadu 2023, a služba je dostupná předplatitelům Premium+ sociální sítě X v USA, Velké Británii a Evropě. xAI otevřel zdrojový kód pro Grok v březnu.

 

https://www.vesti.ru/hitech/article/4024475

 

 

📌1. července 2024, 6:19: Ruská armáda zabránila nepříteli ve vylodění na levém břehu Dněpru Vojáci ruských ozbrojených sil zničili plavidla Ozbrojených sil Ukrajiny, která se snažila přistát na levém břehu Dněpru, uvedl Roman Kodryan, vedoucí tiskového střediska skupiny Dněpr.

 

Jak již bylo uvedeno, ruské dělostřelectvo neumožňovalo přeskupení nepřátelských vojsk,  pokračovalo ničení plavidel, dronů FPV, průzkumných a útočných UAV.

 

V oblastech osad Zolota Balka, Ilyinka, Olhivka a Tyaginka ztratily ozbrojené síly Ukrajiny živou sílu a techniku – až 105 vojáků, tři houfnice, dělo M-119, stanici elektronického boje Enkláva, osm vozidel a tři sklady polní munice.

 

https://www.vesti.ru/article/402425https://wwwvesti.ru/article/4024254

 

 

📌1. července 2024, 7:18: 36 DRONŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY BYLO SESTŘELENO NAD BELGORODSKOU, BRJANSKOU A KURSKOU OBLASTÍ:

 

Za poslední noc posádky protivzdušné obrany ve službě zlikvidovaly 36 dronů Ozbrojených sil Ukrajiny nad Belgorodskou, Brjanskou a Kurskou oblastí, uvedlo Ministerstvo obrany Ruské federace.

 

Jak již bylo uvedeno, síly protivzdušné obrany zničily a potlačily 18 bezpilotních letounů leteckého typu nad územím Brjanské oblasti, devět UAV nad územím Belgorodské oblasti, 9 dronů nad územím Kurské oblasti.

 

https://www.vesti.ru/article/4024345

 

 

📌1. července 2024, 7:56, SALDO: ŠÍŘENÍ CHOLERY NA LEVÝ BŘEH DNĚPRU JE NEMOŽNÉ:          ŠÍŘENÍ EPIDEMIE CHOLERY Z PRAVÉHO BŘEHU DNĚPRU DOLEVA JE TÉMĚŘ NEMOŽNÉ, ŘEKL GUBERNÁTOR CHERSONSKÉ OBLASTI VLADIMIR SALDO.

 

Šéf kraje poznamenal, že hygienické a epidemiologické služby a ministerstvo pro mimořádné situace udržují potenciální zdroje infekce pod neustálou kontrolou. Mezi pravým a levým břehem navíc nedochází ke kontaktům, takže šíření epidemie od pacientů z pravého břehu je téměř nemožné.

 

Podmínky pro vznik nemoci podle Salda vytvořil výbuch vodní elektrárny Kachovka ukrajinskou armádou. A k vypuknutí cholery na pravém břehu Dněpru mohlo dojít v důsledku ucpání koryta řeky těly zabitých vojáků Ozbrojených sil Ukrajiny, narušení provozu vodovodních systémů a čistíren odpadních vod a také nedostatečné hygienické kontroly na pravém břehu Dněpru.

 

Dříve bylo hlášeno vypuknutí nemoci v Chersonu – více než 100 lidí bylo hospitalizováno s příznaky nemoci, nejméně 14 lidí zemřelo, připomíná RIA Novosti. Je třeba poznamenat, že nemoc se vyvinula hlavně mezi vojenským personálem Ukrajiny. Regionální úřady, které se obávají paniky mezi obyvatelstvem, zatajují informace nebo vydávají zjištěné případy cholery za břišní tyfus.

 

https://www.vesti.ru/article/4024341

 

 

📌1. července 2024, 10:36, SLOVENSKÝ MINISTR OBRANY: FICO BRZY VYSTOUPÍ NA VEŘEJNOSTI:

 

Slovenský premiér Robert Fico, který přežil pokus o atentát, se brzy vrátí ke svým povinnostem a objeví se na veřejnosti, uvedl šéf ministerstva obrany Robert Kalinyak.

K pokusu o atentát na šéfa slovenské vlády došlo 15. května po zasedání kabinetu ministrů. Útočník na něj vystřelil 5x. Střelec byl zadržen na místě činu. Ukázalo se, že je to spisovatel Juraj Cintula.

 

Fico byl urgentně převezen do nemocnice a operován. Dne 31. května byl propuštěn ze zdravotnického zařízení.

 

Podle premiéra necítí nenávist k osobě, která ho zastřelila, ale věří, že šlo o pokus o atentát kvůli politickým názorům, a ne o „útok šílence“.

 

https://www.vesti.ru/article/4024608

 

 

📌1. července 2024, 11:26: V INDII BYLY PŘIJATY NOVÉ ZÁKONY, KTERÉ MAJÍ NAHRADIT KOLONIÁLNÍ ZÁKONY:

 

  1. července vstoupil v Indii v platnost nový trestní a trestní řád a také zákon o postupu při poskytování důkazů. Nové zákony nahrazují zákony, které byly v zemi přijaty během britské nadvlády v 19. století.

 

Nový trestní zákoník má zejména samostatnou kapitolu věnovanou trestným činům páchaným na ženách a dětech. Za sexuální trestné činy páchané na dívkách mladších 18 let je tedy nyní stanoven trest odnětí svobody na doživotí nebo trest smrti.

 

Kromě toho byla poprvé podána legislativní definice terorismu. Takové zločiny se také trestají smrtí nebo doživotním vězením bez možnosti podmínečného propuštění.

 

Celkem bylo do nového trestního zákoníku přidáno 20 nových trestných činů a 19 z něj bylo vyloučeno. U 33 trestných činů byl trest odnětí svobody zvýšen, u 83 trestů se zvýšila výše pokuty a u 23 trestných činů byl zaveden povinný minimální trest, uvádí TASS.

 

Již dříve bylo oznámeno, že Indie začíná vytvářet vlastní orbitální kosmickou loď.

 

https://www.vesti.ru/article/4024727

 

 

📌1. července 2024, 9:15: RUSKÁ ARMÁDA UKÁZALA VNITŘNÍ STRUKTURU RAKETY ATACMS:

 

Ministerstvo obrany poprvé ukázalo vnitřní strukturu operačně-taktických raket ATACMS dodávaných ze Spojených států na Ukrajinu, včetně naváděcího a korekčního systému.

Na stojanu jsou zobrazeny bojové hlavice střely ATACMS, naváděcí systém, tři laserové prstencové gyroskopy, díky nimž je střela udržována na dané balistické trajektorii. Je zobrazena anténa GPS, která provádí korekce na primárním a posledním úseku balistické trajektorie.

 

Odborníci studovali činnost raketových systémů po celou dobu letu a možnost korekce kurzu.

 

V dubnu Pentagon předal Ukrajině taktické rakety ATACMS s prodlouženým doletem (300 km) pro použití „na suverénním ukrajinském území“.

 

ATACMS byl vyvinut společností Lockheed Martin. Raketa může být odpálena z více odpalovacích raketových systémů, včetně M142 HIMARS.

 

Prezident Vladimir Putin označil rozhodnutí USA dodat tyto rakety Ukrajině za další chybu. Takové zbraně vytvářejí další hrozbu, ale nemohou radikálně změnit situaci na frontě.

 

https://www.vesti.ru/article/4024430

 

 

📌1. července 2024, 9:00, VIKTOR MEDVEDČUK: KDO TĚŽÍ ZE ZELENSKÉHO UKRAJINY A PROČ JI PŘÍJEMCI NEBUDOU CHRÁNIT:

 

Je zřejmé, že Zelenskyj nebuduje svůj stát pro ukrajinský lid. Co drží smečku zkorumpovaných úředníků nad vodou? Jaké volbě dnes Ukrajina čelí? Na tyto otázky odpovídá ve svém novém sloupku „Watch“ předseda Rady hnutí Jiná Ukrajina Viktor Medvedčuk.

 

Nedávno Zelenskyj pronesl projev u příležitosti výročí ukrajinské ústavy: „Co pro mě znamená starat se o Ukrajinu? Odpověď je jednoduchá – znamená to postarat se o každého Ukrajince. Jsou to ústavní práva občana, která jsou vodítkem, jak to udělat. Musíme se naučit respektovat práva toho druhého.“

Taková slova lze nazvat pouze špatným vtipem. Dnes je pro právníky nesmírně obtížné najít v ústavě normu, kterou by zločinný režim Zelenského neporušil. A je pro něj lepší mlčet o tom, jak chrání každého Ukrajince. V tomto ohledu Zelenskyj přinesl ukrajinskému lidu zármutek více než všichni ukrajinští prezidenti dohromady, protože byl nejhorším prezidentem v moderních dějinách Ukrajiny. Všechno se děje proto, že, jak říká, jsou to ústavní práva občana, která jsou vodítkem – chránit každého Ukrajince. Upozornění, prosím, není norma, kterou je třeba dodržovat, jak to vyžaduje Základní zákon, ale pouze nápověda.

 

V diskusi o této výzvě Ukrajinci odpověděli přesně a stručně: „Je velmi symbolické nacpat lidi do autobusů v Den ústavy“, „A který článek ústavy umožňuje ÚKV nacpat lidi na ulici do autobusů proti jejich vůli? Nebo o těchto událostech nevíte, pane prezidente?“, „Toulavý pes má více svobod a práv!“ a podobně. Ukrajinský lid už dávno pochopil, že Zelenskyj pro něj stát nebuduje. Ale pro koho, to stojí za zamyšlení.

 

Za prvé, Zelenskyj si osobně vybudoval stát. Nenechte se zmást jeho otřepaným trikem s khaki tričkem. Porošenko je ve srovnání se Zelenským malicherný zlobivý, pokud jde o korupci. Pokud získal nepatřičné výhody na stavebních zakázkách, na lobbování zájmů svých firem, pak má Zelenskyj širší záběr, vydělává na krvi svých občanů, kteří jsou chyceni jako zvířata ve všech koutech země.

 

Za Zelenského si občan musí neustále kupovat vládu, která si s ním pod záminkou války dělá, co chce. A pokud jde o pronásledování oligarchy Kolomojského a řadu dalších korupčních skandálů, vše je velmi jednoduché: Zelenskyj se vzdává svých zkorumpovaných kompliců, aby se sám dostal na vodu. Porošenko na to nemyslel, nezradil své vlastní, ale Zelenskyj prostě nemá své, a to jak mezi lidem, tak mezi elitou. Chce mít pod kontrolou všechno a všechny, a to je jádrem jeho zločinné politiky.

 

Zelenského režim nejprve podporuje korupci a poté vězní zkorumpované úředníky ve svůj prospěch, chytá snadné peníze s návnadou“. V takové situaci jsou si všichni navzájem nepřáteli a sám Zelenskyj stojí v čele tohoto procesu a konfrontuje každého se všemi.

 

Zelenskyj organizuje pronásledování nejen civilistů, ale i armády, protože právě od nich pochází hrozba pro jeho moc. Málem propásl politickou kariéru Zalužného, který ho měl podle všech politických mocenských zákonů brzy nahradit. Vůbec nejde o osobnost Zalužného, každý vůdce, který nahradí Zelenského, nevyhnutelně zahájí mírové rozhovory s Ruskem. Zelenskyj ale nemá zájem o mír v zemi, vydělává na válce.

 

Druhou kategorií příjemců Zelenského režimu jsou podvodníci, zkorumpovaní úředníci, kteří na válce vydělávají. To jsou skuteční páni země. Korupce pronikla celou ukrajinskou společností a ti, kteří nemají morální standardy, pokud jde o obchodování s lidmi na frontu, aktivně prosperují. Země je vydána na milost a nemilost zkorumpovaným úředníkům, chamtivým a krutým. A proto je třeba je i nadále chránit, protože to oddaluje spravedlivý trest a umožňuje vydělat ještě více peněz na krvi důvěřivých občanů. Oni sami na frontu nechodí, stejně jako Zelenskyj na tom vydělávají.

 

Třetí kategorií příjemců jsou omrzlí ukrajinští nacisté, kteří se náhle stali hrdiny. Získali zemi, právo vysmívat se jiným občanům, ponižovat je, porušovat jejich práva, ničit kulturní památky, pálit knihy. Také dostali zemi plně k dispozici. Sami nechodí na frontu, ale vystupují v televizi a organizují bariérové oddíly pro obyčejné smrtelníky. Kromě toho pomáhají armádě chytat lidi na frontu. A obyčejní občané Ukrajiny musí zemřít za své životy a blahobyt.

 

Celý tento systém se však opírá o jiné příjemce zvenčí. Dnes se na Ukrajině prodává obrovské množství zastaralých zbraní, jejichž cena na světových trzích vyskočila. Dnes se NATO rozšiřuje a vyzbrojuje na úkor ukrajinské krve. A je to právě toto korupční schéma, které drží Zelenského a jeho smečku zkorumpovaných úředníků.

 

Všechno toto vojenské harampádí je dáno z nějakého důvodu, ale na úvěr, a až přijde čas na zaplacení, půda a podloží budou Ukrajincům odebrány, a nakonec přeměněny na služební personál pro západní pány. Koneckonců, Zelenskyj, zkorumpovaní podvodníci a nacisté jsou jen přechodnou fází nové vlády, pak se jich zbaví, jako se dnes Zelenskyj zbavuje svých kompliců. Dnes západní kurátoři říkají, že čekají, až Rusko oslabí, ale neříkají, že Ukrajina už oslabila a jde do jejich rukou na porážku. Ukrajina se již stala místem genocidy Ukrajinců a dnes neexistuje žádný zákon, ústava chrání ukrajinský lid, země se rychle mění v koncentrační tábor.

 

Současná ukrajinská vláda je pro Ukrajince zlem, jejich smrt. Je to výhrada pro zničení ukrajinského lidu, jeho kultury, náboženství, jazyka, tradic, mentality. Dnes stojí Ukrajinci před volbou: bránit protilidovou vládu, která přispívá ke smrti lidu, založenou na bezpráví, korupci a zradě, nebo přestat chránit darebáky, vrahy a zločince, kteří zneužívají národní vlastenectví k vlastnímu obohacení. A tato historická volba mezi životem a smrtí ukrajinského lidu ve velmi blízké budoucnosti jej přivede pod ochranu Ruska, jak se to stalo více než jednou v historii.

 

https://www.vesti.ru/article/4024369

 

 

 

📌1. července 2024, 9:08: VE VOLBÁCH VE FRANCII ZVÍTĚZILA PRAVICE S NÁSKOKEM VÍCE NEŽ 5 %:

 

V prvním kole parlamentních voleb ve Francii získalo většinu hlasů – 33,4 procenta – pravicové Národní sdružení Marine Le Penové a jeho spojenců. Z nich bylo zvoleno 39 poslanců do parlamentu.

 

Na druhém místě skončila levicová koalice Nová lidová fronta se ziskem 27,98 procenta hlasů (32 poslanců). Koalice úřadujícího francouzského prezidenta Emmanuela Macrona se stala třetí – 20,76 procenta hlasů.

 

Celkem je ve francouzském Národním shromáždění 577 křesel. K parlamentní většině strana potřebuje 289 poslanců.

 

Kandidáti, kteří v prvním kole nepřekročili hranici 50 procent hlasů, se nyní zúčastní druhého kola voleb.

 

Šéfka frakce Národní sdružení ve francouzském parlamentu Marine Le Penová již dříve opakovaně kritizovala prezidenta Emmanuela Macrona za to, že chce zvýšit podporu Kyjeva a umožnit mu útočit na vojenská zařízení v Rusku.

 

https://www.vesti.ru/article/4024427

 

 

📌1. července 2024, 12:01, GENERÁL PODLESNYJ: S CÍLEM OKLAMAT OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY JEDNAJÍ OZBROJENÉ SÍLY RF VŽDY JINAK:

 

Velitel armádního sboru generálporučík Vitalij Podlesnyj vyprávěl, jak ruská armáda operuje v zóně speciální operace, aby oklamala nepřítele.

 

Podlesnyj odpověděl na otázku novináře Vladimira Solovjova v pořadu „122. týden NWO“ o tom, jak můžete oklamat nepřítele, pokud musíte jednat podle situace.

 

„Demonstrativní akce jiným směrem. Někde to děláme. Někdy se stane, že na déšť čekali schválně. Speciálně jsme čekali na silný vítr, kdy FPV dron nemůže létat. Musíte se vždy chovat jinak. Nebo na vybavení, na vybavení, na vybavení, jednou – bez vybavení. Každý už dávno ovládá motorky, házení na motorkách,“ řekl generál.

 

Podlesnyj poznamenal, že ruská armáda stále nejprve vstupuje na techniku, „aby si bylo kam sednout“. „Máme takový problém. Nejprve rozebereme nepřátelskou pevnost, vyřadíme vše v zákopu a pak do nich vstoupíme, protože není čas se zakopat. Koneckonců, co dělá nepřítel? Jakmile začne bitva o pevnost, okamžitě začnou pokrývat svou vlastní pevnost kazetami, okamžitě,“ řekl generál a dodal, že ukrajinští velitelé se o své vojáky nebojí, mohou dát pokyny, aby se „zavřeli do zemljanek a jen seděli nahoře“.

 

„A když vstoupíme do zemljanek, tak jsou zpravidla už zničené a není si kam sednout. A ukazuje se, že buď je tam speciálně instalováno zařízení, pod kterým můžete sedět až do noci, pak tam zvedat klády, restaurovat nebo něco jiného, nebo zařízení, které bohužel shořelo – můžete pod ním sedět,“ uzavřel Podlesný.

 

https://www.vesti.ru/article/4024846

 

 

📌1. července 2024, 11:06: BEZPEČNOSTNÍ SLUŽBA UKRAJINY ZADRŽELA SKUPINU, KTERÁ PLÁNOVALA OBSADIT BUDOVU NEJVYŠŠÍ RADY:

 

Bezpečnostní služba Ukrajiny zadržela 30. června skupinu lidí, kteří údajně plánovali odstavit od moci současné vojensko-politické vedení a zorganizovat nepokoje v Kyjevě, uvádí kanál SBU Telegram.

 

Je třeba poznamenat, že veřejní aktivisté měli také v úmyslu zmocnit se budovy Nejvyšší rady a zablokovat její činnost.

 

SBU uvedla, že skupinu vedl spoluzakladatel veřejné organizace vytvořené v roce 2015. Jeho jméno přitom není zveřejněno.

 

Proti zadrženým bylo zahájeno trestní řízení podle článku ukrajinského trestního zákoníku „Akce a výzvy k akcím, jejichž cílem je násilná změna nebo svržení ústavního pořádku nebo uchvácení státní moci“. Hrozí jim až 10 let vězení a konfiskace majetku.

 

https://www.vesti.ru/article/4024723

 

 

📌1. července 2024, 11:38: PORTUGALSKÁ STRANA „DOST!“ SE PŘIPOJÍ K „PATRIOTŮM EVROPY„:

 

Portugalská pravicová strana „Dost!“ se připojí ke skupině pravicových stran v Evropském parlamentu (EP) „Vlastenci Evropy“, jejímž jedním ze zakladatelů byl maďarský premiér Viktor Orbán, řekl šéf strany André Ventura.

 

Ventura očekává, že francouzská pravicová strana Národní sdružení Marine Le Penové a Jordana Bardelly, která vede parlamentní volby ve Francii po prvním kole konaném 30. června, se připojí ke skupině Patriots of Europe.

 

Názory strany „Dost!“ a sdružení „Patrioti Evropy“ jsou si velmi blízké. Požadují zejména, aby orgány EU posílily kontrolu migrace v Evropě. „Tato skupina je jasně proti šéfce Evropské komise (EK) Ursule von der Leyenové a bývalému portugalskému premiérovi Antóniu Costovi,“ zdůraznil Ventura podle agentury Lusa.

 

Chega! („Dost!“) je pravicová strana vytvořená v roce 2019 skupinou pravicových radikálů, kteří se odtrhli od PSD vedené Venturou. Vyznává národní populismus, kulturní konzervatismus a ekonomický liberalismus, zasazuje se o posílení státní moci při současném omezení státních zásahů do ekonomiky. V portugalských parlamentních volbách v roce 2024 se strana umístila na třetím místě.

 

Lídři zemí EU 27. června znovu jmenovali Ursulu von der Leyenovou do funkce šéfky Evropské rady a Costu do funkce předsedkyně Evropské rady. Jmenování podléhá schválení novým složením Evropského parlamentu.

 

Rakouská Svobodná strana Rakouska (FPÖ) 30. června oznámila vytvoření vlastenecké aliance s Orbánovou stranou a českým politickým hnutím Akce nespokojených občanů (ANO), vedeným bývalým českým premiérem Andrejem Babišem. Zmíněné strany jsou zastoupeny v Evropském parlamentu, ale nebudou moci vytvořit samostatnou frakci bez účasti dalších politických sil.

 

K vytvoření frakce nebo skupiny v Evropském parlamentu je zapotřebí nejméně 23 poslanců zvolených z nejméně sedmi zemí. S přidáním „Dost!“ bude nová skupina zaměstnávat 26 poslanců zastupujících čtyři země EU.

 

https://www.vesti.ru/article/4024741

 

 

📌1. července 2024, 12:34, GENERÁLNÍ TAJEMNÍK CSTO: OTÁZKA POSÍLENÍ VOJENSKÉ SLOŽKY ORGANIZACE SE NEBERE V ÚVAHU:

 

Otázka posílení vojenské složky Organizace Smlouvy o kolektivní bezpečnosti (CSTO) se neuvažuje, řekl generální tajemník CSTO Imangali Tasmagambetov. Zároveň jsou monitorovány a analyzovány akce Severoatlantické aliance ve východní Evropě, řekl.

Generální tajemník organizace poznamenal, že situace ve východoevropském regionu kolektivní bezpečnosti zůstává v centru pozornosti CSTO.

 

„V současné době se otázka posílení vojenské složky neuvažuje ve formátu CSTO, ale organizace vytvořila a provozuje účinné mechanismy koordinace a rozhodování, které umožňují rychle reagovat na jakékoli výzvy a hrozby,“ řekl Tasmagambetov v rozhovoru pro běloruskou státní agenturu Belta.

 

Zároveň dodal, že pokračují práce na zlepšení využití sil a prostředků, které má CSTO v současné době k dispozici.

 

Tasmagambetov poukázal na to, že CSTO nemá za cíl stát se protiváhou jakékoli organizace nebo státu. „Organizace i její členové jsou v zásadě pro odmítnutí blokového myšlení, které omezuje možnosti spolupráce a často výrazně omezuje národní suverenitu členů takových sdružení,“ zdůraznil.

 

https://www.vesti.ru/article/4024891

 

 

📌1. července 2024, 12:38, PESKOV: STAŽENÍ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY K HRANICÍM S BĚLORUSKEM JE PRO RUSKOU FEDERACI DŮVODEM K OBAVÁM:

 

Zprávy o zvýšení počtu ukrajinských vojáků na hranicích s Běloruskem jsou důvodem k obavám nejen pro Minsk, ale i pro Moskvu, uvedl tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov.

 

Mluvčí Kremlu v komentáři k situaci poukázal na to, že Rusko a Bělorusko jsou v této otázce v neustálém kontaktu.

 

„Bělorusko je svazový stát, máme zvláštní formáty dialogu prostřednictvím všech příslušných resortů, včetně speciálních služeb. A naše ministerstva obrany jsou ve vzájemném neustálém kontaktu,“ zdůraznil.

 

V odpovědi na otázku, zda Vladimir Putin a Alexandr Lukašenko budou o tomto tématu osobně diskutovat, Peskov poznamenal, že hlavy států to mohou udělat, pokud to považují za nutné.

 

O složité situaci na bělorusko-ukrajinské hranici již dříve informoval náčelník generálního štábu ozbrojených sil, první náměstek ministra obrany Běloruska Pavel Muraveiko. Dochází k pohybu ukrajinských jednotek, letům dronů, zaminování oblasti a budování ženijních bariér z Ukrajiny.

 

https://www.vesti.ru/article/4024909

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *