, ,

01.06.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

01.06.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ PO ROZSUDKU DEEP STATE V KAUZE TRUMP SE V USA ZAČÍNAJÍ DÍT VĚCI.

 

Stovky důstojníků US Army přechází od Black Hats a dvojníka Bidena k White Hats.

 

US Army se postupně staví proti Deep State.

 

A to bude hodně zajímavé… 🍿🍿🍿

 

Brzy bude zbývat poslední záchranná varianta Deep State. Proto se nedivte, pokud se v médiích budou objevovat zmínky o mimozemšťanech. Fingovaná invaze mimozemšťanů je jejich poslední krok, až budou zády ke zdi. 👽🛸

Zdá se to vtipné, ale toto je jejich poslední záchranný plán k odvedení pozornosti.

 

Ničeho se nebojte.

 

PS: Trump je pouhým symbolem, nikoli spasitelem. Nepokrytý obdiv nezasluhuje.

K VÍTĚZSTVÍ DOJDE AŽ PROBUZENÍM LIDU, KTERÝ ABSOLUTNĚ ODMÍTNE POSLOUCHAT VRCHNOST. A to se stane tehdy, až se probudí rozhodná část lidstva, tj. 15-20%.

Armáda pouze pomůže uklidit šedé, jako to už dělá v USA… 🍿🍿👀

 

https://t.me/covidlogika/2623

 

 

📌📢 🔝🔝🔝♨️♨️♨️Připomeňme si neobhajitelnost pseudovědy, jménem virologie

 

❗️MARVIN HABERLAND VS VIROLOGIE 1:0 SKREČ ❗️

 

👉Vítězství Haberlanda u německého soudu dokazuje👉 neobhajitelnost virologie!

 

Marvin Haberland, podle očekávání, vyhrál proces, ve kterém soud případ raději zrušil a uhradil náklady.

 

👉Marvin Haberland je německý inženýr, který se kvůli rodinné tragédii rozhodl podrobit virologii testu. Zjistil, že základy virologie jsou založeny na pavědeckých konceptech a rozhodl se jednat.

 

👉V roce 2016 Stefan Lanka vyhrál proces u Nejvyššího soudu a ukázalo se, že neexistují žádné důkazy o existenci viru spalniček.

👉Marvin Haberland šel v jeho stopách.

 

Protože v Německu existuje zákon o nutnosti vědecky podložit protiinfekční opatření, Marvin měl plán.

 

Během roku 2020 byly udělovány pokuty za nenošení roušky. Aby se s ním systém musel utkat u soudu a nebylo vyhnutí, úmyslně porušoval absurdní opatření proti neexistujícímu viru a němečtí policajti po něm šli jako slepice po flusu (pozn.: 👉na rozdíl od těch českých, němečtí policajti jsou autentické „gumy“ bez nadhledu, slepě poslouchající rozkazy).

 

A tak na sebe Marvin lehce navalil čtyři případy pokuty za nedodržování nošení roušky atd.

Po několika odročeních, některých velmi absurdních, proces 26.4.2023 konečně proběhl a 👉Marvin v něm požadoval důkazy o existenci viru SARS-CoV-2!

 

Aby však nemuselo dojít na dokazování existence SARS-CoV-2 — resp. soudní potvrzení jeho neexistence a pavědeckých metod virologie, která neprovádí kontrolní experimenty, na což 👉měl Marvin cca 150 vyjádření samotných virologů — soudce rychle soud zrušil a raději nechal veškeré soudní náklady uhradit stát a Marvin žádné pokuty platit nemusí.

 

👉Zrušit případ bez odůvodnění je, bohužel, v Německu v pravomoci soudce. To byla také jediná možnost, jak zachránit virologii a systém před smrtícím precedens.

 

👉Kdyby totiž došlo na vědecké důkazy, zcela jasně by se prokázalo nejen to, že SARS-CoV-2 neexistuje, ale i to, že celá virologie je směšnou pavědou.

👉A to by následně spustilo lavinu hromadných žalob, které by položily systém. Alespoň v Německu.

 

ZAJÍMAVOSTI PŘÍPADU:

 

👉a) Marvin šel do tohoto procesu bez právníka. Žádný právník beztak nechtěl hájit jeho strategii. A když o věci něco víte, je vám systémový parazit spíše na obtíž.

 

👉b) Jeho strategie byla přímá a jasná. Jeho cílem bylo u soudu prokázat nedostatek vědeckých poznatků ve virologii, jak to vyžaduje § 1 Zákona o ochraně před infekcemi.

 

👉c) Ukázal, že opatření, založená na imaginárním viru, nejsou ospravedlnitelná a jako taková jsou neudržitelná.

 

👉d) Jak bylo ukázáno, nejsou zapotřebí žádné složité strategie, žádné 400 stránkové obžaloby. Pouze stačí napadnout základní lživou premisu – existenci patogenního viru.

 

👉e) Pokud by se více lidí řídilo Marvinovou úvahou, buď by byly zastaveny všechny pokuty, nebo by se někdo nakonec dostal k soudu další instance, kde by se pak musela skutečně řešit vědecká podstata. Jako se to povedlo v roce 2016 Dr. Lankovi, když soudně prokázal, že virus spalniček neexistuje.

 

👉f) Strategie a odbornost jeho týmu dobrovolníků, stejně jako nevyvratitelné důkazy, byly dobře známy všem zúčastněným – jak soudnímu aparátu, tak mnoha zaměstnancům, které po celou dobu jeho skupina kontaktovala, aby dala jasně najevo, že se na soud těší. Možná i to bylo jedním z důvodů, proč se proces neustále oddaloval a ze strany soudních zaměstnanců docházelo k nejasným vyjádřením.

 

DŮLEŽITÁ POZNÁMKA:

 

👉Pokud by soud, stát, či zbylí zástupci protistrany měli něco, co by jim umožnilo z Marvina udělat exemplární případ a precedens ohledně jeho žádostí o důkazy tím, že by mu je poskytli, zcela jistě by to udělali. Ale protože je neměli, tak použili tu nejjednodušší únikovou strategii a proces prostě zastavili.

 

POZNÁMKA: My z COVID logiky jsme si jistí, že kdyby u německého soudu svědčili odborníci ze Zdravého fóra, zejména pak Dr. Zelená, která virus SARS-CoV-2 dokonce údajně viděla na vlastní oči (a stále za to ještě nedostala Nobelovu cenu), tak by byl Marvin v koncích. Konec sarkastického okénka.

 

🎥 Zde (https://drsambailey.com/resources/videos/interviews/runaway-virology-marvin-wins-in-court/)  je jeho rozhovor s Dr Sam Bailey

 

https://t.me/covidlogika/2623

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️01.6.2024, Dr. Samantha Bailey: PRAVDA O ANTIBIOTIKÁCH:

 

👉Když bývalí lékaři promluví veřejně a začnou kritizovat alopatickou medicínu, rozpoutá se peklo. Lékařské „autority“ šly v posledních letech po mně i mém manželovi Markovi poté, co jsme veřejně informovali o podvodu s COVID-19.

 

👉Nedokážou vyvrátit díla jako Virová mánie nebo A Farewell to Virology, a tak místo toho zkoušejí fraškovité pokusy o trestní stíhání s cílem nás umlčet. Strávili jsme několik let přispíváním k pracím, které ukazují, že model virů je nefunkční a v širším měřítku také model teorie choroboplodných zárodků. Jak je to tedy s antibiotiky? Všichni jsme zaznamenali výzvy a tvrzení zastánců teorie choroboplodných zárodků, že bychom se neodvážili odmítnout antibiotika pro sebe nebo své děti v případě život ohrožující nemoci, kterou nazývají infekcí.

👉JSOU VŠAK ANTIBIOTIKA SKUTEČNĚ ŽIVOT ZACHRAŇUJÍCÍ LÁTKY, NEBO JEN DALŠÍ MYTOLOGIE FARMACEUTICKÉHO KARTELU?

👉Je to rozsáhlé téma, ale dovolte mi, abych vám ukázala několik největších vědeckých klamů, které jeden z korunovačních klenotů lékařského systému obklopují.

 

„Dovolte mi jen říci, že nejlepším důkazem mylnosti jejich tvrzení je skutečnost, že každý pokus povýšit poznatky o mikrobiálním rozkladu na teorii choroboplodných zárodků žalostně selhal a neúspěch nebyl nikde tak nápadný, jako když byly prosazeny do oblasti léčby nemocí.“

Dr. Lawson Tait, British Medical Journal, 1887

 

V roce 2000, když můj manžel Mark pracoval prvním rokem v nemocnici jako chirurg, se účastnil vizity, kterou vedl lékařský konzultant. U staršího pacienta byl diagnostikován zápal plic a konzultant Markovi doporučil, aby předepsal intravenózní antibiotika podle nemocničního lékového protokolu. Mark vzal do ruky zdravotní kartu, ale instinktivně zaváhal a zeptal se primáře, proč vždycky dávají antibiotika? Konzultant byl překvapen, že ho taková otázka napadla, ale Mark na něj zatlačil a zeptal se, jak ví, že fungují? Nikdo žádný jednoznačný důkaz neuvedl a místo toho konzultant důrazně prohlásil, že to bylo zjištěno na základě desítek let kolektivních poznatků z klinických zkušeností.

A nejen to, pacientovo sputum je možné poslat do laboratoře, aby se zjistilo, které bakterie jsou přítomny a která antibiotika jsou proti nim účinná.

👉Mark věděl, že něco není v pořádku, a přibyla další z pochybností, které nakonec vedly k odchodu nás obou z alopatického lékařského systému.

 

👉Slovo antibiotikum pochází z řeckého „anti“ a „bios“, což v překladu znamená „proti životu“, což vám může napovědět něco o původu této skupiny léčiv, jenž vychází z teorie choroboplodných zárodků a boje proti mikrobům.

Studenti medicíny se často učí slavný příběh skotského lékaře Alexandra Fleminga, který v roce 1928 v Londýně zkoumal růst bakterií Staphylococcus aureus na kultivačních miskách. 👉Jednu z kultivačních misek nechal během své dovolené odkrytou a když se vrátil, zjistil, že je kontaminovaná modrozelenou plísní. Poté si všiml, že bakterie okolo plísně nerostou, a usoudil, že plíseň vylučuje látku, která bakterie ničí.

👉Fleming ji nazval penicilin a následující rok 1929 publikoval své poznatky v práci On the Antibacterial Action of Cultures of a Penicillium, with Special Reference to their Use in the Isolation of B. Influenzae („O antibakteriálním účinku kultur Penicillium se zvláštním zřetelem k jejich použití při izolaci B. Influenzae“), ale jeho práce zpočátku nevzbudila v lékařské komunitě velký zájem.

👉Dr. Howard Florey z Oxfordské univerzity se o penicilinu dozvěděl v roce 1939 a obrátil se na Britskou radu pro lékařský výzkum s žádostí o financování výzkumu jeho antibakteriálních vlastností.

👉Jeho tým získal jen skromný grant, ale pak se do věci vložil agent Rockefellerovy nadace a navrhl Floreymu, aby požádal o finanční prostředky nadaci. V žádosti bylo uvedeno, že „lze také poukázat na to, že navrhovaná práce může mít kromě teoretického významu i praktickou hodnotu pro terapeutické účely“. A HLE, ŽÁDOST BYLA ROCKEFELLEROVOU NADACÍ SCHVÁLENA.

 

👉V článku v deníku The New York Times z roku 1989 nazvaném Big Money meets Big Science (Velké peníze se setkávají s velkou vědou) se psalo, že „Rockefellerovy peníze pomohly podpořit některé z nejzásadnějších pokroků v moderní vědě a medicíně, včetně práce Nielse Bohra, Enrica Fermiho, Wernera Heisenberga a Hanse Krebse; vývoj tak důležitých výzkumných nástrojů, jako je ultracentrifuga, elektronový mikroskop a 200palcový Haleův teleskop a objev penicilinu.“

👉Kromě Krebse byli ostatní teoretičtí fyzici, kteří vytvářeli modely podobně jako virologové, a pokud JDE O ZMÍNĚNÉ VÝZKUMNÉ NÁSTROJE, TY KE ZLEPŠENÍ OSUDU LIDSTVA NEBO NAŠEHO BLAHOBYTU MOC NEPŘISPĚLY.

👉Zařazení penicilinu by tedy mělo vzbudit podezření. V článku se dále uvádí, že „… jako jeden z největších příspěvků k válečnému úsilí Rockefellerova nadace podporovala výzkumníky z Oxfordské univerzity Howarda W. Floreyho a Ernsta Borise Chaina, kteří se snažili přeměnit penicilin z kuriozity na Petriho misce na zázračný lék, který zachránil životy milionů lidí včetně spojeneckých vojáků, kteří by jinak zemřeli na zhoubnou infekci na bojišti, plynovou gangrénu.“

 

V tomto příspěvku samozřejmě není možné projít všechny nemoci, o kterých se tvrdí, že je lze léčit antibiotiky. Můžeme však rovnou vybrat jedno z údajně největších vítězství, které jejich užívání přineslo.

👉Vezměme si tedy klasický příběh o penicilinu, který za 2. světové války údajně zachránil životy mnoha vojáků. Pro to přece musí existovat spousta důkazů, ne?

👉Než se dostaneme k vědeckým důkazům, měla bych zdůraznit, že plynová gangréna je život ohrožující stav, ale nejedná se o infekci způsobenou napadením bakteriemi, jak tvrdí mainstream.

Pokud se pokusíte najít nějaký důkaz, že bakterie Clostridium perfringens může napadnout zdravou tkáň a způsobit někomu onemocnění, nenajdete ho.

👉JEDNÁ SE O DRUH BAKTERIE, KTERÁ SE VYSKYTUJE VŠUDE, ČASTO V ROZKLÁDAJÍCÍ SE VEGETACI, V PŮDĚ, A DOKONCE I V NAŠICH STŘEVECH. Jinými slovy, je to důležitá součást našeho ekosystému, NIKOLI PATOGEN!!!

👉Stavy, jako je plynová gangréna, jsou výsledkem devitalizované svalové tkáně způsobené zablokovaným přívodem krve, traumatem, jako jsou střelné rány, nebo dokonce hadí uštknutí. 👉Mikrobi se jistě začnou množit, ale až poté, co tkáň již odumírá, tj. když se změní základní terén organismu. 👉Je to jako s kusem masa ze zvířete, jakmile se přeruší přívod krve a tkáň se odkysličí, všudypřítomní mikrobi se pustí do práce a tkáň rozloží. Nezáleží na tom, zda je tkáň stále připojena k živé tkáni, rozklad bude probíhat i tak.

 

👉POJĎME SE TEDY PODÍVAT NA DŮKAZY ÚČINNOSTI ANTIBIOTIK V PŘÍPADĚ PLYNOVÉ GANGRÉNY. V roce 2015 publikovala organizace Cochrane přehled s názvem Interventions for treating gas gangrene („Intervence pro léčbu plynové gangrény“).

Hledali randomizované kontrolované studie, které porovnávaly jednu léčbu plynové gangrény s jinou léčbou nebo s žádnou léčbou, a identifikovali dvě relevantní randomizované kontrolované studie s celkem 90 účastníky s plynovou gangrénou.

 

👉Závěrem bylo:

„Žádná ze studií neuvedla primární výsledky tohoto přehledu, tj. kvalitu života a amputace a úmrtí v důsledku plynové gangrény ani nežádoucí příhody. Studie, které by se zabývaly dalšími způsoby léčby, jako je okamžitý debridement, antibiotická léčba, systémová podpora a další možné způsoby léčby, nebyly k dispozici.“

 

„Přínosy a škodlivost různých způsobů léčby plynové gangrény zůstávají nejasné, protože dostupné studie neposkytují vysoce kvalitní důkazy kvůli nízkému počtu vzorků a řadě problémů se způsobem provedení studií, které mohou výsledky zkreslovat.“

 

👉To nezní moc přesvědčivě. Ve skutečnosti to znamená, že rozšířené tvrzení, že penicilin zachránil všechny ty zraněné vojáky, nemá žádný vědecký základ.

Pokud došlo ke zlepšení jejich výsledků, bylo to s největší pravděpodobností díky chirurgickému odstranění odumřelé tkáně, povědomí o hygieně a zlepšení postupů při zvládání šoku, jako je rehydratace.

Více informací o této problematice naleznete v mém videu 5 Spectacular Fails From Germ Theory (5 velkolepých selhání teorie choroboplodných zárodků).

👉Bez ohledu na to, kolik milionů životů měl zachránit samotný penicilin, vědecké důkazy chybí. Jedná se o lékařskou mytologii a marketingový tah.

👉Pokles užívání antibiotik je však v nedohlednu.

 

👉Aby se věci zkomplikovaly ještě více, Centrum pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) navrhlo, aby někteří lidé po sexuálním styku užívali antibiotikum doxycyklin, které má údajně zabránit infekcím – viz článek In a first, CDC to recommend antibiotic pill after sex for some to prevent sexually transmitted infections

👉(CDC poprvé doporučí některým lidem po sexu užívání antibiotik, aby se zabránilo sexuálně přenosným infekcím).

Můžete se podívat na moje videa, např. What We Weren’t Taught About Gonorrhea 👉(CO NÁS O KAPAVCE NEUČILI), abyste viděli, proč entity, jako je tato, nejsou infekce.

👉Každopádně CDC očividně navrhuje dostat do populace ještě více antibiotik, přestože „se potýkalo s obavou, že doxy-PEP může zvýšit riziko vzniku rezistence bakterií vůči antibiotikům“. Ach, antimikrobiální rezistence.

 

👉Další narativ založený na strachu, který se šíří na základě chybných předpokladů. Tento příběh propagují mainstreamová média, jako např. Guardian, který loni v článku Antimicrobial resistance now a leading cause of death worlwide, study finds 

👉 („Antimikrobiální rezistence je nyní hlavní příčinou úmrtí v celém světě, zjistila studie“) uvedl: „ANTIMIKROBIÁLNÍ REZISTENCE PŘEDSTAVUJE VÝZNAMNOU HROZBU PRO LIDSTVO, VAROVALI VEDOUCÍ PŘEDSTAVITELÉ V OBLASTI ZDRAVOTNICTVÍ…“ 👉 „Podle dosud nejkomplexnějšího odhadu globálního dopadu antimikrobiální rezistence zemřelo v roce 2019 více než 1,2 milionu lidí – a potenciálně další miliony – v přímém důsledku bakteriálních infekcí rezistentních vůči antibiotikům.“

👉Odvolávali se na studii v časopisu Lancet s názvem Global burden of bacterial antimicrobial resistance in 2019: a systematic analysis („Globální zátěž bakteriální antimikrobiální rezistence v roce 2019: systematická analýza“), 👉kterou sponzoroval, kdo jiný než nadace The Bill & Melinda Gates Foundation a Wellcome Trust.

 

👉A JAK K TĚMTO ČÍSLŮM DOŠLI? „Použili prediktivní statistické modelování k vytvoření odhadů zátěže antimikrobiální rezistence pro všechny lokality, včetně lokalit bez údajů.“ 👉JINÝMI SLOVY, VYMYSLELI SI TO. Nejenže použili modelové odhady, ale i samotné vstupní údaje jsou falešné, protože u žádného z jimi uvedených onemocnění nebylo prokázáno, že by bylo způsobeno bakteriemi.

👉Takže rezistence bakterií vůči lékům není jako příčina úmrtí žádného jednotlivce relevantní. Studie by však potěšila Big Pharmu, protože dospěla k závěru, že „… je zásadní pro přijímání informovaných strategických rozhodnutí v jednotlivých lokalitách, zejména pokud jde o programy prevence a kontroly infekcí, přístup k základním antibiotikům a výzkum a vývoj nových vakcín a antibiotik.“

 

👉Zaměření na bakterie sponzorované farmaceutickými společnostmi vede k tunelovému vidění, kdy jsou lékaři vedeni k přesvědčení, že zabíjení mikrobů může pacientovi prospět. 👉TO SE STÁVÁ JEJICH CÍLEM MÍSTO TOHO, ABY ŘEŠILI ZÁKLADNÍ PROBLÉMY, KVŮLI KTERÝM PACIENT ONEMOCNĚL.

👉Vezměme si příklad, který jsem uvedla na začátku, týkající se konzultanta, který Markovi nařídil předepsat intravenózní antibiotika na zápal plic. V alopatickém modelu je tento stav údajně způsoben bakteriemi, takže se do laboratoře pošle vzorek sputa a pokud z něj vykultivují určité mikroby, vinu svedou na ně.

👉Laboratoř pak proti mikrobům testuje různá antibiotika, aby zjistila citlivost neboli to, která z nich zabíjí bakterie nejúčinněji.

👉Ošetřující lékaři se pak řídí těmito výsledky a vyberou jedno nebo několik antibiotik, která pacientovi podají.

👉S tímto postupem je spojeno mnoho problémů a pro stručnost uvedeme některé hlavní. 👉ZA PRVÉ, nebyly zjištěny základní příčiny zápalu plic pacienta (např. nedostatky ve výživě, užívání léků, bydlení v chladných podmínkách, špatný spánek, izolace, špatná strava, strach, špatné větrání, nedostatek pohybu, nedostatek slunečního svitu,…), takže nebyly léčeny.

👉ZA DRUHÉ, přítomnost bakterií ve vzorku sputa není diagnostickým znakem nemoci. Mikrobi jsou všudypřítomní, za určitých podmínek se množí a zdraví lidé je vdechují, aniž by jim způsobovali jakékoli onemocnění.

👉ZA TŘETÍ, zabíjení bakteriálních kolonií na misce antibiotiky není léčba pacienta.

I když antibiotikum bakterie uvnitř člověka zabije, neexistuje žádný důkaz, že je to léčivé. 👉POSLEDNÍ BOD také vyvolává zajímavou otázku, proč mohou antibiotika u některých stavů fungovat při potlačování příznaků?

Příkladem jsou některá kožní onemocnění a tzv. infekce močových cest.

👉Mnohá antibiotika jednoduše nezabíjejí bakterie na Petriho miskách, ale jsou-li podávána složitým organismům, jako je člověk, působí protizánětlivě.

👉Dermatologové o tomto mechanismu vědí již léta a antibiotika hojně předepisují na zánětlivá kožní onemocnění a na to, co mainstream nazývá autoimunitní poruchy. Je to oblast, která není příliš propagována, protože zastánci teorie choroboplodných zárodků dávají přednost antibakteriálnímu narativu.

 

👉Na nedostatky teorie choroboplodných zárodků bylo poukazováno již v době před objevem antibiotik.

V roce 1887 britský chirurg Lawson Tait uvedl:

„V MNOHA PŘÍPADECH JSEM OTEVŘEL BŘICHO PLNÉ TUBERKULÓZNÍ HMOTY, PROVEDL DRENÁŽ JAKO U BĚŽNÉHO ABSCESU A PACIENTY VYLÉČIL.

TOTÉŽ PROVEDL ESMARCH, KTERÝ BACIL IDENTIFIKOVAL ORTODOXNÍM NĚMECKÝM ZPŮSOBEM. VĚŘÍ SNAD NĚKDO, ŽE NĚKTERÝ Z NÁS ODSTRANIL VŠECHNY BACILY A VŠECHNY SPORY?  

👉JÁ VÍM, ŽE JÁ JSEM JE NEODSTRANIL, PROTOŽE TUBERKULÓZNÍ MASY SE V NĚKOLIKA MÝCH PŘÍPADECH OBJEVOVALY JEŠTĚ NĚKOLIK TÝDNŮ POTÉ, A PACIENTI SE PŘESTO UZDRAVILI. TO, CO JSEM SKUTEČNĚ UDĚLAL, BYLO, ŽE JSEM SVÝM PACIENTŮM UMOŽNIL ZBAVIT SE ODUMŘELÉHO NEBO ODUMÍRAJÍCÍHO VÝPOTKU, NA KTERÉM BACILY ŽILY, JEHOŽ ROZKLADU JSOU PRAVDĚPODOBNĚ PROSTŘEDKEM A ZCELA VÝSLEDKEM.

APLIKUJTE TUTO… PŘEDSTAVU TEORIE CHOROBOPLODNÝCH ZÁRODKŮ NA FAKTA KLINICKÉ MEDICÍNY A CHIRURGIE A UVIDÍTE, JAK JE S FAKTY NESLUČITELNÁ.“ 

 

👉DŮVODEM, PROČ JSOU ANTIBIOTIKA PODVODEM, je to, že vycházejí z teorie choroboplodných zárodků. Mikrobi nejsou příčinou onemocnění, i když se za určitých podmínek rozmnoží. Žádná válka proti nim není nutná, 👉chovají se přesně v souladu s přírodou, která je pro život. Jsou součástí procesu, který umožňuje regeneraci za účelem vzniku nového života.

Dr. Lawson Tait k tomu poznamenal:

👉 „Ani v nejmenším nevíme, co je život. Říkáme tomu vitální síla a naivně o tom mluvíme, přestože se zdá, že naši vědci to zanedbávají. Pozorujte například amébu. Dokud se pomalu pohybuje, její sousedi se jí vyhýbají. Ale jakmile její pohyby zeslábnou a výrazně zpomalí, uvidíte, jak se do ní pustí např. trepka. Pohyb ustane úplně a za chvíli najdete amébu prolezlou bakteriemi a bacily a brzy po ní zmizí veškeré stopy. Proč se jí její nepřátelé vyhýbali, dokud byla naživu? Proč ji mohli tak snadno napadnout, když byla mrtvá? To vám říci nemohu, ale ukazuje to, že mezi živou a mrtvou tkání je obrovský rozdíl.“

 

👉Některým záhadám pod mikroskopem možná nikdy neporozumíme, ale k tomu, abychom žili v naprostém zdraví, to ani není potřeba. Když si vzpomenu na své působení ve zdravotnictví, viděla jsem, jak zruční chirurgové přišili zpět prsty a jak hrudní drény okamžitě uvolnily tenzní pneumotoraxy.

👉Neviděla jsem nikoho, komu by antibiotika zachránila končetiny nebo život, ale rozhodně jsem byla svědkem nepříjemných nežádoucích účinků včetně narušeného mikrobiomu po podání i několika dávek antibiotik.

👉Pouze navrácení terénu zpět do vitálního stavu může vést k vyléčení bez ohledu na to, o jaké onemocnění jde, a toho lze dosáhnout i bez farmaceutických přípravků.

 

https://resetheus.org/pravda-o-antibiotikach/

 

 

📌 31. května 2024,17:08, Mannheim: ÚTOK NOŽEM NA KRITIKY ISLÁMU

 

Šest lidí bylo zraněno při útoku během pátečního (31. května) shromáždění protiislámské skupiny Pax Europa na mannheimském tržišti, včetně pěti členů hnutí a policisty. Policie útočníka postřelila. Jednou z obětí je prý známý protiislámský aktivista. Jeden policista utrpěl bodná zranění do krku. Útočník policistu několikrát bodl zezadu do oblasti hlavy, než na něj jiný policista vystřelil a také ho zranil. Nikomu jinému žádné nebezpečí nehrozí, uvedla v pátek policejní mluvčí. Zraněným je údajně politický aktivista a kritik islámu Michael Stürzenberger. Informuje o tom občanské hnutí Pax Europa na svém webu.

 

https://www.zdf.de/nachrichten/panorama/kriminalitaet/mannheim-messerangriff-kundgebung-100.html

 

Na shromáždění BPE Michaela Stürzenbergera dnes kolem 12:00 v Mannheimu zaútočil islamista nožem na asi 4 lidi. Policista byl bodnut do krku, Matthias byl bodnut do rtu a nohy, další muž byl bodnut do nadloktí a útočník byl postřelen. Žádám vás, abyste tento materiál šířili co nejlépe. Jednou jsem připojil verzi v plné kvalitě, pak dvě další verze vhodné pro distribuci, z nichž jedna ukazuje akci přímo. Musíme lidi informovat o tom, co se v této zemi děje. Děkuji! Spoléhám na vás, že tyto informace zveřejníte!

 

https://t.me/absurdnisvet/73855

 

Migrant oslavuje utok nozem v Mannheimu  …. „Lidi konecne dobra zprava, ten chlapec, ktery ho bodl dostane nejvyssi stupen v raji! Prisaham pri Alahovi, poslu ti penize muj priteli, poslu ti vsechno. Kazdy kritik islamu pa,pa pa,pa a ten Turek ……tenhle chlapec je muj vzor, prisaham pri Alahovi …podivek, bodl dokonce poldu do krku …….“

 

https://t.me/absurdnisvet/73856

 

 

📌PAMATUJETE SI TOHLE? (1999) „Paula Jonesová dostala od prezidenta Clintona šek na 850 000 dolarů, čímž oficiálně ukončila čtyřletou ságu, kterou podnítila její obvinění ze sexuálního obtěžování.“

Kdy začíná soud s Billem Clintonem?

 

https://amp.theguardian.com/world/1999/jan/13/clinton.usa1

 

 

📌JEDINÝ ZLOČIN, KTERÉHO SE TRUMP DOPUSTIL, BYLO VYHLÁŠENÍ VÁLKY DEEP STATE.

 

Flashback k CPAC, únor 2015. TRUMP VOLÁ BILLA CLINTONA A EPSTEIN ISLAND.

To je přesně ten okamžik, kdy si establishment uvědomil, že se musí zbavit Trumpa.

Od té doby je to hon na čarodějnice.

https://t.me/absurdnisvet/73859

 

TOTO POLITICKÉ PRONÁSLEDOVÁNÍ TRUMPA ODSTŘELUJE ZEJÍCÍ DÍRU VE FALEŠNÉM PŘÍBĚHU, ŽE TRUMP JE „SOUČÁSTÍ DEEP STATE“. Potvrzuje to také, že establishment se nejvíce bojí Trumpa. Považují ho za největší hrozbu své moci.

https://t.me/absurdnisvet/73861

 

TRUMP MINULOU NOC VYBRAL 34,8 MILIONŮ DOLARŮ… wow!  https://t.me/absurdnisvet/73862

 

VŠIML SI UŽ NĚKDO VZORU?

  • Trump získal 34 milionů
  • Trump dnes ráno zveřejnil 34sekundové video starého muže.
  • Rozhodčí oznámil, že porota se může rozdělit 4-4-4 (3 čtyři = 34)
  • Trump byl shledán vinným ve 34 bodech obžaloby.

17x 2= ???:)

https://t.me/absurdnisvet/73863

 

VŠIML SI UŽ NĚKDO VZORU?

  • Trump vstoupil na konferenci v 11:05
  • Trump ukončil konferenci v 11:39

Mluvil přesně 34 minut

https://t.me/absurdnisvet/73864

https://t.me/absurdnisvet/73864             https://x.com/GangstaTrump17/status/1796485290015777020?s=19

 

 

📌 VEĽKÁ ZÁPLAVA BLATA:

 

👉Po záplave bahna asi pred 300 rokmi ľudia jednoducho postavili na novej úrovni ulice. 👉Toto sa stalo celosvetovo:

👉Aj keď sa kontrolóri snažia pred nami ukryť Starý svet, stále existuje veľa pozostatkov, a to aj v Nemecku.

👉Každá budova, ktorá je oficiálne z vilhelmínskej éry (cca 1850-1900) je v skutočnosti budova zo Starého sveta.

👉Naša história je falošná, stredovek nebol, bol vymyslený. V čase údajného stredoveku existovala celosvetová civilizácia s voľnou energiou. Vyspelá kultúra, ktorá, ak porovnáme naše súčasné mestá s tými zo Starého sveta, bola ďaleko pred nami!

https://t.me/absurdnisvet/73873

 

📌TENTO VESMÍR BYL STVOŘEN V DOKONALÉ ROVNOVÁZE; SYMBIOTICKÝ SYSTÉM, KTERÝ V SOBĚ VZKVÉTÁ V NEUSTÁLÉ SPOLUPRÁCI A REGENERACI.

 

Stejně jako naše vlastní těla, nemoc se projeví pouze při ztrátě rovnováhy. Je to jedna z lekcí lidstva, plně pochopit a přijmout náš vnitřní vztah k přírodě. Jakmile začneme rezonovat v harmonii se symfonií života, která nás obklopuje, vše do sebe zapadne a obnoví se rovnováha. Přírodu potřebujeme víc, než příroda potřebuje nás, proto respektujme dokonalou a křehkou rovnováhu stvoření a dovolme mu dělat to, co umí nejlépe: léčit, regenerovat a vzkvétat.

Jakmile to uděláme, lidstvo se uzdraví, zregeneruje a bude také prosperovat.

https://t.me/absurdnisvet/73874

 

Nejste zodpovědní za to, co si o vás ostatní myslí. Jste zodpovědní pouze za to, co si o sobě myslíte. A to je to jediné, na čem záleží!

TO, CO SI O MNĚ MYSLÍŠ, NEJSEM JÁ – JSI TO TY!   https://t.me/absurdnisvet/73875

 

 

📌💥💥💥31.05.2024, Roman Kirsch: POROVNEJTE SI ROK 1964 A 2024 V OTÁZCE, KDO MOHL TEHDY A MŮŽE NYNÍ ZA NAPROSTO VŠECHNY PROBLÉMY

 

😨😨😨 Jaký by asi mělo právě Rusko zájem poškodit památník holocaustu? To spíše poškozovat Banderovy pomníky, ne? Země, která bojovala proti nacismu a nyní bojuje proti neo-nacismu…??? Není to už paranoia? Že naše vláda „musí“ odebírat ruský plyn a ropu a tím spolufinancuje ruskou válku na Ukrajině??? Za to taky může Putin…

 

https://youtu.be/I0DsmZ2vMmc?si=6GkI9Pxj_0nCRqUH

 

 

📌💥💥💥01.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PEKELNÁ PALBA HÚTIŮ NA OPLÁTKU AMERICKÉHO ÚTOKU; ODPÁLENY BALISTICKÉ RAKETY A DRONY NAD RUDÉ MOŘE A ADENSKÝ ZÁLIV; ÚTOK NA AMERICKOU LETADLOVOU LOĎ EISENHOWER

 

https://youtu.be/-xtFZOIKYq4?si=2ej0x5pGeYp6VA41

 

 

📌💥💥💥01.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „SLYŠELI JSME TAKOVÉ VÝHRŮŽKY JIŽ DŘÍVE“: ŠÉF NATO JE NERVÓZNÍ Z PUTINOVÝCH VAROVÁNÍ; RUSKO REAGUJE

 

https://youtu.be/2fgmqUYBQbo?si=uNnywB37uc-SQ5E_

 

 

📌💥💥💥01.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKÉ NADZVUKOVÉ RAKETY BUŠÍ DO UKRAJINY; PUTINOVI MUŽI OBSADILI 4 OBLASTI V CHARKOVĚ A DONĚCKU

 

https://youtu.be/I5AxI6c5F-8?si=DNjj1qLOKEqmLakn

 

 

📌💥💥💥01.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: MACRONOVA ČERSTVÁ VÝZVA PUTINOVI? FRANCOUZŠTÍ VOJÁCI JIŽ MÍŘÍ NA UKRAJINU, PROHLAŠUJE ČLEN UKRAJINSKÉHO PARLAMENTU; FRANCOUZSKÁ OPOZICE VARUJE PŘED TŘETÍ SVĚTOVOU VÁLKOU

 

https://youtu.be/GHrBmDM_ocs?si=xoQF9uR0YZH8BkGb

 

 

📌💥💥💥01.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: IZRAELSKÁ „ŽELEZNÁ KOPULE“ SELHALA PŘI BLOKOVÁNÍ VÝBUŠNÝCH DRONŮ OD HIZBALLÁHU; JEDNA OSOBA ZRANĚNA.

 

https://youtu.be/sfsLw-Lz0DI?si=uPkU7WrFtiR9I1Zi

 

 

📌1. června 2024 12:18, Jevgenij Tiškovec: MILIONY OBYVATEL MOLDAVSKA A RUMUNSKA MOHOU PŘIJÍT O VODU KVŮLI VYPOUŠTĚNÍ NA DNĚSTRU:

 

Na Ukrajině nezůstala jediná přeživší tepelná elektrárna – zařízení jsou buď poškozená, nebo zcela zničená. Energetický deficit je obrovský. Kyjevský režim nepřišel s ničím lepším, než jej doplnit ekologicky nebezpečným způsobem – vypustit Dněstr.

 

Dealeři z Bankova již zařídili ekocidu a zablokovali Severokrymský kanál.

 

V kontextu toho, co se děje na Dněstru, tito škůdci raději zanechají poušť bez života.

V oblasti Chmelnyckyj není v Dněstru voda. Řeka v oblasti pevnosti Chotyn hodně vyschla. V posledních dnech se na internetu objevuje stále více záběrů mělkého Dněstru. Místo tekoucí řeky je tu poušť s prasklinami. Obyvatelé místních vesnic říkají, že nic podobného v životě neviděli. Vyschl i přítok Dněstru – řeka Kalus.

 

Důvodem velkoplošné mělčiny jsou ostré výboje na horním toku Dněstru. Kyjevský režim se snažil zvýšit výrobu elektřiny pomocí výroby vodní energie, aby nahradil její nedostatek. V důsledku těchto akcí klesla hladina vody v nádrži Dněstr v Černovické a Vinnycké oblasti až o sedm metrů.

 

Mělčina Dněstru je viditelná z vesmíru: šířka koryta řeky u města Chotyn je v květnu poloviční než před měsícem – v dubnu.

 

„Ani pro vodní elektrárnu Dněstr to není norma. Před začátkem léta je podle mého názoru špatné mít tak prázdnou nádrž. Sledují však své vlastní zájmy. Samozřejmě se jedná o výrobu elektřiny.

Všichni jsme na stejné řece: Moldavsko, Podněstří, Oděská oblast Ukrajiny – pokud dojde k mělčině, budou trpět všichni,“ řekl Boris German, ředitel vodní elektrárny Dubossary.

 

Dněstr pramení v ukrajinských Karpatech. Řeka je poměrně silně regulována: na území

 

Ukrajiny jsou tři velké vodní stavby najednou – Dněstr HPP-1 a HPP-2 a také Dněstr PSP. V Podněstří, na dolním toku řeky, v severozápadní části města Dubossary, funguje vodní elektrárna Dubossary. Poté se na území Oděské oblasti řeka vlévá do ústí Dněstru, které je spojeno s Černým mořem.

 

Ekologové se domnívají, že situace na Dněstru je na pokraji katastrofy. Pokud budou ukrajinské energetické společnosti pokračovat ve stejném duchu, pak asi 10 milionů lidí v Moldavsku, Rumunsku a na Ukrajině může zůstat bez pitné vody.

 

Ukrajina se nechová jen jako teroristický stát. Ale také jako stát, který je lhostejný k problémům okolních zemí, dokonce i spojenců. Potřebují to – chovají se jako zvířata. Kyjev nemyslí na zítřek, potřebuje tady a teď. Všechno ostatní není plánovací horizont Kyjeva,“ říká politolog, vedoucí specialista Institutu zemí SNS, kandidát ekonomických věd Alexander Dudchak.

 

A před posledními „experimenty“ s vypouštěním vody měl Dněstr celou hromadu problémů. Rozsáhlé odlesňování v Karpatech, kde řeka pramení, využívání obrovských objemů vody k zavlažování orné půdy – to vše Dněstr značně vyčerpalo. Moldavští ekologové uvedli, že za posledních 40 let se průtok řeky snížil na polovinu. Provoz vodních elektráren vede k velkým ztrátám vody.

 

Po sérii úspěšných ruských úderů na ukrajinská energetická zařízení chce kyjevský režim maximálně využít kapacity, které stále fungují. V první řadě je to kaskáda vodních elektráren Dněstr, protože vodní elektrárna Kaniv a vodní elektrárna Dněpr jsou mimo provoz, a co je nejdůležitější, nefunguje 90% všech tepelných elektráren v zemi.

 

Co se bude dít dál, se můžeme jen dohadovat. Ukrajinští hydrologové zřejmě počítají s vydatnými srážkami, které by měly řeku nasytit vlhkostí, což je velmi bezohledné. Podle nejbližších předpovědí budou na začátku června v regionu třicetistupňová vedra, déšť se

neočekává.

 

„O tom, že Kišiněv bude ohrožen kvůli tomu, že Ukrajina odebírá vodu, se ví už dlouho. Voda se používá k různým účelům. Jsou zde otázky zemědělství, které musí fungovat udržitelně, a celé infrastruktury obecně. Vývoj energetických problémů na Ukrajině se dotkne i Moldavska,“ říká Stanislav Mitrakhovich, vedoucí výzkumný pracovník Finanční univerzity při vládě Ruské federace, přední odborník Národního fondu energetické bezpečnosti.

 

Oficiální Kišiněv přitom na kyjevské šaškárny raději nijak nereaguje. Vláda Maii Sanduové předstírá, že se nic neděje. A stálo by za to vyjádřit alespoň nějaký protest. Nedostatek vody a nadcházející sucho by se mohly pro region proměnit ve skutečnou katastrofu.

 

https://www.vesti.ru/article/3979231

 

 

📌1. června 2024 12:24: PRŮZKUMNÝ DRON OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY SESTŘELEN NAD BRJANSKOU OBLASTÍ:

 

Letecký cíl byl sestřelen nad okresem Sevsky v Brjanské oblasti, uvedl gubernátor Alexander Bogomaz.

 

Podle šéfa regionu mluvíme o ukrajinském průzkumném bezpilotním letounu typu letadlo.

 

Je známo, že nedošlo k žádným obětem ani destrukcím, na místě již pracují záchranné a operační složky.

 

Připomeňme, že dříve v sobotu výpočty systémů protivzdušné obrany odrazily několik náletů dronů ozbrojených sil Ukrajiny na oblast Belgorod.

 

https://www.vesti.ru/article/39794

 

 

📌1. června 2024 12:49: PROTIVZDUŠNÁ OBRANA ÚDER ODRAZILA A ZASÁHLA CÍLE PŘI PŘIBLÍŽENÍ K BELGORODU:

 

Kolem poledne v sobotu 1. června se ukrajinská armáda pokusila udeřit na Belgorod.

 

Podle gubernátora Vjačeslava Gladkova výpočty systémů protivzdušné obrany sestřelily několik cílů při přiblížení k regionálnímu centru.

 

Typ objektů, které protiletadloví dělostřelci zasáhli, zatím nebyl uveden.

„Podle předběžných informací nedošlo k žádným obětem ani škodám. Informace o důsledcích se upřesňují,“ řekl šéf kraje.

 

Připomeňme, že dříve v oblasti Belgorod protivzdušná obrana odrazila dva útoky ukrajinských dronů leteckého typu, které pracovaly na UAV ozbrojených sil Ukrajiny přibližně v 8:30 a 10:45 moskevského času.

 

https://www.vesti.ru/article/3979513

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 01.06.2024“:

➡️☭☆ Mobilní posádka protiletadlového děla ZU-23-2 zničila za týden v oblasti Chasov Jar asi 10 ukrajinských dronů

Zveřejňujeme záběry bojové práce jednotek PVO.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Borrell řekl, že EU nemá žádné důkazy o údajných dodávkách zbraní z Číny do Ruska

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *